PDA

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20

galaxy29
08-03-2014, 14:17
Трябва да се науча да не си правя планове и да нямам очаквания. Абе никога не ми влиза това в глупавата кратуна!
познато :д

HollyGolightly
08-03-2014, 14:53
Неделя е и днес вече ТРЯБВА да си намеря поне една рокля, която ми харесва. Имам чувството, че съм единствената, която може да обикаля в продължение на 2 месеца, от магазин на магазин и да не може да си хареса рокла. Този месец съм поканена на 4 сватби и си нямам идея какво ще обличам. Някой ден ако дойде и моят ред сигурно ще ми трябва година, за да си избера рокля :?

girlwithblueeyes
08-03-2014, 15:40
Рaзочaровaнa съм от себе си.От 50 общо ,точно 2 грешни.Излaгaция голямa

NambyPamby
08-03-2014, 15:47
Чудесно. Наспах се стабилно, оздравявам, отпочинах и сега ще излизам да пия кафенце. Радвам се, че утре пътувам и че ще започна на чисто. Най-хубавото нещо, което можеше да ми се случи. :)

Glamour92
08-03-2014, 16:09
Голяма е урва ,ама си го обичам. xDD
Забавно е човек да прекарва време с него.Просто е ... освежаващо някакво.
Сладко-горчиво едно.Такова е,докато оставяш думите му да прехвърчат покрай ушите ти,без да отпиваш от тях,без да ги вдишваш.Да го гледаш през мъгла от смях.
Без носталгии.
Не знам как съм превръщала във филм нещо толкова весело просто.
Времето вършило чудеса. :>

tori
08-03-2014, 17:39
Получих някаква свобода, която тепърва ще се науча да ползвам възможно най-правилно. Дано не съм го наранила и дано нещата се развият по възможно най-добрият начин. Защото го обичам и съм сигурна в това. Смятах да излизам ма сега точно никъде не ми се ходи и нищо не ми се прави. Може би трябва да се наспя, деазнам. Или по-точно излиза ми се, но с точно определени хора, които са ми далечко. И да.

Jaune
08-03-2014, 19:28
Аман!

anonymous908491
08-03-2014, 20:01
Има един израз 'магарешки инат' , чудя се магарето мъжко или женско е било, а ако мъжко и женско магаре се надпреварват по инат, ще спечели кое от тях.
От магаретата стават страшно вкусни кюфтета, значи не са толкова безполезни.

anonymous708973
08-03-2014, 21:13
Ох, хайде да се прибира и да говорим, искам да чуя за какво аджеба някой би се скарал с тоя прекрасник!
Много хубава уговорка имах днес, страхотно човече е, супер си поговорихме :)

Доволно е като цяло, дано седмицата тръгне добре!
Още малко докато се прибера, нямам търпение. Ако с прибирането не вървяха и изпити, щеше да е много добре, ама... нали.

galaxy29
08-03-2014, 21:51
http://youtu.be/7Sr6cOSiRKM

xoxi
08-03-2014, 22:33
Не мога да работя пред компютъра без да пусна я някоя песен, я да се тегли някое филмче, я да си проверя фейсбук, я да пиша в някой форум (хЪ), я нещо друго....
За два часа работа свърших 1/6 от общото. Браво на мен, за награда няма да е зле да получа един шамар от себе си.
Айде, нали и утре е ден...

mayaaa
08-03-2014, 23:27
Искам, мнооого искам при това, ама не. Няма да си провалям тренировката за глупости.

HollyGolightly
08-03-2014, 23:49
Най-обичам както си лежа най-спокойно и си гледам филм, нещо да ме полази. Не знам вече какво да правя, освен да взема аз да напръскам, препарат купих, понеже баща ми "няма време да отиде до магазина". За това и не обичам да съм тук, за всичко трябва едва ли не да се моля, за да бъде направено, а когато съм при Него, всичко бива направено, без дори да се налага да му казвам.

DarkTemplar
08-04-2014, 04:21
Джурасик парк н-ти епизод.

YSMF
08-04-2014, 04:34
Искам да се видим, може да се разочаровам, но искам :/

.... глуууууууупости. Прекарах си страхотно и той е прекрасен <3

sometimes_
08-04-2014, 06:25
Изобщо не се получи както трябва. Да, партито беше перфектно, ама...вчера всичко се прецака. Чувствам се...не мога да определя как. Ту ми е адски нервно и напрегнато, ту си казвам, че...може би е по-добре така и усещам някакво странно спокойствие. Единствено по свития стомах съдя, че...се чувствам недобре. Дали е възможно да обичаш толкова някого, че да не можеш да му простиш грешките? В смисъл...не мога да приема такъв тип отношение към някого, който твърдиш, че обичаш. Но така или иначе моите представи за обич са доста странни и размити. Не знам дали това е краят, иска ми се да не е, но знам, че различията са много и това няма да се промени. Не знам какво ще стане, но аз нямам намерение да правя нищо повече. Всичко дадох, всичко опитах. Хах...не съм и предполагала, че съм способна на тия неща, но и не съжалявам, че си позволих да чувствам и да бъда такава. Дали си е струвало - не знам. Уморена съм, спи ми се и имам нужда да не мисля. Щеше да е много хубаво ако можех да дам OFF на мислите си когато пожелая, ама...не става, ебаси.

Colouring
08-04-2014, 07:46
Днес сигурно ще е кофти ден, ама се преживява. От утре се надявам нещата да се подредят по малко по-различен начин, че дано да намажа нещо от цялата работа.

DarkTemplar
08-04-2014, 08:50
Мразя шибаните обстоятелства, които ме лишават от възможността да бъда щастлив.

Dagichka
08-04-2014, 09:14
липсва ми чувството да бъда щастлива :д карам го на автопилот от доста време, дори не мога да спя вече, какви са тия шашави сънища дето не ме оставят на мира.. имам нужда просто някой да ме гушне, ама да ме гушне и да не ме пуска поне 10 минути, докато не се отпусна и не почувствам нещо.
иначе ми е жега, коремът странно ме боли, опитвам се да не ям млечни, ама то пък нищо друго няма в нас, наще ми надуват главата каква съм луда да не ям, как можело, щяла съм да се разболея, а аз като чета тия статии ми става все по-объркано и не знам накрая мозъкът или вкусовите рецептори на езика ми ще победят.. :д

fUcKsMiLe
08-04-2014, 09:19
Щастие - какво е това? Не заслужавам и такова отношение.
Чакам с нетърпение това време, когато ще се махна и няма да се връщам никога тук.

tori
08-04-2014, 09:28
Добро утро. Днес ще се правим на социални. Ама пък няма как иначе, ние все се разминаваме във времето и не сме се виждали повече от месец. А този човек е приятна компания и времето с него е забавно. Освен това аз бях една от първите, на които се похвали, че си е взел кормуването пред ДАИ и няма как да го резна. Освен това скоро не съм излизала от квартала и би било полезно да се разходя малко.
Другата мацка пък снощи получи обещание за домашно фрапе от мен, тъй че да. :д Обичам да си говорим, защото и двете разсъждаваме по един и същи начин. Бих казала, че за периода от около година, в който се познаваме, опознах много И себе си покрай нея. Тя е прекрасна. Освен това има какво да си говорим.
Иначе ми е хубаво, даже много. Глътката свеж въздух понякога е нещо прекрасно.

galaxy29
08-04-2014, 10:08
.... глуууууууупости. Прекарах си страхотно и той е прекрасен <3
ехей, видя ли аватара ми, че да си връщам новия :д

galaxy29
08-04-2014, 10:26
имам нужда просто някой да ме гушне, ама да ме гушне и да не ме пуска поне 10 минути, докато не се отпусна и не почувствам нещо.
ету
http://25.media.tumblr.com/2916300da0dda1fe8c214b1cde52a3ec/tumblr_mznf1dS1An1rgi7odo1_400.gif

YSMF
08-04-2014, 11:01
ехей, видя ли аватара ми, че да си връщам новия :д
:3333

Прекрасно ми е.

pandabear
08-04-2014, 12:14
http://img.pandawhale.com/99160-excited-Anna-gif-Disney-Frozen-QElU.gif
http://31.media.tumblr.com/tumblr_lle9l41Ek31qj1id6o1_500.gif

nel32_21
08-04-2014, 12:35
Живота си тече.
Поздрави от Обзор (на море съм).
Някои друг из Обзор?

nexttt
08-04-2014, 12:57
Ахх,всичко си се нарежда..
море,рожден ден,море и събиранкиии
малко остана от лятото,очертава се да е доста добре прекарано
обичам си ги всички <3

Lilanda
08-04-2014, 15:50
Ахх,всичко си се нарежда..
море,рожден ден,море и събиранкиии
малко остана от лятото,очертава се да е доста добре прекарано
обичам си ги всички <3
Милено, ще те убия! Само не ми казвай, че си в Бургас!

ПТ: Иде ми да отида до Грамада и да го смачкам от бой. Не за първи път го хващам в лъжа, но това вече беше прекалено. След 10 минути разговор, че е в Симитли и ще се върне чак утре, да го видя на центъра на Слънчев бряг и най-нагло да ми каже "На всички бях казал така, шефът нямаше да ме пусне иначе". Колкото мразя да ме лъжат...15 минути ми обяснява после как искал да ме види, оставали му още 2 дни освен днес тук и това бил последният ни шанс да си изясним нещата. Пропиля си шансовете не само за това лято, а за години напред. Искал утре като дойде на работа, да говори с мен на 4-ри очи. Ще видим какво ще ми каже, но не ми се вярва да е нещо съществено. Сигурна съм, че след като разкажа на милото, ще ми каже "Казах ли ти?", но какво да направя. Поне ми върна парите, ако не друго, че като знам колко хора е завлякъл..Утре и други ден ще са кофти дни явно, но какво да се прави..

Купих си нова рокля, даже и снимки си направих с нея. Чудесничко. ;3 Извън проблемите /доколкото могат да се нарекат проблеми/ с И., всичко е просто чудесно. ;3 Днес с моето слънчице ще си вземем билети, а утре или други ден сме на представление. ;3 Нямам търпение да започне и поп-рок феста. ;3

girlwithblueeyes
08-04-2014, 17:20
Стрaхотен ден беше ,много ползотворен и продуктивен
Сегa ме чaкaт фитнес,китaйско и скaйп рaзговор с него.Отличен зaвършек нa деня ще е хубaвa книжкa и нежнa музикa.

bloodyF
08-04-2014, 18:07
Милено, ще те убия! Само не ми казвай, че си в Бургас!

ПТ: Иде ми да отида до Грамада и да го смачкам от бой. Не за първи път го хващам в лъжа, но това вече беше прекалено. След 10 минути разговор, че е в Симитли и ще се върне чак утре, да го видя на центъра на Слънчев бряг и най-нагло да ми каже "На всички бях казал така, шефът нямаше да ме пусне иначе". Колкото мразя да ме лъжат...15 минути ми обяснява после как искал да ме види, оставали му още 2 дни освен днес тук и това бил последният ни шанс да си изясним нещата. Пропиля си шансовете не само за това лято, а за години напред. Искал утре като дойде на работа, да говори с мен на 4-ри очи. Ще видим какво ще ми каже, но не ми се вярва да е нещо съществено. Сигурна съм, че след като разкажа на милото, ще ми каже "Казах ли ти?", но какво да направя. Поне ми върна парите, ако не друго, че като знам колко хора е завлякъл..Утре и други ден ще са кофти дни явно, но какво да се прави..

Купих си нова рокля, даже и снимки си направих с нея. Чудесничко. ;3 Извън проблемите /доколкото могат да се нарекат проблеми/ с И., всичко е просто чудесно. ;3 Днес с моето слънчице ще си вземем билети, а утре или други ден сме на представление. ;3 Нямам търпение да започне и поп-рок феста. ;3

Да не си в Благоевград :lol:

супер съм, видях си ги и двете бебенца, радвам се като я виждам толкова силна, сингъл и още по-страхотна, а пък другата ми е обвързана с човек, който толкова се е променил и е толкова готииин :3, сега ще го видя и него, ако не ме примързи естествено
но първо да видим какъв ще е новият ми цвят..

Blab
08-04-2014, 18:08
http://youtu.be/B9SYBDMn5hU?list=UUjh2NiEATTQxDGSQTw4NQdg
:Д:Д:Д
сталквам любими мои персони:Д:Д:Д

//и съм седнала да отговарям на всеки тук, така че - имайте търпение;

IWannaBeSedated
08-04-2014, 18:12
Както обикновено, майка ми се оказа права. А аз продължавам да върша същите грешки, сякаш те са ми станали навик.

SpiritInBlack
08-04-2014, 18:43
Ей , той е може би единственият човек , който уважавам и харесвам едновременно толкова много. Няма друг пич , с който да се счупим от физическа работа няколко часа , да му преебем скъпата кола , после да я оправим и накрая да си лафим за курви, математика и изкуство. Жалко , че и този път се видяхме за много малко , но и двамата заминаваме. Усещам как ще се гъбаркаме по скайп пак.

Изключително неприятна седмица се заформя , точно като последната. Мразя ги тея довършителни работи - все повече и повече изникват. Не ми се заминава, мамка му ,а е за хубаво. Така е , когато нямам перфектната емоционална стабилност в момента, не си изгарям всички мостове зад гърба и разчитам на баща ми толкова много. Утре трябва да се видя за последно с нея и да и обясня някои неща и да се подстрижа. Усещам , че на руски няма перфектно да ме разберат :D

Jaune
08-04-2014, 18:43
Спирам, щом си казал краааааай, зад маската на самураааай :lol:
Весело ми е. Всичко ще е наред.

tori
08-04-2014, 19:18
Уморено ми е. След всичките тия социални контакти и панди, започва да ми се повръща. Някак... не знам, когато лигавщината си отиде, започва да ми става криво. Ама я обичам. Много. Тоест и двете им обичам. И пак се замислям за третата - не разбирам защо прави така... Тя... наранява ме, не ми харесва да ме отбягват. Не ми харесва да минава покрай мен и да не ме вижда. Де да знам, сдухах се. Настроението ми умря.

Lilanda
08-04-2014, 19:55
Да не си в Благоевград :lol:
Далеч не. 8-) Макар че точно в момента ми се иска да съм където и да е, но не и в Слънчев бряг. Особено идните два дни!

ПТ: След словоизлиянията очаквах поне да ми пише. Пфф не мога да повярвам, че ми липсва..

едит: Мамка му, толкова добре ме познава. Нямам търпение да стане 18 часа утре, за да си го видя. <3

bloodyF
08-04-2014, 20:17
Е

ех, че си несериозен

//чакам , пак
а пък той е сладък
и секси

leadyflame
08-04-2014, 21:38
Нещо се е случило, не знам какво е.... упорита съм до болестно състояние за отношенията си с хора които искам близост...

HollyGolightly
08-04-2014, 21:49
Беше хубав ден, вечерта се очертава да е още по-хубава 8-)

xoxi
08-04-2014, 21:58
Малко съм разочарована от нейното поведение. Не ми влияе това, че се държи като патка, а това, че се опитва да пресъздаде моето отношение към нея в момент, в който тя нямаше никаква представа защо се държа по този начин и дори не й мина през главата, че мога да имам сериозни и основателни причини. Нека.
Понеже нито ми се занимава с детски игрички, нито пък тя е толкова важна и незаменима, вдигам си нослето нагоре и забравям за нея.

Много неща ми се насъбраха в главата и се чудя как да ги избия навън. Снимах, рисувах, писах, опитах дори да си избягам от мислите (буквално - 10км)... Нищо не помогна. Ще взема накрая да я направя тая глупост, която ми се върти в главата в последно време. След това или ще се кротна като овчица или ще забушуват още толкова урагани в мислите ми.

Lilanda
08-05-2014, 06:02
Объркана съм. След около 3 часа ще разбера окончателно какво ще става. Само да не стане така, че да му купя една бира от магазина, да му я тупна на масата и да му тегля една майна. Пфф..е*ати тъпите 3 дена.

sometimes_
08-05-2014, 06:17
Мда, ужасно се чувствам. Не спя, не се храня... И ако сваля още няколко килограма, съвсем ще заприличам на анорексичка. Искам си енергията, силата, доброто настроение и щастието. Но просто не съм готова да давам повече - нито компромиси, нито емоции, нито чувства. Знам, че всичко се преживява, просто за някои неща не съм подготвена... Ето за това не биваше да допускам никого толкова близо до себе си. Толкова години си изграждах стената безпроблемно и сега я сринах без да се замисля. Хах...толкова е иронично, че не може да бъде повече. От себе си най-малко съм очаквала да съм такова мрънкало и да говоря за чувства. Явно наистина всички се променяме с времето. Опитвам се да измисля план, с който да си запълня времето и мислите... Лошото е, че не мога да се съсредоточа в книгата, а тренировката по Гребната ми е почти непосилна, предвид липсата на енергия. Днес обаче ще се насиля и ще отида. Мисля, че ще ми се отрази добре да постоя сама и да се изморя добре, а след това да си взема душ и да си легна. Дано поне тая вечер се наспя, защото вече усещам, че ще припадна някъде.

Dagichka
08-05-2014, 06:53
ету
http://25.media.tumblr.com/2916300da0dda1fe8c214b1cde52a3ec/tumblr_mznf1dS1An1rgi7odo1_400.gif
олеле, тва наистина ме стопли :3

странно е как като говоря за някого и след има няма няколко часа той ми пише о.о телепатия голяма, учудих се, ама пък той е пич, направо му се възхищавам как обикаля на стопец цяла българия с тоя гипс и пирони дето има в ръката :д
а пък тоя идиот май се е върнал от морето, знам ли.. "Заболя ме, че не ме потърси толкова време. Не съм искала да ми казваш, че ти липсвам, а просто да покажеш, че ме помниш." - ей това бих му казала.. но въпреки всичко, което стори (или по-скоро НЕ направи) не искам да съм филмарка и да му говоря глупости, не знам как ще правя..

Jaune
08-05-2014, 07:02
Отказвам да приема, ебаси, дори и майка ми го мисли :д

anonymous708973
08-05-2014, 10:40
Станах с гъза нагоре днес, а в момента съм и безумно гладна, та ако майка не дойде скоро да ядем, мисля, че ще се гръмна.
Крив ми е светът днес, поне ученето уж върви, да видим докога. Дано операцията на котанка да е минала добре и да е жизнена, та да ми се оправи малко настроението. Пратката ми е дошла, мисля да пусна още една.
Имам чувството, че не искам дори да говоря с него, щото ще съм пасивно-агресивна. Не съм сигурна дали усмивката му ще подейства, бая ще трябва да се напъне. А аз няма да си проверявам телефона на 20 минути, не.

galaxy29
08-05-2014, 10:49
Мда, ужасно се чувствам. Не спя, не се храня... И ако сваля още няколко килограма, съвсем ще заприличам на анорексичка.
ехей, ще те плесна
не си падам по анорексички, искам те пищна и оформена

Дагичка, радвам се

galaxy29
08-05-2014, 10:55
Отказвам да приема, ебаси, дори и майка ми го мисли :д
кое

granger
08-05-2014, 12:15
ДАНОДАНОДАНОДАНО!
Обичам.

fUcKsMiLe
08-05-2014, 12:18
Нямах представа, че ще го приеме толкова добре.
Идеше ми да му зашия шамар и да го целуна едновременно.

Снощи си прекарах чудесно с него.
Заведе ме на покрива на най-високия блок и гледахме звездите.

pandabear
08-05-2014, 13:39
http://gifrific.com/wp-content/uploads/2012/07/Owl-being-pet.gif

tori
08-05-2014, 13:48
http://gifrific.com/wp-content/uploads/2012/07/Owl-being-pet.gif
Ааааааа, колко е сладко. :33333333333

По темата: Много ми е жега, не знам. Ей ся май ще мина през ледения душ и ще излизам, пък знаеш ли - може да е забавно да си го видя. Смисъл... поне ще ме гушка, нали? Пък ако не, ще го насиля да ме гушка. Може да не е Мецо, може да не е Либофта, може да не е и тати, но пак гушка яко. И пак е нещо, нали?

Бърз едит: След седмица ще заспивам и ще се събуждам до момчето си, дано да успеем да се преоткрием. Тоест... дано не се налага да дълбаем много надолу. Освен тва тена ми пада на петна...

sometimes_
08-05-2014, 13:53
ехей, ще те плесна
не си падам по анорексички, искам те пищна и оформена

:( Започвам да се храня обилно в такъв случай. Иначе всичко си ми е оформено, само дето не е пищно. :(

girlwithblueeyes
08-05-2014, 13:54
Пълноценна и изпълнена с любов.

TheDevilInMe
08-05-2014, 14:38
Каза ми "мама" за първи път, дори не мога да опиша чувството, което изпитах аввввв :3
Иначе ми е добре, пия си енергийната напитка и го чакам да се чуем :)

DisappointedDreamer
08-05-2014, 14:45
ПРИЕХА МЕ В УНИВЕРСИТЕТА И СИ ВЗЕХ ШОФЬОРСКАТА КНИЖКАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

как да съм?????????

girlwithblueeyes
08-05-2014, 14:48
Каза ми "мама" за първи път, дори не мога да опиша чувството, което изпитах аввввв :3
Иначе ми е добре, пия си енергийната напитка и го чакам да се чуем :)

Awww ^^ много сладко

Andjyy
08-05-2014, 14:49

Ооо колко мило. Да ти е живо и здраво :)

galaxy29
08-05-2014, 14:54
Ооо колко мило. Да ти е живо и здраво :)
дам

spopi
08-05-2014, 15:08
Чувствам се ужасно. :|

tori
08-05-2014, 15:32
Ииииииии... край със мойте планове. Значи в последните няколко месеца ВСЕКИ един мой план е бил брутално прецакан от някого, на когото държа заради простотии. Оооооооххххх... Писнаха ми вече, следващия път да вземат да си говорят сами, а не да става тъй, че посредника е лайно. Айде моля. Писнаха ми вече. А аз искам само още десет дни с тях двамата на море някъде... Те не бяха ужасни, напротив - гушкаха ме и ме обичаха, беше забавно с тях. Никой не ми викаше в лицето, никой не ме прекъсваше, никой не ми говореше глупости. Защо не може още малко време с тях? Искаааааааааааааааамммммм м. Много. Беше толкова прекрасно да си лежа на плажа и да не ми пука за нищо. Бахти, липсват ми...

anonymous708973
08-05-2014, 15:48
ПРИЕХА МЕ В УНИВЕРСИТЕТА И СИ ВЗЕХ ШОФЬОРСКАТА КНИЖКАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

как да съм?????????

Сладурка!
Ти не беше ли приета преди 100 години?
Честито за книжката, брат ти и той ли я взе?

Котаче не е оперирано още, чак вдругиден, но пък е много живичко. Спука се да мяука, разтапя ми душата, веднага ми стана по-добре! :)

TheDevilInMe
08-05-2014, 16:47
Благодаря ви, скоро правим 10 месеца, хихи. :cool:

Lilanda
08-05-2014, 16:53
"Няма по-дразнещо нещо от майка, говореща за бебето си в 1 л., мн. ч." 8-)

Шегувам се де. Честито ви от сега. ^^

ПТ: Доволна съм, че го отразях така, но ми липсва, мамка му. Защо е така? Смятам утре да го привикам в магазина към 5 и нещо, да му купя бирата, да му я дам и да му кажа последно сбогом. Знам, че не трябва да омеквам толкова, но поне това заслужава, нали? *това е въпрос и очаквам отговор на него, моля ви 8-) *

Моето човече също ми липсва, ще си го видя чак утре. ;/ След малко ще изтегля филмите и ще ги кача на флашката, за да имаме какво да гледаме утре. ^^ Дано само не изникне нещо. ;/

едит: Тъкмо пиша, че ще си го видя чак утре и получавам СМС: "Ще разхождаш ли Рони? Към 9 ще мина през вас, тъкмо да видя и него. 8-) Липсваш ми". Душичката ми. <3

Jaune
08-05-2014, 16:59
кое

че съм влюбена :lol:

xoxi
08-05-2014, 17:05
Благодаря ви, скоро правим 10 месеца, хихи. :cool:

Честито на мамата. 8-) Записвай си ги тия неща, след години ще му е супер интересно да ти чете записките...

Живея си котешки живот в последно време. Няма никаква разлика между мен и котката. По цял ден ядене, спане, излежаване на терасата под слънчевите лъчи, мързел...
А пък днес се натъпках доволно много с шоколад и сандвичи. Той ме гледа подозрително и с недоверие, но поне не ми пречи. Чудя се само дали цяла седмица да я карам така или да скъся периода на удоволствието. Предпочитам в главата ми да се води дискусия за това какъв шоколад да ям сега, отколкото да мисля за всички проблеми, които са ми на главата. Мда, шоколадът е по-хубав!

YSMF
08-05-2014, 17:37
че съм влюбена :lol:
Аз упорито отказвах да повярвам, но не само, че съм ами е и взаимно. Офффф 8-)

Blab
08-05-2014, 18:17
зле.
безсмислена.
фак ит.

Dagichka
08-05-2014, 18:29
висим на косъм.. от мен зависи дали ще скъсам въженцето и ми е много, много тегаво..
как може да се държи така детински, как бе? и после "ами да бебе, права си, не знам кво да кажа, тъп съм, извинявай.." едно извинявай оправя ли нещата? ако и този път го преглътна пак ще си кретаме така до.. следващия път. то това дори не е истинска връзка, съзнавам го и въпреки това ми носи адската болка.. абе аз нормална ли съм? психичното ми здраве май е увредено наистина, чак се плаша :д

NambyPamby
08-05-2014, 18:34
Още съм в някаква дива еуфория заради университета. 8-) Надувам главата на всички, които познавам, супер съм ентусиазирана и нямам търпение да получа престилка вече. 8-) Откачам си яко.

Lilanda
08-05-2014, 18:35
Слагам флашката с мисълта, че ако няма място, ще изтрия нещо и какво да видя-тя е 137 MB. -_- До сега не бях забелязала тази подробност..Може би, защото съм я ползвала само за уърдови файлове. Намирам вкъщи флашка, която е 8 GB и очевадно е на баща ми. Звъня му, за да видя дали има нещо против да я ползвам днес и утре и той не ми вдига. Питам брат ми дали е виждал външния ми хард и той казва "Да, вчера мама го взе и каза, че ще го върне в края на лятото". -_- На всичкото отгоре пускам филма да се тегли и той се сваля със светкавичните 1.3 КИЛОБАЙТА. -_- На това му се вика да си карък. Най-после се оправих все пак, надявам се да не стане още някоя глупост до края на тегленето на поне едния филм...

О и...

Смятам утре да го привикам в магазина към 5 и нещо, да му купя бирата, да му я дам и да му кажа последно сбогом. Знам, че не трябва да омеквам толкова, но поне това заслужава, нали? *това е въпрос и очаквам отговор на него, моля ви 8-) *

все още важи.

Jaune
08-05-2014, 18:40
Аз упорито отказвах да повярвам, но не само, че съм ами е и взаимно. Офффф 8-)

Еее, по-добре от това: здраве му кажи :Д

Блаб, ще те шамаросам

seek&destroy
08-05-2014, 18:40
ПИСНА МИ ВЕЧЕ ОТ ШИБАНИТЕ КОМАРИ, БУБОЛЕЧКИ, ОБЩО ВЗЕТО ВСИЧКИ НАСЕКОМИ, КОИТО ПОСТОЯННО МЕ ЯДАТ. Писна ми. Писна ми. Цялата съм в пъпки, фуски, чопки и т.н. И разбира се трябва да ходя по цял ден с дълги дънки и панталони, едни къси гащи не можах да обуя тва лято, нито веднъж, драпам се нон-стоп. ЩЕ РЕВНАААААААААААААААА

TheDevilInMe
08-05-2014, 18:46
"Няма по-дразнещо нещо от майка, говореща за бебето си в 1 л., мн. ч." 8-)

Когато съм развълнувана много много не мисля за числа и подобни "важни подробности", шъ ми простиш надявам се. :cool:
Xoxi, то даже има едни специални дневничета по книжарниците, ще взема да си купя едночко. ^^

Хора, има ли случайно фенове на Революция Z туук, уникално сериалче. :)

anonymous895156
08-05-2014, 18:51

оле, да
кои са ти любимите персонажи
и днес ли ще излиза новият епизод

TheDevilInMe
08-05-2014, 18:55
оле, да
кои са ти любимите персонажи
и днес ли ще излиза новият епизод

Савов, Димитрова, Цеков и Мира, твоите ?
Днес след 22 00 уж. ;d

Он: Влюбено и благодарно ми е, доволна съм и от себе си, оказа се, че имам много по-силна воля, отколкото някога съм предполагала. Животът е хубав. Йейййй. :)

anonymous895156
08-05-2014, 18:59
Днес след 22 00 уж. ;d

Генчо (не знам защо в някои отношения са го нарочили за антагонист, много добре може да замести тоя кретен Тино), Мира, Цеков, Пешева и сестрата на Тино, Филип и Боби с малко корекции
чудя се какво ли ще направи Кадиев следващия епизод

НО: ха, жълт гребен, за първи път си купувам в такъв цвят

Cloud9
08-05-2014, 18:59
Нямам време да живея общо взето.Имам тоооооооооолкова много да свърша,а не ме пускат от работата.Такава работа си поръчах-такава и получих.Явно наистина трябва да се внимава какво си пожелава човек.Парите са добри,работата е интересна.Но заема 16 часа от денонощието ми и това ме измъчва.Не мога да се предам лесно,защото това е което исках и чаках с години...И като споменах предаване-диетата от диетоложката се оказа пълен провал.Аз й казвам че не ми понасят картофите /киселини/ и плодове и зеленчуци на гладно /колит/ ,а тя ми изписа ден само на 1,5 кг диня и на следващия ден само салати.Умрях от болки и глад.Нямам нерви да отслабвам вече.Омръзна ми да ям това,което не обичам.Омръзна ми да гледам само как хората ядат това,което обичам,а аз едва преглъщам поредната пилешка пържола на скара със салата.От тая работа нямам и време за тренировки.Да не говорим че нямах цикъл месеци и това ме убива малко по малко...Ама няма кой да ме чуе.Всеки си дава експертното мнение какво да ям и че трябвало да отслабна.Thanks,Captain Obvious! Сама си знам какво да правя.Просто нямам вяра,сили и нерви вече

Fisherman
08-05-2014, 19:05

Генчо, Цеков, Филип и Боби с малко корекции
чудя се какво ли ще направи Кадиев следващия епизод

НО: ха, жълт гребен, за първи път си купувам в такъв цвят

оле

x7aZzy
08-05-2014, 20:47
Ох мале, както не се бях ядосвала скоро...
Ще им се стъжни живота на тези доктори утре. Днес ми падна пердето, утре направо ще видим кой кого. Трябваше много по- рано да си отворя устата, но все излизаше нещо по- важно.
Не може аз в продължение на два месеца всяка седмица по два-три пъти да съм при тях. Ей така, щото си нямам друга работа. В най- лъскавата и скъпа клиника в града, само ми се мазнят всеки път, модерна техника ала-бала - въобще не ме трогват. Това, че са ми объркали антибиотика и диагнозата, следователно цялата терапия, е тяхна грешка. И всеки път да ми увъртат като питам за причините, хич не е нормално. Няма да им вадя думите с ченгел от устата. Те са длъжни да ми дадат информация. Преди малко изчетох стотици страници Patientenrechte in Deutschland, утре ще им цитирам дословно.
Пфффф, хич не ми се празнува. Понякога намирам рождените дни за огромна досада.

bloodyF
08-05-2014, 21:01
Боли ме езика/гърлото/венците, не мога да определя, искам да се наспя.
остава ми 1 ден работа, 2 дни почивка, 3 дни работа и към морето. Щастие.
В четвъртък ще изчистя, най-накрая, като хората, само да не ми се наложи да е с ден по-рано. Ще видим, хмм.
Пак съм си самичка и ми е много хубаво, цял живот така, дай Боже :lol:
много ми е яко да си живея почти сама, не се съобразявам с никакви претенции и пр., правя си каквото си искам :Д

А сега си лягам, защото съм безкрайно уморена. Лека нощ! :)

SonataArctica
08-05-2014, 21:20
Чудя се от какво да охкам, пъшкам и оплаквам - ребра, ръка или крак.
Малко в повече ми идва високономерното държание на някои индивиди. Няма да цепя басмата на никого вече.
Утре ще е супер напрегнатия ден. Трябва да поспя малко, но е горещо и няма да мога да мигна.

Мда, криво ми е.

anonymous908491
08-05-2014, 22:14
Има един израз 'магарешки инат' , чудя се магарето мъжко или женско е било, а ако мъжко и женско магаре се надпреварват по инат, ще спечели кое от тях.
От магаретата стават страшно вкусни кюфтета, значи не са толкова безполезни.

Няма промяна

Hayashi
08-05-2014, 23:10
Ебати, от час се мъча с точно два документа и не разбирам кое къде да напиша. С тази френска документация трябва да си правист, за да им разбереш формулярите.
Още сутринта отивам да ги попитам дали правилно съм ги попълна и да им ги дам. И после ме чакат две банки. Даже не смятам да лягам тази вечер.

galaxy29
08-06-2014, 00:05
не е нищо особено, ама става за убиване на вр
преди като беше нашумяло, бях във възторг :Д:Д
гледам го чат-пат, някой епизод като хвана
допадаха ми ани и тино, ама вече са ми тъпи
пешева и цеков са много готини и забавни и пешева е много секси :д
http://svetsko.bg/sites/default/files/cekov_i_pesheva.jpg
http://bulevard.bg/attachments/pictures-photos/0001/8753/large/stefka-yanorova-kato-matematichkata-pesheva.jpg?1351779512
http://www.24chasa.bg/Images/Cache/Image_4197549_126.jpg
и някои от песничките им са симпатични
днешния епизод хванах и таз ани като се припозна в баща си се разплаках :lol:

fUcKsMiLe
08-06-2014, 01:02
Това беше изненадващо. Много даже.
Сега лягам да спя, дано да има някаква промяна.
Ще говорим пак евентуално утре или поне до края на тая седмица.

Dagichka
08-06-2014, 06:36
като беше първият сезон го следях редовно :cool: даже като правиха концерт в подлеза ходих като първата фенка да избухвам ахах Тино е пич, майка ми му е преподавала, иначе тая Ани ме дразни. Пешева е голям образ, както и Цеков

ох, сега се събуждам, тъпча се пак с филийка и излизам с женските от вкъщи до мола, белким се разсея. игнорирам го тоя гъз, написа ми пет романа с обяснения и извинения, звъня ми, ама.. не знам дали чувствам нещо. вчера пророних сълзичка-две, ама днес дори и това не става.. хм

anonymous708973
08-06-2014, 06:38
Днес съм такова слънчице, нищо не може да ми помрачи настроението! :д
Ще го изям, как може да е тооооолкова прекрасен?!! Опасявах се да не си излея пасивната агресия върху него, а осъзнах, че се усмихвам още преди да си е включил камерата.
Чудно ми е, бе.

Хайде сега бодро при науките!

DarkTemplar
08-06-2014, 07:52
Време е да се мобилизирам и да си подредя нещата.

DisappointedDreamer
08-06-2014, 08:03
Време е да се мобилизирам и да си подредя нещата.

To do list:

to do, to do, to do, to do

Аз съм много ентусиазирана. След предния буквално ужасен месец, сега се чувствам невероятно. Няма как да го опиша.

TheDevilInMe
08-06-2014, 09:22
не е нищо особено, ама става за убиване на вр
преди като беше нашумяло, бях във възторг :Д:Д

На мен пък ми се струва, че последнияt сезон е най-успешнияT досега и най-хубавото е че е българска продукция, дори и нещо да и понакуцва. :)

Много ми е добре, свърших си всичките задължения, изкъпах си се, сега си хапвам пюренцето доволно, само ми се щеше да бях спала тая нощ, но какво да се прави, беше ме обзела някаква странна щастлива еуфория и си писах цяла нощ с нея, явно съм се била заблудила, че ми се сърди или просто и е минало нинам :cool:

IWannaBeSedated
08-06-2014, 10:12
Как можах да си шибна така главата, сега цял ден ще ме боли. :-x 8-)
Поне съм доволна от себе си, най-после дойде редът на сериала и на книгата.

tori
08-06-2014, 10:16
Чувствам се твърде сънена, за да е истина. Боли ме всичко и всичко ми пречи. Мразя така... Сега цял ден ще съм неадекватна.

xoxi
08-06-2014, 11:03
Трябва да ходя на тренировка, а така ме мързи, майкоооооо...
Днес поне сме по лесната програма, няма да се прибирам на четири крака до нас.
2 часа стана, аз още кафе не съм си направила и съответно още ми е сънено и непрекъснато хвърлям влажни погледи към леглото. Явно ще си пия съживителния елексир по пътя.

girlwithblueeyes
08-06-2014, 11:05
Нещата не отиват на добре .Не предполагат че положението е толкова зле ,много по зле от предният път .Чувствам се психически натоварена от сега ,просто много ама много е страшно .

anonymous908491
08-06-2014, 11:39
Душевен оргазъм изпитвам. AMD ебаха майката на Нвидиа с великата и CUDA на Siggraph. Както предвиждах преди 2-3 години, ще се намерят умни програмисти, които да предпочетат OpenCL и това ще бъде край за Cuda.

pandabear
08-06-2014, 11:43
куч се влоши следователно хич не ми е добре и на мен. цяла нощ не съм спала, а и бях сама с него. обаждам се в Централна ветеринарна те ми казват, че по това време на нощта взимат по 50 лева само за преглед. и, ако човек не разполага с тях на мига, к'во става? гледа как се мъчи животинчето му ли? боклуци. треперя цялата. направих каквото можах, за да смекча болката му. след малко тръгваме към личния му доктор. моля се да не е много сериозно.

Auriss
08-06-2014, 11:48
Душевен оргазъм изпитвам. AMD ебаха майката на Нвидиа с великата и CUDA на Siggraph. Както предвиждах преди 2-3 години, ще се намерят умни програмисти, които да предпочетат OpenCL и това ще бъде край за Cuda.

чакай, сиграф не е ли от 12-ти ;о ? Може ли линк ако съм изпуснал нещо ? Какво е излязло под opencl, че си толкова развълнуван ?

anonymous908491
08-06-2014, 12:33
https://twitter.com/AMDFirePro

https://twitter.com/hashtag/SIGGRAPH2014?src=hash

tori
08-06-2014, 14:01
Лежа си, свита в точка, и се опитвам да се правя, че не ме боли. Така ми се иска наистина да не боли... Понякога мразя, че съм се родила женско, бахти. Мечето цял ден седя и го чакам да ми се появи на линия, кой го знае къде се е запилял говедото недно. Снощи ме разтопи, разнежи и... изчезна. Как го искам тук, само за мен, само за още половин месец, не е ясно на никого. Искам да си го гушкам, ве! Не искам да му пиша във скайп/фейсбук и да си пращаме мечета. Не искам да се натъжава, че е на 574524566 хиляди километра от мен. Искам го бе! ИСКАМ ГО ТУК!
Имам чувството, че момчето ми нещо не ме разбира какво му говоря тези дни. Нужно е постоянно да пояснявам, обяснявам, разяснявам... Къде отиде разбирането с половин дума? И него си искам тук, стига с тия снимки в месинджъра и изписани глупости. Искам да спя в ръцете му и да сънувам прекрасности.

Blab
08-06-2014, 14:03
Хора, дайте няк'ъв добре зареден руски торент сайт, че се опитвам да си намеря едни филмчета, а не ми се получава много добре.

//времето навън ми харесва.

Deadlock
08-06-2014, 14:13
rutracker.org

Blab
08-06-2014, 14:36
добре, възможно ли е филм отпреди 2+ години да не е наличен за сваляне?
изобщо не съм наясно как процедират руснаците с артхаус киното си...

anonymous908491
08-06-2014, 15:15
Възможно е въобще да не е бил качван, но помня, че имаше тракери, които съдържат цялото налично руско филмопроизводство, обаче не им помня имената.

Auriss
08-06-2014, 16:19
https://www.youtube.com/watch?v=rGkkTNMb04k ;3

Deadlock
08-06-2014, 16:36
^хубаво е.

102
08-06-2014, 16:40
lal
веднага се сетих за тва
https://www.youtube.com/watch?v=NGw7KtRxfgU

Wwwooow
08-06-2014, 17:15
от Студентските години само първата ли е хубава?? , другите стават еднообразни, скучни, с едни и същи хора, които познаваш вече... ??!?!?

Fisherman
08-06-2014, 17:28
студентските години са както си ги направиш,повечето студенти са средностатистически утрепки

shmatarok
08-06-2014, 17:34
Похвалиха ме пред отдела, кеф ми е 8-)
Защо е такава? Всеки път като реша, че няма смисъл да ѝ обръщам внимание, да си хабя нервите и да се дразня на глупостите ѝ, тя прави още по-голяма простотия.
Сега ми докара и някакво лапе вкъщи?! А дали може, няма. Пак ми е свила вазата, писна ми да ми прибира нещата, сякаш не ѝ казах сто пъти да не пипа чужди вещи. :? И като вземе да пълни хладилника с тея помии, бляяя. Всички тея дето ми казаха, че не можела да е толкова лоша - хахахаха.

Поръчала съм си храна, чакам да дойде и да гледам някакъв филм. Имам нужда от релакс!

bloodyF
08-06-2014, 18:07
В работа си имаме баня. И точно в двата дни, в които съм почивка ще вземат да спират водата в общака. Мега яко.
Той ми става по-симпатичен. Онзи не.
Отивам да ям, да се изчипкам (докато имаме вода) и отиваме на Копитото, мяу, мяууу :3

...Rammstein...
08-06-2014, 18:20
тъпо ми е, не искам да ми идва рожденият ден.....него не мога да го разбера или не искам. Казва ми нещо,което знае че няма да ми хареса..мм просто е твърде искрен...

girlwithblueeyes
08-06-2014, 21:15
Някак странно и аз не знам.Едновременно ми е отвратително ,уморено , и в същото време ми е толкова влюбено и възбудено и розово . Спи ми се но мисълта че ще си го чуя и видя на скайп ме държи будна .

tori
08-06-2014, 21:28
Чувствам е освободена - казах истината без да мисля, че ще нараня някого. Че мога да причиня вреди. Истината е сурова и понякога боли. Но мен не ме боли, аз се чувствам жива. След толкова време очаквах да съм тъжна, да боли, да ме обвинява, да ме мрази, да не ме иска в живота си. Аз съм просто освободена. Сега започвам да се променям - има толкова неща, които не харесвам във себе си, че това е нещото, с което искам да се заема сега. Само тази нощ си позволявам да бъда слаба и от утре сутрин започвам да работя по себе си. Благодарна съм си, че го направих, защото това е услуга от мен за мен. И оттук насетне следват само прекрасни неща и определено не искам да се връщам в голямата игра. Поне не мисля, че все още съм способна. Не съжалявам за нищо от Нас, просто времето за промяна дойде. И аз яхнах светкавицата. Завинаги.

anonymous895156
08-06-2014, 21:44
мммм :3

SonataArctica
08-06-2014, 21:48
Мда, криво ми е.

Още по-криво ми е. Чувствам се зле.

// Noooooooooo! (http://www.nooooooooooooooo.com/)

Deadlock
08-06-2014, 21:51
Tori, ако това значи, че си скъсала с приятеля ти... ебаси.

А аз все не мога да избера какво да отговоря в тази тема.

galaxy29
08-06-2014, 21:58
http://youtu.be/mdSf1RFKcsE
давам си нов старт и си пожелавам успех :)
но наистина нов
без лигавщини

tori
08-06-2014, 22:09
Tori, ако това значи, че си скъсала с приятеля ти... ебаси.
Значи, да.

NambyPamby
08-06-2014, 23:51
Ъъ, разочарована?! Въпреки, че не знам дали е възможно да си разочарован от човек, който те е разочаровал хиляди пъти, изоставял те е баш когато не е трябвало и някак си претръпнал към тъпите му изцепки. Дразни ме факта, че ми е бивш. Дразни ме факта, че се държи като жертва, а аз съм като някаква зла мащеха в очите на познатите му. Не че неговите познати са ми мерило за нещо - на повечето акъла им стига да си отворят една бира и да зяпат едрогърдата сервитьорка, просто е гроз-но. Много.
Дразни ме, че ме е отебал тотално от живота си, а същевременно, наред с това, че съм чудовище, ме изкарва и като лъча светлина в живота му, едва ли не. 8-) Прекъснал е всякакви контакти, обаче същевременно се прави, че много му липсвам и му е много гадно, че сме разделени. 8-) Айде, няма нужда.
Разочарована съм и от роднините си, от приятелите си... Никой не ми одобряваше връзката и само търсеха повод да ми четат лекции, сега връзка нямам, а лекциите са двойни... Преди беше по-черен и от дявола, сега аз съм тази, която е зла, нервна и неспособна да прави компромиси и затова съм го прогонила. o_O Някак си се чувствам не на място напоследък. И много ми писват всичките какви са лицемерни.
Най-много се дразня на себе си, де, че чаках толкова време и не му набих шута още преди два месеца, когато ми трябваше максимално спокойствие, а той ми наприказва такива грозни и обидни неща, че ревах сума ти време и ми се развали цялата концентрация, пък трябваше да уча. И 'щото не ми достигна смелост тогава, заради чувства и блабла, затова трябваше пак да му търпя номерата, пак да ме разстрои жестоко, че и накрая с цялата си наглост да ме зареже. o_O Пък реакцията му, когато му казах, че съм приета, беше под всякаква критика. Все едно съм му казала, че отивам да садя картофи. Това ми отвори всъщност очите и ми показа с какъв безчувствен пън съм си загубила толкова време от младостта.
Пълен кошмар. Спешно трябва да сменя обстановката, че да не вземa да осмъртя някого.

p.s. - МНОГО ми олекна, като го написах някъде.

fUcKsMiLe
08-07-2014, 00:06
Ей човек, най-мразя да ме вкарват в драми.
Само да ми каже още нещо накриво.. и ще е край.

mayaaa
08-07-2014, 00:19
Една каша ми е такава. Не знам от къде да започна. :cool:
Поне с него се оправих. И го прие добре. Не беше нужно да отлагам и да се мотая, ама се преживява. С единия говорих, остава още един. :D
Пфф, не знаех, че толкова време ще е извън града. Кофти ми е малко. Сега осъзнавам колко се привързах към нея и колко близка ми стана. И някак си ще ми е супер неестествено цялото това време без нея. :/ Вчера поне си казахме много.
Тоя голям пич се оказа. И е напълно отдаден на това което прави. Вдъхновяващо е! Явно му станах интересна. :)
Ама защо трябва да се вкарвам в такива филми, сама не мога да разбера... Не мога да се понасям, честно!
И все още не съм докоснала информатиката. Meh.
П.П. What the fuck, facebook, what the fuck?!

bloodyF
08-07-2014, 00:44
Чувствам е освободена - казах истината без да мисля, че ще нараня някого. Че мога да причиня вреди. Истината е сурова и понякога боли. Но мен не ме боли, аз се чувствам жива. След толкова време очаквах да съм тъжна, да боли, да ме обвинява, да ме мрази, да не ме иска в живота си. Аз съм просто освободена. Сега започвам да се променям - има толкова неща, които не харесвам във себе си, че това е нещото, с което искам да се заема сега. Само тази нощ си позволявам да бъда слаба и от утре сутрин започвам да работя по себе си. Благодарна съм си, че го направих, защото това е услуга от мен за мен. И оттук насетне следват само прекрасни неща и определено не искам да се връщам в голямата игра. Поне не мисля, че все още съм способна. Не съжалявам за нищо от Нас, просто времето за промяна дойде. И аз яхнах светкавицата. Завинаги.

да не би да сте се разделили? :(

те са готини, изкарах си чудно, сега го лягам, че утре ме чакат разни задачки

tori
08-07-2014, 01:56
да не би да сте се разделили? :(
Да.

leadyflame
08-07-2014, 02:53
Еми щом така ще бъде, ок.. аз се отказвам.

sometimes_
08-07-2014, 06:10
Да.

Как така, бе? Стига, бе! Не може така... Базикаш се, нали?

sometimes_
08-07-2014, 06:17
Днес ще ми е тройно критичен ден... Искам да знам... И искам винаги да става на моята. Защо не може, мамка му?! Писна ми от драми, наистина. Искам си го, като преди, да ме тормози, да ме прегръща до задушаване, да ме хваща грубо за задника и да се хили в лицето ми. Не мога да допусна, че е дошъл краят. И то от инат! От моя, от неговия... Ако всичко се оправи, обещавам си, че никога няма да проявявам инат в такива количества. Не, че обвинявам себе си, защото и неговата вина не е никак малка, просто е слаб и не може да се справя с трудностите. Знам, че не е за мен, обаче...липсва ми. Знам, че не е моят подходящ човек, но го искам. Ох, имам нужда да отида на Гребната, без телефон и без мисли. Искам да чувствам онова усещане, че всичко е наред...

anonymous708973
08-07-2014, 06:38

Как бе, заради разстоянието ли? Аз мислех, че временно е заминал нанякъде...

Знам, че не е моят подходящ човек, но го искам.
Съсредоточи се върху това. Помисли колко време ще си изгубила (в известен смисъл) накрая, щом вече знаеш, че не е твоят човек.

Аз съм слънчице днес, юху! Ще поучим сега, после ще посетя котенцето, дано операцията мине добре; а след 2 седмици се прибирам! Толкова планове имам!!

sometimes_
08-07-2014, 06:45
Съсредоточи се върху това. Помисли колко време ще си изгубила (в известен смисъл) накрая, щом вече знаеш, че не е твоят човек.

Знам го... Но е толкова трудно да се откажеш от някой, с който ти е хубаво. Да, много сме различни и имаме различни планове за бъдещето, но...не знам дали на някой му се е случвало при мисълта, че няма да бъде вече с даден човек, всичко в теб да се свива и да изпитваш панически страх. Не знаех, че съм толкова привързана, докато не видях реалната опасност да се разделим. Единственият проблем при нас е, че виждаме връзката ни по различен начин. Докато на мен ми е необходимо повече внимание и сериозно отношение, той иска просто да се забавляваме, без обяснения и без излишни сериозности. Е, днес ще стане ясно така или иначе... :/

Dagichka
08-07-2014, 06:49
криво ми е, много.не можах да спя даже, мислите ми прехвърчат и се бутат и объркват помежду си..
не знам вселената ли ми го прати, ама е толкова уникално човече, внимателен, изслушващ, в същото време искрен и откровен в мнението си.. и сега като знам, че аз съм една от причините да се чувства зле просто.. полудявам бе!! не си заслужавам, не искам той да страда заради мен, точно затова не исках и да се виждаме наживо! след месец и нещо пак си заминава в англия, не не не може! :сс
хората се влюбват в думи.. за пореден път се убеждавам. не че и аз не съм същата де

girlwithblueeyes
08-07-2014, 06:50
Хубаво ще си почина до обяд и после пак. Знам че сама се набутах но ми е толкова убиващо цялото това напрежение ,снощи дори не можах да спя само онези снимки ми бяха в главата .Но се стягам просто трябва да се стегна ако искам да съм най-добрата .

tori
08-07-2014, 08:50
Как така, бе? Стига, бе! Не може така... Базикаш се, нали?
Съвсем не.

Как бе, заради разстоянието ли? Аз мислех, че временно е заминал нанякъде...
Временно си е там, да. Не се разделихме заради това, имам своите причини и не искам да лъжа никого. Вярвам, че постъпих доста човешки спрямо него.

Auriss
08-07-2014, 09:15
lal
веднага се сетих за тва
https://www.youtube.com/watch?v=NGw7KtRxfgU

тва е мн яко , мерси

102
08-07-2014, 09:41
Временно си е там, да. Не се разделихме заради това, имам своите причини и не искам да лъжа никого. Вярвам, че постъпих доста човешки спрямо него.

отървал са е

tori
08-07-2014, 09:48
Правилно.

sometimes_
08-07-2014, 09:53
Абе, tori, дано ми простиш любопитството, ама... Как така се отказваш от някой, който обичаш? Или поне по постовете, които четях, така изглеждаше? Може би, защото и аз съм в подобна ситуация и просто се чудя... Когато имаш съмнения, че нещата трябва да приключат, дали не трябва да ги оставиш да бъдат просто съмнения... От инат ли е, от егоизъм ли, или от някакво неопределено вътрешно чувство... Аз се отказах от нещо хубаво без да съм сигурна защо, и сега не знам дали ще мога да си го върна... Късно разбирам, че тия неща трябва да се обмислят добре, не за ден или седмица, защото после доста можеш да съжаляваш...
Съжалявам за намесата, ама ми е емоционално тия дни (и то прекалено емоционално)... :/

tori
08-07-2014, 10:08
Прощавам, хаха. Ами виж сега, аз не се отказвам от някого, когото обичам, а от някого, когото съм обичала. Има голяма разлика. Нали знаеш, че понякога чувствата умират просто? Ей така, от самосебе си. И просто решаваш, че не е нужно да залъгваш себе си, човека до себе си и хората около вас. Понякога нещо те подтиква, някой те подтиква да ги мислиш тия неща. Реално ти не го обичаш тоя човек, нямаш желание да спиш с него или да бъдете двойка, просто той се явява нещо като глътка свеж въздух или по-скоро камъчето, което се е загнездило в обувката ти и те кара да се замислиш над много от нещата, които правиш и като цяло над приоритетите ти. Замисляш се, че „Завинаги“ е фалшиво или непълно спрямо теб и решаваш, че имаш нужда да се отдалечиш или да приключиш тая връзка.
Съмненията би трябвало да ги оставиш малко да поработят, защото в съмнението, в спора със себе си, се ражда истината. По този начин, съмнявайки се в истинността на връзката си, разбираш много неща за себе си. Влюбваш се в себе си един вид. Поне при мен нямаше инат, егоизъм или нещо друго, точно съмненията, причинени от външния фактор обърнаха нещата. Но пък също така не е хубаво в продължение на месеци например да обмисляш, защото губиш времето на човека до себе си. За два месеца примерно може да станат толкова неща, че това време е пропиляно ей така, за простотии.

sometimes_
08-07-2014, 10:32
Хм... Дано да не си в някакво такова моментно състояние, защото съвсем доскоро четох колко много се обичате... Ама вие сте млади, имате време за всичко... :D

Deadlock
08-07-2014, 10:49
Показните любовни истории, които отвътре са не толкова любовни. Разочарование.

tori
08-07-2014, 10:50
Хм... Дано да не си в някакво такова моментно състояние, защото съвсем доскоро четох колко много се обичате... Ама вие сте млади, имате време за всичко... :D
Има, да.

Показните любовни истории, които отвътре са не толкова любовни. Разочарование.
Всъщност никак не беше показно, но благодаря щом мислиш така.

TheDevilInMe
08-07-2014, 10:56
Не може ли просто tori да си реши нещо и да го направи, хората постоянно се събират и разделят, това е дневникът, тя само си сподели мислите, успех, иначе, мацка! :)

Пък на мен ми е притесноно, едно такова нервно, сякаш ще стане нещо кофти, дааано си въобразявам... иии май ще си поспя, яденето се пропуска мдаа

Blab
08-07-2014, 11:19
прекъсна ми нетът и ми се изтри проникновения коментар, пдйфглдфгфлдгйфд
ще се опитам да си го възпроизведа по-късно, затова е и този пост.

хубав следобед ви желая!;

granger
08-07-2014, 11:39
Намерих си работаааа,днес беше първият ми работен ден! йеййй!
Йес бе!

Hayashi
08-07-2014, 11:40
Абсолютно дрогирана и неадекватна съм в момента. Изобщо от онази случка съм тотално неадекватна. Усещам как ще ми потопи всички гемии днес и просто ще съм я докара точно до там където по-зле не може да стане.

Не мога да повярвам колко усилия направих през последните месеци само за да ми се върне тъпкано. Хората са казали "направи добро, изяж лайно". Мисля, че ужасно дълго време няма да мога да се доверявам на нови познати и приятели. Трябва да се махна от тук възможно най-скоро. Толкова ми се иска да замина при него, където и да е това. Не мисля, че ще изкарам края на бакалавъра тук.

Има точно две неща, за които ми пука и най-вероятно тази година ще се сбогувам и с двете. Толкова чудна картинката никога не е била. Най-милото нещо, което някой ми каза през последната седмица беше, че една приятелка ще ме прибере у тях, ако изтрещя тотално и си хвана пътя към България. Много искам да си хвана пътя, но в България не се връщам, а сега трябва да измисля как за една година сама да събера пари.

bloodyF
08-07-2014, 12:18
Суперско. Щастливо ми е. И много се радвам на новите си взаимоотношения:3
и на приключването на старите още повече <3

NambyPamby
08-07-2014, 12:26
Намерих си работаааа,днес беше първият ми работен ден! йеййй!
Йес бе!

Честито!

он: Това е сигурно първият ден от доста време насам, в който няма за какво да мрънкам. Просто няма за какво да се хвана. А се опитвах. 8-) Чувствам се чудесно. Дори няма конкретна причина.
Вече не знам какво съм чувствала/чувствам към него. Обичала съм го, това е сигурно. Давах всичко от себе си да е добре. Убедена съм, че той също ме обичаше и правеше всичко възможно по силите си да съм щастлива. Просто в един момент това спря да е достатъчно условие. И за двама ни. В един момент и двамата поискахме нещо повече. Само дето аз исках едно, а той - друго. Той имаше една представа за връзката си и живота си занапред, а аз - друга. И някъде се разминахме по пътя. Не е ясно къде/кога/защо точно. Знам само, че се случи. И че след толковам много грешки и от моя, и от негова страна, нещата просто бяха обречени. От самото начало. И все някога щеше да приключи, без значение дали след месец, или след година. И все щеше да боли. В момента също боли, но чувството на облекчение надделява, колкото и грозно да звучи. Твърде много гняв/огорчение/разочарование съм натрупала, че да продължа да съм с него и да го обичам, както преди. И е по-добре да е далеч от мен, за да спра да (се) (само)разрушавам. Агония си беше, благодарна съм му, че каза "край". Това не значи обаче, че ще му простя. Простила съм му пред себе си, че не беше до мен, когато имах нужда, че си хвана чукалата и избяга пред първата по-голяма трудност, вместо да се бори, нещо, което е правил и преди, но мислех, че повече няма да се повтори, простила съм му, че ми създаде някаква илюзия в главата за Нас и общите ни планове, около които се въртеше целия ми свят, а Той беше в центъра му, простила съм му, че го достраша да се бори с препятствията, с разстоянието, което ще ни дели оттук нататък, простила съм му всичко. Километрите, които ще ни делят занапред са нищо в сравнение с разстоянието, което ни делеше, когато бяхме един до друг. Простила съм му в някакъв отчаян опит да запазя себе си и да преобразувам гнева си в нещо ползотворно. Но това не значи, че искам да го виждам или да го чувам. Не искам под никаква форма, никога и никъде да имам някакъв контакт с него, защото знам, че пак ще ми се свие корема и ще се разчувствам, ще направя някоя глупост и порочният кръг ще започне отначало.
Имам нужда от време да започна да градя живота си около себе си. Стотици пъти за тази една седмица си хващах телефона и бях на път да му набера номера, стотици пъти започвах съобщения, които не довършвах и не изпращах, стотици пъти отварях чата, но не знаех просто какво да му кажа. И съм благодарна, че тези моменти на откровена лудост минаха бързо преди да направя нещо, което само ще разчовърка раната. А тя тъкмо почна да заздравява.
В момента съм си съсредоточила вниманието върху новите неща, които ме очакват, нямам търпение да започна отначало, изтеглила съм си две готини книги на лаптопа и се скъсвам да гледам филми, които съм си заплюла отдавна. Засега помага. :)

leadyflame
08-07-2014, 12:39
Станала съм непоносима,отново съм в период, който се повтаря и повтаря, отвратително е.... трябва да търся помощ..... Тежа на себе си, претоварих и някои други околни, сега ще си сърбам попарата.

Auriss
08-07-2014, 13:23
много сте депресиращи в тази тема https://www.youtube.com/watch?v=52qy_giOjp8

Мен ми е яко. На средата на един от най-тегавите курсове, на които съм попадал досега съм. Имам чувството, че качих левъл :cool: и нещата, с които се занимавах доскоро ми се виждат елементарни. Отдавна не се бях чувствал така. Имам още 3 (потенциално 4) доста по-лесни за след като го завърша и мисля е крайно време да оставя ученето за 'свободното' си време и да почна да си работя върху филмчето ;3

galaxy29
08-07-2014, 13:28
и таз песничка на tim mcmorris е приятна http://youtu.be/VTlXttQL_Yk

...Rammstein...
08-07-2014, 13:48
последен ден на 16 :D малко го прекарах май...ама той ме изненада много приятно и сладко :)

galaxy29
08-07-2014, 13:54
ти Онази рамщайн ли си или те бъркам?
за втори път те питам, вземи си очила

Dagichka
08-07-2014, 14:05
май ми е второ мнение за днес тук, ама не мога просто.. всичко приключи бам бам, резнах въженцето на така изтънялата ни връзка, дано да е за доброто и на двама ни.. имам постоянно заседнала буца в гърлото и стомаха си, искам да избягам колкото и да е детинско, да пътувам някъде с наще и сестра ми, макар че те до такава степен не ме познават, че дори не разбират през какво преминавам.. или аз съм толкова добра актриса и го крия или просто на тях не им пука, но няма значение вече, свикнала съм им.. да, просто искам да пътувам далеч, при непознатите и не искам никой друг непознат да стане толкова важен човек за мен, а после пак.. да се превърне в непознат

tori
08-07-2014, 14:08
Не може ли просто tori да си реши нещо и да го направи, хората постоянно се събират и разделят, това е дневникът, тя само си сподели мислите, успех, иначе, мацка! :)
Мерси много.

май ми е второ мнение за днес тук, ама не мога просто.. всичко приключи бам бам, резнах въженцето на така изтънялата ни връзка, дано да е за доброто и на двама ни.. имам постоянно заседнала буца в гърлото и стомаха си, искам да избягам колкото и да е детинско, да пътувам някъде с наще и сестра ми, макар че те до такава степен не ме познават, че дори не разбират през какво преминавам.. или аз съм толкова добра актриса и го крия или просто на тях не им пука, но няма значение вече, свикнала съм им.. да, просто искам да пътувам далеч, при непознатите и не искам никой друг непознат да стане толкова важен човек за мен, а после пак.. да се превърне в непознат
Е, браво на теб. Подкрепям те напълно.

Lilanda
08-07-2014, 15:41
Равносметка за вчера: Още съм потресена! Не мога да повярвам, че му звъннах. "Видях, че си ме блокирала. По-добре недей и да ме отблокирваш." следвано от "Липсваш ми." е доста странно. Мразя смесени сигнали, мразя! Развалих си едно чудесно приятелство, само защото ме беше страх да не го нараня. Щях да го нараня...Нараних го. Само първи ден, а? Иска ми се да има някаква уловка. Иска ми се да е било един ужасен сън, да се събудя и той още да е тук. Просто да е тук и да ми говори. Да не съм му се сърдила. Дори и да ме е излъгал, все ми е тая. Ще е толкова прекрасно, ако в момента спя на стола. Събуждам се и виждам онова "Искаш ли да се видим? Имам още само два дена тук и искам да ги прекарам с теб. Липсваш ми". Защо се скарахме, защо, защо, защо? Вече няма връщане назад, а така ми се иска да има начин да оправя нещата...

Днешният ден беше някак...празен. Обичайните караници с майка ми, обичайните кафета с колежките и обичайните шеги. Но без обичайния дразнител. Пфф не може да ми липсва толкова...

Моето човече ми звънна туко-що и така ме зарадва. ;3 Лигавето ми то. <3 Казвам му "Не пей.", а сърцето ми крещи "Моля те, не спирай". И него ще си видя след малко. <3

anonymous708973
08-07-2014, 16:18
Не искам под никаква форма, никога и никъде да имам някакъв контакт с него, защото знам, че пак ще ми се свие корема и ще се разчувствам, ще направя някоя глупост и порочният кръг ще започне отначало.

Ооо, така мислиш сега. Това усещане ще мине, обещавам!
Иначе прекрасни разсъждания - особено за преобразуването на гнева, много ми допаднаха.

Много сила ти пожелавам, на Тори и Дъгичка - също!!

Котачето е добре, много е жално миличкото, душата ми се къса... не знам дали да плача, че е толкова беззащитно и жално, или да се радвам, че получава втори шанс в живота.
Вчера пък кучето в офиса щеше да го блъсне кола, размина се на 30-40 сантиметра, направо сърцето ми спря.

Сещам се как говорихме и малкото котенце му щъкаше по гърдите, няма такава умиляваща гледка...

TheNormalGuy
08-07-2014, 16:28
Като чета мненията от последните две страници се радвам, че не съм обвързан. ;д

...Rammstein...
08-07-2014, 16:49
ти Онази рамщайн ли си или те бъркам?
за втори път те питам, вземи си очила

Аз очила си имам :) и не знам за коя рамщайн говориш?

galaxy29
08-07-2014, 16:52
ясно, не си тази, за която те помислих

Ivaaaaa
08-07-2014, 16:55
хубаво ми е ( :

NambyPamby
08-07-2014, 17:52
Пантерке, мерси. :)

он: Дето много се хвалих, че не съм намерила още кусур - подраних. 8-) Много мразя някой да ми дава зор. Ама мноого. "Ако може сега, веднага, на секундата, ако може да стане" - еми, няма как да стане. И да съм имала желание да се напрегна малко, това придаване на важност и липса на такт го уби. Няма ги, когато ти трябват, ама когато отведнъж са се сетили, че си жив, трябва да се скъсаш от бързане, понеже са решили, че точно след 5 минути искат да се видите.
Ей затова се дистанцирах от повечето, понеже много ме т'варят.
Всъщност, с кеф ще си прекъсна връзките с всички преди да замина.
Но дотогава времето ще минава баааааавно и тяяяяяягостно. Направо е спряло, де.ба. 8-) Вече не знам с какво да се разсейвам чак, всичко ми писва.
Бтв някой да се смили над мен и да ми каже няколко хубави филма. Какъвто и да е жанр, само да не е военен/исторически/драма.

Mary_Jane_69
08-07-2014, 18:20
туко-що

*току-що

mayaaa
08-07-2014, 20:34
Пхахах, такава картинка беше като се върна, ама явно добре са си прекарали. :D
От неговото държание се разочаровах малко, но нищо не карам на сила. Ако иска - иска.
Ама в такъв филм се вкарах, чак не мога да повярвам. Ама айде, като съм почнала, ще си го изиграя до край. Тъкмо малко почивка.
Голям пич е, радва ме. И си спомням, че миналата година по същото време беше подобна ситуация и имаше един такъв пич. :cool: Така де, не беше пич, ама така си мислих. Надявам се по-различно да продължат нещата този път.
Тя е толкова странен човек. Прави неща, които не харесва в другите, ама тя си знае. Въпроса е как ще продължа аз, защото май от мен зависи всичко, а някак не се навивам да загърбя 3 години от раз. И за нея, и за останалите. Ама колкото повече мисля, толкова по-несигурна съм какво искам. Карай, има време.
Пътува ми се. Много. МНОГО.

Fisherman
08-07-2014, 20:43
хубаво ми е ( :

да не би да си се наяла

anonymous895156
08-07-2014, 21:25
оха

Hayashi
08-07-2014, 21:46
^ Усмихна ме! А тези дни много малко неща ме усмихват, така че благодаря.

Все още не съм измислила как ще свържа двата края, но поне реших да се запиша като доброволец в приют за животни.

pandabear
08-07-2014, 22:09
http://media.giphy.com/media/wsEX8uMrTRDoI/giphy.gif

mayaaa
08-07-2014, 22:45
^Ооо, не, не, не, неее. Тооолкова ти харесвах стария аватар! :cool:

Он: Абе, започвам да се притеснявам, че създавам грешно впечатление. Както и да е, ще се поправя, сега ми е прекалено слънчево и щастливо, за да ме интересува. :D

girlwithblueeyes
08-08-2014, 00:44
Отвратително ,това не съм аз.Плаче ми се,той не трябваше да идва вкъщи.

pandabear
08-08-2014, 00:52
^Ооо, не, не, не, неее. Тооолкова ти харесвах стария аватар! :cool:

eeeee..малко символика реших да вкарам :)

anonymous895156
08-08-2014, 01:05
momi4eto s hybaviq glas be

HollyGolightly
08-08-2014, 01:24
Ухапа ме паяк, сега си лежа в леглото с подут глезен и ръка, заради инжекциите и набивам шоколад. Как съм живяла преди да го срещна този човек, направо не ми е ясно 8-)

NambyPamby
08-08-2014, 02:14
Приключих с миналото. Окончателно и отвсякъде, премахнах го от всички социални мрежи, които е възможно да съществуват, само за снимките ме е яд. Прекрасни са и като се сетя колко време ни отне, пък и фотографката се постара доста... Нищо няма да бутам, да си стоят. Те са хубав спомен, въпреки всичката горчилка.

Дните, в които мрънках и се самосъжалявах приключиха. Не ми отива да съм слаба и да хленча, затова реших да се стегна и да вкарам някаква динамика в ежедневието си.

Измислила съм си 1001 забавления за деня, неща, които трябваше да свърша отдавна, а все отлагах, мисля да изляза да си свърша работата, после да пием кафенце с нея и да си поприказваме, след това като сръчна домакиня се заемам с чистене и готвене, предвидила съм по някое време да започна пак да си правя упражненията вкъщи. Та да, пълноценен ден ще е. Като вземем предвид, че съм си изтеглила и около 5-6 филма, екстра е. 8-)

sometimes_
08-08-2014, 06:36
Така... Снощи пооправихме бакиите. Радвам се, че е успял да осъзнае вината си. Не, че това променя много нещата, но все пак е нещо. Поне ми е по-спокойно и спрях да се притеснявам за глупости. Днес ще се отдам на релакс и ядене, а по-късно ще пътувам за почивка през уикенда, така че ми е доволно. Не бива да се оставям отново един човек да ме вкара в такова състояние. Просто не си струва.
Фреш рано сутрин оправя всичко, доказано е. :P

Fisherman
08-08-2014, 06:56
mom4eto s hybaviq glas be

*така звучи по реалистично

Andjyy
08-08-2014, 08:25
Т'ва си беше любов от пръв поглед. Голяма грешка да си даде двата номера.
Абеее грешка,аз нищо няма да направя.
Без това на втори поглед няма да ми хареса.

Ivaaaaa
08-08-2014, 08:42
fishka, just млък

мъчно ми е за едни човечета.

последната седмица си изградих някъв режим. имам чувството, че съм растение или пък домашен любимец. просто функционирам. по едно време реших, че искам да се запиша на едни уроци, но се отказах. просто...не е за мен. нищо не е за мен. не е като да нямам шанс да се разнообразя. правя го уж, мъ пак ми е тъпо.

102
08-08-2014, 08:43
momi4eto s hybaviq glas be

оп
свалиа4а

tori
08-08-2014, 08:54
Събудих се твърде рано и света е ужасен. Искам разтривка, защото се чувствам прегазена с валяк. И кафе с нея, защото това е специален акт на любов между двете ни. Иначе се чувствам добре, даже много. Има един човек, от когото не очаквах нищо, но получих безрезервна подкрепа и ако не беше той вчера и оная вечер, нямаше да се чувствам така добре в кожата си. Чакам филмите вече.

NambyPamby
08-08-2014, 09:18
Денят започна обещаващо. Даже учудващо добре, свърших си една част от задачките, пофлиртувах... 8-)
Но ме гризе чувство за вина. Може би не постъпих правилно спрямо него. Заслужава си го, но не беше честно все пак. Чувствам се все едно аз съм го предала, а не той мен. :(
Абе, свършило е вече. И да се чувствам гузна, и да не се, връщане назад няма. Теглила съм чертата вече веднъж, да съм мислила навреме, път назад нямам...

xoxi
08-08-2014, 10:55
Тъкмо свикнах да чувствам тези 3-4 часа сън достатъчни, а точно днес реших да се отнеса в почти полудневен сън... Събудих се с адското главоболие като награда, че най-накрая се наспах като бял човек. От 2 месеца не бях спала така, направо се размазах. 8-) Той е приготвил кафенце и сандвичи с три вида сирена <33 Денят ми започва от обяд и започва прекрасно!!!

girlwithblueeyes
08-08-2014, 11:34
Той пък ако си мисли че ми пука че не си говорим .Снощи прекали и въобще не му останах длъжна . Днес ще си почина достадобре седмицата беше отвратителна но се надявам на един прекрасен уикенд.

shmatarok
08-08-2014, 11:50
NambyPamby, липсваха ми постовете ти. 8-)

Вчера говорихме с него. Очаквах, че ще се разсърди, но реално не изглеждаше баш така. Пита ме дали я мразя, казах, че посто не я харесвам, защото не е мой тип човек, но това не означава, че не се радвам, че те си прекарват добре. Хаха, колко съм либерална само. Ако не го уважавах толкова, въпреки че е пълен глупак що се отнася до нея, изобщо нямаше да ги мисля такива тактични обяснения. Не очаквах отговора му, мислех, че просто ще ми се сопне и ще си тръгне.

Новото момиче на работа изглежда ок, дано не е някаква откачалка и тя, като оная другата. Днес ми е първата смяна с нея (с откачалката) и не знам как ще издържа. Че и с М. Не мога ли да си карам смените с Д., вече се разбираме толкова добре с него. Тъпото е, че знам, че е забранена територия, ама как ме влече, баси. 8-)

Усещам пълния игнор от вкъщи, ама явно така ще е вече.

SonataArctica
08-08-2014, 12:55
Мама им мръсна на циганите. Шибани педераси. Трябваше да сляза да го пребия тоз'.
Вкиснат съм супер много.

Deadlock
08-08-2014, 12:59
Самотна и безнадеждна.

pandabear
08-08-2014, 13:00
http://media.tumblr.com/1b8b2fcdc111bc315033656066d06d97/tumblr_inline_mqv4lbKU5Z1qz4rgp.gif

galaxy29
08-08-2014, 14:06
Самотна и безнадеждна.
http://youtu.be/HoRkntoHkIE :]

DarkTemplar
08-08-2014, 14:52
Женската невменяемост на моменти ми идва в повече.

Dagichka
08-08-2014, 14:56
сънувах такива реалистични гадости, че още са ми в главата, грр. иначе.. не ми е тъжно, дори не съм плакала днес, не знам дали съзнанието ми не блокира случките от последните 2 дни или просто явно не е било толкова сложно, колкото съм го изкарвала.. набухаха се с курабийки и фрешчета, хубаво ми е :3

IWannaBeSedated
08-08-2014, 15:20
Дано да ми се получи яденето, че после няма кой да го яде. 8-) Стискам палци.

granger
08-08-2014, 16:15
Няма да ми се получи почивката. Ама поне работата е готина, дано поне той си почина и изкара добре.Тя също.
Бръм.
Корема ме боли нещо,ама това е поправимо.

YSMF
08-08-2014, 16:33
Прикипява ми вече от глупавите квартири, страшна приятелка е да ми подлива вода и да ме върти, все едно не си спомням аз какво съм я питала.

mayaaa
08-08-2014, 17:28
Ееее, толкова добре почнах тренировката, пък завърши като пълен провал. Кръвното ли ми падна, какво се случи, мамицата му?! Изкарах 2 упражнения полу мъртва, зарязах последните две и някак допълзях до нас. Сега най-накрая започвам да се съживявам малко по малко. Пфф, яд ме е, ама много!
Може да пиша и още някакви простотии днес, но първо търпеливо ще си връщам живата в тялото. :cool: Изпих около 1 литър айрян, не знам защо, бях жадна, но това беше една изключително тъпа идея, защото сега едвам гледам задължителната пържола след тренировка. Много ми се иска да я зарежа в хладилника, но какво да правя, трябва да се угоявам. :cool: Пък и ако наистина ми е паднало кръвното, то определено трябва да ям сега. Айде, ще се натъпча някак и си тегля Silent Hill настанена на някое меко и удобно място!!

tori
08-08-2014, 19:18
Аз... уплашена съм, а дори не знам коя е жената. Дано е добре, защото този звук никак не звучеше като да е жива. Сякаш блока падна или някой събори секция/библиотека/гардероб/етц. на земята. Прозвуча стряскащо и пет секунди след това момчето беше пред асансьора и дрънчеше вратата. Казаха, че са го видели да се превива, може и той да е отнесъл любовта на родителите си. Абе дано всичко е наред просто, нищо че не ги познавам.
Освен това две от приятелките ми се скараха, защото едната защитаваше вече бившият ми приятел, а другата беше зад гърба ми каквото и да става. Сега си чакам да бъда напсувана.

Lilanda
08-08-2014, 19:28
Толкова много прекрасни двойки се изпокараха и разделиха, че не е истина. Не знам какво се е случило между тях, за едните не искам и да знам, но все пак се чувствам ужасно гадно. След толкова много щастие от тяхна страна и след толкова много "Той е човекът за мен" /мда, познавам само женските, мда 8-)/ съм удивена. Не мисля, че В. трябваше да взема това решение, но все пак нейна си работа. Надявам се и двете да са щастливи и Д. се надявам да е щастлив, макар че съм сигурна, че ще се съберат! 8-)

П.С.: Видях, че има една полуфорумна двойка, която съвпада на инициалите по-горе. Не говоря за вас! 8-) Макар че и за вас пасва горе-долу. 8-)

tori
08-08-2014, 19:57
Хах, забавно, да.

BornToRaiseTheHell
08-08-2014, 20:27
Чудно. Понякога се чудя с 22-годишен мъжки индивид ли ходя или със седмокласничка с тежък предменструален синдром....

girlwithblueeyes
08-08-2014, 22:20
Не го разбирам какво се занимава с мен нали си има приятелка що вече не ме остави на мира .

anonymous895156
08-08-2014, 22:29
Защо има малки слънчогледови семки сред големите, тровят ми живота

HollyGolightly
08-08-2014, 22:41
2 години и половина хвърлени на вятъра, но можеше и по-зле да е. Все си казвам, че няма толкова да се доверявам на хората и все така става.

Днес за малко и пак да ме отнесат и пак нямаше да е моя вина. Стоя си аз на червено и чакам, а онзи отзад се засилил и в последният момент започна да намаля, само с вдлъбнатина се разминах, но все пак повиках полиция. Като му е толкова акъла да пише СМС-и докато кара, нека сега плаща глоби. Аз не мога на всеки 6 месеца да си сменям колата заради някакви некадърници.

SonataArctica
08-08-2014, 22:54
Така ме държа в напрежение този мач. Оправи ми настроението. Браво на Димитров!

tori
08-08-2014, 23:05
Ха, не си падам по гърба. Браво на мен. Влачих се като пребито псе, ревах, виках си, но все пак не направих каквото исках. И сега съм доволна, не знам. Някак е залъгах, което е много добре. Започвам да си изграждам самоконтрол, което е възможно най-добрата част от Промяната. Така се искам и занапред.

Hayashi
08-09-2014, 00:15
Ама защо пак ме боли главата така?
Бях забравила всичките недостатъци да си прекарваш времето говорейки си с американци. Поне отдавна не ми е било толкова приятно да си говоря с нов човек.

Някой да знае нещо, което наистина помага за мигрена? Май този път ще ми се наложи да отида на лекар, че слънцето ми докарва невероятни пристъпи на рев.

xoxi
08-09-2014, 00:17
Какъв ми е сладур... Ще го изям направо с парцалките.
Цял ден на профила му стои следния цитат "She wanted a puppy. I didn't want a puppy. So we came to a compromise... and got a puppy." Даже беше добавил, че такава му била цялата връзка. 8-) Накарах го да я изтрие тая лъжа, той я изтри и сега гледам, че е написал "Аз исках цитата да остане, тя не го искаше. Стигнахме до компромис (отново) и както виждате, цитата го няма." :D На мен ми е супер смешно, но хората остават с грешно впечатление за отношенията помежду ни. xDD

Eagle 123
08-09-2014, 00:28
Кеф кеф, чакам до тва време да се сети да ми се обади, с майка й и някви хора от фирмата им на вечеря от 8 в "Тоскана", тва прави вече 7 часа и половина без стон от нея .. ненормално странно, ама аз съм инат и няма нищо да направя, много добре знае, че я чакам ..

seek&destroy
08-09-2014, 02:30
Проститутка. Хах, да бе. Стига. Не знам дали е вярно, ако е просто не знам хахах, мне хич не е смешно, не знам как бих се чувствала. Унижена? До безкрайност. О, не знам какво да напиша, даже не мога да си структурирам изреченията, не намирам правилните думи.

NambyPamby
08-09-2014, 03:21
Чудно. Понякога се чудя с 22-годишен мъжки индивид ли ходя или със седмокласничка с тежък предменструален синдром....

Хахахахахаха, и аз изпадах често в такава дилема преди. 8-)

@shmatarok, ирония усещам тук. 8-)

он: спах като бял човек. НАЙ-СЕТНЕ! Бяха ми се натрупали 26(двадесет и шест!!!) часа без сън. И това без да съм пила енергийни напитки, камо ли кафе. Вече бях изпаднала в потрес от себе си. Но след целодневно обикаляне вчера, по едно време се прибрах, взех си душ и се тръшнах. И спах дъълго и щастливо, докато не се събудих. Наядох се и пак се тръшнах. 8-) Затова пък съм кукуряк от 5:30.
Купих си цигари, и шоколадчета Киндер, и едни мноого яки шоколади бисквити, имам кафе и ми е екстра, заобградена съм от любимите ми неща. 8-) Сега мисля да си превъртя игрите във фейсбук, по някое време ще си изгледам филмчето и трябва и палачинки да правя. От кога се каня. Ама как не ми се занимава баш днес, най-вече заради прясното мляко, заради което трябва да ходя чаак до супермаркета... 8-) Предполагам ще си надмогна мързела по някое време. Или пък ще си опустоша бисквитите. 8-)

pandabear
08-09-2014, 07:58
когато брат ми е прибрал хавлиите в най-горния рафт на гардероба:
http://i.imgur.com/ICwrmVK.gif

сънливо ми е още. пия си кафето, взимам си душ и с куч отиваме на преглед за лапичката. дано слънчицето се задържи днес.

leadyflame
08-09-2014, 08:04
Вижда му се края, толкова охладняло отношение не съм виждала, после да съм се била съвземела и да не съм откачала... е как да стане. Отделно на това в последния момент да разбирам, че понеделник отива да работи по морето... не ще откачам ами не знам. Ебахти неуважението, ебахти чудото.

anonymous708973
08-09-2014, 08:50
Какъв ми е сладур... Ще го изям направо с парцалките.
Цял ден на профила му стои следния цитат "She wanted a puppy. I didn't want a puppy. So we came to a compromise... and got a puppy." Даже беше добавил, че такава му била цялата връзка. 8-) Накарах го да я изтрие тая лъжа, той я изтри и сега гледам, че е написал "Аз исках цитата да остане, тя не го искаше. Стигнахме до компромис (отново) и както виждате, цитата го няма." :D На мен ми е супер смешно, но хората остават с грешно впечатление за отношенията помежду ни. xDD

:lol:
СЛАДУРИ!

Какво кученце си имате?

Много ми е добрееее, сам-сама съм. Ученето си върви, времето е хубаво, мисля да се закарам три поредни дни до фитнеса, густо. Да имаше с кого едно кафе да изпия, съвсем щеше да е добре.

Lilanda
08-09-2014, 08:56
Да имаше с кого едно кафе да изпия, съвсем щеше да е добре.
Мда...

Ужаааааасно много ми се спи. Спала съм цели 11 часа и пак се чувствам като пребита. Единственият ми почивен ден за този сезон ще мине в козметици, фризьори и организиране. Поне повода да беше приятен за мен. В случая е точно обратното-отвратителен за мен и приятен за всички останали. Поне има кой да ме подкрепи.

Нямам търпение да стане 5-6 часа и да си го видя. ;3

Colouring
08-09-2014, 08:57
Всичко ме боли. В-С-И-Ч-К-О! Хубав пикник/излет/разходка си направихме, обаче сега страдам и съм посинена. Ама пък беше прекрасно! Само да не беше свършило толкова бързо..

shmatarok
08-09-2014, 09:09
@shmatarok, ирония усещам тук. 8-)

Напротив :)

Трябва да се самонакарам да чистя. И после да ходя да посрещам. Брррр.
Що пак спах толко малко, ще умра довечера.

TheDevilInMe
08-09-2014, 11:02
Толкова е голям вече, че днес се сдобихме с нова придобивка :cool:
http://prikachi.com/images.php?images/955/7526955u.jpg

Щастливо ми е, покупката е мегагигахипер яка, всичко се подбрежда идеално.

Deadlock
08-09-2014, 12:10
http://youtu.be/HoRkntoHkIE :]

I know I'm not alone
Because you are making teenproblem my home
:d

galaxy29
08-09-2014, 12:22
:д колко мило звучи

xoxi, прелестни сте

galaxy29
08-09-2014, 12:28
.
бтв и аз харесвам савов, ама не искам пак да се събира с лигавата майка на тино :д

xoxi
08-09-2014, 12:32
Какво кученце си имате?

Не сме си взимали куче, той това го беше написал като метафора за цялата му/ни връзка. 8-)
Иначе си имаме хъски, но то си е негово. Като се преместихме заедно, аз си взех котката, той си доведе кучето. Голям цирк е тук...

Днес ми е пеперудено.
Стомашно пеперудено.
Влюбено. Мнооого.

NambyPamby
08-09-2014, 13:04
Следобедната дрямка е хубаво нещо, освен ако не ти я прекъснат. 8-) Радвам се, че се обади, де. И без това ми се запиваше довечера, пък и имам крещяща нужда да изляза. Да не говорим, че красотата и очарованието ми трябва да се пръскат навред, не бива да съм стисната и да си ги държа вкъщи. 8-)
Чудесно ми е, за първи път ми е слънчево от мнооого време, чак ми е странно. Няма за какво да мрънкам, за какво да се тревожа, няма кой да ме разстройва и да ме нервира, не съм свикнала просто на такова спокойствие.
Единственото нещо, от което имам нужда, е един хубав, здрав секс. 8-) Голяма съм простачка. 8-)
Радвам се, че най-сетне имам спокойствие. Но наред с разчистването на старото и осигуряването на спокойствие някак си ми се иска да дойде и нещо ново. За да се разсея, да се (до)излекувам от чувствата си по бившия, имам нужда от страст, от магия, от тръпка, да ме разтърси до основи и да ме накара да се почувствам жива. Не че не се чувствам прекрасно и сега. Просто ми се ще да съм от тези с по-големия късмет в живота, които освен да има какво да ядат, правят и секс понякога. 8-)

TheDevilInMe
08-09-2014, 14:50
бтв и аз харесвам савов, ама не искам пак да се събира с лигавата майка на тино :д

Права си, предишният сезон и Мария ми допадаше, но мрънкането и и претенциите в новия сезон ми идват в повече.

therichbitch
08-09-2014, 15:36
Вижда му се края вече, толкова да ми е носталгично не съм очаквала :( Едно такова никакво ми е, нищо не ми се прави, а имам още доста работа, скучно ми е и се чувствам неудовлетворена.

DisappointedDreamer
08-09-2014, 16:44
Объркана със себе си. Чувствам се като градинар, който притежава много цветя, но хората харесват само някои от тях. А аз представлявам всичките. Като букет от качества, мисли, чувства съм. И всякаш всеки идва да го помирише, а от това се изтощавам.

Ходещ парадокс съм. Пиещ Шуменско и скитащ из самото лято.

Харесва ми.
А скоро свършва.

SHPAIdURmeN
08-09-2014, 17:29
^

Така и не ми каза твоите впечатления... :( :D

bloodyF
08-09-2014, 17:31
Маги, трябва да се видим пак :3

Добре ми е, вечерях, сега ще пуша една цигара и ще си почивам, чакам го да ми звънне, ама ако не го направи скоро май ще ходя да спя направо.
Снощи беше забавно, той е готин и устоях на изкушението, гордея се със себе си! Много ми беше неадекватно по едно време, ама пак..
остават 3 работни дни преди моренцето <3

draid
08-09-2014, 17:32
Хайде като ви се пият толкова кафета, кой ще ме покани и в коя държава да дойда, че в момента ми една скука няма да ви обяснявам. Днес тъкмо бях решил да паля колата да обиколя малко нанякъде, ама се провалиха плановете, утре аз няма да мога сигурно, та жалко.

HollyGolightly
08-09-2014, 17:44
Мразя сватби и приготовления, поне най-после си купих рокля, остават ми още 2-3, но най-важната е готова.
Да се чуди човек на кого му е нужно всичко това, да поканиш 250 човека, половината от които не си виждал или чувал от години. Още от сега съм решила, че моята ще бъде във възможно най-тесен кръг, моите родители, няколко общи познати и това е, панаири не ми трябват :?

SHPAIdURmeN
08-09-2014, 17:44
Хайде като ви се пият толкова кафета, кой ще ме покани и в коя държава да дойда, че в момента ми една скука няма да ви обяснявам. Днес тъкмо бях решил да паля колата да обиколя малко нанякъде, ама се провалиха плановете, утре аз няма да мога сигурно, та жалко.

Kъде в България се намираш в момента ? :D

paradosou
08-09-2014, 18:02
Слушам стари български парчета и ми е добре. Май за пръв път откакто изобщо съществувам усещам такова спокойствие. Особено е. И приятелите са прави. Направо дразня с тоя почти неизменен позитивизъм. Егати нетърпимия шут 8-) 8-) 8-).

draid
08-09-2014, 18:25
От чисто любопитство за какво ще го ползваш тоя лаптоп, защото много малко неща наистина изискват лаптопи за по над 800-1000лв.

Kъде в България се намираш в момента ? :D

В един курорт. Хаха

DisappointedDreamer
08-09-2014, 18:27
Маги, трябва да се видим пак :3

https://tremorsintoronto.files.wordpress.com/2013/09/smile-and-nod.gif?w=545

IWannaBeSedated
08-09-2014, 18:29
Кофти ден, мразя, когато потъвам в дълбоки депресивни мисли.

Eagle 123
08-09-2014, 18:34
Оопалянка за днес стига толкова, 1/3 от багажа е приготвен ( моят е почти, ама нейнияя .. ) Най-накрая да се съберем всички и да излезем на по бира с добрите стари бастуни :D

mayaaa
08-09-2014, 19:08
Дали пък утре да не си хвана пътя, бях се отказала, но защо пък... Сега е моментът да го реша.
Мааалко информатика и захващам пак някое филмче.

anonymous895156
08-09-2014, 19:48
Току-що свърших и последния епизод на Отчаяни съпруги. Страхотен финал, нямам думи. Момичетата ще ми липсват толкова много.

Fisherman
08-09-2014, 19:51
жалко,че телевизията няма да те научи,какво е да си мъж

tori
08-09-2014, 20:03
жалко,че телевизията няма да те научи,какво е да си мъж
Ахаха.
Аз такива мъже много обичам. Значи пред приятелката си е много ербап и много знае, коли и беси, а пред мене мълчи като чехъл и повтаря, че съм права. Знаел той за биологичните там възможности и химичните процеси, знаел научното обяснение като цяло, но си мълчал. Говедо с говедо. Изтривалка. После аз излизам слабохарактерната, мдае, как?! Ей, идеше ми да помета с него! Смятам да му подаря фикус, може и да се усети.
Иначе разбрах много неща, които не съм знаела. И много се хилих също.

SHPAIdURmeN
08-09-2014, 20:07
Току-що свърших и последния епизод на Отчаяни съпруги. Страхотен финал, нямам думи. Момичетата ще ми липсват толкова много.

Стани актьор, моля те. :razz: :lol: :razz:, или поне да пишеш текстовете на комиците. :lol: :razz: :lol:

anonymous895156
08-09-2014, 20:16
или поне да пишеш текстовете на комиците. :lol: :razz: :lol:

не бих паднал толкова ниско

Blab
08-09-2014, 20:23
мисля, че е време и аз да изкарам шофьорски.
и да си взема някаква любителска камерка.
да.

NambyPamby
08-09-2014, 20:51
Беше много забавна вечер, докато не се прибрах преди малко. Взех си душ и пак се скомърцах. Ама мааалко, мнооого малко. 8-) След малко ще си нарежа диня и ще ми мине скорострелно. 8-)
Тя е не-ве-ро-ят-на. Обичам я! Ще ходим на мореморемореморемореморе. ^^ Няма такава радост, вече мислех, че няма да ходим никъде и всички планове са се провалили, което допълнително ме скомърцваше. 8-) Обаче ще ходим и съм много щастлива, и толкова неща трябва да си купя преди моретоо, не знам кога ще наваксам чак. 8-)
Нужно ли е да казвам, че до палачинките така и не стигнах? 8-) За втори пореден ден и вече спирам да се каня, то се видя, че няма скоро да се амбицирам. :D
Единственото депресиращо към момента е, че трябва да си подкарам химията, за да не ме подкара тя като почнат лекциите. 8-) И мисля, че като започна да отварям учебника, желанието ми за сън ще се възстанови. :D

paradosou
08-09-2014, 20:54
Намби, медицина ли записваш :)?

Hayashi
08-09-2014, 20:57

Айде идвай при мен в Тулуза! И без друго драмата ми е че всичко живо замина към България/на море и до края месеца съм съвсем сама. Взеха да ми се поизчерпват идеите за сериали, анимета и документални филми.

JustaLittleKid купи си хубав лаптоп! Не чакай да заминеш и да ти се развали октомври месец като мен. И после да се чудиш от къде да извадиш 500 евро за нов, щото ти трябва спешно. И аз си взех доста слабичък модел, на който дори не мога сега да му намеря вътрешна клавиатура от никъде. Пък в България за толкова пари щях да си взема нещо супер добро. :(

draid
08-09-2014, 21:08
Може, може. Харесвам Франция, макар и не колкото Австрия и Щвейцария ама какво да се прави (:

Между другото нов лаптоп за 800лв и нов лаптоп за 1800 има точно еднакъв шанс да се развалят. Даже бих казал, че по-скъпите модели могат да са по-капризни от към охлаждане и т.н. Та при лаптопите това с по-скъп и по-евтин се отразява главно на производителността, а не на качеството. В тоя ред на мисли не ти трябва компютър за 2000лв освен ако не знаеш за какво конкретно ще го ползваш. Ако си пише на Word домашните и гледа филми, няма абсолютно никакъв смисъл да набива пари. И 1000лв за лаптоп и супер добро не вървят в едно изречение. Аз ползвам лаптоп за 2 000 лв и пак ми спъва работата понякога, затова винаги когато имам възможност си ползвам настолен.

NambyPamby
08-09-2014, 21:28
Намби, медицина ли записваш :)?

Фармация. ;)

Hayashi
08-09-2014, 21:28
Да, но ако ѝ се скапе в чужбина ще ѝ се наложи да си купи нещо скъпо. Моето HP прегря и му се стопи видео картата, а тук ми искаха 250 евро за ремонт. И аз направо си взех нов, защото не знаех дали няма да се скапе пак. Сега съм с един Packard Bell, за който дори няма части във Франция и не мога да си взема нова клавиатура. И тъй като ми е гаранционен искаха да ми го пратят за един месец в Холандия на ремонт, как ли пък не. Нищо особено не е, но ми върши работа. Обаче платих 450 евро за него.

Изводът е не си взимайте HP, щото вентилаторите им са пълен шит и вероятността да ти прегрее, ако живееш на топло място е огромна.

leadyflame
08-09-2014, 21:36
Не ме ебе, давам си почивка на емоциите!

draid
08-09-2014, 21:38
Ами като цяло така или иначе всички лаптопи са с 2г гаранция. HP аз не тача, особено лаптопите им. Обикновено по-скъпите модели имат и по-висока вероятност от прегряване, особено ако не са направени като хората. Точно за това и казвам, че хубав лаптоп е прекалено широко понятие и е много важно да се знае за какво ще се ползва. Защото има чудесни офис машинки за по 800лв в момента.

xoxi
08-09-2014, 22:40
Амалиииии.
С това костюмче, вдигнатата коса, обувките и лекия черен грим, направо не можах да се позная. Все едно излизам от някой офис. Единствено татуировките и стоте обеци по ушите ме издават, че никога не бих носила такива дрехи пред хората. Обаче снимките се получиха много стилни. Доволно.

girlwithblueeyes
08-10-2014, 00:10
Прекарах си целият ден с него,и пак ме дразни .

tori
08-10-2014, 00:14
Амалиииии.
С това костюмче, вдигнатата коса, обувките и лекия черен грим, направо не можах да се позная. Все едно излизам от някой офис. Единствено татуировките и стоте обеци по ушите ме издават, че никога не бих носила такива дрехи пред хората. Обаче снимките се получиха много стилни. Доволно.
Покажи да видим. Ако не е проблем де.

tori
08-10-2014, 00:16
.

Dagichka
08-10-2014, 07:36
не можах да спя от едно щурче, дето незнайно как беше влязло на терасата като съм на 9тия етаж :cool:
добре ми е, днес пак ще пътуваме насам-натам, дано се получат хубави снимки. гледах му някакви пиянски статуси как за нищо не става, ама.. сорЕ, свърши времето да го успокоявам, вече не сме никакви