Влез

View Full Version : Бъдещи осмокласници [vol.1]

Страници : 1 2 3 4 5 [6]

kokosety
09-14-2010, 19:23
Големият Ден почти дойде!Притеснението все повече нараства.Познавам няколко от класа но не лично само сме писали по скайп.Прическа Хващам бртона и другото го оставчм да хвърчи :-D :-D !Грим не слагам най-много перли и блестящ лосион за тяло.С раница ще съм! Приятен 15 септември на всички зайси да черпите с туршии мен няма да ме целят :P :P И да ви върви като по вода :) :) Утре пак ще пиша

ameli
09-14-2010, 19:34
Айде успех на всички! Успешен първи учебен ден, по възможност без натровени и осакатени :lol: И да не ни забравяте :P Първата седмица не си давайте много зор, всички ще са шашнати като вас :D

fanpire
09-14-2010, 19:35
Охх аз още от сега си умирам от притеснение незнам какво ще правя утре :neutral: Колкото до грима мисля да си сложа спирала и гланц а косата ще я изправя и ще я накъдря в корените :D аз ще ходя заедно с една фр с която ще сме в един клас (само нея познавам) всъщтност тя е от предния ми клас.Не съм виждала още класа ми нито класната може би за това ми е толкова притеснено... И ми е накакво много гадно,че ваканцията свърши :-# обаче се радвам,че сте се запозная с нови хора :D

diksi
09-14-2010, 19:58
Пиша ви за да ми разкажа мойта тъпа история..Радвам се, че спите и няма да ми я почетете.. Еми дали се вълнувам за утре, не доколкото може едно момиче да не се вълнува за най-обикновеният си заешки 15 септември. Притеснено ми е единствено за 1 нещо, но май трябва да започна от самото начало.

Отидох да проверя в кой клас съм се паднала (приеха ме в паралелка Информационни технологии, а те са две паралелки), имаше две опции - Б или В клас. Разбира се с моя късмет всички мои стари съученици и приятели от другите училища се паднаха в един клас, е да ама само аз бях в съседния. До тук добре, можех да се примиря , но щом видях кой е в моя клас бях ужасена, потресена и пр. Ако мразех 15 човека от моя град, то те бяха новите ми съученици. Намерих едно момче навито за смяна, отидохме при класните на двата класа, но те ни казаха, че смяната не може да се случи, защото сме от различни пола и не трябва да се нарушава бройката. Молихме се и двамата, но уви нищо не стана.Така мина 10 септември.

Имах 5 дена да реша проблема. Намерих едно момиче съгласно да се разменим,но не стана - тя се отказа. Сетих се за една стара съученичка, на която би и харесал моя клас тя веднага се съгласи, но майка й й забрани да ``прави селски истории``. Отчаях се имах 2 дена, а не знаех какво да правя, прекарах единия в агония - баща ми използва връзки или там както искате го наречете, но днеска сутринта ме събуди с новината, че накакво момиче, на име Миряна искало да се смени с мене и вече съм ученичка на 8 В клас. Бях нереално щастлива! Е да ама не щастието ми угасна, когато майка ми ми се обади да ми каже, че станало объркване и въпросната Миряна е от моя клас и няма как да се размениме. Отново агония. През времето на моята "депресия" майка ми говорила с директорката и в крайна сметка съм сменена с момчето, за което ви разказах в началото. Айде отново летя от щастие и удовлетвореност ..Обаче Димо, момчето, отишло при директорката и казало, че си иска стария клас. Отговорили му, че вече е преместен и е трябвало да мисли преди това. Аз получих предупреждение, че ако той на 15. дойде с родител и направят проблем директорката ме връща в стария клас и съответно него - в неговия.

Ето за това се притеснявам много, дано всичко мине благополучно, пожелайте ми успех - ще ми е нужен. А на вас пожелавам приятен първи учебен ден и се радвайте, че нямате проблеми и притесненията ви се свеждат до това как ще сте облечени, гримирани или за прическата : )

Ех бе какъв чаршаф написах, айде живи и здрави.. 8-)

Xriiskaa
09-14-2010, 20:18
diksi : Стискам ти палци :) дано всичко мине успешно и ти да останеш в Б паралелка :-)

TheNewReligion
09-14-2010, 20:21
^ Пожелавам ти успех. Ако те върнат в гадния клас, наплюй Димчо от мене. Ебаси келеша! Какъв мъж ще стане! Ебаси келеша! През две минути да си мениш мнението и да държиш съдбата на едно момиче в ръцете си! Безсрамник! Наритай го и го наплюй! Келеш смотан!

П.П.: Имах нужда да се изкажа грубо, съжалявам. Всъщност не.

qg0dkata
09-14-2010, 20:38
Не останаха часове .. сега ще легнем и всичко ще дойде като 'след секунда' .. :grin:
Леле, толкова вълненияя ии не знам си още кво - цяло лято .. И сега, ето го денят дойде .. (пиша малко .. така.. :? :D )
И все пак нямам търпение..

Пожелавам ви на всички успешен първи учебен ден ..
Дано си харесате класовете, учителите, класни ръководители и т.н. :P

MattFTW
09-14-2010, 20:48
Абе то вълнение ама утре освен в двора на даскало как да намеря класния си и стаята в която ще съм :D

fenasf
09-14-2010, 20:51
Късмет ви, дано и аз се оправя :-o

DontWorryCutUrVeins
09-14-2010, 20:57
дикси дано нямаа проблеми :?

относно утрешния ден .. най ме притеснява как ще стана :D иначе аз ще се видя с едни от даскалото на кафе и ще ходим заедно .. следващия момент който ме притеснява е как ше се прибера след размазвациятаа ;дд

lofche
09-14-2010, 21:04
хахахха зайчетааа какво толкова сте откачили бее ? прическии ,цвеня ,гримове :D Все пак ще имате да им се показвате на батковците поне още 1-2-3 години .. има време да покажете прелестии :D няма да ги обичате толкова като ви целнат с някое и друго морковче ,което като цяло вече се превръща в мит ;pp айдее ако има зайковци от 22-ро[защото ме мързи да чета всичките 87 страници] нека ми драсне едно лично :D

Грим : молив и спирала
Дрехи : сивичка рокля с колан 10 см под дупето даже 8 :D + сандалки или токченца
Прическа : къдраваа както венаги :D
Чанта : модернитее `пазарски`торби -черна
Притеснение : да не се харесам някой заек .. или гаджето да нe си хареса зайка :D
Настроение + 100 !!

DontWorryCutUrVeins
09-14-2010, 21:14
хахахха зайчетааа какво толкова сте откачили бее ? прическии ,цвеня ,гримове :D Все пак ще имате да им се показвате на батковците поне още 1-2-3 години .. има време да покажете прелестии :D няма да ги обичате толкова като ви целнат с някое и друго морковче ,което като цяло вече се превръща в мит ;pp айдее ако има зайковци от 22-ро[защото ме мързи да чета всичките 87 страници] нека ми драсне едно лично :D

Грим : молив и спирала
Дрехи : сивичка рокля с колан 10 см под дупето даже 8 :D + сандалки или токченца
Прическа : къдраваа както венаги :D
Чанта : модернитее `пазарски`торби -черна
Притеснение : да не се харесам някой заек .. или гаджето да нe си хареса зайка :D
Настроение + 100 !!

радваш ;дд

Sapunji
09-14-2010, 21:16
Бързо казвайте има ли някои от 2ро, в паралелката дето е с комп. и английски !!!!! :D :D :D :D :D

somanycookies
09-14-2010, 21:17
Бая спокойно го карам този път. Не познавам никого от класа ми, но се надявам да мине гладко.
А пък как не ми се ходи на училище не е истина просто ;/// така и не си изгледах сериала, пък сега няма да имам време :D не е такъв проблем, но си искам ваканцията, по дяволите D:
Униформата ми е бяла риза, червена вратовръзка, тъмносиньо сако и пола. Ще съм с изправена коса, грим на очите най-вече (молив и спирала). Чантата ми е една яка, 59 евро, намалена на 19 xD.
А пък в нашето даскало май не целят с моркови.
И направо ми се плаче, като се замисля, че отново ще си настроя алармата за 7 часа и познатата гадна мелодийка ще ме буди всеки път... отново ;(.

xKiFlA
09-14-2010, 22:55
2 часа е! още не съм лягала
сутринта ще имаа мн излагация усещам
нз що :D

Sapunji
09-14-2010, 23:05
Аз немога да заспа и станах да ям :-D :-D :-D :-D

DontWorryCutUrVeins
09-15-2010, 03:23
а аз не мога да стана както съм свикнала да лягам към 5-6 ;дд :D отделно имам сиамски дзвер в стаята който реши ,че времето между 3 и 4.30 е парти тайм :-D

xrusinka
09-15-2010, 03:47
Аз пък снощи заспах към 2 - 3 и днес се събудих в 5, но хич не ми се нанка :D :D

Sapunji
09-15-2010, 04:05
Сега ставам, а като започна да звани тоя телефон още с първият звук на тази малка гадна машинка станах :D :D :D :D то е едно такова гадно дето се едно ти бъркат в очите с нещо за да станеш - не се сетих как да го обясня :lol: :lol: :lol: :lol:

BubbleGirll
09-15-2010, 07:54
айдееее хора аз вече се завърнах от тържеството :grin: :grin: :grin: :grin: по добре е от колкото си го представях и класа и него го бива като цяло абеее няма забележки :-P :-P

Concussion
09-15-2010, 08:01
Хораа, мина вече!!! :D
В класа ми сме почти само момичета, има само четири момчета. Иначе утре съм 2-ра смяна, от 13:00 ч., но разбрах, че по-нататък, може би от следващата седмица ще сме цял ден, щото занималнята е задължителна. :shock: :o

TykaSePisheNick
09-15-2010, 08:34
В класа ми сме почти само момичета, има само четири момчета. Иначе утре съм 2-ра смяна, от 13:00 ч., но разбрах, че по-нататък, може би от следващата седмица ще сме цял ден, щото занималнята е задължителна. :shock: :o
Занимална 8-ми клас?Нещо не си разбрала.

rammstein123
09-15-2010, 08:53
В езиковите има.
Моят е най-голям, завиждайте! :oops:

BubbleGirll
09-15-2010, 08:53

че и аз съм на занималня задължително е в моето училище в 8ми клас да се посещава занималнята като се записваш в даскалото попълваш декларация че ще ходиш ;) :-P

BubbleGirll
09-15-2010, 09:06
В езиковите има.
Моят е най-голям, завиждайте! :oops:

твоят .......... морков ли е най голям ? :lol:

Xriiskaa
09-15-2010, 09:11
мм хора и мойте мъки минаха :-D станах сутринта оправих се за 40 минути,излязох от нас и трябваше да се видя с една фр,отидохме в у-ще със закъснение ест :oops: и 30 минути търсихме класната :oops: задържа ни за 20 минути малко лаф,даде ни програмата за утре и си тръгнахме 1-ви :grin: после бях на кафе с фр,малко разходка и ся се прибирам :D горе долу мина добре 8-)

ameli
09-15-2010, 09:28
Мина заветния ден :lol: Имаше ли инциденти? Поне при нас никой не цели с нищо, но за утре ни предупредиха :lol: Мина сравнително добре, даже по-добре от колкото очаквах :D

Намерих си едно момиче, другите също се надявам да са що годе мирни :lol: Като цяло класът ми не е лош, но не помня нито един човек, с който се запознах :lol: А те бяха наистина много, повярвайте ми :lol:

Имаме си програмата, 18 часа английски. Еми супер, какво повече да иска човек 8-)

Утре е по-важен ден, успех на всички :grin:

chococookie
09-15-2010, 09:29
Ние започваме тържеството чак в 18.00...щяло да има тържествен концерт 8) в някаква зала в София обаче мн ме е яд, че трябва да чака още, днес станах безумно рано и вместо направо в училище да ходя, трябва да чакам още 5 часа 8-)

bloodysunrise
09-15-2010, 09:31
морковите страняха от мен, както куршумите - Нио от матрицата :oops:

Xriiskaa
09-15-2010, 09:41
Аз забравих да поясня,че при нас моркови нямше :-D просто ми е много кофти,защото ме приеха в едно у-ще,но на мен не ми хареса и реших да си остана в старото и то неска като видях с кви утайки ще съм и лошо ми стана :( те са просто ужасни не знам как ще прекарам тази година,но ще ми бъде много трудно определено ;(

chococookie
09-15-2010, 09:42
Аз забравих да поясня,че при нас моркови нямше :-D просто ми е много кофти,защото ме приеха в едно у-ще,но на мен не ми хареса и реших да си остана в старото и то неска като видях с кви утайки ще съм и лошо ми стана :( те са просто ужасни не знам как ще прекарам тази година,но ще ми бъде много трудно определено ;(
никога не е късно да се преместиш..смисъл винаги има начин

Xriiskaa
09-15-2010, 09:46

eми да,ама аз сега съм 8-ми клас и тази година ще си изкарам в старото у-ще и догодина се местя...супер тъпо ми е моите фр ги няма вече и ще съм в един клас с някви .... :-x

bloodysunrise
09-15-2010, 09:48
аз очаквах да се мятат зелки, краставици, домати..

то само гнили моркови :C

chococookie
09-15-2010, 09:53

eми да,ама аз сега съм 8-ми клас и тази година ще си изкарам в старото у-ще и догодина се местя...супер тъпо ми е моите фр ги няма вече и ще съм в един клас с някви .... :-x
Споко, аз съм се местила 3 пъти и чак на 3-я път си намерих моите хорал Надявам се сега, когато ми е 4-ти да са още по-яки приятели :) 8-)

mea96
09-15-2010, 09:57
Мина страхотно класа е горе-долу беше мн забавно :D :grin:

rammstein123
09-15-2010, 10:06
18 см. 8)
И от 12ти клас най-любезно ни ги раздадоха в нашата си стая. Нямаше целене и разни подобни комедии.

student456
09-15-2010, 10:09
При нас се мернаха само 2-3 моркова.Иначе чудесно си беше всичко

Concussion
09-15-2010, 10:19

Има занималня и е задължителна за осмокласниците в моето училище, а и не само в моето. [/i]

fanpire
09-15-2010, 10:31
Най-накрая всичко мина ... Класа ми е хубав горе-долу (става въпрос за външен вид,все още не сме се запознали по между си) тя класната ни дава програмата обеснява ни някви работи а само като ни каза,че ще имаме 13 часа на седмица немски щях да се гръмна (падат се по 2 или 3 часа на ден :shock: ) утре сигорно всичко ще е ок ама е малко гадно,че трябва да ставам рано ... :(

qg0dkata
09-15-2010, 10:32
При мен всичко мина много добре. Отидох сутринта ии сестра ми ми помогна да си намеря класът .. класната не ми се стори особено добра .. никак даже .. :|
Иначе класа ми го бива .. не се запознавахме много, ама все пак утре предполагам, че ще се запознаем ..
Целиха ни с моркови, първият морков естествено оцелиха мен .. :D Даже си го пазя, ама той все да почернява ли какво .. ;дд
Иии друготоо .. дадоха ни програмата за утре и за петък и така. :Р

awerw
09-15-2010, 10:43
мина точно както и очаквах :-D бях цапнат с един морков по гърба :( горкичкият аз :( но целеха и по другите един прелетя над главата ми и фрасна един :lol: и доста объркано беше бях сам а всички други поне по двама ама оправих се 8)

eminem213
09-15-2010, 10:46
[quote="ameli"][color=darkblue]Мина заветния ден :lol: Имаше ли инциденти? Поне при нас никой не цели с нищо, но за утре ни предупредиха :lol: Мина сравнително добре, даже по-добре от колкото очаквах :D

Намерих си едно момиче, другите също се надявам да са що годе мирни :lol: Като цяло класът ми не е лош, но не помня нито един човек, с който се запознах :lol: А те бяха наистина много, повярвайте ми :lol:

Имаме си програмата, 18 часа английски. Еми супер, какво повече да иска човек 8-)

Утре е по-важен ден, успех на всички :grin:

И аз имам толкова..
Иначе утре съм от 7,20ч. :shock:

Xriiskaa
09-15-2010, 10:50

Споко, аз съм се местила 3 пъти и чак на 3-я път си намерих моите хорал Надявам се сега, когато ми е 4-ти да са още по-яки приятели :) 8-)

Не знам...супер кофти ми е,цяла една година ще си прекарам уникално тъпо..сред тъпаци естествено :( най-гадното е че ние сме една паралелка 8-ми клас и сме най-големи от смяната :-x нищо интересно няма да става :X

rammstein123
09-15-2010, 10:56
Никой ли няма да направи тема "Настоящи осмокласници"? :д Вече минахме през посочения в заглавието етап.

nerealnasmart
09-15-2010, 10:59
Станах оправих се телефона звъна няколко пъти :D . Отидох с една приятелк ана у-ще и тя е в моя клас. Целенето с моркови и зеле го имаше, но го избегнах :grin: . И така утре съм на у-ще . Как не ми се започва.

sunisup
09-15-2010, 11:16
При мен не мина добре изобщо.Дойдох в даскалото и поне половин час се чудех къде да отида,не знаех къде е класът ми,класната я нямаше.Но се оправих.Не се запознах с никого,само едно момиче дойде и ми се представи.Класната обаче ми се стори добра.Надявам се да свикна.

Pwnmaster
09-15-2010, 11:17
Цяла година ставане в 5:00/5:30 :(

persii
09-15-2010, 11:19
На мен ми казаха, че целенето е забранено, а то големите се бяха заредили с торби .. хвърляха цели зелки и морковии .. Мен ме оцелиха веднъж над кръста и веднъж по ръката, другите учтиво ми подяряваха :D Забавно беше, класът ми е уникално готин - всички ми харесват :) Утре ни викат в 8:10 . . не знам защо толкова късно и от утре започваме с немския :D Нямам търпение вече, паднах се на добър клас и странна класна, но пак ме кефи :D Това е от мен, а вие малко пишете :( Айде по-живо, че ми е интересно да ви чуя историите :)))

iiordanova
09-15-2010, 11:22
Хора , ще направя нова тема , ако нямате нищо против .. - заглавието '' Осмокласници 2010/2011 " Става ли ?

iiordanova
09-15-2010, 11:23
Е вие ме изпреварихте , имах идеи , но нищо. Хайде местя се в другата тема.

EsteticLoff
09-15-2010, 11:28
Ахахахахах амии днес мина дооста добре... много по-добре отколкото очаквах :lol:
Станах в 6.30 оправих се, на спирката ии хооп в даскалоо :D Гледах големите без униформа и ме хвана срам :Д Ама то пък на нас ни бяха казали, че би трябвало да сме си с бяла ризка и вратовръзка .. ениуей намерих се там с едни момичета ии .. и тръгнахме да дирим класа :lol: Намерихме го, седяхме и изведнъж директорката дърдори дърдори и спря, висчки почнаха да се смеят и обърнах се надясно и гледам - летят морковиии :shock: :razz: :razz: :lol: Доста яко летяха, но аз се отървах .. всички минаваха покрай мен :D :grin: :lol:
И така, мислих, че ще е по-зле :lol:
Аа и понеже аз съм А клас, при нас дойдоха 12а клас с по едно цвете в ръка, дадоха на всеки, хванаха ни за ръчичка и ни заведоха в една класна стая (не беше нашата) .. беше мн яко 8-)

bloodysunrise
09-15-2010, 11:39
Е, тва е... същата хава при мен.. в английската ли си случайно? ;д

EsteticLoff
09-15-2010, 12:31
Е, тва е... същата хава при мен.. в английската ли си случайно? ;д

Да, с немски. И ти ли си там .. :Д ама с английски ??

bloodysunrise
09-15-2010, 12:32
да

AcrossYourFace
09-15-2010, 12:40
Цяла година ставане в 5:00/5:30 :(
Мислех че си най-малко набор 91 :shock: Леле леле... : /

Greennight
09-15-2010, 12:44
Добре мина,имаше хубави момичета от класа :oops: Всички изглеждаха притеснени,май само на мен не ми пукаше :lol: намерих 2ма от стария клас и така :P

nerealnasmart
09-15-2010, 13:26
Аз малко късничко обаче да покажа какви неща има за у-ще.

Раницата http://prikachi.com/images.php?images/731/2510731Q.jpg

Панталони http://prikachi.com/images.php?images/738/2510738B.jpg

Още едни панталони http://prikachi.com/images.php?images/740/2510740b.jpg http://prikachi.com/images.php?images/741/2510741Z.jpg Като ги обуеш изглеждат по-яко.

Портмонета http://prikachi.com/images.php?images/748/2510748b.jpg

Анцунг само един другите са сив и черен с цикламена линя http://prikachi.com/images.php?images/750/2510750b.jpg

Тениска http://prikachi.com/images.php?images/754/2510754d.jpg

Несесери http://prikachi.com/images.php?images/755/2510755p.jpg

Тетрадки http://prikachi.com/images.php?
images/757/2510757W.jpg http://prikachi.com/images.php?images/758/2510758c.jpg http://prikachi.com/images.php?images/760/2510760D.jpg

е това е :D

bloodysunrise
09-15-2010, 13:34
oxygen тетрадката кърти

nerealnasmart
09-15-2010, 13:37
oxygen тетрадката кърти

Има да и се наслаждавам цяла година :D

gloria96
09-15-2010, 14:31
Днес мина добре ама утре ще е най-лошото :D
Един приятел каза че са ги целили с моркови и зеле :D :D при нас такива работи нямаше.
Родителската ни е в петък.
Учебниците по английски са 35лв. само 1во ниво :) не знам колко нива ще са.
Утре започваме в 7:30 с 4 часа английски, от които първия е тест
:shock: ама без оценки, госпожата искала само да види докъде сме с езика.
Дадоха ни значките и шалчетата от униформите.
За друго ако се сетя ще пиша :-D

chemist9009
09-15-2010, 14:35
ех зайци да ви имам проблемите :D :D :D 8-) 8-) :lol: :lol: :lol: :lol:

ameli
09-16-2010, 11:36
Ей супер мина неска :grin: Пък темата замря :lol: Много на сериозно се взехте и почнахте да учите. Чакайте поне до другата седмица :lol:

Така. Първото междучасие идваха големи. Всеки с по една купичка нарязани моркови. И даваха да си вземеш. Ако не искаш те хващат, изкарват един голям морков и ти го бутат в устата :lol:

Като цяло мина супер, запознах се с една сурия народ, но така и не запомних кой кой е :lol:

NiKo0o
09-16-2010, 11:49
Супер мина.Имахме 4 часа.Два от които Музика и Физическо.Влизаме в часовете когато си поискаме,понеже в даскалото нямаме звънци,а и дневници и бележници също няма. :grin: .Ядахме в стола(имаме всичко там).Абе въобще...КЕФ :P

nerealnasmart
09-16-2010, 16:30
О при нас 4 часа английски и 2 Бел. Е учителя по Бел е супер готин :D . Вие ще учите ли утре, защото ние да?

chococookie
09-16-2010, 16:32
О при нас 4 часа английски и 2 Бел. Е учителя по Бел е супер готин :D . Вие ще учите ли утре, защото ние да?

Не, ние няма 8)
Ще ходим на екскурзия цялото училище

Sapunji
09-16-2010, 17:53
Най-накрая всичко мина ... Класа ми е хубав горе-долу (става въпрос за външен вид,все още не сме се запознали по между си) тя класната ни дава програмата обеснява ни някви работи а само като ни каза,че ще имаме 13 часа на седмица немски щях да се гръмна (падат се по 2 или 3 часа на ден :shock: ) утре сигорно всичко ще е ок ама е малко гадно,че трябва да ставам рано ... :(

По твойта логика аз трябва да се метна от къщата ни :D :D .Имам 18 часа седмично английски, в понеделник имам 1.БГ и 6 часа Английски :D :D :D но поне класът ни е готин.

TheMostBestest
09-16-2010, 18:38
Що не прекръстите темата на 'Из дневника на един заек'?

adelina1996
09-16-2010, 18:47
^ По-скоро на "Из дневниците на 20 развълнувани заека". 8-)
BTW трябва да се разберем в тази или в новата тема да пишем.
Засега училището ми харесва мнооого! :grin:

BubbleGirll
09-17-2010, 16:29
да ние пък по английски учим някви работи дето ги знам ( пример: чуслата от 1 до 20 ии имаме да ги пишем по 30 пъти щото има някой които не са учили английски :-x :-x :-x ) абеее зле е ама се търпи все още :lol:

diksi
09-18-2010, 12:42
Пиша ви за да ми разкажа мойта тъпа история..Радвам се, че спите и няма да ми я почетете.. Еми дали се вълнувам за утре, не доколкото може едно момиче да не се вълнува за най-обикновеният си заешки 15 септември. Притеснено ми е единствено за 1 нещо, но май трябва да започна от самото начало.

Отидох да проверя в кой клас съм се паднала (приеха ме в паралелка Информационни технологии, а те са две паралелки), имаше две опции - Б или В клас. Разбира се с моя късмет всички мои стари съученици и приятели от другите училища се паднаха в един клас, е да ама само аз бях в съседния. До тук добре, можех да се примиря , но щом видях кой е в моя клас бях ужасена, потресена и пр. Ако мразех 15 човека от моя град, то те бяха новите ми съученици. Намерих едно момче навито за смяна, отидохме при класните на двата класа, но те ни казаха, че смяната не може да се случи, защото сме от различни пола и не трябва да се нарушава бройката. Молихме се и двамата, но уви нищо не стана.Така мина 10 септември.

Имах 5 дена да реша проблема. Намерих едно момиче съгласно да се разменим,но не стана - тя се отказа. Сетих се за една стара съученичка, на която би и харесал моя клас тя веднага се съгласи, но майка й й забрани да ``прави селски истории``. Отчаях се имах 2 дена, а не знаех какво да правя, прекарах единия в агония - баща ми използва връзки или там както искате го наречете, но днеска сутринта ме събуди с новината, че накакво момиче, на име Миряна искало да се смени с мене и вече съм ученичка на 8 В клас. Бях нереално щастлива! Е да ама не щастието ми угасна, когато майка ми ми се обади да ми каже, че станало объркване и въпросната Миряна е от моя клас и няма как да се размениме. Отново агония. През времето на моята "депресия" майка ми говорила с директорката и в крайна сметка съм сменена с момчето, за което ви разказах в началото. Айде отново летя от щастие и удовлетвореност ..Обаче Димо, момчето, отишло при директорката и казало, че си иска стария клас. Отговорили му, че вече е преместен и е трябвало да мисли преди това. Аз получих предупреждение, че ако той на 15. дойде с родител и направят проблем директорката ме връща в стария клас и съответно него - в неговия.

Ето за това се притеснявам много, дано всичко мине благополучно, пожелайте ми успех - ще ми е нужен. А на вас пожелавам приятен първи учебен ден и се радвайте, че нямате проблеми и притесненията ви се свеждат до това как ще сте облечени, гримирани или за прическата : )

Ех бе какъв чаршаф написах, айде живи и здрави.. 8-)
Не се сдържах да ви напиша, че всичко мина супер добре.. Останах си в класа, в който исках и новия клас е супер готин.. :-)

programings
09-18-2010, 13:02
Хубавото е, че тая година поне във нашето даскало учителите се съобразяват със финансовата криза, и това, че родителите ни нямат пари, и ни карат не да си купуваме учебниците, а да си ги преснимаме! :-D

miskaprizZ
09-18-2010, 16:10
Ами ние имаме 7 часа и следобед още 3 - C уроци. Общо 10 и почваме в 7:20 :( :(

kokosety
09-18-2010, 16:50
Ами при мен мина добре класната е супер класа горе долу много руски се учи обаче иначе даскалото е яко добре оборудвано някой целиха други ни раздаваха моркови и така

nerealnasmart
09-18-2010, 18:37
Хубавото е, че тая година поне във нашето даскало учителите се съобразяват със финансовата криза, и това, че родителите ни нямат пари, и ни карат не да си купуваме учебниците, а да си ги преснимаме! :-D

Е на нас ни искат 150 лева ца учебници по Ае + някакви пари за у-ще. И си купувахме 4 учебника отделно :x

BlackSugar
09-19-2010, 16:02
Не са ли 124 или пак съм недоразбрала :D

kireca
09-19-2010, 17:57
Аз съм във ПМГ (Природо Математическа Гимназия)и учим по 4 часа английски на ден , а учебника струва 100лв и неможем да го преснимаме :shock:

ameli
09-19-2010, 18:21
Абе, никой не може да те задължи да го купуваш. Можеш и да си го преснемеш, не всички имат финансовата възможност. :? Нашите учебници са на 3 части - по 35 всяка.

Само предлагам да си изместите разговора в НАСТОЯЩИ ОСМОКЛАСНИЦИ, понеже сме вече такива :-D

kireca
09-19-2010, 18:30
ameli и нашия е такъв ама аз си го намерих за 15лв :D

BubbleGirll
09-19-2010, 18:48
ейй тоя уикенд кога мина бее :shock: :shock: неща на даскало пак :( :o кво да се прави "ш са учи и тва е " :lol: ей ся гледах кога ще са ни ваканциите и ми се струва мнооого напред във времето :? :lol:

ameli
09-19-2010, 18:50
ameli и нашия е такъв ама аз си го намерих за 15лв :D

И аз ги гледах, но правихме обща поръчка и имаше и учебна тетрадка :) Тлъстичък си е учебника, че и има още два пъти по толкова :D

kireca
09-19-2010, 18:58
bubble аз искам на даскало щото в новия клас има мн МАЦКИИИ и гледам по цял ден цици и сладки дупенца :grin:

BubbleGirll
09-19-2010, 19:18
bubble аз искам на даскало щото в новия клас има мн МАЦКИИИ и гледам по цял ден цици и сладки дупенца :grin:

ето нещо което ми подобри настроението :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: еййй тва всички момчета са еднакви :-P

kireca
09-19-2010, 19:21

ето нещо което ми подобри настроението :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: еййй тва всички момчета са еднакви :-P

Що бе , к`во лошо има :D

BubbleGirll
09-19-2010, 19:25

а нищо :lol: горката ти дясна ръка :lol: :lol: :lol: ( това е бъзик да не се засегнеш :P ) :lol: :lol: :lol:

kireca
09-19-2010, 19:33

а нищо :lol: горката ти дясна ръка :lol: :lol: :lol: ( това е бъзик да не се засегнеш :P ) :lol: :lol: :lol:

Няма да се засегна , споко :D

IvUsHkA
09-20-2010, 18:07
:lol: :lol: :lol: :lol: На какво сте го обълнали тука бе.Накарахте ме да се посмея :lol:

EsteticLoff
09-20-2010, 18:38
<--------------------- Спешъл фор Ивушка енд Амели :razz: :razz: 8-)
Олее да ви се уплача, много са ми трудни за запомняне някои страни от Европа на немски :( :-D

Пп @киреца - мн ти се изкефих на поста, честно :lol:

ameli
09-20-2010, 18:41
^ И за мен спешъл, и аз го исках 8-)

То .. от момчета какво друго може да се очаква :lol:

IvUsHkA
09-20-2010, 19:19
:grin: :grin: :grin: Аватарааа