View Full Version : Не можем да спазваме диета сами vol.2 - една почернена тема!
BumpyRide
08-09-2011, 18:42
Точно така. Може да не сме я познавали лично, но как да останем безучастни към тази трагедия? Ние сме съпричастни не само към нейната, а изобщо към цялата тази голяма ТРАГЕДИЯ, която ни е заобиколила. Как да не ни пука?! Ние сме млади хора и е съвсем нормално да имаме мнение по въпроса и да се възмущаваме от непукизма, който блика от болшинството! Това момиче и още много на нашата възраст напускат света ни без да са видяли и изживяли толкова много неща, които ние, момичета, живот и здраве ще видим.. Това е най-важното - Бог да ни пази живи и здрави, да сме ТУК, да виждаме слънцето, да усещаме вятъра, да се радваме на близките си.. Трябва да го оценяваме.
BumpyRide
08-09-2011, 18:46
Съгласна съм, че и ние трябва да внимаваме и да се пазим. Но ако Милена знаеше, че ще стане така, дали щеше да се качи? Не..щеше да се предпази. А иначе Сиси и на мен ми хареса идеята :)
Sisito941
08-09-2011, 18:48
То ние не можем да се пазим, а чакаме Господ да ни спаси... Няма да стане тая работа.
Сиси, преоразмери снимките ако ти е удобно. Или сложи такива от фейсбук.
С ФБ имам проблем,иначе снимките как мога да ги преоразмеря нямам програми никакви..Хич ме няма.. :?
anonymous708973
08-09-2011, 18:49
Добре де, може да не сме я познавали кой знае колко добре, може да не ни е била близка... И това какво променя? Утре може да се случи на дъщеря ми, на някоя ваша приятелка, на вас. Трагедията не е в това че точно тя си е отишла по толкова нелеп начин, а в това че това се случва всеки ден на невинни хора. Пантерке, това също ли е поза? Днес се случва на момиче, което не познавахме, утре може да се случи на най-скъпите ни хора, да бъдем малко по-човечни и съпричастни.
Мими, не си ме разбрала правилно. Естествено, че е тъжно, че 17-годишно момиче си отива по толкова нелеп начин и че не е случайност или рядкост, но цялото ПОКАЗВАНЕ, че страдаме, е поза. Аз съм за човечността.
Sisito941
08-09-2011, 18:49
А иначе Сиси и на мен ми хареса идеята :)
Радвам се! :)
zlatit0o
08-09-2011, 18:51
Пратете ми нейни снимки на ЛС. Мога да ги преоразмеря.
И на мен ми харесва идеята. :)
Sisito941
08-09-2011, 18:54
Пратете ми нейни снимки на ЛС. Мога да ги преоразмеря.
Тя миминко се захвана.. :)
zlatit0o
08-09-2011, 18:57
Добре.
kitten8m
08-09-2011, 18:58
Видях статията в онзи сайт... Цял ден не мога да се оттърся от случилото се, а дори не познавах момичето, просто ми е много много болно...
Аз нямам думи! Подкрепям ви за идеята за страничката и всичко...
По дяволите, защо хората не внимават повече с тези коли, защо трябва да карат бързо, защо ....
Момичета, къде ще е тази темичка?
BumpyRide
08-09-2011, 18:58
Добре де, може да не сме я познавали кой знае колко добре, може да не ни е била близка... И това какво променя? Утре може да се случи на дъщеря ми, на някоя ваша приятелка, на вас. Трагедията не е в това че точно тя си е отишла по толкова нелеп начин, а в това че това се случва всеки ден на невинни хора. Пантерке, това също ли е поза? Днес се случва на момиче, което не познавахме, утре може да се случи на най-скъпите ни хора, да бъдем малко по-човечни и съпричастни.
Мими, не си ме разбрала правилно. Естествено, че е тъжно, че 17-годишно момиче си отива по толкова нелеп начин и че не е случайност или рядкост, но цялото ПОКАЗВАНЕ, че страдаме, е поза. Аз съм за човечността.
НЕ показваме..съпричастни сме и искаме да направим нещо, което сме на мнение, че тя заслужава. Какво да показваме, на кого? Повечето тук мисля, че не се познаваме и не знаем зад кой ник кой стои. Тук няма значение КОЙ страда. Всички страдаме заедно.
^Да,така е.Тук повечето дори не се знаем кой кой е . Но макар и виртуална,Милена ни беше приятелка.Тя беше една от най-активните в темата и много ни помогна на всички.Какво и да направим няма да я върнем,но важното е тя да не бъде забравена.Нека направим темичката,в която да сложим снимки и послания за спомен.За да живее вечно в сърцата ни.
Sisito941
08-09-2011, 19:04
Видях статията в онзи сайт... Цял ден не мога да се оттърся от случилото се, а дори не познавах момичето, просто ми е много много болно...
Аз нямам думи! Подкрепям ви за идеята за страничката и всичко...
По дяволите, защо хората не внимават повече с тези коли, защо трябва да карат бързо, защо ....
Момичета, къде ще е тази темичка?
Мисля,че това й беше любимият раздел,така че тук ще е.. :)
HiddenSmile
08-09-2011, 19:14
Съжалявам за момичето. Нека почива в мир. Още един млад човек си е отишъл по нелеп начин :(
В посланието,което ще е в първия пост след споменаване на името й в скоби сложете никнейма й с линк към профила й (както направих в първото послание в началото на тази тема) за да е по-лесно на другите да се сетят коя е.
kitten8m
08-09-2011, 19:15
Момичета, аз не мога да спра да плача и да гледам снимките на това красиво момиче, и колкото повече го правя толкова повече ме боли от случката. Гледам профила и опитвам се да я опозная чрез нещата които е писала а в един момент стигнат до един пост, в който пише колко добре се грижат за нея родителите и, колко я обичат и се замислих какво ли им е на тези хорица... ами малката и сестричка... на всички...
и с риск да ви подразня със сълзливите си коментари споделям това защото съм чувствителна и наистина ми е много зле...
Темичката ще е в козметика и диети нали?
Зори иначе както ти каза,ще е най-добре след като направим всичко по темата за Миленка да затворим тази и да отворим друга за диетата.
Съгласна съм.Нека започнем новата начисто и да е само по темата.
Аз ще я пусна след пускането на темата за Миленка,но ще сложа посланията най-долу за да не объркваме и шашкаме новите пишещи.
Да,най-добре :)
А един въпрос към всички,които бяхме на диета,какво стана с вас?Аз един ден преди случката я развалих и оттогава съм все така...Ще започнем всички на чисто с новата тема.......... :(
Sisito941
08-09-2011, 19:25
Искам да знаете,че правя темата..да не станем няколко човека,които с се заели с тази задача..
Деси,предлагам да коментираме в новата :)
Сиси,само ти я правиш - спокойно.Аз ще пусна новата тема за диетите :)
Sisito941
08-09-2011, 19:42
Темичката е готова..силно се надявам да ви хареса..напрегнато ми е.. :)