View Full Version : Всичко за косата..vol.3
Страници :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
Colombia
11-26-2011, 16:35
Катранения шампоан за какво е?
Заздравява косъма и е против пърхот.
Ползвам го най-вече като съм правила маска.1 отмивам с него,после с другия.
LoveSick95
11-26-2011, 17:42
^ не,няма проблем,но след това задължително направи почивка !!!
Дам, и за това щях да питам :D Бях чела назад, ама не се сещам по колко беше почивката и кога :-o ми при теб поне един месец ще трябва да направиш почивка :)
Един месец маски и витамини и после един месец почивка? През това време може ли маски със стимуланта или други масла примерно?
FuCKkK13
11-26-2011, 19:00
^ не,няма проблем,но след това задължително направи почивка !!!
Дам, и за това щях да питам :D Бях чела назад, ама не се сещам по колко беше почивката и кога :-o ми при теб поне един месец ще трябва да направиш почивка :)
Един месец маски и витамини и после един месец почивка? През това време може ли маски със стимуланта или други масла примерно? може,ако ги редуваш даже тривитаминол/стимулант или масло ще е още по-добре :)
mariam123
11-26-2011, 19:16
Момичета всеки път, като се намажа със стимуланта на Икаров ,и после като я сресвам ми пада значително количество коса при вас така ли е?
Colombia
11-26-2011, 19:19
^При мен не е така.Не знам защо така ти се получава...
brutaLxxbunny
11-26-2011, 19:20
Момичета всеки път, като се намажа със стимуланта на Икаров ,и после като я сресвам ми пада значително количество коса при вас така ли е?
Абе,и аз да ти кажа бях така,за това и не го ползвах повече.
FuCKkK13
11-27-2011, 06:26
Момичета всеки път, като се намажа със стимуланта на Икаров ,и после като я сресвам ми пада значително количество коса при вас така ли е? може да е от сезонен косопад,въпреки че вече трябваше да е започнало да ти минава ( и при мен още не е спрял напълно)
иначе преди като съм ползвала не е било така.. не знам.. или спри да го ползваш,или го остави и след време,когато няма как да е от сезонен косопад пробвай и ако пак е така - знаеш :)
Ou7oFmYhEaD
11-27-2011, 06:35
и аз имам тоя косопад, много гадно пада при ресане
FuCKkK13
11-27-2011, 10:25
такам.. намазах се с обичайните неща - тривитаминол,мед,зехтин,ма ,ракия,оцет,жълтък,хума,кис ело мляко.. ще стоя няколко часа :)
някой др. вече направи ли си маска ?
Colombia
11-27-2011, 12:07
Аз да кажа,че съм по доволна от рициновото масло като че ли повече в комбинация с други съставки.
Кисело мляко,жълтък,хума,мед и т.н.
Colombia
11-27-2011, 12:10
Ммм...да ви се похваля 8) :grin: :D
Днеска се видях с едни момичета и изрично ме питаха какво си правя с косата и какви грижи полагам,защото била доста пораснала и здрава.
Казах им и май ги зарибих най-вече по маслата. :D
FuCKkK13
11-27-2011, 14:36
Днеска се видях с едни момичета и изрично ме питаха какво си правя с косата и какви грижи полагам,защото била доста пораснала и здрава.
Казах им и май ги зарибих най-вече по маслата. :D ее браво :) .. защо не пуснеш снимка ? :)
а иначе видях в другата тема за кристалите,но не знам защо не мога да напиша коментар - нещо се бъгва :D .. иначе кристиан оф рома с ленено семе :)
brutaLxxbunny
11-27-2011, 15:45
И аз да се похваля.Да не повярваш,но ползвам хининов шампоан месец-два и има разлика в дължината :grin: Скоро ще пусна и снимки,защото имам опасения,че косата ми не е хубава (маниачка,да,знам..).
Ммм, аз пък изобщо не останах доволна от хининовия шампоан.. Така че, да, може да пуснеш снимка : )
FuCKkK13
11-27-2011, 16:14
^ да,и аз искам снимка :)
иначе стоях с маската 5 часа :)
Colombia
11-27-2011, 17:24
Казах им и май ги зарибих най-вече по маслата. :D ее браво :) .. защо не пуснеш снимка ? :)
а иначе видях в другата тема за кристалите,но не знам защо не мога да напиша коментар - нещо се бъгва :D .. иначе кристиан оф рома с ленено семе :)
Щото USB кабела се прецака и нищо не мога да кача. 8-)
Иначе с удоволствие.
Благодаря за името на кристалите.Ти ги беше споменавала и друг път,ама викам пак да попитам. :lol:
FreshJuice
11-27-2011, 17:55
КОлко струват тези кристали? :)
strawberry88
11-27-2011, 17:59
КОлко струват тези кристали? :) За 15 мисля,че последно мама ги купи. :)
FuCKkK13
11-27-2011, 18:13
КОлко струват тези кристали? :) 13 - 100ml. :)
malka_sladkka
11-28-2011, 10:32
Намазах се със стимуланта на Икаров и ще постоя с него поне 2 часа, мисля към четвъртък пак за се намажа. Започвам отново 2 пъти в седмицата с маските, че гледам косата ми малко се е поизтощила, а нямах възможност последния месец да си правя никакви маски :( Също реших и да спра да се боядисвам с боя, а с къна... Да, знам че не пада, но си мисля, че е по-щадяща. Какво мислите?
strawberry88
11-28-2011, 15:06
Намазах се със стимуланта на Икаров и ще постоя с него поне 2 часа, мисля към четвъртък пак за се намажа. Започвам отново 2 пъти в седмицата с маските, че гледам косата ми малко се е поизтощила, а нямах възможност последния месец да си правя никакви маски :( Също реших и да спра да се боядисвам с боя, а с къна... Да, знам че не пада, но си мисля, че е по-щадяща. Какво мислите? Да,определено къната е по-щадяща за косата. :)
Аз пък след малко ще се намажа с пшенично масло само и ще стоя така около 2 часа.
FuCKkK13
12-01-2011, 16:26
аз вчера се намазах с традиционната ми маска .. тривитаминол,мас,зехтин,,ра кия,жълтък,кисело мляко,аспирин,оцет и хума
и вече наистина трябва да си купя някакво масло,забравих да кажа - стоях с маската 4 часа .. иначе да ви кажа от проф.шампоан съм много доволна :)
FuCKkK13
12-01-2011, 18:10
ей някой правил ли си е маска ?
иначе аз мисля скоро (след като ми свърши тривитаминола) да си направя една маска с банан.. примерно да сложа банан + зехтин на косата и да стоя така 2-3 часа или само намачкан банан.. как мислите ? .. иначе сега след това шишенце тривитаминол пак ще направя една кратка почивка от 2 седмици :)
FuCKkK13
12-02-2011, 11:12
момичета,темата замря :(
nikoleta1506
12-02-2011, 11:28
ей някой правил ли си е маска ?
иначе аз мисля скоро (след като ми свърши тривитаминола) да си направя една маска с банан.. примерно да сложа банан + зехтин на косата и да стоя така 2-3 часа или само намачкан банан.. как мислите ? .. иначе сега след това шишенце тривитаминол пак ще направя една кратка почивка от 2 седмици :)
А банана е за?
FuCKkK13
12-02-2011, 12:33
^ ами за подхранване ще си го сложа.. иначе се слага най-често на коса,която е суха,изтощена.. и т.н. :)
иначе да ви кажа днес си взех масло от пшеничен зародиш отново и ще си го слагам в маските :)
LoveSick95
12-02-2011, 13:04
Сега си правя маска ^^ Някой друг?
nikoleta1506
12-02-2011, 13:22
Аз утре ще правя.
FuCKkK13
12-02-2011, 13:28
^ каква маска си направи ? .. иначе аз си правих сряда и ще си правя чак в неделя :) .. както казах днес си купих и масло от пшеничен зародиш,а утре ще отида да си купя зехтин.. след като ми свърши тривитаминола мисля да си купя ампули и да си ползвам само тях.. т.е. да направя пак почивка от маските от около 2 седмици,но се чудя да направя почивка от 2 седмици и да ползвам само шампоан,а после ампули 2 седмици и чак тогава с маските,или само 2 седмици шампоан + ампули да ми е почивката.. как мислите ?
LoveSick95
12-02-2011, 13:40
Ами стимулант на икаров, бадемово масло, мляко, жълтък, ракия, зехтин... не сложих тривитаминол, щото видях че му е минал срока на годност и не исках да тествам. :D
Иначе мисля, че е по-добре да си направиш почивката месец - две седмици шампоан и две седмици ампули. Смисъл, аз лично съм много 'наплашена' да не стане обратен ефекта от маските, затова предпочитам да си чакам. :D
А имала ли си масло от женшен? Май така беше, видях го като си купувах бадемовото масло и четох че било добро. ^^
FuCKkK13
12-02-2011, 13:52
^ не съм си купувала по простата причина,че все забравям,но съм мислела да го пробвам преди.. сега вече дори се отказах :-D .. ако си купиш да споделиш дали си доволна :)
иначе аз и днес така направих.. мислех да си взема или бадемово или жожоба,но нямаше жожоба,а бадемовото съвсем забравих за него и направо грабнах от пшеничен зародиш.. но нищо.. като свърши сиг. ще си взема бадемово :)
FuCKkK13
12-02-2011, 13:53
извинявай,забравих да те попитам.. колко време мислиш да стоиш с маската ? :)
LoveSick95
12-02-2011, 14:06
Два-три часа, че съм си изтеглила едно сериалче и смятам да си го гледам.
Иначе от маслото от пшеничен зародиш как/по колко го нанясаш? ;д
И масло от гроздови семки ползвала ли си?
FuCKkK13
12-02-2011, 14:22
^ да,ползвала съм и го слагах в маските (бях изхабила 2 шишенца едно след друго и спрях да си купувам) бях доволна честно казано.. иначе маслото от пшеничен зародиш.. ми и него го слагам в маските.. по 1 сп.л. някъде,, а понякога след баня 1-2 капки си слагам на ръцете,разтривам и го слагам по краищата без да отмивам.. като кристали,понеже е против цъфтеж :)
Здравейте, утре смятам малко да се подстрижа, ще махна малко от краищата, че имам малко нацъфтяло.
Напоследък забелязвам, че са ми много сухи краищата, слагам си балсам с измиване и спрей на Глис след това, но пак е така. Препоръчайте нещо, за да не седи толкова суха в краищата. Не използвам преса от 5-6 месеца, изправяла съм се към 5 пъти макс.. Ще съм благодарна ако ми препоръчате някакъв продукт :)
MegiBoOm
12-02-2011, 18:08
И моята коса като е цъфналааа пак, та няма оправия.
То се е видяло,че сега преди празниците ще ходя на фризьор.
Иначе като цяло я поддържам здрава, ала напоследък доста сухичка ми се вижда.
FreshJuice
12-02-2011, 18:31
FuCKkK13 писала си в другата тема нещо за вода смесена с лимонов сок.. За какво я използваш? :)
FuCKkK13
12-02-2011, 19:27
^да,извинявай,но чак сега видях,че си писала и в другата тема :) ами като лак.. придава и блясък,но най-вече за фиксация :)
psych0 не знам как си с паричките,но ти препоръчвам или кристали професионални на кристиан оф рома с ленено семе или ето това:
http://zlatnaribka.com/koprinen-vyzstanovqvasht-kompleks-chi-silk-infusion-50-ml-271-2087.html :)
не съм го ползвала,но съм си слагала 1 път от него (от една приятелка) и бях очарована,замислям скоро да го купя,но ще видя кога,защото сега и преса ще си купувам :)
друго,което мога да ти предложа.. за да не ти цъфтят краищата - масло от пшеничен зародиш,а за мекотата и т.н. на косата можеш да ползваш масло от жожоба :)
А какво е съотношението вода лимон и как го нанасяш ?
Сега ще си направя маска и мисля да е със зехтин, бадемово масло, кисело мляко и мед.. Става ли за изтощената ми и много суха коса?
FreshJuice
12-02-2011, 21:00
^^^ и аз това исках да попитам :)
FuCKkK13
12-03-2011, 06:33
^ извинявайте,че чак сега ви отг.,но снощи имах проблем с интернета.. да.. идеална е за изтощена коса :)
иначе за лимона - ами аз все не мога да уцеля количеството.. единия път ми става много твърдо,другия път съвсем лека фиксация.. абе общо взето трябва да прецениш според косата.. иначе около 1:2 -лимон вода.. :) но пак казвам.. зависи от косата :)
Ползвали ли сте продукти на Christian of Roma? И от кои сте доволни, и от кои не?
Момичета днеска се подстригах, махнах си всичко нацъфтяло, то не беше много...
Краищата ми бяха доста сухи, махнах което можах.. Доста я скъсих косичката, но поне сега ще расте, защото ми се струваше, че с тези краища не растеше въобще.. :)
FuCKkK13
12-03-2011, 18:19
lqlq89 ползвала съм техни кристали от които бях доволна :)
^ Да, за кристалите знам. Питам дали и от някои други продукти сте доволни?
Сега ще си правя маска..скоро не съм писала, но не съм и спряла.
Момичетаа, пред дилема съм. Ако може да помогнете малко : )) значи, от лятото насам не съм си правила никакви маски. Само хининова вода и пия добавка цинк+биотин.
Сега, към края на декември излизам във ваканция до към края на февруари и ще имам време да си поглезя малко косичката, ще спра всякакви преси и др термични обработки.
Та въпросът ми е според вас кое е по-добре - стимуланта на Икаров или бадемово масло (пак на Икаров). Стимулантът е специално за коса, мнооого положителни мнения чета за него, както тук, така и по други форуми и от мои близки, но пък бадемовото масло се води, цитирам - "най-мощният стимулант за растеж на косата", а моята цел е до май месец да ми порасне косата възможно най-много.
RainBerry
12-04-2011, 11:46
Момичета, да ми препоръчате шампоан.. За косата ми - дълга е, склонна към омазняване, но през зимата е по-скоро суха по дължината и склонна към омазняване в корените. Отделно искам да я подхраня, защото макар и да не използвам преси и глупости, пак ми изглежда изтощена... някак не е жива. Та, общо взето е това, мерси предварително.. ^^
vampire_girl_
12-04-2011, 12:48
Здравейте! :] Някоя от вас,използвала ли е шикакай и/или амла?
strawberry88
12-04-2011, 13:22
Ползвали ли сте продукти на Christian of Roma? И от кои сте доволни, и от кои не?
Ползвала съм маска със сусам и кристали и съм доволна.
FuCKkK13
12-04-2011, 14:30
taamara - ако е задължително да е някое от тези двете - СТИМУЛАНТА !
RainBerry - регулиращ секрецията шампоан,но не си взимай за мазна коса !!!.. за възстановяване.. елсев пълно възстановяване 5, глис - черната серия,а най-добрия вариант е проф. шампоан ;) .. :)
vampire_girl_ - не съм ползвала :)
иначе аз днес нямах време за маска и най-вероятно ще се намажа само със тривитаминол за половин,един час (нямам повече време) и ще се изкъпя,просто пътувах и така
а сега да ви се оплача.. по принцип мислех 4 пъти в месеца да си горя косата,но напоследък този режим взе да ми се разваля и се дразня много.. и косата ми е станала доста суха,за това започвам да ползвам и кристали.. знам,че е химия и т.н. и че може маслото от пшеничен зародиш,но и без това си бях купила пак кристали на кристиан оф рома и стоят наполовина.. така че до зимната ваканция процедурите ми са : маска с тривитаминол,проф. шампоан,купена маска само по краищата,кристали.. знам,че са много но няма как,а и скоро ще ми свърши тривитаминола и ще направя почивка,а след почивката от 2 седмици ще ползвам 2 седмици ампули :)
И аз клоня към стимуланта, но се зачудих, ако например в сряда ползвам стимуланта, а в неделя бадемовото, дали ще й дойде много на косата да я мажа с такива мазни продукти 2 пъти в седмицата ?
FuCKkK13
12-04-2011, 15:33
намазах се с масло от пшеничен зародиш и ще стоя 1 час :)
FuCKkK13
12-04-2011, 15:36
taamara - каква ти е косата по принцип и боядисваш ли я или не ? .. абе като цяло ми я опиши суха,мазна,нормална,склонн към омазняване ?
FuCKkK13
12-04-2011, 15:41
RainBerry - забравих да ти кажа.. можеш да си вземеш лосион за регулиране на омазняването и подхранващ шампоан :)
vampire_girl_
12-04-2011, 16:00
намазах се с масло от пшеничен зародиш и ще стоя 1 час :)
После изплакваш ли го?Аз го използвам,вместо кристали и съм много доволна.
За амлата четох,че е /като/ естествен балсам и общо взето,все хубави неща.Смятам да я пробвам,дори да не получа отзиви :р
FuCKkK13
12-04-2011, 16:03
^ като я пробваш да споделиш дали си доволна :)
а иначе ще го измия,но аз си намазах цялата коса,иначе и аз съм го ползвала след баня само по краищата :)
taamara - каква ти е косата по принцип и боядисваш ли я или не ? .. абе като цяло ми я опиши суха,мазна,нормална,склонн към омазняване ?
Океейй, дълга под раменете, доста чуплива, гъста. Бих я определила като нормална. Мия я два пъти в седмицата, което мисля, че е много добре. Боядисах я края на август, тъмно кестенява, сега боята вече се отми и си е моя цвят, не смятам да боядисвам повече.
http://prikachi.com/images/773/4079773j.jpg
http://prikachi.com/images/983/4108983t.jpg
FuCKkK13
12-04-2011, 16:36
^ нещо не ми излиза нищо написано.. само на мен така или ? :)
иначе това,което се е изтрило (не знам защо става така) беше склонна към омазняване :)
Нещо имам проблеми с новата версия на форума :д не се харесваме май, май ...
ето, това написах в горния пост, нз защо не излиза:
Океейй, дълга под раменете, доста чуплива, гъста. Бих я определила като нормална. Мия я два пъти в седмицата, което мисля, че е много добре. Боядисах я края на август, тъмно кестенява, сега боята вече се отми и си е моя цвят, не смятам да боядисвам повече.
http://prikachi.com/images/773/4079773j.jpg
http://prikachi.com/images/983/4108983t.jpg
FuCKkK13
12-04-2011, 17:14
^ косата ти е много хубава :)
бях я видяла и в друга тема.. хм.. щом е така мисля,че няма да и дойде много мазното,но не прекалявай :) .. като казвам да не прекаляваш,го казвам в смисъла с количеството ;) .. иначе маслата по принцип регулират омазняването,което също ще е + :) .. но най-добре опитай така 2-3 седмици и виж.. ако ти дойде много мазняването просто единия път в седмицата пропускаш и така :) .. все пак не мога да ти кажа с точност,защото при всеки е индивидуално,но ти казах какво предполагам :)
успех с косичката.. бтв. на мен стимуланта ми се отразява много добре и доста бързо ми расте с него косата.. някъде бях виждала оплаквания от него,че са го развалили и т.н.,но според мен не е така :) .. още си ми действа добре :)
FuCKkK13
12-04-2011, 17:16
ох,забравих.. сега излязох от банята и още не мога да кажа как си чувствам косата и сега ще сложа кристали по краищата и като изсъхне ще споделя,въпреки че и преди съм се мазала само с масло от пшеничен зародиш :) .. отново щях да забравя.. значи понеделник ще си купя хубав зехтин за маските за косичката :)
^ Благодаря ти много : )) и аз много си харесам косата, дано не стане така че да започне по-бързо да се омазнява от маслата, но не вярвам : )) ще започна със стимуланта и ще докладвам в темата как ми се отразява :)
FuCKkK13
12-04-2011, 18:13
момичета,един въпрос към всички.. колко често ползвате преса (няма значение само в корените,изправяне или ретро и т.е.) и правите ли почивки от пресата (дори и 2 седмици да е ) ? :)
Despicable95
12-04-2011, 19:18
Аз си слагам Хининова вода и Бадемово масло! Наистина съм доволна от тях осовено от бадемовото масло. Прави косата ти по-лека, по-нежна, блестяща и так дале.. а Хининовата вода трябва да си я слагаш много равномерно, защото ако не една част може да ти порасте а друга не .. но наистина расте :)
brutaLxxbunny
12-04-2011, 20:04
момичета,един въпрос към всички.. колко често ползвате преса (няма значение само в корените,изправяне или ретро и т.е.) и правите ли почивки от пресата (дори и 2 седмици да е ) ? :)
Не си изправям косата от доста дълго време,но пък бритона си го изправям при всяко къпане.
FuCKkK13
12-05-2011, 10:19
да ви кажа..косата след маслото от пшеничен зародиш ми беше много мека,още в банята.. после с комбинация от купената маска по краищата,а преди това проф.шампоан + след баня кристали беше много мека и хубава. направо не мога да и се нарадвам.. и не е толкова суха.. и започвам както ви казах след всяко къпане кристали :)
Всеки ден си изправям бретона. Косата я изправям със сешоар един път в седмицата и дооправям леко с пресата някои кичури. Вафли - доста често ...
victoriassecret1
12-05-2011, 15:41
Кажете коя маска е по-хубава - на Миосотис или на Денис? :)
FuCKkK13
12-05-2011, 16:12
^ каква ти е косата ? и за коя точно маска на Денис питаш ? .. :) и
victoriassecret1
12-05-2011, 16:18
Мазна в корените, но суха по краищата. Трябва ми за засилване на растежа най-вече.
LoveSick95
12-05-2011, 19:19
ох,забравих.. сега излязох от банята и още не мога да кажа как си чувствам косата и сега ще сложа кристали по краищата и като изсъхне ще споделя,въпреки че и преди съм се мазала само с масло от пшеничен зародиш :) .. отново щях да забравя.. значи понеделник ще си купя хубав зехтин за маските за косичката :)
Купи си хубав зехтин, аз имам един много хубав и има много добри резултати.
Аз да си покажа косицата /малко потретирана с маша, ама все пак... ;д/
http://img10.imageshack.us/img10/3721/img0355b.jpg
brutaLxxbunny
12-05-2011, 20:42
Мазна в корените, но суха по краищата. Трябва ми за засилване на растежа най-вече.
Моята е същата и е отврат.Защото трябва да я къпя през ден,искам да я пускам дълга,а е суха в краищата и цъфти.Se supeer! |(
FuCKkK13
12-06-2011, 11:18
victoriassecret1
щом ти трябва за растеж не бих ти препоръчала купена маска.. защото 1во тя се слага само по дължината и така не подхранва,а е като балсам 2ро омазнява корените ако се нанесе в корените .. т.е. само за краищата ще има положителен ефект... ако е задължително от тези двете -Миосотис,но ти препоръчвам да си правиш домашни маски,а купената да я слагаш само по дължината или само по краищата.. :)
LoveSick95 имаш много хубава коса :) .. а тук щом е с маша по принцип каква ти е ? :)
brutaLxxbunny щом ти е суха в краищата защо не си правиш изсушаващи маски в корените,а по дължината да я мажеш с масло от пшеничен зародиш ? .. така уж в корените ще е малко по-добре уж краищата няма да са ти толкова сухи и няма да цъфтят,защото това масло е точно против цъфтеж и след баня пак може да слагаш от него малко без да го отмиваш като кристали (1-2 капки) а и може кристали.. както решиш :)
аз мисля утре да си правя маска :)
brutaLxxbunny
12-06-2011, 11:49
Да,обмислях го това и скоро-скоро ще си взема масло от пшеничен зародиш.Но първо ще отида на фризьор,защото косата ми е много нацъфтяла.Иначе аз нямам много време за маски,даже изобщо.Много съм заета през годината.Маска си слагам Миозотис в банята за 2-3 минути.
nikoleta1506
12-06-2011, 14:00
Момичета днес си купих маската на DENISE с плацента и искам да попитам има ли доволни от нея и вие къде си я нанасяте, защото продавачката ми каза да я нанасям и да масажирам скалпа и се учудих.... :)
FuCKkK13
12-06-2011, 14:01
^ ахам,но не очаквай кой знае какъв ефект за растеж :) ..
иначе да ви кажа аз започнах да спа на плитка,защото от ланеца много ми се заплита и накъсва косата.. :)
FuCKkK13
12-06-2011, 14:05
nikoleta1506 сега ще ти кажа едно противоречие по принцип.. значи нали маската по принцип се слага с някаква цел и би трябвало да се нанася по корените,защото всъщност от там расте косата,но купените маски не трябва да се нанасят в корените,защото омазняват.. това вече в твой избор дали ще я нанасяш в корените.. аз ти предлагам да опиташ 2-3 пъти и ако ти омазнява да започнеш да я нанасяш само по дължината,но имай в предвид,че това е купена маска и ефекта няма да е както с домашните,защото купените са си направо нож с две остриета (говорим за косата като цяло,иначе само за краищата са си супер :) ) има полезно в тях,но и доста химия.. иначе от тази маска има доста доволни момичета :)
преди моята професионалната се чудих дали да си купя данис или миосотис :) за мен и двете са добри,но предпочитам професионалната :)
FuCKkK13
12-06-2011, 14:06
а да ви кажа,че забравих.. значи преди си бях по-доволна от старата проф.маска,но сега и тази започна да ми прави много мека косата.. :)
nikoleta1506
12-06-2011, 14:20
Да знам, точно за това противоречие се замислих и аз... Ако някой я е ползвал нека сподели :) Аз ще продължавам с домашните маски ще ползвам и тази... Сега като ми свърши тривитаминола ще си купя стимуланта на Икаров, че след 2 седмици няма да имам толкова време за маски :)
FuCKkK13
12-06-2011, 14:49
^ ами тогава я нанасяй само по дължината :)
nikoleta1506
12-06-2011, 14:52
Ами това и ще правя :)
strawberry88
12-06-2011, 17:10
а да ви кажа,че забравих.. значи преди си бях по-доволна от старата проф.маска,но сега и тази започна да ми прави много мека косата.. :)
Каква ти е професионалната маска? :)
FuCKkK13
12-06-2011, 17:17
^ ами аз бях писала.. не е наливна,но аз си взех половината ;д.. малко съм с привилегии .. иначе не знам каква е..смисъл марка,но е с вит.А. и вит.Е. и ленено семе и още нещо май беше,но може и само тези неща :)
FuCKkK13
12-07-2011, 10:43
^ направих си маска с тривитаминол,жълтък,кисело мляко,масло от пшеничен зародиш,зехтин,оцет,ракия,х ума и мед :)
FuCKkK13
12-07-2011, 11:18
забравих да кажа.. купих си и витамини + бирена мая :) те също помагат за косата :)
FuCKkK13
12-07-2011, 11:28
някой друг днес ще си прави ли маска ?
п.с. извинявам се за постовете един след друг,но все имам какво да добавя..
От много време се каня, но винаги забравям да ви попитам .. та според вас тезмозащитният спрей до напълно ли защитава косата или ..?
FuCKkK13
12-07-2011, 12:38
^ не.. нищо не може да защити косата до 100% от пресата.. ако ще и 5 продукта наведнъж да сложиш.. предпазва я,но не напълно.. :)
FuCKkK13
12-07-2011, 14:42
стоях с маската около 3 часа и половина,сега стоя с кърпа и след малко ще си сложа кристали и ще си сплета косата на плитки :)
victoriassecret1
12-07-2011, 14:53
FuCKkK13, от кои витамини забелязваш ефект, защото и аз обмислям да си взема, но не знам кои.
brutaLxxbunny
12-07-2011, 15:00
Ммм,аз да попитам тук.Понеже пише,че Себорал Форте се "втрива" в корените и след това не се мие,се чудя как точно да процедирам.Вие си миете косата със шампоан и след това слагате Себорал-а,нали?
FuCKkK13
12-07-2011, 15:27
victoriassecret1
ами пила съм геритамин нео,но не видях особен резултат върху косата.. сега пия обикновени,които се разтварят в вода и съм си купила такива,които са + биотин.. и бирена мая си взех.. и ще ги взимам заедно.. по 1 витамин на ден и по 3 таблетки бирена мая (по принцип трябва по 6 на ден,но аз реших по 3,за да не ми дойде много витамин А) в бирената мая също има биотин.. не ги пия толкова за косата,колкото за имунната система,защото сега с това студено време,но го написах,защото все пак помагат и а косата :) .. на бирената мая,ако си ползвала си пише че е за лице,кожа и нокти помага :)
brutaLxxbunny - себорал форте се слага точно като хининовата вода :) .. къпеш се,излизаш от банята подсушаваш си косата с кърпа (ако го правиш) и си нанасяш себорал форте в корените и си оставаш косата да изсъхне или там каквото ще я правиш и това е :)
Кое ще ми препоръчате за по-бърз растеж - Стимуланта на Икаров или Фитовал ?
FuCKkK13
12-07-2011, 16:36
^ стимуланта :)
strawberry88
12-07-2011, 17:52
И аз съм ''за'' стимуланта! :)
Аз за поддържането на косата си използвам маски като,наблягам на домашните по 1-2 в седмицата я мажа,но задължително гледам да слагам зехтин и яйце . Доволна съм!! Ето и снимка http://prikachi.com/images/499/3792499V.jpg :)
Имаш страхотна коса! Естестено къдрава ли си? Супер изглежда :)
Имаш страхотна коса! Естестено къдрава ли си? Супер изглежда :)
Дамм,и се радвам,че ми е такава,защото обикновено искаме това което нямаме. Благодаря ти ! :)
Да, да знам моята е доста по-къдрава и трудна за подръжка, но никак не е лошо да се разнообразявам малко с права коса :D
Да, да знам моята е доста по-къдрава и трудна за подръжка, но никак не е лошо да се разнообразявам малко с права коса :D
Оо,аз единствено мога да я изправя за празник :D Иначе не желая да си я третирам !
FuCKkK13
12-08-2011, 10:40
^ много ти е хубава косата.. аз съм я виждала и в други теми :) .. от колко време я поддържаш ? .. въпроса се отнася към всички :)
Момичета, чудя се дали да си купя Стимуланта ..на вас как ви действа , след колко време намирате разликата и каква е тя ? Също да ви попитам някой от вас ползва ли гас и каква , върши ли работа ?
Alexandraaa
12-08-2011, 11:27
Аз имам въпрос за бадемовото масло. След като го сложа на косата си и престои мога ли да си мия косата и да ползвам купешка маска ?
rebeccaa
12-08-2011, 12:08
FuCKkK13 - Може ли да ми препоръчаш нещо много ефикасно за цъфтежи и също така някакъв ефикасен продукт който да предпазва косата от пресата.Благодаря ти предварително :)
FuCKkK13
12-08-2011, 12:59
wiiwa
- купи си го, няма да сгрешиш ..на мен ми действа относно растежа и + това имам и доста блясък от него.. лично аз виждам ефект от него след около месец,защото всяко нещо иска постоянство - това за растежа,а иначе за блясъка още след 1вото миене (дори са ме питали дали ползвам кристали,че съм имала блясък,когато ползвах стимуланта)
за гаста - ползвала съм няколко пъти по 2-3 капки.. хубава ми става косата и то доста хубава,но дори и като се изкъпя мирише леко докато изсъхне ;д .. а за гаста вече не помня..
Alexandraaa
можеш разбира се.. аз си правя маски и пак си ползвам купешка като балсам само по краищата :)
rebeccaa - кристали или масло от пшеничен зародиш.. ако си чела предишния път (неделя) нямах време са маска и се намазах само с масло от пшеничен зародиш.. косата ми става много мека и хубава,а и помага за цъфтежа.. можеш да го слагаш в маските или само него преди баня и след баня или кристали,или маслото (1-2 капки разтриваш на ръцете и нанасяш по краищата като кристали) повярвай ми има ефект :)
за термопродукт - на Лореал розовото - не съм го ползвала,но една съфорумничка го ползва и казва,че е доволна,а съм чела и доста положителни мнения :) .. иначе аз ползвам на Алфапарф - ако ще си купуваш или от козметичката ти,или от магазин,които работи с техни продукти :)
^ много ти е хубава косата.. аз съм я виждала и в други теми :) .. от колко време я поддържаш ? .. въпроса се отнася към всички :)
Ами от 1-2 години някъде. И не смятам да спирам,даже все повече искам да я подхранвам и пазя :). Надявам до 12-ти клас на бала да ми е пораснала под кръста ;д Много го искамм !! :) А вие как си я поддържате и ако може снимка на косата ви .
ariimeri97
12-08-2011, 13:22
един въпрос... косата ми е леко мазна (нещо средно между нормална и мазна е) обаче бретона ми е сух. е айде обяснете ми какви маски да си направя при положение че имам и мазна отчасти, и суха отчасти....
пс - ползвам шампоан и маска на глис за суха и стресирана коса, не я видях в сайта, една с розово масло. при положение колко сух беше бретона и отчасти останалата коса, двете неща успяха доста добре да я пооправят
още един вупрос - според вас да си взема ли черния балсам на глис тоя във флакончето де
Благодаря предварително :)
rebeccaa
12-08-2011, 13:35
rebeccaa - кристали или масло от пшеничен зародиш.. ако си чела предишния път (неделя) нямах време са маска и се намазах само с масло от пшеничен зародиш.. косата ми става много мека и хубава,а и помага за цъфтежа.. можеш да го слагаш в маските или само него преди баня и след баня или кристали,или маслото (1-2 капки разтриваш на ръцете и нанасяш по краищата като кристали) повярвай ми има ефект :)
за термопродукт - на Лореал розовото - не съм го ползвала,но една съфорумничка го ползва и казва,че е доволна,а съм чела и доста положителни мнения :) .. иначе аз ползвам на Алфапарф - ако ще си купуваш или от козметичката ти,или от магазин,които работи с техни продукти :)
Благодаря ти , страшно много !
FuCKkK13
12-08-2011, 13:56
Mirelaa наистина ти пожелавам да ти порасне колкото искаш косата до бала :) .. а иначе.. снимки има по-назад в темата..ако искаш се поразрови.. или другите момичета да пуснат снимки,но аз съм пускала достатъчно вече :) .. иначе общо взето я поддържам с домашни маски,купена маска по краищата.. има периоди в които ползвам кристали,но не постоянно.. старая се да си купувам добри шампоани и термопродукти..опитвам се да спазвам малките,но важни точки за поддържане на косата.. като да не се реше със ситен гребен мокра и т.н... това е общо взето :)
ariimeri97
наистина такова нещо не съм срещала.. косата ти е нормална склонна към омазняване :) .. иначе не знам.. пробвала ли си с масла ? те би трябвало да регулират омазняването... или да си правиш маски,които изсушават,а на бритона да го мажеш с някакво масло или зехтин.. по някакъв начин да е различно.. нз.. наистина доста странно .. а за черния балсам на глис.. според мен е добре да си го вземеш.. впрочем каква ти е косата,че ползваш такива продукти.. т.е. н какво си я подлагала ? че ползваш продукти за суха и стресирана коса ? :)
rebeccaa
моля..ако има нещо друго питай :)
Днес си взех стимуланта. Имам няколко въпросчета:
Преди всяко миене ли да си го нанасям ?
Moже ли да го редувам с някоя маска за коса (или примерно да се намажа само с бадемово масло)
След като измия стимуланта, може ли да си впръсквам хининова вода или ще е дойде прекалено много на косата ?
FuCKkK13
12-08-2011, 14:22
^ колко пъти си миеш косата ?
можеш да го ползваш до 2 пъти в седмица,няма проблем да го редуваш,но ти препоръчвам да не го редуваш с бад.масло,защото стимуланта е масла и билки разтворени в бадемово масло.. т.е. бад.масло в него е най-много.. с други маски според мен ще е по-добре.. и да,можеш да впръскваш хининова вода :)
Ами стимуланта може ли да се размазва надолу по крайщата, защото точно заради тях ползвам бадемово масло понеже са доста сухи ...
FuCKkK13
12-08-2011, 15:39
стимуланта се нанася в корените и по дължината.. т.е. може :)
brutaLxxbunny
12-08-2011, 16:50
Обещах снимка на косата ми (http://i186.photobucket.com/albums/x307/Destiny_Child/P271111_2009.jpg). Съжалявам за лоошото качество и светлина,ама се сетих да се снимам в една приятелка xD + цветът на косата ми е тъмно рус,но тук си е излязъл направо кафяв :D
FuCKkK13
12-08-2011, 16:53
^ хубава ти е косата... а тук правила ли си я нещо ? .. иначе и моята коса на снимки излиза по-тъмна,но нищо :)
brutaLxxbunny
12-08-2011, 16:58
Не,тука е al-naturale :D
Alexandraaa
12-08-2011, 17:05
Ето снимка преди да започна да се грижа за косицата си както трябва : http://prikachi.com/images/206/4122206E.jpg това е от преди година и нещо.
Ето и след:
къдравичка-
http://prikachi.com/images/220/4122220a.jpg
http://prikachi.com/images/229/4122229Z.jpg
http://prikachi.com/images/235/4122235U.jpg
и права с вафлички в корените-
http://prikachi.com/images/243/4122243T.jpg
http://prikachi.com/images/247/4122247Y.jpg
FuCKkK13
12-08-2011, 17:23
^ косата ти и преди е била хубава,но сега ми изглежда по-гъста :) .. иначе на 1вата снимка - това ест. цвят ли ти е ? :)
Alexandraaa
12-08-2011, 17:26
Първо благодаря! Да естествения ми цвят е, но е лятото а тогава косата ми става по светла. Иначе косата ми на първата снимка е доста третирана затова изглежда по-рядка. Но сеге при всички случаи е по добре. :)
Момичета здравейте и от мен. Темата много ми хареса, затова и аз реших да се присъединя. Молят въпрос е следният мога ли например преди баня да си сложа маска или някакво масло да поседя няколко часа и след като я измия да нанеса за 3-4 минутки маската МИОЗОТИС (вчера си я купих и нямам търпение да я използвам. )
и ако може накво балсамче за суха коса.. с вазможно най- малко химия. Благодаря предварително :)
Alexandraaa
12-09-2011, 09:10
Попринцип аз съм доволна от бадемовото масло отскоро го ползвам но има ефект. Не е точно балсам, но е доста ефикасно и е природен продукт. Колкото до маските и аз попитах същото и ми казаха, че може. Успех ! :)
Днес пак ще си правя маска - зехтин, бадемово масло, мед, лимонов сок, 2 жълтъка, ракия, хума (това имам :D )
FuCKkK13 става ли ? :D И каква долу-горе трябва да ми е дозировката, че предния път остана много маска, а и ми се струва че прекалих със зехтина ... :D
FuCKkK13
12-09-2011, 10:09
Ani777
можеш,но нали знаеш,че купената маска не се слага в корените,а по дължината :) .. иначе гледам,че питаш за балсам.. с отмиване или без ? .. ако е с отмиване няма нужда от балсам,щом ползваш купена маска.. тя е г/д. като балсам и г/д, има същата роля.. а и ако слагаш домашна маска,шампоан,купена маска,балсам ще и' стане много на косата :).. за това те съветвам ако искаш балсам с отмиване да си купиш след като изхабиш маската,а ако искаш без - флуидите на Глис :) .. оранжевия примерно :)
r0si
ако косата ти е нормална маската е супер :)
а иначе за дозировката,зависи колко ти е дълга косата.. просто преценявай г/д. на око.. миналия път колко ти е била и колко е останало и така сметни сега колко г/д. трябва да е.. и на мен ми остава понякога,но по 1 лъжица,а това не е нищо :) .. колко ти е дълга косата ? така смятам,че ще преценя г/д. :)
Ами косата ми е къдрава, съответно много суха, дълга е някъде до средата на гърба ми и е сравнително гъста. Какво да махна или сложа в маската, за да стане за суха, изтощена и без много блясък коса?
FuCKkK13
12-09-2011, 10:42
^ ами от всичко по 2 лъжици.. от зехтина и бадемовото масло по повечко..за да ти стане маската за суха коса.. или махни хумата.. + можеш да добавиш мас или някакво друго масло :)
Добре махам хумата и мисля да я заместя с кисело мляко (няма с какво масло да я заместя). Ще стоя поне 2 часа. След като я измия един път с шампоан мисля да я мина с оцет и след това с балсам. Реших да пробвам и една плитчица от ютуб и съм готоваа за довечера :D
FuCKkK13
12-09-2011, 11:49
^ ако ще слагаш оцет слагай 1во шампоан,2ро балсам и последен оцете,защото не трябва да се отмива.. :) .. каква плитка си си харесала ? :)
http://www.vbox7.com/play:0a35272c Петата - изглежда ми лесна, пък да видим, че съм от отбора "пречат ми ръцете, пречат ми и двете" ... :D
FuCKkK13
12-09-2011, 12:27
^ ахамс :) .. аз пък мога да плета почти всякакви плитки,но на някой друг.. на себе си не мога ;д
FuCKkK13
12-09-2011, 16:35
^ колко стоя с маската ?
аз неделя най-вероятно ще си правя
Стоях близо 3 часа. Обикновено се сресвам докато съм с балсама, иначе не мога да я вчеша, обаче този път имах голяям проблем близо половин час я вчесвам и все се заплиташе от средата и изглеждаше някак си суха - мисля че ще е от меда или от шампоана ( http://www.kozmetika.bg/show/KLORANE/26335_%D0%A8%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BE%D0%B0%D0%BD-%D0%B7%D0%B0-%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%B8%D1%8F-%D0%B8-%D0%B1%D0%BB%D1%8F%D1%81%D1%8A%D0%BA-%D1%81%D1%8A%D1%81-%D1%81%D0%B5%D0%B4%D1%80%D0%B0/ ). Сега е някак твърда и изглежда като изгоряла, дали не е от ракията? А когато видях, че няма да стане с балсама на Клоран да се вчеша си сложих малко балсам на Лореал и 2 капки бадемово масло и нямах никакъв проблем. Завърших процедурите за днес с 300 мл топла вода с 1с.л. оцет. и преди малко си сложих малко изтискан лимон и сега вече изглежда добрее :)
FuCKkK13
12-09-2011, 17:44
^ ами колко ракия сложи ? .. но едва ли е от ракията.. ако сложи повече омазняващи съставки като количество говоря едва ли ще е от ракията..
От всичко по 1 с.л , зехтин 3с.л., бадемово 1с.л
FuCKkK13
12-09-2011, 18:20
^ махна ли хумата ? .. то и жълтъците изсушават.. следващия път сложи и 2 сп.л. бад масло :)
FuCKkK13 благодаря за отговора. Искам още да те попитам за био шампоаните. Мисля да си купувам, би ли ме насочила към нещо добро ? :)
Махнах хумата :) Може наистина да е от жълтъците, защото преди няколко дни си правих маска от 2 жълтъка и бадемово масло и пак ми стана мн суха косата.
FuCKkK13
12-09-2011, 18:54
^ лично не съм ползвала био шампоани,но съм чувала добри отзиви за шампони на Green people,стикс.. :)
FuCKkK13
12-09-2011, 18:55
r0si - пробвай един път да я намажеш само с бадемово масло или само със зехтин ;) .. :)
Пробвах, добре стана - къдриците ми станаха на големи масури, а обикновено са на по-малки и за това реших този път да сложа още неща гледам, че тук си ги слагате по маските, та си викам що и аз да не пробвам :D
sladkish_14
12-09-2011, 19:04
А нещо за бърз разтеж?
FuCKkK13
12-09-2011, 19:12
r0si
ами да.. като ти е суха косата,така най-добре..следващия път можеш да сложиш зехтин,бас.масло,ракия и жълтък.. като от зехтина и бад.масло от 2 лъжици :)
FuCKkK13
12-09-2011, 19:13
sladkish_14 - маска за коса с тривитаминол.себорал форте,хининова вода,хининов шампоан,фрикции с билки.. много неща.. ако мислиш да правиш маски мога да ти напиша една- две :) .. бях писала в началото на темата още 1ва страница,но след като обновиха форума нещо се е изтъркало..
dqvolcheto9
12-09-2011, 19:24
Момичета кой от двата Себорала да избера Форте или другия .. и може ли да ми кажете някакво мнение..помага ли наистина против пърхута :)
FuCKkK13
12-09-2011, 19:32
^ ами себорал форте е по-силен от Себорал.. иначе в състав са еднакви.. щом имаш проблем най-добре себорал форте направо.. иначе не мога да ти кажа точно за пърхот дали е ефикасен,защото до сега съм го ползвала само за растеж и ми е помагал,предполагам ще помогне :)
dqvolcheto9
12-09-2011, 19:34
благодаря ти много ..утре ще ида до аптеката да си го купя :)
FuCKkK13
12-09-2011, 19:43
^ добре.. и да кажеш резултати след 3-4то ползване :)
Alexandraaa
12-09-2011, 20:02
Според вас трябва ли пресата да е много скъпа за да върши работа. Моята е към 20 лв. има си покритие и ме изправя хубаво, но повечето момичета казват, че пресата трябва да е скъпа (70-100лв) да има не знам си какво покритие .. и още 100 неща. Вие как мислите ?
FuCKkK13
12-09-2011, 20:14
ами.. не знам за изправянето,защото аз имам една стара,която беше около 35 лв. и е само за изправяне и си ми изправяше добре,но от гледна точка на предпазването на косата и грижите за нея - да,по-добре е по-скъпа преса с повече покрития :)
Alexandraaa
12-09-2011, 20:20
Ами попринцип аз ползвам и heatprotector и маски и най - различни продукти за коса и косата ми ми харесва и фризьорите казват, че е хубава и мисля, че обикновена преса с покритие и градуси е нормална.
Alexandraaa
12-09-2011, 20:26
Всичко гори - малко или много. Важна е грижата. :)
Наскоро на една приятелка и купиха преса за над 200лв, от не знам си каде, с не знам си кви йони (беше на Филипс) - емии ефекта беше фрапантен - изглешдаше много зле изправеното от пресата, не я заглаждаше добре, не стана бляскава, изглеждаше като опърпана, беше странно бухнала тип вещица. Приятелката ми я ползва два/три месеца и започна да и опада косата повече от нормалното. Така че скъпото не винаги е качествено. :)
FuCKkK13
12-10-2011, 05:57
Alexandraaa ами да... но все пак хубава преса,която ще е още един + за здрава коса е по-добрия вариант.. аз всъщност не се водя по това колко пари е пресата,а това колко покрития има.. защото има преси по 50лв.които като защита са като тия от 90,но зависят от много други неща.. така че първо гледай добре пресата.. а колкото до евтината преса.. г/д. си е на късмет.. може наистина да се попадне на хубава евтина преса,но рядко.. :)
FuCKkK13
12-10-2011, 06:00
r0si - дам.. и аз съм на това мнение.. абе общо взето всяка марка си има и сполучливи модели и такива,които не струват,но пак казвам.. до някъде е на късмет.. защото винаги можеш да попаднеш на нещо некачествено,на нещо добро,но винаги може и повече,а ние момичетата все искаме повече,но това е друг въпрос ;д :)
Alexandraaa
12-10-2011, 08:40
Съгласна и с двете, наистина си е жив късмет да намериш качествена преса едва ли не за без пари, но аз съм доста доволна от моята. И аз имам приятелка която си купи скъпа преса и не я ползва и месец, косата и беше просто пълен ужас .. за това съм малко скептично настроена към тея много скъпите преси. Но иначе сте прави :) Мерси за мненията.
nikoleta1506
12-10-2011, 08:45
Момичета някоя ползвала ли е тези ампули :) http://angelcosmetics.mymall.bg/products/%D0%90%D0%BC%D0%BF%D1%83%D0%BB%D0%B8-Denise-Erbecrin-%D1%81-%D1%80%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D 0%BD%D0%B8-%D0%B0%D0%BA%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%82%D 0%B8.html
billytalent
12-10-2011, 08:50
Вчера реших да си намажа корените само с газ, преди винаги я смесвах с други неща. Стоях така около 3 часа и днес косата ми има уникален блясък о.O След няколко дни ще повторя пак. Сега мисля да си купя, отново ампули на Денис с пчелно млечице.
Alexandraaa
12-10-2011, 08:50
Майка ми ползваше известно време тези ампули и остана доста доволна. :)
nikoleta1506
12-10-2011, 09:06
Благодаря! :)
FuCKkK13
12-10-2011, 09:07
billytalent само да предупредя,че има опасност да си изгориш кожата на главата с тая гас.. по-добре я смесвай с други продукти и слагай повечко от колкото само гас,но както си прецениш де..иначе да,гъста е много полезна за косата :) и 90% в случаите има наистина видими резултати :)
FuCKkK13
12-10-2011, 09:09
nikoleta1506 - аз също съм ползвала.. и бях доволна.. по принцип от всякакви ампули на Денис съм доволна,но не всичките от личен опит. .т.е. почти личен,защото за косопада помогнаха на баща ми примерно :)
victoriassecret1
12-10-2011, 09:22
FuCKkK13, по колко бирена мая приемаш на ден? :)
nikoleta1506
12-10-2011, 09:32
Ахам... а някакви ампули конкретно за ускоряване на растежа :? :)
Alexandraaa
12-10-2011, 09:37
Тези на Денис са за ускоряване на растежа, но аз лично не съм ги ползвала, аз ползвам хининова вода. :)
nikoleta1506
12-10-2011, 09:39
И аз ползвам хининова вода от 2 месеца. Косата ми наистина е пораснала, но не знам дали от хининовата вода или от маските с тривитаминола и маслата :D
Alexandraaa
12-10-2011, 09:44
Ами като събереш всичко заедно ;д .. явно има ефект. Не съм ползвала тривитаминол и не мога да кажа ;д :)
nikoleta1506
12-10-2011, 09:50
Ем да а и не ползвам преси сешоари и т.н.
FuCKkK13
12-10-2011, 09:53
^ тези са за растеж :)
и ревалид имат за растеж :)
victoriassecret1 по принцип пише 3пъти по 2 на ден,но аз взимам 3пъти по 1 :)
Здравейте момичета, проблема ми е че мисля че имам лека себорея .. темето ми е мазно и някъде има малки ранички .. това на какво се дължи според вас и какво ще ми помогне ?
FuCKkK13
12-10-2011, 10:27
^ ще ти помогне ходене при специалист !!!..
п.с. знам,че винаги препоръчвам нещо,но в тази ситуация най-добре е да отидеш,за да не стане по-тежко състоянието..успех :)
victoriassecret1
12-10-2011, 10:44
Като стана въпрос за хининовата вода, възможно ли е косата да расте неравномерно (само участъците, в които се нанася водата)?
^ ще ти помогне ходене при специалист !!!..
п.с. знам,че винаги препоръчвам нещо,но в тази ситуация най-добре е да отидеш,за да не стане по-тежко състоянието..успех :)
Ама то не е себорея ;Д ами как да го обясня косата ми е мааалко по-мазна от преди и има една много малка раничка ама аз съм си параноичка ..
FuCKkK13
12-10-2011, 11:27
^ ами ако примерно става въпрос само за бритон.. сиг. може,но иначе мисля,че не.. не съм мн сиг. не съм пробвала :)
FuCKkK13
12-10-2011, 11:29
wiiwa ами това с раничката пак не е добре... пак ще ти кажа да идеш.. иначе просто изсушаващи маски :) с хума,а по краищата ако ти става много суха някакво масло,а след това кристали примерно :) .. иначе за пърхот оцет и аспирин помагат :)
nikoleta1506
12-10-2011, 12:08
Мисля че не трябва да слагаш ракия обаче, защото тази раничка може и да се раздразни и да стане по-зле
Alexandraaa
12-10-2011, 15:47
Според мен ако слагаш само на места хининова вода може, но ако слагаш изцяло май не може :) но не съм сигурна .. ;п
malka_sladkka
12-10-2011, 16:39
Аз ще се намажа със стимуланта, ще постоя 20 минути с него и след като се изкъпя ще се изправя със сешоар, че все се каня от много време :D
FuCKkK13
12-10-2011, 17:52
аз утре ще си правя маска и след това най-вероятно ще се направя с ролки :)
FuCKkK13
12-11-2011, 07:06
направих си маска с: жълтък,ракия,кисело мляко,оцет,масло от пшеничен зародиш,зехтин,тривитамино л,хума и мед.. ще стоя няколко часа :)
някой др. ще си прави ли маска ? :)
kalpazanka
12-11-2011, 07:56
Ахам... а някакви ампули конкретно за ускоряване на растежа :? :)
Seri или Denise. :)
nikoleta1506
12-11-2011, 08:08
Благодаря! А доколкото маската, аз си правих в петък - сложих свинска мас, тривитаминол, бадемово масло, хума, жълтък и кисело мляко :)
ariimeri97
12-11-2011, 09:51
ъъ един тъп въпрос - каква е разликата между купените и домашно приготвените маски, в смисъл кои се мажеха в краищата, кои в корените - май купените в краищата бяха, само дето не съм сигурна
Благодаря предварително :)
Купените се слагат САМО по крайщата, а домашните както ти си решиш (по крайщата и в корените) :)
FuCKkK13
12-11-2011, 10:24
^ дам,правилно си запомнила.. купените по дължината,а не само в краищата,но НЕ и в корените защото оманзяват,а домашните подхранват и се слагат и в корените и по дължината.. все пак косата расте от корените :)
nikoleta1506 - калпазанка ти каза,а аз само добавям Ревалид :)
аз ще стоя 4 часа :) .. после ще се направя с ролки.. :)
bettyblackdewil
12-11-2011, 10:51
Аз сега съм с маска.
Маската е от:
тривитаминол
бадемово масло
жълтък
кисело мляко
оцет
водка
Сложих си шапка за баня и хавлиена кърпа. Ще стоя до вечерта и мисля после да пробвам тази прическа http://www.youtube.com/watch?v=iP3k1t0LjQc
Аз днес ще си сложа от стимуланта и пшенично масло по крайщата (:
FuCKkK13
12-11-2011, 10:57
ако си я направиш после снимка ! :)
bettyblackdewil
12-11-2011, 11:01
Ако приличам на човек може, но ако съм на овчица само ще кажа, без снимки да не се излагам :D
Alexandraaa
12-11-2011, 11:22
Момичета, гледах следната маска : 1 л. мед , 1 жълтък , 1 л. зехтин , 1л. оцет и 1 л. шампоан. Въпросът ми е какво мога да добавя и с какво мога да заместя зехтина понеже ми свърши. :)
sladkish_14
12-11-2011, 11:23
sladkish_14 - маска за коса с тривитаминол.себорал форте,хининова вода,хининов шампоан,фрикции с билки.. много неща.. ако мислиш да правиш маски мога да ти напиша една- две :) .. бях писала в началото на темата още 1ва страница,но след като обновиха форума нещо се е изтъркало..
Ми не ми действат.. По-скоро исках да попитам освен тези маски нещо друго ползвалили сте?
FuCKkK13
12-11-2011, 11:37
Alexandraaa
можеш всичко да сложиш.. иначе можеш да го заместиш с свинска мас примерно.. или някакво масло.. само да кажа.. според мен не е много удачно да се слага шампоан,защото една маска,за да подейства трябват минимум 30 мин. а 30мин с шампоан на главата не е много добре..
sladkish_14
ами фрикциите с билки и те ли не ти действат ?.. иначе друго остава.. ампули и вече купени маски и т.н.
Alexandraaa
12-11-2011, 11:39
Значи да махна шампоана, мога да сложа например хума и някакво масло. Благодаря. :)
FuCKkK13
12-11-2011, 12:25
^ нда,може :) .. моля :)
аз се навивах 1 час с ролките и току-що приключих.. :)
Alexandraaa
12-11-2011, 14:48
Направих си маска от мед, хума, кисело мляко, ябълков оцет, бадемово масло и какао. Сега влизам да се къпя и ще пиша после за резултата :)
Alexandraaa
12-11-2011, 14:49
и жълтъка забравих да добавя .. ;д сори за спама
FuCKkK13
12-11-2011, 15:32
^колко време ще стоиш ? :)
strawberry88
12-11-2011, 15:36
Аз пък си намазах цялата коса (доста :D ) с масло от пшеница и се надявам резултата да е добър...подстригах се преди 2 седмици и ужасно много ми цъфти косата :( .
Alexandraaa
12-11-2011, 15:47
Мисля около 2 часа и после да си измия косата.
Alexandraaa
12-11-2011, 16:05
Колко струва тривитаминола ? '_'
strawberry88
12-11-2011, 16:35
Колко струва тривитаминола ? '_'
6-7лв. :) ...
Ще си правя маска и ще сложа - 3с.л. зехтин, 2с.л. бадемово масло, 2с.л. масло от пшеничен зародиш.
Да добавя ли 1с.л. хума и 1с.л. сок от лимон, за да не е само с масла?
http://www.youtube.com/watch?v=NSyP24JA7xI&feature=relmfu
Искам да си направя такава маска, но това кокосово масло дали го има в козметичните магазини/аптеките? Някой знае ли?
nikoleta1506
12-11-2011, 19:01
Една мацка беше питала за тривитаминола, че и аз се сетих... миналата година тука в Шумен си го купих за 3,60 преди 3/4 месеца като отидох и тоя ми вика 7лв :D дигна ли го двойно като разбра ли че го ползват повече жени за косите си, отколкото фермерите :D
strawberry88
12-11-2011, 19:38
http://www.youtube.com/watch?v=NSyP24JA7xI&feature=relmfu
Искам да си направя такава маска, но това кокосово масло дали го има в козметичните магазини/аптеките? Някой знае ли?
Кокосово масло има в аптеките на Икаров. :)
Откакто си подстригах косата до раменете, всеки ден я изправям, защото ми се начупи и то много лошо. Вече усещам, че започна да се изтощава, но пак продължавам.. Ако не я изправя, просто стои ужасно. Можете ли да ми дадете някакъв съвет как да я поддържам ежeдневно без да я изправям и да не ми стои толкова лошо с хвърчащи, начупени краища? :)
Направих си маска от мед, хума, кисело мляко, ябълков оцет, бадемово масло и какао. Сега влизам да се къпя и ще пиша после за резултата :)
За какво е пък какаото?
Бях чела някаде, че маска с какао, мед и зехтин се изполва за изтощена коса.
FuCKkK13
12-12-2011, 10:36
nn0nam3
първо щом краищата ти се разхвърчават и са начупени най-вероятно скоро ще ти цъфне косата.. като за начало отиди да ти оберат връхчетата,след това ти предлагам да започнеш с домашни маски,да ограничиш пресата до минимум,когато ползваш преса термозащитен продукт ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !!! ... можеш да ходиш вързана,на плитка,да си начупиш косата с пияна,да я сплетеш докато е мокра на плитки и като изсъхнеш да я пуснеш и да е къдрава и т.н... има тема за прическите ако искаш погледни там.. има доста споменати безвредни прически :) ... купи си шампоан за изтощена коса + балсам ! .. и можеш да слагаш кристали по краищата.. ако защитават от топлина пък ще е супер :)
zoreto
по принцип какаото е за тънка,изтощена коса.. :)
http://www.youtube.com/watch?v=ddY6mHt0Lzo&feature=related за какво точно са тези маски .. във втората какво сложи
strawberry88
12-12-2011, 11:35
http://www.youtube.com/watch?v=ddY6mHt0Lzo&feature=related за какво точно са тези маски .. във втората какво сложи
Маските са за изсветляване на косата.Във втората сложи мед и балсам за коса. :)
bettyblackdewil
12-12-2011, 12:54
Аз сега съм с маска.
Маската е от:
тривитаминол
бадемово масло
жълтък
кисело мляко
оцет
водка
Сложих си шапка за баня и хавлиена кърпа. Ще стоя до вечерта и мисля после да пробвам тази прическа http://www.youtube.com/watch?v=iP3k1t0LjQc
Таа направих си тази прическа и както е очакваше бях на овчица.. изобщо не се получи като на нея....
Здравейте!Искам и аз да попитам нещо и се извинявам ако сте го обсъждали по-рано в темата,но просто не ми се преглеждат всички страници.Та по същество .. искам да си купя нова преса (старата ми е на sapir и с много малка мощност ..изобщо не съм доволна) ..изчетох много мнения и останах с впечатлението,че много хора са доволни от пресата на remington s2002 която има прекрасна цена и бих искала да си я купя,но ако може да ми кажете вашето мнение за нея ..дали си струва!Може да ми препоръчате и някоя друга от която сте доволни,но да не е повече от 100 лева.Предварително ви благодаря!
bettyblackdewil
12-12-2011, 16:51
Аз си взех на елит за 21лв мисля, че беше... Върши си страхотна работа. Няма смисъл да хвърляш много пари за преса и по-евтини / много евтини / вършат добра работа.
Аз си взех на елит за 21лв мисля, че беше... Върши си страхотна работа. Няма смисъл да хвърляш много пари за преса и по-евтини / много евтини / вършат добра работа.
Можеш ли да постнеш снимка и ако можеш да ми кажеш каква мощност има!Моята коса всъщност не е къдрева ..само леко по краищата,но е ужасно гъста и искам да я заглеждам.
FuCKkK13
12-12-2011, 17:03
sun251 зависи каква ти е косата.. ако е много къдрав 190 градуса може би ще те изправят,но няма да е перфектно.. ако е чуплива тази преса ще ти е спр... иначе аз вчера си поръчах белисима креативити.. ако искаш хвърли и' и на нея едно око.. разликата в цената не е кой знае колко (15 лв) .. :)
Момичета, изкажете мнение за ваксата за коса. Досега не съм използвала вакса, само лак за коса, но не съм доволна от него. Иска ми се да пробвам с вакса, струва ми се по-добър вариант. Изкажете мнение моля ви, а също ако може да ми препоръчате някоя ще съм много благодарна. (:
FuCKkK13
12-12-2011, 17:21
^ ами ваксата има леко мокър ефект.. а и не знам какво искащ да постигнеш с нея.. вакса не мога да ти препоръчам,защото не ползвам.. :)
sun251 зависи каква ти е косата.. ако е много къдрав 190 градуса може би ще те изправят,но няма да е перфектно.. ако е чуплива тази преса ще ти е спр... иначе аз вчера си поръчах белисима креативити.. ако искаш хвърли и' и на нея едно око.. разликата в цената не е кой знае колко (15 лв) .. :)
Не всъщност косата ми не е къдрaва (съмо малко отдолу и по краищата),но както казах и в по-горният пост е много гъста ..наистина ужасно много и се опитвам по всевъзможни начини за я истаня и загладя!Ако може да споделиш мнение за пресата когато ти пристигне :) разликата наистина не е голяма така,че ако си доволна от нея може би и аз ще я поръчам :)
FuCKkK13
12-12-2011, 17:40
добре :) .. а иначе в сайта им всичките коментари са положителни.. + че става и за начупване.. и на мокра коса можеш да я ползваш.. градусите е до 200.. абе доста повече неща има,а разликата е 15 лв,но все пак ти си прецени :) .. иначе защо не си изтъниш косата при фризьор ? :)
FreshJuice
12-12-2011, 17:54
Може ли да ми предложите някой хубав термо протектор :)
добре :) .. а иначе в сайта им всичките коментари са положителни.. + че става и за начупване.. и на мокра коса можеш да я ползваш.. градусите е до 200.. абе доста повече неща има,а разликата е 15 лв,но все пак ти си прецени :) .. иначе защо не си изтъниш косата при фризьор ? :)
Наистина изглежда доста добра така,че ще се замисля :) Пробвах само,че явно при мен няма ефект защото след като се изкъпах и на следващия ден косата ми беше в същото състояния .. много бухнала и ужасна ..+ това е и много суха и изтощена ..общо взето моята коса хич не е за харесване :D затова ако можещ да ми дадеш някакви съвети ..както и другите как мога да си я възтановя (ако изобщо мога) защото наистина това,че е толкова суха вече ме притеснява ;х
FuCKkK13
12-12-2011, 17:58
^ лореал,алфапарф :)
Може ли да ми предложите някой хубав термо протектор :)
Аз използвам един на taft и честно казано съм доволна :)
strawberry88
12-12-2011, 18:24
FuCKkK13,ти тази ли се поръча,и от този сайт ли? http://www.bellissima.bg/?4,bellissima-creativity
FuCKkK13
12-12-2011, 18:28
ами да :)
тъпи 10 букви
brutaLxxbunny
12-12-2011, 18:54
Знаете ли откъде мога да се сдобия с арганово масло?
strawberry88
12-12-2011, 19:01
Знаете ли откъде мога да се сдобия с арганово масло?
От аптеките има на Икаров http://prikachi.com/images/458/4138458w.jpg ,но ако искаш по-качествено от някой БИО магазин или да си поръчаш от някой сайт. :)
Oх този канал, които сте постнали е страхотеннн! Не мога да спра да й гледам клиповете - вече 2 часа го правя :D
Някой пробвал ли е спрея, който си прави тук -> http://www.youtube.com/watch?v=vnQGaednx5w ?
mariam123
12-13-2011, 08:11
Аз вчера си взех шампоан Пате. Реших да намаля малко химиите, с които третирам косата си и ще пробвам да използвам само него, и стимуланта на Икаров. През последните 3 месеца съм ползвала преса само 2-3 пъти и забелязах, че косата ми расте доста по-бързо, може би е защото краищата ми се накъсват по малко.
A балсама и маската с какво ще ги замениш? Или само шампоана? И аз мислих да мина на детски шампоан, но не мога да се вчеша без балсам, а суха никак не мога да я вчеша :D
mariam123
12-13-2011, 09:32
Косата ми е чуплива, и да си призная не я вчесвам много често, понеже после заприличвам на бухал. Като използвам стимуланта, после избягвам маските и балсама, понеже много бързо ми си омазнява косата. Ще пробвам само с двете, а ако не стане ще включа и нещо друго.
Колко пъти го ползваш и добавяш ли към него още нещо - маски ли си правиш с него?
mariam123
12-13-2011, 09:53
Мажа се само с него вечер и го отмивам на другият ден. Ползвам го горе-долу през едно миене на косата. Бях писала, че косата ми капе повече, след като го нанеса и я среша, но това престана за щастие.
А на каква цена е мисля да си взема?
mariam123
12-13-2011, 10:46
Миналата седмица си го взех за 4.80 лв.
^ Мерси много!
Oх този канал, които сте постнали е страхотеннн! Не мога да спра да й гледам клиповете - вече 2 часа го правя :D
Някой пробвал ли е спрея, който си прави тук -> http://www.youtube.com/watch?v=vnQGaednx5w ?
victoriassecret1
12-13-2011, 13:51
Има ли ефект от ампулите за растеж на косата? И коя марка са хубави?
FuCKkK13
12-13-2011, 15:43
^ има.. ампулите са доста концентрирани..иначе в предната страница говорехме за тях.. Ревалид,Денис,Сери .. :)
brutaLxxbunny
12-13-2011, 16:49
Сега седя със стимуланта на Икаров ^^
FuCKkK13
12-13-2011, 17:48
^ колко време ще стоиш ? :)
brutaLxxbunny
12-13-2011, 18:43
Стоях час,час и половина. :)
planetula
12-13-2011, 19:03
Реших да питам тук, тъй като това е темата специално за коса... Някой има ли мнение относно шампоаните на Билка? Знам, че много хора са доволни от другите им продукти, но ми е чудно дали шампоана им също е добър, а и цената му е повече от приемлива.
Здравейте момичета, купих си стимуланта и се чудя преди на си направя маска с него да я загрявам ли на котлона .. и какво е най - добре да сложа с маската или са се намажа само с стимуланта .. ?
strawberry88
12-13-2011, 20:06
Здравейте момичета, купих си стимуланта и се чудя преди на си направя маска с него да я загрявам ли на котлона .. и какво е най - добре да сложа с маската или са се намажа само с стимуланта .. ?
Както искаш,може и да го добавяш в маски,може и само стимуланта.Според мен няма нужда да я загряваш.В маската можеш да сложиш стимуланта,жълтък и още нещо 8-) ... :)
mariam123
12-13-2011, 20:18
http://static1.framar.bg/product/bilka-kosopad.jpg ползвала съм този и не останах очарована изхабих го целия, но никакъв резултат.
Не мисля че има нужда да го загряваш. Докато го втриваш в корените на косата, кожата се загрява и така попива по-добре. Аз го правя колкото се може по дълго.
И аз бях ползвала същия шампоан на Билка и не останах доволна.
Търся си нещо, което ще ми оформя добре къдриците, да не е пяна, лак, гел, да не я сплесква (слагам и на следващия ден-О,ужас), да не уврежда и най-важното да НЕ я изсушава. Някой да е ползвал нещо подобно или да е чул добри отзиви за нещо такова ?
FuCKkK13
12-14-2011, 09:35
^ няма нещо,което да не вреди с химия.. всичко вреди малко или много,но наистина най-добре е така отколкото с преса или маша.. и все пак.. активатор за къдрици ? - аз преди доста време съм ползвала (може би преди 3-4 години) и не помня марката,но преди 2-3 месеца една приятелка сподели,че от доста време ползва активатор и е доволна,но не знам за марка..
за стимуланта - според мен той сам по себе си е достатъчен,но пак може да го добавите в маските.. не знам защо всички така се шашкате с тоя стимулант ;д.. гледайте на него като масло.. както добавяте маслата в различни маски - така и него :) ..а за загряването.. това си е въпрос на личен избор,но все пак като се загрее нещо по-бързо започва да действа и по-бързо се усвояват съставките.. може да го сложите на главата и като си завиете косата отгоре със сешоар да затоплите :)
за продуктите на билка - не знам.. чувала съм добри отзиви за техни продукти,но за шампоан не съм ползвала.. но като гледам момичетата не са доволни :)
аз днес ще си направя маска ако имам време.. :)
mariam123
12-14-2011, 10:40
Каква маска мислиш да си правиш? Аз днес си намерих една снимка от май месец, където бретона ми е до очите, а сега е под брадичката и останах изумена, колко ми е пораснала косата за 7 месеца. Имам и спешна нужда от фризьор, косата ми доста изгоря, след като 3-4 пъти ползвах ретро преса, но ми е писнало от некадърни фризьори.
FuCKkK13
12-14-2011, 10:47
^ ами още не знам,най-вероятно обичайната,но не знам дали изобщо ще си правя.. ако си правя ще напиша какво съм сложила.. иначе защо не пуснеш снимка от май и от сега? :) и да.. и аз доста често не попадам на добри фризьори ..
strawberry88
12-14-2011, 12:01
Аз днес ще си правя маска с жълтък,зехтин и може вит.Е да сложа. :)