View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Colouring
05-16-2014, 08:53
Нещо не ми дава да си едитна поста, затова ще пиша нов.
Мъчи ме.. ох, не, не ме мъчи, интересно ми е защо сънувам тоя човек толкова често. Аз го засичам 1-2 пъти в месеца и то даже не си казваме нещо, не знам преди колко много време съм си разменяла последни две думи с него, а пък за последната седмица съм го сънувала два пъти. Да кажеш, че имаме някакви недоизказани неща - не, нито пък се сещам за него по какъвто и да е повод. Интересна работа. Детската ми любов по него отдавна изчезна, не поддържаме никакъв контaкт. Хм..
Разбудих се най-накрая. Толкова ми е нетипично да го казвам така в семестърно време, ама тря'а седна да уча днес.
Още ми е притеснено. Всички симптоми са налице, а не ста'а. Уф!
И ми едно такова сдухано/крещеливо/изнервено/пасивно агресивно. Не, не ми тря'а. И не, не ми звъни. Сефте! Странно е, че не т'ва ми е проблема. Да е, мно'о ясно, че го мисля. Ама не както обикновено.
И не спирам да ям, деееба. Кат' фуражомелка съм. :D
Едит: ИСКАМ ТИТИ НА ГРЕБНАААА!
anonymous708973
05-16-2014, 10:36
Дали съм щастлива?
Колко да съм щастлива.
Толкова, че ме е срам!
Вдъхновението си проправи път, но този път си е онова, моето, чистото! Отървах се от едно ужасно чувство, че непрекъснато трябва да оправдавам нечии очаквания. Заради това усещане се бях захванала с неща, които нито са ми приятни, нито полезни. Отново виждам чисто мечтите си, отново мога да изразя себе си и се чувствам толкова добре! ♥
Пълно слънце си, ей! Толкова радваш!
Върви се учението... надявам се на някоя приятна изненада днес, пфу. И една хубава тренировка довечера, после сериал, още малко учене и в леглото.
Стаята ми изглежда почти идеално, спя достатъчно, кожата ми е чиста, не се чувствам (константно) тъпа, не ям като прасе и спирам да свързвам храната с щастие, повечко се движа и спортувам, организацията и концентрацията ми се повишават... Ех, ще стане човек от мен, бе! :D
Даноданоданодано и на него нещата да му се получат, докато не му видя писмото, че е приет, няма да мирясам. Не че ще мирясам и след това, де, ама поне е някакво начало!
TheDevilInMe
05-16-2014, 12:32
Ox, спинка ми сеее :( ама няма...
Поне ще идем на разходка мдам и ще си купя ягодки, много ми се ядат, ужасно много! :cool:
Кат' фуражомелка съм. :D
Така се чувствам. :cool:
*дълбооооока въздишка*
ох
bebeemalko
05-16-2014, 14:39
Заболя ме главата, спи ми се, а след малко трябва да ставам за да се оправям за предбална, че после и на дискотека... утре съм на танци, а след това и на работа. Не си завиждам. Дано поне да си прекарам добре. :)
Хубаво ми е, видях се с него, излязох си с дружки , унини. Хубаво ми е.
DisappointedDreamer
05-16-2014, 16:38
Дълга разходка с любимото момче, разговори, слънце! Любовлюбовлюбов!! Ям любимите си неща, и след малко се оправям за дискотека с момичетата. Сутринта научих бизнеса, другата седмица с кеф ще взема последните два изпита.
Доволно ми е, ентусиазирано, прекрасно и най-вече влюбено и полудяващо :Д
galaxy29
05-16-2014, 17:04
падна ми веригата на колелото насред пустошта... опитах се да си я оправя, но не стана и една баба видях и помолих, ама и тя не успя ;/
прибрах се умърлушена, бутаща колелото и с черни ръце, все едно в мина бях копала
обаче се оказа, че не съм успяла, не защото съм нескопосана, а защото било счупено нещо по-сериозно, което обтяга веригата :д
Dagichka
05-16-2014, 17:29
не обичам да си гледам белезите.. още кръв стои, но.. не мога да кажа, че ми е добре, на моменти беше яко днес, всичките коментари и усмивки ме държат, но вече ми е толкова втръснало, та чак ми се повръща от държанието на майка ми, че..
имам нужда отново просто да легна в тревата, да забравя всичко и всички, време и пространство и просто да дишам..
Чувството, че още минаваш за дете е прекрасно <3
Даааа, гледах "Годзила" с детски билет и още ми е яко.
SonataArctica
05-16-2014, 18:17
Половин мечта по-малко. 8-) Имах на разположение за час и малко '57 Les Paul Goldtop. Няма такава китара просто!
Имам страшни болки в рамото. В понеделник ще трябва да мина да го прегледат.
Физически и психически съм изморен. Ще релаксирам за някой друг час и ще си лягам да спя.
Чувствам се:
Авввввввввввввв...;3 ^^
Днес го изкарах малко, ей така, колкото да мине. И все пак, поне тренирах добре (надявам се). Прибрах се, натъпках се, сега имам чувството, че ще се пръсна, но продължавам да ям черешиииии.
Той е някакъв пълен игнор и го кара сърдито май. Колко да ме дразни напоследък? А като се замисля как му се радвах преди... Жалко.
И айде да ми идва вече, де. Баш за лагера ще ми дойде, 'баси...
girlwithblueeyes
05-16-2014, 20:20
Добре мина срещата и се справих. Доволна съм от себе си и от постигнатото
Силно се надявам в САЩ да се представя така добре другата седмица.Пия си чая и лягам че утре пак ще е дълаг ден.
leadyflame
05-16-2014, 21:10
Дано се оправят нещата и всичко върви нагоре с повече приятни емоции. Сякаш имам желанието да градя, дано не съм само аз.
Утре поне малко разнообразие в работното място ще има, добре ще ми дойде.
SpiritInBlack
05-17-2014, 07:55
Не е истина колко съм непродуктивен , когато съм спал само няколко часа. Мамка му , отказвам да си легна отново
Бахти закуската. С'а как ще се търкалям по задължения... Прави ми се нещо, не ми се бездейства като вчера. Ей с'а!
притежавам невероятната способност да си намирам сполучливи причини, за да се скарам с някой и най-интересното е, че блъфирайки, винаги изкарвам на показ неща, които наистина вече са идеални за разтърсващ скандал.
и все пак усмивката не може да слезе от лицето ми. а не беше нарочно онова...другото :Д. тря'а да си дигна самочувствието, мамка му. без да искам се откроих. хохохо
shmatarok
05-17-2014, 10:35
Не се наспах хич, ама не ми пука - така е, който чете книги до сутринта.
Трети (ТРЕТИ!!!) пореден ден имаме слънце, смятам да излизам навън. Пак с оня хубостник, надявам се да не се ядосам прекалено много. :D
Ама е ветровито, дявол го взел. Не можа ли да се задържи като вчера - бяха направо летни температурите. Превъртях си и едната игра снощи, остава и DLC-то да изиграя и ще приключа след 5 месеца. 8-) И нямам търпение да идва другата седмица да ми казват ще става ли мойта или няма.
TheDevilInMe
05-17-2014, 10:36
Много хубаво си прекарахме в Асеновград, заредих се с приятна енергия и емоции и такива хубави неща накупих на бебо, страшно съм доволна, щастлива съм и ми е хубаво, това е важното. :)
Colouring
05-17-2014, 11:20
По-късно ще уча, но в момента се чудя какво нездравословно да си сготвя. Гладна съм и трябва бързо да се сетя нещо.
Иначе отметнах поне 1 от проблемите, за които се притеснявах. Надявам се поне в този аспект всичко да е наред. Дано и майка успее да направи онова нещо, за да може да съм малко по-спокойна.
Освен всичко и той ми липсва м н о г о. Ама то това си е перманентно, така че няма нужда даже да го споменавам.
SummerRain
05-17-2014, 11:39
Остригах се съвсем късо, ляляля. Пия си бирата и сядам да уча сериозно, обещавам!
anonymous708973
05-17-2014, 12:29
притежавам невероятната способност да си намирам сполучливи причини, за да се скарам с някой и най-интересното е, че блъфирайки, винаги изкарвам на показ неща, които наистина вече са идеални за разтърсващ скандал.
и все пак усмивката не може да слезе от лицето ми. а не беше нарочно онова...другото :Д. тря'а да си дигна самочувствието, мамка му. без да искам се откроих. хохохо
В много интересна насока се движиш!
Ох... добре, стягам се, позанимавам се още 5-6 часа със статистика, прибирам се, правя се красива и излизаме с нея по женски на коктейл.
Колко му е? :д
Niakoitam
05-17-2014, 13:17
Имам си цял свободен ден за пред компютъра днес,а трудно успявам да се възползвам.Грррр.
Ама така е като се опитваш да се възползваш от тези екстри наречени компютър и интернет докато се опитваш да използваш само едното си око.Вчера превръзка, а днес пък "мъгла и мрежи". Толкова не съм "плакал" сигурно за последните месеци,че дори и повече.Важното е че в битката най-големият и най-малкият ечемик дето ми бяха на дясното око вече паднаха 2 от 3 са готови.За всеки случай бяха и вътрешен и външен. Остава само малко лечение и контролни прегледи.А скоро най-вероятно и средният,който не е кой знае колко голям на лявото ми око,който си е и външен ще даде фира.Като цяло не беше толкова страшно колкото си го представях.По гадното беше след това вчерашният ден и малко днешният.Че даже и лекарката беше някаква такава печена и понеже имаше само някаква пренебрежителна болка отвреме навреме през цялото време си говорехме с нея и сестрата.:)
SHPAIdURmeN
05-17-2014, 13:32
Май ще ги топнем в евтина биричка за една вечер :D
Усмихвам се безпричинно хаха..;3 Найс..;3
Макар че като се замисля има причина..Хмм..
anonymous708973
05-17-2014, 13:51
Имам си цял свободен ден за пред компютъра днес,а трудно успявам да се възползвам.Грррр.
Ама така е като се опитваш да се възползваш от тези екстри наречени компютър и интернет докато се опитваш да използваш само едното си око.Вчера превръзка, а днес пък "мъгла и мрежи". Толкова не съм "плакал" сигурно за последните месеци,че дори и повече.Важното е че в битката най-големият и най-малкият ечемик дето ми бяха на дясното око вече паднаха 2 от 3 са готови.За всеки случай бяха и вътрешен и външен. Остава само малко лечение и контролни прегледи.А скоро най-вероятно и средният,който не е кой знае колко голям на лявото ми око,който си е и външен ще даде фира.Като цяло не беше толкова страшно колкото си го представях.По гадното беше след това вчерашният ден и малко днешният.Че даже и лекарката беше някаква такава печена и понеже имаше само някаква пренебрежителна болка отвреме навреме през цялото време си говорехме с нея и сестрата.:)
Eто, виждаш ли? Не умря :д
Ама внимавай де, сигурно не е хубаво да стоиш пред екрана толкова...
Имах прекрасен неочакван среднощен разговор и все още ми е усмихнато. Този път си знаех, че съм права.
Опитвам се да запиша една песен от 2 часа и просто не се получава, защото гласът ми днес се заврял някъде и не иска да излезе.
Явно денят ще премине в домашна пица, прясто изцеден сок и корейска драма.
Niakoitam
05-17-2014, 14:26
Eто, виждаш ли? Не умря :д
Ама внимавай де, сигурно не е хубаво да стоиш пред екрана толкова...
Ами като ми е непознато...Макар,че след това вчера по едно време не ми беше много на кеф като започнаха да ми се събират течащи сълзи примесени с йод и пуснала вече упойка върху раните от който долната е вътрешна,а горната образувана от според думите на лекарката доста добре отгледан халацион,разбирай от бая едрите за техните стндарти под превръзката.Виж например съм сигурен,че подрязват ли ми мускулите на окото с местна упойка ще си "умра" там от страх, а може би евентуално и от болка.Например както и сама знаеш сливиците много не се усеща,че упойката ги лови.Лекарката нищо не ми е казала за нестоене пред компютъра..Но пък не знам как е в другите клиники,но аз бях във VISION, а там ти пълнят окото с голямо количество упойващи капки за да не усещаш толкова болка от същинската упойка,която е инжекция в самият халацион и след това вече се подхожда до манипулациите изразяващи се в рязане,почистване и вадене на капсулата.Само дето най-вероятно от тия "води" дето ми се изсипваха и продължават да ми се изливат в окото вече ми тече постоянно вода и от носа :)
Продължавам зърнената диета. Добре че днеска леко домакинствах, че да не съм хептен кат' пръдня в бутилка.
Излиза ми се. Мокро и студено е обаче. Обзалагам се, че на гребната не вали в момента! Обаче Титито ми е настинало от снощи, няма да го доразболявам. Ама ми се ходи. ПЪК!
Ама очевидно ще си седя у нас. И ще гледам стрилътъъъъ! :D
Едит: ядосАх се! Тия хора мнооооого си вярват. Ако с'а се чувствам длъжна заради историята ни, то много скоро ще престана. Телефонът работи и в двете посоки. Ня'а няк'ъв сопол да ме разиграва! Да си ебът гъза, никой ня'а търся повече.
Едно такова продуктивно. Радвам си се! Пренареждам. Пълна съм с идеи, но дано всичко се получи както трябва накрая. И по-бързи, че времето си напредна.
girlwithblueeyes
05-17-2014, 18:16
И днес много добре мина само с украинският малко беше кофти но все пак там съм на начално ниво. И вечерята хубаво мина и успях да проведа пълноценен разговор с хората.Остават ми още 2 дена тук и после САЩ а там ще е кофти .Ама поне ще говорим на английски ако не друго .
В много интересна насока се движиш!
хах, мирси. надявам се да не е няква ирония, щото кофти, а и не разбирам кво имаш предвид ;д
иначе се чувствам...бааах ли му мамата :neutral:
понякога си мисля, че дори баба ми има по-интересно и динамично ежедневие от моето, но сама си го правя, а и не се оплаквам.
чувствам се улегнала...и дърта. къде изчезна палавото и жизнерадостно момиче?! цял ден съъъън, учене, малко странична литература. ах, странична литература...трябва да я спра за малко. обещавам си да не се разсейвам повече до матурите. всичко друго ми е приятно и за предпочитане пред тва да седна/легна и да почета. днес както си седях, се загледах в една точка без да мисля за абсолютно нищо. нямам си и на представа колко време съм била в това състояние докато церберът не ме откъсна. почувствах се като пациент с тризомия на 21-та хромозома :Д. на това му се вика да изключиш.
а и ебаааа-сииии! как уцели момента. снощи тъкмо си лягам след .. абе след.. :Д в 2h и в 02:05 тела ми подсвирна със смс 'спиш ли?'. не отговорих. типично за мен :/
anonymous708973
05-17-2014, 19:00
Не е ирония! :)
Гледам, че чат-пат ти се живее, флиртува, вдигане на егото, няма лошо, де. Стига да няма наранени в процеса :)
Следобеден чай с приятна компания, хареса ми. Дано само не си извади някакви погрешни изводи, още не мога да преценя дали има такъв риск. Сега излизаме с нея по женски, след като й се накарах, барем й е влязло нещо в главата.
Уж спокойничко, ама не пречи да сме с безбожно къси рокли, хаха :д
Дали на 20 години все още ще имам здрави нерви?? Много ми е интересно вече.
Според една приятелка до 20 ще съм влязла в клиника :Д и докато не ѝ вярвах, сега вече мога да ѝ повярвам напълно. Даже може и да не издържа до 20.
Още малко ще ги изтрая аз, още малко! И както винаги никой не ми вярва, защото нали в началото все гледам с добро да оправям нещата и все излизам лошата и накрая като извадя "тежката артилерия" поне ще има за какво да ме обвиняват, че съм лоша. Никой не оценя хубавите неща, които правиш за него, но когато направиш едно лошо нещо то винаги ти бива изкарвано през всяка една възможна дупка!
Потресена съм, потресена! Смятах, че повече няма да се занимавам с него, а той се появи с изцепка и половина..До преди няколко месеца не бих повярвала, че е способен на това, но вече не съм сигурна какво да очаквам..
Моят човек легна да спи..Вероятно би анализирал ситуацията доста по-добре, отколкото аз, ако беше тук..Нищо де, утре..
Ужасна седмица ме очаква. Матури, бал, глупости всякакви...
Няма да е зле обаче да започвам да подготвям документите за чужбина, защото не остана време.
Много ми се иска юли (най-късно) да замина. Хич не ми се стои тук повече. Ама хич.
lisi4ety
05-17-2014, 22:33
meh някво meh ми е.. meh
и ми се спи
и преядох
и ми липсва
и ми е мързеливо
meh
IWannaBeSedated
05-17-2014, 22:45
Уморих се, вече втори месец не мога да намеря тема, която да е угодна на двамата ми преподаватели. Дано през следващите 6 почивни дена измисля нещо, че иначе лошо.
Доволна съм, че всичко вече е наред. Мога да почна да пия отново. Ебавам се! Ама ако нямам нужда от обезболяващи довечера, определено мога да си подпийна, че от другата седмица ста'ам целомъдрена трезвеница и то по лекарско предписание и ня'а как да го избегна.
Криво ми е. Омръзна ми да съм отговорна, да съм голяма, порасла, разумна и прочее. Каквото и да направя за мен винаги има "браво", последвано от "но можеш още това, това, това, това и хиляда още неща". И не, не искам да вършея безрасъдно, не искам мъже, 'дето да си ги спомням само като понеделник и четвъртък. Омръзна ми да съм домакинята, която някой друг не успява да е, да съм буфер в постоянните им простотии, омръзна ми да идва и кат' диспечер да ми разпределя времето във всяка простотия, която му е дошла на акъла. А от другата страна... к'вото и лайно да се изсере всичко е ОК, 'щото по принцип всичко лошо и тъпо се очаква от него, та дори и да достигне някоя нечувана висота на простотията и нередностите и прочее, ня'а проблем. Искам да спрат да ме тварят с тяхните простотии и да ме карат да им решавам проблемите. Искам да си страдам с моите. Или изобщо да не се затормозявам с нищо. Искам просто да съм им дете. Което никога не се е случвало.
Мога да почна да пия отново.
ей тей
SummerRain
05-18-2014, 08:33
Тоолкова ми е мързеливо, че чак ме боли, но няма да е лошо да се стягам и да си завлека д-то на гребната за тренировка. И има въпроси, които трябва да реша възможно най-скоро, но аз отлагам и отлагам, и се чувствам като дете, което днес не са изпитали в час по математика... Имам отчайваща нужда от нови приятелства.
Colouring
05-18-2014, 09:17
Ужасна седмица ме очаква. Матури, бал, глупости всякакви...
Да.
Иначе днеска си е ден като ден. Спокойно ми е, но досега времето ми мина в глупости. След малко се захващам с по-съществени неща, а вечерта сигурно ще излезна. Чакам когато се наспи той да ми се обади, за да чуя как му е минала вечерта.
I want you
05-18-2014, 09:24
Чувствам се възбуден и щастлив.
Животът е прекрасен. :)
TheDevilInMe
05-18-2014, 10:08
Болна съм и това ме скапва :(
Иначе си уча, да се надяваме, че ще успея да си взема всички изпити. :3
SHPAIdURmeN
05-18-2014, 10:57
Peasants
Много ми се спи, ама имам/искам да уча за матурите...
Абе, честно казано, искам само да се гушна и да заспя. Може и някой да ми чете. Ох.
DarkTemplar
05-18-2014, 11:32
мусайбе и мусагушка, нимусаучи.
shmatarok
05-18-2014, 13:53
Оф, толкова ми писна от нея, че повече не може.
Можеше да ме уведоми по-рано, че няма да ходим. Сума ти планове си развалих. По-добре да бях излязла с него, отколкото да се занимавам с простотиите ѝ. За пореден път ми доказа, че няма никакъв смисъл да се занимавам с нея - исках да сме приятелки, ама явно няма да я бъде. Освен да нареждаме оня идиот, за друго явно не можем да си говорим. И да ми реве за пари и колко бедна била горката.
Изобщо няма да ми липсва даже! Ако можех, още сега бих я изритала от вкъщи, толкова ми е втръснало вече. Какво ли не направих за нея - вкъщи ѝ разреших да живее, пари съм ѝ давала, съвети съм ѝ давала, винаги като ѝ е трябвало нещо съм била там, в отговор дори един разговор като хората не мога да получа. :) Толкова ми е болно.
И той ще работи цяла седмица. С какъв акъл е взел толкова извънредни, 50 часа нощен труд, ще се съсипе. На 30 часа ми се оплаква как едва се изправя, какво остава 50. Ама тя любовта какво ли не прави... Пфу, ако някой ден изнудвам гаджето си да ходи да се трепе така, за да може аз да си връткам задника наляво и надясно и да рева как нищо не мога да направя, някой по-добре да ме застреля.
Единственото, на което се надявам е тя поне да дойде, както обеща. Ако и това не стане... не знам.
//сори за лиричните излияния, очевидно няма на кого и къде другаде да се оплача
anonymous708973
05-18-2014, 14:01
А защо не й ги кажеш на нея тия неща?
Ние с най-близката ми приятелка тук най-редовно си казваме истините в очите. Предпочитам така отколкото всичко е цветя и рози, ама аз да си премълчавам някакви неща, които са ме издразнили в нейното отношение.
shmatarok
05-18-2014, 14:42
О, казах ѝ ги преди месец, имаше обещания и извинения, ама файда никаква. Освен че ми рева цяла седмица колко зле се чувствала и колко гузна била, бляблябля.
То и аз не знам защо продължавам да се разочаровам като я знам що за стока е. Иначе със съквартиранта ми сме така, всичко си казваме или поне аз му казвам кое ме дразни и кое трябва да се променя и двамата сме ок с това, ама явно не работи с всички тоя метод.
Позитично ми е, някак.
Направих палачинки за закуса, картофени кюфтенца за вечеря, пребоядисах една от вратите ни, защото ми омръзна да й гледам грозния цвят, дочетох си две книжки, прекарах два часа в Кауфланд, купувайки предимно еклери и торти и даже ми остана време да се поровя в замуна, в търсене на нещо приятно за гледане в неделя вечер.
Хубаво е. Всичко днес е хубаво. Даже времето.
XTREMEFREERIDE
05-18-2014, 17:10
перфЕ!
Dagichka
05-18-2014, 17:40
не знам и аз как съм, нещо пак съм намръщена и ми е едно такова шашаво на душата.
привързвам се бързо, знам, че нямам право да му държа сметка, ама все пак.. за мен не е просто е така помеждудругото да се виждаме, мамка му :с не че съм лудо влюбена, ама щом се научих да си слагам тела под възглавницата за да мога по всяко време, когато се будя, да проверя дали ми е писал..
DisappointedDreamer
05-18-2014, 17:44
^Това вреди много.
Мен ми е тъжно - всички са станали с гъза нагоре днес... А на мен ми се говори, чувства, живее и преживява!
Мех..
слааадка водчица ще се лее в гърлото ми тази вечер. и хич ми не дреме, че церберът е тук и ще ме чака докато се прибера. ами да си чака до сутринта :Д. а като споменах...на сутринта ще съм в училище :/. предполагам ще има много криви погледи, а може да има и скандал, но отново не ми дреме. еееми не мога да си си насилвам душицата. не са ми по вкуса тези неща. ако някой пич се възползва от мен тази вечер - няма да му се разсърдя. ебавам се. а може би не. не, ебавам се.
Ох, хубаво ми е! Карах колата на татко! От кога не бях шофирала, така де, ако моето се нарича шофиране. :D
А това държание е толкова... мило. Но... Оф, anyway, не ми се мисли сега. ;d
И съм тоооолкова разсеяна напоследък, не знам какво ми става. Забравих една квитанция, пропуснах си срок два пъти, мотах се две седмици с извиняване на отсъствията и си забравих школата... Ок, това не е изобщо добре... Не съм такава по принцип.
Лагер-школаааааа! Още малко!! :cool:
SHPAIdURmeN
05-18-2014, 19:42
Трудно ми е. :( waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaa
woooOOohoooooooo :D
TheDevilInMe
05-18-2014, 20:07
не че съм лудо влюбена, ама щом се научих да си слагам тела под възглавницата за да мога по всяко време, когато се будя, да проверя дали ми е писал..
НЕ че нещо, ама ми се струваш лудо влюбена и малко вманиачена. :cool:
Пък аз съм супир, но ако не си легна утре определено няма да съм супир, а ми предстои учене и много задължения...
чувал съм че не е хубаво жисиема да ти е близо до главата
особено докато спиш
той ми писа, но не съм чак толкова развълнувана колкото преди
причината е била много по-лоша отколкото си мислех, явно не съм в центъра на света, бил е в болница :( миличкият
адски ми е криво в момента, но не искам да го натоварвам, а няма с кого да споделя
мразя мразя мразя
и обещавам пред себе си, че ако имам истински приятели някой ден-никога няма да ги поставям пред гаджето си или да ги пренебрегвам точно когато имат най-голяма нужда
никога
никога
ще се наям с кукита и ще си легна
щото иначе ще почна да рева, а това не е добре
не че съм лудо влюбена, ама щом се научих да си слагам тела под възглавницата за да мога по всяко време, когато се будя, да проверя дали ми е писал..
Оу, аз имах един такъв период и ми беше толкова щастливичко да се събудя сутрин в 7 от вибрацията на телефона, да пиша "приятен ден" и някакви други глупости в рамките на половин час и да си легна отново.
И сега пак ми е толкова щастливо. Утре ще доизям биохимията, а във вторник като рожденничка ще му видя сметката на изпита! Мисля, че не искам тази учебна година да свърши.
paradosou
05-18-2014, 21:22
http://dnes.dir.bg/news/mladezhi-vrah-botev-16713169?nt=4
нямам коментар за коментарите
Объркана..Не съм сигурна дали стана това, което си мисля преди малко..Надявам се да не е..
А как ми се спиииииииииии..
В български сайт нищо не може да ме учуди вече. Не съм се сблъсквала с по-озлобено общество.
sometimes_
05-19-2014, 06:45
Ужасно изморена се чувствам... Пътуването беше приятно, но и изморително. Хотела беше супер, разходката - също. Доволна съм. Ама сега пак се връщам в реалността - изпити, глупости... Офф, писна ми вече.
XTREMEFREERIDE
05-19-2014, 07:49
нямам търпение да имам домейн за блога вече. много ми се занимава с такива щуротии.
радвам се, че най-после се чувствам на място (отново), няколко месеца ми бяха предостатъчно.
сега остава да own-на изпитите, да започнат да ми плащат за едни проекти и да включим summer mode-a.
cool ми е. :3
Не е хубаво да си с краткосрочна памет и да си правиш грешни заключения, но така да е.
Иначе ок съм.
Dagichka
05-19-2014, 08:59
и всичко рухна, бааам.
афектирана съм още от разговора ни, но по дяволите на 28 е и още ми вика "мии не знам, аз нямам сериозно планове.." е къв трябва да си? аз тука дето съм 10 години по-малка съм по-сериозна и ориентирана от него.. хора всякакви, за пореден път си вкарах надеждите и несигурните помисли за любов в грешната душа, йей.
а имам матури след ден, йей.
и всичко рухна, бааам.
афектирана съм още от разговора ни, но по дяволите на 28 е и още ми вика "мии не знам, аз нямам сериозно планове.." е къв трябва да си? аз тука дето съм 10 години по-малка съм по-сериозна и ориентирана от него.. хора всякакви, за пореден път си вкарах надеждите и несигурните помисли за любов в грешната душа, йей.
а имам матури след ден, йей.
Хах, горе главата!
Баси, колко съм изморена не е истина. Пък след половин час трябва да съм готова. Хич не ми се ходи, ама айде, държи ме това, че само два дена ще учим.
Тъпо.
Сякаш живея сама. Поне да беше истина, да си цапах сама, да знам че трябва да си го почистя. Ми така се чувствам сякаш живея с бебе и трябва да му чистя постоянно.
А толкова ме боли всичко, явно съм спала накриво. ''Спала'' за цели 5 часа преди да реши някой да ме събуди в 9 , защото е имал сливи в устата да се обади и да предупреди да извадя ключа.
Един ден почивка и ще го пропилея в чистене и недоспиване.
Изключително съпричастни хора. <3
умирамммм.....
SummerRain
05-19-2014, 11:34
Второто ми име е Круела Девил. Претенциите им искрено ме забавляват.
sometimes_
05-19-2014, 12:54
Аааа, много се изнервих! Такова отчаяние ме налегна, че няма накъде повече... Как може, бе? Как може? Понякога ми се струва, че съм ужасно тъпа! Полудяваааам!
bebeemalko
05-19-2014, 15:18
Чувствам се като труп... само мърдам по цял ден, и едвам гледам от умора...
Мразя да спя през деня...
Не мога като нормалните хора да дремна за половин-един час някъде. Не, аз заспя ли, спя поне 4 часа, а после се чувствам адекватна като мокър парцал...
shmatarok
05-19-2014, 16:52
Йеееееееееей, предложиха ми мястото!
Доволна съм, но много ни се объркаха нещата с нея. Имам нужда да прекарам малко време с нея, толкова много ми липсва. Дано да се съгласи да дойде тази седмица. Хич не ми е весело и щастливо като си представя, че иначе няма да я видя до края на лятото... На три часа път живеем една от друга, а все нещо става и не можем да се видим.
Niakoitam
05-19-2014, 17:16
Върти ми се в главата тия дни да сръчквам випуска ми за ежегодната ни сбирка за около 14ти Юни.На датата, на която беше и миналата година сбирката ни.
Обаче все имам чувството,че може и да се понахендря,защото така както се подреждат обстоятелствата нищо чудно да се получи така че се окаже,че именно около тази дата трябва да ми махат ечемика на другото око.И...нито да мога да танцувам като хората,нито да мога да пия алкохол,нито пък да ям салати дето фигурира в тях нещо направено от мляко,но ако се подредят така нещата мисля да се пазаря с лекарката за някакво отлагане,което може и да не е малко ако не може да и се налучка първата смяна в Петък.
Иначе пък засега скоро спирам антибиотика,което значи че ще мога да си ям мляко и млечни продукти на воля.От днес имам положителен отговор за възтановяването.Окото ми продължава да "сере" някакви гнюсове та чак ако ме види в даден неподходящ момент човек и не ме познава,а не съм се забелязал може да си каже,че миенето на очите за нищо го нямам и не ми е от най-приоритетните неща..Още и пълноценната зрителна острота и бистрост не ми са се възвърнала,но с това темпо на промяна се надявам до още един в краен случай два дни само двата модела капки по много пъти на ден,които трябва да си ги капя около 2 седмици и леките подутинки да ми напомнят за случая :)
pandabear
05-19-2014, 18:14
Доста добри снимки се получиха днес! Фотографът беше голям пич. Доволна съм, много! Запазих ресторант, ходих до университета и общо взето свърших доста полезна работа. Последните дни не ми остава време за тренировка и се чувствам едно такова непълноценно... След бала пак се връщам в режим.
Чета си, релаксирам, после пак чета и така. Не ми е толкова притеснено честно казано. Не намирам смисъл да се напрягам. Сигурна съм в себе си, ще се справя.
Започвам да изпитвам липсата му все повече и повече. Не е добре, че толкова рано взех да се разнежвам, деа...Мразя скапаните му командировки. Искам лятото да идва, да си вземе отпуска и цялото му време да бъде МОЕ ;3 Искам с него, до него, зад него, пред него, в него. Искам. Искам.. Искам...
не знам дали е възможно да се чувствам по-уморена в момента. просто.......бааааси,
и снощи беше нещо повече от добре. май никога не съм се чувствала толкова желана, хаха 8)
цял ден задачи, разправии, насам-натам. дори не съм спала ) :
и нежеланият изпит е уреден. ааама не искам да ходя! направо лягам. утре..., утре ще бъде ден за размисъл, пхахаха. изоообщо не се притеснявам. коол.
SHPAIdURmeN
05-19-2014, 20:58
Are you fucking serious ?! DAMN, one point for grifindor :D
SHPAIdURmeN
05-20-2014, 01:42
Мале пръскам се от напрежение :D
sometimes_
05-20-2014, 06:59
Спах 9 часа и въпреки това отново ми се спи ужасно много! Толкова изморена се чувствам... Май вече е наложително да започна отново да спортувам, защото нямам никакъв тонус, никакво желание за движение. Искам само да си лежа и да гледам филми. Даже не ми се контактува с хора. Блякс!
fUcKsMiLe
05-20-2014, 07:01
Добре ли се чувствам - НЕ - ПРЕКРАСНО! Това не е ли егати късмета?!
Аз, Орлин Павлов и Поли Генова на кафе, и то в моя град, където жива душа няма. :lol:
Това не е истина, сериозно. Някой да ме ощипе, че да повярвам.
Вчера концерта беше прекрасен, жалко че продължи толкова малко. :(
Много е мило, че ме е чакал..^^ Ако бях изчакала още само 4 минути снощи, щяхме да се засечем..:(
Хаха сетих се как си губи мисълта като ми обяснява разни работи..Шлядко..;3
"Надявам се да си щастлива"-е, щастлива съм..^^ Макар че не съм сигурна доколко го иска..
Чувствам се удивителноооо! Пръскам позитивизъм наляво-надясно. Направо е заразително!
Barrborka
05-20-2014, 09:14
Ох... Нервно ми е. Утре ми е матурата по БЕЛ - ще се побъркам от напрежение, при все, че едва ли ще е толкова трудна... Ама пък кой знае... Свива ме корема и се тъпча с черен шоколад, уж помагал на мозъка, а и нали шоколадът успокоява... Страх ме е. Дано се справя!
AnarchyBoy
05-20-2014, 11:15
На работа съм, айляче е.. Ежедневието ми е изключително разнообразно, което е странно.. Явно надраствам себе си..
Тя ме побърква, адски сладка е.. Меки устни, мням.. Странна е, чудесно.. Ще бъдем странни заедно.. Май? Или не? Нз, но и няма да го мисля, каквото стане, все ще е айляче..
На морето ми е екстра, малко съня не ми достига, ма то не става.. аз наглея.. Тренировки, работа, социален живот, грабя, грабя, грабя... С пълни шепи.. Искам да легна да почина вкъщи, харесва ми да се излежавам и да мързелувам, но на вратата се чука, отварям, а то живота, дърпа ме, няма да лежиш! :D
Е как да стоя вътре, на вън е харабия, ларж.. Само таз странната ми къса нервите, но това е толкова яко и зарибяващо..
Пие ми се вино! Стиска ми се.. Мирише ми на море и на свобода, пък и колегите и фирмата са пълен айляк! ;3
Пък тя и мила, могла да е, изненадвам се.. :D
Обичам музика, пък! Разнообразие му е майката, а и скоро ще се нашаря! Танцува ми се.
Преливам. Вече винаги ще съм така.. Всичко, ще искам са имам, всичко ще вземам,ще се боря! За себе си. Разбрах, че репликата не е "всичко е наред, с теб съм", а "с тей съм дори и в най-лошото". Тя и умна бре, трудна, играта, гонитбата е забавна, чувствам се като животно.. настървен, целеустремен, самоуверен.. Ехидна усмивка тук.. Забавно ми е.
Не обичам да пътувам с автобус, поне остана още малко...странно е, всичко сякаш е наред, макар да изпадам в паника за следващия месец....но днес си го подарявам на мен...ще стане на моята, само да реша какво искам (((:
едит: абе, в София вали ли, пак да ми скапе плановете?!?
shmatarok
05-20-2014, 13:50
ОФ, днес и стаж ми предложиха. Ама твърде късно, вече се съгласих на другото място. Много интересно, на едно интервю отидох и на едно място за стаж кандидатствах и от двете получих отговори в рамките на няколко дни и то положителни.
Все още не съм подписала никакви договори и мога да откажа мястото, ако искам, ама май няма да стане. Предпочитам да си взема стажа за една година, не за 2 месеца. Все пак ще помисля, имам време до понеделник да реша.
sl1nceetoo
05-20-2014, 14:58
напрегнато....
коремът ми се е свил на топка, но иначе не ми е притеснено. нз що. мно'о е странно. главата ме боли, очите ми сълзят. наистина тр да посетя очния. дано утре се падне нещо, което съм чела днес :Д
тази вечер ще зема хап, щото иначе сиг няма да мога да заспя :/
Fisherman
05-20-2014, 15:52
коремът ми се е свил на топка, но иначе не ми е притеснено. нз що. мно'о е странно. главата ме боли, очите ми сълзят. наистина тр да посетя очния. дано утре се падне нещо, което съм чела днес :Д
тази вечер ще зема хап, щото иначе сиг няма да мога да заспя :/
lolololol zero neuron activity
lisi4ety
05-20-2014, 15:55
едит: абе, в София вали ли, пак да ми скапе плановете?!?
поприпръсква ;д
аааааадски изморена съм, едвам гледам; вече втори ден съм труп и нямам сили за нищо..
поне си пийнах малко винце и ми е едно такова спокойничко..
пс 12 клас моля да се стегнат с тия филми покрай матурите, направо се излагате ;д
lolololol zero neuron activity
нещо интересно ли казах?
Fisherman
05-20-2014, 16:03
нещо интересно ли казах?
сигурно се готвиш за тия тъпи матури 12 години и пак трепериш,когато влезнеш да учиш в университет ще ти е 10 пъти по-тежко
въобще гимназиалното образование е супер смешно
сигурно се готвиш за тия тъпи матури 12 години и пак трепериш,когато влезнеш да учиш в университет ще ти е 10 пъти по-тежко
въобще гимназиалното образование е супер смешно
знам.
пределно ми е ясно, но аз не съм притеснена. само ми е гузно и гадничко. тва е сичко
SHPAIdURmeN
05-20-2014, 16:26
Едно такова пикаещо ми е :razz:
Colouring
05-20-2014, 16:39
Ох, какво е гадно като "пришиеш" щастието си/доброто си настроение към някого. В смисъл, разнежила съм се и аз и се чувствам зависима. Ще видим кога ще се сети специално за това. Ако ще да чакам с дни, ще устискам. Искам да не съм първа този път.
И ме втриса. Може да се разболявам. То това остана само...
Ахахаххахахаххахахахахха.. СмЕх, бате, смЕх! :lol:
Изкара..:D
Ако не ми го бяха показали, нямаше да забележа въобще..:D :D :D
Мамето и тя беше потресена..:D
А той е толкова съобразителен..*сърчице* Чак ме изумява..;3
Като водопад съм! :lol: И ако ся си прецакам лагера ще е просто супер, ама какво да се прави... Пия си кротко витамин С и се надявам да има ефект. :D
Иначе ми е добре. На едни такива етапи го карам... Ся май си се върнах в началото и ми е супер така, без драми и простотии. Нооо нека да забравим за това една седмица. Отивам другаде, при други хора, ще мога да си почина малко. Позитивно ми е!
DisappointedDreamer
05-20-2014, 17:11
Последни два изпита и тоя уикенд следва... буквално релакс. Спане, секс, гушкане, храна, алкохол, приятели, музика и дискотеки. Аххххх! Искам вече да е петък!
weheartiit
05-20-2014, 17:14
ох,пак се изложих,
много ми е неудобно :D
и се надявам вече край да имат тези мои здравословни проблеми,
че ми писна,искам да съм си нормална ...
SHPAIdURmeN
05-20-2014, 17:34
FUCK IT.
Споко, успокойте се с тези матури,не са кой знае какво, вярно че на всеки му е било напрегнато,но наистина не е толкова зор.
Успех!!!
А на мен ми е хубаво.
Моткахме се с нея,забавно беше, както винаги, него го видях за супер малко,ама пак бива. Утре-повече.
Иначе съм по-спокойна и ми е добре.
SHPAIdURmeN
05-20-2014, 18:26
Официално е. Аз съм мамут !!! :D :lol: :D
Kefi me kak noviqt mi set ima zero tegleniq :D
TheDevilInMe
05-20-2014, 18:55
Уморено ми е, но ученето върви, решавам си задачите и тва е. :)
Утре трябва да стана в 5. Чувствам се ужасно само при мисълта. Лягам си и ще се опитам да заспя.
Лека, форум
Искам по-бързо да минава тази седмицааа... : (
Искам да е понеделник !!! Ще си седя с главобол в нас, ще са минали матурите и бала и ще ми е найс.
А сега... всичко тепърва предстои.
Хич не съм на кеф.
girlwithblueeyes
05-20-2014, 20:46
Като пълна глупачка се чувствам! По отвратителен човек от мен няма
Как може да съм толкова безчуствена...
HollyGolightly
05-20-2014, 22:23
Вторник е, а се събудих с нагласата, че е Четвъртък, успях да си проваля настроението и желанието за работа за целият ден. Нищо, поне "моето дете" си ме слушаше днес, даже ме посрещна с прегръдка и много радостни викове, когато пристигнах на работа, а това не се беше случвало от месеци насам 8-)
DarkTemplar
05-21-2014, 03:17
Загрижен. Дано всичко с нея е наред и да успее да се справи.
Искам на матура, не на работа.
damn :(
sometimes_
05-21-2014, 08:06
Пффф... Определено не ставам за връзка! Писна ми от драми вече. Явно е погрешно схващането ми, че трябва да давам пълна свобода на човека до себе си. Все си мислех, че това е най-добрия вариант - всеки да прави каквото пожелае, да излиза когато и с когото иска. Да, ама не. Само автоголове си вкарвам. Сега се чудя дали изобщо да го правя на въпрос, или просто да си правя пас и да си действам...както си знам.
Изобщо не ми пука за тези матури, ъхх.
Успех на хората, които утре ще са на матура! :)
браво, майна
SHPAIdURmeN
05-21-2014, 09:58
Купон след 3 мин :D
Deadlock
05-21-2014, 12:11
ъх, камък ми падна от сърцето, няма да се мре.
TheDevilInMe
05-21-2014, 13:02
Mного ми е доволно, запознах се с едни симпатични мами и заедно ще ходим на разходка :)
http://prikachi.com/images/624/7341624D.jpg
Колко ми е хубав само и голяяям вече! <33333333333
anonymous708973
05-21-2014, 13:22
Недоспала, уморена и малко глупава, но пък доволна!!
dulcinea17
05-21-2014, 13:40
Трудно е за описване - щастлива, уморена, търсеща :)))
shmatarok
05-21-2014, 13:45
Малко ми е гузно, отказах офертата, дано да съм написала имейла достатъчно мило и любезно, за да не ме хейтват. Ама какво да направя, защо трябва да се мотаят така, кога си пратих апликацията, колко време им отне, аз даже забравих къде съм кандидатствала. :/
В понеделник почвам на другото място и нямам търпение! Дано да не разочаровам никого и най-вече себе си.
И силно се надявам да остана доволна от избора си.
Colouring
05-21-2014, 15:11
Много уморена се чувствам. Ей сега лягам и си пускам филмче, пък може и да поспя 1 час. Довечера имам покана, на която май няма да мога да устоя, така че ще е супер. Ще гледам да не закъснявам де, искам да си се прибера по нормално време.
ForzaFelipe
05-21-2014, 15:14
Така няма да си намеря работа за лятото...Продължавам да се туткам и накрая ще трябва да бачкам в стария хотел, ако вообще ме вземат там..
Още ме боли и гърба, ама то така става като си правя нелепи тренировки сам....
shewolf666
05-21-2014, 16:54
болна съм и ми е супер скучно..
Най-после се реших да се боядисам..^^ Макар че не хвана много добре..:( Може би трябваше да поседя малко повече..Нищо де, доволна съм..;3
Наработих се, полигавих се, чакам си рожденичката да дойде да се видим преди партито.
Доста тъпанарска история. На майка ми на възрастта с първокурснички да се занимава-нещо не му е като хората очеизвадно.
Аз тази нощ ще се забавлявам, защото съм си самодостатъчна. Очевидно за пореден път, както от месец насам, той е по-важен.
Не знам как може да те поканят на рожден ден и да откажеш индиректно , защото си се била разбрала с ''мъжа''. Ебати причината, честно. Да бяха женени-ок, ама чак толкова.
Ама всеки си има глава на раменете. Както и аз. И скоро като някой дойде да ми реве на рамото ще му тегля една дълга, щото ми е през гъза вече.
ъх, камък ми падна от сърцето, няма да се мре.
всички ще умрем
всички ще умрем
Нашият приятел няма! Той е безсмъртен!
По темата: Отново се чувствам аввввввввввввв..;3
SHPAIdURmeN
05-21-2014, 20:47
Държа нож в ръката ми, като си го подхвърлям и пиша коментари. Суперско ми е + страхотна атмосфера създадена от всичко, което оценявам в положителният му аспект :D
Искам да гушкам и да ме гушкат. Много искам :(
IWannaBeSedated
05-21-2014, 21:00
Дейба...намери кой да зарибява, чак ми е тъпо, че нямам интерес.
SonataArctica
05-21-2014, 21:01
Супер весело ми е.
Чудесен рожден ден беше! Най-накрая се добрах до вкъщи. Утре е ден за пълен релакс.
ForzaFelipe
05-21-2014, 23:09
Пия си вечерния чай като пенсионер и си лягам. Пак нещо ме е завзело чувството за самота, ама съм си свикнал..и утре ще ставам рано, че съм на състезание...парти голямо ще е просто..
Dagichka
05-22-2014, 06:01
вчера ми беше щастливо, всичко мина, добре се справих, ама всъщност.. кво значение има?
толкова ми е тъпо на душата, самотно едно такова, предадено и унижено, явно тва беше всичко..
а утре тоя английски дано не го оплескам, сядам да уча и спирам да мисля за оня, пък се усещам как ако на бала се напия ще му звъня посреднощ..
pandabear
05-22-2014, 07:48
пък се усещам как ако на бала се напия ще му звъня посреднощ..
не прави тая грешка, ве ;д
звънни ми на мене ;3
пп: май ще си правя второ кафе, още не мога да се събудя...чудя се защо се напичам толкова много за тая матура, след като на предварителния в университета имам 6 и единственото, което се изисква от мен е да изкарам нормална оценка, колкото да не си прецакам дипломата :Д пък и постоянно мисля за далеч по-приятни неща, и не мога да се съсредоточа да уча. излиза ми се, искам вече да го видя, с него времето минава по-бързо и приятно...ако не намери начин да ми дойде на бала ще остана доста разочарована :/
Пак спя прекалено много..Никак ползотворно не се чувствам..Имам да уча по какво ли не..Пропилях вчерашния ден, трябва да се постарая да не се случи същото и с днешния..Ако не друго, поне трябва да се захвана сериозно с курса..Все още съм на week 0..:mad:
Може би би било добра идея да прегледам и задачите по математика, за които се сетих снощи..Ако на следващите 2 контролни имам 6, вероятно ще ми остави 6 за годината..Надявам се де..
Кой му пука, че имам матури като е много по - добре да ми крещят и да ме карат да го играя Наталия Симеонова.
Niakoitam
05-22-2014, 12:24
Леко се отчайвам от "ентусиазма" на випуска тази година.Направих събитие,еднолично сложих дата,час и заведение,но...някаква пасивност витае.За 2 дни и половина 4ма са обявили,че ще присъстват,един се колебае и един Отказал.Другите...пълен пас.Сигурно още около 30 човека са го видяли на двете места и всеки си трае.Нито недоволства,че нещо не му харесва,нито пък слага една отметка.Но пък се надявам,че това е защото въпросната дата е още далеч и явно хората чакат да видят дали ще могат.Да не се отмятат от думата си и да стане както преди време един прави една организация за една иниациатива и от около 60 обявили,че ще присъстват си беше само той отишъл.Ако е така и просто още изчакват няма лошо.
Иначе пък днес сънувах егати шантавият сън.Режех главите на някакви дракони във въздуха с меч,който им пробиваше трудно кожата.Хвърчаха глави,кръв и тела.Освен да хвана да набедя антибиотика дето пих за окото, на който пише в упътването, че като доста рядък страничен ефект е сънуването на странни сънища.Но пък го спрях вчера сутринта.Шантава работа :D
Иначе изпитвам някакво усещане на голямо желание да хвана и да я прегърна силно и да не я пусна известно време.Е, и това може да стане някога...евентуално...ако пък е писано... Все пак преди около 2-3 седмици на път за Практикер минахме на има няма и на една пресечка по права линия от тях. Друг въпрос е че тогава вършихме работа до 00:00. Всъщност радвам се за нея.Радвам се ако наистина е щастлива,радвам се че е харесвана и желана,радвам се също и че и се отдават възможности и че се възползва от тях. И така... :)
DisappointedDreamer
05-22-2014, 12:32
15/15
йееес бе!
завършиииих!
shmatarok
05-22-2014, 14:28
15/15
йееес бе!
завършиииих!
Честито, Маги, ти си герой!
Игнорирайте следващите жалки редове, благодаря.
Ммм да, повече не можах да се изложа пред него - щом вече и в такъв плач ме е виждал, сигурно се е стресирал до живот.
Нямам търпение да дойде понеделник, да започна работа, оная да се разкара от къщата ми, за другите две явно няма нужда нито да се тревожа, нито да се надявам, изглежда всички са решили да ме зарежат напълно.
Не знам какво друго бих могла да направя - и на четирите обясних, че имам нужда от тях, от подкрепа, че не мога така, и от четири различни страни получих хикс в различни форми. То да се бяха наговаряли нямаше да се получи толкова синхронно. 8-) За първи път помолих за рамо и никой не се осмели да ми даде своето, въпреки че до този момент винаги са можели да разчитат на мен.
Мъчно ми е, много. Имам си него за още месец, после и той ще ме остави. :)
Мисля да сменя обстановката кардинално. След 3 месеца обаче.
anonymous708973
05-22-2014, 14:46
15/15
йееес бе!
завършиииих!
ЙЕС БЕ! Честито!!
Статистиката върви добре, сега захващам по английски, че утре имам изпит. Естествено, не съм и на 1/10 толкова притеснена колкото съм за неговия. Да го взима като хората вече, че да са черно на бяло нещата.
Чудя се дали мога да даря половин литър кръв по обяд и вечерта да съм на бокс, хм. Ако пак ме отсвирят, ще се караме.
Имам очаквания от тренировката утре, дано ми се получат нещата.
IWannaBeSedated
05-22-2014, 14:49
Чудя се какво ли тъпо оправдание ще получа този път...
Как ми се иска точно сега, на момента, да изляза и да отида право в парка. Да си вземем нещо за пиене с дружката, да седнем в тревата или на някой пейка, да чоплим семки и да си говорим за някакви ненужни нещица. Ей така, цяла вечер.
А аз какво?! Правя стотна матура за днес. Ще преживея ужаса да направя още 2-3 и стига за днес. Утре, слава Богу, ще направя само една матура и край. Край. Край. Край. КРАЙ!
Благодаря за подкрепата и разбирането,не съм го очаквала...
Уморено и сдухано ми е. Ще гледам филми изяждайки емоциите си. Отново.
Не съм бягала от тоооооолкова отдавна..Много добре се чувствам в момента..
В такива моменти ми се иска да не съм вкъщи..Седях 2 часа на моето място, не бях ходила доста време там, надявах се като се прибера нещата да са поутихнали..Естествено не бяха..Взех си за оправдание бягането, но пък съм доволна, че направих точно това..Чудя се вече от кой да поискам помощ за това..И дали да не направя въпросния запис..Хмм..
SHPAIdURmeN
05-22-2014, 18:26
15/15
Доста изпити, леснички ли бяха ? :D
DisappointedDreamer
05-22-2014, 18:29
^Без коментар. :Д
Благодаря виии!
Аз съм безумно, безумно, безумноо много щастлива!
Майничката
05-22-2014, 18:30
Глезена още ме боли,но се надявам,че ще се оправи за мачът през уикенда.Иначе честно казано,определено нямам настроение.Всички около мен са в приповдигнато настроение - било заради това,че завършват или пък че идва лятото.Аз определено се чувствам самотен и хич не ми е весело.Отделно и сесията наближава...
махмурлук. за първи път през моя кратък животец имам махмурлук. шибано ми е цял ден.
още съм в шок. шок е силно казано, но не намирам по-подходяща дума. защо ми се случват такива неща, мамка му?! стремя се да ги отбягвам и се дистанцирам и изолирам прекомерно. един път да се отпусна и се .. изолирам както винаги и неприятностите ме връхлитат. да, повече нема да се правя на мн важна и няма да пуша на другия край, далеч от всички на самотен паркинг. имах късмет, ндааа. а и не предизвиквам или по-скоро не съм предизвикателна. и тук се стремя да съм максимално невидима. защо, ве, защо?! мамка му, мамка му, мам-ка-му!
лягам и изобщо няма да преговарям. днес беше празен ден. утре каквото сабя покаже.
Не знам и аз как се чувствам.
Да, осрах пейзажа тотално, прецаках нещата, но просто емоциите ми идват в повече понякога.
Оттук нататък спирам да коментирам каквото и да е по този въпрос.
Жалко е само че не осъзнава какво прави и накрая за пореден път аз излизам най-кривата.
Странни последни 2 дена...искам да се местя, не е нормално толкова и тези хора да виждам случайно...по-странното е, че ми е мило, и щастливо, дори и малко любовно, пък нищо не ми върви натам...
SHPAIdURmeN
05-22-2014, 19:15
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1.0-9/181836_10150891306459674_1690291982_n.jpg На жена ти правим синки по коленцата :D https://www.youtube.com/watch?v=y4nSn-OjPGw
Fisherman
05-22-2014, 19:44
не прави тая грешка, ве ;д
звънни ми на мене ;3
пп: май ще си правя второ кафе, още не мога да се събудя...чудя се защо се напичам толкова много за тая матура, след като на предварителния в университета имам 6 и единственото, което се изисква от мен е да изкарам нормална оценка, колкото да не си прецакам дипломата :Д пък и постоянно мисля за далеч по-приятни неща, и не мога да се съсредоточа да уча. излиза ми се, искам вече да го видя, с него времето минава по-бързо и приятно...ако не намери начин да ми дойде на бала ще остана доста разочарована :/
като имаш отличен по биология от даскалото,защо ходиш на матура?
pandabear
05-22-2014, 19:49
'щото мога да си гу позволя, мойче
А, добрутро.
Късмет на всички зрелостници днес!
Всичките ми притеснения от вчера се изпариха със светкавична бързина, сигурно защото още не съм си изпила кафето и нямам на идея какво се случва. 8-)
Денят е хубав, матурата дано е лесна, че имам работа днес, нямам за кога 4 часа да се мотая в една стая. xD
AnarchyBoy
05-23-2014, 05:16
E Много е мила, аз станах да тренирам и я оставих да спи, тя се сетила къде съм и дойде да си открадне една целувка преди работа, къпя се и отивам при нея :D Добре, че сме в една фирма и няма проблеми като единия закъснее :D
Само шефката е забранила да се плодим! :D Като разбра за нас, ни подари
Дюрекс :lol:
Много плодовита фирма е, всяка година имало беб.. 8-) *чук-чук* тая година, няма да съм аз :D
Бе мазало е :D доста интересни дни бяха.. И голям късмет, точно тя да бачка до мен.. Оф ае къпя се и на работа... :(
SHPAIdURmeN
05-23-2014, 05:22
КАК СТАВАТЕ ТОЛКОВА РАНО :D
AnarchyBoy
05-23-2014, 06:09
Мен не ме питай, от продавач консултант, станах, управител на 3 магазина в слънчев бряг и един в несебър... Ставам в 7:30 за тренировка, а от 9 съм на работа и се прибирам в 12-1... :D сутрин зареждам магазините, вечер ми се отчита оборот,поне парите са добри :D а през деня си бачкам на моя магазин..
15/15
йееес бе!
завършиииих!
Честито.
На мен ми е сънено. Нещо много рано се излюпих тая сутрин и мисля да се връщам след малко пак към леглото.
sometimes_
05-23-2014, 06:30
E Много е мила, аз станах да тренирам и я оставих да спи, тя се сетила къде съм и дойде да си открадне една целувка преди работа, къпя се и отивам при нея :D Добре, че сме в една фирма и няма проблеми като единия закъснее :D
Само шефката е забранила да се плодим! :D Като разбра за нас, ни подари
Дюрекс :lol:
Много плодовита фирма е, всяка година имало беб.. 8-) *чук-чук* тая година, няма да съм аз :D
Бе мазало е :D доста интересни дни бяха.. И голям късмет, точно тя да бачка до мен.. Оф ае къпя се и на работа... :(
Ти не ходеше ли с Lilanda?
sometimes_
05-23-2014, 06:35
Иначе...със синки по коленцата съм и аз. :D Доста забавна вечер беше. И ми е едно миличко такова. Ебаси, преди година даже не предполагах, че мога да изпитвам такива емоции. От еманципиран работохолик и ревностен защитник на личното си пространство, се превърнах в някаква чувствителна душица, пристрастена към гушкането. Ама ми е хубаво. Хубаво ми е невинаги да си лягам сама, хубаво ми е да се чувствам...така. И се радвам, че пак ще пътувам. Този път поне ще е почивка! Мнооого почивка, сън, хапване, разходки и т.н. Планирах и две екскурзийки за лятото. Доволна съм! Ще сме много и ще се вихрим! :D Хубав петък!
Ненаспана. Ходих да бера рози, ама пък беше забавно. Издрах си кунките,но и тва не е проблем. После ще се разходя с мама. Супер.
AnarchyBoy
05-23-2014, 07:59
Ходех.
anonymous708973
05-23-2014, 08:17
Да, очевидно са скъсали и затова решава да доказва мъжественост пред цял форум, надявайки се тя да види коментара и да й стане тъпо. Какво по-логично стечение на обстоятелствата?
Добре де, вярно всичко трябва да се прави близко до перфектно и с класа, ама изгарянето с ютия можеше да не попада в тая категория. Може ли да съм такъв заплес? Дано довечера не удряме стабилно по чувалите, че и без друго боли с превръзката.
Имам изпит след 3 часа, хич не съм се трогнала обаче. :Д Виж, за неговия изпит съм на нокти, нямам търпение да каже как е минало и да видим резултата след 10 дни. Крайно време е вече нещата да се изяснят.
Оф, оф, оф.
Иначе ми е доволно и ентусиазирано.
sometimes_
05-23-2014, 08:31
Ходех.
Ъхъ... Щото съвсем наскоро четох някаква тема за толкова колко щастливо влюбени сте, та...се зачудих. Кофти.
Иначе...със синки по коленцата съм и аз.
слут майка
слут майка
живей ба! :D
Оф, едно ми е сънливо няк'во. Салатката стана чудничка, даже се чудя дали да не завторя. Единственият проблем е, че много ме мързи да ида до кухнята. Иска ми се няк'ва гребничка довечера, дано не е зает и да ми компаньонства. Иначе днеска съм пушка, всичко по график се изпълнява. Само да може да ми дойде малко ищах за домакинска работа и цена няма да имам. Само 'дето не ми се учи, ама ще го преживея някак. Иска ми се в събота да си облека трътката в нещо курвенско и да се порадвам на малко внимание. Ама толкова. Само толкова. Асексуалност за всички от сърце! 8-)
AnarchyBoy
05-23-2014, 08:56
Ине, не прави драма, първо тя почна да пише, второ аз не го правя заради нея.. Не се меси там където не ти е работа, не прави цирк не е нужно, аз няма да кажа лошо за нея, макар да мога.. Разбрах, че съм на 25 изненадах се, проспал съм, цели 6 години от живота си... Жалко.
Както и да е, все тая е, не ме занимавай и не се бъркай, особено при условие, че не си права.. квото и да е, си е между мен и нея и теб не те бърка. И да ме хейтнеш, няа да го видя така, че е си хаби клавиатурата. Една раздяла биг дийл.
Станалото.. Станало.. Доста се промених, последните 2 месеца. Финализира се с раздялата и се радвам, че се надраснах.
Ае приятен ден на всички, че имам работа..
AnarchyBoy
05-23-2014, 08:56
Ине, не прави драма, първо тя почна да пише, второ аз не го правя заради нея.. Не се меси там където не ти е работа, не прави цирк не е нужно, аз няма да кажа лошо за нея, макар да мога.. Разбрах, че съм на 25 изненадах се, проспал съм, цели 6 години от живота си... Жалко.
Както и да е, все тая е, не ме занимавай и не се бъркай, особено при условие, че не си права.. квото и да е, си е между мен и нея и теб не те бърка. И да ме хейтнеш, няа да го видя така, че е си хаби клавиатурата. Една раздяла биг дийл.
Станалото.. Станало.. Доста се промених, последните 2 месеца. Финализира се с раздялата и се радвам, че се надраснах.
Ае приятен ден на всички, че имам работа..
Една раздяла биг дийл.
или на балгарски.. 'не си я обичам вече'
Нидей много зна.
Обожавам да чета/слушам дълги обяснения за т'ва как на някой не му пука. :D
за тва и ще живееш по-дълго и никой няма да си те обича
само за едно не си прав
че ще живея дълго
ЖИВЕЙ ВЕ
ЖИВЕЙ
РАЗПЕРИ КРИЛА И ОТЛЕТИ
ЖИВОТЪТ Е ПРЕД ТЕБ
ЖИВЕЙ ГО
anonymous708973
05-23-2014, 09:06
102, :lol:
Някой е на нещо май-май?
аз няма да кажа лошо за нея, макар да мога.. Р
Хич.
А периодът, в който форума не го бъркаше за вашите отношения, отдавна мина. Вие го направихте така, ние си коментираме.
Уотевър.
високоинтелектуален хумор не разбираш ;д
само аз ли се подигравам а не коментирам
AnarchyBoy
05-23-2014, 09:11
Не се обяснявам, че не ми пука, а че Инаа постъпва като лапе и се заяжда на халос, щото колкото и да си изкриви душата, Лина почна първа, аз не пишех от уважение.. Ма кво като сме се разделили, да не пиша повече у форума ли!? Лол мъч логика на 12 годишно...
И да число позна. Ае стига сте раздухвали... Квото и да е си е между нас
sometimes_
05-23-2014, 09:18
Тцъ... Жалко. Искаше ми се да разбера историята на раздялата. Как така от толкова влюбени, се оказахте разделени. Ма к`вото е, де...
sometimes_
05-23-2014, 09:20
слут майка
Кат комплимент го приемам... :D
AnarchyBoy
05-23-2014, 09:21
:D
той не е муж за една жена
тва е истината
има толкова много въобразаеми момичета на този свят
защо да се ограничаваме до реалните
Кат комплимент го приемам... :D
по тва което чета не само комплименти приемаш
сещингз
sometimes_
05-23-2014, 10:21
Еми то си е човещинка...
аз няма да кажа лошо за нея, макар да мога..
От теб съм останала с добри впечатления, но това изказване е страшно грозно. (не ви се меся в работите, защото не ми пука, просто ми направи впечатление какви ги дрънкаш ;д)
По темата: чувствам се доооооооооооообре.
Много добре.
Матурите минаха.
Сега го чакам да се събуди (о.О) и излизаме да харчим пари. :D Утре ми е бала и ми е много развълнувано. Без кавалер ще съм, за което вече съжалявам, но както и да е. Важното е, че вкъщи ще има много ядене. xD
TheNormalGuy
05-23-2014, 11:02
Свърши се! От днес официално почва лятото за нас! ;д
Много си готин,като пишеш пред бившата си приятелка,че си имаш нова,а до преди няколко седмици си й се обяснявал в любов.Ама трябва да си във филма щото иначе нема да си вървежен пред хорицата,а това че главата ти е кино бургаски вечери е друга тема.Дръжте се на положение пичове излагате се.
Чувствам се стар,вече не познавам абитуриенти,добре че имам племенник абитуриент..липсват ми баловете от 16 годишен всяка година по 3 бала,сега 1 и то семеен.Много тъжно,искам да съм в гимназията.. Нямам и приятелка и ако може за 2 седмици 10 момичета да ми дадат слабото ще е идеално.Дори съседката ми каза,че вече не вървя.Ама поне си уча и нямам търпение да свърши сесията гадна и да си замина в Гърция на една почивчица готинка и после Solara ии отново млад ! :D
SummerRain
05-23-2014, 11:26
Времето покрай матурите, бала, кандидатстването беше време на едно безгранично щастие и розова мъгла...Сега се чувствам просто уморена...от тях, от него, от ежедневието.
bebeemalko
05-23-2014, 11:31
Начииии минаха тъпите матури... пфу. Замалко да изтърва срока за записване за кандидатстудентските в софийския... днес видях, че срока е до днес и след малко отивам да пускам документите... няма как да стане... ужас.
Ох, матурите минаха, а сега останаха кандидатстудентските и шофьорския курс и след 2 месеца ще си отдъхна... :)
girlwithblueeyes
05-23-2014, 12:34
Мина добре и пътуването в Киев и това във Вашингтон.Доволна съм и си почивам защото другата седмица ще съм в Москва и за там трябва да се подготвям.Радвам си че съм си у дома вече !! Почивам си хубаво и сядам да уча за Понеделник че и изпити ме чакат.
Инке, нямаше нужда да казваш нищо, но ти благодаря все пак..*виртуална гушка*
По темата: Дамн, май се разболявам..Нищо де, утре съм на бал, вероятно извън семейния, ще се наложи да отида и до Бургас..Според зависи..Имам си толкова хубав абитюрент..:smt007:
Хаха Митко снощи как се изненада като разбра..:D :D :D Харесва ми и че се сближих с други съфорумници покрай целия филм и най-вече, че той се усмели да ми каже..Чувствам се прекрасно всъщност..^^
лол тука яко се заформя
ше проверявам докат съм в автобусчето
shmatarok
05-23-2014, 12:52
^ :lol:
Тооооооооолкова ми е писнало от всичко и всички, от филми и истерии, че май минавам на фаза "Не ме ебе".
Казах на всички каквото имам да казвам, някои се чувстват гузно, на други хич не им дреме явно, трети се опитват да се оправдават, четвърти бързат да обещават неща, които няма да изпълнят, ама какво от това? Аз съм пас!
Решила съм да се изнасям по магазините след малко, ше харча пари и ще се чувствам добре.
И подарък съм си намислила по случай започването на работа, ама ще си го поръчам в понеделник, като стане официално.
Честно казано, ще ми се и аз да бях по матури тая сутрин и утре на бал, ама нЕма. 8-)
Dagichka
05-23-2014, 12:58
все още се измувам колко бързо могат да се променят човешките взаимоотношения.. някво.. наивна съм си явно хаха :д
мина се и това, не съм доволна, не се подготвих хубаво, не че имах и достатъчно време, но няма да се оправдавам де. квото такова.
мисля си дали утре да се видя с него.. ама без целувки и прегръдки, просто е така излизане на по бира, липсва ми.. чувствам се зле, нещо ме боли отзад гърба, дали е от хапчетата за цикъла, дали съм настинала/нещо бъбреците ми се обаждат нямам идея,ама.. да се разкара, щото няма да я бъде такава :cool: вярвам, че като се храня без мърша вече толкова време съм по-здрава откогато и да е било и тва ще помогне :3
Толкова драми в тоя форум,че турски сериал трябва да се направи по него. Ама от една страна...може би е по-добре,че се случи така ...
Имам си нова чанта, разходих се е мамата ми, утре ще се видя с приятели и с някои от преподавателите ми - доволно.
anonymous708973
05-23-2014, 13:11
има толкова много въобразаеми момичета на този свят
защо да се ограничаваме до реалните
Ох, не мога! 8-)
Ама не съм доволна, бе! Само английски беше, пък отново не съм доволна. Някога в тоя университет ще изляза ли от изпит с усещането "Йес бе, заковах го, по-добре нямаше как да е"? Явно не. ГРРРРР.
Продължавам със статистика, портокалов фреш и слънчево временце!
lisi4ety
05-23-2014, 14:18
топя се, мразя го тъпото слънце!
но пък ми е щастливо и слънчево в душата и гледам да не се напрягам с мисълта за тежките 2 дена, които ме чакат ;д
DarkTemplar
05-23-2014, 14:41
Сеирът е нещо хубаво, дори когато е виртуален.
ше попатовам млако ас
Wednesday666
05-23-2014, 14:45
Цирк в големи дози.
Боооолна съм. За милионен път, писна ми просто.
И супервайзерството е голям шит. Не знам защо толкова исках да съм, като всъщност имаш страшно много отговорности и не получаваш нищо в замяна. Карай, поне ще се постарая да съм добра в това.
абитюрент
моля?
Мързи ме да отида да си купя чесънче от магазина,а тря'а. Мързи ме и да позвъня да си поискам кола. А трябва да му звънна и на него, ако искам да излизам. Дали да не се напра'а на тежкарка и да изляза сама?
Ей това е да се загледат по теб и почти да катастрофират. :D
Тези дни са си само за мен. Събирам сили за мъчителния месец, който се задава.
ше проверявам докат съм в автобусчето
лай фай братко
абитюрент..:smt007:
двойка
разходих се е мамата ми
дим4оу
Ей това е да се загледат по теб и почти да катастрофират.
красива си
дим4оу
и FO
заеби,глад ме гони, тези дни съм като бисквитеното чудовище...ама относно всичко :D
pandabear
05-23-2014, 16:06
АХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХ АХАХАХХААХ
ох, #нимоа, ве, мойчета :D:D:D:D:D
сутринта, когато се събудих, ми беше толкова напрегнато, че не успях и кафето да си изпия, деа...
сега ми е толкова леко, ама не 'щото се изаках
и прекрасно,
и щастливо,
и влюбено, може би?
- нем, по-скоро сексуално-романтично :Д
хванала ме е музата: ще сготвя нещо вкусно и ще търся някаква компания за по бира-две-три
двойка
Тройка даже! :D :D :D
Мирчо, искаш ли да станеш част от нашата тройка? (angel)
Fisherman
05-23-2014, 16:31
Ходех.
owned
с няколко грама
дейба,личи ли ми... :/
Много приятни хора срещнах днес..^^ Сетих се и за някои стари проекти, които мога да осъществя..;3 Вероятно ще стане лятото де, сега само това ми липсва..Днес разбрах, че лятото ще работя и съм доста доволна..^^ Ще имам възможност да си доразвия италианския и да си упражнявам испанския и английския..Вероятно ще се наложи да използвам и руски де, но с него все ще се оправя..3 години не са отишли на вятъра я..Ох толкова щастлива не съм била отдавна..^^ Малко се скарах с мамето по-рано, но поне всичко е наред..Трябва да се науча да не избухвам толкова лесно или поне като избухна, да обмислям какво говоря/пиша/правя..Потвърдих и тезата си, в която бях почти на 100% сигурна..Много продуктивен ден..Сега ще порешавам малко задачки..;33
много не харесвам мързеливото чувство след сън. и пак не моа се наспя, баси. ш' счупа то3 телефон!
добре ми е иначе. никво притеснение и за двете матури. тва не съм аз. не мога да повярвам, че всичко лека-полека свършва. вече не съм ученичка, дейба.
вземам си хубава вана и след тва се отдавам на моите хора, щото утре ще съм с лицемери :/
мега хипарски се чувствувам. некво ми се излиза НАВЪН сред ПРИРОДАТА
anonymous708973
05-23-2014, 20:48
Доволно ми е, чувствам се жива! Флиртува ми се, носи ми се къса пола и високи токчета! Трябва да се уреди тези дни, за момента ще си стоя в леглото със зелена глинена маска по лицето, превързана ръка и упражнение по статистика. Интернетът е пълна гавра, та серията не мога да си изгледам даже. И въпреки това ми е хубаво! Уча се да се наслаждавам на всички периоди и да балансирам.
Доживях и на мен спортът да ми действа добре, хахаха. Пък и да не е от него, има ли значение. ХУБАВО МИ Е!
JagAlskarDig
05-23-2014, 21:15
Изморителен ден в работата. Тези от Варна не знам как успяха да докарат матурите в 22:45, докато Русе и Бургас минаха към 20:00, а са почти еднакви километри. И магистрала имат... :D 24 дни до сесията, *вълнуващ* месец ще да е. Дано не става по-топло, температурите са перфектни.
Тъпо. Не можеш да живееш в миналото и да очакваш нещо (хубаво) да се случи в настоящето. И дори не говоря за себе си. Изведнъж ми просветна, че съм забравила за тоя човек, изобщо не ми пука за него, гледам напред, искам някого другиго. Но проблемът е, че не съм сигурна, че той иска мен. И т'ва ме побърква, щото, нали, за кво се навивам, ако нищо няма да излезе. А не искам да се навивам, ама такава ми е натурата, баси.
Ох, искам просто всичко да е наред с матури/кандидатстване, да си намеря работа и толкова. 5-те кила и момчето ще ги оставя на съдбата.
Днес бях принуден да кръстосвам София неколкократно и да карам в най-големите задръствания точно когато всички се изнасят нанякъде. В комбинация с изненадващата жега налегнала града в последните 2 дни направо се прибрах като от тридневен маратон през планините.
дейба,личи ли ми... :/
спокойно, в косата си ги качила
мега хипарски се чувствувам. некво ми се излиза НАВЪН сред ПРИРОДАТА
Маугли моде
StringTheoryPracticist
05-23-2014, 21:50
О, виждам че са писани найс неща за мен зад гърба ми <3 *топли чувства*.
Аз ли? Неутрално, никак. Досега медитирах.
спокойно, в косата си ги качила
Ох,йес!
lisi4ety
05-23-2014, 22:23
Много е хубаво да си щастлив и влюбен ;3 единственият минус е, че времето с него минава прекалено бързо и в един момент осъзнаваш, че седите на пейката не половин, а два часа и си си изпуснал всеки възможен градски транспорт за вкъщи ;д
Утре ще е интересен ден, 3 бала, ходене до старото училище, подготовка на секцията (ъгх), но в неделя ще са мъките ;(;(
ForzaFelipe
05-23-2014, 23:19
Под нас има 10 машини и 25 работника и полагат асфалт цял ден и сега в 2 часа продължават...Като ги гледам до къде са стигнали, ще я слушам тая лудница до 7 сутринта...
Каквото и да ми е се надявам да мине от кремчето.
А ноктите да ми заздравеят от новите витаминчета.
Наработих се, продължавам с превода, че иначе тия пари ще ги видя през крив макарон. Знам че ги имам и искам да ги пазя за море, ама като няма с кого да отида за какво са ми ?!?!?!
Прави ми се секс, а ще е чак другата седмица. Писна ми с това разстояние, но като няма друг така е. А и не мога да се прибирам по-често заради едното удоволствие.
Мрън! Искам някой по-наблизо! Искам него по-наблизо. Damn...
fUcKsMiLe
05-24-2014, 04:44
Егати късмета, честно.
Първо не си харесвам матурата.
Сега ме жегна толкова лоша новина.
Няма да може да дойде на бала, дори и операция е трябвало.
Как пък точно преди бала.. ДЕН?!
Какъв е тоя късмет, че и мен няма да ме има 4 дни да му помагам.
Няма никой покрай него иначе, как ще се оправя не знам.
Супер ми е гадно, а щеше да се облече в костюм, заради мен.
От повече от 10 години не съм го виждала с костюм, това щеше да е яко, ама..
След 1 седмица ще се знае повече.
И парите заминават, само за магнитен резонанс колко пари отидоха.
Ох, само да се оправи, че ми е много жално, че сега аз ще се забавлявам, а той сам, вкъщи.
Че и не мога да и кажа, че ще вземе да се вкара тая жена в болница пак.
ААААААААААААААааааааааааа аааааааааааааа!!!!!
Ще се побъркам.
Плаче ми се.
Ама няма.
Ще съм силна и да...
После като се върна от бала, немския ще почака с малко.
АРГХ! Защо все на мен. Аз като казвам на всички, че съм карък!!!
Вярвайте ми, бе хора! Вярвайте!! :(
fUcKsMiLe, горе главата. Не знам за кого говориш, но щом е бил готов костюм да облече, но е възпрепятстван по такъв отвратителен начин, според мен ще се чувства по-добре, знаейки, че ти си прекарваш добре. Едва ли ще му е много кеф да си мисли как непрекъснато се притесняваш и се чувстваш зле, защото не си до него.
По темата: Днес е балът... И ме мързи да се приготвя. 8-)
От един час си играя с ноктите, тооолкова бавно става. Но пък се получават страхотно. Като свърша с маникюра, трябва да си приготвя дрехите за следобед, да си взема един дъъъълъг душ и да заминавам на фризьор и гримьор. Грр. После и гости ще посрещаме... Чудо. Айде да минава и тоя ден вече, че всички се побъркаха от нерви покрай мен.
Няма още 9:30, а баба вече звъня 5 пъти да ме пита защо няма да съм с моя човек на бала, а ще водя "някакъв си друг там", както тя каза. Новините в това семейство се разпространяват по-бързо от чума... Ох. ;D
Dagichka
05-24-2014, 06:42
екстра, по ирония на съдбата се разболях точно днес преди бала. цяла безсънна нощ, опити за повръщане, болки в гърлото, кошмари, температура, треперене и виене на свят, яко си беше пхах и в тоя момент пак си мислех за него ебати, дори му писах едни глупости, интересно ми е как ще реагира като ги види :д как ще се държа утре, как ще викам и танцувам, като сега едвам се държа на краката си? да си пикам на късмета
Ахх дори не знам защо ми беше толкова тъжно цяла вечер..Някаква носталгия ме обзе..Не бях плакала от доста време за това..Ако това може да се нарече плач де..Спала съм точно 2 часа..Точно 2! Пак като не е като последните ми няколко спанета по над 12 часа..Всъщност добре се чувствам вече..Май беше време да премина и през това..Рано или късно щеше да дойде този момент, знам се каква съм все пак. Пише ми се..Доста ми се пише. Нямам време сега за това де..Ще го изчакам да стане, а през това време ще изгледам още един епизод..Може даже да си пусна пети и шести сезон да се теглят. А в 12 съм на бал..Ако се наложи и до Бургас да ходя, ще се самоубия, честно. И за нея ми е много мъчно..Дано поне деня ѝ да мине добре, другото се надявам да се нареди..
girlwithblueeyes
05-24-2014, 06:55
Всичко ми е толкова сиво без него .
fUcKsMiLe
05-24-2014, 07:02
fUcKsMiLe, горе главата. Не знам за кого говориш, но щом е бил готов костюм да облече, но е възпрепятстван по такъв отвратителен начин, според мен ще се чувства по-добре, знаейки, че ти си прекарваш добре. Едва ли ще му е много кеф да си мисли как непрекъснато се притесняваш и се чувстваш зле, защото не си до него.
Мерси за подкрепата. Стана ми много мило и си много права.
Вече съм малко по-добре, снощи беше големия рев. :Д
Иначе за баща ми става на въпрос. : ))
Моята баба пък ми вдигна кръвното, дето моето е супер ниско, в момента е супер високо, точно заради нея. Един ден не може да се спре и най-хубавата ми вечер от както приятеля ми го няма, ще бъде превърната в кошмар докато съм тук, затова при татко с гримове, преси, маши, рокли.. и другите да се оправят без мен у нас. Дреме ми за гости, баба ми да се оправя, на мен не ми е до хора в момента. -.-
Ще помоля брат ми да ми занесе едни ниски обувки, за да мога да вървя, като се прибирам.
Едва стигнах до даскало, пред нас двете улици, които водят към него са разбити, със сума камъни.. Абе, ужас!
За сметка на всичко гадно, очаквам една прекрасна вечер, със съученици, които не харесвам особено, но поне знаят как да се забавляваме, като сме заедно.
Пие ми се кафе, а т'ва мършеходче още яде най-вероятно. И аз съм гладна, ама се възспирам. Тря'а си изпия голямото лошо хапче. И ме боли ръката. Мрън! Имам кафе, а ня'а сметана, деееба.
SummerRain
05-24-2014, 08:32
Пия си кафето и чакам да се обади. Нямам очаквания, но пък ми се иска да ме изненада положително :D .
pandabear
05-24-2014, 08:33
днес ще ходя при баба и дядо да ме черпят ;3 усещам как утре балната рокля няма да ми стане, ако прекаля с на баба вкусотиите, хахахааха. утре е Денят. не се вълнувам толкова заради бала, колкото заради това, че ще го видя и...афффф. развълнувано ми е (((((((((((((:
летя.
anonymous708973
05-24-2014, 09:13
а баба вече звъня 5 пъти да ме пита защо няма да съм с моя човек на бала, а ще водя "някакъв си друг там", както тя каза. Новините в това семейство се разпространяват по-бързо от чума... Ох. ;D
Ми че права е жената :D
Ох, пак закъснях за библиотека. Нищо, де. Времето поне най-накрая се върна към нормалните немски температури, какви бяха тия нелепи 20-25 градуса през май 8-) Малко да повали, малко статистика, пък за тая вечер дано се измисли нещо :д
Няк'во земетресение ме люлееше досега, както си лежах в леглото имах чувството, че съм на кораб. Та мина, жив съм. Чувствам се добре, че съм жив. Даже така предапокалиптично мисля днес да се напия, пък и съм на бал. Сега излизам със звяра и едни лостчета
TheDevilInMe
05-24-2014, 09:49
Уплашено ми е още, имаше толкова силно земетресение, милото ми бебче чак се разплака...
Dagichka
05-24-2014, 10:30
deja vu май му се вика на тва, тамън след безсънната нощ да си заспя сладко и сладко и бааам, да се събудя от земетресение точно както преди 2 години и 2 дни близо.. и сега аз ще си треперя като мини-земетресение поне още седмица хах :д толкова много ми се насъбра тия дни, че изнемогвам физически и душевно, направо не знам.....
Земетресение не усетих, за разлика от родителите ми,може би защото бях в градския транспорт :D, но се видях с учителите и приятели си. Радвам се ,че и тя и той са добре и не е било опасно при тях.Първоначално си изкарах ангелите като не можах да се свържа, ама всичко е 6.
Сега ще си почина и ще се залавям с учене.
Не съм сигурна дали откакто съм отворила очи има дори 5 минутен интервал, в който да не съм ядяла нещо. :D Чувствам се кат' торба с олово. Ня'ам търпение да стане време за една гребничка, майна. Ако имам повече късмет, може да думна 1 биричка, нали съм трезвеница за 2 седмици. 8-)
Мно'о ми е заспало.
Бате, майната му на всичко, заклевам се.
Вдигам ръце.
paradosou
05-24-2014, 13:45
Бате, майната му на всичко, заклевам се.
Вдигам ръце.
същото.
.
.
.
.
.
Мно'о съм яка! И с'а като се донакипря... И причесчица, и гримче може малко. И ще пея на въздушни микрофони. Няууууу!