Влез

View Full Version : Бъдещи осмокласници [vol.1]

Страници : 1 2 3 4 [5] 6

Barbie47
09-10-2010, 18:46
Аз си купих всички учебници, но все още нямам английския. Платила съм го, но ще си го получа на 16. :) А другите вече са облечени с етикет и съм ги надписала. :D Ще бъда паралелка "а". :-)

bloodyred
09-10-2010, 18:58
то пък тва никой не го знае за прохесиите дали питат, кажете, щото ме интересува .. и ако питат въобще само за настойника ли кво е, то преди 30 години е било едно, сега мисля, че такива неща няма, но .. :?

pepilota96
09-10-2010, 19:22
ем за вас не знам но аз като се записвах в моето даскало и попълвах няква карта и там писах професиите и служебните телефони на родителите/настойниците и на личните лекари ..

bloodyred
09-10-2010, 19:56
Аз нищо не съм попълвала, питах един дето сега ще е девети клас, каза че такива неща за професиите не е имало, само телефон на личните лекари мисля ..

AnIcHkAtA
09-10-2010, 19:57
Хо-хо, нашата стара тема :D
Успех на всички и не се филмирайте чак толкова не че аз не бях като вас де....Бъдете себе си и не се влияйте от ничие мнение.Ще ви хареса, стига да умеете да се насладите на това, което ще ви се случи.Бъдете спокойни и гледайте забавно на нещата и всичко ще е ток и жица :)

Forester
09-10-2010, 20:18
Охо, блазе ви на вас, че поне знаете коя паралелка сте, аз нищо не знам - нито коя паралелка съм, нито кой е в класа ми, нито класната ми коя е, нито нещо за учебниците, за униформите .... нищичко!

:(

Вече се чувствам малко напрегната!

awerw
09-10-2010, 20:23
^ и аз съм горе долу така незнам нищо класна , паралелка , ученици нищоо :D нито в колко часа ще отиваме ама аз ще отида в 9 без нещо пък каквото стане :lol: дори незнам как ще се оправя там като не познавам никой от училището щот те в една сграда са две училища и тук там ако видя някой случаен образ иначее :? незнам ко ше прая кой клас къде кво що май ще остана най неинформирания :lol:

Greennight
09-11-2010, 06:47
Всички сме така,няма да се притесняваш.Аз не познавам абсолютно никой от класа,не знам кой номер съм и така нататък :D

nerealnasmart
09-11-2010, 09:55
Ето я моята раничка

http://prikachi.com/images.php?images/105/2498105d.jpg

kokosety
09-11-2010, 10:46
Кой с какъв фейсбук е?

SmilezZz
09-11-2010, 13:23
Ето я моята раничка
Много е яка..Честито..
Иначе вие припомнихте ли си нещата по математика,
по БЕЛ или там по каквото и да е.. ?
Аз само по математика,довечера ще реша и по някоя задачка,
по БЕЛ помня почти всичко..

SmilezZz
09-11-2010, 13:25
Всички сме така,няма да се притесняваш.Аз не познавам абсолютно никой от класа,не знам кой номер съм и така нататък :DИ аз съм така..
Знам само кой ще ми е класен ръководител,
в коя паралелка ще съм..
И няколко ученика от училище,но не и от моя
клас (:

yano0o
09-11-2010, 13:27
Ниеее нямамееее униформииии :-P :-P :-P :-P :P :P :P
нооо азз искам да си видя новиият клааассссс :D :D :D

BubbleGirll
09-11-2010, 15:54
олее хора не остана още 3 дена :shock: :shock: :shock: :shock: аз пък снощи научих че и аз трябва да присъствам на родителската среща :-x :-x още от рано да разбера къв ще е класът бог да ми е на помощ

SmilezZz
09-11-2010, 16:00
^ И аз бих искала такава родителска
среща,бе човек..Поне отрано щях да се запозная
със съучениците си , че нямам търпение да ги видя..
Но дано всички попаднем на яки класове..

Вие вече купихте ли си всичко или ?
На мен ми останаха само тетрадките,учебниците
и там по няколко химикала ? :D

bloodysunrise
09-11-2010, 16:03
аз нищо нямам

BubbleGirll
09-11-2010, 16:11

и аз не съм купувала тетрадки още ще изчакам ей ся на родителската в понеделник да кажат кво искат учителите ии тогава :P учебниците също :) химикалии имам не е като да нямам :lol: униформата я имам почти цялата в понеделник ще си купя ризи с къс и дълъг ръкав ( които се водят официалната униформа тоест за 15-ти за 24 май и други празници ) и елечето :-P тениските си ги купих отдавна и черни дънки също :oops: :) това е от мен за сега ( бтв през уикенда форума е много слаб :lol: в смисъл че почти никой не пише )

stephanieee
09-11-2010, 16:14
Реших 5-6 теста по БЕЛ и си знам почти всичко, но тази пуста математика, не помня почти нищо :D И утре ще отида за 1 час при 1 учителка да си припомня. А в поведелник ще ходя да дам 110 лв. и да си купя другите учебници, тетратки, бележник, химикали и ще се снимам :P

BebYlzZz
09-11-2010, 16:25
Боже само аз ли не съм решавала никакви тестове :shock: аз това лято такава почивка си дадох, че само книгите съм си прочела...а това пък чак да отидеш и при учителка за да си припомниш ми се струва доста странно (нищо лично просто ми е странно)...може би наистина ако си профилирана паралелка с математика си права де, но аз тази година ще уча главно език и няма да уча математика толкова засилено :)

nerealnasmart
09-11-2010, 16:26
Ето я моята раничка
Много е яка..Честито..
Иначе вие припомнихте ли си нещата по математика,
по БЕЛ или там по каквото и да е.. ?
Аз само по математика,довечера ще реша и по някоя задачка,
по БЕЛ помня почти всичко..

Не, а трябва :-| ох как не ми се преговаря и тези входни нива.

nerealnasmart
09-11-2010, 16:31

Засега имам всичко химикалки, лепенки, учебници (само по Ае трябва да ги поръчам), тетрадки. :P

bloodysunrise
09-11-2010, 16:32
споко бе, ние още даскало не сме почнали, вие преговаряте

SmilezZz
09-11-2010, 16:39
споко бе, ние още даскало не сме почнали, вие преговарятеНо трябва да се преговорят нещата..

BubbleGirll
09-11-2010, 16:41
споко бе, ние още даскало не сме почнали, вие преговарятеНо трябва да се преговорят нещата..

трябва :D кажи го на онази част от мене която вчера като отвори тетрадката по математика разгърна 2 листа и я затвори :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kokosety
09-11-2010, 16:57
Защо всички във форума ме игнорират толкова ли съм досадна или? :( :(

SmilezZz
09-11-2010, 17:06
Защо всички във форума ме игнорират толкова ли съм досадна или? :( :(Не си досадна,но винаги имаш странни "идеи" и то такива,които нямат нищо общо с нашата тема..
Снимки,фейсбуци и т.н..

BubbleGirll - Казвам ти го,трябва да ме послушаш 8-)

stephanieee
09-11-2010, 17:14
Боже само аз ли не съм решавала никакви тестове :shock: аз това лято такава почивка си дадох, че само книгите съм си прочела...а това пък чак да отидеш и при учителка за да си припомниш ми се струва доста странно (нищо лично просто ми е странно)...може би наистина ако си профилирана паралелка с математика си права де, но аз тази година ще уча главно език и няма да уча математика толкова засилено :)

А и аз съм с език :D Но ако правим входно ще изкарам 2, ако не преговоря :D

Barbie47
09-11-2010, 17:15
Аз си купих всичко. :-) Остана само по мат. да си преговоря формулите за съкратено умножение, геометричните фигури и другите глупости. :D

BubbleGirll
09-11-2010, 17:16

трябва да и аз мисля в понеделник или вторник :lol: ама само мисля => вероятноста да се случи е едва 1 към 10 :razz: :razz: :razz:

BubbleGirll
09-11-2010, 17:17

А и аз съм с език :D Но ако правим входно ще изкарам 2, ако не преговоря :D

+1 :oops:

SmilezZz
09-11-2010, 17:21
BubbleGirll - Казвам ти го,трябва да ме послушаш 8-)трябва да и аз мисля в понеделник или вторник :lol: ама само мисля => вероятноста да се случи е едва 1 към 10 :razz: :razz: :razz:Е,недей така..
Поне да е 50 на 50 8-)

BubbleGirll
09-11-2010, 17:23
BubbleGirll - Казвам ти го,трябва да ме послушаш 8-)трябва да и аз мисля в понеделник или вторник :lol: ама само мисля => вероятноста да се случи е едва 1 към 10 :razz: :razz: :razz:Е,недей така..
Поне да е 50 на 50 8-)

ee добре за да не те отчаям съвсем ще обещая че ще прегледам нещо да реша чак не обещавам ама ще фърля по едно око :lol: :lol: :lol:

SmilezZz
09-11-2010, 18:03
^ Е,благодаря за уважението..Все е нещо (:
Поне ще си припомниш нещичко и ще стане
работата (:

vampirediaries
09-11-2010, 19:10
Може би не е за тук,но не мога да не се похваля че си взех страхотно есенно яке. :grin: :grin:
Иначе тетрадки,учебници,моливи,п стели и всякакви други неща за училище съм си купила.Само не съм си взела етикети. :D Честно казано почвам доста да се спичам заради този 15-ти септември. :(

kokosety
09-11-2010, 19:20
Защо всички във форума ме игнорират толкова ли съм досадна или? :( :(Не си досадна,но винаги имаш странни "идеи" и то такива,които нямат нищо общо с нашата тема..
Снимки,фейсбуци и т.н..

Не бях аз тази със снимките иначе май си права оопс!!

pepilota96
09-11-2010, 19:21
аз пък ще се насладя на последните дни от ваканцията и чак като си разбера програмата и кога ще имаме входни нива тогава ще си преговоря нещата :)

пп нямам търпение вечееее :-D

nerealnasmart
09-11-2010, 19:25
Защо всички във форума ме игнорират толкова ли съм досадна или? :( :(

Не те игнорираме но за какво ти е фейсбук?

nerealnasmart
09-11-2010, 19:26
Преговаряме, за да не изникне някои неочаквано входно ниво. :D Не че аз съм отваряла нещо. :(

eminem213
09-11-2010, 19:26
15 почти дойде или за мен 14, защото събират 8мокласниците :) .
Сетих се за цветето. Искам така ... да ви пораспитам вие ще носите ли? :)

vampirediaries
09-11-2010, 19:47
Да ти кажа,аз доста се двоумя щото да не стане така,че аз да съм единствената която носи и да изляза подмазвачка.
Има го и друго,да не стане така,че само аз да не нося цвете и другите да си помислят,че не уважавам учителите. :D

bloodysunrise
09-11-2010, 19:48
абе, кви са тия дилеми за едно цвете
толкова е просто - носиш или не

никой няма да ти вряка, че не си носил..пф
тва си е личен избор

eminem213
09-11-2010, 20:00
Да ти кажа,аз доста се двоумя щото да не стане така,че аз да съм единствената която носи и да изляза подмазвачка.
Има го и друго,да не стане така,че само аз да не нося цвете и другите да си помислят,че не уважавам учителите. :D

И аз си мисля същото :-D
Колкото до bloodysunrise ще кажа, че 1то впечетление е най-важно и да згафиш на 1вя ден няма да е в +

EsteticLoff
09-11-2010, 20:17
Лелелеле, всички сте се зели в ръце, а аз :lol:
Вчера видях списъка с учебници и тези дни ще ги купувам, иначе и тетрадки и химикали тази седмица ще взема, колкото да са ми нужни - няма да взимам много, да си имам вече.. когато ми свърши някоя, ще си купя и така .. и към 10-20 химикала ще си купя, че ако ги губя (което е невъзможно да не стане) да имам резервни. :lol:
Хихи, нямам търпение утре да мине и на 13ти да ида в даскалото - вече всички си разбраха класните, класовете, коя паралелка ще са - а аз още нищо :(
A относно преговарянето - дори не ми е минало през ум, аз и да искам няма откъде.. тетрадките .. тях отдавна ги няма :D :D

persii
09-11-2010, 20:19
Цветето е вид уважение към новата класната, все пак 5 години ще сте с нея (1-вото впечатление е най-важно :) ). Дори и да сте единствени с цветето ще и се вдигнете в очите ;) пък ако ви е срам винаги може да го хвърлите някъде :D
Иначе аз не съм готова, дори не съм се снимала още. Пак изоставам :(

bloodysunrise
09-11-2010, 20:19
@ естетик - споко, и аз си нямам представа кой ми е класа, нито даскалите

случайно да си в езикова в пловдив?

katericArofl
09-11-2010, 20:23
Цветето е вид уважение към новата класната, все пак 5 години ще сте с нея (1-вото впечатление е най-важно :) ). Дори и да сте единствени с цветето ще и се вдигнете в очите ;) пък ако ви е срам винаги може да го хвърлите някъде :D
Иначе аз не съм готова, дори не съм се снимала още. Пак изоставам :(

Нали се сещаш, че при цялата гъчканица, суматоха, непознати ученици, учителите няма да обърнат внимание на тези, които ще им подаряват китки камоли да ги запомнят. Не знам винаги с такова впечатление съм оставала. За тази година ще видя дали мойте хора ще носят .. :D

iiordanova
09-11-2010, 21:17
Аз се снимах за бележника. 8-)
Преговарянето .. хмм , реших един тест по БЕЛ , няколко задачи по Математика и това е. В понеделник като си купя учебниците ще погледна преговорните уроци и така. А като започне училище си обещавам да уча повече тази година. Ии дано не си остана с обещанието. 8-)
Цвете няма да нося..

blo0dc0untess
09-11-2010, 21:46
Аз пък мисля да се уговоря с няколко приятелки от новия клас да носим цвете да не съм сама.. Но иначе и аз нищо незнам и нещо ме хваща притеснението да не объркам нещо ама слава богу все още не съм сънувала кошмари :D

polinakuneva
09-11-2010, 22:52
Да напиша нещичко за преговарянето...Сестра ми като беше 8ми клас ми беше разказала, че в първият им час по математика или химия...не помня вече, учителката е влязла в стаята, казала си името и :"изваждаите по един лист-входно ниво". Така че по-добре преговорете на бързо, ако нищо не помните...Иначе, аз лично, не мога да разбере какво толкова се вълнувате за всяка химикалка, гумичка и т.н...до са 7 години сме издържали...

kristal4ee
09-12-2010, 08:45
хихихихи при мене е пълен ужас.. научих коя ми е класната :shock: миналата година ме караше да уча целия учебник щот не знаех един урок и тя се ядоса :shock: голям зор имах с нея и тая пуста история :-x а сега тя ми е класнаааа.. хелпппппппппппп.. :-x няма да мога да бягам и по история ще зубра :-x :-x :-x :x :razz: ужассссссс :booooomb:

RalittyYy
09-12-2010, 09:07
Аз само разбрах как се казва класната и по - какво е. И по - какво може да е - По Биология! :D
Списък с учебниците няма, сигурно на 15 или 16 ще ни кажат.
Тетрадки, химикалки, етикети и други глупости не съм купувала :D
Само вчера си купих дрехи за 15-ти ( е няма да ги носа само на 15-ти де, после може да пусна снимки ако искате. )
И това е. Другото ще го купувам после, като ни кажат какви учебници, тетратки и т.н. :)

eminem213
09-12-2010, 09:15
Аз само разбрах как се казва класната и по - какво е. И по - какво може да е - По Биология! :D
Само вчера си купих дрехи за 15-ти ( е няма да ги носа само на 15-ти де, после може да пусна снимки ако искате. )
И това е. Другото ще го купувам после, като ни кажат какви учебници, тетратки и т.н. :)

Мога ли да те питам от къде си ? :)

BubbleGirll
09-12-2010, 09:17

искаме искаме снимки :-P

RalittyYy
09-12-2010, 09:20
ОТ Дупница съм.
И ей сега ще кача снимки. :D
Само да кажа, че ще съм с черни дънки, кецки ( много си ме кефят тез кецки ) и ако не е студена тънка блука и суитчер на Tweety :oops:

m0n4yyy
09-12-2010, 09:24
Лелелеле, всички сте се зели в ръце, а аз :lol:
Вчера видях списъка с учебници и тези дни ще ги купувам, иначе и тетрадки и химикали тази седмица ще взема, колкото да са ми нужни - няма да взимам много, да си имам вече.. когато ми свърши някоя, ще си купя и така .. и към 10-20 химикала ще си купя, че ако ги губя (което е невъзможно да не стане) да имам резервни. :lol:
Хихи, нямам търпение утре да мине и на 13ти да ида в даскалото - вече всички си разбраха класните, класовете, коя паралелка ще са - а аз още нищо :(
A относно преговарянето - дори не ми е минало през ум, аз и да искам няма откъде.. тетрадките .. тях отдавна ги няма :D :D

Ау леле .. и аз не съм преговаряла .. в интерес на истината и през ума не ми е минавало да направя такова нещо. :-o
Ама като гледам явно ще се наложи ..
Аз вече нямам търпение да дойде 15- ти.. :D
Още нито тетрадки, нито гумичи, нито нищо не съм си взимала .. за учебниците още нищо не знам ... ама и това ще го направя рано или късно .. :D

m0n4yyy
09-12-2010, 09:31
ОТ Дупница съм.
И ей сега ще кача снимки. :D
Само да кажа, че ще съм с черни дънки, кецки ( много си ме кефят тез кецки ) и ако не е студена тънка блука и суитчер на Tweety :oops:

Е на мен тази година не ми се наложи да купувам нови дрехи за училище, защото съм с униформа .. ии много се радвам в интерес на истината, защото няма сутрин по 1 час да се чудя какво да обличам .. :D Взех си само суитчър, раница .. сегааа трябва да си взема само някакви черни дънки иии кецове ..

ameli
09-12-2010, 09:37
Снимки не съм си правила. Ще видя първо колко ще ни искат и след това. Щото от миналата година имам останали 2 - за бележник и карта и си се харесвам на тях :D

Учебници също не съм вземала. Първо да чуя какви ще са им изискванията - тетрадки, глупости и тогава. В началото ще има запознаване, преговор, тестове. Няма да ни трябва веднага. Пък и може да се събират пари за обща поръчка.

На 15 ще нося цвете. Нещо мъничко и симпатично :D

Нашата класна е по АЕ. Май е млада, изглежда готина. Дано наистина да е такава :)

Днес ще ходя на това за Милка :D Ако си взема несесерчето после ще пускам снимки :D

awerw
09-12-2010, 09:45
Догодина ще направя тема за деветокласниците :D

RalittyYy
09-12-2010, 09:50
Кецките ( 0бичам си гии.. :smt007 Ще пусна снимки със сиви връзки и с розови. Кажете как ви повече харесват :) )
http://prikachi.com/images/65/2501065c.jpg
http://prikachi.com/images/68/2501068b.jpg
http://prikachi.com/images/95/2501095O.jpg
http://prikachi.com/images/98/2501098r.jpg
С Розови Връзки =]]
http://prikachi.com/images/99/2501099v.jpg
http://prikachi.com/images/101/2501101Q.jpg

Дънките
http://prikachi.com/images/104/2501104Y.jpg
http://prikachi.com/images/107/2501107I.jpg

Суитчъра
http://prikachi.com/images/125/2501125m.jpg - отпред
http://prikachi.com/images/127/2501127S.jpg - отзад

Блузката
http://prikachi.com/images/132/2501132V.jpg

Това е. С това мисля да хода на 15-ти :)

eLssiii
09-12-2010, 09:54
,,, амии може ли да ми кажете някойй магазиин с якии раници ,,, понеже ми казаха че в SLS още не са пуснали нищоо ,,, !

BebYlzZz
09-12-2010, 09:55
Честити :-) кецовете са много яки :) на мен повече ми харесват със сивите връзки :P

BebYlzZz
09-12-2010, 09:56
,,, амии може ли да ми кажете някойй магазиин с якии раници ,,, понеже ми казаха че в SLS още не са пуснали нищоо ,,, !

от кой град си :)

RalittyYy
09-12-2010, 09:57
Мерсии.. :-)

m0n4yyy
09-12-2010, 09:59
Честити :-) кецовете са много яки :) на мен повече ми харесват със сивите връзки :P

И на мен .. :P
Аа, RalittyYy, от къде си взе кецовете ии за каква пара говорим ? :)

sisityyy96
09-12-2010, 10:05
здрасти на всички :-P тая година аз също ще съм заек :d Ще уча в ЕГ Ямбол и много искам да идва 15-ти :-P въобще не се притеснявам даже ми е гот,че ще се запозная с новия ми клас и знам че учителката ми е много добра :razz: а пък утре излизам да си купувам чанта,учебници,химикали и тем подобни.. :-D тея 3 дена ги чакам с нетърпение :) а вие ?

m0n4yyy
09-12-2010, 10:09
здрасти на всички :-P тая година аз също ще съм заек :d Ще уча в ЕГ Ямбол и много искам да идва 15-ти :-P въобще не се притеснявам даже ми е гот,че ще се запозная с новия ми клас и знам че учителката ми е много добра :razz: а пък утре излизам да си купувам чанта,учебници,химикали и тем подобни.. :-D тея 3 дена ги чакам с нетърпение :) а вие ?

И при мен е нещо подобно .. :grin:
А като знам какво притеснение ще ме обвземе на 15- ти сутринта, преди да отидем в училището, направо не ми се мисли .. :D :D

sisityyy96
09-12-2010, 10:19

И при мен е нещо подобно .. :grin:
А като знам какво притеснение ще ме обвземе на 15- ти сутринта, преди да отидем в училището, направо не ми се мисли .. :D :D

аз се притеснявам само за входните нива,защото цяло лято не съм преговаряла нищо,книги също не съм чела :( ама ще се оправим някак .. :)

BebYlzZz
09-12-2010, 10:21
аз доколкото знам входните нива са някъде 3-4-5 час, и цялото е на преговор, който се прави през първите часове, затова не се притеснявам 8-)

sisityyy96
09-12-2010, 10:24
аз се притеснявам само за матемъчицата :D а като знам че няма да карам 5 предмета през цялата година ми е много яко :P

BubbleGirll
09-12-2010, 10:27
Кецките ( 0бичам си гии.. :smt007 Ще пусна снимки със сиви връзки и с розови. Кажете как ви повече харесват :) )
http://prikachi.com/images/65/2501065c.jpg
http://prikachi.com/images/68/2501068b.jpg
http://prikachi.com/images/95/2501095O.jpg
http://prikachi.com/images/98/2501098r.jpg
С Розови Връзки =]]
http://prikachi.com/images/99/2501099v.jpg
http://prikachi.com/images/101/2501101Q.jpg

Дънките
http://prikachi.com/images/104/2501104Y.jpg
http://prikachi.com/images/107/2501107I.jpg

Суитчъра
http://prikachi.com/images/125/2501125m.jpg - отпред
http://prikachi.com/images/127/2501127S.jpg - отзад

Блузката
http://prikachi.com/images/132/2501132V.jpg

Това е. С това мисля да хода на 15-ти :)

на мен повече ми харесват с розовите връзки :oops: иначе са мн яки и блузката много ме радва :-)

BebYlzZz
09-12-2010, 10:28
и аз ще имам само математика бел и италиански :grin: :-P другите са ми физическо изобразително и музика :lol:

m0n4yyy
09-12-2010, 10:29
аз се притеснявам само за входните нива,защото цяло лято не съм преговаряла нищо,книги също не съм чела :( ама ще се оправим някак .. :)

Аз се притеснявам от зелките и морковите .. :D

RalittyYy
09-12-2010, 10:33

Взех си ги от Стил в Дупница ( имаме 2 Стил магазина- тези са от големия магазин) ,но мисля че и ако си от София би трябвало да има. 33лв са. :grin:

m0n4yyy
09-12-2010, 10:38

Взех си ги от Стил в Дупница ( имаме 2 Стил магазина- тези са от големия магазин) ,но мисля че и ако си от София би трябвало да има. 33лв са. :grin:

Ауу перфе .. аз гледам, че кутията е на Мат Стар .. ии ще търся в техни магазини .. предполагам има и други модели подобни .. :)

sisityyy96
09-12-2010, 10:39
и аз ще имам само математика бел и италиански :grin: :-P другите са ми физическо изобразително и музика :lol:

то и аз имам само математика,български,литер атура,френски,англ език,музика,физическо и изобразително :D :lol:

eLssiii
09-12-2010, 10:45
от Софияя съмм :-D

sisityyy96
09-12-2010, 10:55
от Софияя съмм :-D

здрастии :grin:

sisityyy96
09-12-2010, 10:58

то и аз така :D ама тогава ще си зема една торба да събирам за зимата малко :-D

RalittyYy
09-12-2010, 11:03

Ауу перфе .. аз гледам, че кутията е на Мат Стар .. ии ще търся в техни магазини .. предполагам има и други модели подобни .. :)

Има вместо с розово с тъмно лилаво.. Други цветова поне тука нямаше. :)

m0n4yyy
09-12-2010, 11:14

Много ясно ! :D

m0n4yyy
09-12-2010, 11:14

Има вместо с розово с тъмно лилаво.. Други цветова поне тука нямаше. :)

Супер. Мерси за инфото. :P

RalittyYy
09-12-2010, 11:19
Моля, няма проблеми.. :)
А само как те по - кефат :D със сиви връзки или с розовии.. :oops:

rammstein123
09-12-2010, 11:24
Рали, виждала съм много момичета, които слагат на едната маратонка един цвят, на другата - друг. Става интересно. 8-) Може да пробваш.

И аз да поспамя: Днес си купих панталонКи от Манго за първия учебен, черни кецове си имам, смятаМ да отида и с някоя риза и вратовръзка. 8-)

SmilezZz
09-12-2010, 11:28
Снимки,фейсбуци и т.н..
Не бях аз тази със снимките иначе май си права оопс!!Опа,съжалявам - объркала съм.. (:

m0n4yyy
09-12-2010, 11:40
Моля, няма проблеми.. :)
А само как те по - кефат :D със сиви връзки или с розовии.. :oops:

Сиви .. а защо не комбинираш, както казаха и преди мен? :P

RalittyYy
09-12-2010, 11:53
[b]Рали, виждала съм много момичета, които слагат на едната маратонка един цвят, на другата - друг. Става интересно. 8-) Може да пробваш.

Знам и аз съм виждала даже и моята най - добра приятелка така си направи едни нейни кецки :D
Ама майка ми като ме види с една розова друга сива ще изкрейзии.. :D

rammstein123
09-12-2010, 11:54
Няма майка ти да ги носи, нали? :д

RalittyYy
09-12-2010, 11:55
Няма майка ти да ги носи, нали? :д

Ее, да де но иди ти и го кажии.. :D

sisityyy96
09-12-2010, 11:58

само се боя да не ме оцелят в десятката :razz:

m0n4yyy
09-12-2010, 12:03
Ще си сложим каски .. :D

RalittyYy
09-12-2010, 12:04

само се боя да не ме оцелят в десятката :razz:

Те там гледат да целят.. :razz:

rammstein123
09-12-2010, 12:04
"Десятката" не е ли малко по-далеч от главата? /:

RalittyYy
09-12-2010, 12:07

Не точно на главата ее :razz: :razz:

rammstein123
09-12-2010, 12:08
То да те ударят в главата е нищо пред това.. Както и да е, успех с морковите. При мен няма да има. :р

m0n4yyy
09-12-2010, 12:50

Десятката се намира на различно място .. спрямо това, от какъв пол си. :D

pepilota96
09-12-2010, 13:10
То да те ударят в главата е нищо пред това.. Както и да е, успех с морковите. При мен няма да има. :р

на истина ли няма да имаме морковиии ??? :grin:

EsteticLoff
09-12-2010, 13:13
Днес си купих панталонКи от Манго за първия учебен 8-)

И аз ще бъда с дънки от Манго на 15ти :P Лелее утре ще си разбера класааа :grin:

sisityyy96
09-12-2010, 13:26
аа представям си каква е гледката като те целят с моркови и зеле :razz: :razz: ама спокс и ние някой ден така ще целим осмокласниците 8-) :P

bloodysunrise
09-12-2010, 13:27
няма лошо... ако похвърлят и краставици, и домати, направо някоя салатка можеш да спретнеш

stephanieee
09-12-2010, 13:48
Да и аз доста се притеснявам от морковите, но все ще ги изтърпим :D А за дрехите още не съм решира със сигурносттттт... :-x

ChoiYoNa
09-12-2010, 13:56

И аз така! От кой град си?

BebYlzZz
09-12-2010, 14:10

от ПЛОВДИВ :grin: ЕГ '' Иван Вазов '' :-P

ameli
09-12-2010, 15:37
Абе 6 страници за 4 часа.. вие в ред ли сте :shock: :lol:

Първо - честито за кецовете, супер са. Със сиви връзки по ме радват.
Второ - ходих на това за Милката, взех си и несесерче :D http://prikachi.com/images/340/2502340y.jpg a иначе смятам да съм с това http://prikachi.com/images/341/2502341j.jpg Второто е по-малко, така че мога да го напъхам в първото :lol:

SmilezZz
09-12-2010, 15:45
Хайде,честито..
Иначе и двете са яки :-)

ChoiYoNa
09-12-2010, 15:55

Е ,значи не сме от един град .. ама нищо , ще си пишем на италиански във форума ;Р

ameli
09-12-2010, 15:57
^ В Руското (Варна) ли ще учиш? :P

BebYlzZz
09-12-2010, 16:03

Е ,значи не сме от един град .. ама нищо , ще си пишем на италиански във форума ;Р

мдааа :-D само да го научим първо :D

ChoiYoNa
09-12-2010, 16:31
Няма страшно ,само малко учене и то със 3те часа занималня на ден и 4те часа италиански през учебно време няма как да не го научим :D

hrisana
09-12-2010, 16:32
олее , колко бързо пишете
амели - честито несесерче и лично мен на милка ми повече харесват , ох за морковите еми май и при нас ще се хвърлят поне на мен са ми обещали 4 моркова :D :D
За 15 вече избрах http://prikachi.com/images/585/2502585V.jpg ; http://prikachi.com/images/588/2502588J.jpg
кецките които си много харесвам http://prikachi.com/images/597/2502597n.jpg ; http://prikachi.com/images/600/2502600p.jpg
другите покупки ще кача утре за 15 реших,че звете няма да нося
:grin:

djuwkata
09-12-2010, 16:38
Хей, тва на милка и аз го имам :D
3 days left, да ни е честит0 ;* 8-)

rammstein123
09-12-2010, 16:50
Не ми се чака повече. Да заминава и да идва другата ваканция. :д
Иначе несесерът на Милка е красив.
Бялата туника също. :Д

EsteticLoff
09-12-2010, 17:00
няма лошо... ако похвърлят и краставици, и домати, направо някоя салатка можеш да спретнеш

Да бе, аз направо с една кофа отивам и събирам зеле, моркови за туршия за зимата :razz: :razz:

katericArofl
09-12-2010, 17:03
ама разбира се, яд ме е, че аз пропуснах, но ще ме поканиш на ракийка и туршийка.. нали :D :-)

ameli
09-12-2010, 17:24
hrisana - мерси. Хубав тоалет си си избрала, ще можеш ли да го снимаш на себе си :D Освем това - нямаш ли някакви по-официални обувки, тип пантофка примерно или с мъничко токче. Така мисля, че ще изглежда по-добре. :)

Ние всички тука се контим, ама трябва да носим и по един дъждобран, че не се знае с какво ще ни обстрелват :lol:

djuwkata
09-12-2010, 18:06
Ние всички тука се контим, ама трябва да носим и по един дъждобран, че не се знае с какво ще ни обстрелват :lol:

впрочем... добра идея 8-)

stephanieee
09-12-2010, 18:21

+1 :D :D :D :D

BubbleGirll
09-12-2010, 18:49
Няма страшно ,само малко учене и то със 3те часа занималня на ден и 4те часа италиански през учебно време няма как да не го научим :D

етооо не съм само аз на занималняяяяяяяяяяяяяяяяя яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя яяяяяяяяяя благодаря ти който/която и да си че ме избави :lol: бях си помислила че от целия форум само аз съм на занималня :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

BebYlzZz
09-12-2010, 18:52

етооо не съм само аз на занималняяяяяяяяяяяяяяяяя яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя яяяяяяяяяя благодаря ти който/която и да си че ме избави :lol: бях си помислила че от целия форум само аз съм на занималня :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

ааа аз занималня няма да имам пък [-( :D

ChoiYoNa
09-12-2010, 19:13

Пф слабоо .. цялата Гимназия за Романски Езици сме със занималня .. не знам ти къде учиш и в кой град ,но тук е така .. :D Ама ако искам да науча езика трябва ..

iiordanova
09-12-2010, 19:23
Ей , много пишете. Не мога да ви прочета чак.. 8-)
Вчера и днес съм спокойна , не се притеснявам. Доста необичайно за мен. Предполагам , че на 14-ти ще съм доста притеснена , дано на 15-ти не си проличи и да съм спокойна. (: Надявам се всичко да е окей. Но по закона на Мърфи .. едва ли ще е така. 8-)
Дрехи още не съм избрала.
Униформата ще я поръчваме като започнем училище. Много ми е интересно как взимат мерки ? Никога не са ми взимали мерки за нищо и не знам. 8-) Карат ли ви да се събличате или де да знам. Глупави въпроси задавам , нищо. 8-)
Краставици , домати , моркови ..... да не вземат да ни метнат по някое яйце.. :lol:

BubbleGirll
09-12-2010, 19:25

Пф слабоо .. цялата Гимназия за Романски Езици сме със занималня .. не знам ти къде учиш и в кой град ,но тук е така .. :D Ама ако искам да науча езика трябва ..

аз съм от Стара Загора :)) ама тая занималня не ми се нрави много много но е задължителна :(

IvUsHkA
09-12-2010, 19:31
Вие сте направо изумителни 10 страници за 3 дни
Честито на всички за всичко ново и аз си купих есенно палто, но ме мързи да го снимам :oops: Тетрадки и учебници ще си купя сигурно в събота като сме започнали вече.Късмет със зеленчуците и iiordanova не давай идеи с яйца, че да не вземе някой по-голям да прочете и да го изпробва :lol:

iiordanova
09-12-2010, 21:26
Айде , де някой ще ми отговори ли на въпроса за мерките ? 8-)
Сетих се друго - днес гледахте ли БТВ репортерите , даваха известни личности с децата си и как се подготвят за училище и интересно беше. Таа певецата Глория дава на дъщеря си да използва компютър само събота и неделя , през почивните дни. И се замислих как ще се справя аз с компа като започнем сега училище. Ще си наложа някакви правила , които ще спазвам. Но какви да са.. ще помисля и ще ви кажа. Вие имате ли си някакви правила такива за компа през учебната година?

Ilian987
09-12-2010, 23:07
добре че си останах в мойто училище в паралелка по английски и компютри 8)

gloria96
09-13-2010, 07:24
Айде , де някой ще ми отговори ли на въпроса за мерките ? 8-)
Сетих се друго - днес гледахте ли БТВ репортерите , даваха известни личности с децата си и как се подготвят за училище и интересно беше. Таа певецата Глория дава на дъщеря си да използва компютър само събота и неделя , през почивните дни. И се замислих как ще се справя аз с компа като започнем сега училище. Ще си наложа някакви правила , които ще спазвам. Но какви да са.. ще помисля и ще ви кажа. Вие имате ли си някакви правила такива за компа през учебната година?

Учебна година или не, мама ми дава по 1 час на ден на компа :D ама аз винаги играя повече.

pepilota96
09-13-2010, 07:32
аз сядам когато си поискам за колкото време поискам и така ще е по време на учебната година стига да нямам много за учене :)

HoKKurT
09-13-2010, 07:34
Вие оставете дъждобраните, ми всички си носете каски, че тука цяла година отглеждам моркови мутанти, да няма разплакани после :lol:

DeleteThisAccount
09-13-2010, 07:50
Ай зайци два дена останаха. 8-)

BebYlzZz
09-13-2010, 08:16
аа за мен е само 1 ден защото утре ни викат да си видим класа :shock: знам, че някои ги викат още днес, за това като се приберат да разказват подробно :-D

nerealnasmart
09-13-2010, 08:19
Остана ни малко :lol: . Да несесерите на милка са яки и аз има и то два :grin: .

BubbleGirll
09-13-2010, 08:25
аз неска имам родителска среща и ние трябва да присъстваме явно да се запознаем с класа и с класната :smt003 започва се хорааааа :cry:

skalcoholfut96
09-13-2010, 08:33
ХОРА!!! В МОЙТО ДАСКАЛЦЕ ТРЯБВА ДА БЪДА В 8 ЧАСА :shock: 6ТОТО ЩЕ ИМАМ 4АС НА КАБИНЕТИТЕ :shock: :shock: :shock: :-o :x :x

УЖАСССССССССССССС !!! :D 8-[

Е ТАКОВА 4УДУ НЯМА :o :shock:

BubbleGirll
09-13-2010, 08:36
^ за мойто даскало се носят слухове че можело на 15ти да учим :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

IvUsHkA
09-13-2010, 08:37
Ние трябва да сме в 9 и за мерките поне при нас има готови дрехи с номера и обличаш, който номер ти стане него си поръчваш и не те карат да се събличаш и не те мерят с шивашки метър :D

nerealnasmart
09-13-2010, 08:40
В моето у-ще трябва всички 8-ци да са в 8 часа, за да се запознаем. :lol:

eminem213
09-13-2010, 09:49
аа за мен е само 1 ден защото утре ни викат да си видим класа :shock: знам, че някои ги викат още днес, за това като се приберат да разказват подробно :-D
И аз съм така :-D .

MissMurderr
09-13-2010, 10:18
Хора аз не съм се разписвала в темата , но ви следя отдавна.Така аз вече за училище си взех тетрадки и химикалки и т.н., а на 15 знам само какво ще обуя, макар че ако вали сатена ще стане на нищо.Аз държа на малките детайли и сега отивам да си намера някъв нов лък , нещо по телесно и не искрящо.
Взех си малка книга , която да си чета в трамвая, когато пътувам.Взех си доста козметика, парфюма на диор :grin: (най-накрая).Да ви питам в отлета на Теранова има ли чанти , аз търся един модел от миналата колекция.

П.П.:само 2 дни остават :shock:

SmilezZz
09-13-2010, 10:41
Аз доста се притеснявам..
Офф,не знам вече..
Още два дена и край :-k

eminem213
09-13-2010, 10:44
Сами ли смятате да ходите или с приятели ? :)

EsteticLoff
09-13-2010, 11:34

Това намек към мен ли беше !? :lol: :D
Хм ами да, днес бях в даскалото рано сутринта се изтапанчих там, сред тълпата със саксията - беше странно съвпадение - бях с лилав суичър и цветето в саксията беше лилаво също.. :razz:
Такам видях почти всички, с които се бях запознала и познавах отпреди, и се оказа, че в класа имам 5 човека, с които се знаем :D
А забравих, 8 А клас съм :shock::cry::cry::cry: На 15ти ще трябва да ходя с каска :cry: :razz:
Госпожата не ми се стори гадна, успокои ни, че по немски ще вземем за годината само 3-4000 думи и, че на седмица ще имаме саамо по 2 контролни :lol:
Запознах се с мноого хора :Д, вървях говорих си с една позната, която ми е в класа, и само гледах другите, питах ги случайно кой клас са и зе запознавахме .. много ми беше забавно :lol: :D
Зажалост не можах да се запзная с момчетата от класа ми .. ского ли не, само с тях не :razz: Като каза госпожата, че може да си ходим бърже бърже избягаха :lol: :lol:
Та така, голяма емоция беше :Д

BebYlzZz
09-13-2010, 11:39

Това намек към мен ли беше !? :lol: :D
Хм ами да, днес бях в даскалото рано сутринта се изтапанчих там, сред тълпата със саксията - беше странно съвпадение - бях с лилав суичър и цветето в саксията беше лилаво също.. :razz:
Такам видях почти всички, с които се бях запознала и познавах отпреди, и се оказа, че в класа имам 5 човека, с които се знаем :D
А забравих, 8 А клас съм :shock::cry::cry::cry: На 15ти ще трябва да ходя с каска :cry: :razz:
Госпожата не ми се стори гадна, успокои ни, че по немски ще вземем за годината само 3-4000 думи и, че на седмица ще имаме саамо по 2 контролни :lol:
Запознах се с мноого хора :Д, вървях говорих си с една позната, която ми е в класа, и само гледах другите, питах ги случайно кой клас са и зе запознавахме .. много ми беше забавно :lol: :D
Зажалост не можах да се запзная с момчетата от класа ми .. ского ли не, само с тях не :razz: Като каза госпожата, че може да си ходим бърже бърже избягаха :lol: :lol:
Та така, голяма емоция беше :Д

хахаха може да се каже че беше намек към теб :P ама ако има и някои друг да казва :D иначе на всички пожелавам успех в новите класове :-)

awerw
09-13-2010, 14:56
Колкото повече се приближаваме до 15-ти толкова повече страници изписвате :razz:

lowerche
09-13-2010, 16:05
Здравейте. Искам да попитам, когато се освободен от ФВС, това влияе ли на средния успех за края на годината... :-o

SmilezZz
09-13-2010, 16:12
Здравейте. Искам да попитам, когато се освободен от ФВС, това влияе ли на средния успех за края на годината... :-oЩом си освободен - естествено,че не ти влияе на
годишния ти успех...
По ФВС няма да имаш оценки и там в графата ще пише - "освободен/а"..

Forester
09-13-2010, 16:36
Най-накрая разбрах кой клас съм! 8ми "З" :grin: . От 16ти ще започваме с втора смяна от 8:20. Жалко, аз се надявах да сме първа този месец :(.

BebYlzZz
09-13-2010, 16:39
Най-накрая разбрах кой клас съм! 8ми "З" :grin: . От 16ти ще започваме с втора смяна от 8:20. Жалко, аз се надявах да сме първа този месец :(.

е как така 2-ра смяна пък почвате от 8:20 :shock: :shock: първа смяна в 4 часа ли ще почвате :shock:

hrisana
09-13-2010, 16:50
привет, :D
Днес приключих с пазара за училище останаха само тетрадките и учебниците и химикали :-P
Купих си ::
анцуг: http://prikachi.com/images/719/2505719w.jpg (много си го харесвам :P )
туника: http://prikachi.com/images/724/2505724y.jpg
дънки: http://prikachi.com/images/726/2505726u.jpg ; http://prikachi.com/images/728/2505728y.jpg
чанта: http://prikachi.com/images/729/2505729k.jpg
и още едни дънки карирани обаче са на простора
:D :D
Леле още един ден и на училище, нямам търпение
:) макър ,че на 15 ще ми е мн. притеснено.

ChoiYoNa
09-13-2010, 16:53

е как така 2-ра смяна пък почвате от 8:20 :shock: :shock: първа смяна в 4 часа ли ще почвате :shock:

Може да имат занималня от 8:20 до 12:20 примерно.Щом ще е "З" клас сигурно е в езикова - тоест ,трябва занималня.

kristal4ee
09-13-2010, 16:55
братлетаа страх ме е :D :D :( :grin:

BebYlzZz
09-13-2010, 17:00
^^споко бе ще мине и ще замине тоя ден после ще се смееш на себе си как си се страхувал :wink:

Може да имат занималня от 8:20 до 12:20 примерно.Щом ще е "З" клас сигурно е в езикова - тоест ,трябва занималня.

да може би наистина е така, просто не се сетих,защото и аз ще съм в езикова, но няма да имам занималня :)

kristal4ee
09-13-2010, 17:11
охх няколко дни подред обикалям софия за да си купя дънки чанта и е такива неща и нищо не ми харесва (а имам пари) много тъпи неща има ако някой знае някакъв як магазин да казва 8-)

BubbleGirll
09-13-2010, 17:30
аз нали ще съм в едно даскало с Форестер та и аз като нея аз съм 8-ми "В" казаха 6000 хиляди думи на година в най добрия случей :shock: ауе зле зле е работата че и класа не е кой знае кво ама сигурно ще ги заобичам :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

stephanieee
09-13-2010, 17:55
Почти свърших с покупкитеее :grin: Днес си купих всички учебници и дрехи, тетратки, химикали ще купувам сигурно в събота, останаха само дънки

Ето и снимчици на дрешките ми:

3 блузки с дълъг ръкав

http://media.snimka.bg/7170/020595674.jpg

http://media.snimka.bg/7170/020595678.jpg

http://media.snimka.bg/7170/020595710.jpg

2 блузки с къс ръкав

http://media.snimka.bg/7170/020595690.jpg

http://media.snimka.bg/7170/020595695.jpg - отзад

http://media.snimka.bg/7170/020595700.jpg

кецове

http://media.snimka.bg/7170/020595685.jpg

и якенце

http://media.snimka.bg/7170/020595705.jpg

m0n4yyy
09-13-2010, 17:59
привет, :D
Днес приключих с пазара за училище останаха само тетрадките и учебниците и химикали :-P
Купих си ::
анцуг: http://prikachi.com/images/719/2505719w.jpg (много си го харесвам :P )
туника: http://prikachi.com/images/724/2505724y.jpg
дънки: http://prikachi.com/images/726/2505726u.jpg ; http://prikachi.com/images/728/2505728y.jpg
чанта: http://prikachi.com/images/729/2505729k.jpg
и още едни дънки карирани обаче са на простора
:D :D
Леле още един ден и на училище, нямам търпение
:) макър ,че на 15 ще ми е мн. притеснено.

Харесва ми туниката ти .. :P
Честита покупка ..
И аз като теб с нетърпение чакам да дойде 15- ти .. :grin:
Аз тази година не съм пазарувала особено много, защото ще сме с униформи ...
Иначе си взех суитчър, раница ии сега само дънки ии кецове трябва да си взема. Ако намеря време, по- късно ще пусна снимки. :-P

IvUsHkA
09-13-2010, 18:51
Униформата ми не е готова сигурно ще стане другия месец така че на 15-ти ще трябва да мисля какво да обличам

Forester
09-13-2010, 18:56

Да, точно така. Занималнята е до 12 без 10, и после училище от 13:30. А първата смяна е от 7:30 и първо училище, после от 13:30 занималня. :D
Направо ще живея в училище!

iiordanova
09-13-2010, 19:05
Днес си взех учебниците по Математика , Литература и Информационни.
Утре сигурно по БЕЛ ще си взема , защото днес не намерих. 8-)
Вчера както ви писах ми беше спокойно , а сега направо нямам думи колко се вълнувам и колко ми е притеснено. :smt086
Реших през учебно време (с изключение на почивните дни) да стоя на компютъра само по 1 час на ден. Така,че ще ми срещате постовете все по-рядко. 8-)
Тази година пак ще има яко учене както в седми клас. :smt026 Ужас!
Не искам да започваме даскало , не искам. :smt012
Кажете нещо , което да коментираме. 8-)

rammstein123
09-13-2010, 19:08
Раницата ще бъде по-лекааааа. :grin: :grin: :grin: :grin:
8-)

RalittyYy
09-13-2010, 19:17

Разбира се, че с приятелка. Сама ако отида.. трамвай да съм.Нали ще умра от срам и притеснение. 8-)

iiordanova
09-13-2010, 19:17
Раницата ще бъде по-лекааааа. :grin: :grin: :grin: :grin:
8-)

:grin: На това се изкефих и аз днес.
Учебниците са тоолкова лекички. :grin:
А в седми клас като се сетя само колко много тежеше Математиката.. 8-) А и другите тухли , буквално ..
Сега поне ще ни е по-леко и няма да се чудим как да ги мъкнем.

IvUsHkA
09-13-2010, 19:18
^Мда предимството на 8 клас-лека чанта :-D

SmilezZz
09-13-2010, 19:20
Аз също реших,че няма да стоя много
време на компютъра..
Най-много час-2,повече не..
.....че наистина ще си пада яко учене..
Оффф,вече не искам да идва 15 септември...
А и само като си помисля за този "траурен" ден
сърцето ми се свива.. :x

AnIcHkAtA
09-13-2010, 19:24
хи хи ще има ли морковки : ))
Някой от фег в софия?

RalittyYy
09-13-2010, 19:25
Аз пък нямам ограничение в това колко да седа на компа.
Попринцип сядам като си науча и напиша домашните, но понякога се случваше ( поне сега като бях 7 клас ) по - 2-3 дни да не сядам на компа, от това че имам да уча. Е не че уча и имам страшно силни оценки.. :D Все пак дипломата ми е 5,12 тъй че е съм от много ученолюбивите :D .

iiordanova
09-13-2010, 19:30
Аз никога не съм имала ограничение на компа , но сега АЗ ще си ги наложа. Защото си уча набързо и айде после компа. А сега съм решила на компа само вечер по 1 час.

nerealnasmart
09-13-2010, 19:38
Да раницата ще е по-лека. Обаче литературата и математиката какви са големи :x . Ужас, а ще ги нося само няколко пъти. :?

kokosety
09-13-2010, 19:42
Ох много се вълнувам аз не съм си купувала нови неща само дънките и кецките и неща като моливи и дрън дрън ама май няма да нося цвете

ameli
09-13-2010, 19:43
Аз също реших,че няма да стоя много
време на компютъра..
Най-много час-2,повече не..
.....че наистина ще си пада яко учене..
Оффф,вече не искам да идва 15 септември...
А и само като си помисля за този "траурен" ден
сърцето ми се свива.. :x

Абе какви 1-2 часа, имаш да ми преподаваш :lol:
Ох, още 1 ден... :(

xxYOxx
09-13-2010, 19:49
Аз също мисля максимум 2 часа да стоя на компа.Най-много да проверя какво ново има във форума и да драсна някой ред. :)

nerealnasmart
09-13-2010, 20:02
Eх вие си налагате правила, а аз не знам какво ще правя.

iiordanova
09-13-2010, 20:09
nerealnasmart , в какъв смисъл не знаеш какво ще правиш ?

BubbleGirll
09-13-2010, 20:32
ужаааас аз както немога да живея без компа ужас ще е тая година #-o

nerealnasmart
09-13-2010, 20:49

Какъв ще е дневния ми план. Ще трябва да уча доста.

iiordanova
09-13-2010, 20:54

Какъв ще е дневния ми план. Ще трябва да уча доста.

И аз така..
Трябва организация , много голяма при това особенно като съм втора смяна. Защото сутрин докато стана и то трябва да тръгвам за училище. 8-) Така , че ще се постарая да се организирам максимално , за да имам време и за забавление.

cottoncandy
09-13-2010, 20:58
Охх хора вие си знаете почти всичко,аз ще уча тази година в НЕГ -София.Не знам абсолутно нищо още - в кой клас съм,какви учебници трябват :( просто всичко ще стане на 14 - в последния момент :?

jo0zy
09-13-2010, 20:59
Аз с наште съм се разбрала, че след като си науча мога да седя на компа колкото си искам (е не до късно ако на другия ден съм на даскало ) :)

iiordanova
09-13-2010, 21:09
Вие на 15-ти ще носите ли чанта , нещо ? И ако да - какво ще носите и какво в нея? 8-)

DeleteThisAccount
09-13-2010, 21:12
Офф хора, вие като в седми клас - "Ще пада голямо учене.", аз не мисля да се зоря толкова тая година, освен по математика. 8-)

dechkou
09-13-2010, 21:15
сру за леко глупавият ми въпрос ,но..вие утре ще се гримирате ли(заа 15-ти де)...смисъл не говоря зя сенки, а за молив,спирала..такива неща

RalittyYy
09-14-2010, 06:09
Е ден преди 15 - как е настроението :?: :mrgreen:

Лично аз малко се притеснявам.. :D :D

gloria96
09-14-2010, 07:11
сру за леко глупавият ми въпрос ,но..вие утре ще се гримирате ли(заа 15-ти де)...смисъл не говоря зя сенки, а за молив,спирала..такива неща

Аз ще сложа спирала, малко молив за очи и безцветен гланц. Не искам да се гримирам прекалено много, по принцип не слагам грим :-D

Нямам никакво търпениееее :D :D Вече съм напълно готова. Днес само за раницата ще ходя и това е.

Момичета, с какви прически ще бъдете?
Аз ще бъда с вдигнат бретон нагоре, топирана малко и накъдрена с маша. :D :-)

xxYOxx
09-14-2010, 07:17

Аз ще сложа спирала, малко молив за очи и безцветен гланц. Не искам да се гримирам прекалено много, по принцип не слагам грим :-D

Нямам никакво търпениееее :D :D Вече съм напълно готова. Днес само за раницата ще ходя и това е.

И аз ще съм със спирала, черен молив за очи и гланц.Само, че гланца ще е розов с блестящи частици.Иначе никаква особена прическа няма да си правя мисля само да си изправя косата с преса и да си пусна бритона. :)

xxYOxx
09-14-2010, 07:19
Вие на 15-ти ще носите ли чанта , нещо ? И ако да - какво ще носите и какво в нея? 8-)

Аз ще бъда с чанта.Ще нося едно тефтерче и два химикала, пари и другите нещица, които преобладават в една дамска чанта. :D

BubbleGirll
09-14-2010, 07:45
аз днес ще ходя за тетрадка речник по английски , тетрадка за работа вклас бележник и лична карта програма папка ии цветя за двете госпожи :grin: хораа не остана утре идва :shock: :shock: :shock:

hrisana
09-14-2010, 07:57
Мале един ден остана :-# Ужас днеска ми е много притеснено , но все пак ми се ходи на на училище :::
Оф предимството при нас е, че сме цяла година 1-ва смяна доколкото разбрах :-P

И аз ще съм със спирала, черен молив за очи и гланц.Само, че гланца ще е розов с блестящи частици.Иначе никаква особена прическа няма да си правя мисля само да си изправя косата с преса и да си пусна бритона. :)

Ще съм със спирала , малко молив , гланц и това е :)
за прическа не съм мислила още или ще я начупя с пяна или ще изправя със сешоара

Concussion
09-14-2010, 08:16
И аз съм много притеснена и нервна. :( До деня, от който винаги съм изпитвала ужас ( 8-) ) остават броени часове... После ще ходя за бележник и лична карта, а за учебници, тетрадки и униформи ще ни кажат мисля че на 15-ти... Още даже не съм решила с к'во точно ще съм облечена... Иначе вие ще носите ли цветя?

DeleteThisAccount
09-14-2010, 08:19
И аз съм много притеснена и нервна. :( До деня, от който винаги съм изпитвала ужас ( 8-) ) остават броени часове... После ще ходя за бележник и лична карта, а за учебници, тетрадки и униформи ще ни кажат мисля че на 15-ти... Още даже не съм решила с к'во точно ще съм облечена... Иначе вие ще носите ли цветя?Не.
БТВ само аз ли не съм притеснен? Може би утре ще се притесня, но не знам, аз само се моля класа ми да е пекан, че вече 3ма знам и те са.. 8-)

djuwkata
09-14-2010, 09:27
хораа хелпхелпхелп.... хвана ме шубетоо ма*ка му .... ;Xx :shock:

BebYlzZz
09-14-2010, 09:47
днес си видях класа и класнатааа :grin: :grin: :grin: оказа се, че познавам повече от половината клас 8-) иначе мисля, че като цяло класа ми е як...обаче в класа си имам грък-но с него се познавам още от преди 8-) а освен това имам и двама турци...но не съм расист така че няма проблеми :lol:

RalittyYy
09-14-2010, 10:07

Аз ще съм с изправена коса, бритона вдигнат, и съвсем лек обем в корените.
За грима - перли, черен молив, спирала, балсам за устни и гланц.
Това е. Цвете няма да нося.
:D

eminem213
09-14-2010, 10:10

Разбира се, че с приятелка. Сама ако отида.. трамвай да съм.Нали ще умра от срам и притеснение. 8-)

И аз ходих с 2 приятелки ии ... днес умрях от срам :D . Утре ще ми е по лесно, като си знам класа :-D

MattFTW
09-14-2010, 10:14
Защо днес сте били на училище ?? Аз утре ще ходя (естествено с приятел) не сам щото тогава ще стане егати ... и аз незнам какво :D

settingSun
09-14-2010, 10:33
въобще не съм мислила за прическа в последния момент ще реша

settingSun
09-14-2010, 10:34
Защо днес сте били на училище ?? Аз утре ще ходя (естествено с приятел) не сам щото тогава ще стане егати ... и аз незнам какво :D
нас ни събираха да се запознаем с класа ей такива работи

EsteticLoff
09-14-2010, 10:41
^Aми някои ги викат на 13ти или 14ти, за да се запознаят с калса и класната и да им дадат насоки за 15ти - от колко часа, с униформа или не.. и за учебниците дават инфо 8-)
Щото иначе всички на 15ти (зайците) щяхме да се лутаме като заблудени овце из тъплата :D

Иначе за чанта утре - ще съм с малка настрани, но и ще нося торбичка, защото госпожата ни каза, че ще ни даде няколко помагала..

А за гримирането - ам черен молив и спирала, гланц също може.. ще помисля, ама няма да прекалявам с молива де, нямам намерение да плаша хората около мен :lol: .. и ще си изправя косата и бретона :)

Утре май сама ще ходя, стига да не засеча някой познат в автобуса :Д , ама пък не ми пречи много много, ще звънна 1-2 телефона и ще си намеря компания .. само до тогава да не са ме убили с моркови :razz: :razz:

А настроението ми за утрее .. не знам, малко се вълнувам, ама нищо повече.. сигурно сутринта ще изпадам в паника :Д:Д :razz:

Вече е решено - никакъв букет :Д :oops:

Хмм аз май доста изписах, после ако се сетя нещо ще пиша :D

gloria96
09-14-2010, 11:01
Само аз ли ще съм с букет :D

Аз смятам сама да ходя, не се притеснявам..
Утре имам толкова много работа :D Ще стана в 5:30-6 :D :D :grin:
После може да се съберем някъде със стария ми клас, не съм ги виждала повечето от 15ти юни. :)

:-P :grin:

SmilezZz
09-14-2010, 11:03
ameli - Не се притеснявай бе..
Два часа ще са ни напълно достатъчни,
за да ти преподавам.. (:

За грима - Черен молив за очи,
гланц за устни и спирала,т.е. както и
обикновено

За прическата - Все още не съм
решила..Но и без това уж днес решавам
каква прическа ще си направя..Но на
15 септември сутринта си правя нещо
съвсем различно.. :D

За униформите - Довечера ще отида
да видя дали са готови..
Дано да са , че нямам търпение да ги нося..

Учебници и тетрадки - тетрадки
предполагам,че утре ще си купя..Химикали,
моливи и т.н.
Учебниците сигурно утре ще ни ги дадат..А тези
учебници,които ще си купуваме предполагам,че
утре ще ни кажат авторите..

Притеснение - Доста съм притеснена..
Утре не знам направо как ще съм...

"С кого ще отидете"
- С една приятелка или сама..
Тъй де,имам време все още .. (:

Поста ми стана доста дълъг,съжалявам :D

eminem213
09-14-2010, 11:06
нас ни събираха да се запознаем с класа ей такива работи
;-)

iiordanova
09-14-2010, 11:19
Грим .. сигурно ще сложа малко фон дьо тен , защото последните дни лицето ми не е в много добра форма , спирала , гланц - това ще е сигурно.
Прическата - изправена.
Сигурно ще съм с една приятелка , която ще е в съседния клас.

stephanieee
09-14-2010, 11:23
За грима - Черен молив за очи,
гланц за устни и спирала, както обикновенно

Косата - изправена с вафлички

Ще ходя със сестра си

IvUsHkA
09-14-2010, 11:24
Не остана ей свърши се с ваканцията.Така
Аз ще нося цвете поне така мисля може да се откажа като вляза в магазина :-D Ще си нося бележник приложение 5 и 6 от личния лекар и още две снимки защото класната каза да носим тези неща, а иначе някаква тетрадка или листи ,химикал, пари , ключове, телефон и други глупости , които в повечето случаи изобщо не ми трябват :lol:
Ще съм с черен молив, спирала и гланц или балсам никакъв тежък грим и тъй като нямам униформа, все още, ще съм с дънки и една ризка, да го наречем с колан.Косата нямам много какво да я правя мисля само да си изправя бретона и това е.

MissMurderr
09-14-2010, 11:27
аз днеска ходих до училището и ще бъда 8 а клас и сега се изправих със сешоара , а утре ще повторя с пресата и така
сигурно ще бъда с дънки , а грима фон дьо тен спирала и гланц
притеснение- ми не се усеща

pepilota96
09-14-2010, 11:31
прическа: току що си я направих : изправена коса и вафлички само в корените /за обем/ утре като се събудя ще я топирам малко и ще сложа лак

грим: молив спирала и гланц също така и пудра защото ходих на козметик за черните точки и лицето ми е на малки ранички ......

цвете: вече реших да не нося

притеснение: никакво!! ще отида сама макар и да имам доста познати от моето училище ...

чанта: може би ще нося някаква чанта през рамо и вътре ще си нося там моите джунджории тефтерче и молив /по добре моливче че химикалите понякога се разтичат а с моя късметтт....../

нямам търпение за утре, ще ни кажат всичко за родителска учебници и униформиии :grin:

също така реших и утре да си направя снимка за бележника

за сега мисля че е това утре ще пиша пак как е минало

късмет на всички зайчета утре и през цялата учебна година :) :-)

dreamer4etoo
09-14-2010, 11:56
некса и нас ни събираха видяхме класа там госпожата дъра бъра ..
има ли някои др от руската в пловдив ? :-D ния утре тряя сме с бяла риза пак аз нямам и ся нз кво ша пр :-x за прическата нз сиг ще ида да си направа обем тука до нас на едно място а пък за грима молив гланц спирала и тва е нищо специално 8)

mea96
09-14-2010, 12:19
Ми аз видях част от класа н 8ми (родителската утре трябва да сме с униформа :-x прическата само може да си изправ я осата грим: :D попринцип не се мацам,но може да сложа само гланц и спирала,но нищо н се знае :-D ,цвете купих не се притеснявам особенно ми това е ако се сетя друго ще пиша 8-)

diksi
09-14-2010, 12:27
прическа: току що си я направих : изправена коса и вафлички само в корените /за обем/ утре като се събудя ще я топирам малко и ще сложа лак

Eдин въпрос само - утре като станеш не ти ли е чорлава косата как няма да я решеш а ще я потопираш.. Нз аз си представям това ----> http://www.prikachi.com/images/253/2508253w.jpg

nerealnasmart
09-14-2010, 12:43

Аз ще си нося чантата. Вътре ще има бележника и личната карта, защото класната ги иска и медицинския ми картон от старото у-ще. И обичайните други глупости ще има. :D

nerealnasmart
09-14-2010, 12:44

Ами да ще си сложа малко молив, защото не разрешават прикалено много грим и такива нещо. :lol:

pepilota96
09-14-2010, 12:46
нее глупости !!
аз като стана ще я среша мн ясно и после ще топирам ЛЕКО нямаа да си прая много обем
абе и друг път съм се правила така и не става така както ти си посочила на картинката ... :)

pepilota96
09-14-2010, 12:48
лака е съвсем малко за запазване на прическата ;дд

diksi
09-14-2010, 12:54
Извинявай.. избива ме на лигаво..Игнор дис.. 8-)

pepilota96
09-14-2010, 12:59
е няма нищо, то и аз съм така ;д :)

qg0dkata
09-14-2010, 13:01
Хаха .. колко вълнения има в тази темаа .. : ))))

Аз съм с униформа .. няма да се чудя за дрехите, косата ми е дилемата .. винаги ми е изправена, с вафлички, но се чудя, ако е много топло, че ще ми се начупи и няма да ми харесва, пък и напоследък не ми застава много, както аз искам .. иииии може би ще я накъдря някак сии ..Нямам си напредстава с каква чанта ще се замъкна там, защото не съм си купувала още .. Преди малко ходих да се снимам .. Не се харесвам особено, излязла съм като някво миличко котенце, с някакъв миловиден поглед .. :D
Утре ще ставам към 6 часът, защото автобуса ми е 7.20.. в даскалото ме искат 8:45, тъй че .. ме очаква пъттттттттт.. :D
Цвете няма да нося. А за грим - само спирала може би.. :)

nerealnasmart
09-14-2010, 13:53
Хора не знам, но аз не се вълунувам нито пък се притеснявам. И си направих торта :lol: .

stephanieee
09-14-2010, 14:13
Баща ми само ме базика :D Понеже се притеснявам, каза ми, че класната ми му се обадила и казала, че си е изпрала чорапите и още не са изсъхнали и неможела да дойде :D :D

nerealnasmart
09-14-2010, 14:24
Днес минах през фотото и си взех снимките. Отново не ми харесва как съм излязла. :cry: :-s :D

ameli
09-14-2010, 14:26
Одавна не съм се разписвала тук.

Грим: Молив и списала. По принцип само това си нося, гланц.. ако съм на кеф, но по-скоро не.

Коса: Смятах да се накъдря сутринта, но не ми се става в 5 за тая цел. Тоест 7 :D Ама предпочитам да си поспа до 8..

Цвете: http://prikachi.com/images/542/2508542m.jpg < това.. 1 клонка е 8-)

Дрехи: Червена тениска с разкопчана бяла риза отгоре http://prikachi.com/images/561/2508561D.jpg Черни дълги дънки http://prikachi.com/images/562/2508562r.jpg и бели кецове.

Чанта - без - има си джобове за тая работа :lol:

Снимки - по-късно, ако трябват.

Притеснение - за момента няма, искам да видя момчетата :lol:

chococookie
09-14-2010, 14:30
Аз мисля да се облека с някаква рокля (черна) и хубавото при моето у-ще е,че няма да ме сутринта, а чак вечерта 8-) И няма да си правя труда да ставам рано. Ще се гримирам с някакви по-светли сенки, защото миналата година правих опити да си сложа молив, но си извадих очите и няма да пробвам повече :-D Надявам се да съм в хубав клас, не искам да сме се събрали най-гадните на едно място :-D

iiordanova
09-14-2010, 14:31
Аз се притеснявам доста. :-s
Не знам ще мога ли да заспя от притеснение.. 8-) Утре ще стана рано , предпочитам да стана рано и да съм готова по-рано отколкото да закъснявам. 8-)

RalittyYy
09-14-2010, 14:36
Горката жена та не си е изпрала и гащите :razz:

SmilezZz
09-14-2010, 14:48
Офф,униформите ми все още не са готови..
:x :x Така,че ще трябва да реша какво ще
облека..Реших вече май..
- Черни дънки
- Бяла Тениска
- Черен суитчър..
- Бели маратонки
И чантичката ми :D

nerealnasmart
09-14-2010, 15:08
Оф и аз не знам какво ще облека. Нямам никакми нови готини тениски най-много да са на един месец. Мога да ходя с блуза, но ще ми е топло. Иначе ще съм с черен панталон, маратонки и не знам к`во друго. :D

rammstein123
09-14-2010, 15:14
С бившите ми съученички се уговорихме да ходим в черно. :д

jo0zy
09-14-2010, 15:15
Аз се притеснявам доста. :-s
Не знам ще мога ли да заспя от притеснение.. 8-) Утре ще стана рано , предпочитам да стана рано и да съм готова по-рано отколкото да закъснявам. 8-)

направо още сега ме боли корема от притеснение..

nerealnasmart
09-14-2010, 15:15
С бившите ми съученички се уговорихме да ходим в черно. :д

Погребвате ваканцията :D .

persii
09-14-2010, 15:57
Аз не се притеснявам, леко се вълнувам.. сигурно утре като се събудя ще ми се свива коремът :D Днес си купих раница (най-накрая)

http://www.prikachi.com/images/802/2508802s.jpg :grin:

По принцип не се гримирам - така че само гланц :) Коса - ще я изправя със сешоар .. нищо специално. Облекло - идея си нямам ..
Аз ще съм си сама, защото класната е казала, че не иска родители на 15 .. казала е, че ако някой настоява да дойде - ще седи далече :D
Цвете - бамбук .. за да не го изхвърли веднага след "празника" .

xxYOxx
09-14-2010, 16:06
IvUsHkA Ти беше в АГ нали?Коя паралелка си а,б.... Питам, защото една фр от стария ми клас е там. :)

SmilezZz
09-14-2010, 16:12
IvUsHkA Ти беше в АГ нали?Коя паралелка си а,б.... Питам, защото една фр от стария ми клас е там. :)
Ще отговоря вместо нея:
- ОТ СОУ "Васил Левски" е :D

SmilezZz
09-14-2010, 16:14
Оххх,хора - аз все още не съм решила
дали да нося цвете...
До утре трябва да реша..Ама май повече склоня
да не нося..

eminem213
09-14-2010, 16:22
Аз не се притеснявам, леко се вълнувам.. сигурно утре като се събудя ще ми се свива коремът :D Днес си купих раница (най-накрая)

По принцип не се гримирам - така че само гланц :) Коса - ще я изправя със сешоар .. нищо специално. Облекло - идея си нямам ..
Аз ще съм си сама, защото класната е казала, че не иска родители на 15 .. казала е, че ако някой настоява да дойде - ще седи далече :D
От на тъмно ли ти е? :)

persii
09-14-2010, 16:34
Не .. от един магазин на Даниел Рей, ноо самата раница мисля, че не е на тази марка :D

iiordanova
09-14-2010, 16:50
Оххх,хора - аз все още не съм решила
дали да нося цвете...
До утре трябва да реша..Ама май повече склоня
да не нося..

Аз няма да нося , нито ми е направила добро , нито я познавам учителката. 8-)

BebYlzZz
09-14-2010, 16:54
и аз реших, че няма да нося...даже и да съм единствената без цвете не вярвам класната да се разсърди :)

nerealnasmart
09-14-2010, 16:57
След 12 часа ще се запозная с класа :D . Аз пък ще нося саксия. :P

persii
09-14-2010, 17:01

И аз ! :D :)

Concussion
09-14-2010, 17:32

Лелее тъкмо ги броях часовете че остават 12 :shock: Така не ми се ходииии :( Иначе аз ще нося букет, не знам дали ще е класна или класен, амааа... :D

hrisana
09-14-2010, 17:43
останаха още само 12 часа :shock:

представете си ваканцията свърши!! :-# нервно ми е нямам търпение вече да си видя класа :)
момичета ще ви попитам за съвет , ако си изправя косата със сешоар и само няколко кичура накъдря с машата , как мислите ще станели 8-) :)

m0n4yyy
09-14-2010, 17:44

От на тъмно ли ти е? :)

И моята е на Бензи и си я взех от един спортен магазин в един от подлезите близо до НДК .. ноо е с друга шарка .. тъмно кафява на бежови цветя .. :D

BubbleGirll
09-14-2010, 17:56
хора още 11 часа до заветния момент :grin: от мен успех на всички през учебната година не си давайте много зор тоо квото трябва ще стане ;) ии да не се давате много на големите с тея моркови [ чувала съм че някои се гаврят с тях ( с морковите имам предвид ) ] тва е от мен горе главата и всичко ще е ОК :-P :-)

nerealnasmart
09-14-2010, 18:01

представете си ваканцията свърши!! :-# нервно ми е нямам търпение вече да си видя класа :)
момичета ще ви попитам за съвет , ако си изправя косата със сешоар и само няколко кичура накъдря с машата , как мислите ще станели 8-) :)

Според мен ще стане супер. ЗА изправянето със сешоар не знам дали ще стане поне при мен не се получава и я изправям с преса. Успех :-P :-)

bloodysunrise
09-14-2010, 18:03
салаткаа

Greennight
09-14-2010, 18:06
Ще подаря 1 цветенце няма как 8-)

hrisana
09-14-2010, 18:09

Според мен ще стане супер. ЗА изправянето със сешоар не знам дали ще стане поне при мен не се получава и я изправям с преса. Успех :-P :-)

става зависи как точно я изправя, аз мисля, че също ще стане готино :) и все пак мерси за отговора :-) http://vbox7.com/play:90bd643b - поздравче и споко всичко ще мине добре :-P

Xriiskaa
09-14-2010, 18:27
Eми за мен утре няма да има много конти :-D грим: пудра, спирала , молив и гланц
прическа: след малко влизам да се къпя за да си изправя сега косата :D а утре ще е топирам леко и ще е хвана :oops:
облекло:дънки-шалвар , блуза къс ракав , кецове макр че се колебая дали да не съм с платформи или пантофки :?

За утре ще си взема малка чантичка през рамото :P вътре с джунджурийки 8-) и ще взема букет :P щото съм при най-яката даскалка в у-щето :-D малко се притеснявам..
утре ще разказвам :-)

IvUsHkA
09-14-2010, 18:33
Раницата е страхотна честито!
С това отброяване на часовете ме карате да се чувствам така сякаш след 11 часа ще избухне бомба и всички сме заложници и ще умрем :lol:
Аз леко се притеснявам взех някакво цвете като на ameli но с опаковка и жълто.Тъкмо се лакирах в бяло и чакам да изсъхне, аз пък какво ви казвам сякаш ви интересува :lol:
Пп SmilezZz мерси че си отговорила вместо мен :)

mea96
09-14-2010, 18:35
Още малко :grin: надявам се всичко да мине гладко :) утре ще разказвам :grin:

awerw
09-14-2010, 18:38
Утре отивам с едно листче и химикалка и се надявам да мине по-добре от очакваното :grin: :D

stephanieee
09-14-2010, 19:11
Ох аз утре си отивам в града и ще имам комп чааак в петък към 6 :shock: Така че до петък, тогава ще ви разказвам дали имам някоя счупена ръка след обстрела :D Хайде Чао засега и лека нощ (макар, че за мен изооообщо няма да е лека) :D

iiordanova
09-14-2010, 19:15
Ето ме и мен с последен пост преди големия за нас ден. (:
Колкото повече идва утре толкова повече се притеснявам..
Пожелавам ви да попаднете в хубав клас и да ви върви по вода през новата учебна година.
Да напълните бележниците с шестици и главите с нови знания. ((:
Дано намерите и нови приятели.
И дано минете с по-малко моркови по главите. 8-)
Успех и ще пиша чак утре (вече 1 час на компа , обещах си). :-|

Greennight
09-14-2010, 19:20
Нас ни викат в стая.Сигурно е мярка за сигурност против моркови и други зеленчуци. :D