PDA

View Full Version : Бъдещи Седмокласници 2012/2013

Страници : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9

black pearl
05-27-2013, 18:20
Абсолютно същите са ми резултатите :дд

nor4eto99
05-27-2013, 18:24
Скоро научих, че в селските училища директорите убеждавали учениците да не се явяват на 2 модул и да си останат в същото училище. Иначе казано - нека си получават субсидиите по 1500 лв на ученик, кой го интересува, че бъдещето на над 50 деца годишно (само за едно такова д-ло) е на боклука?
What what, what, what (thrift shop style) баси тъпотията, нашия директор точно обратното казваше: "явете се на 2-ри модул, нищо няма да изгубите, най-много да спечелите"

anonymous895156
05-27-2013, 18:26
What what, what, what (thrift shop style) баси тъпотията, нашия директор точно обратното казваше: "явете се на 2-ри модул, нищо няма да изгубите, най-много да спечелите"

Училищата излизат на сметка, когато повече ученици останат в тях
Иначе ти от такова училище ли си? Може пък просто директорът ви да е с акъла си ;д

prettymonster
05-27-2013, 18:32
Правилно. Обаче от какво да ги е страх? От резултата? Не вярвам. Според мен е от незнание.

+ 1 .. Най-малкото поне да изкарат някоя друга точка , а не да е без хич :)

nor4eto99
05-27-2013, 18:36
Е чак пък с акъла си..... Не съм от такова у-ще, но директора понякога не му пука за тези, които изхранват у-щето му (ние) През зимата беше адски студ, тоалетните нямаха вода (канализация, миришеха постоянно на..... и тоалетните бяха нашите, на 5,6,7 клас,) И преди 2 месеца се сети да ги затвори и да ни кара в 10 минутното (което става 5мин, защото ни задържат почти винаги) междучасие на другия край на даскалото...Няма представа за цените в училищния стол...

anonymous895156
05-27-2013, 18:38
Е чак пък с акъла си..... Не съм от такова у-ще, но директора понякога не му пука за тези, които изхранват у-щето му (ние) През зимата беше адски студ, тоалетните нямаха вода (канализация, миришеха постоянно на..... и тоалетните бяха нашите, на 5,6,7 клас,) И преди 2 месеца се сети да ги затвори и да ни кара в 10 минутното (което става 5мин, защото ни задържат почти винаги) междучасие на другия край на даскалото...Няма представа за цените в училищния стол...

Подайте жалба в такъв случай.
Друг начин няма.
И настоявайте да ви обърнат внимание.
чу
ли

Mirchu
05-27-2013, 18:40
Абе хора искам да ви питам, ако на някои от тези външни оценявания по другите предмети, по история примерно (за тва ми е въпроса) дали ако имаш 2ка те оставят на поправка? Щото по история адски, адски гадно съм се осрала ии просто не знам какво ще правя :(

nor4eto99
05-27-2013, 18:44
Е то вече няма смисъл :D Другите по-малки (2000, 2001) ще ги насърчавам да направят промени и реформи (не че знам какво означава, просто по тиливизията го чувам често :Д) Ми то по този начин става гадно и за учenicite и за преподавателите. И още малко да поспамя:миналата учебна година беше завалял брутален сняг към октомври (2011) и ние като разбрахме че няма да е топло и се изнесохме от даскалото, останаха само 7 от 27 :D

sweetmony
05-27-2013, 18:48
не ми се вярва да те оставят на поправителен .. една наша учителка ни каза, че тези оценки има вероятност да са ни годишни, но това не може да стане, например един човек, който има само двойки и накрая извади 5 или 6 по някаква случайност и да му остави 6 ли?! Според мен няма да те оставят :)

Mirchu
05-27-2013, 19:05
Ох дано, аз 1вия срок завърших с 5, а втория имам 4,5,4 .. не са ми толкова зле оценките. Не знам какво ми стана днеска, дори не съм играла на тото, а мислих. Ужас направо :(

mladostman
05-27-2013, 19:14
Здравейте :) от къде си знаете точките по история и география има ли ги качени отговорите?

http://www.minedu.government.bg/opencms/opencms/top_menu/general/7klas/tests/13-05-27_ONGOR_7klas.pdf
Ако си спомняш кво си писала, можеш да си ги сметнеш. :)

Скоро научих, че в селските училища директорите убеждавали учениците да не се явяват на 2 модул и да си останат в същото училище. Иначе казано - нека ръководството си получава субсидиите по 1500 лв на ученик, кой го интересува, че бъдещето на над 50 деца годишно (само за едно такова д-ло) е провалено? :(

Леле О.о

Училищата излизат на сметка, когато повече ученици останат в тях
Иначе ти от такова училище ли си? Може пък просто директорът ви да е с акъла си ;д

Ееееееееееееееееееееето защо директорката, пом.-директорите, учителите, класната и целия персонал на училището ни кара да останем. :D

Абе хора искам да ви питам, ако на някои от тези външни оценявания по другите предмети, по история примерно (за тва ми е въпроса) дали ако имаш 2ка те оставят на поправка? Щото по история адски, адски гадно съм се осрала ии просто не знам какво ще правя :(

Едва ли ще те оставят на поправка. Ако годишната ти се получава 2-ка, т.е. имаш само 2-ки и 3-ки, може. А оценката от изпита попринцип ти я пишат като текуща оценка. Но ако преподавателят ти е някой смотаняк, който се хваща за всичко, може да ти го приеме това като изходно и да е важна оценка за него. Плюс това, учителите не трябва да имат 2 единици различия между оценката от НВО-то и годишната оценка. Ако това стане, пишат протокол с обяснение защо аджеба за годината имаш примерно 5, а на НВО - 3. Ако искаш попитай господина/госпожата ти по история дали е важна оценката за него/нея и дали ще я смята като изходно ниво или като обикновена оценка. :)

Mirchu
05-27-2013, 19:20
Абе тя моята по история е толкова зле, горката. Ама идваха и некви проверки тия дни в у-ще, щото миналата година е имало точно такива огромни разлики м/у годишната и останалите оценки и не вярвам сега да ми остави по малко от 4, примерно. Дано

Supernaturalfan
05-28-2013, 10:17
Окей, днес беше толкова лесно, че направо нямам думи. След listening-а ми трябваха само около 5 минути и бях готова.
Ужасно лесно беше.

mladostman
05-28-2013, 10:28
^ Наистина беше много лесно. Гласът на записа беше малко странен. :D

Supernaturalfan
05-28-2013, 10:36
^ Наистина беше много лесно. Гласът на записа беше малко странен. :D
Нда, същата жена четеше и текста за преразказа. Стана ми смешно по едно време.
Обаче квесторите оставиха всички да си преписват, изобщо не им пукаше.

prettymonster
05-28-2013, 11:08
На нас бяха същите квестори и не можехме да подсказваме , ама то си беше елементарно :D Матурата утре ме притеснява .. по точно физиката - там ме няма грам :D

*diamond*
05-28-2013, 11:18
По анг.език беше лесно, но утре.... как я мразя тази химия, хем съм отличничка, но когато не ти се отдава... не знам какво ще правя.... а и физиката г/д ... :/

anonymous895156
05-28-2013, 11:43
Беше супер лесноо
За утре обаче ми е мн притеснено :( ако изкарам 5 по нещо... ще бъда мрачен доста време
Все пак до голяма степен от това ни зависят срочните оценки по биология, химия и физика

anonymous895156
05-28-2013, 11:57
промени и реформи (не че знам какво означава, просто по тиливизията го чувам често

:) :) :)

Ramona
05-28-2013, 12:17
Беше супер лесноо
За утре обаче ми е мн притеснено :( ако изкарам 5 по нещо... ще бъда мрачен доста време
Все пак до голяма степен от това ни зависят срочните оценки по биология, химия и физика

Ако изкарам 5 по физика и биология ще съм на седмото небе.

evtimow :3
05-28-2013, 12:38
Ако изкарам 5 по физика и биология ще съм на седмото небе.
Ъргх, аз не. :Д (не намеквам нищо). Днес по английски беше много по-лесно, отколкото миналите години!

Ramona
05-28-2013, 12:55
^Като не съм пипвала цяла година нищо хубаво не мога да очаквам.

nor4eto99
05-28-2013, 12:59
На мен годишната ми зависи, но последния ден нищо не се научава и току-що се убедих в това, каквото го зная си го зная. Мен за биологията най-много ме е страх.. там нещата са толкова заплетени... По физика си имам 6 за годината, но по химия и биология ни е една и съща г-жа и казва, че каквито оценки си изкараме на изпитите, такива ще ни пише за края на годината. За първи срок по биология съм за 6, химия имахме само един час тогава и нямам срочна оценка. Втори срок по биология се оформям за пет, а по химия за 6... Каквито си ги надробя такива ще си ги сърбам, и дано са лесни изпитите, правих всичките пробни в мон и съм около 14-15 т което си е 6-ца

Ramona
05-28-2013, 13:03
Химията си я знам, въпреки че имам само 3-ки,защото прекалено късно се сетих да уча, но сега знам почти всичко.По биология решавах тестове в мон и имам или 4, или 5, а по физика смятам да науча още малко формули и ще вържа 5, така се надявам.

nor4eto99
05-28-2013, 13:05
По английски имам 32 т. което е за 6

Ramona
05-28-2013, 13:14
^Колко са максималните и кои въпроси са за 2т.

anonymous895156
05-28-2013, 13:15
по английски имам само 1 грешка и тя е на 13-то, ^^ защото не съобразих, че пише could ;д

chtlsy
05-28-2013, 13:15
http://mon.bg/opencms/export/sites/mon/top_menu/general/assessment/7kl/13-05-28_eng-7klas.pdf

ПП: По английски всичко ми е вярно, само за 16 не съм сигурен. Бях писал нещо от сорта на „He thought it was too short.“, нещо подобно, а може и същото, дали ще ми го зачетат за верен въпроса?

nor4eto99
05-28-2013, 13:21
Аз имам на 3,5,и 27. На 3 и 5-то не можах да разбера текста, щото оная нямаше хубаво произношение (ся някой ще ме оспори със сигурност, на всички записа им е един и същ и някои може да са го разбрали, аз не успях) На 27 нито една от думите не знаех ко значи :D Мисля че тези от 16 до 20 са за по 2 т. и макса е 35

Supernaturalfan
05-28-2013, 13:31
Нито едно сгрешено нямам ^.^
A колко са максималните и по колко точки носи всеки въпрос?

nor4eto99
05-28-2013, 13:34
Г-жата/г-на ти ще се гордее с теб, само тези от 16 до 20 са с по 2 точки, останалите са с по 1т.

Ramona
05-28-2013, 13:39
Аз съм сгрешила 2-ро и за един отворен не съм сигурна к'во писах.

prettymonster
05-28-2013, 13:57
Аз имам само едно грешно :)

prettymonster
05-28-2013, 14:02
http://mon.bg/opencms/export/sites/mon/top_menu/general/assessment/7kl/13-05-28_eng-7klas.pdf

ПП: По английски всичко ми е вярно, само за 16 не съм сигурен. Бях писал нещо от сорта на „He thought it was too short.“, нещо подобно, а може и същото, дали ще ми го зачетат за верен въпроса?

Ще ти го зачетат . Отговора си е верен :)

mladostman
05-28-2013, 14:19
А аз на 19-то писах "He cried", а верните са: "Ugly", "Uglier(than before)", "Disappointed", "Unhappy". Дали ще ми го зачетат? :?

prettymonster
05-28-2013, 14:22
Ми то наистина имаше момент , в който конят е плакал , ама .. всичко зависи от госпожата може би , освен ако не се водят строго по отговорите :s

mladostman
05-28-2013, 14:24
Ще видим, въпреки че аз съм си чисто 5 :D но да я затвърдя малко. :)
А и на 16-то съм писал "it's too short", а отговорът е: "because it was too short". Надявам се да ми го зачетат. :)

prettymonster
05-28-2013, 14:40
Е той е верен , не може да са чак толкова дребнави :D

mayaaa
05-28-2013, 14:43
И аз да кажа. Значи, имам грешки на 21 и 25. 21 си признавам, че не го знаех :D , а 25 е просто от невнимание. На 19 писах нещо, като The horse is sad, което едва ли ще ми го зачетат. Не мисля, че имам други, въпреки че не помня много-много какво писах на първия Listening. А бе английският ми не е от най-силните предмети, ама май го докарах горе-долу. Наистина не беше много трудно.

mladostman
05-28-2013, 14:53
Аз си спомням, че на нас ни четоха инструктаж квесторите и там пишеше, че няма значение оформлението на въпроса, важното е да е вярно.

RainyMood
05-28-2013, 15:06
Ние не слушахме запис, имахме четци (учители по АЕ от училище), които минаваха от стая в стая да четат. На нас ни се падна госпожата от 5-ти клас. Жената си прочете всичко бавно и ясно - както трябва. Зарадвах се, че не ни се падна сегашната по английски, защото тя само фъфли и плюе и нямаше да разбера и дума.

Rony999
05-28-2013, 15:10
При нас на квесторките им беше за първи път да са квестори на външно оценяване по анг. ез. И на едната и обясняват как да го пусне. Тя взе че ни пусна първия текст по средата(даже към края) и излезе.Добре че втори път се слуша, че успях да напиша нещо. Теста си беше лесен :D А една приятелка ми разказва в другата зала, че там са включили колонките на мястото за микрофон и после се чудят защо няма звук :D :D :D И един съученик отиде и го оправил :D Иначе поне 5 мисля, че ще изкарам :D

mayaaa
05-28-2013, 17:10
При нас на квесторките им беше за първи път да са квестори на външно оценяване по анг. ез. И на едната и обясняват как да го пусне. Тя взе че ни пусна първия текст по средата(даже към края) и излезе.Добре че втори път се слуша, че успях да напиша нещо. Теста си беше лесен :D А една приятелка ми разказва в другата зала, че там са включили колонките на мястото за микрофон и после се чудят защо няма звук :D :D :D И един съученик отиде и го оправил :D Иначе поне 5 мисля, че ще изкарам :D
При нас записите ги пускаше този, който ни поддържа компютрите в училище (не знам какъв се води) и аз си мислих какво толкова има да се пусне един касетофон, че него да карат, ама ся като ти чета поста разбирам, че май има защо. :D :D

~The Smile~
05-28-2013, 17:46
При нас също ни го пуснаха да го слушаме. Обаче тази, която говореше, имах чувството, че умираше, защото тооолкова бааавно прикаaaзваше... :D Да, и при нас дойде една г-жа по информационни да види дали всичко е наред и като го пусна, почна да имитира говорещата. :D

eriksona
05-28-2013, 17:52
При мен е така. Имам 1 грешка там на въпросите за затворен отговор. Искам да ви питам, на въпросите за отворен отговор (16-20), ако не съм написал само правилния отговор, а съм направил изречение, ще ми го зачетат ли. Извинявам се, ако въпросът е тъп, но някои хора ми казаха, че може и да не ми го зачетат, и се притесних. :D

nor4eto99
05-28-2013, 17:57
Дано го зачетат, нашия учител каза да пишем цели изречения, подлог, сказуемо. Би трябвало да го зачетат, Тъпо е на въпрос да се отговори с две-три думички.. в

anonymous895156
05-28-2013, 18:06
А аз на 19-то писах "He cried"

Въпросът не е "Какво направил конят?", а "Как се е почувствал?".

sweetmony
05-29-2013, 09:04
Как се справихте днес :)

~The Smile~
05-29-2013, 10:15
Някой да е намерил сайт, в който са отговорите от днес? Много искам да видя какво съм направила.

~The Smile~
05-29-2013, 10:16
Как се справихте днес :)

Сигурно и на трите теста ще имам по две-три грешки. А ти?

sweetmony
05-29-2013, 10:17
Попринцип ги качват в сайта на МОН, но все още не са качени.

prettymonster
05-29-2013, 10:19
Мисля , че добре се справих :D Аз лично не съм много добре с тези предмети , ама вчера като преговорих не се затрудних много . И въпреки всичко сигурно ще имам няколко грешки и на трите места :D

sweetmony
05-29-2013, 10:20
И аз очаквам по 2,3 грешки.. По история и география излезнаха ли ти резултатите?

prettymonster
05-29-2013, 10:23
При нас още не са излезли . При вас ?

sweetmony
05-29-2013, 10:34
Днес, следобед ще ни излезнат (поне така каза учителката ни).

chtlsy
05-29-2013, 10:40
И аз много искам да видя, ама няма още. Към 16:00 ги пускат в сайта на МОН, тъй че трай още 2 часа и ще видиш. :P

~The Smile~
05-29-2013, 10:41
Учителката по история ми каза, че съм имала пет. А по география не знам, може да ни каже учителят, който ни преподава по този предмет.

~The Smile~
05-29-2013, 10:41
И аз много искам да видя, ама няма още. Към 16:00 ги пускат в сайта на МОН, тъй че трай още 2 часа и ще видиш. :P

Като излязат, непременно да дадеш линк. :д

nor4eto99
05-29-2013, 11:01
По химия само дето съм много проста на уравнението (което и изравнено правилно, изразено правилно с индекси) съм написала флуор вместо желязо...Като свърши отидох при г-жата и си говорихме с нея и всичко друго ми е вярно, не й казах тогава, защото после се сетих, че съм го сбъркала (хора сме, бъркаме). То пишеше изразете реакцията и я изравнете (предполагам се дава по 1 т за всяко от условията и щом ми е изравнено би трябвало да ми дадат 1 т.и стават 14т., а пък и тези с отворен отговор се проверяват от преподавателя) Иначе по биология и физика ми беше супер лесно (и по химия също, но оказах тъпа с много тъпа грешка)

sweetmony
05-29-2013, 11:06
Не се притеснявай за 1 грешка :)

prettymonster
05-29-2013, 11:07
По химия само дето съм много проста на уравнението (което и изравнено правилно, изразено правилно с индекси) съм написала флуор вместо желязо...Като свърши отидох при г-жата и си говорихме с нея и всичко друго ми е вярно, не й казах тогава, защото после се сетих, че съм го сбъркала (хора сме, бъркаме). То пишеше изразете реакцията и я изравнете (предполагам се дава по 1 т за всяко от условията и щом ми е изравнено би трябвало да ми дадат 1 т.и стават 14т., а пък и тези с отворен отговор се проверяват от преподавателя) Иначе по биология и физика ми беше супер лесно (и по химия също, но оказах тъпа с много тъпа грешка)

Ооо спокойно , една грешка е . Човешко е :D Браво , че е само това грешката :)

~The Smile~
05-29-2013, 11:10

Ти така или иначе пак ще си имаш шестицата, една грешка не е фатално.

nor4eto99
05-29-2013, 11:15
Ами човешко, но е уникално тъпо... Ама да се ядосвам и да не се ядосвам, няма значение, ще се науча един ден да го пиша.
П.С. ся като си прочетох наново написаното и звуча уникално зубърски :Д :Д

~The Smile~
05-29-2013, 11:17
Ами човешко, но е уникално тъпо... Ама да се ядосвам и да не се ядосвам, няма значение, ще се науча един ден да го пиша.

Разбира се. Нали се учим от грешките си. ;)
п.п. О, чак сега осъзнах, че изпитите свършиха! :D

nor4eto99
05-29-2013, 11:25
Аз бях си казала, че когато свършат изпитите, няма да си бутна учебниците, само ще си ги наглася за връщане... Но ме очакват 3 контролни и утре ще изпитват по български. Контролните са по математика, сип-бел-изходно, английски. Може да имаме и още..Няма да ни оставят

prettymonster
05-29-2013, 11:29
И при нас така , но мен ме освободиха тези по Бел и Математика , защото вече съм оформена . Там яко зубрух цяла година и сега не се притеснявам :D Остава по География , Химия , Физика и Биология да съм сигурна за хубави оценки :D За жалост .. няма почивка :D Наистина няма да ни оставят :(

05-29-2013, 11:32
При нас резултатите по история и география излязоха. Имам 18 точки по география (6-ца) и 16 точки по история (5-ца).По природните науки имам по 1 грешка и на трите места. :)

nor4eto99
05-29-2013, 11:34
На вас какви ви бяха прогнозираните оценки на тези 3 изпита?

05-29-2013, 11:35
На вас какви ви бяха прогнозираните оценки на тези 3 изпита?
В смисъл?

*diamond*
05-29-2013, 11:36
не знам дали тук му е мястото да пиша, но като пишем желанията може ли да се пробваме в 2 училища като 1 желание, пък после да мислим къде да ходим, ако ни приемат пр. ... на мен проблема ми е че се колебая на две места - едното е в града, който живия, а другото извън него.. всичко зависи от много обстоятелства, но искам да се подсигуря и да не изпускам възможността, но все пак :/ Кажете някакъв вариант освен едното като 1 желание, др. като 2 или въобще има ли др вариант :D :)

05-29-2013, 11:39
не знам дали тук му е мястото да пиша, но като пишем желанията може ли да се пробваме в 2 училища като 1 желание, пък после да мислим къде да ходим, ако ни приемат пр. ... на мен проблема ми е че се колебая на две места - едното е в града, който живия, а другото извън него.. всичко зависи от много обстоятелства, но искам да се подсигуря и да не изпускам възможността, но все пак :/ Кажете някакъв вариант освен едното като 1 желание, др. като 2 или въобще има ли др вариант :D :)
Не. Трябва да си сигурна за желанията, защото можеш да вървиш нагоре с желанията, но не можеш да слизаш надолу.

nor4eto99
05-29-2013, 11:40
В смисъл?
Тези изпити са за проверка на знанията и всеки преподавател трябва да направи прогнози за всеки един от учениците, на които преподава. И ако оценката на изпита не съответства с прогнозираната, става лошо за учителя, защото не знае възможностите на ученика, независимо дали е в положителна или отриц. посока

05-29-2013, 11:44
Тези изпити са за проверка на знанията и всеки преподавател трябва да направи прогнози за всеки един от учениците, на които преподава. И ако оценката на изпита не съответства с прогнозираната, става лошо за учителя, защото не знае възможностите на ученика, независимо дали е в положителна или отриц. посока
Аха. На нас такива прогнози не са ни правели.Оценката от теста, която ще изкараме, на нас ще ни я пишат годишна (с малки изключения). :)

prettymonster
05-29-2013, 11:53
Не може :( Трябва да помислиш кое искаш повече и да го пишеш на първо желание :)

mladostman
05-29-2013, 12:14
http://mon.bg/top_menu/general/assessment/7kl/13-05-29_PNE_7klas.pdf

Това е най-големият ми провал от началото на 7ми клас. :(

~The Smile~
05-29-2013, 12:27
Аз бях си казала, че когато свършат изпитите, няма да си бутна учебниците, само ще си ги наглася за връщане... Но ме очакват 3 контролни и утре ще изпитват по български. Контролните са по математика, сип-бел-изходно, английски. Може да имаме и още..Няма да ни оставят

И аз също си мислех да приготвя учебниците за връщане, но като се сетих, че скоро имам изходни по всичко... оф.. :(

05-29-2013, 12:30
http://mon.bg/top_menu/general/assessment/7kl/13-05-29_PNE_7klas.pdf

Това е най-големият ми провал от началото на 7ми клас. :(
Защо бе? Иначе аз имам 14 т. Физика, 13т. Химия, 14т. Биология. :)

Ramona
05-29-2013, 12:34
Физика 13т. (аз съм пълен идиот, как можах, направила съм една отвратително тъпа грешка и ...), химия 9т. (поне минавам ;d), биология 11т. (като почни не съм отваряла учебник, какво друго да очаквам).

mayaaa
05-29-2013, 12:38
Химия и биология - 5 (13 точки май)
Физика - 6 (там пълен брой колкото са)
Поне до колкото си спомням отговорите си.
А бе задрасквах на 4-5 места и дано няма правило колко да се задрасква, че тогава става гадно...

chtlsy
05-29-2013, 12:46
Физиката имам 15 точки, по химия - 14, защото на последното вместо екзотермична реакция съм писал екзотермично съединяване :D, а по биология - 13 или 14, не помня, а пък не ми дадоха този път да си запиша отговорите, които съм писал. Като цяло съм доволен. Най ми беше зор да се представя добре по физика и химия, защото госпожата ме беше взела за доста умен, та да не я разочаровам. :D По биология съм втория срок с една тройка, та сега кʼвото и да е, пак ще ми е от полза. :D

mayaaa
05-29-2013, 12:47
И аз също си мислех да приготвя учебниците за връщане, но като се сетих, че скоро имам изходни по всичко... оф.. :(
На нас пък са ни минали изходните (sun). По математика караме час на класа (изпуснатите много такива през учебната), български - малоумната ни г-жа реши, че след като са ни минали изпитите и няма какво да правим вече няма проблем да пишем по темата за 12-ти клас......
Като цяло не учим много-много и май няма да правим повече тестове, а по външното ще ни оценяват. ;P

mayaaa
05-29-2013, 12:50
Физиката имам 15 точки, по химия - 14, защото на последното вместо екзотермична реакция съм писал екзотермично съединяване :D, а по биология - 13 или 14, не помня, а пък не ми дадоха този път да си запиша отговорите, които съм писал. Като цяло съм доволен. Най ми беше зор да се представя добре по физика и химия, защото госпожата ме беше взела за доста умен, та да не я разочаровам. :D По биология съм втория срок с една тройка, та сега кʼвото и да е, пак ще ми е от полза. :D

Е, една тройка не е толкова страшно. Аз по химия така съм се наредила през годината, че направо не ми се мисли....

chtlsy
05-29-2013, 12:59
Не ме притеснява, че е тройка, притеснява ме, че това ми е единствената оценка, което значи, че трябва да ме изпитват, а аз грам не съм учил тая година по биология. :D

~The Smile~
05-29-2013, 13:07
Не ме притеснява, че е тройка, притеснява ме, че това ми е единствената оценка, което значи, че трябва да ме изпитват, а аз грам не съм учил тая година по биология. :D

Каквоо?!? Имаш само една оценка?! И то за този срок?! Лелее! Как не ви изпитва г-жата ви? Аз за втория срок имам сиг.осем оценки.

~The Smile~
05-29-2013, 13:09
На нас пък са ни минали изходните (sun). По математика караме час на класа (изпуснатите много такива през учебната), български - малоумната ни г-жа реши, че след като са ни минали изпитите и няма какво да правим вече няма проблем да пишем по темата за 12-ти клас......
Като цяло не учим много-много и май няма да правим повече тестове, а по външното ще ни оценяват. ;P

Е, как така ще пишете по тема за 12 клас? То нали трябва да се изучите, че да стигнете до такова ниво -12 клас? о.О

chtlsy
05-29-2013, 13:12
Тя тройката е от тест, някъде януари февруари месец мисля, че го правихме, бе началото на втори срок. Не е госпожа, а господин, който върна тестовете чак към края на март. Тогава бях болен, след което ми казаха, че ще ме изпитва, защото аз на този тест, за да си изкарам тройката, бях преписал дума по дума от учебника и трябваше част от урок да я разкажа наизуст. :D Тогава не влизах 4-5 пъти в час, след което дойде априлската ваканция, после не ни изпитваше заради изпитите, та така. :D

~The Smile~
05-29-2013, 13:16
Тя тройката е от тест, някъде януари февруари месец мисля, че го правихме, бе началото на втори срок. Не е госпожа, а господин, който върна тестовете чак към края на март. Тогава бях болен, след което ми казаха, че ще ме изпитва, защото аз на този тест, за да си изкарам тройката, бях преписал дума по дума от учебника и трябваше част от урок да я разкажа наизуст. :D Тогава не влизах 4-5 пъти в час, след което дойде априлската ваканция, после не ни изпитваше заради изпитите, та така. :D

Колко леко сте я карали. При нас всеки час изпитва. В началото на втория срок и аз имах три и затова трябваше да изкарам доста шестици, за да я оправя на шест.

anonymous895156
05-29-2013, 13:17
Е, как така ще пишете по тема за 12 клас? То нали трябва да се изучите, че да стигнете до такова ниво -12 клас? о.О

и ние направихме ДЗИ-то на 12 клас по БЕЛ
мноого е лесен :) разбира се, само частта по български решавахме
сега сигурно ще пишем по темата на 12 клас и ние, а тя е от изучено произведение - "Заточеници"

mayaaa
05-29-2013, 13:21
и ние направихме ДЗИ-то на 12 клас по БЕЛ
мноого е лесен :) разбира се, само частта по български решавахме
сега сигурно ще пишем по темата на 12 клас и ние, а тя е от изучено произведение - "Заточеници"
Да, именно, само дано не и хрумне на нашата ся и теста да правим.

eriksona
05-29-2013, 13:56
Здравейте! :) Аз съм така. По физика и биология имам 15 точки (предмети, по които отначало се съмнявах дали ще изкарам 6). Но по химия... ще имам г/д 13 точки, което е 5-ца. Грешките бяха само от бързане и от недопрочитане. Бях първи в областта на областния кръг по химия. Мисля, че 5-цата малко не ми приляга. Както и да е, исках да ви питам, има ли вероятност да завърша с 5-ца по химия за годината, в случай, че имам 6-ца за първия срок, и нито една петица за годината. Около 5 шестици за втория срок. Има ли някаква възможност да ми оставят 5-ца за годината?

Supernaturalfan
05-29-2013, 14:17
Такам.
Физика - 12
Биология - 12
Химия - 9
Мислех, че съм по-зле, честно казано ;д

chtlsy
05-29-2013, 15:08
Eriksona - не.

05-29-2013, 15:10
Здравейте! :) Аз съм така. По физика и биология имам 15 точки (предмети, по които отначало се съмнявах дали ще изкарам 6). Но по химия... ще имам г/д 13 точки, което е 5-ца. Грешките бяха само от бързане и от недопрочитане. Бях първи в областта на областния кръг по химия. Мисля, че 5-цата малко не ми приляга. Както и да е, исках да ви питам, има ли вероятност да завърша с 5-ца по химия за годината, в случай, че имам 6-ца за първия срок, и нито една петица за годината. Около 5 шестици за втория срок. Има ли някаква възможност да ми оставят 5-ца за годината?
Никакъв шанс да ти остави 5 за годината, дишай. :)

prettymonster
05-29-2013, 15:25
Физика - 12 т.
Химия - 9 или 10 , може и 11 , защото на няколко въпроса не помня какво писах :D
Биология - 14
Доволна съм общо взето :D

*diamond*
05-29-2013, 15:37
Някой има ли скалата ... Каква е оценката ако : Физика-12; Химия- 11;

prettymonster
05-29-2013, 15:42
Някой я беше постнал по- надолу , ето : http://zelenkroki.wordpress.com/2010/06/09/7klas/ :)
Но може и да са я променили :(

nor4eto99
05-29-2013, 16:20
Физика-14 т.
Химия-14т
Биология-13т

sweetmony
05-29-2013, 17:06
Физика- 14 т.
Химия - 14 т.
Биология - 15 т.

sweetmony
05-29-2013, 17:08
Излезнаха ли резултатите по история и география?

anonymous895156
05-29-2013, 17:14
Излезнаха ли резултатите по история и география?

Как така да излязат? Доколкото знам, не се качват в интернет.

nor4eto99
05-29-2013, 17:18
На нас ни казаха за някакъв сайт дето се публикували, но не го чух, защото беше шумно, а не съм любопитствала

(-_-)
05-29-2013, 17:20
Хора горе-долу какъв бал ми трябва за 2ра английска (паралелка с най-малък).Аз миналогодишните ги знам горе-долу , но тази година дали ще се увеличи много ?

anonymous895156
05-29-2013, 18:00
Между другото, резултатите ни по БЕЛ са проверени от 1-2 дни (поне за Хасковска област). Нашата учителка по БЕЛ ни каза. Обаче сега тепърва започвало разсекретяването на работите, като тази година пак щели да чакат последния момент, за да качат резултатите.

prettymonster
05-29-2013, 18:07
Аз не мога да чакам вече :D Иначе за 2 АЕГ най-ниския бал за момче е около 32 , а за момиче около 33 :) Те горе-долу всички паралелки така вървят :D Миналата година една приятелка влезе с 32 обаче :) А колкото за тази година - мисля , че баловете май няма да се вдигнат , но скалата ще се :(

(-_-)
05-29-2013, 18:11
Еми аз мисля ,че бала ми ще бъде 32-33,5 дали ще успея ?

prettymonster
05-29-2013, 18:19
Ще успееш според мен :) Ама все пак гледай да изкараш и добри оценки за удостоверението , защото много конкуренция ще имаш и туко виж някой е с твоя бал ;д

Gret1ty
05-29-2013, 19:20
Физика - 15 (а имам две 3ки) :D
Химия - 13
Биология - 11/12 не помня точно.

Gret1ty
05-29-2013, 19:24
Към коя дата ще излязат резултатите?

~The Smile~
05-30-2013, 10:54
Към коя дата ще излязат резултатите?

Следващата седмица. :) Или по-точно към 4-ти юни, така разбрах.

prettymonster
05-30-2013, 10:57
Някой да знае дали наистина бала в НТБГ се формира - 3 пъти по Математика , 1 път по БЕЛ и срочните по тези два предмета ? Защото само за НФСГ мислих , че е така и сега като госпожата ми каза се изненадах :D :-?

KrisoBG
05-30-2013, 12:04
Така е. Само че не срочните, а годишните. Ако имаш справочник би трябвало да ти пише как се формира балът за различните профили.

sweetmony
05-30-2013, 12:07
Може ли да ми обесните точно къде ще си проверяваме резултатите от изпита по математика и Бел?

~The Smile~
05-30-2013, 12:08
Може ли да ми обесните точно къде ще си проверяваме резултатите от изпита по математика и Бел?

Добър въпрос... и аз това се питам...

BornToDie
05-30-2013, 12:25
какъв е бала за 133 СОУ тази година? :))

prettymonster
05-30-2013, 12:32
Така е. Само че не срочните, а годишните. Ако имаш справочник би трябвало да ти пише как се формира балът за различните профили.

Мерси много :)
Имам и един друг въпрос - Възможно е да замина на 16-ти за около 10 дни и ще е възможно ли например майка ми да ми попълни заявлението , желанията и т.н :-?

ПС : За 133 миналата година бала за момичета е бил около 33 ( най-високия ) , а за момчета около 31 ( пак най-високия ) и все пак не се знае , всичко зависи от конкуренцията :)

KrisoBG
05-30-2013, 12:39

Доколкото знам, ще си ги получиш от училище.

anonymous895156
05-30-2013, 12:53
http://vbox7.com/play:bb5eabc60a&start=207&r=emb Доста лоша реклама за НТБГ... Колко трябва да са прости тези

perry_the_platypus
05-30-2013, 14:02

7klas.mon.bg Когато излязат резултатите, сайтът ще работи.

Имам и един друг въпрос - Възможно е да замина на 16-ти за около 10 дни и ще е възможно ли например майка ми да ми попълни заявлението , желанията и т.н :-?

ПС : За 133 миналата година бала за момичета е бил около 33 ( най-високия ) , а за момчета около 31 ( пак най-високия ) и все пак не се знае , всичко зависи от конкуренцията :)

Мисля, че не беше задължително да ходиш и ти при попълването на заявлението.

P.S. Хайде 133-то.! :D
За френската паралелка е най-висок. ;D

prettymonster
05-30-2013, 14:10
7klas.mon.bg Когато излязат резултатите, сайтът ще работи.

Мисля, че не беше задължително да ходиш и ти при попълването на заявлението.

P.S. Хайде 133-то.! :D
За френската паралелка е най-висок. ;D

пс : То тя май френската паралелка е най-добра :D

perry_the_platypus
05-30-2013, 14:24
пс : То тя май френската паралелка е най-добра :D

Най-добрите сме, хахаха. Иначе ако ти се учи, да, надали ще намериш по-строга г-жа по френски език, но да не ви плаша от сега. Все пак ще научите френския на доста прилично ниво. :)

prettymonster
05-30-2013, 16:47
И аз имам приятел във френската паралелка и е много доволен , отдавна съм решила и 133-то да пиша в желанията си :)
Доколкото знам от него в 133-то някои научават френски по добре отколкото във френската (понякога , де ) . И все пак това са думи на пристрастен и аз лично нямам мнение :D

Пс: Наистина ли може майка ми да ми напише желанията и да ми подава документите докато ме няма :-?

perry_the_platypus
05-30-2013, 17:09
И аз имам приятел във френската паралелка и е много доволен , отдавна съм решила и 133-то да пиша в желанията си :)
Доколкото знам от него в 133-то някои научават френски по добре отколкото във френската (понякога , де ) . И все пак това са думи на пристрастен и аз лично нямам мнение :D

Пс: Наистина ли може майка ми да ми напише желанията и да ми подава документите докато ме няма :-?

Да, понякога сме по-напред от френската, но на състезанията те печелят, защото 6 паралелки от по 30 деца > 1 паралелка от 30 деца. Иначе вървим по един учебник и като цяло се справяме като тях.
Айде успех с кандидатстването и със сигурност в 133-то няма да сгрешиш, особено френската паралелка. :) Може да се видим другата година, хахах, кой знае.

P.s. Както по-горе казах, мисля, че може, но не съм на 100% сигурен.

P.s. (2) Къде учиш?

CauseTheScene
05-30-2013, 17:27
Някой знае ли дали ще ми трябва общия успех за подаване на документи някъде,защото споря с майка,тя казва ,че ще ми трябва БАЛ-а + общият успех ? Вярно ли е ?

perry_the_platypus
05-30-2013, 17:38
Някой знае ли дали ще ми трябва общия успех за подаване на документи някъде,защото споря с майка,тя казва ,че ще ми трябва оценките от нво оценки от удостоверение по мат или бел или друг предмет + общият успех ? Вярно ли е ?

Не успях да разбера какво точно искаш да кажеш. :D Напиши го пак или някой, който го разбира да ми преведе. :D:D

prettymonster
05-30-2013, 17:44
И аз нещо не разбрах :D :D :D

weenonas
05-30-2013, 17:45
Има в предвид средния успех от всички годишни оценки.
И не няма да ти трябва. Според училището си има определени 2 предмета, чиито оценки се взимат под внимание при балообразуването.

Ramona
05-30-2013, 17:47
Някой ще ходи ли в събота на изпита за ТУЕС ?

perry_the_platypus
05-30-2013, 17:47
Има в предвид средния успех от всички годишни оценки.
И не няма да ти трябва. Според училището си има определени 2 предмета, чиито оценки се взимат под внимание при балообразуването.

Благодаря ти, хахаха.

Иначе не, най-вероятно майка ти се бърка с балообразуването на бала след 12ти клас. :)

CauseTheScene
05-30-2013, 17:51
Само БАЛ-а ли ми трябва при попълване на документи или БАЛ-а + Общият успех ?

prettymonster
05-30-2013, 17:52
Общия успех се взима само ако сте двама кандидати за едно място и сте с еднакъв бал :) Този с по-добър общ успех влиза :)

Ramona
05-30-2013, 18:04
^ Ужас ! Дано не стигна до това
Пак питам някой ще ходи ли на изпита в ТУЕС ?

(-_-)
05-30-2013, 18:14
Кога е изпита ? Къде ? и трябва ли някакво заявление ?

Ramona
05-30-2013, 18:17
^ Вече приключи записването и тази събота.

~The Smile~
05-30-2013, 19:49
Нали като излязат резултатите в сайта, трябва да си търсим входящия номер от служебната бележка? А нали входящият номер от сл.бележка служи и за двата изпита-БЕЛ и мат.?

~The Smile~
05-30-2013, 19:50
http://vbox7.com/play:bb5eabc60a&start=207&r=emb Доста лоша реклама за НТБГ... Колко трябва да са прости тези

Определено.
Това клипче прави доста лоши впечатления...

prettymonster
05-31-2013, 09:53
Нали като излязат резултатите в сайта, трябва да си търсим входящия номер от служебната бележка? А нали входящият номер от сл.бележка служи и за двата изпита-БЕЛ и мат.?
Да :)

Днес ми казаха , че може да си вземеш формулярите предварително и да ги попълниш и после просто да ги подадеш в гнездото и там само да ти напишат кодовете . Вярно ли е , защото искам да си напиша желанията отсега ? :-?

05-31-2013, 12:21
Да :)

Днес ми казаха , че може да си вземеш формулярите предварително и да ги попълниш и после просто да ги подадеш в гнездото и там само да ти напишат кодовете . Вярно ли е , защото искам да си напиша желанията отсега ? :-?
Не. Най-рано 17.06 подаваш заявление в училището-гнездо.

prettymonster
05-31-2013, 15:04
А не може ли да си изтегля формулярите от сайта на РИО и да ги подам на 17.06 , просто да ги попълня по-рано Б

05-31-2013, 15:07
А не може ли да си изтегля формулярите от сайта на РИО и да ги подам на 17.06 , просто да ги попълня по-рано Б
Ако излезнат по-рано формулярите, да, може.

prettymonster
05-31-2013, 15:20

sweetmony
05-31-2013, 19:53
http://bnt.bg/bg/news/view/101991/kak_sedmoklasnicite_se_spraviha_s_testa_i_prerazka za още 4 дни и ще си знаем резултатите ..

anonymous895156
05-31-2013, 20:23
Можем да си видим работите след като излязат резултатите, но оценки не се променят.

vesiii
06-01-2013, 06:18
Здравейте :)! Някой знае ли дали след като излязат резултатите мога да си видя изпита не с родител, а с друг възрастен? И вторият ми въпрос е къде в интернет ще мога да проверя колко съм изкарала? Знам, че слагат оценките във всяко училище..

06-01-2013, 07:08
Здравейте :)! Някой знае ли дали след като излязат резултатите мога да си видя изпита не с родител, а с друг възрастен? И вторият ми въпрос е къде в интернет ще мога да проверя колко съм изкарала? Знам, че слагат оценките във всяко училище..
Само с родител.

perry_the_platypus
06-01-2013, 07:14

1. Не си спомням много добре, но мисля, че ако възрастният, с който ще си е със същата фамилия, с която си и ти, може.
2. 7klas.mon.bg

chtlsy
06-01-2013, 10:00
Тва по БНТ за БЕЛ, а по математика кво ли е? :D

Rony999
06-01-2013, 15:19
Ох мен ме е страх да не изпусна нещо... Аз ще кандидатствам, класната и директорката ни обясняваха и казаха, че ще ни казват кога какво да правим, за да не изпуснем нещо. Ама като гледам нищо не ни казват, а аз не съм много наясно, а родителите ми горе-долу. Тъй че някой знае ли на коя дата какво да правя :( :D

И да попитам още нещо. Да знаете датите за изпити в НПГПТП, НФСГ, ПГЕА (ако имат) :)

perry_the_platypus
06-01-2013, 17:57
Ох мен ме е страх да не изпусна нещо... Аз ще кандидатствам, класната и директорката ни обясняваха и казаха, че ще ни казват кога какво да правим, за да не изпуснем нещо. Ама като гледам нищо не ни казват, а аз не съм много наясно, а родителите ми горе-долу. Тъй че някой знае ли на коя дата какво да правя :( :D

И да попитам още нещо. Да знаете датите за изпити в НПГПТП, НФСГ, ПГЕА (ако имат) :)

http://www.133sou.com/sedmi/grafik1.jpg

НПГПТП - сигурно имаш предвид НПГПТО (Ломоносов) -> няма допълнителен приемен изпит
НФСГ -> няма допълнителен приемен изпит
ПГЕА -> няма допълнителен приемен изпит

Единствено ТУЕС (днес), НПМГ (другата седмица) и НПГПФ (края на Юни месец) имат допълнителни приемни изпити.

Rony999
06-02-2013, 05:14
http://www.133sou.com/sedmi/grafik1.jpg

НПГПТП - сигурно имаш предвид НПГПТО (Ломоносов) -> няма допълнителен приемен изпит
НФСГ -> няма допълнителен приемен изпит
ПГЕА -> няма допълнителен приемен изпит

Единствено ТУЕС (днес), НПМГ (другата седмица) и НПГПФ (края на Юни месец) имат допълнителни приемни изпити.

Много благодаря за отговора :)
Нямам търпение да си видя резултатите във вторник :D

nor4eto99
06-02-2013, 05:27
И аз... Ще изтраем там някакви 48 часа :Д

~The Smile~
06-02-2013, 06:03

И аз изобщо не знам какво се прави... Още отсега съм под стрес да не пропусна нещо и да не ме приемат. Идея си нямам ни за датите, ни за нищо...
То добре, че perry даде график за записването в друго училище.

~The Smile~
06-02-2013, 06:08
Нямам търпение да си видя резултатите във вторник :D

Аз също горя от нетърпение.
Малко се притеснявам какви ще са ми резултатите, защото докато правих тестовете, бях в такъв стрес, че направо цялата треперех като някакво листо. И сега ме е страх, че от притеснение ще съм объркала някои неща...

vesiii
06-02-2013, 08:18
http://www.regalia6.com/ucRegalia/regalia_files/kand_7kl_2013_mon/documents/zapoved_priem7klas_2013-2014.pdf

chtlsy
06-02-2013, 11:35
^ Тʼва що го даваш?

~The Smile~
06-02-2013, 12:12
^ Тʼва що го даваш?

Е, защо да не го даде? Видя ли втората и третата страница на графика, който е дала весиии?

SunT
06-02-2013, 12:18
Определено.
Това клипче прави доста лоши впечатления...
Не са били виновни само нашите. Имало е външни хора.

pifiella
06-02-2013, 12:38
Кога ще ви излязат оценките,деца? :D

sweetmony
06-02-2013, 12:46
На 4 юни :)

pifiella
06-02-2013, 12:49
На 4 юни :)

А така,успех!
Значи нашите може да излязат по - рано от 10-и...дано!

anonymous895156
06-02-2013, 12:54
А така,успех!
Значи нашите може да излязат по - рано от 10-и...дано!

нашите са напълно готови от вчера (така ни каза учителката по БЕЛ), но ще се чака последния момент
Така че едва ли и при вас ще е по-различно

Rony999
06-02-2013, 13:02
Външност някой знаели някоя профилирана ( професионална ) гимназия с компютри или профилирани паралелки. :D Аз знам няколко, но просто да не стане така, че да изпусна някое и после да съжалявам :D

eriksona
06-02-2013, 13:07
Някой може ли да ми помогне? Трябва да избирам между ПМГ (Велико Търново) и МГ (Русе). И в двете училища с биология. Кое от двете училища е по-качествено според вас?

prettymonster
06-02-2013, 15:02
Нямам търпение да излязат тези резултати вече , че направо ни побъркаха :-? :D Дано всеки влезе , където иска :)

06-02-2013, 15:40
Нямам търпение да излязат тези резултати вече , че направо ни побъркаха :-? :D Дано всеки влезе , където иска :)
46 часа и 20 минути остават :D. Иначе мерси. :)

*diamond*
06-02-2013, 15:56
Вие ако си мислите, че ще излязат 'по часовник' ... лъжете се :) Чакат последния момент, но .. дано тази година да са точни

anonymous895156
06-02-2013, 15:59
Вие ако си мислите, че ще излязат 'по часовник' ... лъжете се :) Чакат последния момент, но .. дано тази година да са точни

Ще излязат точно в 17:00 часа

06-02-2013, 16:23
Пресмятанията ми са точни, спрямо това, че резултатите ще излезнат в 17:00 на 04.06. :)

zlatko98
06-02-2013, 16:26

Сериозно ли си вярваш :Д Миналата година ги пуснаха един ден след обявеното. Резултатите може да са готови отдавна, но стигне ли се до самото вкарване в системата се бавят изключително много.

06-02-2013, 16:32
Сериозно ли си вярваш :Д Миналата година ги пуснаха един ден след обявеното. Резултатите може да са готови отдавна, но стигне ли се до самото вкарване в системата се бавят изключително много.
Вярваме си, що?

*diamond*
06-02-2013, 16:54
Вярваме си, що?
Според мен както винаги няма да са точни, но поне да се надяваме :)

anonymous895156
06-02-2013, 17:23
Пф, пускат се в 17:00 часа, защото тогава затварят офисите им, поне да избегнат обажданията на надъхани майки :smt023

sweetmony
06-03-2013, 04:33
Дано тази година, надъханите майки да са по-малко.

~The Smile~
06-03-2013, 12:21

И аз, и аз. Още малко и утре вече ще си ги видим.

~The Smile~
06-03-2013, 12:22

Утре в 17 значи?

Rony999
06-03-2013, 12:38
Днес ни казаха част от оценките на външното оценяване( не по Мат. и БЕЛ)Пълен провал по Химия.... По Физика имам петица, а по Биология-четворка. Оф все някак ще оправя Химията.По анг. език -петица . Знам, че няма да остана да повтарям, но ми е адски гадно...

Arrondissment
06-03-2013, 13:20
нашите са напълно готови от вчера (така ни каза учителката по БЕЛ), но ще се чака последния момент
Така че едва ли и при вас ще е по-различно

Последният момент е 7 юни според Заповед за прием след 7 клас, качена в МОН, тоест явно ще излязат 3 дена по-рано. Ако това се спази и за нас, големите, където срокът е до 10, то може да очакваме нашите резултати в петък, 7 юни.

prettymonster
06-03-2013, 13:48
Една приятелка е по същия начин . Не се ядосвай , голяма работа .
И на нас ни ги казаха , ама само по География и Английски , защото по другите предмети учителите не бяха там :D
По География имам 4 :D , а по Английски 6 . Яд ме е за Географията , ама ще ми пише 5 за годината , защото всичките ми други оценки са петици :D

perry_the_platypus
06-03-2013, 13:48
Последният момент е 7 юни според Заповед за прием след 7 клас, качена в МОН, тоест явно ще излязат 3 дена по-рано. Ако това се спази и за нас, големите, където срокът е до 10, то може да очакваме нашите резултати в петък, 7 юни.

Нещо друго си гледал/а. Според графика на МОН, резултатите ще излязат до 4.06. :)

Иначе много сте надъхани гледам, хахах, не си вярвайте, че в 17 ч. ще излязат, защото може и по-рано, може и по-късно. Никога не са точни, а и като ги качат, сървърът се натоварва и няма да можете да си ги отворите пет часа, хаха. Айде успех на всички!

prettymonster
06-03-2013, 13:58
Във всички справочници и сайтове пише , че резултатите излизат до 4-ти Юни , така че не вярвам да ни ги точат до 7-ми :D

Hayashi
06-03-2013, 14:01
Не се съмнявайте в МОН! Утре като крашне сървърът ще видите! :D

prettymonster
06-03-2013, 14:04
Не се съмнявайте в МОН! Утре като крашне сървърът ще видите! :D

:D

CauseTheScene
06-03-2013, 15:17
Печат се , печат се - mon7.mon.bg

anonymous895156
06-03-2013, 17:26
http://www.riobg.com/read_news_all.php?select_news=807

Казах ви, че ще са в 17:00 :)

vesiii
06-03-2013, 17:36

За къде е този линк?

anonymous895156
06-03-2013, 17:40
За къде е този линк?

Мама ли пита :D
за порноСконе.ком

~The Smile~
06-03-2013, 17:44

За Варна няма ли? :(

sweetmony
06-03-2013, 17:51
Какъв е този сайт mon7.mon.bg ? И каква е паролата?

~The Smile~
06-03-2013, 17:53
И аз като кликнах в сайта mon7.mon.bg, ми показа, че иска парола... о.О

anonymous895156
06-03-2013, 18:02
За Варна няма ли? :(

Това е за цялата страна, всички излизат едновременно

~The Smile~
06-03-2013, 18:03
Това е за цялата страна, всички излизат едновременно

Разбрах, благодаря.

vesiii
06-03-2013, 18:05
Мама ли пита :D
за порноСконе.ком

Еми, то ако някой не намери нещо, за което да се заяде. Питам, защото не схващм дали са резултатите или нещо друго и не намирам София-град, между другото..

sweetmony
06-03-2013, 19:23
Утре е изпита по изобразително изкуство.. Успех на всички, които ще се явяват :)

pifiella
06-03-2013, 19:34
Ми иска ви парала,защото това е инфо предназначена за училищата и такива други институции.

Gret1ty
06-03-2013, 20:25
а къде точно трябва да видим утре евентуално в 5 часа :D

chtlsy
06-03-2013, 20:26

Е бива ли да няма за София? :D

(-_-)
06-03-2013, 20:28
http://prntscr.com/184due ?

chtlsy
06-03-2013, 20:33
Ако си от София, логично, ти не си в списъка за София област, а в този за София-град.

(-_-)
06-03-2013, 21:03
ахааа мерси :Д еебаси излагацията да няма за София-град

weenonas
06-04-2013, 09:12
Излезнаха ви резултатите :) Нападайте :D И се похвалете :D ;)

chtlsy
06-04-2013, 09:47
Правилно съм си определил оценките - 5.689 по БЕЛ и 5.122 по математика, плюс шестици от дипломата, демек 33.622 бал. Аз съм доволен. :P

sweetmony
06-04-2013, 09:55
йее излезнаха :)

Supernaturalfan
06-04-2013, 10:16
Окей, нека да съм първа ;д
Български - 5.652
Математика - 4.354
Бал - 31.012

Йей :3

sweetmony
06-04-2013, 10:23
33.44 бал може да се каже, че съм доволна. Най - много се радвам, че ще ме приемат там, където искам :)

KrisoBG
06-04-2013, 10:46
И аз да се включа!
Бел - 5.744
Мат - 5.854

mgdream
06-04-2013, 10:54
БЕЛ - 5.561
Математика - 5.067

И от мързел изкарах 5-ци за годишни оценки, та тва ми прееба бала.

*diamond*
06-04-2013, 11:04
БЕЛ -5,804
Математика-5,234
Много съм доволна и happy :)

nor4eto99
06-04-2013, 11:04
БЕЛ-5,671
Математика-5,579
Бал-34.5 :Д предоволна съм, макар че можех повече по бел

hristo99
06-04-2013, 11:05
Математика - 5,671
БЕЛ - 5,762
:)

Emo99
06-04-2013, 11:05
математика-5.598
БЕЛ-5.652
Много съм доволен

prettymonster
06-04-2013, 11:12
Имам 5.579 по Бел .
5.305 по Математика .
Бала ми е 33.77 .

Ужасно много се радваааам :D

belot40
06-04-2013, 11:14
Аз чакам да видя оценките казаха ми че тук ще ги пуснат
http://akademika.bg/2013/06/%D0%BC%D0%BE%D0%BD-%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D1%8F%D0%B2%D0%B0-%D1%80%D0%B5%D0%B7%D1%83%D0%BB%D1%82%D0%B0%D1%82%D 0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BE%D1%82-%D0%B8%D0%B7%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B2-7/

belot40
06-04-2013, 11:14
Къде ги гледате бееееееееее

belot40
06-04-2013, 11:15
кажетееееееееееее

sweetmony
06-04-2013, 11:17
http://7klas.mon.bg/

pifiella
06-04-2013, 11:17
в мон,предполагам

vesiii
06-04-2013, 11:19
БЕЛ: 5,762
МАТ: 5, 854
Бал: 35, 232

KrisoBG
06-04-2013, 11:21
vesiii, лол, имаме еднакъв резултат по Мат!

prettymonster
06-04-2013, 11:26
Честито на всички ! Имате прекрасни резултати :) Айде , дано да влезем :3

Rony999
06-04-2013, 11:50
Сега какво да правя като не си знам Входящия номер :( На нас не ни ги дадоха бележките с номерата , защото повечето щяха да си ги изгубят... И сага ме е страх от учителите кво ще кажат утре :D :D :D А като имам двойка на НВО по Химия мога ли да кандидаствам?Смисъл аз ще оправя на 4 за годината, но мога ли да кандидаствам? :(

Supernaturalfan
06-04-2013, 11:52
^
Можеш, пише се само като текуща оценка.

prettymonster
06-04-2013, 11:53
Можеш , да :D Иначе и нашите си ги загубиха и зам.директорката им направи нови . Няма как да не са ви дали бележките с номерата , защото без тях няма как да влезеш на изпита :D

Rony999
06-04-2013, 11:57
Ама сериозно не ни ги дадоха :DВъобще не ни ги искаха когато влязохме в училището.Казаха ни да си носим бележниците, а тези който имат лични карти да си ги носят.Като почнахме донесоха бележките с тестовете и ни дадох да си преписваме входящия номер и после пак ги взеха.Имах 22 и 18 в номера, ама как точно беше нз :D

vesiii
06-04-2013, 11:58
Сега какво да правя като не си знам Входящия номер :( На нас не ни ги дадоха бележките с номерата , защото повечето щяха да си ги изгубят... И сага ме е страх от учителите кво ще кажат утре :D :D :D А като имам двойка на НВО по Химия мога ли да кандидаствам?Смисъл аз ще оправя на 4 за годината, но мога ли да кандидаствам? :(

Ще сложат списъци във всяко училище кой колко има.

prettymonster
06-04-2013, 12:00
Много е неприятно така , но за жалост ще чакаш да си получиш резултатите в училището :-?

Rony999
06-04-2013, 12:05
Утре ще ме е страх да стъпя в училище :DНе мисля, че ще имам ниски оценки, ама както стана с Химията нищо не се знае :D Да знаете към колко е бала за Ломоносов?

Graffa
06-04-2013, 12:07
Няма да сложат списък за НВО Бел и Математика само по разказвателните закачат резултатите , но по Бел и Мат оценката се гледа лично от списъка като ти го дадат

anonymous895156
06-04-2013, 12:30
http://prikachi.com/images/71/6185071j.png

Брей, резултатите наистина излязоха по-рано ;д

Supernaturalfan
06-04-2013, 12:36
Хора, аз да попитам - ако имаш 2 по математика, какво правиш?

Rony999
06-04-2013, 12:49
Брей, резултатите наистина излязоха по-рано ;д
Да попитам защо оценките от НВО и вторит е оценки трябва да са различни?

KrisoBG
06-04-2013, 12:52
Защото първата оценка е само на първия модул, а втората е оценка на първия и втория взети заедно...

Rony999
06-04-2013, 12:53
Мерси за отговора :)

sweetmony
06-04-2013, 13:22

Оставаш си в реална паралелка и не можеш да кандидатстваш ..

fair
06-04-2013, 13:22
Значи чакаме сега да дадат бележките и да пишем желанията. Балът ми е 33,840. Можеше и по-добре, ама здраве да е :D

*diamond*
06-04-2013, 13:40
Може ли някой да ми даде пълна информация относно кандидатстването във Варна .. търсих, но нищо не намерих,,, излизат ми от стари години :( !!!!

06-04-2013, 13:47
БЕЛ - 5,744
Математика - 5,707
Бал - 34,902

О йе. :D

blAckperl
06-04-2013, 14:05

Ако 2 ката е от първи модул, тя се нанася, като текуща оценка и няма проблем. Но ако е за кандидатстване оценката, тогава не може да се кандидатства.

BornToDie
06-04-2013, 14:30
да попитам дали мога с бал 27,00 да кандидатствам в 133 СОУ ?знам че е малък бала но... толкова съм изкарала :)) и също така имате ли някакви мнения за 133 .?Мерси предварително :)

black pearl
06-04-2013, 15:15
По български имам 5, 835
По математика - 4, 244 (епик файл)
Бала ми става 32.158 , уш трябва да ми стигне за там където искам :)

BornToDie
06-04-2013, 15:17
а как се изчислява бала?

black pearl
06-04-2013, 15:19
2 пъти оценката от изпита по БЕЛ, 2 пъти оценката от изпита по математика +оценкатта от училище по БЕЛ + оценката от училище по математика

sweetmony
06-04-2013, 15:19
По БЕЛ за годината + Математика за годината + 2х(2-ри модул БЕЛ + 2-ри модул Математика)

BornToDie
06-04-2013, 15:21
аха ..значи правилно съм го изчислила 27,00 много ми е нисък бала но.....някой знаели бала за 133 СОУ ? :)

sweetmony
06-04-2013, 15:21
Според вас кой език е по-добре да изучавам английски или немски ?

Ramona
06-04-2013, 15:32
Математика - 5.689
БЕЛ - 5.689
Балът ми е 34.756. Горе-долу става. Яд ме е, че не учих повече, но..
Най-ужасното е,че брат ми има повече от мен :D

Според вас СМГ с английски (с немски няма да ме приемат) или 91 НЕГ. Не съм сигурна, че ще ме приемат в 91, но ако балът е като миналогодишния ще ме.

06-04-2013, 16:08
Математика - 5.689
БЕЛ - 5.689
Балът ми е 34.756. Горе-долу става. Яд ме е, че не учих повече, но..
Най-ужасното е,че брат ми има повече от мен :D

Според вас СМГ с английски (с немски няма да ме приемат) или 91 НЕГ. Не съм сигурна, че ще ме приемат в 91, но ако балът е като миналогодишния ще ме.
91, да, но за СМГ - никакъв шанс.

Ramona
06-04-2013, 16:12
^ За СМГ няма да ми стигне балът ли ?
Миналата година на първо класиране е бил 33,929 в СМГ, а в немската 34,678 дано не се промени тази година.

TotallyCarzy
06-04-2013, 16:16
Има ли някой, който е от Пловдив, и ще кандидатства в ЕГ Пловдив и в ЕГ Иван Вазов? Да си сравним бала и да видя дали имам някакъв шанс :D

06-04-2013, 16:17
^ За СМГ няма да ми стигне балът ли ?
Миналата година на първо класиране е бил 33,929 в СМГ, а в немската 34,678 дано не се промени тази година.
Еми, ако е така, имаш шанс.Аз си мислех, че минималният бал на 1-во класиране в СМГ е бил 35.

perry_the_platypus
06-04-2013, 16:39
да попитам дали мога с бал 27,00 да кандидатствам в 133 СОУ ?знам че е малък бала но... толкова съм изкарала :)) и също така имате ли някакви мнения за 133 .?Мерси предварително :)

Никакъв шанс. :/

Някой по-нагоре беше писал за бала на Ломоносов:
23-25, споко, хахаха.

anonymous895156
06-04-2013, 16:42
На кои места не биха ме приели с бал 35,342 (питам, за да знам колко да псувам тъпия си късмет ;д)