PDA

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27

Страници : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

D*Rose
04-22-2014, 17:26
Екстра, взех виза :D

TheDevilInMe
04-22-2014, 18:42
Тооолкова влюбено.
Той: Искам да ми изпълниш едно желание.
Аз: Кажи!
Той: Купи си една кутия бонбони Линд. :3
Попринцип никога не бих дала толкова пари за подобно нещо, но той е толкова мил, нямаше как да му откажа. :D

bebeemalko
04-22-2014, 19:07
Ох, и този ден свърши.. :) Утре отново ще е изморителен ден! Че съм и на работа..doh :x

Naive
04-22-2014, 21:28
Пак започна да ме мързи да ходя на даскало. :( Цял първи срок удържах да не скипвам, а сега... не мога да се контролирам направо. Поне не го правя с дни, де, както преди, но ми е време да спра като цяло, защото наближава края и сама ще се прецакам.

Иначе НАЙ-НАКРАЯ си избрах рокля, с която да бъда, и аутфит като цяло. Много се изкушавам да сложа и един лимонен блейзър, но ще го обмисля още известно време. :Д

anonymous708973
04-22-2014, 21:40
Пак започна да ме мързи да ходя на даскало. :( Цял първи срок удържах да не скипвам, а сега... не мога да се контролирам направо. Поне не го правя с дни, де, както преди, но ми е време да спра като цяло, защото наближава края и сама ще се прецакам.

Иначе НАЙ-НАКРАЯ си избрах рокля, с която да бъда, и аутфит като цяло. Много се изкушавам да сложа и един лимонен блейзър, но ще го обмисля още известно време. :Д

Какво ще си прецакаш точно?
Изкарвай оценките и се махай, не си губи времето! Хиляди пъти по-пълноценно ще учиш сама.

Искам да видя аутфита!

AnarchyBoy
04-22-2014, 21:46
Кат бях 12 клас ни освободиха г/д от всички предмети за цялата година, трябваше да си изкараме няк'ви оценки там да понаучим малко, ама нито ни занимаваха с отсъствия нито ни товареха с някво кой знае какво учене, за сметка на това пък българският + / който каквато матура ще кара/ си ни пържеха много.. :D
Та ндам Найв, както каза Пантерката оценките ги набутай за 1 седмица и бягай.. :D

А тя ми беше толкова миличка и сладичка с едно от нещата, които ми каза, деба влюбено ми е.. ;3

Naive
04-22-2014, 21:46
Учителите не гледат особено добре на хората, които отсъстват често, и обикновено го имат предвид при оформянето, т.е. намаляват оценката.
Иначе това за пълноценното учене отдавна съм го осъзнала, затова и намирам училището за толкова досадно и тотална загуба на време, даже не бих казала, че и се социализирам кой знае колко там, мога и без това. :Д

Иначе след малко ще ти пиша. То аз нямам актуални снимки, но ще ти го опиша и ще ти покажа някакъв тъп колаж от polyvore на роклята, обувките и клъча, който направих. :Д Не е нищо особено, но смятам, че ще е много добре. :Д

Бтв хора, аз съм 11 клас. :Д

tori
04-22-2014, 21:47
Яко ми е да си бездействам на компютъра ама като знам, че до края на годината ще ми се вземе тока от проекти, ми допарва някъде. И все пак - утре ми трябва голяма доза търпение и някоя и друга цигара за великото чакане, щото аз както обичам да чакам... Ужас някакъв. Ама ща-неща и тва трябва да свърша, поне после съм свободна. И МОЖЕ БИ ще имам компания по някое време, което си е бая плюс. Дано не е особено неловко, все пак и двамата не говорим кой знае колко с непознати. :д

Ewok
04-22-2014, 21:50
не мога да избера какъв валпапер да си сложа #whitepeopleproblems

и също така да минат четвъртък и петък и официално спирам да ходя на училище.

Е, трябва да мина по някое време да си оставя бележника и да оставя снимка за дипломата, но то ще е един ден :д

И вече започвам да се подготвям маалко по-интензивно за матурата по бел.

tori
04-22-2014, 21:52
Е, трябва да мина по някое време да си оставя бележника и да оставя снимка за дипломата, но то ще е един ден :д
Направи ги два че да не ти забравят лицето. И то все в различни седмици. :д

Naive
04-22-2014, 22:05
Яко ми е да си бездействам на компютъра ама като знам, че до края на годината ще ми се вземе тока от проекти, ми допарва някъде.Ох, да. Тези дни съм го ударила на мързел и спокойствие, но свърши тази. Оттук нататък всеки учебен ден имаме я контролно, я проект, я класно. И като прибавя уроците по химия и биология... Чудя се къде се забърках и защо ми трябваше. :Д
Но финалът е близо, година и малко остана. :Д

SHPAIdURmeN
04-22-2014, 22:28
:D Бахси. Ама е хубаво да намериш човек на твоето мнение :D

YSMF
04-23-2014, 00:23
НИКОГА повече коментари в 9гаг.
Весело ми е, сега ако успея да руутна телефона на майка ми ще ми е съвсем хубаво.

Отивам да правя йога <3

SonataArctica
04-23-2014, 00:52
Ба! Главата ми вече все едно е натъпкана с вълна. Лека нощ!

http://stream1.gifsoup.com/view6/3409542/close-laptop-o.gif

DisappointedDreamer
04-23-2014, 04:06
Naive, ти не учеше ли вв 33-то?

Сутрешно и мързеливо.

Jaune
04-23-2014, 04:55
^Не съм Нели, ама мисля, че е в 35-то. :Д

//защо се будя с ИДЕАЛ ПЕТРОВ в главата си, бе?! и кога ще се наспя?! и има само месец до матурите, втф, к'во се случи с живота ми.. имам нужда от още кафе, стига екзистенциални размисли в осем сутринта

Naive
04-23-2014, 05:06
Дам, 35то.

bebeemalko
04-23-2014, 05:11
Jaune^ четеш ми мислите. Мечтая си за един мързелив ден, в който ще се наспя и ще пия кафе колкото си искам..

bloodyF
04-23-2014, 06:12
Ох, много ми е щастливо.
Много хубаво си изкарахме снощи, оправих си отношенията с вече небившата ми най-добра приятелка хаха
И беше толкова прекрасно <3 другият път като се прибера пак!
нямам търпение!

ще ми липсва адски много, но добре че има скайп и фейсбук, та да се чуваме/да си пишем всеки ден
и си говорихме
и беше много по-хубаво от преди
уфффффф

https://24.media.tumblr.com/5d6602fbf31660d29a816b60debf45f4/tumblr_n3ihjiIDpt1s9vu0no1_400.gif

kalpazanka
04-23-2014, 07:10
Искам кафе, кола и нещо за ядене!

Niakoitam
04-23-2014, 07:29
JustaLittleKid и аз се отчетох при харесването на страницата ти във фейсбук. Все още не съм я разглеждал подробно,но знам че пишеш хубави неща :)

Иначе днес я сънувах.Странен сън. Сякаш имаше начин да се виждаме постоянно. Аз я исках, а тя...тя се дърпаше,Но оставаше усещането,че това е само външно и не е толкова трудно да се пробие.Усещаше се колебанието и.

А в реалността на този етап сякаш бавно,но все повече се отдалечаваме.Дори трудно успяваме да поддържаме чисто приятелски отношения.Без никой да го иска.Поне не и аз,но просто така се получават нещата сякаш.Дано не е тенденция.

THADONMAKAVELI
04-23-2014, 07:42

done, поне при мен.

anonymous708973
04-23-2014, 09:15
Пфу, така жадувах да раздам малко справедливост тази сутрин! Ще ги оставя да се оправят, пък ако втори път ми го скроят същия номер, вече директно им се обаждам на UPS и ги вдигам във въздуха.

Заминавам да си правя здравословна закусчица и да уча вече пълноценно, че с тия 6 книги от събота насам... 8-)
И съм като живееща в историята, бря, все едно пак съм на 15 :д

102
04-23-2014, 09:18
Дам, 35то.

най-доброто училище в света

bebeemalko
04-23-2014, 09:21
Осъзнах, че имам сериозна нужда от почивка, в момента, в който на входната врата започнах да си събувам дънките, а не маратонките.... :x

TheDevilInMe
04-23-2014, 10:23
Щастливо и доволно, правят ме толкова щастлива и двамата.
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m2n8g6EMh61rqon0xo1_500.gif

Ewok
04-23-2014, 10:57
Такам, утре няма да имаме нито един час с учителките, които ги водят, в петък е подобно, само класното по математика ни е важно...

Пф, не знам кой ще отиде утре :Д

И явно няма да е петък последния ден, ще трябва да ходя и другата седмица :/

anonymous708973
04-23-2014, 11:00
Осъзнах, че имам сериозна нужда от почивка, в момента, в който на входната врата започнах да си събувам дънките, а не маратонките.... :x

:lol:

tori
04-23-2014, 11:06
:D Бахси. Ама е хубаво да намериш човек на твоето мнение :D
Мухаха! Много да! Не винаги сме на същото мнение, но често се случва. Даже се ебава, че го имитирам. :д Ногу ми се ще да живеем по-наблизичко един до друг. :33

Иначе ми е готино - минах да си пусна документите за личната карта. Малко е тъпо, че снимката ми стана ужас, а и са ми написали името на английски грешно предния път ама се преживява. Сега си чакам мацката за кафе и евентуално ще гледам нещо. Пък момчето си даже не знам кога ще го видя, пфу.

IWannaBeSedated
04-23-2014, 12:12
Остана само да си запиша час.
Дано не се окаже нещо сериозно.

mayaaa
04-23-2014, 13:22
Искам, бе, искаааааам!! Не мога да се гледам. :cool:
Айде, още един ден, после да видим какви ще ги сътворя. Meh...

Cloud9
04-23-2014, 13:27
Everything seems to be exhausting me, no matter how much sleep or how much coffee I drink or how long I lie down, something inside me seems to have given up. My soul is tired.
Дааамммм.Уморена съм.Не толкова физически.Добре де-и физически.Но психиката ми тежи повече.И ми тежи че никой не се напъва да ме разбере или да ме изслуша без да ми дава акъл или да ме обвинява.Затова си мълча и си гълтам всичко.или пък се отприщвам и си изкарвам гнева на всеки.Като тийнеиджър съм,нищо че отдавна го минах тоя период.

Lilanda
04-23-2014, 13:39
Хаха сънувах, че с милото обираме къщата на един съфорумник и дъщеричката му /явно след бая години, защото беше горе-долу колкото мен/ иска да тръгне с нас, защото не понася родителите си..:lol: Интересното е, че бяхме във Враца и въобще не можах да осъзная как разбрах, че къщата е негова. /не, не говоря за Чачо, спокойно :D /

Оттам-нататък сънят става от странен по-странен - хладилника избираше продукти и готвеше сам; гонения във Враца, виждайки части от Несебър; старата къща на онази баба с котките, която в момента е необитаема, но престроена; майка ми и баща ми, отиващи на дискотека; 10 минути след като влязоха в дискотеката, влязох след тях и тя се оказа супермаркет и думите на майка ми "Градската полиция се е организирала да пази вас, дечурлига, приберете се и оставете хората да си починат"..о.О

Много странно се чувствам..о.О

Народът е изперкал, ей..Единият убил съпругата си и направил опит за самоубийство, другият пребил дъщеричката си до смърт..Ужас, ужас..Пази, Боже..

kalpazanka
04-23-2014, 13:42

done, поне при мен.

Сандвич, две чаши кока кола, 3в1, фафла.

Вярно, че лекарите трябва да умират млади, за да не тежат на пенсионната система :D :D :D

AnarchyBoy
04-23-2014, 13:52
#дасикрадец

DisappointedDreamer
04-23-2014, 13:53
Непотребна.

DarkTemplar
04-23-2014, 15:21
Оф, взе ми се акъла с тези простотии...

YSMF
04-23-2014, 15:30
Успях бе, УСПЯХ!!!!

Lilanda
04-23-2014, 15:40
#дасикрадец

granger
04-23-2014, 15:44
Развълнувана,щастливо ми е едно такова. Тя си дойде , а и ще се видяяя с него. Толкова е прекрасничък,нянян!
Не съм се чувствала толкова щастлива от сума ти време...

Didko_Beats
04-23-2014, 15:56
Ужасен концерт , ужасна кампания , ужасни награди ... направо ужас ... Чудя се изобщо защо отидох... Тоз само ми наду главата 8-) ...

Hayashi
04-23-2014, 15:59
Утре минава изпита и се пльосвам в леглото за няколко дена. Лошото е, че съм минала само половината лекции. Но пък за сметка на това днес ще ходим да се стреляме с лазери.

Вчера, ако пък съм очаквала от едно "честит рожден ден" до "ами нека пробваме отново"... Усещам, че след всичката простотия може и да се окажа с магистър в Полша.

Иначе ми е прекрасничко. ^w^

anonymous708973
04-23-2014, 16:35
Хаха сънувах, че с милото обираме къщата на един съфорумник и дъщеричката му /явно след бая години, защото беше горе-долу колкото мен/ иска да тръгне с нас, защото не понася родителите си..:lol: Интересното е, че бяхме във Враца и въобще не можах да осъзная как разбрах, че къщата е негова. /не, не говоря за Чачо, спокойно :D /

Оттам-нататък сънят става от странен по-странен - хладилника избираше продукти и готвеше сам; гонения във Враца, виждайки части от Несебър; старата къща на онази баба с котките, която в момента е необитаема, но престроена; майка ми и баща ми, отиващи на дискотека; 10 минути след като влязоха в дискотеката, влязох след тях и тя се оказа супермаркет и думите на майка ми "Градската полиция се е организирала да пази вас, дечурлига, приберете се и оставете хората да си починат"..о.О

Много странно се чувствам..о.О

Народът е изперкал, ей..Единият убил съпругата си и направил опит за самоубийство, другият пребил дъщеричката си до смърт..Ужас, ужас..Пази, Боже..

Мисля, че си обладана от духа на Някойтам 8-)
Ама ми е познато - понякога такива неща сънувам, че...

AnarchyBoy
04-23-2014, 16:37

Ххахахахахахахахаххаахаха ахахахахахахаххахахахахаа ... :razz:

shmatarok
04-23-2014, 16:41
Като сте се заговорили за сънища, по-добре да не почвам с моите, че са епични - снощи се промъквах в крепост с наводнени коридори, за да открадна халката на лелката, за която искаха да оженят братовчед ми :D

Ох, само 10 дни още. Нямам търпение.
За петък ще си купя от онова специално вино. И без това ще съм си самичка вкъщи, по-добре да си прекарам яко :D

AnarchyBoy
04-23-2014, 16:44
Последния ми епично смешен сън беше преди 2-3 месеца... Там няк'ва негърка беше обладана "изодзадзе" 8-) от няк'во извънземно, което имаше дупка в гърдите си, нямаше глава а няк'во пипало и няк'ви странни кръгли неща в дупката, аз не правех нищо, а просто стоях и гледах, а таз мацка му се радваше мега много, след което влязоха няк'ви хора и го убиха, а тя уби тях и аз просто си гледах отстрани като на кино.. Накрая ми писна и се наядох -_- / отстрани през цялото време имаше маса отрупана с храна/ и се събудих.. о.О

Някойтам, може ли да ми го тълкува? Моля.. :?:

Lilanda
04-23-2014, 16:59
Последния ми епично смешен сън беше преди 2-3 месеца... Там няк'ва негърка беше обладана "изодзадзе" 8-) от няк'во извънземно, което имаше дупка в гърдите си, нямаше глава а няк'во пипало и няк'ви странни кръгли неща в дупката, аз не правех нищо, а просто стоях и гледах, а таз мацка му се радваше мега много, след което влязоха няк'ви хора и го убиха, а тя уби тях и аз просто си гледах отстрани като на кино.. Накрая ми писна и се наядох -_- / отстрани през цялото време имаше маса отрупана с храна/ и се събудих.. о.О

Ще ти го изтълкувам аз..

Много филми гледаш..:-)

ПС: Това ми напомня на един филм с няк'ъв полтъргайст в къщата..Ако някой ми каже как се казва, ще съм му много благодарна..;3

weheartiit
04-23-2014, 17:00
дразнят ме всичко и всички,
аз съм сбъркана явно нещо ;д
ама толкооова да и ми е писнало от тези хора ,не издържам.
само за него ми е гадно,супер елементарни станаха нещата ,
искам да сме в добри отношения,липсва ми

mayaaa
04-23-2014, 17:18
Накрая ми писна и се наядох

AnarchyBoy
04-23-2014, 17:43
Епик шит.. :lol:

Dagichka
04-23-2014, 18:40
"О - О.., искам нещо да ти кажа,
Би – Би .., м-м как да го изкажа,
В главата ми е малко разглобено,
Искам само да ти кажа ... теро-реро.."
аз съм луда, сериозно, а тия хора са мега милите, че ме търпят.

Wwwooow
04-23-2014, 18:52
Всеки ден нямаща сили за нищо.. трябва да уча, защо не го правя имам толкова задължения и задачки за правене, защоо не се стегна ?!?!
ЛИПСВА МИ, чатовете още са ми толкова смешни,
като ги чета и пак се усмихвам до ушите,
как може да има точно едно прекрасно съзадние там
и то да си тръгне, как е възможно ?!?!
искам само да се сети за мен,
да ми пише,
да ми звънне,
нещо да направи да видя,
че му пука, че иска да има някакъв контакт с мен, искам си гооо :(
Не е честно просто двама човека, които толкова много да си пасват във всичко да не са заедно, не е честно !!

ИСКАМ СИ ГО :((( искам пак да си пишем до среднощ и да си казваме лека нощ през 1 час и после да се сещаме за нещо иии после пак и така докато не се сетим, че утре трябва да ставаме рано...и въпреки малкото часове, които спах тогава се чувствах супер жизнена и отпочинала, а сега .

102
04-23-2014, 19:01
wooooooooooooooooow
get a life

SummerRain
04-23-2014, 19:54
Явно трайно се е абонирал за моите сънища...

girlwithblueeyes
04-23-2014, 20:47
Пълна изглагация нямам думи.....

anonymous708973
04-23-2014, 21:00
E, РАЗГЕЛЕ! Колетът е в мен!
Пак са малоумници, де, как не се научиха да проверяват адресите точно! После на мен ще обясняват, че трябвало да съм на
разположение!

И ся един свестен нож няма в тая къща, аман, само някой да ми види плачевните опити да го отварям с изтъпена ножица, ще падне на земята от смях. Е, кво, най-много да остана без пръст :Д

Ям лютеница и луканка по токчета и гледам филм! И-д-е-а-л-н-о съм!

lisi4ety
04-23-2014, 21:26
Последните два дни прекалено тежки ми дойдоха, не мога повече. Да идва утре и да ми е хубаво вече, нямам търпениее <3

bebeemalko
04-23-2014, 21:47
Ох.. първият ми работен ден в италианският ресторант приключи успешно. Колегите са супер яки :) не си усещам краката... поне ще се наспа :) Лека :)

Hayashi
04-23-2014, 22:07
Прекрасно е да пишеш поезия с чаша вино в ръката на балкона. И бездомният котарак да ги прави компания. Сега трябва да се върна към молекулярната биология.

Fisherman
04-23-2014, 22:10
Прекрасно е да пишеш поезия с чаша вино в ръката на балкона. И бездомният котарак да ги прави компания. Сега трябва да се върна към молекулярната биология.

интелигенция яко

mayaaa
04-24-2014, 05:32
Добре, майка ми ми обра точките за малоумни сънища. :cool: Като станах за училище явно и тя се е събудила и ми каза: "Тъкмо сънувах някакъв сън и това, което помня е, че казвах на някакъв човек "Да си видял някъде кокошка да не е свикнала с положението си?" :lol:

Cloud9
04-24-2014, 06:00
Добре, майка ми ми обра точките за малоумни сънища. :cool: Като станах за училище явно и тя се е събудила и ми каза: "Тъкмо сънувах някакъв сън и това, което помня е, че казвах на някакъв човек "Да си видял някъде кокошка да не е свикнала с положението си?" :lol:

Това ми е новото мото в живота!

102
04-24-2014, 07:30

колко е прекрасно да си шушляк

Niakoitam
04-24-2014, 09:39

А може би пък да не е нужда от почивка, а от някоя бурна вечер с интересен край... :D

Нещо ми се е разбунтувал корема от сутринта и...добре че съм си в нас днес, а не като вчера из път,че щеше да стане лошо.
И да...все пак ще трябва да разбера какво е усещането да ти режат ечемик без значение дали искам или не.Тия работи мен не ме пропускат.Не е да е като хубавите неща в живота.Дали ще е един или три вече не знам.Двата долни са малки пък и очната лекарка този път и грам внимание не им обърна за разлика от горният ми десен,който си е големичък макар и бая по-малък опреди.Операцията е насрочена за 9ти май по обяд.Тамън 3 дни след именният ми ден.Сякаш най ме е страх от местната упойка,а не от другото.Хем леко ме е страх от инжекции,хем пък явно трябва и да е в клепача.Настръхвам само като си спомня как,когато 2рият от 3те пъти,в който ми вадиха нокт на палеца на крака хирурга заби иглата с упойката в пръста ми за пореден път,при,което аз от бодването рязко трепнах.В резултат,на което иглата излезе от друга част на пръстта ми дето той го беше хванал проби му дупка в гумената ръкавица и му се заби в палеца на ръката,след което опищя целият кабинет,че ако съм бил болен от СПИН съм щял да го заразя.Като че ли аз бях виновен,че е от кьопав,по-кьопав,най-кьопав.Та сега ме ужасява мисълта как иглата може при едно трепване евентуално да попадне директно в окото ми.Дано няма такава опасност....

Ама ми е познато - понякога такива неща сънувам, че...

Нещо гледам на тая страница много сте обладани от моят дух.
И ти си обладана само дето още не го знаеш мухахахаха :D

Иначе днес не знам какво сънувах,но вчерах сънувах,че ечемиците ще ми се оправят ако си капя от капките дето ги спрях през 1час и останалото не го помня :)

Niakoitam още не се е удостоил с титлата успешен тълкувател на сънища и просто се опитва най-вече с опита си върху себе си.За чужди сънища рядко се наема да дава предположения тъй като както каза все още не е много успешен, а и няма как да е живял живота на другите за да знае съответните знаци какво им говорят на тях.Също и не е изпитал усещанията и емоцията от техните сънища за да ги сравни с реалността им.Най-вероятно всеки човек индивидуално сам за себе си много по-лесно би се справил с този процес,защото знае живота си от първа ръка и е видял и усетил сънищата си пак от първа ръка. :)

DisappointedDreamer
04-24-2014, 10:31
^Хах, това с местната упойка ме разсмя. По-лошо е, ако не те хване. 'Щот е много кеф да ти бият местна в гърлото, да не можеш да дишаш, да не те хване, да повръщаш кръв и да припаднеш в Пирогов. :Д Успех ти пожелавам и горе главата.

Мен мии е домошарно.
И учено.

girlwithblueeyes
04-24-2014, 11:15
Сега вече поне има смисъл от тая жалба . Нещастник!!!

bebeemalko
04-24-2014, 11:33
Оф, трябва да се работи.. после пак на работа.. Дано и остатъка от колектива да е толкова готин колкото вчерашния :)

xoxi
04-24-2014, 11:39
http://37.media.tumblr.com/25cdd22c2e64dd14bc34aee98fc9035e/tumblr_n4id8mc2rV1r3gb3zo3_400.gif
Спи ми се, изморено ми е и нищо не ми се прави днес.
Добре, че имаме пуканки и телевизор...

shmatarok
04-24-2014, 11:40

:lol: :lol: :lol:

Много съм доволна!
Очаквам спешъл имейл днес, удължиха ми срока за курсовата с цяла седмица йееееееей! Ако пак почна да си лягам по нормално време, а не след 6 сутринта, бих била още по-доволна.

HollyGolightly
04-24-2014, 11:51
Само още 2 седмици и няма повече.
Днес имам супер важна презентация, 40% от крайната оценка и направо не мога да си намеря място. Дано не ми призлее на подума...ама така да мразя да говоря пред хора, просто не е иситина :(

Dagichka
04-24-2014, 12:37
^ох, това ми напомня, че събота трябва да отида да видя мойте дали са пристигнали, за пръв път ще нося 39.5 номер хаха дано съм ги нацелила, пък как ще ходя на тях е друг въпрос.. JustaLittleKid аз си взех от Саламандър едни високи, 110кинта (ако тогава не бях в шок от друго нещо щях да крещя на майка ми да не дава такива луди пари за обувки, ама ;д) и супеер удобни. и доколкото знам, тая марка правят такива доста удобни и издържливи обувки.

днес съм по-добре, не съм сигурна дали от пмс-то или просто защото съм объркана душа, ама тия кризисни моменти се редуват с някво щастливо и спокойно настроение смесено с ежедневното нервене над проекти и задачи.. :д а навън времето е най-якото.

x7aZzy
04-24-2014, 12:46
Как може да има такива олигофрени. Пфф, как се изнервих.
Да вземе, глупакът му с глупак, да включи противопожарната аларма и да вдигне цялото общежитие в 24h. Не е като да се случва за пръв път, но след натоварения ден, който имах, само това ми трябваше. А съквартирантът, горкият, все едно никога не е чувал аларма - щеше да ми разбие вратата, направо на крака ме изнесе долу. Чак го съжалих колко шашнат беше, после ми се извинява цяла вечер. А на мен толкова рязко ми падна кръвното, чак се ядосах на себе си. Повърнах пет пъти преди да заспя отново. Не стига че същия ден станах в 5h да бягам, после бях на работа, следобяд на уни и вечерта на танци, а като за десерт се радвах на униформените пожарникари пред блока. А въпросният "алармаджия", който реши да пробва какво ще стане, ако включи алармата, сега ще плаща 2000 евро глоба за фалшивата тревога - да си тъп не е лесно.
Лудница. Ама то горе-долу всеки ден е така, не знам дори защо се учудвам.

Нямам търпение да си боядисам стаята. Вече съм си избрала цвят, дано да успея в събота, че това ми е единственият свободен ден за този и следващия месец. Буквално нямам време да спя. Вчера се унесох на пейката пред факултета - добре, че никой не забеляза.

А на работа си умрях от смях - един клиент ме направи на французойка и беше толкова убеден, че е прав, трябваше да му повторя поне три пъти, че съм от България, но не мисля, че ми повярвя.

Искаааам да играя покер.
Много.

Едит: "Мелкиадес (...) бил в смъртта, но се завърнал, защото не можал да понесе самотата." Почти в края съм. Книгата е наистина страхотна. *въздъх*

powerslave
04-24-2014, 13:01
олИ, какви умни и способни хора в този форон, браво.

чета си кинигата и ми е кеф, ако имаше и кафе щеше да е мед ситуацията.

mayaaa
04-24-2014, 14:02
Добре, че не си изпълних идеята да се прибера и чак след това да ходя на тренировка. Около 20 минути, след като се прибрах, започна да гърми и да вали като из ведро (ся май намаля, но не съм сигурна). За малко се разминах да се прибирам в това време.
Сравнително добър ден. Поне си се успокоих за теста. То не, че щеше да е голямата работа, ама много мразя така. Добра съм по информационни, мога да се оправя във всяка програма, за която сме учили (в някои, смея да твърдя, по-добре от г-жата), мога да направя сайт за отрицателно време... Но защо, по дяволите, ми трябва да го помня всичко това наизуст, до последната запетая?!?! Тоооолкова по-добри са практическите задачи по тоя предмет. Понякога наистина намразвам образователната ни система.
Четири дни на майната си, без никой от познатите ми, дано поне с останалите градове да се наредя, ама... А ако съм с тая патка, просто не знам. Преживява се, ама аз не я искам в един хотел с мен, камо ли да ми е ръководител и да сме в една стая. Нещо ми се струва, че нейните чувства към мен не са много по-различни и то само заради отношенията й с нашата г-жа. Не, че тя е цвете за мирисане, де.
Както и да е, това ми е най-малкият проблем, трябва да спра да мрънкам и най-накрая да осъзная, къде отивам, защото май още не съм. А утре заминавам и трябва някак си да съм си събрала мислите и да не ми е каша от информацията.
Meh.

Niakoitam
04-24-2014, 14:04
^Хах, това с местната упойка ме разсмя. По-лошо е, ако не те хване. 'Щот е много кеф да ти бият местна в гърлото, да не можеш да дишаш, да не те хване, да повръщаш кръв и да припаднеш в Пирогов. :Д Успех ти пожелавам и горе главата.

Мен мии е домошарно.
И учено.

Ами то поприцип местната упойка където има здрави тъкани трябва да се бие,защото иначе не лови.А ечемика,който се маха оперативно е нещо такова попринцип.Гной обвита в образувала се капсула от съединителна тъкан.Така поне го разбрах.И трябва да се извадят и двете,Иначе в гърлото са ми били два пъти,Като ми вадиха средната сливица, а после и другите две.Сега пак си имам средна,защото вторият път я пощадиха, а тя за разлика от другите две понякога пораства отново.Е,това си беше наистина мъка.Били са ми упойки в крака,слагали са ми по половин сприцовка от двете страни на пръста,правили са ми точковане на пръста.Въпросният случай дето разказах по-горе.Третият път за двата искаха да ми бият местна упойка в гръбнака,но успях да изкрънкам всички да е пълна та беше с газ и абокатор,слагали са ми и три пъти на 2 места по половин спринцовка упойка и във венците.Сега предстои да видя и какво е в клепача, ако разбира се не мажат с нещо,защото четох,че разни хора дето са им правили тази манипулации се притесняват от някакво лекарство,което някои вкарвали,а други не с инжекция в клепача против повторно връщане,защото това било гад и понякога се се появявало апк въпреки,че е изрязано.Та така.Иначе мерси за пожеланието.Предпочитам да ми бяха сложили една пълна.Но никой няма да се навие за по 10 минути, а и в краен случай след 30 минути манипулация трябва да си тръгвам барабар с превръзката. :)

HollyGolightly
04-24-2014, 14:55
Мина най-после, две седмици се разхождам напразно, с идеята, че "днес е денят" и най-накрая стана. И въпреки това съм страшно ядосана, как можа да го изръси това нещо. Нищо че се подготвям за това от началото на семестъра, а други сигурно са сглобили един тъп PowerPoint снощи, всички получаваме еднаква отлична оценка. И ЗАЩО??? :mad:

babity
04-24-2014, 16:19
Пак тъпите му обещания. Не знам вече дори дали да се ядосвам. Пффф! Преядох, с'а ш' се донадуя с вода и лягам да гледам филмче. А той е гомнар! А аз трябва да спечеля оскар за най-добре изпълнен "мазен курбан" докато вътрешно ора.

shmatarok
04-24-2014, 17:07
Оф, направо нямам думи.
Цял ден, цяяяяяяяяяяял ден седя в лаба, само за да ми сервира, че кода не бил верен. И как да не е, като съм го копирала от неговите материали, нали изрично беше упоменато така. Тоест неговият код си е грешен, а аз съм виновна.
Утре рд-то ще го празнувам в лабораторията с курсовата. Колко яко!

И имейлът ми никакъв не дойде.

skatew
04-24-2014, 17:59
Днес мама има рожден ден :cool: Става на 41... аз пък тази година на 21... не мога да си представя да си имам на тази възраст дете, много силна жена е тя. Като се замисля през какво е преминала, преди години когато баща ми си тръгна...сама с 2 деца.
Изпуснах я докато беше в къщи, че бях в клиниката, а като се прибрах тя вече беше при приятеля си. Много се радвам за нея, намери си добър мъж, заслужава го!
Аз се чувствам добре. Пия червено вино, ям маслини и си слушам музика. След малко трябва да изведа кучето. Факта, че вали ме кара да се вълнувам малко, че ще излезна да се разхождам, обичам дъжда. Точно такива вечери по-често трябва да си правя. :)

AnarchyBoy
04-24-2014, 18:19
Обичам я.. :oops:

TheDevilInMe
04-24-2014, 18:57
Днес мама има рожден ден :cool: Става на 41... аз пък тази година на 21... не мога да си представя да си имам на тази възраст дете, много силна жена е тя. Като се замисля през какво е преминала, преди години когато баща ми си тръгна...сама с 2 деца.
Изпуснах я докато беше в къщи, че бях в клиниката, а като се прибрах тя вече беше при приятеля си. Много се радвам за нея, намери си добър мъж, заслужава го!
Аз се чувствам добре. Пия червено вино, ям маслини и си слушам музика. След малко трябва да изведа кучето. Факта, че вали ме кара да се вълнувам малко, че ще излезна да се разхождам, обичам дъжда. Точно такива вечери по-често трябва да си правя. :)

Честит и от мен, с мойто бебче също разликата ни е 21 години, дано и той някой ден така се гордее с мен, както ти с твоята майка.

Много ми е скапано и изтощено, днес беше доста непослушен :cool:

mayaaa
04-24-2014, 19:15
а клиентът винаги има право, нали? ;д
Това ми напомни за едно клипче и реших да ви го покажа, защото много ме беше изкефило. :cool:
https://www.youtube.com/watch?v=BKorP55Aqvg

JagAlskarDig
04-24-2014, 19:27
E, РАЗГЕЛЕ! Колетът е в мен!
Пак са малоумници, де, как не се научиха да проверяват адресите точно! После на мен ще обясняват, че трябвало да съм на
разположение!

И ся един свестен нож няма в тая къща, аман, само някой да ми види плачевните опити да го отварям с изтъпена ножица, ще падне на земята от смях. Е, кво, най-много да остана без пръст :Д

Ям лютеница и луканка по токчета и гледам филм! И-д-е-а-л-н-о съм!

В духа на традицията. :D Един познат така прави, когато си идва от Австрия, празен куфар/и с 1-2 дрехи, колкото за спешен случай. И после ги пълни с домашни луканки, суджуци, лютеница, каквото се сетиш, от баба му. Само в 1 от 3 пъти средно му правят проблеми на някое летище да върне/извади нещо, когато има късмет си доставя домашна храна за 3-4 седмици.

Иначе аз съм доволен от днешния ден. В пороя, продължил няколко часа, се намръзнах с тази риза, но пък беше освежаващо. Утре плувaне и лекции яко.

granger
04-24-2014, 19:54
Щастлива се чувствам. Това е достатъчно <3

Jaune
04-24-2014, 20:13
Днес осъзнах, че съм стигнала до ебаси парадоксалното положение.
Възможно ли е човек адски много да ти липсва, но в същото време да го мразиш и да не искаш да имаш нищо общо с него?

SpiritInBlack
04-24-2014, 20:16
I`m bugging right now , like I`m seeing a ghost....

https://www.youtube.com/watch?v=jERUfBwNu2o#t=955

Паднахме на футбол от бастуни , падам на покер. Най-добре е да си лягам май

ameli
04-24-2014, 20:38
Реших абсолютно окончателно, че в тази смотана държавица няма какво да ме задържи :) Още годинка и стягам багажа. Колкото и крайно да звучи, толкова съм отчаяна, че не знам да плача ли да се смея. Позор, позор..

bebeemalko
04-24-2014, 20:38
Йеей прибрах се от работа :oops: изморена съм и трябва да спа. Утре ще е дълъг ден. Пълна е програмата. Много се радвам за тази работа и че за два дни смея да кажа се издигнах в очите на всички. Не разбирам защо все ме карат да ям. Аз се отказах от навика да ям вечер, а те искат да ме тъпчат :(
Skatew честит рожден ден на майка ти. :)

Fisherman
04-24-2014, 20:46
Обичам я.. :oops:

LOOOOOOOOL SWG them feels yolo 402 bong out methanol no regrets

Fisherman
04-24-2014, 20:56
http://image.blingee.com/images19/content/output/000/000/000/7e7/825608438_1765800.gif

Fisherman
04-24-2014, 20:57
https://pbs.twimg.com/media/BIR_2ZRCcAEZhzy.jpg

powerslave
04-24-2014, 21:47
много си проницателен, фишърмАн.

усъвършенствам се, ако не е просто илюзия, ПРЕЛИВАМ от кеф.

pandabear
04-24-2014, 22:19
чувствам се свободна, безгрижна и мноу секси, мадафака.

x7aZzy
04-24-2014, 22:57
Поетично.

https://www.youtube.com/watch?v=5KScfgigkPc

SonataArctica
04-25-2014, 00:23
Ба! Главата ми вече все едно е натъпкана с вълна. Лека нощ!

http://stream1.gifsoup.com/view6/3409542/close-laptop-o.gif

Нищо не се е променило. Утре рано, рано ще продължа.

//Дъждът така приятно тропа по прозореца... Да излезеш направо да си направиш една разходка преди лягане.

tireheb
04-25-2014, 00:45
колко да чекам, къде да избягам
копам дупка в земята и лягам

girlwithblueeyes
04-25-2014, 05:29
Охх надявах се поне този Пеътк да си почина е не няма как .Пия си кафето и се захващам с климата на Фарнция.
Хубавото е че все пак денят е почивен и ще си поседя вкъщи .

Cloud9
04-25-2014, 07:20
Рядко се случва да ми е забавно на работа,но как да не се зарадвам на такъм остроумен диалог:
Шеф:Изглеждаш много добре днес.Да не си намерила някой страничен че така грееш.
Колежка:Не съм.Но пък явно мъжът ми е зарязал неговите странични и ме обслужва на ниво вече!

П.С. Джордж Мартин е писал сценария за епизода на Arrow тая седмица май!Не е честно!Очаквах го,но това не значи че съм доволна!!!!

babity
04-25-2014, 07:43
Дебелея със скоростта на светлината. От днес съм на разтоварващ режим преди положението да е станало трагично.
Не съм гладна, ама пуста свинщина... 8-)
Уф, т'ва време колкото ме радва когато вали, толкова ме и депресира с т'ва постоянно сиво небе.
Абе усещам няк'ъв вътрешен спад, но още не съм наясно дали е депресия, яд или нещо друго. Просто нещо ми се е спряло като буца на гърлото.
Някой, ако желае, да бъде така добър, да ми предложи няк'ва американска бозичка, така де, комедия, че да разпусна малко.
А преди т'ва пак ще си поиграя на домакиня.

skatew
04-25-2014, 07:44
http://image.blingee.com/images19/content/output/000/000/000/7e7/825608438_1765800.gif420666

kalpazanka
04-25-2014, 08:10
Едно такова обнадеждено-притеснено.

RiB
04-25-2014, 09:27
Оттук нататък любов за мен няма :P Твърде дълго вярвах и защитавах нещо, което не съществува.
-написано във форум "Любов" - свърталището на очилатите и манипулативните :)

babity
04-25-2014, 09:38
Бахти, много бързо ми се свърши работата, ебаси.
С'а пак на гръб. Скучно ми е!

tori
04-25-2014, 11:18
Пухчо се чувства странно. Мисли, че нещо ужасно се случва в главата му. Пухчо обича тишината и иска да си гушка мъжкия Пухчо. На Пухчо му се спи като на идиот. Да пием за Пухчо!

HollyGolightly
04-25-2014, 11:22
Едно такова петъчно ми е 8-)

powerslave
04-25-2014, 11:37
никакво не ми е, мракът навън може би е виновен..
и какво се прави в такова време, когато мъжът го няма, УЧИ СЕЕЕЕЕ.

shmatarok
04-25-2014, 12:15
Ще ми вземат здравето с тоя колет. Ей, как мразя такива простотии. Цял ден ми загубиха и продължават да губят!
Много ми се спи, ама ако легна, сигурно ще ги изтърва пак. Нито мога да уча, нито нищо, едвам гледам.

Поне получих приятна изненада. 8-)

TheNormalGuy
04-25-2014, 13:11
Страхотен ден, чувствам се страхотно, секси, мега красив, самоуверен. Чувствам, че от мен блика сила, харизма, положителни емоции. Днес натрупах ценен опит, много ценен. Чувствам се доволен от себе си! :)

DarkTemplar
04-25-2014, 13:22
В подобен сив, хладен и мрачен ден стоенето вкъщи и гледането на снукър изглежда най-добрата алтернатива. Дано следващата седмица времето се пооправи, че тоя дъжд носи само поразии.

Cloud9
04-25-2014, 14:00
Говори ми се с интелигентен човек.Липсва ми Иван.Той беше аз,в по-развит мъжки вариант.Макар че е македонец и по дефоулт не харесва българите ,се сдушихме и ми стана пласьор набързо хаха.Липсват ми разговорите с него -от неврохирургия до Benny Lava.Той е един такъв гигантски плюшен мечок,в който можех да се сгуша и на който можех да разкажа всичко.Само той ме слушаше,само той ме разбираше и само той не се опита да спи с мен хаха.Научи ме на покер,предпазваше ме от "най-добрата ми приятелка",даваше да използвам компютъра му и ми споделяше толкова много.липсва ми времето с него.В началото ми беше странно като ме покани да се поразходим до беседката на кея,но времето ,в което бяхме само двамата,беше най-доброто време там.толкова се зарадвах като дойдоха до ресторанта с колелата на почивния си ден.И като се разхождахме по плажа на моя почивен ден.Сутрин винаги ме разсмиваше на закуска,когато бяхме само двамата будни в къщата.Още ми се къса сърцето като се сетя как се разделихме.Качих се да си събирам багажа най-накрая /беше 2 през нощта/.Отбягвах това задължение незнайно защо.месеците там ме съсипаха и не чувствах нищо-нито облекчение че ада е свършил,нито тъга че си тръгвам.Качвах се по стълбите и чух че той е в стаята ни.сърцето ми спря за секунда.Беше с гръб към мен.Аз се спрях на прага.Той се обърна усмихнат,видя ме и се натъжи.Сърцето ми заби силно-знаех че това е последния път,в който го виждам.Просто отидох и го гушнах.Ухото ми беше запушено и като той ме стисна в прегръдката си затисна здравото ми ухо.Говореше ми нещо,успокояваше ме.Но в този момент аз ревах неудържимо.Успях само да му кажа че ще ми липсва.погледна ме с милия си поглед.Ник се наведе и му каза "Брат,това на бугарски е miss you". Той се усмихна."Знам,брат"...Miss you,прасковке!Дано някой ден пак се видим.

Auriss
04-25-2014, 14:34
Някво ентусиазурано ми е днеска. Сигурно е от пороя вчера :3

DarkTemplar
04-25-2014, 14:43
Ракетата ще трябва да се понапрегне и да заиграе както може, за да спечели мача. Плешивия чичак няма да му се даде без бой.

DisappointedDreamer
04-25-2014, 14:49
Омитам се.

За мъничко.

// а се надявам за повече.

babity
04-25-2014, 15:18
Порция "женски" филми. Ако след т'ва не живна, значи е безнадеждно. Айде някой да ми изскочи с оферта дееее, имам нужда да се разведря.

galaxy29
04-25-2014, 15:27
отново ме помислиха за малката сестра
колко е яко, че сестра ми е по-висока от мен

взех на кучуто ни бисквитки педигри и му направих ново легълце, горкото много се беше наплашило от бурята

tori
04-25-2014, 16:42
Главата ми ще се пръсне. Повече никога сън следобед. Да му се невиди и простотията. Мисля да цапна малко водка и после евентуално пак да спя, че тука е бахти тъпотията. Не знам кво ми се прави въобще, дейба.

Wwwooow
04-25-2014, 17:03
Как да си изтрия всички спомени от преди 7 месеца ??? Как ?

Толкова много плаках снощи, че чак не можех да си поема въздух, страшно много ми пука, все едно се е случило вчера.. а то не е..
НЕ ми се занимава с никой и с нищо... Не ми се живее, а съм на едва на 20 ?!?!?! О.о какво се случва хора..

Jaune
04-25-2014, 17:13
oh u'r so naive yetttt sooooo
спи ми се, скапана съм, искам сладолед и искам някого в когото да се гушна и да заспя.. ама няма, греда.

и тоя човек не го разбирам, честно, ебаси, супер нелогични действия, супер много си личат някви неща, ама отзиви никакви, дори няма някъв съществен разговор помежду ни и тва ме побърква, не искам да се обясняваме, искам само да знам има ли нещо, или не

bloodyF
04-25-2014, 17:18
свърших работа, купих си някакви нещица, искаше ми се да пия по нещо с приятна компания, но за поредна вечер повече от 2 часа време и на някои хора им идвам в повече, явно, нооо мъжете, виж това е друга работа, не знам какъв човек трябва да си, за да ти е някакъв където ти е никакъв в общи линии повече от човек, който е зад теб постоянно
както и да е
и тия дрехи съм 789456 процента убедена, че ще седят в торбата до не знам си кога, но както и да е
замислям се за квартирата, което е странно

май ще си хапна супичката и ще го лягам
той е на сватба утре, брат му се жени и няма да влиза сигурно, може би ще има ергенско парти или нещо такова
тъпичко ми е , щото искам пак да се видим, но ще е чак за рождения ми ден
и с оня искам да се видя, ама реално има ли му нещо или са оправдания-не знам

SonataArctica
04-25-2014, 17:44
Как да си изтрия всички спомени от преди 7 месеца ??? Как ?

Пий докато всичко не почне да изглежда добре.

Colouring
04-25-2014, 17:44
Чувствам се целеустремена. Да видим. За това няма да мисля сега, утре ще си проличи. К'вото т'ва.
Иначе нямам търпение да дойде по-бързо 5-ти. Дано, дано, дано да стане! А те двамата са такива душици. Няма такова приятелство просто. Страхотно е да си му свидетел.

babity
04-25-2014, 17:46
Опитвам се да си изям нервите. Буквално. Дано и глътката ми тръгне така. И само се двоумя дали да си обръсна краката или мойти котита ще ми секнат ищаха. Просто съм смазана и искам да направя всички простотии на света. Едновременно.

babity
04-25-2014, 17:46

Ти си един мъдър човек! Евала!

RiB
04-25-2014, 17:53
Мм.... трябва да се чете, ама ме мързи xD Искам лаф с някоя нова женска, ама не мързи xD Damn... от утре съм YOLOO WE ALL WANT MARTA STEWART!

granger
04-25-2014, 18:23
Много обичам задочни спорове...

3oPuTy
04-25-2014, 18:52
Най-после му се вижда края :D "Посадих" го в гипс, грундирах стъблото с Ц200, а утре продължавам с оформянето му ^_^ Ще ми е първото такова дърво и нямам търпение да видя крайния резултат!!!
Изморена съм и май скоро ще си лягам. Имам нужда от стабилен, качествен сън.
А ако утре ми остане време да седна и да почета малко ще е направо прекрасно :)

shmatarok
04-25-2014, 18:53
Ядосана, разочарована и изнервена. Много яко.
Пф.

TheDevilInMe
04-25-2014, 19:10
Толкова ми беше послушен днес, определено ми се реваншира за вчера.
Нещо обаче много странни болки имам... мисля да си легна и да чакам да отминат сами! :cool:

Dagichka
04-25-2014, 19:13
като се има впредвид, че сега можех да съм на back2theunity и да се разбивам в неговата компания.. ама все пак, не мисля, че бих го харесала в тая неадекватно-пияна-заляна-напушена страна, все още не сме толкова близки ;д не съм и никога не мога да го разбера тва с алкохола, айде 1-2 бири окей, ама ракии, менти, глупости.. после що си бил загубил апарата в борисовата.. сами си го правите като се обезобразявате на куче, за къв зор наистина не мога да проумея..
та добре ми е, слушам си музика, предциклична съм и си рева от време на време, ама ще мине надявам се хаха

skatew
04-25-2014, 19:58
Чудно! Благодаря, че попита. Отивам към копитото #420blazeit

Jaune
04-25-2014, 20:25

Само аз ли от алкохола се разчувствам супер много, ама до степен да ми е гадно от спомени, а не така, че да забравя? :д

SonataArctica
04-25-2014, 20:30
Само аз ли от алкохола се разчувствам супер много, ама до степен да ми е гадно от спомени, а не така, че да забравя? :д

Не си пила достатъчно.

AnarchyBoy
04-25-2014, 20:38
Единия изпит ми се прееба.. :mad:
Ама тя ми е толкова мила и нежна цял ден, че не мога въобще да се оплача! :smt007
Прекрасно ми е няк'во.. яко такова!

Wwwooow
04-25-2014, 20:44
^Мацка, стегни се! Любов се преживява. Гледай напред, излизай, забавлявай се, намери си други занимания.

опитвам, опитвам...... получава ми се за малко и после пак нещо ме хвърля натам..оотвратително е, просто искам да си изтрия част от паметта..някой трябва да измисли нещо за изтриване..

bebeemalko
04-25-2014, 21:39
Понякога си мисля, че като легна у заспа всички кофти чувства ще станат весели и като се събудя ще съм забравила лошите. :)
Лека нощ.

weheartiit
04-25-2014, 21:43
дано си изкараме яко и да не е разочарован
липсват ми събирания с приятели ...

Naive
04-25-2014, 22:44
Очаква се втората половина от годината да е още по-страхотна. В края на август/началото на септември ще ходя в Германия за около две седмици. Скоро след това се прибира. През ноември ще ходя в Мюнхен за около 4 дни на концерт на Ed Sheeran с приятелки. И разбира се, в тази половина на годината ще стартирам класа, който чакам с нетърпение от... ами от първи клас. :Д
Обичам да пътувам и се вълнувам още отсега. :Д

А днес беше доста спокоен и приятен ден, но като се сетя колко работа имам за утре и неделя...

Jaune
04-26-2014, 06:20
опитвам, опитвам...... получава ми се за малко и после пак нещо ме хвърля натам..оотвратително е, просто искам да си изтрия част от паметта..някой трябва да измисли нещо за изтриване..

Споко. Ще се справиш :) Казвам ти го, щото и аз съм като теб и искрено го вярвам.

bebeemalko
04-26-2014, 07:01
И к'во събудих се и пак ми е криво. След малко поне ще се налея кафе, ще е първото хубаво нещо за деня.

SummerRain
04-26-2014, 08:59
Самота е да спиш върху своето собствено рамо...

nepowtorima
04-26-2014, 09:02
Разочарована за пореден път.
Тъпо е когато някой ти даде някаква надежда и после ... ти я отнеме.
Наближааваа и се притеснявам, дано да се справяяя...

girlwithblueeyes
04-26-2014, 11:03
Станала съм в 4 сутринта а мислех че поне днес ще се наспя .Хубава изненада ни направиха .

AnarchyBoy
04-26-2014, 11:17
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1.0-9/1613914_10152203663731840_356541662677767674_n.jpg

xoxi
04-26-2014, 11:49
Много неприятно е човек да се събуди изморен.
Цял ден главобол и някаква тежест в цялото тяло.
Най-лошото е, че и замунда не се отваряше за известно време. Добре, че всичко а наред вече.
Денят не е съвсем загубен. :D

DarkTemplar
04-26-2014, 12:21
Ракетата се събра и си взе мача. Доволно.

Дано и остатъкът от деня се развие по план.

babity
04-26-2014, 13:13
изтощена съм. в момента преяждам и се надявам довечера да препия. ако не, ще се разходя сама. ободряващо е

HollyGolightly
04-26-2014, 13:13
Събота е, бях си планирала да се наспя, а се събудих в 4:30 сутринта. Не искам климатика да работи, искам мрежа на прозореца, а наще не дават, щяло да развали фасадата на къщата :? Стаята ми е пълна с комари, а аз съм цялата изпохапана... никога не бих си взела къща в квартал с езеро, никога!

pandabear
04-26-2014, 13:20
Остава точно един месец до началото на „края“, хах. Някакви странни мисли ме налегнаха. Ще ми липсва периодът от живота ми по време на училището. Преди малко разглеждах албуми от първия ми учебен ден в първи клас. Стана ми доста мъчно. На една от снимките бяхме се събрали групичката ни от блока, в който живеех. Сега се сещам колко прекрасни мигове имах с тези хора и колко много исках като пораснем те да бъдат част от живота ми. Уви, всеки пое по свой си път след началото на гимназията. Чудя се дали и те се сещат така за мен, както аз за тях. Е...хубавите спомени също са нещо все пак. Последните пет години в даскало няма да ми липсват. Класът ми е пълно лайно. Или поне женската част от него. Не мога да поврявам, че тези момичета могат да изпитват такава злоба към мен. Както и да е. Изпращане и Концерт. Това ще са единствените събития, в които за първи път от 5 години ще участват всички и то доброволно. Някак лицемерно ми идва всичко, но какво пък толкова: решила съм да се забавлявам и ще го направя, без нерви този път. Момчето, с което седя 5 години на един чин реши да ме попита дали искам да съм му дама на бала. При задаването на този въпрос се върнах няколко месеца назад, когато имах съвсем други представи как ще протече балът ми, кой ще ми е кавалер и тн. И осъзнах, че за това време съм се променила доста. Може би, ако бях старото ми аз, нямаше да приема. Вече две години т‘ва момче изпитва нещо към мен, а в момента дори не ме интересува този факт. Просто прекалено дълго време мислех за другите, а себе си оставях на заден план. Писна ми да го правя, затова и спрях. От около месец и половина се чувствам далеч по-добре. Забавлявам се, правя това, което искам и не се съобразявам с никого. Не влагам по-сериозно емоции в нищо дори и в тези неща, за които уж трябва. Много познати ми казват, че не е редно така, че това не съм аз и бла- бла- бла. Уважавам мнението ми, но така се чувствам свободна, независима. Все едно живея нов живот. И чувството е прекрасно. Mайната му на миналото. В себе си държа само хубавите спомени, които ме усмихват от време на време, а старите гледам да игнорирам.

shmatarok
04-26-2014, 13:28
Най-накрая си получих колета. Днес!
Все пак ги навях и насях снощи, получих дълъг извинителен имейл днес, ама не ми пука - развалиха ми деня адски много.
Днес съм доволна обаче, наспах се, в момента се наслаждавам на Giotto Haselnuss, имам и достатъчно немски шоколад да откарам до другия месец, йее 8-)

powerslave
04-26-2014, 13:51
ауууу, файнали си взех билет за мейдън, тоя път май няма да се развалят нещата *фингър кросЕД*

а дотогава засядам над книжата и някога евентуално може да почета за някой малоумен изпит.
кеф ми еее и обичам.

babity
04-26-2014, 14:06
То кат' си карък, просто си карък. Тамън наш'те ш' се изнижат, ш' си викна забавление, то пък комшиите ще си дойдат. Ебахти кефа!

TheDevilInMe
04-26-2014, 14:52
Смея да твърдя, че имам най-прекрасното бебче на света! Такава душичка ми е и най-важното- не е злоядо! :cool:
Иначе ми е добре, много ми е добре, отпочинало и свежо, само той да не беше на толкова много километри от мен и всичко щеше да е почеве от перфектно.

Lilanda
04-26-2014, 14:56
Отвратително, гадно, ужасно и още както искате го наречете..

Имам нужда от нещо, което да ме изкара от това гадно настроение и в същото време имам чувството, че никой и нищо не може...

Ще посвиря малко, макар че туко-що се връщам от урок...Искам да играя волейбол, искам пак тренировки, искам, искам, искам...Отбора ми липсва...Макар че знам, че всички са се променили до неузнаваемост..Липсва ми онази сплотеност и онзи хъс от всички..Липсва ми дори викането на треньора..Много..:( Всичко е толкова различно едва 2 години по-късно..

Сещам се как преди като се ядосвах, садвах или просто ми се играеше, звънях на някоя съотборничка и до 10 минути всички бяхме събрани на игрището..Липсва ми това..Сега ако искам да играя...Трябва да чакам да вторник или четвъртък, за да играя в училище..А и имам чувството, че съм загубила тренинг..Има разлика между всеки ден тренировки и игра с класа 2 пъти седмично..

Отивам да свиря..Поне това ми остана..

The Cheetah
04-26-2014, 17:47
Ох, писна ми от тия хора. Не мога да ги търпя. Не искам. Отчаяние.. пълно
Писна ми и да се съобразявам с всички, като никой не го прави с мен.
А оная как нагло ме излъга.. глупачка. Като толкова не ме иска, да си каже. Но не може. Пълна мижитурка.
Скоро не съм се ядолсвала така..

paradosou
04-26-2014, 17:50
Свободна. Толкова, колкото изобщо е възможно :smt028.

tori
04-26-2014, 18:34
Еми хем ми е кеф, хем ми е тъпо, че плановете ми се развалиха. Аз специално се освободих заради тях, щото нали всичките не искаха да ме пускат да си ходя предния път, те на репетиции още киснат. Очаквах да създадем някво такова по-стабилно излизане ама нъц. Сега мисля да се донатъпча със сладко и да гледам някоя комедия.

bloodyF
04-26-2014, 18:39
тъпо някакво
наядох се, почивам си след работа, уж ми се излизаше, ама ме налегна мързел, даже не съм се преоблякла още, пф

lisi4ety
04-26-2014, 20:25
Някак странно напрегнато ми е и не знам защо, ама е отвратително чувството. Имам нужда от малко почивка от всичко и всички..

diantonio
04-26-2014, 21:40
вкъщи. еднообразие и сивота. с това гадно време човек не може един баскет да разцъка, камо ли тенис на маса или друга активност. дано скоро се оправи, дано стане нещооооооооо :)

AnarchyBoy
04-26-2014, 21:44
Как може такъв КЪСМЕТ БЕ ДА МУ ЕБА ПУТКАТА МАЙНА :mad: Е не, ебати "късметлията" съм честно, направо се побърках.. Откачам.. Гррррр сад. :(

bebeemalko
04-26-2014, 21:48
Оф и аз исках да изляза след работа, но на никого не му се излизаше и плановете ми се провалиха вместо да отидем да пийнем по нещо. А така ми се пиеше някакво коктейлче.... :(
та прибрах се в кофти настроение и реших да покисна във форума... време е да лягам, че пак ще спа до обяд утре...

SonataArctica
04-26-2014, 22:04
Чувствам се добре. Изморен съм. Трябва да си взема нещо за да си стягам китките, че ще се контузя.
Утре ще си направя Роки маратон 8-) Ще ми дойде като добра мотивировка.

Ivaaaaa
04-26-2014, 22:58
тъжно ми е. уморена съм. най-добре да поспя. забравих колко много не обичам да пътувам на дълги разстояния. следващия път или тя ще дойде или аз ще трябва да си преодолея страха. първото е по-вероятно.

granger
04-27-2014, 08:13
Той е болен...и на мен ми е тъжно...

Снощи иначе си изкарахме супер, даже по случайно се запознахме с един форумец :D

Jaune
04-27-2014, 08:58
Тъпа песен
или махмурлук

Спирам да се занимавам с излишни глупости! Учене, четене, писане, спорт и режим! Време е да стана най-доброто си аз и да спра да чакам други хора да ми оправят живота/да ме накарат да се чувствам по-добре/специална/красива/интересна. Майната им, бе. Нямам нужда никой да ме кара да се чувствам никак. И мога, и ще съм си себедостатъчна, и няма да се примирявам с тъпотии, и ще имам критерии и ще бъда придирчива и точка.

babity
04-27-2014, 09:10
Как ги правя тия работи бе? Един Лонг Айлънд и едно Самърсби и направо "нечу да ти признам". :D :D :D
Тоя пикльо снощи как избухна, де'а. Ще ме накара да стана лоша.
Оф и тоя, новичкия... мно'о добре.
Очертава се вълнуваща седмица. За първи път ми е айляк, че си отивам.

xoxi
04-27-2014, 10:44
- Ще направиш ли сандвичи с кашкавал и сирене?
- Няма проблем.
*след 1-2 минути*
- Сандвичите са готови.
- ????
- Нямаме кашкавал и хляб, ето ти една бучка сирене да си отхапеш.

Да си имаш такъв готвач вкъщи е страхотно! Обожавам го, особено когато съм гладна на вълк. :D От очите ми още се стичат сълзи от смях....

Dagichka
04-27-2014, 10:46
нощта беше неадекватна и стряскаща, точно както съм и аз в последните дни.. сънища ли бяха, истина ли, на сън ли ходя, нямам идея кво се случва ;д чувствам се като психично болна, ей така от нищото през деня да рева, хъх? иначе ми е добре, най-накрая успях да се съсредоточа и бавно, но славно си довършвам проектите, започвам да си развивам темите за държавния по специалността и от 30ти да уча за матурите.. и видяях рекламата с него по телевизята и така се засмях и ме израдва, да го гледам тоя прекрасник и на голям екран хохо :д

bebeemalko
04-27-2014, 11:27
В едно такова настроение съм, дето само стоя и гледам, мисля си, слушам музика, но нито съм щастлива, нито съм и тъжна. Едно такова неутрално ми е и хем не ми се стои да бездействам, хем и не ми се стои. Ноооо съм на работа и се надявам пак да се посмея като вчера. Нямахме работа и само си говорехме и се смеехме, а после ми се провали вечерта и се прибрах в нас :|
айде, чао.

bebeemalko
04-27-2014, 11:36
Така става като ме разсейват докато уча.. :)
http://prikachi.com/images.php?images/134/7299134m.jpg

XTREMEFREERIDE
04-27-2014, 11:54
Живота ми става все по-хубав. Малката расте толкова бързо, направо не мога да повярвам. След един месец ще можем и навън да излизаме и ще се започне едно кръстосване на българските пътища и планини. Нямам никакво търпение!
Надявам се и нещата с ателието да се развият добре. Много се надявам.

skatew
04-27-2014, 12:03
http://prikachi.com/images.php?images/134/7299134m.jpgotototo :cool:

TheDevilInMe
04-27-2014, 12:45
http://prikachi.com/images.php?images/134/7299134m.jpg

Имам същото, само че е малко по-различен цвят. :Д

bebeemalko
04-27-2014, 13:07
И особено яко става когато съм в лошо настроение и малката и мечока дойдат и започнат да ме закачат така :)

Colouring
04-27-2014, 13:20
Нещата вървят добре. Не перфектно, но добре. :)

Lilanda
04-27-2014, 15:12
Очаквах повече от този мач..Двата ми любими отбора в Шампионска лига един срещу друг..Очаквах да е епичен мач...Челси играха много добре, а Джерард правеше тъпи грешки, които бяха фатални за целия мач..Два супер лесни гола след грешки на Ливърпул, е това е просто епик..:D Сега ще се гледа и Кристал Палас- Манчестър Сити..;3 Соу гууд..;3

Пък и говоря с любимото човече, което го прави още по-гууд...;3 Чувствам се невероятно..;3

SummerRain
04-27-2014, 15:32
Обичаен неделен следобед. Наливам се с кафе и тичам през 5 мин. до WC :D. И изпитвам непреодолимо желание да се намацам с грим :D.
Семестърът е към края си. Тъжно.

WayWard
04-27-2014, 16:08
Тъжно ми е.. Гадна, смотана неделя.

stynioo
04-27-2014, 16:35
нови хора , нови хора .. макар и много късно.

Vanchhh
04-27-2014, 16:59
Изморен..

SpiritInBlack
04-27-2014, 17:06
Много , много по-добре от вчера.

Wwwooow
04-27-2014, 17:45
Тъпа песен
или махмурлук

Спирам да се занимавам с излишни глупости! Учене, четене, писане, спорт и режим! Време е да стана най-доброто си аз и да спра да чакам други хора да ми оправят живота/да ме накарат да се чувствам по-добре/специална/красива/интересна. Майната им, бе. Нямам нужда никой да ме кара да се чувствам никак. И мога, и ще съм си себедостатъчна, и няма да се примирявам с тъпотии, и ще имам критерии и ще бъда придирчива и точка.
Точно и ясно !! Това е най-доброто, което един човек може да направи за себе си, особено в такава ситуация. Наистина го направи.. аз също трябва.
след малко си лягам искам утре да съм се наспала и да имам сили за всичко !

bloodyF
04-27-2014, 18:30
Пак болна, поне снощи беше яко.
Почивам си и май ще го лягам след малко, прекалено съм изморена.
Пък той явно продължава с купона след сватбата, т.к. никакъв го няма.
Умряло, изморено и заспало ми е като цяло, но следващата неделя ставам на 19 и се чувствам обнадеждена.

bebeemalko
04-27-2014, 21:38
И този ден мина. Бях в лошо настроение като отидох на работа, но поне се смях с глас към края на вечерта. Колегите ми са много готини, умряхме си от смях. Като цяло деня мина успешно. Кофти е, че ще трябва да отида на училище утре и то само за първия час- ще се става рано... пак стана време за лягане. :) Лека

Wednesday666
04-27-2014, 21:56
След почивката - много добре се чувствам.
Малък град в полите на Пирин ми се отрази много добре.
Получих повишението, което исках и ми е мноооого кеф. :)

shmatarok
04-28-2014, 00:04
Много ми е забавно как като трябва да уча стабилно всички се сещат за мен. Като нямам какво да правя - никой никъде няма.
Една доста голяма част от мен се радва на възможността да се разсейва, ама кое време стана и пак ме занимават сто човека. 8-) С тея от курса ми иначе почти не си говоря, ама сега ме лепнали в общ чат, където се обсъжда всичко друго, но не и изпита утре.
Ужас.

skatew
04-28-2014, 05:45
мн ми се спи

girlwithblueeyes
04-28-2014, 05:54
Зле ми е . А денят тепърва почва и хич няма да е лек.

Ivaaaaa
04-28-2014, 06:36
трябва да си припомня едни теми... добре, че съм ги учила преди. главата ми просто..ще се пръсне. днес ще бъде интересен ден. ще се видя с хора :О. реших да се социализирам. за последно излизах вечер, ако не се лъжа преди повече от месец на едно РД. не, че имам желание. наложително е. хубаво беше все пак да науча, че толкова хора са ме търсили, когато си включих тела. аз, ако съм на тяхно място няма да се търся, щото съм станала сухарка... не, че преди съм била душата на компанията, но все пак...присъствието ми не беше само телом. изпитвам едно чувство на..пренасищане.

anonymous708973
04-28-2014, 08:55
Подреждане mode: on.

Ох, пак се започва. По някакъв магически начин се надявам да е ползотворна седмица... че и месец!

girlwithblueeyes
04-28-2014, 11:24
Днес ще си почина .Доволна съм
Утре това ще ми излезе през нощта но както и да е .
Трабва и багаж да събирам ..

WayWard
04-28-2014, 11:34
Мнооого ми се спи. 2-3 кафета и още толкова мога да изпия. Изморена съм, а като се сетя, че имам да чертая още много.. уф. Ама пък съм си в добро настроение, хубаво ми е. Като имам много неща за вършене поне нямам време да мисля за глупости

TheDevilInMe
04-28-2014, 12:54
Едно такова много смотано. :(

ameli
04-28-2014, 13:14
Понеделнично ми е.. бях забравила какво е да ставаш в 6.30 и да ти е уморено целия ден. Много мразя да ставам рано, бе!

Dagichka
04-28-2014, 13:18
човекът е социално животно, колкото и да не ми се иска да е така.. и все пак вътрешния мир, който на мен така ми липсва, също е от ключово значение за щастливото съществуване на тая земя..
циклична съм, днес и вчера ми беше добре, позитивна съм, нещата се получават, отминават, обнадеждена съм май месец да бъде моят септември.. :))

paradosou
04-28-2014, 15:02
Качвам във фейсбук снимка на лупа - доста добре композирана и с отблясъци по повърхността. Познат ми пише: 'на пръв поглед прост предмет, а с толкова много приложения'
Аз: 'нааай-малкото може да се подпалиш с него xD'
Той: 'и после да си пееш "This girl is on fire..."
Аз: 'жалко, че не мога да ти сложа 3 харесвания - минимум'
След което момчето ми постна картинка с камион, на който каросерията беше препълнена с лайкове

*днес ми е олигофренски хуморът :lol:

ameli
04-28-2014, 15:12
Не знам дали съм тъжна или ядосана, при мен тази граница е ужасно тънка.
Не мога да приема, че момичето което е обичал сега е най-добрата му приятелка, че си пишат че се обичат, липсват, едва ли не аз съм излишната.. а тя да бъде толкова нагла, чак ми иде да я заблъскам като я видя. Жалко, че нея я е страх и се прави, че не съществувам.. не издържам, честно.

Lilanda
04-28-2014, 15:17
Подреждане mode: on.
Хаха значи не съм била единствена..:lol:

Оправих си гардероба очудващо бързо, чак сама не бих си повярвала, ако не бях там..8-)

ПТ: Тая мацка ме изнерви, но ми харесва факта, че си сдържам нервите малко или много. Какъв цирк стана около едно просто "не желаех да говоря с теб"..Дори и да ми беше казал "изчезнах, защото не ми пусна", както тя се изрази, бих го приела, ама той нито акъла има, нито топките, че да го изрече..Тези селски изпълнения тип "не му искай обяснение, да не останеш без зъбки" никак не ми прилягат..Нито на нея самата, но това е друг въпрос..Обичам да се държа цивилизовано с някой и той да ми скача, сякаш съм му изяла закуската..

Ама и той ми е един прекрасник..8-) Усещам израстването му, което наистина ме радва..

Само една седмица лялялялялялялля..;3 *Мите, тук е момента да се намесиш, не ми пука, че не пишеш вече във форума 8-)*

weheartiit
04-28-2014, 15:55
ох,плановете пак се провалят ...
имам нужда от събиране,скоро
токова време мина,никъде не съм отишла,
а в момента мисля,че хич няма да ми дойде зле.
дано да стане,дано!
и ако се навие някой да ми прави компания още по-добре
ще бъде,но като ги знам едва ли ...

shmatarok
04-28-2014, 15:59
Нах, можеше и по-зле да се представя.
Ама ако знаех, че тоя път ще го направят грешките да отнемат точки, щях да се постарая да поуча повече.
И ми е едно такова странно, не мога да разбера защо ме занимава, дали да се покаже като friendly and responsible class representative или има нещо повече.
Уф! Имам нужда от разговор по женски. 8-)

Едит: мда, току що ми изпраскаха покана за вечеря, сега и това да мисля.

mayaaa
04-28-2014, 16:33
Просто не е истина колко МНОГО се мразя в момента... То бива, бива да съм зле, ама чак пък толкова. Още колко пъти ще ми минават едни и същи мисли през главата. Ок, щеше да е добре, ако от първият път си бях взела бележка, а сега какво?! Пак ли ще го забравя след два дни. Аз сама си се набутах, сама се прецаках. То, волята не се изчерпва със спорт, ама много ми беше удобно така... Това НЕ ТРЯБВА да се случва отново!! Оле, мрази си се ся, заслужи си го!

Учене, четене, писане, спорт и режим! Време е да стана най-доброто си аз и да спра да чакам други хора да ми оправят живота/да ме накарат да се чувствам по-добре/специална/красива/интересна.
Това!
И тая не се спря... Какво толкова съм й крива?? Закъснях с ДВЕ минути за автобуса, който щеше да дойде 15 минути по-късно от времето, когато (според нея) трябва да съм там, и то не заради мен, а защото съм предположила, че двете са се разбрали по между си. И освен това, айде върви на майната си! Какво, да съм била изпълнявала само каквото тя ми каже... Да, ама не! Съжалявам много, ама няма да кажа на... ъм... "съквартирантката си" (да речем), "Айде, аз си тръгвам, нищо че няма да се видим много време, оправяй се!" Ааа, ехо, тая за центъра на вселената ли се мисли или какво?? За Бога, защо аз все съм й кривата. Пристигаме ПЪРВИ, въпреки че аз "закъснявам" с по 43 секунди... Ооомфг, ако още веднъж ми се падне това същество... просто не знам. Тя ми се СКАРА, за това, че казах, че една тениска е по-голяма от необходимия размер (просто визуално, най-обикновен коментар) и започна да ми обяснява как мъжките тениски се носили по-широки. И да, наистина ми се караше... Оле, моля те, гръмни се!
Поне си полях fail-а. :cool:
А те завършват... :( И не знам дали въобще ще ги видя повече, освен за отрицателно време през юни.
И все пак ми стана едно такова мило и топло. Накрая винаги някакви дреболии ми стоплят душичката, ама нека! Отивам при него за довиждане, защото скоро няма да се видим с тези хора. Виждам го, че се оглежда и се чуди какво да направи. На път да стане awkward момент, но си казах "няма да се случи това", повдигнах се до го прегърна. Той ми се усмихна, някак си, супер мило и ме прегърна. Сега, може би, за първи път осъзнавам, че тези хора вече не са ми просто непознати. Някак си, беше толкова перфектно. Само кратък миг с приятел, а всъщност толкова много...
Едит: Добре, не предполагах, че са се случили неща за толкова дълъг пост, ама трябва още нещо да не пропусна.
Хората продължават да ме изненадват. Човек, който е почти от две години в групата, а си бяхме разменяли максимум 5 реплики. Както са казали хората, всяко зло за добро. Ако не бяхме толкова малко, нямаше да разбера що за човек е. А той всъщност е невероятен човек, до колкото мога да разбера това от 4 прекарани дни с него. Рядко намирам теми за разговор (по дълги от 5 мин) в малка компания, а с него се получи доооста добре. Учудващо много неща имахме да си кажем, мислеше много зряло, чак се изненадах, не се лигавеше... Абе, впечатли ме. :cool: Накарах го да го запозная с други хора, макар и не сега (сега БУКВАЛНО избяга от мен :D ). Той сам си каза, че не е общителен, само не разбирам защо толкова се страхува от това АЗ да го запозная с хора, след като сам явно не може. (И, btw, всъщност си приличаме по неумението за запознанство и завързване на разговор, въпреки че аз май започвам да се "уча" вече :cool:) Е, обикновено хората са ми благодарни, след като направя нещо такова, така че, надявам се и с него така да стане.
Стана ми малко жалко, че си мислеше, че единствената причина да отида при тях е била, че ръководителката ми ме е накарала. Поне успях да му кажа, че си е било по мое желание.
Сега, като се замислям, може да беше epic fail от към представяне, но удивително много хубави и полезни неща се случиха за толкова кратко време.

П.П. Общежитията са кофти място.

Niakoitam
04-28-2014, 16:39
Гадно се чувствам. Утре са ни снимките за випускника, а изглеждам ужасно. Пфу. Сега точно трябваше да ми се израни устната, да. Чудничко! Супер яко. <3

Не знам, не искам да се снимам утре. Дано да вали. Пороен дъжд. Със светкавици. И гръмотевици. И да е минус 10 градуса. Гррр.

Много, много добре се чувствам. Снимките се получиха супер, поне тези, които видях. Вземам си думите назад: изглеждах прекрасно ;д Хехех.

След това ходихме със съучениците ми в "Happy" и беше забавно. Обичам такива неща. <3

Това ми напомня че и при мен забелязвам някаква такава тенденция,когато ходя по заведения. Направо да ми се прище едвали не да си самонараня лицето :) Два пъти досега се е падало да ходя на заведение с яко разранени устни.Мислено си казвах:"А сега как ли ще излезна ако ме снимат пък и така изглеждащ..." И двата пъти си прекарвах много готино и около мен се завърташе някоя непозната девойка.Ето и сега последният път в Събота отново ми се беше бая поразранило лицето и въпреки,че бяхме само ние и още една маса и с брат ми дойдохме към 00:00 една девойка от другата маса дойде при нас и започна да ни хваща за ръцете и да ни кара да играем хоро дето не го умееме изобщо,но тя беше настоятелна.По едно време и мен,че даже ми и благодари накрая за неуспешните опити (въпреки,че ми каза как се играе право хоро)в това начинание :)

Colouring
04-28-2014, 17:18
За пръв път от три седмици реших да посетя даскало и пак ме накараха да върша няк'ва "мръсна" работа вместо да карам часове. Ми.. хубаво, да не кажат след това, че не съм им влизала в часовете. :Д Тая седмица до сряда ще я изкарам, след това за другата имам планове, по-другата завършваме, тъй че.. мда. Няк'во не мога да го осъзная още, ама и тоя момент ще дойде. Невърмайнд.
Иначе ми е обичливо и гушливо, ама все тая, и без това няма към кой да си насоча енергията в момента и кой да поглезя. В мисъл има де, ама няма как в случая. Нямам търпение за другата седмица вече, малеееееее! Прекалено много чаках. Малко ще е, обаче се надявам да е поне quality time. Да не мисля прекалено за това, че се екзалтирам направо.
Чакам си и оценката тия дни да ми излезе.
Абе, всичко е нормално... I guess.

kalpazanka
04-28-2014, 17:20
4 часа сън, поне 3 чаши 3в1, не знам колко чаши кока кола... По дяволите!

SHPAIdURmeN
04-28-2014, 17:35
page69

4 часа сън, поне 3 чаши 3в1, не знам колко чаши кока кола... По дяволите!

3 в 1 е слаба работа, три кафенца с гуарана са 3 пъти по ефективни. 3 - 3

kalpazanka
04-28-2014, 17:49
3 в 1 е слаба работа, три кафенца с гуарана са 3 пъти по ефективни. 3 - 3
Ако изляза от ритъм, искам той http://www.imdb.com/name/nm1165110/?ref_=tt_ov_st да ми прави кардио-пулмонална ресусцитация :D

DisappointedDreamer
04-28-2014, 17:56
Ако изляза от ритъм, искам той http://www.imdb.com/name/nm1165110/?ref_=tt_ov_st да ми прави кардио-пулмонална ресусцитация :D

Хах. Съгражданин на моето момче.

Аз съм.... ядосана. (само)Ранена.

прекалено глупава и тъжна.

SummerRain
04-28-2014, 18:13
Рентгенови снимки = тъмна Индия

IWannaBeSedated
04-28-2014, 18:19
Спокойствие, мързел...Май почивните дни почнаха по-рано за мен. 8-)

pandabear
04-28-2014, 18:36
изплаках си очите днес. не очаквах таква реакция от него. когато видя мъж да плачe ми става много тежко. не съм искала да го наранявам. не знаех, че толкова много се е привързал. мамка му. не знам дали трябва да изпитвам някаква вина. тоест знам. но ме плаши фактът, че не я изпитвам. предполагам, защото още в началото му обясних, че не желая нищо сериозно. един вид уж се подсигурих, за да не се стига дотук. пф. пълен шит.

granger
04-28-2014, 18:43
Оф, уморенааа, а утре трябва да ставам в 6...
Сега ям, къпя се и ще опитам да поспя, въпреки че не знам колко ще ми се получи.
Той е по-добре ,което ме радва, утре ше се видим, унини <3

А днес като изключим колко тъпо се държа тоя по ОЧП и колко велик за пореден път беше Близнашки ... всичко беше ток и жица. :lol:

bloodfrozen
04-28-2014, 18:47
Мощно се надишах с формалин и сега го усещам навсякъде. Хранителните ми запаси са на изчерпване, ще вечерям пак нещо импровизирано. Като изключим тия незначителни подробности, съм сравнително добре. Е, има какво да се желае, но още утре ще бъде поправено. 8-)

Dagichka
04-28-2014, 19:44
имам нужда от тези емоции и чувства, надявам се само да не останат във фантазията ми.. всеки ме харесва и влюбва в думите ми, но на живо цялата ми несигурност и комплекси имам чувството, че слагат 10метра защитна преграда и затова съм си сама.. иначе ми е добре, затишие пред буря е, сигурна съм хах

stynioo
04-28-2014, 19:47
еееей няма да ли да спре да ме боли един път за винаги и т'ва е , ама аз съм си виновен ..

и пак съм пред някакъв много гаден избор.

WayWard
04-28-2014, 19:51
Много ми е едно такова гушкащо.. Ще си почета малко "Отразена в теб " и ще заспивам.Беше изморителен ден.

Wwwooow
04-28-2014, 20:05
"Разочарованието винаги идва от човека,
към когото храня особено доверие.
Такава е структурата на моето съзнание.
Аз съм доверчива, но не в глупашкия смисъл, а в моралния. Мисля, че след като аз се отнасям доверчиво към ближния си, трябва да има отговорност.
Когато има разминаване, го преживявам тежко.
Боледувам.
И като го изболедувам, този човек вече го няма за мен. Изчезва.
Това е нещо като смърт." - Невена Коканова

и когато се натрупат повече от 1,2,3 човека за изболедуване става тежка болест.

tireheb
04-28-2014, 20:10
наядох се на хуй

SonataArctica
04-28-2014, 20:57
Не трябваше да го гледам тоз' тъжен филм. Пфу. Чувствам се ужасно. Главата ме цепи здравата.

Утре ще е интересен ден. :)

bebeemalko
04-28-2014, 20:59
Изморена...

anonymous708973
04-28-2014, 21:01
"Разочарованието винаги идва от човека,
към когото храня особено доверие.
Такава е структурата на моето съзнание.
Аз съм доверчива, но не в глупашкия смисъл, а в моралния. Мисля, че след като аз се отнасям доверчиво към ближния си, трябва да има отговорност.
Когато има разминаване, го преживявам тежко.
Боледувам.
И като го изболедувам, този човек вече го няма за мен. Изчезва.
Това е нещо като смърт." - Невена Коканова

Боже, това е!
Винаги съм се чудила как да обясня този парадокс, че когато някой си тръгне от живота ми, направо съм в траур, като болна съм... обаче мине ли ми, край. Невероятно добре казано!!

bebeemalko
04-28-2014, 21:07
И аз съм така. После все едно този човек никога не е бил нищо за мен. И все си казвам "няма незаменими хора". Един приятел си отива, друг идва. Все някога ще се намери някой, с когото няма за глупости да спрем да се ебавама един друг. :)

Ivaaaaa
04-28-2014, 21:48
пак ми е гузно.

чувствам се използвана. не може, няма право. като се сетя иии стискам зъби иииииииии...аве мамицата ти. надут сноб.

DarkTemplar
04-28-2014, 21:50
Щом е сноб, изобщо не му се давай. Такива не заслужават да им правиш евала.

Ivaaaaa
04-29-2014, 05:26
аз и не съм се давала. много не обичам да се държат свойски с мен. не съм вещ. не съм от тоя тип дето си казват 'о, ама той ме ревнува. значи все пак ме обича'. булшитс.
не обичам и да ми се налагат по този начин. не, всъщност може би обичам, но явно не от него. представям си, ако...го беше видял един човек кво щеше да стане :Д :Д.

време е за уроци. единствената причина, поради която ходя е да се мотивирам да не се излагам пред учителката. пф. не ми се занимава и с тва.
снощи се прибрах сравнително късно от училище и хоп, на следващия ден пък ставане рано. неее, много трудно ще отвикна от режима, който си бях изградила от поне 13-14 часа сън.

адиос бичачос.

SonataArctica
04-29-2014, 07:56
Tonight tonight tonight tonight
I wanna be with you (https://www.youtube.com/watch?v=EURx2tiTvHk)

Липсва ми.

girlwithblueeyes
04-29-2014, 09:32
Боли ме гърлото . Хубавото е че днес програмата ми е лека и ще си почина .

sometimes_
04-29-2014, 09:37
Много ми се спи... И ми е няк`во...ник`во... Много ми е тъпо като няма какво да чакам... :|

102
04-29-2014, 09:40
Много ми се спи... И ми е няк`во...ник`во... Много ми е тъпо като няма какво да чакам... :|

ако не си бременна би трябвало да има

sometimes_
04-29-2014, 10:07
ако не си бременна би трябвало да има

:D
Не съм бременна!
Просто животът ми е в някакъв застой. Не ми се случва нищо интересно. Омръзнаха ми излизанията, омръзнаха ми хората, омръзна ми гледането на филми. Пълно еднообразие! Май ми се пътува..., ама не знам къде. :D

102
04-29-2014, 10:15
Не съм бременна!
Просто животът ми е в някакъв застой. Не ми се случва нищо интересно. Омръзнаха ми излизанията, омръзнаха ми хората, омръзна ми гледането на филми. Пълно еднообразие! Май ми се пътува..., ама не знам къде. :D

до леглото на некой муж

AliceSw
04-29-2014, 10:18
So don't play with me, 'cause you're playing with fire...

Особено ми е - притеснено, нервно и в очакване....мразя да съм така...въпреки това съм сравнително стабилна и очарована...не знам какво искам да стане...

sometimes_
04-29-2014, 10:29
до леглото на некой муж

Едва ли. Толкова ми е тъпо, че чак не ми е до секс. :D

102
04-29-2014, 10:34
това е най-тъжното нещо което съм чел от месеци

stynioo
04-29-2014, 11:33

ще ми се пръсне главата днес , не знам защо.

искам да си цъкам вече.

Colouring
04-29-2014, 12:08
Яд ме е, че нямам повече изкарани снимки от последните години. Днеска ходих до фотото за 5-6 снимки и е ебаси скъпотията. Имам папка с около 100 снимки, които чакат да бъдат изкарани, ама все не мога да отделя пари. А така искам да си ги имам и да си ги наредя в албуми, лелееееее! Много ме е яд, че спрях по едно време. Вадете си снимки, хора! Задължително!
Иначе ме боли глава нещо, ама отказвам все още да пия хапче.

Lilanda
04-29-2014, 12:09
Втори гаден ден. Повече думи биха били излишни..

bloodyF
04-29-2014, 13:32
липсва ми, искам го
дано го получа скоро................

sometimes_
04-29-2014, 13:38

Колко "мило" :D .

Cloud9
04-29-2014, 13:43
Затъвам все повече.А ямата май не е чак толкова дълбока.Уж до колене,а я усещам до шията.Задушавам се.Сърцето ме стяга.А няма много видни причини.Е,накараха ни да работим извънредно,но не е като да не го очаквам.Организацията на сватбата си знаех че ще е сложно нещо,но не очаквах чак такъв стрес.Кумът е незаинтересован от случващото се,младоженеца вече харчи парите от сватбата,а аз се нервирам за най-малката подробност.Приятелите ми няма да могат да дойдат и ми е криво.не са виновни те,но все пак ми се искаше да сме повече хора.тия с подарачетата ми лазят по нервичките и кога и на тях ще им тегля една.Вместо да почивам 6 дена ще работя извънредно и ще отработвам дните,в които съм работила.Ама ще ме хванат за шлифера.Роклята ми е почти готова и скоро ще си я взема,но пак се появява оная досадна мисъл че това не е точно роклята за мен.Харесва ми и като се видя с нея се убеждавам че е е хубава и правилния избор,ама на-пусти ми акъл!Искам да съм щастлива!Искам нова работа,по-добра от тоя!Искам на екскурзия!Искам да изляза от тая яма ,в която сама си се вкарах.

Dagichka
04-29-2014, 13:53
Яд ме е, че нямам повече изкарани снимки от последните години. Днеска ходих до фотото за 5-6 снимки и е ебаси скъпотията.
колко взимат на една снимка? аз си мисля вместо прехвалените годишници дето са 50 кинта са 5 странички гланцирана хартия да си извадя най-култовите снимки от изминалите 5 години, ама то май пак ще ми излезе толкова пари :д

случи се, случи се, аааа :3 толкова замаяно щастлива не съм била от много време, дори нещата да не станат както ги искам, оценявам днес и миличката му постъпка, пък.. каквото стане

WayWard
04-29-2014, 14:04
Ако беше продължил да бълваш глупости щях да скоча и да те разкъсам.Буквално. Как не разбра, че никой не може да ме накара да пристъпя принципите си? Явно не ме познаваш достатъчно.
Все тая, прави каквото искаш и довиждане.

AnarchyBoy
04-29-2014, 14:12
Много ми е зле, боли ме главата и ми се повръща.. Направо лягам.. :(

Jaune
04-29-2014, 14:22
Ааа, мразя да не си разбъркам както трябва салатата!

Иначе апатично. Нищо не очаквах и пак съм разочарована. Еби му майката.

RagioL
04-29-2014, 14:33
Като БОГ!
А сега ще ме извинявате ама отивам да си правя вселена!

tori
04-29-2014, 14:40
Крива съм като макарон. Как така изключително много мразя да спя следобед, заричам се, че няма повече никога, а още на следващия ден той като заспи и аз след него?! Ква е тая работа?! Искам да ме разтрие и след това - ще измислим нещо.

weheartiit
04-29-2014, 15:08
чувствам се като пребита,а не съм правила нищо кой знае какво.
ох,искам утре да се наспя като хората,да се чувствам един
път добре през целия ден,писна ми от всички глупости.
уморена съм доста психически и се нуждая от малко почивка
и разбиране.

shmatarok
04-29-2014, 15:25
Днес явно всички за снимки ще говорим 8-)

Да са ми живи и здрави. Особено той, миличкия, да бяга до магазина да ми проявява снимките, тя пък да обикаля квартала да снима нови, докато аз сглобявах всичко в сайта. Но предадох всичко навреме (за пореден път ми се случва с пижамата да ходя под якето и аман, все някой ще ме види точно като търча преди да затворят офиса), благодарение на тях. Обичам ги!
Как не ме набиха, като ги вдигнах днес и двамата на пожар, не знам. 8-)
Ох, понякога много ме ядосват, ама така добре компенсират :)

Остана само още една курсова и после единственото, за което ще трябва да мисля ще е онова излизане. бляяяяяяяяяяяя

SummerRain
04-29-2014, 15:27
Ще убия някой! Той ме дразни, изкарва ме извън нерви, идва ми да му оскубя къдравата коса косъм по косъм! Лигльо мамин златен, ще ми падне в ръчичките!

lisi4ety
04-29-2014, 18:48
Станах безумно рано и в ужасно настроение, малко караници за добро утро, малко история.. просто исках да си се прибера в 11 и да поспя, а то вторникът, който някак винаги се оказва най-гадният ден от седмицата, реши да ми прецака плановете отново.. стига ми толкова драма за днес, искам релакс и Night Flight, защото съм долна чалгарка.

tireheb
04-29-2014, 18:53
Яд ме е, че нямам повече изкарани снимки от последните години. Днеска ходих до фотото за 5-6 снимки и е ебаси скъпотията. Имам папка с около 100 снимки, които чакат да бъдат изкарани, ама все не мога да отделя пари. А така искам да си ги имам и да си ги наредя в албуми, лелееееее! Много ме е яд, че спрях по едно време. Вадете си снимки, хора! Задължително!
Иначе ме боли глава нещо, ама отказвам все още да пия хапче.

!!
одих си праа снимки, че си загубих книжката
еми 10 кинта :О
и книжката и тя самата 10 кинта
и още 20, за удоволствието да ми подпечатат новата
бати еврейския университет