Влез

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27

Страници : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

pandabear
04-04-2014, 16:37
Голям смях последните две страници... :Д

За първи път от доста време се чувствам спокойна. Знам, че го дължа на хората, които са до мен дори в най-непоносимите ми състояния, особено в последния месец. Благодарна съм им :) С куч в неделя ще ходим да ни правят фотосесия ;3 След около месец, на една и съща дата, и двамата остаряваме с още една година. Реших това да ни е общият подарък. Отделно съм си наумила да му купя някаква хубава каишка, която да гравирам. Друга приятна емоция от днешния ден е, че срещнах един стар познат в парка, който предложи да направи песен по мой текст. Бях "wtf?!" Занимава се от няколко години профисионално с музика, талантлив е и знам, че ако се съглася ще направи нещо прекрасно :) След малко отивам да се видя с колеги на по едно-две-три, а довечера съм решила да стрелям по тъпи руснаци, ей така, 'щото ми доставя удоволствие... :Д Утре тренировки/уроци/фитнес/работа...тежко ще е...

bloodyF
04-04-2014, 16:52
а ти се скъса да се ебеш напред-назад, с разни рандъми,-интересна теория
да си водиш жалкия "софийски" живот, щото дошла селянката от селото у големото село -''селянката'' от град Благоевград, родена и израснала там, която нито веднъж не е ходила в гр.София дори на дискотека
за да ти изхрани дебелия задник, докато ти си отваряш краката пред всеки и ся да го наричаш боклук?-задникът ми си е перфектен, не се притеснявай, а краката ги държа един върху друг най-често
нямаше да си студентка даже, щото той ти плати и семестрите и пари ти даваше, а ти к'во? всъщност имам семестриален заем, който изплащам съвсем сама, не зная за какво иде реч точно
Само зад гърба му, мизерия след мизерия... И ся "боклук" бил, моето момиче, ако някой в тая ситуация може да се определи като боклук, то това си ти..боклук не бих се нарекла, но еманципирана жена към настоящият момент-със сигурност

След като отговорих на отправените обвинения, бих желала да спомена за
Kawasaki Ninja, донесено на рампа, опаковано с целофан от чичо ти, майка ти, която работи в Интерпол към гр. Кюстендил, 15-годишната госпожица на другия край на България, която успя някак да измамиш , ''катастрофите'', които никога не са се случвали /освен в твоята глава/, 3-ма които са те ритали, а накрая имаше синина от сръчкване на лявото рамо и пр. и пр.
Честно казано ми писна от ей такива мърши като теб. Въобразил си се като Лоренцо Ламас, но де факто си нищо повече от едно голямо разочарование. Хората, които те познават малко по-добре биха потвърдили.
И за твое успокоение-онзи, самоубиващия се, не ме издържа. Това че му дължа пари, които ще върна, не означава нищо, по принцип. Но щом си решил да го използваш като довод-давай, но гарантирано това ти е най-слабия ход.

Шах и мат.

AnarchyBoy
04-04-2014, 17:12
За кавазакито моето момиче няма как да говориш, защото не знаеш какво е станало.. :)
Факт е, че в момента мотор няма, но не знаеш защо, нали? Лафиш си е така, а аз не съм крил, че кавазакито не дойде, даже напротив вайках се тук у фороня, за проблема именно с мотора.
Това, че не вярваш майка ми къде бачкаше, не е мой проблем и никога не съм казвал ИНТЕРПОЛ КЮСТЕНДИЛ даже нз дали такова съществува.. :lol: смешка няма за какво друго да се хванеш освен за това.. :lol:
"15 годишната госпожица" не съм я мамил отрепка, това, че ти постъпи по детински и реши да й пишеш с една друга мърла тука от форума ма хич не ме ебе, в крайна сметка нещата се наредиха и в момента сме заедно, за това да го духаш.. не ти мина номера..
Синина от сръчкване на лявото рамо? Момиченце, аз не можех да дишам 2 седмици нормално и ме боляха ребрата, тя ми казва сина. Оле боже.. бати филмарката.. :lol:

И аре не ми се оправдавай ти ми каза, че той ти е давал пари да живееш и ти е платил семестъра... ти ми каза, че той те издържа и искаш да го скъсаш и ти е противен ама ще го държиш до себе си за да ти дава пари, отрепка. Не знам въобще какво се оправдаваш и "шах и мат" пишеш, като сама го каза.. той те издържаше, а ти се разпра му да изневеряваш..

Аз спирам да ти пиша.. Казал съм к'вото имах. Просто постъпваш тъпо като хулиш пича, който ти даде пари да учиш, а ти му правеше мизерии и се ебеше с който ти падне.

G3GaSa
04-04-2014, 17:16
Обаче всичко изглежда много смешно от страна на AnarchyBoy, който чака, мама да му сготви А тате да му даде парички :D
и тръгнал да се изказва публично.. и да ми говори разни работи... хъх
Изобщо какво те интересуват чуждите работи? Ти ли си бившия на ГрангеР? че си седнал да се занимаваш, нека те да се оправят както могат.

Съжалявам те момче, защото човек никога не се променя, какъвто си такъв ще бъдеш!

За мен ли, ако още не знаеш, аз съм на 22 годинки и се оправям сам самичък с всичко, не живея с мама и тате.

Всичко най-хубаво.

AnarchyBoy
04-04-2014, 17:18
Мда е деа как знаеш, че живея с нашите.. ;С точно така ще да е.. ;С баш с нашите живея.. :lol:
Ебати жалкия... Даже не знаеш къде и как живея ама лафиш.. :razz:
За протокола; живея сам, така, че не се възгордявай толкова.. на полу-собствена издръжка към момента, от следващия месец минавам изцяло самостоятелен. на 19 съм и уча, проблем ли имаш?

anonymous895156
04-04-2014, 17:20
Тъкмо мислех да си тегля филм, а то вече имало.

AnarchyBoy
04-04-2014, 17:23
Изобщо какво те интересуват чуждите работи? Ти ли си бившия на ГрангеР? че си седнал да се занимаваш, нека те да се оправят както могат.ю

Tи въобще не си разбрал за какво става въпрос обаче, ама дай да лафиме, да има там да се бъркаме в чужди спорове, без да знаем даже за какво се говори, ама да бръмчим и да даваме акъл..... :razz:

granger
04-04-2014, 17:24
Ти сам започна,ама нейсе.

Имам торта <3 толкова прекрасно всичко!

bloodyF
04-04-2014, 17:26
За протокола; живея сам, така, че не се възгордявай толкова.. на полу-собствена издръжка към момента, от следващия месец минавам изцяло самостоятелен. на 19 съм и уча, проблем ли имаш?

Полу-собствена означава,че вашите ти дават пари , а ти ги разпределяш за месеца ли?
И носиш манджите, саламките и кашкавалките на мама и тук, така че не се обяснявай.
А за мотора-нито знам, нито ме интересува. Факт е обаче, че ти мотор освен на картинка и по улицата-не си виждал. Най-много да си се возил.
Иначе ако греша-докажи. Дай снимка, нещо..
Човек ,който е имаЛ моторИ най-малко снимка на някой от тях ще има.

Аз съм супер иначе.
Малко и по темата да има.

SpiritInBlack
04-04-2014, 17:27
Аман от сеирджии. Не съм мислил , че ще ви се меся в мексиканския сериал, ама се опитайте да се разберете цивилизовано. Културата на човек си личи в такива моменти.

Спи ми се. Спрях покера и заедно и с него спряха и загубите. Трябва да си намеря нещо интересно да си запълня времето. Тая вечер не ми се излиза. Хммм

Lilanda
04-04-2014, 17:28
15-годишната госпожица на другия край на България, която успя някак да измамиш
Уел добре, че още успява да я "мами" 15-годишната госпожица на другия край на България, та да се тресеш от яд, нали?

До колкото си спомням ти беше тази, която на 2-рия месец /даже ако не се лъжа, беше на първия/ ми писа "профилактично", та да си знам..И ти беше тази, която постъпи като малко дете..Смисъл 15-годишната госпожица дори не постъпва така, а ти го направи, "голямата"..Интрига след интрига плетеш и се оплиташ в лъжите си..Еми малко взе да писва...

Lilanda
04-04-2014, 17:31
Обаче всичко изглежда много смешно от страна на AnarchyBoy, който чака, мама да му сготви А тате да му даде парички :D
и тръгнал да се изказва публично.. и да ми говори разни работи... хъх
Изобщо какво те интересуват чуждите работи? Ти ли си бившия на ГрангеР? че си седнал да се занимаваш, нека те да се оправят както могат.

Съжалявам те момче, защото човек никога не се променя, какъвто си такъв ще бъдеш!

За мен ли, ако още не знаеш, аз съм на 22 годинки и се оправям сам самичък с всичко, не живея с мама и тате.

Всичко най-хубаво.
Аз на теб не ти ли казах да не се обаждаш?

AnarchyBoy
04-04-2014, 17:32
Полу-собствена означава,че вашите ти дават пари , а ти ги разпределяш за месеца ли?
И носиш манджите, саламките и кашкавалките на мама и тук, така че не се обяснявай.

Да ти снимам ли перваза е ся? Щото по вашия висят 3 реда манджи, менчета, канчета, кутийки и прочие с храна, не на моя.. Соре аз имам пари за хладилник..
И полу-собствен бюджет значи, че имам свой пари и нашите ме допълват като цяло.

:lol: Пак се опитваш да ме захапеш там, където ти си по-зле от мен.. И то безцелно, щото ти мъкнеш по една камара манджи от "село", аз си ходя веднъж на два месеца и нося супер малко обикновено няк'ви плодове и нещо домашно омесено..
Не си нося кат теб, боб в бурканче, леща в казанче и к'во ли още не. Така, че не лафи.

bloodyF
04-04-2014, 17:38
http://prikachi.com/images.php?images/477/7227477t.jpg

Това е последното, което ще ''кажа''.

А аз пари за хладилник-имам.
И не си ходя всяка седмица, споко.
Манджи пък камоли да нося :Д

granger
04-04-2014, 17:38
Цецо, не помня само кой си облизваше пръстите от баницата на майка ми, та и за още питаше ( златни и ръце) :lol: нищо.
3 реда баш не са,има точно 1 кутия,която е празна, стои си за разкош :) Не се обяснявай кой-как живее,ами си гледай собствения живот,защото ставаш крайно банален и досаден с тъпите си изказвания.

AnarchyBoy
04-04-2014, 17:41
Цецо, не помня само кой си облизваше пръстите от баницата на майка ми, та и за още питаше ( златни и ръце) :lol: нищо.
3 реда баш не са,има точно 1 кутия,която е празна, стои си за разкош :) Не се обяснявай кой-как живее,ами си гледай собствения живот,защото ставаш крайно банален и досаден с тъпите си изказвания.

Тя ме напада за храни, аз просто казвам, кой какво прави.. :lol: Тя си носи нон-стоп храни, аз почти не се прибирам в нас.. и ме напада с това..
Иначе не отричам, че баницата на майка ти е мега яка.. ;)

Като цяло Иветка, казва, когато каквото й е удобно и всеки път, истината е различна...

А и снимката която постна, не означава, че не е имало разпра между нас, но нещата се подредиха и в сегашно време, сме заедно, така чее.. бегай да се скриеш, няма да ти мине номера с лъжите.. ;)

Lilanda
04-04-2014, 17:41
http://prikachi.com/images.php?images/477/7227477t.jpg

Това е последното, което ще ''кажа''.
Човекът ти казва, че е станала грешка и ти пак буташ, та да не останеш по-назад, а? Кеф ли ти е да разваляш чужди връзки или ми се струва?

AnarchyBoy
04-04-2014, 17:42
Яд я е..

granger
04-04-2014, 17:43
ох,айде да си мълча...*брои до 10*

AnarchyBoy
04-04-2014, 17:44
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/563720-%D0%92%D0%B8%D0%B6%D1%82%D0%B5-%D0%BA%D0%B2%D0%BE
4chan майна.

bloodyF
04-04-2014, 17:44
Интересно, че се прибирам. Не знаех, мерси че каза.
Абе, Лилче, споко, чил, припомням просто в случай, че си забравила. Иначе сте ми през 5-буквието.

Айде, отивам да се социализирам. А вие ме обсъдете по скайпа, за да може да спите леко и спокойно. :lol:

hehe, чак и темичка имам
Тори, не ти се сърдя, не държа всички да ме харесват, всеки човек е различен и за всеки влак си има пътници.
А пък аз моето пътниче си го имам и си пътува с мен редовно, не се косете.

AnarchyBoy
04-04-2014, 17:48
Женската злоба е кофти нещо. ;С
Бегай да се ебеш не ми дреме, няма и да те обсъждам не си толкова важна.

tireheb
04-04-2014, 17:49
вече по-добре
кек

Fisherman
04-04-2014, 18:00
лол студента и 14 годишната му сериозна приятелка се впускат в спорове

Lilanda
04-04-2014, 18:02
лол студента и 14 годишната му сериозна приятелка се впускат в спорове
Ееееее Фиш..Тамън се зарадвах, че си спрял с нецеленасочения хейт..:(

MaLyKoLiU
04-04-2014, 18:04
Нямате си и на представа колко жалко изглеждате отстрани...
Особено карайки се кой имал пари за хладилник и кой ходил всяка седмица за да се запасява с боб и леща... :smt009

По темата: Бил съм и по-добре, но докато не се науча да бъда по-сдържан емоционално и с приказките в такива периоди, ще е така... :/
Надявам се да ми прости (отново), че вече прекалено много грешах... :/

Fisherman
04-04-2014, 18:05
Ееееее Фиш..Тамън се зарадвах, че си спрял с нецеленасочения хейт..:(

тва е се едно темплара да спре да бъде дебел,никога няма да стане

shmatarok
04-04-2014, 18:08
Няма ли някой модератор да се намеси. Бахти цирка.

Човек не може един кекс да си направи. :?

Dagichka
04-04-2014, 18:13
ебати тъжните истории се развиват тук, повече няма да чета, убедих се, че има и по-зле от мен и ми е по-добре хаха :д

със смесени чувства съм. писаниците ни са един път, мисля, че и на двама ни е по-лесно така да си изразяваме случващото се в обърканите ни главици. на живо.. яко беше, бяхме си на наш'то място, пихме бира, ядохме шоколад.. ама дотам.
днеска се возих в нов дълъг тролей, ааа мега :cool: утре надявам се да си купя обувки и някви нещица, понеделник си поръчвам така исканата раничка и тва е, не ми трябва нищо материално повече!

TheNormalGuy
04-04-2014, 18:22
Ах, върнах се, изморен съм, искам да си почина. Останах с кофти впечатления от Студентски град... :/

@Ц, този път ще те спомена първо теб, знам че имаш дрязги с Ивета, но да почнеш да я храниш, ей тъй у форона е безсмислено, да, прав си, най-вероятно го е заслужила заради поведението и спрямо теб, но ЗАЕБИ.
@Плами, знам че Ивета ти е добра приятелка, но няма смисъл и ти да се включваш в хуленето, те двамата нека си се хулят, но да е на лично.
@Ивета, не за първи път настройваш други потребители срещу други, спри да го правиш, не е готино, когато имаш проблем с даден потребител, намери начин да го разрешиш лично с него, подло е да намесваш и други хора.

По принцип, бих подкрепил Цецо, но предпочитам да съм неутрален, щото и двамата сте виновни за простотиите.

tireheb
04-04-2014, 18:27
имахме нужда от този обзор на събитията

granger
04-04-2014, 18:36
Мерси за психоанализата,отново :)
Глейте си живота и не обсъждайте моя, щото като набърквате едната, няма как да не засегнете и другата.
Майната му - приятно ми е, вкъщи съм, утре ще е още по-хубаво. Искам само малко сън,защото днес не се наспах, събудих се с адското главоболие,дано не се повтори,защото ще си направя харакири.

AnarchyBoy
04-04-2014, 18:39
Ае заебете тъпия спор, че верно стана цирк.
Извинявам се на Пламена за всичко казано по нейн адрес.

Ivaaaaa
04-04-2014, 18:48
пхахахаххахаха, веве, ВЕВЕ

УЖС

TheDevilInMe
04-04-2014, 18:55
Леле, хора, чил аут плийз, стана прекалено...

На мен пък нещо ми е много тъжно и самотно, така се нуждая от прегръдката му в момента :(

JustaLittleKid
04-04-2014, 19:30
Колко мразя простаци, майкоооооооо.

Fisherman
04-04-2014, 19:53
пхахахаххахаха, веве, ВЕВЕ

УЖС

кажи им иве

Jaune
04-04-2014, 20:17
романтична комедия + храна/шоколад оправя всичко. как не се сетих по-рано?

sramejlivkaa
04-04-2014, 22:10
Скучно ми ее..... :D

Al3ksandra
04-04-2014, 22:13
Сънливоо..смотано, притеснено :( не знам дали проблема, който имам ще се оправи скоро.. :( и ми липсва мойто момче много....

102
04-04-2014, 22:42
кво сте прайли тука ве
бая за четене сте сътворили

AnarchyBoy
04-04-2014, 22:42
кво сте прайли тука ве
бая за четене сте сътворили

8-)

DarkTemplar
04-04-2014, 23:37
Силен ден за тази тема. :D

anonymous708973
04-05-2014, 00:05
Тъкмо мислех да си тегля филм, а то вече имало.

Харабия, човек.
Сефте да не съм във филма, а само да чета простотии отстрани и да гледам сеир. То наистина било забавно, добре, че имам вафлички да си хрупам докато чета сърцераздирателни опити за доказване на мъжество.

SonataArctica
04-05-2014, 00:08
Ако се доотрежа няма да ми се пие утре. Това означава, че за тази вечер г/д ми стига. Чувствам се по-добре.

//На всички ви трябва почивка.

102
04-05-2014, 00:10
Харабия, човек.
Сефте да не съм във филма, а само да чета простотии отстрани и да гледам сеир. То наистина било забавно, добре, че имам вафлички да си хрупам докато чета сърцераздирателни опити за доказване на мъжество.

внимавай, ще ти лъсне бобеца и лещата и на тебе !

shmatarok
04-05-2014, 06:07
Много ми е нервно.
Не е като да не съм се занимавала и преди с това, ама все пак ми е нервно, не отделих кой знае колко време на подготовка. Щеше да е толкова лесно, ако просто ми бяха приели другия сертификат. Уф!
Поне после имам цяла седмица да си губя времето както аз искам. Ама като се знам, сигурно ще я прекарам наваксвайки материала, който загубих през миналата. 8-)
Стискам си палци

DisappointedDreamer
04-05-2014, 07:57
Страхотна женска вечер! Много алкохол, музика и храна! :Д Какво по-хубаво?

Сега отивам да уча.

Jaune
04-05-2014, 08:08
Заебавам ученето. К'вото научила, научила. Няма да се претрепвам тука за още няколко часа, нито сили имам, нито воля, нито мога да запомням к'вото и да е вече. КРАЙ.
За другото... .

Зайче..
04-05-2014, 08:44
Харабия, човек.

ахахахха +1 8-)

Между другото имам ли право на един въпрос към Лиланда и приятеля ѝ 8-) ? Просто нещо ме мъчи от известно време, обаче не намирам подходящ момент. :Д

пт: дразня се
много

G3GaSa
04-05-2014, 08:53
ахахахха +1 8-)

Между другото имам ли право на един въпрос към Лиланда и приятеля ѝ 8-) ? Просто нещо ме мъчи от известно време, обаче не намирам подходящ момент. :Д

пт: дразня се
много

Разбира се, че имаш! Аз ти разрешавам да я питаш.
на мен ми е любопитно да разбера за какво ще я питаш, и дали тя изобщо си има такъв, не знам, кой би тръгнал с такава дива, селска особа 8-) :D

ПП: Ако се разиграе сцена, аз ще ги оправям, няма страшно 8-)

Зайче..
04-05-2014, 09:00
След като ми е разрешено ще си питам 8-)
Та, въпроса ми е защо абсолютно винаги, когато приятеля ѝ спори с някой тя се намесва да го защитава и обратното? Толкова ли не се случва да имате различно мнение и дори да спорите понякога или само за пред хората правите така? Наистина, без лоши чувства, обаче прави много смешно впечатление (особено в темата за колите).

bloodyF
04-05-2014, 09:22
Ох, всичко ме болиииииииииииии........
А ми свършиха болкоуспокоителните..
След малко ще ходя до аптеката май.
Поне вчера беше яко, отдавна не се бях забавлявала така. Жалко че тая вечер пак ще пропуснем, ама с толкова зает човек-така е.

TheDevilInMe
04-05-2014, 09:25
Супир, просто чудесно, страхотен ден, утре пък е ден за кино, какво по-хубаво :)))))

babity
04-05-2014, 09:37
Лешаво ми е. Пийва ми се, 'ма рано дееба. Даже не е апатия, дееба. Просто празнота.
И не знам какво да правя с тия стажове... Искам, възможност е, ама как ще се справям със защити и ала-бала. Налага ми се да надскоча страховете си. Тря'а!

granger
04-05-2014, 09:38
Божественярско! :lol:
Честит рожден ден на мамето ми <3

Lilanda
04-05-2014, 13:17
След като ми е разрешено ще си питам 8-)
Та, въпроса ми е защо абсолютно винаги, когато приятеля ѝ спори с някой тя се намесва да го защитава и обратното? Толкова ли не се случва да имате различно мнение и дори да спорите понякога или само за пред хората правите така? Наистина, без лоши чувства, обаче прави много смешно впечатление (особено в темата за колите).
Мога да ти пратя хронология между нас точно за темата за колите, да видиш колко време спорихме за тая простотия..Мненията ни за BMW се засичат само до това, че двигателя им е добър...Не знам ти как си разбрала..В случая със спора тук аз съм му казала, че няма смисъл да се занимава с глупости мнооого отдавна, друг е въпроса, че за една част от тези глупости е прав..Някои части от спора бяха напълно безсмислени /като цяло целия спор беше такъв, но след като се е започнало, излишните части доста изпъкват/ и както виждаш аз съм коментирала само конкретна част от целия спор, която ме засяга лично, другото си е между тях и не ме бърка..Аз още от началото казах да спрат да се занимават един с друг, отначало даже бях неутрална относно спора, но има един момент, в който чашата прелива, нали така? Това, че не съм казала тук /защото не съм сметнала за необходимо целия форум да вижда как едва ли не оплювам приятеля си/, не значи, че мнението ми напълно съвпада с неговото. Спорове имаме горе-долу всеки ден, нужно ли е всеки път като спорим да го изтъкваме тук? Смешно впечатление..Хмм? Бас давам, че ако го бях нападнала пред целия форум, щеше да кажеш същото..

По темата: Леле колко много хора ми паднаха в очите за толкова малък период от време не е истина..Чак сега осъзнах на какво се дължи това асоциализиране от моя страна и честно казано дори се радвам, че така се получи...Лятото наближава, което значи нови контакти, така че...

JustaLittleKid
04-05-2014, 13:28
Едно ми е такова... странно.
От една страна, щастлива съм, че най-накрая цялата тази работа с IELTS-а отмина, като цяло мисля, че представянето ми беше добро, ще видим резултатите на 18.04. В общи линии съм доволна от себе си, особено като вземем предвид факта, че почти не учих (въпреки добрите ми намерения :Д :Д)
От друга страна, странно ми е, че свърши всичко това. Вярно, че курсовете ми бяха само 5 пъти, но донякъде ми харесваше. И ми е странно, че повече няма да ходя и да срещам тези хора. Особено някои от тях. Ако съдбата е по-благосклонна (образно казано), най-много да ги засека някъде случайно. Все едно, де.
Все пак съм доволна. Сега си събирам багажа, нали се преучих :Д, ще си подаря едноседмична почивка извън градските условия само с майка ми. И тук е спорен начинът, по който се чувствам - хем обичам да събирам багаж, хем е толкова досааадно. Особено частта с гардероба. Винаги си мисля, че трябва да подредя и да спра да разбутвам дрехите (кой, кой измисли идеята с гардероб под леглото?!)... и винаги се оказва някаква тотална бъркотия под леглото.

И донякъде ми е тъжно.
Нямам с кого да споделя дори тези глупави неща, които написах дотук. Мрън.

babity
04-05-2014, 14:22
Предизвиквам се. Ако тази вечер мине добре, ще го затрия окончателно.
Ай, карамба! Тря'а се накурвя.

AnarchyBoy
04-05-2014, 15:09
https://www.youtube.com/watch?v=LODkVkpaVQA

leadyflame
04-05-2014, 15:11
Изнервих се да го е'а, ми поне вдигни кажи като човек, днес не мога, това-онова, да мине номера.
Инак добре ми е почивчица малко, ще се релаксира.

bloodfrozen
04-05-2014, 16:03
Туй време хич не ми се нрави, предизвиква ме да си направя какао и да си чета анатомичните подробности цяла вечер. Днес съм особено раздразнителна. 8-)

lisi4ety
04-05-2014, 18:17
You came into my crazy world like a cool and cleansing wave.
Before I, I knew what hit me baby you were flowing through my veins...

I'm addicted to you,
Hooked on your love,
Like a powerful drug
I can't get enough of,
Lost in your eyes,
Drowning in blue
Out of control,
What can I do?
I'm addicted to you!

SummerRain
04-05-2014, 18:18
Объркана и уморена.
Кафе и патофизиология.
Пролетни настроения.

granger
04-05-2014, 18:21
Супер тъпо ми стана...да си намирам работа вече и да не им вися на главите,щото ми писна...
Много мразя така...

stynioo
04-05-2014, 18:23
боли ме главата.

нямам идея какво да правя утре.

Зайче..
04-05-2014, 19:45
....

Ами аз в общи линии не се интересувам особено много от отношенията ви нито от на който и да е друг (това не важи само за близките ми хора), но ми направи впечатление, че вие двамата винаги като стане нещо започвате да се подкрепяте супер демонстративно. В смисъл не че има лошо, но всичко това изглежда малко като за пред хората. И с това нямам предвид да се карате пред целия форум, тогава да, пак щях да кажа същото - права си. Като цяло доста си демонстрирате връзката и не че има нещо лошо в това, че сте щастливи и т.н., но я натрапвате мънииииичко в лицата на хората. Все едно аз на всеки втори пост да си споменавам приятеля, ми то в един момент писва и не знам на вас как не ви омръзна. Казвам го без абсолютно никакви лоши чувства и не искам да те засягам по абсолютно никакъв начин, просто казвам какво мисля. Ти ме кефиш, но поведението ти от време на време хич не ме кефи.

JustaLittleKid
04-05-2014, 19:48
Има нещо вярно в това, че ако признаеш някакво желание / предпочитание или ако си позволиш да мислиш повече за него, започваш да го усещаш много по-силно.
А пък понякога е просто... безсмислено.

IWannaBeSedated
04-05-2014, 20:09
Омръзна ми вечно аз да съм виновната. Правя грешки, определено, но в този случай нямаше да се държа така, ако нямаше причина.

Каквото повикало, такова се обадило.

Dagichka
04-05-2014, 20:10
окей, явно аз съм лош човек или в предишния ми живот нещо съм оплескала, защо иначе на мен все такива неща се случват? вече тотално развих панически страх от коли, катастрофи и тн, не мисля, че скоро ще мога пак да се возя или да пресичам нормално.. тъжно ми е, уплашено ми е, тъпо ми е, защото всички си мислят, че излишно се филмирам, ама.. така се чувствам ://
лятото се очертава да е интересно и хубаво, силно се надявам, защото няма още дълго да понасям ежедневието..

Naive
04-05-2014, 20:15
Съществото ми трепери от любов. Толкова е прекрасно точно това чувство.

mayaaa
04-05-2014, 20:24
Ей така, от никъде ми идват няк'ви стари събития, които да анализирам. Защо?
Имаше един странен "тест", на който ме определиха като "непостоянен и независим характер" с основна черта аналитичност и е толкова вярно! А преди не вярвах на тестове, които ти определят характера.

AnarchyBoy
04-05-2014, 20:39
....

Ами Зайче, не знам на теб как ти се струва, но ако прегледаш спора отново, ще видиш, че BloodyF е написала нещо конкретно засягащо я, нормално е да отвърне. Пък и чакай, тя ми е приятелка, нормално е да опита да ме защити особено в такъв рандъм спор, в който, единия си казва, каквото и когато му е удобно. Извинявай, но ти не би ли защитила приятеля си, особено ако виждаш и знаеш, какво се случва? Щото "Потребителката" си вадеше аргументи и доводи от задника е така, колкото да има какво да каже.
Още нещо, не ние си качваме снимка на всяка целувка във фейса, че да "натрапваме" връзката си. Напротив, ние просто се подкрепяме, когато има нужда, дори и да не сме на абсолютно едно и също мнение, бързо достигаме до консенсус и решаваме проблема заедно, помагайки си. Честно казано, не ми пука особено дали натрапвам връзката си на някой или не, щото честно казано не ми пука за форума и хората в него, с изключение на няколко човека, които се броят на пръстите на едната ръка.
Та като цяло, ще те помоля да прегледаш целият спор отново и да видиш, дали тя се забърка първа или напротив- тя искаше да спре спора и чак когато "Потребителката" в отчаяние и липса на аргументация, я намеси, и тя просто реши да отвърне на тъпото с тъпо.

No hard feelins brah!

102
04-05-2014, 20:41
Божественярско! :lol:
Честит рожден ден на мамето ми <3

да ти е жива и здрава
по една случайност и аз ся бях на рожден ден ;д
беше тъпо, ама и аз съм тъп, така че ми допадна

Зайче..
04-05-2014, 20:48
...

Когато моя приятел има проблем с някой, проблема не е във форум и ще е супер смешно ако аз се намеся, защото и като цяло проблемите (споровете) нямат нищо общо с вашите. Ако вие с Лиланда бяхте както нас постоянно заедно най-вероятно и вие щяхте да си качвате снимки постоянно и ти между другото ме нямаш в приятели, така че ми е много странно как така си попаднал на мои снимки? Или сигурно твоята приятелка ти ги показва? И защо след като те дразнят снимките ми и т.н. в фб ми пишеш от нейния профил и ме занимаваш с някви глупости от сорта на 'кво прая'? Ми чепкам вълна.

Lilanda
04-05-2014, 20:51
Без бътхърт плийс..Искаше аргументация и ти я дадохме..Дишай..

Fisherman
04-05-2014, 20:51
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1.0-9/1538890_10202640890477885_1823543852_n.jpg

102
04-05-2014, 20:52
дадохме..

и ти ли си от интерпол

Lilanda
04-05-2014, 20:53
и ти ли си от интерпол
Как позна? :shock:

102
04-05-2014, 20:53
множествено число
единият е от интерпол

granger
04-05-2014, 20:54
да ти е жива и здрава
по една случайност и аз ся бях на рожден ден ;д
беше тъпо, ама и аз съм тъп, така че ми допадна

Благодаря :) и аз съм тъпа wi -five

JustaLittleKid
Добре, рядко някой ме впечатлява толкова много и дълготрайно.
И все пак мисля, че това се дължи на голяма доза самонавиване.
Просто щото ми се влюбва и ми е романтично, и влюбчиво, и глупаво.
Глупаво момиче, глупаво...

Не че съм се влюбила, хахах, трудно би било в човек, който - макар и толкова очарователен - почти не познавам и със сигурност няма да опозная и дори най-вероятно да срещна никога повече, но все пак... би било хубаво. Ама не.

Мрън.
Искам пък.

Lilanda
множествено число
единият е от интерпол
Как сЪ издадУх..:?

AnarchyBoy
04-05-2014, 20:57
Butthurt ли усещам?
Проблема в случая е във форума.. Защото е към потребители на форума.. Аз ли съм нещо сбъркан или ти си тъпа?
И ще е смешно, да се намесиш ти, ако не си пряко засегната, но ако видиш във спора "Потребителката" говори директно за нея, тя просто влезе за да изкаже мнението си, при условие, че я намесват, да мълчи ли, странна логика имаш.. Писах ти е така щото нямаше какво да правя, не си придавай такава важност, детенце.. ;С
Всъщност ние имаме супер много снимки, просто не виждам за нужно да тъпча трафика с едно и също, двайсе и осем пъти дневно, всеки ден. Но да определено аз си "натрапвам" връзката пред другите. Това, че приятелката ми ме е защитила в спор, в който е намесена е голяма "демонстрация" на връзка и определено е много повече от това, да качваме, кифленски снимки постоянно, за да може хората да знаят, кога сме се целунали, кога сме се гледали, кога сме ходили до тоалетна и прочие, щото това, твоето е демонстрация, не нашето. ;С

Сериозно нямам намерение да се карам повече, пък най-малко с теб, за това не бътхъртвай ми просто помисли и прегледай спора, отново да видиш, че тя не е скочила да ме защитава, докато не я намесиха абсолютно директно и нея в спора..
Липсата на аргументация води до отчайващи опити за затапка.

Fisherman
04-05-2014, 20:58
доктор анархи специализирал бътхърт в германия,много прецизен в определянето на симптоми на състоянието бътхърт

Lelwut
04-05-2014, 20:59
и ти ли си от интерпол
Интерпол , аххахахха :D :D :D

AnarchyBoy
04-05-2014, 20:59
доктор анархи специализирал бътхърт в германия,много прецизен в определянето на симптоми на състоянието бътхърт

8-)

anonymous895156
04-05-2014, 21:02
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1.0-9/1538890_10202640890477885_1823543852_n.jpg

хахахахахахахха

SonataArctica
04-05-2014, 21:04
^aхахахахахаха

А вие що не си изливате помията някъде другаде? Точно тук ли трябва да го правите, че да ставате за резил пред всички? В "Кофата" си направете колкото искате теми и си спорете, има и други начини да го правите.

По темата: Реших, че тази вечер ще се отдам на размисли и ще си пихтуня сам. За сега върви добре.

//Готов съм да счупя нещо.

tori
04-05-2014, 21:07
hehe, чак и темичка имам
Тори, не ти се сърдя, не държа всички да ме харесват, всеки човек е различен и за всеки влак си има пътници.
Темичката всъщност е за тва, че някой ме попита нещо в аск, аз си показах отговора на Цецо и той каза, че тва е мацка от фороня. Тоест аз попитах в един общ чат и тва ми се отговори, знам ли. Вярно е - снимките ти не ми допадат, също така не те 'аресвам и на външен вид, НО нямам нищо против теб като цяло и който и да е тука, в тоя форон. Тоест ме натикахте в шибания си, махленски спор без въобще да ми дреме кой е прав и кой - крив.
Молим всички вас повече да не ме споменавате/набърквате/замесвате където и да е и поради каквато и да е причина. Благодаря.

Ivaaaaa
04-05-2014, 21:09
беше глупав безполезен ден. всичко ме боли. прибрах се мокра, което ще удължи поне със седмица боледуването ми. мамка му. добре, че е бати да ми прави компания, но и той излезе -.- както винаги аз нямам желание. кошмарите продължават. страшничко си е. направо не ми се ляга. кошмари на враца стрийт.

АНАРХИ - ха-хъ-хо-ху-хе-хи

shmatarok
04-05-2014, 21:11
Някои хора почват сериозно да ме дразнят. Лиготията минава до едно време, в даден момент писва.

Божеее, от кога не съм имала един ден, в който да лежа, да си гледам сериалите и да тъпча вредна храна. Обичам!

AnarchyBoy
04-05-2014, 21:11
Някой пак търси внимание. ;С

Lilanda
04-05-2014, 21:15
А някои хора пак се месят без да им влиза в работата..

Зайче, ЛС във фб със скайп, една обща хронология, та да ти се изясни всичко напълно като си толкова заинтересована от наша милост..

ПТ: Chill out...

granger
04-05-2014, 21:47
:lol: funny ми е

Fisherman
04-05-2014, 21:48
фъни тва няква старобългарска дума ли е

granger
04-05-2014, 21:51
Много стара :)

shmatarok
04-05-2014, 22:00
Lilanda, светът не се върти около вас, в случая не ставаше въпрос за вашите драми. Те и без това не са нещо ново, та не виждам защо да коментирам изобщо. Човек вече не може спокойно да се оплаква. Не ми отговаряй, мерси.

Lilanda
04-05-2014, 22:16
Lilanda, светът не се върти около вас, в случая не ставаше въпрос за вашите драми. Те и без това не са нещо ново, та не виждам защо да коментирам изобщо. Човек вече не може спокойно да се оплаква. Не ми отговаряй, мерси.
Никой не говори за теб.

102
04-05-2014, 22:21
Никой не говори за теб.

а така
кАжи и уе

tori
04-05-2014, 22:42
Братче, къде е Калпазанка, когато ти трябва?! Тая тема я превърнахте в махленска седянка и се ковладите един-друг като децата от трети А. Толко ли сте тъпи всичките?! Едните само се дъвчат с когото им падне, другите наливат масло в огъня. Бахти, вечерята ми имаше повече умствен капацитет от вас. Една тема да има хубава и дай да я осерем, щото пречи. Деба досадните.

HollyGolightly
04-05-2014, 23:32
Влизате в може би една от най-гледаните теми във форума, изливате си простията и след това защо хората ви се месели в разговора. Ами пишете си на лични и никой нищо няма да ви каже. Писна ми все едни и същи хора да идват тук и да пускат по 100 поста един след друг и да се обиждат, да се псуват и какво ли още не. Ама не, то не ви пука за форума и за мнението на хората тук, въпреки че тези 5-10к мнения говорят напълно различно :?

По темата:
Знаех си, че така ще стане, и за това му казах да вземе билети онлайн, ама не, кой да играе играта и да забрави, ако не той :? Ако му хвърля скапаният диск в езерото, дали ще потъне?

mayaaa
04-06-2014, 00:40
Бахти, вечерята ми имаше повече умствен капацитет от вас.
:cool:

tori, защо го пишеш "форон"? Просто ми стана любопитно. :D

Зайче..
04-06-2014, 05:49
детенце.. ;С

В момента, в който кажеш на мен детенце автоматично го казваш и на приятелката ти, sunshinee :P
Не ми отговори на предния въпрос. И ако обичаш не ми изпращай лични съобщения, защото ме дразниш.

Лиланда, дискусия в фб с теб и приятеля ти - в никакъв случай. Вие и двамата сте като хиени. Не че няма да се справя, но ще ме изнервите супер много.

PS:Аз може постоянно да качвам снимки с приятеля ми, обаче на нас поне ни се радват (защото сме сладури !!! 8-)). Пък и ми е по-хубаво да си качвам снимки с него отколкото целия ми фейсбук да е пълен само с мои снимки.

Picha_s_moskvicha
04-06-2014, 06:31
А защо е цялата тая свада, щото 35 страници ме мързи да чета...?

TheDevilInMe
04-06-2014, 07:13
Гледането на филма се отлага, много тъпо, ама какво да се прави... ще си спретна едни мъфини за утеха. :cool:
Толкова ми е миличък, че ако беше пред мен щях да си го схрускам мммм <333
А пък мъничето заспа тооолкова сладко, мога да си седя и да го гледам как спинка блажено....

AnarchyBoy
04-06-2014, 07:22
В момента, в който кажеш на мен детенце автоматично го казваш и на приятелката ти, sunshinee :P
.

Хем ти казах, пиши на лс, ти пак реши да наакаш, внимание ли си търсиш?

По темата: недоспал.. ;с

bloodyF
04-06-2014, 07:31
LadyDi ми липсва.

Но днес ще видя бабаааааааааааааааааааааа ааааааааааааа, така че i don't care.
yeeyyeeyeey <333

Зайче..
04-06-2014, 07:46
Хубаво ми е. Обмислям идея за нов татус, но първо да започна пак работа ии тогава ще го обмислям по-сериозно.
В училище положението се подобри доста особено последната седмица, което си е баш екстра. ляляяяяя
Не искам тва да е последния ден от ваканцията :(

babity
04-06-2014, 07:51
Май се пренадъхвам. Ама тря'а се консултирам, искам тоя път нещата да ги направя по протокол както са, а не 'щото видиш ли тря'а да има индивидуалност и да излъчвам интерес. И тоя новия телефон ни ми кефи и ш' си седя със старото мобифон. Мързонти ме, а и не мога да реша дали да си тръгвам днес или утре. 'Баси...
И пак имам 454564641654645745 неща за вършене. 'Земи сииии!

AnarchyBoy
04-06-2014, 08:01
https://www.youtube.com/watch?v=_3EVzixU4OU

G3GaSa
04-06-2014, 08:11
1.
Пак ли внимание търсиш.. ;С

2.
Хем ти казах, пиши на лс, ти пак реши да наакаш, внимание ли си търсиш?

3.
Някой пак търси внимание. ;С

1.
Никой не говори за теб.

2.
Аз на теб не ти ли казах да не се обаждаш?

3.
Човекът ти казва, че е станала грешка и ти пак буташ "Ко Речи КуО?", та да не останеш по-назад, а? Кеф ли ти е да разваляш чужди връзки или ми се струва?

Яд я е..

На тия двамата, определено не им е лесно!
Излезте от филмите за няколко седмици, а след това потърсете помощта на специалист/и, за ваше добро е.

Зайче..
04-06-2014, 08:14
На тия двамата, определено не им е лесно!
Излезте от филмите за няколко седмици, а след това потърсете помощта на специалист/и, за ваше добро е.

:lol: ahahahahhaha
подкрепям

AnarchyBoy
04-06-2014, 08:15
:lol:

Доста време и внимание ни отделяте, поласкани сме. 8-)
https://ip.bitcointalk.org/?u=http%3A%2F%2Fmedia.tumblr.com%2Fb200cf11da03c5f b0a57ebc86e1f29fd%2Ftumblr_inline_mrwhqtavEn1qz4rg p.gif&t=538&c=beLVLKsEmlVNCg

Зайче..
04-06-2014, 08:29
Писах на приятелката ти да ти предаде нещо, защото не мога да ти изпращам повече съобщения.

Vanchhh
04-06-2014, 08:37
Спрете се бе........................ Напрайхте форума на г*з буквално...............

Недоспал.

draid
04-06-2014, 08:51
Абе не усещате ли, че ставате за смях на целият форум ? Опитвате се да се злепоставяте много смешно един другиго в някакъв форум, че знайни и незнайни да ви четат глупостите. Отидете на едно кафе и се разберете. Като гледам как го карате, още малко ще разбера не само кой как се казва, ами и ще мога да му ида на гости в студентски. Не се ли усещате, че такава информация не се споделя в интернет ? Че чак гледам и странични хора се включват в спора. Тука някакви хранения кой, колко пари има, как му висят бурканите по прозорците (бтв не слагайте буркани по прозорците, че може да утрепете някой минаващ от долу). От там пък на мама баницата, на тате суджука, направо се разсмях едно хубаво неделно.

Niakoitam
04-06-2014, 09:01
Ебати и готиният филм излъчват в тая тема.
Защо пък да не се включа и аз :D

AnarchyBoy я се сбиите (крада ти репликата) :D

Иначе не знам какво точно сте си бъркали по дупките,но като цяло:

явно има какво много да делите

ако bloodyf действително ги е правила тия постъпки ала тоя не го понасям,но ще му давам секс,защото има пари докато си се бъцкам с други, а ако нямаше пари веднага щях да го зарежа това си е меко казано проститутско мислене и поведение

и бившият и не е особено читав щом я заплашва,че ще бие гаджето и при положение,че нито са били женени нито имат деца

като цяло ми се струва адски тъпо да се развяват разни чатове във форума и да се злепоставят хора,които някога са ти имали доверие и са ти разкривали вътрешният си свят.

Та така :)

AnarchyBoy
04-06-2014, 09:02
AnarchyBoy я се сбиите (крада ти репликата) :D

Нема па! :(

G3GaSa
04-06-2014, 09:02

Доста време и внимание ни отделяте, поласкани сме. 8-)
https://ip.bitcointalk.org/?u=http%3A%2F%2Fmedia.tumblr.com%2Fb200cf11da03c5f b0a57ebc86e1f29fd%2Ftumblr_inline_mrwhqtavEn1qz4rg p.gif&t=538&c=beLVLKsEmlVNCg

Ти значи си от София, а приятелката ти от Несебър, да разбираме ли, че никога не сте се срещали на живо?
Обаче сега я няма, сигурно спи или сигурно е заета "сутрешна хигиена/а-у,едно-друго" (пъф! вече е обяд)
понякога не те ли пита, ти дали си зает с това? "струва ми се, че само 3-пъти в седмицата си зает
сигурно и тя, е останала с това впечатление, или двамата сте една тюрлия? (Знаеш ли, че IQ-то ми е по-голямо от на вас двамата, взети заедно) за да изчисля кога си ставал и кога си бил зает за да пишеш! "100% и други от форума, са останали с това впечатление"
На такива като вас, това е най-приятното което някога може да се случи, "виртуална любов" оле колко сладко.. :D

Аз ви обърнах внимание, и ви казах какво да направите :)
Първо трябва да сте спокойни затова ви казвам, че ви трябва малко почивка.
След тази почивка, трябва незабавно да се организирате двамата, и да отивате. "Не знам, дали ще ви се иска да се срещнете на живо, и как ще се организирате, но ако не можете, може да потърсите и онлайн помощ"
Ако искате го взимате на сериозно, ако искате го игнорирайте, то си е за вас.

ЕДИТ" Не забравяй да попиташ ( внимание ли си търсиш? ) или ( ти ся, внимание ли си търсиш? ) & ( Ама вие, внимание ли си търсите? )

bloodyF
04-06-2014, 09:18
ако bloodyf действително ги е правила тия постъпки ала тоя не го понасям,но ще му давам секс,защото има пари докато си се бъцкам с други, а ако нямаше пари веднага щях да го зарежа това си е меко казано проститутско мислене и поведение

и бившият и не е особено читав щом я заплашва,че ще бие гаджето и при положение,че нито са били женени нито имат деца

Ми какво правя и какво съм правила не ви влиза в работата, но не-не съм се чукала с него, за да ми оставя по 50 лева на нощното шкафче :lol: това е нелепо

едит, и не съм го зарязала, защото е останал без пари, историята е прекалено дълга, за да я разказвам , но последно с две думи-не търся нито парите, нито колата в човека до мен

Просто ПОТРЕБИТЕЛЯТ му е ясна ситуацията доколкото е ясна на всеки един НЕПОЗНАТ , обаче решил че трябва да ми ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ и да коментира .

И за сведение, бившият ми заплашва, че ще бие МЕН, не гаджето ми.
Все тая, прекалено много драма, дори и за мен.

Ще видя баба за малко, чувствам се добре.

Picha_s_moskvicha
04-06-2014, 09:19
Ало, що никой не ме отразява? И на живо ли съм незабележим?
Що се карате някой ще ми обясни ли :Д

bloodyF
04-06-2014, 09:20
Ало, що никой не ме отразява? И на живо ли съм незабележим?
Що се карате някой ще ми обясни ли :Д

Щото един човек без работа реши, че трябва да намеси личният ми живот във форума.
Доста путкарско, но факт, за съжаление.

хаах

Fisherman
04-06-2014, 09:36
дойдох да налея керосин в огъня

G3GaSa
04-06-2014, 09:36
@AnarchyBoy - Обичаш, бързо да се редактираш 8-)

http://25.media.tumblr.com/tumblr_ltaa20hQi31qhi7xzo4_250.gif

Чао за сега, че имам по-важна работа.

Fisherman
04-06-2014, 09:39
(защото сме сладури !!! 8-)).

сички сте сладури

heartlesandfreaky
04-06-2014, 09:40
Happy b-day to me. ^_^
Весело ми е, получих някои страшно мили пожелания, които ми стоплиха сърцето, ама като се сетя, че единственият човек, който искам да ми го честити, надали ще го направи ..

pandabear
04-06-2014, 09:45
Виждам всеки негов сигнал и знак, но просто не съм готова отновно да се впускам в нещо сериозно. Не и толкова скоро. Надявам се, когато му обясня да ме разбере. Иначе съм добре, пия си кафето и гледам да мисля за приятни неща. Времето е гадно, а ми се искаше да се поразходим малко. Ще пропусна тренировката днес, защото доста ме боли глезенът. Но пък ще си лежа, ще си пия чай и ще чета нещо приятно.

skatew
04-06-2014, 09:45
уф, от 2 часа седя пред компа, трябва да излизам с кучето и се надъхвам след това да уча, че седмицата почва аз нищо не съм пипнал

G3GaSa
04-06-2014, 09:52
Добре съм, имам си работа и то доста.
Трябва да си сготвя, после да си изчистя от А до Я и накрая да си напълня ваната.
Сега, ще звънна на МарушкА за да я чуя и почвам.

Picha_s_moskvicha
04-06-2014, 10:03
На мене пък ми е кофти, щото не съм излизал с момиче от бая време и тва ми скапва настроението, а освен всичко утре сме на даскало и имам куп работи да прая... Плюс тва по нищо не съм учил, поне прочетох една книга през ваканцията, че беше много интересна :D

Hayashi
04-06-2014, 10:10
Уф, това тъпото биоразнообразие ще ме довърши. Ще си кибича над него цял ден. А трябва да го взема с 12 тоя изпит и следващия по животинско с поне 10, защото иначе ми отиде компонента. И тази вечер трябва да свърша и биохимията. Този семестър съм го преполовила чудно, трябва и така чудно да го завърша!

skatew
04-06-2014, 10:23
^ Какво учиш? Стана ми интересно.
И аз имам по биохимия да уча цикли, по патофизиология трябва да учаа ох и протоколи имам да правя :D

tori
04-06-2014, 10:37
:cool:

tori, защо го пишеш "форон"? Просто ми стана любопитно. :D
Щото... де да знам, от лигавщина. Така си го наричам още от време оно, когато се надуших с някои кофаджии и така нататък.

Мен ми е яко - правя едни планове за другата неделя, чакам си момчето и такива работи. Ще надъня музиката след малко или може да гледам филм, знам ли. Стискам му палци да се представи добре на състезанието днес и после на това на 12ти и да си приключи кариерата подобаващо, пък на 13ти ще пием И за него. Хехе, тая година ставаме бая виновници, искам да се разбием бая здраво. :3333

Fisherman
04-06-2014, 11:08
И аз имам по биохимия да уча цикли, по патофизиология трябва да учаа ох и протоколи имам да правя :D

чуждопоклонничество магистратура учи

3oPuTy
04-06-2014, 11:15
С риск влюбените да ме нападнат ще кажа нещо на AnarchyBoy.
Пич, обиждаш на селяни и обясняваш как едва ли не еди-кой-си станал човек като отишъл в София, но замислял ли си се, че има разлика между "селяни" и "селяндури"? Не е важно къде е роден или къде живее един човек! Важен е манталитета, акъла и възпитанието. А ти с тези махленски истории се държиш като типичен селяндур. И после приятелката ти ще пита другите дали те били селските клюкари :lol: Кефи ме как си противоречите ... Цялата история започна от теб и твоите клюкарски изпълнения и намеси в чуждите животи, а после обяснявате как другите били клюкари и се месели в неща, които не ги интересуват :lol:
А теб как точно те интересува другите на кого си отварят краката? Или си бил желаещ да ги отворят пред теб ама не се е получило?
Между другото е смешно да твърдиш, че Зайче търси внимание след като ти и твоята сте тези, които постоянно ни занимавате с всяко нещо, свързано с връзката ви. Като за капак ни занимаваш и като разказваш истории за трети лица ... А после Зайче търсела внимание :lol:
Смешка!!! Ако не ти знаех пола бих решила, че мненията да писани от сърдита госпожица, на която са й отмъкнали "любовта на живота" под носа :lol:

По темата: Трябва да изрежа още n-броя пеперуди ... Поне декорацията над леглото се получава С-У-П-Е-Р! :)
После трябва да се захвана и с едни поръчки, а така ме мързи да се занимавам ... :? Като за капак и времето е ужасно гадно, мрачно и ме избива на сън :?

TheNormalGuy
04-06-2014, 11:49
СПРЕТЕ СЕ ВЕЧЕ, ТОВА Е ПРЕКАЛЕНО! Анархи написа в едно съобщение, че желае да се спре спора и се извини, макар и само на един конкретен човек, след това Зайката се включи и пак почнахте, вярно е Анархито има минуси и прави някои не обмислени неща, но не е само той кривия, спрете само него да хулите. Нека се възтанови реда в темата и потребителите да продължат да ползват темата по предназначение. Егати...

stynioo
04-06-2014, 12:26
СПРЕТЕ СЕ ВЕЧЕ, ТОВА Е ПРЕКАЛЕНО! Анархи написа в едно съобщение, че желае да се спре спора и се извини, макар и само на един конкретен човек, след това Зайката се включи и пак почнахте, вярно е Анархито има минуси и прави някои не обмислени неща, но не е само той кривия, спрете само него да хулите. Нека се възтанови реда в темата и потребителите да продължат да ползват темата по предназначение. Егати...

ху дъ фък ар ю?

ще си поуча малко ии чакам мачовете да излезнат.

очертава се трудна седмица.

Lilanda
04-06-2014, 12:36
ху дъ фък ар ю?
Един такъв интересен.

Аз лично спирам да отразявам каквото и да е по мой адрес..Мда..

ПТ: Олеее колко ме мързи..Туко-що излизам от банята и имам чувството, че оставих цялата си енергия там.

Щастие..;3

mayaaa
04-06-2014, 13:30
Не знам как съм спала, ама нещо сериозно ме боли врата (или гърба, не съм сигурна). >.<
Трябва да се стегна, че нищо не съм правила за утре, ама първо ще се ходи на тренировка.

102
04-06-2014, 13:37
Смешка!!! Ако не ти знаех пола бих решила, че мненията да писани от сърдита госпожица

ахахаха ;;ооолллоло

102
04-06-2014, 13:38

неграмотният рицар защитава дамата си

Didko_Beats
04-06-2014, 13:42
неграмотният рицар защитава дамата си

:razz:

Винаги като вляза тука ми са оправя настроението 8-)

AnarchyBoy
04-06-2014, 14:01

Lilanda
04-06-2014, 14:16
:razz:

Винаги като вляза тука ми са оправя настроението 8-)
Баа батеее? :?

DisappointedDreamer
04-06-2014, 14:58
Само една дума - влюбено.

Wednesday666
04-06-2014, 14:58
Оф, бахти смотаното.
Имам възможност за издигане, обаче аз самата не знам дали искам да я хвана.
Не знам, защото не се чувствам готова да съм отговорна за полети.
Някак си.. не ми идва отвътре все още.
Уча си някакви неща, които при всички случаи ще са ми нужни и ги няма по учебниците, но все пак..

Иначе, окей съм, семестъра започна да привършва, чакам си последните контролни и курсови и да ми се маха втори курс от главата.
Евентуално ако успея да се прехвърля ще е муууууцка..

xoxi
04-06-2014, 15:02
Много забавен уикенд. Добре ни наваля, но пък и много добре си прекарахме.
Сега ми трябват още два дни почивка.

HollyGolightly
04-06-2014, 15:08
Объркана съм, имам 4 предложения за работа, а аз не знам какво да избера. Най-вероятно ще си остана тук, където съм, ако ми дойде много това лято- майка ми да си търси друг човек, все някъде ще ме искат все още.

granger
04-06-2014, 15:25
Всички сте сладури,прекрасни и забавни! ЧаЛ.

Прибрах се в София и сега си почивам, утре ми е най-натовареният ден, ама колегите нали са шлядури,ще се оправим.

Dagichka
04-06-2014, 16:38
сплескано ми е, боли ме, скапано ми е, депресирано, на моменти щастливо, да фък?
кога ще спре цялата тая въртележка от емоции, чувства и мисли в съществото ми.. дразня се, че не ми пише, пак твърде бързо и необмислено се въвличам в нещо, което надали съществува наистина, а не само във фантазията ми. искам да замина на духовно пътуване, някъде далеч от тук, съвсем самичка само с хилядите ми объркани мисли, аххх.

shmatarok
04-06-2014, 16:54
Пак се радваме на слънце цял ден.
Много ми е яко, че вече е светло до към 8. Зимата беше супер депресиращо да се прибера в 4 от уни и вече да е тъмно. 8-) Още повече ме радва, че и днес реално не правя нищо цял ден, само сериалчета и вредна храна. :D Бях забравила колко е яко да не те ръчка някоя курсова от някъде. Честно, толкова ми е хубаво, и спокойно, и прекрасно, awwwwwww

ameli
04-06-2014, 16:59
Неска ще чакам края на Под прикритие, като се надявам да не е само на сезона, ами на целия сериал. По-добре да спрат до тук, отколкото да го съсипят съвсем.

Утре отново ще се сблъскам с ужаса на ранното ставане мразямразя.
Колкото повече ми наближава екскурзията, толкова повече ме хваща страх че ще свърши също толкова бързо, колкото е и наближила :D

102
04-06-2014, 17:06
Неска ще чакам края на Под прикритие, като се надявам да не е само на сезона, ами на целия сериал. По-добре да спрат до тук, отколкото да го съсипят съвсем.

за жалост.. НЕ

102
04-06-2014, 17:07
Прибрах се в София и сега си почивам, утре ми е най-натовареният ден, ама колегите нали са шлядури,ще се оправим.

се тая боба и лещата, ама носиш ли баничкаа аа

granger
04-06-2014, 17:50
Не,тоя път нищо не си нося,само някакви десерти,които баба ми реши,че трябва да притежавам :lol:

Didko_Beats
04-06-2014, 17:56
Офф ... утре на училище ... ама за разлика от други изобщо не съм притеснен...

За утре имам есе и два протокола ... ама въобще не съм напрегнат или притеснен...

До утре има толкова много време 8-) ... цели ... 11 часа - предостатъчно време , въпреки че не знам как ще ми дойде музата посред нощ но все нещо ще измисля :D

HollyGolightly
04-06-2014, 17:57
Пък ние готвим мусака, не че е важно, просто исках да споделя 8-)

JustaLittleKid
04-06-2014, 17:57
Скууууучно.
И самотно.

Иначе добре.

stynioo
04-06-2014, 18:02
тъп дееееен.

хайде, да идва другият.

хубаво е човек да се разходи..да си поразсъждава.

skatew
04-06-2014, 18:23
Имах готин ден. Малко странен и не толкова продуктивен, колкото го бях замислил, но готин. Трябва да ставам утре в 6 часа и не ми се ляга при мисълта. Ям краставица.

mayaaa
04-06-2014, 18:46
Трябва да ставам утре в 6 часа и не ми се ляга при мисълта.
Мислих, че само аз съм така. :D

Започнах де се самонавивам. Какво е това пораженческо мислене?! Малко ли съм направила, след като съм стигнала до тук, а аз се панирам, че ще се издъня накрая. Не летя в облаците, имам реални очаквания, ама и да се подценявам няма да стане. Един месец имам. Стягам се, прочитам това, което ми е нужно и това е. Не мога да се понасям с такова отношение. Ако се справя ще съм на седмото небе!

G3GaSa
04-06-2014, 18:50
Мислих, че само аз съм така. :D

Ехе Ся майчеее, утре е Понеделник 8-) как може да мислиш тъй?
Има доста хорица тукЕ :p

TheBeliever
04-06-2014, 18:57
Лутам се в крайности с този идиот. Изкарва наяве черти у мен, които и аз не знаех, че притежавам. Предизвиква ме на всяка крачка. Изнервя ме както никой досега. За броени часове с него изпитвам толкова емоции, колкото не бях изпитвала със седмици. Ще ме побърка това същество.

Искам още.

Мамка му.

draid
04-06-2014, 19:24
^Това сега добре ли трябваше да е или зле :)

born in lust turn to dust, born in sin come on in

Hayashi
04-06-2014, 19:25

Биология уча. Най-отвратителните протоколи при нас по молекулярна.

Толкова ми е добре. Време беше да сложа край на някои ненужни неща и да се заема с нещо по-ползотворно.

TheBeliever
04-06-2014, 20:10
^Това сега добре ли трябваше да е или зле :)

born in lust turn to dust, born in sin come on in

И аз това се чудя.

JustaLittleKid
04-06-2014, 21:04
"Самотна.
Така се чувстваше. Всеки ден, всеки час, всяка минута. Не беше нещастна, не. Нито пък мразеше живота. Напротив, тя бе от онези рядко срещани хора, които притежаваха способността да открият красотата на пролетния ден, да усетят прелестта на тихия летен бриз, да се зарадват искрено на дребните ежедневни удоволствия. Обичаше живота и умееше да се наслаждава на малките и уж незначителни неща – нежно цъфнало дръвче, усмивка на случаен непознат, мило предложение за помощ, забранено парче шоколад… Обичаше всичко това. Всичко това я правеше щастлива. И все пак…
Не беше щастлива. Не напълно. Винаги, винаги в сърцето й оставаше едно малко недокоснато от щастието място. Винаги усещаше тази празнота, която помрачаваше радостта й от живота. Нищо – и никой – не успяваше да я запълни. Срещаше много хора, обичаше да общува, да говори, да споделя и да изслушва. Обичаше да се забавлява, да се шегува. Знаеше, че околните я уважават и имаше много познати, готови да й подадат ръка в момент на нужда, а за нея това бе важно – знанието, че притежава качества, достойни за уважение. И все пак…
Чувстваше се сама. Имаше много приятели, много познати. Нейната лъчезарност и позитивизмът, който излъчваше, привличаха хората, знаеше, че те я харесват. Но никога, никога не срещна някого, за когото да бъде нещо повече от добър човек и дори верен приятел. Имаше нужда да бъде нещо повече, имаше нужда да бъде всичко. Искаше да запълни тази ужасна, ужасна празнота, да прогони горчивото чувство на самота. Не се чувстваше част от нещо, не се чувстваше значима за някого. Вярно, хората я харесваха, приятно им бе да общуват с нея, да споделят, да търсят съветите й, но не бе незаменима. И всичко това – малкото празно пространство в сърцето й, самотността, изпълваща дните й, чувството на незначимост – всичко това помрачаваше щастието й, натъжаваше я. Животът – казваше си тя, – е прекрасен и тъжен. Също като самата нея. Кой би могъл да проникне зад лъчезарната усмивка? Кой би могъл да види прикритата тъга в погледа й? Кой, кой би могъл…?"

mayaaa
04-06-2014, 21:35
JustaLittleKid, от къде е цитата?

JustaLittleKid
04-06-2014, 21:42
От мен :Д

bloodyF
04-06-2014, 21:43
Почивка утре, ама ще хвана да поизчистя, че другарката ще ме набие скоро 8-)

mayaaa
04-06-2014, 21:55
:D
Браво тогава, много е хубаво! ^^

Didko_Beats
04-06-2014, 21:55
Алелуя 8-) ...

Свърших и втория протокол :D
Гадна работа е било туй нещо бе ... Какво толкова съм им на правил на Ом и на Кирхов ... Съсипаха ми живота.
Много бих искал да имам ОГРОМНОТА чест да ги видя на живо ... с удоволствие ще им извия вратовете :D

Lelwut
04-06-2014, 22:22
След 7 часа имаме тест по психология , а аз съм прочел само 2 реда. Явно и днес няма да се спи :(

Auriss
04-06-2014, 22:59
изгледах Kill your darlings

Lelwutdafuq е точното определение ... о0

shmatarok
04-07-2014, 05:17
Ооо, направо ме е срам да си призная, ама бях забравила колко брутален е Game Of Thrones.

Хаха, нямам търпение за следващия епизод. <3

DisappointedDreamer
04-07-2014, 05:18
Ооо, направо ме е срам да си призная, ама бях забравила колко брутален е Game Of Thrones.

Хаха, и аз сега го изгледах 8-) И аз като теб.

Почвам нова седмица, дано да е успешна. :)

TheDevilInMe
04-07-2014, 05:41
:D
Браво тогава, много е хубаво! ^^

Това, попринцип не чета дълги постове, но JustaLittleKid, ти си много талантлива, пишеш страшно увлекателно, поздравявам те за което. Дано да откриеш това, което търсиш.

Добре съм, хапнах си закуската.

draid
04-07-2014, 07:52

Ако не си чела книгите, горещо ти ги препоръчвам. Филма не може да се мери с тях.

Преди малко ми се обадиха да ме викат да работя в Институт по металознание към БАН хах

skatew
04-07-2014, 10:23
Станах в 6 и не закъснях за лекции! Не мога да го повярвам това, случи ми се за пръв път този семестър. Сега ям леща и си оправям графика за клиниката и след малко тръгвам натам. Чувствам се изпълнен с енергия и след това мисля да си направя една тренировка. It's gonn be a good day

mayaaa
04-07-2014, 13:04
Малкото сън не ми се отразява никак добре. Сутринта си бях супер, но сега се чувствам като парцал. Трябва някак си да успея да се събудя и да се захващам, защото се започва втори дубъл на наблъскани състезания и контролни. Не, че не е нормално, де, ама... За Бога, спала съм по-малко от два часа. И вратът ми продължава да ме боли, само че си смени страната, може би, от жалките опити за разтягане вчера. Мрън, мрън, мрън...
И все пак ми е хубаво. Чувствам се като малко дете, което за първи път си е харесало някого. Наивни чувства, без да осъзнава, че това му е едва първото от много увлечения. ^^ И ми става така мило като се усмихне заради мен! Ама искам да си остане само наивно увлечение и нищо повече.

JustaLittleKid
04-07-2014, 14:15
Ох, по дяволите.

TheNormalGuy
04-07-2014, 14:27

Първата серия на сезона ми се стори леко скучна, но пък последните 10 мин. бяха супер.
А сега си пускам Дъ Лоукинг Дед.

По темата: Тия от моя клас нещо са изперкали, егати драматичните са станали...

Lilanda
04-07-2014, 14:38
Толкова съм изморена..Имам проблеми със съня от известно време..Снощи съм спала само 2 часа..

Пръста ме боли, а нямам и на идея от какво..Свиреше ми се, но явно няма да е сега..

Ще го изчакам да научи, та да прекарам малко време с него, пък после ще се наспя..Колко ми липсва, не е истина просто..

Гладна съм..Много гладна..Къъъм кухнята.

3oPuTy
04-07-2014, 14:58
Най-после започнах тази глициния ... Жалко, че с това темпо ще е готова сигурно след седмица-две :? И декорацията на стената не довърших, а минаха вече 2 дни ...
Като за капак ме боли главата и ми се спи ужасно много. Моя сутринта ме събуди в 7:30 и след това не успях да заспя :?
Ужас просто!

bloodyF
04-07-2014, 15:38
Чистене-60 процента готово.
Допивам си бирата и продължавам.

Щастливо ми е.
И си оправихме отношенията, което ме прави още по-щастлива.
Йейейеее.

pandabear
04-07-2014, 15:39
Дори няма да си правя труда да се разкарвам, за да видя рецензията и на какво основание са ме оценили така. Да го духат. Бясна съм. Единственото нещо, за което съжалявам е, че пропуснах страхотен шанс заради огромната ми глупост преди няколко месеца. Сега ще си сърбам попарката. Да ми е вкусно, де, нали сама съм си я надробила. Ако си бях подреждала приоритете по-рано, нямаше да е така. Нямам право да мрънкам даже. И отново си изкарах яда на човек, на когото му пука за мен. Бахти развалината съм. Ходил е на майната си, за да намери любимото ми цвете и да ме зарадва, а аз се държах отвратително само защото бях афектирана. Заслужавам си цялото зло, което ми се случвало и ми се случва.

DisappointedDreamer
04-07-2014, 16:00
Не мога да си подредя мислите.

xoxi
04-07-2014, 16:11
Любовта е музика.
Музиката е любов.
Една песен, една песен само... под кожата, във вените, сърцето... Лелелелеле. Ноти, ноти имам във вените. И този глас <3
Абсолютно неописуемо чувство.
Не мога. не. РокРокРокРок.

RiB
04-07-2014, 16:23
Момиче, което да не пуши, да не пие и да спортува - с колкото повече се запознвам, толкова повече разбирам, че такова животно нЕма :Д Много мързеливо и неразумно е обществото ни... затлъстели дебелани, които с два дюнера в ръка викат "аа, що не ме харесват", "на диета съм".. "искам някой мускулест" :( Тъжна история...

Niakoitam
04-07-2014, 16:49
Някакво такова примиренческо. Всьо равно.Като че ли даже вече и в по-редки моменти ми е тъжно.Понякога ей така от нищото без кой знае каква видима причина за определени моменти ме обзема някаква еуфория. Някъде в далечината на съзнанието ми чувам един спор.Спорът на разумът и сърцето ми.Понякога за определен момент едното сякаш взима надмощие над другото,но като цяло продължават своят спор почти напълно равностойно и никой не може да го спечели.
А тя ми липсва,но от друга страна ми се иска поне тя да успее да е истински щастлива.За мен е спорно дали ще успея някога да го изпитам по продължителното щастие, за което толкова мечтая в живота си.

Иначе тези работи дето си ги слагам в очите и на очите сякаш малко по малко започва да пребиват микробчетата,но ще видим.Все пак си има още малко по-малко от 13 дни процедура.

shmatarok
04-07-2014, 17:04
Ако не си чела книгите, горещо ти ги препоръчвам. Филма не може да се мери с тях.

При последното ми прибиране в България забелязах, че сестра ми е почнала да си ги купува, ама така и не ми остана време да прочета всички, успях само първата. Мислех си да ги чета на компютъра, ама не обичам така и сигурно ще чакам да се прибера, за да си ги прочета на спокойствие. 8-) Иначе си личи, че са много добри и са ми в списъка за четене от доста време.

Първата серия на сезона ми се стори леко скучна, но пък последните 10 мин. бяха супер.
А сега си пускам Дъ Лоукинг Дед.

По темата: Тия от моя клас нещо са изперкали, егати драматичните са станали...

Е, нямаше как да почнат с големия екшън от първите минути на епизода, според мен. Все пак малко трябваше да се подготви публиката, аз някои неща не си ги спомнях, нищо че преди това гледах последния епизод на предишния сезон. Обаче краят разби брутално, хахаха, много се изкефих. :D

Dagichka
04-07-2014, 17:21
влюбих се в цитата. просто толкова точно ме описва, че н-е-е-р-е-а-л-н-о. и го видях в няква фб страничка днеес, ти сигурно си админката там? :3
днес ми беше ужасно сутринта, грр този цикъл. ама сега се успокоих, надявам се всичко да се развие както го планувам. той пак ми пише идиотизми по снимките и статусите, хаха такъв е шемет, не трябва да се взимам толкова на сериозно.. :д
и все пак чувствам се нестабилна, отново се въвличам в някви вихрушки - да съм щастлива, когато ми пише и звъни, и да се побърквам и садвам, когато не се сеща за мен.. кога ще се науча да съм си самодостатъчна?

Ivaaaaa
04-07-2014, 17:51
чувствам се като зрител на собствения ми живот. нищо не ми се прави. всичко ми е по задължение. може би това е резултатът от наслагалата се самота и отчуждение.

JustaLittleKid
04-07-2014, 17:55
влюбих се в цитата. просто толкова точно ме описва, че н-е-е-р-е-а-л-н-о. и го видях в няква фб страничка днеес, ти сигурно си админката там? :3

Experiment. ли? :D Да. Благодаря ти.

Иначе добре съм, приятен, неангажиращ ден.

draid
04-07-2014, 18:45
При последното ми прибиране в България забелязах, че сестра ми е почнала да си ги купува, ама така и не ми остана време да прочета всички, успях само първата. Мислех си да ги чета на компютъра, ама не обичам така и сигурно ще чакам да се прибера, за да си ги прочета на спокойствие. 8-) Иначе си личи, че са много добри и са ми в списъка за четене от доста време.

Е, нямаше как да почнат с големия екшън от първите минути на епизода, според мен. Все пак малко трябваше да се подготви публиката, аз някои неща не си ги спомнях, нищо че преди това гледах последния епизод на предишния сезон. Обаче краят разби брутално, хахаха, много се изкефих. :D

Аз ги прочетох на телефона, защото не ми се влачеше наляво и надясно постоянно книгите. Чел съм когато трябва да чакам някъде и предимно вечер в леглото, за 2 месеца ги минах и 5-те тома, предвид не малкият им обем. Четат се на един дъх, а разликата в между книгите и филма е голяма. Във филма има прекалено много неща които не стават ясни на гледащия ги. Историята е далеч по задълбана. Потресох се как е представен Оберин Мартел във филма, персоната му няма много общо с това. Иначе до това колко са добри, то спокойно мога да кажа, че това е най-добрата поредица която съм чел някога в тоя жанр.

Този сезон е по втората половина на 3-ти том, така че може да очаквате доста интересен развой на нещата в следващите 9 епизода.

Определено обаче се притеснявам дали ще доживее Мартин да изкара последните два тома или поне последният, защото 6-ти трябва да излезе до края на 2015 според моите сметки.

По темата:
Изморен съм, ама трябва да върша още малко полезни работи преди да се отдам на мързел.

baby_baby
04-07-2014, 18:54
Толкова много го обичам а той само се прави това е отказвам се

И утре работа и после 2 дни почивка нямам търпение

tori
04-07-2014, 19:31
Обичам.
Честно казано хич не се разбирам, не разбирам света. Как така може да ме накара да се разтопя в ръцете му с няколко целувки по врата, лицето, косата, челото, рамото?! Буквално се чувствам завита с него и любовта му. Като мъничко листо, което е паднало в езерце, след което е намерено от някого и е скрито в неговите топли ръце. Имам чувството, че косата, кожата и дрехите ми са напоени с неговия аромат, усещам вкуса му по устните си и все още ми е едно такова топличко и вдъхновено. Гушка ми се още, искам си го тук. Още! Завинаги. Вярвам, че той е моят щастлив край.
Всички тия прекрасни чувства обаче ме карат да се страхувам мъничко. Ами ако някога стане така, че се разделим? Тогава чий го дървя? Моят? Мне, отдавна ми направиха кастрация и вероятно топките ми се търкалят из някое сметище, наред със другите му там екстри. Ами ако стане точно както в приказките - някой ме подлъже да се разсъблека и вляза в реката, а после ми открадне дрехите? Ако утре се събудя и той не съществува? Вярно е, че нямам никакви основания да се страхувам - все пак го виждам какъв ми е нежничък и готин и мил и прекрасен и раним на тема Мен и как не си позволява дори да ме стисне като ме гушка, НО все пак... Знам ли, май не е здравословно да си чак толкова влюбен.

Днес една приятелка ми гледа на карти. Колко вярвам или не, не знам, но мацката каза, че в настоящето и бъдещето е и ще е той. То по принцип няма и кой друг де, щото все пак не ми се редят на опашка да ми се обясняват, плащайки си за билетче ама е хубаво да го чуя от друг. Смисъл... Да. И друго ми казаха, което е вярно - загърбила съм голяма мъка, причинена от тъмнокос и тъмноок мъж. Е па правилно е, което е много странно. Деба, много доверчива съм станала в последно време спрямо тия неща, не е на добре. Разлигавям се. Пък и по принцип - разлигавям се. :д
Също така усещам, че завързвам ново и прекрасно приятелство със също толкова прекрасен човек, което само може да ме радва. Безкрайно дългите кафета с нея са тъждествено равни на разговори на всякаква тематика, разбиране и обсъждане на разни общи интереси и познати.

Общо-взето ми е много кеф, ама много!

stynioo
04-07-2014, 19:49
fuck this shit.

ейй, толкова много ли искам?

никога повече!

JustaLittleKid
04-07-2014, 20:06
^И аз се питам същото. Толкова ли много искам?

Поне веднъж... Твърде големи и невъзможни мечти ли имам... или?

mayaaa
04-07-2014, 20:15
Ох, поне се оправихме горе-долу. Първоначално си помислих, че заради някаква глупост е била тая реакция, ама добре, че му писах да се разберем. Ся ми е леко виновно, ама наистина не съм искала така да стане и не съм си давала сметка. Нали ми прие извинението, всичко е ок. И наистина не ми беше хрумвало докато той не каза. Пък и без това съм се самонаказала, макар и несъзнателно.

skatew
04-07-2014, 20:24
След цял ден отлагане и губене на време седнах чак сега да пиша някви неща и съм доволен като цяло. Сега трябва да лягам, за да стана в 6 и 30. Малко ме убива това монотонно ежедневие - ставам рано, уча или бачкам, лягам... Даже петъчното или съботното излизане започвам да го чувствам част от тази непрестанна монотонност... Трябва ми някаква промяна

TheDevilInMe
04-07-2014, 20:27
like a zombie... ;d От час играя на игри във фейса...

xoxi
04-07-2014, 20:51
Постепенно се превръщам в тази, която винаги съм искала да бъда! Изгладих почти на 100% всичко, което не харесвах в характера си. Аз - преди няколко месеца и аз-сега са два абсолютно различни човека. За пореден път си го доказах тази вечер. Много се гордея със себе си.
Само трябва да се науча и да премълчавам някои неща, защото ще ям бой някой ден от някой непознат... а нищо чудно и от познат да е. 8-) Нека, нали ще ми е леко на душичката поне! xD

granger
04-07-2014, 21:12
Уморено ми е,ама ми е доволно. Пък и много се радвам за тях двамата, тоооолкова са сладки и толкова си отиват! Ня, знаех си! <3
сега просто искам да си поспя :lol:

one
04-07-2014, 21:30
Щастлива съм, мамка му, тази еуфория ми пречи на съня :D

stynioo
04-07-2014, 21:59
Щастлива съм, мамка му, тази еуфория ми пречи на съня :D

ейй , сигурно е много яко.

дали има някой , който иска да си даде мнението , че се обърках малко , а не ми се пуска тема хаха (на лс ъф корс).

JustaLittleKid
04-07-2014, 22:04
Ако искаш, пиши.
Ако мога, ще помогна.

skatew
04-08-2014, 05:18
мн е рано

RiB
04-08-2014, 06:45
Всички тия прекрасни чувства обаче ме карат да се страхувам мъничко. Ами ако някога стане така, че се разделим?

Не го мисли това. Това е пораженческо мислене... рано или късно нещата стават реалност (естествено лошите, защото аз колкото и да мисля позитивните, все лошите се случват). И това за гадателите... картите и т.н. Недей ги приема толкова навътре, ще се учудиш колко близки са нашите житейски пътища, различни сме по характер, но житейските ни пътища са идентични... замисли се колко милиарди жени са ходили с момчета с такива коси, които са ги разочаровали. Лек ден :)

paradosou
04-08-2014, 07:48
Ако искаш, пиши.
Ако мога, ще помогна.

Yep.
На мен ми е свежо, въпреки че понеделникът беше мнооого дълъг. Искам резултати вече! :)

Wwwooow
04-08-2014, 08:45
^И аз се питам същото. Толкова ли много искам?

Поне веднъж... Твърде големи и невъзможни мечти ли имам... или?
+
Като си остана у нас свършвам сумати полезни неща, а като ходя там..нито едно.. И това ми било университет.
Днес се захващам с учене, да пробвам само как е, ако се справя- супер, ако нее... Ще се разочаровам.

shmatarok
04-08-2014, 10:40
Аз ги прочетох на телефона, защото не ми се влачеше наляво и надясно постоянно книгите. Чел съм когато трябва да чакам някъде и предимно вечер в леглото, за 2 месеца ги минах и 5-те тома, предвид не малкият им обем. Четат се на един дъх, а разликата в между книгите и филма е голяма. Във филма има прекалено много неща които не стават ясни на гледащия ги. Историята е далеч по задълбана. Потресох се как е представен Оберин Мартел във филма, персоната му няма много общо с това. Иначе до това колко са добри, то спокойно мога да кажа, че това е най-добрата поредица която съм чел някога в тоя жанр.

Този сезон е по втората половина на 3-ти том, така че може да очаквате доста интересен развой на нещата в следващите 9 епизода.

Определено обаче се притеснявам дали ще доживее Мартин да изкара последните два тома или поне последният, защото 6-ти трябва да излезе до края на 2015 според моите сметки.

По темата:
Изморен съм, ама трябва да върша още малко полезни работи преди да се отдам на мързел.

Откакто четох последната книга от Хари Потър на мп4-ката ми реших, че повече това няма да си го причиня. 8-) Лятото ако се прибирам ще ги изям с кориците, ако не - и без това съм се замислила за четец, та няма как да се размина с четене, а и не искам. От друга страна като се знам колко бързо ще ги прочета, после ще ми е гадно да чакам за другите две.

По темата: Отдавна не ми се беше случвало да си легна по тъмно и да стана около 11 преди обяд. Толкова брутално ми се беше разбъркало с всичко с тези пътувания и курсови, и ядове, че за почти 3 седмици нощта се беше превърнала в ден за мен и обратното. 8-) Даже и на фитнес ще ида днес.
Иначе ми е тъпо малко, защо избра да идва когато на нея ѝ е удобно, а не на мен. Всички имаме да учим през уикендите, но това не означава, че смятам да изпускам ОЩЕ лекции през седмицата, само защото е решила, че тогава е единственото време, което може да ми отдели. Аз нямам ваканция за разлика от тях. Надявам се само да не решат да идват в комплект, че тогава ще се побъркам.
Най-вероятно изобщо няма да посетим онова място там, за което си мислехме, ами аз ще си седя в лабораторията и ще си правя упражнения, пък на нея ще ѝ дам картата за библиотеката, да си учи там като е толкова на зор. 8-)

ger4i7y
04-08-2014, 10:56
Аз се чувствам ужасно, напълно празна и съсипана, не знам какво да правя и не знам как и дали мога да живея. Приятеля ми, с когото бяхме заедно година и почти три месеца , скъса с мен, по цял ден се депресирам, плача, не ям, загубих всичко и искам да си го върна ;(

Colouring
04-08-2014, 13:22
Хубав ден е. Специален. Ама щеше да е още повече, ако.. мда, аз си знам.

DarkTemplar
04-08-2014, 13:27
Някои хора са мега жалки, опитвайки се да бъдат забелязани и да убедят всички (а всъщност самите себе си) колко големи непукисти и самодостатъчни са си. Подобна зле изиграна атеншън хорщина буди присмех и дори съжаление. Лошото е, че въпросните не го осъзнават.

TheDevilInMe
04-08-2014, 13:53
Удовлетворена, беше успешен ден, само да не ме бяха ядосали в банката, ама то там е неизбежно... Хапнах си филийки с мед, доволно ми е

HollyGolightly
04-08-2014, 14:01
Изморена съм, ама мисълта за скитане по магазините ме крепи 8-)

pandabear
04-08-2014, 15:29
Малко по-спокойна от вчера се чувствам. Прав е, прекалено много се ядосвам за маловажни неща. Имах нужда да си поговорим хубаво, за да ми мине всичко, което ми се натрупа. Успя да ме убеди все пак да отида в петък и да си видя рецензията, даже ще ме придружи. Надявам се забележките им да са правдоподобни, защото ако избухна там картинката ще е грозна.

stynioo
04-08-2014, 16:31
мана мана ..... мана мана..

ще се бяга тая вечер , усещам , че ще се ми се отрази добре.

anonymous708973
04-08-2014, 16:59
Вечерята ми е почти готова, лежерно си попийвам чаша червено вино и размишлявам за ролята на хармонията и спокойствието в живота ми. Добре ми е.

granger
04-08-2014, 17:37
Ох,уморена бях като се прибрах към...6, наядох се и заспах...а сега ме чака конституционно право и немския. That's so very great....
Ще се къпя и ще се захващам,че утре пък хептен още по-малко ще имам време.

draid
04-08-2014, 17:40
Вече втора седмица не идва една поръчка с железарии които ми спъват работата. Пустата глупост трябва да тръгне до месец, а в момента е на чертожната дъска :D

IWannaBeSedated
04-08-2014, 17:44
Точно в този момент си мечтая да съм на самотен остров без комуникация, пари и... други хора.

Ivaaaaa
04-08-2014, 17:57
това днес беше толкова...мило. малкото цветенце, сладоледа (имам ангина, хаха)... имах нужда точно от това. имах нужда да разбера, че някой ммм..ме харесва по толкова невинен начин. гузно ми е, че никога не би могло да се получи, но съвестта ми е чиста, защото никога не съм му давала надежди.

пак ми е едно такова...виновно, дейба.

JustaLittleKid
04-08-2014, 18:05
Днес беше приятен ден. Пълен релакс. И малко шопинг терапия :Д Не е истина колко хубави магазини можеш да откриеш далеч от родното си място, искам и в София!!!

Ох, притеснено ми е за тоя човек. Изчезна, просто изчезна. Искам да знам как е, какво се случва с него, а единственият начин да разбера това е чрез комуникацията ни във Фейсбук. А пък от месец и половина не е влизал на линия, даже се принудих да му пиша, но изобщо нито го е видял, нито нищо. И да, малко го stalk-вам, но наистина имам причина.

Вярно, че наистина се чувствах наранена преди (гордост, гордост), обаче никой не заслужава това, което му се случва, мамка му. А аз нямам никаква информация за него, дали е добре, дали е зле, гррр. Искам да е добре. Обмислях вариант да пиша на приятелката му (не я познавам, ама...), но ми се струва малко странно. Пък и знам ли дали й е казал (едва ли крие от нея, но все пак...). Ох, не знам... Посъветвайте меее! Твърде weird ли е...

tori
04-08-2014, 18:35
Много ми е сънено и ретардско. Цял ден не знам кво ми се прави и кво искам, вървя като призрак, препъвам се. Имам малко бед хеър дей и ми е студено, момчето ми ми липсва, щото го видях само за един час и ми е уморено. След малко се буфвам да спя.

skatew
04-08-2014, 19:09
malko sym piqn

polssa
04-08-2014, 19:28
Тъпа история
:(
Не знам как имам силите да се опитвам да съм позитивна напоследък
А той реално иска да го мразя явно
Тъпо ми е едно такова

leadyflame
04-08-2014, 22:03
Не съм доволна от себе си.... Но иначе добре се чувствам. Пред себе си и пред хората трябва да съм по-открита, може би така ще се оправям с чувствата, към които не знам как да реагирам.
Ах да и повечко акъл си пожелавам за напред... а дано :Д

Wwwooow
04-09-2014, 08:02
С три букви : З Л Е

Cloud9
04-09-2014, 08:26
Точно в този момент си мечтая да съм на самотен остров без комуникация, пари и... други хора.

Доста често го имам това чувство.Обичам големите компании и купоните до зори,но винаги след това имам нужда от поне един ден,в който да не съществувам.Просто един ден,в който всички,включително и аз,забравяме че съществувам,забравяме какво съм правила,как изглеждам и въобще все едно не съм се раждала.Да имам време да проумея глупостта си и да събера сили да се справя с нея.И после пак наново.

Вчера една муха се опитваше да влезе в чаша със сок.гонех я,но тя все се въртеше около нея и все се мъчеше да влезе.по-късно видях че тя е успяла да влезе и да се удави в сока.каква метафора-това,което искаме,може да ни убие.заслужава ли си?

не ме тресе депресията.добре ,де,може би малко.Просто съм на прага на големи решения,които ще променят живота ми и това малко ме плаши.Едно е да искаш силно промяна,друго е да направиш първата крачка.Всичко ново е страшно,знам,и този страх не ме е отказал да го направя.Просто не искам пак да се разочаровам.Но това е живота-по-добре да направя нещо ново и да се разочаровам /или да съм много впечатлена/,отколкото да си седя на едно място и да се самосъжалявам вовеки.Стискайте ми палци да се махна от тази безперспективна и неплатена работа и да намеря нещо,което ще ме прави щастлива.

TheDevilInMe
04-09-2014, 08:29
Днес ми е много хубавко, засега всичко върви повече от добре.

Ivaaaaa
04-09-2014, 09:04
хохохо, най-после нещо по-различно. най-после заобикалящият ме свят започна да ме трогва. корема ми се е свил на топка. оообичам! чувствам се изпълнена с енергия и позитивизъм. време е за училище. не искам да свършва, мамка му. налегнала ме е няква носталгия по изминалите години. бяха противоречиви и все пак хубави.вече не съм толкова убедена, че ако имах възможността да се върна назад, бих го направила. научих си добре уроците.

You can't find the right roads when the streets are paved.

Colouring
04-09-2014, 10:00
Месецът върви добре, надявам се към края да стане още по-хубав. Толкова планове имам, ИСКАМ да се случат... ох, ще видим.

AnarchyBoy
04-09-2014, 10:15
Е са я втасах.. Как да фък да го направя това за петък, то ми трябва поне седмица.. :shock:
Отделно имам супер много за учене, тоя семестър ще изпусна един изпит, но се надявам на поправка/ликвидация да си го дръпна, не ми се влачи.. деба.. :(
Паникьосах се, пък и с това изтегляне на изпитите по рано ми се еба майката.. Отделно ми е няк'во шитаво странно, искам да ритам, да крещя, е така да си го изкарам на нещо, а пък тя толкова ми липсва, че не е истина.. Сутринта в 280 си мислех колко много ми липсва и колко много я обичам.. Толкова е мила и сладка, а аз се държа като задник понякога и не мога да й обърна внимание като хората, но това е само временно след 30 дни ще има цялото ми внимание насочено само към нея... :smt007 Обичам я..
Много ми е тегаво имам нужда от подкрепа за да се справя, с тоо шит дет ми е на главата...
Изморен и гладен. :(

G3GaSa
04-09-2014, 13:51
Прекрасно, но малко ми е самотно.

Сутринта излязох на разходка с http://store.picbg.net/pubpic/74/B9/4ddc18c10be174b9.gif
Нарочно се отбих до там за да я видя, и този път ме попита от къде съм :) разменихме няколко приказки
и ми е много хубаво, определено съм направил добро впечатление. :smt045
Потърсих дали някъде има тенис кортове, но нищо не открих.
За утре съм планирал да се отдалеча малко по-нататък, в някои от другите квартали, дано по-скоро срещна и сънародници.

weheartiit
04-09-2014, 13:59
чувствам се притисната и ядосана.
защо трябва да ми правят такива номера всички ?
да ми се правят на жертви и т.н. все аз трябва да съм виновна,
писна ми да се съобразявам с всички ...
просто психически изморена съм

shmatarok
04-09-2014, 14:18
За утре съм планирал да се отдалеча малко по-нататък, в някои от другите квартали, дано по-скоро срещна и сънародници.

Къде живееш?

Потресена съм от себе си, то бива-бива такова спане. Много ми е зле режима, спя супер много, постоянно съм изморена и пак ми се спи, оф, направо. Идва ми да се нашамаря собственоръчно.
Утре обаче отивам в Единбург йееееееееееее
Нямам търпение 8-)

Fisherman
04-09-2014, 14:22
Е са я втасах.. Как да фък да го направя това за петък, то ми трябва поне седмица.. :shock:
Отделно имам супер много за учене, тоя семестър ще изпусна един изпит, но се надявам на поправка/ликвидация да си го дръпна, не ми се влачи.. деба.. :(
Паникьосах се, пък и с това изтегляне на изпитите по рано ми се еба майката.. Отделно ми е няк'во шитаво странно, искам да ритам, да крещя, е така да си го изкарам на нещо, а пък тя толкова ми липсва, че не е истина.. Сутринта в 280 си мислех колко много ми липсва и колко много я обичам.. Толкова е мила и сладка, а аз се държа като задник понякога и не мога да й обърна внимание като хората, но това е само временно след 30 дни ще има цялото ми внимание насочено само към нея... :smt007 Обичам я..
Много ми е тегаво имам нужда от подкрепа за да се справя, с тоо шит дет ми е на главата...
Изморен и гладен. :(

не се насирай още в първи курс с тия изпите бе

AnarchyBoy
04-09-2014, 14:40
не се насирай още в първи курс с тия изпите бе

Днес ни казаха, че на изпита по езикова култура успеваемостта е около 10 % другите го влачат и минават когато професора реши.. Една "кака" от горните курсове вика, споко не сте тъпи, просто професора е мега заядлив... Колкото и да учите това се взима на късмет.. Иначе другите изпити, където имам шанс да си ги взема, даже имам надежда пак за шестици, като първия семестър.. :D
А и си изтеглих изпитите по-рано, което ми ебава майката, щото се счупвам от писане и учене.. но си заслужава де.. ;3 :D

102
04-09-2014, 15:20
Бях забравил какво е чувството от завършване на интересна книга. Онзи миг, в който се надигам, сядам по турски и света спира за миг. Магията беше в страниците и страниците бяха магия.

Auriss
04-09-2014, 15:35
Бях забравил какво е чувството от завършване на интересна книга. Онзи миг, в който се надигам, сядам по турски и света спира за миг. Магията беше в страниците и страниците бяха магия.
Все едно ти е приключил цял етап от живота или важен за теб човек заминава завинаги... :?
мри в магия

//влязох с надеждата за доза театро но уви днес няма да го бъде ...

anonymous708973
04-09-2014, 15:49
Днес ни казаха, че на изпита по езикова култура успеваемостта е около 10 %
Колкото и да учите това се взима на късмет..

Eзикова култура на български?
Знам, че половината са неграмотни, ама това е просто смешно.
Да не говорим, че съм виждала материалите, които се правят в клас. Пълен смях са, нищо впечатляващо трудно.
По темата: Добре ми е, малко мързеливо, отнема време да вляза в релси, но нищо. Чакам нашите да ми пуснат колетче, обичам да получавам неща!! :Д

AnarchyBoy
04-09-2014, 16:01
Eзикова култура на български?
Знам, че половината са неграмотни, ама това е просто смешно.
Да не говорим, че съм виждала материалите, които се правят в клас. Пълен смях са, нищо впечатляващо трудно.
По темата: Добре ми е, малко мързеливо, отнема време да вляза в релси, но нищо. Чакам нашите да ми пуснат колетче, обичам да получавам неща!! :Д

На български да.. нали ще се водя филолог след време, трябва да се правим, че знаем български..
Всъщност изпита не е труден, колкото професора е гаден, а нали знаеш, че ако професора реши да се заяжда и всичко да си знаеш, пак го духаш... Ако ти покажа само една задача от това, което ще е на изпита...
Фразеологизми.. (той ни даде 1/4) от тях и само 1 час не можах да им напиша значенията (копирайки от интернет/ демек по-бързо отколкото да ги пиша всяко едно-по-едно) А трябва да измислиш изречение със всяко/ произхода им и още няк'ва задача и това е само 1/3-та от изпита и все пак не е толкова труден, колкото тоя се заяжда за няк'ви незначителни грешки... Поне, че ще ни пусна с речници на изпита.. та пак е някаква помощ..

Auriss, повече няма да го бъде, писна ми да се занимавам с хора живеещи за форумната аудитория, които казват, каквото и когато им падне, с цел да се "издигнат" в йерархията тук.;)

Lilanda
04-09-2014, 16:03
Обичам да развалям всичко..Добре, какво ми става за Бога? Толкова ли не мога да помисля малко преди да кажа нещо или да избухна? Явно не мога..

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1.0-9/10169327_10152147542829232_8761190089051085889_n.j pg Мда..

102
04-09-2014, 16:05
Покажи на професора някой твой пост от форума и ще те пусне без изпит.

AnarchyBoy
04-09-2014, 16:06
Покажи на професора някой твой пост от форума и ще те пусне без изпит.

"Оригиналният" мъж под чехъл да се скрие.

102
04-09-2014, 16:09
Ти знаеш ли какво е "мъж под чехъл" ?

AnarchyBoy
04-09-2014, 16:13
Ти знаеш ли какво е "мъж под чехъл" ?

Нарицателно за 102.