View Full Version : Всичко за косата..vol.3
Страници :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
MimiKalcheff93
10-08-2011, 15:02
Привет на всички отново . :-)
Малко по-добре съм и веднага ви пиша. Надявам се другата седмица да почна пак с маските , тоест събота примерно. Аз не правя някаква голяма маска.Не ми се занимава.Преди ползвах тривитаминола и нищо УАУ.... :)
Та .. го спрях! Сега ползвам само рациново масло+стимуланта на Икаров .ПОне последния път такова беше.Но вече ще слагам жълтък, кисело мляко , малко такива джундурии може малко алкохол примерно + стимуланта и рациновото , мисля че е достатъчно. Преди бях супер вманиачена на тема коса и маски за коса.. ииии НИЩО.. Така,че сега просто по-кротко с маските и нещата ,които слагам... Я ми кажете нещо по вече за тези ампулки за косата..Какви са, що са? Доволни ли сте?Цена?Марка ? Такава информация .. :)
А относно постригването , аз началото на септември ходих.Мисля ,да отида другия месец най-верочтно.И после никакво рязане. Благодаря за мненията все пак :* :-) :-) :-) :-) И наистина съм си обещала да не си горя косата до бала и т.н. Няма значение ,че съм 12 клас , изобщо не ме вълнува как съм на даскало.. няма за кого да се контя там.. :) Я кажете на вас спря ли ви косопада ? От времето ..
хайде целувки
:-) :-) :-)
FuCKkK13
10-08-2011, 15:44
MimiKalcheff93 на мен косопада все още не ми е спрял, но не е вече чак толкова.. абе в някакво средно положение е :) .. а за ампулите.. ами по принцип се купуват от аптеките,доста концентрирани са,някой са с измиване някой са без (повечето са без като си купиш те ти казват, а ако си купиш примерно цяла кутийка си има пътване и си пише :) ) ..марка.. има различни марки.. честно казано Ревалид,Денис.. абе има и др. марки ама точно сега не се сещам.. момичетата да помагат.. също така има ампули против косопад,за по-бърз растеж,само за подхранване и т.н...цените са различни.. примерно ампулата е от 1.20лв. до 2лв. и съм сиг. че има и по-скъпи.. една ампула (ако ти стигне де) можеш да я разделяш на 2 части.. примерно ако се къпеш два пъти в седмицата,половината ампула я слагаш 1вия път,а другата 2рия и така стигат за повече време.. чесно казано съм ползвала ампули доста.. ама май от Ревалид съм най-доволна.. на Денис също са добри (баща ми ползваше против косопад и от там знам ) ами.. тогава г/д.. ако има нещо питай :)
RainOfHope
10-08-2011, 15:56
Кой шампоан според вас е по-добър според тези две описания:
Обогатяващ шампоан за естествен блясък за всички типове коса с биологично чисти водорасли. Органичните водорасли в нашите продукти идват от незамърсените недра на океана, а не са добити след изхвърлянето им на брега. Богати на йод, селен и други незаменими минерали и протеини,те имат силно антиоксидиращо действие. Водораслите възстановяват и заздравяват структурата на косъма. Към продуктите са добавени натурални етерични масла, като лимоново масло, които притежават успокояващ и аромато-терапевтичен ефект.
Без парабен и SLES, напълно биоразграждащ се, без изкуствени консерванти и оцветители, Ph балансирано.
Съдържание: вода от Лейк Дистрикт, амониев лаурет сулфат*, натриев хлорид** (морска сол), ascophyllum nodosum** (морски водорасли), citrus aurantifolia* (лайм), cananga odorada (иланг-иланг), аромат*, полисорбат 20*, натриев цитрат*, лимонен', линалоол', цитрал' и др.
* - растителен произход
** - органичен
' - от есенциални масла
или
Подсилващ
За нормална и суха коса
С биологично чисто алое вера, богат на ензими
Богат на активно биологично чисто алое вера, което съдържа много ензими, амоникиселини и полизахариди, които са доказано полезни за косата и скалпа. Регенерира косата и балансира секрецията на скалпа, гарантирайки че косата не е твърде суха или мазна.
ъдържание Аква (вода от Лейк Дистрикт), алое вера**, амониев лаурет сулфат*, морска сол**, кокамидопропил бетаин*, лимоново масло*, липово масло*, чаено дърво*, аромат*, E141* (комплекс от хлорофилин и мед), полисорбат 20*, натриев цитрат*, лимонен° *растителен произход ** биопродукт ° от етерични масла
косата ми май се установи, че е суха :(
FuCKkK13
10-08-2011, 16:08
RainOfHope щом ти е суха според мен втория, въпреки че първия ми хареса доста повече.. :)
RainOfHope
10-08-2011, 16:18
Ми смисъл, тя не е чак крайно суха, леко суха, така да го кажа (отзад имам една част от косата която е по-суха :/ ) 8-) Иначе и мен първият ме влече повече, защото съм чувала доста добри неща за водораслите.. Май на място ще трябва да преценя. А примерно ако взема шампоан с алое вера и балсам с водорасли или обратното, става ли или си е по-хубаво да са 1 и същи продуктите?
FuCKkK13
10-08-2011, 16:28
Ми смисъл, тя не е чак крайно суха, леко суха, така да го кажа (отзад имам една част от косата която е по-суха :/ ) 8-) Иначе и мен първият ме влече повече, защото съм чувала доста добри неща за водораслите.. Май на място ще трябва да преценя. А примерно ако взема шампоан с алое вера и балсам с водорасли или обратното, става ли или си е по-хубаво да са 1 и същи продуктите? по-добре един и същ .. ами защо първо не си вземеш в водораслите и като ти свърши другия.. така ще видиш кой е по-добър :)
FuCKkK13
10-08-2011, 16:54
момичета,скоро бях предложила да казвате с какво сте се къдрили.. защо почти никой не се включи :(
RainOfHope
10-08-2011, 16:58
По принцип обмислям, ако остана доволна от този марка да се спра на нея и да ги сменям, просто за първия път не мога да се реша 8-)
едит: за къдренето не си правя нищо на косата с къдрене, защото не ми се запазват, а и стои мн бухнало, гадно. Иначе един път пробвах с фолио, но не за малки къдрички, а големи, от едната страна стана хубаво, но от другата не и пак бързо се развали :(
CupcakeMonster
10-08-2011, 20:00
Ще ми препоръчате ли някаква маска,за подхранване на изтощена и цъфнала коса от преса.. ? Иначе във корените е склонна към омазняване..
FuCKkK13
10-08-2011, 20:50
Ще ми препоръчате ли някаква маска,за подхранване на изтощена и цъфнала коса от преса.. ? Иначе във корените е склонна към омазняване.. с тривитаминол ли искаш да е или без ? :)
strawberry88
10-08-2011, 20:54
Ще ми препоръчате ли някаква маска,за подхранване на изтощена и цъфнала коса от преса.. ? Иначе във корените е склонна към омазняване.. ако ти е цъфнала няма друго решение освен подстригване на връхчетата!! :wink:
CupcakeMonster
10-08-2011, 22:07
Да де,подстригване,да,но след 2 седмици отново ги има :( Искам да забавя този процес и да я подхраня,съживя.. че нищо не и правя..
АМи без тривитаминол..купена,напра ена,предложете :D
На всичкото отгоре не знам дали заради цъфтежа,но само се наелектрезирва :-o
FuCKkK13
10-08-2011, 22:24
Да де,подстригване,да,но след 2 седмици отново ги има :( Искам да забавя този процес и да я подхраня,съживя.. че нищо не и правя..
АМи без тривитаминол..купена,напра ена,предложете :D
На всичкото отгоре не знам дали заради цъфтежа,но само се наелектрезира :-o ами купена.. жълтата серия на Глис.. ако искаш можеш да си правиш домашна маска + шампоан и балсам против цъфтене на Глис.. можеш да си мажеш връхчетата след баня с 2-3 капки масло от пшеничен зародиш - то е против цъфтеж .. ако не искаш да се занимаваш с маски най-добре е да си купиш стимуланта за коса на Икаров.. примерно давам ти една доста добре според мен маска.. 1-2 жълтъка,зехтин + ракия (и според мен ще е добре да добавиш и бадемово масло.. тогава вече маската е перфектна според мен) .. :)
CupcakeMonster
10-08-2011, 22:33
Благодаря ви много. :-)
FuCKkK13
10-09-2011, 07:52
момичета намазах се със стимуланти ще стоя 2-3 часа,после ще отмия с елсев + купена маска (само по краищата т.е. като балсам) и после се чудя дали да впръскам себорал форте ? и след това мисля да я направя на една рибена кост
MimiKalcheff93
10-09-2011, 08:30
FuCKkK13, според мен давай. Аз от както съм го пукила сл;ед всяко къпане себорал+хин. вода си го знам наизуст + кристалите и това е :) Няма да ти навреди , или омазни...
FuCKkK13
10-09-2011, 08:33
FuCKkK13, според мен давай. Аз от както съм го пукила сл;ед всяко къпане себорал+хин. вода си го знам наизуст + кристалите и това е :) Няма да ти навреди , или омазни... знам,че няма да навреди.. и преди съм ползвала, но имах в предвид дали няма да дойде много...
иначе днеска някой др, ще си прави ли маска ? :)
XxInn0cencexX
10-09-2011, 10:56
Аз се намазах със стимулант преди час и ще стоя още няколко часа,после ще си поле косичката с вода,в кояро съм варила коприва и после хининова вода.Аз обаче сякаш не съм доволна от стимуланта,ползвам го вече месец,не очаквам да ми порасне с 2-5 см де,но нито ми е мека,нито нищо.Все пак ще продължа да си го ползвам докато ми свърши и после пак ще почна маските с тривитаминол.
И аз съм с маска, ще стоя до 4 сигурно. Сложих си 2 с.л. стимулант, 1 с.л. бадемово, кокосово и рициново масло, кисело мляко, жълтък, ракия, хининова вода, малко хума и какао. Вчера си взех шампоана Фитовал, смятам да се измия с него (за суха и чуплива коса е, а моята бързо се омазнява в корените), ще си сложа и от черния балсам на Глис.
strawberry88
10-09-2011, 12:36
^Според мен не е нужно да слагаш други масла,в стимуланта има достатъно и със сигурност знам че има бадемово и рациново 8-) :?
FuCKkK13
10-09-2011, 13:19
^Според мен не е нужно да слагаш други масла,в стимуланта има достатъно и със сигурност знам че има бадемово и рациново 8-) :? аз пък защо ли съм сигурна,че няма рициново :?
FuCKkK13
10-09-2011, 13:22
а и забравих да кажа.. според мен пък маската е добре :)
FuCKkK13
10-09-2011, 14:58
есенна маска с грозде
Гроздето се смачква и се ползва само отделения сок. Към него се добавя 1 супена лъжица ленено масло и същото количество мед.
Всичко се разбърква до получаване на хомогенна смес. маската се нанася на косата за около 20 минути.
След това изплакнете, с топла вода за да се отмие хубаво меда.Измийте косата и с шампоан. ето една нова маска, която мисля да пробвам, но нямам ленено масло :x и трябва да си купя или да я направя с друго масло.. някой да е ползвал ленено масло ?
mynichka
10-09-2011, 15:50
FuCKkK13, маската изглежда интересна- но никога не съм ползвала ленено масло.. дали мога да го заменя примерно с бадемово?
FuCKkK13
10-09-2011, 16:13
FuCKkK13, маската изглежда интересна- но никога не съм ползвала ленено масло.. дали мога да го заменя примерно с бадемово? ами според мен може... аз мислех, че бях търсила в аптеката и ми предложиха само на ампули мисля че... иначе аз мисля да си купя :)
dqvolcheto9
10-09-2011, 19:09
Момичета какво мислите за шампоаните с хума..хубави ли са и от коя марка сте най-доволни ? :)
kittenella
10-09-2011, 19:41
FuCKkK13, маската изглежда интересна- но никога не съм ползвала ленено масло.. дали мога да го заменя примерно с бадемово? ами според мен може... аз мислех, че бях търсила в аптеката и ми предложиха само на ампули мисля че... иначе аз мисля да си купя :)
Имам ленено масло и съм адски доволна!Прави ми косата мека и блестяща...често ако има случай и съм се изправила си го слагам вместо кристали, а дори и когато съм къдрава.Ще пробвам и аз тази маска да видим....звучи ми добре.На мен лененото масло ми е в едно зелено шишенце 100 мл ...Както и да е, исках да кажа, че съм много доволна! http://prikachi.com/images/813/3877813H.jpg - на тази снимка съм с него, къдриците на живо са ми казвали че изглеждат много блестящи, явно защото е мазно
strawberry88
10-09-2011, 19:48
Момичета какво мислите за шампоаните с хума..хубави ли са и от коя марка сте най-доволни ? :) Ползвала съм само на Милва и съм доволна. :)
Rebirthing
10-09-2011, 20:45
Лененото масло аз по принцип го пия, не го нанасям на косата си :D . То е богато на омега 3-6-9 мастни киселини, другите масла не са с такъв състав...Може би да го замените с някое друго ? Маслото от авокадо примерно е много добро за изтощена коса :) !
deadfish
10-09-2011, 21:55
Милички трябва ми нещо, с което косата ми да е мекичка и да не се сплъстява, да е глаааадка и хубава. препоръчайте ми някакъв спрей или нещо за мазане.Мооля :-)
FuCKkK13
10-10-2011, 10:16
Милички трябва ми нещо, с което косата ми да е мекичка и да не се сплъстява, да е глаааадка и хубава. препоръчайте ми някакъв спрей или нещо за мазане.Мооля :-) балсам + преди баня да се мажеш с някакво масло :)
Оф, не знам каква прическа да си правя в т'ва дъждовно време, а ми писна постоянно вързана.. Предложения ?
MimiKalcheff93
10-10-2011, 11:57
FuCKkK13, маската изглежда интересна.Може да я пробвам , но ще ползвам сигурно рациново масло ,само такова имам... Но вече другия weekend :)
katii, плитки ? Кок ? То голям избор няма с тая влага...Или си хващай горе бретона само .. Не знам и аз :/
FuCKkK13
10-10-2011, 12:01
Оф, не знам каква прическа да си правя в т'ва дъждовно време, а ми писна постоянно вързана.. Предложения ? рибена кост ? .. 5 плитки назад т.е. сплетено 3-4 пръста и другото пуснато ? .. вързана коса на конска опашка и на опашката една или няколко плитки ? .. плитка венче ? или просто пусната коса с лента :) ..
знаете ли ? .. скоро мислех да направя една тема за прически.. мисля,че бях споменала в темата, но не съм сигурна.. та.. съгласни ли сте да направим една ? .. знам,че има много теми,че има търсачка и т.н.,но те са стари,а и знам,че ако направя повечето ще ме оплюят, но все пак.. някой съгласен ? :)
бяха ми казали, че през точно това време косата сменя косъма си и затова пада толкова, та вярно ли е ? Защото на мен започна да ми капе много коса .. :shock:
FuCKkK13 мерси за идейките :) Аз съм 'за' темата с прическите.
wiwa Есенен косопад ? Нормално е .. :)
Оф, не знам каква прическа да си правя в т'ва дъждовно време, а ми писна постоянно вързана.. Предложения ? рибена кост ? .. 5 плитки назад т.е. сплетено 3-4 пръста и другото пуснато ? .. вързана коса на конска опашка и на опашката една или няколко плитки ? .. плитка венче ? или просто пусната коса с лента :) ..
знаете ли ? .. скоро мислех да направя една тема за прически.. мисля,че бях споменала в темата, но не съм сигурна.. та.. съгласни ли сте да направим една ? .. знам,че има много теми,че има търсачка и т.н.,но те са стари,а и знам,че ако направя повечето ще ме оплюят, но все пак.. някой съгласен ? :)
Азз съм съгласна .. другите теми и на мен някак си не са ми интересни, все пак нас ни няма 8-)
strawberry88
10-10-2011, 13:18
знаете ли ? .. скоро мислех да направя една тема за прически.. мисля,че бях споменала в темата, но не съм сигурна.. та.. съгласни ли сте да направим една ? .. знам,че има много теми,че има търсачка и т.н.,но те са стари,а и знам,че ако направя повечето ще ме оплюят, но все пак.. някой съгласен ? :) Съгласнааа!!! :grin: :) :---)
FuCKkK13
10-10-2011, 13:26
добре.. правя тема.. след малко ще я пусна и тук ще сложа линк :)
FuCKkK13
10-10-2011, 13:44
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=9451844#9451844 ето темата.. много неща не съм написала, но все пак общите мисля,че съм ги написала.. дано темичката да се развие :)
От 15ти ще започна да използвам тривиталинол за 2 седмици, може и за повече ако има ефект .. най-накрая разбрах как да забелязвам промяната в дължината ... 8-)
2 месеца ползвах тривитаминол , но сега го спрях да ми почине малко косата ,освен него ползвам бадемово масло и хининова вода смятам да си купя и стимулант на икаров. Какви други продукти мога да използвам за растеж на косата ? :)
FuCKkK13
10-11-2011, 11:31
2 месеца ползвах тривитаминол , но сега го спрях да ми почине малко косата ,освен него ползвам бадемово масло и хининова вода смятам да си купя и стимулант на икаров. Какви други продукти мога да използвам за растеж на косата ? :) хининов шампоан,фрикции с билки,себорал форте, капсулки с комбинирани витамини за коса,кожа и нокти :)
Забравих да спомена че използвам и хининовия шампоан. А тези фрикции с билки какво представляват,както и себорал форте ,и на каква цена са ?
И благодаря за отговора :)
FuCKkK13
10-11-2011, 12:44
Забравих да спомена че използвам и хининовия шампоан. А тези фрикции с билки какво представляват,както и себорал форте ,и на каква цена са ?
И благодаря за отговора :) aми фрикции с билки.. вариш дадена билка във вода,изцеждаш да остане само водата и след като се изкъпеш се поливаш с тази вода без да отмиваш :) .. а себорал форте също е с билка и се купува от аптеката около 2 лв.е... той е за растеж,пърхот и косопад,нанася се след баня в корените само с памучено тампонче,а може и да си го сложиш в някое шишенце с пулвелизатор и да си го пръскаш :)
2 месеца ползвах тривитаминол , но сега го спрях да ми почине малко косата ,освен него ползвам бадемово масло и хининова вода смятам да си купя и стимулант на икаров. Какви други продукти мога да използвам за растеж на косата ? :)
От тези 2 месеца каква разлика в дължината забеляза, приблизително ? :)
Ами не мога да определя в сантиметри но определено има разлика. При мен е съвсем малко тъй като аз я третирам доста с преси сешоари и какво ли не още. Другият ефект е че доста ми я съживи,омекоти и сгъсти . Така че го почвам пак след месец .
VampireLover3
10-11-2011, 14:00
Здравейте! Не съм чела всички страници.. за това искам да попитам знаете ли някаква маска за подхранване на косата искам да стане по гъста, че доста я изтощих миналата година. Използвам стимуланта на Икаров, много съм доволна, но въпреки това ще се надявам и да кажете някоя домашна маска или пък нещо което мога да си взема?
FuCKkK13
10-11-2011, 16:05
Здравейте! Не съм чела всички страници.. за това искам да попитам знаете ли някаква маска за подхранване на косата искам да стане по гъста, че доста я изтощих миналата година. Използвам стимуланта на Икаров, много съм доволна, но въпреки това ще се надявам и да кажете някоя домашна маска или пък нещо което мога да си взема? ами преди гъста ли си ти е била ? .. ако е била можеш да я сгъстиш, но ако не е била - няма шанс.. иначе маска с тривитаминол.. можеш да сложиш примерно оцет,ракия,тривитаминол,жъ тък и зехтин или бадемово масло.. давам ти примерна маска :)
XxInn0cencexX
10-11-2011, 17:36
Какво действие има маската на Миосотис с костен мозък и плацента ?
ValLoveYa
10-11-2011, 18:00
Какво действие има маската на Миосотис с костен мозък и плацента ?
Възстановяващо
FuCKkK13
10-12-2011, 13:20
момичета,намазах се със стимулант и ще стоя около 3 часа.. после пак ще отмия с Елсев + купена маска като шампоан ... време за маска не знам кога ще имам,но най-вероятно неделя ще си я направя.. и сега мисля,като ми свърши това шишенце стимулант (т.е. към края на месеца или началото на другия) да си купя тривитаминол и да си го мажа в корените като стимуланта и по дължината... след това пак да си купя стимулант,но не знам кога ще е точно ''след това'' защото мисля да стане така : сега стимулант 1 шише,тривитаминол после да слагам само него в корените 1 шише и вече декември да правя маски, но примерно ако тривитаминола ми стигне за по-малко от месец да си взема стимулант и да се мажа с него до началото на декември .. ох.. какво обяснение.. та.. как мислите ? добри планове ли съм направила ? :D
а някой друг правил ли е маска днес или мазал ли се е със стимулант ?
целувки :)
XxInn0cencexX
10-12-2011, 13:42
Аз сега отивам да се намажа със стимулант,ще постоя 2-3 часа,след това ще си измия косата с жълтия Глис,фрикции с коприва и ще си сложа хининова вода в корените както обикновено.И после ролки.Този път категорично реших-никакво горене на коса.По-миналата вечер се накъдрих с ролки-отдавна не бях,и се харесах,така че сега няколко месеца ще съм къдравичка.Надявам се поне до Нова година да изтрая без преси.На мен стимуланта ми е към средата,след като свърши мисля да си взема 2 шишета тривитаминол и да си правя маската с нея.След като ми свършат и те малка почивка ще си направя.От февруари съм втора смяна и няма да имам време за домашни маски,затова ще си взема маската на Миосотис.
Ех,че дълъг пост стана,за което се извинявам. : )
FuCKkK13
10-12-2011, 14:09
Аз сега отивам да се намажа със стимулант,ще постоя 2-3 часа,след това ще си измия косата с жълтия Глис,фрикции с коприва и ще си сложа хининова вода в корените както обикновено.И после ролки.Този път категорично реших-никакво горене на коса.По-миналата вечер се накъдрих с ролки-отдавна не бях,и се харесах,така че сега няколко месеца ще съм къдравичка.Надявам се поне до Нова година да изтрая без преси.На мен стимуланта ми е към средата,след като свърши мисля да си взема 2 шишета тривитаминол и да си правя маската с нея.След като ми свършат и те малка почивка ще си направя.От февруари съм втора смяна и няма да имам време за домашни маски,затова ще си взема маската на Миосотис.
Ех,че дълъг пост стана,за което се извинявам. : ) може ли снимка как ти се получава с ролките ? .. че аз нещо не се харесвам и ако ми хареса ще те накарам да обясниш :D :)
sladkish_14
10-12-2011, 17:12
Кажете изсушаващи продукти, нещо за омазняване, защото в последно време от тези масла ми се омазни косата и сега мисля да си правя маска, но такава, която да я изсуши :? Е???
FuCKkK13
10-12-2011, 17:25
Кажете изсушаващи продукти, нещо за омазняване, защото в последно време от тези масла ми се омазни косата и сега мисля да си правя маска, но такава, която да я изсуши :? Е??? киселото мляко,хумата,ракията,жълтъ а,меда.. примерно можеш да си направиш маска хума,ракия и зехтин :) .. и към тях и жълтък.. и така :)
RainOfHope
10-12-2011, 18:28
момичета,намазах се със стимулант и ще стоя около 3 часа.. после пак ще отмия с Елсев + купена маска като шампоан ... време за маска не знам кога ще имам,но най-вероятно неделя ще си я направя.. и сега мисля,като ми свърши това шишенце стимулант (т.е. към края на месеца или началото на другия) да си купя тривитаминол и да си го мажа в корените като стимуланта и по дължината... след това пак да си купя стимулант,но не знам кога ще е точно ''след това'' защото мисля да стане така : сега стимулант 1 шише,тривитаминол после да слагам само него в корените 1 шише и вече декември да правя маски, но примерно ако тривитаминола ми стигне за по-малко от месец да си взема стимулант и да се мажа с него до началото на декември .. ох.. какво обяснение.. та.. как мислите ? добри планове ли съм направила ? :D
ам, не трябва ли да се правят някакви почивки? имам предвид примерно 1 месец без нищо да й слагаш?
доста фризьорки ми казват, че маски на нашите коси не ни трябват, защото ги изтощавали
MegiBoOm
10-12-2011, 18:32
Аз мисля,че Марти полага прекалено много грижи за косата си.Трябва малко да я оставиш да живне, защото нали знаеш: И доброто, не винаги е много добро.
и за да не е напълно спам, днеска бях така:
http://prikachi.com/images/134/3920134P.jpg
FuCKkK13
10-12-2011, 18:37
Аз мисля,че Марти полага прекалено много грижи за косата си.Трябва малко да я оставиш да живне, защото нали знаеш: И доброто, не винаги е много добро. ох.. ами аз и бях оставила доооста голяма почивка.. преди морето (юли 22) преди това около 3 седмици не и правех нищо,ако помните.. преди морето само няправих 2-3 маски.. после на морето не можеше (11 дена) после бях при баба ми (14-15 дни) и там я мазах само със зехтин и то май само 2 пъти за по малко,защото нямах време.. като се върнах от морето ме мързеше да правя маски :D и се мазах със стимулант и то не всеки път.. сега последните 2 седмици само стимулант съм слагала, маски изобщо.. така че.. имам една голяма почивка :D и сега имам от тривитаминола за една маска така че.. :D .. не знам, ще видя.. аз мисля сега това шише стиуланта,после тривитаминол 1 шише и може да почивам до декември края.. защото към 20и декември мисля да почвам да правя маски и така .. ох.. извинявам се за фермана :-D
FuCKkK13
10-12-2011, 18:40
ам, не трябва ли да се правят някакви почивки? имам предвид примерно 1 месец без нищо да й слагаш?
доста фризьорки ми казват, че маски на нашите коси не ни трябват, защото ги изтощавали ами да, до някъде е вредно.. ама това фризьорите го казваха преди няколко години.. ся всяко 2ро момиче има поне 1 преса.. така че маските са си нужни.. аз дори мисля след зимата да си правя маска 1 на месец колкото да я подхраня,а през другото време ще измисля..
FuCKkK13
10-12-2011, 18:43
Аз мисля,че Марти полага прекалено много грижи за косата си.Трябва малко да я оставиш да живне, защото нали знаеш: И доброто, не винаги е много добро.
и за да не е напълно спам, днеска бях така:
http://prikachi.com/images/134/3920134P.jpg може ли да те питам нещо ? .. как се казваш и от къде си ?
RainOfHope
10-12-2011, 18:46
А продължаваш ли да си гориш косата често? Според мен след като свършиш стимуланта си направи почивка и след това почни с тривитаминола, нз, но мисля че й идва много на косата ти.
FuCKkK13
10-12-2011, 18:53
А продължаваш ли да си гориш косата често? Според мен след като свършиш стимуланта си направи почивка и след това почни с тривитаминола, нз, но мисля че й идва много на косата ти. а? .. амаа аз от миналия месец я горя по 4 пъти в месеца.. иначе от повече от година не я бях горяла.. за почивката.. не знам.. ще видя.. :)
MegiBoOm
10-12-2011, 18:55
Магдалена от София съм, защо?
FuCKkK13
10-12-2011, 18:58
Магдалена от София съм, защо? за нищо.. заприлича ми на едно момиче :)
FuCKkK13
10-12-2011, 19:08
забравих да кажа.. Меги това ми харесва как е станало :)
Момичета да ми кажете нещо за косопад не използвам преса но ми пада по доста коса особенно след баня. нещо....???
FuCKkK13
10-12-2011, 19:16
Момичета да ми кажете нещо за косопад не използвам преса но ми пада по доста коса особенно след баня. нещо....??? ами предполагам имаш сезонен косопад... и аз съм така, но ще отмине.. все пак ако искаш си вземи себорал форте.. :)
Благодаря за отговора.От аптеката ли си взима или от козметични магазини??
blueberryyy
10-12-2011, 21:18
Здравейте :) Много полезна темичка, ще я следя...
Ето два продукта, от които съм много доволна: шампоан Lycia против миризми, маска Keranove.
Принципно използвам преси/маши/сешоари, обаче сега стана студено и започнах да се суша с кръгла четка след всяко къпане, а и ми харесва как ми застава косата, обаче искам да си я запазя здрава. Каква готова маска бихте препоръчали, която да не е от масовите марки, да възстановява, да прави косата хуава, но без да омазнява, до 20-25 лева? Също така какво да сложа в домашно-приготвената маска със същата цел? Пробвах само с кисело мляко и зехтин в краищата, хареса ми резултата, но ми се иска да добавя още нещо... Когато използвате домашна, използвате ли и готова? Как ги редувате, почивате ли... нещо не са ми ясни нещата. Тривтаминолът какво действие има и как се използва?
При следващото ходене при фризьора съм се навила да си купя това, много ми го похвалиха:
http://www3.images.coolspotters.com/photos/711406/loreal-mythic-oil-profile.jpg
Чудя се и за тази маска:
http://img.feelunique.com/img/products/L_Oreal_Professionnel_Serie_Expert_Intense_Repair_ Masque_200ml.jpg
Някой има ли отзиви за продуктите, защото цената им изобщо не е ниска и не знам дали си заслужават...
Съжалявам за многото въпроси, увлякох се :?
FuCKkK13
10-13-2011, 10:39
annie2 от аптеката за около 2 лв. е
blueberryyy за купена маска е най-добре от професионалните във фриз. салон..отиваш и там най-добре ще ти кажат,а и личната ти фризьорка познава косата ти и знае какво 'и е нужно :) .. иначе Миосотис от магазините :)
за домашната маска.. можеш да сложиш много неща.. до колкото разбрах искаш да си поддържаш здрава косичката въпреки пресите и за това можеш да слагаш всичко.. виж началото на темата,там съм изброила неща,които могат да се слагат в маските.. доста са и НЕ ги слагай всичките наведнъж :? а.. забравих.. и слагай маската в корените ! и по дължината,а не само по краищата ;) .. иначе по принцип като използваш домашна не е хубаво и купена,въпреки че купените маски са като балсами.. нищо не правят на косата...аз сега ползвам стимулант + купена маска, но я слагам само по краищата и за това мисля,че няма проблем.. иначе и двете в корените не е добре.. абе моя съвет е изобщо да не ползваш 2те маски наведнъж ;) :) ..иначе купените маски на 2-3 месеца се сменят,а от домашната трябва да се правят почивки около 1 месец.. примерно 1-2 месеца правиш маски и 1 почиваш (може и повече да почиваш, колкото решиш за нужно :) ) ..
за тривитаминола.. значи той е комплекс от витамини и подхранва,заздравява, по бърз растеж на косата и т.н., но най-важното е,че подхранва.. то от там идва и бързия растеж и здравината и т.н. .. можеш да го мажеш само него в корените и малко по дължината, но може и в маски.. препоръчителен е 2рия вариант,защото тривитаминола е доста силен..
а за 2те неща.. не знам,не съм ги ползвала.. но Лореал имат хубави неща (професионалните) :)
дано съм ти помогнала.. ако има нещо още питай :) все пак за това е темата :)
victoriassecret1
10-13-2011, 12:04
Може ли да се използват балсам и маска заедно и има ли значение кое трябва първо да се нанесе?
pressiana
10-13-2011, 12:10
При следващото ходене при фризьора съм се навила да си купя това, много ми го похвалиха:
http://www3.images.coolspotters.com/photos/711406/loreal-mythic-oil-profile.jpg
Какво е това? :)
За какво се ползва де.. откъде се взима, колко струва..
XxInn0cencexX
10-13-2011, 12:18
http://prikachi.com/images/409/3922409N.jpg Ето снимка Марти,преди малко ти прочетох коментара и се снимах,а косата ми днеска се развали заради времето и не изглежда толкова добре.
karitybieber
10-13-2011, 12:26
искам да ви попитам дали сте си правили черни кичури??
mynichka
10-13-2011, 12:28
http://prikachi.com/images/409/3922409N.jpg Ето снимка Марти,преди малко ти прочетох коментара и се снимах,а косата ми днеска се развали заради времето и не изглежда толкова добре.
много яко се получава, горе- долу колко време се задържа ефекта след накъдрянето?
XxInn0cencexX
10-13-2011, 12:32
На мен ми държи до следващото миене,т.е. от неделя до сряда и от сряда до неделя.С всеки изминал ден обаче къдриците се отпускат повече,но пак седи добре.Днеска ми се развали заради лошото време,сутринта беше много по-хубава.
mynichka
10-13-2011, 12:47
^ на мен много ми хареса на снимката как е, а сигурно сутринта е била още по- хубава, горе- долу на каква цена са ролките?
ValLoveYa
10-13-2011, 12:55
В момента съм с маска в която сложих:
2 с. л. тривитаминол
1 с. л. бадемово масло
1 жълтък
2 с. л. мед
1 с. л. кис. мляко
1 с. л. коняк
1 с. л. лимонов сок
Косата ми наистина става хубава от тази маска, но за съжаление остава миризмата от тривитаминола и жълтъка, добре че не се усеща много. 8-)
XxInn0cencexX
10-13-2011, 13:27
^ на мен много ми хареса на снимката как е, а сигурно сутринта е била още по- хубава, горе- долу на каква цена са ролките?
За 3 лв. си ги взех от обикновен козметичен магазин.
FuCKkK13
10-13-2011, 14:24
Може ли да се използват балсам и маска заедно и има ли значение кое трябва първо да се нанесе? имаш предвид за балсам с отмиване нали ?..не мисля,че има проблем .. чувала съм да го слагат в маските, но иначе по отделно правиш си маската,отмиваш я и в банята си нанасяш там шампоан,балсам и така :)
ако питаш за това де :)
XxInn0cencexX много хубаво се получава... ох.. сега ме е яд.. до сега никога косата не ми е ставала така на ролки.. все от коса до кръста става на коса до раменете :x .. и аз трябва да потърся такива ролки.. мерси много,че пусна снимка :)
karitybieber не съм.. защо питаш ? .. да не мислиш да си правиш ? :)
ValLoveYa значи не я правиш за първи път.. може и аз да пробвам, но към декември :)
FuCKkK13
10-13-2011, 15:18
такам.. питах и в темата за прическите и тук ще попитам.. тъй като косата ми като я накъдря се скъсява много според вас ако после я дооформя с балсам къдриците малко ще се отпуснат ли ? .. и някой пробвал ли е така ? и се чудя какъв балсам да си взема,че имам само на Глис флуидите, а искам да го нанасям с пръсти и така да оформям .. :) е ?
bloodymirror
10-13-2011, 18:26
Понеже нямам възможност да отида на фризор и мисля сама да се подстрижа,но колкото пъти съм го правила,винаги изглежда много изкуствено,краищата изглеждат много зле.. дайте ми идеи как да се подстрижа и да изглежда все 1 фризьор ме е подстригвал,а не слепец :D смисъл самата техника..
anonymous708973
10-13-2011, 18:28
В youtube има супер много клипчета.
Особено ако си в чужбина и готино да можеш сама, за да не даваш луди пари на фризьора всеки пък.
Как може да се предотврати отгоре оранжевото на косата,след боядисване? :(
malka_sladkka
10-13-2011, 19:17
Как може да се предотврати отгоре оранжевото на косата,след боядисване? :(
Матиращ шампоан?
RainOfHope
10-13-2011, 19:25
Какви са ти ролките? ако имаш възможност би ли постнала и тяхна снимка, че не съм много запозната с видовете :) ?
А иначе за другото момиче, което се интересува от маската на Лореал, чувала съм много положителни мнения за професионалните им продукти. Те са едни от най-хубавите :) .
strawberry88
10-13-2011, 19:27
Аз съм ползвала тази маска професионалната на Лореал и съм супер доволна :grin: :)
kittenella
10-14-2011, 10:42
такам.. питах и в темата за прическите и тук ще попитам.. тъй като косата ми като я накъдря се скъсява много според вас ако после я дооформя с балсам къдриците малко ще се отпуснат ли ? .. и някой пробвал ли е така ? и се чудя какъв балсам да си взема,че имам само на Глис флуидите, а искам да го нанасям с пръсти и така да оформям .. :) е ?
http://prikachi.com/images/518/3925518l.jpg - снимката не е правена скоро, но се бях къдрила с хартийки и после като ги махнах много бухнаха и ги намазах с малко балсам увивайки пръста около всяка една къдрица...стана яко, а колкото до прическата мислех, че ще стане хубаво долната част да е права, а горната къса и наистина на доста хора се хареса
Colombia
10-14-2011, 11:42
Хей момичета.Днес бях в 1 аптека и съвсем случайно видях на витрината 1 шише с масло/растителен сок(не знам как точно се води) от Алое Вера.
Хареса ми.Но цената беше 18-19 лв.
Сега нямам толкова,точно за това,но като цяло си го харесах за маските.
Та ако търсите да знаете,че по аптеките има :)
dqvolcheto9
10-14-2011, 13:03
Момичета има ли доволни от този шампоан ..аз си го купих днес и се надявам да ми влияе добре.. :) http://plamboy.com/images/shampoan-satinelle.jpg
FuCKkK13
10-14-2011, 13:25
http://prikachi.com/images/518/3925518l.jpg - снимката не е правена скоро, но се бях къдрила с хартийки и после като ги махнах много бухнаха и ги намазах с малко балсам увивайки пръста около всяка една къдрица...стана яко, а колкото до прическата мислех, че ще стане хубаво долната част да е права, а горната къса и наистина на доста хора се хареса мерси.. ами значи ще си купя и ще пробвам.. сега идва и другия въпрос.. какъв балсам без отмиване да си взема ? .. преди съм ползвала малко балсами,а и не толкова често и изобщо не помня какви бяха.. та.. някой да каже той какъв използва и доволен ли е ? :)
FuCKkK13
10-14-2011, 13:27
Момичета има ли доволни от този шампоан ..аз си го купих днес и се надявам да ми влияе добре.. :) http://plamboy.com/images/shampoan-satinelle.jpg ами не съм го ползвала.. иначе щом си си го взела после кажи мнението ти за него :)
pressiana
10-14-2011, 13:27
^needaboss беше доволна от някакви на евтерпа ..
А да питам.. какво представлява тая руса къна, някой ползвал ли е?
FuCKkK13
10-14-2011, 13:29
^needaboss беше доволна от някакви на евтерпа ..
А да питам.. какво представлява тая руса къна, някой ползвал ли е? дааа .. станах рижава :x
pressiana
10-14-2011, 13:40
Мерси. Напълно ме отказа 8-) Снимка случайно да имаш?
Colombia
10-14-2011, 13:42
FuCKkK13 :)
http://www.google.bg/#hl=bg&cp=9&gs_id=o&xhr=t&q=%D0%B1%D0%B0%D0%BB%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%B8+%D0%B 1%D0%B5%D0%B7+%D0%BE%D1%82%D0%BC%D0%B8%D0%B2%D0%B0 %D0%BD%D0%B5&pf=p&sclient=psy-ab&rlz=1R2SKPT_bgBG453&source=hp&pbx=1&oq=%D0%B1%D0%B0%D0%BB%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%B8+%D0% B1&aq=0&aqi=g1&aql=&gs_sm=&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=b44162ebd48f193b&biw=1024&bih=564
malka_sladkka
10-14-2011, 14:00
FuCKkK13 :)
http://www.google.bg/#hl=bg&cp=9&gs_id=o&xhr=t&q=%D0%B1%D0%B0%D0%BB%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%B8+%D0%B 1%D0%B5%D0%B7+%D0%BE%D1%82%D0%BC%D0%B8%D0%B2%D0%B0 %D0%BD%D0%B5&pf=p&sclient=psy-ab&rlz=1R2SKPT_bgBG453&source=hp&pbx=1&oq=%D0%B1%D0%B0%D0%BB%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%B8+%D0% B1&aq=0&aqi=g1&aql=&gs_sm=&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=b44162ebd48f193b&biw=1024&bih=564
И какъв беше смисъла от тоя линк :lol: Това и сама може да си го напише го гугъл ;) Пита нещо за конкретни марки, а не за линк към гугъл :-x
Colombia
10-14-2011, 14:12
Знам,че може и сама да го напише.
Не мога да и предложа балсам без отмиване,за това реших да постна страница с линкове,от които сама да реши какво иска.
И не смятам,че е кой знае какъв проблем.
FuCKkK13
10-14-2011, 14:53
Мерси. Напълно ме отказа 8-) Снимка случайно да имаш? ами имах някакви снимки,но това беше отдавна и не ги пазя :? ..
Colombia мерси все пак.. да.. още снощи четох някой теми, но все пак исках мнение от вас.. все пак от доста време пишем тук и ви вярвам така да се каже :-D
XxInn0cencexX
10-14-2011, 15:02
Какви са ти ролките? ако имаш възможност би ли постнала и тяхна снимка, че не съм много запозната с видовете :) ?
Ето снимка на ролките,бях пуснала снимка на подобни,не си спомням в коя тема http://prikachi.com/images/366/3926366O.jpg , http://prikachi.com/images/367/3926367j.jpg .Извинявам се за качеството,но ги снимах с телефона,а ето и още една снимка на косата ми: http://prikachi.com/images/371/3926371l.jpg
MegiBoOm
10-14-2011, 15:04
Много ти е готина косичката :-D
XxInn0cencexX
10-14-2011, 15:05
Мерсии :)
FuCKkK13
10-14-2011, 15:07
Ето снимка на ролките,бях пуснала снимка на подобни,не си спомням в коя тема http://prikachi.com/images/366/3926366O.jpg , http://prikachi.com/images/367/3926367j.jpg .Извинявам се за качеството,но ги снимах с телефона,а ето и още една снимка на косата ми: http://prikachi.com/images/371/3926371l.jpg :shock: в темата за прическите не пусна точно тези и за това мислех да си взимам, но точно такива имам същите жълти ! със същата опаковка .. та,сега имам ролките, моля те кажи как точно го правиш.. абсолютно всичко,защото на мен не ми се получава никога :x както казах все стават бабешки букли и косата ми се скъсява значително много :? .. дано не ти досажда, но наистина искам поне един път да стане :)
XxInn0cencexX
10-14-2011, 15:19
Браво на теб,че имаш точно такива,другата снимка я намерих в нета,мързеше ме да снимам и затова пуснах тях,видяха ми се подобни.Значи няма какво толкова да обяснявам като си измиеш косата и е все още мокра/влажна и я навиваш най-нормално около ролката и после слагаш ластика на ролката,ако искаш можеш да преспиш със тях,на сутринта косата става много къдрава,значително се скъсява.Аз почвам да си дърпам косата надолу,незнам как да го обясня :D тя нали е къдрава като пружинка и аз почвам да я дърпам надолу кичур по кичур после напръсквам малко вода и я оставям половин час някъде сама да се отпусне,за да не седи толкова къса.Къдриците с течение на времето се отпускат все повече.Може и малко пяна да си сложиш ако искаш.Ако пък не искаш да спиш с тях аз съм си правила и така:след като се изкъпя на мокра коса си ги слагам ролките на косата и почвам да я суша със сешоар,както си е с ролките,суша около 5-10 минути и си ги махам ролките.По този начин косата става по-обемна и не се скъсява толкова.Надявам се да си разбрала нещо от скапаните ми обяснение :) .
FuCKkK13
10-14-2011, 15:27
^ разбрах, мерси много.. само още 1 въпрос и спирам да ти досаждам :D .. ролките от върха към корена ли ги навиваш или слагаш ролката отгоре и с ръката навиваш кичура около нея ? (хм.. и моето обяснение е един път :? )
XxInn0cencexX
10-14-2011, 15:31
Няма за какво :) .Слагам ролката отгоре и навивам кичура около нея,но се старай да разположиш ролката колкото се може " по-в корена " ( мале :lol: какво обяснение) за да стане по обемно.Много ще се радвам ако ти стане косата и задължително искам снимка :-) .
FuCKkK13
10-14-2011, 15:45
Няма за какво :) .Слагам ролката отгоре и навивам кичура около нея,но се старай да разположиш ролката колкото се може " по-в корена " ( мале :lol: какво обяснение) за да стане по обемно.Много ще се радвам ако ти стане косата и задължително искам снимка :-) . мерси много.. ами сега нали се пада покрай изборите другата седмица да се почива понеделник мисля,че беше.. та в неделя ще се направя с ролките и понеделник ще ги махна да видим какво е станало :) .. иначе за снимката - естествено,че ще пост-на :) :-)
За да не правя нова тема ще попитам тук .. http://www.google.bg/imgres?q=nikoleta+lozanowa&um=1&hl=bg&sa=N&rlz=1W1ADFA_enBG433&biw=1024&bih=533&tbm=isch&tbnid=q00Hp_H1k5PPjM:&imgrefurl=http://kliuki.bg/172982/%25D0%25BD%25D0%25B8%25D0%25BA%25D0%25BE%25D0%25BB %25D0%25B5%25D1%2582%25D0%25B0-%25D0%25BB%25D0%25BE%25D0%25B7%25D0%25B0%25D0%25BD %25D0%25BE%25D0%25B2%25D0%25B0-%25D0%25B2%25D0%25B5%25D1%2587%25D0%25B5-%25D0%25BB%25D1%258A%25D1%2581%25D0%25BD%25D0%25B0-%25D0%25BD%25D0%25B0-%25D0%25BA%25D0%25BE%25D1%2580%25D0%25B8%25D1%2586/&docid=oGQs2oZPUixZ3M&imgurl=http://kliuki.bg/wp-content/uploads//2011/07/Nikoleta-Lozanova-1.jpg&w=520&h=390&ei=X1uYTvHBCe_14QSe4JCHBA&zoom=1&iact=rc&dur=125&sig=108748083736903780399&page=2&tbnh=142&tbnw=208&start=11&ndsp=11&ved=1t:429,r:6,s:11&tx=166&ty=72 Прическата ми е абсолютно същата,но дължината ми е с около два пръста по-къса та бихте ли ми предложили начини да се сплета на плитка и изобщо има ли такива,тъй като косата върви отпред по-дълга,аа отзад по-къса на снимката мисля,че се вижда и ако имате възможност сложете клип :)
XxInn0cencexX
10-14-2011, 15:58
Изборите са на 23 и ще почиваме по-другия понеделник :)
bloodyred
10-14-2011, 16:29
Да не правя отделна тема.. значии трябва ми някаква евтина преса, до 25, хайде 30 лева.. без приставки, само за изправяне .. имам една на ровента, дадох 90 лева има 6-7 приставки, маши, глупости, всичко е екстра, само изправянето не ми се получава.. толкова малко държи, че .. нещо някаква марка, модел да ми споделите? А пък наистина не ми се дават повече пари за преса.. косата ми е съвсеем леко чуплива и то в краищата .. а и с тази степен .. та така, мерси .. :)))
bloodyred Щом ще е до 30 лв. мисля, че тази ще ти свърши работа :) http://www.bellissima.bg/?30,bellissima-mini-mf180
FuCKkK13
10-14-2011, 16:39
За да не правя нова тема ще попитам тук .. Прическата ми е абсолютно същата,но дължината ми е с около два пръста по-къса та бихте ли ми предложили начини да се сплета на плитка и изобщо има ли такива,тъй като косата върви отпред по-дълга,аа отзад по-къса на снимката мисля,че се вижда и ако имате възможност сложете клип :) цялата коса ли искаш на плитка ? .. иначе може само бритона да си сплетеш,плитка тип ''венче'',а иначе за рибена кост може да пробваш, но не знам дали ще стане.. няма смисъл да питаш тук.. по-добре пробвай.. с пробване всичко става ;) .. иначе брави,че не направи нова тема :)
п.с. дано да не си ме разбрала погрешно относно написаното горе ;) .. :)
FuCKkK13 Да,цялата коса искам да е сплетена на плитка,но мисля че с рибената кост няма да се справя, аа каква е тази плитка тип "венче" и клип може ли ?! :)
FuCKkK13
10-14-2011, 16:47
^ сега и аз се замислих дали да си я взема.. просто исках да си купя мини преса (обмислям го от 3 месеца :D ) .. и да те питам.. от личен опит ли го казваш ? че като гледам на мощност е малка (25 вата..) и се чудя дали ще мога да си правя мини къдрички с нея ?
Ами гледам в описанието,че загрява до 200 градуса,а и за около 30тина секунди, доколкото знам тези две неща се гледат в избора на преса :) И не казвам от личен опи,т но попринцип лошо мнение за която и да е преса на белисима не съм чувала :) Наскоро си взех Белисима, но Креативити и също като тази загрява до 200 градуса и за 30 секунди :) Накратко мисля че ако си я вземеш няма да сбъркаш :)
FuCKkK13
10-14-2011, 16:53
FuCKkK13 Да,цялата коса искам да е сплетена на плитка,но мисля че с рибената кост няма да се справя, аа каква е тази плитка тип "венче" и клип може ли ?! :)
http://www.vbox7.com/play:3565e7af ето така,само че от едното ухо до другото ..ох ..как го обясних ;?
FuCKkK13
10-14-2011, 16:58
Ами гледам в описанието,че загрява до 200 градуса,а и за около 30тина секунди, доколкото знам тези две неща се гледат в избора на преса :) И не казвам от личен опи,т но попринцип лошо мнение за която и да е преса на белисима не съм чувала :) Наскоро си взех Белисима, но Креативити и също като тази загрява до 200 градуса и за 30 секунди :) Накратко мисля че ако си я вземеш няма да сбъркаш :) ами всъщност едно от най-важните неща след градусите са ватовете :-D .. креативити до колкото знам беше към 50 вата.. не съм сиг. а тази 25.. но все пак мисля,да си я взема :)
Креативити е 45, ама все тая и аз мисля че ако си я вземеш няма да сгрешиш все пак е на Белисима :) А тая плитка тип "венче" нещо не ми харесв,а а и искам цялата коса да ми е сплетена ще почакам др предложения (ако изобщо има такива) и мерси много :)
GrippingBosh
10-15-2011, 06:27
Здравейте! Свърши бадемовото масло и тривитаминола, и си направих следната маска - кисело мляко,жълтък,оцет,зехтин , свинска мас ,мед.
Не зная дали ше се получи добре ,експериментирам.Дайте ми идеи за маска за коса без тривитаминол (think) тази добра ли е като вариант :)
FuCKkK13
10-15-2011, 07:24
Креативити е 45, ама все тая и аз мисля че ако си я вземеш няма да сгрешиш все пак е на Белисима :) А тая плитка тип "венче" нещо не ми харесв,а а и искам цялата коса да ми е сплетена ще почакам др предложения (ако изобщо има такива) и мерси много :) ами да.. за пресата ще я взема, може би другия месец,защото сега съм си поръчала парфюм :grin: .. иначе за плитки.. сега търся и ако намеря нещо ще пост-на , но на коса с твоята дължина малко трудно ще стане плитка, но все пак опитвай :)
FuCKkK13
10-15-2011, 07:29
ами ето плитка водопад примерно -
http://www.lapni.bg/images/middles/plitki1.jpg
ето ти друга,която по някакъв начин може да започнеш по отгоре и може и да стане -
http://www.veselinaclub.com/cache/0_310_1000_ebe5284ff74f0b80d66e2fa32a321b55.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-nRPqfq1P6d4/ThyFthUVOgI/AAAAAAAARTk/d91y11ewsHY/Waterfall-Braid-02.jpg още една..не знам дали ти харесват,но все пак.. :)
mynichka
10-15-2011, 07:29
Аз днеска съм с маска- тривитаминол, масло от пшеничен зародиш, хума, мед, жълтък, кисело мляко и ракия. Стоя от вече 2 часа и мисля в 11 да вляза да се измия- нагласила съм си и преварена вода от коприва и мъничко изстискан лимон.
FuCKkK13
10-15-2011, 07:32
^ добре... а защо си сложила повече изсушаващи съставки ? косата ти склонна към омазняване ли е ? :)
Здравейте! Свърши бадемовото масло и тривитаминола, и си направих следната маска - кисело мляко,жълтък,оцет,зехтин , свинска мас ,мед.
Не зная дали ше се получи добре ,експериментирам.Дайте ми идеи за маска за коса без тривитаминол (think) тази добра ли е като вариант :) маската е хубава,но ако аз си я правих бих добавила още една омазняваща съставка ;) .. :)
аз маска не знам кога ще си правя... но утре пак ще се намажа със стимулант :)
mynichka
10-15-2011, 07:34
FuCKkK13, по принцип не, ама в последните 2 седмици не знам защо започна леко да ми се омазнява и затова си сложих повече изсушаващи
FuCKkK13
10-15-2011, 08:20
днес пробвах да си накъдря само един кичур с ролките и вижте как стана :
http://www.prikachi.com/images/381/3928381Z.jpg :grin: сега се чудя дали да си накъдря цялата коса :)
Colombia
10-15-2011, 09:53
^ WOWWWWW FuCKkK13 станало е МНОГО,МНОГО.МНОГО ЯКО! :grin: :grin: :grin:
Определено,ако си направиш цялата коса ще е интересно и красиво.
Давай! :)
И...ако решиш да се къдриш...после пусни и снимка :D :grin: :-D
А тези ролки от обикновен козметичен магазин ли се вземат?
Colombia
10-15-2011, 10:21
Маста за маските на водна баня ли я топите?
FuCKkK13
10-15-2011, 10:21
^ WOWWWWW FuCKkK13 станало е МНОГО,МНОГО.МНОГО ЯКО! :grin: :grin: :grin:
Определено,ако си направиш цялата коса ще е интересно и красиво.
Давай! :)
И...ако решиш да се къдриш...после пусни и снимка :D :grin: :-D
А тези ролки от обикновен козметичен магазин ли се вземат? ами аз се направих,да видим какво ще стане .. и ако стане добре ще пусна снимка :) .. иначе ролките си ги взех от магазин всичко по левче.. не знам така ли точно се казваше ама беше от този тип магазини вътре имаше всякакви джунджурийки :D .. за 3 лв. .. иначе мисля,че и в козметичните магазини трябва да ги има.. :)
Colombia
10-15-2011, 10:22
ОК благодаря за отговора :)
FuCKkK13
10-15-2011, 10:29
Маста за маските на водна баня ли я топите? аз си я мушкам в микровълновата и я я изваждам преди да се е стопила цялата и бъркам и то така и части,които не са се стопили се стапят :)
FuCKkK13
10-15-2011, 11:41
така.. направих се с ролките..ето снимка преди да ги разроша :
http://www.prikachi.com/images/685/3929685U.jpg
и след : http://www.prikachi.com/images/686/3929686k.jpg
MegiBoOm
10-15-2011, 12:33
супер е станало
иначе ето я моята косичка без нищо по нея
http://prikachi.com/images/51/3930051H.jpg
http://prikachi.com/images/52/3930052e.jpg
:)
pressiana
10-15-2011, 12:55
Супер е, Меги, как се справи с цъфтенето?
MegiBoOm
10-15-2011, 13:06
учудващо - с маската на Миозотис
просто откакто започнах да я ползвам спря да цъфти и доста се пооправи
(:
FuCKkK13
10-15-2011, 15:41
Меги косата ти е много хубава :)
а колко до моята.. до преди половин час спах и къдриците ми се отпуснаха и стана още по-хубаво (аз съм и с крив бритон и той е изправен) сега не ми се занимава, но утре ако е още така хубаво може да пусна снимка как стои в лице :)
FuCKkK13
10-16-2011, 08:26
някой днес ще си прави ли маска ?
аз се намазах със стимуланта и ще стоя 2-3 часа и мисля да се направя пак с ролки... мисля след като се измия с Елсев и сложа от купената маска по краищата да оставя косата ми да изсъхне на 50% и да си я напръскам с глис -жълтия и да се направя с ролките.. дано да стане хубаво :)
FuCKkK13
10-16-2011, 09:02
момичета,темата замря....
на 14ти си бях направила маска с бая тривитаминол, малко мас, масло от пшеничен зародиш и ракия .. сега чакам да видя ефект в дължината .. след колко време ще я видя според вас ? 2/3 часа стоях
mynichka
10-16-2011, 09:46
на 14ти си бях направила маска с бая тривитаминол, малко мас, масло от пшеничен зародиш и ракия .. сега чакам да видя ефект в дължината .. след колко време ще я видя според вас ? 2/3 часа стоях
от 1 маска едва ли ще видиш ефект, прави си в седмицата по 2 пъти (или 1 път) и ефекта след 1 месец трябва да е супер
FuCKkK13
10-16-2011, 09:48
на 14ти си бях направила маска с бая тривитаминол, малко мас, масло от пшеничен зародиш и ракия .. сега чакам да видя ефект в дължината .. след колко време ще я видя според вас ? 2/3 часа стоях искаш да кажеш,че само един път си правила маска ли ? ако е само един няма как да видиш ефекта.. трябва поне 1 месец редовно,за да видиш.. иначе това е като да я подхранваш от време на време,а на дължина ще си расте както по принцип :)
Сега съм с маска, да се запиша :P обичайната ми стимулант, кокосово, бадемово масло, както и масло от жожоба, оцет, водка, хининова вода, жълтък, кисело мляко, какао и хума. Доста неща, както и доста излезе маската за моята коса ама се намазах обилно :D другият път ще слагам по по-малко. Ще стоя до 4 сега. Ще се изплакна с вода с оцет. Имам малко маска Миосотис, става ли да я ползвам като балсам, само в краищата?
Colombia
10-16-2011, 11:16
Вчера си направих маска само с оцет,кисело мляко и мас.Хареса ми.Косата ми е мека и има блясък :)
lqlq89,мисля че можеш само в крайчетата,като балсам да я сложиш за кратко :)
XxInn0cencexX
10-16-2011, 11:17
И аз се намазах преди 1 час със стимуланта,че постоя още 1 един час,после ще се направя с ролките.
Преди няколко дена забелязах,че косата ми пак е цъфнала :( .Сега ще трябва да се подстригвам колкото и да ми е жал.Прочетох,че Меги се е отървала от цъфтенето с маската на Миосотис,ще си я взема и аз.Вие ползвали ли сте я,как ви подейства ?
Colombia
10-16-2011, 11:22
^ аз съм я ползвала преди доста време.Наистина ми хареса!Даже като бях ходила да ме подстригват,фризьорката ме попита,какво си слагам на косата,че така лесно се разресва и т.н.
МНОГО ми харесва.Вземи си я,няма да се разочароваш :)
Всъщност помня,че майка ми,ми я беше взела за 1 път и аз викам''Каква е тази маска,не съм виждала такава до сега?''и чета аз описанието и след малко''Ооооо не не не това не го ща 8-) :D :lol: .С тая плацента и костен мозък...не!''
Ама после я пробвах и определено останах доволна!
Даже може пак да си взема :)
Тя е към 7-8 лв.
Аз пък от майка я знам тази маска, тя от доста години я ползва и има невероятна коса, бляскава, нито цъфти, нито нищо.
Какви ролки ползвате вие, може ли снимки? Както и какви маши, че смятам да си взимам.
XxInn0cencexX
10-16-2011, 11:35
^ Ето снимка на ролките: http://prikachi.com/images/366/3926366O.jpg , http://prikachi.com/images/367/3926367j.jpg .Ето и какви къдрици се получават: http://prikachi.com/images/371/3926371l.jpg
FuCKkK13
10-16-2011, 11:38
^ и аз съм с такива ролки,а иначе маша не ползвам,въпреки че имам някаква стара дори марката не и знам.. моята коса е понякога доста чуплива и понякога ако имам време да я оформя става г/д. като с маша.. :)
а аз преди малко се навих с ролките,ще изчакам да изсъхнат и ще ги махна още днес,за да може да се отпуснат :)
FuCKkK13
10-16-2011, 11:42
след 2-3 мин ще пусна снимка как ми беше косата тази сутрин преди да се намажа със стимуланта.. лично на мен много ми харесва :) снимах и моите ролки :)
^ Ето и какви къдрици се получават: http://prikachi.com/images/371/3926371l.jpg
Уникално става :shock: От къде се купуват тези ? За пръв път ги виждам.. а и как се слагат ? 8-)
FuCKkK13
10-16-2011, 11:58
така.. ето снимка на ролките и на това на мен как ми се получи след 1 вечер (когато вече се бяха отпуснали)
http://www.prikachi.com/images/38/3934038b.jpg - ролките
http://www.prikachi.com/images/39/3934039b.jpg - как се получи..
моля ви не ми гледайте лицето,защото на тая снимка току що ставам и не
съм за гледане :D сори за лошото качество ама не ми се занимаваше да снимам с апарата,а тази като я изрязах от тела така се получи..
katii явно аз и другото момиче сме ги взели от магазини вс. по левче... аз не точно,но магазина пак беше от този тип, но предполагам във всеки козметичен магазин би ги имало.. иначе навиваш като на обикновена ролка и слагаш ластичето.. то то от двете страни има за ластичетата.. абе като си купиш то става ясно, не е кой знае каква майстория :D
И как се водят точно, никога не съм виждала такива ролки.
FuCKkK13
10-16-2011, 12:00
И как се водят точно, никога не съм виждала такива. ами виж на моята снимка,която пуснах си пише за студено къдрене.. а иначе аз просто тогава си търсех ролки и продавачката ми показа няколко вида и избрах тези..
Страхотно ви се е получило и на двете, много готино! :grin: Имате и страхотни коси!
FuCKkK13, много си хубава!
FuCKkK13
10-16-2011, 12:07
Страхотно ви се е получило и на двете, много готино! :grin: Имате и страхотни коси!
FuCKkK13, много си хубава! мерси,въпреки че на тази снимка съм сънена и не съм мн добре, но все пак нали обещах да пусна снимка :)
FuCKkK13
10-16-2011, 12:10
забравих да кажа,че аз вчера като си махнах ролките се напръсках обилно с флуида на Глис и помачках малко с ръце и бях много къдрава и след около 1 час се отпусна и беше спр. и днес сутринта също беше добре.. сега като ги пусна пак ще направя това с флуида тъй като нямам др балсам без отмиване :)
бтв. трябва да си купя балсам без отмиване,защото ми харесва как става с ролките и явно доста често вече ще се правя.. а и няма да я горя с пресата толкова :)
Colombia
10-16-2011, 12:15
FuCKkK13 може ли да ми обясниш подробно как си правеше обема на косата с плитки?Искам и аз да пробвам...пък и няма да ползвам преса.
Благодаря ти.
А и...коя зодия си? :) :-D :)
FuCKkK13
10-16-2011, 12:19
FuCKkK13 може ли да ми обясниш подробно как си правеше обема на косата с плитки?Искам и аз да пробвам...пък и няма да ползвам преса.
Благодаря ти.
А и...коя зодия си? :) :-D :) защо питаш за зодията ? иначе съм рак :-D .. ами на влажна коса започваш да плетеш плитки само в корените около 3-4 пръста.. абе колкото обем си правиш с пресата (разстоянието) толкова и плетеш плитката и после връзваш и така може и на цялата коса в корените може и само примерно отгоре 3-4 плитки.. аз си правя около 6 плитки .. и изчакваш хубаво да изсъхне и ги разплиташ и това е :) бях пуснала и снимка, но я изтрих.. ако искаш пак може да я пусна :)
FuCKkK13, мнооооого хубавичко се е получило :grin: Утре ще ги потърся тези ролки и ако ги намеря и се направя, ще пусна снимчици :)
victoriassecret1
10-16-2011, 12:20
FuCKkK13, имаш страхотна косичка. :) От колко време я пускаш?
FuCKkK13
10-16-2011, 12:21
забравих да кажа.. моята коса е от доста чупливите и държи до следващото миене.. ако твоята е чуплива ама малко или права можеш да сложиш малко пияна в корените :)
Colombia
10-16-2011, 12:23
Благодаря ти.
А и...коя зодия си? :) :-D :) защо питаш за зодията ? иначе съм рак :-D .. ами на влажна коса започваш да плетеш плитки само в корените около 3-4 пръста.. абе колкото обем си правиш с пресата (разстоянието) толкова и плетеш плитката и после връзваш и така може и на цялата коса в корените може и само примерно отгоре 3-4 плитки.. аз си правя около 6 плитки .. и изчакваш хубаво да изсъхне и ги разплиташ и това е :) бях пуснала и снимка, но я изтрих.. ако искаш пак може да я пусна :)
Добре,ако не е много нахално...пусни :oops: :) :) Мерси!
За зодията питам защото ми стана приятна като характер.Ей така от любопитсво.Това е :)
Ще го пробвам определено това с плитките.
FuCKkK13
10-16-2011, 12:25
FuCKkK13, мнооооого хубавичко се е получило :grin: Утре ще ги потърся тези ролки и ако ги намеря и се направя, ще пусна снимчици :) мерси.. добре .. дано да си намериш :) .. знаете ли? ако не можете да намерите защо не си качие снимка на телефоните и да го покажете на някоя продавачка и да помолите да ви донесе ? :)
victoriassecret1 ох.. ами с точност не знам, но около година и половина.. обаче през тая година и половина 2-3 пъти една фризьорка ми взимаше по доста :? и се отказах да ходя при нея..иначе моята коса си расте бързо.. ако и твоята е така за малко повече от година си готова - само да не попаднеш на фризьорка като тази :?
FuCKkK13
10-16-2011, 12:29
Colombiaза зодията супер- честно казано доста ме зарадва :) .. а иначе за снимката няма проблем ей сега...
http://www.prikachi.com/images/180/3934180j.jpg ето :)
Colombia
10-16-2011, 12:35
Мерси :) Косата ти е... :grin: :grin: :grin:
Иначе аз съм Скорпион.И най-добре се разбитам точно с раците и...рибите.Не,че съм някаква супер запалена по тия теории,но съм забелязала,че наистина е така. :) И сега продължавам да се убеждавам...
FuCKkK13
10-16-2011, 12:38
Мерси :) Косата ти е... :grin: :grin: :grin:
Иначе аз съм Скорпион.И най-добре се разбитам точно с раците и...рибите.Не,че съм някаква супер запалена по тия теории,но съм забелязала,че наистина е така. :) И сега продължавам да се убеждавам... супер.. аз с рибите съм 50/50 .. с някой се разбирам с някой почти :-D .. иначе мерси :)
XxInn0cencexX
10-16-2011, 12:39
FuCKkK13 много си хубавичка :grin: ..И много се радвам,че косата ти се е получила досущ като моята :-) .
Знам,че съм много нахална,но ако имаш,може ли да пуснеш снимка отпреди година и половина за да видим за толкова време колко ти е пораснала косата ?
Иначе аз се изкъпах преди малко,бях си сложила стимулант и косата ми е много мекичка. :grin: .Сега пак ще се направя с ролки.И утре задължително си купувам маската на Миосотис след толкова положителни мнения.
Colombia
10-16-2011, 12:41
Ъм...момичета.Да ви попитам.
Тези билки продават ли се в аптеката?
корени от репей, листа от коприва и цветове от невен,цвят от лавандула,дъбови кори,бял равнец,БРЪШЛЯН?
Само за копривата знам...
Зачетох се в домашни лосиони за коса с билки и се чудех,дали сте си ги вземали и от къде?
XxInn0cencexX
10-16-2011, 12:42
^ В билковите аптеки се продават със сигурност.
victoriassecret1
10-16-2011, 12:43
Балсамът без отмиване само в краищата ли се нанася или може по цялата дължина? И някоя да е ползвала този на Ейвън - Daily Shine? :)
FuCKkK13
10-16-2011, 12:44
FuCKkK13 много си хубавичка :grin: ..И много се радвам,че косата ти се е получила досущ като моята :-) .
Знам,че съм много нахална,но ако имаш,може ли да пуснеш снимка отпреди година и половина за да видим за толкова време колко ти е пораснала косата ?
Иначе аз се изкъпах преди малко,бях си сложила стимулант и косата ми е много мекичка. :grin: .Сега пак ще се направя с ролки.И утре задължително си купувам маската на Миосотис след толкова положителни мнения. мерси :) .. няма проблем ама тука вече ме затрудни.. т.е. май нямам запазена снимка от тогава :D съжалявам.. имам мисля,че снимки от април някъде.. ако искате мога да пусна.. май най-старите,които пазя са от тогава, но все пак сега ще проверя и пак ще кажа със сиг.. :)
Colombia по принцип всички билки трябва да ги има в аптеката, само за бръшляна не съм сиг. :? .. :)
Colombia
10-16-2011, 12:46
victoriassecret1,ами най-вече в краищата.
Недай да отивам много към корените,че бързо се омазнява.
Аз не ползвам неща на Ейвън!ИЗОБЩО НЕ МИ ХАРЕСВАТ!!!
FuCKkK13
10-16-2011, 12:48
Балсамът без отмиване само в краищата ли се нанася или може по цялата дължина? И някоя да е ползвала този на Ейвън - Daily Shine? :) по цялата дължина,стига косата ти да не е мазна.. иначе задължително без корените ! :)
XxInn0cencexX
10-16-2011, 12:58
Иначе аз се изкъпах преди малко,бях си сложила стимулант и косата ми е много мекичка. :grin: .Сега пак ще се направя с ролки.И утре задължително си купувам маската на Миосотис след толкова положителни мнения. мерси :) .. няма проблем ама тука вече ме затрудни.. т.е. май нямам запазена снимка от тогава :D съжалявам.. имам мисля,че снимки от април някъде.. ако искате мога да пусна.. май най-старите,които пазя са от тогава, но все пак сега ще проверя и пак ще кажа със сиг.. :)
Да,да и от април става. :)
FuCKkK13
10-16-2011, 13:13
аз намерих и по-стара..
преди около година (година и 1-2 месеца) :
http://www.prikachi.com/images/388/3934388q.jpg
април тази година:
http://www.prikachi.com/images.php?images/389/3934389m.jpg
и сега знаете колко г/д. ми е :)
Colombia
10-16-2011, 13:16
Човек,имаш УНИКАЛНА КОСА!
Само това мога да кажа!
\:D/
FuCKkK13
10-16-2011, 13:20
Човек,имаш УНИКАЛНА КОСА!
Само това мога да кажа!
\:D/ мерси :-)
XxInn0cencexX
10-16-2011, 13:27
аз намерих и по-стара..
април тази година:
Страхотна коса :shock: !
Благодаря ти много :-) .
FuCKkK13
10-16-2011, 13:28
аз намерих и по-стара..
април тази година:
Страхотна коса :shock: !
Благодаря ти много :-) . мерсии :-) .. за нищо :)
Правя си маска сега, освен тривитаминол за растеж какво друго да сложа ?
FuCKkK13
10-16-2011, 16:20
Правя си маска сега, освен тривитаминол за растеж какво друго да сложа ? зехтих,аспирин,ракия,мед :)
реших и аз днеска като се изкъпя да си сложа ролки да видя какво ще се получи. Преди малко ги свалям и просто е ужасно,опреде толкова се е навила, много смешно, а отзаде-нищо! Мислех, че ще стане по добре, сега отивам пак да се къпя, че не мога така да отида на училище, дори и на опашка е ужасно! :(
FuCKkK13
10-16-2011, 16:25
^ защо не изчакаш 2 часа примерно да видиш дали ще се отпусне ? или можеш да ги минеп отгоре с пресата малко да се отпуснат :)
Правя си маска сега, освен тривитаминол за растеж какво друго да сложа ? забравих да кажа.. виж началото на темата и си избери неща,защото не знам с какво разполагаш :)
malka_sladkka
10-16-2011, 16:27
аз намерих и по-стара..
април тази година:
На 1вата снимка с русата къна ли си? Иначе косата ти сега е по-хубава от преди, ти също 8)
strawberry88
10-16-2011, 16:34
Да попитам-искам да пробвам и аз с ролки ама косата ми е такава къдраво-чупливо-бухнала в повечето случаи :D таа трябва ли преди ролките да се изправя..или пък да се направя с тях докато ми е мокра косата?? :neutral:
FuCKkK13
10-16-2011, 16:40
^ ами аз я правя докато е влажна :) .. може и малко балсамче да сложиш :)
аз намерих и по-стара..
април тази година:
На 1вата снимка с русата къна ли си? Иначе косата ти сега е по-хубава от преди, ти също 8) не,просот така ми е излезнала косата :D
FuCKkK13
10-16-2011, 17:19
гледах 3 преси на белисима.. и пак като че ли мисля да си взема тази:
http://www.bellissima.bg/?4,bellissima-creativity мнения ? .. знам,че има и теми за нея,но просто искам и вашето мнение..мислех да си взимам едната мини преса на белисима, но е 30лв. и реших вместо 30 да дам 90 обаче да не е мини :D .. та мнения ? :)
heybugsbunny
10-16-2011, 17:30
Днес си направих маска с жълтък, кисело мляко, мед и бадемово масло. Стоях близо 5 часа с маската и сега косата ми е просто супер :grin:
Обмислям да си купя тривитаминол.. за да видя дали ще има ефект и на мойта коса.. Вие какво слагате в маските си с тривитаминол, колко често си правите такива маски?? И има ли опасност да ми опада косата или да ми се омазни много ?
victoriassecret1
10-16-2011, 17:33
гледах 3 преси на белисима.. и пак като че ли мисля да си взема тази:
http://www.bellissima.bg/?4,bellissima-creativity мнения ? .. знам,че има и теми за нея,но просто искам и вашето мнение..мислех да си взимам едната мини преса на белисима, но е 30лв. и реших вместо 30 да дам 90 обаче да не е мини :D .. та мнения ? :)
От тази има много доволни и изобщо от Белисима. От личен опит ти казвам, че Fancy върши много добра работа. : )
FuCKkK13
10-16-2011, 17:39
Днес си направих маска с жълтък, кисело мляко, мед и бадемово масло. Стоях близо 5 часа с маската и сега косата ми е просто супер :grin:
Обмислям да си купя тривитаминол.. за да видя дали ще има ефект и на мойта коса.. Вие какво слагате в маските си с тривитаминол, колко често си правите такива маски?? И има ли опасност да ми опада косата или да ми се омазни много ? виж началото на темата,там има изброени продукти и всички тях можеш да ги смесиш с тривитаминол..в момента съм в почивка от маската с тривитаминол,но иначе по 2 пъти на седмица.. да ти опада косата - едва ли .. а за въпроса с омазняването е индивидуален,но ако уцелиш продуктите няма такава опасност :)
kittenella
10-16-2011, 17:50
Марти, исках да те питам...ами сега ще се къпя и като изляза ще си правя рибя кост и мисля да спа с нея и на сутринта да я разплета.Беше казала, че си я правиш така и става хубаво.Та въпроса ми е:На суха или влажна коса почваш да я плетеш?И си мислех като я сплета да я напръскам с балсам?И последно - на сутринта сплескана ли ти е, имам предвид разрошваш ли я малко с ръце или пяна, а и стегнато ли я плетеш?Извинявай за всичките въпроси, просто за първи път ще се пробвам и искам да стане хубаво, защото утре съм първа смяна и няма да имам време да я оправям, ако не стане.
П.С. Въпросите ми се отнасят и за други, които са се правили така.Благодаря ви предварително! :)
FuCKkK13
10-16-2011, 18:10
Марти, исках да те питам...ами сега ще се къпя и като изляза ще си правя рибя кост и мисля да спа с нея и на сутринта да я разплета.Беше казала, че си я правиш така и става хубаво.Та въпроса ми е:На суха или влажна коса почваш да я плетеш?И си мислех като я сплета да я напръскам с балсам?И последно - на сутринта сплескана ли ти е, имам предвид разрошваш ли я малко с ръце или пяна, а и стегнато ли я плетеш?Извинявай за всичките въпроси, просто за първи път ще се пробвам и искам да стане хубаво, защото утре съм първа смяна и няма да имам време да я оправям, ако не стане.
П.С. Въпросите ми се отнасят и за други, които са се правили така.Благодаря ви предварително! :) на влажна коса.. може да я напръскаш с балсам и тогава да плетеш :) според мен така е по-добре.. ами не.. честно казано даже е доста бухнала :D .. :) дано да ти се получи добре :)
Забелязах нещо наскоро, но сега не знам как да го обясня .. на долният ми пласт по късите посъмчета, който са поникнали по-късно или не знам ... са цъфнали съвсем малко, но са цъфнали, а самите краища на косата ми не са ... Уффф как го обясних :? Та въпроса ми е какво да правя .. да ги оставя да си растат и когато се изравнят да ги отрежа или .. ?
Дано някой да ме е разбрал .. ока не ще се опитам да обясня пак 8-)
FuCKkK13
10-16-2011, 19:18
Забелязах нещо наскоро, но сега не знам как да го обясня .. на долният ми пласт по късите посъмчета, който са поникнали по-късно или не знам ... са цъфнали съвсем малко, но са цъфнали, а самите краища на косата ми не са ... Уффф как го обясних :? Та въпроса ми е какво да правя .. да ги оставя да си растат и когато се изравнят да ги отрежа или .. ?
Дано някой да ме е разбрал .. ока не ще се опитам да обясня пак 8-) :shock: ами не знам от какво може да е.. по добре ги остави и виж какво ще стане.. като се изравнят ще ги подстрижеш и готово.. :)
kittenella
10-16-2011, 19:25
Сега като се сплетох забелязах, че над ушите, назад към слепоочието оредяла като че ли...чудя се да почна ли да слагам себорал форте или да почвам маски с тривитаминол/ или стимулант?Как мислите? :(
Дано някой да ме е разбрал .. ока не ще се опитам да обясня пак 8-) :shock: ами не знам от какво може да е.. по добре ги остави и виж какво ще стане.. като се изравнят ще ги подстрижеш и готово.. :)
Благодаря ти :-) .. не е толкова странно колкото го изкарах 8-)
MimiKalcheff93
10-16-2011, 21:28
Fuck13 аз я имам пресата ,вземи я няма да сбъркаш...От 2 годнии сигурно я имам..Супер е :)
bloodyred
10-17-2011, 15:30
Добре, а други идеи за преси само за изправяне, до 25-30 макс лева? ;р 8-)
MegiBoOm
10-17-2011, 15:33
Елеком за 30лв. някъде!
Rebirthing
10-17-2011, 15:35
Благодаря ти :-) .. не е толкова странно колкото го изкарах 8-)
Ще прозвучи малко странно, но по-късите косми винаги цъфтят първи. На мен горния пласт на косата ми е най-къс и винаги цъфти първо там.
victoriassecret1
10-17-2011, 15:35
Добре, а други идеи за преси само за изправяне, до 25-30 макс лева? ;р 8-)
На Нео имаше някакви за 20-тина лева с високи градуси.
bloodyred
10-17-2011, 15:39
Да, аз гледах по техномаркет, технополис, обаче искам някаква, която някоя от вас има.. и е доволна .. щото моята стара, така си проснах парите за нищо ..
malka_sladkka
10-17-2011, 15:51
Да, аз гледах по техномаркет, технополис, обаче искам някаква, която някоя от вас има.. и е доволна .. щото моята стара, така си проснах парите за нищо ..
Elecom? Аз имах такава преди и не беше зле. Иначе ако искаш нещо за повечко пари, примерно 50 лв вземи си Remington :)
XxInn0cencexX
10-17-2011, 16:16
Една приятелка има такава и е много доволна.35 лв. мисля че беше.
http://technika.bg/userfiles/productlargeimages/product_4850.jpg
strawberry88
10-17-2011, 16:18
^+1 :) ама имаше и приставка с пеперуда 8-)
heybugsbunny
10-17-2011, 16:38
Една приятелка има такава и е много доволна.35 лв. мисля че беше.
http://technika.bg/userfiles/productlargeimages/product_4850.jpg
Имам я абсолютно същата и въобще не я ползвам. Само се чуда защо я купих .. :д
heybugsbunny
10-17-2011, 16:45
FuCKkK13 Мерси много за отговора :-)
А маслото от пшеничен зародиш как го използвате? Знам, че е против цъфтеж. Като маска ли го ползвате или след като се изкъпете си мацвате само краищата?
FuCKkK13
10-17-2011, 20:33
FuCKkK13 Мерси много за отговора :-)
А маслото от пшеничен зародиш как го използвате? Знам, че е против цъфтеж. Като маска ли го ползвате или след като се изкъпете си мацвате само краищата? ами може и в маска може и след баня 2-3 капки по краищата.. и в двата случая помага
Rebirthing при мен пък е обратното.. най-късия ми пласт никога не е цъфтял, а долните са.. моята коса не цъфти много, но все пак.. явно при всеки е различно :)
сега се сетих защо може..
wiiwa имаш ли ланче - сребърно,златно или някакво,което носиш постоянно ? .. ако имаш може и от това да е :)
^ Не .. ама това какво общо има ? :D
Здравейте момичета :) Вярвам, че тук ще получа бърз и компетентен отговор на въпроса си, а именно : как да направя изправянето на косата си по-дълготрайно? Някакъв продукт преди/след изправяне (с изключение на лак, разбира се :) ), някакви трикчета? Аз съм забелязала, че когато ми е по-дълга (и изтощена, суха, без обем..) косата, изправя ли я няма мърдане, а сега е постригана, свежа и жива и изобщо,ама изобщо не я хваща пресата. Старая се да я изправям рядко, за да не я увреждам, но ми се иска когато го правя да е по-дълготрайно. Моля за съвет :)
п.с. извинявам се, ако съществува подобна тема или е ставало въпрос тук.. ;)
FuCKkK13
10-18-2011, 12:02
Здравейте момичета :) Вярвам, че тук ще получа бърз и компетентен отговор на въпроса си, а именно : как да направя изправянето на косата си по-дълготрайно? Някакъв продукт преди/след изправяне (с изключение на лак, разбира се :) ), някакви трикчета? Аз съм забелязала, че когато ми е по-дълга (и изтощена, суха, без обем..) косата, изправя ли я няма мърдане, а сега е постригана, свежа и жива и изобщо,ама изобщо не я хваща пресата. Старая се да я изправям рядко, за да не я увреждам, но ми се иска когато го правя да е по-дълготрайно. Моля за съвет :)
п.с. извинявам се, ако съществува подобна тема или е ставало въпрос тук.. ;) ами както каза ти самата имаш проблем с изправянето,защото косата ти е много жива,а това може само да те радва.. ами за трикче не знам.. по принцип когато ти е леко мръсна косата (примерно не точно като си се изкъпала ми на следващия ден или на 2рия) се изправя по-лесно.. иначе преди преса/сешоар си купи термозащитен спрей - освен,че предпазва също и по-лесно се изправяш.. също може да си изправяш косата първо със сешоар и после да минаваш с пресата,като преди това ест. си сложила термо протектор :) ... иначе за лака и др. фиксатори си знаеш... дан това да ти помогне :)
wiiwa ами за ланчето,защото когато примерно спиш ти се заплита в косата и т.н. и космите най-отдолу,които са най-близо до ланчето се накъсват и от там цъфтят.. за това по принцип е добре да не носиш такива неща постоянно :)
strawberry88
10-18-2011, 12:15
^аз нося постоянно ама си връзвам косата на хлабава плитка преди лягане,така не цъфти,нали? :)
п.с. извинявам се, ако съществува подобна тема или е ставало въпрос тук.. ;) ами както каза ти самата имаш проблем с изправянето,защото косата ти е много жива,а това може само да те радва.. ами за трикче не знам.. по принцип когато ти е леко мръсна косата (примерно не точно като си се изкъпала ми на следващия ден или на 2рия) се изправя по-лесно.. иначе преди преса/сешоар си купи термозащитен спрей - освен,че предпазва също и по-лесно се изправяш.. също може да си изправяш косата първо със сешоар и после да минаваш с пресата,като преди това ест. си сложила термо протектор :) ... иначе за лака и др. фиксатори си знаеш... дан това да ти помогне :)
wiiwa ами за ланчето,защото когато примерно спиш ти се заплита в косата и т.н. и космите най-отдолу,които са най-близо до ланчето се накъсват и от там цъфтят.. за това по принцип е добре да не носиш такива неща постоянно :)
Мерси за отговорчето :)
Иначе - да, радва ме, че е толкова жива сега, именно затова не искам да я похабявам и съм свела до минимум изправянето (особено след като онзи ден ми се развали пресата :D )
Марти (хех помняя ;д), мерси за отговора, и още нещо .. с пусната или вързана коса да спя, кое е по добре и ако с вързана как ?
brutaLxxbunny
10-18-2011, 16:53
Марти (хех помняя ;д), мерси за отговора, и още нещо .. с пусната или вързана коса да спя, кое е по добре и ако с вързана как ?
Попринцип с вързана коса,скалпа се омазнява по-малко.Вързана на нисичка или странична опашка е добре,за да не ти убива.
strawberry88
10-18-2011, 16:55
^дам,ама да не е много стегната :)
malka_sladkka
10-18-2011, 17:08
Попринцип с вързана коса,скалпа се омазнява по-малко.Вързана на нисичка или странична опашка е добре,за да не ти убива.
Това не го знаех, ама не се или образува една гадна вълна от ластика?
strawberry88
10-18-2011, 17:55
^на мен не
MegiBoOm
10-18-2011, 17:58
На мен пък винаги ми се образува така вълна и косата ми бухва супер много и придобива егати обема. :D
Иначе момичета, нали не е лошо да си мия косата три пъти в седмицата (защото два пъти ми е просто невъзможно)?
blondeVIP
10-18-2011, 18:45
А на мен г-жата по Биология ми каза, че е супер вредно да се спи с вързана коса :D Много почнах да се обърквам ;dd
malka_sladkka
10-18-2011, 18:49
^ Аз никога не съм спала така, ама ще взема да пробвам :D Ако е решение за това да не се събуждам като гръмнал бойлер, вредно не вредно така ще спя. Има момичета дето постоянно са вързани :shock: Всеки ден, постоянно, това не е ли по-вредно? Не знам, ама мен много ме дразни да съм вързана. Така съм само, когато си взимам душ. Ще пробвам да спя вързана пък да видим :)
FuCKkK13
10-18-2011, 19:16
Попринцип с вързана коса,скалпа се омазнява по-малко.Вързана на нисичка или странична опашка е добре,за да не ти убива. ами всъщност е полезно косата да е пусната вечер - 1во ако през деня си ходил с вързана коса скалпа да си почине и 2ро защото по принцип косата не е полезно да се връзва.. а иначе ако не ти е много къса косата просто си я вдигай над главата и това е :)
FuCKkK13
10-18-2011, 19:45
На мен пък винаги ми се образува така вълна и косата ми бухва супер много и придобива егати обема. :D
Иначе момичета, нали не е лошо да си мия косата три пъти в седмицата (защото два пъти ми е просто невъзможно)? ако не можеш по 2 пъти защо не пробваш пудра да слагаш в корените ? .. иначе 3пъти според мен е много, но не е фрапиращо.. ако е през ден примерно вече е лошо, но все пак опитай да понамалиш :)
malka_sladkka
10-18-2011, 20:08
Иначе момичета, нали не е лошо да си мия косата три пъти в седмицата (защото два пъти ми е просто невъзможно)? ако не можеш по 2 пъти защо не пробваш пудра да слагаш в корените ? .. иначе 3пъти според мен е много, но не е фрапиращо.. ако е през ден примерно вече е лошо, но все пак опитай да понамалиш :)
Това с пудрата опрделено има ефект 8) Личен опит :D
bloodymirror
10-19-2011, 08:25
Кое е най-ефикасно против пърхот? Хед енд Шолдърс,Низорал или Себорал? Или ако има нещо по-ефикасно от тях кажете,че се отчаях :(
malka_sladkka
10-19-2011, 08:46
Кое е най-ефикасно против пърхот? Хед енд Шолдърс,Низорал или Себорал? Или ако има нещо по-ефикасно от тях кажете,че се отчаях :(
Това първото според мен не е ефикасно въобще. Аз бих пробвала със Себорал. Някой скоро няма ли да прави маска? Мисля сега да се намажа с бадемово масло и да поседя така половин-един час :)
FuCKkK13
10-19-2011, 09:35
^ аз най-вероятно ще се намажа със стимуланта, но утре :)
Моята коса принципно се омазнява много бързо и трябва да я мия през ден.. :( Можете ли да препоръчате някой шампоан, който да няма 671965916 химикала в него?? Който да не я уврежда толкова а само да я освежи.. Защото наистина не я ли мия през ден става на клечки и е супер мазна.. :< Примерно не мога ли 2 пъти в седмицата да ползвам нормален шампоан при миенето и другите пъти някакъв по-лек? :( Пробвала съм и само с вода да я мия, но на следващия ден е отврат..
billytalent
10-19-2011, 09:45
Низорал. Единствено това ми е помагало, но аз използвах хапчетата, не шампоана.
Аз сега съм с маска и след 2 часа ще я отмия, напоследък имам ужасен косопад.
FuCKkK13
10-19-2011, 09:51
Моята коса принципно се омазнява много бързо и трябва да я мия през ден.. :( Можете ли да препоръчате някой шампоан, който да няма 671965916 химикала в него?? Който да не я уврежда толкова а само да я освежи.. Защото наистина не я ли мия през ден става на клечки и е супер мазна.. :< Примерно не мога ли 2 пъти в седмицата да ползвам нормален шампоан при миенето и другите пъти някакъв по-лек? :( Пробвала съм и само с вода да я мия, но на следващия ден е отврат.. ами шампоан за честа употреба.. или бебечки можеш да си купиш, или биошампоан и т.н. .. тези с хума,бира,катранен и т.н. мисля,че са с по-малко химия, но все пак най-добре биошампоан :)
FuCKkK13
10-19-2011, 09:53
Аз сега съм с маска и след 2 часа ще я отмия, напоследък имам ужасен косопад. каква маска си направи ? :)
billytalent
10-19-2011, 10:15
Аз сега съм с маска и след 2 часа ще я отмия, напоследък имам ужасен косопад. каква маска си направи ? :)
Бира и жълтък от яйце. : ))))
Преди време я видях в едно списание и я пробвах... винаги ми прави косата страхотна, но напоследък почти нямам време за маски : (
malka_sladkka
10-19-2011, 10:48
Бира и жълтък от яйце. : ))))
Преди време я видях в едно списание и я пробвах... винаги ми прави косата страхотна, но напоследък почти нямам време за маски : (
Интересна маска, може да я пробвам. Колко бира се слага? И за каква коса е суха, мазна?
billytalent
10-19-2011, 11:17
Ами аз слагам на око, около 2 супени лъжици.
Иначе маската е за тънки коси, без обем... след като си я направя косата ми има блясък и е много мекичка. :)
Colombia
10-19-2011, 11:35
НИЗОРАЛ!
И аз използвах хапчета.Вярно малко е скъп,но само на това имам доверие и работи безотказно!!!
XxInn0cencexX
10-19-2011, 14:02
Някъде бях чела,че не е хубаво косата да се подстригва с обикновена ножица и че това вреди на косата.Аз искам да си изрежа само цъфналите краища,че ме е страх да ходя на фризьор да не ми вземат 4-5 см.Какво ще кажете,да действам сама или на фризьор ?
dqvolcheto9
10-19-2011, 14:02
Момичета пробвайте шампоана на Авиа с хума..супер е ..косата е мека ,с обем и мирише на хубаво..А и помага доста при пърхот :)
malka_sladkka
10-19-2011, 14:45
Някъде бях чела,че не е хубаво косата да се подстригва с обикновена ножица и че това вреди на косата.Аз искам да си изрежа само цъфналите краища,че ме е страх да ходя на фризьор да не ми вземат 4-5 см.Какво ще кажете,да действам сама или на фризьор ?
Аз не бих си подстригала, дори само връхчетата с обикновена. Подстригвам се само с фризьорска без значение дали сама или не. Препоръчвам ти да си купиш такава, ако не обичаш да ходиш на фризьор. Точно поради тази причина ходя много рядко вече, веднъж или 2 пъти в година :? Те режат, режат, та чак се уливат :-x
XxInn0cencexX
10-19-2011, 14:52
^ А откъде мога да си купя такава ножица ?
Аз точно по тази причина никак не искам на фризьор,но не искам и цъфнали връхчета. :(
victoriassecret1
10-19-2011, 14:54
Каква е разликата между фризьорската и обикновената?
XxInn0cencexX
10-19-2011, 14:58
^ На мен също ми е интересно 8-)
malka_sladkka
10-19-2011, 15:00
Фризьорската е остра като бръснач, както бях чела в една статия :D В ebay съм виждала, иначе на мене ми е подарък, заедно с филираща и ми казаха нищо друго освен коса да не се реже с тях :)
MegiBoOm
10-19-2011, 16:26
Аз пък преди около една седмица получих пърхот О.о и си взех няколко такива малки пакетчета на хед енд шоудърс и още след второто пърхота ми изчезна!
strawberry88
10-19-2011, 16:43
Аз пък преди около една седмица получих пърхот О.о и си взех няколко такива малки пакетчета на хед енд шоудърс и още след второто пърхота ми изчезна! :shock: супеер ..ама с какъв точно??Защото има с цитрусови плодове,с океан ..... :D
JustMakeMeBelieveAgainN
10-19-2011, 16:53
Ох , хора , косата ми вероятно от сезона е започнала да пада доста..някакви маски да ми препоръчате? :(
arsenalllbaby
10-19-2011, 16:55
На мен не ми вреди. Аз си режа връхчетата сама, понеже и аз винаги като отида на фризьор, ми кълцат супер много косичка... Правя го с обикновена ножица и косата ми цъфти на около 4-5 месеца. При положение, че използвам и преса (напоследък рядко), не мисля, че е много. И една приятелка я стрижа ;д И не ми се е оплаквала.
Аз да споделя ,че намерих едно масло от Ший (Карите) и сега забърках една маска , ще видя как действа на косата, някой ако има наблюдения моля да каже :)
FuCKkK13
10-19-2011, 17:21
Ох , хора , косата ми вероятно от сезона е започнала да пада доста..някакви маски да ми препоръчате? :( ами с тривитаминол или без ?
едно момиче на предичната страница мисля,че написа,че си е правила маска с бира и жълтък.. предполагам също ще ти помогне,защото бирата помага за косопада..
ето от нета:
1 жълтък
1 с.л. балсам
1с.л. кисело мляко
7-8 капки вит.А
7-8 капки вит.Д
10 капки стимулант за коса на Икаров
1 м.л.мед
1 м.л. алкохол
200 г масло се разтопяват. Сваля се от огъня и малко преди да се втвърди, се добавят 1 жълтък и 2 г пчелно млечице. Маската се държи в хладилник и се използва на части според дължината на косата. Държи се на косата 3 часа, след което се измива с неутрален шампоан и без балсам. .. тази също е интересна и аз мисля да я пробвам :)
може и маска с жълтък,рициново масло,ракия и мед :)
Маска против косопад с жълтък, рициново масло и Витамин А
1 жълтък, рициново масло, 1 ч. л. Вит. А тази е доста известна :) вместо вит. а може да сложиш тривитаминол :)
маска с жълтък,зехтин,мед и ракия примерно
дано си харесваш някоя :)
FuCKkK13
10-19-2011, 17:24
Аз да споделя ,че намерих едно масло от Ший (Карите) и сега забърках една маска , ще видя как действа на косата, някой ако има наблюдения моля да каже :) какво друго ще сложиш ? :)
strawberry88
10-19-2011, 17:28
Аз да споделя ,че намерих едно масло от Ший (Карите) и сега забърках една маска , ще видя как действа на косата, някой ако има наблюдения моля да каже :) Откъде го купи?И цена? 8-)