Влез

View Full Version : Бъдещи осмокласници [vol.1]

Страници : 1 2 [3] 4 5 6

JustUnforgivable
08-31-2010, 03:26
Деца, остават ви точно 15 дена, развълнувани ли сте ? :P :P

SmilezZz
08-31-2010, 07:37
rebeccaa - Ако има свободно място ще те запишат и сега..
Просто отиди и попитай директора..
Документи - Не знам,но си вземи удостоверението
за завършен седми клас,медицинско свидетелство,
характеристика - те ще си вземат това,което
им трябва..
Хайде,успех... (:

ameli
08-31-2010, 08:01
Деца, остават ви точно 15 дена, развълнувани ли сте ? :P :P

Смесени чувства. :D

cappuccin0
08-31-2010, 08:09
И удостоверение за преместване трябва, взема се от училището, в което си учила до сега.

anisummer
08-31-2010, 08:25
Нас ни викат в училище на 7-ми септември , за да си видим класовете и даскалите . Не можах да разбера за какво е всичко това? Нали на 15-ти и без това ще се видим :o Но като цяло нямам търпение вече, предчувствам, че ще имам страшен клас

EsteticLoff
08-31-2010, 08:25
Днес бях в полицията и до 30 дена ще имам лична картааа :P :lol:
Горкият човечец, дето записваше хората на опашката, за да следи кой е наред, 5 пъти се опитва да ми каже името правилно и накрая ми викаше аа, момичето къде е.. малката ?? :razz:

EsteticLoff
08-31-2010, 08:26
Нас ни викат в училище на 7-ми септември , за да си видим класовете и даскалите . Не можах да разбера за какво е всичко това? Нали на 15-ти и без това ще се видим :o Но като цяло нямам търпение вече, предчувствам, че ще имам страшен клас

И аз се чудя.Може би, за да можеш, когато отидеш на 15ти, да знаеш направо при коя госпожа си и къде ще е класът ти.. :)

pepilota96
08-31-2010, 08:42
значи аз съм от Бургас 8 клас ще съм в Търговската гимназия. Ако някой знае или ще учи там, моля да ми кажете дали ще имаме през тази учебна година разказвателни предмети ..
моля ви ако не сте сигурни в информацията напишете, че не е сигурно, защото не искам да оставам с празни надежди :-D
Благодаря предварително :P

Навсякъде се учат разказвателни, освем в езиковите и МГ, където 1вата година се учи САМО език + бг, мат и муз, ии, фвс и подобни. Независимо в кой град си, така е навсякъде :)

rebeccaa - доколкото разбрах си за 8 клас и никъде не си записана?! Срокът одавна мина, поне аз така знам. Трябваше да се интересуваш по-раничко, мисля, че е късно вече. И защо не си искала да кандидатстваш? Все някъде щеше да влезеш.

благодаря за отговора.. за съжаление не се зарадвах много.. ноо.. здраве да е :D

bloodyred
08-31-2010, 08:58
Да ви питам някой ще ходи ли с родителите си на 15-ти? 8-)

rebeccaa
08-31-2010, 09:12
rebeccaa - Ако има свободно място ще те запишат и сега..
Просто отиди и попитай директора..
Документи - Не знам,но си вземи удостоверението
за завършен седми клас,медицинско свидетелство,
характеристика - те ще си вземат това,което
им трябва..
Хайде,успех... (:

Мерси много.

ameli
08-31-2010, 09:21

Ъъ.. не мерси, само да ме излагат там :D
"Дай мами да те цункам, да не се изгубиш из коридорите. След 40 минути ако не си излязла, тръгвам да те търся!!" :shock:

Майка ми и на записването не и се изваше, ама беше принудена 8-) Надявам се да пропуснем присъствието й, и без тва ще е претъпкано :)

bloodyred
08-31-2010, 09:36
И аз съм на това мнение^^ .. Щото преди говорих с една приятелка и тя нещо отвори темата, ама как така без родител, нз си какво и ми стана интересно дали някой ще ходи с родителите си, аз лично не намирам смисъл .. не съм първи клас, вярно, ново училище, но нали трябва да се почне от някъде .. хах :}

EsteticLoff
08-31-2010, 10:11
Да, да и те да си хапнат моркови/зелки/домати :razz:
Иначе аз съм казала от завършването на 7ми клас, че няма да стъпя в новото даскало на 15ти септ. с тях и се съгласиха :D :D

lamoon
08-31-2010, 10:17
И аз се присъединявам към вас, тая година ще съм заек във Френската гимназия в Бургас. Май, май при нас няма униформи или поне не са ни казали за такова нещо. А учибниците са страшно скъпи... смятахме комплекта и някъде към 200-250лв излиза, че и повече. btw някой ще учи ли в ГРЕ Раковски?

EsteticLoff
08-31-2010, 10:23
Eгати, тия учебници да не са със златни корици :?

IvUsHkA
08-31-2010, 10:27
Какви родители?! Моите идваха с мен само в първи клас. От втори си ходя сама на училище и те изобщо не настояват да идват.

SmilezZz
08-31-2010, 10:49
За родителите - Сигурно майка ми ще дойде с мен до
училището и после ще си отиде да работи /тъй като работата й
е наблизо до даскалото ми/.. 8-) Предполагам,че няма да ме изчака
или нещо такова..Защото един път беше дошла с мене на 15 септември
и то беше в 1 клас.. 8-)

За учебниците - Аз още нищо не съм си купувала..Знам само,че
няма да купуваме целия комплект,ами камо 2-3 учебника..
Но пък сигурно,докато си ги намеря ще мине месец.. 8-)

rammstein123
08-31-2010, 10:52
Пепи, ще учим. Аз дори вече знам кой ми е класен и ще е по разказвателен предмет. Някакви нУвини за униформите?

iiordanova
08-31-2010, 11:09
Горкият човечец, дето записваше хората на опашката, за да следи кой е наред, 5 пъти се опитва да ми каже името правилно и накрая ми викаше аа, момичето къде е.. малката ?? :razz:

:lol: Как се казваш ?

А с родители на 15 ? Не , благодаря! 8-)

SmilezZz
08-31-2010, 11:16
anisummer - E,да беше и при нас така..
Иначе не знам точно каква им е целта,но сигурно ,
за да видите в коя класна стая ще сте,кой ще ви е класен/класна,
та за да не се чудите на 15 септември какво да правите...

Ох,останаха още 15 дена и напрежението в мене нараства..
Не се притеснявах чак толкова много,ама не знам - тези дни
направо ако някой ме пипне ще гръмна 8-)

December
08-31-2010, 11:53
А учибниците са страшно скъпи... смятахме комплекта и някъде към 200-250лв излиза, че и повече. Да бе ти шегуваш ли се :shock: Както казаха преди мене,да не са от злато тия учебници?
Моите са втора употреба и пак са си много запазени. 65 лева са целият комплект от 12 учебника : )
Преди 1 час ходех до офиса на мама да ги взема,обади ми се че са й ги донесли.Отивам и питам къде са,тя ми показва една торбичка аз гледам ейтака о.О Много са тънки! Очаквах нещо много повече...ха,но и така е добре ;д Няма да ми тежът много.
И сега почвам да изреждам,че цял следобед си нямам работа ;д

Български език на Просвета
http://www.portmel.com:81/OBIAVI/0019914_s17.jpg
нищо интересно не видях...няма и много картинки като миналата година ;д
от български много не разбирам,тъй че ще я гледаме на есен.

Литература пак на Просвета
http://www.portmel.com:81/OBIAVI/0019916_s17.jpg
Амии..произведенията.Има много снимки и портрети на авторите,снимки от филми по произведенията,снимки от Народният театър и т.н. На просвета много ми харесва как са подредени учебниците.И миналата година бяхме на същото издание.

Математика на Просвета
http://bg1.msrv.store.bg/prdimg/30774/matematika-za-8-klas-stanislava-petkova-georgi-ganchev-nikolaj-rajkov-veselina-damianova-ivan-georgiev-.jpg
Има поравно и геометрия и алгебра.Уфф само като ги видя задачите и ми става гадно :/ Ама тази година ще си купя и помагало и сборник и ще решавам повече.Писна ми от четворки :/

Английски език на Просвета
http://www.portmel.com:81/OBIAVI/0019921_s17.jpg
Ееее къде са Сторм и цялата компания ;/ (хах учебника разглеждаше случки от техният живот и учехме така) Та интересен ми се вижда.Пак има интересни снимки ;д Обаче е много тъничък!Само 100стр.(от които около 20 са речник).

Информационни технологии на издателство Изкуства
http://bg1.msrv.store.bg/prdimg/35865/informacionni-tehnologii-za-8-klas-zadylzhitelna-podgotovka-krasimir-manev-kosta-gyrov-neli-maneva-biserka-jovcheva-stefka-aneva-angel-angelov-dimityr-danailov-elena-todorova-krasimir-harizanov-petyr-petrov.jpg
Амии какво да кажа за него.По дебел е от английският о.О !! Хах ;д Има снимки на разни си умни мъже...Разни схеми кво ли не :/ И тея неща ще трябва да се мъча да ги правя сама ужс :/

Технологии на Просвета
http://www.prosveta.bg/?go=_common&p=bookphoto&bookId=2100&width=193
Ами интересен ми се видя.И има разни неща за изрязване както преди 5кл :lol: ИИии как да си направим къща за птичета ;д Странно,нали учебникът ми е втора употреба а тея "приложения" не са отрязани :-o Пише интересни неща,които могат да послужат и в РЕАЛНИЯТ ЖИВОТ представете си!А не някакви теореми или линейни изчисления дето и без това ще ги забравя след две години,ама и все пак кой ще ми ги иска.Да няма да ставам математичка :-o Има и разни уроци за фотошопа. Още отсега ще му изям кориците,много ме радва :grin:

Изобразително Изкуство от Анубис(това не беше ли бог ;д)
http://www.mobilis.bg/files/Article_107/cache/106x150-1_107273.jpeg
Ами изобразително изкуство както всеки друг път.Все много картини...Пише за поп арта,за вътрешен дизайн и разни неща за фотоапаратите ;д Пр. как да фокусираме и подобни..

Музика от Просвета
http://www.book.store.bg/prdimg/25375/muzika-za-8-klas.jpg (ама че грозна корица)
Миналата година музиката беше по-интересна.И като гледам има доста неща за слушане,а пък нашият господин никога не носи дисковете :/ И имаразни неща,които сами да попълваме.Гледам преди мене са писали любим изпълнител "бате сашо" кой е тоя ;д Абе нищо интересно общо взето.Това ли е за продавачката на книжарницата "история на музиката" омг :? А аз се надявах да се образовам.Явно пак ще си остана само със блоговете.Е и без друго тея никога няма да напишат нещо наистина интересно пр. за хардкора :/ Разочарована съъъм ://

Химия и опазване на околната среда от Булвест 2000
http://books.balkanatolia.com/d-prdimages/list-30251.jpg
Второто ми най-омразно нещо след математиката :// Само черно и бяло.Все някакви неща дето се чудя откъде идват и кой ги е измислел.Тея нещша сИриозно ли имат смисъл?ЪЪ?АА?

Физика и Астрономия от Булвест 2000
http://www.book.store.bg/prdimg/34751/fizika-i-astronomia-za-8-klas.jpg
Пак все задачи.Все едно гледам учебник по математика,обаче с повече стреличкО :lol: Важното е,че знаеш ли формулите знаеш ли ги,друго не ти трябва.Тази година трябва да имам шест бе ://

География и икономика :smt007 на Булвест 2000
http://books.balkanatolia.com/d-prdimages/prd-30255.jpg
Моята страст, майна :smt007 Има чудесни фотографии. И Европа <33 Втората част пък е само България. Супер много,хипер,адски мега ме радваа <33
Гадното обаче е,че точно този учебник,по любимият ми предмет има скъсани няколко страници :x

История и цивилизация от Просвета
http://www.azola.bg:81/OBIAVI/0019934_s17.jpg
Миналата година беше по интересно :/ Е,може и да си променя мнението де.Не съм го разглеждала страница по страница. Има като гледам за разни кръстоносни походи,църкви майни...Миналата година нямах дори и една петичка по историята,ама като го гледам тоя учебник сега о.О Трябва да внимавам да не се издъня...

Биология и здравно образование от АзБуки (хах така е написано ;д с малки и големи букви,все едно профил на някоя кИфЛъ ;д ) Просвета
http://azbuki.com/wp-content/uploads/2009/06/04.jpg
Изглежда доста интересен.Има много за животните и за хората.Доста схеми с кости и т.н. Охх сичките тия названия трябва да се учат :// Ама пак си е интересно. Миналата година госпожата ни караше да прересуваме картинките дето имаше на разни чехълчета и подобни.Таа... гледам сега има схеми/рисунки със "мъжки и женски полови органи" хъ.И показано къде е клитора,къде е химен и т.н. о.О И ще ни кара да рисуваме и ея неща ли? ххх... Разгледах го почти целият учебник.Имаше и под всеки урок разни линкове за допълнителни знания ;д И некви снимки на плодове,и пак некви лекции "трябва да се спортува,трябва да се яде редовно,трябва да се ядът плодове и зеленчуци,не трябва да се пуши" ахам то тва проповеди ли са о.О И имаше разни снимки с анорексички уоу...

ето ви най-дългия пост в цялата тема ;д Леле гледам станало 14 и 50 о.О Значи го пиша това вече почти час ;д Я да видим ще има ли някой да го прочете ;д То стана по-дълго от уроците по история лол ;д

П.П. ameli и ти ли харесваш пласибо(видях ти коментара над едната от статийките)? Охх и аз съм им голяма фенка...и сега много страдам :// Снощи като даваха една реклама дори ми идеше да се разплача. ама мама не та не.Първо съм била много малка да ходя на такива големи концерти,щяла съм да се загубя или някой да ме уграби/изнасили/убие лол..И второ било много скоро до 15 септември,аз трябвало да съм свежа за тогава и още куп глупости ми наприказва...Уфф много ми е гадно ;//

iiordanova
08-31-2010, 12:33
December :smt024 браво за дългия пост! Прочетох го. 8-) Аз още не съм ходила да видя списъка с учебниците , като си ги купя ще напиша и аз такъв дъъъълъг пост. 8-)
Физиката ,Географията и Биологията ме радват. 8-) Само , дето аз няма да уча Биология , Физика , Химия тая година. Само Географията от разказвателните. 8-)

EsteticLoff
08-31-2010, 12:44

Ми името ми е Христилина, ама като се представям винаги чуват Христина, Християна и производни, ама вече след 14 години (и 1 месец олмъст 8-)) съм свикнала shock: :lol::lol: .. а и оня човек днес така ситно го беше написал, че само Х се виждаше :razz:

ssiissaa
08-31-2010, 12:51
Привееееет на всички :-P зайченце ще съм в Гьоте Бургас :D надявам се на хубав клас и такаа .. някой можее ли да каже нещо по въпроса с учебниците и униформите ?! :)
сигурно се повтарям , извинявам се предварително :P

и въпросче към EsteticLoff :) в Гьоте в Бургас ли ще учиш немски :grin:

lamoon
08-31-2010, 13:06
ами явно са със златни корици... само двата речника са 50-60лв

EsteticLoff
08-31-2010, 13:10

Mда речниците са много скъпи, аз поне май ще мога да използвам речниците на сестра ми, че като ми разправяхаа колко са били скъпи, а де не говорим колко дебели - бих казала единия е колкото 2 книги Хари Потър :lol: :D :D

@ssiissaa Нем, в ЕГ "Пловдив" съм аз :D :D

iiordanova
08-31-2010, 13:14

Ми името ми е Христилина, ама като се представям винаги чуват Христина, Християна и производни, ама вече след 14 години (и 1 месец олмъст 8-)) съм свикнала shock: :lol::lol: .. а и оня човек днес така ситно го беше написал, че само Х се виждаше :razz:

:lol: Къде е .. малката ? :lol: Ми като не е успял да го прочете , да беше взел едно цвете да ти се извини. :lol:

EsteticLoff
08-31-2010, 13:23
:lol: Къде е .. малката ? :lol: Ми като не е успял да го прочете , да беше взел едно цвете да ти се извини. :lol:

Ааа акоо всеки ми подаряваше цветя при сбъркването на името ми, у нас щеше да е джунглаа :grin::lol:

П.П. Сори за Офф топика :oops:

ssiissaa
08-31-2010, 13:25
ахам ясно и все пак успех с немския EsteticLoff :P :D

EsteticLoff
08-31-2010, 13:40
ахам ясно и все пак успех с немския EsteticLoff :P :D
Данке, данке :D :D :D
И на теб

December
08-31-2010, 13:41

[b]Mда речниците са много скъпи, аз поне май ще мога да използвам речниците на сестра ми, че като ми разправяхаа колко са били скъпи, а де не говорим колко дебели - бих казала единия е колкото 2 книги Хари Потър :lol: :D :D
Какви са тия речници ;д
Аз тая Коледа си купих един Огромен зелен на понс.Пише "Нов училищен речник ". Не,че някой ми го е искал просто ми хареса.Има много примери,има и упражнения,карти,по средата има една част със "рисунки" ;д има нарисувана баня примерно и всякакви принадлежности от нея,или спалня и т.н.Има неправилни глаголи,пунктоация,таблица с ония инчове и всички странни мерки в англоговоряштите страни.
Абе всичко има :grin: Ето го - http://www.pons.bg/index.php?act=products&do=details&id=788
Разделен е на 2 части и общо е около 1100 стр. Направо злато <33 Много е добър за цената си,дори бих му дала повече.
А покажете какви речници сте си купили и вие?Просто ми е интересно ;д

Междодругото от кой клас нагоре може да се ходи на school exchange?И вие интересувли ли сте се от такива програми?Как става целият процес...И плаща ли се или е като на тото :lol: Не е много по темата,ама все пак...

iiordanova хах браво ;д Айде ще чакам и твоят дълаг пост за всичките учебници ;д И да им намериш картинки на всичките ;д !!

iiordanova
08-31-2010, 13:42

Ааа акоо всеки ми подаряваше цветя при сбъркването на името ми, у нас щеше да е джунглаа :grin::lol:

П.П. Сори за Офф топика :oops:

Джунгла .. меко казано.. :lol:

Вие в 9 клас какъв втори чужд език ще учите ?

EsteticLoff
08-31-2010, 13:51
December - ами не ги знам точно какви са, смисъл издателство, понеже са у сестра ми у общежитите май май, иначе са едни големи и сини - като ги видиш ти пролошава.:lol: Иначе този твоя го знам - миналата или по-миналата година ни зарибяваха в даскало да си го купуваме, ама аз не си го взех, да ги е яд, хахах. :evil: А за school exchange съм чувала, но не знам подробности, Сори Ай кент хелп :-| :D

iiordanova - Мисля, че английски език, но не съм сигурна .. аз още нищо не знам - срамота 8-) Ти в езикова гимназия ли беше ? :D

pepilota96
08-31-2010, 13:58
Пепи, ще учим. Аз дори вече знам кой ми е класен и ще е по разказвателен предмет. Някакви нУвини за униформите?

охх еми звънях и ми казаха другата седмица да звънна пак и някви такива рабори вече не издържам ;х уж беше края на август после след 1ви а сега ми казаха другата седмица :Х а на едно момиче вече са и взели мерки :@:@:@

ноо другата седмица пак ще ти кажа какво са ми казали
знам само че е 72 лв. 2 ризи вратовръзка елек и пола/панталон

аа как разбра кой ще ти е класен ?

December
08-31-2010, 13:59
Вие в 9 клас какъв втори чужд език ще учите ?ами чудя се между немски и руски.Преди руският не го харесвах ама последно време все попадам на руски сайтове и ми се ще да разбирах поне нещо :lol: И мисля да избера немският все пак..имам и роднини в Германия.Може да им се натресана главата :D
Ама...ако примерно целият клас избира да учи руски език,а има само 3-4 които искат немски :-o Как става цялата процедура..хъх хич ме няма ;д

SmilezZz
08-31-2010, 13:59
Вие в 9 клас какъв втори чужд език ще учите ?Аз като втори чужд език ще уча английски.. (:

EsteticLoff
08-31-2010, 14:01
Ама...ако примерно целият клас избира да учи руски език,а има само 3-4 които искат немски :-o Как става цялата процедура..хъх хич ме няма ;д

Ми май руски ще да е тогава. При една приятелква у нейното даскало ще е така :-D

December
08-31-2010, 14:06
Ужасссс :shock:
Те всички знам, че ще изберат руският защото е уж по-лесен...
Ухх..е,ще се запиша на някакви курсове ;д Искам и испански да уча де.Аха искам и френски.И арабски.И корейски.И китайски де ..о и португалски искам.И фински защото искам да живея във Финландия за няколко години :lol:
Ехее ;д Много съм нахална ;д
Не знам хората как се справят само със един-два езика.

nadsss
08-31-2010, 14:12
Да се разпиша и аз в темата..

Взех си униформата и няколко допълнителни ризи, да ги сменям. :D Остана ми да си купя само някакви обувки, чанта съм си взела. Иначе вече си знам класния, учителката по немски, с кой ще съм в клас и за съжаление се сбъдна кошмара ми .. ще съм с 11 човека от старото даскало, от общо 30 в класа. :?

lamoon
08-31-2010, 14:13
още от първата година ще учим два езика.. френски и английски :-s

EsteticLoff
08-31-2010, 14:16
Ужасссс :shock:
Те всички знам, че ще изберат руският защото е уж по-лесен...

Хахаахах, леля ми като ми е разказвала като е учила какъв кошмар е било, особено падежите направо ще е елементарно :lol: Късмет :D:D:D:D

SmilezZz
08-31-2010, 14:20
nadsss - Хайде,честито за униформата..Със здраве
и желание да си я носиш 8-)

При записването ми ме питаха какъв втори език искам и тогава ме
записаха английски..Не знам как ги разпределят,но надали
ако целия клас иска руски,пък някой не - няма как да го учи..
Предполагам,че още в началото ще ви попитат какъв искате
и така... (: ..

iiordanova
08-31-2010, 14:29
EsteticLoff - не съм в езикова (в математическа) 8-)
Аз се чудя руски ли да е , френски ли или пък немски ? :-o 8-)

Kallyn4eto
08-31-2010, 14:29
ейй осмокласниците притеснявате ли се за новото училище?
аз сега попрочетах предишната тема, голямо притеснение е било :D аз особено...
таа има ли тука зайци на фег в софия 8-)

SmilezZz
08-31-2010, 14:36
Аз се чудя руски ли да е , френски ли или пък немски ? :-o 8-)Според мен избери или немски,или френски..
Тъй като съм учила РЕ 7 години и мога да кажа,че е супер лесен..почти като българския..С падежите отначало е трудно,но се справя човек..Но пък се чудя дали някога ще ми потрябва този език..Всъщност мисля,че немския е по-разпространен от френския..Но пък френския е по-мелодичен и лесен за изучаване..Не знам,ти кой език искаш да учиш ?

EsteticLoff
08-31-2010, 14:50
Аз се чудя руски ли да е , френски ли или пък немски ? :-o 8-)

Еми браво!! И мен първо в МГ искаха да ме вкарат, ама аз казах твърдо йок :D :D Иначе за езиците - не знам, решението си е твое :)

BubbleGirll
08-31-2010, 15:01
и аз се записвам в темата макар и малко късно :grin: общо взето не ми се ходи много на даскало незнам защо :D до сега винаги съм искала да е 15-ти ама сега нещо ми е кофти че ще съм с нов клас дано пък са готини ии все пак си искам стария клааааас :( :( :( :( на нас за униформите ще ни кажат на родителската среща ей ся на 13-ти ама не е задължително да се носи цялата униформа което е добре :D струва някъде около 100 лева мисля :)

IvUsHkA
08-31-2010, 16:02
EsteticLoff Страхотно име имаш!
В нашето училище вторият чужд език се разделя на две групи например в класа си учиш първи чужд английски език а за втори можеш да си избереш немски или руски.Всеки решава кой от двата езика иска да учи и класът се разделя на две едните учат немски другите руски.Даже и да са само 3-4 човека, които искат руски пак си го учат поне така знам.Ако няма желаещи за единия език всички учат заедно другия и така.
Пп Учебникът по химия на December e интересен, разглеждала съмго, но ще го изучавам в 9-ти клас.

BebYlzZz
08-31-2010, 16:21
аз ще уча италиански руски и английски, но руския ще го уча от 9 клас :) Иначе аз вече си купих чанта и едни кецове, но следващата седмица ще излизам за по сериозен шопинг :-D аааа и едни химикалчета от avon си взех :P

IvUsHkA
08-31-2010, 16:32
О аз си харесах 3 чифта дънки ще обикалям още и ще си купя а блузка не можах да си избера.За обувки пък изобщо не съм гледала.

DeleteThisAccount
08-31-2010, 16:35
аз ще уча италиански руски и английски, но руския ще го уча от 9 клас :) Иначе аз вече си купих чанта и едни кецове, но следващата седмица ще излизам за по сериозен шопинг :-D аааа и едни химикалчета от avon си взех :PАз.. имам няколко въпроса.. такова.. сега значи ще учим два чужди езика, така ли? АЕ + някакъв, който ще изберем целия клас в началото? И другият ми въпрос е, в ПТГ (Профисионална Техническа Гимназия) учат ли се първата година, химия, биология и физика? :-o
Съжалявам за тъпите въпроси. :oops:

dechkou
08-31-2010, 16:36
такаа и аз да се присъединя към вас,макар и доста късничко (;! ами на нас все още не са ни казали нито класове,нито за родителска среща,нито нищо....сега на 6ти се надявм да има поне малко информация...относно до униформите...ами да ще имаме взеха ни като се записвах 60 лв за тениска за физическо...риза...шал и значка...за цветето ами на-вероятно ще нося ,а ако никой друг не е взел ще го бутна на майка ми 8-) ,тя настоява да дойде с мен, а ако й кажа,да не идва це стане една...не ми се мисли! :x :( относно до момчетата, разбрах че батковците обикаляли из осмите класове и си хъресвали зайки :D а до зеленчуците...мм чакам ги с нетъпение 8-)

SmilezZz
08-31-2010, 16:40
Утре ще изляза да напазарувам още дрехи..
Няколко пакетчета 8-) химикали /...че през годината
ще започна да ги губя и няма да ми остане нито
един 8-) ...Моливи,флумастери /не знам как се пише/..
пастели,водни боички.. - не знам точно какво ще ми трябва,
но дори и да не искат това за училище,аз ще си ги използвам..
Тъй като рисуването ми е хоби..
Също така ще потърся някакъв моделин,че много яко изглеждат
нещата,правени от него..
Та така,тетрадки ще си купувам след родителската среща..Бележника
също..
Засега за тези се сещам..

П.С - Може ли да ми препоръчате някаква "марка" моделин ?

IvUsHkA
08-31-2010, 16:45
Хора много ми е любопитно какви са ви униформите може ли някакви снимчици, моля :oops:

SmilezZz
08-31-2010, 16:49
Хора много ми е любопитно какви са ви униформите може ли някакви снимчици, моля :oops:
http://prikachi.com/images/648/2305648s.jpg
За профилирана паралелка:
- Първото момиче и последното момче 8-) /По-официалните 8-) /..
За Непрофилирана паралелка:
- Второто момиче и предпоследното момче 8-) /тези със суитчърите 8-) /...

Малии,какво обяснение дадох само...

IvUsHkA
08-31-2010, 16:54
Моята е за профилираните.
Нещо, което не съм виждала? :-o

EsteticLoff
08-31-2010, 17:05
Ами мойта униформа не си виждала :D :D Така де - фишуто/вратовръзката
В четвъртък ще ходя до магазина за ун. и като си купя вратовръзката ще я снимам :P :lol:
Иначе мерси за името :)

SmilezZz
08-31-2010, 17:13
Хайде,хайде - пускайте снимчици на униформите..
....че и на мене ми стана любопитно.. (:

dechkou
08-31-2010, 17:31

http://www.1eg-varna.eu/gallery/Dynamic8/index.html
надявам се да се получи с линка~~~шалчетата на момичтата на 3тата снимка, а за длугото и з самата нз т.е. никой не знае защото за 1ва год ще въвежат останалите неща....защо ли им трябваше въобще
:-x :-o

ameli
08-31-2010, 17:43
Ко прайте бе, нямаше ме 6 часа и 5 страници сте изписали :shock:

П.П. ameli и ти ли харесваш пласибо(видях ти коментара над едната от статийките)? Охх и аз съм им голяма фенка...и сега много страдам :// Снощи като даваха една реклама дори ми идеше да се разплача. ама мама не та не.Първо съм била много малка да ходя на такива големи концерти,щяла съм да се загубя или някой да ме уграби/изнасили/убие лол..И второ било много скоро до 15 септември,аз трябвало да съм свежа за тогава и още куп глупости ми наприказва...Уфф много ми е гадно ;//

Не са ми от любимите групи, но ги слушам от време на време. Имат доста хубави песни. Само не знам какъв ще е тоя концерт, след като в БГ нямат много фенове. Поне аз не познавам и така си мисля. Реших да участвам, щото нямаше какво да правя :D То с моя късмет, не че ще го спечеля, ама за спорта дет се вика :D Пък и не съм от София, пътуването ми е проблем. В една посока е около 30лв, а все пак трябва и да се върна. Няма да мога да отида сама в голям град, на другия край на БГ, поне майка ми трябва да дойде с мен. И става една дъъъъълга и скъпа 8-) И престоя.. изключено. Ако бях от там можеше да отида, но в случая- НЕ. Пък ако го спечеля ще го продам на някой :lol:

За учебници - в езикова > нямам разказвателни. Първата година чантата ми ще е лека, семейната хазна също 8-) Смятам да ги взема втора ръка от някой приятел, или да му ги искам, а в края на годината да му ги върна.. :D 300 лв смятам, че ще стигнат.

dechkou, и аз съм в 1ЕГ, униформата ми е същата (логично) 8-) Имаме си бяла риза с емблемата на училището, син шал и вратовръзка, значка (сигурно знатна - 20 лв само тя о.О) и тениска, която аз не си взех :D Казват, че никой не ги носи и пазачът не проверява, но за първо време смятам да съм прилежна :lol: Цялото удоволствие струва 60лв :o

Десембърче, ти си ми конкуренция във всяко едно отношение - олимпиади, дължина на постове.. :lol:

Това е от мен за сега, гледайте като вляза след 40 мин да не сте стигнали до страница 40 :-)

BebYlzZz
08-31-2010, 17:59
аз ще уча италиански руски и английски, но руския ще го уча от 9 клас :) Иначе аз вече си купих чанта и едни кецове, но следващата седмица ще излизам за по сериозен шопинг :-D аааа и едни химикалчета от avon си взех :PАз.. имам няколко въпроса.. такова.. сега значи ще учим два чужди езика, така ли? АЕ + някакъв, който ще изберем целия клас в началото? И другият ми въпрос е, в ПТГ (Профисионална Техническа Гимназия) учат ли се първата година, химия, биология и физика? :-o
Съжалявам за тъпите въпроси. :oops:

ами не знам за теб защото аз съм в езикова гимназия...даже английският доколкото разбрах при мен ще е нещо като сип, тоест 1-2 часа седмично :)

lamoon
08-31-2010, 18:11
при нас ще има ли униформи :smt017

nadsss
08-31-2010, 18:31

Пускала съм снимката и в други теми .. http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs057.snc3/14443_1289179352532_1321673501_852550_331103_n.jpg

Също така имаме и зимна униформа, която е малко по- различна, но нямам снимка. 8-)

IvUsHkA
08-31-2010, 18:36
Попринцип в професионалните гимназии се изучава всичко математика, български + разказватилни.Би трябвало да имаш всички предмети и някакви специални предполагам.

iiordanova
08-31-2010, 19:12
Да кажа за езиците , дето питах.
Таа .. учила съм 3 години руски и ми харесва езика. Винаги съм се справяла.
Бих искала немски , но учителката била доста гадна.
А тая по френски още повече .. даже на отличниците пишела петици , четворки.
А по руски била супер. Пишела лесно оценките ,добра и пекана учителка.
Малко или много избора на езика зависи и от учителя. Той трябва да ти дава стимул.
Има още време да си мисля , но ще е или руски , или немски. :-|

bloodyred
08-31-2010, 19:17

Пускала съм снимката и в други теми .. http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs057.snc3/14443_1289179352532_1321673501_852550_331103_n.jpg

Също така имаме и зимна униформа, която е малко по- различна, но нямам снимка. 8-)

Ти къде ще учиш ;р Щото униформите ми приличат на две училища в Благоевград хаха .. ама как се изразих, ако искаш ми пиши на лично, да не стане така, че да сме в един клас ;D

passionlady
08-31-2010, 19:20
Ако има някой от IV ЕГ Варна да пише. Незнам нищо: дали ще имаме униформи, кога ще има родителска и т.н. А и по-големи ако има от това училище да споделят как е живота в гимназията :D

detelina101
08-31-2010, 21:20
С какъв език си?

dechkou
08-31-2010, 21:27
Ако има някой от IV ЕГ Варна да пише. Незнам нищо: дали ще имаме униформи, кога ще има родителска и т.н. А и по-големи ако има от това училище да споделят как е живота в гимназията :D

аз не съм от там,но имам дост познати от това дскл вкл и зайци..ами не нямат униформи утре ако искаш иди и виж за съобщение май на 2 щели да излизат ама не съм на 100 процента сиг.знам,че имат много занимания там като е задължително да участваш във всяко едно от тях...пеене,народни танци,испански народни танци,но това се правело само по карнавалите като идвали специални хореографи и се танцувало и пред други училища. :-D

krizko
09-01-2010, 11:25
Днес си взех униформата - 172 лева струваше. :)

IvUsHkA
09-01-2010, 11:45
Много бе какво включва униформата ти?

krizko
09-01-2010, 12:07
Сако, панталон, две ризи - къс и дълъг ръкав, пуловер без ръкави, вратовръзка, суитчър.

lamoon
09-01-2010, 12:18
еми нормално, то това са двете униформи предполагам... лятна и зимна

Kawaii11
09-01-2010, 12:19
Някой знае ли дали в ГХП-Пловдив ще има униформи :?:

BebYlzZz
09-01-2010, 12:26
Някой знае ли дали в ГХП-Пловдив ще има униформи :?:

знам че имат до седми клас, за по нататък не знам дали ги карат да ги носат :(

mea96
09-01-2010, 13:11
Аз днес видях списъка с учебници за 8ми клас дано да са същите като тези от миналата година,защото мисля да си ги взема втора употреба а вие?

lamoon
09-01-2010, 13:27
не сме решили все още, но със сигурност ще взема речниците от брачед ми

bloodysunrise
09-01-2010, 13:40
Нещо много насериозно го взимате, още отсега се зареждате : )

SmilezZz
09-01-2010, 14:53
^ Още две седмици - естествено трябва да се подготвим вече..
Аз ей сега се върнах от обиколката по магазините..Купих си още две
чанти 8-) ,маратонки,няколко суитчъра..Но в повечето магазини
дрехите все още бяха летни - така,че пак ще изляза да потърся
някаква блузка 8-)

Отидох и до училището да видя дали има някаква информация
за униформите и родителската среща - но без резултат..

sunisup
09-01-2010, 15:27
Директора на новото училище каза да не купуваме още учебници,за да не се набутваме...на 15-ти ще ни кажат всичко.

iiordanova
09-01-2010, 15:44
Аз събота , неделя ще излизам за дрехи , обувки и т.н.
Но никъде няма нищо есенно.. за кога чакат тея хора ? 8-) Зимна колекция ли ще изкарват направо.. 8-)
Ще си купувам и кожено яке , имам и палто от миналата година .. и още доста якета , които не нося често. :::
Вие решихте ли с какво ще се обличате ? И дали ще носите цвете ?
:-|

persii
09-01-2010, 16:02
Аз бях измислила с какво ще се облека, но като гледам какво е времетоооо .. май нов тоалет трябва да измислям :D А за цвете - мисля да занеса . . както всички други 15-ти септември 8-) Ноо аз тотално съм изостанала. Все още съм при баба, като имам да пазарувам адски много неща. Не съм си купила раница, тетрадки, учебници, принадлежности разни, дрехии .. не знам за кога чакам, ноо здраво ще загазя. :-D

bloodysunrise
09-01-2010, 17:16
ке хоим по боксер и потник :oops:

SmilezZz
09-01-2010, 18:11
Вие решихте ли с какво ще се обличате ? И дали ще носите цвете ?
:-|Ами аз реших какво ще облека..Ще бъда съвсем обикновена..Някаква блуза или суитчър - зависи от времето,дънки и маратонки предполагам..
Цвете за всеки случай ще нося - пък ако никой не носи ще го "натикам"
на някое момче,което си има гадже - да го подари на половинката си 8-)

lamoon
09-01-2010, 18:18
Да и аз така.. ще съм с дънки, кецове, ризка и някаква тениска(ризата ще е като горнище). За сега имам само дънките и кецовете, но да се надяваме, че ще си намеря до 15. За цветето и аз мисля да занеса от уважение към новата класна :D

passionlady
09-01-2010, 18:19
С какъв език си?

С испански :)

аз не съм от там,но имам дост познати от това дскл вкл и зайци..ами не нямат униформи утре ако искаш иди и виж за съобщение май на 2 щели да излизат ама не съм на 100 процента сиг.знам,че имат много занимания там като е задължително да участваш във всяко едно от тях...пеене,народни танци,испански народни танци,но това се правело само по карнавалите като идвали специални хореографи и се танцувало и пред други училища. :-D

Туй за задължителните занимания ми се вижда малко кофти :D Иначе мерси много за информацията. Попринцип не съм притеснителна или срамежлива, ама ми е интересно в какво училище ще уча :)

passionlady
09-01-2010, 18:25
Някой беше питал какво ще си обличаме и дали ще носим цвете. Еми аз мислех да си обличам рокля ама ако е такова времето ще трябва да измисля нещо друго. А относно цветята ... сигурно няма да нося. Незнам :-) :D

SmilezZz
09-01-2010, 18:29
Вие вече снимахте ли се за бележниците и там за някакви
документи ли трябвало ? Не знам..
АЗ се чудя дали сега да отида /т.е. докато все още сме във
ваканция/.. или след като започнем училище...

Бяхте коментирали и речниците - Днес в една книжарница
имаше един много як речник - струваше около 50 и няколко лева..
С дискове,със задачи,тестове и т.н.,ама толкова пари не ми се
даваха..
Както и да е 8-) ...

dechkou
09-01-2010, 18:47
Вие вече снимахте ли се за бележниците и там за някакви
документи ли трябвало ? Не знам..
АЗ се чудя дали сега да отида /т.е. докато все още сме във
ваканция/.. или след като започнем училище...

даа аз днес ходих за снимки...нз просто реших,че няма да имам време и като почнат да искат и картони и от ДЖ-П-то разни други глупости ще стане една..и няма да сваря, и ще трябва да се занимвам и с експресни поръчки абе с две думи ДА, ДНЕС! :-D

EsteticLoff
09-01-2010, 19:16
Аз утре ще намина през гимназията, хем да видя за списъци, хем да попитам за транспортна карта - искам да си изкарам, преди 15ти септември, понеже с автобус ще се пътува (еба*и как може да сложат 2т най-елитни гимназии на края на града :o )И много тъпо се получава - трябва да взема белешка от СТАРОТО училище, че съм ученичка, ама аз вече не уча там :-o
Ениуей, не съм се снимала още и няма да бързам. Имам 14 дена свобода още - да си ги използвам пълноценно !! :lol:

Пък и не съм от София, пътуването ми е проблем. В една посока е около 30лв, а все пак трябва и да се върна. Няма да мога да отида сама в голям град, на другия край на БГ, поне майка ми трябва да дойде с мен. И става една дъъъъълга и скъпа

Познато ми е, само че не бяг само с мама, а и с тати и с кака :razz: :razz:
Бихме път от Пловдив до Слънчев бряг за рекордните 2 часа и 40 минути, за да не закъснеем и накрая бяхме на плажа в 22.30, а въпросният човек излезна чак в 02.00 :razz: :razz:

BubbleGirll
09-01-2010, 19:26
аз на първия учебен ден мисля да съм с униформата да правя добро впечатление още от началото :grin: ама ще разпитам другите зайци как ще са а за цвете не съм мислила :) в петък може би ще ходя да си правя снимки са бележника и личната карта :-) а да попитам вие събирахте ли се стария клас щото ние сега мислим да се съберем като за последно :P

PlOk
09-01-2010, 19:29
Айде и аз да се включа малко преди края на ваканцията. :-D До даскалото не съм ходила от суперр много време. Не мисля и да ходя преди 15. За униформитее.. поръчах.. ( тениска,елек :? ) Ии евентуално вече да ги взимам. Не съм си взимала тетрадки, химикалки и т.н. мисля да изчакам да си кажат какви искат да взимаме, 'щото всяка със собствено мнение. 8-)

PlOk
09-01-2010, 19:32
аз на първия учебен ден мисля да съм с униформата да правя добро впечатление още от началото :grin: ама ще разпитам другите зайци как ще са а за цвете не съм мислила :) в петък може би ще ходя да си правя снимки са бележника и личната карта :-) а да попитам вие събирахте ли се стария клас щото ние сега мислим да се съберем като за последно :P

Ние не сме говорили да се събираме. Тоо всички се разпръснаха ии няма никва организация. :-o За цвете и аз не съм мислила.

iiordanova
09-01-2010, 19:34
За снимката - не знам кога ще се снимам. Може би след 15-ти. Не съм решила още. 8-)

IvUsHkA
09-01-2010, 19:52
Аз мисля другата седмица да се снимам.
Пп купих си много готин пуловер :grin:

bloodysunrise
09-01-2010, 19:53
йок, аз моя бележник после ще му мисля
вече свикнах да не го нося много-много, че по принцип заприличва на баница

хубу се заврях в тва даскало, ма пътя е дълъг и е кофтейшън

iiordanova
09-01-2010, 20:18
Хора , сетих се нещо.
Видях тема за маникюр за първия учебен ден .. 8-) Вие ще си правите ли маникюрче ? :lol:

persii
09-01-2010, 20:39
Не, нали трябва да правим добро впечатление, а не още от 1-вия ден - намацани .. :lol: Вече сериозно, по принцип на мен никакъв вид маникюр не ми стои добре, така че аз нямам избор :D

А вие учебниците втора употреба ли мислите да ги вземате (който е изостанал като мен) или нови ? . .

PlOk
09-01-2010, 20:41
Хора , сетих се нещо.
Видях тема за маникюр за първия учебен ден .. 8-) Вие ще си правите ли маникюрче ? :lol:

ахахаха :lol: и причесчицаа.. :oops:

passionlady
09-01-2010, 20:46
Хора , сетих се нещо.

Абе мислих да си напрая аз ама май се отказах :-D

SmilezZz
09-02-2010, 07:33
За маникюра:
- Няма да си правя..
Да,нещо ново е това за нас,ама чак
пък специални маникюри да си правя..

За прическата:
- Няма да е нещо специално..
Ще си накъдря косата с машата /засега така мисля/..
Но има време - ако ме мързи ще отида без прическа..

IvUsHkA - Я дай снимка на пуловера :P

passionlady
09-02-2010, 07:58
За маникюра:
- Няма да си правя..
Да,нещо ново е това за нас,ама чак
пък специални маникюри да си правя..

За прическата:
- Няма да е нещо специално..
Ще си накъдря косата с машата /засега така мисля/..
Но има време - ако ме мързи ще отида без прическа..

IvUsHkA - Я дай снимка на пуловера :P

И аз мисля да се къдря. :)

Айде бе хора .. никой ли няма от IV Ег. :D

Afterbirth
09-02-2010, 08:14
Айде и аз ще се присъединя към темата.
Набавих си вече учебници по английски, по български и литература - втора употреба.И несесер за 95 ст. ;д
Цвете реших да нося и ще го дам, дори никой да не носи.Няма да ме счупи, а и е един вид добър жест и част от традицията.Пък и има шанс да се падне учител, който познавам и уважавам.
За дрехи - нас ни и искат в бяло и черно, но аз вероятно ще съм цялата в черно, понеже бялото си е доста непрактичен цвят, поне за мен.Много лесно се цапа.Ще си издиря от някъде черна, широка риза, да я нося и за напред.
Маникюри, прически - не, не виждам смисъл.Може да си поиграя малко с косата си, но определено няма да е нещо специално.
Униформи засега и за щастие нямаме.
С бележника ще се занимавам към 13/14/15.Сега ще си търся учебник по математика и по информационни.
Та, имам въпрос - вие ще купувате ли учебници по музика и изобразително?Има ли смисъл от тях?

pepilota96
09-02-2010, 08:43
на нас ни казаха, че след 15 ще мислим за униформите учебниците и родителските срещи ;дд
маникюр .. м не няма да правя
прическа.. може би ще се изправя и ще се топирам леко.. нищо особено
ии на 15 ще отида да се снимам както всяка година правя ;д

lamoon
09-02-2010, 09:13
маникюр!? не мерси, моята кожа е много светла и не ми отива
за прическа.. ми тя мойта коса е на черта(отпред е по-дълга отзад е къса, попринцип си ми е права) и нямам особено голям избор, веротно ще си пусна бритона на страни и ще начупя предните кичури :D

ameli
09-02-2010, 09:31
За 1 учебен ден - първо смятах да съм с бял клин и червена тениска с бяло и черно. + черни кецове или маратонки. После обаче се пояиха прекрасните ми нови дънки и може би с тях + тениската и бяла риза.. разкопчана, вееща си :grin: Пола в никакъв случай няма да сложа, ще се моля само да е по-хладничко, че с дългите гащи и глупости ще завра :lol: Прическа - ще я измисля на място, може би ще се накъдря с машата, въпреки, че е от на баба ми времето и къдриците падат след по-малко от 2 часа :o Кажете как да ги задържа повечко? Маникюр - може би обичайния, на 10 ще пусна снимка на всичко - коса, нокти, дрехи..

Цвете - все още не съм решила, ама май клоня към *да*.

Пътят ми до училище е 20 мин мах пеша, зимата ще ходя с автобуса, картата ми за 1 месец е 20-30 лв. Ще си взема бележка по-късно.

Снимки не съм правила, може да направя след 15, ако ни искат много.

passionlady, познавам много хора от 4та, заплюх си вече 1, страхотен е :smt007

И естествено, аз пак се увлякох с огромните ми коментари, дано някой да ги прочете :-o

iiordanova
09-02-2010, 09:48
Ама вижте с какви теми се започна в Козметика и диети. :lol: Само погледнете. ;д

Аз мисля да съм облечена с дънки (тесни) , блуза или туника , ако е по-хладно ще съм с кожено яке , ако не без него. Не съм решила с какво ще съм обута. 8-)
Косата ще я изправя с малко обем.
За маникюра 8-) сигурно ще съм с телесен цвят или нещо светло.
Макар , че както обичам да се лакирвам в ярки цветове , не знам как ще се прежаля. Ама по-добре с нещо светло , за да не стресирам учителите с изкрящи цветове. :smt050

На мен училището ми е близо - 5 - 10 - 15 минути. Много ми е близо. 8-)

ameli .. с лак за коса пробвала ли си да се задържат?

kokosety
09-02-2010, 10:01
Ами аз съм София и вчера ходих до мола (че там има по-голям избор)И си купих чанта с несесер.А днеска ще хода за дрехи, а за тетрадки на 8 септември ще има род среща и ще кажат :).

xxYOxx
09-02-2010, 11:29
Не, нали трябва да правим добро впечатление, а не още от 1-вия ден - намацани .. :lol: Вече сериозно, по принцип на мен никакъв вид маникюр не ми стои добре, така че аз нямам избор :D

А вие учебниците втора употреба ли мислите да ги вземате (който е изостанал като мен) или нови ? . .

Ако имах възможност бих си взела всичките учебници втора употреба, но няма как.Преди няколко дена се обади учителката ми по английски и казала че събира по 70лв за учебник и там две учебни тетрадки :shock:.Направо се чудя какви са тези учебници да не са златни. 8-) Тя сигурно е избрала най-скъпия учебник.

passionlady
09-02-2010, 11:43
За 1 учебен ден - първо смятах да съм с бял клин и червена тениска с бяло и черно. + черни кецове или маратонки. После обаче се пояиха прекрасните ми нови дънки и може би с тях + тениската и бяла риза.. разкопчана, вееща си :grin: Пола в никакъв случай няма да сложа, ще се моля само да е по-хладничко, че с дългите гащи и глупости ще завра :lol: Прическа - ще я измисля на място, може би ще се накъдря с машата, въпреки, че е от на баба ми времето и къдриците падат след по-малко от 2 часа :o Кажете как да ги задържа повечко? Маникюр - може би обичайния, на 10 ще пусна снимка на всичко - коса, нокти, дрехи..

Цвете - все още не съм решила, ама май клоня към *да*.

Пътят ми до училище е 20 мин мах пеша, зимата ще ходя с автобуса, картата ми за 1 месец е 20-30 лв. Ще си взема бележка по-късно.

Снимки не съм правила, може да направя след 15, ако ни искат много.

passionlady, познавам много хора от 4та, заплюх си вече 1, страхотен е :smt007

И естествено, аз пак се увлякох с огромните ми коментари, дано някой да ги прочете :-o

И яки ли са хората? Как е живота в училище?

ameli
09-02-2010, 12:57
ameli .. с лак за коса пробвала ли си да се задържат?

А не бе, ти как мислиш 8-) После седи на клечки .. прави клечки.. пуу

passionlady, предимно зайци знам, дето влизат тая година и са от нащо даскало.. ии някой друг деветокласник за цвят. Иначе казват, че е забавно, нямат униформи.. не уча там и не мога да ти кажа повече подробности :-D

Вече си купих всичкоооо :grin:
- анцунг
- 2 чифта дънки - 1 черни и 1 карирани
- дънкено яке
- кецотонки :lol:

Ако искате ще ги снимам по-късно :grin:

SmilezZz
09-02-2010, 13:07
Снимай,снимай :D :grin:

dechkou
09-02-2010, 13:18
ameli защо не пробваш първо с пяна ~~лак~~къдриш~~лак или да се навиеш с хартийки/парцали...ката малка се правех така и ми държаха няколко дена без лак..пробвай :wink: а иначе маникюр сиг ще съм с безцветен лак с лек нюанс на розово а за косата ще я изправя и ако имам време ще я топирам леко...нищо специално....

а иначе аз все още нищо не съм пазарувала..дори и раница нямам и нз просто кога останаха 2 седмици, през които нама да имам време :? а иначе днес си взех снимките и ... отново не се харесвам както съм излязла :-x :?

skalcoholfut96
09-02-2010, 14:05
АБЕ ХОРА :D КОГА ШЕ ЛЕПНАТ СПИСЪЦИТЕ С ДЕБЕЛИТЕ КНИЖА 8-) :o

SmilezZz
09-02-2010, 14:34
АБЕ ХОРА :D КОГА ШЕ ЛЕПНАТ СПИСЪЦИТЕ С ДЕБЕЛИТЕ КНИЖА 8-) :oЗависи от кое училище си...
Но би трябвало до 15 септември да ги "изнесат"..

passionlady
09-02-2010, 14:59
Аз не съм пазарувала още тетрадки и т.н. Днеска си харесах едни много яки високи обувки. Ще си взема и два чифта ниски (имам още два в нас :D ) . Може би още едни високи. Взех си 3 чифта дънки. Ще си купя още едни. Взех си блузи, шалове, обеци, гердани. Харесах си един суичър и ще си го купя тея дни. Ще си купя бяла и черна чанта (те се намират лесно, така че не са ми голяма грижа), а може и една сива защото си купих доста сивички неща.

Ще се снимам другата седмица за бележник. И тогава и ще пазарувам неща за училище.

И като си купя и още блузки ще съм готова. :grin: :D :D

Абе хора, да ви питам според вас тъпичко ли е да ида с рокля на 15ти? Щото ми ушиха една много яка, ама да не ме вземат за някаква превзета..

BebYlzZz
09-02-2010, 15:06
^ според мен зависи от роклята...ако се изтупаш с някоя официална вечерна рокля няма да е много хубаво, но ако е някоя по-свежа и по-семпла ще е сладко :)

Afterbirth
09-02-2010, 15:48
^^ А аз мисля, че твърде много се притесняваш за каква ще те вземат.И при други го виждам, и аз имам тази тревога, но се старая да я премахна.Ходете както ви харесва, дръжте се както ви харесва.Бъдете каквито искате да сте без тази мисъл: "да направим добро впечатление".Така много по - лесно ще се открият тези, на които наистина ще допаднете, според мен.

passionlady
09-02-2010, 16:10
@BebYlzZz - Еми дълга е ама от такъв памучен плат. Не излгежда вечерна .. по-скоро изглежда като такава за разходка. Чисто бяла е. Ако намеря подобна в интернет ще ти я покажа.

@Afterbirth - Да знам за какво говориш, но просто винаги хората в началото са ме мислели за надута и т.н и после осазнават, че не съм и ми се иска да избегна това в новото учлище :)

ameli
09-02-2010, 16:17
Мерси за съветите за косата, ама пяни, лакове.. голяма мазаница ще падне. 8-) Накрая ще я направя на плитки или с бира :D

Такамм.. снимките:
Кецотонките :D Така им викам, щото са нещо средно между кецове и маратонки. Ако вие ги оприличите на нещо друго, супер ^^ > http://prikachi.com/images/408/2470408d.jpg :smt007

Карираните дънки - абстрахирайте се от червеното нещо и шарения мокет :D http://prikachi.com/images/409/2470409p.jpg както и от петното, което го няма

Черните дънки, с бели петна, които в действителност ги няма :D http://prikachi.com/images/410/2470410j.jpg

Долницата на анцунга > http://prikachi.com/images/411/2470411p.jpg
Горницата (не е толкова искрящо синя, много по-тъмна е, и не е толкова широка :D ) > http://prikachi.com/images/423/2470423E.jpg

Дънкеното яке (пак се налага да се абстрахирате от червените ми панталони и нещата на балкона :D ) http://prikachi.com/images/424/2470424E.jpg
Същото, единият му ръкав изглежда по-дълъг, щото е снимано под ъгъл > http://prikachi.com/images/425/2470425h.jpg

Чантата :D Горката, какво ли не е преживяла http://prikachi.com/images/427/2470427r.jpg

Та това за първо време :D Не се хилете много, имам страшно въображение и начин на съчетаване 8-)

SmilezZz
09-02-2010, 16:29
^ Много яки неща,браво...
И честито...Със здраве да си ги носиш..
Само за едно нещо се чудя - с какво ли ще
съчетаеш карираните дънки (не ме разбирай погрешно)..
Питам защото и аз миналата година си бях купила такова,
обаче не успях да го съчетая с нещо 8-)

ameli
09-02-2010, 16:36
Амии някоя синя блузка, с нюанса на чертите, предполагам. Имам много сини неща, а и вратовръзката/шала на училището са сини :) Мога да си сложа сини връзки на маратонките :D Ризата е бяла, със синя емблема и не мисля, че съчетаването е проблем :D Само ще е странно, че хората са свикнали с едноцветни дънки, а аз няква шарена ще се изтипосам 8-) Ама така е, аз съм творческа личност, на мен ми е разрешено :lol:

Edit: Участвам в един конкурс във фейсбука. Моля, който има регистрация да хареса първо тази страница http://www.facebook.com/#!/pages/Konkurs-Moat-domasen-lubimec-i-az-za-naj-originalna-snimka-/143641642317026 а след това и снимката ми http://www.facebook.com/#!/photo.php?pid=533025&fbid=1277528197894&op=1&o=global&view=global&subj=1820670371&id=1820670371 Мерси предварително на всички :-)

BebYlzZz
09-02-2010, 16:50
ето и моята чанта и кецовете ми..пускала съм ги и в друга тема, но няма нищо

http://prikachi.com/images/774/2466774s.jpg
http://prikachi.com/images/773/2466773I.jpg

ameli
09-02-2010, 16:58
Кецовете ти ги гледах в Deichmann и даже мислех да вземам сините :D От там ли са? Много са хубави :grin:

А чантата.. сякаш не ми се вижда много училищна, мое мнение :-|

passionlady
09-02-2010, 17:00
ето и моята чанта и кецовете ми..пускала съм ги и в друга тема, но няма нищо

http://prikachi.com/images/774/2466774s.jpg
http://prikachi.com/images/773/2466773I.jpg

Много яка чанта :)

passionlady
09-02-2010, 17:37
Ето я и роклята, за която говорих. Мойта е съшата, само че бяла и по-тясна:

http://www.youtube.com/watch?v=DJGTvRVb9G8&feature=player_embedded

BubbleGirll
09-02-2010, 17:47
^ на мен не ми изглежда много подходяща като за училище но иначе ми харесва роклята но все пак моя мнение :) аз до неделя ще гледам да снимам чантите ми ( луда съм на тази тема ) а обувки имам много униформата също ще я снимам скоро :-)

passionlady
09-02-2010, 18:01
^ на мен не ми изглежда много подходяща като за училище но иначе ми харесва роклята но все пак моя мнение :) аз до неделя ще гледам да снимам чантите ми ( луда съм на тази тема ) а обувки имам много униформата също ще я снимам скоро :-)

Мерси. :) Но все пак ако е топло ще отида с нея. Вече са ми я ушили, ще е тъпо да седи в гардероба :-D

dechkou
09-02-2010, 18:06
ameli невероятно яке си си купила от къде е 8-)

нова са моите кецовее http://prikachi.com/images/796/2470796f.jpg
http://prikachi.com/images/795/2470795w.jpg

снимките не са перфектно качество,но кецовете са супер и съм луда по тяях :grin:

passionlady
09-02-2010, 18:11

снимките не са перфектно качество,но кецовете са супер и съм луда по тяях :grin:

Много са яки. Обожавам розовото и ако носих кецове бих си купила подобни. Браво! Наистина са жестоки :)

ameli
09-02-2010, 18:11
Хъх, ами ще ми се смеете ако ви кажа 8-) Магазина май се казва Хумана (говори ли ви нещо) и струва 1.50 :oops:

BubbleGirll
09-02-2010, 18:22

Много са яки. Обожавам розовото и ако носих кецове бих си купила подобни. Браво! Наистина са жестоки :)

+1 обожавам звучи слабо аз сам най голямата фенка на розовия цвят :grin: :grin: утре ще снимам моите кецове които са носени но са ми от тази година обувала съм ги 1 или 2 пъти

K_O_L_E_V
09-02-2010, 18:23
Браво на вас....

BubbleGirll
09-02-2010, 18:23
ameli якето струва 1.50 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: страхотно е благородно ти завижам :-) :-) :-)

ameli
09-02-2010, 18:27
Колев, какво се заяждаш бе, душа. Не виждаш ли, че сме предимно женски и обсъждаме най-вече дрехи. Като не ти харесва - аут ;)

Радвам се, че якето ви харесва. То струваше 10 лв, но улучих някаква акция тогава и всички стоки бяха по 1.50, вкючително и черните дънки 8-)

dechkou
09-02-2010, 18:33

благодаряяя :-)

BubbleGirll
09-02-2010, 18:36
Колев, какво се заяждаш бе, душа. Не виждаш ли, че сме предимно женски и обсъждаме най-вече дрехи. Като не ти харесва - аут ;)

Радвам се, че якето ви харесва. То струваше 10 лв, но улучих някаква акция тогава и всички стоки бяха по 1.50, вкючително и черните дънки 8-)

защо не свирна и ние да дойдем :-P бтв от къде си ако не е тайна :)

passionlady
09-02-2010, 18:37

Завиждам ти, че си намерила толкова евтини неща. Аз попринцип пазарувам от Terranova, защото там има всичко и ми е много лесно - не отнема много време. Има много яки дрешки на прилични цени.

ameli
09-02-2010, 18:47
От Варна съм, вчера си ги взех, днес още важеше промоцията ;) Ако си имате Хумана при вас, можете да оскочите :D Само не се стряскайте като видите табелата, запазете спокойствие :D

passionlady
09-02-2010, 18:48
От Варна съм, вчера си ги взех, днес още важеше промоцията ;) Ако си имате Хумана при вас, можете да оскочите :D Само не се стряскайте като видите табелата, запазете спокойствие :D

И аз съм от Варна. Къде се намира?

BubbleGirll
09-02-2010, 19:20
еее ние в Стара Загора нямаме такова :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 аз бях в чужбина лятото и от там сии донесох 38 килограма дрехи :grin: жалко че имаме униформи и от всички дрехи ще нося само 2 черни панталона 8-) 8-)

BebYlzZz
09-02-2010, 19:38
да кецовете са ми от Deichmann, а за чантата и на мен в началото като я видях не мислех че ще ми е удобна за училище и си я взвх по скоро за излизане, но като пробвах да видя как ще е с няколко тетрадки вътре ми хареса :)

iiordanova
09-02-2010, 20:11
Аз се сетих , че трябва да си купя някоя ризка нова за разнообразие. Попринцип не нося много често ризи , но една - две за разнообразие няма да е зле. 8-)

passionlady
09-02-2010, 20:11
да кецовете са ми от Deichmann, а за чантата и на мен в началото като я видях не мислех че ще ми е удобна за училище и си я взвх по скоро за излизане, но като пробвах да видя как ще е с няколко тетрадки вътре ми хареса :)

Аз я харесах много. Даже ако може да ми кажеш от къде я купи .. :oops: :D

Barbie47
09-03-2010, 08:15
..новите ми кецове :-) zoo york 8)
http://prikachi.com/images/931/2471931X.jpg
http://prikachi.com/images/933/2471933k.jpg
http://prikachi.com/images/940/2471940E.jpg

И аз ще съм на 15 септември с рокля. Семпла,черна рокля,която ще снимам, но по-късно. :-)

BubbleGirll
09-03-2010, 09:02
http://www.prikachi.com/images/66/2472066O.jpg ---> Това е едната чанта :grin:

http://www.prikachi.com/images/72/2472072f.jpg ---> Това са ми кецовете на Skechers :grin:

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

BebYlzZz
09-03-2010, 09:02

Аз я харесах много. Даже ако може да ми кажеш от къде я купи .. :oops: :D

мерси, мерси :-) , взех си я от KENVELO, обяче преди около месец и не знам дали още ще я има

iiordanova
09-03-2010, 09:27
Barbie47 - страхотни са! :smt007 От къде са и за колко ? Много са хубави.
Ние тука го обърнахме на моден център. 8-)
Аз утре излизам по магазините и от утре до .. не знам кога ще трябва да си понапазарувам , че нямам почти нищо. 8-)
И да не е само за дрехи поста ми - да ви кажа ,че си извадих сборника със задачи по математика и реших да си припомня нещата. Ей така някоя задача да съм решила , да не ми е гузно , че цяло лято мързелувах. :-|

tman
09-03-2010, 09:42
Аз утре излизам по магазините и от утре до .. не знам кога ще трябва да си понапазарувам , че нямам почти нищо. 8-)
И да не е само за дрехи поста ми - да ви кажа ,че си извадих сборника със задачи по математика и реших да си припомня нещата. Ей така някоя задача да съм решила , да не ми е гузно , че цяло лято мързелувах. :-|
и мене почна да ме гризе съвеста ама не мога да си наложа да седна 8-)

PlOk
09-03-2010, 09:48

И аз мисля съвсем мъничко да преговоря по математика и български :D Доколкото разбрах ще имаме входни... Колкото до дрехите ходих вчера до мола, но уви нищо не си харесах. Така, че тия дни ще излизам по магазините и може би до сердика мол :)

Това са нещата, които си взех досега :D

чантичката ми за даскало http://store.picbg.net/pubpic/80/40/70d0a59771918040.JPG

коженото ми якенце :smt007 http://store.picbg.net/pubpic/71/FD/6d17f89e8b5271fd.JPG

шалчето мии http://store.picbg.net/pubpic/6B/1C/ebc64f5530596b1c.JPG

другото ми яке http://store.picbg.net/pubpic/8A/07/7a4a0229f5178a07.JPG

viqnkababyy
09-03-2010, 10:48
По причина, че съм в езикова и 8-ми клас ще е подготвителна година, през която ще уча: математика, български, испански, физическо, изобразително, информационни, домашен бит / мисля / .
Какви тетрадки да си взема, малък голям формат ?! ВИе как мислите ?

SummerDream
09-03-2010, 10:53
По причина, че съм в езикова и 8-ми клас ще е подготвителна година, през която ще уча: математика, български, испански, физическо, изобразително, информационни, домашен бит / мисля / .

Като вече "старо куче" се заемам да отговоря на въпроса ти 8-) Принципно навсякъде е най-добре с голям формат на тетрадките, на нас в 8ми клас всички учители ни искаха такива, освен по информационни/музика/изобразително..

И, не, няма да имате домашен бит ;Д

viqnkababyy
09-03-2010, 10:56

Като вече "старо куче" се заемам да отговоря на въпроса ти 8-) Принципно навсякъде е най-добре с голям формат на тетрадките, на нас в 8ми клас всички учители ни искаха такива, освен по информационни/музика/изобразително..

И, не, няма да имате домашен бит ;Д

Мерси много, много :-)

А някой да знае картона в библиотека " Иван Вазов ", Пловдив, колко пари е ? :)

Barbie47
09-03-2010, 11:53
Мерси! :-) Ами подарък са ми и мисля, че в България няма магазин Zoo York, но в интернет ги намерих, и до колкото разбрах са някъде около 100-130лв. :)

iiordanova
09-03-2010, 12:32
Мерси за инфото. Много са хубави! ;-)
Аз гледам , че в сайта на Паоло Ботичели са пуснали няколко нови модела (есенни) обувки , боти.
Утре ще отида да разгледам в магазина , сигурно ще има повече модели.
Харесах си обувки на Пума. Ще видим дали ще ме огрее. 8-)
А и измислих , че искам и сиви боти , но чак към октомври. 8-)
Доволна съм , реших доста задачи.
Припомних си неща , които определено бях забравила.
Сигурно по-късно ще реша още някоя задача.
А когато ми остане свободно време ще реша някой тест по БЕЛ.
По английски попринцип няма нужда да си припомням нищо , защото почваме от начало , но може би ще поразгледам учебниците от курсовете. :smt001

SmilezZz
09-03-2010, 12:39
Охх,то и аз трябва да си припомня нещата по
БЕЛ и Математика,може би и по БЗО..
Но ме мързи :-D ,ама има още време...
Все някога ще седна да реша по някой тест по Математика
и БЕЛ..
Иначе преди малко говорих с учителката ми,която ми
преподаваше частни уроци по математика - за да ми обясни
и покаже долу-горе какво се изучава в осми клас..
Да ми покаже някои задачи и така..
* За снимките - Реших да се снимам на 14,за да са готови до
15 септември,че не знам кога ще ни ги искат..

IvUsHkA
09-03-2010, 12:54
За един ден сте изписали 4 сраници бе много сте бързи =D> !
Аз си взех пуловер, както споменах и едни маратонки. Утре ще ходя на пазар за дънки и някоя блузка още.Искам палто и боти но това ще стане по-късно.А за тази чанта от кенвело бях я видяла и направо се влюбих в нея, но уви има си чанта вече и няма да си я купя тая.От кенвело си харесах страхотен шал и може и него да си взема.Довечера ще си снимам маратонките и пуловера.

SmilezZz
09-03-2010, 13:01
^ Хайде,чакаме снимки или поне аз чакам 8-)
Аз все още пуловери не съм си купувала..По-късно..
Засега ми трябват повечко блузи и някое яке за зимата..
Но не знам кога ще ги търся,чудя се кога ли ще махнат
летните дрехи и ще сложат есенни и зимни ? :?
IvUsHkA - Ти всъщност откъде си купи пуловера ?

IvUsHkA
09-03-2010, 13:27
От "Уникат" видях го изглеждаше много добре и мой размер и си го взех.

iiordanova
09-03-2010, 14:53
Пускайте снимки , кой каквото си е купил (тетрадки , дрехи , аксесоари) каквото и да е.
Аз взех да се чудя дали да си поръчам нещо от asos. Има намалени неща ..

SmilezZz
09-03-2010, 15:33
От кога се каня да си снимам маратонките и чантите,ама
снимах само маратонките 8-) ,по-късно ще си редактирам поста и ще
добавя и останалите неща,които досега съм си купила..
http://prikachi.com/images/997/2471997I.jpg :smt007 - много им се кефя

ameli
09-03-2010, 15:34
Пуснах снимки на дрехи/обувки/чанта..

Обикновенни големи тетрадки > http://prikachi.com/images/302/2473302O.jpg големи със спирала > http://prikachi.com/images/303/2473303i.jpg

Смятам да ги ползвам 2 по АЕ и 2 по Математика, 4 мисля, че ще стигнат.

Малките: 2-3 по БЕЛ, 1 по музика, 1 по ИКТ.

Със спирала > http://prikachi.com/images/308/2473308p.jpg
Обикновенни > http://prikachi.com/images/309/2473309L.jpg

Според вас дали ще ми стигнат тетрадките като за начало?

П.С. Не мога да се сдържа да не ви покажа залеза, който току що снимах :grin: http://prikachi.com/images/310/2473310n.jpg

ameli
09-03-2010, 15:37
От кога се каня да си снимам маратонките и чантите,ама
снимах само маратонките 8-) ,по-късно ще си редактирам поста и ще
добавя и останалите неща,които досега съм си купила..
http://prikachi.com/images/997/2471997I.jpg :smt007 - много им се кефя

Супер са, със здраве да ги носиш :-)

btw : винаги си обръщам връзките наопаки, защо ги нанизват така?! 8-) Ако не ви е ясно "наопакито" ми, вижте снимката на моите кецотонки :lol:

SmilezZz
09-03-2010, 15:41
^ Не знам,то и аз си ги обръщам,ама
все още не съм ги пипнала.. :D
Иначе - Мерси :-)

smiirnoff
09-03-2010, 16:19
Не искам някой нещо да обидя, ама к'во вие бе :Д
Гледах в началото пишете как не се притеснявате и сте по - нахакани от миналогодишните едва ли не, а са тука вече и химикалките си снимате и тем подобни :Д:Д
:lol:
Пак казвам, не искам нещо лошо да казвам, ама споко е, т'ва не е некво баси страшното. Отиваш там с повечко хъс и готово. К'во сте се спекли :Д

ameli
09-03-2010, 16:26
Хъх, не че сме се спекли, просто едно момиче каза да пускаме всичко, което сме си купии
Пускайте снимки , кой каквото си е купил (тетрадки , дрехи , аксесоари) каквото и да е. и затва :D Ама щом пречат, махам ги :)

SmilezZz
09-03-2010, 16:32
^ Глупости,за какво ще ги махаш..
smiirnoff - Нормалните притеснения на всеки осмокласник,
който е в ново даскало..
Както и вие бяхте миналата година..
Вие не бяхте нещо повече от нас,та както и да е..
Колкото повече наближава 15,толкова повече се вълнуваме
за класа,за учителите и т.н..
И дори да не е нещо страшно - ние докато не се уверим в това,
няма да престанем да се вълнуваме :?

iiordanova
09-03-2010, 17:54
Е защо да не си снимаме нещата? Кво лошо има ? И аз като си купя ще ги снимам..
Всички сме били с тези трепети .. така , че ..
И без това ние се вълнуваме , защо не го споделяме?
:smt106

smiirnoff
09-03-2010, 18:09
Не е страшно, всеки е минал през това (поне повечето де :Д). То като отидеш там те всички са горе долу спечени, нормално, цифра притеснения - класа ти дали ще е дебилен, учителите дали ще са некви харпии и т.н.
Просто като отидете не трябва да сте цифра забили, щото тогава още по - зле. Отивате нахъсани, не много все пак - никой не обича зайците да се правят (в т'ва се уверих доста пъти - имаше някои дето много се направиха и си го отнесоха де :Д). Те, никой няма да ви убие там, спокойно. Те даже по - големите се държат доста добре (поне в моето даскало беше така миналата година). Ще ви ебават малки, ама нее болка за умиране. В класа може да е цифра неловко, ама то т'ва е за ден два. После почва всичко да се разчупва и докато се усетите вече ще сте на някой купон половината клас. За т'ва - 2 дена макс е горе долу ''по-страшното''. После ще осъзнаете, че в 8 клас е най - якото от всички класове. ;)

SmilezZz
09-03-2010, 18:13
^ То всеки така казва,че 8 клас е най-якото от всички
класове..Е,като изключим 12 клас 8-)

smiirnoff
09-03-2010, 18:21
Еми всеки го казва, щото е вярно и аз се уверих в това. Така че - много ще ви е добре 8 клас .. нататък не знам .. тази година ще видим к'во ще ме сполети хД

EsteticLoff
09-03-2010, 18:23
Ихааа.. няколко дена ме няма и вече 5 странички повече, хахах Браво !! :P
Да се повхаля купих си въпросната вратовръзка, но утре ще постна снимка, че сега ме мързи..
И транспортна карта си изкарах - 40лв - до края на годината важи о.О
Сега остава бяла риза за 15ти - днес обикалях, но нищо не си харесах :? Все са някакви много официални, просто не знам кво ще правя :(
@SmilezZz честити маратонки и чантли ли не знам ( не съм чела подробно и не съм ги видяла, защото имам проблеми с интернета 8-) )
Но все пак със здраве и желание да си ги носиш..
Онзи ден като бях в даскалото ми казаха, че чак на 13ти ще ни казват за учебници и кога ще е родитлската среща, та това е май засега..
Аа днес се снимах 8-) Ама снимката малко розовее ли не знам точно, аз бях и с една цикламена тениска - още повече розовее, но няма нищо :lol: :lol:
Иначе тетрадки още не съм купувала, няма и да бързам :)
Това е :-)
Едит: Поръчах си и 1 тениска с къс ръкав, 1 като пуловер на раета черно и бяло и 1 лилав суичър през интернет.. Очаквам след седмица-две да пристигнат.. нямам тъпрение да си ги нося, та напредвам с дрехите и няма да имам толкова много нужда и да се юркам по магазините :D

Barbie47
09-03-2010, 18:23
Аз също си купих тетрадки и раница. Ще ги снимам и ще ги кача утре или днес, но по-късно. :-)

ameli
09-03-2010, 18:50
Вече разбрах, че ще бъда 8 д клааааас :grin:
Най-хубавото е, че докато дойде моя ред морковите ще са свършили :lol:

EsteticLoff
09-03-2010, 18:52
Eхх, блазе ти..
Ние с немски ще сме от А до Г.. и с моя късмет ще съм А,Б и ще си хапна здраво моркови 8-[ :cry:

PlOk
09-03-2010, 18:56
Че то по паралелки ли целят? 8-) Аз ще съм от последните, немските са първите :D То к'во имаше некви списъци? :-o

ameli
09-03-2010, 18:58
Аз от пети клас съм си Д, така че съм свикнала :lol: Уохо, супер, не познавам никой от класа, освем една, която не трябваше да е с мен :o Добре поне, че е само 1, а другите са фаааар, фаааар ауей фром ми :grin: :grin:

pepilota96
09-03-2010, 19:00
Вече разбрах, че ще бъда 8 д клааааас :grin:
Най-хубавото е, че докато дойде моя ред морковите ще са свършили :lol:

аз съм 8А :-D ще закуся обилно :-D :-D :-D :-D

относно дрехите .. аз цяло лято обикалям и като си харесам нещо си взимам и сега си имам всичко.. може би някакви обувки още ще си взема и това е

за тетрадките.. както всяка година ще изчакам всяка госпожа да си изкаже мнението и изискванията и ще си купя тогава

за транспортна карта ще изчакам защото в предното училище ги правеха безплатно от училището.

IvUsHkA
09-03-2010, 19:01
Така аз най-накрая да си кача нещата
Пуловера http://prikachi.com/images/911/2473911V.jpg
http://prikachi.com/images/919/2473919V.jpg
Маратонките http://prikachi.com/images/922/2473922Q.jpg
http://prikachi.com/images/924/2473924K.jpg

PlOk
09-03-2010, 19:05
Аз от пети клас съм си Д, така че съм свикнала :lol: Уохо, супер, не познавам никой от класа, освем една, която не трябваше да е с мен :o Добре поне, че е само 1, а другите са фаааар, фаааар ауей фром ми :grin: :grin:

Ммм и аз не познавам никой освен една моя приятелка, с която ще сме в един клас :)

bloodysunrise
09-03-2010, 19:25
е, как разбирате ква буква сте?

ameli
09-03-2010, 19:28
Така аз най-накрая да си кача нещата
Пуловера http://prikachi.com/images/911/2473911V.jpg
http://prikachi.com/images/919/2473919V.jpg
Маратонките http://prikachi.com/images/922/2473922Q.jpg
http://prikachi.com/images/924/2473924K.jpg

Пуловерът много ми харесва :grin:
Маратонките обаче са ми много лъскави .. с тях ли ще играеш ФВС или те са за ходене само :)

Разбрах, че май ще съм при най-готЯната даскалка в училището!!!
Само ми е гадно, щото много хубаво не е на хубаво :(

dechkou
09-03-2010, 19:58
ох амели как ти завиждам аз ще съм 8 "и" и направо ще побеснея защото ще съм с 2 кокошки от предното си даскало,но и с един приятен човек слава богу...познавам почти целия се клас :-# :-# :-# иначе подявалитее искам моркови за богаа

iiordanova
09-03-2010, 20:04
Аз ще съм последната паралелка. :smt051 Дано не останат моркови! :smt003
Не познавам никой от класа си , което хем е плюс , хем минус.. :smt017
Оф , притеснявам се как ще ме приемат. Вие като отидете на 15-ти какво ще правите ? :lol:
П.С. Много хубави неща сте си накупили. Със здраве да си ги носите! : )

IvUsHkA
09-03-2010, 20:07
Пуловерът много ми харесва :grin:
Маратонките обаче са ми много лъскави .. с тях ли ще играеш ФВС или те са за ходене само :)

Те не са толкова лъскави, но от светкавицата излезе така.Мисля само да ходя с тях, а иначе имам едни кецове с тях да играя ФВС,но ще видим.

PlOk
09-03-2010, 20:30
Оф , притеснявам се как ще ме приемат. Вие като отидете на 15-ти какво ще правите ? :lol:

В какъв смисъл какво ще правим? 8-)

iiordanova
09-03-2010, 20:54

В какъв смисъл какво ще правим? 8-)

Ами като отидете , какво ще правите , ще се представяте ли на класната и съучениците , или де да знам ? :lol:

SmilezZz
09-04-2010, 06:37
Аз съм 8 "б" клас :grin:
Исках да съм "б" и съм си "б" :grin:
Та както и да е...
IvUsHkA - Честито..Със здраве да си
ги носиш..

BebYlzZz
09-04-2010, 07:05
аз мисля, че ще съм 'в' 'г' или 'д' клас, но не съм сигурна :(

SmilezZz
09-04-2010, 07:13
е, как разбирате ква буква сте?Питаш в училището и готово

Че то по паралелки ли целят? 8-)
Може и така да се каже..Първо излизат "а",после "б" и така,докато
свършат 8-) /странно обяснение дадох 8-) /

gloria96
09-04-2010, 07:41
Здравейте!
Аз съм от Първа езикова гимназия-Варна с английски.. ако има някой като мене пишете ми на скайп ssiiqna96 (:
Такаа аз вчера разбрах че съм 8Б клас.. класната ми стая на първия етаж ;( униформата ни е :
1 риза, шалче (за момичетата) и вратовръзка (за момчетата) и значка със логото на гимназията. Тея неща са 50лв :shock: Отделно си купуваме фланелки за физическото такива широки, всяка е 10лв.
много ми се хоси на дскл, ама ма е страх от тея големите.. продавали наркотици не знам си ко.. ужас :(

EsteticLoff
09-04-2010, 07:54
Аз пък вече не искам на даскало :lol:
Иначе на 15ти като отида, ще потърся едно момиче, което беше в стария ми клас, и ще потърся и другите няколко човека, с които се запознах.. 8-)
Бях обещала снимка на вратовръзката, ама няма - не знам къде ми е кабела за фотоапарата :razz:
Иначе си купих и спортен екип за ФВС, което тази година няма да пропусна :P :lol:
Химикали още нямам, ама и за тях не бързам.. :lol:
И вече сякаш не се притеснявам, нищо не чувствам

BubbleGirll
09-04-2010, 08:39
мене нещоо ме е страх от тва "хранене" казаха ми да не ям абсолютно нищо щото ималоо разни идиоти които няма да споменавам какви неща правят на морковите :shock: :shock: :shock: :shock: апък и не очаквам да са измити преди това :-D иначее нещо хем ми се ходи хем не 50/50 аабе май май съм неутрална :D

pepilota96
09-04-2010, 08:51
Аз пък вече не искам на даскало :lol:
Иначе на 15ти като отида, ще потърся едно момиче, което беше в стария ми клас, и ще потърся и другите няколко човека, с които се запознах.. 8-)
Бях обещала снимка на вратовръзката, ама няма - не знам къде ми е кабела за фотоапарата :razz:
Иначе си купих и спортен екип за ФВС, което тази година няма да пропусна :P :lol:
Химикали още нямам, ама и за тях не бързам.. :lol:
И вече сякаш не се притеснявам, нищо не чувствам

да и аз така ще обиколя може би класовете и ще намеря хората които познавам .. тъкмо ще се запозная и с другите от техните класове :lol: :D :D

химикали ще си купя като си купувам тетрадките т.е. след 15 :D

да и аз не се притеснявам.. и се притеснявам от това че не се притеснявам :-D :-D :-D тдо преди няколко дена нямах търпение да започна да се запозная с всички .. дори по едно време ми се учеше :-s :D

но сега... ми е все едно ..

по-нагоре едно момиче от варна беше споменала че се притеснява от по големите /съжалявам че не запомних името,но нещо ми е лошо и дори моето име не мога да кажа ;д/ ..та моят съвет е да не се притесняваш от тях.. във всяко училище или гимназия има такива :wink: попринцип са безобидни .. ако не се забъркаш с тях нищо няма да ти направят , а предполагам ти не взимаш наркотици..

ameli
09-04-2010, 09:23
Някой пита кой ни казва кой клас сме. Има списъци и на тях пише. Нашите са закачени в училище. :)

gloria96, аз съм от 1ЕГ, 8д :) От форума има още едно момиче в тоя клас, ама не помня как се пише :o

Вече си имам стратегия :grin: Начи отидам в двора, питам някое момиче - това ли е 8д. После се запознавам с нея, питам я дали познава и други от класа, запознавам се с тях и после сядам с някоя, която е свободна :lol:

dechkou
09-04-2010, 09:35
gloria96 и аз съм от 1 EГ ,но 8ж :grin: Ivushka(съжелявам ако съм ти сгрешила името) мн яки неща си сикупила,особено пуловера~~~влябих се в него :smt007

а за 15 ми аз познавам половината си клас...а иначе горе-долу като амели ще действам с тези дето не ге познавам :)

hrisana
09-04-2010, 09:44
здравейте , то и аз ще съм 8 клас и като гледам,че повечето сте си напазарували аз само едни кецове , едно яке и един съучер съм си взела , а за училището познавам повечето от класа и сигурно ще ходим заедно :)

detelina101
09-04-2010, 10:01
[

Айде бе хора .. никой ли няма от IV Ег. :D [/b][/color][/quote]
Aз съм там,само че ще съм 9-ти клас.

diksi
09-04-2010, 10:34
Офф божее нашено даскало ще сме първа смяна 8 -1 клас :lol:

gloria96
09-04-2010, 10:38
Хора списъците с ученици в 1ЕГ и в сайта им ги има вече http://www.1eg-varna.eu/students/students_8.html 3ти номер в класа :grin:
Аз не съм си купувала тетрадки химикали.. има време ;д само един много готин суичер на каре тъмно синио-зелено и черно и едни бели кожени маратонки. :-D За момичетата от 1 ЕГ може и да се запознаем някой ден :Д:Д аз съм от 8ми Б Глория се казвам :D :D

детелина101, най-добрия ми приятел е от 4та с испански език (: Радо се казва. :D
Аз имам голям късмет. Най-добрата ми приятелка още от 3ти клас ще е със мене в 1ЕГ и даве сме в един клас ;Д :P няма да бъда сама. Иначе съм много общителна, не ме е срам да се запознавам с нови хора : )))

dechkou, ameli, може ли скайп? :ррр

DeleteThisAccount
09-04-2010, 10:59
Хора, казаха ми, че щели сме да бъдем по някаква нова програма и учебници втора употреба нямало да има, имали нещо вярно? :?
Иначе аз днес си купих раница и кецове.. 8)

EsteticLoff
09-04-2010, 11:02
^Честити :-)

Иначе не знам, по-добре хората, които вече са си купили учебници да кажат, те би трябвало да знаят.. :)

ameli
09-04-2010, 11:04
Хора списъците с ученици в 1ЕГ и в сайта им ги има вече http://www.1eg-varna.eu/students/students_8.html

dechkou, ameli, може ли скайп? :ррр

На посочения линк ми излиза това:

Списък на учениците за 2009/2010 учебна година:

Ние ще сме 2010/2011 :) Аз поне не ги виждам сегашните списъци.

pepilota96
09-04-2010, 11:24
на мен ми излиза "Списък на учениците за 2010/2011 учебна година:" ...

pepilota96
09-04-2010, 11:31
8д Класен ръководител: Венета Матева
Име Фамилия Месторождение Завършва VII клас в:
Стефани Ганчева Варна НГХНИ
Анита Панайотова Търговище I ОУ "Хр. Ботев"
Арман Лалеян Варна СОУ "Гео Милев"
Биляна Неделчева Търговище I ОУ "Хр. Ботев"
Борис Станков Добрич ОУ"Св.св.Кирил и Методий"
Василена Панчева Разград ОУ "Васил Левски"
Велина Илиева Варна Трето основно
Велко Атанасов София ОУ"П.Р.Славейков"
Виктор Божков Варна СОУ "Гео Милев"
Виктория Желязкова Варна ІІ СОУ
Георгина Балева Варна VIII СОУПЧЕ "Ал. С. Пушкин"
Деница Захариева Варна ОУ"Св.св.Кирил и Методий"
Илона Димитрова Варна ОУ"П.Р.Славейков"
Калоян Янев Варна Трето основно
Корнелия Куцарова Варна ОУ "Захари Стоянов"
Лиляна Попова Добрич ОУ"Св.св.Кирил и Методий"
Николай Маринов Варна 2 ОУ
Ралица Желева Варна ОУ"Св. Патриарх Евтимий"
Симеон Драганов Варна ОУ"П.Р.Славейков"
Сирма Николова Варна ОУ"Св.св.Кирил и Методий"
Сияна Христозова Варна ОУ"П.Р.Славейков"
Стефана Германова Варна ОУ "Захари Стоянов"
Теодора Тасева Варна VІІ СОУ "Найден Геров"
Теодора Йорданова Варна VІІ СОУ "Найден Геров"
Трифон Бангиев Елхово VIII СОУПЧЕ "Ал. С. Пушкин"
Христо Петров Варна ОУ"Св.св.Кирил и Методий"
Христо Христов Варна МГ " Д-р П. Берон"

..

ameli
09-04-2010, 11:37
Мерси много! Не знаех, че и от София има.. :shock: Ама май е сгрешено, щото тоя Велко го познавам :D
Ама аз не исках да познавам никой.. :(
Пише ли някъде за родителски срещи?

iiordanova
09-04-2010, 12:04
Аз след малко излизам и мисля да мина покрай училището да видя дали има списък с учебниците , някаква инфотмация ..
Да видим дали ще си харесам нещо.. и после , когато се прибера ще ви пиша какво съм направила. 8-)

dechkou
09-04-2010, 12:05
Мерси много! Не знаех, че и от София има.. :shock: Ама май е сгрешено, щото тоя Велко го познавам :D
Ама аз не исках да познавам никой.. :(
Пише ли някъде за родителски срещи?
не не пише,но са казали към 12 пак да отидем да проверим иначе от колко часа ще сме на 15 знаете ли?

и хип хип ураа не съм 1ви номер ,3 :grin: :D

ameli
09-04-2010, 12:47
21 по списък, но защо Стефани е 1? Тогава ще съм 20.. Кръгличко 8-)

IvUsHkA
09-04-2010, 13:08
Ей ме и мен.Завърнах се от пазар и си купих 3 неща.
Дънки: http://prikachi.com/images/709/2475709l.jpg
http://prikachi.com/images/710/2475710V.jpg
Боти: http://prikachi.com/images/711/2475711N.jpg
http://prikachi.com/images/712/2475712A.jpg
Колан: http://prikachi.com/images/713/2475713I.jpg
Много им се кефя :grin:

ameli
09-04-2010, 13:13
Честито! Ботите са уникални :-) Ама тея токове.. ще вземат да те обсъждат после :?

SmilezZz
09-04-2010, 13:22
Честито! Ботите са уникални :-) Ама тея токове.. ще вземат да те обсъждат после :?
Няма бе, в нашето училище,повечето момичета носят обувки с токове..
Аз също си взех - боти ли да го нарека,ботуши ли 8-)

Иначе колана ти е много интересен..Отпред ми прилича
на безопасна игла..Ако намеря някъде такива - ще си купя..

EsteticLoff
09-04-2010, 13:42
Бе ще я обсъждат :lol:
Да не ти пука! :P И аз сигурно ще си нося ботите на токче от миналата година.Иначее теяя сааа страшниии :grin:
Честитоо!!

ameli
09-04-2010, 13:51
Малко теми ли има "Какво мислите за момичетата на токчета в училище?". Пък и в старото им лепваха какви ли не етикети. Дано поне в гимнязията са по-нормални. :P

IvUsHkA
09-04-2010, 13:56
В училището ми доста от момичетата носят високи токове така че на мен какво ми пречи и аз да нося. А и си мислех че на някои момичета не им отива така в първия момен, защото реших че са малки, но после като се загредах им стоеше много добре.Аз съм много ниска за възрастта си и така се чувствам по добре иначе всички ме гледат от високо :-D

Afterbirth
09-04-2010, 14:50
Хора, казаха ми, че щели сме да бъдем по някаква нова програма и учебници втора употреба нямало да има, имали нещо вярно? :?
Иначе аз днес си купих раница и кецове.. 8)

С нова програма бяха предишния осми клас и при тях нямаше вариянт за учебници на 2ра ръка.Сега обаче ние можем да вземем техните, тъй че за нас си има втора употреба.

А аз днес си набавих една тениска.Широооока <3.Така мисля да се обурудвам - с тениски и няколко черни бодита с дълъг ръкав.Тениските мога да ги слагам връз бодитата, а когато е топло само по къс ръкав ще съм.Няма да ми се налага да вземам пуловери и блузи.

Между другото, токчетата принципно не са проблем, когато ги носиш, защото ти харесват.Смешно е да се качиш на тях, защото е модерно, обаче... А доста момичета ги носят по тази забавна причина... Затова и има предрасъдъци към тези с токчетата.Но когато покажеш, че това просто е твоя вкус, няма да има проблеми.

dechkou
09-04-2010, 14:53
IvUshka страхотни неща си си купила ...аз не мисля,че ще й се подиграват понеже всеки втори в гимназията носи токове....само няма ли да ти е малко топло с тях :-o

а и не издържам да не се похваля :-D купих си чантаа (за училище де) :-) :)

IvUsHkA
09-04-2010, 15:11
Може ли снимка на чантата

dechkou
09-04-2010, 17:26
http://prikachi.com/images.php?images/485/2476485t.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/486/2476486b.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/487/2476487z.jpg

не е кой знае каква но се влюбих в нея още щом я видях ... обожавам я <3

SmilezZz
09-04-2010, 18:02
Оо,моля ти се,какво говориш - хипер яка е.. :smt007
Искам яяя :-)

dechkou
09-04-2010, 18:35
Оо,моля ти се,какво говориш - хипер яка е.. :smt007
Искам яяя :-)

благодаряя :-)

kokosety
09-04-2010, 19:13
Нови кецки!!! И си напълних несесера :grin: :grin:

IvUsHkA
09-04-2010, 19:14
Чантата е готинка :) и честито за кецките

DeleteThisAccount
09-04-2010, 21:43
Абе хора днес се замислих, всички някфи се притесняваме какво ще правим на 15, но.. - отиваме изчакваме да говори директорите ала бала, отиваме с учителя в стаята, той ще поговори малко ала бала и си тръгваме.., :D ами на 16? :D Като отидем на у-ще преди да започне.. само седене по чина.. едва ли ще сме се опознали толкова добре, че да си говорим на общи теми.. 8-)

nymphetaminegirl9
09-05-2010, 07:44
ми така е 8-) вси4ко трябва да се по4ва наново 8-) аз на 9 ще имам родителска среща родители + ученици и предполагам тогава пове4ето ще се запознаем :D

Lucho
09-05-2010, 07:47
Началото няма да е интересно. Обаче ще си говорим пак през Март или Април :lol: . 8 клас е най-якият клас от всички може би, правете си купона и не му мислете много :)

Afterbirth
09-05-2010, 07:57
Със сигурност някои хора от класа ще се знаят и ще си говорят.А на тези, които не познават никой, така или иначе ще им се наложи да се запознаят поне с този, с който седят на чин на първо време - тъй че няма да има гробна тишина и застояване по масите.Така си го представям.За всеки случай обаче аз ще си домъкна някоя книга и музика, да си се занимавам и сама.

withdrawsmoke
09-05-2010, 08:06
Хаха.... бях 8-ми клас преди цели 2 години ..... Моя съвет е: Ако трябва зубрете,дражте се тихо и нормално,слушайте.... Много е важно това,защото все пак е ново училище в което учителите не ви познават и ако се покажете първата година като прилежен и умен ученик в 9-ти и 10-ти клас изобщо няма да си давате зор..... аз така направих и 9-ти клас имах само 4 учебника от общо 12 и пак завърших с 5.20 така че според мен това е най-доброто което да направите..... :] :-P

DeleteThisAccount
09-05-2010, 09:44
Хаха.... бях 8-ми клас преди цели 2 години ..... Моя съвет е: Ако трябва зубрете,дражте се тихо и нормално,слушайте.... Много е важно това,защото все пак е ново училище в което учителите не ви познават и ако се покажете първата година като прилежен и умен ученик в 9-ти и 10-ти клас изобщо няма да си давате зор..... аз така направих и 9-ти клас имах само 4 учебника от общо 12 и пак завърших с 5.20 така че според мен това е най-доброто което да направите..... :] :-P Май си прав, нали първото впечатление е най - важно. :D

gloria96
09-05-2010, 10:27
ние се намерихме с едно момиче от новия ми клас :D и с едно друго ще се запознаяя ии с една приятелка дето сме заедно от 3ти клас , и тя се падна в моя клас :D :grin: така че не се притеснявам. (:

Утре ще ходя на шопинг, ще постна може би какво съм си купила (: :)

awerw
09-05-2010, 11:14
тцц постни си и бельото :D

eminemfenka
09-05-2010, 11:50
IvUsHkA Страхотен избор , ботите ти са уникални .. От отдавна търся подобни боти , с такъв ток.. От къде ги взе? И каква е цената им :D Дънките ти същи са много хубавки.. Чесити Придобивки :)

SmilezZz
09-05-2010, 11:58
Абе хора днес се замислих, всички някфи се притесняваме какво ще правим на 15, но.. - отиваме изчакваме да говори директорите ала бала, отиваме с учителя в стаята, той ще поговори малко ала бала и си тръгваме.., :D ами на 16? :D Като отидем на у-ще преди да започне.. само седене по чина.. едва ли ще сме се опознали толкова добре, че да си говорим на общи теми.. 8-)Ох,така е..
А и в моя клас повечето ще се познават,а пък аз не познавам
никого и ще трябва да си седя на чина.. 8-) ...Иначе ще се запозная с
човека,който седи до мене...Бе и аз не знам как ще стане,ама ще трябва да стане някакси 8-)

persii
09-05-2010, 12:09
Аз ще съм "а" клас (поне така мисля де), но в нашето училище не дават целене с моркови, така чее .. :?
Вчера ходих за дрехи, но абсолютно нищо не си харесах :(
И наистина на 16-ти ще е по-неловко, отколкото на 15-ти 8-)

EsteticLoff
09-05-2010, 12:38
Ами на 16ти, ако съм в 1 клас с поне 1-2 момичета, скоито се познавам лично, а не през Скайп, ТП, Фейсбук и т.н., ще си говорим и ще се запозная и с другите.Според мен, когато се запознаваш с нови хора е доста интересно и има много теми, по които може да се говори.. :):)
На 15ти ме е страх от големите, някак си ще се чувствам .. малка :lol::razz:

BebYlzZz
09-05-2010, 13:06
уф и аз вчера бях на пазар и едвам си харесах 1 суичър и една блузка с ръкав до лакътя...тия дни пак ще обикалям да си търся дънки...

EsteticLoff
09-05-2010, 13:08
уф и аз вчера бях на пазар и едвам си харесах 1 суичър и една блузка с ръкав до лакътя...тия дни пак ще обикалям да си търся дънки...
Честито, за 2-3 път 8-)
И аз дънки ще търся. :D

BebYlzZz
09-05-2010, 13:14
Честито, за 2-3 път 8-)
И аз дънки ще търся. :D

пак мерси :-D и на теб ти пожелавам успех да си намериш дънки :-)

gloria96
09-05-2010, 16:52
Ами на 16ти, ако съм в 1 клас с поне 1-2 момичета, скоито се познавам лично, а не през Скайп, ТП, Фейсбук и т.н., ще си говорим и ще се запозная и с другите.Според мен, когато се запознаваш с нови хора е доста интересно и има много теми, по които може да се говори.. :):)
На 15ти ме е страх от големите, някак си ще се чувствам .. малка :lol::razz:
точно така се чувствам и аз.. малка :D
Утре ще ходя за раница, обувки, суичър, блузка, дънки.. за химикали и тетрадки още е рано.
В училище има списък с учебници обаче и за тях е рано. Сигурно ще си ги купя след 14-15ти. :)

EsteticLoff
09-05-2010, 16:58
На мен ми казаха, че списък с учебници ще ни кажат чак на 13ти.. Според мен е малко късно, но пък така 1-2 седмици няма да учим много много. :D

SmilezZz
09-05-2010, 17:00
Хайде,честити придобивки на всички ви 8-)
Аз както казах и на по-предните страници си купих
две чанти,суитчъри и т.н..
Някой ден пак ще изляза за дънки...
Остана само да си купя тетрадки,химикали,учебници ,
униформи - то няма край..Ужасс..
То при мен всяка година е така,ама тази година списъка
е "по-натоварен" ,спрямо тези на миналите години 8-)
Ама нищо,ще се справим и то чудесно 8-)
Надявам се 8-)

katericArofl
09-05-2010, 17:24
Ботите откъде са и кви пари са :shock:

skalcoholfut96
09-05-2010, 17:53
ЕИ ДРУГАРКИ 8-) ВИЕ ДОКАТО СИ КУПУВАТЕ ДРЕХИ,ЧАНТИ И Т.Н АЗ СЕ
обезопасявам със средства :D ЗА АТАКИТЕ ОТ ГОЗИЛИТЕ :D 8-) НЕ6А ДА СЕ ВЪРНА ЦАПАРДОСАН ОТ ДОМАТИ ИЛИ ПРАСКОВИ :D ИЛИ ДА МИ НАПЪХАТ :D КРАСТАВИЦИ ИЛИ БАНАНИ :shock: 8-) НЯКЪДЕ :shock: :D
АРЕ И КЪСМЕТ ПРИ НАПАДЕНИЯТА (за зайците)

П.С : СЛЕД НАПАДЕНИТА :D ДА НЕ ПЛAЧЕТЕ КАТО ВИ НАЦАПАТ ХУБАВИТЕ ДРЕЖКИ :D 8-) :o

pollytto
09-05-2010, 18:16
Аз пък утре ще ходя на пазар :grin: и дано да си харесам нещо :-D

IvUsHkA
09-05-2010, 19:03
Ботите са ми от Търговски комплекс "Ялта" за 30 лв. дънки също са от там пак за 30лв. Ботите бяха на някаква промоция.

stephanieee
09-05-2010, 22:39
Леле като чета коментарите за тези моркови ми става лошо :D Аз мислех да съм с 1 доста официална рокля и с бели токченца на наистина много миниятюрно токче :D Но сега се замислям с какво да отида :D еее нали сме момичета би трябвало да целят момчетата, нали :D Опитвам се да се успокоя по някакъв начин, ноо... :D Макар, че аз съм чувала, че в гимназията в която ще уча ако някой батко от по - горните класове си хареса зайче му подарява плюшено зайче. :D Предпочитам това пред морков :D Ааа относно дрехи си купих само роклята и обувките, имам 1 седмица ще си купя дънки, кецове и някакви блузки. Иии ще съм с чантата от миналата година, тя е почтииии нова, ако искате ще пусна снимки на роклята, обувките и чантата, кажете ако искате. Доста дълго стана, но не съм писала и се опитвам да наваксам :D

cappuccin0
09-05-2010, 22:44
Леле като чета коментарите за тези моркови ми става лошо :D Аз мислех да съм с 1 доста официална рокля и с бели токченца на наистина много миниятюрно токче :D Но сега се замислям с какво да отида :D еее нали сме момичета би трябвало да целят момчетата, нали :D Опитвам се да се успокоя по някакъв начин, ноо... :D Макар, че аз съм чувала, че в гимназията в която ще уча ако някой батко от по - горните класове си хареса зайче му подарява плюшено зайче. :D Предпочитам това пред морков :D Ааа относно дрехи си купих само роклята и обувките, имам 1 седмица ще си купя дънки, кецове и някакви блузки. Иии ще съм с чантата от миналата година, тя е почтииии нова, ако искате ще пусна снимки на роклята, обувките и чантата, кажете ако искате. Доста дълго стана, но не съм писала и се опитвам да наваксам :D
Пусни :)

stephanieee
09-05-2010, 23:19
http://media.snimka.bg/7106/020467558.jpg

http://media.snimka.bg/7106/020467559.jpg

http://media.snimka.bg/7106/020467560.jpg

Ето гиии... :D Хайде сега кажете вие с какво ще сте облечени ии дали тази рокля не е твърде официална за първия учебен ден. Другите да са с дънки, а аз да се изтърся с тази рокля, доста неловка ситуация :D

xKiFlA
09-06-2010, 02:15
хубава е роклята :P
все ще има други с рокли така че не е страно :D
аз съм решила с дънкова пола да ида и няква блузка май черна една с надписи :oops: :-)

EsteticLoff
09-06-2010, 08:03
Може ли да пуснеш линк, че така не ми излизат картинките (нета ми е мн бъгав нещо) 8-) :lol:

Edit: Ся излезнаха :lol: Не са лоши, честито. :)