PDA

View Full Version : Не можем да спазваме диета сами vol.2 - една почернена тема!

Страници : 1 2 [3] 4

3oPuTy
08-04-2011, 10:46
Ами аз точно това искам - 5 под ръста ми :) Ако са повече съм сигурна,че няма да се харесам ... :? Аз съм с широки ханш и рамене и ако стана по-малко супер много ще придобия форма на пясъчен часовник,а за мен това е грозно :? Да не говорим,че по принцип съм си с голям бюст,който също не си харесвах когато бях доста по-слаба :?

DownloadVirus
08-04-2011, 10:52
А какъв тип структура на тяло имаш?

billytalent
08-04-2011, 10:54
ето ме :)

http://prikachi.com/images/214/3646214H.jpg

http://prikachi.com/images/215/3646215N.jpg

http://prikachi.com/images/223/3646223h.jpg

Тези са от преди 15 20 минути.

http://prikachi.com/images/239/3646239Q.jpg

А това е една наистина ужасна снимка, направена в последните дни от учебната година, т.е. преди да започна с диетите

ето и още една от този период

http://prikachi.com/images/309/3646309f.jpg

малко съм като бустанско плашило :D не обръщайте много внимание

Сега си добре. Определено нямаш нужда да сваляш повече.

3oPuTy
08-04-2011, 11:10
В какъв смисъл к'ва ми е структурата?
Ако трябва да избирам между екто-,ендо- и мезоморф съм по-скоро Ендоморф заради забавения метаболизъм,малкото физическо натоварване и дебелите и тежки кости,но не мисля,че съм чак толкова шишава като примерните снимки,които се слагат до описанието :)
Ако става дума за форма - вече казах,че съм си едра,малко тип пясъчен часовник,с проблеми в бедрата и зоната под пъпа (както е при повечето момичета с подобна структура) :)

gabri3lla
08-04-2011, 11:53
Шоколадче,браво,супер резултати имаш. В лицето направо все едно гледам друг човек.

titinkaa
08-04-2011, 12:27
И аз съм с подобна структура,като ЗоРиТу.

DownloadVirus
08-04-2011, 12:43
Лесно може да направиш и нещо по въпроса :D

3oPuTy
08-04-2011, 12:57
За кое мога да направя нещо по въпроса?!
Ако става дума за проблемните зони - правя,но всеки месец имам по 2 седмици почти пълно обездвижване заради тежки ПМС и МЦ ... :?

DownloadVirus
08-04-2011, 13:04
Тогава мисля,че е ясно кво да правиш :D

justasmile
08-04-2011, 13:05
Kато ви чета малко се обърках :? Значи според вас, човек дето е 1.75 трябва да е 70 кила ???!!!! Това не е ли малко много :? Айде 65-63 - кажи речи, идеално, ама 70 ?!

Така.. понеже вчера си бях направила една мнооогоо хубава тортичка, днес закусих от нея (към 11:30) и до сега не съм гладна... мисля да ям направо утре, защото като казах за мнооого хубавата торта - не преувеличих. Закусквах направо от тавата и сигурна съм изяла към 2 парчета и нещо :razz: Ама.. то и не ми пречи да ям направо утре.. и без това не съм особено гладна 8-)

Pamaa
08-04-2011, 13:07
Аз не съм писала от супер много време 8-) .
Днес съм изяла 2 малки пълнени чушки и мисля да не ям нищо друго до 9 някъде, освен една праскова към 6-7 часа, преди да изляза :) .
Преди 2 седмици си купих 2 чифта къси панталонки, които ми бяха добре в талията, а сега са ми широки, падат ми :shock: :grin: :grin: .

DownloadVirus
08-04-2011, 13:09
Аз не съм писала от супер много време 8-) .
Днес съм изяла 2 малки пълнени чушки и мисля да не ям нищо друго до 9 някъде, освен една праскова към 6-7 часа, преди да изляза :) .
Преди 2 седмици си купих 2 чифта къси панталонки, които ми бяха добре във талията, а сега са ми широки, падат ми :shock: :grin: :grin: .

Поуката е: НЕ ОТСЛАБВАЙТЕ , ЗАЩОТО ЩЕ ВИ ТРЯБВАТ ПАРИ ЗА НОВИ ДРЕХИ !! :D

3oPuTy
08-04-2011, 13:16
justasmile,при всеки е различно :) Аз съм 1,68см. и когато бях 63кг. си бях супер,а когато бях 55-58 приличах на скелет :? Отвсякъде стърчаха кокали :? Просто някои сме с по-широки кокали и не изглеждаме добре в прекалено слабо тяло :)

SladkaZagadka
08-04-2011, 14:36
Kато ви чета малко се обърках :? Значи според вас, човек дето е 1.75 трябва да е 70 кила ???!!!! Това не е ли малко много :? Айде 65-63 - кажи речи, идеално, ама 70 ?!

Така.. понеже вчера си бях направила една мнооогоо хубава тортичка, днес закусих от нея (към 11:30) и до сега не съм гладна... мисля да ям направо утре, защото като казах за мнооого хубавата торта - не преувеличих. Закусквах направо от тавата и сигурна съм изяла към 2 парчета и нещо :razz: Ама.. то и не ми пречи да ям направо утре.. и без това не съм особено гладна 8-)

Дай насам рецептата, че утре ми е въглехидратен :D

sh0c0ladch3ee
08-04-2011, 14:41
Здравейте :)
при мен пък костите ми са дребни.. около талията са доста тесни и аз като имам сланинка ии :D общо взето да.. сега съм слаба но.. въпреки това като съм с каси дрешки изглеждам сланинеста.. не съм отпусната и не се друсам но това е защото тренирам и все пак като се пипна някаде има поне 1 шепа сланина :D :D бях си купила един ластичен колан, а те са много.. гадни :D като го закопчея ми щръкваха паласките и седеше супер грозно, сега е доста по-добре но пак щръкват ии това ме дразни..
а и незнам защо но на снимките изглеждам по-слаба. Даже майка ми казва, че почти нямам разлика.. и до ся почти никой не е забелязал, че съм на диета..
Главния ми стимул е, че тази година имам бал, а той е веднъж в живота.. искам да съм най-хубавата..

bloodymirror
08-04-2011, 14:49
Искам да ви попитам какво мислите за менюто ми днес,дали е прекалено- закуска: праскови
Обяд: омлет + 2 филийки пълнозърнест хляб
Междинно-праскови и 1 филийка пълнозърнест хляб с някакъв крем за мазане
Вечеря: кордьон бльо и таратор
Тичах 20 минути и отделно упражнения и малко йога.

sh0c0ladch3ee
08-04-2011, 15:54
Според мен менюто ти е добре :) и аз искам да попитам пълнозърнест хляб какви количества може да се хапва долу-горе? преди малко седнах да ям и дядо ми и баща ми се върнаха от язовир и донесоха риба.. дядо ми зе да я чисти томно пред мен на масата въобще не му дреме, че ям.. и си зех чинийката в хола ама то ми се отяде.. супер много се нервя като прави така..не се съобразява хич..

SladkaZagadka
08-04-2011, 15:55
Днес..
З: 2 праскови
О: леща + филийка хляб :o
В: същото, на половина.

Лелее :shock: Правих една тренировка на Nell McAndrews , толкова не съм се потила и от Pump it up-a :shock: , сега едвам си движа прасците :D - ето за какво става дума, това е част от тренировката http://www.dailymotion.com/video/x5igch_nell-mcandrews-new-cardio-core-and_sport ( цялата е 1 час, но 10 минути разгрявка , около 30 минути същинското кардио и 20 минути разгъвания и др. упражнения за мускули след кардиото ) . Признавам си, че до този момент никога , ама никога не съм бягала толкова дълго време без почивка, дори и с почивка :grin:

И искам да ви кажа нещо за калориите... гледайте един филм, много е смислен. Казва се "Тайна между приятелки" , това му е едното заглавие, трудно се намира с него, ако някой има желание да го гледа - да пише .Някой по-напред бе казал, че плод + салата + малко месо или нещо такова е 500 калории... е, в този филм момичето започва диета като нас, обаче ... се случват разни неща и даже диетоложката като я пита какво яде и тя казва " За закуска - чай, парче плод, предобедна закуска - дъвка, обяд - 1 бисквита + моркови/консервирани краставички + вода/диетична сода , следобедна закуска - дъвка, вечеря - салата/ зеленчуци (сварени или задушени) и 1/2 чаша варен ориз " , след което онази веднага си прави извода, че приема максимално 500 ккал на ден, максимум 650 ако яде обезмаслено кисело мляко. А за човек, който спортува и е на нашата възраст, минимално - 1700 ккал :?

Sisxx
08-04-2011, 16:10
^ Аз искам да го гледам. :)

sh0c0ladch3ee
08-04-2011, 16:16
Оле това си е наистина страшничко.. и не е нормално.. да смяташ дъвката за 1 хранене.. че то аз значи по цял ден се тъпча, защото без дъвка немога.. отделно.. това вече прилича на психично заболяване, когато се вманиачиш толкова и започнеш да броиш всяка калория.. и да 500 определено са много малко.. преди 2 дни гледах епизод на от местопрестъплението, ставаше дума за една моделка-анорексичка, която брои вкяка 1 калория и всичко което е изхвълила от тялото си.. и освен, че почти не яде, тя повръща всичко.. нещо като булимия но не се тъпче.. е това е ужасно.. наистина неискам да се превърна в това.. всичко си има мярка и се надявам, че всяка от нас знае каде е границата..
За филма- искам да го гледам :) :-)

titinkaa
08-04-2011, 16:23
justasmile,за ръст 177см колкото съм аз нормалното тегло в граници е от 65 до 70 най-много.Демек за 175см нормата ще е 60-65кг.
Примерно аз преди 3г.,когато бях 175 висока бях свалила до 73кг и бях бях добре.

sh0c0ladch3ee
08-04-2011, 16:55
Тити, незнам ама на профилната ти снимка изглеждаш супер, много яки крачка имаш :grin: Брово ! :-)

DownloadVirus
08-04-2011, 17:30
shokolad4e , вземай типов/пълнозърнест хляб.. Гледай въглехидратите,2 филийки на ден не са фатални ииии...Яж рибата дето е донесъл дядо ти без да се замисляш много-много ! :D

sh0c0ladch3ee
08-04-2011, 17:37
Но тя е пържена :D и благодаря, за инфото за хляба. До нас в ЦБА-то правят супер як типов хляб, докато пазаруваш го изпичат и после става много вкусен. Чувала съм, че не е хубаво да се яде топъл хляб затова изчаквам поне 2 часа. Сега гледам горе споменатото филмче.. много е интересто наистина.. и те кара да се замислиш струва ли си.. :? :? :(

DownloadVirus
08-04-2011, 17:49
Еми ако се изкушаваш много нема как :D За рибата , печена става също хубава..Тя е мазна така,че..

sunnnnnnnn
08-04-2011, 17:51
DownloadVirus е много прав за всичко,което казва ! :)

SladkaZagadka
08-04-2011, 17:55
Шоколадче, като го изгледаш целия кажи две-три думи :) за него

Вирусе, така и така си все в темата :D Прочетох това, ако искаш и ти го направи - http://fitnesinstruktor.com/otslabvane-v-korema/ и по-точно

" Най-честата заблуда е, че ако се правят упражнения за определена част на тялото, то се отслабва точно в тази част. Например, когато някой иска да отслабне в корема, започва да прави коремни преси.(...) Когато има недостиг на енергия/калории тялото се обръща към запасите си и започва да черпи от тях: при мъж с мазнини по корема, ще черпи от корема; при жена с мазнини по бедрата, ще дърпа енергия от мазнините по бедрата.
Давам този пример, за да покажа, че обикновено горите мазнини от местата, където имате мазнини, т.е. ако искате да отслабнете в корема, защото имате мазнини само по корема, най-вероятно точно това ще се случи, само трябва да ядете по-малко калории от колкото харчите (...) Тренировката има различна роля от тази, която повечето хора й вменяват. При калориен дефицит има 2 източника на енергия – мазнини и мускули. Ако сте само на диета ще сваляте мазнини и мускули; а ако сте на диета и тренирате по-вероятно е да сваляте само (или повече) мазнини.
Казвам по-вероятно, защото вариантите са много и хората са различни, но в повечето случаи, когато човек тренира и едновременно с това е на диета, сваля предимно мазнини "

Та значи за долната част на корема трябва само да чакам , да си правя кардиото и диетата? И бтв, там тя е написала, че просто трябва да изразходвам повече ккал, отколкото приемам ... е тоест ако приемам 700 на ден, а правя кардио и от него се изразходват 500, няма ефект??

DownloadVirus
08-04-2011, 18:01
Ми да ти кажа,че не съм съгласен...Първо с упражненията за корем,няма да спопиш корема , второ,че зависи от хр.режим,защото на тялото му е далеч по-лесно да използва мускулната тъкан за енергия,отколкото мазнините..

Jaune
08-04-2011, 18:22
Мисля да почвам нвд и после поддържане с рбд. Ебаси. Искам да сваля тия пет (три) кила. + тренировки, ще разнообразявам, да няма muscle confusion
звуча като маниак някъв, деъм;Д

DownloadVirus
08-04-2011, 18:24
Дано си сигурен/сигурна какво правиш !

alehole
08-04-2011, 18:28
Здравейте.За един ден отсъствие и вие сте изписали 5 страници :D Искам да кажа,че днес освен менюто от бобовия ден изядох 1 сладолед и няколко шоколадови бонбона. Шоколадче,изглеждаш много добре,поздравления.Аз бях на шопинг,но нищо не ми харесваше как ми стои,всичко е супер,но в дупето не ми харесва :?
А да се оплача,след водния ден,на другата сутрин не можех да стана от леглото,с мъки съм се завлякла до банята да се оправя и после в легнало положение си белех ябълки да ям..след около 40мин. вече можех да се движа без да ми причернява пред очите.Друг воден ден няма да има за мен :P

DownloadVirus
08-04-2011, 18:37
Ако имате 15-20 минути свободно време на въглехидрантият ден и ви се яде нещо вкусничко , а именно сладолед,ето рецептата , за да не ядете боклуците по магазините :)

http://www.bb-team.org/recipes/1238_maslen-proteinov-sladoled-s-bademi-i-kakao#axzz1NGdVijjT

sh0c0ladch3ee
08-04-2011, 19:01
Ох.. изгледах филма.. признавам си, че не веднъж се разплаках докато го гледам.. защото това не е просто филм, това е реалност за много момичета.. :( Просто.. не си струва да си причиняваш това.. да се нараняваш и да проваляш не само своя живот но и този на най-близките си.. не го пожелавам на никой.. хубаво е да поддържаш фигура но в случея "Колкото повече, толкова по-добре" не важи..
Наистина е ужасно, че се случват такива неща..
искам да ви споделя нещо.. малката ми братовчедка, която сега е за 6 клас незнам защо но си науми, че е дебела и тъй като техните бяха много заети с малкото и братче не обърнаха внимание, че тя не се храни.. беше ужасно грозно слаба, точно като анорексичка.. да..започна да се храни сега е много по-добре защото небеше прекалено къкно, а и е малка и се влияе от това което и казват но сериозно като я видях преди месец се уплаших.. беше ужасна... с моя блузка, която носих в 7 клас и ми биши супер тясна.. на нея и стоеше като чувал..
в моето семейство май е мания :D но в повечето случеи всичко е в границите на нормалното..

alehole
08-04-2011, 19:10
^Ох,извинявай,че питам,ама кой филм??? :-o

sh0c0ladch3ee
08-04-2011, 19:13
Няма нищо :-) Когато приятелството убива.. много поучителен..

alehole
08-04-2011, 19:14
Аха.Гледала съм го.Да,много е поучителен и ми стана много гадно от него. :?

sh0c0ladch3ee
08-04-2011, 19:18
Да.. аз го гледах за първи път днес..
при теб как върви диетката.. незнам защо но нещо зех да се замислям дали да не спра с диетата и да започна просто някакъв режим, защото вече съм долу-горе добре.. а до септември има много време.. не съм сигурна какво да правя.. от една страна ме е страх.. от друга неискам да спирам.. чувствам се много добре така

titinkaa
08-04-2011, 19:22
sh0c0ladch3ee
те крачката са добре,ама наистина имам нужда от отслабване.

sh0c0ladch3ee
08-04-2011, 19:26
Пожелавам ти да станеш точно такава каквато искаш :-) както и всички тук :grin: на снимката си Бон-Бонче :-) Можеш ли да ми пратиш твои в цял ръст? ако не е много нахално :oops:

Ankh
08-04-2011, 19:31

Ще споделиш ли, от къде си гo свалила :)

titinkaa
08-04-2011, 19:32
Ще ти пратя.

3oPuTy
08-04-2011, 19:37

Ще споделиш ли, от къде си гo свалила :)
Във vbox7 го има :)

Тити,я метни и насам (ако може) :)

Едит:Тити,определено не бих ти дала килограмите,които беше споменала за началния пост :? :shock:

sh0c0ladch3ee
08-04-2011, 19:46
Дам има го :-)

titinkaa
08-04-2011, 19:53
3oPuTy
щото съм по-висока и не ми личат толкова. :)

3oPuTy
08-04-2011, 19:55
Е да :) Аз като съм тапичка 1,68м. и си ми личат 8-)

sh0c0ladch3ee
08-04-2011, 19:57
на 168 казваш тапичка :D :D :D аз съм 160 напълно изправена.. чувствам се мнооого гадно :( пък и не ми се носят постоянно токове..и малко да напълнея и ми личи супер много :? :(

DownloadVirus
08-04-2011, 19:59
Айде стига сте се оплаквали,супер сте си :D

sh0c0ladch3ee
08-04-2011, 20:02
хехе :oops: Благодарим :) :D Щом казвате господин вирус

Тука всички мацки са супер ! най-готината тема с най-хубавите момичета :D :-)

titinkaa
08-04-2011, 20:04
Айде стига сте се оплаквали,супер сте си :D

Щом ти го казваш,ок. :D

justasmile
08-05-2011, 07:10
Moмичета, аз сега ще задържам :) Нещо не ми се сваля до 55кг - висока съм 175 и в момента тежа 61 :grin: Не ми се иска да ставам като торба кокали :D Таа... мисля да се включвам в темата с дневното меню, движенията, които съм извършила и такива :)
След малко заминавам на селоооо :grin: И там ще се постарая да ям разделно, но не чак тоооллкова ограничено. Преди малко закусих две бананчета. Две, защото не бях яла нищо от 11:30 вчера сутринта :-D Хайде, успех![/list]

katii
08-05-2011, 07:22
Днес ми е 1 ден от 90-дневната. За сега съм на 2 праскови, дано издържа до 13:00 да не ям нищо :D Ако на някой днес му е белтъчен да казва :)

titinkaa
08-05-2011, 07:40
justasmile
колко кг беше,като започна диета?

Може ли снимка от преди и сега? :)

nymphetaminegirl9
08-05-2011, 07:42
Нещо против и аз да се присъединя ? :D

titinkaa
08-05-2011, 07:45
^Добре дошла и успех в диетата/режима. :)

nymphetaminegirl9
08-05-2011, 07:58
Мерси :))
такааа

Никнейм/Име: nymphetaminegirl9 / Калина
Години: 14 (след по-малко от месец - 15)
Височина и килограми: 171 см / 69кг.
Желани резултати: 60 (до края на лятото се надявам да успея да стигна до 65)
Диета: мой си режим
Начало: 5 август 2011
Упражнения: arabic belly dance, tahitian hula dance, каланетика + пилатес

Като цяло започнах с отслабването през януари (тогава бях 77), като съчетавах малко ограничаване (бях понамалила сладкото, стараех се да приемам повече протеини, зеленчуци, плодове...) и каланетика. Виждаше се, че съм посмъкнала, но другият проблем е че съм с малки гърди и севсем се бяха стопили :X Наскоро си "възвърнах част от загубите" :D и бях решила от началото на лятото да се занимавам главно със спорт, да не ограничавам много яденето, но и да не се тъпча...За този един месец ваканция не съм мръднала нито по отношение на килограмите, нито по отношение на сантиметрите :? единствено виждам, че ръцете малко са понамаляли и краката видимо са по-стегнати
Вчера се опитах малко да се поогранича ама като се сещам колко ядох ми става лошо 8-)

PS днес до сега съм изяла 2 праскови

katii
08-05-2011, 08:03
Може би не съчетаваш храните правилно. Сподели по подробно какво и кога ядеш ? :)

nymphetaminegirl9
08-05-2011, 08:14
Сутрин примерно : 2 праскови/ филия хляб с козе синере, кашкавал( яйце понякога)/половин купичка мюсли/ когато има - парче кекс
Обяд - филия с нещо или ако има нещо готвено вкъщи - от него
Вечеря - каквото майка ми е приготвила за вечеря ( почва да се сърди ако не искам да ям от това, което е сготвила и няма как нито да й откажа, нито успяваме с баща ми да се споразумеем по отношение на яденето ако реша да правя някоя конкретна диета

Проблема ми е по-скоро, че между основните хранения си похапвам това-онова 8-) смисъл я праскова, я редче шоколад, я някой друг фъстък.... трябва провече да следя какво ям а напоследък съм доста гладна (сигурно заради спорта)

3oPuTy
08-05-2011, 08:15
Калина,добавих те :)

katii
08-05-2011, 08:27
Сутрин примерно : 2 праскови/ филия хляб с козе синере, кашкавал( яйце понякога)/половин купичка мюсли/ когато има - парче кекс
Обяд - филия с нещо или ако има нещо готвено вкъщи - от него
Вечеря - каквото майка ми е приготвила за вечеря ( почва да се сърди ако не искам да ям от това, което е сготвила и няма как нито да й откажа, нито успяваме с баща ми да се споразумеем по отношение на яденето ако реша да правя някоя конкретна диета

Проблема ми е по-скоро, че между основните хранения си похапвам това-онова 8-) смисъл я праскова, я редче шоколад, я някой друг фъстък.... трябва провече да следя какво ям а напоследък съм доста гладна (сигурно заради спорта)

Какво спортуваш ? За обяд мисля,че е най-добре да ядеш нещо сготвено или да си направиш някоя салатка от колкото да ядеш филия. Мисля,че хляба е най-хубаво да го приемаш сутрин,ако не можеш без него и след това през деня да го ограничиш максимално, особено вечер гледай каквото и да хапваш да не е с хляб. Гледай след всяко ядене да имаш поне по 2часа почивка, защото на стомаха му е нужно време за да преработи храната. М/у храненията, ако решиш да хапваш нещо мисля че най-добрия вариант е плод. :)

Wanderer1
08-05-2011, 08:36
Здравейте и от мен :) Един ден не писах и вие сте изписали толкова много. От вчера спрях 90-дневната и съм пак на моя режим. Така ми е по-добре. Сутринта ядох праскова, за обяд ще си направя яйца на тефлоновия тиган, че да са без мазнина. Вечерта ще ям кисело мляко или малко салата. Шоколадче, страхотни резултати!
Добре дошла на nymphetaminegirl9 :-)

nymphetaminegirl9
08-05-2011, 08:37
Между самите хранения имам 2 часа със сигурност, но вечерям сравнително късно и не винаги вечерята може да стане по-рано :? Хляба ми е по максимум 2 филий на ден, но има и дни в които изобщо не ям хляб.

Относно спорта, редувам тези :

Abs & Arms

http://www.youtube.com/watch?v=DPF8_HUQhag&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=KG_xnk90g4Q&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=9kgpLIEzvVE&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=1fYNavBUV3A&feature=related

Fat Burning

http://www.youtube.com/watch?v=In1bptHtm0I
http://www.youtube.com/watch?v=K1lT2J0IiUE
http://www.youtube.com/watch?v=Pqd3pXg9N14
http://www.youtube.com/watch?v=Z9Uw2ublwIg

Slim Down

http://www.youtube.com/watch?v=bbSgl57__1E
http://www.youtube.com/watch?v=xDxCr07Xt4Q&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=oww44g3hvzg&feature=related

tahitian cardio

http://www.youtube.com/watch?v=0E0Be959tLA
http://www.youtube.com/watch?v=8AeNXAj8_IQ
http://www.youtube.com/watch?v=bkFvCkRGA1A
http://www.youtube.com/watch?v=wQjQeZ-peW0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=PHmyN-NoimM&feature=related

(първите 2 обикновено ги правя едно след друго,
когато правя третото след него си правя упражнения от каланетиката и пилатеса, ако правя четвъртото, правя само него и по-късно през деня 20-30 мин упражнения)

katii
08-05-2011, 08:51
Всеки ден ли ги правиш ?

Иначе нека и аз да се впиша :-D

Никнейм/Име: katii / Кати
Години: 17
Височина и килограми: 163 см / 55кг.
Желани резултати: поне 50
Диета: 90-дневната
Начало: 5 август 2011
Упражнения: фитнес (3 пъти седмично)

nymphetaminegirl9
08-05-2011, 08:54
Когато съм в града, да, но събота и неделя съм на вилата и правя по половин час упражнения (там нямаме компютър за да правя другите).

Yankee
08-05-2011, 08:56
Момичетаа,да си се похваля :D Засега не съм свалила много с режимът ми,но може би от другата седмица почвам спорт и очаквам огромни резултати!! :grin: :grin:

nymphetaminegirl9
08-05-2011, 08:58
Yankee какво ще спортуваш? :)

Yankee
08-05-2011, 09:02
Лека атлетика,да се надяваме :-D

DownloadVirus
08-05-2011, 09:04
М/у храненията сложи ядки,не плод,няма смисъл просто..

bloodymirror
08-05-2011, 09:05
Понеже не мога съвсем да се откажа от сладкото,има ли начин да хапвам по 1 шоколад седмично,обаче да не ми се трупат калории?

DownloadVirus
08-05-2011, 09:15
Шоколадът не съдържа ли калории,само си отговори..

bloodymirror
08-05-2011, 09:17

Съдържа,именно затова питам,примерно ако след това правя упражнения някакви дали поне малко ще предотвратя качването на килограми?

katii
08-05-2011, 09:21
Ами дам :) Обаче най-добре си вземи черен шоколад.

DownloadVirus
08-05-2011, 09:23

Съдържа,именно затова питам,примерно ако след това правя упражнения някакви дали поне малко ще предотвратя качването на килограми?

Зависи кога ядеш шоколада..Ако ти се яде след тренировка го ядеш,не преди тренировка,ама тези черните шоколади са по 4-5 кинта 100 грама ... :X

katii
08-05-2011, 09:25
Защо след тренировка. Не е ли по-добре примерно 1-2 часа преди нея и след това да изгори натрупаните калории ?

DownloadVirus
08-05-2011, 09:27
Не е добре преди тренировка,защото има бързи въглехидрати,които влият на инсулина,докато след тренировка може да се запълнят гликогенните депа,но все пак шоколадът,не е най-подходящият избор,мазнини(забавяне на усвояването на протеина) + захар (дисакхарид)

3oPuTy
08-05-2011, 10:21
Оффф най-после след 10 дена да се почувствам малко по-добре и да направя някое друго упражнение :)
Правих 30-40 тина минути Pump it up,но повтарях само първите 10-13 минути,защото съм в МЦ,а другите са с повече подскачане.
После 4х20 коремни (много слабо :o ),2х15 обратни коремни или както там се водят ... Тия с повдигането на краката и дупето :D Както и 2х20 от ония стандартните упражнения за крака и дупе (не ми се търсят картинки да показвам,а ме мързи да ги обясня) :-D
Общо взето доста слабо,но на моменти ме наболяваха яйчниците и реших да не прекалявам,а и от доста време не съм правила нищо :)
Между другото е крайно време да си купя обръч :) Като малка съм въртяла с часове почти без почивка,но в един момент буквално се разполови :D

DownloadVirus
08-05-2011, 14:09
А защо те наболяваха ? От упражненията ? :shock: :shock: :shock:

3oPuTy
08-05-2011, 14:34
Защото съм на червено и по принцип в тоя период гинеколога ми ме посъветва да не правя упражнения точно за да избегна подобни болки :o Общо взето ми е препоръчано в тоя период само да лежа и движението ми да е минимално :?

GunSnSteelflowers
08-05-2011, 14:53
^Попринцип движението помага за спирането на болките.

3oPuTy
08-05-2011, 15:33
^ При мен явно е обратното :) Когато не се движа много болки нямам,но дори от една 30 минутна разходка ми се появяват :?

SladkaZagadka
08-05-2011, 15:34
Съгласна съм с горното мнение, макар че е малко кофти докато те боли да правиш упражнения ...

Сега си направих Pump it up-a , сутринта карах малко колело ии така .. днес се улях с храната :х ...

Въглехидратен

З: малко пъпеш
О: итал. макарони с доматен сос (малка порция) + 2 бонбонче "merci" + 4 малки вафлички :(
В: ще бъде 2 топки ванилов сладолед и една бисквитка Belvita

katii
08-06-2011, 10:14
1 ден мина без прегрешения :grin: Днес ми е бобов и сега отивам да си сваря 2-3 картофа, въпреки че според мен това са си чисти въглехидрати .. но все пак пише,че може да се ядат в този ден, а и нямам какво друго да си направя в момента :-D

titinkaa
08-06-2011, 11:30
^ При мен явно е обратното :) Когато не се движа много болки нямам,но дори от една 30 минутна разходка ми се появяват :?

И аз съм така.

SladkaZagadka
08-06-2011, 13:38
Тарам .. днес : закуска - проспах я :x , обяд - 2 кайсии, 30 минути джогинг ии сега може още нещо да хапна (плодов) :D

SlowDownBaby
08-07-2011, 08:33
Офф...спрях диетата за 7 дена и си върнах 1см..................... въпреки,че не се храних много по различно........... нямам думи...
Та сега пак я почвам,от днес,само че вместо плод закусих малко чипс,че ми беше останал от вчера,а нямаше какво да го правя,иначе ще обядвам паниран кашкавал със салата от домати,за вечеря същото,а сега ще правя тае бо.
Онзи ден карах колело 10 километра,до Сарафово (от Бургас съм ако изобщо има значение) и като стигнахме ми се спука гумата....после вървях 10 км пеша.И това ако не са упражнения пък НА ! :lol:

Wanderer1
08-07-2011, 09:43
Темата умря... :?
Да се похваля, откакто спрях 90-дневната съм свалила още 1 килограм :grin: , а също и 1 см
Сутринта ядох праскова, а за обяд имаме пържени чушки и патладжани... изобщо не е диетично, ама пък много ги обичам :oops: Сега ще ги ям, пък довечера няма да вечерям.
Защо никой вече не пише?

divacheee
08-07-2011, 09:56
Мацки .. много съжалявам, че трябва да ви съобщя това .. но Шоколадчето ни напусна .. ;( .. Вчера.. не онзи ден (вече изгубих броя на дните) .. в автомобилна катастрофа ;( .. Целият град е потресен ;( .. Много хубаво и лъчезарно дете..

Не я познавах лично.. може би заради разликата в годините ни .. познавам родителите й.. Много мили хора.. добро семейство са :) .. а един некадърен тип им взе най-ценното .. ;(

alehole
08-07-2011, 10:04
^Каквооооооооооо??????? :shock: :shock: :shock: Наистина ли? :?
:-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-#

alehole
08-07-2011, 10:09
http://bg.time.mk/read/de8132e944/b1a38aad45/index.html Лелеле ужас!!!Потресена съм..толкова ми е тъжно.Толкова беше мила и добричка........ :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Почивай в мир,Миленче :smt049

mynichka
08-07-2011, 10:11
^ да в петък, а на шофьора му няма нищо! :-#

17-годишно момиче от Разград загина при тежка катастрофа днес следобед. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.
Инцидентът станал около 15.10 часа на улица “Свети Климент”, до пресечката с ул. “Д. Хранов” в града.

Лек автомобил “Ауди А4”, управляван от 19-годишния Т.Р. от Разград, излиза от пътя на един от завоите, удря се последователно в бордюр и дърво и се забива в стена на къща.

Неопитният шофьор, който имал едва година стаж зад волана, е карал с много висока скорост. При удара тежко е пострадала возещата се в колата М.Б.

17-годишното момиче е откарано в разградската болница, но впоследствие умира.

Водачът също е в лечебното заведение. Той има охлузни рани, но е контактен. Взета му е кръвна проба за алкохол. По случая се води разследване за причинена смърт при катастрофа.

alehole
08-07-2011, 10:14
Офффффффффффффффффффф не мога да повярвам.Но то това си е ежедневие да се случват по стотици катастрофи на ден и да умират хора :smt017 :-# :-# Кога ще се оправи държавата ни и на къде ли отива този свят? :o

SlowDownBaby
08-07-2011, 10:14
Не вярвам .... Просто найстина не мога да повярвам.....и аз не я познавам лично,но беше едно от момичетата които най-много харесвах...Боже как е възможно..знам,че ще звуча тъпо но....тъкмо днес реших да започна отново диетата,но като я няма нея....найстина не го заслужава,толкова бяхме ентусиазирани и..... милата...Да почива в мир ... :-#

divacheee
08-07-2011, 10:16
;( ..

и за шофьора няма да има никакво наказание .. ;( ...

Цитирам Наказателен Кодекс:

Чл. 122. (1) Който причини другиму смърт по непредпазливост, се наказва с лишаване от свобода до три години.

Малко, но толкова. Но там отиваме на друг член:

Чл. 78а. (1) (Изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г., бр. 62 от 1997 г., бр. 21 от 2000 г., бр. 75 от 2006 г.) Пълнолетно лице се освобождава от наказателна отговорност от съда и му се налага наказание от петстотин до пет хиляди лева, когато са налице едновременно следните условия:

а) (изм. - ДВ, бр. 86 от 2005 г.) за престъплението се предвижда наказание лишаване от свобода до три години или друго по-леко наказание, когато е умишлено, или лишаване от свобода до пет години или друго по-леко наказание, когато е непредпазливо;

б) деецът не е осъждан за престъпление от общ характер и не е освобождаван от наказателна отговорност по реда на този раздел;

в) причинените от престъплението имуществени вреди са възстановени.

mynichka
08-07-2011, 10:17
Въпреки, че не пазех диети до скоро (от сряда съм на принудителна) следях темата и тя ми беше сред любимките, толкова се стараеше, искаше да изглежда добре за 15 септември и за бала си тази година :-# :-# :-# :-# :-# Да почива в мир!

Wanderer1
08-07-2011, 10:50
Нееееееееееее!!!!! Не мога да повярвам! :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# Не я познавам, но беше страшно лъчезарно момиче и много ни мотивираше всички.... :cry: :cry: :cry: :cry: Тая година щеше да има бал... ужасссс :cry: А на тъпия шофьор му няма нищо :booooomb: :x
И все пак, има ли малка вероятност да НЕ е тя?

koshtramba
08-07-2011, 11:04
:smt090

Доста сдухващо. Може да се случи на всеки един от нас. Това е. Миличката...

divacheee
08-07-2011, 11:10
https://www.facebook.com/profile.php?id=100001223900620#!/permalink.php?story_fbid=248916738470209&id=100000556544789

Копирайте линка .. не знам защо излиза така ..

koshtramba
08-07-2011, 11:12
Съдържанието не е достъпно...

divacheee
08-07-2011, 11:14
миии съжалявам .. аз от тук разбрах ..

Преди това знаeх само че е на 17 и че учи в икономиката .. а тук дадоха линк с профила й във фейсбук .. и направих връзката .. :s

lqlq89
08-07-2011, 11:19
Rippppp

divacheee
08-07-2011, 11:23
http://prikachi.com/images/557/3659557r.jpg

katii
08-07-2011, 11:27
Нееееееееееее!!!!! Не мога да повярвам! :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# Не я познавам, но беше страшно лъчезарно момиче и много ни мотивираше всички.... :cry: :cry: :cry: :cry: Тая година щеше да има бал... ужасссс :cry: А на тъпия шофьор му няма нищо :booooomb: :x
И все пак, има ли малка вероятност да НЕ е тя?

RIP :-# :-# :-#

koshtramba
08-07-2011, 11:45
Сега... като се замисля - тръшкаме се за няколко килограма, за няколко червени пъпки по лицето. А колко сериозни неща има, колко неправилно гледаме на живота. Приемаме го като даденост и нещо, което ще е изконно с нас. Но всъщност не е така, дайте си сметка. Колко сме жалки понякога.Помислете си, заслужава ли си...

mynichka
08-07-2011, 11:47
Сега... като се замисля - тръшкаме се за няколко килограма, за няколко червени пъпки по лицето. А колко сериозни неща има, колко неправилно гледаме на живота. Приемаме го като даденост и нещо, което ще е изконно с нас. Но всъщност не е така, дайте си сметка. Колко сме жалки понякога.Помислете си, заслужава ли си...
за почти същото си мислех и аз преди малко..

alehole
08-07-2011, 11:49
Това е напълно вярно.Цялата нация е с изкривено мислене.Ние сме тези,които трябва да променим това.Но ще е много трудно.

bathory
08-07-2011, 12:18
Нека почива в мир...

amar4eto
08-07-2011, 12:47
Нееее не сте сериозни нали. Тва не може да е истинаааа , Аз пт нея се мотивирах от нея започнах всичко , не не не не мога да повярвам това не се случва... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Почивай в мир и ти благодаря за всичко...

starr21
08-07-2011, 13:32
Нееее не сте сериозни нали. Тва не може да е истинаааа , Аз пт нея се мотивирах от нея започнах всичко , не не не не мога да повярвам това не се случва... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Почивай в мир и ти благодаря за всичко...

3oPuTy
08-07-2011, 13:43
:shock: Потресена съм!!!Леле едвам пиша ... Цялата трепера ... :shock:
Толкова лъчезарно и добро момиче ... Винаги беше готова да помогне,с каквото може ... Толкова беше амбицирана и правеше всичко това с желание :( Искаше да се хареса още повече на приятеля си и да е най-красивата абитуриентка,а сега какво?!
Почивай в мир,Миленка!!!

П.П.А шофьора да не е бил приятеля й?! :?

slun4ice_90
08-07-2011, 13:44
Толкова лъчезарно и добро момиче ... Винаги беше готова да помогне,с каквото може ... Толкова беше амбицирана и правеше всичко това с желание :( Искаше да се хареса още повече на приятеля си и да е най-красивата абитуриентка,а сега какво?!
Почивай в мир,Миленка!!!

П.П.А шофьора да не е бил приятеля й?! :? И на мен много гадно ми подейства новината...Нека почива в мир! :-o :(

nymphetaminegirl9
08-07-2011, 14:20
Да почива в мир момичето :X :(

anonymous708973
08-07-2011, 14:21
Отврат. Аз също съм на 17 и абсолютно не съм готова животът ми да свърши. Мило момиче беше... Оф, докривя ми за нея...

Според мен е той. Представи си родителите й как няма да искат да го видят никога повече.

3oPuTy
08-07-2011, 14:26
Ако е той ... :smt067 Тя толкова много се стараеше да му се хареса,а той й отне живота ...

alehole
08-07-2011, 14:31
И аз мисля,че е бил той....Но има ли значение,нищо няма да я върне :-k

koshtramba
08-07-2011, 14:41
To the right shotgun - или как трябва да оцениш това, че някой е седнал до теб в колата отдясно или пък просто се е качил на задната седалка на мотора и ти е поверил живота си. И не само да го оцениш, но и да го пазиш. А той ти поверява нещо толкова крехко, толкова чупливо, а ти дори не се замисляш какво ти предоставя, не се замисля и той самия... А държиш в ръцете си целия му свят, всъщност. Минало, настояще и бъдеще. Отнемаш хладно живота на този отдясно, в отплата на това, че ти го е поверил... Колко безочливо.

пп : Аз ще направя аватара си черно-бял за 3 дни, в знак на траур, ако искате го направете и вие.

Wanderer1
08-07-2011, 16:23
Още не мога да повярвам... :cry: :cry: :cry: ^И аз си сложих черно-бял аватар :-# :-#
3oPuTy, според мен ще е добре да напишем нещо на първа страница в нейна памет :(

3oPuTy
08-07-2011, 16:28
Ако някой има желание нека напише нещо и ще го поставя.Аз,обаче,буквално си гълтам граматиката,когато трябва да кажа/напиша нещо подобно и едва ли ще се справя добре ... :(

Също се чудех дали не е добре да пуснем една отделна тема,защото тук влизаме предимно тези,които пишем редовно,а тя може да е поддържала връзка и с други съфорумници,които може би още не знаят,какво се е случило ... Не знам,не знам ... :(

koshtramba
08-07-2011, 16:32
Трудно е, когато не познаваш човека, иначе бих го направила... :)

Wanderer1
08-07-2011, 16:45
Така е, и аз не знам какво точно да напишем... :( Някой ако иска да предложи...
Много е гадно, че трябва да пишем такова нещо :(

katericArofl
08-07-2011, 16:46
Ох милата :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: още днес го прочетох, но не бях в състояние да коментирам, мн мъчно ми стана. Толкова беша амбицирана, с такова желание гледаше към нещата, не само своите резултати, но искрено се радваше и подкрепяше другите. И сега какво отслабна и доби идеалните размери за своето погремение.. :cry:

Предлагам да се направи отделна тема, защото това си бе ``нейната`` тема, която няма да бъде същата..
R.I.P

katii
08-07-2011, 16:53
Предлагам да се направи отделна тема, защото това си бе ``нейната`` тема, която няма да бъде същата..
R.I.P

Напълно съм съгласна !
Не знам.. още не мога да повярвам :-#
Според мен трябва да направим това което тя искаше и ни съветваше - да постигнем целта си както направи тя!
Много ми е мъчно, не я познавам лично,но беше много добричка и винаги помагаше, съветваше и ни амбицираше..
Найстина ще е хубаво, ако някой реши да напише нещо в нейна памет на първата страница. :cry:

billytalent
08-07-2011, 16:54
Още не мога да повярвам.
:shock:
Не я познавах добре, разменяли сме си няколко съобщения, но беше супер позитивен човек. :( Много жалко, наистина...

Yankee
08-07-2011, 17:02
Не е истина колко крехът е животът.Отварям темата за да чета позитивни неща,а откривам смърт.И то на младо момиче,тъкмо готово да посрещне животът с усмивка.Тасива трагедии не минават,те остават.Дори и в сърцата на тези които не я познаваха.Може би и затова животът е толкова ценен...но все пак,да не забравяме че тя живее в сърцата на хората които я обичат и най-важното-които помнят нейната усмивка,доброта и човечност.Почивай в мир,скъпа Милена!

gabri3lla
08-07-2011, 17:31
Господи, това НЕ МОЖЕ ДА Е ИСТИНА!!!!!!! Защо точно на такова слънчево и добро момиче се случва??? Не я познавах лично,но си личеше,че беше силен човек,не го е заслужила.Просто в момента..........не знам какво да напиша

FuckingFreak
08-07-2011, 17:33
Не я познавах лично, но съм чела нейни мнения и от там разбирах, че е много позитивен човек. Имаше мерак да мотивира себе си,както и другите.... Това е още един стимул за мен да постигна целта си.. Почивай в мир :-#

foreverr
08-07-2011, 18:02
О боже :-o милото момиче.Починало, заради някой си пореден неопитен шофьор... Дано почива в мир и дано там където е , да и е добре... Толкова млаада :shock: :-k

iiordanova
08-07-2011, 18:05
Боже,не мога да повярвам,че точно нея вече няма да я има в тази тема. Тя поддържаше тази тема жива. Сега съм сигурна,че темата постепенно ще отиде назад в страниците. :-# Така се потресох като прочетох. Нямам думи.
Почивай в мир,слънчево дете!

Priceless
08-07-2011, 18:23
Миличката. Нека почива в мир. :(

4y4u_g
08-07-2011, 19:02
Нямаше ме една седмица и сега се връщам влизайки тук за малко мотивация,а то какво... #-o

В последните дни просто такива събития и новини ме заливат ,че се чудя аз ли съм сбъркала мястото или просто трябва да ме е срам от страната ми...Спрете тая война по пътищата бе хора,спрете да давате книжки на неграмотници...самата аз знам как получих книжката си и въпреки всичко съм внимателна като карам ,защото возя хора с мен..отговарям и за техния живот не само за своя, а си представям още колко лесно изкарани книжки има...Има толкова по-готини забавления от това да се перчиш колко вдига на тати колата.После защо сме малко...ами като умират 3 пъти повече хора отколкото деца се раждат.Но докато има такива безумници да ни управляват ще е така..докато ни оправляват догановци и всякакви други безхаберни ЦИГАНИ...

Мога само да кажа почивай в мир,мила и дано по-скоро се сложи край на тази война по пътищата... :smt087

katericArofl
08-07-2011, 19:10
Докато хората се осъзнаят, че НЯМАТ опит и НЕ МОГАТ... някакви пишлемета на по 16-17-18 не могат да си напишат името, но пък обиколили цяла България с колата на баща си безмозъчно.. Възмутена съм и от анкетата във ФБ - ЗА или ПРОТИВ шофирането на 16-годишни с продружител - единствените, които са против са сигурно пълнолетни.. заради такива си отиват млади хора, пред които е целият им живот!

PullMeCloser
08-07-2011, 19:14
Ужас, горкото момиче. Толкова е жалко просто... Дори не знам какво да кажа. Дано почива в мир. :(

BumpyRide
08-07-2011, 19:19
Докога? Питам докога ще продължава това?! Ужасно е.. ужасно е всяка сутрин щом пусна сутришния блок и първото, нещо което да чуя е "черната" статистика на катастрофите станали през изминалите дни или изминалата вечер и броя на погубените животи.. Хора, и то млади, си отиват ПРОСТО ТАКА! :X Било то заради алкохол, било заради невнимание, немърливост или неопитност. Момиче, красиво като цвете и лъчезарно като слънцето, момиче, за чиято упоритост се възхищавахме, си отиде завинаги от този свят, а ТОЗИ, който е карал с над 100 км/ч е с охлузени рани. Аз съм възмутена, потресена..

За първи път пиша в тази тема, момичета, но я четях редовно...нейните мнения също. Не я познавам лично, но мисля, че нещата, които казваше говориха много за нея и имам чувството,че съм я познавала.. :( Почивай в мир, Милена.

Sisito941
08-07-2011, 19:21
Почивай в мир,Миленка!!!

Да,Теодор й беше приятел..
Не,не Милена..аз още не мога да осъзная какво се случи.. :-# :-# :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

4y4u_g
08-07-2011, 19:21
също съм абсолютно против даването на книжка на 16годишни.Когато направят шофъорските курсове реални и когато има достатъчно часове да се отренират всички маневри тогава може би,но все пак 16 години са много малко,за да се повери човешки живот на такъв човек...

Sisito941
08-07-2011, 19:31
Нека напиша няколко думи за Миленка,тъй като ми беше добра приятелка..
Толкова лъчезарна,винаги усмихната,каквото и да ставаше в живота й усмивката не слизаше от лицето й..последно я видях с Теодор/приятеля й/преди около месец,нямаше как да я виждам по-често,тъй като и аз имах проблеми в семейството и просто..едвам излизах от вкъщи,за да се разходя малко..
Тази година щеше да бъде абитуриентка,както знаете..жалко,че няма да можем да я видим в рокля,грим и т.н. със сигурност щеше да е зашеметяваща..толкова беше красива..
Ох,не,нямам сили вече..просто..не знам..много съжалявам и за Теодор,за това,което ще му стои като обица на ухото..бяха заедно от около 5 години,толкова хубава двойка бяха,просто да им завиди човек..

Почивай в мир,миличка!!!! :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

divacheee
08-07-2011, 19:34
http://vbox7.com/play:f64c99f309 .. Цял ден слушам това .. ;(

И забележете как свършва клипа .. " През последните 20 години при участие на България във военни мисии са загинали 23 български военнослужещи.. а във военните мисии на българските шофьори по пътищата за същите 20 години са загинали 20 918 души .. "

Сами се унищожаваме .. ;( .. Много жалко за момичето .. не го познавах лично .. но въпреки това съм съпричастна с болката на семейството й .. ;(
Целият град е потресен .. ;(

BumpyRide
08-07-2011, 20:01
Едно хубаво, лъчезарно и силно момиче напусна несправедливия ни свят...Милена беше двигателя на тази тема, но и нещо много повече - позитивизма и волята, които бликаха от постовете и движеха и нашата мотивация. Тя ни подкрепяше, успокояваше, помагаше, споделяше..Ние ще я помним, нали? Ще помним това слънчево момиче с добро.. Младото и сърчице издъхна твърде рано..Не трябваше..но нека за пореден път си вземем поука от случилото се и не забравяме ентусиазма, който тя имаше и милите думи, с които се обръщаше към всяка от вас. Почивай в мир, мила Милена...Благодарим ти <--- това е моето предложение, което зорито да постави на първата страница

3oPuTy
08-07-2011, 20:15
BumpyRide,благодарим за милите думи.Сложих го още в началото на първото мнение за да се види от повече хора.Промених и заглавието - мисля да го оставя така до края на тази тема.При отваряне на новата вие ще кажете дали да върнем старото,дали да оставим това или да го променим.

krasiveli
08-07-2011, 21:20
Да почива в мир :(

zlatit0o
08-07-2011, 21:22
Не я познавам, нито съм чела нейни мнения. От вашите коментари разбрах, че е била много добро момиче. :(
Да почива в мир :(

Milly4
08-07-2011, 22:30
Миличката :cry: :cry: :cry: НЕКА ПОЧИВА В МИР!!! :-#

titinkaa
08-08-2011, 08:13
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Стига бе,как така Миленка е починала?! :shock: Направо не знаех кво чета тук,чак сега осъзнах кво е станало,в шок съм.наистина много жалко за момиечето,беше много добра към всички. :-# Толкова беше красива и лъчезарна,не заслужава,това което й се е случило.А как искаше да отслабне и да се харесва на всички,как се радваше когато майка й,баба й и приятеля й са я похвалили че е отслабнала,и беше още по ентусиезирана да свали още,да се хареса на всички в у-ще. :( Много жалко,много за държавата ни и хората,които живеем в нея.В България наистина има много добри хора,разбрала съм го,но такова ни е управлението-шибано.И 5млн. закона да има глупака си е глупак и пак ще стават такива катастрофи. :booooomb:

ПОЧИВАЙ В МИР,МИЛЕНЧЕ! :smt007 :-#

Yankee
08-08-2011, 08:45
Искам да споделя нещо,което вчера писах в памет на Милена.Ако искате,го сложете на първата страница.
Неизгасващо Слънце-Милена
"Животът е крътък"-така са ни казвали всички,а и ние сме го чели и виждали.Кой би предположил че за едно 17-годишно момиче животът може да е толкова кратък?Надали някой от четящите това.Аз не познавах Милена.И не,не мога да се нарека нейна приятелка.Не си пишех с нея,и колкото и смешно да звучи й нямах скайпът.Не,но въпреки това с нея сме се засичали в общата тема за всички момичета.Един път даже я посъветвах за диета.Да,всичко звучи толкова мимолетно,крехко.Неподходя щи думи за нея.От всичко,което пишеше човек може да разбере каква е същността на Милена.Тя бе онова изгряващо Слънце,готово да те заслепи ако й позволиш.Да те облее с приятна светлина-топла,нежна,позитивна.Тя бе всичко това,а може би и повече,знам ли?Милена не може да се опише с думи.Тя усещаше хората и ги подкрепяше в начинанията им.Не се сърдеше,нито завиждаше,най-малкото пък да мрази.Като че ли тези качества й бяха непознати,неприсъщи.В едно съм убедена-ако човек й бе дал шанс да си поговорят,пък било и без думи-само да се гледат в очите съм сигурна че щяха да станат добри приятели.Е,аз пропуснах този шанс.Пропуснах да опозная Милена,както и много други съфорумниц също.Но може би в това се крие разковничето.Да не познаваш някого,но само чрез написаното от него да вникнеш в света му.Да разгърнеш цели шарки от моменти и преживявания,хубави и тъжни моменти обханали 17-годишният живот на Милена.Да,тя е живяла толкова малко,дори не е започнала истнският живот.Затова,ние като съфорумници,но главно като хора трябва да я запомним.Да почетем паметта й,като отделим частичка от сърцето си и я запомним.Не защото така трябва,не защото е неписан закон,а защото това се прави когато обичаш някого.Защото като човешки същества,ние трябва да се обичаме и ценим един друг.Да го направим за Милена.Защото тя беше и е обичана и почитана.Защото Слънцето не може да се забрави-то гори и доставя светлина,дори когато ти не го виждаш."Животът е крътък"-така са ни казвали всички...но аз ще кажа на всички-Не,животът остава вечен за хората,които обичаме,но са се споминали.Почивай в мир,скъпа Милена!Аз няма да те забравя.
Петя

deni979
08-08-2011, 08:45
Не я познавам лично,но съм чела нейни мнения.Личеше си, че е упорит,всеотдаен и позитивен човек.Много жалко за случилото се.Отново осъзнах какво може да се случи с всеки един от нас,когато най-малко очаква и има целия живот пред себе си,изпълнен с цели и мечти.Да почива в мир. :(

Wanderer1
08-08-2011, 09:00
Yankee, много хубаво си го написала! Темата няма да е същата без нея... :cry: Наистина трябва да се научим да ценим повече живота, защото е само един...

GossipGirl89
08-08-2011, 09:14
Не го познавах това девойче, но съм попадала на нейни мнения. Жалко, че си е отишла толкова млада и по такъв отвратителен начин. :(
Не знам аз ли преди не обръщах толкова много внимание или напоследък само криминална хроника се лее от новините? И с тия катастрофи... Какво им става на хората? Толкова ли не осъзнават какво се случва и какво си причиняват? Не се ли стряскат поне малко от всекидневните черни статистики? Шофьорска книжка имам от 2 години и половина почти, не съм опитен шофьор и никога не съм твърдяла, че мога да карам идеално - спазвам си правилата както е редно, но вече започвам да се страхувам и да шофирам, защото не знам на какво пияно келеме ще попадна отсреща... :? Жалко е просто да си отиват млади хора по такъв нелеп начин и не заради друго, а заради едната безотговорност...

Искрени съболезнования на близките и хората, които я познават.

ri41
08-08-2011, 10:04
Боже, какво говорите. Тези дни си мислех да вляза във форума и да видя какво се случва с темата, даже бях прочела едно от мненията и че започва строг режим на плодове и чай, имах намерения да я разубедя, знаейки какво може да си причини и на лс сме си писали, толкова грижовна и мила беше , ме мога да го повярвам, тя пък бе последния човек който го заслужава, една е утехата обаче за нея и родителите, имаме познати дъщеря им така почина след кома и мъки колко време, поне е било бързо , не ,ме разбирайте погрешно, Почивай в мир и искам да знаеш, че аз винаги ще те помня като хубава и слаба, нямаше нужда от диети. Толкова жалко, изглежда нереално дори ](*,)

Yankee
08-08-2011, 10:07
Смъртта е най-неочаквана,особено за младите хора! :(

FuckingFreak
08-08-2011, 10:29
Смъртта е най-неочаквана,особено за младите хора! :(

Като го написа това и се сетих за едно нещо - в този живот няма нищо сигурно, освен смърта : |

3oPuTy
08-08-2011, 10:29
Винаги приемам подобни неща прекалено навътре и после по няколко дни не мога да се съвзема ... Снощи (или по-скоро сутринта) заспах към 4 и нещо,след 3 часа въртене в леглото ... :? Цяла вечер/сутрин сънувах как влизам в темата и прочитам за случилото се :? :(

Петенце,наистина много хубави думи!Тя го заслужава!

koshtramba
08-08-2011, 10:42
Когато отвориш профила й виждаш : Професия - Икономист (бъдещ) ...
Какви планове е имала за живота си.Много жалко, че не можа да постигне целите си. :(

MegiBoOm
08-08-2011, 10:44
Съжалявам,че се меся, но какво е станало? :(

koshtramba
08-08-2011, 10:45
Виж по-назад, де. Наша съфорумка е починала при катастрофа.

Yankee
08-08-2011, 10:47
Зори,и аз така вчера-като прочетох какво сте написали и случилото се замръзнат.Сърцето ми започна да тупти,направо бях потресена...не знам...това което го написах бе на един дъх...просто изведнъж така се почувствах.Като си легнах не упях да заспя въртях се,въртях се...без мисли в главата но...тежест в гърдите.Майка ми каза да не го приемам навътре но не мога...така съм.Чувствам и пресъздавам болката на другите.Само се надявам семейството й да остане силно,въпреки тази така тежка загуба!
Коштрамба,наистина е ужасно да видиш и усетиш колко тежък и несправедлив е животът.

kalpazanka
08-08-2011, 10:55
Днес ми прикова вниманието обсъждането на случая в Любов. В тази тема минавах по диагонал заради поста ми, не познавам момичето, но въпреки това ми е трудно да преглъщам и ми трепери гласът. Изчетох изписаните страници от вас, момичета, видях, че сте с почернени аватари за по три дни, затова искам да ви предложа и нещо друго, а именно да сложим в подписите си послания за разумно шофиране. Какво точно ще напишете, решете вие сами. Не за три дни, не за три седмици, а за неопределено време.
Да почива в мир, душицата.

koshtramba
08-08-2011, 11:03
Добра идея. Аз ще подкрепя нещо друго, а именно това, че шофьорите не пазят мотористите, поне не у нас. Брат ми и любимият ми човек са мотористи, затова моето послание в подписа ще е за всички мотористи.

Yankee
08-08-2011, 11:05
Съгласна съм с идеята,ще сложа в подписа си точно за подобни катастрофи...ако не друго,то поне младите като четат и да се замислет малко какво причиняват на другите и на себе си!

3oPuTy
08-08-2011, 11:19
Калпазанке,много добра идея!!!

zlatit0o
08-08-2011, 11:28
Аз ще сложа това видео :cry: http://vbox7.com/play:9a83c26b&ef=1

Yankee
08-08-2011, 11:36
Според мен,ще бъде наистина чудесно ако повече хора се включат в нашата кампания,така да се каже!Нека всеки който чете това,да стане съпричастен като сложи подпис за пострадалите в катастрофи!

smiirnoff
08-08-2011, 11:57
Нека почива в мир! :(

bloodyF
08-08-2011, 13:13
в момента съм при баба ми (малък град до Разград) и на една от приятелките ми , това момиче е било от класа й..
тук всички са потресени от случая, включително и аз :(
дано момичето е на по-добро място и дано почива в мир..
а честно казано, се надявам оня идиот, приятеля и да му дадат по-голяма присъда.. но независимо каква е , цял живот ще му тежи на съвестта ..

:booooomb: :booooomb: :booooomb:

koshtramba
08-08-2011, 13:17
Вижте какво. Не винаги шофьорът е виновен, не обвинявайте момчето, защото не знаете как седят нещата. Понякога превозното средство не е в изправност и за това не може да е виновен шофьорът. А нали не си мислите, че му е все тая, разбира се, че ще му тежи на съвестта! Бреме, което ще тегли до края на дните си. Но не забравяйте, изгубил е любимата си, с която е заедно около 5 години, оттук нататък живота му ще претърпи обрат. И то в нехубава посока. Има си множество експертизи, те ще го покажат дали е виновен.

Yankee
08-08-2011, 13:19
Вижте какво. Не винаги шофьора е виновен, не обвинявайте момчето, защото не знаете как седят нещата. Понякога превозното средство не е в изправност и за това не може да е виновен шофьора. А нали не си мислите, че му е все тая?! Изгубил е любимата си, с която е заедно около 5 години, а оттук нататък живота му ще претърпи обрат. И то в нехубава посока. Има си множество експертизи, те ще го покажат дали е виновен.

Точно това и аз щях да напиша :-) Наистина,всичко което си написала е точно така.Отсега животът му е вече преобърнат-трябва да помислим как се чувсва и момчето все пак.Не си мислете че му е лесно,даже напротив.

Sisito941
08-08-2011, 13:20
Вижте какво. Не винаги шофьорът е виновен, не обвинявайте момчето, защото не знаете как седят нещата. Понякога превозното средство не е в изправност и за това не може да е виновен шофьорът. А нали не си мислите, че му е все тая?! Изгубил е любимата си, с която е заедно около 5 години, а оттук нататък живота му ще претърпи обрат. И то в нехубава посока. Има си множество експертизи, те ще го покажат дали е виновен.

И аз мисля така,все пак го познавам що за човек е..
И ако някой си го мисли:не,не се хваля,че познавам и двамата..

koshtramba
08-08-2011, 13:25
Все пак - за да изгуби контрол над автомобила, макар и с превишена скорост, както пишат таблоидите, трябва да се крие причина. Техническа или не, има голямо значение.

3oPuTy
08-08-2011, 13:31
И все пак 100км/ч. в населено място ... И до колкото разбрах от коментарите в един от сайтовете,в които беше публикувана новината,катастрофата е станала на не голямо разстояние от легнал полицай ...

koshtramba
08-08-2011, 13:34
^ Всеки прави грешки. С тази разлика, че неговата е коствала човешки живот. Не виня момчето.

divacheee
08-08-2011, 13:50
Това за 100 км/ч е доста преувеличено .. някой дори казват, че е карал с 130 .. аз ( от скромния ми опит като шофьор ) не мога да си представя на тази отсечка да кара с 100 км/ч .. Очевидци казват, че е бил ~ 80 км/ч ..

Квото и да си говорим момичето няма да се върне .. ;( .. На Теодор ще му е трудно .. колкото и да го плюят никой не знае той как ще преживее всичко това .. Факт е, че не е преценил какво може да се случи .. ;(

bloodyF
08-08-2011, 13:53
Все пак - за да изгуби контрол над автомобила, макар и с превишена скорост, както пишат таблоидите, трябва да се крие причина. Техническа или не, има голямо значение.

извинявай, ама 120 км/ч на завой? говорех си с един полицай и той каза че тоя завой с повече от 50-60 не може да се вземе..камо ли с двойно повече..
просто момичето е било на грешното място в грешното време...

ri41
08-08-2011, 14:03
http://www.dnes.bg/crime/2011/08/05/17-godishna-zagina-pri-katastrofa-v-razgrad.125747,3 снимката на колата ме потресе още повече, не искам и да си представям в какво положение са родителите, тази мъка няма да се преживее, виждала съм такива и ви казвам че хората никога няма да бъдат същите, по въпроса за момчето моля не го уневинявайте , с кой акъл е тръгнал да кара с такава скорост в населен район :-x

koshtramba
08-08-2011, 14:03
Ти ако вярваш на вестниците ... Явно не си шофьор и си нямаш представа каква скорост е това. А и сама каза, не може да се вземе с повече от 60.

bloodyF
08-08-2011, 14:10
Ти ако вярваш на вестниците ... Явно не си шофьор и си нямаш представа каква скорост е това. А и сама каза, не може да се вземе с повече от 60.

ако се отнасяше за мен, скоростта е приблизителна и ми я е казал достоверен източник, и въпреки че не съм шофьор имам представа каква е .

ri41, колата е потрошена, ама в един местен вестник имаше и снимка на момичето....в гръб де, но все пак..не знам дали е трябвало да я слагат там..няма значение вече де..

LovEsIckk
08-08-2011, 14:21
Дано почива в мир! Чела съм нейни постове и съм виждала нейни снимки - много красиво и добродушно момиче.
Каквото и да се случи с момчето от тук нататък, той вече сам си е написал присъдата - да живее с мисълта, че е убил човека, когото обича (макар и неумишлено).
А като гледам снимките на колата.. Скороста никак не е била малка.

koshtramba
08-08-2011, 14:26
Зависи, скоростта може да не е била толкова голяма, просто си зависи по начина, по който се е завъртяла и по който се е ударила.
Преди няколко дни точно пред работното ми място стана ужасна катастрофа - на бул. Дондуков (хората от столицата знаят, че там не може да се кара бързо). Скоростта изобщо не беше голяма, но джипа (Cherokee) се обърна няколко пъти ПО ТАВАН! Зависи къде и как е станал удара. Да не говорим, че на другата кола й нямаше нищо. А хем другата кола беше по-малка (Skoda octavia, 2008-9). Доста очудена останах.

SlowDownBaby
08-08-2011, 14:26
Честно казано от както разбрах за злополуката вчера,си поплаках малко...найстина не я познавах лично,но много я уважавах.
Не знам чия страна да заема,защото със сигурност приятеля й не го е направил нарочно,5 години заедно,сигурно са говорили толкова много за бъдещето..просто не искам да знам как се е почувствал когато се е събудил и са му казали за приятелката му.Със затвор или без,той ще страда изключително много ...
От друга страна,найстана е трябвало да внимава и да не се прави на Шумахер..ще си понесе последствията със сигурност за добро или лошо...

cherrygloss
08-08-2011, 14:45
Аз също не я познавах, но от вас разбирам, че е била прекрасно лъчезарно момиче, което несправедливо си е отишло от този свят твърде младо..

Да почива в мир! :-#

alehole
08-08-2011, 18:04
Зори,моля те сложи това от мен :cry:

Можеш да проливаш сълзи,че си е отишла,
Или можеш да се усмихнеш защото я е имало.
Можеш да затвориш очи и да се молиш да се върне,
Или можеш да отвориш очи и да видиш всичко,което e оставила.
Сърцето ти може да бъде празно,защото не можеш да я видиш,
Или можеш да бъдеш препълнен от любовта,която изпитваш.
Можеш да обърнеш гръб на утрото и да живееш за вчера,
Или можеш да бъдеш щастлив за утрото,заради вчера.
Можеш само да помниш,че си е отишла,
Или да почиташ паметта й и да я оставиш да продължи да живее в теб.
Можеш да плачеш и да затвориш съзнанието си,
Да бъдеш празен и да обърнеш гръб на всичко...
Или можеш да правиш каквото тя би искала,
Да се усмихваш,да отвориш очи,да обичаш и да продължиш напред.

В памет на Милена Б. :mrgreen:

Sisito941
08-08-2011, 18:54
Хубава идея! :)

titinkaa
08-08-2011, 19:03
Даа,съгласна съм за отделна тема в нейна памет!

gabri3lla
08-08-2011, 19:05
Тя го заслужава!

iiordanova
08-08-2011, 19:05
И аз съм съгласна за тема в нейна памет.
И нека в новата тема да напише всеки по някакво лично послание за Миленка.

alehole
08-08-2011, 20:11
И аз съм съгласна.Нека го направим.

katii
08-08-2011, 20:31
Аз също!

ri41
08-08-2011, 20:36
http://prikachi.com/images/222/3667222b.jpg

BumpyRide
08-08-2011, 20:38
Чудесно и истински написано ..

GossipGirl89
08-08-2011, 20:45
Зори,и аз така вчера-като прочетох какво сте написали и случилото се замръзнат.Сърцето ми започна да тупти,направо бях потресена...не знам...това което го написах бе на един дъх...просто изведнъж така се почувствах.Като си легнах не упях да заспя въртях се,въртях се...без мисли в главата но...тежест в гърдите.Майка ми каза да не го приемам навътре но не мога...така съм.Чувствам и пресъздавам болката на другите.Само се надявам семейството й да остане силно,въпреки тази така тежка загуба!
Коштрамба,наистина е ужасно да видиш и усетиш колко тежък и несправедлив е животът.

Това е, защото си прекалено чувствителна и емоционална. Аз съм същата. Няма да разправям след катастрофата в Симеоновград в какво състояние бях. Не познавах нито едно от загиналите там деца (и слава богу), но седмици наред бях в депресия, нямаше ден в който да не мисля за тях, случвало се е дори няколко пъти да плача така сякаш някой мой приятел е загинал... :( Започнах да страдам и от безсъние - спях по 2-3 часа само, а това се отразяваше и на социалния ми живот. Накрая толкова се бях отчаяла, че дори бях решила да си записвам час при психотерапевт, защото не знаех какво друго да направя... После не знам какво стана, но някак си успях да се успокоя и да мисля по-малко за тези неща. Може би ме успокоява факта, че вярвам че всички, които си отиват толкова рано са на по-хубаво място и е било за добро. Пробвай да гледаш от тази страна на нещата - на мен поне ми помага.

koshtramba
08-08-2011, 21:03
http://prikachi.com/images/395/3666395V.jpg

Като изключим няколко пунктуационни грешки е ок :)

ri41
08-08-2011, 21:14
http://prikachi.com/images/395/3666395V.jpg

Като изключим няколко пунктуационни грешки е ок :)
сайта все пак е тиийпроблем а и пунктуацията е слабото ми място ако решиш ми посочи да се поправя :)

katericArofl
08-08-2011, 22:26
koshtramba, не е най-уместно да се коментират грешките. Дори и сега намираш повод да се заядеш, а човек наистина трябва да знае къде е границата. Такава трагедия се случи, че повярвай ми, на никой не му пука за някаква си пропусната запетая, а пък да не говорим, че и ти допускаш грешки.

Предлагам някой да направи отново такава тема за диети или да се поднови Диета дневникът.

3oPuTy
08-08-2011, 22:55
Още не съм прочела всички мнения от последната страница,но това с пускането на нова тема и аз го предложих още онзи ден ... Според мен ще е най-правилното нещо,защото тя го заслужава,а и най-вероятно има и други хора,които малко или много държат на нея,а не влизат тук.
Момичета айде,която от вас направи новата тема да напише посланията на всички,които са пожелали ... Не,че нещо,но съм сигурна,че тя няма да иска да пълним тази тема с подобни коментари.За мен не е проблем да ги добавя утре (сега ми се спи,сори),но си мисля,че тя не би го искала ... Не знам ... Както кажете.Ако искате утре ще добавя и другите ...

divacheee
08-08-2011, 23:26
Туко що се прибирам и минах покрай мястото на което е станала катастрофата .. Тръпки ме побиха .. ;( .. ако знаете колко хубава снимка са сложили.. хубава ама на некролог .. ;( Утре ще купя цветя и ще ги сложа там ..

Много е жалко всичко .. жалко за момичето .. жалко за семейството й .. остана им само една дъщеричка за утеха .. ;(

3oPuTy
08-08-2011, 23:32
Диваче,знам,че е нахално,но има ли възможност да вземеш една картичка и само да я надпишеш ... Просто да напишеш нещо от рода на "Най-искрени съболезнования на близките й!От всички,които я познаваха от www.teenproblem.net" ... Не за друго,но ако някой я види,дори и родителите й ... Просто да знаят,че тя има освен реални ... Има и едни виртуални приятели,които са с нея и които съчувстват на семейството й.

Sisito941
08-09-2011, 06:12
Аз мога да го направя,но каква ще бъде картичката? :-o

Maaggiiee
08-09-2011, 06:34
Даа,съгласна съм за отделна тема в нейна памет! +1 :( Да почива в мир момичето колко млади хора си отидоха :( :(

3oPuTy
08-09-2011, 06:58
Аз мога да го направя,но каква ще бъде картичката? :-o
То и т'ва го има ... Не се бях замисляла :?
Ами може би нещо изчистено без надпис ... Макар,че тия картички май вече доста трудно се намират :? :o

Sisito941
08-09-2011, 07:01
Трябва да се поразходя да видя..И на мен ми е чудно от къде ще я купя тая картичка..и как ще изглежда.. :o

ri41
08-09-2011, 07:18
поправих запетаите
http://prikachi.com/images/222/3667222b.jpg

3oPuTy
08-09-2011, 07:21
Хммм ... Гадно!Явно няма да ни се получат нещата ...
А иначе как да изглежда - някакъв букет цветя или някакви ангелчета мисля,че ще са подходящи.По принцип по Великден съм виждала и картички (не от тия,които се отварят,а от обикновените за писма) с икони и без надпис,но по това време на годината ... :o Несъобразителен народ са тия българи :?

Sisito941
08-09-2011, 07:26
Хммм ... Гадно!Явно няма да ни се получат нещата ...
А иначе как да изглежда - някакъв букет цветя или някакви ангелчета мисля,че ще са подходящи.По принцип по Великден съм виждала и картички (не от тия,които се отварят,а от обикновените за писма) с икони и без надпис,но по това време на годината ... :o Несъобразителен народ са тия българи :?

Става идеята..а букета..? :(

ri41
08-09-2011, 07:29
а защо да не е един плик за писмо и вътре листче с посланието, на хората едва ли им пука каква е картичката важен е жеста

Sisito941
08-09-2011, 07:36
Аз съм съгласна! Букета остана.. :)

ri41
08-09-2011, 07:43
отиваш в най-близкия цветарски магазин и вземаш четен брой цветя 4/6/8/10 гербери рози няма значение може да са опаковаяни в хартия/целуфан или просто вързани с панделка

Sisito941
08-09-2011, 07:43
Предлагам карамфили,ама нещо твърде обикновено ми се струва.. :-o

ri41
08-09-2011, 07:45
кажи им по какъв повод и купуваш ще ти предложат и други

Sisito941
08-09-2011, 07:46
Ок.. :) Благодаря ти! :-)

Yankee
08-09-2011, 07:53
Сиси,може картичката да е с бял гълъб-символ на свободата и освобождението :) Дори и да е някъкво писмо,може да напишем сайта и самата тема-новата която ще се отвори за Милена.Дано така поне малко се отнеме болката им,като видят че много други,непознати и познати хора са съпричастни

Sisito941
08-09-2011, 08:06
Още една добра идея!
Айде аз ставам от компа,имам малко работа вкъщи,по-късно ще седна и държа да знам какво сте решили..
Чао засега! :-) :-)

Yankee
08-09-2011, 08:10
Чао,чао Сисче :-)

kalpazanka
08-09-2011, 08:22
Видях забележката за пунктуационните грешки и опита за редакция. Само две изреченийца трябва да се пипнат-

Ала знам, че каквото и да кажа, няма да върна ....... сърчице, в който

Не е въпросът кой с кого се заяжда, а просто да напишем картичката грамотно, за да не се излагаме самите ние. ;)

ri41
08-09-2011, 08:37
искам да ви благодаря за уместната забележка, не го приемам ни най-малко като зяждане, ако има още грешки казвайте
http://prikachi.com/images/441/3667441w.jpg

kalpazanka
08-09-2011, 08:38
не е:
в, който
а така:
, в който

ri41
08-09-2011, 08:42
http://prikachi.com/images/467/3667467H.jpg

kalpazanka
08-09-2011, 08:47
Такам, разбрахме се за запетаите.
"Чиито очи..." можеш да го направиш завършек на предходното изречение. Иначе цепиш идеята.
"Никое зло" като че ли ще е по-добре да го започнеш без "Но".
Това е от мен.

Vikito0o
08-09-2011, 09:31
Нека да почива в МИР!!!!!!

kitten8m
08-09-2011, 09:34
Ей... какво е станало тук? :smt102 :smt088 Някой да не е ... някое момчие от форума ли :(

Sisito941
08-09-2011, 09:37
Ей... какво е станало тук? :smt102 :smt088 Някой да не е ... някое момчие от форума ли :(

Да..почина в катастрофа..разгледай страниците по-назад,които са..ще разбереш!

kitten8m
08-09-2011, 09:39
Изчетох всичко.... просълзих се, но с тези сълзи не мога да я върна.
Ужасно съжалявам, не я познавах, наистина товяа което се е случило е ужасно :( :( :( :( Защо трябва все добрите и младите да си утиват.. защо има толкова несправедливост!
:(

Sisito941
08-09-2011, 11:21
Аз доколкото знам,тя харесваше всякакви цветя.. :-o

shanell1
08-09-2011, 11:44
Ужас ! Моите съболезнования, да почива в мир момичето.. :cry:
Браво за дето сте се сетили да направите това с картичката и цветята - много мило ! Идеята за темата е добра ! И нека наистина се замислим за това което правим и нека да разберем, че има грешки - непоправими ! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

3oPuTy
08-09-2011, 12:00
Миминко,не искам да я правя аз.Нека някой друг да я направи.Не,че имам нещо против,но наистина се спичам и си гълтам граматиката,когато става дума за нещо подобно и няма да се справя добре :(

Yankee
08-09-2011, 12:09
Мисля че трябва да го пусне някой от форума,който я познаваше-Сисчето например :-)

Sisito941
08-09-2011, 12:13
Мисля че трябва да го пусне някой от форума,който я познаваше-Сисчето например :-)

Същата работа като Зорито съм..ама ако измисля до довечера как трябва да стане,може и да направя..
Ако имате някакви идеи,аз например мисля да сложа нейни снимки(2-3) .. статията в подписа ми..леле..стана дълго..като си представя... :-o

Yankee
08-09-2011, 12:20
Може на снимките да се напишат кратки послания,а в самата тема да бъдат по-дългите от тук.

Sisito941
08-09-2011, 12:21
Послания като например?

А иначе идеята,която измислих за темата харесва ли ви като цяло?
Приемам предложения и критики.. :)

Yankee
08-09-2011, 12:23
"Почивай в мир,неугасващо Слънце" и подобни примерно :) Не мога да се сетя за друго.Иначе да,идеята ми харесва много.Иначе нека и другите напишат своите мнения и пожелания.

Sisito941
08-09-2011, 12:30
Който ще слага пожелание или нещо такова..да слага в тази темичка или да ми праща на лично.Аз мисля да ги слагаме тук,за да може да се поправят евентуалните грешки..както прецените. Започвам да мисля посланието ми за темата.. :)

3oPuTy
08-09-2011, 12:34
Е не!Това е ужасно ... ;( Плача момичета,плача и едвам пиша ... Сега видях статията в подписа на Сиска ... Няма такъв ужас!Как ще качат подобни снимки бе ... ;(
А иначе за темата мисля,че не е нужно на снимките да има послания ... Нека е по-изчистено,така да се каже.
Аз си мисля за няколко снимки в началото,после да поставим първото послание,което сложих в началото на темата (извинявам се,че не помня автора).После може да се сложат няколко статии за случилото се.А посланията ще ги пишат потребителите като коментари.Няма нужда един човек да пише вместо всички.

Sisito941
08-09-2011, 12:39
Е не!Това е ужасно ... ;( Плача момичета,плача и едвам пиша ... Сега видях статията в подписа на Сиска ... Няма такъв ужас!Как ще качат подобни снимки бе ... ;(
А иначе за темата мисля,че не е нужно на снимките да има послания ... Нека е по-изчистено,така да се каже.
Аз си мисля за няколко снимки в началото,после да поставим първото послание,което сложих в началото на темата (извинявам се,че не помня автора).После може да се сложат няколко статии за случилото се.А посланията ще ги пишат потребителите като коментари.Няма нужда един човек да пише вместо всички.

Успокой се,миличка! :-) :-)
А аз май да не я бях слагала тази статия ли.. :( :( :( :(

Sisito941
08-09-2011, 12:42
Пишете ми лично съобщение като направите темата.

Добре. :)

Zaharinka
08-09-2011, 12:46
Момичета от днеска и аз започвам,засега ще ограничавам сладкото и тестеното.Всеки ден бягам или правя видео упражнения вкъщи.
Започвам при мерки:
Височина:167
Кг:55
Ханш:93
Талия:72
Гръдна:93
Под гръдна:82
Бицепс:28
Крак-най-горе-54
По средата-38
Глезен-22
Смятам да сваля около 10-20 см от най-проблемните ми зони-Ханш/Талия/Краката.
Снимки: http://i97.photobucket.com/albums/l220/sinister_doll/060720111368.jpg?t=1312893854
http://i97.photobucket.com/albums/l220/sinister_doll/120720111508.jpg?t=1312893872

ri41
08-09-2011, 12:46
аз също се разстроих още повече е снимката в статията, е ужасяваща как има подобни нищожни бездушници, не мога да повярвам направо, знаете ли мисля че държавата ни е виновна за всичко това защото някой си е решил да се изгъзи с новата си кола и да покаже колко е голям и в същото време този някой не се съобразява, че на пътя има и други хора, както и в колата му, за тези няма закон защото родителите им били еди кои си и притежавали еди какво си :?

Yankee
08-09-2011, 12:49
Не мисля че в други държави биха сложили подобна снимка,пък било то и електронен вестник...Виждала съм даже снимки на предната страница на хора от моргата в един от най-популярните вестници в България :? :(

Wanderer1
08-09-2011, 12:53
Идеята за темата е добра, но в кой раздел да се направи? И аз сега видях статията... ужас... :?
А иначе по темата за отслабването според мен е добре да се пише поне следващите 1-2 дена в Диети: Дневник, защото тази е малко... тъжна :(

3oPuTy
08-09-2011, 13:22
Миминко,има ли възможност да направя vol.3 на темата без тази да се заключва за сега.В смисъл в другата тема да си пишем за диетите,както си е по принцип,а в тази да продължим да коментираме поне докато не пуснем и темата за Миленка.
А за раздела ... Тя пишеше предимно тук,но се чудя дали в Любов не е по-правилно - не знам :-o

ri41
08-09-2011, 13:35
"Интереси:Козметика, диети" сигурна съм че тя би искала темата в нейна памет да е тук :)

SuperBadSuperFresh
08-09-2011, 14:39
Не,момичета!Думите никога не са излишни!Трябва да говорим,трябва да покажем,че стадаме.Да плачем,да бъдем тъжни.Но да не спираме да живеем,да се борим и да успяваме.Трябва да правим истинските,човешки неща.Само така можем да сме живи.Живи и за себе си,и за всички,които си отиват в нелепата война по пътищата.Нарочно не слагам кавички на война,защото дори във войните са били пощадявани жени,деца,възрастни хора.А това е по-скоро Ад,в който няма помилвани или спасени...
Не познавах Милена.Чела съм мнения,понякога съм се усмихвала,понякога съм била безразлична.Но с нея умира част от мен,от всички нас.Защото Милена е била като всяка една от нас:Усмихната,весела,борбе а.Понякога тъжна,ядосана,но неспираща да мечтае и да обича.
Милена заслужава нашите сълзи,нашият призив за внимателно шофиране.Ние я загубихме,но небето спечели още една звезда.Звезда,която с усмивка на ангел,ще ни наблюдава от собствения си Рай и ще ни помога да оцелеем в земния Ад-високите скорости,пияните шофьори и опасните пътища...

Почивай в мир,Милена!

starr21
08-09-2011, 15:15
Не,момичета!Думите никога не са излишни!Трябва да говорим,трябва да покажем,че стадаме.Да плачем,да бъдем тъжни.Но да не спираме да живеем,да се борим и да успяваме.Трябва да правим истинските,човешки неща.Само така можем да сме живи.Живи и за себе си,и за всички,които си отиват в нелепата война по пътищата.Нарочно не слагам кавички на война,защото дори във войните са били пощадявани жени,деца,възрастни хора.А това е по-скоро Ад,в който няма помилвани или спасени...
Не познавах Милена.Чела съм мнения,понякога съм се усмихвала,понякога съм била безразлична.Но с нея умира част от мен,от всички нас.Защото Милена е била като всяка една от нас:Усмихната,весела,борбе а.Понякога тъжна,ядосана,но неспираща да мечтае и да обича.
Милена заслужава нашите сълзи,нашият призив за внимателно шофиране.Ние я загубихме,но небето спечели още една звезда.Звезда,която с усмивка на ангел,ще ни наблюдава от собствения си Рай и ще ни помога да оцелеем в земния Ад-високите скорости,пияните шофьори и опасните пътища...

Почивай в мир,Милена!

Това е много красиво и добре казано :-)

Wanderer1
08-09-2011, 15:44
Някои се правят на забавни...
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=421730
Като оня, който каза "Да е жива и здрава"... :?
Другите поне не се правеха на интересни, ама той...

ri41
08-09-2011, 16:36
що пък в кофата ще и правят тема, това е последното място където бих искала да обсъждат смъртта ми :? примерно

anonymous708973
08-09-2011, 16:54
трябва да покажем,че стадаме

Такава поза, че не е истина.

Wanderer1
08-09-2011, 16:57
Тя темата беше с първоначално заглавие "Кой е умрял?", ама го промениха...

XxInn0cencexX
08-09-2011, 17:00
Да почива в мир !

BumpyRide
08-09-2011, 18:03
Здравейте, момичета. :) Подкрепям с две ръце идеята за темата в памет на Милена и съм готова да помагам. :)

babylofzz
08-09-2011, 18:08
Толкова тъжно,а когато видях снимката от линка в описанието на Sisito941 се разплаках.Нямам думи просто.Дано почива в мир.

titinkaa
08-09-2011, 18:30
Добре де, може да не сме я познавали кой знае колко добре, може да не ни е била близка... И това какво променя? Утре може да се случи на дъщеря ми, на някоя ваша приятелка, на вас. Трагедията не е в това че точно тя си е отишла по толкова нелеп начин, а в това че това се случва всеки ден на невинни хора. Пантерке, това също ли е поза? Днес се случва на момиче, което не познавахме, утре може да се случи на най-скъпите ни хора, да бъдем малко по-човечни и съпричастни.

Съгласна съм.Нз защо има толкова омраза в днешно време у хората,че даже се подиграват на смъртта. :? :(

Sisito941
08-09-2011, 18:34
Здравейте!
Значи реших да направя темата така: Ще се казва "В памет на Милена Б. (sh0c0ladch3ee) "
Вътре ще има линкове към 2 нейни снимки.
След това ще напиша моето "послание"+статията за катастрофата,която е в подписа ми.
И след това най-вероятно ще ви дам думата да напишете вашите послания+ако нещо имате да постнете.

Става ли??

Само да се навечерям и почвам!

titinkaa
08-09-2011, 18:35
^Харесва ми идеята.

3oPuTy
08-09-2011, 18:37
Сиси,не слагай линкове към снимките,а направо ги постави като изображения.

Sisito941
08-09-2011, 18:39
Много ще се разшири страницата..ако не пречи,добре..

Sisito941
08-09-2011, 18:39
Иначе се радвам,че ви допада идеята :)