Влез

View Full Version : Всичко за косата..vol.3

Страници : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11

FuCKkK13
11-08-2011, 14:42
пак забравих.. извинявам се :-D
поръчах си шампоан от фризьорката ми 1 литър :) .. и сега се чудя как да го ползвам, но май ще го ползвам 2 месеца или 3 този и ще си купя някакъв друг,който ще ползвам 1 месец после пак този от фризьорката 2-3 месеца и така...а може и да си купя още един проф. и да ги сменям на 2-3 месеца,но не знам.. :)
сега обаче се чудя да краищата (като балсам) точно балсам ли да си купя или маска ? :)
според вас кое ще е по-добре ? :)

katii
11-08-2011, 15:09
Маска :) Аз лично моята си я ползвам като балсам.

strawberry88
11-08-2011, 15:11
^мхм,и аз :)

FuCKkK13
11-08-2011, 15:23
ами аз имах останала маска и я ползвах последния месец така,но сега ми свърши и май пак ще си взема маска, а и ми прави доста мекичка косата :)

sladkish_14
11-08-2011, 17:28
Кажете ми как да си правя маска с хума?

Enigma5
11-08-2011, 17:46
Рецепта за коса:
3-4 с.л. хума се разбъркват с 150 мл. оцет. Сместа се нанася на косата за около 15 минути. Измива се обилно с вода.

Enigma5
11-08-2011, 17:51
Ето още

Хума с мед и лимон

1.суп.лъж.мед
1.суп.лъж хума
1.ч.лъж.канела и сока от половин лимон

Хума с вода и бадемово масло

Хумата се смесва с вода
2-3 капки бадемово или жожоба

Хума с кисело мляко

Хума се смесва с 2-3 лъжици кисело мляко

Хума с розова вода

Хумата се смесва с 2-3 лъжици розова вода.

FuCKkK13
11-08-2011, 18:26
Кажете ми как да си правя маска с хума? ами малко не разбрах за какво точно питаш.. ако питаш за продуктите - можеш да я смесиш с всичко, но имай в предвид,че изсушава много :)
Enigma5 браво за маските :) .. само не разбрах тая маска за лицето какво прави в тема за косата :D ..извинявай,дано да не го приемеш като подигравка или не знам.. не се сърди.. казах го защото ми стана смешно :)

strawberry88
11-08-2011, 18:30
^Да,тя каза маски за лице,а темата е за коса.. :?

sladkish_14
11-08-2011, 18:34
Кажете ми как да си правя маска с хума? ами малко не разбрах за какво точно питаш.. ако питаш за продуктите - можеш да я смесиш с всичко, но имай в предвид,че изсушава много :)
Enigma5 браво за маските :) .. само не разбрах тая маска за лицето какво прави в тема за косата :D ..извинявай,дано да не го приемеш като подигравка или не знам.. не се сърди.. казах го защото ми стана смешно :)

Добре по-ясна ще съм. :)
Искам маска с хума за мазна коса. Интересно ми е най-вече съотношението на съставките. Лесно е да се кажат продуктите и хума, но хумата е на прах така че трябва да има съошеоетние на съставките в маската. Това питам. Най-вече за мазна коса искам маска. :0

Enigma5
11-08-2011, 18:55
Аа това са маски за коса :-P Е с изключение на тази която пишеше, че е за лице. Иначе другите са за коса. Аз съм ползвала само хума. На самата опаковка мисля, че си пишеше как се използва :)

blondeVIP
11-08-2011, 21:10
Такааа... не съм напълно сиг дали е правилното място да се похваля :D ноо току що се подстригах - сама... Просто гледах едно клипче в Youtube, щукна ми тази идея и понеже имах нужда да ходя на фризьор... :D Получи ми се и не си скъсих много от косата - просто обрах цъфналите краища и съм много много доволна !! :---)

И да ви попитам чували ли сте за домашна маска за изсветляване на косата?! Една съученичка си слага такава и за 1-2 седмици супер много и се изруси... ;д Таа? :)

rosencetooo
11-09-2011, 04:34
Червената :)
За пръв път чувам, че има жълта 8-) Има тя е с мед, до колкото си спомням ;д

yana0404
11-09-2011, 08:05
Кажете нещо за сплетена коса,моля! :)

strawberry88
11-09-2011, 09:00
Такааа... не съм напълно сиг дали е правилното място да се похваля :D ноо току що се подстригах - сама... Просто гледах едно клипче в Youtube, щукна ми тази идея и понеже имах нужда да ходя на фризьор... :D Получи ми се и не си скъсих много от косата - просто обрах цъфналите краища и съм много много доволна !! :---)

И да ви попитам чували ли сте за домашна маска за изсветляване на косата?! Една съученичка си слага такава и за 1-2 седмици супер много и се изруси... ;д Таа? :) Може ли линк на клипчето? 8-) :)

malka_sladkka
11-09-2011, 09:38

И да ви попитам чували ли сте за домашна маска за изсветляване на косата?! Една съученичка си слага такава и за 1-2 седмици супер много и се изруси... ;д Таа? :) Може ли линк на клипчето? 8-) :)

http://www.youtube.com/user/rosebud143#p/u/3/Pyo7DXKT3lg

FuCKkK13
11-09-2011, 09:45

Добре по-ясна ще съм. :)
Искам маска с хума за мазна коса. Интересно ми е най-вече съотношението на съставките. Лесно е да се кажат продуктите и хума, но хумата е на прах така че трябва да има съошеоетние на съставките в маската. Това питам. Най-вече за мазна коса искам маска. :0 ьпс зависи колко ти е дълга косата... можеш да си направиш маска с жълтък,хума,бад. масло и ракия... смесваш примерно 1-2 лъжици ракия,1-2 лъжици бад. масло,1 жълтък и сипваш по малко хума и бъркаш.. сипваш докато не стане хомогенна смес и да е г/д. като каша.. т.е. не много течно.. дано си ме разбрала,а това колко ще сложиш от другите съставки е според дължината.. ако ти е къса косата по 1сп.л от всичко + хумата докато стане на кащичка мисля,че ще ти е достатъчно.. а за други маски това момиче над мен е казала доста :)
yana0404 и теб не разбрах.. ох явно на мен нещо ми има :D .. искаш прически със сплетена коса ? .. т.е. прическа в която има плитка или цялата коса ти е сплетена и т.н. ли ?

аз днес ще отида да си купя наливната маска :) и ще се изкъпя.. до неделя нищо няма да си правя на косата :)

malka_sladkka
11-09-2011, 09:49
^ Нищо ти няма на теб, просто те не могат да се изразяват правилно :?

katii
11-09-2011, 12:00
Червената :)
За пръв път чувам, че има жълта 8-) Има тя е с мед, до колкото си спомням ;д

Не знаех 8-) Сигурно след като ми свърши червената ще пробвам и жълтата :)

Colombia
11-09-2011, 12:14

Аз пък разбрах,че иска нещо за заплетена коса.Такава,която трудно се разресва?Така ли е ?

strawberry88
11-09-2011, 13:08

Аз пък разбрах,че иска нещо за заплетена коса.Такава,която трудно се разресва?Така ли е ? И аз,ако е така-жълтата серия на Глис (шамоана и спрей-балсама),те са такива за заплитаща се коса! :wink:

BikerGirl
11-10-2011, 09:48
Супер разярена съм. Току - що се светнах за нещо - колкото повече мазила слагам по косата си, толкова по - зле става!
Измих я с шампоан, сложих и маска шаума, измих я пак, сложих кристали на връхчетата и я напръсках със спрей на глис кюр за да я разреша по - лесно, а като я изсуших стана една лепнеща като памук...
Повече няма да слагам нищо след баня... ужасно е!!!!

Rebirthing
11-10-2011, 09:54
BikerGirl, от толкова продукти как няма да се слепи и омазни. Аз съм със суха коса, но дори понякога маската преди измиване ми идва в много, камоли други продукти :D .

Иначе в момента процедирам така:
- Маска
- Измиване с шампоан
- Разреждам малко оцет с вода, оцета се оказа най-добрият балсам за мен :D .
- Като изсъхне - масло в крайщата.

BikerGirl
11-10-2011, 10:11
Пфффф, направо ужасна стана, тя и без това е дълга до дупето, а косъма ми е по рошляв, и се оплита сега... ужас :(
А като не слагам нищо е жива.
Ужас!
Ама няма да я мия пак, писна ми...
Ще потрая така на опашка....
Другият път вече ще си знам...

nikoleta1506
11-10-2011, 15:20
Момичета за какво използвате какаото и кафето, ако не е тайна? :?

ValLoveYa
11-10-2011, 15:26
Момичета за какво използвате какаото и кафето, ако не е тайна? :?

Блясък, мекота...

FuCKkK13
11-10-2011, 15:32
^ +1..
+ че кафето потъмнява косата :)

nikoleta1506
11-10-2011, 15:41
Ммм.. благодаря :)

iiordanova
11-10-2011, 15:57
Аз също не съм писала отдавна.
Използвам си маската на Миотис при всяко къпане и така.
Ама ми се иска с нещо да си я подхраня за зимата. Кажете някои добри продукти за коса на Орифлейм?!

FuCKkK13
11-10-2011, 16:07
Ама ми се иска с нещо да си я подхраня за зимата. Кажете някои добри продукти за коса на Орифлейм?! тази комбинация не съществува.. единственото нещо от което съм била доволна беше кокосово масло мисля че.. и това е.. ако искаш нещо ХУБАВО не си купувай от орифлейм и ейвън :?

nikoleta1506
11-10-2011, 16:19
iiordanova написа:
Ама ми се иска с нещо да си я подхраня за зимата. Кажете някои добри продукти за коса на Орифлейм?!
Недей, не са им хубави продуктите. Няма смисъл да си даваш парите напразно.

nikoleta1506
11-10-2011, 16:21
Аз да Ви питам... някой ползвал ли е розова вода.. примерно да я добавя в маските и т.н.? Имам в нас и се чудя дали мога да я ползвам :D

XxInn0cencexX
11-10-2011, 16:28
Аз да Ви питам... някой ползвал ли е розова вода.. примерно да я добавя в маските и т.н.? Имам в нас и се чудя дали мога да я ползвам :D

Аз съм си я слагала в корените след измиване,миришеше ми много хубаво косата,а и мекичка стана :grin: .

nikoleta1506
11-10-2011, 16:29

Аз съм си я слагала в корените след измиване,миришеше ми много хубаво косата,а и мекичка стана :grin: .

Аз попринцип ползвам хининова вода и за това попитах, но мерси... А ако ги смеся... :? :D

XxInn0cencexX
11-10-2011, 16:31

Аз попринцип ползвам хининова вода и за това попитах, но мерси... А ако ги смеся... :? :D

Аз си я сложих след хининовата вода 8-) .Първо хининовата,после розовата.Не мисля,че е проблем след като и двете са (уж) натурални продукти :wink:

nikoleta1506
11-10-2011, 16:34
Аз си я сложих след хининовата вода 8-) .Първо хининовата,после розовата.Не мисля,че е проблем след като и двете са (уж) натурални продукти :wink:[/quote]

Мда може да пробвам. мерси :-)

marilyn
11-10-2011, 18:19
Здравейте, исках да ви питам, тези които ползвате Тривитаминол колко често си правите маски с него? И какво количество слагате? Защото една приятелка ми каза, че ако се прекалява имало обратен ефект?! :shock: :shock: :shock:

nikoleta1506
11-10-2011, 18:30
Здравейте, исках да ви питам, тези които ползвате Тривитаминол колко често си правите маски с него? И какво количество слагате? Защото една приятелка ми каза, че ако се прекалява имало обратен ефект?! :shock: :shock: :shock:

Аз си правя 1 път в седмицата, много рядко 2! Слагам 1 с.л. понякога малко повече зависи.Комбинирам го с други продукти. Да не трябва да се прекалява, защото косата се пренасища и така става обратен ефект!

marilyn
11-10-2011, 18:34

Аз си правя 1 път в седмицата, много рядко 2! Слагам 1 с.л. понякога малко повече зависи.Комбинирам го с други продукти. Да не трябва да се прекалява, защото косата се пренасища и така става обратен ефект!

Благодаря, само да те питам колко ти е дълга косата, защото и аз слагам горе-долу 1с.л ама предполагам има значение дължината на косата.

nikoleta1506
11-10-2011, 18:46

Благодаря, само да те питам колко ти е дълга косата, защото и аз слагам горе-долу 1с.л ама предполагам има значение дължината на косата.

Ами доло горе 1 педя и половина под раменете... не е много дълга и на мен тази доза тривитаминол + други продукти ми стига

marilyn
11-10-2011, 18:47
^^Оки, мерси мн :-) :-)

nikoleta1506
11-10-2011, 18:49
^^Оки, мерси мн :-) :-)

За нищо :-)

TheGirlNextDoor
11-10-2011, 19:33
Маската за коса с кафе помага ли ви?В смисъл потъмнява ли косата..по-бляскава ли е? :neutral:

Stellyy
11-11-2011, 10:50
Ми аз не съм си правила с кафе , но една позната си направи и каза че била много доволна .. косата и станала по бляскава

mynichka
11-11-2011, 10:51
Маската за коса с кафе помага ли ви?В смисъл потъмнява ли косата..по-бляскава ли е? :neutral:
моята става по- бляскава, но не съм забелязала да ми е потъмняла

FuCKkK13
11-11-2011, 11:00
Ми аз не съм си правила с кафе , но една позната си направи и каза че била много доволна .. косата и станала по бляскава в предишния вол. някое момиче беше казало,че и потъмнява, но не помня точно кой..
marilyn повече от 2 пъти в седмица не трябва да се прави маската.. обратен ефект се получава заради пренасищането на витамин А по тази причина се правят и почивки от маската с тривитаминола около 1 месец,но може и повече.. моята коса е до кръста и слагам по 1сп.л. най-често,но аз слагам доста други съставки и ми стига да си намажа косата.. оригиналната рецепта е с 2сп.л. .. имало е и случаи в които имам в шишенцето примерно малко повече от 1 лъжица,но пък по-малко от количеството за две маски и си го сипвам цялото... а и има момичета,които се мажат само с тривитаминол.. аз също съм се мазала.. така че проблема с обратния ефект идва не от количеството,а от това колко често се прави маската.. както казах не повече от 2 пъти на седмица :)

FuCKkK13
11-11-2011, 11:36
забравих да ви кажа.. днес си купих наливна маска и е някаква нова и мирише много хубаво :grin: .. дано пак да ми прави толкова мекичка косата :) фризьорката ми каза,че е с ленено семе,вит. А и вит. Е :)

Colombia
11-11-2011, 14:37
Ми аз не съм си правила с кафе , но една позната си направи и каза че била много доволна .. косата и станала по бляскава в предишния вол. някое момиче беше казало,че и потъмнява, но не помня точно кой..

Аз бях момичето! ;)
Бях си слагала няколко пъти и забелязах потъмняване.Спрях ги после.
Иначе наистина действат ОК на косата.Спор няма.Става и по-бляскава. :)

victoriassecret1
11-11-2011, 15:01
^Аз също споменах, че забелязвам по-тъмни оттенъци.

Какво използвате за грижа през зимния сезон?

nikoleta1506
11-11-2011, 15:20
И аз този път реших да пробвам с кафето, но някак си ми станаха по сухи краищата незнам защо....

FuCKkK13
11-11-2011, 15:26

честно казано още не съм се замисляла.. сега 2 седмици нищо не си правя на косата (ама май ще си направя в неделя маска,а трябваше да почна от сряда,но нищо.. малко по-рано почвам ама пак идват 2 седмици) и сега почвам с тривитаминола.. ще изхабя едно шишенце и след това ще видим.. иначе като за начало си подстригах връхчетата както ви казах,сега започвам с маските,сешоар по принцип не ползвам така,че няма да е допълнителна грижа ако се въздържам от него.. ще гледам да не ползвам толкова често преси,но не знам как ще стане,защото точно сега идват празници.. за шапка не съм се замисляла.. имам,но рядко зимата се сещам да я слагам.. от доста време не ползвам спрейче на глис (от около 2 месеца) а у нас има 3 :D .. така че сега от зимата косата ще ми се изсушава и мисля да я пръскам със спрейче,за да не става много суха,че ще започне да се заплита,казах ви,че си поръчах проф.шампоан и все пак процедурите тези 2 месеца мисля да са:
маска с тривитаминол
отмивам с проф.шампоан
след това купена маска по краищата
и накрая спрейче на глис ако има нужда.. все пак ще гледам да не прекалявам..
не мисля,че нещата са много понеже маска с тривитаминол бях направила само една скоро,а до сега се мажех със стимулант,купената маска ми е като балсам,а шампоана си е задължителен.. и като ползвам спрейчето на глис рядко не мисля,че ще и' дойде много.. а и след това сиг. пак ще направя почивка след това шишенце от тривитаминола или след още едно т.е. да станат 2.. ще направя почивка от около 1 месец (през този един месец не знам дали ще си слагам стимулант -още не съм решила.. според вас да слагам ли ?)
сега 1во се извинявам за ферманите..
и 2ро. слагам толкова неща и правя кратки почивки вече,защото не мога да си позволя по-дълги - от както сме на училище си горя косата 4пъти в месеца,т.е. всяка седмица,а за мен това е много.. за това ще мога да правя почивки от маски само ваканциите и то най-голямата ще ми я лятната.. тогава хем не ползвам толкова преса,хем ще правя маски рядко и косата ще си почине от всичко..

МНОГО се извинявам за фермана :-D
целувки :)

nikoleta1506
11-11-2011, 15:30

честно казано още не съм се замисляла.. сега 2 седмици нищо не си правя на косата (ама май ще си направя в неделя маска,а трябваше да почна от сряда,но нищо.. малко по-рано почвам ама пак идват 2 седмици) и сега почвам с тривитаминола.. ще изхабя едно шишенце и след това ще видим.. иначе като за начало си подстригах връхчетата както ви казах,сега започвам с маските,сешоар по принцип не ползвам така,че няма да е допълнителна грижа ако се въздържам от него.. ще гледам да не ползвам толкова често преси,но не знам как ще стане,защото точно сега идват празници.. за шапка не съм се замисляла.. имам,но рядко зимата се сещам да я слагам.. от доста време не ползвам спрейче на глис (от около 2 месеца) а у нас има 3 :D .. така че сега от зимата косата ще ми се изсушава и мисля да я пръскам със спрейче,за да не става много суха,че ще започне да се заплита,казах ви,че си поръчах проф.шампоан и все пак процедурите тези 2 месеца мисля да са:
маска с тривитаминол
отмивам с проф.шампоан
след това купена маска по краищата
и накрая спрейче на глис ако има нужда.. все пак ще гледам да не прекалявам..
не мисля,че нещата са много понеже маска с тривитаминол бях направила само една скоро,а до сега се мажех със стимулант,купената маска ми е като балсам,а шампоана си е задължителен.. и като ползвам спрейчето на глис рядко не мисля,че ще и' дойде много.. а и след това сиг. пак ще направя почивка след това шишенце от тривитаминола или след още едно т.е. да станат 2.. ще направя почивка от около 1 месец (през този един месец не знам дали ще си слагам стимулант -още не съм решила.. според вас да слагам ли ?)
сега 1во се извинявам за ферманите..
и 2ро. слагам толкова неща и правя кратки почивки вече,защото не мога да си позволя по-дълги - от както сме на училище си горя косата 4пъти в месеца,т.е. всяка седмица,а за мен това е много.. за това ще мога да правя почивки от маски само ваканциите и то най-голямата ще ми я лятната.. тогава хем не ползвам толкова преса,хем ще правя маски рядко и косата ще си почине от всичко..

МНОГО се извинявам за фермана :-D
целувки :)

Доволна ли си от стимуланта :-D

FuCKkK13
11-11-2011, 15:33
^ а вие ще правите ли някакви допълнителни неща през зимата ? :)

И аз този път реших да пробвам с кафето, но някак си ми станаха по сухи краищата незнам защо.... какво сложи друго в маската ? .. по принцип трябваше косата да ти стане мекичка от кафето.. явно е от друга съставка :)
дам.. не за първи път го ползвам и винаги съм била доволна.. :)

nikoleta1506
11-11-2011, 15:39
^ а вие ще правите ли някакви допълнителни неща през зимата ? :)

И аз този път реших да пробвам с кафето, но някак си ми станаха по сухи краищата незнам защо.... какво сложи друго в маската ? .. по принцип трябваше косата да ти стане мекичка от кафето.. явно е от друга съставка :)
дам.. не за първи път го ползвам и винаги съм била доволна.. :)

Ем това,което слагам винаги... тривитаминол, бадем. масло(само че този път сложих зехтин вместо него) жълтък, кис.мляко, оцет и кафето...но като се замислих този път пробвах друг шампоан и може да е от него...

аз януари ще направя почивка с тривитаминола и ще пробвам този стимулант :) сега майка ми купила някакви таблетки "Ferosan-Multi tabs", фризьорката и ги препоръчала.. някой да ги е пил :)

MegiBoOm
11-11-2011, 16:09
Момичета аз си купих шампоана и спрей-балсама на Глис с подхранващи масла - жълтата серия) и сега щом ми свърши шампоана, ще си ги ползвам в комбинация с маската Миозотис.

f2f
11-11-2011, 18:48
след малко след като се изкъпя ще си направя маска с едно авокадо, един банан и един жълтък и ще ви кажа как ми е станала косата \:D/

FuCKkK13
11-12-2011, 06:42
^ как ти се отрази ? :)

f2f
11-12-2011, 07:56
вчера не успях, много ми се доспа... но в момента съм с нея ии... наистина се надявам да има някакъв уау ефект иначе никога повече няма да барна авокадо :lol: .. първо е СУПЕР ГОЛЯМА цапаница, който има нерви да се занимава с мачкане на авокадо му препоръчвам маската !!
...второ авокадото миришеше мноого странно - нещо средно между мухал и зелена трева и е много гнусно на пипане...стои се 20 минути тей че след малко ще се измия и след като ми изсъхне косата ще ви кажа как я усещам ;-)

FuCKkK13
11-12-2011, 07:59
добре :)
а аз нямам търпение утре да си направя маска или да се намажа само с тривитаминол,ще видя,но най-вероятно ще е маска и после да пробвам купената по краищата.. дано да ми прави пак толкова мекичка косичката :)

Rebirthing
11-12-2011, 08:12

Шапка ! Особено когато е влажно, иначе косата ми става ужасна, заплетена, на клечки, а ако съм използвала някой стилизиращ продукт още по-зле... :D !

след малко след като се изкъпя ще си направя маска с едно авокадо, един банан и един жълтък и ще ви кажа как ми е станала косата \:D/

Аз по-скоро бих изяла авокадото от колкото да го клепам на косата си 8-) ! Много странно, че ти мирише на мухъл, отвън беше ли потъмняло на места ?

f2f
11-12-2011, 08:20
нем.. беше си здраво зелено авокадо, опитах го ама ми се стори много безвкусно..незнам, просто не съм му свикнала и ми е супер странно :D

FuCKkK13
11-12-2011, 14:22
утре някой освен мен ще си прави ли маска ? :)

nikoleta1506
11-12-2011, 15:49
утре някой освен мен ще си прави ли маска ? :)

И аз ще си правя. :)

titinkaa
11-12-2011, 17:29
Някой може ли да ми каже нещо за растеж на косата без тривитаминол,хининова вода и себорал форте?Ако някой е чувал за нещо друго де.

nikoleta1506
11-12-2011, 17:51
Някой може ли да ми каже нещо за растеж на косата без тривитаминол,хининова вода и себорал форте?Ако някой е чувал за нещо друго де.

Бадемово масло, стимулант на Икаров

strawberry88
11-12-2011, 18:38
titinkaa,зехтин :)

FuCKkK13
11-12-2011, 18:45
^ масаж на скалпа,таблетки като Геритамин примерно,фрикции с билки..

titinkaa
11-12-2011, 18:54
Е тоя зехтин не омазнява ли косата?

strawberry88
11-12-2011, 18:58
Е тоя зехтин не омазнява ли косата? Е,то се маже корените и малко по дължината и де отмива 8-) не я омазнява :---) аз съм се мазала и ефекта е супер :grin: и не само при мен. :)

FuCKkK13
11-12-2011, 19:02
^ и аз съм се мазала само със зехтин и то не 1-2 пъти и не ми се е омазнявала косата..стига да го измиеш добре няма проблем.. косата става много мека :)

strawberry88
11-12-2011, 19:05
^дам,и здрава и блестяща :grin: :)

Rebirthing
11-12-2011, 19:11
Омазнява косата ако прекалиш със зехтина в корените !
Също така имай предвид, че ако се боядисваш, зехтина отмива боята по-бързо.

:).

FuCKkK13
11-13-2011, 07:35
така.. ставам днеска аз и ще си правя маска.. гледам няма хума.. много ме хвана яд :o .. а без хума всичко ми се разтича.. за това се намазах само с тривитаминол и ще стоя няколко часа,а сряда може би ще си направя маска :)

titinkaa
11-13-2011, 08:07
А колко зехтин да сложа?
Добре ли ще е ето така да комбинирам нещата..?
1с.л. зехтин
1с.л. рициново масло
малко хума
хининова вода

Ако се сетите за нещо друго,което мога да сложа,кажете. :)

FuCKkK13
11-13-2011, 08:10
А колко зехтин да сложа?
Добре ли ще е ето така да комбинирам нещата..?
1с.л. зехтин
1с.л. рициново масло
малко хума
хининова вода

Ако се сетите за нещо друго,което мога да сложа,кажете. :) ако ти е нормална косата мисля,че така е добре.. можеш да добавиш и жълтък и ракия.. ако добавиш и двете сложи 2сп.л. зехтин :) според мен е най-добре да добавиш и двете,защото без алкохол съставките няма да действат толкова много :)

titinkaa
11-13-2011, 08:39
^Добре и малко ракия ще сложа,може би и малко какао. :)

lqlq89
11-13-2011, 09:46
така.. ставам днеска аз и ще си правя маска.. гледам няма хума.. много ме хвана яд :o .. а без хума всичко ми се разтича.. за това се намазах само с тривитаминол и ще стоя няколко часа,а сряда може би ще си направя маска :)

Можеш да си сложиш натурално какао.
И аз днес ще си правя маска: тривитаминол, бадемово, рициново и кокосово масло, водка, оцет, кисело мляко и какао. В краищата повечко стимулант ще сложа.

titinkaa
11-13-2011, 09:48
Значи сложих...
зехтин,ракия,рициново масло,хининова вода,хума,малко изтискан лимон,какао,канела,жълтък,м м друго не се сещам,но май сложих и друго ама сега го забравих.Вече се намазах и ще стоя така час и половина два.

FuCKkK13
11-13-2011, 10:43

Можеш да си сложиш натурално какао.
И аз днес ще си правя маска: тривитаминол, бадемово, рициново и кокосово масло, водка, оцет, кисело мляко и какао. В краищата повечко стимулант ще сложа. преди съм пробвала да сгъстявам с какао и въпреки че имах малко хума останала пак не ставаше гъсто.. :)

tomboy
11-13-2011, 10:47
А нещо против косопад можете ли да ми препоръчате ?...Скубя се като куче..:(:(:(..А не искам да давам луди пари за нещо което не си струва ...Благодаря предварително!..:):):)

nikoleta1506
11-13-2011, 10:51
Аз сега си направих маската: тривитаминол, бадемово масло, зехтин,оцет, ракия, 1 аспирин, кисело мляко, жълтък и както се бях съсредоточила в бързината сложих и розова вода :D :D :D

nikoleta1506
11-13-2011, 10:54
пропъснах да кажа, че сложих и мед и какао :grin:

FuCKkK13
11-13-2011, 10:57
А нещо против косопад можете ли да ми препоръчате ?...Скубя се като куче..:(:(:(..А не искам да давам луди пари за нещо което не си струва ...Благодаря предварително!..:):):) себорал форте можеш да си вземеш :) .. иначе на една фр. майка и' си маже косата само с тривитаминол точно заради косопада и и' помага доста :)

tomboy
11-13-2011, 10:59
А нещо против косопад можете ли да ми препоръчате ?...Скубя се като куче..:(:(:(..А не искам да давам луди пари за нещо което не си струва ...Благодаря предварително!..:):):) себорал форте можеш да си вземеш :) .. иначе на една фр. майка и' си маже косата само с тривитаминол точно заради косопада и и' помага доста :)
благодаря :)

nikoleta1506
11-13-2011, 11:27
Момичета мисля да си взема и хума, но досега никога не съм ползвала. Можете ли да ми дадете някво инфо за нея: за какво я използвате, как я използвате и т.н. :) :)

pressiana
11-13-2011, 11:39
А нещо против косопад можете ли да ми препоръчате ?...Скубя се като куче..:(:(:(..А не искам да давам луди пари за нещо което не си струва ...Благодаря предварително!..:):):)

Шампоан на Милва с коприва.

FuCKkK13
11-13-2011, 11:56
Момичета мисля да си взема и хума, но досега никога не съм ползвала. Можете ли да ми дадете някво инфо за нея: за какво я използвате, как я използвате и т.н. :) :) ами по принцип хумата става и за коса и за лице.. изсушава.. повече я използват хора с мазна коса... смесваш продуктите в маската за коса и добавяш хума и бъркаш докато не стане хомогенна смес :) .. по принцип трябва да е в пластмасови примерно съдове или порцеланови съответно и от такъв материал да са приборите с които ще разбъркваш,защото от железните се губят някой свойства на хумата.. има много видове хума (не говоря за марки ами за бяла хума,цветна и т.н. )

nikoleta1506
11-13-2011, 12:08
Момичета мисля да си взема и хума, но досега никога не съм ползвала. Можете ли да ми дадете някво инфо за нея: за какво я използвате, как я използвате и т.н. :) :) ами по принцип хумата става и за коса и за лице.. изсушава.. повече я използват хора с мазна коса... смесваш продуктите в маската за коса и добавяш хума и бъркаш докато не стане хомогенна смес :) .. по принцип трябва да е в пластмасови примерно съдове или порцеланови съответно и от такъв материал да са приборите с които ще разбъркваш,защото от железните се губят някой свойства на хумата.. има много видове хума (не говоря за марки ами за бяла хума,цветна и т.н. )

А вие от коя сте най-доволни? :)

FuCKkK13
11-13-2011, 12:40
ами аз по принцип си ползвам бялата.. :) не съм мислила да я сменям,но някой път може да си взема някаква друга :)

FuCKkK13
11-13-2011, 12:42
аа забравих да ви кажа.. стоях с тривитаминола почти 5 часа ... след като ми изсъхне косата ще ви кажа доволна ли съм от купената маска :)

Rebirthing
11-13-2011, 12:56
Значи сложих...
зехтин,ракия,рициново масло,хининова вода,хума,малко изтискан лимон,какао,канела,жълтък,м м друго не се сещам,но май сложих и друго ама сега го забравих.Вече се намазах и ще стоя така час и половина два.

А канелата каква роля играе ?

FuCKkK13
11-13-2011, 15:12
http://www.zajenata.bg/%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%88%D0%BD%D0%B8-%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%B1%D1%8A%D1%80%D0%B7-%D1%80%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%B6-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%B0%D1%82%D0%B0-news1534.html
някой да е пробвал тази билка Арника ?

titinkaa
11-13-2011, 15:39
Значи сложих...

А канелата каква роля играе ?

За мазна коса е канелата.

katii
11-13-2011, 15:47
Аз сега си намазах косата с бадемово масло. Мисля да поседя половин-един час и да я измия :)

lqlq89
11-14-2011, 13:51
аа забравих да ви кажа.. стоях с тривитаминола почти 5 часа ... след като ми изсъхне косата ще ви кажа доволна ли съм от купената маска :)

Е, какъв е резултатът? До сега не съм се мазала само с тривитаминол, затова питам, интересно ми е.

strawberry88
11-14-2011, 13:54
^въпроса не е към мен ама и аз ще кажа :-D мазала съм се много пъти само с тривитаминол и резултата е бляскава и здрава коса. :grin: 8)

Colombia
11-14-2011, 14:17
Днес си купих този шампоан.
Още,обаче не съм го пробвала.

http://apteka.framar.bg/30021877/%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%B2%D0%B0-%D1%88%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BE%D0%B0%D0%BD-%D0%BA%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D0%BD-200-%D0%BC%D0%BB-

mynichka
11-14-2011, 14:44
Днес си купих този шампоан.
Още,обаче не съм го пробвала.

http://apteka.framar.bg/30021877/%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%B2%D0%B0-%D1%88%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BE%D0%B0%D0%BD-%D0%BA%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D0%BD-200-%D0%BC%D0%BB-
аз го ползвах за малко преди 2 месеца и са цената си е повече от хубав :)

Colombia
11-14-2011, 14:46
^Мерси за инфото.При следващото къпане ще го пробвам.

MegiBoOm
11-14-2011, 15:04
Искам да питам, има ли доволни от спрей-балсамът и шампоана на Глис с похранващи масла?

FuCKkK13
11-14-2011, 16:24
Искам да питам, има ли доволни от спрей-балсамът и шампоана на Глис с похранващи масла? АЗ !!! дори от спрейчето имам още малко :)
lqlq89 ами аз и преди съм се мазала само с тривитаминол няколко пъти... ми става ми мекичка и бляскава,но този път сложих маска по краищата и ми е доста мекичка :)

strawberry88
11-14-2011, 17:06
Искам да питам, има ли доволни от спрей-балсамът и шампоана на Глис с похранващи масла? Аз също! :grin: Абее общо взето съм супер доволна от всички шампоани и спрейчета на Глис. :smt007 :)

brutaLxxbunny
11-14-2011, 17:18
А аз искам да ви задам един така обширен въпрос - кажете от кои шампоани сте останали доволни ? :)

LoveSick95
11-14-2011, 17:33
Можете ли да ми предложите някаква домашна маска за нормална коса? То всъщност и аз не знам каква е за три дни се омазнява а като я измия е суха. Та маска за блясък, растеж на косата и мекота.
Ако може и нещо против наелектризирване?
И последен въпрос наскоро майка ми взе нещо като лосион или не знам което прави косата супер мекичка.^^

strawberry88
11-14-2011, 18:01
А аз искам да ви задам един така обширен въпрос - кажете от кои шампоани сте останали доволни ? :) Такаам..Garnier ultra naturals,Herbal essences,Gliss,Orzene,Wash & go,тези са ми най-любимите!! 8-) :smt007

FuCKkK13
11-14-2011, 18:59
Можете ли да ми предложите някаква домашна маска за нормална коса? То всъщност и аз не знам каква е за три дни се омазнява а като я измия е суха. Та маска за блясък, растеж на косата и мекота.
Ако може и нещо против наелектризирване?
И последен въпрос наскоро майка ми взе нещо като лосион или не знам което прави косата супер мекичка.^^ само че тука не разбрах къде трябваше да е въпроса :D .. ако може пак го напиши,че не разбрах :)
иначе щом искаш блясък и мекота и растеж си прави маска с тривитаминол или повечко масла.. или можеш да си вземеш стимуланта за коса на Икаров.. той е и за трите неща,които си изброила :)
brutaLxxbunny ами повечето шампоани са ми били на Глис.. от всички техни съм доволна + елсев пълно възстановяване 5 + джонсън бейби :D .. като цяла.. а и НЕ съм доволна от хининовия,защото много ми изсушаваше косата и почваше да ми се заплита :?

LoveSick95
11-14-2011, 19:07
Моя грешка забравих да кажа какъв е :D всъщност исках да питам дали някой го е използвал ама явно съм изяла тая част :Д
Та това нещо е Natural Tech Energizing Vitamin Activist Gel на Davines ...
И този стимулант от аптеката ли се купува, колко г/д струва?

zoreto
11-14-2011, 19:20
Моя грешка забравих да кажа какъв е :D всъщност исках да питам дали някой го е използвал ама явно съм изяла тая част :Д
И този стимулант от аптеката ли се купува, колко г/д струва?

Да, от аптеката е около 5-7 лева зависи от аптеката ,аз последната опаковка си я взех за 5.40

FuCKkK13
11-14-2011, 19:36
И този стимулант от аптеката ли се купува, колко г/д струва? да от аптеката за 5-6-7 лв. аз последно го купих за 5.57. .. слагаш преди баня,отгоре найлонова шапка + кърпа,стоиш 15 мин. най-малко.. може и няколко часа и отмиваш с шампоан :) .. иначе това не съм го ползвала :)

viksit0y
11-14-2011, 19:38
А аз искам да ви задам един така обширен въпрос - кажете от кои шампоани сте останали доволни ? :)
Аз съм най-доволна от [b]Els

Colombia
11-14-2011, 19:52
[quote=brutaLxxbunny]А аз искам да ви задам един така обширен въпрос - кажете от кои шампоани сте останали доволни ? :)
Аз съм най-доволна от [b]Els

victoriassecret1
11-15-2011, 10:35
Кажете някаква маска за коса с мед и как се нанасяше в краищата. Трябваше ли да се смесва с нещо и т.н?

strawberry88
11-15-2011, 12:13
Кажете някаква маска за коса с мед и как се нанасяше в краищата. Трябваше ли да се смесва с нещо и т.н?
-жълтък
-мед
-зехтин :smt023

FuCKkK13
11-15-2011, 12:52
Кажете някаква маска за коса с мед и как се нанасяше в краищата. Трябваше ли да се смесва с нещо и т.н? ами казаха ти маска.. иначе може меда и в корените и по дължината и в краищата.. :) можеш да го смесиш с всичко меда :) .. примерно аз го смесвам с още 5-6 неща :) ама аз винаги си слагам достичка неща де :D
иначе аз утре ще си правя маска с тривитаминол :)

kariix
11-15-2011, 14:49
Купих си тривитаминол защото ще почвам да си правя маски.Жената във ветеринарната аптека ми показа два вида единия беше гръцки,а другия български.Взех българския.Въпроса ми е хубав ли е? Ето и снимка: http://www.prikachi.com/images/761/4043761f.jpg А и маската с тривитаминол се слага на суха коса преди баня нали?
А и кажете някакъв добър фризьор в София.

FuCKkK13
11-15-2011, 14:52
Купих си тривитаминол защото ще почвам да си правя маски.Жената във ветеринарната аптека ми показа два вида единия беше гръцки,а другия български.Взех българския.Въпроса ми е хубав ли е? Ето и снимка: http://www.prikachi.com/images/761/4043761f.jpg А и маската с тривитаминол се слага на суха коса преди баня нали?
А и кажете някакъв добър фризьор в София. да.. на суха преди баня :)

MegiBoOm
11-15-2011, 14:55
Момичета виждате ли някаква друга разлика от стимуланта на Икаров, освен мекота и блясък?

strawberry88
11-15-2011, 15:00
Момичета виждате ли някаква друга разлика от стимуланта на Икаров, освен мекота и блясък? Ами косата ми е пораснала малко ама не знам дали е от стимуланта,защото аз си правя и масаж на скалпа,със зехтин се мазах и понякога и с жълтък,а и ходя да ме подстригват често и не знам точно от кое е. 8-) .. :)

FuCKkK13
11-15-2011, 15:02
Момичета виждате ли някаква друга разлика от стимуланта на Икаров, освен мекота и блясък? ами на мен ми расте косата от него по-бързо също :)

Josefinne
11-15-2011, 15:20
Къдрене със сешоар и фолио - жестоко е!
http://vbox7.com/play:f163c9dd
:grin:

titinkaa
11-15-2011, 15:24
Момичета вижте кво намерих...

За засилване на растежа на вашата коса си пригответе следния козметичен лосион:
Пригответе настойка от 1 литър лавандулов спирт или тоалетен одеколон без аромат и 50г листа от розмарин, 50г корени от репей и 50г корени от бяла коприва.
Прецедете течността след 14 дни.
С лосиона правете фрикции на кожата на главата.

Някой ползвал ли е това и има ли ефект?

FuCKkK13
11-15-2011, 15:36
аз преди доста бях навита да си направя такъв лосион,но така и не направих..

peaceandlove
11-15-2011, 16:35
хейй мисля да си купя NIVEA VOLUME, кажате дали помага, че косата ми няма никакъв обем .. все едно съм някоя камила ме е облизала :D И кой от двата спрея е по-хубав ..
http://prikachi.com/images/104/4044104O.jpg

FuCKkK13
11-15-2011, 16:41
^ за спрейчетата не знам,не съм ги ползвала.. иначе не съм мн сиг. дали ще ти помогнат за обема,но все пак пробвай..
:)

момичета някоя няма ли да пусне вече снимка как изглежда косата и'.. все пак от доста месеци са ни темите :)

titinkaa
11-15-2011, 16:43
Аз имам нови,но са с плитки,ако искате може да кача.

strawberry88
11-15-2011, 16:44
хейй мисля да си купя NIVEA VOLUME, кажате дали помага, че косата ми няма никакъв обем .. все едно съм някоя камила ме е облизала :D И кой от двата спрея е по-хубав ..
http://prikachi.com/images/104/4044104O.jpg Не съм го ползвала ама не познавам и 1 човек доволен от тях. :?

strawberry88
11-15-2011, 16:45
Аз имам нови,но са с плитки,ако искате може да кача. Аз да! :)

FuCKkK13
11-15-2011, 16:49
Аз имам нови,но са с плитки,ако искате може да кача. Аз да! :) и аз и аз :)

titinkaa
11-15-2011, 16:59
Ето снимки. :)

http://prikachi.com/images/165/4044165R.jpg

http://prikachi.com/images/169/4044169t.jpg

http://prikachi.com/images/171/4044171f.jpg

http://prikachi.com/images/173/4044173Y.jpg

На третата снимка си личат леко връхчетата,че са нацъфтели,ама ще се подстригвам другия месец. :)

FuCKkK13
11-15-2011, 17:13
^ супер ти е косата и доста е пораснала :) ..
аз също имам снимка,но от преди един месец ако искате мога да я пост-на,макар че в тая тема май само аз пускам от време на време снимки :D и взимам да досаждам,но все пак.. ако искате :)
но и вие пуснете момичета.. нали целта е да видим разлика :)

titinkaa
11-15-2011, 17:23
^Пусни пусни. :)

taamara
11-15-2011, 17:24
^ Олее, много ти е пораснала косата, спомням си, че преди време беше пускала и ти беше до раменете някъде. Бравоо, искам и аззз. :)

Преди малко пуснах снимка в темата за естествените коси, сега ще пусна и тук :)
http://prikachi.com/images/876/4011876V.jpg - от 12.09.
http://prikachi.com/images/270/4044270a.jpg - от 23.10., тук обаче най-долния кичур накарах майка ми да го отреже :Д, че ме дразни като е на триъгълник косата, искам най-долният пласт да е на черта.

FuCKkK13
11-15-2011, 17:25
^Пусни пусни. :) след мъничко
само да те питам боядисваш ли се ? :)

FuCKkK13
11-15-2011, 17:38
taamara много ти е хубава косата :) .. правиш ли я изобщо нещо ? ..
иначе ето снимка на моята косичка от 18.10.11 :)
http://www.prikachi.com/images.php?images/318/4044318N.jpg

titinkaa
11-15-2011, 17:46
taamara,Фък13
мерси. :)

Фък13 и твойта е много хубава.Иначе аз не се боядисвам.Само един път преди 3г. си правих руси кичури ама израстнаха вече. :)

taamara
11-15-2011, 17:46
^ Ауу, точно същата дължина искам да стане и моята. :)
Иначе - благодаря и аз си харесвам косата, само да беше по-дълга, че не мога така да я нося спусната в естествен вид...
На снимките, и двете са след баня, естествена ми е косата.
От време на време я изправям със сешоар и гребен и дооправям с преса....на плитки я правя от време на време, с ролки ..и т.н. ..
В момента си седя къдравка :D , че много гори от този сешоар..

titinkaa
11-16-2011, 13:31
Преди 1 час си направих маска от- ракия,зехтин,канела,какао,х ума,малко оцет,лимон,кисело мляко и жълтък.Ще стоя още един два часа и ще се измия. :)

billytalent
11-16-2011, 13:51
titinkaa, косата ти е пораснала много : )))
Плитката от третата снимка е страхотна.

От петък започвам отново с тривитаминола и бадемовото масло, защото имам ужасен косопад.

titinkaa
11-16-2011, 14:47
billytalent,благодаря. :)

И аз трябва пак да си купя тривитаминол,бадемово масло,и рициновото.С тривитаминол не съм се мазала от август месец.
Между другото и мойта коса капе,но само като се къпя падат повечко косми,а като се реша не падат,много интересна работа.

katii
11-16-2011, 16:08
titinkaa, имаш уникална косааа! И цвета много ми харесва (искам и моя да е такъв)
Btw косата ти е на черта, нали ? :)

FuCKkK13
11-16-2011, 16:12
аз си правих маска с тривитаминол.оцет,ракия,ко осово масло,жълтък,мас,мед,зехтин ,хума и аспирин :)

taamara
11-16-2011, 16:12
Мхмм, и аз искам да попитам titinkaa как й е подстригана косата? И наистина как ти е пораснала толкова много :-o

strawberry88
11-16-2011, 16:18
^Да,и на мен много ми харесва косата й.Искам такава. :smt007 :smt055 :smt060 :(

titinkaa
11-17-2011, 12:24
katii,не е баш на черта,но фризьорката ми всеки път я изравнява малко по-малко,за да я направим след време напълно да е на черта,защото не искам изведнъж да я отрежа на черта,жал ме е. :)Иначе сега съм си на пластове,но вече пораснаха.Преди най-късия ми пласт беше отгоре и той беше 3-4 пръста дълъг,ама такъв обем имах като се изкъпя,чее не можех с нищо да я укротя,добре че порасна. :D

taamara,^тук обясних как ми е подстригана. :)
А за растежа,чесно казано нищо не й правя.В годината 2 пъти ползвам по 1-2 шишенце тривитаминол,като го смесвам с други продукти.Иначе нито пия хапчета нито й слагам маски всеки път.Преди 2г. слагах себорал форте,и от него също започна да ми расте по-бързо,но спрях да го ползвам,че много ми изсушава косата и ми изглежда като изтощена.Най-важното,което искам да ви кажа,е че ако искате хубава и красива коса ползвайте наистина професионални продукти-шампоани и маски за коса.От година и няколко месеца ползвам само професионални продукти и състоянието на косата ми е коренно различно от преди.

taamara
11-17-2011, 12:55
Мм, да, това да си вземеш шрофесионални продукти за коса и според мен е доста добра инвестиция, макар че не ползвам такива. Но наистина обмислям варианта.
Сега да попитам някоя от вас използвала ли е този шампоан и някакви отзиви :-o http://apteka.framar.bg/30021940/%D1%88%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BE%D0%B0%D0%BD-%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B5-%D1%84%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%B2-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%BE%D0%BF%D0%B0%D0%B4-150-%D0%BC%D0%BB-#axzz1dyFIH1u5

strawberry88
11-17-2011, 12:58
titinka,на колко време си ходила да ти подстригват връхчетата? :)

billytalent
11-17-2011, 12:59
Имам един въпрос и не ме убивайте за него, защото най-вероятно сте го обсъждали вече, но нямам време да прегледам цялата тема...
Ако може да ми предложите нещо против заплитане на косата? Станала ми е ужасна... не мога да прекарам гребен/ четка през нея, ужасно е заплетена. :-o

strawberry88
11-17-2011, 13:18
^жълтия спрей-балсам за лесно разресване на Глис!! :)

katii
11-17-2011, 13:42
katii,не е баш на черта,но фризьорката ми всеки път я изравнява малко по-малко,за да я направим след време напълно да е на черта,защото не искам изведнъж да я отрежа на черта,жал ме е. :)Иначе сега съм си на пластове,но вече пораснаха.Преди най-късия ми пласт беше отгоре и той беше 3-4 пръста дълъг,ама такъв обем имах като се изкъпя,чее не можех с нищо да я укротя,добре че порасна. :D

Ясно :) Имаш страхотна коса, много ми харесва :grin:
Иначе да си кажа - мисля скоро да си купя тривитаминол и да започвам с маските (бях спряла с тях за 2-3 месеца), а и от това време косата ми се изсушава адски много и е като слама въпреки,че ползвам маска (миосотис), балсам без отмиване на Глис и кристали ..
:? а и този косопад есента...

billytalent
11-17-2011, 13:58
^жълтия спрей-балсам за лесно разресване на Глис!! :)

Мерси. :-)

titinkaa
11-17-2011, 14:25
titinka,на колко време си ходила да ти подстригват връхчетата? :)
На месец,най-много на 2 месеца и половина,но е по рядко. :)

katii,благодаря. :) :-)

katii
11-17-2011, 14:50
^ Моля :-)

Понеже мисля да си взимам хининова вода, защото отдавна не съм ползвала, кажете някоя марка, от която сте доволни ?

taamara
11-17-2011, 14:54
Аз, ако ходя всеки месец за връхчета изобщо няма да ми порасне косата :-o
За хининовата вода, честно казано, май май, никакъв ефект не забелязвам. От май месец ползвам хининовата на Милва и май няма ефект. Мисля да си взема червения Себорал Форте.

katii
11-17-2011, 15:48
Аз преди ползвах на Милва и каточчели имаше ефект.. май пак ще си взема такава 8-)

kittenella
11-17-2011, 18:52
Хининовата вода на "Мишел" и "Адда" са много добри, лично аз съм много доволна...Но много момичета казват, че тази на "Кокона" е хубава също.

wiiwa
11-19-2011, 08:33
Титинка, ако може да те попитам какви грижи полагаш за косата си .. :oops:

malka_sladkka
11-19-2011, 09:05

Ако изчетеш темата ще разбереш :lol: С какво толкова може да се грижи за косата си? Маски редовно, без изправяне с преса, без сушене със сешоар. ;)

titinkaa
11-19-2011, 09:42

Еми правя й маски през месец два,иначе се пренасища косата.Понякога й слагам тривитаминол заедно с другите продукти в маските.
Не се суша със сешоар вече от 2г.,само ако се налага спешно да излезна тогава я суша.Задължително преди сушене й пръскам термазащитен спрей за коса на Сайъс.Спрея го пръскам и преди да си изправям косата с пресата.Преса ползвам много ама много рядко.Да н екажа,че в годината изправянето ми с преса се брои на пръсти.
През лятото й пръскам на влажна коса след баня спрей против слънцето на Балеа.
Не я реша с гребени и четки когато е мокра,задължително когато е суха.И зима и лято без значение кой сезон е,косата ми съхне сама,без сешоари,както вече споменах.
Единствено всеки път след като я измия й правя вафлички в корените,защото мойта коса е склонна към омазняване и ми става една като леко сплескана в корените и не мога да се гледам,затова й правя вафли,но лятото даже й вафли не й правя,оставям я да си почине.
Използвам само професионални шампоани и маски.И гледам по-често да я подстригвам,само леко връхчетата. :)

victoriassecret1
11-19-2011, 12:59
Какво мислите за шампоаните на Милва (откъм химичен състав)? Има ли много вредни съставки?

taamara
11-19-2011, 13:54
за химическия незнам, но много ми заплиташе косата, още докато я мия я чувствам яко заплетена.. за хининовия говоря. иначе не мисля, че съдържа нещо вредно, но нека и другите да кажат мнение.

musicbaby
11-19-2011, 13:56
Хининовата вода на "Мишел" и "Адда" са много добри, лично аз съм много доволна...Но много момичета казват, че тази на "Кокона" е хубава също.

+1

warmche
11-20-2011, 17:11
Предложете ми нещо за косата да я предпазя по някакъв начин от хлора в басейна..? Благодаря ви.

FuCKkK13
11-20-2011, 18:02
Предложете ми нещо за косата да я предпазя по някакъв начин от хлора в басейна..? Благодаря ви. най-добре шапка и това е.. иначе след басейн гледай колкото може по-бързо да си измиеш косата и да не изсъхва с водата от басейна.. :)

warmche
11-20-2011, 18:07
Мерси, шапка е задължително да ползвам, и веднага след басейна изплаквам косата си :)

taamara
11-20-2011, 18:12
^ Нещо хидратиращо.
Момичета, някоя от вас да приема тези добавки - http://www.zdravemarket.com/bg/ezine/show/zink-biotin.php , впечатления?
След няколко дни започвам третия месец с тях. Ефектът, който забелязах е върху ноктите - не ми се чупят, растат доста бързо :) от лятото насам не можех да си пусна маникюр, но сега всичко е ок. А за косата все още нищо като че ли.

FuCKkK13
11-21-2011, 11:29
^ взимала съм добавки геритамин.. и често казано и аз виждах ефект само върху ноктите - растяха по-бързо,но не спряха да се чупят..
иначе аз сега си направих маска с: тривитаминол,оцет,ракия,зе тин,жълтък,кисело мляко,хума,мас,кокосово масло и аспирин.. ще стоя няколко часа и ще отмия с професионалния шампоан - туко що си го взех :)

r0si
11-21-2011, 12:33
Писах в друга тема, ама да пиша и тука :D Някой ползвал ли е активатор за къдрици? И може ли от опит да каже нещо за него..ако има и снимки преди/след.. :grin: Косата ми е много къдрава, но само когато сложа пяна и/или лак не се разнищва и си стоят оформени, а не искам повече да я изтощавам с тях и плюс сушоара.. Та дали с активатора косата ще си седи с добре оформени къдрици и няма да е толкова увредена от него ? Забражих да кажа, че е винаги суха - дори след като се изкъпя и я оставя сама да изъхне ... а ако ползвам дифузера става още по суха.. ако можете да споделите вие как си подържате косата без да се изсушава ще съм много благодарна :)

FuCKkK13
11-21-2011, 13:02
^ ами активатора за къдрици пак си е химия.. така че малко или много ще уврежда.. аз съм ползвала,но много отдавна и за малко така че не мога да ти пусна снимка.. иначе моя съученичка ползва и е доволна.. казва,че къдриците и се оформят хубаво и не се слепват като с пияна.. за сухотата.. лака и пияната изсушават косата + сезона в момента + това,че ти е къдрава косата са причини за това да е суха.. най-добре някакво спрейче или овлажнител някакъв да си вземеш.. примерно от спрейчетата на глис.. прави си маски с масла.. или зехтин,мас и т.н. .. най-добре минимум половин час преди къпане си мажи цялата коса примерно със зехтин или с бадемово масло :) .. можеш да стоиш най-малко половин час до няколко часа,дори можеш да преспиваш с нацапана глава :) .. мажеш се,отгоре найлон или шапка за баня,после кърпа и стоиш :)

r0si
11-21-2011, 13:14
Мерси много определено ще пробвам още от тази вечер :) А каква е марката на активатора на съученичката ти : ) . Току що намерих на Лореал Профешънъл в интернет - отзиви ? (много съм доволна от Лореал - спирала, балсам, шампоан, маска, боя за коса и т.н.)

katii
11-21-2011, 13:20
http://taft.bg/index.php?id=2700
Някоя ползвала ли я е? Има ли ефект ? :)

FuCKkK13
11-21-2011, 13:29
Мерси много определено ще пробвам още от тази вечер :) А каква е марката на активатора на съученичката ти : ) . Току що намерих на Лореал Профешънъл в интернет - отзиви ? (много съм доволна от Лореал - спирала, балсам, шампоан, маска, боя за коса и т.н.) ами всъщност не знам .. съжалявам.. иначе за лореал съм чувала доста добри отзиви,а и по форуми съм чела :)

katii не съм я ползвала..

FuCKkK13
11-21-2011, 16:43
така.. стоях с маската почти 4 часа.. отмих с проф. шампоан,после сложих купената маска по дължината на косата и след като излязох от банята този път не я увих в кърпа,а само леко я подсуших и я оставям да изсъхне сама.. ще ми се наложи утре да я горя,но нищо.. към зимната ваканция ще си почине от преси :-D :)
някой да си е правил днес маска ? или вчера ?

nikoleta1506
11-21-2011, 17:26
така.. стоях с маската почти 4 часа.. отмих с проф. шампоан,после сложих купената маска по дължината на косата и след като излязох от банята този път не я увих в кърпа,а само леко я подсуших и я оставям да изсъхне сама.. ще ми се наложи утре да я горя,но нищо.. към зимната ваканция ще си почине от преси :-D :)
някой да си е правил днес маска ? или вчера ?

аз :)

FuCKkK13
11-21-2011, 17:48
^ е какво сложи в маската де :)

taamara
11-21-2011, 18:28
Аз имам два активатора за къдрици, изобще не ми харесват. Че ги оформя - оформя ги къдриците, но оставя странен филм върху косъма и имам чувството, че после върху косата полепват ужасно много боклуци.. И двата ми активатора си седят, няма да ги ползвам повече..

r0si
11-21-2011, 18:38
Така потърсих си днес активатора, но точно този го няма и имаше на някакви марки, за които не бях чувала и ще проверя отново другата седмица. Разгледах и спрейчетата на глис но бяха малко и не знаех кое да си взема - какво спрейче да си взема FuCKkK13 : ) Дай идея и за овлажнител..
Сега ще си направя маска - много зехтин, малко бадемово масло, малко мед, малко хума, малко хининова вода :) Стават ли с тези съставки?

r0si
11-21-2011, 18:39
Аз имам два активатора за къдрици, изобще не ми харесват. Че ги оформя - оформя ги къдриците, но оставя странен филм върху косъма и имам чувството, че после върху косата полепват ужасно много боклуци.. И двата ми активатора си седят, няма да ги ползвам повече..

Съжелявам за втория пост. Каква марка са да знам да не си взимам :-o Мерси много : )

taamara
11-21-2011, 19:37
Е, не зная как ще се отразят на твоята коса..
Ето, снимах ти ги :) http://prikachi.com/images/786/4064786s.jpg
Иначе, сега прочетох предните ти постове, насочила си се към активатор от професионалните серии на Лореал, да ти кажа, мисля, че те ще са добри, много положителни оценки съм чела за тях. А и доколкото си спомням, ако става въпрос за същия активатор на Лореал, е под формата на балсам, в смисъл констиненцията му е такава. Мисля, че ще е добър, ползвам на Лореал - Хот Лис и много ми харесва ефекта му върху чупливата ми коса, та аз него ползвам като активатор :-D , затова предполагам, че професионалният ще е супер :) :)

r0si
11-21-2011, 20:19
Мерси много това на Виктория видях днес, но и от тази марка не съм ползвала нищо и не рискувах : )
http://zlatnaribka.com/product_info.php?products_id=2336 - това е на Лореал активатора и ще го потърся пак, пък да видим как е :)

rosencetooo
11-22-2011, 02:46
Да се похваля , от известно време използвам течни кристали с ленено семе на Виктория , и останах доста доволна от резултата ,не очаквах кой знае ..от марка, която за първи път виждам на пазара,така,че препоръчвам :P

kittenella
11-22-2011, 06:07
Да се похваля , от известно време използвам течни кристали с ленено семе на Виктория , и останах доста доволна от резултата ,не очаквах кой знае ..от марка, която за първи път виждам на пазара,така,че препоръчвам :P

И аз си ги купих тези миналата седмица...чудих се, чудих се между тези или другите обикновените, накрая казах "Каквото стане.."!И аз съм доволна засега.И ти от ДМ, нали? :)

FuCKkK13
11-22-2011, 10:25
Така потърсих си днес активатора, но точно този го няма и имаше на някакви марки, за които не бях чувала и ще проверя отново другата седмица. Разгледах и спрейчетата на глис но бяха малко и не знаех кое да си взема - какво спрейче да си взема FuCKkK13 : ) Дай идея и за овлажнител..
Сега ще си направя маска - много зехтин, малко бадемово масло, малко мед, малко хума, малко хининова вода :) Стават ли с тези съставки? ами всичките им са хубави.. препоръчвам ти или жълтото (не оранжевото,а жълтото) което е с масла и е против цъфтеж или розовото .. с екстракт от роза мисля,че беше и до колкото помня предпазваше.. иначе овлажнител.. не знам.. аз си бях купила едно от ейвън (учудващо,никога не съм харесвала продуктите им за коса,но от това точно съм доволна) ето го. бях го поствала и в стара тема:
http://images.izideal.com/img/product/8242161/l/uk/avon-naturals-madadamia-amp-aloe-moisturising-mist-hair-spray.jpeg не знам дали още го има.. но ако го има ти го препоръчвам :)

иначе маската за твоята коса е добре :)

nikoleta1506
11-22-2011, 12:45
^ е какво сложи в маската де :)

Тривитаминол, кисело мляко, жълтък, ракия, бадемово масло, зехтин, аспирин и мед :)

FuCKkK13
11-22-2011, 14:30
^ леле.. заразих половината момичета с моите 100 неща в маската :D .. извинявам се,но така маската става по- добра :)

п.с. казах го на шега някой да не се обиди :)

иначе аз да ви се оплача.. снощи явно не съм си отмила на 2 кичура хубаво маската за коса..и тази сутрин ставам и те сплескани такива,абе личеше си,че не са хубаво измити от маската и трябваше тия 2-3 кичура да ги намокря,да ги измия с шампоан и да ги изсуша със сешоара,защото имах 40мин. докато ми почне часа :? .. пак ще започна май май да си слагам по повечко шампоан :? .. :)
аз четвъртък ще си правя маска.. :)
иначе утре ще си взема стимулант за коса и хума,защото тази ми е на свършване.. и се чудя масло от жожоба ли да си взема или бадемово масло .. според вас ?

а.. и баба ми ми се обади да съм и кажела нещо за косопад,защото имала.. и аз реших да и' купя ампули,но сега се чудя за марка.. и май ще взема на денис,защото баща ми ползваше такива с екстракт от плацента мисля,че бяха.. и беше доволен.. с една ампула се оправи.. те нали са по-големи и той е с къса коса и му стигна за 3 пъти и се оправи.. сега ще пробвам да и' купя такива пък да видим :)

r0si
11-22-2011, 14:42
Мерси FuCKkK13 ще потърся това на Ейван и пак хубаво ще разгледам Глис пък да видим ((( :
Снощи държах маската 3 часа - днес косата ми е по лъскава иии не е толкова суха :grin: Ще си направя пак в четвъртък ;)

FuCKkK13
11-22-2011, 14:53
Мерси FuCKkK13 ще потърся това на Ейван и пак хубаво ще разгледам Глис пък да видим ((( :
Снощи държах маската 3 часа - днес косата ми е по лъскава иии не е толкова суха :grin: Ще си направя пак в четвъртък ;) добре.. радвам се,че ти е помогнало :) .. сега се сетих,че преди като се правех къдрава си слагах по много малко масло от пшеничен зародиш на пръста и оформях къдриците като завъртам косата около пръста.. и то някак си ставаше по-подредено и не чак толкова хвърчащо :) ако искаш можеш да пробваш.. ще ти се отрази уж добре,уж няма да е химия,но все пак да е по малко,за да може да попие и да не стане мазно :) .. маслото от пшеничен зародиш най-бързо попива :)

r0si
11-22-2011, 14:59
Ооо за това не бях чувала даже ;) определено ще пробвам

nikoleta1506
11-22-2011, 15:10
Аз винаги си слагам тези продукти, стига да не забравя нещо :D

mmm_sweet
11-22-2011, 15:30
Мацки,искам да попитам с какви продукти предпазвате косата си преди да я изправяте с преса? :-o

zoreto
11-22-2011, 15:33
Отново се намазах с моите си масла и мога да ви се похваля ,че косата ми стана много мекичка и много лъскава :)
Ако някой се интересува използвах:
стимулант за коса
бадемово масло
масло от ший

FuCKkK13
11-22-2011, 15:42
^ няма нужда от бад. масло.. :)

Мацки,искам да попитам с какви продукти предпазвате косата си преди да я изправяте с преса? :-o аз използвам термозащитен спрей на алфапарф :)

zoreto
11-22-2011, 15:45

Мацки,искам да попитам с какви продукти предпазвате косата си преди да я изправяте с преса? :-o аз използвам термозащитен спрей на алфапарф :)

ам не знам дали има нужда ,ама мен ми се отразява супер,колкото повече ,толкова по добре, и да може да го има в стимуланта :)

victoriassecret1
11-22-2011, 16:28
Мацки,искам да попитам с какви продукти предпазвате косата си преди да я изправяте с преса? :-o
Кристали.

Аз пък започнах да пръскам спрея на Глис, но косата ми продължава да се наелектризира ужасно. :-x

FuCKkK13
11-22-2011, 16:44

ам не знам дали има нужда ,ама мен ми се отразява супер,колкото повече ,толкова по добре, и да може да го има в стимуланта :) всъщност повечето масла и билки,които са в стимуланта са разредени в бад.масло.. т.е. бад.масло е най-много.. за това ти казах че няма нужда да го слагаш :) .. маслото от ший може да го слагаш повечко :)

zoreto
11-22-2011, 17:11
^благодаря ,не го заех това :) ,а маслото от ший е уникално и не само за коса :)

strawberry88
11-22-2011, 17:59
^Маслото от ший от аптеките се купува,нали?Колко струва и на Икаров ли е или на друга марка? :neutral:

Colombia
11-22-2011, 21:23
^Да от аптеката се взема.За цена...не мога да ти кажа точна.Около 5лв.предполагам.

Момичета,от маслата не се налага да се правят почивки нали?Ако се ползват самостоятелно като маска?

FuCKkK13
11-23-2011, 09:20
^ дам .. ако са само масла може да не правиш почивка :)

zoreto
11-23-2011, 10:06
^Маслото от ший от аптеките се купува,нали?Колко струва и на Икаров ли е или на друга марка? :neutral:

да от аптека и е на Икаров , моето струваше 2,80 за 60 мл

LoveSick95
11-23-2011, 10:08
Търся маска с тривитаминол и с по-домашни продукти защото не съм си закупила масла все още :)

zoreto
11-23-2011, 10:11
Търся маска с тривитаминол и с по-домашни продукти защото не съм си закупила масла все още :)
2 с.л. тривитаминол,
2 с.л. кисело мляко,
1 с.л. мед,
1 с.л. зехтин
1 с.л. ракия(или някакъв друг алкохол да затопли).
Всичко това се разбърква хубаво, нанася се върху цялата коса и се оставя да действа 1-2 часа, увий в найлон и кърпа ;)

LoveSick95
11-23-2011, 10:21
Мерси :D Сега ще си я направя. :)

r0si
11-23-2011, 11:21
Току що прочетох статия за ползите от маслото от лавандула (против косопад) - къде се продава ? В аптеката дали ще има ?

brutaLxxbunny
11-23-2011, 13:00
Току що прочетох статия за ползите от маслото от лавандула (против косопад) - къде се продава ? В аптеката дали ще има ?

Дам,има ги във всяка аптека.

Colombia
11-23-2011, 21:32
Тук ви давам 1 файл с доста маски.Не всички са за коса обачеОще не съм ги прегеледала до край.
Дано си харесете нещо :)

http://antoniq.hit.bg/maski.doc

Colombia
11-23-2011, 21:38
Момичета,какъв точно трябва да е зехтина за маските?
Нали има няколко вида,а аз не съм много запоната...

malka_sladkka
11-24-2011, 08:02
Момичета,какъв точно трябва да е зехтина за маските?
Нали има няколко вида,а аз не съм много запоната...

Extra Virgin мисля, че трябва да е. Файла с маските не се отваря :(

billytalent
11-24-2011, 10:01
Момичета, киселото мляко как се отразява на косата? Забелязах, че го добавяте към маските.

skykiss
11-24-2011, 10:06
Маска: Тривитаминол(АД3Е)(вит.А,вит .Е и вит.Д-смесени),наречени още овчи витамини или конски витамини + Стимулант на Икаров+жълтък+ може и някакъв алкохол.

Някой да я е правил? :-o

FuCKkK13
11-24-2011, 10:34
^не съм я пробвала.. слагала съм стимулант в маските с тривитаминол,но по малко.. примерно 1 сп.л. или половин и това е :)

Момичета, киселото мляко как се отразява на косата? Забелязах, че го добавяте към маските. подхранва,мекота,сваля боята и леко изсушава :)
иначе аз се намазах със стимулант и ще стоя 3-4 часа.. не правех маска,защото правех в пшонеделник,сега и неделя трябваше,а три маски в една седмица не е много удачно.. :) иначе неделя пак ще си направя маска с тривитаминол :)

сега да ви кажа.. след като се изкъпя ще изстискам половин лимон + количество вода малко по-голямо от количеството сок от лимон ще напръскам косата и ще си я сплета на плитки.. т.е. ще го използвам като лак.. не че иначе не държи,но искам да пробвам :)

LoveSick95
11-24-2011, 10:37
По предишния пост е мой, съжалявам че стана объркване :D
А, ти, Фък, ползвала ли си някаква маска с травиаминол и стимуланта? Вчера не си направих маска, днес си го купих стимуланта и искам да направя нещо. :D

billytalent
11-24-2011, 10:46
^не съм я пробвала.. слагала съм стимулант в маските с тривитаминол,но по малко.. примерно 1 сп.л. или половин и това е :)

Момичета, киселото мляко как се отразява на косата? Забелязах, че го добавяте към маските. подхранва,мекота,сваля боята и леко изсушава :)

Мерси : ))))
Преди време се бях мазала около 2-3 пъти, за да ми смъкне боята, но косата ми беше ужасна след това. Все едно не съм се къпала от векове и ми беше интересно. Този път ще го добавя към маска.

FuCKkK13
11-24-2011, 10:49
^ забравих да кажа и еластичност :)

По предишния пост е мой, съжалявам че стана объркване :D
А, ти, Фък, ползвала ли си някаква маска с травиаминол и стимуланта? Вчера не си направих маска, днес си го купих стимуланта и искам да направя нещо. :D имаш предвид заедно ли ? .. ако е така да.. случвало се е да нямам никакво масло (много често забравям да купя нещо,а ми предстои да си правя маска :? ) и слагах по една лъжица стимулант.. иначе си слагах обичайните неща - тривитаминол,мас,зехтин,ки ело мляко,жълтък,ракия,оцет,асп ирин и винаги някакво масло,но като нямам стимулант и така :) ..сега се сетих че слагам и мед :)

LoveSick95
11-24-2011, 10:56
А по колко травитаминол и стимуланта да сложа? Косата ми стига някъде до към гърдите и е сухичка и изтощена.
Ако знаеш и по-хубава маска за моя случа примерно само със стимуланта, също сподели :)

FuCKkK13
11-24-2011, 11:07
А по колко травитаминол и стимуланта да сложа? Косата ми стига някъде до към гърдите и е сухичка и изтощена.
Ако знаеш и по-хубава маска за моя случа примерно само със стимуланта, също сподели :) ами често казано ти трябва да прецениш дали да си сложиш и двете,но щом ти е суха сложи и двете + жълтък,кисело мляко,ракия,зехтин.. и ако можеш от мазничките неща по повечко.. примерно : 1 жълтък,2сп.л. кисело мляко,1-2сп.л. ракия,1сп.л. тривитаминол,2-3сп.л. зехтин и 2сп.л. стимулант.. ако ти е малко добавяй от мазните неща.. аз слагам и хума в маските,но моята коса е нормална,а и хумата изсушава за това не слагай :)

FuCKkK13
11-24-2011, 11:10
забравих да кажа.. можеш да добавиш и сока от половин или един лимон :)

FuCKkK13
11-24-2011, 11:32
ох.. извинявам се за постовете един след друг.. относно маската.. забравих да ти кажа (LoveSick95) трябва да стоиш най-малко два часа.. и за да забележиш малка промяна в косата си прави тази маска 2 пъти в седмицата в продължение на най-малко 2 седмици.. промяна ще видиш още след 1вата маска,но ще е много малка.. :)

DisappointedDreamer
11-24-2011, 12:19
Здравейте момичета! :)

Да задам и аз един въпрос. Имам дълга коса, някъде до дупето - гъста е, но краищата сега съм забелязала много цъфтят. Искам да попитам има ли някаква домашна маска, или пък купена, която мога да използвам, за да не се цепят толкова много краищата на косата ми. :?
Тя си е хубава, но искам да е по-здрава, по-хубава. 8-) Мерси! :)

MegiBoOm
11-24-2011, 12:43

Да задам и аз един въпрос. Имам дълга коса, някъде до дупето - гъста е, но краищата сега съм забелязала много цъфтят. Искам да попитам има ли някаква домашна маска, или пък купена, която мога да използвам, за да не се цепят толкова много краищата на косата ми. :?
Тя си е хубава, но искам да е по-здрава, по-хубава. 8-) Мерси! :)

Първо иди на фризьор и кажи да ти се махне всичко цъфнала, а после вече може да си вземеш маската, шампоана и спрея на Глис с подхранващи масла за късащи се краища.

FuCKkK13
11-24-2011, 12:44

Тя си е хубава, но искам да е по-здрава, по-хубава. 8-) Мерси! :) гориш ли я ? .. иначе си купи масло от пшеничен зародиш и кристали против цъфтеж.. препоръчвам ти професионални кристиан оф рома с ленено семе... можеш преди баня да си мажеш краищата с мед + масло от пшеничен зародиш,а иначе може цялата коса със зехтин.. след баня или кристали (ако си купиш) или малко масло от пшеничен зародиш.. 1-2 капки.. разтриваш на ръцете и слагаш САМО ПО КРАИЩАТА !!! ако има нещо питай.. но преди да започнеш да се грижиш за връхчетата иди да ти ги отрежат,защото 1 път цъфнат ли не може да се оправят с нищо друго освен с ножицата :)

DisappointedDreamer
11-24-2011, 13:23
Меги ,eх, разбира се че ще отида на фризьор да ми отрежат връхчетата. И този шампоан на Глис + балсама ги имам. Ползвам ги. Мислех по скоро за някоя маска. :)

Fuck, благодаря ти! Не, не я горя, нищо не и правя дори 8-)

taamara
11-24-2011, 15:43
FuCKkK13, сподели за ефекта от лимона с водата :)

strawberry88
11-24-2011, 15:45
^Дам :) ,и ако може пусни снимка.

LoveSick95
11-24-2011, 16:18
Направих си маската и ся се радвам на мекичката ми косичка ^^ мирише уникално ах <3 иначее не ти видях поста за лимонновия сок сетих се по-късно :д
Бтв в един форум четох че не е добре да се ползва повече от една с.л травитаминол на седмица така ли е? А почивките кога се правят?

FuCKkK13
11-24-2011, 16:18
^ много бързате :D не ми е изсъхнала косата.. ще я отплета утре сутринта преди училище и след училище ще я снимам :)

FuCKkK13
11-24-2011, 16:21
Направих си маската и ся се радвам на мекичката ми косичка ^^ мирише уникално ах <3 иначее не ти видях поста за лимонновия сок сетих се по-късно :д
Бтв в един форум четох че не е добре да се ползва повече от една с.л травитаминол на седмица така ли е? А почивките кога се правят? всъщност оригиналната рецепта е с 2сп.л тривитаминол и маската се прави 1 път в седмицата така че не е вярно.. аз слагам по 1сп.л и правя маски 2 пъти в седмицата.. доста момичета се мажат само с тривитаминол така че това да не те притеснява.. само е важно да се правят почивки,за да не се получи пренасищане на вит.А и да се получи обратен ефект от маската :) .. но естествено не трябва да сипваш по половин шише тривитаминол на маска :) 1-2сп.л. е достатъчно :)

taamara
11-24-2011, 18:28
Меги ,eх, разбира се че ще отида на фризьор да ми отрежат връхчетата. И този шампоан на Глис + балсама ги имам. Ползвам ги. Мислех по скоро за някоя маска. :)

Видях снимките на косата ти в съседната тема и за да не спамя там, че темата е друга, ще те питам тук. От колко време я пускаш и как успя да си я пуснеш толкова дълга?

Colombia
11-25-2011, 11:42
Днес си купих този спрей.
Доволна съм от всичко,което до сега съм ползвала от тази серия,така че ще очаквам същото и от този продукт.

http://apteka.framar.bg/30017452/%D0%B5%D0%BB%D1%81%D0%B5%D0%B2-%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B9-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%B0-total-repair-5#axzz1eev77woz

DisappointedDreamer
11-25-2011, 13:00

Видях снимките на косата ти в съседната тема и за да не спамя там, че темата е друга, ще те питам тук. От колко време я пускаш и как успя да си я пуснеш толкова дълга?

От 2 години. Преди ми беше до гърдите някъде. Нищо не съм и правила - нито маски, нито балсами, но пък и преси и темподобни не използвам. Само връхчетата режа от време на време. :)

f2f
11-25-2011, 13:28
Ако сложа 1 супена или чаена лъжичка масло от авокадо в шампоана ми --> http://static1.framar.bg/product/orzene-normal-shampoo200.jpg (400 мл), ще има ли някакъв проблем за косата ми ? :)

FuCKkK13
11-25-2011, 14:58
^ за две години имаш много хубава коса... това,че не използваш преди и сешоари и т.н. се отразява добре.. и аз една година не използвах,но сега нещо ми прищрака да използвам :-D

Ако сложа 1 супена или чаена лъжичка масло от авокадо в шампоана ми --> http://static1.framar.bg/product/orzene-normal-shampoo200.jpg (400 мл), ще има ли някакъв проблем за косата ми ? :) ами можеш да си сложиш.. само дано да не ти остава по косата,което ме съмнява :) .. пробвай.. можеш и аспирин да сложиш към шампоана :)

момичета,пробвах това със лимона. преди съм пробвала и сложих много лимон и стана твърдо.. сега викам да сложа по-малко,то пък почти не се усещаше.. някак не мога да уцеля точното количество за моята коса :( .. и за това не снимах,защото стана както по принцип с плитки.. само на най-дългия ми пласт чупките станаха по-добре,но малко по-добре.. нищо.. направих една обливка с вода + лимон след баня и това е :)

някой друг път пак ще пробвам :)

FuCKkK13
11-26-2011, 10:08
момичета темата нещо замря.. утре някой ще си правил ли маски освен мен ? :)

katii
11-26-2011, 10:18
^ Аз мисля да си правя :)

FuCKkK13
11-26-2011, 10:27
^ с какво мислиш да си я правиш ?

Colombia
11-26-2011, 12:36
Аз снощи се намазах само с рициново масло.За 1 път пробвам.
Хареса ми :) Косата ми в момента съхне и след като се изсуши напълно ще мога да кажа по-добре какъв е ефекта.
Но,я усещам много по-мека и жизнена.
След като се изкъпах впръсках по дължината спрея на Елсев 5.

katii
11-26-2011, 12:46
^ с какво мислиш да си я правиш ?

Амии.. още не съм си взела тривитаминол и единственото масло, с което разполагам е бадемовото. Нещо с него ще измисля.. или ще си сложа само от него по крайщата :)
Ти каква ще си правиш ?

FuCKkK13
11-26-2011, 12:49
^ ами аз нямам никакво масло.. като си купувах стимуланта и хумата съвсем ми изскочи от акъла,а трябваше да си взема масло и ампули и изобщо никаква ме нямаше.. иначе мисля,че обичайната.. твиритаминол,ракия,оцет,жъ тък,кисело мляко,мед,хума,зехтин и мас

marilyn
11-26-2011, 12:53
Мацкии, защо слагате алкохол в маската? Смисъл, той не изсушава ли? Защото аз принципно като си правя слагам тривитаминол, жълтък, к. мляко и мед. (а моята коса е суха)

FuCKkK13
11-26-2011, 13:01
Мацкии, защо слагате алкохол в маската? Смисъл, той не изсушава ли? Защото аз принципно като си правя слагам тривитаминол, жълтък, к. мляко и мед. (а моята коса е суха) да,изсушава,но алкохола помага на съставките да попият по-бързо,защото загрява скалпа :) .. ако си чела по принцип трябва или затоплена кърпа или да сложиш кърпата и да затоплиш със сешоар :)

marilyn
11-26-2011, 13:27
Мацкии, защо слагате алкохол в маската? Смисъл, той не изсушава ли? Защото аз принципно като си правя слагам тривитаминол, жълтък, к. мляко и мед. (а моята коса е суха) да,изсушава,но алкохола помага на съставките да попият по-бързо,защото загрява скалпа :) .. ако си чела по принцип трябва или затоплена кърпа или да сложиш кърпата и да затоплиш със сешоар :)

Мерси, за бързия отговор... иначе това със затоплянето все го пропускам.. значи ще знам следващя път. :-)

nikoleta1506
11-26-2011, 13:28
Аз си правих триивитаминол, заехтин, жълтък, бира, розова вода, 1 аспирин, и малко ракия :)

FuCKkK13
11-26-2011, 13:37
Аз си правих триивитаминол, заехтин, жълтък, бира, розова вода, 1 аспирин, и малко ракия :) колко време ще стоиш ?

момичета,ще ви помоля да напишете какви грижи полагате и не само,ами какво правите преди всяко къпане и след всяко.. знам,че вече се говореше за това,какво правите след като излезете от банята,но сега ви питам за пълната процедура.. като се започне от преди къпане примерно маска,измивате се с*** шампоан,слагате/не слагате балсам,купена маска,след баня кристали ? увиване с кърпа ? сешоар ? термозащитен спрей ? преса ? спрейчета за лесно разресване ? и т.н.
аз скоро бях писала как процедирам в последно време,но все пак :
маска с тривитаминол (в темата винаги казвам какво друго слагам) стоя няколко часа (най-малко 3 часа) измивам с проф. шампоан,купена маска по краищата с вит.А и вит.Е и ленено семе мисля,че беше (нея я ползвам на мястото на балсам - балсам не ползвам) ,излизам от банята и си увивам косата за 10-15 мин. с кърпа,сешоар не ползвам,1 път в седмицата ползвам преса и преди нея термозащитен спрей и 1 път докато ми е мокра косата я плета на плитки или я правя с ролки и т.н. .. спрейчета на глис в момента не ползвам,нито себорал форте,а тази седмица мисля да си купя ампули и да ги слагам след баня..

nikoleta1506
11-26-2011, 13:58
Ами намазах се към 12 и предималко излязах от банята

LoveSick95
11-26-2011, 14:15
Ъм, наминах да питам, дали ако вземам всеки ден едни хапчета - витамини, и всяка седмица по една с.л. тривитаминол, ще се получи 'обратния' ефект? :-o

И кое масло ви подейства най-добре?

А, витамините са А и Е, забравих да кажа.

FuCKkK13
11-26-2011, 14:22
^ не,няма проблем,но след това задължително направи почивка !!!

MegiBoOm
11-26-2011, 15:13
като се започне от преди къпане примерно маска,измивате се с*** шампоан,слагате/не слагате балсам,купена маска,след баня кристали ? увиване с кърпа ? сешоар ? термозащитен спрей ? преса ? спрейчета за лесно разресване ? и т.н.

Вече не си правя маски и тем подобни, защото нямам време.
Мия се веднъж с шампон, след което слагам маска, изчаквам 3 минутки и отмивам.
След баня - подсушавам косата с кърпа.Ако няма да я суша впръсквам спрей на Глис, а ако я - термозащитно масло на Балеа.
Преса не употребявам.

LoveSick95
11-26-2011, 15:32
Дам, и за това щях да питам :D Бях чела назад, ама не се сещам по колко беше почивката и кога :-o

Colombia
11-26-2011, 15:55
момичета,ще ви помоля да напишете какви грижи полагате и не само,ами какво правите преди всяко къпане и след всяко.. знам,че вече се говореше за това,какво правите след като излезете от банята,но сега ви питам за пълната процедура.. като се започне от преди къпане примерно маска,измивате се с*** шампоан,слагате/не слагате балсам,купена маска,след баня кристали ? увиване с кърпа ? сешоар ? термозащитен спрей ? преса ? спрейчета за лесно разресване ? и т.н.

Правя си маска или слагам само някакво масло.Стоя по няколко часа,даже ако съм с мало,преспивам с него.
Отмивам с Елсев 5 обикновено,понякога ползвам и катранен шампоан.
Увивам с кърпа и стоя така около 15 мин.
Полсе слагам или балсам или кристали за коса.
Ако ще се изправям впръсквам и термозащитен продукт.
Това е.

zoreto
11-26-2011, 16:04
Правя си маска или слагам само някакво масло.Стоя по няколко часа,даже ако съм с мало,преспивам с него.
Отмивам с Елсев 5 обикновено,понякога ползвам и катранен шампоан.
Увивам с кърпа и стоя така около 15 мин.
Полсе слагам или балсам или кристали за коса.
Ако ще се изправям впръсквам и термозащитен продукт.
Това е.

Катранения шампоан за какво е?

аз сега ще се намажа с бадемово масло и масло от ший и ще преспя така и утре като я измия ще я сплета на плитка да не ми се пречка.

Иначе аз си правя маска преди къпане само с масла ,после я мия със шампоан с коприва на Милва, увивам я в кърпа и като остане само леко влажна пръскам в корените хининова вода и я оставям да съхне. Разресвам я като е напълно суха и я сплитам :)

FuCKkK13
11-26-2011, 16:27
Дам, и за това щях да питам :D Бях чела назад, ама не се сещам по колко беше почивката и кога :-o ми при теб поне един месец ще трябва да направиш почивка :)