Влез

View Full Version : Не можем да спазваме диета сами vol.2 - една почернена тема!

Страници : 1 [2] 3 4

katii
07-29-2011, 09:34
Яйчник ? :D Можеш да хапнеш 1 плод, ако ти стане много зле.

alehole
07-29-2011, 09:37
:D Аз пък мисля,че говори за апендикса,въпреки,че е от дясно :-o
* :o Скапано време,тъкмо да изляза и се изсипа един пороен дъжд :-x

Wanderer1
07-29-2011, 10:06
Преди малко обядвах. Сега ще си изтегля някой филм, че нямам какво да правя и следобеда пак ще правя упражнения. Реших, че на 1ви ще се претегля. Дано има резултат :P

SlowDownBaby
07-29-2011, 10:30
Ох ляво исках да кажа бе :lol: обърках посоките пак ;д
Между другото преди малко реших да си продължа диетата,но без водни дни,защото не виждам смисъл от тях.От водните дни се свалят килограми,но мен това не ме интересува особенно,така че днес ще си го направя белтъчен.Не мисля,че е от кой знае какво значение,като няма да имам воден.И без тва утре трябва да ми идва и умирам от глад....така,че...дори и без воден,със стриктни храни и много упражнения пак ще си имам ефект :)
Като каза филм,аз пък сега почнах 4ти сезон на one tree hill че много се зарибих :D

gabri3lla
07-29-2011, 12:35
този one tree hill и аз мисля да си го тегля,ама чакам да му излезнат всичките сезони. сигурно е интересен,щом всички го хвалят така. относно моята диета днес също я прецаках,точно както очаквах. ядох филия хляб с малко бобена салата и кроасан. мисля да не ям повече,че ми е гузно :(

mimsssssss
07-29-2011, 13:07
one tree hill σа му излезнали всички серии :)
Ние пък се местим и от три дена толкова пот хвърлям, че думи нямам и вечер лягам умряла направо... Днес все още не съм яла, карам на кафе... Ама сега седнахме да почиваме малко и ще правим за ядене една рибка 8)

CraZyy123
07-29-2011, 13:16
Съветвам ви да започнете да правите Turbo Fire.Невероятно е и наистина си заслужава.Правя го едва от няколко дни,а вече виждам резултат!

http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3079826

SUNinTHEsunset
07-29-2011, 14:09
Здравейте момичета.Аз днеска съм на въглехидрати.МРАЗА ГО ТОЯ ДЕН! неска съм се въртяла половин час в супера и не мога нищо да си избера понеже всичко е толкова ужасно калорично :x Най-накрая си зех едни мини кроасанчета seven days и ги хапнах на обяд с големи огризения.Сега за вечеря ще ям само пъпеш,че не искам повече захар да ми се лепи на дупето 8-)

justasmile
07-29-2011, 14:19
a тези упражнения tyrbo fire от къде може да си ги изтеглим?
едит: намерих - в пайрътбей

CraZyy123
07-29-2011, 14:23
a тези упражнения tyrbo fire от къде може да си ги изтеглим?

Ами дадох линк по-горе в поста си,но ето пак : http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3079826 :)

SlowDownBaby
07-29-2011, 14:56
Аз пък в тея глупави руски сайтове,нищо не мога да разбера....трябва да се регистрирам,пък като натисна да се регна и ми пише,че не може да се регистрирам......... :-x

CraZyy123
07-29-2011, 15:02
Ами то мисля,че можеше да се регистрираш само сутрин или нещо такова.Не помня точно :D
Ето друг сайт : http://thepiratebay.org/torrent/6316973/Beachbody_-_TurboFire

justasmile
07-29-2011, 15:04
За днес съм без особени прегрешения, ама се пак съм на море: така че...
закуска: 2 нектарини
обяд: картофи (задушени без мазнина)
след обед: 2 нектарини и няколко ГЛЪТКИ фрапе (1-во прегрешение)
към 18 часа изядох и една обикновена бисквитка (2-ро прегрешение)
вечеря: половината от обяда
(бобов ден ми е)

ПС: не съм си развалила диетата, нали?

katii
07-29-2011, 16:17
Не си :) + това си по цял ден на плаж и в морето изгаряш доста калории, а и прегрешенията ти не са големи :)

Wanderer1
07-29-2011, 17:14
Уф, сега нашите са взели бисквитена торта... тя е единствената торта, която ми харесва и те точно такава взели. Не мога, ще прегреша... с няколко хапки няма да е фатално, нали? :?

justasmile
07-29-2011, 17:18
Само няколко обаче, чу ли? 8-)

SladkaZagadka
07-29-2011, 17:37
Ден шести, бобов.
З: 2 нектарини :d
О: ориз със зеленчуци
В: ориз със зеленчуци

Днес едва не се нахвърлих на шоколадите в магазина :-D :( - добре, че утре е въглехидратен ии си взех един шоколад , поне няколко парченца ще мога да хапна. Нали утре не е фатално, ако и на обяд , и на вечеря ям сладко :D

alehole
07-29-2011, 17:41
^Мне :) А аз току що се прибрах,цял ден не съм седнала и яла..нямаше какво,само 1 банан .......Е иначе обядвах вкъщи и после излязох. :)

infinitypeace97
07-29-2011, 19:10
Здравейте мацки :grin: Днес цял ден съм яла 2 сладоледа, един сандвич от Събуей и 2-3 бисквитки (будна съм от 3 през нощта 8-) ) Цял ден обикаляхме, направо не мога да седя на крака :D И изобщо не бях гладна и нямаше да се сетя да ям, ако не беше братовчед ми, който огладняваше :D
Съжалявам, не мога сега да прочета презишните ви мнения, дано не се сърдите :oops: :-)

justasmile
07-29-2011, 19:15
И на мен утре ми е шъглехидратен :grin: :grin: Ще обядвам кус-кус с лютеница, а за вечеря 2 парчета торта (по възможност различни видове) и след всяко хранене няколко парчета шоколад МИЛКА :grin: :grin: :grin: Утре ми е 7 ден на морето и за 1-ви път ще ям шоколад (на предния въглехидратен се падна, че повръщах :? ) Охххх... нямам търпение :grin: :grin: Нямам и търпение да се прибера, защото:
1.Ми омръзна морето (за 2-ри път съм тази година)
2.Искам да се претегла (много ми е странно, защото хем се чувставам отслабнала и хем надебеляла - в МЦ съм :( )

CraZyy123
07-29-2011, 19:15
Хора бях чела някъде, че редуването на топъл и студен душ стяга/премахва целулита (не помня кое по-точно :D ) Та някой от вас пробвал ли е?
Между другото и аз обмислям да почвам 90 дневната диета (за 3 път! :D) ,ама ще видим.Aко не ще си измисля някакъв мой си режим. 8-)

Wanderer1
07-29-2011, 19:40
Малко прегреших с тортата... ама пък беше много вкусна :grin: От утре ще се постарая да спазвам всичко както трябва.
Как може да искаш да се върнеш от морето 8-) На мен много ми се ходи :P

alehole
07-30-2011, 05:07
Добро утро :) И на мен ми се ходи на морето... :grin:
Днес ми е бобов ден , след малко ще закусвам нещо... :-o

alehole
07-30-2011, 08:27
Къде се губите всички? :-o Аз си опекох 2 царевици,едната за обяд,другата за вечеря.И си направих салата,за през деня ако огладнея. :-)

SladkaZagadka
07-30-2011, 09:24
^ Ъм.. ако огладнееш не се ли яде плод?

bloodymirror
07-30-2011, 09:46
Здравейтее сладурани,от сутринта та досега правя упражнения,закусвах една препечена филийка,някакви предложения за здравословен,но нахранващ обяд? :)

SladkaZagadka
07-30-2011, 09:51
Здравейтее сладурани,от сутринта та досега правя упражнения,закусвах една препечена филийка,някакви предложения за здравословен,но нахранващ обяд? :)

Принципно не е хубаво да се правят повече от 1 час упражнения. Обяд ... амии салата; ориз със зеленчуци; риба с гарнитура?

bloodymirror
07-30-2011, 09:57

Принципно не е хубаво да се правят повече от 1 час упражнения. Обяд ... амии салата; ориз със зеленчуци; риба с гарнитура?

А то моята сутрин е към 10-11 :-D Иначе благодаря за идеите!

justasmile
07-30-2011, 10:00
Въглехидратен: малко прегреших, с едно шоколадче Линд 85%, ама мноогооо ми се ядеше, а преди това хапнах и една малка Морена. Това се прегрешенията, съжалявам, че хапнах толкова, но близо 2 седмици не бях яла нищо сладко и такаа... за вечеря ще ям 1 или 2 парчета торта, а уутре: плодов... Преди малко и обядвах кус-кус с лютеница :D Айде .. аз сега слизам за половин/един час на плажа, а след това ще правя упражнения 8-)

alehole
07-30-2011, 10:12
^ Ъм.. ако огладнееш не се ли яде плод?
Да,но си нарязах краставици.Не е проблем,ако вместо плод ям краставица.

gabri3lla
07-30-2011, 11:53
^зеленчуците дори са по-полезни. :)

днес се измерих и за 16 дена съм с 4см по-малко в ханша,което ми се струва малко невъзможно,но пък трябва да вярваме на това,което виждаме. 8-) от днес съм отново сериозна и досега съм яла малко пъпеш и хич не съм гладна все още,но за по-късно замислям една зелева салата.

KatVonD
07-30-2011, 13:04
И аз се включвам при вас, надявам се да приемате нови отслабващи :D

Последните години пиех хапчета, заради които качих дооста килограми... За около месец и половина свалих 10 килограма, но спрях да спортувам и се застоях на тях... :oops:

В момента килограмите ми варират между 58-60, което при моята височина не е никак малко :D ...

От два месеца отново се храня по неправилен начин, но не съм си върнала старите килограми... Трудно ми е да спазвам диети не заради гладуването, а заради лошия ми режим.. Свикнала съм да не ям по цял ден, но пък за сметка на това вечерям няколко пъти :D ..

От днес започвам Японското чудо, храните, които включва не са ми любими, но смятам да изкарам седем дни на нея ... Единственото, което ми харесва е липсата на закуска и по-малкият обяд .. :oops:

Ден 1-ви:
Закуска: кафе
Обяд: две сварени яйца
Вечеря: предполагам ще бъде пилешко филе със зелева салата

Ето ги и моите данни:
Никнейм/Име:KatVonD/Ива
Години: 13, почти 14
Височина и /начални/килограми:161/60
Желани резултати:55 до началото на септември
Диета:Японско чудо, след това може би 90 дневната диета
Начало:30.07.2011
Упражнения:Pump it up, Slim and sleek + други упражнения и доста ходене пеша

babity
07-30-2011, 13:17
Сладурки, някоя, ако ги има подръка, нека постне линкове към другите филмчета от поредицата на Slim and sleek. 'Щото имам само кардиото, пък помня, че филмчето за коремните мускули беше много добро и съм го правила. Пък малко ми е зор с долната част на корема напоследък. Ама и за крака и дупе няма да откажа, де. 8-)

infinitypeace97
07-30-2011, 16:11
Здравейте мацки :-) Как сте? Аз ходя напред-назад по цял ден и се надявам, ако не отслабна поне с 500 гр, то поне да си запазя свалените кг :D За закуска ядох Cheerios :D , на обяд изядох един Биг Мак-409 калории :x :? ама нямаше какво друго да ям :o После изядох няколко щоколадови бисквитки и преди малко хапнах малко шоколад :D За вечеря нямам идея какво ще ям, надявам се на ориз 8-)

SlowDownBaby
07-30-2011, 16:19
Аз пък в последно време имам чувстовото,че изобщо не съм на диета...всеки ден прегрешавам с нещо,дори и не се старая...Днес ми е бобов ден,и реших,че щом мога да ям всякакви картофи (без пържени) в този ден,мога да ям и малко чипс,тааа,пакетче чипс ми беше обяда (закуска нямах) и към 6 часа ядох малко печени картофи...Обаче по късно ще излизам,а как ми се яде дюнер и не знам...чудя се дали да си взема...Иначе вчера всичко ми беше грешно,но пък правих тае бо и упражнения за паласки,а днес карах колело около час и половина,а после ще се и разхождам,че може и да поплувам ;д Та така...а...и съм си върнала един см,защото ще ми идва утре предполагам,но съм спокойна защото съм забелязала,че винаги преди да ми дойде,качвам 1 см,и след това го свалям :D
Бтв Шоколадчето скоро не е писала,не знам какво общо имаше,но съм свикнала да гледам нейни коментари ;д

SlowDownBaby
07-30-2011, 16:21
Сладурки, някоя, ако ги има подръка, нека постне линкове към другите филмчета от поредицата на Slim and sleek. 'Щото имам само кардиото, пък помня, че филмчето за коремните мускули беше много добро и съм го правила. Пък малко ми е зор с долната част на корема напоследък. Ама и за крака и дупе няма да откажа, де. 8-)

За това ли става въпрос http://www.vbox7.com/play:ff81dddb :-o

babity
07-30-2011, 16:46

За това ли става въпрос http://www.vbox7.com/play:ff81dddb :-o

И т'ва е добро, но имах предвид голямо филмче. Някъде към 40 и повече минути е, пак с три момичета на плажа.

alehole
07-30-2011, 17:02
^Миналата година правех едни упражнения от клипчета,с три момичета на плажа,но не мога да се сетя как се казваха :-o
Иначе ми е нещо тъпичко и се депресирам :D Имам шоколад,който е за утре :D Но то вече стана 8ч. , така че никакво ядене ! :)

effys
07-30-2011, 17:11
Май става въпрос за това - http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?p=6760583 . Мисля и аз да го почна.

SladkaZagadka
07-30-2011, 17:17
Ден 7ми, въглехидрати. Засега нито едно прегрешение от началото на диетата, но днес хапнах малко повечко на обяд и ме заболя корема :( - явно малко се е свил от тия диети.
З : 2 нектарини
О : половин парче пица, половин филийка с лютеница и лента и половина шоколад :x
В : 1 топка сладолед и 1 бисквита.

+ 600 скока на въже
+ 40 минути танци зумба
+ 30 минути обръч

Wanderer1
07-30-2011, 19:17
Здравейте и от мен. Днес цял ден бях навън и не съм писала. На обяд ядох грах и на вечеря също. От утре обаче спирам диетата, защото имам чувството, че с нея не само няма да отслабна, но и ще напълнея. Ще продължа с моя си режим и веднъж седмично ще си правя плодов ден, ще ям по-малко и ще правя повече упражнения. Когато ми се пада водния ще го направя.

Видях, че става въпрос за Японското чудо. И аз го правих веднъж... и то наистина беше чудо :shock: Ядях по-малко от това, което беше написано, защото повечето неща не ги обичам и след 5тия ден резултатът беше +0,5 кг. Спрях я и започнах да ям нормално и ги свалих... от тогава не правя такива диети

Шоколадче, къде изчезна? :-)

SladkaZagadka
07-30-2011, 19:25
Здравейте и от мен. Днес цял ден бях навън и не съм писала. На обяд ядох грах и на вечеря също. От утре обаче спирам диетата, защото имам чувството, че с нея не само няма да отслабна, но и ще напълнея. Ще продължа с моя си режим и веднъж седмично ще си правя плодов ден, ще ям по-малко и ще правя повече упражнения. Когато ми се пада водния ще го направя.

Видях, че става въпрос за Японското чудо. И аз го правих веднъж... и то наистина беше чудо :shock: Ядях по-малко от това, което беше написано, защото повечето неща не ги обичам и след 5тия ден резултатът беше +0,5 кг. Спрях я и започнах да ям нормално и ги свалих... от тогава не правя такива диети

На кой ден си? Според мен не трябва да я спираш, все пак храненето е правилно и ако не гледаш кг, няма проблем

Shizaya
07-30-2011, 20:04
Хей, всички в темичката ли спазвате 90-дневната? :)

Искам да започна диетка с някой. :-D

Wanderer1
07-30-2011, 20:08

На кой ден си? Според мен не трябва да я спираш, все пак храненето е правилно и ако не гледаш кг, няма проблем

Утре ми е 7
Ще се претегля в понеделник и ще реша дали да я спра :)

SladkaZagadka
07-30-2011, 20:13
Wanderer1 , не спирай. За резултати трябват минимум 2 седмици . Ето, на мен утре ми е осми ден, но се чувствам чудесно като спортувам и спазвам режим, и съм -1 кг :) . Не спирай точно сега

Wanderer1
07-30-2011, 20:51
Wanderer1 , не спирай. За резултати трябват минимум 2 седмици . Ето, на мен утре ми е осми ден, но се чувствам чудесно като спортувам и спазвам режим, и съм -1 кг :) . Не спирай точно сега

Добре :) Мерси за отговора :-) Ще продължа

HoeHilton
07-30-2011, 20:56
Преди 4-5 месеца приключих с 90 дневната повреме на диетата не се качвах на кантара често, може би от страх :D , но мога да призная, че
действително има огромна разлика започнах със 113 кг сега съм около 80, тоест -33 кг, много добра диета а от тази вечер започнах лунната диета която за 1 месец можеж да свалиш -12 кг и ако не прекаляваш след това дори и да ги запазиш...Казват, че диетата е много нездравословна ( лунната ), но диетоложката ми каза, че това е идеален начин да се прочисти организма и да се ускори метаболизма :)

Milly4
07-30-2011, 21:12
Преди 4-5 месеца приключих с 90 дневната повреме на диетата не се качвах на кантара често, може би от страх :D , но мога да призная, че
действително има огромна разлика започнах със 113 кг сега съм около 80, тоест -33 кг, много добра диета а от тази вечер започнах лунната диета която за 1 месец можеж да свалиш -12 кг и ако не прекаляваш след това дори и да ги запазиш...Казват, че диетата е много нездравословна ( лунната ), но диетоложката ми каза, че това е идеален начин да се прочисти организма и да се ускори метаболизма :)
Аз спазвам лунната от около два месеца може и по-малко с доста прегрешения :oops: но съм доволна.След първия ми ден на течности се чувствах доста гадничко, но за 1 ден на вода свалих 3 кг :grin:

DownloadVirus
07-30-2011, 21:36

Я дай да я видим ква е тая лунна диета :D

HoeHilton
07-30-2011, 21:38

http://dieti.net/lunna-dieta/

DownloadVirus
07-30-2011, 21:41
А да река,че по-голяма глупост не бях чел..Лунна диета,ускорявал се метаболизма с вода и зеленчуци,ей такива диетоложки като на тая дето си попаднал/а е да ги късаш от рас ! 2-3 кг може да загубиш за един ден - 90% вода ;)

Milly4
07-30-2011, 21:45

http://dieti.net/lunna-dieta/
Частта с яденето на каквото и да било за първи път я чувам. :? По време на лунната диета можеш само да пиеш вода, прясно изцедени сокове и чай без захар.

DownloadVirus
07-30-2011, 21:48
А как си преебаваш тялото , да не ти пука и това,че се забавя метаболизма,да не ти пука , и тва,че губиш мм да не ти пука,и тва ,че като я спреш и не знаеш накъде да погледнеш ще качиш x2 от преди-да не ти пука ;)

Milly4
07-30-2011, 21:50
А как си преебаваш тялото , да не ти пука и това,че се забавя метаболизма,да не ти пука , и тва,че губиш мм да не ти пука,и тва ,че като я спреш и не знаеш накъде да погледнеш ще качиш x2 от преди-да не ти пука ;)
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

DownloadVirus
07-30-2011, 21:54
К'во се смееш ,бе муци ? К'во не ти хареса ?

divacheee
07-30-2011, 22:00
Пича е много прав.. но повечето тук изобщо не мислят ..

Ще караш ти само на вода, сокове и чай и си мислиш, че наистина ще постигнеш някакви качествени резултати .. :?

HoeHilton
07-30-2011, 22:01
Между другото някой да знае нещо за протеиновата диета? И дали действа, защото ми казаха че е доста ефективна а и не е тежка и какви са ефектите, дефектите :D , смисъл някой ако е пробвал да сподели мъдри мисли.... :D

Milly4
07-30-2011, 22:02
К'во се смееш ,бе муци ? К'во не ти хареса ?
Всичко ми хареса, бе муцка.Просто ме кефиш :D

DownloadVirus
07-30-2011, 22:03
Между другото някой да знае нещо за протеиновата диета? И дали действа, защото ми казаха че е доста ефективна а и не е тежка и какви са ефектите, дефектите :D , смисъл някой ако е пробвал да сподели мъдри мисли.... :D

Зависи как излизаш от протеиновата диета,ако след диетата,която е да речем 2-3 месеца излизаш от нея с безразборно хранене,ще качиш безбожно много килограми,ако минеш на РБД за около 1 месец и после продължиш с ВВД тогава ще ограничиш доколкото можеш натрупването на мазнини след подобна диета,която пък ще ти удари доста здраво бюджета,ако мислиш да е както трябва с по 75-80% протеин (като в предсъстезателен период)

KatVonD
07-30-2011, 22:15
DownloadVirus, ако си запознат може ли да споделиш упражнения подходящи за стягане на бюста, които да могат да се извършват в домашни условия .. :-o

DownloadVirus
07-30-2011, 22:19
Зависи с какво разполагаш в домашни условия,обаче по-важното е какво ядеш,тренировката за самият бюст може да не е много обемна и натоварваща,но самото "стягане" идва от мускулната маса,при жените е по-добре процента на мазнини да е по-голям в бюста,а и по принцип нормалните нива на подкожни мазнини на жените са 20-25%,докато при мъжете 10-12%

Biskfitka
07-30-2011, 23:49
Опитах се да правя диетата,не става.Започнах да ям нормално,даже и малко и за 10 дни съм свалила около 2 кг. :) Тая вечер бях на годеж и имам чувството,че съм си ги върнала,но едва ли 8-)

DownloadVirus
07-31-2011, 06:06
Може би ;)

alehole
07-31-2011, 06:14
Добро утро.Как сте? :) Шоколадчето наистина се изгуби :( А тя много ни мотивираше :D Днес ми е въглехидратен ден :) 27-ми ден ми е,не съм се мерила и теглила още.. :-o
*Лелеле 29-тия ден идва :booooomb:

DownloadVirus
07-31-2011, 06:35
Само да ви светна,че тази 90 дневна диета е пълна боза ;) Типични диетки за 10 годишни затлъстяли момиченца :)

alehole
07-31-2011, 07:02
^Така ли?И какви са доводите ти,за да твърдиш това?

justasmile
07-31-2011, 07:07
Хей, всички в темичката ли спазвате 90-дневната? :)

Искам да започна диетка с някой. :-D

Коя искаш да почнеш? Ако искаш може да си правим заедно 90-денвната :) Мен утре ми е белтъчен 8-) тоест първи (от сичките 4)

DownloadVirus
07-31-2011, 07:12
^Така ли?И какви са доводите ти,за да твърдиш това?

1.Веднъж на 29 дни правете разтоварващ ден.

Πpи opигинaлнaтa диeтa зa 90 дни, тoвa e дeн, в ĸoйтo ce пpиeмa caмo вoдa. Tъй ĸaтo тoвa e дocтa тeжĸo изпитaниe, ocoбeнo aĸo дoceгa нe cтe пaзили диeтa, мoжe дa cи избepeтe дневно меню за разтоварващи дни.

-Ден на вода,пълна безсмислица,загуба на време и здраве

2.Закуската трябва да е само от плодове или фрешове.

-Закуска само от захароза и фруктоза какво всъщност цели ? Нали ще отслабваш,какви са тези плодове ? И какви са всъщност плодовете ? Може би праскова и кайсия или банан ,който ще качи инсулина и ще прецакаш цялата диета?

3.Ограничете приема на газирани напитки, алкохол (може да пиете по чаша бяло вино), сол.

-Fail! Заменяш я с калиева сол

4.Πлoдoв дeн - Πpи eднo xpaнeнe нe cмecвaйтe плoдoвeтe. Инaчe ca paзpeшeни вcичĸи видoвe плoдoвe, cъщo paзлични видoвe cypoви ядки и семена (мoжe и пeчeни, нo дa нe ca coлeни).

-100% fail ! Ден само на плодове и то каквито и да e

5.Пъpви дeн - бeлтъчeн, втopи дeн - дeн c бoбoви xpaни, тpeти дeн - въглexидpaтeн, чeтвъpти дeн - плoдoв и oтнoвo пoвтapятe в тaзи пocлeдoвaтeлнocт.

Пълна безсмислица ! Първо имаш 3 дена в седмицата с фулл въглехидрати ,не знам за ква диета за отслабване говорим въобще..

Иначе общо казано ако приемаш калории под ОКБ-то си ще загубиш тегло,въпросът е какво ще е това,което ще загубиш и дали ще го поддържаш ;)

alehole
07-31-2011, 07:34
1.Водният ден не е безсмислен-добре е веднъж месечно да си правиш очистване от всички токсини.С помощта на водата нито се качват, нито се свалят килограми. Тя забързва обмяната на веществата, с което и стопяването на килограми.Другите плюсове на водата-кожата е опъната,блестяща....Водата просто е чудо....
2.Закуската-трябва да е зареждаща с енергия за целия ден.Тук закуската не е точно зареждаща с енергия,но плодовете със съдържащите се в тях витамини и плодова захар, са едно добро начало на деня.Като най-ефективна по отношение на полезност за организма и същевременно за запазване на идеално тегло е закуската, която включва кисело мляко, зърнени култури, плодове.Такава закуска помага за нормализиране на нивата на кръвната захар и регулиране на метаболизма.
*И твърдиш,че плодовете на закуска не са добро решение.Не мисля,че сандвич или киселото мляко с мюсли,са по-добър и по-нискокалоричен избор.
3.За солта-спор няма.
................
5.Последователността на дните е така направена,че всеки нов ден приемаш от различните групи храни.А въглехидратния ден е един от най-важните,тъй като тогава хапваш по-малко от т.нар.забранени храни.Ако го нямаше него,нямаше да може да се издържи диетата и като цяло така свикваш на един режим и можеш да контролираш напълно храненето си.

SladkaZagadka
07-31-2011, 07:41
Създателите на режима са диетолози, и то не 1 , а много - за всичко си има обяснение, а това какви храни приемаш на закуска е лично твой избор . Едно момиче от класа ми беше слонче. Една ваканция мина. Идва на училище и най-слабата ( нищо, че после разви анорексия..) - защо? Ами отговорът беше упражнения и 90-дневната. И според мен това е чудесен режим най-малкото за правилно и леко разделно хранене, на дни. Аз например не ям хляб в нито един от дните - така че не приемам въглехидрат и не го смесвам с другите . Спазвам стриктно диетата, никакво олио или зехтин, без пържено, газирано, ограничавам колкото се може тестеното във въглехидратния, а в другите въобще не го ям , сладко - да, но малко. И само в 3тия . Обличам си банските - гледам - седят ми чудесно. Вече досадното коремче е на половина - не съм подута след всяко хранене, а и то намалява от кардио и диетата. Някои хора ядат колкото си поискат - е, аз не. Максимум 10-15 хапки, колкото да ме засити засега и никакви междинни хранения. И има недостиг на калории, а с това се отслабва. Обаче майка ми е вманиачена да ме тъпче буквално - ядяла съм малко и сега прави някакви принцеси с кайма - да не ставам, докатон е ги изям :shock: Обясних й, че на закуска искам само плодове и тя не и не ... май заради нея ще се провали деня.. :( Или поне ще го разменя с белтъчен, а утре ще карам плодов.

divacheee
07-31-2011, 07:43
DownloadVirus как ти се струва разпределение на макронутриентите като съотношение В-45%, Б-40%, М-15% , ОКБ 2000 :)
Въглехидрати = 2000 х 45% = 900ккал ; 900:4 = 225гр.
Белтъчини = 2000 х 40% = 800ккал ; 800:4 = 200гр.
Мазнини = 2000 х 15%= 300ккал ; 300:9 = 34гр.

DownloadVirus
07-31-2011, 08:04
1.Водният ден не е безсмислен-добре е веднъж месечно да си правиш очистване от всички токсини.С помощта на водата нито се качват, нито се свалят килограми. Тя забързва обмяната на веществата, с което и стопяването на килограми.Другите плюсове на водата-кожата е опъната,блестяща....Водата просто е чудо....
2.Закуската-трябва да е зареждаща с енергия за целия ден.Тук закуската не е точно зареждаща с енергия,но плодовете със съдържащите се в тях витамини и плодова захар, са едно добро начало на деня.Като най-ефективна по отношение на полезност за организма и същевременно за запазване на идеално тегло е закуската, която включва кисело мляко, зърнени култури, плодове.Такава закуска помага за нормализиране на нивата на кръвната захар и регулиране на метаболизма.
*И твърдиш,че плодовете на закуска не са добро решение.Не мисля,че сандвич или киселото мляко с мюсли,са по-добър и по-нискокалоричен избор.
3.За солта-спор няма.
................
5.Последователността на дните е така направена,че всеки нов ден приемаш от различните групи храни.А въглехидратния ден е един от най-важните,тъй като тогава хапваш по-малко от т.нар.забранени храни.Ако го нямаше него,нямаше да може да се издържи диетата и като цяло така свикваш на един режим и можеш да контролираш напълно храненето си.

1.Вода така или иначе приемаш според теглото и енергоразхода и това дали взимаш добавки или медикаменти които товарят бъбреците.Пада се по около 1 литър на 30 кг за неспортуващ човек

2.Пак не разбрах тази захароза и фруктоза защо ти е ? За каква енергия говорим въобще ? Запълване на чернодробен гликоген и вдигане на инсулин до небесата ?

3.Плодовете на закуска са добро решение,защото от части спират катаболният процес след 8-9 часов сън,говорим разбира се за една ябълка около 60-70 грама,не цял ден на плодове

5.Тази последователност с бобови храни като боб и леща със съдражание от 60 грама въглехидрат в 100 грама продукт няма смисъл.

Трудно ще ме оборят най-вероятно тези "диетолози" с валидни аргументи,но както и да е :)

Peace :)

DownloadVirus
07-31-2011, 08:05
DownloadVirus как ти се струва разпределение на макронутриентите като съотношение В-45%, Б-40%, М-15% , ОКБ 2000 :)
Въглехидрати = 2000 х 45% = 900ккал ; 900:4 = 225гр.
Белтъчини = 2000 х 40% = 800ккал ; 800:4 = 200гр.
Мазнини = 2000 х 15%= 300ккал ; 300:9 = 34гр.

Ако е за качване на тегло,добре е :)

3oPuTy
07-31-2011, 08:10
Имам чувството,че говориш/пишеш ей така,колкото да не заспиш ...
К'во беше това за фала при солта?!В диетата се говори за обикновената сол - тя трябва да се изключи,а за калиевата - едва ли има човек,който да не е наясно,че тя може да се използва като заместител.Освен това,ако си беше направил труда да прочетеш,обикновената сол не е забранена на 100%,а просто нейния прием трябва да се сведе до минимум - има огромна разлика!
Що се отнася до плодовете за закуска - хапват се,предимно защото плод на гладно помага за редовното ходене до тоалетна по голяма нужда (това си е по принцип за плодовете на гладно),а и едва ли има момиче,което сутринта може да се нахрани стабилно без после цял ден да не му се драйфа?! :-o
Разделението на бобови,белтъци,въглехидрат и и плодове се прави за да не се смесват храни от различни групи.Това си е един вид разделно хранене.Ако се поровиш в нета ще видиш,че принципа е същия.
Между другото не е зле да не забравяш,че ти си мъж,а ние - жени.При двата пола нещата стоят по изключително различен начин ... Вие имате едни цели - ние други.Вие наблягате на мускулната маса/масивното тяло и за това НВД е може би най-подходящата за вас.Ние,обаче,не гоним релеф и масивност,нито пък хипер бързи резултати и точно за това повечето са на 90 дневната диета.При нея няма забранени храни (което е изключително важно за един подрастващ организъм)!Всичко може да се хапва,но в различни дни.Това е РЕЖИМ за момичета,които не бързат с резултатите.Това е най-обикновено разделно хранене,но вместо да си позволяват на всяко хранене да ядат дадена хранителна група,те го правят в определен ден,което помага и на организма да свикне,а и те самите не прекаляват с любимите неща.
Освен това не ми е ясно к'во точно правиш в темата и като какъв по-точно специалист се явяваш?! :-o Едно е да изказваш мнение и съвсем друго да НАЛАГАШ мнението си :?

Едит:К'во те интересува к'во ядат момичетата,които са на 90 дневната?!След като те се чувстват добре и свалят килограми и сантиметри не виждам какъв е проблема?!
Сега ще кажеш "Ами след диетата?!" - Ами всеки си има глава на раменете и ако държат да си запазят килограмите няма да се натъпчат още на първия ден,а ще започнат постепенно да включват и смесват храни.Все пак не са в чужно тяло - усещат си организмите ...

DownloadVirus
07-31-2011, 08:28
Съгласен съм с част от написаното @zority , но това далеч не е диета,с която може да не се лишаваш .. По-точно е диета с много лишения,караш доста с вода / плодове и да ти кажа честно знам и при жени и при мъже как е защото не се допитват само мъже до мен и наблюдавам резултатите.. Мога само да ти кажа,че при една РБД с повече енергоразход можеш без да се ограничаваш да ядеш както трябва,качествено и то може би да се тъпчеш и пак да сваляш,но това е далеч от представата на повечето момичета,които спазват подобни диети.

Wanderer1
07-31-2011, 08:39
Като гледам интересен спор се заформя... :-o
Някои казват, че 90-дневната е полезна, други не и всъщност кое е вярното?
Иначе днес ми е въглехидратен и сигурно ще ям пица със зеленчуци или кус-кус.

А тая лунна диета е голяма простотия... :?

3oPuTy
07-31-2011, 08:52
Не е много водата,нито плодовете :) Доста от момичетата хапват и зеленчуци в плодовите дни.Общо взето смисъла от този ден е да се хапват плодове и зеленчуци за да се разтовари организма от въглехидратния ден.
Съгласна съм,че с голям енергоразход е по-лесно,но не всички имат време за редовни упражнения и т.н.
А и не разбрах с к'во точно се лишаваш при тоя режим?!Аз съм я спазвала и от нищо не се лишавах,а съм страшно капризна на тема храна и нещата,които ям са в пъти по-малко от тези,които не ям.

DownloadVirus
07-31-2011, 08:58
Как от какво се лишаваш ?

-Ден на вода
-Ден на плодове и зеленчуци
-Дни при които трябва да ядеш определени храни без заместител - пълен абсурд

Както ти сака душата така си подбирай диетата,ама искам лично диетолозите да ми кажат аргументите си , ако имаш сайт на тези диетолози или нещо,където споменават защо,да ги видим и да обсъдим..

И да знаеш,че мога да аргументирам мнението си , ще го наложа на 100% :)

3oPuTy
07-31-2011, 09:13
За мен това не е лишение.Днес може да не мога да ям спагети,например,но утре ще мога ... Лишение е да не можеш да ядеш дадено нещо през целия период.То и без диета днес може да ти се яде нещо,но да нямаш възможност да си го хапнеш ... :) Аз лично харесвам режима (казвам режим,защото за мен това не е диета),защото само с него успях да се преборя с подутия стомах.До колкото знам и доста други момичета също.
При НВД също се лишаваш от много неща,но почти няма момче,което да тренира редовно и да не я хвали :)
Общо взето всичко си е въпрос на нагласа и на хранителни навици.Аз,например,мога цял ден да карам на плодове и зеленчуци,но за сметка на това не мога да ям нещо различно от плод на закуска,не мога да ям и за обяд и за вечеря месо.Като цяло не мога на вечеря да ям нещо по-тежко от салата.
Има диети,които са къде,къде по-тежки и с по-големи ограничения.Точно за това са диети - защото има нещо,което ти е забранено в даден ден или за даден период от време,но е по-добре да ти е забранено за 3 дни,вместо за целия период и след като свърши диетата да си наваксаш с въпросното нещо и да си върнеш килограмите,плюс някой отгоре :)

alehole
07-31-2011, 09:18
^Аз също се преборих с нередовния и подут стомах,заради този режим.Преди това съм пробвала много други,както и лекарства,но нямаше ефект.Но тези принципи на хранене ме спасиха.

gabri3lla
07-31-2011, 09:37
DownloadVirus, не знам защо се мъчиш толкова да убедиш някой от тази тема в неефективността на диетата. Всички имаме глави на раменете си,следователно сами взимаме решенията. Честно казано,която и диета или режим да хванеш,ако след това започнеш да се тъпчеш с всевъзможни глупости няма начин да не качиш отново. Съмнявам се да чаткаш нещата повече от диетолог,така че. :)

DownloadVirus
07-31-2011, 10:47
Съмняваш се,ама тези диетолози да ти кажа само кви са диетолози,нулев опит,слабо образование,щом ползват фруктоза за енергия са ми пределно ясни и.[/i]

alehole
07-31-2011, 11:01
^Ох,а ти какво предлагаш за тая енергия ??? Единствения източник на енергия са моно- и полизахаридите.И фруктозата е монозахарид.Да в чисто състояние е вредна за черния дроб и увеличава лошия холестерол,но можеш ли да твърдиш,че плодовете са отровни.Пък и в тях се съдържат фибри.В комбинация с фибри фруктозата е безвредна.
* Най-богатите на фибри зеленчуци са: артишок, аспержи, бамбук, бамя, бобови кълнове, броколи, брюкселско зеле, домати, зеле, зелен фасул, зеленолистни зеленчуци, краставици, лук, маруля, патладжани, репички, спанак, тиквички, чушки и др.
Най-богатите на фибри плодове са: ябълка, слива, праскова, нектарина, ананас, грейпфрут, боровинка, ягода, малина, череша, киви, пъпеш, диня и др.

DownloadVirus
07-31-2011, 11:12
И като са богати на фибри , к'во ? Ядем само плодове ? :-o
Само не знам как "не се лишавате от нищо" при положение,че ви казват какво точно да ядете и нямате право на отклонения- днес ядох пилешко,утре свинско,нали се сещаш ;)

alehole
07-31-2011, 11:18
^Закусваме само плодове.Добре ти какво предлагаш?И какво по точно искаш да ни вмениш?Да,всеки ден ядем точно определени неща,но явно това е цената за жените,за да имат хубава фигура и това не ми създава пречка да си живея нормален живот.
Само с трениране не става,трябва и хранителен режим и всеки трябва да открие подходящия за него.За мен този е супер.За друг-не е, и така.......

DownloadVirus
07-31-2011, 11:37
^Закусваме само плодове.Добре ти какво предлагаш?И какво по точно искаш да ни вмениш?Да,всеки ден ядем точно определени неща,но явно това е цената за жените,за да имат хубава фигура и това не ми създава пречка да си живея нормален живот.
Само с трениране не става,трябва и хранителен режим и всеки трябва да открие подходящия за него.За мен този е супер.За друг-не е, и така.......

Какво да предложа?

-Протеин на първо място,който е много важен след сън

И като ядете точно определени неща,тогава защо казвате,че "не се лишавате от нищо"

Грамаж няма,нищо не пише абсолютно?

По принцип не само тази,но и други хранителни режими изготвени не само за момичета,но и за билдъри (културисти) са напревени за хора,които не разбират много-много и евентуално не знаят ако им се дояде вафла в нисковъглехидратен ден какво да правят,нали разбираш ? :)

Не мисля,че аргументите да ядеш САМО ПЛОДОВЕ са валидни и да караш 1 ден САМО на вода,такъв шок общо взето за целият организъм за мен е излишен...

Хората на които давам съвети (така де ,говоря за приятели , познати и момичета и момчета) остават доволни от резултатите,въпреки,че хранителният им режим е доста разбъркан,защото им е трудно да спазват 365 дни в годината подобен)

starr21
07-31-2011, 11:43
Добре де DownloadVirus защо не ни оставиш да си спазваме диетата,тъй като както се каза по горе имаме глави на раменете си и имаме правото да избираме какво да ядем! Щом на нас ни помага какъв точно ти е проблема. Ти си спазваш свой си режим,ние наш си ;) Ние избираме какво да ядем ако искаме ще ядем само плодове,ако искаме ще пием само вода. И наистина не се лишаваме от нищо,ако щеш разбирай :)

3oPuTy
07-31-2011, 11:46
Я ми обясни,господин Всезнайко,в коя диета не ти казват,какво да ядеш?!
И кое в 90 дневната е забранено?!Дори чипса е позволен,но в определен ден ... Можеш да ядеш ВСИЧКО,проумей го!
Това,че в даден ден не можеш да ядеш картофи,например,не означава,че се лишаваш от тях ... То по твоята логика всеки човек се лишава от нещо постоянно,защото дори и да не си на диета в момента може да ти се дояде черен хайвер ама ако нямаш под ръка или нямаш достатъчно средства да си го осигуриш си е лишение ...
И к'во като цял ден караме на плодове и ЗЕЛЕНЧУЦИ?!За нас момичетата това си е нормално,най-вече в тия жеги!!!Освен това водния ден НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН!!!Всеки сам решава дали да го прави или не,а и въобще не е труден ...
Що се отнася до по-стабилната закуска - да си се замислял,че всеки организъм е различен и не може всички да закусваме това,което ти закусваш?!За едно момиче,дори което не е на диета,е доста трудно сутринта на гладно да се нахрани с нещо по-тежко и засищащо ...
Айде стига си ни занимавал с глупости!Както виждаш никоя не е съгласна с теб и не мислим,че имаш работа тук ... Всеки има глава на раменете си и си преценява как да се храни!!!
А и спри да повтаряш все едно и също - не сме тъпи и можем да четем.Не е необходимо всеки твой пост да съдържа едно и също нещо,написано по различен начин ...

alehole
07-31-2011, 11:54
^Зори , кога мога да ям зелева салата? :-o

DownloadVirus
07-31-2011, 11:55
Извинявай,не знаех,че тук е само за момиченца ;( Колко сад ;(
90% от нещата,които казваш са пълни глупости,прочети отново написаното от мен и от теб и ако имаш м.капацитет ще разбереш за какво става въпрос (именно за лишението от храни и тн) Следвайте си я диетата,само не ме учете при момичетата как било "сутрин в тия жеги" ала-бала , три сълзи,тва,че ти не можеш да се храниш както трябва по ред причини , who cares :-)

SlowDownBaby
07-31-2011, 11:56
Оф аз се отказах да прочитам всички страници,че стана един ГОЛЯМ СПАМ,от който никой не се интересува.Ние си отслабваме,не се ограничаваме,не гладуваме и нямаме проблем с диетата !

Та....мога ли да ям мекичета във въглехидратния ? Защото вече намразих спагети,а пица не ми се яде ? :-o

alehole
07-31-2011, 11:57
^Оо,можеш и още как.Аз онзи ден ядох :D

DownloadVirus
07-31-2011, 11:59
Препоръчвам за въглехидратен ден палачинки от трици и яйца с малко орехи и няколко резенчета банани :D Става наистина доооста вкусно,щом го направих аз дето не мога да готвя вкусно,представям си някой,който може :D

starr21
07-31-2011, 12:01
Аз пък си измислих едни много яки упражнения за кракааа :Д А DownloadVirus да се Download-wa извън тази тема,щото само глупости говори ;)

DownloadVirus
07-31-2011, 12:06
Аз пък си измислих едни много яки упражнения за кракааа :Д А DownloadVirus да се Download-wa извън тази тема,щото само глупости говори ;)

Садна ли и ти бе :D Глупости,ама качи някоя снимка да ти видим :D Или пък се аргументирай ;) Като не ви 'ареса и тва е,само се чудя тия "диетолози" някакви анонимни ли са ? И като знаят толкова много как изглеждат ?

90 дневната е only for women ? Or maybe ... not :)

3oPuTy
07-31-2011, 12:13
Препоръчвам за въглехидратен ден палачинки от трици и яйца с малко орехи и няколко резенчета банани :D Става наистина доооста вкусно,щом го направих аз дето не мога да готвя вкусно,представям си някой,който може :D
Момичето говори за 90 дневната - спри да се изказваш неподготвен!
А за моя мозъчен багаж не се тревожи ...
Айде спри да спамиш в темата - както виждаш никой не ти отразява "компетентните" мнения ... А ако толкова много искаш да разбереш кои са създателите на режима - използвай Гуугъл,не е толкова трудно!!!Или от много протеини и щанги вече не знаеш как се използват тия елементарни търсачки?!
Що се отнася до снимките - като ти се гледат снимки с резултати на момичета от форума,спазващи режима спокойно можеш да се поровиш из старата тема - не е толкова трудно :?

Зелето,аз лично,си го хапвах през всеки ден,когато ми се ядеше,защото съм маниак на зелевата салата :) Само не прекалявайте много,защото си е тежичка храна :)

alehole
07-31-2011, 12:17
^Аз от няколко дни съм на зелева салата непрекъснато.Толкова ми е вкусна.Но иначе в диетата пишеше зелето за белтъчния ден,но :oops:

DownloadVirus
07-31-2011, 12:26
OFFTOPIC:

@Zority - точно , станал съм тъп и корав от тези щанги ! Дерзай ;)

starr21
07-31-2011, 12:38
Оф аре стига бе братле не схващаш ли че НИКОЙ не се интересува от тва което казваш ? Аре стига!
И за да не е спам. Аз също ОБОЖАВАМ зелева салата :D

DownloadVirus
07-31-2011, 12:54
Ясно,бе братле,карайте си по 90 дневната диета и правете к'вото ви хрумне! Кой съм аз,че да ви наливам акъл в главата :X Наистина , к'во ли ме интересува к'во ще правите! Ае със здраве и .

stefity
07-31-2011, 13:06
Оф, ама и вие пък се спрете... :) Не е лошо момчето да си каже мнението, стига сте го джавкали като изгладнели хиени. Не го познавам, не познавам и вас, но повярвайте ми, това излишно хулене е много неприятно, когато някой страничен чете. Щом си отслабвате и си харесвате режима защо тогава продължавате да набирате и да спорите като му повтаряте колко е тъп, ограничен и т.н. Грозно е, разберете го. :)
А като гледам снимките на момчето... ами, резултатите говорят сами за себе си. Общувала съм и съм била в сферата на много културисти, фитнес треньори и трениращи и това, което е постигнал не се прави само със щанги и хапове, трябва и мозък, разберете го. И това, което е постигнал е много... много, защото е нужна страшна психика и ужасно много време за тези резултати.
Аз мога само да му кажа евала, за резултатите и за това, че поне си изказва малко по-цивилизовано мнението от вас, като не използва такива думички като "тъп" и подобни. :) Гледайте си режима, отслабвайте си, и оставете момчето, което сигурна съм всяка една от вас е харесала и в реалният живот ще се скъса да му се сваля, само заради тялото, без да се замисля аджеба дали е тъп или умен, ама тука като ви скочи някой и айде, всичко ви е криво. :) Замислете се, ако ви беше подкрепил много бързо щяхте да го налазите и да му казвате какво хубаво тяло има, нали...
:wink:

alehole
07-31-2011, 13:09
.........Хубавата ни тема стана на мазало!СУПЕР !!!!!!!! :-x

3oPuTy
07-31-2011, 13:21
Да се изказва - лошо няма,но да налага мнение - не става!!!Тръгва да обяснява на всички как било глупаво да спазват 90 дневната диета,а по-назад обяснява как НВД,която е в пъти по-строга и ограничена,била подходяща за едно от момичетата (забравих ника) ... Е нали уж е против ограничаването,нали трябвало да се храним с к'вот си искаме :? Както и да е!Аз продължавам да си държа на мнението,че е тъпо да се опитва да налага мнението си на другите,както и че мнението му относно лишението е напълно грешно :)
Що се отнася до твърдението ти,че всяка от нас би си паднала по него - моля те не ни слагай под общ знаменател :? Това,че ти го харесваш като визия съвсем не означава,че всички го харесваме.
А и за подобно тяло не е нужен много акъл.Не казвам,че той е прост,но определено не се изисква много умствен багаж за подобен релеф.Познавам момчета,които са кухи като лейки,не използват химии и пак са като двукрили гардероби :)
...
Както и да е.Мисля,че е крайно време да прекратим тази тема.Той се изказа многократно,никоя от нас (е освен ти де) не е съгласна с него,надменното му държание и компетентност подразниха доста от пишещите в темата,не успя да помогне на никоя с коментарите си ... Вече е време да се върнем към темата и нормалния тон ...

DownloadVirus
07-31-2011, 13:37
Само да уточня,че НВД не съм препоръчвал на никое момиче от тук,а препоръчах ВМ-НВД , разликата е ЕЙ ТАКАВА

Поздрави!

Sisxx
07-31-2011, 13:59
Спирайте се вече, само по българските форуми ги има тия лайнарщини... :?

divacheee
07-31-2011, 14:52
Не знам вие как си правите зелевата салата ..ама аз слагам и настъргана краставичка, морков, малко магданоз (нарязан на много ситно) и сладка царевица (консерва) .. ейй хора толкова ми е вкусно .. това мога да го ям винаги :D

Дайте линк на първата тема, че не мога да я намеря :S

alehole
07-31-2011, 14:55
Аз си я правя само с зеле и моркови и да си призная днес сложих по-малко олио и сол,колкото да има лек вкус.

3oPuTy
07-31-2011, 15:09
Не знам вие как си правите зелевата салата ..ама аз слагам и настъргана краставичка, морков, малко магданоз (нарязан на много ситно) и сладка царевица (консерва) .. ейй хора толкова ми е вкусно .. това мога да го ям винаги :D

Дайте линк на първата тема, че не мога да я намеря :S
Има линк към старата тема още в първия пост :)

divacheee
07-31-2011, 16:10
Има линк към старата тема още в първия пост :)

да, късно видях :-D

SlowDownBaby
07-31-2011, 17:15
Иии въглехидратен,отдавна не бях спазвала напълно правилно ден,така че днес се гордея със себе си :D
Закуска : нямаше,проспуснах..
Обяд в 14:30 : 3-4 мекичета
След това каране на колело 15 минути,плуване,и после още половин час колело.
Вечеря 20:15: сладолет Фамилия ;д

infinitypeace97
07-31-2011, 19:07
Реших да си кажа и аз мнението за 90 дневната. Ами то е на кантар. От една страна съм доволна, защото ми помогна с подутия стомах, от друга изобщо не съм, защото кой по дяволите е сложил картофите и ориза в бобовия ден?! :? Това са си въглехидрати!! Също така не ме кефи и закуската с плодове само. Хубаво е един свеж старт на деня, примерно изяждаш една ябълка + нещо друго, защото стабилната закуска е доста важна. не бих я правила повече тая диета, вече не съм й фен. не бих я препоръчвала. Кфи диети, кфи глупости? Спорт му е майката. Яжте си шоколад, после бягайте да тичате, да изгорите калориите. Е тва е. Няма какво да ви текат лигите пред някой шоколад. (тук главно фиксирам себе си)
А тая лунната диета е простотия според мен.
Аз реших, че повече диети няма да правя. Сега вече трети ден се разхождам напред-назад цял ден и имам резултат.
Сега сигурно някой ще се заяжда с мен, заради мнението ми. Ама това си е истината (според мен и за мен) Сори. И не ми е нужно никой да се съгласява или да приема мнението ми.

justasmile
07-31-2011, 20:11
[b] Хора!!! Моля спрете! Като направих оригиналната тема, просто исках хора, с които взаимно да се мотивираме! Имам предвид, че дори нямаше значение за мен кой, какво яде... Номерът беше просто за мотивация. Не ме интересуват 'компетентните' ви мнения (въпреки че имаше такива) и то не само мен!!! Земете се стегнете!

по темата: днес ядох сичко, което можеше да ми се дояде до октомври. Утре започвам 90-дневната на чисто този път ще го направя както трябва!

3oPuTy
07-31-2011, 20:34
^ Значи сме две от утре 8-)
Аз обаче се замислям дали да не си махна въглехидратния,защото ми е много труден :? Не обичам сладко,не обичам спагети,ония подобия на пици също не ме радват ... :? Общо взето трябва да си карам само на филии с лютеница и плодови Форнети :?

tear
07-31-2011, 22:15
Здравейте , приемате ли нови :)

Такаааам , решила съм от утре да започна 90 дневната и упражненията Slim and sleek , и имам няколко въпроса - в белтъчния ден могат ли да се ядат овесени ядки с мляко (четох описанието на диетата , но за тях нищо не е казано :-o ) , и за какво е степера - за стягане или за отслабване :oops: - понеже искам да горя мазнини а не да си стягам :-D

:)

Milly4
07-31-2011, 22:27
Здравейте , приемате ли нови :)

Такаааам , решила съм от утре да започна 90 дневната и упражненията Slim and sleek , и имам няколко въпроса - в белтъчния ден могат ли да се ядат овесени ядки с мляко (четох описанието на диетата , но за тях нищо не е казано :-o ) , и за какво е степера - за стягане или за отслабване :oops: - понеже искам да горя мазнини а не да си стягам :-D

:)
Степерът, помага за сваляне на тегло, съдейства за оформяне на по-красиви бедра и дупе.

tear
07-31-2011, 22:47
мерси :)

Biskfitka
07-31-2011, 23:46
Опитах се да правя диетата,не става.Започнах да ям нормално,даже и малко и за 10 дни съм свалила около 2 кг. Smile Тая вечер бях на годеж и имам чувството,че съм си ги върнала,но едва ли Cool

Може би ;) Кое е може би?! :D

DownloadVirus
08-01-2011, 05:27
Може би е отслабнала :D

alehole
08-01-2011, 06:49
Добро утро :) Аз преди малко станах.Днес ми е плодов,а утре воден ден. :grin: Сега ще ям пъпешшш :-)

AutumnTears
08-01-2011, 07:22
Download, подписът ти ме отврати, следващия път снимай директно някоя тоалетна :smt078
Започвам от днес диетата, нямам много за сваляне, но ми помага да се чувствам по-добре.

DownloadVirus
08-01-2011, 07:29
Download, подписът ти ме отврати, следващия път снимай директно някоя тоалетна :smt078
Започвам от днес диетата, нямам много за сваляне, но ми помага да се чувствам по-добре.

Като те отврати не го гледай , тва са съблекалните и бай дъ уей,тва не съм аз..Аз съм тоя на снимката на аватара ..

billytalent
08-01-2011, 07:58

Заедно :-)
И аз искам да сваля 4-5 кг. 8-)

aLLa
08-01-2011, 09:28
Момичета, днес ми е 34 ден - белтъчен :)
В момента не искам да се тегля, дойде ми и съм доста подута, което ми създава ужасен дискомфорт :x
Последно се теглих преди 10 дни, кантарът показа 48 кг, а диетата започнах 55кг. Доста добре се чувствам, а разликата определено е голяма :)
Мисля да продължа до 90 - тия ден :)

katii
08-01-2011, 13:12
aLLa спортуваш ли нещо ? :)

starr21
08-01-2011, 13:16
^ +1
Някой опитвал ли е лунната диета?

Milly4
08-01-2011, 13:19
^ +1
Някой опитвал ли е лунната диета?
Аз съм я опитвала и съм доволна от нея. :)

justasmile
08-01-2011, 13:22
Белтъчен: без прегрешения за сега :)
закуска: праскова
обяд: 2 кюфтета и 2 кебапчета

сега ще правя тае бо 8) 8) и после навън (sun)

tear
08-01-2011, 14:01
Първи ден - белтъчен
Закуска - нямаше
Обяд - половин краставица със сирене и кашкавал
Вечеря - може би омлет
спорт - 30 min Slim and Sleek

mine
08-01-2011, 14:08
Никнейм: Мине
Години: 16
Височина и килограми: 167 см - 60 кг
Желани резултати: 53-55кг
Диета: 90 Дневна диета
Начало: 1 Август 2011
Упражнения: Синди Крауфорд(нз дали се пише така), фитнес

titinkaa
08-01-2011, 15:09
Здравейте!

Преди малко се върнах от морето и седнах да ви пиша. :) За 6 дена на морето съм качила само 500гр,което е нищо,и от утре си почвам пак режима. :)

Wanderer1
08-01-2011, 15:31
Здравейте и от мен! Днес ми е плодов и засега съм без прегрешения. За обяд си направих салата (не точно, само си нарязах домат и краставица), а за вечеря ще ям пъпеш. На 20 отивам на море :grin:

Sisxx
08-01-2011, 15:38
^Браво, дано до тогава да си постигнеш резултата и да събираш всички погледи на плажа! :P

Wanderer1
08-01-2011, 16:04
^Браво, дано до тогава да си постигнеш резултата и да събираш всички погледи на плажа! :P

Мерси :-) :-) :-) :P

alehole
08-01-2011, 18:26
Здравейтеее :) Днес мина перфектен плодов...А утреее 8-) ВОДИЧКА :-) :grin: Подготвила съм се психически,физически и всякак :)

BooNBooN4eToo
08-01-2011, 18:36
Здравейтеее :) Днес мина перфектен плодов...А утреее 8-) ВОДИЧКА :-) :grin: Подготвила съм се психически,физически и всякак :)

Айде муцка успех :-D, после да кажеш как мина деня ти :)

alehole
08-01-2011, 18:48
Ох да,сега се чудя да си остана утре вкъщи и да спя цял ден или да се мотая по София,чудя се кое ще е по-добре :D Ох , утешавам се,като си казвам,че след водния ден се отслабва от 1-3кг. и после другите дни ще ходя на ресторант да ям :D А днес си купих уникална рокля и ми стои много добре :oops: :-)

justasmile
08-01-2011, 18:51
alehole успех утре :)

Белтъчен ден: според мен е без прегрешения, защото не бях особено гладна вечерта 8-)
обяд: 2 кебапчета 2 кюфтета
вечеря: чаша и половина прясно мляко (0,1%) .. доволна съм 8-) утре ще ям оризче със зеленчуци :grin:

aLLa
08-01-2011, 18:58
aLLa спортуваш ли нещо ? :)

Често казано преди да започна диетата спортувах постоянно, но сега почти нямам време и рядко ми се случва.. от което ми е доста гузно :( :(

katii
08-01-2011, 19:41
Браво за резултатите :)

BooNBooN4eToo
08-01-2011, 20:04
Ох да,сега се чудя да си остана утре вкъщи и да спя цял ден или да се мотая по София,чудя се кое ще е по-добре :D Ох , утешавам се,като си казвам,че след водния ден се отслабва от 1-3кг. и после другите дни ще ходя на ресторант да ям :D А днес си купих уникална рокля и ми стои много добре :oops: :-)

ооо, ами не знам аз лично не бих издържала цял ден навън само на вода, при тези изкушения............... в хранителните магазините и разни такива :-D , но пък ако времето е горещо мисля че няма да ти се "отвори" апетита :P

alehole
08-01-2011, 20:31
:D Ами вероятно ще обикалям цял ден :D А ти Бонбонче,на 90 дневната ли си и ако да-кой ден ? :-)

BooNBooN4eToo
08-01-2011, 20:57
^ Ми не в момента не съм на диета понеже преди няколко месеца бях си поставила един ограничителен режим, но организма ми не го понесе и цял месец след това ходих по болници, разни такива и от тогава си казах,вече никакви диети (поне за сега :-D ) Но зато пък редовно спортувам, гледам се да съм в движение :D :) Но следя темата, ако решя някой ден да започна някоя диета да имам повече опит :)

sh0c0ladch3ee
08-01-2011, 21:18
Миличките миии :-) :-) :-) :-) Здравейте :-) Ужасно се извиневам, че ме нямаше толкова дълго, ама само проблеми с тоя комп :D липсвахте ми, някак си по-несигурна бях но се справям и не съм се предала, вече всичко си е наред при мен оправи ми се подутото коремче още на 2рия ден. Вие как сте ? Аз ще потренирам след малко :) и момичета, забелязах, че когато тренирам вечер преди лягане на сутринта има огромна разлика, а ако легна без тренинг съм същата като предния ден.
Вече обещавам да пиша честичко :-) Лофкам си ви ! :-)

Ох обаче ще трябва да направя нещо по-сериозно по въпроса с целулита.. верно, че намаля но ми се ще хич да го няма.. Чела съм, че когато се приемат много течности-вода, целулита намалява затова ще се опитам да пия повече, също съм чувала за отайка от кафе и това ще пробвам, има още нещо което е много гадно.. но ще се мъча-контрастните душове. Ако знаете нещо ефикасно споделете :)

3oPuTy
08-01-2011, 22:56
Масажите с мед също са много ефикасни,но е по-добре да ги прави специалист,защото в противен случай като нищо ще си със сини зони поне 5-6 дена :?

alehole
08-02-2011, 04:31
BooNBooN4eToo-браво,само спорт му е майката :D
Шоколадче-липсваше ни :P но се радвам,че ти не си си развалила режима и спортуваш. :-)
ДНЕС Е ГОЛЕМИЯТ ДЕН :D Воден ден.......след 1 час излизам и такам :grin: Дано днес имам някви задачки,за да не мисля за храната :)

titinkaa
08-02-2011, 06:56
От днес съм пак на режима ми. :)

sh0c0ladch3ee
08-02-2011, 07:25
Добро утро мацки :-)
alehole успех днес, дано успееш ! аз на моя воден през деня бях супер ама вечерта майка ми като сготви.. без малко да се предам :D и все пак мина без грешки :grin:
днес мисля да хапвам само продове и много водичка :) :-)

karamelcheto92
08-02-2011, 08:49
Здравейте днеска ми е въглехидратен ден и обещавам всеки ден да пиша в темата.
З 1 Банан
О Солети stickletti
В Незнам не съм го измислиа още

Wanderer1
08-02-2011, 09:10
Здравейте! Добре дошла на sh0c0ladch3ee :-) Днес белтъчен. За обяд ще ям зеле, на вечеря пъпеш сигурно. След малко отивам да си направя pump it up-a и Синди Крауфод. Да ви питам, може ли някой да ми намери клипчетата с тае бо-то, което прави, но не от zamunda, че оттам нещо не могат да ми се теглят. И ако го има в you tube примерно да постне линк. Мерси много :-)

titinkaa, много си хубава на снимката на профила ти :)

3oPuTy
08-02-2011, 09:44
Wanderer1,напиши в youtube "Tae bo Billy Blanks" и си избери някое :)
titinkaa,наистина страхотна снимка :) И определено никога не бих ти дала килограмите,които спомена като начални :shock:
Оффф,аз с тоя ПМС дет' ме мъчи вече седмица съм направо като парцал :( Не мога да тренирам,всичко ме боли ... Направо е ужасно :(

justasmile
08-02-2011, 10:31
titinkaa наистина изглеждаш много слаба :) Браво!

Днес ми е бобов :) Без прегрешения за сега :grin:
обяд: ориз - задушен и филийка и половина хляб (мнооггггоо ми се беше дояло, иначе почти хляб не ям - не обичам)
вечеря: половината от ориза за обяд ( да се надяваме,че ще е без прегрешния) 8-)

deHiTo0
08-02-2011, 11:18
Iskam da vi pitam kakvo moga da qm mejdinno v bultuchniq den?
Izvinqvam se, che pisha na latinica, no nqmam bulgarska klaviatura! :o :(

3oPuTy
08-02-2011, 11:38
Може да хапнеш някакъв плод :)

Wanderer1
08-02-2011, 11:43
3oPuTy, мерси за отговора! :-) От днес смятам да го започна

DownloadVirus
08-02-2011, 12:47
Здравейте! Добре дошла на sh0c0ladch3ee :-) Днес белтъчен. За обяд ще ям зеле, на вечеря пъпеш сигурно. След малко отивам да си направя pump it up-a и Синди Крауфод. Да ви питам, може ли някой да ми намери клипчетата с тае бо-то, което прави, но не от zamunda, че оттам нещо не могат да ми се теглят. И ако го има в you tube примерно да постне линк. Мерси много :-)

titinkaa, много си хубава на снимката на профила ти :)

Протеинов ден със зеле и пъпеш :-o

Wanderer1
08-02-2011, 12:50
Не, на вечеря няма да е пъпеш 8-)
Иначе на обяд беше някакво готвено зеле (нали можело да се яде в белтъчния ден)

aLLa
08-02-2011, 12:54
Момичета на мен вече ми е 35 ден - варива, но забелязвам напоследък, че имам ужасна загуба на апетит. Вече всички около мен започнаха със забележки, че съм отслабнала и т.н.. докато накрая положението започна да не се търпи и само това слушам. Аз не мисля, че съм отслабнала чаак толкова много.. и все пак започвам да се тревожа, защото никак не ми се хапва :x :x
Дали ми се е свило стомахчето от диетата, в никакъв случай не съм имала за цел да гладувам. Даже имах дни, в които си хапвах доста.. :?

katii
08-02-2011, 13:01
Пусни няколко снимки ако можеш :) Колко си висока ?
бтв и аз от петък почвам 90-дневната сериозно, защото все я развялям :?

SlowDownBaby
08-02-2011, 13:24
Аз пък вече я спирам.Найстина взе да ми писва от това да не ям каквото искам,така че ще си ям всичко,но просто ще спортувам по честно.
Толкова ми се яде пица със царевица с домати,месо,СИРЕНЕ :smt007 ииии със всичко което може да се сложи отгоре :D Пък за дюнер или чипс да не говорим..............
Така че момичета...приятно ми беше ;д аз ще продължавам да пиша в темата,защото ще съм си на мой режим,и това което казах за пицата и дюнерите - Да,ще си ям,но естествено няма да се натъпча със всичко,че после да си върна см.. ограничено,но поне ще ям ;д
И между другото,ще продължавам да си спазвам режима от диетата,но горе-долу...например днес ми е белтъчен,но за закуска хапнах само сладолет.Мисля по късно да ям бъркани яйца със сирене,и естествено до 8 часа. :)

katii
08-02-2011, 13:32
SlowDownBaby колко време я прави и колко кг свали ? :)

DownloadVirus
08-02-2011, 13:57
Не, на вечеря няма да е пъпеш 8-)
Иначе на обяд беше някакво готвено зеле (нали можело да се яде в белтъчния ден)

Ако в белтъчен ден ядеш само зеле и пъпеш не знам защо въобще го наричаш "белтъчен" Иначе - да,зелето може,пъпеша вечерта избягвай

bloodymirror
08-02-2011, 13:58
Хopa днеска цял ден ебаси глада ме гони..нещо ефикасно за подтискането му да знаете?

alehole
08-02-2011, 18:47
Йейй :grin: Мина водния ден.Изкарах си го нормално,нямаше прегрешения.Иначе днес все едно всички се бяха наговорили да купуват сладки неща и солетки и чипсове и плодове,абе всичко :D Ама го издръжах,за целия ден изядох 1 дъвка орбит :D
Тези дни ще се храня по ресторанти,но няма да пренебрегвам диетата.Специално дори заради нея ще се храня в ресторанти.Утре може да хапна един кашкавал пане,без хляб,а после за вечеря няма да е същото обаче,а ще е зеленце. :-) :-) :-) Днес много исках да ви пиша,но нямах кирилица.... :(

titinkaa
08-02-2011, 19:10
aLLa
може ли да пуснеш снимка?

vikiraa
08-02-2011, 20:52
Аз свалих 3 кг юли месец чрез моя режим...Сега съм 170 - 54кг дано е добре :D Всички ми казват,че съм станала много слаба. Имам още 1-2,3кг за сваляне и ще съм екстра .. дано :D

fuckme
08-03-2011, 04:44
о на мен ми е първи ден и почнах закуска малко вода и малка кофичка 190грама активия натурална. за обяд ще видим какво ще измисля :-o

titinkaa
08-03-2011, 05:49
-400гр ме показа кантара преди малко. :)

DownloadVirus
08-03-2011, 05:54
Стига гледа кво показва кантара,ами гледай кво показва огледалото .. ;)

titinkaa
08-03-2011, 06:17
^И огледалото го показва.

Nappii
08-03-2011, 06:25
Включвам се и аз в темата. Хапнах тази сутрин една препечена филийка, едно яйце и малко сиренце. За обяд ще видя какво ще измисля, а след малко почвам Pump it up :grin:

sh0c0ladch3ee
08-03-2011, 07:47
Добро утро :-)

Аз днес се изтеглих но съм си се същата моя си реим работеше 1вата седмица :D днес ще експериментирам с нещо ако издържа ще опитам поне 1 седмица да го спазвам.. Та то е нещо такова: сутрн зелен чай, обяд плод, после пак чай без захар.. предполагам с лимон, после пак плод и така до вечерта ии също много вода по всяко време. За мен не е кой знае какво гладуване защото преди по цял ден съм стояла гладна.. само ще е мъчително майка ми като започне да готви :D иначе аз вчера въобще не го считам за някъв ден.. сутрин - банан, обяд леща, следобед плодов сладолед, вечеря панирано сирене и след това 2 3 хапки торта :D :D :D отпуснах се много почти не спазвам нищо затова се риших на нещо по-сериозно, поне за сега да видим резултат ще има ли.
И такам при вес как е :-) Мацките с резултатите.. ще пуснете ли снимкии :oops: :-) :-)

Wanderer1
08-03-2011, 08:21
Добро утро и от мен! :-)
Шоколадче, режимът много оскъден ми се струва, защото като спреш диетата може да си ги върнеш.
На мен водния ден ми се пада на морето, а там е изключено да го направя. Ще го направя като се върна.
Вече не ми се спазва 90-дневната, още повече, че резултатът е много по-малък, отколкото с моя режим. Мисля си след следващия плодов да я спра и да продължа с режима от преди, но ще ям по-малко. Само след морето ще си направя водния. След малко ще правя pump it up и тае бо.

sh0c0ladch3ee
08-03-2011, 10:57
Е за мен това не е проблем, в смисъл като свърша с този режим няма да започна да се тъпча, ами например веднага след това ще започна 90 дневната или някакво режимче с което внимателно да се захраня. Като цяло за мен това се превърна в начин на живот и мисля, че като спра с диетите все пак няма да ям хляб или да се тъпча със шоколад както преди :D Абе ще видим аз може и да не издържа.. :D иначе мерси за съвета :D наистина ще внимавам да не се получават такива нежелани ефекти :-)

SladkaZagadka
08-03-2011, 12:36
Тарарарам.. днес белтъци
З : малко пъпеш
О : риба с малко краставичка
В : половата обяд

+ 5 км ходене
+ зумба танци след малко
+ 30 минути въже

Обаче има нещо, което ме смущава - миналото лято нищо не правех , по цял ден у дома и си мислех, че съм отслабнала и всичко ок, обаче беше точно обратното - станала бях като прасенце, защото никакъв спорт лятото и само пържено , а другото- в големи количества. Обаче това лято е различно, само здравословно, доста спорт и хранене и мисля, че започвам да забелязвам ефект като се погледна. Обаче става така- поглеждам се, радвам се че съм отслабнала.. след 5 минути минавам през друго огледало, гледам се и въобще не съм доволна и даже мисля, че няма ефект - защо така? Вярно, че има огледала, които те правят да изглеждаш по-слаб и по-пълен, обаче.. :o ??

3oPuTy
08-03-2011, 12:48
Това е защото сваляш постепенно,а не от раз.
Точно заради това е хубаво преди да се захванете с дадена диета/режим/спорт да си направите една снимка с дадени дрехи и след известно време да се снимате със същите дрехи,от същото разстояние за да може да видите разликата :)

mynichka
08-03-2011, 13:39
Включвам се и аз на принудителна диета (за сега не мисля да казвам причината- не ми е никак приятно) Та 2 месеца горе- долу ми е позволено почти само кисело мляко и пасирани супи.

justasmile
08-03-2011, 14:12
Moмичета, туко що си направих една мноооого хубава тортичка за вечеря. Тя е като бисквитина, само че с един слой кроасани.. мноогоо вкусничко. Сега ще карам велоергометър, че докато я правих.. абе сещате се :D За 3-ти път ще карам днес (2 х 300 кал) ,само че сега ще карам 400 след това ще вечерям тортичката, след това излизам навън с колелото, след това ще карам пак 400. И за днес се получават изхабени 1400 кал 8-) Даже и повече, щото сутринта ходих към 45 мин. след това чистих вкъщи и 3 пъти се качвах по стълбите (до 5 етаж), защото и 3 пъти излизах 8-) Хайде, аз отивам да се мъча на велоергометъра :D

Yankee
08-03-2011, 14:14
^ Смайл,ергометъра как ти действа?Смисъл,извайва,сто ява или прави мускулите по-големи?Питам,защото мисля да си купя :)

SladkaZagadka
08-03-2011, 18:56
Така .. пускам снимки, първата е от февруари месец, но всъщност така бях до средата на юни - не съм мърдала, никаква физ.активност и доста нагъване :D . Втората е от преди мъничко. За разлика - сигурно има някаква :D - иначе си продължавам , не съм се отказала :o
1. http://i51.tinypic.com/28bfqz5.png
2. http://i54.tinypic.com/2q9ggef.png

Към 14.09 ще пусна още една снимка, дано дотогава да съм се стопила :grin: - особено сега, като ще ходя на село ии 10 дни цял ден навън само ходене, джогинг и тн :-D

alehole
08-03-2011, 19:30
^Браво.Имаш видима разлика в бедрата и паласките !!!!!! :-) :-) :-)

infinitypeace97
08-03-2011, 20:23
Здравейте мацкиии, как сте? :-) Искам да се похваля днес колко малко съм яла, като се има впредвид, че тия дни буквално по цял ден ходя. Закуска-cheerios със малко прясно мляко и 3 бисквитки, обяд-ябълка, 1/4 принцеса и сега вечерям съвсем малко готвено зеле с половин филийка хляб и една ябълка :grin: Днес се одържах от всякакви сладоледи, събуей.. Братовчед ми си взимаше от всичко, но азз-нееее :D

П.П SladkaZagadka Бравооооо! Имаш разлика! :grin: :grin:

DownloadVirus
08-03-2011, 20:59
^ Смайл,ергометъра как ти действа?Смисъл,извайва,сто ява или прави мускулите по-големи?Питам,защото мисля да си купя :)

Нито извайва,нито стопява,нито прави мускули,що за въпроси...

Milly4
08-03-2011, 21:01

Че тогава тва чудо кво прави? :?

DownloadVirus
08-03-2011, 21:02
Това е прост уред за кардио,зависи от хранителният ти режим и също така интензивноста..Тези неща относно "извайва,прави мускули" и тем подобни лафаджийски термини,не важат - просто и ясно.

sh0c0ladch3ee
08-03-2011, 21:05
наистина чудесни резултати брово :-) :grin:
и аз си направих някой друга сничица но не мисля, че си личи кой знае колко разликата.. ако някой иска да казва :) :-) азсе отказах от този изцяло плодов режим който днес си бях наумила защото ми се струва глупав и вреден :D Днес съм хапвала за закуска - водичка само, обяд 2 резенчета диня и за вечеря сварено картофче с грах. Въобще не се чувствам подута, нито пък гладна и си ми е супер надявам се скоро резултатите да са ми наистина големи, но ще видим.. :) :-) :-)

Yankee
08-03-2011, 21:07

Въпрос като въпрос,не четеш ли? :)

DownloadVirus
Като си под ОКБ-то си е нормално да сваляш,ама ще ме извиниш,тъпо е сутринта да не ядеш нищо,на обяд оскъдно и вечер да ядеш въглехидрати,било то 1-2 картофа с малко грах..

Milly4
шоколадче може ли снимчици? :oops:

SladkaZagadka
08-03-2011, 21:10
и аз си направих някой друга сничица но не мисля, че си личи кой знае колко разликата.. ако някой иска да казва :) :-)

Казвам :D

sh0c0ladch3ee
08-03-2011, 21:12
Виж мъжки не те питам ОК ? Аз така съм преценила тва прая.. :D

Дамм може снимчици. Само секунда да ги кача на лапа и в прикачи и поствам :-)

alehole
08-03-2011, 21:16
^И аз искааааам :grin: :lol:

DownloadVirus
08-03-2011, 21:17
Както си преценила,бе женска..Прави си на к'вото искаш,нищо ,че не знаеш защо.. Дерзай ;)

3oPuTy
08-03-2011, 21:23
Оффф Вирусе сам си противоречиш ... Уж нищо не правело колелото,а служело за кардио ... Е нали аджеба точно при кардиото се горят най-много калории?!А и още не ми е ясно,защо продължаваш да пишеш тук,след като момичетата ясно изразиха недоволството си от мненията ти?!

Шоколадче,пращай и на мен :)

DownloadVirus
08-03-2011, 21:31
Оффф Вирусе сам си противоречиш ... Уж нищо не правело колелото,а служело за кардио ... Е нали аджеба точно при кардиото се горят най-много калории?!А и още не ми е ясно,защо продължаваш да пишеш тук,след като момичетата ясно изразиха недоволството си от мненията ти?!

Шоколадче,пращай и на мен :)

Еми да отговоря?!

1.Ставаше дума за велоергометъра..
2.Казвам,че нито "извайва,трупа мускули" и тн.. А това за калориите е смешно,това зависи първо от интензивноста,второ не са важни калориите които губиш по време на тренировка,а какво става след нея,трето с вашето възтановяване (ако правите интензивна тренировка) ще е доооста лошо,ако след тренировка ядеш диня и пъпеш..
3.Ами? К'во да правя,ааа к'во исках да питам , тия тук всички дето пишат само момичета ли са :? Няма ли някое момче ?! :X

sh0c0ladch3ee
08-03-2011, 21:33
интересно ми е.. ти вирусе на диета ли си?
Ако не, тази тема не е за теб.. виждам, че си компетентен, но защо е това грубичко поведение, ако си решил да ни помагаш ок супер, но не мисля, че точно това е правилния начин.. и да аз съм доволна от режима и резултата си.. така, че немисля да го променям заради някой друг :)

Сложих снимчиците в горния си пост, защото неисках да спамя с много коментари, но то има и след моя затова ще ги постна като отделлен коментар :D

Milly4
08-03-2011, 21:36
Виж мъжки не те питам ОК ? Аз така съм преценила тва прая.. :D

Дамм може снимчици. Само секунда да ги кача на лапа и в прикачи и поствам :-)

http://prikachi.com/images/214/3646214H.jpg

http://prikachi.com/images/215/3646215N.jpg

http://prikachi.com/images/223/3646223h.jpg

Тези са от преди 15 20 минути.

http://prikachi.com/images/239/3646239Q.jpg

А това е една наистина ужасна снимка, направена в последните дни от учебната година, т.е. преди да започна с диетите

Супер си! Имаш голяма разлика в бедрата. Бравооо! :-)

DownloadVirus
08-03-2011, 21:38
Първо да отговоря на първият ти въпрос,под диета повечето хора разбират някакво подобие на лишение от храна и понижаване на количеството й и по принцип се прави от хора с по-малки познания в областа,иначе това далеч не е така,тоест диетата не се свързва с гладуване/намаляване на килограми и подкожни мазнини.Тя бива различна според целите и може с една и съща диета да качваш или да сваляш според как си наредиш П:В:М , ВВД/НВД/ВМ+НВД/РБД , различни диети и се различават точно в това ..

Ааа пък на отговорихте на въпроса ми,нема ли някоя момче тука или всички дето пишат в тая тема са момичета :?

sh0c0ladch3ee
08-03-2011, 21:39
ето ме :)

http://prikachi.com/images/214/3646214H.jpg

http://prikachi.com/images/215/3646215N.jpg

http://prikachi.com/images/223/3646223h.jpg

Тези са от преди 15 20 минути.

http://prikachi.com/images/239/3646239Q.jpg

А това е една наистина ужасна снимка, направена в последните дни от учебната година, т.е. преди да започна с диетите

ето и още една от този период

http://prikachi.com/images/309/3646309f.jpg

малко съм като бустанско плашило :D не обръщайте много внимание

bathory
08-03-2011, 21:40
^Аз даже си мисля, че си прекалено слаба.. Няма смисъл да сваляш още. :)

sh0c0ladch3ee
08-03-2011, 21:44
На живо нещата не стоят така, както на снимките :D по-пълна съм като че ли.. и не вирус, само момичета има тук :) Като си тук поне си кажи името :D че ми е странно да викам вирус на човек :D :D

DownloadVirus
08-03-2011, 21:44
^Аз даже си мисля, че си прекалено слаба.. Няма смисъл да сваляш още. :)

Ами сега ? 8)

3oPuTy
08-03-2011, 21:48
Вирус,ако си беше направил труда да погледнеш първия пост щеше да си отговориш на въпроса ...
Между другото к'во общо има гладуването със свалянето на килограми и подкожни мазнини?!Питам,защото за мен двете неща не са съвместими,т.е. може да си сваляш и без да гладуваш,а ти си сложил "/" между тях,което е един вид изброяване.Е щом диетата при отслабващите не се свързва с отслабване и намаляне на подкожните мазнини то тогава с какво се свързва?!
Освен това тук гладуващи няма :?

sh0c0ladch3ee
08-03-2011, 21:48
Какво ами сега ? :D аз имам цел, която искам да постигна.. има какво да се желае.. тя даже майка ми вика, че се същата съм си била с мноого малка разлика..
иначе благодаря :-)

DownloadVirus
08-03-2011, 21:51
Вирус,ако си беше направил труда да погледнеш първия пост щеше да си отговориш на въпроса ...
Между другото к'во общо има гладуването със свалянето на килограми и подкожни мазнини?!Питам,защото за мен двете неща не са съвместими,т.е. може да си сваляш и без да гладуваш,а ти си сложил "/" между тях,което е един вид изброяване.Е щом диетата при отслабващите не се свързва с отслабване и намаляне на подкожните мазнини то тогава с какво се свързва?!
Освен това тук гладуващи няма :?

Я препрочети поста ми , да разбереш,ама бавничко е внимателно,няколко пъти.

@shokolad4e - А бе то резултати може да има , ама до кога ще сваляш :D Сигурно си -15 -20 кг под ръста си :D

sh0c0ladch3ee
08-03-2011, 21:54
Мда определено не виждам гладуващи тук..
Едно 13 годишно момченце, син на семейни приятели, е болен от затлъстяване.. детето тежи над 100 килограма.. лекарите забраняват всякакви сладки и тестени храни.. не му е позволено да яде, като останалите деца, той се храни с 1 кисело мляко и 2 пакетчета солети, или само плодове..
мисълта ми е, че детето гладува за да оздравее, иначе има шанс да развие и диабет.. вече има разлика.. свали около 7 8 килограма за месец.. и е супер щастлив..
просто исках да споделя... и пак казвам тук гладуващи няма :)

bathory
08-03-2011, 21:59
Няма гладуващи ли? Пъпеш, салата и пакет солети за деня са нищо... Поемате по около 500ккал на ден... Моите са 1800-2000 и понякога ги надвишавам зависи от тренировките ми. Важно е храната да е правилно балансирана.. :)

DownloadVirus
08-03-2011, 21:59
А бе до колко е добре да яде солети,да не казвам :D Пък това да гладува не е решение,по-скоро ако го познаваш и се виждаш му кажи да освен да ограничи всички тестени/газирани (знаеш си..) да яде храни с нисък гликемичен индекс,за да не се покачва инсулина,да заменя солта с калиева сол,да взима типов хляб вместо бял,да яде по 4-5 пъти на ден в малки порции,като гледа да е под ОКБ-то си,това да гладува не е решение,защото после е възможно да стане по-зле,защото се забавя метаболизма.В подобни критични случаи трябва да си изчисляваш всичко което ядеш и е най-добре да иде на диетолог,за да си изкара изчислен хранителен режим,да не стане после нещо лошо.. :)

sh0c0ladch3ee
08-03-2011, 22:01
Приемам го като комплимент, чесно :D :D и така не зазбрах името ви госпидин вирус :D ии не аз съм висока 160 и тежа 46.. май де скоро не съм се мерила.. ако гледам кво показва нормата като нормално трая да стана прасчо..важното е аз да се чувствам добре в кожата си.. и като изляза с приятелките си, които имат тела като на модели, да не се притеснявам и да си свивам корема.. :D

sh0c0ladch3ee
08-03-2011, 22:05
Този режим му е препоръчан от лекар.. но всички знаем какви са ни лекарите в България.. за тва съм на едно мнение с теб.. и солетите въобще не са решение на проблема.. но какво да прави детето..
много ми е мъчно за него, постоянно му се присмиват..
и така де :)

DownloadVirus
08-03-2011, 22:06
Гледай сега,ако под тела на модели имаш впредвид 1.70 на 45 кг,по-скоро тела на анорексички и мога да ти кажа,че е адски отблъскващо ,малко момчета не биха се съгласили с мен..

DownloadVirus
08-03-2011, 22:07
Този режим му е препоръчан от лекар.. но всички знаем какви са ни лекарите в България.. за тва съм на едно мнение с теб.. и солетите въобще не са решение на проблема.. но какво да прави детето..
много ми е мъчно за него, постоянно му се присмиват..
и така де :)

Казвам ти да иде на диетолог най-добре и то да види да е добър ;d Не знам тва момче що не му кажеш да се включи във форума?

sh0c0ladch3ee
08-03-2011, 22:09
Мне нямам това впредвид.. искам да кажа хубави стегнати и слаби тела, като седнат коремчетата им си стоят на място, а не щръкват напред :D както беше моя :D

ами предлагала съм му.. но нали е женска тема :D предполага се, че камо момичета пишат и не му е приятно.. а и е много притеснителен, особено кагато се говори на тази тема..

DownloadVirus
08-03-2011, 22:11
Е не знам,ти корема гледаш,ама ние мъжете не гледаме само корема... :D По принцип като мъже,ако оставиш спорта и тн..

sh0c0ladch3ee
08-03-2011, 22:14
Ми да ти кажа гледам това, коета се харесва най-много на приятеля ми и наблягам най-много на него... е той си ме харесва такава но пък.. като видим някоя дългокрака мадама... слабичка, хубава.. аз се стремя винаги към по-доброто от това, коета имам.. идеалистка съм.. и това е за да прикрия недостатъците си.. :(

3oPuTy
08-03-2011, 22:17
Няма гладуващи ли? Пъпеш, салата и пакет солети за деня са нищо... Поемате по около 500ккал на ден... Моите са 1800-2000 и понякога ги надвишавам зависи от тренировките ми. Важно е храната да е правилно балансирана.. :)
И коя кара само на тези неща редовно?!Я да чуя/прочета?!
От тези,които пишат редовно май няма такава?!
А и няма нищо лошо в това един ден да не ти се яде и да си разтовариш със салати и пъпеш ...
Ако става дума в темата с менютата повечето момичета с оскъдно меню дори не са на диета или режим.Извод:Това,че някой приема по-малко храна от някой друг не означава,че гладува :) Всеки организъм има нужда от различни храни и калории :)

sh0c0ladch3ee
08-03-2011, 22:22
Точно.. не мисля, че е проблем 1 ден да разтовариш организма си.. даже е хубаво да се прави.. :) а и салати, пъпеши и солети не са гладуване.. още певече, че е лято и сега точно това се яде.. ако почнем да се тъпчем с дюнери.. абе незнам.. но тук аз гладуващи не съм виждала.. а съм от първите дни в тази тема, тоест съм прочела всичко.. :)

DownloadVirus
08-03-2011, 22:25
Само да ви кажа,че 500 калории са далеч от нуждите ви..А това да се разтовариш един ден със салати и плодове и дали това се ядяло през лятото,ми може би един път в месеца за вас,ама гледам толкова оскъдни дневни менюта,че направо се притеснявам за здравето на тези дами .. Сутрин - нищо обяд - пъпеш вечер - диня и може би салата , ето тук питам аз : Where is the food ? :)

sh0c0ladch3ee
08-03-2011, 22:32
Значе за теб е по-добре едно младо момиче да се тъпче от сутрин до вечер с дневно меню- Закуска - мекици, обяд - дюнер с 2 чаши кола, вечеря - боб със свинско и за десерт торта с много сметана и 1 сладолед..
пред това в най-хубавия сезон-лятото да яде това което и предоставя природата.. ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ..
абе не съм сагласна, може би е въпрос на различната среда, в която живеем.. всеки е свикнал по различен начин. Така съм видяла от родителите си.. така са ме възпитали, че да се наплюскаш не е най-важното нещо в живота..

DownloadVirus
08-03-2011, 22:35
Не,въпрос е на това,че искаш да разбереш нещата както на теб ти харесват,ама дали имам впредвид да яде мекици/дюнери и ала бала..Трябва да се ядат качествени храни , а това не са,една добра закуска за момиче , примерна е:

2 цели яйца
100 грама извара
1 ябълка

--а не:

един банан или пък нищо..

bathory
08-03-2011, 22:38
Че кой говори за дюнери?! Имам предвид качествена храна - месо, риба, пълнозърнести храни, яйца, зеленчуци.. Просто не знаете как да се храните.. :)

sh0c0ladch3ee
08-03-2011, 22:38
Аз лично сутрин не мога да ям.. проблема си е в мен.. като закусвам нещо различно от плод ми се гади.. а и сутрин нямам апетит.. огладнявам вече към 14:30.. но гледам да хапвам поне нещо преди това.. аз почти цял ден съм у приятеля ми и там въобще не ми се яде.. готвя му понякога или слагам масата но не ми се яде.. огладнявам само тогава, когато нямам какво да правя :D

DownloadVirus
08-03-2011, 22:40
Ами започни от закуската поне :) Апетита идва с яденето :D

sh0c0ladch3ee
08-03-2011, 22:43
Месо- почти не ям, не е сред любимите ми храни... риба-МРАЗЯ, пълнозърнести храни консумирам, и кой казва, че незнам как да се храня? Хеей това е моето тяло, аз единствена знам от какво имам нужда.. храня се с това, коета ми е приятно, като го сачетавам с полезното.
А за яйцата :D отвратих се и от тях като гледах страх :D :D

bathory
08-03-2011, 22:48
И аз го гледах, но без яйца не мога да живея... :D

DownloadVirus
08-03-2011, 22:50
4 яйца в масло с една и салатка някое доматче и краставичка и съм екстра :D

Жалко е обаче,че това е твойто тяло,ама не знаеш точно от какво имаш нужда,ако излизаш в момента от 90-дневната диета внимавай.

sh0c0ladch3ee
08-03-2011, 22:51
Беше супер гадно :D :D и аз много обичах яйца ама сега като видя и пред очите ми са онея пиленца :D :D поне докато не забравя гледката няма да ям :D предполагам, че е временно :D

ооо аз бях забравила, че съм карала 90 дневната.. карах я 24 дни, а днес ми е общо 39 ден откакто съм започнала въобщя някаква диета.. нямам и грам нагоре.. а и аз никога не съм се хранила много..всички около мен се тъпчат аз си гриза ябълката :D и не ми пука :D така, че не мисля, че ще кача нещо.. само веднъж да стана екстра и оттам вече знам как да запазя резултата..

DownloadVirus
08-03-2011, 22:55
А да не говоря пък,че т'ва за млякото е пълно тъпотия също , за пилетата - добре,ама млякото ? Да не убивам тая крава или я изтезавам :X ТРЯБВА ДА СЕ КЕФИ,ЧЕ Я ИЗТОЧВАМ,ЧЕ ПЪК ДАЖЕ ПОСЛЕ ГО ПИЯ!!!СЕТИХТЕ СЕ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС,НАЛИ :D:D

DownloadVirus
08-03-2011, 22:56
Беше супер гадно :D :D и аз много обичах яйца ама сега като видя и пред очите ми са онея пиленца :D :D поне докато не забравя гледката няма да ям :D предполагам, че е временно :D

ооо аз бях забравила, че съм карала 90 дневната.. карах я 24 дни, а днес ми е общо 39 ден откакто съм започнала въобщя някаква диета.. нямам и грам нагоре.. а и аз никога не съм се хранила много..всички около мен се тъпчат аз си гриза ябълката :D и не ми пука :D така, че не мисля, че ще кача нещо.. само веднъж да стана екстра и оттам вече знам как да запазя резултата..

Не те знам к'ви цели гониш,ама ся си си добре,нема смисъл повече :D Дажe почвай да качваш малко ;d

bathory
08-03-2011, 22:59
Не си го слагай.. яж си и да не ти пука 8-)

sh0c0ladch3ee
08-03-2011, 23:00
хаха :D мда :D
неее аз мляко обожавам :D кисело особенно :-) и сиренцее :D И КАШКАВАЛЛЛЛ :D :D :D и да де :grin:
Най-се кефя на това, че не обичам чипсове мипсове и пазни пакетирани храни, ако ще да се съдерат да хрупат пред мен не ебаам.. преди имах шоколодо мания :D а сега шоколад не съм яла от ехее и аз не помня вече и не ми се и яде..

3oPuTy
08-03-2011, 23:02
Лелеее ... Стана ми лошо само като ви чета ... :smt078
Хора,моля ви,съобразете се с гнусливите :(

А за примерната закуска,която даде Вируса - ако успея да изям такова количество храна на закуска 100% ще ми стане лошо и 100% следващото ми хранене ще е вечерята и то след 20-21ч.
Просто има хора,дори и по-пълнички,които си хапват малко,което въобще не означава,че гладуват - просто организмите са им такива :)

DownloadVirus
08-03-2011, 23:02
Изчислявала ли си колко плод изяждаш на ден когато караш този така наречен "плодов" ден?

sh0c0ladch3ee
08-03-2011, 23:03
Не си го слагай.. яж си и да не ти пука 8-)

оо то така и ще стане :D :D като няма ко друго ща неща.. това ще е :D
преди най обичах да ям бъркато яйце без мазнина с доматен сос :D

DownloadVirus
08-03-2011, 23:05
Лелеее ... Стана ми лошо само като ви чета ... :smt078
Хора,моля ви,съобразете се с гнусливите :(

А за примерната закуска,която даде Вируса - ако успея да изям такова количество храна на закуска 100% ще ми стане лошо и 100% следващото ми хранене ще е вечерята и то след 20-21ч.
Просто има хора,дори и по-пълнички,които си хапват малко,което въобще не означава,че гладуват - просто организмите са им такива :)

Примерната закуска с :

2 яйца
100 грама извара
1 ябълка

Тази ли ? Добре,няма я издеш от първият път,като не си свикнала да се храниш сутрин... А за дебелите,дето яли по-малко и тн,най-простото обяснение е да кажеш "просто организмите са им такива" , само се чудя ако почнете да ядете с този забавен ваш метаболизъм,какво ли ще стане?Колко кг ще наддате за 2 седмици ? ;)

sh0c0ladch3ee
08-03-2011, 23:09
Аз лично нищо не изчислявам.. неска наприер изядох 2 3 резенчета диня, ама нещо ми беше много гнусно защото снощи имаше една нощна пеперуда в кухнята а те са ми отвратителни :D и като се сетих.. се отказах да ям :D

3oPuTy слънце сори за гнусотиите, които говоря тази вечер..
ии отново съм на твоето мнение има си хора, които приемат по-малко храна от други..

иии аз изцяло плодови дни не карам.. :? това е тъпо.. 1 ден да.. но всеки ден.. все пак и храна трябва да се яде :D

2-ТЕ РЕЗЕНЧЕТА НЕ СА МИ ЯДЕНЕТО ЗА ЦЕЛИЯ ДЕН ! да кажа аз :D

bathory
08-03-2011, 23:17
3oPuTy, за какви гнусотии сме говорили?! Или пропуснах нещо.. хахах

DownloadVirus
08-03-2011, 23:18
Сигурно за яйцата .. :D

3oPuTy
08-03-2011, 23:19
Виж к'во ... Първо не се имам за дебела,така че ако обичаш не ме слагай към дебелите след като не си ме виждал ...
Второ - сега,когато съм на един вид "диета" ям поне 2 пъти повече от преди и свалям (за 5 дена - 2кг. и малко от 7 излишни).Преди качвах,защото година-две бях в постоянно движение или постоянно се занимавах с нещо и буквално забравях да ям.После се прибирах вкъщи към 22-23ч. и си правех салата от краставица и домат + пилешка пържола от порядъка на 100-120гр. + филия хляб + чаша безалкохолно.Е не мисля,че съм яла толкова много,но просто заради единственото ядене за деня организма ми беше свикнал да "складира" мазнинки за да имам енергия през целия ден.
Сега примерното ми меню е:
Закуска - банан
Обяд - малко салата + пилешка пържола или скумрия на скара + филия хляб
Междинно - грозде/диня/нектарина - общо взето някакъв плод
Вечеря - салата + 2 сварени яйца
След вечерята ако съм гладна - пак някакъв плод.
Хапвам често и това забързва метаболизма ми.Познавам си тялото и знам,какви са причините да качвам килограми,както и кои храни спомагат за плюсовете в обиколките и килограмите ... Сега ям повече и определено няма да наддам за 2 седмици,а по-скоро ще смъкна ;) И не ми обяснявай как сега свалям,а после няма да ги задържа,защото познавам организма си - винаги съм сваляла и задържала килограми с редовно хранене,а след това (след месецИ) съм си ги връщала заради връщането ми към стария режим и храненето по веднъж на ден.

Шоколадче - спокойно :) Просто съм гледала подобен епизод на Страх и се сетих ... :(

Bathory - за яйцата става дума.

bathory
08-03-2011, 23:21
Че кое им е гнусното?! Утре за закуска ще си направя един огромен омлет с овесени ядки и извара.. Направооо :D

DownloadVirus
08-03-2011, 23:22
Закуската е вечерята не ми харесва въобще..А за междинно сложи някви ядки по-добре,не отново тая фруктоза,защото има вероятност да се запази като адипоза

3oPuTy
08-03-2011, 23:29
Казвам го като нещо примерно и това е докато си премахна навиците от преди.Свикнала съм вечер да ям и докато не се отуча от късната и по-обилна вечеря ще е така.
За закуска просто няма как да не ям плод на този етап.Опитвала съм и преди да закусвам с нещо различно,но ям ли нещо друго после цял ден ми се гади,подута съм и не мога да ям нищо до вечерта :?
За ядки - хапвам сурови понякога,но малко ми дразнят на стомаха и за това ги отбягвам :)
За плодовете - по принцип не обичам сладко и плод консумирам само сутрин,но сега е периода на динята и гроздето и за това си го хапвам.За съжаление ще е само още няколко дена,докато не ми писне :)
Като цяло сладко - било то плодове,шоколад или нещо друго не обичам и консумирам изключително рядко.На мен проблема ми е в хляба - не мога да ям без хляб.Също така съм много капризна от към храна - не ям супи,манджи,мляко ... И още един куп неща 8-)

sh0c0ladch3ee
08-03-2011, 23:30
Тва от личен опит ли го знаеш всичко или учиш медицина :D говориш като някъв диетолог :D за вируса говоря де.. :D

3oPuTy
08-03-2011, 23:33
Момчета и момичета аз ви оставям,защото вече едвам гледам 8-)
Лека нощ на всички :-)

DownloadVirus
08-03-2011, 23:36
Тва от личен опит ли го знаеш всичко или учиш медицина :D говориш като някъв диетолог :D за вируса говоря де.. :D

Като прочетеш няколко книги/разпиташ хора които разбират и го приложиш на практика да видиш как е всичко разбираш :) Има неща общоприети,а тук повече споменавам подобни,тоест няма как някой,диетолог,въобще човек,който разбира да успори,защото не се задълбочаваме много..

@Zority На закуска защо не вкараш друг плод? А по принцип трябва да имаш поне някакъв протеин сутрин,било и малко..

sh0c0ladch3ee
08-03-2011, 23:57
Айде :-) лека от мен :-) по скоро добро утро като се има впредвид часа в който пиша :D чаоче мацки :-)

3oPuTy
08-04-2011, 07:20
Е аз плодовете ги сменям,не карам само на банани 8-) А друго за сега не мисля да вкарвам в закуската си.Изключително зле се чувствам през деня ако първото ми хранене включва и нещо друго.Освен това аз самата не изпитвам нужда да ям повече - както казах и плода го ям насила в момента :)

titinkaa
08-04-2011, 07:22
Ще си изкажа мнението,но нямам задни мисли с това да се заяждам,просто забелязвам някои неща.

Защо сте на диета,като половината от тази тема сте по 40 кила напикани?
Примерно Шоколадчето,достатъчно слаба е,за да е на диета.Просто момичета не ви разбирам накъде клоните с това отслабване,не сте примерно като мен да имате да сваляте поечко кг и то наистина да имате нужда,а вие сте клечки всичките и сте на диети-това не го разбирам?! :o :-o

3oPuTy
08-04-2011, 07:31
Тити,съгласна съм!
И според мен доста от момичетата са си достатъчно слаби и просто имат нужда от спорт и стягане,а не от диети :)
А аз лично съм си едричка и някой,който ме е виждал сигурно ще каже,че ми трябват повече от 6-7 кг.,но аз лично (а и хората около мен,които са ме виждали и доста по-слаба) не се харесвах,когато бях с килограмите,които отговарят на височината ми :?
При някои от момичетата тук маниата за сваляне на килограми се поражда от моделите от списанията и телевизията,а повечето от там са с булимия и клонят към анорексия ... Е,сори,ама предпочитам да съм по-пухкава,вместо като седна в гаджето и той да се оплаква,че му ръбя :D Нищо лично към по-слабичките - всеки има различна структура и се стреми към различни килограми и визия :)

titinkaa
08-04-2011, 07:37
^Съгласна съм!

То и аз съм си по принцип с по едра структура,но не е само до структура,а и наистина си имам за сваляне повечеко кг.

DownloadVirus
08-04-2011, 10:29
Е баш на височината си - не,ама -5 кг под ръста си,е ideal :D Пък то и зависи,може и да си 10 кг на ръста си и да изглеждаш убийствено :)