Влез

View Full Version : Всичко за косата..vol.3

Страници : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11

Colombia
11-26-2011, 16:35
Катранения шампоан за какво е?

Заздравява косъма и е против пърхот.
Ползвам го най-вече като съм правила маска.1 отмивам с него,после с другия.

LoveSick95
11-26-2011, 17:42
^ не,няма проблем,но след това задължително направи почивка !!!
Дам, и за това щях да питам :D Бях чела назад, ама не се сещам по колко беше почивката и кога :-o ми при теб поне един месец ще трябва да направиш почивка :)
Един месец маски и витамини и после един месец почивка? През това време може ли маски със стимуланта или други масла примерно?

FuCKkK13
11-26-2011, 19:00
^ не,няма проблем,но след това задължително направи почивка !!!
Дам, и за това щях да питам :D Бях чела назад, ама не се сещам по колко беше почивката и кога :-o ми при теб поне един месец ще трябва да направиш почивка :)
Един месец маски и витамини и после един месец почивка? През това време може ли маски със стимуланта или други масла примерно? може,ако ги редуваш даже тривитаминол/стимулант или масло ще е още по-добре :)

mariam123
11-26-2011, 19:16
Момичета всеки път, като се намажа със стимуланта на Икаров ,и после като я сресвам ми пада значително количество коса при вас така ли е?

Colombia
11-26-2011, 19:19
^При мен не е така.Не знам защо така ти се получава...

brutaLxxbunny
11-26-2011, 19:20
Момичета всеки път, като се намажа със стимуланта на Икаров ,и после като я сресвам ми пада значително количество коса при вас така ли е?

Абе,и аз да ти кажа бях така,за това и не го ползвах повече.

FuCKkK13
11-27-2011, 06:26
Момичета всеки път, като се намажа със стимуланта на Икаров ,и после като я сресвам ми пада значително количество коса при вас така ли е? може да е от сезонен косопад,въпреки че вече трябваше да е започнало да ти минава ( и при мен още не е спрял напълно)
иначе преди като съм ползвала не е било така.. не знам.. или спри да го ползваш,или го остави и след време,когато няма как да е от сезонен косопад пробвай и ако пак е така - знаеш :)

Ou7oFmYhEaD
11-27-2011, 06:35
и аз имам тоя косопад, много гадно пада при ресане

FuCKkK13
11-27-2011, 10:25
такам.. намазах се с обичайните неща - тривитаминол,мед,зехтин,ма ,ракия,оцет,жълтък,хума,кис ело мляко.. ще стоя няколко часа :)

някой др. вече направи ли си маска ?

Colombia
11-27-2011, 12:07
Аз да кажа,че съм по доволна от рициновото масло като че ли повече в комбинация с други съставки.
Кисело мляко,жълтък,хума,мед и т.н.

Colombia
11-27-2011, 12:10
Ммм...да ви се похваля 8) :grin: :D
Днеска се видях с едни момичета и изрично ме питаха какво си правя с косата и какви грижи полагам,защото била доста пораснала и здрава.
Казах им и май ги зарибих най-вече по маслата. :D

FuCKkK13
11-27-2011, 14:36
Днеска се видях с едни момичета и изрично ме питаха какво си правя с косата и какви грижи полагам,защото била доста пораснала и здрава.
Казах им и май ги зарибих най-вече по маслата. :D ее браво :) .. защо не пуснеш снимка ? :)

а иначе видях в другата тема за кристалите,но не знам защо не мога да напиша коментар - нещо се бъгва :D .. иначе кристиан оф рома с ленено семе :)

brutaLxxbunny
11-27-2011, 15:45
И аз да се похваля.Да не повярваш,но ползвам хининов шампоан месец-два и има разлика в дължината :grin: Скоро ще пусна и снимки,защото имам опасения,че косата ми не е хубава (маниачка,да,знам..).

taamara
11-27-2011, 16:09
Ммм, аз пък изобщо не останах доволна от хининовия шампоан.. Така че, да, може да пуснеш снимка : )

FuCKkK13
11-27-2011, 16:14
^ да,и аз искам снимка :)

иначе стоях с маската 5 часа :)

Colombia
11-27-2011, 17:24
Казах им и май ги зарибих най-вече по маслата. :D ее браво :) .. защо не пуснеш снимка ? :)

а иначе видях в другата тема за кристалите,но не знам защо не мога да напиша коментар - нещо се бъгва :D .. иначе кристиан оф рома с ленено семе :)

Щото USB кабела се прецака и нищо не мога да кача. 8-)
Иначе с удоволствие.
Благодаря за името на кристалите.Ти ги беше споменавала и друг път,ама викам пак да попитам. :lol:

FreshJuice
11-27-2011, 17:55
КОлко струват тези кристали? :)

strawberry88
11-27-2011, 17:59
КОлко струват тези кристали? :) За 15 мисля,че последно мама ги купи. :)

FuCKkK13
11-27-2011, 18:13
КОлко струват тези кристали? :) 13 - 100ml. :)

malka_sladkka
11-28-2011, 10:32
Намазах се със стимуланта на Икаров и ще постоя с него поне 2 часа, мисля към четвъртък пак за се намажа. Започвам отново 2 пъти в седмицата с маските, че гледам косата ми малко се е поизтощила, а нямах възможност последния месец да си правя никакви маски :( Също реших и да спра да се боядисвам с боя, а с къна... Да, знам че не пада, но си мисля, че е по-щадяща. Какво мислите?

strawberry88
11-28-2011, 15:06
Намазах се със стимуланта на Икаров и ще постоя с него поне 2 часа, мисля към четвъртък пак за се намажа. Започвам отново 2 пъти в седмицата с маските, че гледам косата ми малко се е поизтощила, а нямах възможност последния месец да си правя никакви маски :( Също реших и да спра да се боядисвам с боя, а с къна... Да, знам че не пада, но си мисля, че е по-щадяща. Какво мислите? Да,определено къната е по-щадяща за косата. :)
Аз пък след малко ще се намажа с пшенично масло само и ще стоя така около 2 часа.

FuCKkK13
12-01-2011, 16:26
аз вчера се намазах с традиционната ми маска .. тривитаминол,мас,зехтин,,ра кия,жълтък,кисело мляко,аспирин,оцет и хума

и вече наистина трябва да си купя някакво масло,забравих да кажа - стоях с маската 4 часа .. иначе да ви кажа от проф.шампоан съм много доволна :)

FuCKkK13
12-01-2011, 18:10
ей някой правил ли си е маска ?

иначе аз мисля скоро (след като ми свърши тривитаминола) да си направя една маска с банан.. примерно да сложа банан + зехтин на косата и да стоя така 2-3 часа или само намачкан банан.. как мислите ? .. иначе сега след това шишенце тривитаминол пак ще направя една кратка почивка от 2 седмици :)

FuCKkK13
12-02-2011, 11:12
момичета,темата замря :(

nikoleta1506
12-02-2011, 11:28
ей някой правил ли си е маска ?

иначе аз мисля скоро (след като ми свърши тривитаминола) да си направя една маска с банан.. примерно да сложа банан + зехтин на косата и да стоя така 2-3 часа или само намачкан банан.. как мислите ? .. иначе сега след това шишенце тривитаминол пак ще направя една кратка почивка от 2 седмици :)

А банана е за?

FuCKkK13
12-02-2011, 12:33
^ ами за подхранване ще си го сложа.. иначе се слага най-често на коса,която е суха,изтощена.. и т.н. :)

иначе да ви кажа днес си взех масло от пшеничен зародиш отново и ще си го слагам в маските :)

LoveSick95
12-02-2011, 13:04
Сега си правя маска ^^ Някой друг?

nikoleta1506
12-02-2011, 13:22
Аз утре ще правя.

FuCKkK13
12-02-2011, 13:28
^ каква маска си направи ? .. иначе аз си правих сряда и ще си правя чак в неделя :) .. както казах днес си купих и масло от пшеничен зародиш,а утре ще отида да си купя зехтин.. след като ми свърши тривитаминола мисля да си купя ампули и да си ползвам само тях.. т.е. да направя пак почивка от маските от около 2 седмици,но се чудя да направя почивка от 2 седмици и да ползвам само шампоан,а после ампули 2 седмици и чак тогава с маските,или само 2 седмици шампоан + ампули да ми е почивката.. как мислите ?

LoveSick95
12-02-2011, 13:40
Ами стимулант на икаров, бадемово масло, мляко, жълтък, ракия, зехтин... не сложих тривитаминол, щото видях че му е минал срока на годност и не исках да тествам. :D
Иначе мисля, че е по-добре да си направиш почивката месец - две седмици шампоан и две седмици ампули. Смисъл, аз лично съм много 'наплашена' да не стане обратен ефекта от маските, затова предпочитам да си чакам. :D
А имала ли си масло от женшен? Май така беше, видях го като си купувах бадемовото масло и четох че било добро. ^^

FuCKkK13
12-02-2011, 13:52
^ не съм си купувала по простата причина,че все забравям,но съм мислела да го пробвам преди.. сега вече дори се отказах :-D .. ако си купиш да споделиш дали си доволна :)

иначе аз и днес така направих.. мислех да си взема или бадемово или жожоба,но нямаше жожоба,а бадемовото съвсем забравих за него и направо грабнах от пшеничен зародиш.. но нищо.. като свърши сиг. ще си взема бадемово :)

FuCKkK13
12-02-2011, 13:53
извинявай,забравих да те попитам.. колко време мислиш да стоиш с маската ? :)

LoveSick95
12-02-2011, 14:06
Два-три часа, че съм си изтеглила едно сериалче и смятам да си го гледам.
Иначе от маслото от пшеничен зародиш как/по колко го нанясаш? ;д
И масло от гроздови семки ползвала ли си?

FuCKkK13
12-02-2011, 14:22
^ да,ползвала съм и го слагах в маските (бях изхабила 2 шишенца едно след друго и спрях да си купувам) бях доволна честно казано.. иначе маслото от пшеничен зародиш.. ми и него го слагам в маските.. по 1 сп.л. някъде,, а понякога след баня 1-2 капки си слагам на ръцете,разтривам и го слагам по краищата без да отмивам.. като кристали,понеже е против цъфтеж :)

psych0
12-02-2011, 17:52
Здравейте, утре смятам малко да се подстрижа, ще махна малко от краищата, че имам малко нацъфтяло.
Напоследък забелязвам, че са ми много сухи краищата, слагам си балсам с измиване и спрей на Глис след това, но пак е така. Препоръчайте нещо, за да не седи толкова суха в краищата. Не използвам преса от 5-6 месеца, изправяла съм се към 5 пъти макс.. Ще съм благодарна ако ми препоръчате някакъв продукт :)

MegiBoOm
12-02-2011, 18:08
И моята коса като е цъфналааа пак, та няма оправия.
То се е видяло,че сега преди празниците ще ходя на фризьор.
Иначе като цяло я поддържам здрава, ала напоследък доста сухичка ми се вижда.

FreshJuice
12-02-2011, 18:31
FuCKkK13 писала си в другата тема нещо за вода смесена с лимонов сок.. За какво я използваш? :)

FuCKkK13
12-02-2011, 19:27
^да,извинявай,но чак сега видях,че си писала и в другата тема :) ами като лак.. придава и блясък,но най-вече за фиксация :)

psych0 не знам как си с паричките,но ти препоръчвам или кристали професионални на кристиан оф рома с ленено семе или ето това:
http://zlatnaribka.com/koprinen-vyzstanovqvasht-kompleks-chi-silk-infusion-50-ml-271-2087.html :)

не съм го ползвала,но съм си слагала 1 път от него (от една приятелка) и бях очарована,замислям скоро да го купя,но ще видя кога,защото сега и преса ще си купувам :)
друго,което мога да ти предложа.. за да не ти цъфтят краищата - масло от пшеничен зародиш,а за мекотата и т.н. на косата можеш да ползваш масло от жожоба :)

r0si
12-02-2011, 20:17
А какво е съотношението вода лимон и как го нанасяш ?

Сега ще си направя маска и мисля да е със зехтин, бадемово масло, кисело мляко и мед.. Става ли за изтощената ми и много суха коса?

FreshJuice
12-02-2011, 21:00
^^^ и аз това исках да попитам :)

FuCKkK13
12-03-2011, 06:33
^ извинявайте,че чак сега ви отг.,но снощи имах проблем с интернета.. да.. идеална е за изтощена коса :)

иначе за лимона - ами аз все не мога да уцеля количеството.. единия път ми става много твърдо,другия път съвсем лека фиксация.. абе общо взето трябва да прецениш според косата.. иначе около 1:2 -лимон вода.. :) но пак казвам.. зависи от косата :)

lqlq89
12-03-2011, 16:37
Ползвали ли сте продукти на Christian of Roma? И от кои сте доволни, и от кои не?

psych0
12-03-2011, 17:14
Момичета днеска се подстригах, махнах си всичко нацъфтяло, то не беше много...
Краищата ми бяха доста сухи, махнах което можах.. Доста я скъсих косичката, но поне сега ще расте, защото ми се струваше, че с тези краища не растеше въобще.. :)

FuCKkK13
12-03-2011, 18:19
lqlq89 ползвала съм техни кристали от които бях доволна :)

lqlq89
12-04-2011, 08:24
^ Да, за кристалите знам. Питам дали и от някои други продукти сте доволни?
Сега ще си правя маска..скоро не съм писала, но не съм и спряла.

taamara
12-04-2011, 09:58
Момичетаа, пред дилема съм. Ако може да помогнете малко : )) значи, от лятото насам не съм си правила никакви маски. Само хининова вода и пия добавка цинк+биотин.
Сега, към края на декември излизам във ваканция до към края на февруари и ще имам време да си поглезя малко косичката, ще спра всякакви преси и др термични обработки.
Та въпросът ми е според вас кое е по-добре - стимуланта на Икаров или бадемово масло (пак на Икаров). Стимулантът е специално за коса, мнооого положителни мнения чета за него, както тук, така и по други форуми и от мои близки, но пък бадемовото масло се води, цитирам - "най-мощният стимулант за растеж на косата", а моята цел е до май месец да ми порасне косата възможно най-много.

RainBerry
12-04-2011, 11:46
Момичета, да ми препоръчате шампоан.. За косата ми - дълга е, склонна към омазняване, но през зимата е по-скоро суха по дължината и склонна към омазняване в корените. Отделно искам да я подхраня, защото макар и да не използвам преси и глупости, пак ми изглежда изтощена... някак не е жива. Та, общо взето е това, мерси предварително.. ^^

vampire_girl_
12-04-2011, 12:48
Здравейте! :] Някоя от вас,използвала ли е шикакай и/или амла?

strawberry88
12-04-2011, 13:22
Ползвали ли сте продукти на Christian of Roma? И от кои сте доволни, и от кои не?

Ползвала съм маска със сусам и кристали и съм доволна.

FuCKkK13
12-04-2011, 14:30
taamara - ако е задължително да е някое от тези двете - СТИМУЛАНТА !
RainBerry - регулиращ секрецията шампоан,но не си взимай за мазна коса !!!.. за възстановяване.. елсев пълно възстановяване 5, глис - черната серия,а най-добрия вариант е проф. шампоан ;) .. :)
vampire_girl_ - не съм ползвала :)

иначе аз днес нямах време за маска и най-вероятно ще се намажа само със тривитаминол за половин,един час (нямам повече време) и ще се изкъпя,просто пътувах и така

а сега да ви се оплача.. по принцип мислех 4 пъти в месеца да си горя косата,но напоследък този режим взе да ми се разваля и се дразня много.. и косата ми е станала доста суха,за това започвам да ползвам и кристали.. знам,че е химия и т.н. и че може маслото от пшеничен зародиш,но и без това си бях купила пак кристали на кристиан оф рома и стоят наполовина.. така че до зимната ваканция процедурите ми са : маска с тривитаминол,проф. шампоан,купена маска само по краищата,кристали.. знам,че са много но няма как,а и скоро ще ми свърши тривитаминола и ще направя почивка,а след почивката от 2 седмици ще ползвам 2 седмици ампули :)

taamara
12-04-2011, 15:17
И аз клоня към стимуланта, но се зачудих, ако например в сряда ползвам стимуланта, а в неделя бадемовото, дали ще й дойде много на косата да я мажа с такива мазни продукти 2 пъти в седмицата ?

FuCKkK13
12-04-2011, 15:33
намазах се с масло от пшеничен зародиш и ще стоя 1 час :)

FuCKkK13
12-04-2011, 15:36
taamara - каква ти е косата по принцип и боядисваш ли я или не ? .. абе като цяло ми я опиши суха,мазна,нормална,склонн към омазняване ?

FuCKkK13
12-04-2011, 15:41
RainBerry - забравих да ти кажа.. можеш да си вземеш лосион за регулиране на омазняването и подхранващ шампоан :)

vampire_girl_
12-04-2011, 16:00
намазах се с масло от пшеничен зародиш и ще стоя 1 час :)
После изплакваш ли го?Аз го използвам,вместо кристали и съм много доволна.

За амлата четох,че е /като/ естествен балсам и общо взето,все хубави неща.Смятам да я пробвам,дори да не получа отзиви :р

FuCKkK13
12-04-2011, 16:03
^ като я пробваш да споделиш дали си доволна :)

а иначе ще го измия,но аз си намазах цялата коса,иначе и аз съм го ползвала след баня само по краищата :)

taamara
12-04-2011, 16:26
taamara - каква ти е косата по принцип и боядисваш ли я или не ? .. абе като цяло ми я опиши суха,мазна,нормална,склонн към омазняване ?

Океейй, дълга под раменете, доста чуплива, гъста. Бих я определила като нормална. Мия я два пъти в седмицата, което мисля, че е много добре. Боядисах я края на август, тъмно кестенява, сега боята вече се отми и си е моя цвят, не смятам да боядисвам повече.
http://prikachi.com/images/773/4079773j.jpg
http://prikachi.com/images/983/4108983t.jpg

FuCKkK13
12-04-2011, 16:36
^ нещо не ми излиза нищо написано.. само на мен така или ? :)

иначе това,което се е изтрило (не знам защо става така) беше склонна към омазняване :)

taamara
12-04-2011, 16:41
Нещо имам проблеми с новата версия на форума :д не се харесваме май, май ...
ето, това написах в горния пост, нз защо не излиза:

Океейй, дълга под раменете, доста чуплива, гъста. Бих я определила като нормална. Мия я два пъти в седмицата, което мисля, че е много добре. Боядисах я края на август, тъмно кестенява, сега боята вече се отми и си е моя цвят, не смятам да боядисвам повече.
http://prikachi.com/images/773/4079773j.jpg
http://prikachi.com/images/983/4108983t.jpg

FuCKkK13
12-04-2011, 17:14
^ косата ти е много хубава :)

бях я видяла и в друга тема.. хм.. щом е така мисля,че няма да и дойде много мазното,но не прекалявай :) .. като казвам да не прекаляваш,го казвам в смисъла с количеството ;) .. иначе маслата по принцип регулират омазняването,което също ще е + :) .. но най-добре опитай така 2-3 седмици и виж.. ако ти дойде много мазняването просто единия път в седмицата пропускаш и така :) .. все пак не мога да ти кажа с точност,защото при всеки е индивидуално,но ти казах какво предполагам :)

успех с косичката.. бтв. на мен стимуланта ми се отразява много добре и доста бързо ми расте с него косата.. някъде бях виждала оплаквания от него,че са го развалили и т.н.,но според мен не е така :) .. още си ми действа добре :)

FuCKkK13
12-04-2011, 17:16
ох,забравих.. сега излязох от банята и още не мога да кажа как си чувствам косата и сега ще сложа кристали по краищата и като изсъхне ще споделя,въпреки че и преди съм се мазала само с масло от пшеничен зародиш :) .. отново щях да забравя.. значи понеделник ще си купя хубав зехтин за маските за косичката :)

taamara
12-04-2011, 17:32
^ Благодаря ти много : )) и аз много си харесам косата, дано не стане така че да започне по-бързо да се омазнява от маслата, но не вярвам : )) ще започна със стимуланта и ще докладвам в темата как ми се отразява :)

FuCKkK13
12-04-2011, 18:13
момичета,един въпрос към всички.. колко често ползвате преса (няма значение само в корените,изправяне или ретро и т.е.) и правите ли почивки от пресата (дори и 2 седмици да е ) ? :)

Despicable95
12-04-2011, 19:18
Аз си слагам Хининова вода и Бадемово масло! Наистина съм доволна от тях осовено от бадемовото масло. Прави косата ти по-лека, по-нежна, блестяща и так дале.. а Хининовата вода трябва да си я слагаш много равномерно, защото ако не една част може да ти порасте а друга не .. но наистина расте :)

brutaLxxbunny
12-04-2011, 20:04
момичета,един въпрос към всички.. колко често ползвате преса (няма значение само в корените,изправяне или ретро и т.е.) и правите ли почивки от пресата (дори и 2 седмици да е ) ? :)

Не си изправям косата от доста дълго време,но пък бритона си го изправям при всяко къпане.

FuCKkK13
12-05-2011, 10:19
да ви кажа..косата след маслото от пшеничен зародиш ми беше много мека,още в банята.. после с комбинация от купената маска по краищата,а преди това проф.шампоан + след баня кристали беше много мека и хубава. направо не мога да и се нарадвам.. и не е толкова суха.. и започвам както ви казах след всяко къпане кристали :)

taamara
12-05-2011, 11:07

Всеки ден си изправям бретона. Косата я изправям със сешоар един път в седмицата и дооправям леко с пресата някои кичури. Вафли - доста често ...

victoriassecret1
12-05-2011, 15:41
Кажете коя маска е по-хубава - на Миосотис или на Денис? :)

FuCKkK13
12-05-2011, 16:12
^ каква ти е косата ? и за коя точно маска на Денис питаш ? .. :) и

victoriassecret1
12-05-2011, 16:18
Мазна в корените, но суха по краищата. Трябва ми за засилване на растежа най-вече.

LoveSick95
12-05-2011, 19:19
ох,забравих.. сега излязох от банята и още не мога да кажа как си чувствам косата и сега ще сложа кристали по краищата и като изсъхне ще споделя,въпреки че и преди съм се мазала само с масло от пшеничен зародиш :) .. отново щях да забравя.. значи понеделник ще си купя хубав зехтин за маските за косичката :)
Купи си хубав зехтин, аз имам един много хубав и има много добри резултати.

Аз да си покажа косицата /малко потретирана с маша, ама все пак... ;д/

http://img10.imageshack.us/img10/3721/img0355b.jpg

brutaLxxbunny
12-05-2011, 20:42
Мазна в корените, но суха по краищата. Трябва ми за засилване на растежа най-вече.

Моята е същата и е отврат.Защото трябва да я къпя през ден,искам да я пускам дълга,а е суха в краищата и цъфти.Se supeer! |(

FuCKkK13
12-06-2011, 11:18
victoriassecret1
щом ти трябва за растеж не бих ти препоръчала купена маска.. защото 1во тя се слага само по дължината и така не подхранва,а е като балсам 2ро омазнява корените ако се нанесе в корените .. т.е. само за краищата ще има положителен ефект... ако е задължително от тези двете -Миосотис,но ти препоръчвам да си правиш домашни маски,а купената да я слагаш само по дължината или само по краищата.. :)

LoveSick95 имаш много хубава коса :) .. а тук щом е с маша по принцип каква ти е ? :)

brutaLxxbunny щом ти е суха в краищата защо не си правиш изсушаващи маски в корените,а по дължината да я мажеш с масло от пшеничен зародиш ? .. така уж в корените ще е малко по-добре уж краищата няма да са ти толкова сухи и няма да цъфтят,защото това масло е точно против цъфтеж и след баня пак може да слагаш от него малко без да го отмиваш като кристали (1-2 капки) а и може кристали.. както решиш :)

аз мисля утре да си правя маска :)

brutaLxxbunny
12-06-2011, 11:49
Да,обмислях го това и скоро-скоро ще си взема масло от пшеничен зародиш.Но първо ще отида на фризьор,защото косата ми е много нацъфтяла.Иначе аз нямам много време за маски,даже изобщо.Много съм заета през годината.Маска си слагам Миозотис в банята за 2-3 минути.

nikoleta1506
12-06-2011, 14:00
Момичета днес си купих маската на DENISE с плацента и искам да попитам има ли доволни от нея и вие къде си я нанасяте, защото продавачката ми каза да я нанасям и да масажирам скалпа и се учудих.... :)

FuCKkK13
12-06-2011, 14:01
^ ахам,но не очаквай кой знае какъв ефект за растеж :) ..

иначе да ви кажа аз започнах да спа на плитка,защото от ланеца много ми се заплита и накъсва косата.. :)

FuCKkK13
12-06-2011, 14:05
nikoleta1506 сега ще ти кажа едно противоречие по принцип.. значи нали маската по принцип се слага с някаква цел и би трябвало да се нанася по корените,защото всъщност от там расте косата,но купените маски не трябва да се нанасят в корените,защото омазняват.. това вече в твой избор дали ще я нанасяш в корените.. аз ти предлагам да опиташ 2-3 пъти и ако ти омазнява да започнеш да я нанасяш само по дължината,но имай в предвид,че това е купена маска и ефекта няма да е както с домашните,защото купените са си направо нож с две остриета (говорим за косата като цяло,иначе само за краищата са си супер :) ) има полезно в тях,но и доста химия.. иначе от тази маска има доста доволни момичета :)

преди моята професионалната се чудих дали да си купя данис или миосотис :) за мен и двете са добри,но предпочитам професионалната :)

FuCKkK13
12-06-2011, 14:06
а да ви кажа,че забравих.. значи преди си бях по-доволна от старата проф.маска,но сега и тази започна да ми прави много мека косата.. :)

nikoleta1506
12-06-2011, 14:20
Да знам, точно за това противоречие се замислих и аз... Ако някой я е ползвал нека сподели :) Аз ще продължавам с домашните маски ще ползвам и тази... Сега като ми свърши тривитаминола ще си купя стимуланта на Икаров, че след 2 седмици няма да имам толкова време за маски :)

FuCKkK13
12-06-2011, 14:49
^ ами тогава я нанасяй само по дължината :)

nikoleta1506
12-06-2011, 14:52
Ами това и ще правя :)

strawberry88
12-06-2011, 17:10
а да ви кажа,че забравих.. значи преди си бях по-доволна от старата проф.маска,но сега и тази започна да ми прави много мека косата.. :)

Каква ти е професионалната маска? :)

FuCKkK13
12-06-2011, 17:17
^ ами аз бях писала.. не е наливна,но аз си взех половината ;д.. малко съм с привилегии .. иначе не знам каква е..смисъл марка,но е с вит.А. и вит.Е. и ленено семе и още нещо май беше,но може и само тези неща :)

FuCKkK13
12-07-2011, 10:43
^ направих си маска с тривитаминол,жълтък,кисело мляко,масло от пшеничен зародиш,зехтин,оцет,ракия,х ума и мед :)

FuCKkK13
12-07-2011, 11:18
забравих да кажа.. купих си и витамини + бирена мая :) те също помагат за косата :)

FuCKkK13
12-07-2011, 11:28
някой друг днес ще си прави ли маска ?

п.с. извинявам се за постовете един след друг,но все имам какво да добавя..

wiiwa
12-07-2011, 12:28
От много време се каня, но винаги забравям да ви попитам .. та според вас тезмозащитният спрей до напълно ли защитава косата или ..?

FuCKkK13
12-07-2011, 12:38
^ не.. нищо не може да защити косата до 100% от пресата.. ако ще и 5 продукта наведнъж да сложиш.. предпазва я,но не напълно.. :)

FuCKkK13
12-07-2011, 14:42
стоях с маската около 3 часа и половина,сега стоя с кърпа и след малко ще си сложа кристали и ще си сплета косата на плитки :)

victoriassecret1
12-07-2011, 14:53
FuCKkK13, от кои витамини забелязваш ефект, защото и аз обмислям да си взема, но не знам кои.

brutaLxxbunny
12-07-2011, 15:00
Ммм,аз да попитам тук.Понеже пише,че Себорал Форте се "втрива" в корените и след това не се мие,се чудя как точно да процедирам.Вие си миете косата със шампоан и след това слагате Себорал-а,нали?

FuCKkK13
12-07-2011, 15:27
victoriassecret1
ами пила съм геритамин нео,но не видях особен резултат върху косата.. сега пия обикновени,които се разтварят в вода и съм си купила такива,които са + биотин.. и бирена мая си взех.. и ще ги взимам заедно.. по 1 витамин на ден и по 3 таблетки бирена мая (по принцип трябва по 6 на ден,но аз реших по 3,за да не ми дойде много витамин А) в бирената мая също има биотин.. не ги пия толкова за косата,колкото за имунната система,защото сега с това студено време,но го написах,защото все пак помагат и а косата :) .. на бирената мая,ако си ползвала си пише че е за лице,кожа и нокти помага :)

brutaLxxbunny - себорал форте се слага точно като хининовата вода :) .. къпеш се,излизаш от банята подсушаваш си косата с кърпа (ако го правиш) и си нанасяш себорал форте в корените и си оставаш косата да изсъхне или там каквото ще я правиш и това е :)

katii
12-07-2011, 16:01
Кое ще ми препоръчате за по-бърз растеж - Стимуланта на Икаров или Фитовал ?

FuCKkK13
12-07-2011, 16:36
^ стимуланта :)

strawberry88
12-07-2011, 17:52
И аз съм ''за'' стимуланта! :)

Mirelaa
12-07-2011, 18:52
Аз за поддържането на косата си използвам маски като,наблягам на домашните по 1-2 в седмицата я мажа,но задължително гледам да слагам зехтин и яйце . Доволна съм!! Ето и снимка http://prikachi.com/images/499/3792499V.jpg :)

r0si
12-07-2011, 19:07
Имаш страхотна коса! Естестено къдрава ли си? Супер изглежда :)

Mirelaa
12-07-2011, 19:20
Имаш страхотна коса! Естестено къдрава ли си? Супер изглежда :)

Дамм,и се радвам,че ми е такава,защото обикновено искаме това което нямаме. Благодаря ти ! :)

r0si
12-07-2011, 19:28
Да, да знам моята е доста по-къдрава и трудна за подръжка, но никак не е лошо да се разнообразявам малко с права коса :D

Mirelaa
12-07-2011, 19:31
Да, да знам моята е доста по-къдрава и трудна за подръжка, но никак не е лошо да се разнообразявам малко с права коса :D
Оо,аз единствено мога да я изправя за празник :D Иначе не желая да си я третирам !

FuCKkK13
12-08-2011, 10:40
^ много ти е хубава косата.. аз съм я виждала и в други теми :) .. от колко време я поддържаш ? .. въпроса се отнася към всички :)

wiiwa
12-08-2011, 10:56
Момичета, чудя се дали да си купя Стимуланта ..на вас как ви действа , след колко време намирате разликата и каква е тя ? Също да ви попитам някой от вас ползва ли гас и каква , върши ли работа ?

Alexandraaa
12-08-2011, 11:27
Аз имам въпрос за бадемовото масло. След като го сложа на косата си и престои мога ли да си мия косата и да ползвам купешка маска ?

rebeccaa
12-08-2011, 12:08
FuCKkK13 - Може ли да ми препоръчаш нещо много ефикасно за цъфтежи и също така някакъв ефикасен продукт който да предпазва косата от пресата.Благодаря ти предварително :)

FuCKkK13
12-08-2011, 12:59
wiiwa
- купи си го, няма да сгрешиш ..на мен ми действа относно растежа и + това имам и доста блясък от него.. лично аз виждам ефект от него след около месец,защото всяко нещо иска постоянство - това за растежа,а иначе за блясъка още след 1вото миене (дори са ме питали дали ползвам кристали,че съм имала блясък,когато ползвах стимуланта)
за гаста - ползвала съм няколко пъти по 2-3 капки.. хубава ми става косата и то доста хубава,но дори и като се изкъпя мирише леко докато изсъхне ;д .. а за гаста вече не помня..

Alexandraaa
можеш разбира се.. аз си правя маски и пак си ползвам купешка като балсам само по краищата :)

rebeccaa - кристали или масло от пшеничен зародиш.. ако си чела предишния път (неделя) нямах време са маска и се намазах само с масло от пшеничен зародиш.. косата ми става много мека и хубава,а и помага за цъфтежа.. можеш да го слагаш в маските или само него преди баня и след баня или кристали,или маслото (1-2 капки разтриваш на ръцете и нанасяш по краищата като кристали) повярвай ми има ефект :)
за термопродукт - на Лореал розовото - не съм го ползвала,но една съфорумничка го ползва и казва,че е доволна,а съм чела и доста положителни мнения :) .. иначе аз ползвам на Алфапарф - ако ще си купуваш или от козметичката ти,или от магазин,които работи с техни продукти :)

Mirelaa
12-08-2011, 13:08
^ много ти е хубава косата.. аз съм я виждала и в други теми :) .. от колко време я поддържаш ? .. въпроса се отнася към всички :)

Ами от 1-2 години някъде. И не смятам да спирам,даже все повече искам да я подхранвам и пазя :). Надявам до 12-ти клас на бала да ми е пораснала под кръста ;д Много го искамм !! :) А вие как си я поддържате и ако може снимка на косата ви .

ariimeri97
12-08-2011, 13:22
един въпрос... косата ми е леко мазна (нещо средно между нормална и мазна е) обаче бретона ми е сух. е айде обяснете ми какви маски да си направя при положение че имам и мазна отчасти, и суха отчасти....

пс - ползвам шампоан и маска на глис за суха и стресирана коса, не я видях в сайта, една с розово масло. при положение колко сух беше бретона и отчасти останалата коса, двете неща успяха доста добре да я пооправят

още един вупрос - според вас да си взема ли черния балсам на глис тоя във флакончето де
Благодаря предварително :)

rebeccaa
12-08-2011, 13:35
rebeccaa - кристали или масло от пшеничен зародиш.. ако си чела предишния път (неделя) нямах време са маска и се намазах само с масло от пшеничен зародиш.. косата ми става много мека и хубава,а и помага за цъфтежа.. можеш да го слагаш в маските или само него преди баня и след баня или кристали,или маслото (1-2 капки разтриваш на ръцете и нанасяш по краищата като кристали) повярвай ми има ефект :)
за термопродукт - на Лореал розовото - не съм го ползвала,но една съфорумничка го ползва и казва,че е доволна,а съм чела и доста положителни мнения :) .. иначе аз ползвам на Алфапарф - ако ще си купуваш или от козметичката ти,или от магазин,които работи с техни продукти :)

Благодаря ти , страшно много !

FuCKkK13
12-08-2011, 13:56
Mirelaa наистина ти пожелавам да ти порасне колкото искаш косата до бала :) .. а иначе.. снимки има по-назад в темата..ако искаш се поразрови.. или другите момичета да пуснат снимки,но аз съм пускала достатъчно вече :) .. иначе общо взето я поддържам с домашни маски,купена маска по краищата.. има периоди в които ползвам кристали,но не постоянно.. старая се да си купувам добри шампоани и термопродукти..опитвам се да спазвам малките,но важни точки за поддържане на косата.. като да не се реше със ситен гребен мокра и т.н... това е общо взето :)

ariimeri97
наистина такова нещо не съм срещала.. косата ти е нормална склонна към омазняване :) .. иначе не знам.. пробвала ли си с масла ? те би трябвало да регулират омазняването... или да си правиш маски,които изсушават,а на бритона да го мажеш с някакво масло или зехтин.. по някакъв начин да е различно.. нз.. наистина доста странно .. а за черния балсам на глис.. според мен е добре да си го вземеш.. впрочем каква ти е косата,че ползваш такива продукти.. т.е. н какво си я подлагала ? че ползваш продукти за суха и стресирана коса ? :)

rebeccaa
моля..ако има нещо друго питай :)

katii
12-08-2011, 14:11
Днес си взех стимуланта. Имам няколко въпросчета:
Преди всяко миене ли да си го нанасям ?
Moже ли да го редувам с някоя маска за коса (или примерно да се намажа само с бадемово масло)
След като измия стимуланта, може ли да си впръсквам хининова вода или ще е дойде прекалено много на косата ?

FuCKkK13
12-08-2011, 14:22
^ колко пъти си миеш косата ?
можеш да го ползваш до 2 пъти в седмица,няма проблем да го редуваш,но ти препоръчвам да не го редуваш с бад.масло,защото стимуланта е масла и билки разтворени в бадемово масло.. т.е. бад.масло в него е най-много.. с други маски според мен ще е по-добре.. и да,можеш да впръскваш хининова вода :)

katii
12-08-2011, 15:20
Ами стимуланта може ли да се размазва надолу по крайщата, защото точно заради тях ползвам бадемово масло понеже са доста сухи ...

FuCKkK13
12-08-2011, 15:39
стимуланта се нанася в корените и по дължината.. т.е. може :)

brutaLxxbunny
12-08-2011, 16:50
Обещах снимка на косата ми (http://i186.photobucket.com/albums/x307/Destiny_Child/P271111_2009.jpg). Съжалявам за лоошото качество и светлина,ама се сетих да се снимам в една приятелка xD + цветът на косата ми е тъмно рус,но тук си е излязъл направо кафяв :D

FuCKkK13
12-08-2011, 16:53
^ хубава ти е косата... а тук правила ли си я нещо ? .. иначе и моята коса на снимки излиза по-тъмна,но нищо :)

brutaLxxbunny
12-08-2011, 16:58
Не,тука е al-naturale :D

Alexandraaa
12-08-2011, 17:05
Ето снимка преди да започна да се грижа за косицата си както трябва : http://prikachi.com/images/206/4122206E.jpg това е от преди година и нещо.
Ето и след:
къдравичка-
http://prikachi.com/images/220/4122220a.jpg
http://prikachi.com/images/229/4122229Z.jpg
http://prikachi.com/images/235/4122235U.jpg
и права с вафлички в корените-
http://prikachi.com/images/243/4122243T.jpg
http://prikachi.com/images/247/4122247Y.jpg

FuCKkK13
12-08-2011, 17:23
^ косата ти и преди е била хубава,но сега ми изглежда по-гъста :) .. иначе на 1вата снимка - това ест. цвят ли ти е ? :)

Alexandraaa
12-08-2011, 17:26
Първо благодаря! Да естествения ми цвят е, но е лятото а тогава косата ми става по светла. Иначе косата ми на първата снимка е доста третирана затова изглежда по-рядка. Но сеге при всички случаи е по добре. :)

Ani777
12-09-2011, 07:37
Момичета здравейте и от мен. Темата много ми хареса, затова и аз реших да се присъединя. Молят въпрос е следният мога ли например преди баня да си сложа маска или някакво масло да поседя няколко часа и след като я измия да нанеса за 3-4 минутки маската МИОЗОТИС (вчера си я купих и нямам търпение да я използвам. )

и ако може накво балсамче за суха коса.. с вазможно най- малко химия. Благодаря предварително :)

Alexandraaa
12-09-2011, 09:10
Попринцип аз съм доволна от бадемовото масло отскоро го ползвам но има ефект. Не е точно балсам, но е доста ефикасно и е природен продукт. Колкото до маските и аз попитах същото и ми казаха, че може. Успех ! :)

r0si
12-09-2011, 09:25
Днес пак ще си правя маска - зехтин, бадемово масло, мед, лимонов сок, 2 жълтъка, ракия, хума (това имам :D )
FuCKkK13 става ли ? :D И каква долу-горе трябва да ми е дозировката, че предния път остана много маска, а и ми се струва че прекалих със зехтина ... :D

FuCKkK13
12-09-2011, 10:09
Ani777
можеш,но нали знаеш,че купената маска не се слага в корените,а по дължината :) .. иначе гледам,че питаш за балсам.. с отмиване или без ? .. ако е с отмиване няма нужда от балсам,щом ползваш купена маска.. тя е г/д. като балсам и г/д, има същата роля.. а и ако слагаш домашна маска,шампоан,купена маска,балсам ще и' стане много на косата :).. за това те съветвам ако искаш балсам с отмиване да си купиш след като изхабиш маската,а ако искаш без - флуидите на Глис :) .. оранжевия примерно :)

r0si
ако косата ти е нормална маската е супер :)
а иначе за дозировката,зависи колко ти е дълга косата.. просто преценявай г/д. на око.. миналия път колко ти е била и колко е останало и така сметни сега колко г/д. трябва да е.. и на мен ми остава понякога,но по 1 лъжица,а това не е нищо :) .. колко ти е дълга косата ? така смятам,че ще преценя г/д. :)

r0si
12-09-2011, 10:15
Ами косата ми е къдрава, съответно много суха, дълга е някъде до средата на гърба ми и е сравнително гъста. Какво да махна или сложа в маската, за да стане за суха, изтощена и без много блясък коса?

FuCKkK13
12-09-2011, 10:42
^ ами от всичко по 2 лъжици.. от зехтина и бадемовото масло по повечко..за да ти стане маската за суха коса.. или махни хумата.. + можеш да добавиш мас или някакво друго масло :)

r0si
12-09-2011, 10:49
Добре махам хумата и мисля да я заместя с кисело мляко (няма с какво масло да я заместя). Ще стоя поне 2 часа. След като я измия един път с шампоан мисля да я мина с оцет и след това с балсам. Реших да пробвам и една плитчица от ютуб и съм готоваа за довечера :D

FuCKkK13
12-09-2011, 11:49
^ ако ще слагаш оцет слагай 1во шампоан,2ро балсам и последен оцете,защото не трябва да се отмива.. :) .. каква плитка си си харесала ? :)

r0si
12-09-2011, 12:09
http://www.vbox7.com/play:0a35272c Петата - изглежда ми лесна, пък да видим, че съм от отбора "пречат ми ръцете, пречат ми и двете" ... :D

FuCKkK13
12-09-2011, 12:27
^ ахамс :) .. аз пък мога да плета почти всякакви плитки,но на някой друг.. на себе си не мога ;д

FuCKkK13
12-09-2011, 16:35
^ колко стоя с маската ?

аз неделя най-вероятно ще си правя

r0si
12-09-2011, 17:28
Стоях близо 3 часа. Обикновено се сресвам докато съм с балсама, иначе не мога да я вчеша, обаче този път имах голяям проблем близо половин час я вчесвам и все се заплиташе от средата и изглеждаше някак си суха - мисля че ще е от меда или от шампоана ( http://www.kozmetika.bg/show/KLORANE/26335_%D0%A8%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BE%D0%B0%D0%BD-%D0%B7%D0%B0-%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%B8%D1%8F-%D0%B8-%D0%B1%D0%BB%D1%8F%D1%81%D1%8A%D0%BA-%D1%81%D1%8A%D1%81-%D1%81%D0%B5%D0%B4%D1%80%D0%B0/ ). Сега е някак твърда и изглежда като изгоряла, дали не е от ракията? А когато видях, че няма да стане с балсама на Клоран да се вчеша си сложих малко балсам на Лореал и 2 капки бадемово масло и нямах никакъв проблем. Завърших процедурите за днес с 300 мл топла вода с 1с.л. оцет. и преди малко си сложих малко изтискан лимон и сега вече изглежда добрее :)

FuCKkK13
12-09-2011, 17:44
^ ами колко ракия сложи ? .. но едва ли е от ракията.. ако сложи повече омазняващи съставки като количество говоря едва ли ще е от ракията..

r0si
12-09-2011, 18:03
От всичко по 1 с.л , зехтин 3с.л., бадемово 1с.л

FuCKkK13
12-09-2011, 18:20
^ махна ли хумата ? .. то и жълтъците изсушават.. следващия път сложи и 2 сп.л. бад масло :)

Ani777
12-09-2011, 18:34
FuCKkK13 благодаря за отговора. Искам още да те попитам за био шампоаните. Мисля да си купувам, би ли ме насочила към нещо добро ? :)

r0si
12-09-2011, 18:50
Махнах хумата :) Може наистина да е от жълтъците, защото преди няколко дни си правих маска от 2 жълтъка и бадемово масло и пак ми стана мн суха косата.

FuCKkK13
12-09-2011, 18:54
^ лично не съм ползвала био шампоани,но съм чувала добри отзиви за шампони на Green people,стикс.. :)

FuCKkK13
12-09-2011, 18:55
r0si - пробвай един път да я намажеш само с бадемово масло или само със зехтин ;) .. :)

r0si
12-09-2011, 19:01
Пробвах, добре стана - къдриците ми станаха на големи масури, а обикновено са на по-малки и за това реших този път да сложа още неща гледам, че тук си ги слагате по маските, та си викам що и аз да не пробвам :D

sladkish_14
12-09-2011, 19:04
А нещо за бърз разтеж?

FuCKkK13
12-09-2011, 19:12
r0si
ами да.. като ти е суха косата,така най-добре..следващия път можеш да сложиш зехтин,бас.масло,ракия и жълтък.. като от зехтина и бад.масло от 2 лъжици :)

FuCKkK13
12-09-2011, 19:13
sladkish_14 - маска за коса с тривитаминол.себорал форте,хининова вода,хининов шампоан,фрикции с билки.. много неща.. ако мислиш да правиш маски мога да ти напиша една- две :) .. бях писала в началото на темата още 1ва страница,но след като обновиха форума нещо се е изтъркало..

dqvolcheto9
12-09-2011, 19:24
Момичета кой от двата Себорала да избера Форте или другия .. и може ли да ми кажете някакво мнение..помага ли наистина против пърхута :)

FuCKkK13
12-09-2011, 19:32
^ ами себорал форте е по-силен от Себорал.. иначе в състав са еднакви.. щом имаш проблем най-добре себорал форте направо.. иначе не мога да ти кажа точно за пърхот дали е ефикасен,защото до сега съм го ползвала само за растеж и ми е помагал,предполагам ще помогне :)

dqvolcheto9
12-09-2011, 19:34
благодаря ти много ..утре ще ида до аптеката да си го купя :)

FuCKkK13
12-09-2011, 19:43
^ добре.. и да кажеш резултати след 3-4то ползване :)

Alexandraaa
12-09-2011, 20:02
Според вас трябва ли пресата да е много скъпа за да върши работа. Моята е към 20 лв. има си покритие и ме изправя хубаво, но повечето момичета казват, че пресата трябва да е скъпа (70-100лв) да има не знам си какво покритие .. и още 100 неща. Вие как мислите ?

FuCKkK13
12-09-2011, 20:14
ами.. не знам за изправянето,защото аз имам една стара,която беше около 35 лв. и е само за изправяне и си ми изправяше добре,но от гледна точка на предпазването на косата и грижите за нея - да,по-добре е по-скъпа преса с повече покрития :)

Alexandraaa
12-09-2011, 20:20
Ами попринцип аз ползвам и heatprotector и маски и най - различни продукти за коса и косата ми ми харесва и фризьорите казват, че е хубава и мисля, че обикновена преса с покритие и градуси е нормална.

Alexandraaa
12-09-2011, 20:26
Всичко гори - малко или много. Важна е грижата. :)

r0si
12-09-2011, 20:34
Наскоро на една приятелка и купиха преса за над 200лв, от не знам си каде, с не знам си кви йони (беше на Филипс) - емии ефекта беше фрапантен - изглешдаше много зле изправеното от пресата, не я заглаждаше добре, не стана бляскава, изглеждаше като опърпана, беше странно бухнала тип вещица. Приятелката ми я ползва два/три месеца и започна да и опада косата повече от нормалното. Така че скъпото не винаги е качествено. :)

FuCKkK13
12-10-2011, 05:57
Alexandraaa ами да... но все пак хубава преса,която ще е още един + за здрава коса е по-добрия вариант.. аз всъщност не се водя по това колко пари е пресата,а това колко покрития има.. защото има преси по 50лв.които като защита са като тия от 90,но зависят от много други неща.. така че първо гледай добре пресата.. а колкото до евтината преса.. г/д. си е на късмет.. може наистина да се попадне на хубава евтина преса,но рядко.. :)

FuCKkK13
12-10-2011, 06:00
r0si - дам.. и аз съм на това мнение.. абе общо взето всяка марка си има и сполучливи модели и такива,които не струват,но пак казвам.. до някъде е на късмет.. защото винаги можеш да попаднеш на нещо некачествено,на нещо добро,но винаги може и повече,а ние момичетата все искаме повече,но това е друг въпрос ;д :)

Alexandraaa
12-10-2011, 08:40
Съгласна и с двете, наистина си е жив късмет да намериш качествена преса едва ли не за без пари, но аз съм доста доволна от моята. И аз имам приятелка която си купи скъпа преса и не я ползва и месец, косата и беше просто пълен ужас .. за това съм малко скептично настроена към тея много скъпите преси. Но иначе сте прави :) Мерси за мненията.

nikoleta1506
12-10-2011, 08:45
Момичета някоя ползвала ли е тези ампули :) http://angelcosmetics.mymall.bg/products/%D0%90%D0%BC%D0%BF%D1%83%D0%BB%D0%B8-Denise-Erbecrin-%D1%81-%D1%80%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D 0%BD%D0%B8-%D0%B0%D0%BA%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%82%D 0%B8.html

billytalent
12-10-2011, 08:50
Вчера реших да си намажа корените само с газ, преди винаги я смесвах с други неща. Стоях така около 3 часа и днес косата ми има уникален блясък о.O След няколко дни ще повторя пак. Сега мисля да си купя, отново ампули на Денис с пчелно млечице.

Alexandraaa
12-10-2011, 08:50
Майка ми ползваше известно време тези ампули и остана доста доволна. :)

nikoleta1506
12-10-2011, 09:06
Благодаря! :)

FuCKkK13
12-10-2011, 09:07
billytalent само да предупредя,че има опасност да си изгориш кожата на главата с тая гас.. по-добре я смесвай с други продукти и слагай повечко от колкото само гас,но както си прецениш де..иначе да,гъста е много полезна за косата :) и 90% в случаите има наистина видими резултати :)

FuCKkK13
12-10-2011, 09:09
nikoleta1506 - аз също съм ползвала.. и бях доволна.. по принцип от всякакви ампули на Денис съм доволна,но не всичките от личен опит. .т.е. почти личен,защото за косопада помогнаха на баща ми примерно :)

victoriassecret1
12-10-2011, 09:22
FuCKkK13, по колко бирена мая приемаш на ден? :)

nikoleta1506
12-10-2011, 09:32
Ахам... а някакви ампули конкретно за ускоряване на растежа :? :)

Alexandraaa
12-10-2011, 09:37
Тези на Денис са за ускоряване на растежа, но аз лично не съм ги ползвала, аз ползвам хининова вода. :)

nikoleta1506
12-10-2011, 09:39
И аз ползвам хининова вода от 2 месеца. Косата ми наистина е пораснала, но не знам дали от хининовата вода или от маските с тривитаминола и маслата :D

Alexandraaa
12-10-2011, 09:44
Ами като събереш всичко заедно ;д .. явно има ефект. Не съм ползвала тривитаминол и не мога да кажа ;д :)

nikoleta1506
12-10-2011, 09:50
Ем да а и не ползвам преси сешоари и т.н.

FuCKkK13
12-10-2011, 09:53
^ тези са за растеж :)
и ревалид имат за растеж :)

victoriassecret1 по принцип пише 3пъти по 2 на ден,но аз взимам 3пъти по 1 :)

wiiwa
12-10-2011, 10:18
Здравейте момичета, проблема ми е че мисля че имам лека себорея .. темето ми е мазно и някъде има малки ранички .. това на какво се дължи според вас и какво ще ми помогне ?

FuCKkK13
12-10-2011, 10:27
^ ще ти помогне ходене при специалист !!!..

п.с. знам,че винаги препоръчвам нещо,но в тази ситуация най-добре е да отидеш,за да не стане по-тежко състоянието..успех :)

victoriassecret1
12-10-2011, 10:44
Като стана въпрос за хининовата вода, възможно ли е косата да расте неравномерно (само участъците, в които се нанася водата)?

wiiwa
12-10-2011, 11:14
^ ще ти помогне ходене при специалист !!!..

п.с. знам,че винаги препоръчвам нещо,но в тази ситуация най-добре е да отидеш,за да не стане по-тежко състоянието..успех :)

Ама то не е себорея ;Д ами как да го обясня косата ми е мааалко по-мазна от преди и има една много малка раничка ама аз съм си параноичка ..

FuCKkK13
12-10-2011, 11:27
^ ами ако примерно става въпрос само за бритон.. сиг. може,но иначе мисля,че не.. не съм мн сиг. не съм пробвала :)

FuCKkK13
12-10-2011, 11:29
wiiwa ами това с раничката пак не е добре... пак ще ти кажа да идеш.. иначе просто изсушаващи маски :) с хума,а по краищата ако ти става много суха някакво масло,а след това кристали примерно :) .. иначе за пърхот оцет и аспирин помагат :)

nikoleta1506
12-10-2011, 12:08
Мисля че не трябва да слагаш ракия обаче, защото тази раничка може и да се раздразни и да стане по-зле

Alexandraaa
12-10-2011, 15:47
Според мен ако слагаш само на места хининова вода може, но ако слагаш изцяло май не може :) но не съм сигурна .. ;п

malka_sladkka
12-10-2011, 16:39
Аз ще се намажа със стимуланта, ще постоя 20 минути с него и след като се изкъпя ще се изправя със сешоар, че все се каня от много време :D

FuCKkK13
12-10-2011, 17:52
аз утре ще си правя маска и след това най-вероятно ще се направя с ролки :)

FuCKkK13
12-11-2011, 07:06
направих си маска с: жълтък,ракия,кисело мляко,оцет,масло от пшеничен зародиш,зехтин,тривитамино л,хума и мед.. ще стоя няколко часа :)

някой др. ще си прави ли маска ? :)

kalpazanka
12-11-2011, 07:56
Ахам... а някакви ампули конкретно за ускоряване на растежа :? :)

Seri или Denise. :)

nikoleta1506
12-11-2011, 08:08
Благодаря! А доколкото маската, аз си правих в петък - сложих свинска мас, тривитаминол, бадемово масло, хума, жълтък и кисело мляко :)

ariimeri97
12-11-2011, 09:51
ъъ един тъп въпрос - каква е разликата между купените и домашно приготвените маски, в смисъл кои се мажеха в краищата, кои в корените - май купените в краищата бяха, само дето не съм сигурна

Благодаря предварително :)

katii
12-11-2011, 10:22
Купените се слагат САМО по крайщата, а домашните както ти си решиш (по крайщата и в корените) :)

FuCKkK13
12-11-2011, 10:24
^ дам,правилно си запомнила.. купените по дължината,а не само в краищата,но НЕ и в корените защото оманзяват,а домашните подхранват и се слагат и в корените и по дължината.. все пак косата расте от корените :)

nikoleta1506 - калпазанка ти каза,а аз само добавям Ревалид :)

аз ще стоя 4 часа :) .. после ще се направя с ролки.. :)

bettyblackdewil
12-11-2011, 10:51
Аз сега съм с маска.
Маската е от:
тривитаминол
бадемово масло
жълтък
кисело мляко
оцет
водка

Сложих си шапка за баня и хавлиена кърпа. Ще стоя до вечерта и мисля после да пробвам тази прическа http://www.youtube.com/watch?v=iP3k1t0LjQc

katii
12-11-2011, 10:57
Аз днес ще си сложа от стимуланта и пшенично масло по крайщата (:

FuCKkK13
12-11-2011, 10:57
ако си я направиш после снимка ! :)

bettyblackdewil
12-11-2011, 11:01
Ако приличам на човек може, но ако съм на овчица само ще кажа, без снимки да не се излагам :D

Alexandraaa
12-11-2011, 11:22
Момичета, гледах следната маска : 1 л. мед , 1 жълтък , 1 л. зехтин , 1л. оцет и 1 л. шампоан. Въпросът ми е какво мога да добавя и с какво мога да заместя зехтина понеже ми свърши. :)

sladkish_14
12-11-2011, 11:23
sladkish_14 - маска за коса с тривитаминол.себорал форте,хининова вода,хининов шампоан,фрикции с билки.. много неща.. ако мислиш да правиш маски мога да ти напиша една- две :) .. бях писала в началото на темата още 1ва страница,но след като обновиха форума нещо се е изтъркало..

Ми не ми действат.. По-скоро исках да попитам освен тези маски нещо друго ползвалили сте?

FuCKkK13
12-11-2011, 11:37
Alexandraaa
можеш всичко да сложиш.. иначе можеш да го заместиш с свинска мас примерно.. или някакво масло.. само да кажа.. според мен не е много удачно да се слага шампоан,защото една маска,за да подейства трябват минимум 30 мин. а 30мин с шампоан на главата не е много добре..

sladkish_14
ами фрикциите с билки и те ли не ти действат ?.. иначе друго остава.. ампули и вече купени маски и т.н.

Alexandraaa
12-11-2011, 11:39
Значи да махна шампоана, мога да сложа например хума и някакво масло. Благодаря. :)

FuCKkK13
12-11-2011, 12:25
^ нда,може :) .. моля :)

аз се навивах 1 час с ролките и току-що приключих.. :)

Alexandraaa
12-11-2011, 14:48
Направих си маска от мед, хума, кисело мляко, ябълков оцет, бадемово масло и какао. Сега влизам да се къпя и ще пиша после за резултата :)

Alexandraaa
12-11-2011, 14:49
и жълтъка забравих да добавя .. ;д сори за спама

FuCKkK13
12-11-2011, 15:32
^колко време ще стоиш ? :)

strawberry88
12-11-2011, 15:36
Аз пък си намазах цялата коса (доста :D ) с масло от пшеница и се надявам резултата да е добър...подстригах се преди 2 седмици и ужасно много ми цъфти косата :( .

Alexandraaa
12-11-2011, 15:47
Мисля около 2 часа и после да си измия косата.

Alexandraaa
12-11-2011, 16:05
Колко струва тривитаминола ? '_'

strawberry88
12-11-2011, 16:35
Колко струва тривитаминола ? '_'

6-7лв. :) ...

r0si
12-11-2011, 17:38
Ще си правя маска и ще сложа - 3с.л. зехтин, 2с.л. бадемово масло, 2с.л. масло от пшеничен зародиш.
Да добавя ли 1с.л. хума и 1с.л. сок от лимон, за да не е само с масла?

Mirage3
12-11-2011, 18:55
http://www.youtube.com/watch?v=NSyP24JA7xI&feature=relmfu
Искам да си направя такава маска, но това кокосово масло дали го има в козметичните магазини/аптеките? Някой знае ли?

nikoleta1506
12-11-2011, 19:01
Една мацка беше питала за тривитаминола, че и аз се сетих... миналата година тука в Шумен си го купих за 3,60 преди 3/4 месеца като отидох и тоя ми вика 7лв :D дигна ли го двойно като разбра ли че го ползват повече жени за косите си, отколкото фермерите :D

strawberry88
12-11-2011, 19:38
http://www.youtube.com/watch?v=NSyP24JA7xI&feature=relmfu
Искам да си направя такава маска, но това кокосово масло дали го има в козметичните магазини/аптеките? Някой знае ли?

Кокосово масло има в аптеките на Икаров. :)

nn0nam3
12-11-2011, 20:41
Откакто си подстригах косата до раменете, всеки ден я изправям, защото ми се начупи и то много лошо. Вече усещам, че започна да се изтощава, но пак продължавам.. Ако не я изправя, просто стои ужасно. Можете ли да ми дадете някакъв съвет как да я поддържам ежeдневно без да я изправям и да не ми стои толкова лошо с хвърчащи, начупени краища? :)

zoreto
12-11-2011, 20:57
Направих си маска от мед, хума, кисело мляко, ябълков оцет, бадемово масло и какао. Сега влизам да се къпя и ще пиша после за резултата :)

За какво е пък какаото?

r0si
12-11-2011, 21:56
Бях чела някаде, че маска с какао, мед и зехтин се изполва за изтощена коса.

FuCKkK13
12-12-2011, 10:36
nn0nam3
първо щом краищата ти се разхвърчават и са начупени най-вероятно скоро ще ти цъфне косата.. като за начало отиди да ти оберат връхчетата,след това ти предлагам да започнеш с домашни маски,да ограничиш пресата до минимум,когато ползваш преса термозащитен продукт ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !!! ... можеш да ходиш вързана,на плитка,да си начупиш косата с пияна,да я сплетеш докато е мокра на плитки и като изсъхнеш да я пуснеш и да е къдрава и т.н... има тема за прическите ако искаш погледни там.. има доста споменати безвредни прически :) ... купи си шампоан за изтощена коса + балсам ! .. и можеш да слагаш кристали по краищата.. ако защитават от топлина пък ще е супер :)

zoreto
по принцип какаото е за тънка,изтощена коса.. :)

wiiwa
12-12-2011, 10:57
http://www.youtube.com/watch?v=ddY6mHt0Lzo&feature=related за какво точно са тези маски .. във втората какво сложи

strawberry88
12-12-2011, 11:35
http://www.youtube.com/watch?v=ddY6mHt0Lzo&feature=related за какво точно са тези маски .. във втората какво сложи

Маските са за изсветляване на косата.Във втората сложи мед и балсам за коса. :)

bettyblackdewil
12-12-2011, 12:54
Аз сега съм с маска.
Маската е от:
тривитаминол
бадемово масло
жълтък
кисело мляко
оцет
водка

Сложих си шапка за баня и хавлиена кърпа. Ще стоя до вечерта и мисля после да пробвам тази прическа http://www.youtube.com/watch?v=iP3k1t0LjQc

Таа направих си тази прическа и както е очакваше бях на овчица.. изобщо не се получи като на нея....

sun251
12-12-2011, 16:42
Здравейте!Искам и аз да попитам нещо и се извинявам ако сте го обсъждали по-рано в темата,но просто не ми се преглеждат всички страници.Та по същество .. искам да си купя нова преса (старата ми е на sapir и с много малка мощност ..изобщо не съм доволна) ..изчетох много мнения и останах с впечатлението,че много хора са доволни от пресата на remington s2002 която има прекрасна цена и бих искала да си я купя,но ако може да ми кажете вашето мнение за нея ..дали си струва!Може да ми препоръчате и някоя друга от която сте доволни,но да не е повече от 100 лева.Предварително ви благодаря!

bettyblackdewil
12-12-2011, 16:51
Аз си взех на елит за 21лв мисля, че беше... Върши си страхотна работа. Няма смисъл да хвърляш много пари за преса и по-евтини / много евтини / вършат добра работа.

sun251
12-12-2011, 16:59
Аз си взех на елит за 21лв мисля, че беше... Върши си страхотна работа. Няма смисъл да хвърляш много пари за преса и по-евтини / много евтини / вършат добра работа.

Можеш ли да постнеш снимка и ако можеш да ми кажеш каква мощност има!Моята коса всъщност не е къдрева ..само леко по краищата,но е ужасно гъста и искам да я заглеждам.

FuCKkK13
12-12-2011, 17:03
sun251 зависи каква ти е косата.. ако е много къдрав 190 градуса може би ще те изправят,но няма да е перфектно.. ако е чуплива тази преса ще ти е спр... иначе аз вчера си поръчах белисима креативити.. ако искаш хвърли и' и на нея едно око.. разликата в цената не е кой знае колко (15 лв) .. :)

Shizaya
12-12-2011, 17:14
Момичета, изкажете мнение за ваксата за коса. Досега не съм използвала вакса, само лак за коса, но не съм доволна от него. Иска ми се да пробвам с вакса, струва ми се по-добър вариант. Изкажете мнение моля ви, а също ако може да ми препоръчате някоя ще съм много благодарна. (:

FuCKkK13
12-12-2011, 17:21
^ ами ваксата има леко мокър ефект.. а и не знам какво искащ да постигнеш с нея.. вакса не мога да ти препоръчам,защото не ползвам.. :)

sun251
12-12-2011, 17:23
sun251 зависи каква ти е косата.. ако е много къдрав 190 градуса може би ще те изправят,но няма да е перфектно.. ако е чуплива тази преса ще ти е спр... иначе аз вчера си поръчах белисима креативити.. ако искаш хвърли и' и на нея едно око.. разликата в цената не е кой знае колко (15 лв) .. :)

Не всъщност косата ми не е къдрaва (съмо малко отдолу и по краищата),но както казах и в по-горният пост е много гъста ..наистина ужасно много и се опитвам по всевъзможни начини за я истаня и загладя!Ако може да споделиш мнение за пресата когато ти пристигне :) разликата наистина не е голяма така,че ако си доволна от нея може би и аз ще я поръчам :)

FuCKkK13
12-12-2011, 17:40
добре :) .. а иначе в сайта им всичките коментари са положителни.. + че става и за начупване.. и на мокра коса можеш да я ползваш.. градусите е до 200.. абе доста повече неща има,а разликата е 15 лв,но все пак ти си прецени :) .. иначе защо не си изтъниш косата при фризьор ? :)

FreshJuice
12-12-2011, 17:54
Може ли да ми предложите някой хубав термо протектор :)

sun251
12-12-2011, 17:57
добре :) .. а иначе в сайта им всичките коментари са положителни.. + че става и за начупване.. и на мокра коса можеш да я ползваш.. градусите е до 200.. абе доста повече неща има,а разликата е 15 лв,но все пак ти си прецени :) .. иначе защо не си изтъниш косата при фризьор ? :)

Наистина изглежда доста добра така,че ще се замисля :) Пробвах само,че явно при мен няма ефект защото след като се изкъпах и на следващия ден косата ми беше в същото състояния .. много бухнала и ужасна ..+ това е и много суха и изтощена ..общо взето моята коса хич не е за харесване :D затова ако можещ да ми дадеш някакви съвети ..както и другите как мога да си я възтановя (ако изобщо мога) защото наистина това,че е толкова суха вече ме притеснява ;х

FuCKkK13
12-12-2011, 17:58
^ лореал,алфапарф :)

sun251
12-12-2011, 17:59
Може ли да ми предложите някой хубав термо протектор :)

Аз използвам един на taft и честно казано съм доволна :)

strawberry88
12-12-2011, 18:24
FuCKkK13,ти тази ли се поръча,и от този сайт ли? http://www.bellissima.bg/?4,bellissima-creativity

FuCKkK13
12-12-2011, 18:28
ами да :)

тъпи 10 букви

brutaLxxbunny
12-12-2011, 18:54
Знаете ли откъде мога да се сдобия с арганово масло?

strawberry88
12-12-2011, 19:01
Знаете ли откъде мога да се сдобия с арганово масло?

От аптеките има на Икаров http://prikachi.com/images/458/4138458w.jpg ,но ако искаш по-качествено от някой БИО магазин или да си поръчаш от някой сайт. :)

r0si
12-12-2011, 23:04
Oх този канал, които сте постнали е страхотеннн! Не мога да спра да й гледам клиповете - вече 2 часа го правя :D
Някой пробвал ли е спрея, който си прави тук -> http://www.youtube.com/watch?v=vnQGaednx5w ?

mariam123
12-13-2011, 08:11
Аз вчера си взех шампоан Пате. Реших да намаля малко химиите, с които третирам косата си и ще пробвам да използвам само него, и стимуланта на Икаров. През последните 3 месеца съм ползвала преса само 2-3 пъти и забелязах, че косата ми расте доста по-бързо, може би е защото краищата ми се накъсват по малко.

r0si
12-13-2011, 09:14
A балсама и маската с какво ще ги замениш? Или само шампоана? И аз мислих да мина на детски шампоан, но не мога да се вчеша без балсам, а суха никак не мога да я вчеша :D

mariam123
12-13-2011, 09:32
Косата ми е чуплива, и да си призная не я вчесвам много често, понеже после заприличвам на бухал. Като използвам стимуланта, после избягвам маските и балсама, понеже много бързо ми си омазнява косата. Ще пробвам само с двете, а ако не стане ще включа и нещо друго.

r0si
12-13-2011, 09:43
Колко пъти го ползваш и добавяш ли към него още нещо - маски ли си правиш с него?

mariam123
12-13-2011, 09:53
Мажа се само с него вечер и го отмивам на другият ден. Ползвам го горе-долу през едно миене на косата. Бях писала, че косата ми капе повече, след като го нанеса и я среша, но това престана за щастие.

r0si
12-13-2011, 10:33
А на каква цена е мисля да си взема?

mariam123
12-13-2011, 10:46
Миналата седмица си го взех за 4.80 лв.

r0si
12-13-2011, 11:02
^ Мерси много!

Oх този канал, които сте постнали е страхотеннн! Не мога да спра да й гледам клиповете - вече 2 часа го правя :D
Някой пробвал ли е спрея, който си прави тук -> http://www.youtube.com/watch?v=vnQGaednx5w ?

victoriassecret1
12-13-2011, 13:51
Има ли ефект от ампулите за растеж на косата? И коя марка са хубави?

FuCKkK13
12-13-2011, 15:43
^ има.. ампулите са доста концентрирани..иначе в предната страница говорехме за тях.. Ревалид,Денис,Сери .. :)

brutaLxxbunny
12-13-2011, 16:49
Сега седя със стимуланта на Икаров ^^

FuCKkK13
12-13-2011, 17:48
^ колко време ще стоиш ? :)

brutaLxxbunny
12-13-2011, 18:43
Стоях час,час и половина. :)

planetula
12-13-2011, 19:03
Реших да питам тук, тъй като това е темата специално за коса... Някой има ли мнение относно шампоаните на Билка? Знам, че много хора са доволни от другите им продукти, но ми е чудно дали шампоана им също е добър, а и цената му е повече от приемлива.

wiiwa
12-13-2011, 19:56
Здравейте момичета, купих си стимуланта и се чудя преди на си направя маска с него да я загрявам ли на котлона .. и какво е най - добре да сложа с маската или са се намажа само с стимуланта .. ?

strawberry88
12-13-2011, 20:06
Здравейте момичета, купих си стимуланта и се чудя преди на си направя маска с него да я загрявам ли на котлона .. и какво е най - добре да сложа с маската или са се намажа само с стимуланта .. ?

Както искаш,може и да го добавяш в маски,може и само стимуланта.Според мен няма нужда да я загряваш.В маската можеш да сложиш стимуланта,жълтък и още нещо 8-) ... :)

mariam123
12-13-2011, 20:18
http://static1.framar.bg/product/bilka-kosopad.jpg ползвала съм този и не останах очарована изхабих го целия, но никакъв резултат.

Не мисля че има нужда да го загряваш. Докато го втриваш в корените на косата, кожата се загрява и така попива по-добре. Аз го правя колкото се може по дълго.

r0si
12-13-2011, 20:42
И аз бях ползвала същия шампоан на Билка и не останах доволна.

r0si
12-14-2011, 00:25
Търся си нещо, което ще ми оформя добре къдриците, да не е пяна, лак, гел, да не я сплесква (слагам и на следващия ден-О,ужас), да не уврежда и най-важното да НЕ я изсушава. Някой да е ползвал нещо подобно или да е чул добри отзиви за нещо такова ?

FuCKkK13
12-14-2011, 09:35
^ няма нещо,което да не вреди с химия.. всичко вреди малко или много,но наистина най-добре е така отколкото с преса или маша.. и все пак.. активатор за къдрици ? - аз преди доста време съм ползвала (може би преди 3-4 години) и не помня марката,но преди 2-3 месеца една приятелка сподели,че от доста време ползва активатор и е доволна,но не знам за марка..

за стимуланта - според мен той сам по себе си е достатъчен,но пак може да го добавите в маските.. не знам защо всички така се шашкате с тоя стимулант ;д.. гледайте на него като масло.. както добавяте маслата в различни маски - така и него :) ..а за загряването.. това си е въпрос на личен избор,но все пак като се загрее нещо по-бързо започва да действа и по-бързо се усвояват съставките.. може да го сложите на главата и като си завиете косата отгоре със сешоар да затоплите :)

за продуктите на билка - не знам.. чувала съм добри отзиви за техни продукти,но за шампоан не съм ползвала.. но като гледам момичетата не са доволни :)

аз днес ще си направя маска ако имам време.. :)

mariam123
12-14-2011, 10:40
Каква маска мислиш да си правиш? Аз днес си намерих една снимка от май месец, където бретона ми е до очите, а сега е под брадичката и останах изумена, колко ми е пораснала косата за 7 месеца. Имам и спешна нужда от фризьор, косата ми доста изгоря, след като 3-4 пъти ползвах ретро преса, но ми е писнало от некадърни фризьори.

FuCKkK13
12-14-2011, 10:47
^ ами още не знам,най-вероятно обичайната,но не знам дали изобщо ще си правя.. ако си правя ще напиша какво съм сложила.. иначе защо не пуснеш снимка от май и от сега? :) и да.. и аз доста често не попадам на добри фризьори ..

strawberry88
12-14-2011, 12:01
Аз днес ще си правя маска с жълтък,зехтин и може вит.Е да сложа. :)