View Full Version : Бъдещи Седмокласници 2012/2013
Страници :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
perry_the_platypus
06-18-2013, 13:24
Димитре, едно не разбрах, кога ще спреш да си създаваш фейк профили?! Иначе става ми ясно колко си комплексиран и нямаш живот, 24/7 във форума, яко ли ти е?! :D:D Хайде със здраве, живей си жалкият животец.
P.S. Оригинални сте, нямам думи. Отивам да плача. :)
anonymous895156
06-18-2013, 13:25
Само арабски!!
anonymous895156
06-18-2013, 13:26
Димитре, едно не разбрах, кога ще спреш да си създаваш фейк профили?! Иначе става ми ясно колко си комплексиран и нямаш живот, 24/7 във форума, яко ли ти е?! :D:D Хайде със здраве, живей си жалкият животец.
отивай, бабиното, отивай да си избиеш комплексите
evtimow :3
06-18-2013, 13:29
Ами не, не съм фейк профил, дишай, пери.
BornToDie
06-18-2013, 13:31
аз писах 18-то като трето желание..писах три паралелки :френската; китайската и японската..:)
BornToDie
06-18-2013, 13:33
Мноого ми е чудно как ще науча китайски :D Дооста е сложен и е коренно различен от другите езици които знам
bulgvarr
06-18-2013, 13:34
ФЕ / АЕ или ФЕ / ИЕ писахте в 18? Аз писах арабската и френската с английски. Писах 32 с АЕ / ИЕ и АЕ / ФЕ. Както и 96 СОУ, което ми е близко до вкъщи и ми е резервен вариант, макар че до него няма да стигна въобще.
perry_the_platypus
06-18-2013, 13:37
Класици, бабе. Мисля, че беше момче, ама щом казваш.. :)
Ами не, не съм фейк профил, дишай, пери.
Не говоря за теб.
cartwheelzombie
06-18-2013, 13:38
ФЕ / АЕ или ФЕ / ИЕ писахте в 18? Аз писах арабската и френската с английски. Писах 32 с АЕ / ИЕ и АЕ / ФЕ. Както и 96 СОУ, което ми е близко до вкъщи и ми е резервен вариант, макар че до него няма да стигна въобще.
Писах ФЕ/ИЕ в 18-то като второ желание.
06-18-2013, 13:39
Не говоря за теб.
а,ок.
anonymous895156
Кой? Баба ти? Да
BornToDie
аз писах ФЕ/АЕ
bulgvarr
06-18-2013, 13:41
аз писах ФЕ/АЕ
Хм, може да се запознаем като се записваме :)
Направо не знам как ще издържа още една седмица, все още не мога да вляза във "ваканционно" настроение.. напрегнато ми е :D
BornToDie
06-18-2013, 13:43
Хм, може да се запознаем като се записваме :)
Направо не знам как ще издържа още една седмица, все още не мога да вляза във "ваканционно" настроение.. напрегнато ми е :D
Мхм ,задължително :)
И аз така мн ми е напрегнато
perry_the_platypus
06-18-2013, 14:01
Кой? Баба ти? Да
Горещо ти препоръчвам да излезеш малко навън. Спреляк.
martinfast
06-18-2013, 14:02
Аз писах на 1-во желание НПМГ математика и информатика с английски, второ НПМГ - информатика с английски, трето - СМГ с английски
anonymous895156
06-18-2013, 14:10
Горещо ти препоръчвам да излезеш малко навън. Спреляк.
А с нея може ли :-)
BornToDie
06-18-2013, 14:11
аз така ги подредих:
1. 133 СОУ ФЕ/РЕ
2.35 СОУ ФЕ/РЕ/БЕ
3.18 СОУ ФЕ/АЕ
4.18 СОУ Кит.Е
5.18 СОУ ЯЕ
6. 119 СОУ Хуманитарен профил.
Бях написала 6 желания но една жена от стаята ми каза да напиша поне още 5 желания .Аз написах още 4 обаче не помня как ги бях подредила :)
perry_the_platypus
06-18-2013, 14:27
1. 133 СОУ ФЕ/РЕ
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bulgvarr
06-18-2013, 14:28
А с нея може ли :-)
Геронтофил ли си падаш, пич?
anonymous895156
06-18-2013, 15:09
Геронтофил ли си падаш, пич?
Дендрофил само :)
06-18-2013, 15:41
Аз писах на 1-во желание НПМГ математика и информатика с английски, второ НПМГ - информатика с английски, трето - СМГ с английски
И колко ти е бала? :Д
martinfast
06-18-2013, 15:47
За кое? НПМГ има допълнителен изпит. За НПМГ бала ми е 33,7 (не помня стотни и хилядни, мързи ме да смятам), за СМГ 33,5.
hristo99
06-18-2013, 16:07
За кое? НПМГ има допълнителен изпит. За НПМГ бала ми е 33,7 (не помня стотни и хилядни, мързи ме да смятам), за СМГ 33,5.
Аз съм писал абсолютно същите училища на първите места :O Мислим еднакво :D
martinfast
06-18-2013, 16:10
Аз съм писал абсолютно същите училища на първите места :O Мислим еднакво :D
:D
Утре ще си подавам документите.
Мисля да пиша:
1. ОМГ с английски
2. руската с НЕ
3. английската с НЕ
4. английската с АЕ
Повече не съм измислила, ама то и не ми трябват, май.
zlatko98
06-18-2013, 17:29
Не знам защо някой ме включи в спора голям град- малък град. Както има тъпи хора в София, така има и в селата. Същото е и с умните, не може да се правят такива генерални заключения от типа на: Ние сме от малък град, следователно сме по-амбициозни. Пълна трагедия,а профила R.P. е на димитър.
anonymous895156
06-18-2013, 18:21
Не знам защо някой ме включи в спора голям град- малък град. Както има тъпи хора в София, така има и в селата. Същото е и с умните, не може да се правят такива генерални заключения от типа на: Ние сме от малък град, следователно сме по-амбициозни. Пълна трагедия,а профила R.P. е на димитър.
мне, на моя съученичка е, която се прави на момче тук, казва се Жаклина, фейсбука й искаш ли?
PocketMeerkat
06-18-2013, 18:23
Има ли кандидати за 18-то? И ако да, в каква паралелка ще си опитате късмета? Аз съм писала на първо място японски, на второ китайски, а на трето - корейски.
cartwheelzombie
06-18-2013, 18:48
Има ли кандидати за 18-то? И ако да, в каква паралелка ще си опитате късмета? Аз съм писала на първо място японски, на второ китайски, а на трето - корейски.
Аз съм с корейски :).
bulgvarr
06-18-2013, 19:09
Да. На първо място писах Арабски/Английски, а на второ - АЕ/ФЕ
IamPocketMeerkat
06-18-2013, 19:20
Аз съм с корейски :).
Първо да кажа, че аз съм @PocketMeerkat, просто си забравих паролата, рофл. Та... не знам дали да се радвам или да се притеснявам? :D просто съм любопитна, на кое място го писа и защо точно корейски?
CauseTheScene
06-18-2013, 19:21
@ewtimow - колко ти е бала ?
Дали ще ме приемат с 35.690 в СМГ ?
IamPocketMeerkat
06-18-2013, 19:21
Да. На първо място писах Арабски/Английски, а на второ - АЕ/ФЕ
Защо арабски?
Ще те приемат 100%
Ти с немски ли искаш ?
bulgvarr
06-18-2013, 19:31
Защо арабски?
Ами от арабски произход съм, освен това ми се видя най-удачно да уча него. Корейския, китайския и японския ми се виждат много трудни.
cartwheelzombie
06-18-2013, 19:37
Ще те приемат и с немски и с английски.
CauseTheScene
06-18-2013, 20:06
Утре ще заминавам за София ,за да кандидатствам ,дано ме приемат :)))
Иначе гледам ,че Димитър се има за доста интелигентно момче ,жалко е ,че е толкова комплексирана личност ... Преди матурите говореше за пълни шестици ,а сега нещо се sad-на .... Аз уча в СОУ и имам БАЛ малко по-нисък от твоя.Ти учиш в МГ и все пак не можа да изкараш пълно 6 ,въпреки целия спам ,който изля... За мен ти си просто едно хейтърче. Твоите знания не са ,защото си талантлив ,а просто са плод на много тренировки , имам приятели в МГ и знам как се учи там - няма нищо общо с едно нормално СОУ ... Моля те , не пиши повече в тази тема ,защото ми писна да гледам как всяко 2ро мнение е твое.
anonymous895156
06-18-2013, 20:09
Каузе, не ми се занимава с теб, аз вече казах, че щом не можете да разберете самоиронията ми, не струвате и не сте достойни за разговор с мен.
Спокойно, в ПМГ съм и тази година не съм полагал абсолютно никакви усилия, идва ми от вътре :smt023 просто сте ми забавни, когато злобеете хихихи
Не съм се саднал изобщо - 96 по бел и 95 точки по математика, ако не беше направено така, че всяка стотничка да е важна (разбира се, пак заради софиянците), а беше като ДЗИ-то, най-спокойно щях да си имам две пълни шестици. Вече обясних какви са ми грешките - по математика на една задача, на която не отразих знака <, а го реших като =, а на 24-та заради обясненията са ми взели някакви точки
По БЕЛ на преразказа имам 35/35, а на последния въпрос от 1 модул, макар че съм написал и невероятно красиви неща, те считат само дадените отговори, а 2 от тях липсват там + 1 изнасилена грешка на първите въпроси.
Спокойно, нямам нужда да се доказвам пред шайка бъдещи бандитчета, затова и спрях, но вие явно сте мазохисти и искате отново да повдигам темата ;)
CauseTheScene
06-18-2013, 20:13
Злобея , че без никакви усилия съм изкарал колкото теб ? Стана ми жал ,че хейтваш така в форума различни участници ,който не учат в математически гимназии , но както и да е ... Сигурен съм ,че са ви скъсали гъза от задачи в последните дни.И все пак си постигнал отличен резултат
anonymous895156
06-18-2013, 20:19
Злобея , че без никакви усилия съм изкарал колкото теб ? Стана ми жал ,че хейтваш така в форума различни участници ,който не учат в математически гимназии , но както и да е ... Сигурен съм ,че са ви скъсали гъза от задачи в последните дни.И все пак си постигнал отличен резултат
Имаш потенциал за надувка, искаш ли при нас
anonymous895156
06-18-2013, 20:20
Хехе, ама най обичате да си изкарвате различни изказвания, които в контекста си имат друг смисъл. Герои :smt023
Не, не са ни товарили със задачи, дишай. Чак сте ми смешни, като дори омаловажавате резултатите ми, понеже съм бил в пмг :shock:
CauseTheScene
06-18-2013, 20:33
Е , какво , да не кажеш ,че нивото на учене е същото като в едно СОУ , хвани си стой в Димитровград и недей излизай от там,ама никога недей излизай ..Стой си в твоето ПМГ и се чувствай бог там...
anonymous895156
06-18-2013, 20:39
Е , какво , да не кажеш ,че нивото на учене е същото като в едно СОУ , хвани си стой в Димитровград и недей излизай от там,ама никога недей излизай ..Стой си в твоето ПМГ и се чувствай бог там...
Ебаси злобара си, честно. А и ако си мислиш, че съм толкова ограничен, че да съм обвързан с някой град (като наперените столичани)...
П.С. Бих се чувствал като Бог навсякъде
irrationalDecision
06-18-2013, 21:12
Извинявам се на седмокласниците, че нахълтвам в темата. Отдавна одисеята седми клас е зад гърба ми. Но винаги са ми били интересни седмокласните теми с тези глупави нападки кой е ПО и кой е НАЙ. И винаги, по неписано правило, има някой Димитърчо. Преди броени дни бях в даскалото на сестра ми - обикновено квартално ОУ с три седми класа. Само в него има 4 пълни шестици по математика - нещо, с което ПМГ Димитровград след кратка справка в нета не може да се похвали. Шестиците им са само две и никоя от тях не е на Димитърчо. :D
Отделно да ви кажа, че дори безгрешното решаване на лесен изпит като този по математика ( него разгледах в сайта на МОМН) не е никакъв показател, че ученикът е много надарен математик. За справка погледнете един наистина сериозен изпит по математика от 2009, който наистина със задачите си успя да отсее истински можещите от тези, напомпани изкуствено със знания, които по неведоми пътища в 8 -9 клас се изпаряват. И когато Димитърчо или друг като него изкара с лекота 100 точки или резултат около тях на изпит с подобна сложност, тогава ще има правото да се нарича самодоволно можещ.
И се надявам да не ми излезе с нападките, че завиждам или злобея, защото отправени към човек, който дори не кандидатства, а когато е трябвало, идеално си е свършил работата, ще са малко смехотворни.
Още веднъж - извинете ме за нахълтването. Успех в класирането на всички! :)
CauseTheScene
06-18-2013, 21:12
Не ме карай да се ровя в предишни страници ,в който споменаваш ,че твоя Димитровград може да се сравнява с София , bitch please
П.С. Сега ти видях БАЛ-а , имаш по-малко от мен , Hail the king
anonymous895156
06-18-2013, 21:16
Извинявам се на седмокласниците, че нахълтвам в темата. Отдавна одисеята седми клас е зад гърба ми. Но винаги са ми били интересни седмокласните теми с тези глупави нападки кой е ПО и кой е НАЙ. И винаги, по неписано правило, има някой Димитърчо. Преди броени дни бях в даскалото на сестра ми - обикновено квартално ОУ с три седми класа. Само в него има 4 пълни шестици по математика - нещо, с което ПМГ Димитровград след кратка справка в нета не може да се похвали. Шестиците им са само две и никоя от тях не е на Димитърчо. :D
Отделно да ви кажа, че дори безгрешното решаване на лесен изпит като този по математика ( него разгледах в сайта на МОМН) не е никакъв показател, че ученикът е много надарен математик. За справка погледнете един наистина сериозен изпит по математика от 2009, който наистина със задачите си успя да отсее можещите наистина от тази, понапомпани изкуствено със знания. И когато Димитърчо ли друг като него изкара с лекота 100 точки или около тях на изпит с подобна сложност, тогава ще има правото да се нарича самодоволно можещ.
И се надявам да не ми излезе с нападките, че завиждам или злобея, защото отправени към човек, който дори не кандидатства, а когато е трябвало, идеално си е свършил работата, ще са малко смехотворни.
Не е така, защото:
4-те пълни шестици, за които си прочел/а в сайта на пмг, са от ДЗИ-то
Относно шестиците по математика - да, пълните (100 точки) са само две, но имайте предвид, че 7 клас сме една паралелка.
И пак ви казвам - ЗА БОГА, ХОРА, аз НЕ СЕ самоизтъквам с оценките си от изпитите, а с коренно различни неща (доста по-големи), но ето го пак българина - вижда, че някой се гордее със себе си, че се хвали --> започват нападки. Не спряхте да се връщате на тази тема с изпитите, eй :))
bebzgirl
06-18-2013, 21:17
Aбе ей,момченца,вие се карате повече и от коврите бе.
anonymous895156
06-18-2013, 21:20
твоя Димитровград може да се сравнява с София , bitch please
Учениците са на едно и също ниво, но процентно ви бием по отношение на представянията по олимпиади и състезания (като имаме предвид и населението, и всичко)
irrationalDecision
06-18-2013, 21:20
Как си с четенето с разбиране? Нали това измерва прословутата PISA? Четирите шестици, за които написах, са резултат на 4 деца по математика в съвсем обикновено ОУ ( до 7 клас) , в което засилени занимания по математика няма. А ти намесваш резултати на ПМГ Димитровград на ДЗИ, за които не съм отворила и дума.
anonymous895156
06-18-2013, 21:23
Как си с четенето с разбиране? Нали това измерва прословутата PISA? Четирите шестици, за които написах, са резултат на 4 деца по математика в съвсем обикновено ОУ ( до 7 клас) , в което засилени занимания по математика няма. А ти намесваш резултати на ПМГ Димитровград на ДЗИ, за които не съм отворила и дума.
чакай, че пиша на две места едновременно
Много добре съм с четенето и разбирането, доста хора (много по-изтъкнати от теб) биха ми го потвърдили :)
anonymous895156
06-18-2013, 21:25
Просто ме дразни, когато започвате да оборвате всеки, който се покаже като можещ и знаещ (и да, подкрепил съм се с аргументи). Кво ви интересува какво казвам за СЕБЕ СИ в крайна сметка? Нали съм от провинцията, така де, май според много хора тук даже няма училища ;)
irrationalDecision
06-18-2013, 21:25
Нека си го потвърждават, написаното като отговор от теб показва недвусмислено друго. И за разлика от теб не се изтъквам с нищо. Форумното изтъкване, ако още не си разбрал, не носи никакви бонуси. Ако пък е и прекомерно, носи само негативи.
anonymous895156
06-18-2013, 21:29
Отново ще отбележа, че всичко започна от момента, в който се карах с някого в една тема и се самоизтъкнах. От тогава при всеки спор се натяква на всички колко съм самовлюбен, първоначално го приех на шега и се самоиронизирах, 3/4 не го разбраха и от тогава се използва срещу мен във всеки спор.
anonymous895156
06-18-2013, 21:50
http://static.freepik.com/free-photo/trollface_17-403125921.jpg
Благодарим ви, приятели! :-)
С ваша помощ успях да направя ДЕВЕТ страници тролене <333
въвлечени: много
изхабени нерви: много
резултат: не ме ебе, но все пак ви изпързалях яко => яз печеля
заформени отделни скандали: кеф
дивиде ет импера: бих могъл.. или пък съм тук точно заради това
забавление: фуллл
запълване на свободното време: Определено, а не може да се каже, че е нещо безполезно
Изследване на хората: След като профилите във вбокс тип folk_blondi ми омръзнаха, а и научих достатъчно за коментиращите, време беше да тествам и връстниците си. Дванайсетокласници, гответе се за догодина, че съм при вас! ;д
Искам да благодаря на модераторите, тактиката ми е една и съща във всеки сайт, като досега винаги модовете са ме спирали преди апогея. А вие ми помогнахте толкова много :))
Пожелавам успехи на всички при кандидатстването и дано ни приемат на първо желание (най-вече мен, хе-хе)
cartwheelzombie
06-18-2013, 22:07
Направи ли си статистика, гений? Направо си изпрати проучването в БАН, сигурна съм, че ще го признаят. Ще станеш световно признат учен, най - известния психолог в света. Само продължавай да седиш във форумите и да се правиш на трол, това е най - ефективния начин за психологическо проучване.
anonymous895156
06-18-2013, 22:09
Еми за момента това + ежедневните тестове на познати са ми възможностите. Ти пък и ти недей толкова грубо :oops:
cartwheelzombie
06-18-2013, 22:12
Като си толкова сериозен, реално имаш някакъв вид статистика, който да те отдели от обикновения трол? Конкретни записани наблюдения и анализи на различни явления?
anonymous895156
06-18-2013, 22:19
Като си толкова сериозен, реално имаш някакъв вид статистика, който да те отдели от обикновения трол? Конкретни записани наблюдения и анализи на различни явления?
аха, ей така ги давам аз. Не може аз да се бъхтя 3 дена, после някой да ми краде статистиката ;д Това допълнително затвърди тезата ми, че:
Хората са склонни да използват измислени от нищото аргументи и да казват неща, които всъщност не мислят (селяни - софиянци), само за да накърнят достойнството на останалите и да "спечелят" по лесния начин. И това от ранна възраст. Ето как по децата можем да си правим общо мнение за обстановката в света (все пак образът му рефлектира върху тях и те му подражават по един или друг начин)
Наблюдавам как самохвалството е класифицирано сред ло... /касичката е празна/ за да продължим напред, сложете 0,30 стотинки с ДДС в нея
06-19-2013, 08:16
Балът ми е за ЕГ - 35.08
за ПМГ - 34,920 . :)
Защо питаш?
06-19-2013, 08:27
Отделно да ви кажа, че дори безгрешното решаване на лесен изпит като този по математика ( него разгледах в сайта на МОМН) не е никакъв показател, че ученикът е много надарен математик. За справка погледнете един наистина сериозен изпит по математика от 2009, който наистина със задачите си успя да отсее истински можещите от тези, напомпани изкуствено със знания, които по неведоми пътища в 8 -9 клас се изпаряват. И когато Димитърчо или друг като него изкара с лекота 100 точки или резултат около тях на изпит с подобна сложност, тогава ще има правото да се нарича самодоволно можещ.
Не че нещо, но когато са те поканили на 5-тото най-елитно състезание в света по математика, определено можеш да кажеш, че можеш.
П.С: Аз и Димитър ще участваме в това състезание (казва се IMC) от 30-ти юни до 05 юли в Бургас.Справка: http://bimc2013.org/bg/home.html
П.С: Аз и Димитър ще участваме в това състезание (казва се IMC) от 30-ти юни до 05 юли в Бургас.Справка: http://bimc2013.org/bg/home.html
Не само ти и Димитър ще участвате в него и не мисля, че... как да се изразя... не мисля, че на някой му пука!...
И айде малко спрете да спамите. Иии dimitar., може аз да не съм никаква да те гоня от темата, но и ти не си никакъв, че да я пълниш със спам!! :mad:
Развалихте ни хубавата тема! :mad: Ся не ми казвайте, че съм завиждала, не ми дръжте сметка за това дали съм груба или не! Нямаше да съм груба преди 10 страници, но сега вече ми писна. :mad:
Как се развиват нещата в темата: 3-4 поста по темата и някой ОТНОВО споменава нещо и възражда спора. Когато най-накрая той бива прекъснат и се заговори малко за кандидатстване пак се появява някой, който решава, че на всички ни пука за мнението му.
Айде млъкнете най-накрая и спрете да се занимавате с това кой какъв е и какъв не е. И тая тема не е място да се хвалите за това или онова, защото съм сигурна, че всеки един от пишещите тук има с какво да се похвали, но тактично си го премълчава. А колкото за БАЛ-а - да не е особен показател. Иии dimitar., спести си коментара, че не с това се хвалиш, защото НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА.
П.П. По-добре си спестете жалките постове, в който ще ми обяснявате защо не съм права. ТОВА МИ Е ПОСЛЕДНОТО ОФТОПИК МНЕНИЕ И НЯМА ДА ОТГОВАРЯМ НА ПРОВОКАЦИИ И ГЛУПОСТИ, КАТО ТОВА, ЧЕ СЪМ ЗЛОБЕЕЛА, ЗАВИЖДАЛА ИЛИ КОЙ ЗНАЕ КАКВО ОЩЕ!!! :mad:
anonymous895156
06-19-2013, 09:00
Извод номер шест: Хората често пропускат най-същественото от казаното в яда си.
На онова там за кандидатстването, където си пишеш личните данни пола с хиксче ли го отбелязвахте - ако сте можеше задрасквате ж нали ?
06-19-2013, 10:13
На онова там за кандидатстването, където си пишеш личните данни пола с хиксче ли го отбелязвахте - ако сте можеше задрасквате ж нали ?
с хикс, да
Wtf, я пак, че нищо не разбрах! С хиксче задраскваш, "ж", ако си жена, и "м", ако си мъж. Или ти броиш хората за мадами и жентълмени?
ПП: Как си подредихте желанията?
anonymous895156
06-19-2013, 10:15
При мен това с пола си беше празно правоъгълниче и аз написах "мъж"
06-19-2013, 10:16
Не само ти и Димитър ще участвате в него и не мисля, че... как да се изразя... не мисля, че на някой му пука!...
И айде малко спрете да спамите. Иии dimitar., може аз да не съм никаква да те гоня от темата, но и ти не си никакъв, че да я пълниш със спам!! :mad:
Развалихте ни хубавата тема! :mad: Ся не ми казвайте, че съм завиждала, не ми дръжте сметка за това дали съм груба или не! Нямаше да съм груба преди 10 страници, но сега вече ми писна. :mad:
Как се развиват нещата в темата: 3-4 поста по темата и някой ОТНОВО споменава нещо и възражда спора. Когато най-накрая той бива прекъснат и се заговори малко за кандидатстване пак се появява някой, който решава, че на всички ни пука за мнението му.
Айде млъкнете най-накрая и спрете да се занимавате с това кой какъв е и какъв не е. И тая тема не е място да се хвалите за това или онова, защото съм сигурна, че всеки един от пишещите тук има с какво да се похвали, но тактично си го премълчава. А колкото за БАЛ-а - да не е особен показател. Иии dimitar., спести си коментара, че не с това се хвалиш, защото НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА.
П.П. По-добре си спестете жалките постове, в който ще ми обяснявате защо не съм права. ТОВА МИ Е ПОСЛЕДНОТО ОФТОПИК МНЕНИЕ И НЯМА ДА ОТГОВАРЯМ НА ПРОВОКАЦИИ И ГЛУПОСТИ, КАТО ТОВА, ЧЕ СЪМ ЗЛОБЕЕЛА, ЗАВИЖДАЛА ИЛИ КОЙ ЗНАЕ КАКВО ОЩЕ!!! :mad:
http://2.bp.blogspot.com/_mpN4EXxLzpI/TKptWHjRdWI/AAAAAAAACu4/nrBgOEoOgt0/s1600/cruella-de-vil-b-web.jpg
Wtf, я пак, че нищо не разбрах! С хиксче задраскваш, "ж", ако си жена, и "м", ако си мъж. Или ти броиш хората за мадами и жентълмени?
ПП: Как си подредихте желанията?
Не се изразих добре.
Въпросът ми беше дали с хикс или с кръг и имали значение въобще ?
На мен ми казаха, че няма значение, иначе аз си отбелязах пола с хиксче.
С хикс е или поне така беше на образеца в училището, където си подавах документите.
anonymous895156
06-19-2013, 11:49
А някой може ли да качи файла на заявлението тук?
^ Има го в сайта на рио софия.
prettymonster
06-19-2013, 13:36
Аз да попитам - когато ни излязат резултатите на 26-ти , пак ли в същия сайт ( където си гледахме резултатите от изпитите ) ще можем да ги видим , или в друг ? ( И кой :D )
bulgvarr
06-19-2013, 14:11
Аз да попитам - когато ни излязат резултатите на 26-ти , пак ли в същия сайт ( където си гледахме резултатите от изпитите ) ще можем да ги видим , или в друг ? ( И кой :D )
Мисля, че в сайта на РИО-София
anonymous895156
06-19-2013, 14:14
в riobg.com и от там за всяка област. Сайтът ще бъде подобен на тоя, в който си проверявахме оценките, само че ще лагва много повече и ще си на далавера, ако просто отидеш до училището ;д
Хях, ся забелязвам, че имало уязвимост в сайта на РИО Търговище.
В училищата гнезда ще има ли списъци с резултатите от класирането ?
prettymonster
06-19-2013, 14:42
Ще има , да ! :)
31,488 стига ли за 22ро? Паралелката с ИЕ и АЕ.
prettymonster
06-20-2013, 04:39
Според вас ще вляза ли в НТБГ :-? За там бала ми е 33.494 , ама аз писах много малко желания . ( нтбг , нфсг,91-во,18-то) .. Много ме е страх да не ме класират :(
zlatko98
06-20-2013, 05:13
Според вас ще вляза ли в НТБГ :-? За там бала ми е 33.494 , ама аз писах много малко желания . ( нтбг , нфсг,91-во,18-то) .. Много ме е страх да не ме класират :(
Ако си ги писала в този ред, има голяма вероятност да не те приемат където искаш ,заради подреждането ;)
prettymonster
06-20-2013, 05:24
Ами аз писах всичко от НТБГ , после всичко от НФСГ и после 91-во , след това 18-то ( една паралелка) :(
prettymonster
06-20-2013, 05:24
Мерака ми е да вляза в НТБГ :D Другите не са ми важни , толкова .
ThunderCharger
06-20-2013, 12:07
Хора помогнете и ми кажете дали съм подредил добре желанията...
За ТУЕС имам 37 и нещо бал, а за другите 32 бал.
Желания:
1-ТУЕС
2-Джон Атанасов
3-Ломоносов
4-Строителния
prettymonster
06-20-2013, 13:21
Добре са :)
hristo99
06-20-2013, 14:40
Хора помогнете и ми кажете дали съм подредил добре желанията...
За ТУЕС имам 37 и нещо бал, а за другите 32 бал.
Желания:
1-ТУЕС
2-Джон Атанасов
3-Ломоносов
4-Строителния
Може би трябваше да пишеш строителния преди Ломоносов. Ако паралелката е желана, можеше и дори пред Джон Атанасов.
ThunderCharger
06-20-2013, 16:53
Може би трябваше да пишеш строителния преди Ломоносов. Ако паралелката е желана, можеше и дори пред Джон Атанасов.
И аз така мислех, но да уча за програмист ме влече МНОГО.
За Строителния съм написал Геодизия и Архитектура с АЕ
Малко офтопик, ама не е ли вече време за тема "бъдещи осмокласници"? :D
Може би да :D
Много бързо ми мина тази година:D
Много се притеснявам къде ще ме приемат постояно го мисля даже и сънувам :D :D :D Вчера сънувах, че съм приета само в 17(аз дори не съм го записвала), а пък днес, че съм приета в Ломоносов заедно с една фр :D :D :D
prettymonster
06-21-2013, 05:39
Ти поне спиш . :D Моето е малко параноя вече :-?
prettymonster
06-21-2013, 11:35
Има ли някакъв шанс резултатите да излязат малко по - рано от 26-ти :-?
martinfast
06-21-2013, 11:39
Според вас бал 33.7 стига ли за НПМГ математика и информатика с английски?
cartwheelzombie
06-21-2013, 11:55
Има ли някакъв шанс резултатите да излязат малко по - рано от 26-ти :-? Не. В план приема е дадена само тази датата, така чее май ще си чакаме до 26 - ти.
Стига. И моят за НПМГ е някъде толкова. Колко имаш на изпита ?
cartwheelzombie
06-21-2013, 11:56
Стига за всяка паралелка в НПМГ, не се притеснявай.
martinfast
06-21-2013, 12:16
5.65 имам на изпита по мат.
perry_the_platypus
06-21-2013, 13:57
Малко офтопик, ама не е ли вече време за тема "бъдещи осмокласници"? :D
Няма смисъл, просто защото няма да изпишете 100 страници за лятото и наесен ще искате да я сменяте на "Настоящи осмокласници".
Друг вариант е да си направите тема "ВИПУСК 2018" и през 100 страници да си ги сменяте на "... Volume 2", "... Volume 3", etc.
dark_girl
06-21-2013, 14:36
Няма смисъл, просто защото няма да изпишете 100 страници за лятото и наесен ще искате да я сменяте на "Настоящи осмокласници".
Друг вариант е да си направите тема "ВИПУСК 2018" и през 100 страници да си ги сменяте на "... Volume 2", "... Volume 3", etc.
И аз мисля,че така е по-добре.Не е зле да се пусне тема „Седмокласници 2013/2014" или нещо подобно.:)
cartwheelzombie
06-21-2013, 14:57
Тази година седмокласниците писаха адски малко в сравнение с миналите, отгоре на това едва ли темата ще е активна през лятото, затова предлагам да бъде кръстена "Осмокласници 2013/2014", така заглавието ще си остане актуално, дори и да се появят само 15-тина страници на края на годината и няма да стават обърквания.
perry_the_platypus
06-21-2013, 14:59
Тази година седмокласниците писаха адски малко в сравнение с миналите, отгоре на това едва ли темата ще е активна през лятото, затова предлагам да бъде кръстена "Осмокласници 2013/2014", така заглавието ще си остане актуално, дори и да се появят само 15-тина страници на края на годината и няма да стават обърквания.
Като пуснете новата тема, хептен няма да си пишете. :D
cartwheelzombie
06-21-2013, 15:13
Знам. Вие стотици страници изписахте, после - не можахте да стигнете 100. Тука за цяла година станаха 65, не мисля, че даже има смисъл от нова тема :Д.
anonymous895156
06-21-2013, 15:50
Е, нищо не пречи да пишем в "Модераторска помощ" да ни сменят заглавието на някой етап, напоследък е практика
prettymonster
06-21-2013, 16:36
Бал 33.494 ще ми стигне ли за НТБГ :) ? Всички паралелки писах :D
cartwheelzombie
06-21-2013, 16:47
Бал 33.494 ще ми стигне ли за НТБГ :) ? Всички паралелки писах :D Ако се вдигна бала може да не ти стигне за банково дело с английски или немски (при по - голямо покачване за НЕ), но като цяло - да.
prettymonster
06-21-2013, 17:05
На мен Банково дело с НЕ ми е на първо , а с АЕ ми е на второ , но и с ФЕ да вляза или с оперативно счетоводство , пак ще ми е добре :D Самата гимназия много харесвам :-?
cartwheelzombie
06-21-2013, 17:08
На мен Банково дело с НЕ ми е на първо , а с АЕ ми е на второ , но и с ФЕ да вляза или с оперативно счетоводство , пак ще ми е добре :D Самата гимназия много харесвам :-?
Мисля, че за немския ще ти стигне, може да не ти, само ако бала са вдигне доста. Пък ако на първо класиране не влезеш (има много малка възможност), мисля, че на второ със сигурност ще влезеш.
prettymonster
06-21-2013, 17:13
Мерси много :) !
nor4eto99
06-22-2013, 05:51
http://offnews.bg/index.php/210042/az-podpisah-majtse-si-da-padne-ne-sazhalyavam-za-tova Каквооо??
http://www.minedu.government.bg/news-home/2013/13-06-21_info2.html
anonymous895156
06-22-2013, 15:37
Жалко. Аз искам да учим поезия и проза, свързани с любовта и разкоша. Всички ще бъдем щастливи.
cartwheelzombie
06-22-2013, 16:02
Ау, Димитър бил голям романтик. :ДД
Няма ли да излизат резултатите от класирането вече, не издържам :D
mladostman
06-23-2013, 14:03
Аз не писах никакви елитни у-ща, като 1 АЕГ, 2 АЕГ, 91 НЕГ, 9 ФЕГ и 164 ГПИЕ. :D По простата причина, че не искам да бъда приет там, а искам в училище, което има професия (професионална гимназия) или СОУ с изучаване на чужди езици. Балът ми не е много висок и не си го отричам. Нямам страхотна оценка по математика, но все пак светът не свърши :)
Моето подреждане е така:
1.СПГТ– Производство и обслужване в ЗХР – ИтЕ
2.СГСАГ - Строителство и архитектура – АЕ
3.СПГТ – Производство и обслужване в ЗХР – АЕ
4.СПГТ – Организация на хотелиерството – АЕ
5.32 СОУ с ИЧЕ „Св. Климент Охридски” – АЕ, НЕ, БЕЛ
6.НФСГ – Икономика и мениджмънт – АЕ
7.22 СОУ „Г. С. Раковски” – АЕ, НЕ, БЕЛ
8.18 СОУ „Уилям Гладстон” – НЕ, АЕ, История, География
9.18 СОУ „Уилям Гладстон” – АЕ, НЕ, БЕЛ, Математика
10.22 СОУ „Г. С. Раковски” – ИЕ, АЕ, БЕЛ
Предполагам, че ще ме приемат в СПГТ, защото минималния бал ми се припокрива с 3-4 единици за всички паралелки :D А пък и да знаете нещо за него? BTW точно ден след подаването на документи една приятелка ми каза, че тази година в паралелката с италиански (тази която съм писал на 1-во желание) имало 26 от 28 двойки на НВО-то по италиански и ме е страх другата година и аз да нямам двойка :D ;s
Успех дано те приемат в СПГТ:)
Още малко остана до резултатите :D
prettymonster
06-24-2013, 07:24
И аз едвам дочаквам :D Толкова искам да вляза :-? Вие как мислите - много ли ще се вдигне бала с; ?
Нямам си никаква представа.Бях чела че има много двойки по нво-то по мат, тъй че може и да падне.Оф не знам, но се надявам да падне поне малко . :D
06-24-2013, 07:40
И аз едвам дочаквам :D Толкова искам да вляза :-? Вие как мислите - много ли ще се вдигне бала с; ?
65 000 кандидатстващи и лесен изпит. Ти как мислиш? :)
CooL_GirL12
06-24-2013, 07:59
В моя клас 2/3 имат бал около 34. Иначе моят е 35.708 :3
В моя клас има само 3ма с бал над 34.
nor4eto99
06-24-2013, 13:19
В моя клас има 3-ма с бал над 30, ние сме много зле, обаче аз съм с 34,5 :Д
hristo99
06-24-2013, 18:48
Значи сега аз съм приет в ТУЕС, мога ли да се запиша директно там и да не се записвам в никое училище от общото класиране? Или трябва да се запиша в ТУЕС, но и там, където съм приет по еди кое си желание, а после да оттегля документите?
CooL_GirL12
06-25-2013, 08:48
Значи сега аз съм приет в ТУЕС, мога ли да се запиша директно там и да не се записвам в никое училище от общото класиране? Или трябва да се запиша в ТУЕС, но и там, където съм приет по еди кое си желание, а после да оттегля документите?
Може да се запишеш директно в ТУЕС, не е нужно и в другото училище, в което си приет.
П.С. Поздравления за успеха. Не всеки може да влезе в ТУЕС.
hristo99
06-25-2013, 13:21
Благодаря. :)
Христо Бориславов Спасов или Християн Валерий Генчев си ти? :D
be happy.
06-25-2013, 16:52
Утре къде точно ще излязат резултатите от първо класиране? В сайта на МОН или РИО-СФ?
Според мен, би трябвало да излязат в МОН.
prettymonster
06-25-2013, 18:45
Пожелавам ви да влезете на първо желание :)
BulgaRiN
06-25-2013, 19:45
Ей бъдещи зайчета успех ! И да знаете в 8 клас е много яко,започват едни от най-яките ви години,така че се радвайте,забавлявайте и не забравяйте и учението,защото все пак не влизате напразно в училищата които искате !
И като стана въпрос за имена на теми,си спомням нашата я бяхме направили на бъдещи осмокласници,бая се изписа,ама до там сега ако някой се заеме,трябва да я прекръсти на бъдещи десетокласници :D
hristo99
06-25-2013, 21:43
Христо Бориславов Спасов или Християн Валерий Генчев си ти? :D
Христо :D Как само ме проучвате. :D
~The Smile~
06-26-2013, 05:26
Някой знае ли в кой сайт можем да видим резултатите от първото класиране?
Би трябвало в сайта на мон и в рио за твоя град.
Късмет на всички дано влезете където искате :)
Аз вече презареждам сайта на мон през половин час, но предполагам че ще ги пуснат около 17часа :)
06-26-2013, 05:44
Успех. :)
Аз мисля, че ще ги пуснат към 12 часа, нали ни пуснаха и изпитите в толкова. :)
~The Smile~
06-26-2013, 05:59
Би трябвало в сайта на мон и в рио за твоя град.
Късмет на всички дано влезете където искате :)
Аз вече презареждам сайта на мон през половин час, но предполагам че ще ги пуснат около 17часа :)
И аз вече за пети или шести път отварям сайта на mon и на РИО, но няма нищо ново... Нямам търпение!
Успех на всички!
~The Smile~
06-26-2013, 06:00
Успех. :)
Аз мисля, че ще ги пуснат към 12 часа, нали ни пуснаха и изпитите в толкова. :)
Надявам се и по-рано да излязат.
И аз се надявам да са по-рано, но вече ме е страх да видя къде съм приета :D :D А и сигурно резултатите са готови, но не искат да ги пуснат :D
~The Smile~
06-26-2013, 06:05
Ей бъдещи зайчета успех ! И да знаете в 8 клас е много яко,започват едни от най-яките ви години,така че се радвайте,забавлявайте и не забравяйте и учението,защото все пак не влизате напразно в училищата които искате !
И като стана въпрос за имена на теми,си спомням нашата я бяхме направили на бъдещи осмокласници,бая се изписа,ама до там сега ако някой се заеме,трябва да я прекръсти на бъдещи десетокласници :D
А на тази тема й трябва името "Бъдещи осмокласници 2013/2014" :D
~The Smile~
06-26-2013, 06:06
И аз се надявам да са по-рано, но вече ме е страх да видя къде съм приета :D :D А и сигурно резултатите са готови, но не искат да ги пуснат :D
Сто на сто са готови, обаче още се чудят дали да ги публикуват или не. :D
Може би чакат покана :D
Оф не издържам имам чуството, че ще трябва да ходя на второ класиране
06-26-2013, 06:21
Ъ, при мен сайта на рио много забива.
Дали не качват резултатите?
anonymous895156
06-26-2013, 06:23
Дано, защото не виждам кой себеуважаващ се сайт ще забива при "ONLINE ПОТРЕБИТЕЛИТЕ СА:214"
Дано да ги качват :D http://7klas.mon.bg/ нормално ли е да ми изписва, че няма такъв ученик?
06-26-2013, 06:46
Дано да ги качват :D http://7klas.mon.bg/ нормално ли е да ми изписва, че няма такъв ученик?
Не.
Излязоха ми оценките от НВО-то, но само това.Ще чакаме до 12 часа сигурно :)
~The Smile~
06-26-2013, 06:55
При мен бавно зарежда...
~The Smile~
06-26-2013, 06:56
Не е нормално. Да не би да си допуснала грешка?
06-26-2013, 06:56
Излязоха ми оценките от НВО-то, но само това.Ще чакаме до 12 часа сигурно :)
На мен също.
Като излязат резултатите, от същия сайт, където си проверявахме оценките, ще има допълнително меню "регион" . Оттам избирате вашата област и се вижда на кое желание сте приети.
:)Дано влезнем там където искаме :)
На мен освен оценките от НВО ми излиза и оценката от НПМГ(преди я нямаше)
Сега ми показва че връзката със http://7klas.mon.bg/ е прекъсната.Дали ги качват ?
Може би или просто има много хора на сайта, поне половин България сигурно е в сайта, защото всички тръпнем в очакване :D А и може защото качват оценките от НПМГ :)
~The Smile~
06-26-2013, 07:22
Сега ми показва че връзката със http://7klas.mon.bg/ е прекъсната.Дали ги качват ?
Пробвах, но при мен всичко си излиза нормално....
Christina13
06-26-2013, 07:24
Хайде да се включа и аз, защо местата на математиката и българския са разменени? На 4 юни не бяха така.
А да, и сайтът на rio-то не ми се отваря. :D
Аз съм отворила страницата на мон, на рио софия-град и страницата с резултатите и постоянно натискам F5 :D
06-26-2013, 07:26
Хайде да се включа и аз, защо местата на математиката и българския са разменени? На 4 юни не бяха така.
А да, и сайтът на rio-то не ми се отваря. :D
при мен не са разменени :д
Christina13
06-26-2013, 07:26
Към колко часа трябва да излязат? :)
06-26-2013, 07:28
Към колко часа трябва да излязат? :)
към 12
~The Smile~
06-26-2013, 07:28
На мен също са разменени. :D
~The Smile~
06-26-2013, 07:29
Дано да е към 12, че направо... горя от нетърпение!
Christina13
06-26-2013, 07:30
На мен също са разменени. :D
Охо, супер, не съм единствената. :D
sweetmony
06-26-2013, 07:35
Дали в училищните гнезда вече резултатите са залепени ?
На мен не са ми разменени :D
Как им беше преди реда на оценките и как ви е сега ?
Christina13
06-26-2013, 07:38
На мен пък сега не иска да ми се отвори сайта на МОН. :| :D
Christina13
06-26-2013, 07:39
Как им беше преди реда на оценките и как ви е сега ?
Когато излязоха резултатите, на 4 юни - български език и литература, и отдолу математика, сега местата им са разменени. :D
Christina13
06-26-2013, 07:39
А, отвори се. :D
06-26-2013, 07:41
Никъв случай.
~The Smile~
06-26-2013, 07:45
Когато излязоха резултатите, на 4 юни - български език и литература, и отдолу математика, сега местата им са разменени. :D
Същото и при мен.
~The Smile~
06-26-2013, 07:46
Не още.
Christina13
06-26-2013, 07:48
Побърквам се, няма ли да излизат вече? :D
sweetmony
06-26-2013, 07:49
Да, и на мен местата са ми сменени и ми е добавена оценката от изпита по Изобразително изкуство ..
~The Smile~
06-26-2013, 07:49
На мен пък сега не иска да ми се отвори сайта на МОН. :| :D
Той така прави-ту отказва да зареди, ту го уцелваш в подходящ момент. :D
Преди малко и аз пробвах да го отворя, но отказа.
~The Smile~
06-26-2013, 07:50
Побърквам се, няма ли да излизат вече? :D
Аз също много се притесням, все ще излязат, спокойно.
На мен пък не са ми разменени!
~The Smile~
06-26-2013, 07:52
Утре къде точно ще излязат резултатите от първо класиране? В сайта на МОН или РИО-СФ?
И аз това се чудя... Ще дебна и двата сайта, нямам друг избор. :D
На мен МОН бавно ми зарежда, но ми се отваря.Остана още около час(ако ще ги качват в 12часа) :grin:
anonymous895156
06-26-2013, 07:59
Преди 30 минути питах една учителка, която е навътре в нещата. Доколкото разбрала, щели да качат резултатите около 14:00 (по-скоро преди два)
И аз това се чудя... Ще дебна и двата сайта, нямам друг избор. :D
В МОН според мен ще излязат. Аз само него го дебна :D
~The Smile~
06-26-2013, 08:04
Сега пък не ми отваря РИО... -.-
~The Smile~
06-26-2013, 08:05
Преди 30 минути питах една учителка, която е навътре в нещата. Доколкото разбрала, щели да качат резултатите около 14:00 (по-скоро преди два)
Е, поне не е в 17ч. :D
~The Smile~
06-26-2013, 08:08
На мен МОН бавно ми зарежда, но ми се отваря.
А пък при мен си е нормално, само дето РИО ми е блокиран...
nor4eto99
06-26-2013, 08:09
Нашият сайт на РИО е много смотан -.- Иначе и на мен са ми разменени оценките
~The Smile~
06-26-2013, 08:12
Resource Limit Is Reached
The website is temporarily unable to service your request as it exceeded resource limit. Please try again later.
Това ми излиза, като отварям РИО.
На мен всичко ми работи нормално с малко забавяне :)
~The Smile~
06-26-2013, 08:17
Остава и МОН да ми се блокира и картинката ще е пълна. :D
Чудя се дали да им се обадя на тези от министерството :D
~The Smile~
06-26-2013, 08:24
Чудя се дали да им се обадя на тези от министерството :D
Е, имай малко търпение, де! :D Не ги притеснявай хората, че да не вземат да откажат да ги качат. :D
:DТе въобще защо казват до 26? :D
Да опитам на първо класиране ако на дадено училище минималния бал е 27, на второ класиране, той увеличава ли се или намалява?
06-26-2013, 08:40
Да опитам на първо класиране ако на дадено училище минималния бал е 27, на второ класиране, той увеличава ли се или намалява?
намалява.
~The Smile~
06-26-2013, 08:51
Намалява се.
Стана си и 12 часа, много неусетно мина времето :D
~The Smile~
06-26-2013, 09:01
Стана си и 12 часа, много неусетно мина времето :D
12:00 е при мен. Хайде, чакаме си резултатите!
06-26-2013, 09:02
12:01 е при мен. :D сайта http://7klas.mon.bg/ забива :/ . още малко и ще ги знаем резултатите.
Когато излязат резултатите, все някога ще излязат, къде ТОЧНО трябва да ги проверим?
~The Smile~
06-26-2013, 09:03
Я пак да погледна сайта РИО, може пък да е отблокиран. :D
06-26-2013, 09:04
Когато излязат резултатите, все някога ще излязат, къде ТОЧНО трябва да ги проверим?
http://7klas.mon.bg/
7klas.mon.bg
Всеки път когато презаредя тази страница ми се свива стомаха :D
Ох дано ни приемат там където искаме :D
Хора, ще ги пуснат поне след 1 час, защото вече са обедна почивка...
Christina13
06-26-2013, 09:07
Пф, стига бе. :D
~The Smile~
06-26-2013, 09:08
Я в РИО, я в мон.бг, и аз не разбрах с точност...
~The Smile~
06-26-2013, 09:09
Ох дано ни приемат там където искаме :D
Дано, дано!
Christina13
06-26-2013, 09:09
Рио-то не ми се отваря. :/ :D
anonymous895156
06-26-2013, 09:10
Успех на всички :)
~The Smile~
06-26-2013, 09:10
Е, остава още около час..
Christina13
06-26-2013, 09:11
Благодаря, и на теб. :) Дано ни приемат, там където искаме.
~The Smile~
06-26-2013, 09:11
На теб също.
~The Smile~
06-26-2013, 09:15
А не... сайтът на РИО още не ми зарежда... :(
Christina13
06-26-2013, 09:16
А не... сайтът на РИО още не ми зарежда... :(
И на мен. :(
~The Smile~
06-26-2013, 09:18
Само ми изписва: Resource Limit Is Reached
The website is temporarily unable to service your request as it exceeded resource limit. Please try again later.
~The Smile~
06-26-2013, 09:19
На мен си ми работи :)
Хей! Не е честно! :D
06-26-2013, 09:19
има лимит на хората вътре в сайта. затова не можеш да влезеш.
Christina13
06-26-2013, 09:20
И на мен това ми излиза. :( :D
nor4eto99
Една приятелка на мама (синът й е 99) е звъняла в Мон и от там са казали, че ще излязат след 17 ч...
Christina13
Още малко и ще излязат. :)
Вие за кой град в рио гледате?
Christina13
06-26-2013, 09:21
Една приятелка на мама (и той е 99) е звъняла в Мон и от там са казали, че ще излязат след 17 ч...
Ехе, те пък вече се оляха. :/ :D
Christina13
06-26-2013, 09:21
Аз гледам за Плевен. :)
Аз гледам София-град, може би в Плевен е по натоварено
Christina13
06-26-2013, 09:24
Аз гледам София-град, може би в Плевен е по натоварено
Най-вероятно, и аз така си мисля. :(
06-26-2013, 09:25
Една приятелка на мама (синът й е 99) е звъняла в Мон и от там са казали, че ще излязат след 17 ч...
ще бъде по-рано, със сигурност.
~The Smile~
06-26-2013, 09:25
Още малко и ще излязат. :)
Май-май има още да чакаме, nor4eto99 каза, че след 17ч. ще ги пуснат....
Christina13
06-26-2013, 09:26
И за 4 юни така казаха - ще излязат в 17ч , а накрая излязоха в 12:30 ч. Не е сигурно, че ще излязат в 17ч. :)
Не ми се вярва толкова късно да ги пуснат, а и дали въобще ще има някой в министерството до толкова часа.В 2 или 4би трябвало да ги пуснат.
Christina13
06-26-2013, 09:26
Май-май има още да чакаме, nor4eto99 каза, че след 17ч. ще ги пуснат....
Съмнява ме да излязат тогава.
~The Smile~
06-26-2013, 09:27
Ехе, те пък вече се оляха. :/ :D
Какво да правим... като се налага, ще чакаме. :(
Christina13
Не ми се вярва толкова късно да ги пуснат, а и дали въобще ще има някой в министерството до толкова часа.В 2 или 4би трябвало да ги пуснат.
И аз съм на това мнение.
~The Smile~
Съмнява ме да излязат тогава.
Честно казано не знам. Обърках се тотално.. :D
~The Smile~
Дано си права.
Шва иба в параноята. Споко де, изчакайте, ще излязат, всички знаем, че от министерството са пидали, тъй че... :D
nor4eto99
06-26-2013, 09:29
Редактирам се (извинете моя грешка), до 17ч, много съжалявам :D
Шва иба в параноята. Споко де, изчакайте, ще излязат, всички знаем, че от министерството са пидали, тъй че... :D
:D
~The Smile~
има лимит на хората вътре в сайта. затова не можеш да влезеш.
Претоварен е..
~The Smile~
Редактирам се (извинете моя грешка), до 17ч, много съжалявам :D
Е, това е друго вече! :D
Christina13
06-26-2013, 09:30
Мда, по-късно от 17ч няма да ги пуснат. :)
~The Smile~
06-26-2013, 09:31
И на мен това ми излиза. :( :D
Значи не съм сама. :D
~The Smile~
06-26-2013, 09:31
Споко сме. :D
~The Smile~
06-26-2013, 09:33
Аз за Варна.
При вас е по-натоварено :) В София-град си работи нормално :)
~The Smile~
06-26-2013, 09:38
При вас е по-натоварено :) В София-град си работи нормално :)
Поне МОН.бг. ми е добре. :D
anonymous895156
06-26-2013, 09:38
http://www.mon.bg/left_menu/ministry/structure/rio.html тук може да пробвате да влезете директно в РИО-то на вашата област, иначе всички се блъскат в портала