Влез

View Full Version : всичко за косата..

Страници : 1 2 3 4 5 6 [7]

thecreator
08-09-2011, 15:38
Аз съм ЗА :)

titinkaa
08-09-2011, 15:50
ПИШЕТЕ В НОВАТА ТЕМА!!! :)

kariix
08-17-2011, 18:20
Здравейте!
Моята коса е ужасна. Къдрава ми е, на много малки къдрици. Ето ги и проблемите:
суха ми е, много цъфти. Преди години някаква скапана фризьорка ме пострика на каре :-x и стана ужасна. Вече почти ми я оправиха съвсем малко остава, но косата ми отзад се заплита и изглежда по-къса и е много гадно. Също така и косата ми се накъсва.Подстригвам се всеки месец (само краищата и цъфналото) Не използвам сешоар, преса използвам веднъж на няколко месеца. Искам косата ми да расте по-бързо, да не цъфти толкова, да не се накъсва и да не се заплите отзад.Предложете ми нещо каквото и да е. Благодаря предварително.. :-)

SmilezZz
08-17-2011, 18:44
Препоръчайте ми някакъв спрей или каквото и да е,за предпазване на косата от изгаряне от пресата .

Sevdito
08-17-2011, 18:47
Препоръчайте ми някакъв спрей или каквото и да е,за предпазване на косата от изгаряне от пресата .

Спрей на SYOSS.Ползвала съм го и останах доволна.

katii
08-17-2011, 18:55
Ключ

MegiBoOm
08-17-2011, 18:55
Има вол.2 ! ПИШЕТЕ В НЕГО (малко по-надолу) !

:)

donatc
02-14-2012, 18:47
здр мацки препорачайте ми пяна с ефект `мокри кодрици` мнг ще сам благодарна

elenaa21
10-11-2012, 16:14
Аз съм си взимала свръхпречистена био хума за 10 кинта :D , както и съм си взимала и такава по 60 ст. за 500 гр.

Не знам какво още мога да добавя към списъка, то почти всичко е изброено :).

Има няколко вида индийски билки които мога да добавя:

Касия - подранва косата и й придава блясък.
Нийм - против пърхут.
Брингараж - против косопад, заздравява косъма и подпомага бързия растеж :).

От "обикновените" билки, добри са косата са:

Розмарина - придава страхотен обем, блясък и подпомага растежа.
Липа и алое - заздравяват косъма.
Коприва - за растеж и против пърхут.

Иии още масла:

Масло от авокадо - изключително добро е, подхранва цялостно косата.
Масло от жожоба - придава блясък, обем и гъвкавост.
Масло от чаено дърво - може би най-доброто средство против пърхут.

каква е разликата между био хумата и обикновената хума?

ju7o
04-09-2013, 14:43
Моята коса попринцип е супер суха,така че нищо не губя.
Фък13,супер много обичам майонеза и незнам..как да изхабя 1 цялаааа кутия майонеза за косата :-o ами за мен? :( :( :lol:

imam reshenie na twoq problem.. kupi si 2 ;D <3

ju7o
04-09-2013, 14:52
Здравейте!
Моята коса е ужасна. Къдрава ми е, на много малки къдрици. Ето ги и проблемите:
суха ми е, много цъфти. Преди години някаква скапана фризьорка ме пострика на каре :-x и стана ужасна. Вече почти ми я оправиха съвсем малко остава, но косата ми отзад се заплита и изглежда по-къса и е много гадно. Също така и косата ми се накъсва.Подстригвам се всеки месец (само краищата и цъфналото) Не използвам сешоар, преса използвам веднъж на няколко месеца. Искам косата ми да расте по-бързо, да не цъфти толкова, да не се накъсва и да не се заплите отзад.Предложете ми нещо каквото и да е. Благодаря предварително.. :-)

macko pochni da si prawish domashni maski ot roda na qice, ocet, huma, chesan, zehtin, rakiqta syshto pomaga za razteja. a prepor1chwam ti na ikarov masloto za kosa.
Naskoro chetoh edna maska za po b1rz raztej 3 lajichki gorchica 3 lajichki maslo ot avokado[ima go w aptekite mejduu 3 i 5lv e] i shtipka kanela..twa neshto go razbyrkwash [mislq che she merishe gadno no wse pak ] slagash go sedish s nego minimum polowin chas weche kolkoto izdyrjish i go miesh.Moje syshto da sei wzemesh xininowa woda kato si izmiesh kosata nanasqsh w korenite s pamuche ili ako shisheto e s praskalo oshte po udobno.
Wzemi si syshto nqkakwi kristali az specialno polzwam na avon kristalite i sym dowolna no e nai dobre da goworish s frizior i toi da ti preporycha kristali.
ii towa e ot men..razgledai drugite komentari imashe neshto s maioneza i nqkkwi takiwa prostichki raboti
pojelawam ti uspex i ti preporychwam da zapalish salona na onazi friziorka az ako bqx shqsh da q obrysna nula nomer :D

ju7o
04-09-2013, 15:04
Майко мила,сега излизам от банята..Е няма такова животно като тая свинска мас.Повече от ужасен мирис,не изтърпях и 30 минути и влязох в банята.Имах чувството,че ще се издрайфам честно. :-o Между другото тривитаминола ми е свършил :( Намерих някакво ризиново масло,ноо..е от 2004г. nice,a? 8-) В прочем последно време все си мисля,че тормозя много косата си.Значи домашна маска,шампоан,премиване с билки,балсам,маска,още една маска от друг вид.Като изляза я подсушавам и слагам хин.вода в корените.После бадемово масло и в корените и в крайщата,после един балсам за лесно разресване на Евтерпа,след което онова розовото на Лореал.А и да не забравяме спрея на глис от серията 19 repair.Имам чувството,че твърде много я клепам :o

mm spored men ne e twyrde mnogo ama ne go prawi towa wseki pyt.Chuwala sym, che maska se izpolzwa 1pyt w sedmicata ne poweche, inache kosata se prenasishta ot tezi weshtestwa i witamini i zapochwa da se omaznqwa..naistina malko si se poowlqkla s maskite pozlwai si balsama s wsqko izmiwane obache maskata ne q izpolzwai postoqnno i ne gi smeswai spored men po dobre e da gi reduwash

ju7o
04-09-2013, 15:21
А какво лошо има в силикона? От него косата не цъфти май и обвива косъма в нещо като защитна обвивка. Не разбирам защо е вреден? :-o

az syshto ne razbiram..daje maskata mi e sys silikon i sym mnogo dowolna ot neq a i struwa 2.50 koeto e smeshno :D
http://www.shopkmk.com/userfiles/productlargeimages/product_1012.jpg

ju7o
04-09-2013, 15:31
neeDaBosS , как мина фризиьора? :P

Аз миналото лято си плакнех косата с лайка всеки път след баня... След това излизах на слънце и ефект наистина имаше. Макар и малко косата ми наистина се беше поизсветлила. Сега почнах същата процедура... :)

az predi godina 2 si izswetlqwax kosata s kislorodna woda, no predpokagam che e po dobre s laika zashtoto i podxranwa..
neznam weche sym s cherwenikawa kosa ne q izswetlqwam.

strawberry88
04-09-2013, 21:14
ju7o:
1)Темата е много стара и едва ли хората, на които се отговорила ще видят.
2)Има нова тема за косата, пиши в нея - ''Всичко за косата..vol6''
3)Кирилицата е задължителна!!!