View Full Version : Бъдещи осмокласници [vol.1]
rammstein123
08-19-2010, 18:17
Аз започвам да преговарям още от 1ви септември /нищо, че тогава е рд-то на баща ми/. :lol:
krokkrok
08-19-2010, 19:37
Аз започвам да преговарям още от 1ви септември /нищо, че тогава е рд-то на баща ми/. :lol:
:shock: :shock: :shock: I dun think sooo :D Аз сигурно изобщо няма да си седна на трите букви да уча преди 15... :oops:
UnForgettableDream
08-20-2010, 08:26
Аз сигурно изобщо няма да си седна на трите букви да уча преди 15... :oops:
Me too 8) :D
rammstein123
08-20-2010, 09:16
Да, бе, аз защото много ще преговарям. :lol:
Ще отворя някоя тетрадка, ще разгледам картинките и готово.
Само на българския и математиката ще обърна по-специално внимание.
stanimirbs
08-20-2010, 09:39
И зако вие да преговаряте ?
SmilezZz
08-20-2010, 09:50
И зако вие да преговаряте ?...Имаме входни нива,бе човече..Но според мен няма да е лошо и ти да си преговориш уроците по БЕЛ - няма да ти навредят (:
Е как ще преговаряте, като нямате учебници. Ние миналите години ги връщахме, а още не са ни казали новите. Пък и входните нива не ги дават още първия ден, поне седмица се правят преговорните уроци и чак тогава. Сега имаме малко предмети, знаете ли колко тетрадки ще ми трябват и какви - малки, големи, карирани, на редовее.. :lol:
EsteticLoff
08-20-2010, 10:24
Сега имаме малко предмети, знаете ли колко тетрадки ще ми трябват и какви - малки, големи, карирани, на редовее.. :lol:
Не знам.Зависи какво ще ви изискват даскалите.Ама по 1 тетрадка за предмет би тр. да е достатъчна :lol: :D .. аз май май така ще правя, само по Немски ще се запася с повечко, чее :-D
SmilezZz
08-20-2010, 11:46
Е как ще преговаряте, като нямате учебници. :lol:Е,да - ама нали си имаме тетрадки..Или аз поне все още си ги пазя 8-)
Pwnmaster
08-20-2010, 11:52
"Дервишово семе" и "Дамата с ренгеновите очи" са супер скучните разкази. Не ми харесаха.
iiordanova
08-20-2010, 12:01
Аз прочетох почти всичко. Не , че ми се четеше , ама от скука. 8-) Малко са скучни произведенията (за 8 клас) .. Не ми харесаха. Книгите за 7 клас бяха къде-къде по-интересни. Една приятелка , която сега ще е 9-ти клас , ми каза , че с Дервишово семе щели да ни подлудят. Преразкази , разработки , много работа по този разказ. Поне в нейното училище е било така.
SmilezZz
08-20-2010, 12:22
^ То не само "Дервишово семе",ами и за останалите ще ни "подлудят"..
Здравейте :-)
Аз цял живот съм си учила във Васил Левски - Русе и пак ще съм си там.Познавам учителите,учениците и всичко в училището,като дланите си,така,че ако някой има въпроси да пита. 8-) Ми остава почти един месец,вълнувам се,много се надявам да има нови ученици в паралелката ми(японски и информатика),защото всички,с които щях да бъда в последният момент се записаха за гимназии,а и аз искам нови приятели. :D
Аз имам само чанта,тетрадките....после. :D
Знаеш ли нещо за униформите?
"Дервишово семе" и "Дамата с ренгеновите очи" са супер скучните разкази. Не ми харесаха.
На мен ми бяха доста интересни, но всеки с вкуса си :)
EsteticLoff
08-20-2010, 13:44
Е,да - ама нали си имаме тетрадки..Или аз поне все още си ги пазя 8-)
Прилежна ученичка си явно .. Аз покрай местенето на багаж си ги бях събрала в 1 кашонче и накрая се оказа, че е заминало на сметището :razz: :lol:
Иначе аз все още не съм прочела "Крадецът на праскови", а от толкова време се каня, ама тия дни вече наистина смятам да го прочета. :D 8-)
Аз съм прочела само "Крадецът на праскови" и "Дамата с рентгеновите очи" ... Не че не ми бяха интересни, ми просто очаквах много повече. Ама май тая година ще се озоря с литературата. 8-) До 15 септмеври мисля да прочета още някой разказ да ми станат 3 за щастие. : д
Forester
08-20-2010, 17:11
Извинете за глупавия въпрос, ама вие ще носите ли чанти/раници на 15ти септември? :-o :-D
SmilezZz
08-20-2010, 17:15
Извинете за глупавия въпрос, ама вие ще носите ли чанти/раници на 15ти септември? :-o :-DНе знам..Но предполагам,че няма да нося някаква чанта или раница..Може би обикновена найлонова чантичка 8-) /Най-здравите торбички 8-) /
krokkrok
08-20-2010, 17:29
Аз най-вероятно ще си нося дамската чантичка и някакво тефтерчии вътре :D и др глупости де ;)
EsteticLoff
08-20-2010, 17:38
Ми аз ще съм си с мойта чантична на страни, дето е, и ще мушна 1 тевтерче вътре с химикал и това е :)
А тва за раниците помня първи клас колко се тръшках 8-) Имах чисто нова розова чанта на Барби и трябваше да я покажа все пак, ама наще не дават! И от тогава с една малка чантичка - телефон, ключове, вода (че съм жаба и половина), пари, тефтер и химикал. Ако съм с дънки - сичко в джобовете побирам и без вода минавам. Ама тая май нищо няма да нося :lol:
EsteticLoff
08-20-2010, 18:15
^ Аз като се сетя 1ви клаас :lol:
Всички бяха с раници само аз и още едно момиче не бяхме и се чудехме wtf !? Тея луди ли са !? И после като ни дадоха учебницитеее .. тежаха колкото мен. ако не и повече :razz: :razz: бях ги гушнала и едвам излезнах от стаята :lol: :razz:
Мен бту още ме мъчи въпроса с букета за класната :(
Букет баш няма да и вземам. Може би някое малко цветенце, което ще мога да го скрия в чантата, за да не изглеждам позмазвачка :lol: И да го изкарам, в случай, че всички носят 8-)
iiordanova
08-20-2010, 19:28
Аз ще носи или найлонова торбичка , или малка чантичка през рамо (дето събира само телефона , ключовете , портомонето , някой гланц и такива дребни боклучки) ..
И все още се чудя като вас дали да нося цвете.
Тефтер няма да взимам - все някой от новия клас ще има листче да ми услужи.
телефон в джоба, пари и гланц (не че ще тръгна да си слагам, ама така за късмет :lol: )
rammstein123
08-20-2010, 20:16
Още е август, по дяволите... Имате почти месец да мислите за букети, тетрадки, раници, тефтери, бележници и тн. :smt003
Нищо .. само тефтер и химикал :)
stanimirbs
08-20-2010, 22:26
И зако вие да преговаряте ?...Имаме входни нива,бе човече..Но според мен няма да е лошо и ти да си преговориш уроците по БЕЛ - няма да ти навредят (:
Искаш да кажеш "български" ,а не БЕЛ ?Пък и ако ще си 8ми клас , ще видиш колко ще карате часове по български
RedJeans
08-20-2010, 22:52
Искаш да кажеш "български" ,а не БЕЛ ?Пък и ако ще си 8ми клас , ще видиш колко ще карате часове по български
БЕЛ = Български език и Литература
Всички го бъркате :booooomb: :booooomb: :booooomb:
А бе незнам по какво ще преговарята ама аз ще трябва по АЕ защото ще имам по 3,4 часа на ден :shock:
ахх .. а ние - 8 клас само немски, малко БЕЛ, мат и музика . . и в 9 клас като ни тръшнат някви входни нива по химия, физика, биология, география и тн .. ще гледам като препикано мушкато .. :? А иначе сериозно се чудя дали да купувам цветя .. адски ми е странно :D
krokkrok
08-21-2010, 12:16
А бе незнам по какво ще преговарята ама аз ще трябва по АЕ защото ще имам по 3,4 часа на ден :shock:
И аз по толкова г/д...няма да преговарям изобщооо :grin: :grin: :grin:
edelweiss96
08-21-2010, 13:01
Аз също няма да преговарям. :grin:
Мързи ме. :-D
DeleteThisAccount
08-21-2010, 13:18
Не съм чел нито една книга, даже не знам дали имам списък, пък за преговор да не говорим. 8-)
bloodyred
08-21-2010, 14:14
Олеле майко, вие сте луди, бе хора .. 8-) Не си съсипвайте малкото оставащи свободни дни с мисли за тъпото училище хах . . На мен ми е интересно единствено на какви хора ще попадна, но не искам да идва 15-ти, ще го мисля ден-два преди началото, сега не ми се занимава ;//
Абе хорица да не отварям нова тема, да ви питам кви книги трябва да прочетем за тва лято по-точно оставащия 1 месец?Ще съм ви много благодарна!
И за да не спамя:Не се притеснявам познавам 9 човека от класа ми 2 ма от други 8 ми класове и 1 момче от 9 клас, нямам търпение да дойде 15 септември ама като знам после какво ще става, не ми се мисли ;хх ;ддд :? :D :D
Forester
08-21-2010, 16:08
Аз също няма да преговарям... То аз ще имам само 3 сериозни предмета - МАТ, БЕЛ и Немски. Другото е музика, физическо, изобразително, информатика... Леле, не знам с тея 40 часа немски на седмица как няма да полудея :D .
едит: iwonka, ето ти темата със списъците - http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=346165&postdays=0&postorder=asc&start=0
Аз също няма да преговарям... То аз ще имам само 3 сериозни предмета - МАТ, БЕЛ и Немски. Другото е музика, физическо, изобразително, информатика... Леле, не знам с тея 40 часа немски на седмица как няма да полудея :D .
едит: iwonka, ето ти темата със списъците - http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=346165&postdays=0&postorder=asc&start=0
Какви 40 часа на седмица бе то това е невъзможно :D Аз поне ще имам 18 часа на седмица Английски език и се кефя :grin:
Forester
08-21-2010, 18:41
Ами, да, 40 часа :(. В моето училище има задължителна занималня по изучавания от мен език и ще съм по цял ден на училище целия 8ми клас. Първа смяна от 7:30 до 17ч. или втора смяна от 8:20 до 18:30 :(:(:(.
Ами, да, 40 часа :(. В моето училище има задължителна занималня по изучавания от мен език и ще съм по цял ден на училище целия 8ми клас. Първа смяна от 7:30 до 17ч. или втора смяна от 8:20 до 18:30 :(:(:(.
Леле .. та това не е училище а мъчилище бе :D
SmilezZz
08-22-2010, 07:55
^аз пък с 18 часа японски :(Аз пък Китайски :grin: 8-)
kristal4ee
08-22-2010, 07:58
офф мен много ме е страх, защото миналата година бях за 7 клас и се преместих в нов клас.. много ми беше трудно първите седмици, но после свикнах.. Сега ще има в другия клас няколко момичета и момчета от стария клас обаче няма да са от моя.. Охх пак ще трябва да преживея това. :D аз попринцип не знам какво ми става.. Миналата година бях много притеснена не знам тази как ще е в началото.. хаха но ще свикна, защото ще имам още един нов клас в 9 :D но все пак още е рано да мислиме :D :D аре поздрав http://www.vbox7.com/play:809d78ce началото на песента < :D :D :D :D
А като си втора смяна тези, които са първа къде учат? Чудя се защо е това първа и втора смяна като разликата между началото и края на часовете е около час. :-o
баси простотиите имате вие.. аз като бях 8ми клас, бях само 1ва смяна цяла година.. и свършвах в 3 макс... а втората смяна почваше от 10-11 до към 7 :D
krokkrok
08-22-2010, 11:57
А като си втора смяна тези, които са първа къде учат? Чудя се защо е това първа и втора смяна като разликата между началото и края на часовете е около час. :-o
Занималнята предполагам е в друг кабинет/сграда/част...
Tempest (WoW? :D ) и аз май ш съм така...ама баси...никой нищо не ни казва... :shock:
какъв WoW бре? Тва е най-тъпата игра, която съм играл (ако стаа въпрос за играта де).. пожелавам ви зимата втора смяна и пролетта първа.. идеално е!
EsteticLoff
08-22-2010, 14:30
какъв WoW бре? Тва е най-тъпата игра, която съм играл (ако стаа въпрос за играта де).. пожелавам ви зимата втора смяна и пролетта първа.. идеално е!
май не ставаше дума за игрЪта :lol:
Forester
08-22-2010, 15:29
Занималнята предполагам е в друг кабинет/сграда/част...
Не, в класната стая е занималнята, ние направо ще живеем там :D . Занималнята не е толкова лоша, поне докато уча езика ще има кой да ме наблюдава, няма да съм сама и да ми е адски скучно. Обаче аз се чудя, понеже тя е само за езика, кога ще си уча по математика и български :(.
anisummer
08-22-2010, 15:42
"Гьоте "- Бургас
anisummer
08-22-2010, 15:58
Олее .. Съжалявам. Това трябваше да е за друга тема :shock: :smt023
има ли някой тук от АГ Русе ? :-o :)
UnForgettableDream
08-22-2010, 17:52
има ли някой тук от АГ Русе ? :-o :)
Да, тъкмо и аз бях започнала да се чудя защо няма никакви съученици. :D
pepilota96
08-22-2010, 19:13
аз нямам търпение да започна училище.. не че ми се учи .. просто искам да се запонзая с класа и обстановката..
Дайте кажете някой от Русе Ботев хуманитарен ???
SmilezZz
08-23-2010, 07:25
^аз пък с 18 часа японски :(Аз пък Китайски :grin: 8-)
Нищо хубаво...
Докато научиш тоновете,пинина...ох,майкоо. .. :lol: 8-) Няма лошо 8-)
EsteticLoff
08-23-2010, 13:57
Купих си раницааа :grin: вече :lol:
BebYlzZz
08-23-2010, 14:00
^^честитоо искам снимки :-)
EsteticLoff
08-23-2010, 14:02
^^честитоо искам снимки :-)
Ама за теб винагии .. Мерсии :-) :-) :-)
http://prikachi.com/images/730/2440730N.jpg
http://prikachi.com/images/735/2440735R.jpg
Познато ли ти е мечото.. :-D
BebYlzZz
08-23-2010, 14:07
браво много е хубава...усещам, че тая година май ще променяш стила 8-) :P
EsteticLoff
08-23-2010, 14:16
Aмии не знам,едва ли .. само чантата :-D 8-) :lol:
И тези дни за униформа ще ходя .. така де за едното никво фишу :P
iiordanova
08-23-2010, 14:24
EsteticLoff .. страхотна е раницата ! От къде е ? 8-)
Аз днес си харесах раници , няколко. 8-) Но реших , че ще проверя какво има в На тъмно и чак след това ще си купя.
Харесах си кецове и маратонки. Балеринки не си харесвам никъде.
Купих си несесер .. :lol:
Аз тук го обърнах на сергия , така че спирам. 8-)
EsteticLoff
08-23-2010, 14:31
EsteticLoff .. страхотна е раницата ! От къде е ? 8-)
Аз днес си харесах раници , няколко. 8-) Но реших , че ще проверя какво има в На тъмно и чак след това ще си купя.
Харесах си кецове и маратонки. Балеринки не си харесвам никъде.
Купих си несесер .. :lol:
Аз тук го обърнах на сергия , така че спирам. 8-)
От На тъмно в Пловдив е - 20лв 8-)
Честит ти несесер :lol: ... аз се чудя дали изобщо да си купувам :-D
SmilezZz
08-23-2010, 15:02
EsteticLoff - Хайде,честито и от мене..
Със здраве да си я носиш..
Много е яка..
...че и доста евтина..Оня ден,когато обикалях из магазините същата раница струваше около 35лв.. :shock:
Иначе аз утре ще отида да си напазарувам някакви дрешки.. :D
EsteticLoff
08-23-2010, 15:05
^ Егати .. намазала съм на по-евтиноо :oops: :D
Инак мерси :-)
И аз утре май ще си купувам 1 блузка (днес си я харесах :-D) .. Аз лично вече гледам за есенни неща, защото според мен няма смисъл да си взимам дрехи за лятото - то вече кажи-речи свърши.По-скоро искам някакви блузкии и дънки за даскало. :)
SmilezZz
08-23-2010, 15:40
^ То и аз ще си купувам за есента..Лятото почти свърши и наистина няма смисъл да купувам летни..
krokkrok
08-23-2010, 15:45
Честита чантичка.Сладка е :) Аз сега оглеждам за несесер...
EsteticLoff
08-23-2010, 16:00
^ Айй крокиии :lol: Мерси :-)
Аз за портмоненце ще се оглеждам :D :D
Bombshock
08-23-2010, 16:19
^ честито xD
EsteticLoff
08-23-2010, 16:49
:lol: :lol: Mepcu :lol:
teddyx33
08-23-2010, 17:14
Ъъъъ чантата е жестока!
JustUnforgivable
08-23-2010, 17:20
Да ви имам темата. Вече се изчерпахте и го подкарахте на чат! :-o
iiordanova
08-23-2010, 17:35
Е , нали нямаме спорове. По-добре малко да се разнообразим така , отколкото да разнообразим в спорове. (:
Аз дрехи започнах да си купувам още преди няколко седмици..
Сега съм си харесала една много хубава блузка с къс ръкав. Ще трябва да си я взема , много ми харесва. 8-)
Аз си взех несесер , защото ми хареса самия несесер. 8-) Даже беше намален. 8-)
teddyx33
08-23-2010, 17:36
И???
EsteticLoff
08-23-2010, 17:37
Ъъъъ чантата е жестока!
Радвам се, хахах 8-)
JustUnforgivable
08-23-2010, 17:42
Това е форум, не Скайп, теди :roll:
Хх и кви спорове, Ок разнообразявайте си, Пийс Гърл :P
Няма да ви се меся повече..
Да се похваля и аз, утре ще ми е готова униформата. [не, че е за хвалене де 8-)]
EsteticLoff
08-23-2010, 18:37
Да се похваля и аз, утре ще ми е готова униформата. [не, че е за хвалене де 8-)]
Хихихиии, със здраве да си я пазиш в гардероба и по-малко да я носиш :P :lol: :lol:
Аз пък утре ще ходя да сии правя лична карта и да попълвам разни неща ли ддз, не знам какво точно се прави 8-)
Bombshock
08-23-2010, 18:42
Хихихиии, със здраве да си я пазиш в гардероба и по-малко да я носиш :P :lol: :lol:
Аз пък утре ще ходя да сии правя лична карта и да попълвам разни неща ли ддз, не знам какво точно се прави 8-)
въоръжи се с търпение 8-)
EsteticLoff
08-23-2010, 18:52
^ ще се опитам 8-)
skalcoholfut96
08-23-2010, 19:12
еи хора трябва да се подготвим за нападение от големите :D :D :D
Очакват се големи нападения със зеленчуци и тем подобни с/у 8мо-класниците(зайците) във вси4ките даскала :shock: :shock: :shock: :D :D
НЕКА СИЛАТА БЪДЕ С НАС !!! :D 8-) 8-)
EsteticLoff
08-23-2010, 19:20
Хехее .. няма кво толкова да се готвим. :-D
Ако стане много напеченоо - нащо даскало ще е оборудвано със саксии, тъй че ще има с какво да се отвръща на удара.. 8-) :razz:
Bombshock
08-23-2010, 20:11
8-)
iiordanova
08-23-2010, 20:45
8-)
8-) Пък каквото сабя покаже! :lol:
UnForgettableDream
08-24-2010, 07:29
Вчера ми разказваха,че в нащо АГ(Русе) напикавали морковите. А,сега,зайци. И ако не искате да лапнете моркова - тупаници.Да ви е честито. 8-)
Ти там ли ще учиш или само да ни стряскаш беше коментара? :D Иначе има и друг вариант - да си носим моркови отвкъщи все едно са ни дали 8-)
edelweiss96
08-24-2010, 07:58
Вече започнаха и на мен да ми събират пари от училището.
Общо 176 лева за учебници по немски и другите предмети и капаро за униформа. :D
Vegitorlz
08-24-2010, 08:40
Ако има някой от ГПЧЕ Монтана, да се похвали :)
UnForgettableDream
08-24-2010, 08:44
^^ Аз дадох вече 115 за цялата униформа (засега каквото съм поръчала, после може още да поръчвам), 60 лева за учебници по английски (още 1-2 пъти ще поръчваме и пак ще давам за тях) и 44 лева за останалите учебници, а още не съм взела учебника по математика ии тетрадки ще трябва да купим, за раница да не говорим..
220 лева - :smt039
Да се надяваме да си струва 8-)
Мале чувствам се изостанала :( . Всички сте хукнали по магазините и вече сте си купили дрехи, обувки, чанти, несесери и знам ли още какво.
Да не забравя, раницата от "На тъмно" наистина е много хубава - честито!
Аз мисля да си карам с чантата от миналата година, леко е скъсана, но ще се зашие. Несесер няма да си купувам.Миналата година намерих един,който бях забутала на дъното на един шкаф.Беше ми се паднал от някакви пуканки :-D , но е не е детски, мъничък е и ми е страшно удобен. Така че за чанти и несесери тая година няма да мисля.Ще ми трябват някакви есенни обувки и поне едни дънки, защото аз друго освен дънки не нося и някои блузки.Реших, че още е рано да обикалям, ама като гледам колко съм изостанала от вас скоро ще посетя магазините. :oops:
Леко прекалих, спирам.:oops:
EsteticLoff
08-24-2010, 09:12
^Мерси, хах :-D
Лелее .. аз все още не знам кви учебниции ще трябва да купувам.. :shock: 8-)
^Мерси, хах :-D
Лелее .. аз все още не знам кви учебниции ще трябва да купувам.. :shock: 8-)
И аз не знам какви ще са ми учебниците.Ще разбера на родителската среща, после докато ги намеря сигурно ще мине месец.
iiordanova
08-24-2010, 11:17
И аз не знам какви ще са учебниците , а и ме мързи да отида до училището да видя дали има списък. Мързел , не мързел тези дни ще отида. ((:
EsteticLoff
08-24-2010, 11:27
И аз не знам какви ще са учебниците , а и ме мързи да отида до училището да видя дали има списък. Мързел , не мързел тези дни ще отида. ((:
И аз смятам да отида вече.Другата седмица в четвъртък съм там.. :P
SmilezZz
08-24-2010, 14:57
Днес обиколих доста магазини 8-) , но не си купих кой знае колко неща -
купих си два чифта дънки,2 блузи,но
не можах да си харесам някакви кецове и маратонки..
Така,че пак ще имам работа по магазините 8-) ...
Купих си и една чанта - не е нищо особено,
но си ме кефи :grin:
Гледам,че сте писали и за учебниците..
Аз също не ги знам какви ще са..На родителската среща
ще науча..
Отидох и до училището да попитам за униформите и
за тях ще кажат на родителската среща - така,че нямам кой знае
какви проблеми с училището..
Още не съм и харчила пари и за него де 8-)
EsteticLoff
08-24-2010, 15:15
Честитоо :) Със здраве и кеф да си ги носиш :P
SmilezZz
08-24-2010, 15:30
Мерсии :---)
Иначе до 15 септември останаха около 20 дни,как се чувствате ?
iiordanova
08-24-2010, 15:35
SmilezZz , честити придобивки! :smt003 Пусни снимка на новите неща. 8-) Понеже си от Русе , а аз скоро може да имам идване натам .. да имам малко инфо какво има по вишите магазини.
А как се чувствам ли - не искам да свършва ваканцията. Стори ми се твърде кратко лятото.
EsteticLoff
08-24-2010, 16:23
Преди малко си купих портмоненцее :grin: от Art :P
Иначе как се чувстваам .. ами не знам 8-) вече не искам даскалото да идва :lol:
DeleteThisAccount
08-24-2010, 16:40
Айде честито на всички, ние учебници и униформи ще обсъждаме на 15септември.., кога ще ни вземат мерки, кога ще ги ушият.. не знам.. 8-)
БТВ. Някой може ли да ми даде сайта на на тъмно или по точно линк към раниците им? :-o
EsteticLoff
08-24-2010, 16:43
^ http://www.natamno.com/categories/%D0%90%D0%9A%D0%A1%D0%95%D0%A1%D0%9E%D0%90%D0%A0%D 0%98/%D0%A0%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8/
vampirediaries
08-24-2010, 17:39
Дала съм пари за униформата,взела съм си тениските и ризата,а пуловера и дънките ще ни ги дадат септември.От учебниците само информатиката не съм си купила,но една приятелка която учи в това училище ми каза че за нея се правела обща поръчка.И сега ми е малко гадно че ваканцията свършва,но пък и искам на училище. :D :grin:
SmilezZz
08-24-2010, 17:48
SmilezZz , честити придобивки! :smt003 Пусни снимка на новите неща. 8-) Понеже си от Русе , а аз скоро може да имам идване натам .. да имам малко инфо какво има по вишите магазини.
А как се чувствам ли - не искам да свършва ваканцията. Стори ми се твърде кратко лятото. Утре ще ти ги снимам,че сега ме мързи..Ех,този мързел ще ме убие 8-) ..Иначе - Заповядай,има много яки неща..
Браво, честито за придобивките! Да ми кажеш на кои магазини си ходила и аз да отида :)
олл колкото повече наближава толкова повече се плаша :D все си представям как няма да мога да стигна до класната на 15 и ще се загубя :D ..аз вече съм си набавила почити всичко,сега се чудя за несесер,защото раничката която си купих има отделение за химикали,гуми,триъгълници и се чудя дали да си взимам несесер,иначе съм си харесала едни кецки на матстар и едни дънки,скоро ще ходим за риза,а след 8ми(родителската) ще си набавя всичко останало,за учебници няма да бързам знам че на 1ви ще излязат списъци :)
Абе май само ние от Русе нямаме търпение да дойде 15 септември защото доста русенци се насабраха тук :D
SmilezZz
08-25-2010, 14:35
iiordanova - Не съм си снимала моите неща,обаче нали обещах да ти ги покажа - намерих снимки в нета....
http://www.drehi.bg/userfiles/image/2009/03-18td.jpg - единият ми чифт дънки е като тази втората..
И тази - http://brutaljeans.com/files/thumb_3fHerD.jpg
http://www.astrohoroscope.info/shop/products_pictures/q6.gif - такава блуза (същия модел) - обаче син..
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:yQKfGq2n6QQTuM:http://www.bgwebmarket.com/Formuliari/snimki/io45-1-small_g.jpeg&t=1 - обаче черна..
Трябваше ми нещо по-изчистено,заради униформата..някой ден пак ще изляза да си взема други блузчици/туники с надписи 8-)
А чантата е подобна на тази - http://www.ranici.com/images/SNM-15-green.jpg - тя също е по-изчистена 8-) ,има повече "джобчета" и е дънкова..
А някой от Русе - може ли да ми препоръча някакъв магазин,в който ще намеря хубави кецове и маратонки ?
SmilezZz
08-25-2010, 15:07
Абе май само ние от Русе нямаме търпение да дойде 15 септември защото доста русенци се насабраха тук :DЯвно..Ама сигурен/сигурна ли си за това,че "доста русенци се насабраха тук" - защото ако започна да преброя съгражданите си,няма да излезнат и десет 8-)
iiordanova - Не съм си снимала моите неща,обаче нали обещах да ти ги покажа - намерих снимки в нета....
http://www.drehi.bg/userfiles/image/2009/03-18td.jpg - единият ми чифт дънки е като тази втората..
И тази - http://brutaljeans.com/files/thumb_3fHerD.jpg
http://www.astrohoroscope.info/shop/products_pictures/q6.gif - такава блуза (същия модел) - обаче син..
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:yQKfGq2n6QQTuM:http://www.bgwebmarket.com/Formuliari/snimki/io45-1-small_g.jpeg&t=1 - обаче черна..
Трябваше ми нещо по-изчистено,заради униформата..някой ден пак ще изляза да си взема други блузчици/туники с надписи 8-)
А чантата е подобна на тази - http://www.ranici.com/images/SNM-15-green.jpg - тя също е по-изчистена 8-) ,има повече "джобчета" и е дънкова..
А някой от Русе - може ли да ми препоръча някакъв магазин,в който ще намеря хубави кецове и маратонки ?
странно и аз си набавих същите дънки :-D чантата също е готина :)
kokosety
08-25-2010, 16:14
Аз съм от софия тука поне се радвам че има повечко избор на дрешки и туи онуи иначе за даскалото дано класа е свестен че квато съм избухлива да не си набавям неприятности :D :D
За всички момичета шопинг манячки , след месец пускат Мол Русе в който ще има всякакви магазини за мода такаче не се безпокойте :D
EsteticLoff
08-25-2010, 17:17
^Няма да им е достатъчен :lol: .. или поне на мен Мол Пловдив не ми е достатъчен, нищо не си харесвам :lol::lol:
SmilezZz, много хубави неща, браво! :)
Да се похваля почнах да чета "Крадецът на праскови" .. най-сетне 8-) :D :D
SmilezZz
08-25-2010, 17:20
SmilezZz, много хубави неща, браво! :)
Да се похваля почнах да чета "Крадецът на праскови" .. най-сетне 8-) :D :D Мерсии :---)
Аз свърших списъка още в края на юни..И "Крадецът на праскови" едновременно ми беше доста интересна и тъпа..Ама прочети си я..Аз макар,че прочетох всичките - не си спомням нищо за "Дервишово семе" - явно защото не ми е била интересна 8-)
EsteticLoff
08-25-2010, 17:22
Мерсии :---)
Аз свърших списъка още в края на юни..И "Крадецът на праскови" едновременно ми беше доста интересна и тъпа..Ама прочети си я..Аз макар,че прочетох всичките - не си спомням нищо за "Дервишово семе" - явно защото не ми е била интересна 8-)
Аз го чета от интернет .. та то 12 глави ли е и за един полковник, жена му и там някъв скитник (учител) ли се разказва.. да не чета нещо друго :razz:
kokosety
08-25-2010, 17:27
А вие ако има кифли във вашите класове кво ше ги правите :D :D :D
Ако кифли не е пдходящият термин наконтени надувки айде
SmilezZz
08-25-2010, 17:36
kokosety - Надявам се да няма..Но иначе ще се
опитам да не вдигаме скандали..Нали за тях все някой ще
е виновен..Не знам - ще ги търпя по някакъв начин..
EsteticLoff - Да 8-) .
kokosety
08-25-2010, 17:39
Еми аз си падам понякога пламенна натура иначе и аз няма да им обрущам кой знае кво внимание че ще се надуят още повече иначе дано има готини момчета хихи :oops: :oops:
пп защо снимката ми не се вижда
SmilezZz
08-25-2010, 17:46
Явно не си си сложила снимка,за това..
Слага се от "Настройки за форума"..
kokosety
08-25-2010, 17:51
Просто днес си валидирах регистрацията.
Дънките са готини! Аз имам подобни и смятам да си взема още един чифт такива впити, защото моите за доста кратко време започнаха да избеляват на коленете :shock: Не че ходя по колене ама... :lol:
EsteticLoff
08-25-2010, 18:53
EsteticLoff - Да 8-) .
Йес бее!!Уцелила съм http://smileys.svatbata.org/set-01/466.gifhttp://smileys.svatbata.org/set-01/466.gifhttp://smileys.svatbata.org/set-01/466.gif
А колкото до кифлите .. дано да не се намразим, не искам да се карам с кифлитее :cry::cry::cry: :razz:
с кифлите ще имам проблем определено,но се надявам да намеря готина компанийка и да не им се вързввам прекалено 8)
SmilezZz Във рънърса има кецове,кецки.В ялта има на Мат стар мн хубави.Можеш също да се отбиеш в Паоло Ботичели.Там има намалени кецки почти на половин цена. :)
kokosety
08-25-2010, 19:27
А относно момчетата (въпрос към момичетата)
EsteticLoff
08-25-2010, 19:39
^ Какво за тях?
kokosety
08-25-2010, 19:45
^ Какво за тях?
O`akwate li nqkoi krasavec moje i ne na bql kon ama pak :) :)
EsteticLoff
08-25-2010, 19:52
Хехе, аз в приказки не вярвам :P
Ем дано да има по-хубави момчета, ще видя след около 20 дена хах :D
kokosety
08-25-2010, 19:58
Хе и аз ама да сава лафа а аз току що разбрах 4е само по английски учебниците са ми 100 лев маикоо
iiordanova
08-25-2010, 20:39
SmilezZz .. много хубави неща. :)
Кецове и маратонки , както бях писала съм си харесала от Метро. Вие в Русе имате , може да отидеш да разгледаш.
Не мога да си намеря балеринки.. :smt017
vampirediaries
08-25-2010, 21:27
В Deichmann има хубави кецове.Аз май месец си бях взела едни лилави,много яки а и си отиваха с униформата. :D А сега за новата униформа (не че ще ги нося само с нея :-D ) си купих бели с червено на Nike от един магазин Humanic във Варна. :)
Хора знаете ли магазини за чанти в Русе където продават такъв тип чанти: http://www.portlandmercury.com/images/blogimages/2010/04/20/1271816235-tote-bag-1.jpg ?
UnForgettableDream
08-26-2010, 05:50
В Deichmann има хубави кецове.Аз май месец си бях взела едни лилави,много яки а и си отиваха с униформата. :D А сега за новата униформа (не че ще ги нося само с нея :-D ) си купих бели с червено на Nike от един магазин Humanic във Варна. :)
Хора знаете ли магазини за чанти в Русе където продават такъв тип чанти: http://www.portlandmercury.com/images/blogimages/2010/04/20/1271816235-tote-bag-1.jpg ?
Точно същата не знам дали има, но в ляво от Мизито има един магазин с чанти за около 10 лева и има подобни. :)
EsteticLoff
08-26-2010, 06:13
Хе и аз ама да сава лафа а аз току що разбрах 4е само по английски учебниците са ми 100 лев маикоо
Oфф по толкова са .. Наще по немски сигурно ще са и по-скъпи :?
SmilezZz
08-26-2010, 07:45
А вие бележници кога ще си купувате ? :-o
Аз мисля да си купя,чак когато започнем училище 8-)
kokosety
08-26-2010, 08:18
Еми може би преди това че нали ги събират ама аз може би ще ходя на частни уроци по английски и за там ще ми трябва така че прееди тва да имам време да се снимам :D :D
Аз забравих за бележника :-D
Ще се снимам на самоснимачката в Кауфланд и между другото на нас ни искат 4 снимки :shock:
Аз забравих за бележника :-D
Ще се снимам на самоснимачката в Кауфланд и между другото на нас ни искат 4 снимки :shock:
Не се чуди. Трябват снимки за документацията (в която се вписват оценки от всяка учебна година и отсъствия). Т.е, представлява една папка :)
kokosety
08-26-2010, 08:31
Опа отсъствия темата ми е леко проблемна :D :D
EsteticLoff
08-26-2010, 08:38
Ами може би както всяка година - на 15ти след откриването отивам да се снимам, надписвам го набързо и съм готова :P :lol:
Аз никога не си харесвам снимките за бележника все съм смешна затова сега на самоснимачка, че може няколко пъти да се снимаш поне така си мисля :-o
EsteticLoff
08-26-2010, 09:25
Аз никога не си харесвам снимките за бележника все съм смешна затова сега на самоснимачка, че може няколко пъти да се снимаш поне така си мисля :-o
И аз не се харесвам.На снимката в бележника/уч.карта от 7клас сякаш 1 ми око беше по-нагоре от другото :shock: :razz:
Това сигурно го правят във фотото нарочно. Гледат да ни унижат колкото се може повече и да паднем още в очите на учителите. :lol:
EsteticLoff
08-26-2010, 09:59
Това сигурно го правят във фотото нарочно. Гледат да ни унижат колкото се може повече и да паднем още в очите на учителите. :lol:
Сигурно :shock: :shock: :lol:
EsteticLoff
08-26-2010, 10:30
Юхуу току-що свърших с "Крадецът на праскови" :lol: :lol:
Хах и аз така.Може тази година пак да пуснат някакви нови. 8-)
krokkrok
08-26-2010, 11:51
И аз си се снимам вкъщи от 4-5 клас вече съм открила топлата вода :D
Хрисии...то не е ли най-краткото :D
EsteticLoff
08-26-2010, 12:06
Е па ддз :-| Важното е, че отбелязвам напредък!!:lol:
П.П. И продъжлаваш да ме назоваваш по име. :shock:
krokkrok
08-26-2010, 12:21
Е па ддз :-| Важното е, че отбелязвам напредък!!:lol:
П.П. И продъжлаваш да ме назоваваш по име. :shock:
Ей ся щи кажа и трите имена,ЕГН и адрес :D
На бележника снимката много си я харесвам, за 1 път :lol: Обаче на катронената лична карта такъв отвратитко са ме направили, че няма на къде повече :shock: На нас винаги са ни искали по 2 снимки, дано и сега да е така, че да си карам с хубавите от миналата година 8-) От самоснимачката и от вкъщи не излизат ли по-големи, как ги правите?! о.О
п.п. За момента съм си купила само 10 тетрадки, даже смятам, че са ми много :lol: Несесери и чанта няма да си купувам нови, няма смисъл :-o
Браво за прочетеното! :)
Пп Аз пък съвсем никакви пособия не съм си купила даже и химикал :-D
EsteticLoff
08-26-2010, 12:54
п.п. За момента съм си купила само 10 тетрадки, даже смятам, че са ми много :lol: Несесери и чанта няма да си купувам нови, няма смисъл :-o
Aaa много си бързаа, вече имаш и тетрадкии :shock::D Браво :)
п.п. Тедии, и да искаш не ми ги знаеш или поне ЕГН-то и адреса са ти безизвестни! :lol:
kokosety
08-26-2010, 14:22
И аз не съм нищо купила все още!!! Кой е казал че трябва нали за тва другите си носят о две химиклаки :D :D
December
08-26-2010, 14:35
Не ми се четът сега 27 страници ;д
Вие говорихте ли в темата за учебният материал?
На мене това ми е на сърцето ;д Оххх леко(ама май доста) се притеснявам за материала.На първите тестове сигурно ще изкарам четворки,защото нищо не помня от седми клас.Нооо осми ще гледам да уча(то тва сяка година си го обещавам ;д). И отсега ви казвам,ако някой след 15 септември ме види да пиша във форума бързо да ме напсува,да ми каже колко съм проста и да ми каже да не си губя времето в тийна ами да решавам задачи по математика ;д Моля ви,много ще ми помогнете ;д
С математиката съм много зле.Притеснява ме какво и ново ще се учи.Всяка година оценката ми пада с по една единица и...вече ме е страх,защото от три надолу е големият ад :/ Геометрията ми е най-трудна. Алгебрата ми е "забавна" сериозно ;д Дано да има повече алгебра осми клас.Вие имате ли някаква информация какво ще се учи?от по-големи братя/сестри и др...
kokosety
08-26-2010, 14:38
Еми ще имам малко гадна геометрия (май ще е повече от алгебрата) ама ще е трудничка
vampirediaries
08-26-2010, 15:46
С математиката съм много зле.Притеснява ме какво и ново ще се учи.Всяка година оценката ми пада с по една единица и...вече ме е страх,защото от три надолу е големият ад :/ Геометрията ми е най-трудна. Алгебрата ми е "забавна" сериозно ;д Дано да има повече алгебра осми клас.Вие имате ли някаква информация какво ще се учи?от по-големи братя/сестри и др...
Се едно аз съм го писала. :D Само дето аз съм по-добре по геометрия.Имам учебника за 8 клас-купих си го и има повече алгебра. :)
krokkrok
08-26-2010, 15:46
Мен пък ми казват,че в 8 клас е най-лесната математика :-D А за kokosety,аз още при записването си заплюх един от моя клас :-P ама ще го видим какво представлява...
SmilezZz
08-26-2010, 16:10
За мен най-лесни в 8 клас са - БЕЛ и Математика..
В математиката - геометрията е леко объркваща,но е лесна..
БЕЛ е супер лесен..
EsteticLoff
08-26-2010, 16:17
Oткъде знаееш :D
Иначе аз се притеснявам за БЕЛ, най-вече за литературата. Хич ме няма в съчиненията и подобни просто не знам :shock: :shock:
Ой литературааа.. анализи.. пууу. Най ме бива в преразказите, обожавам да разказвам, но не и да си съчинявам глупости. 7 клас госпожата ни даваше изречения и трябваше просто да си ги свържем в текст. Гарантирана шестица. Ако имаше нещо различно, било то твое мнение или нещо друго, веднага оценката се намаля! :shock:
Математиката не ме притеснява, само да попадна на добър учител.
По АЕ сигурно ще правим входно и там ще е тоталната излагация :shock: Цяло лято си мърморя нещо на АЕ, хем да не ми разбират наще :D хем да не го забравям езика. И песни си превеждам, филми, г/д добре се справям с думите. Някои съвсем елементарни не помня как се пишат :shock: А граматиката ми е ужасна, тея времена колко ги бърках. По едно време ги понаучих, ама пак ги забравих :D
Музика, ИИ и ИКТ не са ми никъв проблем, най-малкото че умея да пея/рисувам/оправям се с техники всякакви.
Най-големият ми шок ще е по ФВС. :shock: Тея нормативи как ги мразя, най-вече скока от място и бялане 50м. През лятото уж тренирах, ама едно е сама, друго е пред целия ти клас :shock:
На 15 къде ще седнете 8-) Към края, в началото, при момче/момиче? :lol: Уау, много се увлякох, дано някой да ми прочете писаниците :lol:
О ,и аз се притеснявам за материала,но по математика там не съм много силна,колкото до бел нямам проблем особенно по литература дори и да не съм чела нищо пак си правя съчинения,преразкази и всичко друго за отличен.Бел винаги ми е бил силната страна,а математиката ауу...! :-D
kokosety
08-26-2010, 17:43
Мен пък ми казват,че в 8 клас е най-лесната математика :-D А за kokosety,аз още при записването си заплюх един от моя клас :-P ама ще го видим какво представлява...
Ех ти писа по онази тема за момчето така че знаеш как са нещата (и мерси за съвета) и все пак се надявам да не са някакви олигофрени момчетата и да има готини :-D :-D
На 15 къде ще седнете Към края, в началото, при момче/момиче? Уау, много се увлякох, дано някой да ми прочете писаниците
Споко и аз много пиша понякога важното е да можеш да го правиш :-D :-D иначе къдет ми дойде предпочитам сама или до момчето което ми беше в класа в старото даскало :) :)
shakira96
08-26-2010, 18:32
Хайде и аз да се присъединя към бъдещите осмокласници. 8-) Още нищо не съм си купувала. Само платих за учебниците по английски. Скоро ще трябва да отида по магазините за малко дрешки и обувки.
На 15 къде ще седнете 8-) Към края, в началото, при момче/момиче? :lol: :lol:
Аз на 15-ти си сядам до едно момиче. Тя ще е от моя клас и е много печена. И без това другите не ги познавам. :?
EsteticLoff
08-26-2010, 18:32
Аам където свара, там ще седна :D :D
Се тая ще ми е дали ще бъда до момче или момиче :)
Най-големият ми шок ще е по ФВС. :shock: Тея нормативи как ги мразя, най-вече скока от място и бялане 50м. През лятото уж тренирах, ама едно е сама, друго е пред целия ти клас :shock: :lol:
И аз по ФВС съм много зле. Там двойки да ти види окото, както и всички други оценки лошото е че добрите са малко :-D
EsteticLoff
08-26-2010, 18:47
^ Е, те даскалите по ФВС едва ли ще са толкова стриктни вече. :-D
Аз съм си добре иначе :D :D
vampirediaries
08-26-2010, 19:36
Аххх това Физическо.... :D
В моето училище норматива ще бъде по волейбол и баскетбол,а аз там са адски зле. :( На баскетбол съм малко по-добре,ама на волейбол дори топката не мога да уцеля. :D
А за това до кого ще седна-еми и аз не знам.Ще гледам да вляза бързо в стаята,че да седна сама на някой чин и и ще чакам някой да дойде и да пита:Може ли да седна? :oops: :D
Иначе аз се надявам да попадна в свестен клас,без интриги,кифли,надувки и такива неща.Във старото училище до 4 клас класа ми постоянно изпадаше в някакви караници,разбиха го и ни пратиха по други класове,и класа с който бях до 7 клас беше хубав,но все пак постоянно се карахме. :(
Иначе аз се надявам да попадна в свестен клас,без интриги,кифли,надувки и такива неща.Във старото училище до 4 клас класа ми постоянно изпадаше в някакви караници,разбиха го и ни пратиха по други класове,и класа с който бях до 7 клас беше хубав,но все пак постоянно се карахме. :(
Няма такава опция "Перфектен клас". Навсякъде ги има надувките, кифлите, спортистчетата, метълите, зубърите.. неизбежно е :D Освем да имаш някъф велик късмет всички да са като теб, но така няма да е инересно. Колкото по-шарено, толкова по-добре :P
Иначе аз се надявам да попадна в свестен клас,без интриги,кифли,надувки и такива неща.
Надеждата умира последна.
kokosety
08-26-2010, 19:46
Няма такава опция "Перфектен клас". Навсякъде ги има надувките, кифлите, спортистчетата, метълите, зубърите.. неизбежно е :D Освем да имаш някъф велик късмет всички да са като теб, но така няма да е инересно. Колкото по-шарено, толкова по-добре :P
нали ама да с апо малко наброй че :-x :-x
И да посещаваш повечко часовете по БГ ;)
kokosety
08-26-2010, 20:28
Аз ли?Ако аз по правопис съм си добре, ама тук от бързане съжелявам!
Така ли ? Добре съжАлявам .. това е друга тема ..
kokosety
08-27-2010, 06:59
Така ли ? Добре съжАлявам .. това е друга тема ..
Съжелявам става също! :P :P
EsteticLoff
08-27-2010, 06:59
Колкото по-шарено, толкова по-добре :P
Toчно така !! :P
EsteticLoff
08-27-2010, 07:00
Ама не се ли пише съжалявам !? :-o
kokosety
08-27-2010, 08:19
Ама не се ли пише съжалявам !? :-o
Ммм..... не току-що проверих СЪЖЕЛЯВАМ е
December
08-27-2010, 08:34
Откога ще почнем да взимаме стипендия :-D ??
Началото на девети клас,октомври тъй тъй...??
И се гледат всички оценки от месеца така ли? Ами ако някой месец не ми върви и имам четворки и петици,а другият имам само шестици?
Ехх сложна работа ;д
Имам почти само шестици.Само 4 по математика и 5 по физика...но нали няма да е проблем :/ ?? Все пак минавам 5.50..ама пак се притеснявам ://
Не се ли смята някакъв среден успех?
EsteticLoff
08-27-2010, 09:41
Aбе съжалявам е .. от жалост, жалба !! :lol: Се тая :P
dolcheee78
08-27-2010, 10:37
Пише се съжалявам :-D И аз тази година ще съм 8-ми клас и много ме е страх нови хора дали ще се стриятелим бързо :-# Какви ще са учителите ами ако класа ми няма свестни хора :-# Някак си много ме е страх :(
krokkrok
08-27-2010, 11:38
Aбе съжалявам е .. от жалост, жалба !! :lol: Се тая :P
Въх...аватара...само това исках да кажа :D :D :D
EsteticLoff
08-27-2010, 11:40
:lol: :razz: :razz: Я НЕ МИ СЕ ПОДИГРАВАЙ, БЕ !! :x :-x :razz: :oops:
Аз също тази година съм 8 клас.Честно казано се притеснявам.Попрницип изобщо не съм общителна,а доста срамежлива.А сега в новото даскало никой не познавам,а и съм от друг град-тоест ще трябва да пътувам.Просто трудно се вписвам във някоя компания.От миналия ми клас последната година почти не общувах с никой,за да бъда една от тях трябваше да пуша,да се обличам като....нз.много ми е притеснено,изобщо не искам да идва 15ти.
EsteticLoff
08-27-2010, 11:45
Аз също тази година съм 8 клас.Честно казано се притеснявам.Попрницип изобщо не съм общителна,а доста срамежлива.А сега в новото даскало никой не познавам,а и съм от друг град-тоест ще трябва да пътувам.Просто трудно се вписвам във някоя компания.От миналия ми клас последната година почти не общувах с никой,за да бъда една от тях трябваше да пуша,да се обличам като....нз.много ми е притеснено,изобщо не искам да идва 15ти.
Спокойно !! ;)
Просто не му мисли много, отпусни се! Пък и в новото даскало ще има всякакви хора, все ще си паснеш с някой и ще се сприятелиш :grin:
Бтв и на мен ще ми се налага да пътувам, поради ред причини (които няма да споменавам) но не мисля, че е чак такъв проблем. :)
Ами в новия ми клас ще има 7-8 човека от предишния ми, така че въобще не се притеснявам
EsteticLoff
08-27-2010, 12:20
Вие чудили ли сте се дали в класа ви или от другите класове ще има хора, с които да имате общ музикален вкус ? 8-) Сигурно много тъпо прозвуча, но на мен ми е много интересно, понеже станах луда фенка на Armin van Buuren (13.08.2010 :smt007 :smt007 :smt007 ) и досега, на коготоо и да кажа за него, ме гледа сей ноче съм извънземно (a не е хич безизвестен, поне по света), та се надявам, че там ще срещна хора, които ще схванат страстта ми към музиката му и към самия стил де 8-) :D
Ами да аз се чудя,за това нещо доста мисля...в миналия клас тези с които общувах слушаха каквото и аз,а сега...
иначе на 15-ти учи ли се?смисъл като ходим в даскалото трябва ли да носим учебници,чантите и т.н...
EsteticLoff
08-27-2010, 12:25
Ами да аз се чудя,за това нещо доста мисля...в миналия клас тези с които общувах слушаха каквото и аз,а сега...
иначе на 15-ти учи ли се?смисъл като ходим в даскалото трябва ли да носим учебници,чантите и т.н...
Не мисля, досега ние поне не сме учили, та и сега трябва да е така :-D
rammstein123
08-27-2010, 16:06
Не мисля, че ще се намери някой друг антихрист, слушащ блек, дет, индъстриъл, агротех и други подобни извращения.
krokkrok
08-27-2010, 16:46
Не мисля, че ще се намери някой друг антихрист, слушащ блек, дет, индъстриъл, агротех и други подобни извращения.
Още по-малко момиче :D :D :D
EsteticLoff
08-27-2010, 17:01
Лелеее :lol:
Е, аз продължавам да се надявам, че ще има поне 1 "рейвър" :lol: :lol: :lol:
SmilezZz
08-27-2010, 17:17
За музикалния стил въобще не се притеснявам..
Всеки сам избира какво да слуша,така че никой няма
право да обижда другия,само защото слуша чалга например..
ФВС - Аз също съм зле и не знам какво ще правя тази година..
Късно се сетих за нея,иначе щях да потренирам малко .......
Надявам се да се справя,че хич ме няма по ФВС..
Не знам защо - обичам да спортувам,но в часовете по ФВС
не мога да играя [-o<
December - Стипендия се взима чак в 10 клас..
Стипендия за отличен успех - среден успех 5,50+ ...
Социална стипендия - За него не съм сигурна,тука някой ми
беше казал,че и тази стипендия се взима в 10 клас...
Средния успех трябва да е 4,50+ и дохода на родителите /или само на единия родител - не съм сигурна/ не трябва да надвишава 100 и няколко лева..Мисля,че не трябва да надвишава 180лв..
krokkrok
08-27-2010, 17:43
не мога да играя [-o<
Средния успех трябва да е 4,50+ и дохода на родителите /или само на единия родител - не съм сигурна/ не трябва да надвишава 100 и няколко лева..Мисля,че не трябва да надвишава 180лв..
Това е само ако е в математическа/езикова...иначе същото,но в 9 клас още :)
На 15 септември не се учи , само се запознаваш с носите си съученици и класния/ата и пишеш програмата за седмицата ! И естествено стаите ви казват!
rammstein123
08-27-2010, 18:09
На 15 септември не се учи , само се запознаваш с носите си съученици и класния/ата и пишеш програмата за седмицата ! И естествено стаите ви казват!
Някой да е твърдял обратното?
nymphetaminegirl9
08-27-2010, 18:12
аз навремето слушах сякакви видове метъл ама напоследък нещо ми омръзна и го карам основно на емокор и рок :D
kokosety
08-27-2010, 18:22
не мога да играя [-o<
тва за музиката съм съгласна аз по физе съм добре с изключение на волейбола ама ще ми е трудно да покривам щото съм по-малка :( :(
По ФВС съм много зле.Не ме бива в нищо...
Някой да е твърдял обратното?
Ето и поредния спам .. написах го защото един питаше дали се учи .. е*ах си и хейтърите дето ги има .. човек да не каже нещо !
rammstein123
08-28-2010, 07:42
wHATEver.
относно фвс изобщо не се притеснявам обожавам да спортувам и ме бива в почити всички спортове,а и чух че в гимназията в която ще уча по фвс пишели 6тици като подарък господина казвал: Какво физическо бе? :-D
Аз по ФВС съм адски злеее .. в 7 клас имах 4 на тичанее .. :shock: . . ..
Ии да ви попитам .. на 15-ти от колко часа започва всичко, че аз не съм много на ясно .. :?
pepilota96
08-28-2010, 12:48
не е ли във всяко училище и град различно ??
Claymore
08-28-2010, 12:48
persii По новините ще бъде съобщен часа на началото. За цялата страна е еднакво. Най-вероятно около 9 или 10 часа.
DeleteThisAccount
08-28-2010, 12:54
persii По новините ще бъде съобщен часа на началото. За цялата страна е еднакво. Най-вероятно около 9 или 10 часа.А на нас ни казаха 8ч. или 8:30ч. не помня вече. 8-)
rammstein123
08-28-2010, 12:56
На нас ни бяха казали в 8:30 да сме там, следователно в девет би трябвало да започне всичко.
абе, и вие си се притеснявате, не сте по-различни от нас.. 8-)
споко, гледайте си езика (в езиковите де, другите не знам точно как са) и гледайте да си изкарвате хубаво и да си намерите добри приятели
успех : )
п.с.: има ли няк'ви зайци от 1 аег? :>
persii По новините ще бъде съобщен часа на началото. За цялата страна е еднакво. Най-вероятно около 9 или 10 часа.
Не е еднакво за ЦЯЛАТА страна. Най-малкото има сгради, в които учат 2 училища - мината година ние бяхме от 15.00 часа.. или някъде по това време, а големите от 9. ;)
Относно музиката - в стария ми клас имаше 20 момичета, половината от които слушаха чалга, а другата мис JB. А аз метълче горката нямах думата 8-)
EsteticLoff
08-28-2010, 18:32
Относно музиката - в стария ми клас имаше 20 момичета, половината от които слушаха чалга, а другата мис JB. А аз метълче горката нямах думата 8-)
Ужас :shock: :shock: :-D :lol:
kokosety
08-28-2010, 18:34
Всеки има право да слуша квото поиска въпреки че мразя чалга :-x :-x
А през годината ще пишем какво се случва нали ? :) :)
kokosety
08-28-2010, 18:35
Всеки има право да слуша квото поиска въпреки че мразя чалга :-x :-x
EsteticLoff
08-28-2010, 18:38
Амии може.Аз сигурно ще пиша и то най-вече - Полудяям.. Мразя го тоя език :razz:
iiordanova
08-28-2010, 19:16
Ехехе колко много сте изписали докато съм си взимала последната доза "почивка извън града". 8-) (или не точно последната)
Та да се изкажа и аз за музиката , учебния материал и снимките.
За музиката мисля , че няма да имам проблеми. Слушам почти всичко и никога не съм се подигравала на някого зареди музиката. ((: Дано и в новия клас да нямам проблеми.
За учебния материал ми казаха , че не е трудно. Ще уча доста (и аз като December си обещавам винаги) , но този път ще си спазя обещанието. 8-)
А за снимките , аз не съм се снимала никога вкъщи , но никога не е късно да пробвам.. пък , ако не стане ще отида във фотото. Попринцип излизам долу-горе добре.. (само , ако знаете на паспорта ми колко съм смешна - приличам на кривогледа) .. 8-)
Дълъг пост стана , сори! :P
December
08-29-2010, 08:53
Ама вие пеете ли по музика :shock: Ние миналата година въобще не сме пели.Само ни изпитваха на уроците.
И тази година като отидох в книжарницата да питам за учебниците,продавачката ми каза,че тази година ще бъде пак история на музиката и ще има много за учене.На нас не ни пишат оценки за пеене...Изпитват ни все едно урок по история ;д История на музиката ;д
Greennight
08-29-2010, 09:09
Оф хора не се ли притеснявате малко от това,че са след тая лятна ваканция ще мине 1 седмица после ще ви запукат с входни по всичко за добре дошъл 8-) и както не си учил от 3 месеца...лошо
December
08-29-2010, 09:18
Оф хора не се ли притеснявате малко от това,че са след тая лятна ваканция ще мине 1 седмица после ще ви запукат с входни по всичко за добре дошъл 8-) и както не си учил от 3 месеца...лошоПритеснявам се,за това най-много се притеснявам. Не ми дреме много за хората от класа и т.н.
Не знам как ще се справя със входните :/
И тука ще питам пак,защото в другата тема където питах никой не ми отговори.
Та миналата година се класирах на 7 място в Олимпиадата по География и Иконимика за обл. Добрич.
Иии голяма мечта ми е :oops: 8-) Голяма мечта ми е да отида на републиканско ;д Обаче това как става? Примерно ако се класирам на 1-2 място за обл. Добрич отивам на друг кръг в състезанието(май така се водеше) ??
Така ли е?
А вие на какви олимпиади сте били,имате ли мераци и тази година да ходите?
kokosety
08-29-2010, 09:30
аз ходих на олимпиада по английски ама от самото даскало и бях на 2 място :P :P
Аз за входните много се притеснявам...нищо не помня,пък и като нямам учебници.Най-вече по Химия,Физика,Биологоия,Гео рафия и Математика нз кво ще правя....
Greennight
08-29-2010, 11:22
Оо да и аз по математика,химия и физика просто нз :?,а най-тъпото е,че ни взеха учебниците и ако не си писал подробен план секи час дори не можеш да си преговориш :-x
rammstein123
08-29-2010, 11:26
Взимаш учебника на някое другарче от седми клас и на следващия ден му го връщаш. Аз по история така смятам да направя.
pepilota96
08-29-2010, 11:44
да, аз също мисля да направя така .. всяка година правя така... :oops:
Какви ги говорите тук физика , биология, химия ?? Аз ще уча предимно само Английски език и останалите ми предмети са математика, български , история, инф.технологий и физ.култура и там още 1,2 ?
SmilezZz
08-29-2010, 13:59
А вие на какви олимпиади сте били,имате ли мераци и тази година да ходите?Била съм по математика,руски,БЕЛ..
Тази година също искаш да ходя,но може би само по БЕЛ и БЗО..
В 7 клас ходих главно заради тестовете за кандидатстване... 8-)
pepilota96
08-29-2010, 14:00
е да, зависи от училището където учиш .. аз ще имам входни по вс предмети които съм учила миналата година /или поне така мисля/ и когато започнем училище ще взема учебниците от миналата година за да си преговоря материала
SmilezZz
08-29-2010, 14:08
Какви ги говорите тук физика , биология, химия ?? Аз ще уча предимно само Английски език и останалите ми предмети са математика, български , история, инф.технологий и физ.култура и там още 1,2 ?Аз съм в Биологична паралелка и първата година главно ще изучавам първи чужд език /Китайски 8-) /... Биология,Химия,Математика, ЕЛ,ФВС - мисля,че са само тези..Не съм сигурна..
vampirediaries
08-29-2010, 14:50
Какви ги говорите тук физика , биология, химия ?? Аз ще уча предимно само Английски език и останалите ми предмети са математика, български , история, инф.технологий и физ.култура и там още 1,2 ?
Същото само дето аз нямам история.
Нямаше ме два дни и сте написали 3 страници - Браво! =D>
Аз да кажа за предмета музика. И нас ни изпитваха тая годита все едно имаме история. Много е гадно така, не че предпочитам да пея де :-D . Ама на мен историята попринцип никак не ми харесва, а така сякаш имам два пъти повече :( А за това кой каква музика слуша - всеки има право на избор. :)
Пп Освен първи чужд език ще уча Биология,Химия,Математика, ЕЛ,ФВС и по един час Музика Изобразително изкуство и Информационни технологии.
Олимпиади - ходила съм много по Математика, два пъти по Химия и два по История (изобщо не исках, но ме накараха :( )
Тази година смятам да ходя по Биология,а може би и по Химия.
Дълъг пост стана, кой ще ми го чете :-D
Подробни планове ний не сме писали,освен по литература.В другите часове само първа точка еди си какво,втора и айде.
December, мисля, че Добрич се отнася към община Варна, затова трябва да пребориш и ваще и наще 8-) Демек да имаш най-много точки от всички в общината. И отиваш на национално. От там 1 отива за младша и 1 за старша възраст извън БГ. После си взимаш стипендийката, за това че си се справила на такова високо ниво. Аз също участвах на миналогодишната олимпиада. На 1кръг си дадох ама много зор и имах 38-39 от 40 възможни точки. На втория се изложих тоталнооо.. около 150 от 200 възможни. Ужас - съвсем се забравих :D Пък и учих по биология, БЕЛ и решавах хилядите задачи по математика.
По биология е обратното - на 1 кръг едвам минах, почти на границата бях, докато на 2рия - бях 2ра за Варна и не знам коя за областтра и всички селца в нея :D Пък това е хипер нечестно, защото в градските училища всичко е стриктно, с 3ма квестори + камери, а в селските си преписват на воля :( После излагация от всякъде..
Тая година малко почивка, може би само за езика ще се явя + БГ, мат, ако има :) От 9 клас почвам ги пак олимпиадите и ще се надявам да стигна по-напред :P
Мааааааму.. пак се отнесах с моите огромни писаници :?
ameli Спокойно бе, твоите постове са дълги и интересни. Много добре се справяш с олимпиадите, но се чудя как ти се ходи на всички видове оломпиади?
О, това определено не са всички. По химия и история ме викаха също, едвам се оправдавах с какво ли не.. старая се да бъда изрядна, въпреки, че нищо не разбирам. 8-) И по музика колко ме врънка да съм ходела на вокалната, ама не мога да изгрея навсякъде, особено в един и същи час :-D На география от 2-3 години ходя, а първата олимпиада я проспах, за което много ме беше яд. :o Трябваше да отида :) По биология ми повтаряше, че аз съм и най-добрата ученичка, имала най-много надежда в мен, бла бла.. сигурно на всички го повтаря, да се запишат, ама айде и аз първа там 8-)
Обичам да се състезавам, да печеля (то кой не обича 8-) ), а в момента нямам възможност да спортувам. Поне не нещо специално. От тази година обаче смятам да започна да се занимавам с нещо, и без това програмата ми няма да е много натоварена :) Вие какво ще ми предложите?
December
08-29-2010, 17:26
Тая година малко почивка, може би само за езика ще се явя + БГ, мат, ако има :) От 9 клас почвам ги пак олимпиадите и ще се надявам да стигна по-напред :P Ами айде и дано да се срешнем на някоя от олимпиадите :P
Аз съм най-добра по историята и географията.Исках и на история да се явя тази година,но бях 1 седмица вкъщи болна и като се върнах разбрах, че съм я пропуснала :/
December, мисля, че Добрич се отнася към община Варна, затова трябва да пребориш и ваще и наще 8-) Ами мерси за разсяснението. Аз вече съвсем се обърках и затова питам ;д Преди 2 години имаше едно момиче пак от нашето училище,беше на Олимпиадата по биология и събра много точки и трябваше да ходи във София.Но точно тогава се готвеше за кандидатставе и затова го пропусна...
Та се чудех дали мога и аз да постигна и нейните успехи ;д(обаче в географията ;д)
П.П. И аз все ги изкарвам едни дълги страници :/
SmilezZz
08-29-2010, 17:38
Ама вие пеете ли по музика :shock: Ние миналата година въобще не сме пели.Само ни изпитваха на уроците.
И тази година като отидох в книжарницата да питам за учебниците,продавачката ми каза,че тази година ще бъде пак история на музиката и ще има много за учене.На нас не ни пишат оценки за пеене...Изпитват ни все едно урок по история ;д История на музиката ;дНас веднъж ни изпитаха за Химна на България и за някаква народна песен..Иначе друго нямаше 8-) - учителката ни пускаше там някаква песен и си я слушахме цял час 8-)
December, моите постове са по-дълги, не се притеснявай, не си единствена :D Няма как да се срещнем на коя да е олимпиада, защото отива само 1 на националното, иначе би било супер. По история никога не съм учила, няма и да уча, така че появата ми там е невъзможна 8-) Иначе успех, дано да успееш :)
Относно музиката - изпитваха двама на урока (който се проточваше един месец) и после ни пускаше да правим каквото искаме - или учихме за следващия час, или си пеехме :D
iiordanova
08-29-2010, 19:46
За олимпиадите - ходила съм по БЕЛ , Английски , Руски и Математика. Мисля ,че само по това.
Тази година мисля да ходя по БЕЛ , Математика , География , Английски .. , но пък и зависи от това как ще съм с материала.
А за Музиката да ви кажа. Понеже бях в най-елитното училище в града ми и нали сме елитни , трябва и да сме умни. И особенно госпожата по Музика. Тя е възрастна и .. постоянно изпитваше и се караше като правим простотии и не учим .. :lol: Ама хубавото беше , че изпитваше малко. 8-) И ни изпитваше на пеене , нотни текстове и прочие. Мисля , че ви стана ясно за какво става дума.
vampirediaries
08-29-2010, 20:06
Аз тази година ходих по История,Биология,Литератур а и Английски.Историята беше бая излагация :D ,по литература минах на втори кръг и имах 4 и нещо (трябваше да пишем съчинения разсъждения),а по Биология много ме беше яд,защото ми трябваха само 2 точки,за да отида на следващия кръг. :-x
За Музиката-госпожата изпитваше,после започваше да се отчайва защо сме тъпи :D и после ни пускаше песни уж да пеем,а всъщност никой не пееше и всички си правехме каквото си искаме. :grin: :D .
EsteticLoff
08-30-2010, 06:37
ама не мога да изгрея навсякъде, особено в един и същи час :-D
Хаха, колко познато!! :lol:
Бях се класирала на 2ри кръг на някаква олимпиада по Биология, та 2рия кръг беше в събота от 8.30, а аз оттолкова бях на урок по Бг, и като обяснявах на госпожата, оная ми вика, че си измислям, не можело толкова рано.. :shock: :razz: Замалко да ме набие даже :razz:
Иначе аз олимпиадии.. помня, че тази година бях на някакво кенгуру по Ае, а за другоо не се сещам 8-)
А за входните нива- не се притеснявам много, защастие тази година няма да имам История, Физика, Химия, Биология, География :grin:
А нас по музика ни изпитаха на урока и да пеем и госпожата пише оценка на двете неща и псоле средноаретметично и квото стане :lol:
И още нещо - и аз се присъидинявам към тези, които се притесняваха за ФВС :lol: Реших тази година да не се освобождавам, че г/д проблемът ми отшумя, ама не знам кво ще прая с разните нормативи въпреки, че то не се знае и дали изобщо ще ни карат да ги правим. :lol:
SmilezZz
08-30-2010, 08:32
А например ако сме решили да се записваме на някаква олимпиада,да речем Биология..Материалът ще е от 7 или 8 клас..Или нещо средно ? 8-) Мале,дано да сте ме разбрали,че не можах да ви го обясня 8-)
rammstein123
08-30-2010, 12:26
По биология 1 точка не ми стигна за втория кръг, защото направих теста за 5 минути /беше в един ден с пробен по БЕЛ и времето свършваше/. Имаше въпроси за кръвта и тн., но бяха малко. Иначе имам и от предишни години, елементарни са. Повечето въпроси са за 7ми клас.
Аз като ходя по олимпиади все си казвам "Оф дано да е лесно,че искам да стигна до втори кръг поне" и понякога е лесно, друг път не :lol:. Като съм успяла се радвам много.
pollytto
08-30-2010, 13:34
Аз тази година бях на олимпиада по български език и литература правихме съчинение разсъждение аз се класирах на 2ри етап и така явих се,писах,но още не са казали оценките :lol:
Но в новото ми училище още не са ми казали нищо нито за униформата,нито за учебниците и се притеснявам дали ще мога да си ги купя навреме,защото 15ти наближава,а аз изобщо не съм подготвена.
А например ако сме решили да се записваме на някаква олимпиада,да речем Биология..Материалът ще е от 7 или 8 клас..Или нещо средно ? 8-) Мале,дано да сте ме разбрали,че не можах да ви го обясня 8-)
8 клас (езикова, а предполагам ти си в такава) няма олимпиади по разказвателните (и,х,ф,блабла..) И в 9 се учи програмата за 8 клас + 9ти, за да се изравнят с останалтие училища и класове. Теста е на всичко взето до момента. На 2ри кръг седях до 1 момче, 10-11 клас, то половината му неща ги знаех (7кл) 8-)
На нас само ни взеха по 60 лв за униформа и нито са казали кога ще ни вземат размери, кога ще ги раздават, кога ще ги носим, кога има родителска среща, какви учебници трябва да се вземат - АБСОЛЮТНО НИЩО?! Държат ни в неведение. Даже и класовете не си знаем. Казаха само, че на 6ти септември ще излязат списъците и на 15ти сме сигурно сутринта. Срамота, а се води най-хубавото училище във Варна :?
vampirediaries
08-30-2010, 18:51
8 клас (езикова, а предполагам ти си в такава) няма олимпиади по разказвателните (и,х,ф,блабла..) И в 9 се учи програмата за 8 клас + 9ти, за да се изравнят с останалтие училища и класове. Теста е на всичко взето до момента. На 2ри кръг седях до 1 момче, 10-11 клас, то половината му неща ги знаех (7кл) 8-)
На нас само ни взеха по 60 лв за униформа и нито са казали кога ще ни вземат размери, кога ще ги раздават, кога ще ги носим, кога има родителска среща, какви учебници трябва да се вземат - АБСОЛЮТНО НИЩО?! Държат ни в неведение. Даже и класовете не си знаем. Казаха само, че на 6ти септември ще излязат списъците и на 15ти сме сигурно сутринта. Срамота, а се води най-хубавото училище във Варна :?
И аз още не си знам класа.Дори втория си език не знам. :(
pepilota96
08-30-2010, 19:16
аз също ходих на вс олимпиади и на вс се класирах за втория кръг или поне така мисля .. но до 3 не стигнах.. :-D :-D
такамм .. аз имам един въпрос и за да не създавам нова тема реших да питам тук.. значи аз съм от Бургас 8 клас ще съм в Търговската гимназия. Ако някой знае или ще учи там, моля да ми кажете дали ще имаме през тази учебна година разказвателни предмети ..
моля ви ако не сте сигурни в информацията напишете, че не е сигурно, защото не искам да оставам с празни надежди :-D
Благодаря предварително :P
December
08-30-2010, 20:06
Купихте ли си вече учебниците?
На мене най-накрая ми улекна на сърцето ;д Ейсега се обаждаха на мама и утре ще ги копуваме.А няма дори септември :shock: :D
Всички учебници ще ги вземем,втора употреба от една позната.
Аххх нямам търпение да ги видя ;д Може дори до 15 да чета разни неща,и без това вече ми липсва училището,напрежението,тес товете.Не мога само да мързелувам ;д Нооо разбира се след три седмици всичко ще ми омръзне и ще почна да се оплаквам :D То така става винаги.
Е,ще ги разгледам и ще пиша как ми се струват ^.^
Няма как да се срещнем на коя да е олимпиада, защото отива само 1 на националното, иначе би било супер. Ами аз не говорех буквално де ;д Дори не мога да си го представя.Какво срещаме се в някоя зала ли ;д
Имах предвид и двете да се класираме,да успеем с олимпиадите ^.^
Общо взето май е това засега :-o
rebeccaa
08-30-2010, 20:29
За да не отварям нова тема, ще пиша тук.Така.. за 8-ми клас съм и понеже не кандидатствах, защото не исках, сега има ли проблем да се запиша в средно образователно училище смисъл така без да съм кандидатствала просто да си дам документите и дали има някакъв срок за записване до кога може.. по всяко време или ? Понеже не съм ориентирана.Извинявам се за глупавият въпрос и че не се изразих много правилно.
значи аз съм от Бургас 8 клас ще съм в Търговската гимназия. Ако някой знае или ще учи там, моля да ми кажете дали ще имаме през тази учебна година разказвателни предмети ..
моля ви ако не сте сигурни в информацията напишете, че не е сигурно, защото не искам да оставам с празни надежди :-D
Благодаря предварително :P
Навсякъде се учат разказвателни, освем в езиковите и МГ, където 1вата година се учи САМО език + бг, мат и муз, ии, фвс и подобни. Независимо в кой град си, така е навсякъде :)
rebeccaa - доколкото разбрах си за 8 клас и никъде не си записана?! Срокът одавна мина, поне аз така знам. Трябваше да се интересуваш по-раничко, мисля, че е късно вече. И защо не си искала да кандидатстваш? Все някъде щеше да влезеш.
cappuccin0
08-30-2010, 20:52
За да не отварям нова тема, ще пиша тук.Така.. за 8-ми клас съм и понеже не кандидатствах, защото не исках, сега има ли проблем да се запиша в средно образователно училище смисъл така без да съм кандидатствала просто да си дам документите и дали има някакъв срок за записване до кога може.. по всяко време или ? Понеже не съм ориентирана.Извинявам се за глупавият въпрос и че не се изразих много правилно.
Мисля, че може, защото една приятелка кандидатства, но не я приеха никъде и от ОУ се премести в СОУ.
rebeccaa
08-30-2010, 21:00
Мисля, че може, защото една приятелка кандидатства, но не я приеха никъде и от ОУ се премести в СОУ.
Ама скоро ли се премести или ?
cappuccin0
08-30-2010, 21:06
Да, преди около седмица.Аз не виждам причина да не можеш да се преместиш ..
rebeccaa
08-30-2010, 21:22
Да, преди около седмица.Аз не виждам причина да не можеш да се преместиш ..
Мерси все пак.
rebeccaa
08-30-2010, 22:24
Забравих да питам какви документи ще трябват.
Осмокласници, не се впрягайте толкова.
В началото няма да сте много ориентирани.. нови хора, даскали.
И с учебници ще се сдобиете и всичко останало, както си му е редът. Просто сега ви се вижда един голям филм, но няма нищо толкова очарователно, не се впрягайте. :)