Влез

View Full Version : Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.6

Страници : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11

FuckingFreak
11-18-2012, 16:31
Мнение за какво? За режима ли? Не си уточнила нищо - искаш да сваляш, качваш, поддържаш с него? На мен не ми звучи зле, не е еднообразно, само тая манджа там можеше повече да уточниш какво е, че така нищо не ми говори. Единствено се сещам за мазните манджи на баба със сто вида запръжки, плувнали в два пръста олио. :D
А ако си употребявала преди някакви разхлабителни дълго време, че дори и билки, съвсем реална възможност има да си привикнала и червата ти да са станали лениви. В момента приемаш ли някакви? Пробвала ли си ленено семе, тиква, кайсии, портокали, киви? Имаш ли наблюдение дали ти действат?
Другото, което е - сиренето запича, яйцата и те...

fenka_bmw
11-18-2012, 17:00
Да за режима, искам да свалям и да стягам. :) Тренировките по-късно ще ги напиша. А манждите имах предвид ориз печен на фурна, картофи с пиле, картофи с пиле яхния? Употребавала съм билката майчин лист (Сена). До преди няколко дни ми бяха назначили лечение с Дуфалак 1 месец + едни прахчета био баланс. Аз преди се хранех не добре де. :) Е този месец мина и съм ги спряла разхлабителните. Лененото семе не знам как се яде? Тиква скоро ще пробвам, а портокалите и кивито дестват добре. :)

kalpazanka
11-18-2012, 17:29
Тироидни хормони изследвала ли си?

FuckingFreak
11-18-2012, 18:35
Към Сената се привиква, доколкото съм чела, иначе и аз бях готова да пробвам.
Лененото можеш и така да го ядеш - ама го сдъвквай много добре, че не се усвоява. Можеш и да го мелиш с блендер/кафемелачка. Аз го ядях с кисело мляко, като се накисне и самите семенца образуват нещо като слой около тях, все едно набъбват. Имам и рецепта за хляб само от ленено семе, ама нямам форма, в която да го пробвам.

titinkaa
11-18-2012, 18:50
Мнение за Безвъглехидратната диета?

kalpazanka
11-18-2012, 19:25
^Отрицателно. Крайно отрицателно.

BeastlyT
11-19-2012, 07:49
Препоръчвам "Pump it Up 2010" Стяга тялото за отрицателно време, сваля килограми, бедрата ти стават изваяни. Наистина действа. Аз лично си тренирам с нея всяка сутрин по 30 мин.

FuckingFreak
11-19-2012, 12:08
Еми тренирай си го, лошо няма. :D

ALetterFromTheSky
11-19-2012, 12:18
Само не разбрах-момичето дава съвет-нещо, което ти все още не си направила.. обаче се включваш с некви тъпи коментари-та няма логика?! :) Вземи хапни, да ти мине

FuckingFreak
11-19-2012, 12:31
Кеке, я прочети темата назад, дали не съм споделяла и дали 1/3 от мненията не са мои. Хапвам си, ти не се коси за мене.

TheBeliever
11-19-2012, 14:06
Вземи хапни, да ти мине

Това, идващо от човека, чието дневно меню се състои от, цитирам, "три кафета и две вафли"?

FuckingFreak
11-19-2012, 14:19
То е добре, ако ги имаше вафлите, ама май и те са рядкост. Както и да е, всеки си носи кръста :)

titinkaa
11-19-2012, 15:39
^Отрицателно. Крайно отрицателно.

Защо?

DownloadVirus
11-19-2012, 16:00
^ Хъх има едно момче в бб-тийма сигурно около година близо кара постоянно на нисковъглехидратна направо кетоза с по 10-20 въглехидрат на ден..

fenka_bmw
11-19-2012, 17:56
Абее днес направих една голяма грешка... Ядох таратор, после риба, после таратор после пак риба... И после айрян... Баба ми вика, че съм щяла да се отровя?

FuckingFreak
11-19-2012, 17:59
Има нещо за рибата и млякото, ама ако не усетиш нищо, значи всичко е наред според мен. Не оставяй някой да ти казва дали нещо ти действа добре или зле, ако преди това не си пробвала сама да се увериш. Естествено, не значи да опитваш някакви наистина отровни и опасни работи, но все пак всеки човек е индивидуален.

fenka_bmw
11-19-2012, 18:01
Е да така е, но в момента ми е тежко на корема и усещам парене на гърлото... Като киселини може би?! Благодаря за бързото включване! :)

DownloadVirus
11-19-2012, 18:02
да и на мен така ми викат ама съм ял риба с таратор..Върви си бая даже.Нищо не ми става..

fenka_bmw
11-19-2012, 18:04
И ми се повръща, но някак си не мога да повърна... Ужасно е... :(

koshtramba
11-19-2012, 18:24
Тва за рибата и киселото мляко е МИТ. :) Нищо нема да ти стане.

FuckingFreak
11-19-2012, 18:24
Ух, кофти. Оправяй се бързо и те съветвам да не експериментираш с подобни комбинации за напред. :D

fenka_bmw
11-19-2012, 18:31
Ееее... не не не :D Мит, ама четох че някои ги дразни наистина стомаха от това! Благодаря ти! :)

cvetityyy98
11-19-2012, 19:28
Абе fenka_bmw ти да не си Сиси?

fenka_bmw
11-19-2012, 19:36
Да бе Цвети, тва ти ли си O.o
п.П пиши там да не ни избананят тука за спам

fenka_bmw
11-20-2012, 13:44
Ееее днес е по-добре! :) След малко отивам да си правя изтощителното (поне за мен упражнение)... Мазнините се чистят с кардио нали? А добре ли ще е ако правя и кардио и отделно други упражнения за корем?
п.п Почти съм премахнала от менюто си хляб. Не изпитвам потребност за момента. :)

ALetterFromTheSky
11-20-2012, 14:04
Това, идващо от човека, чието дневно меню се състои от, цитирам, "три кафета и две вафли"?
Не всеки ден е така, със сто часа лекции и глупости става, да... ама няма смисъл да обяснявам, нали? :))

TheBeliever
11-20-2012, 17:43
Не всеки ден е така, със сто часа лекции и глупости става, да... ама няма смисъл да обяснявам, нали? :))

Няма смисъл да ми се обясняваш точно на мен. И следвам, и работя, и пак се намира време за поне две що-горе стабилни хранения. Стига да имаш желание и да знаеш как да си организираш времето.

Но изказването ти беше смешно на фона на хранителните ти навици.

fenka_bmw
11-21-2012, 13:21
А за зеления чай да попитам. Аз пиех преди един Маброк май се казваше. Казаха ми, че е хубав. При вас има ли някакво действие като разхлабване? Или просто чай, защото моя няма. :)

mimsssssss
11-21-2012, 13:41
Ако пиеш всеки ден по две чашки, тоест половин литър след една седмица ти се нормализира изхождането и ходиш всеки ден. Не знам да има разхлабващо действие.

fenka_bmw
11-21-2012, 15:46
Мерси Мимс. Предимно се старая да го избягвам, но са ми останали няколко пакетчета и мислех да ги допия. :)

FuckingFreak
11-21-2012, 15:49
Оле, ужас. Вчера вечерта ме заболя адски корема, бях навън и само чаках да се прибера. Докато вървях до нас, съответно чак майка ми, с която говорех по телефона, забеляза, че нещо ми има (не й бях казала нищо), устата ми започна да се пълни със слюнка. Прибрах се, наядох се и ми мина, въпреки че и преди това бях яла. Извод - круши на гладно никога повече. Прее*аха ми цялата храносмилателна система, а и нали е една добре работеща...

Домашни кюфтета от дивеч са най- голямото блаженство тия дни. По принцип не ям кой знае колко много, ама от тях бая си хапнах. :)
И днес обядвах в 17:30. Без коментар съм направо. :D

Zar4e
11-23-2012, 18:36
И аз се вкючвам в темата. Искам главно да сваля още малко и да стегна долната част на корема и бедрата. Имам няколко въпроса обаче (основните неща ги знам, защото ви следя темата): Интересува ме има ли шанс да заместя тичане (и всякакви упражнения и тн, в които се натоварват колената) с нещо друго и да има ефект? Иначе съм 160, 45 кг, искам да смъкна още поне 2-3 кг и да се стегна.

DownloadVirus
11-23-2012, 18:42
можеш,но няма кво повече да смъкваш.Стига толкова,почни малко да упражнения да се постегнеш,защото ще изглеждаш зле иначе [вероятно]

Zar4e
11-23-2012, 19:00
Искам да сваля още малко, поне до 43-42 кг да ги докарам и да се стегна след това. Обаче не мога да правя почти нищо, което натоварва колената и не знам какви упражнения да правя.

mimsssssss
11-23-2012, 19:22
Кростренажора не натоварва колената чак толкова, плуването също. Иначе квото и да си говорим, ако искаш кардио освен да ходиш на ръце на виждам начин :Д

FuckingFreak
11-24-2012, 07:18
Подкрепям вируса, килограмите не са най-важни. В смисъл, важни са си за теб, ама и на други места съм го казвала - като те види някой по улицата дали първото нещо, което си мисли е колко ли килограма си? Не е ли по-важно как изглеждаш? А всички знаем, че на 45 кг можеш да изглеждаш както разплута и отпусната, така и стегната, с оформено тяло.

fizzyg
11-24-2012, 07:25
Подкрепям вируса, килограмите не са най-важни. В смисъл, важни са си за теб, ама и на други места съм го казвала - като те види някой по улицата дали първото нещо, което си мисли е колко ли килограма си? Не е ли по-важно как изглеждаш? А всички знаем, че на 45 кг можеш да изглеждаш както разплута и отпусната, така и стегната, с оформено тяло.
+++++
На стегнато тяло по доста различен начин изглеждат килограмите,отколкото на отпуснато.

DownloadVirus
11-24-2012, 09:50
мм нещо такова :)) http://www.youtube.com/watch?v=rO0Oe4z3J2U&feature=player_embedded

kalpazanka
11-25-2012, 13:17
Юпи, продължавам да смъквам! Днес се сдобих с панталони още по-малък размер! Позволявам си изкушения и нездравословни храни от време на време /и то в необичайни количества/, но пък периодите на аскетизъм компенсират кривванията. :)

DownloadVirus
11-25-2012, 15:04
А пък азе ям високовъглехидратно високомазнинно среднопротеиново и не мога да кача с по 500 въглехидрат и по 150 мазнини 200 даже някой ден дето идват и от много вафли хляб и всякакви и освен тва ориз картофи и зеленчуци в добри количества

DownloadVirus
11-25-2012, 15:45
ВИЖ ТОВА! (http://bit.ly/UYF72z)

Bannnnn him please....

meche95
11-30-2012, 18:41
сега влизамм в темата...какви диети спазвате за свалянето на 3-4кг?

fenka_bmw
12-03-2012, 19:26
Аз лично нямам точно определена. Старая се да се храня здравословно и спортувам.
Междудругото подариха ми едно като мед, обаче не точно... Как да го обясня... Питката отгоре която е като восък и е с мед. Дъвче се и се изплюва восъка. Казват, че е полезно. :)

Jaune
12-03-2012, 19:38
^Медена пита демек.

fenka_bmw
12-03-2012, 19:41
Да :D

black pearl
12-04-2012, 11:35
Имам въпрос.. На някой от вас налагало ли му се е да свали към 10-15 килограма ? Няма значение за какво време .. Просто от миналата година като се преместих в ново даскало и за 1 година качих 15 кг.... Та така де ако някой може да ми препоръча някакъв режим на хранене + упражнения за стягане

П.П на 13 съм - 68 кг ;XX

FuckingFreak
12-04-2012, 11:38
Ами аз свалих 10тина кила, не че имах нужда, нито пък ми е било и цел, ама така се получи....
И ехо, има цяла тема !? Да ти препоръчаме упражнения и хранене викаш? Толкова ли те мързи да прочетеш малко по-назад какво е писано...

fizzyg
12-04-2012, 16:36
Какво ядете,докато сте на училище?

FuckingFreak
12-04-2012, 17:22
Нищо.
Втория срок ще си взимам ядки, защото ще съм втора смяна. Не мога и да закусквам, а след това и да обядвам преди да тръгна, идва ми много, така че 80-100г ядки ще ми идват перфектен заместител на хранене.

fizzyg
12-04-2012, 17:36
Нищо ;о ..
Аз сега си взимам или около 60,или 100гр ядки,банан/или мандарини/ ..Сутрин вкъщи често ям плод + нещо друго :Д

kalpazanka
12-04-2012, 17:38
Аз си плюскам фъстъци /печени солени, че и бирени/, сладки на корем, днес и с чипс прегреших, но, Слава Богу, кантарът не мърда и се побирам в новата тясна придобивка.

FuckingFreak
12-04-2012, 18:11
Еми нищо, мда.
Вкъщи сутрин не се лигавя с "плод или нещо друго", закусвам в 6 и си подбирам така храните, че да ме държи сита до обяд, който е не по рано от 2:00 ;)

fizzyg
12-04-2012, 18:16
А какво си правиш сутрин? Аз отделям максимално време за спане или ако стана по-рано съм труп и не ми се занимава с нищо...

FuckingFreak
12-04-2012, 18:31
Кой е казал, че сутрин се въртя в кухнята да си готвя? Пък и за 10 минути не съм - къде с тях, къде без, няма да се наспя повече, ако не закусвам.
Яйцата ме държат много. Също и кисело мляко с разни семена и екстри вътре. Всички тия неща се правят вечер, сутрин просто ставаш и ядеш.

fizzyg
12-04-2012, 18:54
И аз трябва така от вечер да си правя,ама..сега докато свикна. Но нямам друг начин всъщност.

vampire97gabb
12-06-2012, 20:43
Хей хора ^^ аз съм нова тук и исках да споделя, че се присъединявам към 'диетуващите' ;д причината ми е че от няколко седмици ям мноого, абе много, направо си се тъпча и то със всичко..осъзнавам, че сладкото например не ми помага да се почувствам по-добре ама пак си продължвам да ям..пролема е там, че съм напълняла с поне 1-2 кг а тва е зле щото това лято отслабнах с 20 кг, бях се почти стегнала даже, а сега всичко се разпада..не искам тва да става затова започвам 90 дневна диета, за да спра да ям толкова много, надявам се да се справя..абе не се надявам, знам че ще се справя..таа мнго ви се кефя как говорите какво трябва и какво не трябва да ядете и тем подобни глупости..продължвайте в същия дух ии ще пиша скоро пак да ви кажа какво става с диетата ми :)

titinkaa
12-07-2012, 11:50
Момичета,кажете ми по-колко пъти в седмицата да правя тренировки вкъщи,за да отслабна и да се стегна?И сутрин на гладно ли да ги правя или 2 часа след закуската?
Започнала съм хранителен режим за отслабване,и целта ми е с упражненията и режима да отслабна драстично.
На фитнес смятам да ходя чак март месец като се махне зимното време,че сега ми е студено да ходя пеш чак до залата,а хич не ми е близо,пък и ме е страх да излизам от залата загрята от тренировката,да не се разболея.

vampire97gabb ,как свали 20кг?

vampire97gabb
12-07-2012, 13:47
как свалих 20 кг ли..ами направо неусетно..първо бях пълна с позитивна енергия и волят ми беше на 100%. Започнах да ям повече плодове, зеленчуци, мюслита, яйца абе общо взето започнах да се храня здравословно както се казва само че не спрях напълно сладкото, когато ми се ядеше си ядях по малко, но хубавото беше че тогава не ми се ядеше сладко о.о иначе започнах да спортувам-тичах сутрин, пилатес вкъщи, тае бо и то всеки ден..абе трябва постоянноство и да не се отказваш, всичко е възможно! За да се стегнеш трябва да правиш всеки ден, а преди или след ядене няма значение, прави ги когато ти се прави, важното е че ги правиш :)

Rebirthing
12-07-2012, 13:54
vampire97gabb - браво, това което си постигнала е много похвално :).

titinkaa - тренирай поне през ден. Всеки ден не е нужно, трябва да имаш поне един ден почивка. А на гладно или не...мисля, че е въпрос на предпочитание, аз никога не тренирам сутрин на гладно.

titinkaa
12-07-2012, 16:10
vampire97gabb,браво на теб :)

Еми аз съм чувала,че било най-добре сутрин на гладно,че се раздвиждал метаболизма и после храната по-бързо се преработва и не ти се лепи на тялото.

Rebirthing
12-07-2012, 16:31
Сутрин е най-вредно, риска от инфаркт е най-висок точно сутрин след ставане. Не че ние тук млади сме тръгнали да получаваме инфаркти...но все пак не е много полезно.
Аз тренирам следобяд, тогава пък риска от травми е най-малък, тогава тренировките са най-ефективни.

titinkaa
12-07-2012, 16:53
Е добре,ще те послушам и ще тренирам по късно.

mimsssssss
12-12-2012, 08:11
http://prikachi.com/images/589/5371589F.jpg
http://prikachi.com/images/884/5592884c.png
тези са ми последните сносни снимки :Д има кво да се желае още, особено за моя ръст дето съм тапичка :Д ама напредвам - имам разлика от миналата година, май само са ми много изискванията :Д

titinkaa
12-13-2012, 11:09
mimsssssss,има голяма разлика от предни снимки които съм виждала.Колко време вече се ограничаваш и колко си свалила до тук?
С черната рокля си много секси :)

3oPuTy
12-13-2012, 12:50
Мимс,браво! :)
Аз също помня старите снимки,които си пускала и разликата наистина е голяма.

mimsssssss
12-13-2012, 13:13
Ами в момента съм 76кг на 165см височина. Искам да сваля ако може поне още 16кг, тоест да стана 60кг., за моята височина са супер. Колко съм свалила, с точност не мога да кажа, но около 10кг.
Иначе не се ограничавам от към нищо, просто ако ям сладко да речем шоколад, ще изям две парченца, а не две редички :Д И физически упражнения, ако ще и най-елементарни, примерно вече аз гладя у нас, защото един час и половина прав, накрая ти треперят мускулите на краката :д и те такива. Отделно упражнения, секс, дискотека - танцуване, излизам с децата пред къщата да играем на топки, гоним котките и т.н., намирам си работа да се движа. Закусвам кафе рано сутрин - голямо, с мед и мляко. После ям квото намеря - корнфлейкс, сухари, кекс, курабийки от тия за постите и т.н. Налапвам нещо и излизам. На обед ям доста нещо - месо, зеленчуци и т.н. Следобед чай, вечер ям салата. И по-късно ако огладнея си правя или пак чай, или пием нещо - последно време червено вино една чашка. Та това е :д

FuckingFreak
12-13-2012, 13:44
Чудя ви се как ядете по 2 парченца шоколад, поне аз не намирам смисъл. Къде с тях, къде без тях. Винаги съм си изяждала целия шоколад наведнъж, яла съм и по два, единствено съм оставяла от милка с ягода, защото не мога да го понасям. Но това е минала история, не съм яла от над половин година, ако трябва да сме точни. :Д

mimsssssss
12-13-2012, 13:49
Обичам сладко. Дали ще е една хапка торта, една бисквитка с парченца шоколад вътре или един бонбон, все си е сладко. Просто вече се ограничавам и не ям докато ми се яде :д защото преди така примерно не вечерях, ами си взимах нещо сладко докато не се наям буквално :Д което ще рече половин шоколад, един сладолед или нещо такова. Сега избягвам такива количества, просто си опитвам.

TheBeliever
12-13-2012, 13:52
Чудя ви се как ядете по 2 парченца шоколад, поне аз не намирам смисъл. Къде с тях, къде без тях. Винаги съм си изяждала целия шоколад наведнъж, яла съм и по два, единствено съм оставяла от милка с ягода, защото не мога да го понасям. Но това е минала история, не съм яла от над половин година, ако трябва да сме точни. :Д

Аз пък се чудя как изяждате цял шоколад наведнъж. На третия ред ми натъртва от сладко. И не е като да не обичам шоколад и сладко.

3oPuTy
12-13-2012, 15:17
И аз винаги съм се чудела как може някой да яде толкова много сладко :D За мен това са си направо промишлени количества ама то и аз толкова ям сладко - само по време на ПМС ям по едно-две редчета за целия период и после чааак на следващия месец :D

mimsssssss
12-13-2012, 16:13
Момичета, правите грозни забележки кой по колко сладко яде. Един обича сладко, друг месо, трети хляб. Ама недоумявам кои сте вие, че да давате оценки. Айде по-кротко.

TheBeliever
12-13-2012, 16:23
Момичета, правите грозни забележки кой по колко сладко яде. Един обича сладко, друг месо, трети хляб. Ама недоумявам кои сте вие, че да давате оценки. Айде по-кротко.

Кое по-точно е забележка и кое е грозно? Не казвам, че е еди-си-какво да ядеш по еди-си-колко. Би било лицемерно, та аз самата ям много сладко. Но цял шоколад наведнъж не мога да изям. Нито съм я нарекла с някакви нарицателни, нито нищо. Просто изразявам учудването си. Ти защо скачаш?

3oPuTy
12-13-2012, 16:59
Мимс,къде по-точно ги видя тези забележки и оценки,защото аз лично прочетох отново коментарите и такива не виждам :?
Това,че изразяваме различното си мнение въобще не означава,че правим забележки или даваме оценки!!!

mimsssssss
12-13-2012, 17:59
И двете казвате, че се чудите как еди-кои-си може да изяде цял шоколад. Ами могат. И аз недоумявам как някой може да пуши по една кутия цигари на ден, ама пушат. Какво толкова сте в почуда не разбрах, от там си изказах и възмущението.

Dagichka
12-13-2012, 18:55
*аз мога и си ям по цял шоколад. и го ръфам със зъби като филия. хайде сега разпънете ме на кръст, че съм ебати изрода, кви ненормални неща правя, нали о.о *
относно самата тема - от май месец до края на лятото се бях стегнала и неусетно свалих 6-7кг. зимата плюс някои емоционални сривове обаче не ми влияят добре и пак ошишкавях.. не съм се мерила отдавна, но съм към 62кг на 1,65

3oPuTy
12-13-2012, 19:15
Това,че се чудим как някой може да яде толкова сладко или нещо друго НЕ ОЗНАЧАВА,че му правим забележка или му даваме оценка :? Не ни преиначавайте думите :?

titinkaa
12-13-2012, 19:35
Ами в момента съм 76кг на 165см височина. Искам да сваля ако може поне още 16кг, тоест да стана 60кг., за моята височина са супер. Колко съм свалила, с точност не мога да кажа, но около 10кг.
Иначе не се ограничавам от към нищо, просто ако ям сладко да речем шоколад, ще изям две парченца, а не две редички :Д И физически упражнения, ако ще и най-елементарни, примерно вече аз гладя у нас, защото един час и половина прав, накрая ти треперят мускулите на краката :д и те такива. Отделно упражнения, секс, дискотека - танцуване, излизам с децата пред къщата да играем на топки, гоним котките и т.н., намирам си работа да се движа. Закусвам кафе рано сутрин - голямо, с мед и мляко. После ям квото намеря - корнфлейкс, сухари, кекс, курабийки от тия за постите и т.н. Налапвам нещо и излизам. На обед ям доста нещо - месо, зеленчуци и т.н. Следобед чай, вечер ям салата. И по-късно ако огладнея си правя или пак чай, или пием нещо - последно време червено вино една чашка. Та това е :д

Според мен изобщо не ти личат тези 76кг,изглеждаш ми по-слаба. :) Щом си си поставила за цел да сваляш,давай,дерзай. :)
И аз в момента съм се ограничила максимално и ям определни неща,целта ми е да отслабна до лятото едни 15кг,ама да видим,до тук съм минус 3кг за 2 седмици. :)

mimsssssss
12-14-2012, 08:04
Зависи как са разпределени килограмите - моите са пропорционални, с най-много в гръдната обиколка :Д Имам приятелка, която е 64кг и нейните дънки ми стават. Веднъж бях у тях и се наложи да се преобличам. Едни нейни джинси ми дадоха зор, ама бяха много яки :Д А с дънките нямах проблем. А тя честно си е доста отпусната и е чашка Б, фигурата и е круша. Така че не на всеки му личат :)

FuckingFreak
12-14-2012, 11:59
Релакс, лейдис.
Някои просто сме надарени да можем да побираме много, и да сме ящни и лакоми. Дам, предполагам мога да сгъна половин кило хляб с течен шоколад/ препечен с масло/ със сладко, но не го правя. 250г милка, сиреч големите, няма да ми се опъне, но пак не го правя. Спомням си, че миналия Великден закусих с цял козунак с шоколад :) Не помня точно колко беше разфасовката, мисля че 300г, но не ми беше никак трудно. Въпрос на избор е, нека всеки да си яде каквото му е кеф, после съответно и всеки си носи последствията, ако го прави безразборно.

TheBeliever
12-14-2012, 13:13
*аз мога и си ям по цял шоколад. и го ръфам със зъби като филия. хайде сега разпънете ме на кръст, че съм ебати изрода, кви ненормални неща правя, нали о.о *
относно самата тема - от май месец до края на лятото се бях стегнала и неусетно свалих 6-7кг. зимата плюс някои емоционални сривове обаче не ми влияят добре и пак ошишкавях.. не съм се мерила отдавна, но съм към 62кг на 1,65

Кой е казал, че е ненормално? И къде видя някой да бъде наречен "изрод"?

Въобще, защо сте толкова нападателно настроени? То човек да не каже нещо и веднага "вие ме съдите, вие ме обиждате". Няма нищо такова.

Да, учудих се. Не защото е нещо ненормално, изродско или подсъдимо, а защото аз не го мога и не съм виждала някой да го прави. Това, че някои се учудва на нещо не означава, че го осъжда.

И на мен ми се чудят как изяждам килограм и половина пържени картофи, но не се обиждам и не изпитвам нуждата да се защитавам.

mimsssssss
12-15-2012, 10:12
Риба тон ядох вчера и нещо ми беше много като че ли и след това не вечерях и излизахме и пихме и общо взето никакво внимание не си обърнах както трябва. А, и сутринта ме черпиха с кекс с бял шоколад и банани и това малко зло и така.
Днес ще играем ръгби от 15:00 часа, ще се прибера към 18:00 да се изкъпя, да ям евентуално и вечерта ще излизам и пак няма да ям. Общо взето ако ям от сутринта до към 12:00 часа това ми е за деня :Д Сега по празниците така.

Wwwooow
12-15-2012, 10:27
Нямам воля ,хора ! Никаква воля и желание нямам... а искам .Преди не беше така като си кажех няма да ям сладко с месеци не близвах и видях промяната и с упражненията бях редовна и всичко беше тип-топ. А сега тоя скапан мързел .. скапва ме

mimsssssss
12-15-2012, 10:56
Случва се. Аз забелязвам, че колкото повече си стоя в къщи, повече глупости ям/пия. Имам предвид пред компа/телевизора/на масата. Особено ако сядаме вечер да играем карти се изяждат промишлени количества ядки с вино/уиски.
Един съвет - колкото се може повече време прекарвай навън. Разбира се не в пицарията, а просто навън с приятели/компания. Да се занимаваш нещо, най-малкото да се разхождаш. И разбира се подкрепа да имаш, че ако у вас всеки ден се правят сладкиши, хич не е приятно.

FuckingFreak
12-15-2012, 11:39
Намери си занимание. И спри да мислиш за храна. :)

TheJoApple
12-17-2012, 17:58
Аз съм си дебеланка . 45 килограма и 150 височина . Тренирам мноого и сериозно, към 2–4 часа на ден и тези мускули са като гюлета!

kalpazanka
12-23-2012, 09:16
Като си помисля за рака на гърдата и си слагам спирачка. Това е тайната.

RaI4etO
12-23-2012, 09:38
Да, трябва сами да си казваме " стига". Глупаво е да си зависим от която и да е храна...

DownloadVirus
12-23-2012, 12:22
Аз пък не мога с по един шоколад и си хапвам стабилно 2 шоколада една кутийка най-евтини вафли и 1 или 2 кутии бонбони сезони ягодка или кайсия според парите винаги (дали ги давам аз или ми дават :D)

FuckingFreak
12-23-2012, 13:04
Ако джънкосвам с бонбони, то поне по-добре да са Тофифи или Сушард, тия Сезоните не стават. :D

DownloadVirus
12-23-2012, 13:05
Да,ако имаш 15 лева за бонбони всекидневно няма лошо.

FuckingFreak
12-23-2012, 13:18
Не съм казала Мерси, Фереро Роше, Линдор или Рафаело, че да са 15 лв.

3oPuTy
12-23-2012, 14:28
Вие сте маниаци бе :D :D :D Стана ми тежко само докато ви четох :D :D :D

atm
12-23-2012, 16:17
Нямам воля ,хора ! Никаква воля и желание нямам... а искам .Преди не беше така като си кажех няма да ям сладко с месеци не близвах и видях промяната и с упражненията бях редовна и всичко беше тип-топ. А сега тоя скапан мързел .. скапва ме

В същото положени е съм...нямам воля за никакви диети вече и качих ужасно много килограми през последните месеци... И за капак в това време никъде не може да се излезе па цял ден пред лаптопа :Х и се тъпча със всякакви боклуци...

DownloadVirus
12-23-2012, 18:57
Не съм казала Мерси, Фереро Роше, Линдор или Рафаело, че да са 15 лв.
2 кутии бонбони сушарда са 13 лв.. А ги ям на един път

FuckingFreak
12-23-2012, 20:10
Две кутии, ама предполагам големи. Което се равнява на 4 Сезони, които по вкус наподобяват евтино шоколадово яйце, тоест пластмасови :Д

tonssy
12-24-2012, 06:43
В същото положени е съм...нямам воля за никакви диети вече и качих ужасно много килограми през последните месеци... И за капак в това време никъде не може да се излезе па цял ден пред лаптопа :Х и се тъпча със всякакви боклуци...

А това за времето не е оправдание. Почваш вкъщи с упражнения и готово. Имаш варианти, можеш да си изтеглиш и разни клипчета от интернет с тренировки- тае-бо и т.н.

3oPuTy
12-24-2012, 09:28
Така и така сте го ударили на спам извън същността на темата та и аз да не остана назад ...
Абе,Вирусе,от доста време се каня да те питам от твоя профил няколко човека ли пишете?Нищо лично,чисто любопитство :)

Jaune
12-24-2012, 12:14
Баланс бе, хора, толкова ли е трудно..ми 2 кутии бонбони наведнъж не е по ник'ъв начин полезно, здравословно, не ми се вписва в ник'ви схеми и прочие. Аре по-сериозно.

3oPuTy
12-24-2012, 13:05
^ Съгласна!Да не говорим,колко глупаво изглеждат тия изказвания предвид темата,в която са пуснати ... :?

FuckingFreak
12-24-2012, 13:33
Ами аз не ги ям въпросните две кутии, Вируса ги яде.
Ако бях момче и бях в период на качване - карай, въпреки че не са най-доброто, с което можеш да се нахраниш.
Да не остана назад - весели празници, хора :)

koshtramba
12-24-2012, 14:36
Не праскайте много по празниците. После да няма хиперактивност в темата!

FuckingFreak
12-24-2012, 14:50
Ти да видиш. :)
Имам чувството, че бумът на тези теми са точно след Нова година, когато хората осъзнаят колко са се ошишкали, както и преди лятото...

youonlyliveonce
12-24-2012, 14:58
Къде ги побирате тез кутии с бонбони и шоколади бе :shock: :D

DownloadVirus
12-24-2012, 15:17
То не е заради празниците,то по принцип като си хапваш така ,делник празник нема - всеки ден

ALetterFromTheSky
12-24-2012, 15:24
Аз съм си подбрала няколко диети , че откакто съм си вкъщи все се изкушавам :D

утре може би ще пробвам някоя, че днес се хапва :)

DownloadVirus
12-24-2012, 15:35
Утре? Еднодневна диета ? :D

ALetterFromTheSky
12-24-2012, 15:43
:D Амии, 1, 2 дена ще го карам по-леко, което не значи без храна, но без шоколади и етц. , както напоследък :D

tonssy
12-24-2012, 16:05
Утре? Еднодневна диета ? :D

хахах, точно

FuckingFreak
12-24-2012, 16:20
С един ден без "шоколади и етц" не знам какво целиш, ама няма да го усетиш по никакъв начин. :)

ALetterFromTheSky
12-24-2012, 17:13
Е , не е така-ще ми стане по-леко, колкото и минимално да е . Покрай тези празници не съм минала само с шоколад и искам просто да се разтоваря, не да гладувам.

пп-мисля, че обясних достатъчно и не смятам да го правя повече, просто написах, че се заемам с това в темата за това! :))

YSMF
01-08-2013, 18:09
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/538937-%D0%9F%D0%BB%D0%BE%D1%81%D1%8A%D0%BA-%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%BC Сега видях тази тема. Имам излишно мазнини в корема. Като момичета с опит може ли да ми препоръчате подходяща диета?

koshtramba
01-08-2013, 21:03
Е?
Как сте?
Напраскахте ли се добре по празниците?
Време е за отслабване!
Ей това се вика да си с дебело мислене.

anonymous708973
01-08-2013, 21:10
Ти да видиш. :)
Имам чувството, че бумът на тези теми са точно след Нова година, когато хората осъзнаят колко са се ошишкали, както и преди лятото...

Не се дебелее по времето между Коледа и Нова година, а по времето между Нова година и Коледа.

И аз съм на някво подобие на режим вече.
Никакви бързи въглехидрати след 15 часа твърдо, ако ще да ходя на сладкарница 1 път на 2 месеца.
Закуска - винаги, дори да е нещо елементарно като банан.
Повечко плодове
Повечко вода

А като намеря време, ще тръгна пак на фитнес, че просто липсва такова...

mimsssssss
01-09-2013, 11:40
Не се дебелее по времето между Коледа и Нова година, а по времето между Нова година и Коледа.

Хах, точно. Едва ли за десет дена стабилно ядене и никакъв режим може да се качат 10 кила.

Аз пък бях много добре, даже погледнато реално повече пих, отколкото ядох :Д и много секс и се компенсираха нещата.

п.п. Пантерке, в плодчетата има захар. По-добре изяж една салата маруля, домат, репички, краставички и зехтин, отколкото един банан и два портокала :) И протеини :р

anonymous708973
01-09-2013, 15:11
Аз пък бях много добре, даже погледнато реално повече пих, отколкото ядох :Д и много секс и се компенсираха нещата.

Да! :д
Хапвам, хапвам, благодаря :)

koshtramba
01-09-2013, 15:35
И аз съм на диета, пък. Ама за красота, не за отслабване!

granger
01-09-2013, 15:37
Аз вече се чудя кво да правя... след празниците бях станала 50 - идеалничко, само след 4 дни - айде пак 47...и няма качване, правя си упражнения за стягане,хапвам си стабилно и те тава е. Поддържам само.

DownloadVirus
01-09-2013, 16:25
Хах, точно. Едва ли за десет дена стабилно ядене и никакъв режим може да се качат 10 кила.

Качват се даже до 15 кг на ден,а 10 кг по празниците ли ?? АМИ НАПЪЛНО ВЪЗМОЖНО!! Ако си спазвал преди някаква диета правилна наистина (която от тук не знам дали има някое момиче да спазва) може бая повече от 10 кг да качиш за 15 дена.

mimsssssss
01-09-2013, 16:30
Става с напъване. Качване и сваляне за влизане в норма става, ама иска концетрация и воля. От това че днес си изяла две паржоли и парче торта и за вечеря баница, не значи че можеш да качиш 10кг.

FuckingFreak
01-09-2013, 16:37
Какво им е на пържолите? :D
Иначе да, така е. Една торта/вафла/бургер/пица няма да те направи дебел, както и една салата/пържола/няколко яйца няма да те накарат да отслабнеш. :)

mimsssssss
01-09-2013, 16:55
Нищо не и е на пържолата, ама това се яде по празниците :Д

DownloadVirus
01-09-2013, 17:31
Аз казвам по целите празници за 15 дена .. Лесно става . А иначе е възможно да се качат и напълно нормално след точна диета първите няколко дена 4-5 кг,а ако това стане по празниците ще качиш и то бая :D

scrooper
01-09-2013, 20:43
И качваш вода :Р

scrooper
01-09-2013, 20:56
ова лято отслабнах с 20 кг, бях се почти стегнала даже, а сега всичко се разпада..не искам тва да става затова започвам 90 дневна диета, за да спра да ям толкова много, надявам се да се справя.:)

Ей, как върви при теб, как ти се отразява диетата? :)

DownloadVirus
01-09-2013, 21:46
Ако е за един ден гликоген , вода,но като се говори за 15 дни спокойно може да качиш 2-3-4 кг сланина,мазнината най-лесно се трупа :)

rubby179
01-10-2013, 11:33
Аз вече се чудя кво да правя... след празниците бях станала 50 - идеалничко, само след 4 дни - айде пак 47...и няма качване, правя си упражнения за стягане,хапвам си стабилно и те тава е. Поддържам само.

Ако не се харесваш с тези килограми, може би трябва да започнеш някакви тренировки за оформяне на мускули. Така ще изглеждаш по стегната и не толкова слаба.

Dagichka
01-13-2013, 09:35
някой от здравословно хранещите се хора може ли да ми каже откъде мога да купя прясно козе мляко/сирене? препоръчаха ми го лекари за счупената китка, но нито имам баби и дядовци на село, нито имам идея къде да ходя да търся. мерси

YSMF
01-13-2013, 10:21
За София бях чела, че има млекомати, но не мога да ти помогна с координати. Може да потърсиш и по био пазарите, но в този сезон една ли ще има нещо.

FuckingFreak
01-13-2013, 13:29
Ух, а най-яко е като и на мен лекарите ми разправяха да съм била яла мляко за повече калций! :D
Къде ще го дириш тоз калций, да не би сурово да го пиеш, че свариш ли го - файда няма.
По-добре яж сусам, бадеми, зелени зеленчуци, ленено семе.... :)

rubby179
01-14-2013, 08:16
Калций можеш да си набавиш и от храна като спанак, риба и зърнени култури. Освен това можеш и да го вземеш на таблетки, ето повече информация за тях: http://apteka.framar.bg/11000336/%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D1%86%D0%B8%D0%B9-%D1%82%D0%B0%D0%B1%D0%BB-600-%D0%BC%D0%B3-60

Dagichka
01-14-2013, 14:50
мерси, хора. :)
гледам да набивам повече от тези храни, на таблетки не си взех, защото ми казаха, че не се задържат в тялото, а се изхвърлят в тоалетната.. :Д

FuckingFreak
01-14-2013, 17:58
Абсолютно, правилно са ти го казали. Калцият в повечето таблетки е под формата на варовик, та не знам някой да извлича ползи от пиенето му.

rubby179
01-15-2013, 08:34
За по-пълното усвояване на калция от организма се препоръчва да той да се комбинира с прием на витамин Д.

Wwwooow
01-15-2013, 16:09
От 8 дена не ям сладко и съм горда със себе си, надявам се да е за дълго ! И упражнения правя почти всеки ден, надявам се да постигна това, което искам :)

FuckingFreak
01-15-2013, 18:30
От около Коледа ям поне двойно повече ядки и съм с +1,5 кг. И се радвам много. Но има още накъде....

fenka_bmw
01-15-2013, 18:34
Проблем ли е, че ям ядките печени? Не ги понасям сурови.

tonssy
01-15-2013, 18:41
Имам същия проблем. Сурови, нито едни не ми харесват. Доколкото знам, като са печени губят някои от свойствата си и т.н., но не знам дали изцяло или само някаква част от тях. Така че ще се радвам някой по- запознат точно с ядките, да разясни.

anonymous708973
01-15-2013, 19:26
Бадеми предпочитам печени, кашуто обаче е много вкусно и сурово. Лешниците също.
Недостатъкът при печенето е мнооооогото сол. Печете ги вкъщи и проблемът е решен.

tonssy
01-15-2013, 21:07
Да, аз така и правя като ям, винаги в нас си ги пека :D
Ама най се дразня за бадемите, защото се водят най- полезни (сурови, разбира се), а сурови не ги понасям..печени са ми вкусни иначе ;д

fenka_bmw
01-16-2013, 11:15
Точно печени обичам бадемите! :( ЩЕ си ги печа вкъщи вече! :)

strawberry88
01-16-2013, 11:18
Аз пък обичам ядките сурови и винаги ги ям така.

RaI4etO
01-16-2013, 11:42
А аз не обичам почти никакви ядки, освен орехи. Но и тях рядко ям...

FuckingFreak
01-16-2013, 13:12
Орехите печени са ужасни - баба ми беше пекла веднъж и бяха много гадни. Лешниците също са по-вкусни сурови. Бадемите са и така, и така - печени не съм яла много отдавна, но и сурови ми харесват, въпреки че сладнят малко, става много хубаво бадемово мляко от тях. Кашу все се каня да пробвам, не съм яла никога.

strawberry88
01-16-2013, 13:57
Какво ядете,докато сте на училище?

Една приятелка ми казва, че нося цялата ни кухня там направо. :D Преди да отида на училище ям овесени ядки с кисело мляко и мед.Може и банан.Пия една чаша вода.Много рядко, ако имам време, си правя препечени филии с черен хляб и мед.Също и зелен чай.После тръгвам на училище и там ям пак плод.Ябълка или мандарина.Също сандвичи с многозърнест черен хляб си правя за училище.Често си купувам и сурови орехи.И овесени мъфини с банан си нося често.Също пия и вода.Старая се да не си купувам вредни храни от магазинчето до училище и така.Засега успявам. :D

tonssy
01-16-2013, 16:09
^^ Аз орехи никакви не обичам. :D Кашу съм яла, но само печено, сурово не съм пробвала и не знам дали поне то няма да ми допадне :? Трябва да го пробвам някой ден.

fenka_bmw
01-16-2013, 17:05
Хммм и на мен орехите не ми допадат и за това не ги ям! :) Можете ли да препоръчате добра марка зелен чай?

black pearl
01-16-2013, 18:13
Хммм и на мен орехите не ми допадат и за това не ги ям! :) Можете ли да препоръчате добра марка зелен чай?

Ами аз пия китайски зелен чай ..От аптеката се взима в една зелена опаковка.. :D :)

FuckingFreak
01-16-2013, 18:17
Какво значи добра марка? Отиваш в био/диетичен магазин и си взимаш някой вносен просто.(не съм сигурна дали въобще има български :Д) Yogi tea са много добри, те имат абсолютно всякакви видове чай, ама са си пара де. От масовите смятам, че Twinings и Ahmad tea са добри, пила съм в кафета и ми харесва аромата.

strawberry88
01-16-2013, 18:43
Yogi tea са много добри, те имат абсолютно всякакви видове чай, ама са си пара де.

Да, да, да!Само такъв пия.Въпреки, че не ми се иска всеки път да давам по 7 лева за 17 пaкетчетa, но... :D Наистина е качествен.Има и късметче с всяко пакетче. <3 :D Аз го купувам от книжарница Хеликон в Пловдив.

wiiwa
01-17-2013, 12:08
Ще питам тук, за да не правя нова тема.

Как да се отърва от тези неща http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS_DAkVRNG3Vqzu-G3QizGgtRryn06oFvt5NbLCZigIvxWVTCuLBGo4OFqgXA ? Бричове или нещо подобно се наричаше.

anonymous708973
01-17-2013, 12:10

Отивай до чаена къща и си взeми насипен :) Качеството е страхотно, а парите не са много.

FuckingFreak
01-17-2013, 12:11
Ако е мазнина - нормалната процедура. Знаеш, няма отслабване само в определена област, където на нас ни е изгодно. Възможно е да си и с широк таз, така че тогава не очаквай някаква промяна. :)

wiiwa
01-17-2013, 12:45
Ами не мисля че тазът ми е широк. Всъщност не знам. Как да преценя? (сигурно въпросът ми е много тъп :D)
Значи, ще внимавам с храната, а активната част каква да бъде?

FuckingFreak
01-17-2013, 13:39
Как да прецениш? Ми не си ли се мерила някога, в огледало не си ли се гледала? :D
Примерно голям задник не значи широк ханш и обратното. Моето дупе не е плоско, но самия таз ми е тесен.

DownloadVirus
01-17-2013, 15:45
Костната структура не се променя.. So .. Ако е мазнини - ще се оправи,ако ли не - няма.

fenka_bmw
01-18-2013, 17:34
Отивай до чаена къща и си взeми насипен :) Качеството е страхотно, а парите не са много.

Тъпото е, че нямаме такова нещо тук... ОТ малък град съм! :)

Wwwooow
01-24-2013, 15:40
Някой отслабва ли ?!?!? :D

DownloadVirus
01-24-2013, 16:34
то па не може целогодишно да отслабваш.. :D

Wwwooow
01-24-2013, 19:36
в моя списък няма дума ,,не може'' :D, тая тема само за лятото ли е ??

mimsssssss
01-24-2013, 22:19
Целогодишна е :)
Интересува те нещо, или някой да ти прави компания просто.
Аз бях болна две седмици, може да се каже че не съм яла почти нищо. Кожата ми е под всякаква критика, на големи дози витамини съм. Като почна да ям, ще пиша хихи. За сега карам на меки/течни неща, че болките в гърлото са ужасно нещо. Физическата ми активност е сведена до минимум с тази температура :D
Иначе от понеделник ще трябва да се върви по 5 километра, та така... горко ми.

DownloadVirus
01-24-2013, 22:30
Целогодишна правят само хората дето не знаят къде се намират..

mimsssssss
01-24-2013, 23:24
Хаха. Диета = хранителен режим.
Дали ще редуваш, сменяш или поддържаш едно и също меню, все си е диета.

DownloadVirus
01-25-2013, 08:18
Само дето тук се въдят само отслабващи..:)) А това е работа според зависи , но макс 3 месеца. Даже и те са много :)

DisappointedDreamer
01-25-2013, 09:31
5 километра са нищо :Д

FuckingFreak
01-25-2013, 12:13
5 километра са нищо :Д

++
5 километра се взимат за 40тина минути малко по-бърз ход.

Има ли някой, на когото ставите му пукат много? Като се извия, усещам как всичките ми прешлени на гръбнака изпукват, врата също, понякога и коленете и глезените ми скърцат. Трябва да взимам някакви мерки предполагам?

katii
01-25-2013, 12:27
И аз съм така..

mimsssssss
01-25-2013, 14:49
Абе от момента когато съм на легло над две седмици вече и от понеделник имам ходене по 5 км отиване и после 5км връщане до унито си е баш зор. И то няма измъкване нито един ден в продължение на месец.
Иначе не, не ми пука нищо :D Пих Магнезии, едни хапчета за залежаване нещо за кръвта бяха и правя гимнастика, та няма как да ми пука нищо. Може от студа да е :)

Wwwooow
01-25-2013, 15:03
Целогодишна е :)
Интересува те нещо, или някой да ти прави компания просто.
Аз бях болна две седмици, може да се каже че не съм яла почти нищо. Кожата ми е под всякаква критика, на големи дози витамини съм. Като почна да ям, ще пиша хихи. За сега карам на меки/течни неща, че болките в гърлото са ужасно нещо. Физическата ми активност е сведена до минимум с тази температура :D
Иначе от понеделник ще трябва да се върви по 5 километра, та така... горко ми.
Компания си търся ;р И ми става мъчно като видя тази тема на 3,4 страница :Х

На мен кръста постоянно ми пука, а ако не го изпукам ми е едно гадно, уморено такова (не мога да обясня)

tonssy
01-25-2013, 16:27
++
5 километра се взимат за 40тина минути малко по-бърз ход.

Има ли някой, на когото ставите му пукат много? Като се извия, усещам как всичките ми прешлени на гръбнака изпукват, врата също, понякога и коленете и глезените ми скърцат. Трябва да взимам някакви мерки предполагам?

Да, особено гръбнака, като се извивам.

black pearl
01-25-2013, 16:36
Компания си търся ;р И ми става мъчно като видя тази тема на 3,4 страница :Х

На мен кръста постоянно ми пука, а ако не го изпукам ми е едно гадно, уморено такова (не мога да обясня)
Ми да си правим компания тогава ; ддд че и аз нещо самичка си отслабвам ; д

FuckingFreak
01-25-2013, 19:01
Днес се видях с едни приятели, с които не се бяхме виждали от около месец. Била съм вече не толкова слаба, било ми по-хубаво. От една страна го приемам добре. От друга, естествено, винаги съм искала да имам бедра, които не се допират в най-горната си част, но май няма да го бъде много. A да, и ми беше вече писнало най-малките панталони да са ми големи, блузите да са ми широки, а размер XS да ми виси. По дяволите, няма да пазарувам от детски магазин :lol: И все пак, засега здравето е преди всичко, с тенденция е и да продължи така. Предпочитам да си скъсам за*ника от тренировки, отколкото да се върна на старото положение, пък дали ще стане, времето ще покаже. :)
Мисля да си взема магнезиево олио. Ония ден усетих пак крампа. Засилила съм уж приема на магнезий от храни - сурово какао около 100г за 2 седмици изконсумирах, зелени зеленчуци хапвам, абе намира се в менюто ми, уж...

mimsssssss
01-25-2013, 19:21
Аз май такова олио пия, не съм съвсем сигурна :D Ама е точно за тези неща дето описваш. В едни ампули е, цяла кутия, вътре са по 30

FuckingFreak
01-26-2013, 08:35
Видях си снимка от най- "дебелия" ми период, миналата година по това време. :D
Трябваше да си взимам мерки с шивашкия метър, не да гледам единствено кантар, но вече е минало. Каква е разликата? Оформена талия, по-силно ядро (все още недостатъчно...), като цяло по-добре оформени мускули. Краката ми май никога няма да са одрани и прави клечки, но не ми и пука особено много, с повечко мускули изглеждат къдеее къде по-добре. Дупето ми по едно време и то беше найс, ама тогава всичко друго ми беше шишкаво, сега никакво го няма, ама шанс. :D Свалените килограми бяха над 10, бях заприличала на закачалка, сега както написах съм по-добре, вече съм +2, мисля още 1-1,5 и всичко ще е ток и жици.

Wwwooow
01-29-2013, 11:27
Ми да си правим компания тогава ; ддд че и аз нещо самичка си отслабвам ; д
Ами хайде ! :) аз не ям сладко от 20 дена ,пържено по принцип не ям ,искам да сваля 4-5 кг. ,висока съм 169 и съм 55 кг. Наблягам на качествените храни ,правя упражнения всяка вечер по 30-40-50 мин. зависи... Мисля да ходя да бягам,като става времето малко от малко (да не е някой кучи студ) и така... За сега няма никакъв ефект, може би защото замествам сладкото с някви смучащи бонбони и боклуци,които имат супер много калории .. Но устата ми е свикнала постоянно да дъвчи нещо :д ама спирам и тях,иначе няма как да стане моята работа. А ти какво правиш,какво ядеш,колко искаш да свалиш ?

strawberry88
01-29-2013, 13:48
И аз нямам търпение да се стопли и да ходя да бягам всяка сутрин на стадиона. :/

fizzyg
01-29-2013, 14:39
И аз нямам търпение да се стопли и да ходя да бягам всяка сутрин на стадиона. :/

И аааааааз.. Само това чакам,днес пак си мислих. Ама в тоя кучи студ навън и до магазина не мога да отида 8-)

TheBeliever
01-29-2013, 15:01
Можете да бягате и на закрито.

black pearl
01-29-2013, 15:29
Ами хайде ! :) аз не ям сладко от 20 дена ,пържено по принцип не ям ,искам да сваля 4-5 кг. ,висока съм 169 и съм 55 кг. Наблягам на качествените храни ,правя упражнения всяка вечер по 30-40-50 мин. зависи... Мисля да ходя да бягам,като става времето малко от малко (да не е някой кучи студ) и така... За сега няма никакъв ефект, може би защото замествам сладкото с някви смучащи бонбони и боклуци,които имат супер много калории .. Но устата ми е свикнала постоянно да дъвчи нещо :д ама спирам и тях,иначе няма как да стане моята работа. А ти какво правиш,какво ядеш,колко искаш да свалиш ?
Ами ходя на фитнес почти всеки ден..
Правя коремни и други упражнения вкъщи... Не съмм пира газирано от 6 месеца с което се гордея ^^ ; д Сладко гледам да не ям или поне да е колкото да остана с впечатлението че съм си угодила ; ддд Чакам и аз да се стопли че да бягам в морската че само във фитнеса не е забавно и така... иначе искам да сваля 10 кг но няма да стане бързо ; д Иначе съм висока 167 - 66 ; хх ..
П.С сори че не съм ти отговорила просто не съм го видяла , д

fenka_bmw
01-29-2013, 16:30
Правя коремни и други упражнения вкъщи... Не съмм пира газирано от 6 месеца с което се гордея ^^ ; д Сладко гледам да не ям или поне да е колкото да остана с впечатлението че съм си угодила ; ддд Чакам и аз да се стопли че да бягам в морската че само във фитнеса не е забавно и така... иначе искам да сваля 10 кг но няма да стане бързо ; д Иначе съм висока 167 - 66 ; хх ..
Леле колко кг си сега, че искаш да свалиш чак 10 :(

tonssy
01-29-2013, 16:35
За сега няма никакъв ефект, може би защото замествам сладкото с някви смучащи бонбони и боклуци,които имат супер много калории .. Но устата ми е свикнала постоянно да дъвчи нещо :д а

Ами дъвчи дъвки.

black pearl
01-29-2013, 16:39
Леле колко кг си сега, че искаш да свалиш чак 10 :(

66 ; x ; d

fenka_bmw
01-29-2013, 18:16
66 ; x ; d

мхм ясно, имам приятелка със същия проблем... :(

FuckingFreak
01-29-2013, 19:06
Авокадо с банан и сурово какао е нещо супер якооо <3 Хората без блендер/кухненски робот изпускат много...
Тези дни малко кривя с алкохол, ама е по 2-3 глътки, колкото да се каже наздраве. :)
След седмица почвам втора смяна и много се чудя как да организирам яденето. Май ще го сведа в по-ранните часове на деня, в училище ще ям банани или ядки, а след него май най-добре нищо. Чувствам се по-добре като не си лягам с пълен стомах, че и без това напоследък се случва доста често да преяждам и то съвсем умишлено, а като стане вечер и хич не е приятно.

black pearl
01-29-2013, 19:20
мхм ясно, имам приятелка със същия проблем... :(

Кофти е ама се опитвам да го променя :)

black pearl
01-29-2013, 19:21
Авокадо с банан и сурово какао е нещо супер якооо <3 Хората без блендер/кухненски робот изпускат много...
Тези дни малко кривя с алкохол, ама е по 2-3 глътки, колкото да се каже наздраве. :)
След седмица почвам втора смяна и много се чудя как да организирам яденето. Май ще го сведа в по-ранните часове на деня, в училище ще ям банани или ядки, а след него май най-добре нищо. Чувствам се по-добре като не си лягам с пълен стомах, че и без това напоследък се случва доста често да преяждам и то съвсем умишлено, а като стане вечер и хич не е приятно.
Ще го пробвам ; д
П.С и аз се чудех как да стане това с 2рата смяна и ми даде идея ; д

Wwwooow
01-29-2013, 19:30
Не се притеснявай, аз днес го написах : ) Желая ти успех и дано и двете успеем да постигнем това, което желаем с взаимна подкрепа !!!!

Ами дъвчи дъвки. да, така ще направя.Ще си взема някой сладки дъвки, поне имат по-малко калории от бонбоните :р

fenka_bmw
01-29-2013, 19:44
Всъщност дъвките имат ли калории? :D А аз днес съм много гладна, хапнах си... Прегрешения нямам, но не знам какво ме мъчи още. А това с авокадото, банана и какаото звучи много вкусно!

Wwwooow
01-29-2013, 20:00
^Да имат, ама много малко ..бях гледала на някаква опаковка дъвки и аз се изненадах,ама... май само водата няма калории

tonssy
01-29-2013, 20:28
Имат да, по 2-3-4 калории :D Което да не ви притеснява.
FuckingFreak, заинтригувах се сега от това с авокадото и банана, ама и аз съм от тези без блендери ;д Иначе по принцип аз първия срок съм втора смяна и даже ми е по- добре така (защото, когато съм вкъщи следобед сякаш ям повече). Закусвам, после ям някакъв плод, обядвам и отивам на училище (разбира се, ставам достатъчно рано, за да има интервали между храненията). За там си взимам още някакъв плод и малко ядки. Вечерям вкъщи- налага се, защото се опитвам да кача килограми всъщност, но това е друга тема ;д

black pearl
01-30-2013, 14:15
Не се притеснявай, аз днес го написах : ) Желая ти успех и дано и двете успеем да постигнем това, което желаем с взаимна подкрепа !!!!

да, така ще направя.Ще си взема някой сладки дъвки, поне имат по-малко калории от бонбоните :р

Дано, дано :)
Аз за дъвките са ми любими ментовите на five ; д

black pearl
01-30-2013, 14:16
Имат да, по 2-3-4 калории :D Което да не ви притеснява.
FuckingFreak, заинтригувах се сега от това с авокадото и банана, ама и аз съм от тези без блендери ;д Иначе по принцип аз първия срок съм втора смяна и даже ми е по- добре така (защото, когато съм вкъщи следобед сякаш ям повече). Закусвам, после ям някакъв плод, обядвам и отивам на училище (разбира се, ставам достатъчно рано, за да има интервали между храненията). За там си взимам още някакъв плод и малко ядки. Вечерям вкъщи- налага се, защото се опитвам да кача килограми всъщност, но това е друга тема ;д
Защо искаш да качиш килограми ;? ; дд

strawberry88
01-30-2013, 14:19
Защо искаш да качиш килограми ;? ; дд

Ами може да не се харесва така и да е прекалено слаба например. :?

black pearl
01-30-2013, 14:24
Ами може да не се харесва така и да е прекалено слаба например. :?

Добре, не ми се карай ; ддд Просто ми стана любопитно :) ; д

FuckingFreak
01-30-2013, 14:28
Падаща коса, прее*ано здраве едно време, липсващ цикъл от повече от половин година, няма да изпадам в подробности, мисля че всичко това е един голям мотив. А да, и както споменах - не ме кефи да не влизам в най-малкия размер дрехи, хората да ме питат дали и от какво съм болна, да нямам сили за нищо, постоянно да ми излизат синини и да получавам крампи, да ме боли главата, да нямам желание за нищо, да съм ревлива като все едно съм постаянно в мц?!... Иии блаблабла, мисля че това е достатъчно.

едит: в събота се мерих, бях 44,2 на гладно. По спомени преди горе/долу толкова, макс 45 заспиваха на скромната ми физика. Не знам толкоз стигат ли, ама всеки случай няма да се охранвам като прасе за Коледа. Не бързам за никъде. Спирам се за малко с ядките и сметаните, че въпросните 2 (че и отгоре) кила съм ги качила за няма и месец, нека засега е така, пък след около половин месец предполагам борбата продължава отново. :д

tonssy
01-30-2013, 16:19
и да е прекалено слаба например. :?

Това.. Въобще не съм си в границите на здравословното тегло и е крайно време да кача. Ама при мен прекаленото отслабване беше причинено от лекари, които не знаят какво правят. След това аз се харесах повече слаба и от тогава поддържам едни килограми, които ме е срам да кажа. Няма значение, при мен е сложно, но сега наистина осъзнавам, че ТРЯБВА да кача. black pearl, не само по- пълните имат проблеми с теглото ;)
Явно FuckingFreak не е видяла, че въпросът е към мен, но общо взето някои от мотивите ми са като нейните.

fenka_bmw
01-30-2013, 17:37
И аз свалих... Сега съм 46 (преди 2-3 седмици се мерих) и мисля да си купя кантар за да се следя. Притеснява ме корема, който е отпуснат, но работя върху това....

FuckingFreak
01-30-2013, 18:25
Ух, ами аз тръгнах да се обяснявам, явно не е било към мен, но нищо. Аз бях стигнала до 41, на моята височина никак не звучат толкова фрапиращо, но бях трагедия - кожата ми беше залепнала за мускулите буквално, имах приятелки, които на килограми са повече от мен, а го докарваха по-дребни (структура и ген донякъде)... :)

Wwwooow
01-30-2013, 19:54
И аз свалих... Сега съм 46 (преди 2-3 седмици се мерих) и мисля да си купя кантар за да се следя. Притеснява ме корема, който е отпуснат, но работя върху това....

Колко кг беше ? И колко си висока ..

Дано, дано :)
Аз за дъвките са ми любими ментовите на five ; д
Днес си взех Орбит с манго и пъпеш...определено заместват бонбоните ! Но и five ще пробвам :p

fenka_bmw
01-31-2013, 17:48
Колко кг беше ? И колко си висока ..

Днес си взех Орбит с манго и пъпеш...определено заместват бонбоните ! Но и five ще пробвам :p
46/163

Wwwooow
01-31-2013, 17:58
беше писала, че си свалила и сега си 46 ,а преди това ?

Аз сега отивам да си правя упражненията до към 22:00 ;р така ме боли главата, ама желанието за хубаво,релефно тяло е по-силно : ))

fenka_bmw
01-31-2013, 18:35
беше писала, че си свалила и сега си 46 ,а преди това ?

Аз сега отивам да си правя упражненията до към 22:00 ;р така ме боли главата, ама желанието за хубаво,релефно тяло е по-силно : ))
ОХ сори не съм прочела. Ми малко съм свалила. Не е много. Към 2 кг за последния месец... :)

tonssy
01-31-2013, 20:35

И аз по това време ги правя ;д

FuckingFreak
02-01-2013, 11:15
Мацки правете ги сутрин. Аз минавам втора смяна и почвам тренировки на гладно. Няма да мога да правя любимата ми закуска евър, защото няма да имам достъп до готварска печка през седмицата, което ме депресира :D А ако сте първа смяна - за мен идеалното време е късния следобяд, а след тренировката - вечеря. :)

fenka_bmw
02-01-2013, 11:52
А ако сте първа смяна - за мен идеалното време е късния следобяд, а след тренировката - вечеря. :)
Да аз така ги правя. Даже сега отивам да тичам в двора на едно училище.
Имате ли идеи за нещо сладко, но здравословно с кисело мляко?
ПС: Ползвате ли подсладител? Познавам 2-3 мацки дето ползват, но искам мнение от вас!

FuckingFreak
02-01-2013, 12:55
Стевия ползвам понякога, особено когато не уцеля сладка тиква. С мед не харесвам, защото предпочитам да усещам вкуса на тиквата, с него ако е няма смисъл. Какъв ти е проблема да ползваш, ако бягаш от въглехидратите? Не че са полезни, де.

strawberry88
02-01-2013, 13:27
Днес ядох доста сладко, а го бях спряла от много време. :( Какво да направя, като бях на рожден ден и отделно у нас имаше цяла тава мъфини. :mad: :D Чувствам се виновна и искам да върна времето назад ама... :D

minchorna
02-01-2013, 13:29
ПС: Ползвате ли подсладител? Познавам 2-3 мацки дето ползват, но искам мнение от вас!

Слагай мед в млякото и канела :)

Wwwooow
02-01-2013, 14:04
ОХ сори не съм прочела. Ми малко съм свалила. Не е много. Към 2 кг за последния месец... :) е пак е добре, аз мечтая за толкова ..
а за упражненията и аз искам да ги правя сутрин, но е пълен абсурд да стана толкова рано преди училище ...а съм само първа смяна,като се върна съм адски уморена и не ми се занимава с нищо..а вечер знам, че съм си в нас и винаги мога да отделя поне 30 мин. както мога да отделя за всичко друго и искам да ми стане навик да ги правя, за това и ги правя по едно и също време : )

black pearl
02-01-2013, 14:23

Аз в момента ям активиа с канела ябълка и мед -сладко си е ; дд

black pearl
02-01-2013, 14:24
Стевия ползвам понякога, особено когато не уцеля сладка тиква. С мед не харесвам, защото предпочитам да усещам вкуса на тиквата, с него ако е няма смисъл. Какъв ти е проблема да ползваш, ако бягаш от въглехидратите? Не че са полезни, де.
Има ли разлика кога правиш упражненията ;? ; д

FuckingFreak
02-01-2013, 14:47
Да, хапвай си Активията, ама 1000 пъти съм писала, че всеки си носи кръста. Аз лично не се кефя на псевдо-кисели млека с палмово масло и отделно с добавена захар и глюкоза, представена за мед. По-добре като ще ядеш сладко, яж вафла или шоколад, та да знаеш че поне си струва.
А разлика не знам дали има, защото силно се съмнявам да правиш нещо различно от клипчета по интернет, пилатеси и общо взето монотонно кардио. Силова тренировка със сигурност вече предпочитам на гладно. Даже преди съм писала, че има дни, в които имам 2 хранения, по простата причина, че предпочитам да се прибера от училище и да си тренирам на празен стомах, като сутрин също не съм закусвала.
Имам някакъв елементарен прогрес, като за 6 месеца не знам добре ли е, зле ли е, ама знае се - не съм някой нацепен генетичен тип, дето поглъща по половин кило захар на ден, но въпреки това има не плочки, ми направо теракот на корема, та всичко трябва да се заплаща с цената на много труд...

tonssy
02-01-2013, 16:14
Нямам сили да тренирам на гладно, а и нямам нужда. Предпочитам тренировката ми е да след като съм яла, разбира се поне час, час и половина да мине, но и зависи какво съм яла. Вечер най- добре. Предполагам сега като мина първа смяна, че може и да се измести за следобяда.
Колкото до Активията- малоумно е да ядеш нещо толкова изкуствено при положение, че има обикновено кисело мляко, към което, ако прибаваш мед и канела става уникално.

wiiwa
02-01-2013, 16:23
Как да дишам по време на тренировка ? :)

fenka_bmw
02-01-2013, 17:35
Ами не мога да ти кажа как точно да дишаш. Аз си усещам как. Не знам. И при коремните дишам особено... Но не мога да го обясня. Туко що ядох половин портокал с цяло кисело мляко. Махнах люспите от портокала и го накъсах на много дребни парчета. Стана уникално + 1 1/2 лъжица мед

Wwwooow
02-01-2013, 17:42
^ мммм утре за следобедна закуска ще си направя и аз ;p
днес въртях обръч..много е готино! не знам дали има някакъв ефект, но ме кефи
след малко отивам да си правя упражненията, таман да се стопля малко, че днес ми е адски студено цял ден ;х

Alisha28
02-01-2013, 18:17
О, и аз обожавам обръча. <3
/само дето ми се счупи/
Принципно гори доста калории и знам /чувала съм/, че е добре за стягане на корем и талия. ;з

FuckingFreak
02-01-2013, 18:57
Не е нужно да правите само изолиращи упражнения за корем, защото много "натоварвало". Правете и такива, в които той не се натоварва пряко, а участва като стабилизатор.

Wwwooow
02-01-2013, 21:04
Не е нужно да правите само изолиращи упражнения за корем, защото много "натоварвало". Правете и такива, в които той не се натоварва пряко, а участва като стабилизатор.

Например ?

Jaune
02-02-2013, 07:25
Планковете са много добро упражнение за целия коремен пояс..

Wwwooow
02-03-2013, 12:22
Някой знае ли ефективни упражнения за бричове?? Аз правя странично повдигане на крак :д аама не знам дали е достатъчно

black pearl
02-03-2013, 14:19
Някой знае ли ефективни упражнения за бричове?? Аз правя странично повдигане на крак :д аама не знам дали е достатъчно

Май бях видяла преди време в Интернет ама забравих какви бяха...
Бтв туко що се върнах от фитнес : )) ; д

DownloadVirus
02-03-2013, 19:58
За корем тяга и клек, особено на тягата е цялостен стабилизатор.

anonymous708973
02-03-2013, 20:17

Би ли дала примери?

titinkaa
02-04-2013, 08:50
Хубаво е,че и зимата има привърженички на спорта и диетите.Повечето го правят само лятото. :)
И аз спортувам и спазвам диета,намалила съм си размера на дънките с 2 номера по-малки за 69 дена режим и спорт,което е много добре.До тук съм свалила 9кг.Ще продължавам в същия дух. :)

DownloadVirus
02-04-2013, 09:37
photo before-after ? :D

moonliight
02-04-2013, 10:14
Трябва да си била с адските сланини за да свалиш два номера с 9 килограма. По принцип около 6 -7 свалени килограма се развняват на един размер по - малък дрехи. Как си свалила 2 номера не знам :) Човек не може да избяга от тялото си де... :)

И аз искам снимка преди след :Д интересно ми е, ама без фотошопппп

rubby179
02-04-2013, 10:38
Как да дишам по време на тренировка ? :)

Когато правиш коремни преси, трябва да задържаш въздуха, когато тялото е в най-горна точка т.е. когато мускулите са напрегнати и да издишаш когато си в хоризонтално положение.

black pearl
02-04-2013, 13:14
Хубаво е,че и зимата има привърженички на спорта и диетите.Повечето го правят само лятото. :)
И аз спортувам и спазвам диета,намалила съм си размера на дънките с 2 номера по-малки за 69 дена режим и спорт,което е много добре.До тук съм свалила 9кг.Ще продължавам в същия дух. :)

Повечето хора се сещат 1 месец преди това и искат да постигнат невероятни резултати ; дд
Аз трябва да отслабна някъде колкото теб..даже май и повече, но на всеки му стоят различно килограмите :)..
П.С Какви упражнения и хранителен режим/диета спазваше ;? И ако може снимки :))
П.С 2 Усещам резултат , макар и малък : )) ^^

Wwwooow
02-04-2013, 17:18
Бравооо на теб, много хубаво !!! Имаш воля, продължавай : ))

Ох, чудя се какво да ям за вечеря.. и две вечери подред вече ям плодова салата (мандарина,банан,1/2 портокал с кисело мляко ) защото, когато ям нещо друго имам киселини, а с плодовете ми е лекичко и не е чак толкова зле. Обаче някъде бях чела, че плодове след 16 ч не се ядат, ако искам да свалям кг. ... та не знам какво да ям за вечеря, някакви предложения ?

DisappointedDreamer
02-04-2013, 17:19
салата с кус-кус, киноа, и други зелени нещица
малко риба/месо със салата
салата със спагети
сухари с шунка :Д

ддз.

Wwwooow
02-04-2013, 17:23
в това време няма голям избор от салати (поне не пресни) , рибата е мазна, спагетите ще имат доматен сос ..а от всичко това пак се получават киселини... Лошо ли е да ям плодове вечер ? към 19-20 ч.

black pearl
02-04-2013, 17:32

Ох, чудя се какво да ям за вечеря.. и две вечери подред вече ям плодова салата (мандарина,банан,1/2 портокал с кисело мляко ) защото, когато ям нещо друго имам киселини, а с плодовете ми е лекичко и не е чак толкова зле. Обаче някъде бях чела, че плодове след 16 ч не се ядат, ако искам да свалям кг. ... та не знам какво да ям за вечеря, някакви предложения ?

Салата - краставици,домати , сирене/синьо сирене :))
Аз вечерях отдавна , но беше нещо подобно + сьомга в салатата : )

black pearl
02-04-2013, 17:33
в това време няма голям избор от салати (поне не пресни) , рибата е мазна, спагетите ще имат доматен сос ..а от всичко това пак се получават киселини... Лошо ли е да ям плодове вечер ? към 19-20 ч.

Мисля,че не ... или поне не би трябвало

tonssy
02-04-2013, 17:36

Да. Не яж плодове след 16-17 ч. и за препоръчване не ги смесвай с кисело мляко, както и с други видове плодове. Ядат се самостоятелно.

едит: Лол, да, рибата е мазна, но е супер полезна. Бих казала да прочетеш разни неща в интернет, за да се научиш на някои основни здравословни хранителни навици.

Wwwooow
02-04-2013, 17:37
хм така си мислих,ама се надявах да ми кажете, че няма проблем..

а салата от домати и краставици бих яла лятото,сега са пълни с боклуци и химии и все едно ям гума..

tonssy
02-04-2013, 17:38
За салата сега ти препоръчвам айсберг, репички.. Аз и домати си ям всеки ден, понякога наистина са като пластмасови, както майка ми се изразява, но попадам и на вкусни :D Не знам, не искам да ги изключвам, не мога да не ям домати :D

DisappointedDreamer
02-04-2013, 17:39

Е. Рибата не е мазна, ако не сложил олио. На спагетите от къв зор ще слагат доматен сос като са в салата? О.о

black pearl
02-04-2013, 17:41
хм така си мислих,ама се надявах да ми кажете, че няма проблем..

а салата от домати и краставици бих яла лятото,сега са пълни с боклуци и химии и все едно ям гума..
От супермаркета са такива, да .. но аз в супермаркета за плодове и зеленчуци не съм стъпвала от много време след като веднъж не повърнах от една краставица.. Сега ходя до плод зеленчука и там нещата са много ама много по вкусни..:)

black pearl
02-04-2013, 17:42
За салата сега ти препоръчвам айсберг, репички.. Аз и домати си ям всеки ден, понякога наистина са като пластмасови, както майка ми се изразява, но попадам и на вкусни :D Не знам, не искам да ги изключвам, не мога да не ям домати :D

Точно това ядох.. от тая салата айсберг се сдобих с пролетно настроение ; дд

Wwwooow
02-04-2013, 17:50
Е. Рибата не е мазна, ако не сложил олио. На спагетите от къв зор ще слагат доматен сос като са в салата? О.о

в салата хммм мислех, че ми говориш за по отделно.. каква е тази салата със спагети ?

DownloadVirus
02-04-2013, 18:13
Рибата зависи к'ва е бре..... Има мазни риби,има и такива с по колкото пилешкото .

tonssy
02-04-2013, 18:37
Точно това ядох.. от тая салата айсберг се сдобих с пролетно настроение ; дд

обожавам <3 :D
Въпреки, че предпочитам маруля. Ама пролетта ще ям. ;д

titinkaa
02-04-2013, 20:02
photo before-after ? :D

Оо,скоро няма да качвам снимки.Нека постигна желания резултат и тогава. :)

titinkaa
02-04-2013, 20:06
Трябва да си била с адските сланини за да свалиш два номера с 9 килограма. По принцип около 6 -7 свалени килограма се развняват на един размер по - малък дрехи. Как си свалила 2 номера не знам :) Човек не може да избяга от тялото си де... :)

И аз искам снимка преди след :Д интересно ми е, ама без фотошопппп

Извинявай,но не всичко е до това колко сланини имаш и колко не,за да сваляш бързо.Всичко си е до метаболизъм и организъм.Някои свалят бързо,а други свалят 5кг за 3 месеца.Така,че всичко е до човек,и на всеки различно му стоят кг-те.

anonymous708973
02-04-2013, 20:40

Заклеймяваш рибата като неподходяща за вечеря, щото била мазна?! Вземи прочети малко за Омега 3. Хората се чудят как да пият рибено масло, тя риба няма да яде. Я си я изпечи на грил тигана или във фурната, да видим дали ще е мазна.
Точно днес ядох котлет от сьомга.

Wwwooow
02-04-2013, 20:52
И на фурна беше мазна да ти кажа ,пък и много не обичам риба.. Освен ако не е филе ...мм тогава да, но не става за всяка вечер..

anonymous708973
02-04-2013, 20:54
Зависи как е правена.
Милиони пъти съм яла и пъстърва, и пангасиус, и хек, и сьомга на фурна и никога не е било мазно.

Wwwooow
02-04-2013, 21:10
Аз последно ядох скумрия на фурна и беше много мазна....но може и да е защото баба я готви (сега като се замисля) :д

Ох като заговорихме за риба и много ми се дояде филе..

tonssy
02-05-2013, 06:26
Във фурна как я прави баба ти ? Цялата залята обилно със слънчогледово олио ли ?
Пробвай да я задушиш във фолио. Нищо мазно няма да усетиш.
Точно рибата е храна, която не трябва да се изключва от менюто.

FuckingFreak
02-05-2013, 07:36
Гледам за риби сте се заговорили... та да кажа и аз.
През седмицата не съм си вкъщи и тази седмица си взех малко херинга и задушена целина. За 2ри път вече ям такова, само не знам как не го повърнах, май завинаги ми се отврати да ям риба. Има 7572 кости.
В неделята се мерих - 45,1 рлр 2. Ай стига толкоз, слон няма да ставам. Не че не съм била, де :D