View Full Version : Бъдещи Седмокласници 2012/2013
Страници :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
dessybarbie
08-23-2012, 20:25
а за 91 НЕГ колко е бала ?
Хм. Ами мога да ти кажа точно бала, който е бил за тази година (ако не знаеш всяка година е различен)за момичета - 34,464 (1во класиране); 34,428 (2ро класиране) общо взето трябва доста да се учи, ама все пак се надявам да ме приемат. :) А другата добра немска гимназия в София е 73 СОУ, която също е с много висок бал и е на 2ро място по височина на бала за тази година изисква се минимален за момичета бал - 34,250 (1во класиране); 34,214 (2ро класиране)
perry_the_platypus
08-23-2012, 21:20
Хм. Ами мога да ти кажа точно бала, който е бил за тази година (ако не знаеш всяка година е различен)за момичета - 34,464 (1во класиране); 34,428 (2ро класиране) общо взето трябва доста да се учи, ама все пак се надявам да ме приемат. :) А другата добра немска гимназия в София е 73 СОУ, която също е с много висок бал и е на 2ро място по височина на бала за тази година изисква се минимален за момичета бал - 34,250 (1во класиране); 34,214 (2ро класиране)
Следващия път гледай да имаш по-вярна информация.
91 НЕГ (момичета) - 34,678 (1) , 34,642 (2)
73 СОУ (момичета) - зависи от паралелката, но най-висок бал е бил в паралелката НЕ;АЕ;Мат - 34,250 (1) и 34,214 (2), а най-нисък в НЕ;РЕ;Мат - 33,356 (1) и 33,250 (2). :)
73 СОУ (момичета) - зависи от паралелката, но най-висок бал е бил в паралелката НЕ;АЕ;Мат - 34,250 (1) и 34,214 (2), а най-нисък в НЕ;РЕ;Мат - 33,356 (1) и 33,250 (2). :)
леле това е супер много :о
мен малко преразказа ме притеснява, защото не запомням бързо, но да се надяваме, че няма да е супер труден
dessybarbie
08-24-2012, 08:55
Къде си го гледал/а това? :О
awe_mahaise
08-24-2012, 14:20
А...дано ви се падне по-хубав текст, а не като нашия...с няк'ва бабка, гълъби и пушач. Обаче, като ги гледам 99,страшно са тъпи(нищо лично,сиг. има и много интелигентни) :). Баловете,тази година бяха много високи. :( Влязох в ТУЕС (това е училище по компютри, като "Джон Атанасов",но по-хубаво, води се към ТУ София),така че ако някой иска да пита нещо,готова съм да помагам. :)
А...дано ви се падне по-хубав текст, а не като нашия...с няк'ва бабка, гълъби и пушач. Обаче, като ги гледам 99,страшно са тъпи(нищо лично,сиг. има и много интелигентни) :). Баловете,тази година бяха много високи. :( Влязох в ТУЕС (това е училище по компютри, като "Джон Атанасов",но по-хубаво, води се към ТУ София),така че ако някой иска да пита нещо,готова съм да помагам. :)
Как точно се кандидатства там? Знам, че има отделен изпит по математика, а бала има ли някакво значение ?
zlatko98
08-24-2012, 19:45
Как точно се кандидатства там? Знам, че има отделен изпит по математика, а бала има ли някакво значение ?
За ТУЕС трябва и да имаш добре оценка по физика, защото влиза в ''бала'' за там ;)
За ТУЕС трябва и да имаш добре оценка по физика, защото влиза в ''бала'' за там ;)
А как се формира ''бала'' за там ?
perry_the_platypus
08-25-2012, 09:28
А как се формира ''бала'' за там ?
БЕЛ (годишна - 7. клас) + ФИЗИКА (годишна - 7. клас) + БЕЛ (изпит - 7. клас) + МАТЕМАТИКА (изпит - 7. клас) + 4хВИ(вътрешен изпит) по МАТЕМАТИКА :)
zlatko98
08-25-2012, 12:14
И ако се представиш достатъчно добре може да казваш гордост: "Имам бал 48.."
anonymous895156
08-25-2012, 14:03
Обаче, като ги гледам 99,страшно са тъпи(нищо лично,сиг. има и много интелигентни) :). Баловете,тази година бяха много високи.
Интересно мнение, данните от които със сигурност са получени чрез наблюдението на поне 50% от онези 72 000, родени през 1999 :) А за баловете - ако го нямаше преписването, направо не ми се мисли :D (нищо лично, сигурно има много интелигентни) :)
zlatko98
08-26-2012, 09:32
Интересно мнение, данните от които със сигурност са получени чрез наблюдението на поне 50% от онези 72 000, родени през 1999 :) А за баловете - ако го нямаше преписването, направо не ми се мисли :D (нищо лично, сигурно има много интелигентни) :)
Във втора тема вече споменавате преписването . В моето училище никой не е преписвал и мисля, че и в повечето други е така, а вие изкарахте, че всички едва ли не са мамили...
Във втора тема вече споменавате преписването . В моето училище никой не е преписвал и мисля, че и в повечето други е така, а вие изкарахте, че всички едва ли не са мамили...
мхм .. има преписване, но не чак толкова
arnela98
08-27-2012, 21:28
Аз тази година бях седмокласничка.. Изпитът не беше никак труден както всяка година, така че няма за какво да се притеснявате..Освен това тази година за пръв път бяха включени задачи PISA и беше стресиращо, все пак даже учителите си нямаха на идея за какво става въпрос.. Така че не се притеснявайте!
Първо вижте вашите резултати и тогава говорете за НАШИТЕ !! ;)
И ако се представиш достатъчно добре може да казваш гордост: "Имам бал 48.."
Само,че максималния бал е 36;00 :)
MsMiracle
08-28-2012, 07:47
Хахахаха ей т'ва е :D :D
явно там за тва у-ще балът се свормира по различен начин
kittyKat
08-28-2012, 10:48
Две прости правила:
1.Пишете грамотно.
2. Научете си триъгълниците през годината.
Това ще ви трябва най-много. Късмет!
TheBeatles
08-28-2012, 11:11
В ТУЕС специално максималния бал е 48. Просто имат друга система. Ако можех, щях да уча там, ама доста соленичко се плаща....
cracersc
08-29-2012, 11:09
http://www.regalia6.com/ucRegalia/regalia_files/kand_7kl_2012_mon/Iklasirane_po_paralelki.pdf Тук може да намерите училищата с минималният и максималният бал за тази година,също така и паралелките.Разбира се другата година бала няма да е такъв...Моите амбиции са 91 НЕГ с ЧЕ-НЕ и АЕ и 164 ГПИЕ ЧЕ-ИЕ;ФЕ;БЕЛ и от тази година ще намаля излизането и ще наблегна повече на уроците и училището!
zlatko98
08-29-2012, 15:26
http://www.regalia6.com/ucRegalia/regalia_files/kand_7kl_2012_mon/Iklasirane_po_paralelki.pdf Тук може да намерите училищата с минималният и максималният бал за тази година,също така и паралелките.Разбира се другата година бала няма да е такъв...Моите амбиции са 91 НЕГ с ЧЕ-НЕ и АЕ и 164 ГПИЕ ЧЕ-ИЕ;ФЕ;БЕЛ и от тази година ще намаля излизането и ще наблегна повече на уроците и училището!
Според мен не трябва да се лишаваш от много неща тази година - може да постигнеш отлични резултати и без да намаляш излизанията. За мен 7ми клас, незнайно защо, ми беше най-отпускарската година. И макар всеки ден да съм бил до късно навън успях да изкарам 34.6. Така че не трябва да се вглъбяваш напълно в кандидатстването, само си учи и всичко ще е супер. ;)
dessybarbie
08-30-2012, 13:46
Според мен не трябва да се лишаваш от много неща тази година - може да постигнеш отлични резултати и без да намаляш излизанията. За мен 7ми клас, незнайно защо, ми беше най-отпускарската година. И макар всеки ден да съм бил до късно навън успях да изкарам 34.6. Така че не трябва да се вглъбяваш напълно в кандидатстването, само си учи и всичко ще е супер. ;)
+!
Supernaturalfan
08-31-2012, 23:08
Така е, но сега една приятелка супер много си е посветила вниманието на това още преди дск-то, не излиза почти, само по уроци ходи... като питам защо толкова много учи ми отговаря ''Ми не искам да влизам в ТОХ'', но това просто да няма време да отговори на 1 смс е прекалено..накрая ме е страх да не стане така, че от цяла година учене и пари за уроци да забрави всичко и..край.
Не виждам нищо лошо в това, че момичето се подготвя още отсега, особено ако има някакви пропуски от 5 и 6 клас. Пък и тази година на всички, които искаме да влезем в хубави у-ща няма да ни е много свободна.
Не съм съгласен с теб! Предпочитам да се мъча 1 година и после да съм щастлив 5 отколкото обратното. Радвам се, че си успял да изкараш този бал, но някои просто са си късметлии(не те упреквам, има си хора гении, които запомнят всичко още в часа и въобще не им се налага да учат). Но не виждам как ще постигнеш това, ако по цял ден си навън и се връщаш късно вечер...
zlatko98
09-01-2012, 08:53
Не виждам нищо лошо в това, че момичето се подготвя още отсега, особено ако има някакви пропуски от 5 и 6 клас. Пък и тази година на всички, които искаме да влезем в хубави у-ща няма да ни е много свободна.
Не съм съгласен с теб! Предпочитам да се мъча 1 година и после да съм щастлив 5 отколкото обратното. Радвам се, че си успял да изкараш този бал, но някои просто са си късметлии(не те упреквам, има си хора гении, които запомнят всичко още в часа и въобще не им се налага да учат). Но не виждам как ще постигнеш това, ако по цял ден си навън и се връщаш късно вечер...
Не казвам, че не съм учил - напротив, учих много. Просто не съм се лишавал от нищо. Лошото при мен беше, че заради мързел, отлагане, стоене навън ми се налагаше понякога да ставам към 4-5 сутринта, за да решавам задачи. По български реално не ми се налагаше да уча много вкъщи, защото ходех на уроци при една госпожа, която беше алчна и доста злобна, но пък за сметка на това си разбираше от работата. При нея съм ходил 2-3 пъти седмично на уроци по 2 часа и половина и в момента, в който излезех от урок си знаех всичко и не ми се налагаше да уча през свободното си време. Казвайки всеки ден нямах предвид реално, че съм стоял през цялото време навън - просто не съм се лишавал от редовни излизания и не съм се затварял вкъщи, но това не значи, че не съм учил.
mladostman
09-01-2012, 16:08
Здравейте. От София съм и сега ще бъда 7-ми клас. Не се знае какъв ще е бала, но все пак мисля на първо желание да пиша 91 НЕГ, много искам да вляза там. На втори план 2 АЕГ с АЕ и НЕ. Първо бях убеден че искам в английска гимназия, но после се замислих над това, което казахте, че започва да се учи всичко от азбуката още. Ще ми тъпо, защото 5 години съм учил нещо и после да го уча наново, като някой идиот. Не знам. Ще следя темата, защото се надявам да ми е полезна. Ще помагам и аз с това, което знам досега де. :)
Искам да споделя! :D И аз тази година ще съм 7клас, обаче тези матури ме притесняват адски много! От 5кл. имам огромното желание да влезна във 1ва Испанска - а там бала е бая висок! Попринцип си уча, дори 6кл. завърших със 6.00, обаче нещо много ме стресират тия изпити! Всичките ми приятелки ще ходят на уроци в група от началото на годината, пък аз ще ходя на индивидуални най-вероятно от края на втория срок - това също може би ми повлиава! Все казват, че във въпросната група "Веди" 98% ги приемат там където искат. Ии затова ..! ... А може би просто всички толкова говорят как 7клас бил най-ужасния и трябва МНОГО да учиш, че просто ние се безпокоим излишно! :)) - Не знам :)
prettymonster
09-02-2012, 18:12
Искам да споделя! :D И аз тази година ще съм 7клас, обаче тези матури ме притесняват адски много! От 5кл. имам огромното желание да влезна във 1ва Испанска - а там бала е бая висок! Попринцип си уча, дори 6кл. завърших със 6.00, обаче нещо много ме стресират тия изпити! Всичките ми приятелки ще ходят на уроци в група от началото на годината, пък аз ще ходя на индивидуални най-вероятно от края на втория срок - това също може би ми повлиава! Все казват, че във въпросната група "Веди" 98% ги приемат там където искат. Ии затова ..! ... А може би просто всички толкова говорят как 7клас бил най-ужасния и трябва МНОГО да учиш, че просто ние се безпокоим излишно! :)) - Не знам :)
И аз съм същата .. искам да вляза в езикова ( 1 , 2 Аег , 1,2 НЕГ , 9 ФЕГ ;д) .. най вече испанската .. а иначе може и НТБГ .. 18-то , тая по туризъм или тая по фотография ;д и аз исках във веди но майка ми искаше индивидуални уроци така ,че ;д
И аз съм същата .. искам да вляза в езикова ( 1 , 2 Аег , 1,2 НЕГ , 9 ФЕГ ;д) .. най вече испанската .. а иначе може и НТБГ .. 18-то , тая по туризъм или тая по фотография ;д и аз исках във веди но майка ми искаше индивидуални уроци така ,че ;д
+1 и аз :)
още от 6ти клас си ходя на индивидуални уроци
prettymonster
09-02-2012, 18:18
+1 и аз :)
още от 6ти клас си ходя на индивидуални уроци
А къде мислиш да влизаш !? Смис .. аз най-вече езиковите .. пък другите може би са резервен вариант :Д Въпреки , че ако ако разбера как е там ( говоря за НТБГ , 18-то , тази по туризъм или тази по фотография) Мога да си помисля :) Не знам .. направо се побърквам :D
А къде мислиш да влизаш !? Смис .. аз най-вече езиковите .. пък другите може би са резервен вариант :Д Въпреки , че ако ако разбера как е там ( говоря за НТБГ , 18-то , тази по туризъм или тази по фотография) Мога да си помисля :) Не знам .. направо се побърквам :D
харесала съм си 18то с японски :D :grin:
prettymonster
09-02-2012, 18:24
харесала съм си 18то с японски :D :grin:
Аз пък си мислих за там , но с китайски ;д ти знаеш ли как е там :grin: ?
DeaglePower
09-02-2012, 18:24
абе хора вие къде мислите да ходите след седми клас? Става въпрос за пловдив
Аз пък си мислих за там , но с китайски ;д ти знаеш ли как е там :grin: ?
ами чувала съм, че японската паралелка е най - развита и дори имало там някви състезания и имало шанс да отидеш до япония някакви такива ^^ аз обожавам япония и затова си я харесах , а балът не е чак толкова извънземен май 32 беше ^^
а ти на 1во място къде си си харесала ?
prettymonster
09-02-2012, 18:30
ами чувала съм, че японската паралелка е най - развита и дори имало там някви състезания и имало шанс да отидеш до япония някакви такива ^^ аз обожавам япония и затова си я харесах , а балът не е чак толкова извънземен май 32 беше ^^
а ти на 1во място къде си си харесала ?
Ами засега Испанската :) 18-то може би като .. ммм не знам вариант който още ще обмислям :D
Ами засега Испанската :) 18-то може би като .. ммм не знам вариант който още ще обмислям :D
164та ли ? и аз я харесах нея, но понеже харесвам японския, ххихи ии се отказах :D
Supernaturalfan
09-02-2012, 22:28
В София как не се бъркате с всички тези училища не знам ;дд
Ох, боли ме живота ;дд 14 дни до Страшния съд..добре де, преигравам, но не искаам! Не искам седми клас вече... ох ;д И се изнервям допълнително заради новите учители.....ужасс ;дд На всичкото отгоре нищо не съм купила за училище ;д и чанта нямам даже ;д
В София как не се бъркате с всички тези училища не знам ;дд
Ох, боли ме живота ;дд 14 дни до Страшния съд..добре де, преигравам, но не искаам! Не искам седми клас вече... ох ;д И се изнервям допълнително заради новите учители.....ужасс ;дд На всичкото отгоре нищо не съм купила за училище ;д и чанта нямам даже ;д
Всички сме така! Все си казвам има време, има време - ваканция си още, не мисли за това, ноо не мога! След 2 седмици всичко започва ии просто не ми се мисли!!
prettymonster
09-03-2012, 05:28
И аз викам има време има време и все за това мисля :D Започвам да ставам някакъв манияк xD ;D
Аз пък си казвам няма време, няма време и веднага се хващам да преговоря нещо. Но не мога да отрека, че през по-голямата част на деня, мислите ми са все натам. Нямам търпение да започна у-ще, за да остана отново без почти никакво свободно време, през което да мисля за това...
prettymonster
09-03-2012, 06:20
Добра стратегия ;д
prettymonster
09-03-2012, 06:26
и аз мисля, че е по - хубаво след 7ми клас да се продължи с друг език, а англ. да е 2ри : ) така се научават повече езици
+1 Същото мнение :) Записваш друг език , а инглиша си го упражняваш като втори език :)
Bloody Red
09-03-2012, 06:58
Леле.. 98% от Веди О.о Дано.. аз миналата година ходих там, тази също ще ходя..
И аз съм се насочила към езиковите по-специално 9 ФЕГ.. Ако дадете някакви отзиви за нея ще съм ви супер благодарна!
Ии за английския сте прави - аз от първи клас го уча в училище, ходя и на уроци и е просто безсмислено да отида в английска гимназия и 1-2 години (ако не и повече) си дъвча едно и също..
zlatko98
09-03-2012, 07:51
Здравейте. От София съм и сега ще бъда 7-ми клас. Не се знае какъв ще е бала, но все пак мисля на първо желание да пиша 91 НЕГ, много искам да вляза там. На втори план 2 АЕГ с АЕ и НЕ. Първо бях убеден че искам в английска гимназия, но после се замислих над това, което казахте, че започва да се учи всичко от азбуката още. Ще ми тъпо, защото 5 години съм учил нещо и после да го уча наново, като някой идиот. Не знам. Ще следя темата, защото се надявам да ми е полезна. Ще помагам и аз с това, което знам досега де. :)
И в първа и във втора английска ще започнеш да учиш английски от начало. В немската също се започва от а,б. Ако искаш да продължиш, от където си стигнал, американския колеж ти предоставя тази възможност.
zlatko98
09-03-2012, 08:01
Искам да споделя! :D И аз тази година ще съм 7клас, обаче тези матури ме притесняват адски много! От 5кл. имам огромното желание да влезна във 1ва Испанска - а там бала е бая висок! Попринцип си уча, дори 6кл. завърших със 6.00, обаче нещо много ме стресират тия изпити! Всичките ми приятелки ще ходят на уроци в група от началото на годината, пък аз ще ходя на индивидуални най-вероятно от края на втория срок - това също може би ми повлиава!Все казват, че във въпросната група "Веди" 98% ги приемат там където искат. Ии затова ..! ... А може би просто всички толкова говорят как 7клас бил най-ужасния и трябва МНОГО да учиш, че просто ние се безпокоим излишно! :)) - Не знам :)
Кажи кой те излъга с тия проценти, че ми стана смешно. От Веди толкова народ не е направил нищо на изпитите. Само хората от първите две групи имат мнозинство на влезли, където искат и тук таме някой човек от по-задните се е прокраднал. Но тези 98%...пробвай с 8%
prettymonster
09-03-2012, 08:06
И аз исках във Веди , но разбрах , че КЪДЕТО и да уча .. ако уча както си трябва ще ми се получат нещата .. проблема заради който не искам вече Веди е , че си в клас :? Други са си нещата като ти обясняват на теб :)
И аз съм записан на Веди. Още от 5 клас исках там, защото съм чувал, че са най-добрите и съм сигурен, че ще оправдаят очакванията ми. И аз мисля, че АЕ трябва да остане 2-ри чужд, а като първи да избереш някой нов. За мен това ще е НЕ, решил съм го!
И аз съм записан на Веди. Още от 5 клас исках там, защото съм чувал, че са най-добрите и съм сигурен, че ще оправдаят очакванията ми. И аз мисля, че АЕ трябва да остане 2-ри чужд, а като първи да избереш някой нов. За мен това ще е НЕ, решил съм го!
в 91 НЕГ ли искаш ?
За нищо на света не искам в езикова. Насочил съм се към НТБГ,НФСГ или СГСАГ(Строителство и Архитектура). Просто не виждам смисъл да уча в езикова...Да вярно ще знам един език перфектно, но в тези гимназии освен език на много добро ниво ще мога да науча и някаква професия. Плюс това език може да научиш и от курсове, ако искаш нещо повече, но като си учил в такава гимназия, ще знаеш и друго нещо...
Кажи кой те излъга с тия проценти, че ми стана смешно. От Веди толкова народ не е направил нищо на изпитите. Само хората от първите две групи имат мнозинство на влезли, където искат и тук таме някой човек от по-задните се е прокраднал. Но тези 98%...пробвай с 8%
Една приятелка, оня ден беше на такъв изпит дето да те видят на какво ниво си ии та тя ми каза за тия проценти! Иначе и на мен не ми се вярва ама нали се сещаш, че за тия пари дето ги дават на Веди, са готови на всичко, за да ги убедят. :)
weenonas
09-03-2012, 12:13
KrisoBG ти си мой човек, на същото мнение съм като теб. Тая година ще съм зайка в СГСАГ. Догодина ако решиш да си в строителния и те приемат, чакам те =D
П.С. Не се вманиачавайте в тия курсове. Ако имате възможност да избирате между курсове и частни уроци изберете частни уроци. Плюсовете са хиляди. А попринцип за да изкарате хубав бал, не е нужно да ходите на каквито и да било. Аз тази година изкарах 33,321, което според мен си е супер, без такива неща. Само излишни разходи. Ако българският или математиката ви куцат или имате гаден учител, разбирам да ви записват, но ако сте си добре, достатъчно ви е да слушате в час и упражнения да правите е достатъчно. Ако нещо не разбирате, отивате на консултация. . Ако сте тръгнали към 91 НЕГ може и да са ви от полза, но иначе не мисля.
KrisoBG ти си мой човек, на същото мнение съм като теб. Тая година ще съм зайка в СГСАГ. Догодина ако решиш да си в строителния и те приемат, чакам те =D
Поздравления, че си успяла да влезеш там! От трите гимназии, които изредих най-много ми допада НТБГ, но ще видим, още време има, пък и не се знае какво ще направя на изпитите. Ако пък така стане, че вляза в СГСАГ, поне ще знам, че един човек няма да се е опитал да ме уцели с морков хД. И непременно да споделиш как е там!!!
zlatko98
09-03-2012, 12:56
Една приятелка, оня ден беше на такъв изпит дето да те видят на какво ниво си ии та тя ми каза за тия проценти! Иначе и на мен не ми се вярва ама нали се сещаш, че за тия пари дето ги дават на Веди, са готови на всичко, за да ги убедят. :)
Принципно (поне при мен беше така) срочната такса за Веди се равняваше на 1 месец частни уроци по БЕЛ и математика. Но разликата си личеше, защото на частните уроци имаш - индивидуално внимание, по чести уроци и в удобно за теб време, наблягане на по-слабите ти страни и допълнително развитие на силните, за разлика от курса, където се хвърчи през материала, което далеч не е приятно, индивидуалното внимание е малко, а групите са големи - все едно си на училище. Веди са добри, но частните уроци ги превъзхождат. Когато си на курс се изискват в пъти повече усилия, сравнено с когато ходиш на частни уроци, за упражнения у дома за постигането на еднакъв резултат.
Supernaturalfan
09-03-2012, 19:59
Абе индивидуалните уроци повече ме устройват мен, само за мен е вниманието, показват ми грешките и не ми викат ;дд Пък и се стеснявам от чужди ученици, не знам защо..
Тежко ми става като си помисля какво ме очаква - самото училище + 2х седмично математика, 2х седмично БГ, 2х седмично китара и 2х седмично руски + (може би ;дд) някакъв спорт. Найс, а? Садец отвсякъде ;дд Е, добре, последните две са ми приятни, но яко претоварване ще има ;д
Supernaturalfan
09-03-2012, 19:59
Абе индивидуалните уроци повече ме устройват мен, само за мен е вниманието, показват ми грешките и не ми викат ;дд Пък и се стеснявам от чужди ученици, не знам защо..
Тежко ми става като си помисля какво ме очаква - самото училище + 2х седмично математика, 2х седмично БГ, 2х седмично китара и 2х седмично руски + (може би ;дд) някакъв спорт. Найс, а? Садец отвсякъде ;дд Е, добре, последните три са ми приятни, но яко претоварване ще има ;д
dessybarbie
09-04-2012, 09:08
Леле.. 98% от Веди О.о Дано.. аз миналата година ходих там, тази също ще ходя..
И аз съм се насочила към езиковите по-специално 9 ФЕГ.. Ако дадете някакви отзиви за нея ще съм ви супер благодарна!
Ии за английския сте прави - аз от първи клас го уча в училище, ходя и на уроци и е просто безсмислено да отида в английска гимназия и 1-2 години (ако не и повече) си дъвча едно и също..
Брат ми ще е 9ти клас в 9та ФЕГ и е много доволен. През тази учебна година, която мина учеше по 20 часа Френски Език на седмица. Каза, че учителите са много опитни и наистина си разбират от работата. Също така в част от тези 20 часа му преподаваше и французойка. И общо взето той за 1 уч. година научи основата на френския език. За 1 година взе А1 и Б1 степен на език. И ако имаш конкретни въпроси питай ;Д :)
dessybarbie
09-04-2012, 09:10
+1
dessybarbie
09-04-2012, 09:15
Хей някой ще ходи ли на курсове по български и математика в "Образователни Технологии" ? :Д А между другото една приятелка на майка ми има син, който тази година беше 7 клас и тя беше проучила всички курсове и т.н. И ми каза, че най-добрите са "Веди" и тези "Образователни технологии". Искам да кажа за английските гимназии. Защо толкова негативно се натройвате към тях? Какво като сте учили толкова много години аз също вече го уча 9та година, но в английските гимназии се усъвършенстваш, но за мен по-добрия вариянт е в друга езикова гимназия, защото така след като я завършиш излизаш с 2 езика. А пък след това можеш да отидеш на курсове и за 2 месеца(ако го знаеш колкото мен) го научаваш и фактически знаеш 2 чужди езика, което е много голям +
Bloody Red
09-04-2012, 11:28
Много благодаря за информацията ^^ Аа това, доколкото разбрах е за учителите по френски. Ами по другите предмети? Ии защо навсякъде чета, че било "наркоманско" О.о
Едит: Също хората там как са? Смисъл, знам че хора има различни, но като цяло? Понеже в мойто даскало, например, са едни кифленски истории..
TheSunShineGirl11
09-04-2012, 13:37
В грешка си за 73. Това е бала за 2011/2012. За тази година е:
73 СОУ (момичета): НЕ, АЕ, М - 34,430 (най-висок бал), НЕ, РЕ, БЕЛ - 33,786 (най-нисък бал) - първо класиране; НЕ, АЕ, М - 34,428 (най-висок бал), НЕ, РЕ, БЕЛ - 33,678 (най-нисък бал) - второ класиране. :)
Supernaturalfan
09-04-2012, 18:41
Айде аз вече съм готова за учебната година ;д Раница, тетрадки, даже и лепящи бележки, за да запомням по-лесно, абе всичко ;д Така, че - седми клас, come at me bro :D
И аз така... Ѝеѝѝѝ, нямам търпение да уча биология :D
BlackMask
09-04-2012, 19:53
Абе хора я се успокойте! Какво е това притеснение от вас? Миналото лято не бях пипнала нищо, докато приятелите ми вече знаеха ' Опълченците на Шипка ' , ' На прощаване' и другите стихотворения и накрая дори ги нямаше на изпита само ако питат кой автор на кое произведение е и аз си ги научих през годината, направих си изпита..какво толкова през лятото още ще се натоварвам да се мъча. :D За Веди мога да ви кажа, че толкова лъжат.. Голямото учене било, всички влизали в елитни училища - не е вярно. То си зависи от детето дали учи или е несериозно! В старият ми клас едно момиче влезе там където иска, въпреки реването като си разбра оценките и как пропиляла цяла година в учене, което беше глупаво, защото за всички има училища ! Тъй, че пожелавам на всички успешна година, без притеснения и всичко ще е окей! :) Един съвет - преди изпита си хапнете добре и си купете едно малко шоколадче и 15 минути преди изпита ако го изядете ще ви е по-спокойно и не се наливайте с кока кола, фанта и такива, а с вода.
BlackMask
09-04-2012, 19:54
И аз така... Ѝеѝѝѝ, нямам търпение да уча биология :D
Хаха приятно учене на червеите, буболечките, растенията, опазването на България. :D
Здравейте! От Пловдив съм и тази година ще бъда седми клас. Уча в ОМГ "Акад. Кирил Попов" и смятам да кандидатствам в ЕГ Пловдив с 1ви език немски. Ако някой може да ми каже какви са били баловете за там тази година, ще съм му много благодарна!
dessybarbie
09-06-2012, 19:47
Много благодаря за информацията ^^ Аа това, доколкото разбрах е за учителите по френски. Ами по другите предмети? Ии защо навсякъде чета, че било "наркоманско" О.о
Едит: Също хората там как са? Смисъл, знам че хора има различни, но като цяло? Понеже в мойто даскало, например, са едни кифленски истории..
Ами зависи на какви учители попаднеш. Луди ги има навсякъде, :D но има и добри учители. Всички са много взискателни и трябва да се учи. Предполагам, че знaеш, e има матура по френски след 8ми клас. И, за да минеш трябва да имаш над 3. Иначе трябва да се местиш в друго училище. Хммммм. За хората: Има си ги кифлите, надуфките, тежкарите, зубарите, но просто манталитета им е по-висок. Средата е съвсем различна. :) Наркоманите ги има във всяко училище, дори и в "най-елитните" :)))))
П.С. - надявам се да съм помогнала
dessybarbie
09-06-2012, 19:59
Хаха приятно учене на червеите, буболечките, растенията, опазването на България. :D
Ужаст направо :D
А попринцип за да изкарате хубав бал, не е нужно да ходите на каквито и да било. Аз тази година изкарах 33,321, което според мен си е супер, без такива неща. Само излишни разходи. Ако българският или математиката ви куцат или имате гаден учител, разбирам да ви записват, но ако сте си добре, достатъчно ви е да слушате в час и упражнения да правите е достатъчно.
Аз също мисля така.. за жалост не мога да убедя родителите си. Но при всички положения частните уроци са по-добрия вариант. На курсове става малко като в училище - много хора, суматоха.. и, както казаха преди мен, се "прехвърча" през материала.
--------
Тази година ще съм 7 клас, и съм се насочила към 1 ЕГ (с немски и английски) във Варна. Майка ми (учител е) почна да ме убеждава, че конкуренцията за там е голяма и без уроци няма да мина (макар че по принцип съм си сериозна ученичка, запомням в час и т.н.). Някакви мнения за гимназията, учителите, абе въобще всичко свързано с 1 ЕГ?
black pearl
09-10-2012, 13:33
Аз също мисля така.. за жалост не мога да убедя родителите си. Но при всички положения частните уроци са по-добрия вариант. На курсове става малко като в училище - много хора, суматоха.. и, както казаха преди мен, се "прехвърча" през материала.
--------
Тази година ще съм 7 клас, и съм се насочила към 1 ЕГ (с немски и английски) във Варна. Майка ми (учител е) почна да ме убеждава, че конкуренцията за там е голяма и без уроци няма да мина (макар че по принцип съм си сериозна ученичка, запомням в час и т.н.). Някакви мнения за гимназията, учителите, абе въобще всичко свързано с 1 ЕГ?
И аз съм от Варна и съм се упътила към езиковите , но от края на Август ходя на уроци във Вектор :D Въпреки ,че не е индивидуално всичко се обяснява и т.н..
pepochko
09-11-2012, 06:00
недейте само да си хабите времето с уроци учете и такива глупости аз само слушах в часовете и си изкарах много хубави оценки на външните (по мат 6 и 5,2 , по бел 5 и 4,8 ) а по английски за който цяла година не учих и бях точно за 3 изкарах на испита 5 и госпожата ми писа 4 в дневника ама с молив и накрая се оказа че госпожата ми по математика я била навила да ми остави 5 :D ся си влезнах в мгто и ся съм айляче ;) недейте да се напрягате с хиляди курсове и глупости просто няма смисъл 8)
Supernaturalfan
09-12-2012, 10:09
Как се чувствате като знаете, че остават само 5 дни? ;д Аз се чувствам отвратително ;д
mladostman
09-12-2012, 12:45
Как се чувствате като знаете, че остават само 5 дни? ;д Аз се чувствам отвратително ;д
Ми малко странно, защото не мога да повярвам колко бързо мина ваканцията. -.-
black pearl
09-12-2012, 16:20
Ужасно..:X На нас вече ни раздадаха учебниците и като ги погледна ми се реве ! ;// ;d
black pearl
09-14-2012, 20:11
Темичката нещо умря ;d
Supernaturalfan
09-14-2012, 20:50
^Да ._. Но нека да се изкажа ;д Чувствам се отвратително, че започваме след 2 дни. Просто искам да се събудя и да се окаже някакъв гаден сън, че е в началото на лятната ваканция още. Даа, ама не. Не искам при класа ми -.- Изнервят ме ужасно много повечето, просто са ми твърде елементарни (например аз имам голяма обща култура, знам много автори и класически филми, информация за места, митове и легенди и така нататък и това е само от книгите, и като питам някой за нещо от тези неща, отговора е - ае маняк ти нещооо..). Книги? Да бе да, да не са луди да четат книги, може по погрешка да станат по-умни О.О :О. Има и свежари, въпреки, че никой от класа ми не чете се намират и свестни хора. Не, че аз съм перфектна де - супер лесно забравям, изключвам доста често, понякога нещо ми става и се държа като някаква дето не знае къде е попаднала ;д Ужас просто ;д А просто искам да се гръмна като знам, че имам изпити и от тях зависи всичко ._.
ivkata_58
09-14-2012, 23:23
Оф.. още малко до даскало ;х все още се чудя къде да кандидатствам. Чудя се 1 АЕГ, 2 АЕГ или 9-та Френска. Искам мнението Ви ;) . И ще помоля ако някой знае с какви оценки се приема да каже!
mladostman
09-15-2012, 00:34
И трите са добри гимназии, въпреки че за 1 АЕГ съм чувал някои негативни неща, но пък огромен плюс е това, че имат native teacher. Втора АЕГ си мислех и аз да се пробвам там, харесвам английски, но една приятелка ми светна очите, надявам се да го разбереш и ти. Ако знаеш английски език няма за какво да влизаш в английска гимназия, защото там започват от А,Б,В ... и затова е по-добре да си запишеш друг език, като основен, т.е. да кандидатстваш в друга езикова гимназия + английски, като втори език. Така ще си знаеш английски + още един чужд език. Аз така ще направя, не знам за теб, ти си прецени! :)
А за оценките, по-скоро баловете. За тази година до колкото прочетох аз:
I АЕГ е била с минимален бал: 32,928
II АЕГ е била с минимален бал: 32,536
и 9 ФЕГ е била с минимален бал: 31,678
Ако не знаеш, балът за езиковите се сформираше:
ОЦЕНКА ИЗПИТ БЕЛ х2 + ОЦЕНКА ИЗПИТ МАТЕМАТИКА х2 + ГОДИШНА ОЦЕНКА БЕЛ + ГОДИШНА ОЦЕНКА МАТЕМАТИКА
(мисля че така беше)
Е, това от мен. :)
РЕДАКЦИЯ: Само че баловете, които съм ти дал сега прочетох, че са за момчетата. Ако искаш да ги видиш, порови се и ще ги намериш. :)
и на мен ВЪОБЩЕ не ми се ходи на училище, мразя си класа, не мога да ги гледам ...
Дано тази година мине бързо, да ни приемат където искаме и да свършват тези мъки :D
black pearl
09-15-2012, 09:37
^Да ._. Но нека да се изкажа ;д Чувствам се отвратително, че започваме след 2 дни. Просто искам да се събудя и да се окаже някакъв гаден сън, че е в началото на лятната ваканция още. Даа, ама не. Не искам при класа ми -.- Изнервят ме ужасно много повечето, просто са ми твърде елементарни (например аз имам голяма обща култура, знам много автори и класически филми, информация за места, митове и легенди и така нататък и това е само от книгите, и като питам някой за нещо от тези неща, отговора е - ае маняк ти нещооо..). Книги? Да бе да, да не са луди да четат книги, може по погрешка да станат по-умни О.О :О. Има и свежари, въпреки, че никой от класа ми не чете се намират и свестни хора. Не, че аз съм перфектна де - супер лесно забравям, изключвам доста често, понякога нещо ми става и се държа като някаква дето не знае къде е попаднала ;д Ужас просто ;д А просто искам да се гръмна като знам, че имам изпити и от тях зависи всичко ._.
И аз не си понасям класа,самият им характер ме дразни.. Човек трудно може да се съсредоточи да постигне нещо , защото всички се държат ужасно ! :( Всички госпожи имат лошо мнение за класа ,а това не е +...
Бтв има ли някой да ми каже какво мисли за езиковите във Варна ?! Аз се чудя какъв език ми се учи,но се не мога да преценя.. Баща ми е на мнение ,че Испански е най-добре,майка ми Немски..Френски.. :D А аз си нямам на идея към кой да се насоча ..
black pearl
09-15-2012, 09:38
и на мен ВЪОБЩЕ не ми се ходи на училище, мразя си класа, не мога да ги гледам ...
Дано тази година мине бързо, да ни приемат където искаме и да свършват тези мъки :D
Дано ..,че иначе :D
believeinchelsea
09-15-2012, 11:15
Оф.. още малко до даскало ;х все още се чудя къде да кандидатствам. Чудя се 1 АЕГ, 2 АЕГ или 9-та Френска. Искам мнението Ви ;) . И ще помоля ако някой знае с какви оценки се приема да каже!
Абе братле, първо изкарай бал за там и после се чуди къде да кандидатстваш
believeinchelsea
09-15-2012, 11:17
А какъв е бил минималният бал за 18то миналата година?
zlatko98
09-15-2012, 12:24
А какъв е бил минималният бал за 18то миналата година?
Коя паралелка те интересува ?
believeinchelsea
09-15-2012, 12:42
Без значение, тази с най-нисък бал :D
И аз го мразя моя, големи тъпаци. Дано наистина да ни приемат където искаме да свършва :D
bebzgirl
09-15-2012, 18:25
Айде стига сте се панирали,нищо особено не е,много бързо ще ви мине годината.И ние миналата година се вълнувахме като вас.Учете,не се филмирайте много и ще успеете.Айде,баста !
black pearl
09-16-2012, 15:28
Айде стига сте се панирали,нищо особено не е,много бързо ще ви мине годината.И ние миналата година се вълнувахме като вас.Учете,не се филмирайте много и ще успеете.Айде,баста !
Как на строи :D
мале не ми се учи .. :с :Д
ivity96p
09-16-2012, 17:21
mai mai :D
ivity96p
09-16-2012, 17:23
амии Испански или Немски, не се занимавай с Френски ;дд
black pearl
09-17-2012, 14:38
амии Испански или Немски, не се занимавай с Френски ;дд
Мерси ;DD А защо не ? Бтв как се чувствате при положение ,че мъката започна ! ;// ;d
BeautifulMemories
09-17-2012, 17:02
believeinchelsea, за 18-то най - ниският бал за 2011/2012 е бил около 25. За паралерките с корейски и арабски. А за японския - точно 32. Английският и немският са към 30 и има 2 паралелки с френски. Там балът е 28-29. ( Доста грубо съм написала баловете, но нещата са горе - долу така c; )
Иначе ти в коя паралелка искаш да влизаш, защото и аз съм се засилила натам? :Д
believeinchelsea
09-17-2012, 19:11
Ааа аз не обичам да уча, така че гледам тази с възможно най-нисък бал :D Но корейски и арабски... :D Може да опитам с немския, ако тази година не ме домързи като миналата :)
Who nose къде ще влезем chelsea ? :D
believeinchelsea
09-18-2012, 11:35
Ibra nose xaxaxax
Мерси ;DD А защо не ? Бтв как се чувствате при положение ,че мъката започна ! ;// ;d
Аз уча френски като втори език и не е чак толкова лошо, приятен език :)
the sniper guy
09-20-2012, 17:41
1 и 2 АЕГ са отватителни училища 4 часа АЕ на ден и по 2000 думина изуст. а най -"якото" е че започвате от азбуката :D .
black pearl
09-22-2012, 13:02
1 и 2 АЕГ са отватителни училища 4 часа АЕ на ден и по 2000 думина изуст. а най -"якото" е че започвате от азбуката :D .
Ем не звучи хубаво ,ама нали трябва да се учи езика ! :D
Supernaturalfan
09-25-2012, 11:10
Страшно съм изморена от това училище. хора! Днес две входни, едно по Мат. и другото по География..по мат. от 13-ти ходя на уроци, а мисля, че нищо не направих, а по геогр. - не знам, пак не е много добре. Как започвам годината, ужас!
black pearl
09-25-2012, 11:15
Страшно съм изморена от това училище. хора! Днес две входни, едно по Мат. и другото по География..по мат. от 13-ти ходя на уроци, а мисля, че нищо не направих, а по геогр. - не знам, пак не е много добре. Как започвам годината, ужас!
Аз в Четвъртък имам 5 входни ! Питаш ли ме ?! Днес имахме по АЕ ,а вчера по биология и го играх малко на тото ! (по биология де ) Направо много хубаво започвам и аз ! :X
believeinchelsea
09-25-2012, 11:23
Аз съм си най-добре :D Преписвам всичко, изкарвам петици и шестици без абсолютно никакво учене :D
phoeniX_boy_BG
09-25-2012, 13:11
Как се образува балът?
phoeniX_boy_BG
09-25-2012, 13:28
Каква е разликата в бала за момчетата и момичетата?
Supernaturalfan
09-28-2012, 19:33
POWER UP! Имам предвид, ъпвам да не си загубим темата.
Имам чувството, че нищо не направих на входните. Ужас. Е, по физика имам 5, не е зле.
Не са ни ги върнали, но все пак. Поне имам време да си оправя оценките..мисля. Трябва да се стягам вече -.-
и ние имахме много входни, но най - лошото е , че учим на прощаване и аз НЕ МОГА ДА СМОГНА :( ....
И ние учим На прощаване ии просто като се сетя, че трябва да го уча наизуст и лошо ми става :(
mladostman
09-29-2012, 10:32
Оуу, това училище е ... шит, а кво да се прави. Такам аз с моите входни:
БЕЛ - 92% - 6 (тука простоо :D )
Английски - още не сме го правили
Математика - не сме го правили
ИТ - Мии не съм сигурен за някои задачи
История - входното ни беше есе, ще видя какво съм направил във вторник
География - още не сме го правили
Биология - ужас, сигурно съмм...... :D
Химия - не сме го правили
Физика - 4
Музика - 5 :D
Изобразително - ПО ДЯВОЛИТЕ ТАЯ ИСКА ДА ПРАЙМ ВХОДНО .. НЯКВА РИСУНКА :@
Технологии - о боже сигурно 5 или 6
ФВС - ми имам добри резултати, ще видим.. 5 или 6 със сигурност :)
P.S. По БЕЛ ми беше важното да изкарам добра оценка и я изкарах, а не съм отварял нищо да уча. Представете си колко съм се подготвял за 7 клас още от миналата година. :D :)
P.S. 2 - Трябва да се стягам много, защото от тази пуста математика не разбирам нищо, а учителя е един... иначе мисля да влизам в СГСАГ, защото обичам и строителство и архитектура и ме устройва. Мисля че имаше оттук един потребител от СГСАГ в 8 клас. Ако може да ми пише на ЛС да го питам за някои неща, че съм любопитко :D :)
black pearl
09-29-2012, 10:45
Аз На прощаване го знам,по биология имам 5 ..А бе хора по колко входни най-много ви дават ?! Защото на нас в Четвъртък ни дадоха 4 , а по закон повече от 2 май не може... ?!
Здравейте,аз съм 8ми клас ,но с радост бих ви помогнала ако имате някакви въпроси питайте :)) И се стягайте :)
believeinchelsea
09-29-2012, 13:57
БЕЛ - 5
Английски - 6
Математика - преписах 9 задачи от общо 10, сигурно 5 и нещо :D
ИТ - не сме го правили
История - не ни го е върнала още
География - още не сме го правили
Биология - 5
Химия - не ни го е върнала, но може би ще имам 4
Физика - не сме го правили
Музика - не сме го правили
Изобразително - ебаси трудния тест...
Технологии - проверява го още
ФВС - ще тичаме 50 метра във понеделник 1ви час...
БЕЛ - писах трансв. преразказ - 6
математика - понеделник, ама мисля, че ще успея
английски - въбще не се притеснявам
ИТ - ://// нз дали ще мога да препиша
музика - преписах всичко ^^
рисуване - сиг рисунка :Д
химия, физика - ще се езлагам яко
биология - там няма да ми е чак толкоа трудно
ФВС - изложих се :D ... тичахме 300 м .
география - написах
история - моля се на Бога
black pearl
09-29-2012, 19:17
Като ни кажат оценките ще ви кажа ! ^^
Не ми се пуска нова темичка затова направо тука ще ви питам..
Тея дни нещо започвам да се изнервям,защото на много от моите приятелки майките им постоянно им помагат със всяко едно домашно ,но не просто да ги насочат ..ами направо да го напишат.. Нямам нищо против от време на време да ти помогне родител ,но защо трябва да става постоянно ? Като ме питат написа ли си домашното-примерно по математика.. ми се е случвало 1-2 задачи да не ги разбера и да предпочета да питам госпожата и те като попитат защо майка ти не ти помогна и аз като им кажа защото предпочита да си ги реша сама,те остават със впечатлението ,че на майка ми не и дреме ! -.-
Майка ми много пъти ми е казвала,че не ми помага не защото "не и дреме",а защото иска това което постигам да се дължи на моите знания и умения... За това когато получавам високи оценки се радвам много повече ,защото се дължат на моят труд..а не на майка ми.
П.С - Случвало се е с едно с което момиче ходим заедно на уроци в една школа ..за домашните от там и помага майка и.. или ходи на допълнителни уроци..а като трябва да направи нещо на момента го прави грешно... Какъв е смисъла тогава техните да ръсят пари наляво и надясно ?! ;oo
Supernaturalfan
09-29-2012, 22:31
Тея дни нещо започвам да се изнервям,защото на много от моите приятелки майките им постоянно им помагат със всяко едно домашно ,но не просто да ги насочат ..ами направо да го напишат.. Нямам нищо против от време на време да ти помогне родител ,но защо трябва да става постоянно ? Като ме питат написа ли си домашното-примерно по математика.. ми се е случвало 1-2 задачи да не ги разбера и да предпочета да питам госпожата и те като попитат защо майка ти не ти помогна и аз като им кажа защото предпочита да си ги реша сама,те остават със впечатлението ,че на майка ми не и дреме ! -.-
Майка ми много пъти ми е казвала,че не ми помага не защото "не и дреме",а защото иска това което постигам да се дължи на моите знания и умения... За това когато получавам високи оценки се радвам много повече ,защото се дължат на моят труд..а не на майка ми.
Мм, аз да ти кажа - правя си сама домашното, ако не разбирам нещо питам майка ми и ми го обяснява, ако някоя задача ми е грешна ми казва да си намеря грешката сама и да си я сметна пак. Така, че оценките са си благодарение на моя труд.
То и аз съм така, но даже и да питам мама или тате, те не знаят отговора, защото са го забравили ... Иначе и аз питам госпожите :D
бтв ще ходя 4 часа седмично на уроци по бг и по мат. :( ;((
believeinchelsea
09-30-2012, 06:01
БЕЛ - писах трансв. преразказ - 6
математика - понеделник, ама мисля, че ще успея
английски - въбще не се притеснявам
ИТ - ://// нз дали ще мога да препиша
музика - преписах всичко ^^
рисуване - сиг рисунка :Д
химия, физика - ще се езлагам яко
биология - там няма да ми е чак толкоа трудно
ФВС - изложих се :D ... тичахме 300 м .
география - написах
история - моля се на Бога
Oo, имам си колега в преписването :D :D Казвам ти, всичко съм преписвал на тестовете, изкарах 5 по Бълг. Език без абсолтно никакво учене, преписах 8 задачи и написах 1 по Мат. , което е за към петица, по Технологии също, както и по История и ИИ, а по Химия най-лудото преписване - Бях на първия чин, а този от който преписвам седи 2 чина зад мене и реших чрез един приятел да му подам листче и той да напише отговорите на него, като е готов :D :D
Вашите цели за годишни оценки какви са? Аз искам 5 по Бълг. език и 4 по математика и засега върви повече от добре :D
П.С - Случвало се е с едно с което момиче ходим заедно на уроци в една школа ..за домашните от там и помага майка и.. или ходи на допълнителни уроци..а като трябва да направи нещо на момента го прави грешно... Какъв е смисъла тогава техните да ръсят пари наляво и надясно ?! ;oo
Какво те интересуват другите.
Аз ако не разбирам нещо питам майка ми, ама тя не ми ги решава на право ,а после ме кара да реша още 1-2 задачи от същия вид, за да е сигурна, че съм ги разбрала
Oo, имам си колега в преписването :D :D Казвам ти, всичко съм преписвал на тестовете, изкарах 5 по Бълг. Език без абсолтно никакво учене, преписах 8 задачи и написах 1 по Мат. , което е за към петица, по Технологии също, както и по История и ИИ, а по Химия най-лудото преписване - Бях на първия чин, а този от който преписвам седи 2 чина зад мене и реших чрез един приятел да му подам листче и той да напише отговорите на него, като е готов :D :D
Вашите цели за годишни оценки какви са? Аз искам 5 по Бълг. език и 4 по математика и засега върви повече от добре :D
хаххаха :D
аз знаеш ли какво правя
слагам си раницата зад мен на стола, слагам вътре тетрадката и казвам на глас '' оф тая химикалка не ми харесва''
ровя в чантата ии си гледам :D
иначе ми и подсказват, аве супер си ми е
само по български и по математика гледам да не преписвам ( по математика само мноого малко :D )
иначе аз искам бал от 32 нагоре за да вляза а японскии ^^ :D
~The Smile~
09-30-2012, 08:07
и ние имахме много входни, но най - лошото е , че учим на прощаване и аз НЕ МОГА ДА СМОГНА :( ....
Ха! Ти сериозно ли?! Та аз сега го учаа... и стигнах до средата.. Тя госпожата ни по Български ни каза задължително ЦЯЛОТО!! А е за утре...
~The Smile~
09-30-2012, 08:15
По БЕЛ на входното имам 5
По математика още не са ни ги върнали,но съм сигурна ,че ще имам 5!!!
По биология също не са ни ги върнали,но и там мисля,че ще съм се справила ОК!!
По физика и химия те първа ще правим входящи...
По история също ще правим входно в четвъртък.... И съм тотално :XXX
По Английски Език ще си науча,там нямам проблем. :)
По география се моля с пет ръце...
По руски ще имам 5 или 6 със сигурност.
Ха! Ти сериозно ли?! Та аз сега го учаа... и стигнах до средата.. Тя госпожата ни по Български ни каза задължително ЦЯЛОТО!! А е за утре...
ние го учим на 3 части, но за всяка част имаме само 1-2 дена :ссс ...
и на нас ни е задължително ... оф за к'во ни карат да го учим и те не знаят :(
zlatko98
09-30-2012, 09:18
НА изпита ще имаш теза или най-малкото въпрос с даден цитат и ако не знаеш стихотворенията искам да видя как ще се справиш ;)
Нас не ни карат да го учим (за сега). И дано да не ни накара.
dessybarbie
09-30-2012, 09:49
Хораааааааааа! Не мога. 3та седмица започва, а аз вече съм изморена на куче. С тези курсове всяка събота по 6 асторномически часа направо нямам сили. :(
Believeinchelsea най-важното е,че си изкарахме оценките по биология честно и почтено :)
ТЕЯ ФОРМУЛИ ЗА СЪКРАТЕНО УМНОЖЕНИЕ СА СИ Е*АЛИ МАМАТА :Д
След първите 2 седмици извода ми е че 7 клас изобщо, ама изобщо не е отпускарски клас (някои се мъчеха да ме убедят че всеки ден им е едва ли не парти :D) Много домашни ни дават (особено по математика) и се чувствам като пребита. А тези входни нива допълнително ме нервират. Утре правим по АЕ и ЗИП-БЕЛ, на 3ти по БЕЛ и остана още едно по химия. След няколко часа ми е първия урок по математика и се чувствам като в небрано лозе.. не съм ходила досега на уроци и не знам какво да правя. :D Надявам се, че постепенно ще свикна с многото домашни и всичкия стрес. ;д
След първите 2 седмици извода ми е че 7 клас изобщо, ама изобщо не е отпускарски клас (някои се мъчеха да ме убедят че всеки ден им е едва ли не парти :D) Много домашни ни дават (особено по математика) и се чувствам като пребита. А тези входни нива допълнително ме нервират. Утре правим по АЕ и ЗИП-БЕЛ, на 3ти по БЕЛ и остана още едно по химия. След няколко часа ми е първия урок по математика и се чувствам като в небрано лозе.. не съм ходила досега на уроци и не знам какво да правя. :D Надявам се, че постепенно ще свикна с многото домашни и всичкия стрес. ;д
да ! ще заспя в 9 сигурно, мнооого съм уморена от 247823501237 домашни -.-
Supernaturalfan
09-30-2012, 17:47
Така е ;дд че то една проста сметка става на егати чудовищното нещо ;д че първо на степен втора +/- и някакви глупости там ;дд На кой му е нужно това ;дд
Иначе и аз съм супер изморена! Преди в 4 часа си лягах сега в 21:30 умирам ;дд Днеска не знам какво ме прихвана и тръгнах да си правя някакви схеми по български по мое желание там подробно за видове изречения, глагол, речева ситуация въобще всичко което се сетите ;дд + таблица по физика по ме желание пак ;д
black pearl
09-30-2012, 18:50
Ох и аз съм много изморена.. Миналогодишните седмокласници изобщо не са се оплаквали освен в края на годината като предстояха изпитите.. Аз след малко ще заспя на компа,ама айде... :XX Уфф ...искам да съм 1ви клас :D
Охх искам само да мине тая година и после чак в 12 клас ше има още зор....:( Някой да се е запътил към 1ва немска в София ??? ;)
Охх искам само да мине тая година и после чак в 12 клас ше има още зор....:( Някой да се е запътил към 1ва немска в София ??? ;)
аз
Supernaturalfan
10-02-2012, 17:00
Хора да питам - някой от Бургас за немската да ми каже добре ли е, не е ли? И колко е бала? Мерси предварително :))
Са за да не ни умре темата правим 1 играааа значи всеки пише първите си 3 желания , балът им (не е задължително) и какво мислят ,че ще стане накрая (дали ще успеят) :)))
ПОЧВАМ АЗ :
1. 91 НЕГ - бал : Минимален -33.678
2. 73 СОУ - бал : Минимален -33.584 (паралелка с най-висок)
3. 1 АЕГ - бал : Минимален - 33.464 (паралелка с най-висок)
Мисля,че няма да успея но да се надяваме :)
П.С. Ето сайт с баловете (за миналата година) :
Момичетата :http://regalia6.com/ucRegalia/regalia_files/kand_7kl_2012_mon/devoyki_2011.pdf
Момчетата: http://regalia6.com/ucRegalia/regalia_files/kand_7kl_2012_mon/mladeji_2011.pdf
zlatko98
10-02-2012, 17:55
Са за да не ни умре темата правим 1 играааа значи всеки пише първите си 3 желания , балът им (не е задължително) и какво мислят ,че ще стане накрая (дали ще успеят) :)))
ПОЧВАМ АЗ :
Момичетата :http://regalia6.com/ucRegalia/regalia_files/kand_7kl_2012_mon/devoyki_2011.pdf
Момчетата: http://regalia6.com/ucRegalia/regalia_files/kand_7kl_2012_mon/mladeji_2011.pdf
Грешна ти е информацията - това е от 2011. За 2012 в немската за момче е 34.072, а за 73то в най-слабата паралелка( винаги се гледа най-слабата, не най-силната) е 33,072
Ам ок, значи аз искам
1. 18 СОУ - японски балът е около 32
2. 138 СОУ - японски нз колко е бала
и нямам други желания, ако уча сигурно ще успея, но не знам :)
Грешна ти е информацията - това е от 2011. За 2012 в немската за момче е 34.072, а за 73то в най-слабата паралелка( винаги се гледа най-слабата, не най-силната) е 33,072
еее ок начи пишете г/д колко е и мс :) но все пак нали ме рзбрахте
еее ок начи пишете г/д колко е и мс :) но все пак нали ме рзбрахте
а ти само немски ли искаш да учиш .. смисъл май ме разбра :D
а ти само немски ли искаш да учиш .. смисъл май ме разбра :DДа щото таковааа :Д искам после да отида в Германия голяма мечта ми е
Supernaturalfan
10-02-2012, 19:26
Океей ;дд
1. ГПНЕ ''Гьоте''
2. АЕГ ''Гео Милев''
за бал нз ;д
~The Smile~
10-03-2012, 08:11
ооо...нас ни накараха НАВЕДНЪЖ! и то за няколко дена! :shock:
~The Smile~
10-03-2012, 08:13
Ох и аз съм много изморена.. Миналогодишните седмокласници изобщо не са се оплаквали освен в края на годината като предстояха изпитите.. Аз след малко ще заспя на компа,ама айде... :XX Уфф ...искам да съм 1ви клас :D
Ооо,и аз!! Там е най-лесно! Блазя им на дечицата....
~The Smile~
10-03-2012, 08:14
Еми,така е...Хич не ги харесвам...Много ме объркват...
~The Smile~
10-03-2012, 08:16
Насочила съм се към 3 ПМГ "Методий Попов" ,Варна. Някой да знае колко е балът за там???? :?:
~The Smile~
10-03-2012, 08:20
Нас не ни карат да го учим (за сега). И дано да не ни накара.
Няма как,това е задължително.
zlatko98
10-03-2012, 09:02
Няма как,това е задължително.
Препоръчително е, но не е задължително - зависи от учителя ;)
Насочила съм се към 3 ПМГ "Методий Попов" ,Варна. Някой да знае колко е балът за там???? :?:
Няма как да ти кажем, защото балът е различен за всеки профил. Има 4 природо-математически (биология/АЕ, биология/НЕ, биология/ФЕ и химия/АЕ) и един хуманитарен (география/АЕ).
-----
Относно моите желания:
1. Първа ЕГ, немски език. Минимален бал: 33,214
2. МГ "Д-р Петър Берон", математика и немски език. Минимален бал: 31,178
3. Четвърта ЕГ, испански език. Минимален бал: 31,466
За момента най-много искам 1 ЕГ и МГ и мисля, че мога да вляза. С малко повечко труд, упоритост и търпение ще се получат нещата, надявам се.
anonymous895156
10-03-2012, 13:36
В нашата програма всеки ден имаме минимум по 1-2 часа БЕЛ и 1-2 по математика :( Явно няма да бъде лесно тази година..
~The Smile~
10-03-2012, 14:54
Няма как да ти кажем, защото балът е различен за всеки профил. Има 4 природо-математически (биология/АЕ, биология/НЕ, биология/ФЕ и химия/АЕ) и един хуманитарен (география/АЕ).
-----
Относно моите желания:
За момента най-много искам 1 ЕГ и МГ и мисля, че мога да вляза. С малко повечко труд, упоритост и търпение ще се получат нещата, надявам се.
Амм..благодаря. Питам,защото ровя,ровя из нета,нищо няма за минимален бал на трета...
-----
Относно моите желания:
Град ? в София има ли ЕГ
zlatko98
10-03-2012, 16:09
Град ? в София има ли ЕГ
Даже няколко :D При нас имаш НЕГ, АЕГ, ФЕГ ... В другите градове просто имаш няколко ЕГ- та, които имат паралелки по различните езици, защото не може да се напълни цяла гимназия само с един език ;)
Град ? в София има ли ЕГ
Ами всъщност не знам какво има в София (бегло съм запозната само с първа и втора немска), защото съм от Варна и гимназиите които съм изредила са си варненски училища.
редакция:
Амм..благодаря. Питам,защото ровя,ровя из нета,нищо няма за минимален бал на трета...
Ето ги за всяка паралелка поотделно:
Биология/АЕ - 29.232
Биология/НЕ - 27.196
Биология/ФЕ - 25.455
Химия - 25.037
География - 29.375
Даже няколко :D При нас имаш НЕГ, АЕГ, ФЕГ ... В другите градове просто имаш няколко ЕГ- та, които имат паралелки по различните езици, защото не може да се напълни цяла гимназия само с един език ;)
Говорех за ЕГ само не немска френска испанска и т.н.
zlatko98
10-03-2012, 16:21
Говорех за ЕГ само не немска френска испанска и т.н.
Само ЕГ няма по простата причина, че си има специализирани - за кво ни е обща
33-та ЕГ "Света София" брои ли се :D ?
believeinchelsea
10-04-2012, 11:37
Какви са баловете за 18 СОУ, Rossita?
believeinchelsea
10-04-2012, 12:05
Абе вие разбирате ли ги тези формули за съкратено умножение?
black pearl
10-04-2012, 12:23
-----
Относно моите желания:
От Варна ли си ??
П.П - 1. Пета с немски или английски
2- Четвърта с испански
3- Първа с ае.. ии т.н
Мързи ме за търся баловете ама се са около 32-33-34 :x :D
Абе вие разбирате ли ги тези формули за съкратено умножение?
Да , няма нищо сложно .
От Варна ли си ??
П.П - 1. Пета с немски или английски
2- Четвърта с испански
3- Първа с ае.. ии т.н
Мързи ме за търся баловете ама се са около 32-33-34 :x :D
Защо си си подредила така желанията? По бал се нареждат отгоре надолу.
Пета с АЕ е към 31, 800 (с немски не съм сигурна, май беше малко по-нисък)
4та с испански е 32 мисля
Първа с АЕ е 32,700
Някой ще кандидатства ли в 91 НЕГ ?
Има и ГПИЕ. ;)
Да , няма нищо сложно .
и аз ги разбрах ^^
бтв, Рамона, аватара ти е уникален <3
Някой ще кандидатства ли в 91 НЕГ ?оффф аз :Д направо не ми се мисли
А Тони относно формулите разбирам ги да, а ти нали каза ,че тая последната си я разбрал ?? btw може да си кажете кажете имената той believeinchelsea (Тони) се пробва да ви накара ама нейсе :Д аз съм момче от София Вержил се казвам :)
А Тони относно формулите разбирам ги да, а ти нали каза ,че тая последната си я разбрал ?? btw може да си кажете кажете имената той believeinchelsea (Тони) се пробва да ви накара ама нейсе :Д аз съм момче от София Вержил се казвам :)
Аз съм Ели :D пълното име ми е Елица, ама предпочитам Ели ^^
prettymonster
10-05-2012, 10:41
Айде и аз ще се включа , че и аз съм седми клас ии :? .. иначе формулите , просто ги научаваш наизуст и си ги упражняваш нищо сложно не е :)
Supernaturalfan
10-05-2012, 11:04
btw може да си кажете кажете имената той believeinchelsea (Тони) се пробва да ви накара ама нейсе :Д аз съм момче от София Вержил се казвам :)
Зори ;дд и НЕ, формулите за съкратено умножение не ги разбирам ;д
На нас г-жата по Български вече започна да ни обяснява за матурата след 7ми клас, а на вас ?
Supernaturalfan
10-05-2012, 11:50
На нас г-жата по Български вече започна да ни обяснява за матурата след 7ми клас, а на вас ?
Какво ще има ли? На нас всички ни казват какво ще има ;д
Димана, викат ми Диди или Дида ;dd
black pearl
10-05-2012, 13:49
Защо си си подредила така желанията? По бал се нареждат отгоре надолу.
Пета с АЕ е към 31, 800 (с немски не съм сигурна, май беше малко по-нисък)
4та с испански е 32 мисля
Първа с АЕ е 32,700
Ами не знам ... не се замислих :D
Иначе, Габриела се казвам..Накратко - Габи : ) ^^
Какви са баловете за 18 СОУ, Rossita?
Знам само варненските балове, не мога да ти помогна. Разрови се в интернет, сигурно ги има качени.
Най-после събота и неделя аааааааааа малко почивка! Оооооообичам почивните дни! :D
М/у другото, аз съм Теодора, но ми казват Теди.
P.S: Относно формулите.. какво има да им се разбира? Просто трябва да се назубрят наизуст и да се упражняват. ;д
black pearl
10-05-2012, 17:22
Знам само варненските балове, не мога да ти помогна. Разрови се в интернет, сигурно ги има качени.
Най-после събота и неделя аааааааааа малко почивка! Оооооообичам почивните дни! :D
М/у другото, аз съм Теодора, но ми казват Теди.
P.S: Относно формулите.. какво има да им се разбира? Просто трябва да се назубрят наизуст и да се упражняват. ;д
Я кажи баловете за Варна :D И бтв в кое даскало учиш щото и аз съм от Варна :)
П.П- Аз много здраво се избачках .. И събота и неделя съм на уроци от 8и45 :XXXXXXX
Я кажи баловете за Варна :D И бтв в кое даскало учиш щото и аз съм от Варна :)
П.П- Аз много здраво се избачках .. И събота и неделя съм на уроци от 8и45 :XXXXXXX
Кажи кои гимназии те интересуват, все още не съм станала гадателка.. :D
Ами в ОУ Г.С. Раковски съм. Ако не се сещаш - Раковски дели една сграда с 5та ЕГ. ;д
Уроци в 8:45? О.О Лелеееее, я лягай да се наспиш, иначе ще си труп на уроците. :D
weenonas
10-05-2012, 18:13
believeinchelsea МИН МАКС
ЧЕ - корейски - 28.322 34.464
ЧЕ - японски - 31.500 34.072
ЧЕ - немски - 31.070 34.034
ЧЕ - английски - 31.072 33.178
ЧЕ - френски/ае- 30.392 32.822
ЧЕ - арабски - 27.144 32.500
ЧЕ- китайски - 29.892 32.392
ЧЕ - френски/ие- 29.642 32.108
Това са баловете за първо класиране в 18 СОУ.
За тези, които искат да проверят и за други училища - http://www.regalia6.com/ucRegalia/regalia_files/kand_7kl_2012_mon/Iklasirane_po_paralelki.pdf :)
П.С. Аз съм заек тази година, за тези които не знаят :D Ако имате въпроси - питайте :)
mrankoniiii
10-05-2012, 18:22
Много сме 99 ще е трудна година
believeinchelsea
10-05-2012, 18:30
Аха мерси, а как се сформираше бала за там, защото май не е като при езиковите гимназии? :)
ЧЕ - японски - 31.500 34.072
охх аз искам с японски .. :/ висок си е балът
believeinchelsea
10-05-2012, 18:41
Т'ва не значи, че тази година баловете ще са същите ;) Може да са по-ниски, но може и да са бая по-високи, Elli * ти знаеш ли как се сформира бала за 18?
Т'ва не значи, че тази година баловете ще са същите ;) Може да са по-ниски, но може и да са бая по-високи, Elli * ти знаеш ли как се сформира бала за 18?
ами ЧУВАЛА съм, че за всички езици е дипломата по български език и математиката + матурите по бг и мат и там нещо се дели .. ти какъв език искаш в 18то ? ^^
believeinchelsea
10-05-2012, 18:57
Ако зависеше от мен, немски или френски, но баловете са високи, не се знае :) Ако имам бал за всички, бих писал Немския на 1во място, 2ро Английски, 3то Френски и т.н.
weenonas
10-05-2012, 19:12
Балът мисля че е като при всички езикови.
black pearl
10-05-2012, 19:27
Кажи кои гимназии те интересуват, все още не съм станала гадателка.. :D
Ами в ОУ Г.С. Раковски съм. Ако не се сещаш - Раковски дели една сграда с 5та ЕГ. ;д
Уроци в 8:45? О.О Лелеееее, я лягай да се наспиш, иначе ще си труп на уроците. :D
Да знам го :D Ем на 4та с испански на 5та с немска и на 1ва с ае :DD.. Уфф не ми се си xD .. Много ми е омразно ранното лягане и ранното ставане
Да знам го :D Ем на 4та с испански на 5та с немска и на 1ва с ае :DD.. Уфф не ми се си xD .. Много ми е омразно ранното лягане и ранното ставане
1ва с АЕ - 32.856
5та с НЕ - 31.714
4та с ИЕ - 31.466
Мда, за лягането/ставането те разбирам. хд Лягането особено е голям проблем.. като си свикнал лятото да лягаш в 3-4 :D
black pearl
10-06-2012, 10:23
1ва с АЕ - 32.856
5та с НЕ - 31.714
4та с ИЕ - 31.466
Мда, за лягането/ставането те разбирам. хд Лягането особено е голям проблем.. като си свикнал лятото да лягаш в 3-4 :D
Мерсии !! Ем то на мен лятото ми се е случвало да не си лягам ! :) ^^
The_Sweety_
10-06-2012, 13:50
най-после тема и "за мен" :) Аз пък да не остана по-назад ще си кажа в коя искам да уча:
1.ПМГ - Биология и...това е за сега :D
най-после тема и "за мен" :) Аз пък да не остана по-назад ще си кажа в коя искам да уча:
1.ПМГ - Биология и...това е за сега :D
оу хубав избор ^^
Ако зависеше от мен, немски или френски, но баловете са високи, не се знае :) Ако имам бал за всички, бих писал Немския на 1во място, 2ро Английски, 3то Френски и т.н.
То си зависи от теб.
Колко имате на входното по мат ?
На входното по математика имам 6 а по български чакам
prettymonster
10-07-2012, 16:13
По математика не бях много на ниво но по бг имам 6 :Д Иначе сега уча адски здраво формулите , защото утре нашата ще ни дава тест :Д А тези частни случаи направо ме побъркват :?
black pearl
10-08-2012, 10:10
По математика имам 5 и 25,а по бг имам 4 :X :D А иначе съм по-добра по БЕЛ .. А иначе тея формули са адски лесни...:)
prettymonster
10-08-2012, 11:24
Да .. наистина са много лесни .. обаче нататък е направо мъчение :Д
black pearl
10-08-2012, 12:29
Мхм...Направо не ми се мисли ! :X
А по български колко имате?
Supernaturalfan
10-09-2012, 11:31
А по български колко имате?
По БГ имам 5 сигурно, не са ни казали, по литература - 6.
По математика ни ги върнаха днес - 6 ! (party)
ПОЧВАМ АЗ :
1.91 НЕГ
2.1 АЕГ
3. НПМГ с химия и биология , примерно..
1. 91 НЕГ
2. 1 АЕГ
3. НПМГ с химия и биология , примерно..
По математика имам 5. По български 5,36 и по литература 6. Доволна съм си от резултатите. :)
и по математика и по български 5 и 1/2 ^^ ( тоест 6 :) )
megiasas
10-10-2012, 18:45
Дано всички влезете в избраните от вас училища ! Аз искам инфо за ЕГ Иван Вазов град Пловдив имам ниски оценки по математика и се притеснявам с колко бал трябва да вляза имам ли шанс с по малко от 6 по математика хора помогнете а общежитието колко се плаща ? Понеже аз не съм от Пловдив и нямам жилище там а квартирите варират от 400 до 800 лв
RainyMood
10-11-2012, 11:47
А да ви попитам - на матурата по математика нали има два модула. Първият е задължителен, а вторият май е пожелание. Та, ако изявим желание да правим втория какво става? Примерно на него изкарваме шестица и тя ни повдига оценката или какво? Не съм много наясно с тези неща ...
Иначе на входното по математика имам 5 (малко съм издънила нещата с една задача), а по БЕЛ има да си ги чааакаме.
А да ви попитам - на матурата по математика нали има два модула. Първият е задължителен, а вторият май е пожелание. Та, ако изявим желание да правим втория какво става? Примерно на него изкарваме шестица и тя ни повдига оценката или какво? Не съм много наясно с тези неща ...
Иначе на входното по математика имам 5 (малко съм издънила нещата с една задача), а по БЕЛ има да си ги чааакаме. Вторият модул е ако искаш да кандидатстваш.Има си оценка на НВО(само 1 модул) и оценка за кандидатстване (тя включва и 1ви и 2ри модул).Ако имаш 6 на 2рия модул значи имаш максимален брой точки.Те се събират с точките от 1ви модул и чрез общия брой точки се пресмята оценката :)
Дано всички влезете в избраните от вас училища ! Аз искам инфо за ЕГ Иван Вазов град Пловдив имам ниски оценки по математика и се притеснявам с колко бал трябва да вляза имам ли шанс с по малко от 6 по математика хора помогнете а общежитието колко се плаща ? Понеже аз не съм от Пловдив и нямам жилище там а квартирите варират от 400 до 800 лв
Всяка година е различен балът.Тази година беше по-висок от миналата, сега може да се вдигне или да се намали.И всичко зависи от оценките.Ако имаш висока оценка по БЕЛ (над 5.50) по математика мисля че не е нужно да е 6, но пак казвам всичко зависи от бала какъв ще е тази година!
The_Sweety_
10-11-2012, 16:50
по математика имам 5, по български 4 и по литература 6
а пък за формулите нас ни караха да ги учим в 6 клас така че аз си ги знам :)
Добре, че училището ми е с ужасяващо занижени критерии та успявам да изкарам 6 без много зор. Аз си уча, де, но така поне успявам да си го разпределя, както за мен е най-удобно. Материалът засега е лесен, въпреки че по математика покрай фигурите трябва да се учат много неща наизуст(определения, теореми, аксиоми...)А как ви се струват новите разказвателни предмети? Кои ви харесаха и кои намразихте от самото начало?хД
Тая биология я намразих от началото. Правихме входно без преговор, а някой задачи бяха от 7 клас, а не сме учили уроците и се издъних малко. Физика и химия са ми леснички. Историята не е нов предмет, ама аз да си кажа :D миналата година имах 5 за годината, а на входното 6, а тези австралопитеци и палеолит не са ми сложни, но ще видим. :)
Обичам Биологияя ! :D
Иначе не съм много доволна от резултатите на входните
Физика - 6
Математика - 6
Биология - 5
История - 4
География - 4
Мразя историята и географията.
Ае - 3 (яко се издъних)
Музика - 6
Иии за сега само тези знам .
@zizu65 Е, нормално е да си се издънила по биология, входното ви изобщо не е било уместно. Как може учител да даде входно ниво без преговор? И със задачи от 7 клас? :\
@Ramona Не са ти толкова зле оценките, все пак по един от най-важните предмети - математика, имаш 6. Горе главата и да се стягаш по АЕ. :D Майтап си правя де, да не се засегнеш нещо.
Аз съм доволна от моите резултати на входните.
Математика - 5
Български език - 5
Литература - 6
История - 6
Химия - 6
Биология - 6
Физика - 4
География - 5
АЕ - 6
Само тая физика нещо ми разваля хубавите оценки.. :D
iliqn4e12
10-16-2012, 06:55
много ме е страх за матурите, лошо ми става чак...
по математика ще се изложа яко..;ХХ
много ме е страх за матурите, лошо ми става чак...
по математика ще се изложа яко..;ХХ
Колко имаш на входното по мат ?
Ии да наистина трябва да се стягам по АЕ .
primadonna
10-16-2012, 17:35
Най-евтините квартири са 350, има някои доста хубави, ако имаш време да гледаш. А общежитията не знам колко са, но имай предвид, че баните и тоалетните са общи :(
mladostman
10-16-2012, 17:51
Такаам, да си споделя входните оценки. :D
БЕЛ - 6
Англ. език - 5
Математика - 5
Инф. техн. - 5
История - 6
География - 5
Физика - 4 :D
Химия - 4 :D
Биология - 4 :D
Музика - 6
Изобр. изк. - не се смейте, имахме входно и аз имам 4, защото надрасках някакви неща :D
Технологии - 6
Физ. възп. - 5 , 6
Имам 3.... поправка: четири четворки. :D , много петици и няколко шестици.
Не съм голям отличник, но има и по-зле от мен. :D
П.С. Ако някой може да ми каже как се изчислява бала в СГСАГ, ще съм мноооооооого благодарен! :)
black pearl
10-16-2012, 19:10
На входните имам петици..изобщо не съм доволна,но да се похваля на контролното за формулите имам 6 ! :D
Supernaturalfan
10-17-2012, 12:34
На входните имам петици..изобщо не съм доволна,но да се похваля на контролното за формулите имам 6 ! :D
И аз имам шест ;дд Разбрах, че физиката и химията не ми се отдават ;д
prettymonster
10-17-2012, 14:03
И аз съм доволна от резултатите на входните
Бел - 6
Ае - 5
Физика - 6
Химия - 5
Биология - 6
История -6
Музика ( нашата госпожа просто не е добре ;дд )-6
Инф . - Не разбрах ;дд
Физическо - 6
География - 5
Математика - 4 ( направо не исках да повярвам , че толкова малко изкарах , но нашата нарочно ни даде много труден тест за да се стегнемм и да учим ;ддд )
anonymous895156
10-20-2012, 06:26
Аз пък съм доволен от входните нива :D
Математика - 6
Български - 6
Литература - 6
История - 6
География - 6
Физика - 5
Химия - 6
Биология - 5
Технологии - там съм мн. зле, особено в чертането :D
Изобразително изкуство - 6
Английски - 6
Музика - 6
wictoria_smile98
10-20-2012, 07:24
аз пък уча в езикова гимазия и имахме входно само по БЕЛ (6) и по Математика (4) ... дори по английски нямахме :d
mladostman
10-24-2012, 15:56
Имам 5 на контролното по формулитее . Йупиии!
( И имам толкова, защото не ми стигна времето да си реша 2 задачи -,- )
perry_the_platypus
10-24-2012, 19:11
Извинете, че ви се мешам в темата, но искам да ви попитам, защо правите контролно по История!? :D Аз като бях 7 клас в началото не правихме входно ниво, защото започвахме чужда история, а не българската, хаха.
Ако имате нужда от помощ, пишете! :)
Успех на изпитите и не се притеснявайте толкова, нищо особено не е, хаха! ;)
weenonas
10-25-2012, 14:55
По история има входно на нещата изучени в 6 клас :D
Ще се съглася с Пери за изпитите, НО нека подчертая, че ако не си помръднете пръста през годината няма да ви се сторят лесни.
На нас ни бяха казали, че ще са в формат PISA. Ако имате сборници с тези задачи по математика и упражнения по български може да се ужасите.. Така в нашето училище до последния момент бяхме наплашени, но теста се оказа доста лесен и приятен. Въпроса е да учите стабилно и да разбирате материала и всичко ще ви е ок.
Препоръчвам да си вземете по БЕЛ и Литература, тестове на издателство Веди. Скъпи са (15лв. единият), но тестовете са доста сложни (поне на мен ми бяха сложни :D ). Същото така са с много страници и полезна информация. На изпита е много по-лесно, но свикнете ли с упражненията на Веди, теста ще ви се стори песен :D
А и другото, което исках да кажа е - не се притеснявайте за входните, те не са важни.. Материала не е труден - ще си оправите оценките.
prettymonster
10-26-2012, 11:55
Мерси .. успокои ме .. аз отсега съм много така да се каже , притеснена . Обаче си права четворката вече я поправих с три шестици и ми мина тази паника за всякакви оценки . А иначе ..аз не ходя на уроци по Математика още и сама се подготвям с един сборник на Веди ( и той е 15лв.) и е невероятен . Всякакви тестове мога да изкарам с него ! Препоръчвам ви го ! :)
Съжалявам, че и аз се включвам, но ще ви кажа, че за мен математиката в 7 клас беше най-гадна.Нататък става сложна, така че не се скатавайте, както аз направих... Ето и сега - за домашно имам няква завъртяна задача с капитал, за да си получа уравнението, и не мога да я реша :D а тогава си мислех, че ги знам.Отделно движение и прочее.. тези текстовите задачи е важно да ги знаете трайно.
ПП някой горе беше написал "ОТдава ми се" пише се само с у.Отдава ми се е друга дума ;)
Ох, аз пък абсолютно НИЩО не разбирам от физиката :с
Хем учителката не може да преподае урока ...пък и някакви термини О.О ужас просто ...
+ Учебникът е много сложен :|
Аз не съм решила повечето от входните нива и не са ми писали 2 :D бях в болница и отсъствах 2седмици!Това ми попречи малко на в уроците!
Elli * и аз съм така по физика :D
weenonas
10-26-2012, 15:08
Физиката е много гадна, но само първия раздел за електричеството.. После става супер лесна и приятна за учене ;)
Физиката беше гадна тогава, гадна си е и сега...
perry_the_platypus
10-26-2012, 18:27
Естествено, че ако не си помръднат пръста през учебната година няма да им се стори лесен изпита. :D Поне малко усилие ако положите ще ви върви по вода, както се вика, хаха. :) Както винаги в Математиката само алгебрата ми се е отдавала и само тя ми се стори лесна в 7 клас, хаха, за геометрията нямам думи. :D Относно Физиката, точно първия раздел беше лесен (Електричество), оптиката ми беше ужасно сложна и учех целия текст от урока и схванах и изкарах отлична оценка като годишна, не се панирайте, нищо особено не е (повтарям се знам, хаха), просто си учете спокойно, около 2-3 часа на ден ако отделяте за учене, всичко ще ви е точно.
Само искам да ви кажа да не се подвеждате по бала на училищата или слуха, който има за съответното училище. Насочете съм към език (или някакъв друг предмет) и потърсете помощ от компетентен за избора на училище, така че и бала да ви стига за съответното училище, де, хаха. :) :) Не искайте да влезнете в 1 ИЕГ, просто защото е елитна гимназия и бала й е висок, ако не ви се учи испански, защото без желание, нищо не се получава. ;) Същото се отнася и за 1 НЕГ, 1 АЕГ и т.н. (така наречените "елитни" гимназии). Успех при избора си! :)
Пери, не ОТдава, а Удава :D
perry_the_platypus
10-26-2012, 20:14
Пери, не ОТдава, а Удава :D
Същото, карай. :D
Някой нагоре беше казал за сборника на Веди по математика. Наистина е много хубав. Вземете си го, много помага. А аз на теста за формулите за съкратено умножение имам 5,25, обаче г-жата ни дава от задачите за състезания, така че съм доволна. :-D А на теста с разлаганията ще видим какво съм направила.
Какъв е този сборник :) на кое издателство?
zlatko98
10-29-2012, 06:36
По математика на издателство Архимед са най-хубавите сборници - авторите правят изпита ;)
believeinchelsea
10-29-2012, 16:14
Нали има хуманитарен профил в 18 соу?
perry_the_platypus
10-30-2012, 04:48
Нали има хуманитарен профил в 18 соу?
Не, няма хуманитарен профил в 18то, паралелките са само езикови. http://www.rio-sofia-grad.com/web_folders/appl_files/2012_docs/kodove_paralelki.pdf <- тук можеш да ги видиш от 12то до 19то число :))
Хора трябва да пиша статия за училище, дайте идеи на ква тема да е ?
Ама каква статия ? Публицистична ли ?
prettymonster
10-31-2012, 12:07
Ох, аз пък абсолютно НИЩО не разбирам от физиката :с
Хем учителката не може да преподае урока ...пък и някакви термини О.О ужас просто ...
+ Учебникът е много сложен :|
И аз съм така .. общо взето Химия и Физика .. успявам да разбирам с много мъки ;ддд
prettymonster
10-31-2012, 12:10
Иначе ние сме по учебник на Архимед и учебна тетрадка .. доволна съм ама сборника на Веди предпочитам ;дд Иначе и учебна тетрадка номер 1 ( за сегашния материал) е хубава :)
zlatko98
10-31-2012, 16:25
Иначе ние сме по учебник на Архимед и учебна тетрадка .. доволна съм ама сборника на Веди предпочитам ;дд Иначе и учебна тетрадка номер 1 ( за сегашния материал) е хубава :)
Аза говорех за "Книга за ученика 7 клас" и "НВО и прием след 7 клас" - 1ва и втора част, което са тестове.
LoveLaughLive
12-07-2012, 07:07
Ох, аз по физика горе-долу разбирам, ама химията за мен е най-неразбираемият предмет! Учителката ми обяснява урока все едно уча висша математика, тя явно си е втълпила, че сме много много умни и че преди също сме учили химията като отделен предмет, :D а учебникът е написан по най-абсурдният начин - казват едно, а на примерите отстрани пише абсолютно различно нещо. Просто още от началото видях, че химията не е моят предмет :D :D
the SUPER gnome
12-08-2012, 08:22
Здравейте. Какво мислите за 91 НЕГ, 73 СОУ, 1 АЕГ, 2 АЕГ, 9 ФЕГ, 164 ГПИЕ и НПМГ? Колебая се къде да кандидатствам. Знам, че е още много рано, но все пакк :) Мерси предварително за отговорите!
zlatko98
12-08-2012, 09:18
Здравейте. Какво мислите за 91 НЕГ, 73 СОУ, 1 АЕГ, 2 АЕГ, 9 ФЕГ и НПМГ? Колебая се къде да кандидатствам. Знам, че е още много рано, но все пакк :) Мерси предварително за отговорите!
Изброила си все хубави училища, но коренно различни. Нямаш ли няккво предпочитание за езика, за това какъв профил искаш и т.н?
SpirituP
12-08-2012, 10:28
az shte sum 7mi klas sushto ;pp za 4ta godina podred (party) never grow up !!! ;pp
hasan_pitbol4eto
12-08-2012, 10:28
ами аз не стигнах до седми клас ноза сметка на тожа мога да ви каза це ниама смисал застото зивота прееебава вси4ки приатели ниама смисал от сантименталности моиа кур е 21 санта носам беден и тап е всиако зло за доборо нали така ..!!
FuckingFreak
12-08-2012, 11:58
az shte sum 7mi klas sushto ;pp za 4ta godina podred (party) never grow up !!! ;pp
Дано си трол.
Малко тъпо се намесвам в темата, ама нашата така или иначе замря.
Това, че се намираш в перманентен умствен застой, не значи, че времето за теб е спряло.
И не се косете за физиката. Не си я слагайте много на сърцето, освен ако не продължавате образованието си в някой техникум, за където ще ви трябва. Аз имах две 3ки, не-знам-си-колко четворки и петици, но си завърших с отличен. Няма нужда да се тормозите, накрая учителите завишават оценките, особено ако имате добро поведение и личи, че полагате усилия и старание. :)
SpirituP
12-08-2012, 12:04
^ kakvo e trul ?
the SUPER gnome
12-08-2012, 13:56
Изброила си все хубави училища, но коренно различни. Нямаш ли няккво предпочитание за езика, за това какъв профил искаш и т.н?
Знам, че са коренно различни :). Много се колебая...Не знам немски, френски или испански да избераа..НПМГ също е вариант. Относно езиците мисля, че испанският не е много използван в Европа. Поправете ме ако греша. Това ме спира да кандидатствам в 164. Не знам дали ще има полза. За 91 и 73, кое е по-добро? Същото се отнася и за първа и втора английска. Не знам дали ми се ходи там, защото и без това знам английски. Освен това в Англия е много скъпо, до колкото знам. А за френската съм чувала доста лоши неща..Иначе бих искала там да вляза. За НМПГ почти нищо не знам. Ще се радвам, който знае нещо за някое от тези гимназии да сподели..:)
TheBeatles
12-08-2012, 14:56
Знам, че са коренно различни :). Много се колебая...Не знам немски, френски или испански да избераа..НПМГ също е вариант. Относно езиците мисля, че испанският не е много използван в Европа. Поправете ме ако греша. Това ме спира да кандидатствам в 164. Не знам дали ще има полза. За 91 и 73, кое е по-добро? Същото се отнася и за първа и втора английска. Не знам дали ми се ходи там, защото и без това знам английски. Освен това в Англия е много скъпо, до колкото знам. А за френската съм чувала доста лоши неща..Иначе бих искала там да вляза. За НМПГ почти нищо не знам. Ще се радвам, който знае нещо за някое от тези гимназии да сподели..:) Сори, че ви се намесвам в темата, 8 клас съм, но предполагам, че мнението ми ще е от полза. Та за 91 и 73 - определено 91 НЕГ е по-добра откъм обучение. Просто нивото на преподаване е с една идея по-високо. Разбира се, и бала е по-висок. За материална база не знам. За първа и втора английска не съм запозната с обучението, някои твърдят, че първа била по-добра. НПМГ е най-добрия вариант ако си се ориентирала към природните науки - химия, биология, география, физика евентуално математика. Аз за първа година уча в НПМГ с профил Биология и мога да кажа само хубави неща - преподавателите са на високо ниво, обучението също. Надявам се да съм помогнала.