Влез

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20

granger
07-15-2014, 13:51
Всичко е до настройката,пич.

За 5 дни преживях най-ужасните и най-прекрасните си моменти досега. Летя по интервюта наляво-надясно,надявайки се,че някъде ще ме одобрят,има добри изгледи от 2 места,но докато не подпиша договор,продължавам да търся/
Ох.
Обичам.

Hayashi
07-15-2014, 14:18
Хубав 14-ти юли беше. Може би пих повече бира отколкото трябва. Вчера въобще прекрасен ден! Чакам го да се обади, но съм сигурна, че и той се е отразял яко вчера.

Jaune
07-15-2014, 16:15
Приета. :Д

По другите въпроси не ми се коментира.

granger
07-15-2014, 17:34
Какво те приеха?

ledenakrasota
07-15-2014, 18:32
Светът е пълен с примати...

YSMF
07-15-2014, 19:08
Официално съм студентка, но изобщо не ми е кеф... искам да го видя, но няма как при положение, че няма никакъв транспорт. За първи път да съжалявам, че не съм изкарала книжка...

Lilanda
07-15-2014, 19:23
Приета. :Д

По другите въпроси не ми се коментира.
Честито. ^^

Аз съм КАП-НА-ЛА. Искам да спя, да спя, да спя, та чак да не искам да видя легло с дни после. Естествено не е особено добра идея, особено посред на сезон. Трябва след малко да се тропясвам все пак. 8-)

И. ме побърква. Знам, че има някакви симпатии /не искам да говоря за чувства, прекалено е рано за това/, но защо трябва да е ТОЛКОВА нагъл? Разбирам го напълно, знам защо прави повече от нещата, които ме изнервят /отчасти/, но не разбирам защо се опитва да развали малкия рай, който сме си създали като колеги. С цялото това сърдене, цупене и "ама защо не искаш да го зарежеш заради мен", ме кара да си мисля, че и самият той не е много сигурен какво точно прави. Утре трябва да седнем да си поговорим насаме. Надявам се след разговора, да ме разбере достатъчно добре, че да спре да се държи като малко дете и до края на лятото да си поддържаме така или иначе несъздадените приятелски отношения. Пък и имам да го черпя бира. 8-) Все пак не ме дразни както дразни останалите. Може би, защото се държи добре с мен де, но това е друг въпрос.

mayaaa
07-15-2014, 19:53
Иии чакам, и чакам... Пфф, айде, идвайте си вече, толкова има да си говорим.

Selectively_22
07-15-2014, 19:54
Много съм несериозна и ми едно нервно и раздразнено точно заради това,защото все си поставям някакви граници и ги прекрачвам.Не мога да се примиря,когато има такива.Този път си бях наложила граници за храненето и ги прекрачих пак,защото не съм достатъчно мотивирана и ми е тъпо ,че съм си такава .. :S

102
07-15-2014, 20:01
Хубав 14-ти юли беше. Може би пих повече бира отколкото трябва. Вчера въобще прекрасен ден! Чакам го да се обади, но съм сигурна, че и той се е отразял яко вчера.

пише се отрязал неграмотен мутант такъв

SHPAIdURmeN
07-15-2014, 23:11
http://i.imgur.com/c9ge9DO.gif

SHPAIdURmeN
07-15-2014, 23:14
пише се отрязал неграмотен мутант такъв

Ти пък си "много" грамотен, същото цвете за мирисане си.

SHPAIdURmeN
07-15-2014, 23:22
хйъйгх

lisi4ety
07-16-2014, 07:07
За пореден път ще се наложи да откажа и се чувствам много виновно. Много, много.
Какво ми е в главата само аз си знам.. а не, грешка и други хора знаят, защото не мога да си мълча за такива неща, ами трябва всички да притесня и всичко да разваля.
И сега чакам да се събуди, за да звънна и да разочаровам за пореден път.

Dagichka
07-16-2014, 08:00
ох, не ми е писал от неделята, надявам се всичко да е наред и да си изкарва веселко на феста, чудя се как ще се видим другата седмица, как ще реагира, дали въобще нещо ще почувствам или пак..
вчера ми беше гадно, определено не съм преглътнала всичко тва, а той се върна все едно нищо не е ставало и едно извинявай не каза.. ама пък за сметка на това си излях мъката на него, той ме разбра и даа :3 а пък той се разсърди, че съм споделила на друг, а не на него ии да, твърде много момчета ми станаха в компанията и започват да се държат като момичета, което хич не ми харесва!! по-малко драма, по-добре :Д

Jaune
07-16-2014, 14:21
Какво те приеха?

Книгоиздаване в журналистическия. Това исках, ако някой се чуди дали не ми е стигнал балът за другите специалности. Казвам го, щото ме питаха 100 пъти. :д

ОН:
"Пончо не ви хареса" - и аз кво, компот ли да отворя, като че ли човек, на когото му викат ПОНЧО, ще ми каже що за човек съм, без да си е разменил и 1 дума с мен." Оф, а как мразя хората да се влачат по гъза на приятелите си. И к'во ми се обяснява. Аз не съм и очаквала да се видим...

Скапана съм. По всеки параграф.

xoxi
07-16-2014, 15:55
Най-накрая се уредих с ходенето на плаж! Утре ще е! Евала! :D
Последните му няколко почивки, все си обещаваме, че отиваме на плаж и всяка почивка е съпроводена от дъждове, студ, гръмотевици и всякакви такива шитни. Той вече почна да ме бъзика, че аз развалям времето. Не ме интересува обаче, утре отиваме на плаж, та ако ще небето да се продъни. 8-)
Днес открих, че нямам читав бански, но пък и за какво ми е... Само двамата ще сме си!
http://data3.whicdn.com/images/124782099/large.gif

pandabear
07-16-2014, 16:13
ей така се чувствам:
http://cdn.sheknows.com/articles/2014/02/Mike/SheKnows_US/1029471/GIF2.gif

Fisherman
07-16-2014, 17:00
коте

Hayashi
07-16-2014, 23:52
Боли ме корема по незнайни причини тази вечер. А денят съвсем не беше лош. Мисля да пия малко вино и да си лягам, че утре пак куп задачи ме чакат.

fUcKsMiLe
07-17-2014, 04:28
Лекари им кажи и ги наритай.

http://i.imgur.com/c9ge9DO.gif

Това от кой филм беше?

Dagichka
07-17-2014, 09:28
като сте почнали с гифчетата :Д аз съм ей така цял ден, що не
https://31.media.tumblr.com/886ce0153158bb465458bb11c97c26a7/tumblr_n43bsl1zJK1rst4bdo1_400.gif

Andjyy
07-17-2014, 09:31
Трябваше сега да гушкам малкото човеченце,ама къде ти късмет... имах автомобилен проблем. Тая ламарина така да ме ядоса...
Тези дни ще свърша повечко работа,за да си освободя време и да взема детенце при мен. Толкова ми липсва. Действа ми много добре,а и тя е по-спокойна с мен. Не ми се мисли как ще се отделя от нея след време като родителите й си я вземат.
Планувам и плаж ОСВЕН ако тая ламарина не ме вбеси отново,а и времето си казва думата де

granger
07-17-2014, 09:31
Трябва да си оправя гардероба
Да ида на интервю,което отново е групово и отново е глупаво, ще видим. Под въпрос е.
Ще се видя с него <3 тидииии
Трябва да си организира нещата, да говоря с мамата за една идейка,която е почти невъзможно да се случи,но все пак :lol:
шарено ще е.

TheDevilInMe
07-17-2014, 10:48
мотивирана, струва ми се, че нещата вървят в правилна посока

Colouring
07-17-2014, 11:06
Снощи беше супер! Към 7:00 легнах и сега ставам. Днеска ще бъде тежък (може би?!) ден.

Hayashi
07-17-2014, 12:08
Сега ставам и трябва да ходя да една здравна организация, баси. И температурите тук пак са към 70 градуса. Чудя се как и къде да си вдигна косата.

tori
07-17-2014, 12:33
ей така се чувствам:
http://cdn.sheknows.com/articles/2014/02/Mike/SheKnows_US/1029471/GIF2.gif
Дааааа... Нищо не ми се прави, само ми се лежи и спи. Инак ме е хванала такава муза за писане и толкова прекрасно си танцува кан-кан на съответната музика, че не знам. Мда.

granger
07-17-2014, 16:04
:lol: за малко да се впечатля

weheartiit
07-17-2014, 16:22
Притеснена ,както винаги преди такива неща .
Искам да се успокоя ,да ми дойде настроените,да си изкараме готино
без проблеми и без сложни ситуации.Просто да е fun.
Дано,дано ...

IWannaBeSedated
07-17-2014, 16:39
Май е време да стана по-добър човек...

Dagichka
07-17-2014, 17:00
в момента съм ревлива.. тва да си подреждаш стаята и да намираш най-различни хартийки, но пълни с толкова спомени е.. изхвърлих доста неща, жал ми беше малко, ама все пак, не съм вехтошар, имам нужда от въздух и прочистване профилактично. само за него ми е притеснено, данооо всичко е наред и просто от толкова много фън не може да пише..

spopi
07-17-2014, 17:36
Не бях влизала от доста време. Малко ми е напрегнато не знам какво ще ми се стовари утре и ми е притеснено дано да не е лошо че не мога да издържам вече. :|
Бях забравила колко е хубаво да си дете и колко са изморителни детските игри малкото човече е страхотно. :p

Wwwooow
07-17-2014, 19:38
Имам нужда от нещо ново, ново не като вещ, а като чувство, идея, мотивация, стимул, смисъл..

bloodyF
07-17-2014, 21:17
Вчера ми беше много хубаво, че си я видях, не можахме да се наклюкарим като хората, щото само ни прекъсваха, ама утре ще се видим пак. Много готино кафенце де, ще препоръчам на правилните хора (:
И днес на работа пак нерви, готино интервю, готина заплата по-скоро :lol:
ще си помисля

и се видяхме с него, беше фън, другата седмица евентуално пак
забавно ми е да излизам с готини хора, поне си разнообразявам дните, някво интересно ми е
дано успея да си намеря транспорт за утре :( so sad
исках да си оправям ноктите ,но май няма да имам време и ще го свърша вкъщи това
и ще ги видяяяя, и ще ги нагушкам, и ще пием водка, ще ядем сладолед, ще ходим на плаж, на пикник, на дискотека, ще си правим барбекю и татуси, и систъра ще видя, и мама, абе като цяло-много айляшки уикенд ми се очертава, заслужен такъв
гордея се със себе си <3

HollyGolightly
07-17-2014, 21:23
Изморена съм, спи ми се, още една седмица и ще си почина и аз малко.
Някои хора хич не са добре, ама нека речем, че е от жегата.

Colouring
07-18-2014, 07:30
Отивам да си го изпращам на гарата.
http://store.picbg.net/pubpic/9F/EB/4bdf5de34fda9feb.gif

lisi4ety
07-18-2014, 09:03
Филмирам се много в момента и ми е много притеснено
И нямам търпение да си прекарам целия август в офиса, ще се побъркам

Jaune
07-18-2014, 09:09
Добре де, времето навън като е такова, не значи ли автоматично, че не трябва да ходя на работа? :(
Иначе ми се ще поне да можех да ревна, че не ми се получават нещата, ама не става ;д йебем ти изкривената емоционалност.
Спи ми се, тря да отслабна, никой не ме иска, работя отвратителна работа и съм ебаси мрънкалото, ама в дни като тези е с 1 идея по-трудно да бъдеш сам.

xoxi
07-18-2014, 09:18
Ако всяка сутрин се събуждах по такъв начин, щях да съм най-щастливия и позитивен човек на света! Обградена с любов, любов, любов... под всякакви форми и изразена по най-различни начини! Прекрасно начало на деня!

sometimes_
07-18-2014, 10:07
Ох, още малко остана! Дано довечера се получи добре. Идиотът пак ме дразни, но поне започнах да свиквам. А и ми е мааалко по-леко откакто осъзнах, че бариерите си ги поставям само и единствено аз. Обаче приключих с това, щом ще е така - така да бъде. :D Започвам си старата песен, без да ме интересува кой ще е наранен, кой - разреван и кой - щастлив. Важното е, че на мен ще ми е добре. Има, има светлина в тоя шибан, безкраен тунел. Още не съм я видяла, но я предчувствам и знам, че е на няколко крачки от мен. Взимам си книгите и се отдавам на почивка, без значение къде и с кого, просто няма да мисля за ежедневните тъпотии известно време. А утре съм сигурна, че ще е много fun, превдид мястото и хората, с които ще бъда... :D

galaxy29
07-18-2014, 12:11
дано цялото лято е така прохладно

Dagichka
07-18-2014, 12:47
още не ми е писаал, грр, какво става бе :с дано да е окей..
иначе ми е добре, пуши ми се мара, яде ми се сладко, дивее ми се, ама нъцки :Д ще стоя в нас като примерно дете, ще си чета книжки и ще пия чайче

bloodfrozen
07-18-2014, 13:53
Ама много съм щастлива, бе! Отивам да бачкам на морето, благодарение на него! Златен ми е, ей! Ще сме си двамата даже и на работното място! :smt080

Hayashi
07-18-2014, 17:21
Тулуза, какво е това чудо бе? По цяла нощ не мога да спя, защото дори и на отворен прозорец в стаята ми е над 30 градуса. А преди малко се полях и с врял чай. Днес явно ми е ден.

TheNormalGuy
07-18-2014, 17:30
Ах, днес ми бе трети ден на работа, за сега върви добре, имам добри колеги, имам и кисели, работа не е лоша, но днес болките в краката ми дойдоха в повече и все пак няма да се отказвам, искам да оцелея поне 6 месеца, а ако не, то след 3 месеца отново на трудовия пазар. Трябва да си намеря най-сетне някое място с прилична локация, че да не пътувам цял час. Покрай работата нямам желание да си чета учебника, но все пак ще му обърна внимание. А иначе хубаво е в София, макар че на моменти псувам някой/нещо на ум.

paradosou
07-18-2014, 17:56
Много идеалистични нагласи има в мен :). Не в нездравия параноичен смисъл. Хубавото е, че с времето се увеличават, докато стандартната тенденция е далеч от това.
Всъщност всичко може да е приказно, ако, както гласи вече поизтърканата мисъл, сам си го "населиш" с красота/герои.

weheartiit
07-18-2014, 21:24
Ух,не ми е весело,май и се разболявам защо точно сега ...
Утре не трябва да е така,искам се заредена с настроение и да се разбием дано,дано,дано!

tori
07-18-2014, 23:31
Когато те оспамят в аск с пълните простотии, а ти си оспамиш фейсбука с тях. Ми да, красиво. Това се прави посред нощ, що да не?! Хората правят секс и спят, аз се лигавя в некви социално мрежи. Имам чувството, че съм социопат.
Инак ми е яко - по цял ден Спирит Стоунс и нищоправене. Обичам. :3 И писане и фрапе и те тримата и... Хогуортс. Обичам. :3

pandabear
07-19-2014, 06:57
събота е, а се събудих в 8...тъжно. не успях да се наспя. и кафето ми е свършило. и е някаква кочина около мен. и оф.

Dagichka
07-19-2014, 07:16
умираам, деа и тоя цикъъл :с и той още не се е появил, макар вчера да пишеше, че е бил преди 30 минути активен, ох дано всичко е наред..
и явно няма утре да ходя на регенцето, аз едвам ходя ;((

paradosou
07-19-2014, 07:51
Хубавко ми е. Има невероятни хора 8)!!

https://www.youtube.com/watch?v=zCq3CMbqYNo

paradosou
07-19-2014, 08:10
а, и копи-пейст, понеже си заслужава:
*плашещо вярното клише, че без самохаресване няма истинско харесване към нищо друго (=

"Когато започнах да обичам себе си, разбрах, че мъката и страданието са само предупредителни сигнали за това, че живея против собствената си истина. Сега знам, че това се нарича „автентичност”.
Когато започнах да обичам себе си, разбрах колко силно може да засегнеш някого, ако го подтикваш към изпълнение на собствените му желания, преди да им е дошло времето и човекът още не е готов. Този човек съм самият аз. Днес наричам това „признание”.
Когато започнах да обичам себе си, престанах да се стремя към друг живот и изведнъж видях, че всичко, което ме обкръжава, ме приканва да раста. Днес наричам това „зрялост”.
Когато започнах да обичам себе си, разбрах, че при всякакви обстоятелства се намирам на правилното място в правилното време и всичко се случва в нужния момент, затова мога да бъда спокоен. Сега наричам това „увереност в себе си”.
Когато започнах да обичам себе си, престанах да ограбвам собственото си време и да правя грандиозни проекти за бъдещето. Днес правя само това, което ми носи щастие и радост, това, което обичам и което ми дава приятни усещания. Правя го по собствен начин и в собствен ритъм. Днес наричам това „простота”.
Когато започнах да обичам себе си, се освободих от всичко, което принася вреда на здравето ми - храна, хора, вещи, ситуации. Всичко, което ме тегли надолу и ме отблъсква от самия мен. В началото наричах това „позиция на здравословния егоизъм”. Сега го наричам „любов към самия себе си”.
Когато обикнах себе си, престанах да се опитвам винаги да бъда прав и от този момент правя по-малко грешки. Сега разбрах, че това е „скромност”.
Когато започнах да обичам себе си, престанах да живея с миналото и да се безпокоя за бъдещето. Днес живея само за настоящия момент, в който се случва всичко. Сега изживявам всеки ден за самия него и наричам това „реализация”.
Повече не ни е нужно да се боим от спорове, конфронтация или различен род проблеми със себе си или със другите. Даже звездите се сблъскват, но от техния сблъсък се раждат нови светове. Сега знам:"Това е животът!"

shmatarok
07-19-2014, 08:50
Прибрах се.

Тая седмица имаше потенциалът да е най-добрата за тази година...
Как можа да ми го причини това. Толкова ми е криво и се чувствам толкова наранена. Как очаква да реагирам?!?!?!
Чувствам се толкова излишна.

Поне хванах малко тен и се насладих на моренце за кратко.

SpiritInBlack
07-19-2014, 10:50
Интересно развитие на нещата , изключително неприятно , но интересно. Да видим дали ще ми пука достатъчно да се явя на изпита, че иначе ще има доста изненади за бащата. Усещах , че тая сутрин ще пия нещо , но някакси си мислех , че ще бъде кафе. Да видим този път " бурята " колко дълго ще продължи.

fUcKsMiLe
07-19-2014, 11:00
Обърква ме все повече и повече. Не знам какво да мисля вече.
Днес ще се наспя, надявам се. 4 дни с по час и нещо-2-3 сън, не са работа.
Особено за човек, като мен, който спи по минимум 8-9 часа.

Другата седмица ще е много интересна, хмм..

Побърках се за 4 дни без музика, филми, хора.. У нас, пак - същински рай! <3

xoxi
07-19-2014, 11:56
Ах, колко се дразня на такива простаци в социалните мрежи. Преди ги игнорирах, сега с кеф им отговарям така, че да започнат да ми се дразнят на мен повече, отколкото аз на тях.
Трябва да си убивам времето още два-три часа, а идея нямам как. Естествено, най-доброто решение е с ядене, но ми се доядоха едни много специални сандвичи, които не помня как точно се правеха, а майка ми явно не си чува телефона или просто й омръзна от мен днес и ми бие пълен игнор. 8-)

galaxy29
07-19-2014, 12:14
.
много зловещ аватар ;/

Jaune
07-19-2014, 21:42
Всичко ме боли, изтощена съм, което е хубаво донякъде, защото от натрупаната физическа умора дори не мога да дам воля на емоции.

102
07-19-2014, 21:49
Всичко ме боли, изтощена съм, което е хубаво донякъде, защото от натрупаната физическа умора дори не мога да дам воля на емоции.

депресарка

Jaune
07-19-2014, 22:11
депресарка

мне, само така звуча, щото влизам тук да се оплаквам

102
07-19-2014, 22:19
много подло от твоя страна
аз пък изживявам всяка форумна история
гаднярка

Jaune
07-19-2014, 22:27
Знаех си. :lol:

102
07-19-2014, 22:33
надявам се всичко да ти се подреди както искаш
успех

tireheb
07-19-2014, 22:37
кур майка педали виското 12 пари ебати тъпото

therichbitch
07-20-2014, 02:32
Днес беше абсолвентският ни бал, мн ми беше тъпо, че не съм там :(

XTREMEFREERIDE
07-20-2014, 06:34
Нямам, нямам, нямам търпение да започна да пиша в новия си блог <3333 имам толкова идеи, че просто...ми трябва екселска таблица. А ТОВА ЗА МЕН Е НАИСТИНА МНОГО.
Супер вдъхновена съм днес, правят ми се адски много неща, чакам го да си дойде и ще го карам да се разхождаме нанякъде, че не ме свърта на едно място, пък и имаме празник и трябва да го отпразнуваме като тийновете по пейките някъде с по бира в ръка и от време на време такива целувки, че да нямаме търпение да се приберем. Ах...

Dagichka
07-20-2014, 07:12
не искам да съм като тяях, не искам. семейство са ми, ама сме толкова различни, че.. пфф.
почти не съм спала, а като заспивах сънувах такива филми, че думи нямам :д исках днес на регенцето, ама няма да се получи.. ще си налягам парцалите до четвъртък, пък дано оттам потръгне яко

bloodyF
07-20-2014, 08:30
Тя си тръгна преди нещо да е започнало, явно тревата й беше по-важна от мен.
Оня се появи, та ме докара до нервна криза.
Прибрахме се по средата на вечерта. Събудиха ме в 9, майка ми е с плексит и на инжекции, трябва да гледам сестра ми и ще полудея след малко. Добре че поне е кротка днес.
И не мога да намеря квартира, угодна на всички. Писна ми от претенции.
Дано поне довечера се чуя с него и се видим, че иначе тотално ще изпуша. Не нервна криза, ми в лудницата ще ме вкарат.

Niakoitam
07-20-2014, 09:16
Дааам. Същите чувства,усещания и емоции като в онези сънища.Същите страхове и притеснения.Е,дано поне и реалността да се развие по подобен на тях начин... :)

Blab
07-20-2014, 10:58
тези дни реанимирах/м малко аз.
снощи се зарових из старите книги (истории, животи) и това май не беше добър ход
не чувствам в момента, просто дишам и издишам.
марина абрамович моуд, общо взето:Д:Д:Д

но обичам този форум, май ще пусна и любовна тема:Д:Д:Д

paradosou
07-20-2014, 12:22
но обичам този форум, май ще пусна и любовна тема:Д:Д:Д
айде, айде! :)
btw какво ще кажеш да ти пиша ЛС, ако ти се занимава с тълкуване на астро данни?

*Не знам как съм. Смесени настроения.

lisi4ety
07-20-2014, 14:14
най-обичам така да си прекарвам дните като последните 24 часа :3

weheartiit
07-20-2014, 14:35
Не се раздадох на макс ,можеше и по-добре да е като се познавам.
Надявам се поне на другите да им е харесало.

Jaune
07-20-2014, 20:29
надявам се всичко да ти се подреди както искаш
успех

Искрено благодаря. Принципно съм голяма идеалистка, но гледам да оставям някои илюзии на заден план. :Д

по темата: Бе много го искам тоя човек, бе, ама също толкова искам и той да ме иска... ама казва ли ти някой :( Чакай и се надявай, братче, т'ва ми е положението. :lol:

girlwithblueeyes
07-20-2014, 22:45
Още мaлко остaнa вече много се плaшa.

pac0line
07-20-2014, 22:52
колкото по-отворен, толкова по-самотен, е няма такъв

Lilanda
07-20-2014, 23:16
Влязох във фейсбук, прегледах някой друг статус и осъзнах, че имам нужда да поспоря с някого. 8-)

Не мога да разбера защо за трети път тази вечер разглеждам профила му. Май търся причина да си мисля, че не е кофти човек. Или се опитвам да намеря повече, че е? Нямам си и на идея. Знам само, че самото му присъствие ме дразни и въпреки това без него е скучно на работа. Днес нямах търпение да стане 12. о.О Определено се усеща и че нашите промениха отношението си към него, което ме кара да си мисля, че все пак не е толкова ужасен колкото всички си мислят. Пък и вероятно е единственият, на който мога да разчитам от всички там. Малко ми е гузно, че съм разказала някои неща на другата колежка. ;/ Все пак не е кой знае какво, повече от очевидно е, че има чувства към мен.

Повече от ясно е, че Той е милиооооони пъти по-читав от някои хора. Докато при единия беше "няма нужда от", при него е "трябва да". Повече от ясно е кой кого. Всъщност не мисля, че има нужда от сравнение, самата степен на егоизъм е достатъчна мярка, а ако заговорим за каквото и да е друго, числото с минуса ще е доста голямо.

Да не говорим въобще за факта, че го виждам всеки ден, а? 8-) Дори в момента малко ми липсва. Искаше ми се аз да съм първата, която ще го каже, но пък какво толкова. Това са само някакви си думи. Все пак и двамата знаем, че е така, какво значение има кой го е забелязал първи?

Определено ми липсва. ;/

Мама и тати си направиха татуировки. 8-) Сладури са големи, не мога да им се нарадвам. ;3

Охх каква седмица..

ПС: Всяка прилика с действителни лица и събития е напълно случайна. 8-)

XTREMEFREERIDE
07-21-2014, 07:37
ех какви дни, какво чудо.
хубаво ми е, че и повече
кеф ми е, че някой оцени и видя промяната ми, без дори да съм си представяла, че изобщо съм се променила, пък още повече, че се забелязва от хората, дето ме гледат отстрани
ходи ми се на планина
но ще почака
сега релакс + разни полезни вдъхновителни неща
нищо не искам да планирам
поне за секунда
ей тъй

skatew
07-21-2014, 07:50
Зарибявам се все повече по зодиите и вече имам чувството, че полудявам хаха навсякъде виждам зодии
Иначе мн айляк вчера на регенце малко ся отивам да се наблъскам и на клиника
Лятно такова

Ivaaaaa
07-21-2014, 08:09
нещата са доста объркани. аз съм непостоянна, лабилна, компелексарка...и още мн такива и имам нужда от сигурност и яснота. постоянно. ежесекундно. тая мъгла около нас ме нерви. о, а как настръхвам само като се сетя :д. познавам го и знам, че няма да го направи. фааак, прекалено много си приличаме. предвидим е и това е хубаво принципно, но в случая може да се окаже пагубно за нас. дните ни заедно бяха най-хубавото нещо, което ми се е случвало от доста време насам. татенцето замина. хихи... следобед пък той се прибира. йеа.

и тва момченце мн ме дразни. гей.

почнах да се беля. 'ссссуупер'.
имам толкова неща за мислене. и естествено това няма да доведе до някви отговори и тва ме побърква. баси дървения философ. а да. чак сега измислих с кво искам да се занимавам освен ските. отново късничко. аве шматка.

Colouring
07-21-2014, 08:26
И моите планове са объркани. До преди една седмица супер много ми се ходеше, сега вече не съм толкова ентусиазирана. Освен това ми объркаха плановете за транспорт. Прецакана съм отново. Нищо, ще намеря начин. Въпросът е дали ще ни съвпаднат графиците с него и как. Аз там абсурд да издържа почти две седмици, така че ще взема да се върна по някое време. Само да не трябва да е на стоп, хаха, че трудно се намира алтернатива. Но до тогава има още няколко дена, надявам се всичко да се изясни, че не ми се тръгва по-късно само заради транспорта.

Днес е обикновен ден, нищо интересно не се случва и няма да се случи. Мислех да ходя до банката, но се успах и сега ме мързи. Чудя се дали да се боядисам. Мда, женски проблеми, сефте имам специално този. Ами ако не ми отива? :Д

Niakoitam
07-21-2014, 08:30
Хубаво е да имаш домашни любимци.Гадното е като тръгнат да умират и се чувстваш безсилен да им помогнеш.Днес едно от котетата ни е тръгнало да умира.Вече е толкова слабо,че не може нито да яде,нито да пие вода нито да стане или мръдне.Само дриска.Вижда се накъде е тръгнало.Въпреки,че е от няколко седмици при нас ми е гадно.Когато умре зайче ми е все тая.Чакам го да умре напълно и го изхвърлям.Много такива са ми минали през ръцете.При котките обаче е друго...:(

skatew
07-21-2014, 09:03
Хубаво е да имаш домашни любимци.Гадното е като тръгнат да умират и се чувстваш безсилен да им помогнеш.Днес едно от котетата ни е тръгнало да умира.Вече е толкова слабо,че не може нито да яде,нито да пие вода нито да стане или мръдне.Само дриска.Вижда се накъде е тръгнало.Въпреки,че е от няколко седмици при нас ми е гадно.Когато умре зайче ми е все тая.Чакам го да умре напълно и го изхвърлям.Много такива са ми минали през ръцете.При котките обаче е друго...:(
Е ти луд ли си заведи го на ветеринар кво го чакаш да умре

Dagichka
07-21-2014, 09:05
пак съм си в същия коловоз от чувства, пфф. знам, че всички ми казват, че е тъп и не си заслужава, но аз все си мисля, че просто аз очаквам от него това, което аз бих направила/казала, а знам, че няма как да стане, доста сме различни..
а пък той е толкова прав, като се замисля почти няма ден, в който да не сме си писали, трябва да се видим накрая.. и да, ако сама не си намеря начин да се справям с 'дяволите' си, няма кой друг. колкото и да ми се иска да дойде принца и като с магическа пръчка да ми ги прогони, тц, няма да стане.

Niakoitam
07-21-2014, 09:24
Е ти луд ли си заведи го на ветеринар кво го чакаш да умре
Ветеринарът в нашият град каза по телефона да са били по на диета двете и да сме им давали за разстройството вода с брашно или активен въглен.До вчера уж беше активно.Предишният ни 13 годишен котарак го е вдигал на крака,но...като са стигали до това положение и той и първата ни котка получиха по няколко инжекции за около 40-50 лева и ефекта беше нулев.На котаракът така и не можа да се оправи проблема дето го беше получил на венците и за около 2 седмици отслбваше и ослабваше докато последният ден,ден и половина беше в подобно състояние.По някое време пое последните си няколко глътки въздух със зор и се превърна в безжизнена статуя...Сега имаме три.Един голям вътре и две малки вън.Изобщо не искам да ходя да я гледам,защото ще ми стане още повече жал като я гледам да се мъчи.Мисля,че до края на деня най-много да оцелее,но е много слаба и вече краката и ушите и са започнали да изстиват.Тя си беше такава откакто я взехме.Само очите спряха да и течат и да и се залепват.Но...файда...
И другият и той прави линии,но поне засега е много по активен,но той е и доста по едър.Има си резерви.

pandabear
07-21-2014, 11:36
Вет, който работи по телефона? Да се смея ли, да плача ли...Заведи котето, ако няма надежда да се оправи, поне имаш вариант да му направят евтаназия, за да не се мъчи...

Andjyy
07-21-2014, 12:57
Как ще оставиш котенцето да се мъчи?!? Не си безсилен! Закарай го да го погледнат,при всички случаи ще реагират по адекватно от това просто да го оставят да си умре! Моя Котьо беше тръгнал да оплешивява и направо бях полудяла. Поведението му не беше по-различно от обичайното,ама гледката не беше нормална...За една седмица с хапчета и мазила се оправи. Направо стана друг,сега е по-слабичък(а преди си беше шишко),но виждам,че се чувства добре.

Легна-заспивам,седна-заспивам...тръгна да чета нещо пак същата история...имам нужда от сън
последните дни ми е много весело пък на мен като ми е весело на всички около мен им е двойно по-весело
поработих малко часмак(тъй ли му се вика)-вадене на картофи заплащането беше добро-ядене на корем
като си затворя очите за калта,миризмата,червеите,с оножките,всичките буби и задуха беше забавно

прекарах и няколко часа с малкото слънчице...голямо щастие
нека ме боли всеки сантиметър от тялото туй е то сладка болка :)

Andjyy
Ааааа тоя форум само ме контрира как веднъж не ме остави да си правя квото искам :D

Niakoitam
Вет, който работи по телефона? Да се смея ли, да плача ли...Заведи котето, ако няма надежда да се оправи, поне имаш вариант да му направят евтаназия, за да не се мъчи...

За съжаление в малките градчета е така.Ветеринарите разбират повече от добитък отколкото от кучета и котки.Един ветеринар преди време ни беше дал за крака на заека (който си е за ядене де) някакво лекарство с думите:'Абе защо не го изядете?"дето му го влоши още повече.Той пък този заек се оказа корав и като му го спряхме му опаднаха разни костици и понеже ни беше първият не го клахме.Изкара си още много време.А и воденето на ветеринар не зависи много от мен.

Иначе котето както е тръгнало скоро само ще си се евтаназира.Преди половин час ходихме с майка ми да го видим и ми стана много жал.Почти напълно изстинало,не му достига въздух и отвреме наврме си отваря устата като риба на сухо подмяуквайки някой и друг път.Устата му е цялата посиняла,очите са му широко отворени,дишаше почти незабележимо и не реагираше кой знае колко на външни дразнители...

А иначе този предишният ни близо 13 годишен котарак сме го връщали веднъж към живота (предпоследният път) за да му се порадваме още около година и половина като го хранехме със супа и вода с лъжички и спринцовки.Обаче когато му настъпи часа дори и това не помогна.Може би това,че сме от толкова малък град,а и не можем да си позволим кой знае какви скъпи операции също беше решаващо.

И с оплешивяне сме се сблъсквали-микроспория и с влачене на крака и с течове и с леки запушвания,но с увредени венци не можахме...

DarkTemplar
07-21-2014, 13:00
Анджи, малко ми е трудно да си представя как млада градска девойка вади картофи. Би било интересна гледка. :D

Нещата постепенно се поуспокоиха и уж влязоха в релси, да видим колко ще се задържат така. Следващите седмици ще се изяснят доста неща.

Hayashi
07-21-2014, 14:01
Анджи, малко ми е трудно да си представя как млада градска девойка вади картофи. Би било интересна гледка. :D

Нещата постепенно се поуспокоиха и уж влязоха в релси, да видим колко ще се задържат така. Следващите седмици ще се изяснят доста неща.

Колкото картофи съм засадила и извадила само през първите ми 10, толкова тук не са виждали в магазина. Много се гордея с типично селските ми умения, защото въобще не ми личи на пръв поглед.

Иначе сега станах и вече ме боли главата. Днес поне температурите са едни по-нормални. Мразя да си скъсам д-то да направя нещо и то да се получи както трябва и да мине между капките. Обаче ако друг направи точно същото се започва някакво възхваляване.

anonymous708973
07-21-2014, 14:46
Иначе котето както е тръгнало скоро само ще си се евтаназира.Преди половин час ходихме с майка ми да го видим и ми стана много жал.Почти напълно изстинало,не му достига въздух и отвреме наврме си отваря устата като риба на сухо подмяуквайки някой и друг път.Устата му е цялата посиняла,очите са му широко отворени,дишаше почти незабележимо и не реагираше кой знае колко на външни дразнители...

Не знам колко ти е жал, ама ако те беше толкова жал, щеше да го закараш до най-близкия голям град. Едва ли сте на 100 км от всичко живо, нали?

Научих днес добре, съвестта ми е чиста като сълзица.
Глътнах един фреш от грейпфрут, мнооого добре ми дойде в тая гадна жега, заминавам с песа на разходка и после за едно бързо бягане във фитнеса. Пък вечерта мисля да си попишем, ако не и да се чуем, че утре с тая операция... милият. И тъпото е, че няма как да му помогна.

fUcKsMiLe
07-21-2014, 15:06
Вчера беше як ден. Всичко, което ми каза е вярно, ако не се получи, почвам да правя друго и да спра да се занимавам. Още няколко дни и всичко ще си бъде почти на мястото. Дано да успея да прикрия всичко до тогава. Имам си малък план, дано се осъществи както аз искам да стане, ако не спирам да опитвам и се наслаждавам само на едната страна, на която мога да се наслаждавам.
Купил ми е "Основи на Икономиката", което принципно нямаше нужда да го прави, но го приемам за компенсация и помощен старт от негова страна.
Още не е добре, не мога да излизам за повече от 2 часа от вкъщи. Нещо тока е странен тия дни. Сума крушки изгоряха, искам да си наготвя нещо, почвам да хвърчат искри навсякъде от тоя контакт. Трябва да видя какво му има на разклонителя, сигурно трябва да купя нов обаче.
Гладна съм, искам манджата на баба. Специално тая! Никой, ама никой не може да я сготви като нея.. Трябва да се науча да я правя точно както тя я прави, иначе ако не вкуся това нещо повече, ще умра. Любимото ми ядене ЕВЪР!!
Трябва да си догледам епизода, снощи съм заспала на половината.. :/

Може би това,че сме от толкова малък град,а и не можем да си позволим кой знае какви скъпи операции също беше решаващо. Хич не е оправдание това. Близо си до София, ако си от там, където пише в профила. Най-малко до там може да го заведете на свестен лекар. Ако беше близо до Русе/Разград, щях да ти кажа да го доведеш до баща ми или един негов бивш колега, ама не си. Ако ти е толкова жал - заведи го в София, там 100% има лекар, който ще помогне и не е като да е на милион километри. :)

bloodyF
07-21-2014, 15:10
Някой с татус, МОЛЯ ЗА ПОМОЩ

днес на обяд е направен, мокрих го веднъж с мокра кърпичка, после се къпах и го мих с антибактериален сапун, мазах веднъж с бепантен (татуиста ми го каза)
обаче сега се е отбелязал върху тениската ми и има малки черни точки изсъхнало мастило, какво да го правя :(

Ivaaaaa
07-21-2014, 15:21
хихихи. от сутринта гледам аутопсии и е направо пристрастяващо. любимото ми е половата система и рязането на тестисчета и пенисчета. ахахаха. дремнах за малко и сънувах, че правя дисекция <3. явно доста ми се е забило в главицата. чувствам се приятно извратено омърсена. да живее gunther von hagens

AnarchyBoy
07-21-2014, 15:35

днес на обяд е направен, мокрих го веднъж с мокра кърпичка, после се къпах и го мих с антибактериален сапун, мазах веднъж с бепантен (татуиста ми го каза)
обаче сега се е отбелязал върху тениската ми и има малки черни точки изсъхнало мастило, какво да го правя :(

По принцип, не е хубаво веднага да се мокри, смисъл, същия ден /с каквото и да е./ не знам как не ти е казал.. Просто чакай да видиш в най-лошия случай, след 2 седмици ще идеш да го преправят, но силно се съмнявам.. Постни снимка /може и на лично/ може и ниш да ти няма и просто тялото ти да отделя /не приема-изхвърля/ малка част от мастилото..

anonymous708973
07-21-2014, 15:48

днес на обяд е направен, мокрих го веднъж с мокра кърпичка, после се къпах и го мих с антибактериален сапун

Ох, откъде ти дойде тая идея, това е голяма идиотщина.
Нищо не го прави, мажи го само с бепантен или другото лекарство, дето му забравих името, ама е най-известното за татуировки. А преди къпане - с вазелин, за да се създаде мазен слой и да не може да се намокри.

bloodyF
07-21-2014, 16:09
Фейсбук ти писах.

SHPAIdURmeN
07-21-2014, 16:09
Лееееееелеееее, как може да има хора, които са толкова умни, а във същото време са толкова прости/повърхностни/плоски, силно вярващи в безсмисленото си твърдоглавие. Toва е то да се оплетеш в собствената си игра.

FACEPALM IN THE TABLE.

fUcKsMiLe
07-21-2014, 16:20
Ах, damn.. толкова ли съм отслабнала, че 10 минути едва нося една пълна чанта.
Почти припаднах на средата на пътя. Ама то е и горещо, още допринася за умирането.
Трябва да почна да ям повече, че ако слабея още, направо ще се трупясам някъде.

weheartiit
07-21-2014, 16:30
Скука ми е ,искам пак да са ми запълнени дните и да
знам къде и с кой ще съм през цялата седмица.Сега нямам
никакви планове и бавно си умирам вкъщи,дано някой се сети да звънне ...

Jaune
07-21-2014, 16:45
"Струва ми се, че ако не харесваш едно момиче истински, не бива и да се занасяш с него, а ако наистина го харесваш, (...) трябва да внимаваш (...) и момичетата много няма да ти помогнат, когато се стараеш да не се увличаш в мръсотии, когато се стараеш да не развалиш нещо наистина хубаво."

the catcher in the rye

Andjyy
07-21-2014, 19:12

Работата никога не ме е плашила пък било то и селска (минутки за реклама)
Е не беше типичното вадене на картофи :D
шегата настрана ама доста работа свършихме
направо не ми се мисли тея стари хора как се справят

Lilanda
07-21-2014, 19:46
или другото лекарство, дето му забравих името, ама е най-известното за татуировки.
Гентамицин?

Душа, как реши точно през лятото да си правиш татус?

Мократа кърпичка определено е била грешка. Нормално е да се отделя малко мастило и да цапа дрехите, особено ако е било намазано. Не се притеснявай. ;д

Какъв е татуса иначе? ;3

ПТ: Сигурна съм, че мога да му се разсърдя! 8-)

Искам само 1 ден да поспя повече от 8-9 часа, само един!

xoxi
07-21-2014, 20:14

Като за начало - не го мокри толкова често.
Недей използва мокри кърпички, та дори и антибактериални да са.
Антибактериалният сапун е добро решение, мий си татуса поне по веднъж на ден с хладка вода. Нищо няма да му стане от водата, но използвай само антибактериални продукти!
Мажи се често и с предписаната ти от татуиста паста или кремче. През първите дни се маже на всеки 2-3 часа. Много е важно кожата да не остава суха, поне докато не се обели татуировката. Не е хубаво и да се прекалява с мазането, де. Особено ако мажеш с някакви по-силни лекарсва и антибиотици, защото кожата се зачервява. Нормално е да излиза малко мастило от "прясна" татуировка, няма за какво да се шашкаш. Татуираното място е много уязвимо сега, просто трябва да се отнасяш с него малко по-внимателно. И да не го излагаш на слънце!
Преди баня го мажи обилно с вазелин, за да не достигат до него шампоаните, сапуните, балсамите и там каквото още ползваш.

leadyflame
07-21-2014, 20:22
ййхйсадхбас за какви глупости и аз се изнервям.... ама такава съм си хййксд

mayaaa
07-21-2014, 20:29
Йей, какво ми беше яко с тях! ^^ Май малко прекалявам с нея, не е такъв човек, какъвто я изкарвах. Както и да е, ще видим.
И той продължава... Ей, т'ва е да не разбираш от намеци. Пфф. И с него трябва да се оправя. Вече чак си измислих сценария, само трябва да се навия да го изпълня. :D

102
07-21-2014, 20:46
"Струва ми се, че ако не харесваш едно момиче истински, не бива и да се занасяш с него, а ако наистина го харесваш, (...) трябва да внимаваш (...) и момичетата много няма да ти помогнат, когато се стараеш да не се увличаш в мръсотии, когато се стараеш да не развалиш нещо наистина хубаво."

the catcher in the rye

ако едно момче те харесва ще го разбереш
ако не си личи значи не те колкото заслужаваш
ако не действа също
забелязвам че имаш любовни проблеми
сори че се меся ама се нуждаеш от съвет

Blab
07-21-2014, 21:37
ако не действа също

подписвам се под това.
още повече, че заслужава библиотеки да й строят.

//който ме беше питал за карта - да ми пише данните си на лично, не само да ме заговаря, както правят доста хора.))

как се чувствам? продължавам да си търся работа, така че ако родителите на някой тук си търсят каквито и да е (добре образовани) наемници, да свирка. всичко правя, общо взето:Д

galaxy29
07-21-2014, 22:00
подписвам се под това.
още повече, че заслужава библиотеки да й строят.

//който ме беше питал за карта - да ми пише данните си на лично, не само да ме заговаря, както правят доста хора.))

как се чувствам? продължавам да си търся работа, така че ако родителите на някой тук си търсят каквито и да е (добре образовани) наемници, да свирка. всичко правя, общо взето:Д
аз те бях питала за театър :{

pandabear
07-21-2014, 22:54
прекалих малко май

Jaune
07-22-2014, 05:39
ако не действа също

Това го знам. Онова, което не разбирам е, как може да си общува 4 месеца с мен всеки ден по своя инициатива, да му поставя въпроса директно и той да шикалкави, и след няколко дни, в които мисля, че няма да ме потърси повече, изведнъж, от нищото, започва отново. Или трябва да си жаден за внимание социопат, или си пълен боклук, или си леке, което не знае кво иска и мисли, че е ОК да ме разиграва, щото му е пределно ясно аз какво искам. Ей, богу, все едно са ми малко обиците на ухото от такива идиотщини, и пак задавам повтарям същите грешки, на това най си се дразня.
//Т., чак пък :д

друго:
На работа съм, цепи ме глава, ще вали градушка: денят започна нормално, сиреч зле.

Lilanda
07-22-2014, 05:44
Сигурна съм, че ще има кофти коментари след около 2-3 дена. Или поне лични съобщения от..някои хора. Мда.

Трябва да говоря с него. Пак.

spopi
07-22-2014, 06:23
Малко унило ми е. :-(
Скапано време само вали не може да се мръдне никъде. :o
Поне съм по-спокойна. :wink:

TheDevilInMe
07-22-2014, 07:29
след двете somersby къпина снощи, повече от добре ;D
чакам малкото човече да се наспи и отиваме на една хубава дълга разходка. :)

heartshapedbox
07-22-2014, 07:31
http://www.youtube.com/watch?v=tmtDIZiPbr4

Остава и ПИФ и той и чаршафите да миришат на него и да заспя, гушнала го и да се събудя и пак да е при мен...мммф. <3
Пристрастена съм към присъствието му май, странно е. Но от хубавото, красиво, магическо и прекрасническо, и шарено, и балончесто, фойерверчесто странно. Звуча като 13 годишна тинейджърка, хах.
Мда, такова е.

Dagichka
07-22-2014, 08:33
чувствам се като времето навън.. мъгливо, ревливо, с проблясъци на гняв. не знам какво очаквам всъщност от него, не знам как се държа, дали въобще му пука, дали въобще на МЕН ми пука, което е по-важното.. ядосвам се, тормозя се, а знам, че не трябва, че няма смисъл и че само си съсипвам без тва съсипаното здраве.. чакам някой да ме спаси от самата себе си.. ама накрая ще ми писне и като барон мюнхаузен ще се издърпам сама за косите, обещавам си!
и днес следобед са издърпали обявяването на класирането, да видим дали ще ме огрее или не, и в двата случаи ще съм доволна така или иначе..

XTREMEFREERIDE
07-22-2014, 08:46
сутринта започна с дъжд и прекрасен секс, разходка с кучето по мократа трева, любимото ми айс-кафе с мед и мляко и разпускане с една компютърна игра. сега пордължава да изсипва като из ведро, пък аз съм се завряла в легото, използвайки новото си масло от ший и пиейки вода с лимон и краставици. рай.
пък един път ми казаха, че деня се познавал от сутринта.

вдъхновена съм, влюбена съм, щастлива съм.
разбрах за себе си, че щастието не е състояние, а поглед над живота.
и това някак ми храни душицата, защото съм толкова доволна от себе си. ♥

xoxi
07-22-2014, 08:48
Rammstein!!! <333 Хубаво е денят да започва по този начин...
Творческите проекти се умножават всекидневно, което адски ме радва! Имам си пълен график чак до октомври и цяла тетрадка с описание на идеите и хората, които ще ми трябват за изпълнението им. Хубаво е, че всички са навити и ентусиазирани почти толкова, колкото съм аз!!!

d-r.Zob
07-22-2014, 09:13
Най-накрая тя преодоля страховете си и вече е в България при мен. Всичко стана неочаквано, но любовта отново посети моята улица! Решихме да опитаме отново и да не казвам голяма дума мисля че отново сме заедно! От петък е тук, а вече говори малко български. Значи се старае и наистина иска да си дадем шанс.

Colouring
07-22-2014, 09:15
Сън почти 12 часа. Лелеее, спала съм като труп! Как може?
Уф, кафе нямам, трябва да ходя до магазина. С него ще се чуя, да видя те пък какво са направили. Браво за това, че са намерили жилище, не мислех, че ще стане толкова бързо. Сега да свършат и допълителната работа и всичко е ток.
При нас е жега, жегаааа! Искам дъжд, гръмотевици.лл

mayaaa
07-22-2014, 09:30
Трябва да се довлека по-бързо до фитнеса, за да изляза после. Не знам поради каква причина вчера ми се струваше като прекрасна идея, а днес си мисля, че ще ми е безгранично тъпо с тях. :D А с него ако пак се засечем просто ще е черешата на тортата за скапаното утро. Дано след тренировка да съм започнала да гледам малко по-положително на нещата.

SpiritInBlack
07-22-2014, 11:28
Топъл дъжд, чакан дъжд, плиснал в миг и отшумяллл. Мамка му, взех си изпита с предостатъчно точки и все още не мога да изляза. На ръба съм да легна да дремна отново

Jaune
07-22-2014, 16:55
.

102
07-22-2014, 20:35
Това го знам. Онова, което не разбирам е, как може да си общува 4 месеца с мен всеки ден по своя инициатива, да му поставя въпроса директно и той да шикалкави, и след няколко дни, в които мисля, че няма да ме потърси повече, изведнъж, от нищото, започва отново. Или трябва да си жаден за внимание социопат, или си пълен боклук, или си леке, което не знае кво иска и мисли, че е ОК да ме разиграва, щото му е пределно ясно аз какво искам. Ей, богу, все едно са ми малко обиците на ухото от такива идиотщини, и пак задавам повтарям същите грешки, на това най си се дразня.

аман от агресивни момиченца
не компенсирай липсата на мъжественост в него с изразена такава при теб
ж е н с т в е н о с т плс
искаш да кажеш че не сте се виждали ?
може да е девствен/притеснителен/гей/ти да си му просто интернет забавление
тва с директността хич не ми харесва
сигурно му е подействало отблъскващо

shmatarok
07-22-2014, 20:50
Говорихме. И дори не се разсърди, или поне не на пръв поглед. Все пак си мисля, че му стана гадно, ама какво няма, като всеки се е засилил да напуска.
Дано всичко поне да бъде наред и решението, което взех да е правилно.

Много мило от тяхна страна, че ми позволиха да си тръгна по-рано и да ме докарат до вкъщи. :)) Това май остава единствена положителна точка за деня.

Jaune
07-22-2014, 21:04
искаш да кажеш че не сте се виждали ?
може да е девствен/притеснителен/гей/ти да си му просто интернет забавление
тва с директността хич не ми харесва
сигурно му е подействало отблъскващо

виждали сме се и тепърва ще се виждаме, той се мести да учи тук
животът не ми е предоставил възможности да разчитам на мъж, но няма да се впускам в предистория и да обяснявам защо съм "мъжествена", което не бих казала, че е така
не съм агресивна, нито съм досадна, нито съм момиченце; подпитала съм го какво мисли, не съм била хипер директна, както вероятно си го представяш

за интернет забавлението е вероятно да е така

спирам да го коментирам тоя въпрос

102
07-22-2014, 21:07
спирам да го коментирам тоя въпрос

о
сартсето ми

SHPAIdURmeN
07-22-2014, 22:48
Когато пиша : "Ей къде се изгуби, никакъв те няма, липсваш ми" . Е като ти липсвам ти пиши уе :D

fUcKsMiLe
07-23-2014, 05:32
Егати пиенето, егати чудото... Аз им казах, че в тоя магазин са ментета, ама те не ме чуха. Ами ся да видим пък вас колко ще ви болят главите, ще ми се извинявате. :Д
Само 5 часа сън и съм убита. Ръката и гърба ме болят, не знам защо. Опитах се да поспя пак, ама.. шанса. От един час се въртя и няма братче.
Снощи беше една от най-яките ми вечери, танци-манци, пиене, мезе, пушене.. ше ка'иш се родих наново! След всичките проблеми това ми трябваше. И бях с яка компания. К'во повече да искам. (Има то, ама да не съм алчна.. то ще си дойде всичко на мястото скоро.)
Обаче ръката наистина ме боли. Дали не е заради това, че се ударих във вратата като бързах да изляза.. Фък, ве. Ще кажеш камион е минал през нея.
Ще се пробвам още веднъж да заспя, ако не мога.. шанс.

едит: Успях да дремна малко повече, не се чувствам толкова отвратително вече.

anonymous708973
07-23-2014, 06:19

За съжаление, ако иска да има нещо с него, ще се наложи да прави именно това.
И откога да знаеш какво искаш и да си инициативен е само и единствено мъжко качество? Хубаво, аз съм мъж тогава.
Женственост, вика - какво имаш предвид?
Ебати лицемерите сте понякога - ако тръгне да се държи типично женски, веднага ще кажеш, че е лигла или че не знае какво иска.

Днес малко повече сън - определено ми дойде добре. Заминавам да се къпя и после да уча, пожелавам си хубав ден - гадното време няма да го развали. После един спорт ще дръпна, ще направя бананов сладкиш, малко домакинска работа и най-накрая ще се просна с книга - така де, с читанка.инфо - в леглото.
Мисля да му изпратя нещо симпатично :))

Colouring
07-23-2014, 08:43
Как да не се изнервяш? Днеска той ми лази по нервите. Много е дразнещ.

Blab
07-23-2014, 11:18
http://25.media.tumblr.com/tumblr_me6r7mKXnT1qaa8l1o1_500.gif
FatAmymode:Д

MyBloodIsFainting
07-23-2014, 11:23
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t1.0-9/10488137_748727485190691_7931351392690595_n.jpg

pandabear
07-23-2014, 13:22
в "разгара" на лятото аз си изрових есенните боти и шлифера от гардероба, голям кеф ^^ беше дълга и уморителна разходка, а пък куч никога не се е държал толкова културно пред друг човек, хахаха.
аф. пие ми се чай. споделя ми се. разнежено ми е.
http://media.tumblr.com/3928f011fb0ea52b8ab60934374bf535/tumblr_inline_mjkt2vaND21qz4rgp.gif

Ivaaaaa
07-23-2014, 13:30
всичко е хубаво. прекрасно. невероятно. вълшебно. зашеметяващо.... да бе. така де. и така де. заебиии. чувствам се неудовлетворена. а и никва тръпка. към живота, де. наркотик. от най-опасните при това. ъъъъъх. уморява ме. и психически, и физически, хихи. ходихме на фитнесче вчера уж. обожавам си мерките, браааттт. като мининко момиченценценце се вълнувах от най-дребните неща. саа съм ебати непукиста. налиии, преминавам в нов етап от живота си, промени ала-бала. мъъъъъ ми не дреме. не е честно, мааама му стара! не може битиенцето ми да се върти около едно човече. мамка ти, уе ей!

Dagichka
07-23-2014, 14:42
бивам, днес си беше натоварена сутрин, доволна съм, че свърших всичко при това сама :cool: и все пак мразя банките, макар че охраната беше много миличка :д
утре отивам и се записвааам и ставам студентка, тва е то, квото е писано ще стане :д
а той ме побърква, хаха усещам просто как имам физическата нужда да ме гушне и целуне, обаче от друга страна с тва си поведение.. не знам, не знам

tori
07-23-2014, 18:32
Много ми е густо и кеф, най-яката почивта до момента! Мойто мечесто момче е с мен, какво повече да искам?! Пълното щастие е! И днес плажчето беше мега якото, не знам. Направо се размазах от кеф. Варненеца е много голям пич, приказката си вървеше от самосебе си. Направо не знам.

Lilanda
07-23-2014, 18:34
Този разговор май дойде добре и на двама ни. Радвам се, че го каза.

Никога не съм го виждала толкова щастлив. 8-) Трябва по-често да го правим! ;3

102
07-23-2014, 20:17
За съжаление, ако иска да има нещо с него, ще се наложи да прави именно това.
И откога да знаеш какво искаш и да си инициативен е само и единствено мъжко качество? Хубаво, аз съм мъж тогава.
Женственост, вика - какво имаш предвид?
Ебати лицемерите сте понякога - ако тръгне да се държи типично женски, веднага ще кажеш, че е лигла или че не знае какво иска.

бе я не ми обобщавай
некъде да съм казал нещо лошо за инициативността
ама като е под формата на неуважение към теб самия не стаа някси
когато момичето е повече момче от момчето става кофти
нищо няма да "кажа"
или си дебил или не
независимо от пола
и под женственост аз разбирам там хитринки туй онуй
да се държиш като дама ама и да се изакаш на улицата при нужда

anonymous708973
07-23-2014, 20:50
и под женственост аз разбирам там хитринки туй онуй
да се държиш като дама ама и да се изакаш на улицата при нужда

Начи, язък, че не мога да си сменя подписа, заклевам се, това бих си сложила! :lol:

ДобЪр ден. Не свърших толкова много работа, но за сметка на това свършеното беше като по учебник. Вкусен обяд, даже леко фирнахме... то и затова ми отпадна следобедното учене, де :д
Говорихме по скайп, тооолкова ми олекна, като го видях какъв е бодър! И с нея си пиша също. Най-добрият ми приятел пък преживява мини разочарования едно след друго, кривичко е, дано се наредят нещата.

Утре и вдругиден имам страхотни уговорки с приятелки, много ми е доволно.
Дилемата е дали утре да се ходи на тае бо, дали да отида да побягам или да се опитам да направя едно Insanity. Хмммм. Ще се теглят листчета май :д

102
07-23-2014, 20:54
Дилемата е дали утре да се ходи на тае бо, дали да отида да побягам или да се опитам да направя едно Insanity. Хмммм. Ще се теглят листчета май :д

PinkPan7her's to do list:
- to do
- to do
- to do, to do, to do, to do, to do

AnarchyBoy
07-23-2014, 20:57
:lol:

draid
07-23-2014, 21:26
Днес успях да си скъсам една риза и направо останах потресен.

anonymous708973
07-23-2014, 21:32
Е, как успя?

PinkPan7her's to do list:
- to do
- to do
- to do, to do, to do, to do, to do

ХАХХАХАХ!
Напълно вярно!

draid
07-23-2014, 21:37
Е как на някаква алуминиева врата, да се чуди човек кой я е побил там. Закачих се, погледнах - няма нищо. Викам си ей размина се и след 1 час гледам виси половината. Не знам как съм го пропуснал първият път, ама добре се поразходих, че и в един офис ходих. Поне повечето време прекарах в колата и не са ме видели много хора да се разхождам като клошар. Мразя да късам дрехи и почти винаги успявам да батиша възможно по-скъпо нещо.

102
07-23-2014, 21:41
как
не ли на некои чалга парчие

draid
07-23-2014, 21:44
как
не ли на некои чалга парчие

Ще те разочаровам, ама аз не тача чалгата (;

102
07-23-2014, 21:46
о света андрейо
всевишни азисе
простете нему

mayaaa
07-23-2014, 23:27
Странен, странен, много странен ден. :D

anonymous895156
07-23-2014, 23:36
лол
омг
авв
алелелелей
гг

galaxy29
07-24-2014, 01:00
Все на мен ли?!?

Този свят за мен,
грешно е скроен!
Просто тъй, уви,
все не ми върви!
Поне петима души днес
преписват по система стара.
Но учителят, защо ли,
точно мене сбара!!?!

Припев:
Все на мен ли?
Все на мен ли,
случват се беди в аванс?
Но живея с надежда,
някой ден да намеря
своя шанс!!!

Търся дни наред,
мъничко късмет!
Но защо, уви, все не ми върви.
Добре си знам, че щом
ваканцията лятна се покаже,
мълнии ще затрещят
и град ще падне даже!

Припев:

Този свят за мен,
грешно е скроен!!!
Просто тъй, уви,
все не ми върви!
Играя мач и настървено
в атаката се включвам,
но след "точен" удар
пак прозореца улучвам!

Припев:

xoxi
07-24-2014, 08:13
Най-най-най-хубавото кафе на света!!! Жалко, че го мързи да ми го прави по-често...
Днес съм решила да си остана вкъщи, да не скитосвам с нея пак из града без работа. Не съм решила само какво ще правя цял ден тук...

Ivaaaaa
07-24-2014, 08:31
ех, дневниче. пак осъмнах. чувствам се отвратително. снощи се мотках с момиче. уаааау. момичетата имат много мънички, меки устни. гладка кожа, която не боде. досега никога не ми е бил ядосан иии..шлядко. мааа майна, както винаги аз не съм виновна. мда. вкарват ме в някви филми. поне жанра да ми беше по вкуса, деаба.
да се чувствам сигурна в него и отвъд този живот...това искам. сещам се за the fountain. ехххххх ( :

Colouring
07-24-2014, 09:06
Официално заявявам пред себе си и пред целия форум, че оттук нататък добре ще обмислям действията си и ще се замислям за последствията преди да направя въпросната глупост. :D Не, не мога да повярвам просто. То не е смешно де. Всъщност, трагико-комично е. За мен е тотална трагедия и катастрофа, за другите просто е смешно. ЕЕЕЕЕ, седмици наред ще си сърбам попарата сега, като не мисля преди на направя някаква простотия.
Снощи толкова тъпи и смешни неща направихме, че не се сещам друга вечер, в коята съм правила толкова глупости. Беше много забавно, не отричам, но на каква цена? :Д Хахаха, другия път стоя отстрани и наблюдавам само.
Днеска багаж трябва да стягам и утре вече малко на чист въздух на много високо.

weheartiit
07-24-2014, 09:35
Разочарована съм от себе си ,само глупости правя и снощи се чудя къде
пак ми беше акъла.Не искам да си изграждам такава представа за мен и
такова първо впечатление.Вече усещам раздразнението на много хора и трябва
да се спра малко,не се харесвам такава .

pandabear
07-24-2014, 12:40
слънчево ми е ((((: докато си мислех за бъдещето се сетих за миналото и реших да поразгледам стари снимки и клипчета, много мило ми стана! даже си направих гифче на куч, докато е бебе, хахаха...

http://prikachi.com/images/950/7490950J.gif

Jaune
07-24-2014, 13:04
Meга съм неадекватна, понеже съм спала 3 часа, ама ми е весело, обхванал ме е непукизъм и му се наслаждавам. :д И няма да лягам да спя: няма за кога, а и ще стана по-кисела, за к'во.
И бтв, въпреки че съм неадекватна самата аз, не мога да не отбележа колко неадекватни са някои хора, ахахха, искаш ли да ми запълниш свободното време? не. seen.

IWannaBeSedated
07-24-2014, 13:31
Как можах така да сгафя, дано последствията да не са сериозни.

Dagichka
07-24-2014, 13:47
днеска се записах, милата женица на гишето даже ме похвали, че пиша красиво и трябва да дава моето за пример, много мило ми стана :cool: и осъзнах как всеки ден става/виждам нещо на пръв поглед обикновено, ама си ми остава в душицата, а не ги споделям тия неща със семейството си, тотално се отделям от тях..
и днеска с него, хаха аз се записах за студентка, той си защити магистърската и мда, доволно :3 ама още не знам какви ги върша/вършим, здраве да е :д

heartshapedbox
07-24-2014, 13:56
Още мъничко и ще ще се гушкаме и ще си готвим, може и на лятното кино да се качим и гледаме филмче. Пикник и звезди авв<3

galaxy29
07-24-2014, 14:13
слънчево ми е ((((: докато си мислех за бъдещето се сетих за миналото и реших да поразгледам стари снимки и клипчета, много мило ми стана! даже си направих гифче на куч, докато е бебе, хахаха...

http://prikachi.com/images/950/7490950J.gif
оо <3
как се казва

pandabear
07-24-2014, 15:14
Руфъс :)

babity
07-24-2014, 15:49
Някой ден просто ще умра, дееба! Уж съм по-добре, пък да видим. Като изключим, че ми предстои ужасно дълга и тежка лекция на тема к'ва съм утайка, алкохоличка, нарцис и самогъзник, всичко е наред. Можех да рева малко по-малко, ама поне си казах к'вото имах на когото имах и ня'а се тваря с пасивна агресия. С'а ми се ходи на гребна, ама всъщност ще си мързелувам цяла вечер. Утре - караоке!

granger
07-24-2014, 15:54
Днес за пореден път ми се случи някой да ме познае в автобуса - чувствам се като звезда вече :lol:
Иначе поредното безперспективно интервю - продължавам напред.
Утре ще си гушкам човечето и ми е хубаво! Ама сега ме боли корем и крак, вери найс..
let me kill myself a bit

Lilanda
07-24-2014, 17:15
Все на мен ли?!?

Този свят за мен,
грешно е скроен!
Просто тъй, уви,
все не ми върви!
Поне петима души днес
преписват по система стара.
Но учителят, защо ли,
точно мене сбара!!?!

Припев:
Все на мен ли?
Все на мен ли,
случват се беди в аванс?
Но живея с надежда,
някой ден да намеря
своя шанс!!!

Търся дни наред,
мъничко късмет!
Но защо, уви, все не ми върви.
Добре си знам, че щом
ваканцията лятна се покаже,
мълнии ще затрещят
и град ще падне даже!

Припев:

Този свят за мен,
грешно е скроен!!!
Просто тъй, уви,
все не ми върви!
Играя мач и настървено
в атаката се включвам,
но след "точен" удар
пак прозореца улучвам!

Припев:
Нямаш си и на идея колко много спомени ми донесе този текст. ;3

ПТ: Милото ми е болно и не можахме да се видим. ;/ За сметка на това пък аз съм капнала от умора ОТНОВО. А. ме държа права близо 3-4 часа и краката ми умаляха, а той милият седи прав по 12. Направо не знам как издържа. Не че аз много седя де, но си е друго като ти се уморят краката да седнед, да си починеш и да станеш пак.

Супер изморена съм, излизам да разходя кучето и лягам да спя.

mayaaa
07-24-2014, 17:33
Нямаш си и на идея колко много спомени ми донесе този текст. ;3
+1

Он: Ся се върнах назад към един "психологически" тест, който в общи линии беше коя ръка ти е отгоре, когато си ги скръстиш и няк'ви такива, пък ми е най-верният тест, който са ми правили. И там имаше основна черта - аналитичност. Та, да, тоооолкова е вярно. 'Бахти шибаната нощ, не можах да спя от мисли в главата, накрая заспах към 11 (на обяд) и спах до 15:00. Да си проспиш деня. -.- Сега вече малко ми се разсейват мислите, но не, преди това трябваше едно денонощие да премислям, обмислям, тълкувам всичко, което направи и ми каза и което преди е правил. Дори не знам какво ме интересува...
А аз трябваше да се сетя, не че не ми е минавало през ума, ама не го вярвах наистина. Хвана ме неподготвена и за това моя милост отговори по най-неадекватния начин, в единствения момент когато трябваше да съм сериозна и адекватна. И сега ми е болно за него, ама каквото и да направя по въпроса, все ще е грешно. Само се надявам само аз да си анализирам, а той да си мисли за състезанието, че ако станалото му е в главата - лошо.

babity
07-24-2014, 20:01
Притеснявам се за фигурата си. Много и много често. 8-) Кат' цяло ми просветна малко, поне физически съм горе-долу добре, освен махмурлука, 'дето сигурно още 2-3 дни ще го имам.
Иначе се случват много неща около мен, ама съм толкова апатично настроена. Имам чувството, че съм празна отвътре. И той ми беше един от най-близките хора, и бях опора толкова време, и го пазех, и кроях разни разнообразни за да е ОК, а всъщност... просто тря'ало да ми мине когато е сгрешил. Bros before hoes. Не мо'а да спра да си го повтарям. Ама вече ме забавлява. Дано успея да се срещна с малкото хора, които съм набелязала през идната седмица. Ще бъде ободряващо.

SpiritInBlack
07-24-2014, 20:49
Ползотворен ден отново. В момента се чувствам като Пияния майстор от филма с Джеки Чан , защото направо хващам по няколко комара наведнъж. Какво пък , ще се наспя най-сетне

anonymous895156
07-24-2014, 21:31
Он: Ся се върнах назад към един "психологически" тест, който в общи линии беше коя ръка ти е отгоре, когато си ги скръстиш и няк'ви такива, пък ми е най-верният тест, който са ми правили. И там имаше основна черта - аналитичност. Та, да, тоооолкова е вярно.

нормално, щом е била дясната ръка

mayaaa
07-25-2014, 00:11
нормално, щом е била дясната ръка
Всъщност беше лявата. Бтв, 3 от 4 теста ми бяха "леви", въпреки че съм десничарка.

anonymous895156
07-25-2014, 00:13
Всъщност беше лявата.

е, нали уж лявата ръка е за дясното мозъчно полукълбо

fUcKsMiLe
07-25-2014, 00:40
Как да говоря с човек, който не иска да говори с мен, въпреки че всъщност иска?!
Как да отговоря на въпроса "Какво щеше да направиш, ако те бях целунал еди-си-кога?"
Да не съм ясновидка, за бога?
Confused.
Днес се държа закачливо, но пък.. и аз не знам.

Трябваше ми такъв як лаф, за да ми мине всичко.
Радвам се, че Д. беше там да ме развесели малко. И Д.2 също.
Спи ми се. Лягам си с усмивка.

Please fade, fade to black... but the nightmares come back.

s4etoved
07-25-2014, 05:34
Чувствам се........ много добре :) даже ми е и празнично, довечера ще се размажа, само остава и шефа да ме пусне по-рано и всичко ще е супер (26) !!! :)

Colouring
07-25-2014, 06:18
Стягам багажа и след няколко часа тръгвамеееееееее! Йей! Планина и приятели, надявам се да е забавно. :) Уф, само той да можеше да дойде, като миналата година. ;/ Няма да е същото, сигурна съм. И не защото аз съм пряко свързана с него, просто той прави повечето от фъна. Ама нищо, вярвам, че ще се забавляваме.

Ivaaaaa
07-25-2014, 08:35
моето мило момче. онази...липсващата половинка. не е мит. чувствам се много открита, разкрита, гола дори. и това е хубаво ( :

той и хилядите му лица ме побъркват. ма и аз го владея тоя номер де. квит сме, разбира се. мога да дешифровам всяка негова реакция, всяка мимика и жест. ехааа ((((: здравата съм хлътнала. не съм и мечнала такъв развой на снощните събития. единственото, което искам е винаги да е с мен, в мен, до мен. ( :

paradosou
07-25-2014, 08:54
Хахааа, нереално е да съм такъв индианец. Все ще се преборя с техниката ~ някак.
Странно е какви сънища сънувам и какво сънуват за мен. Чакам най-добрата си приятелка да влезе в скайп и да се наговорим, че като е в Кипър пропускаме новости една за друга.
Да навлизаш тепърва във всичко си е тежък кръст, обаче носи и мнооого забавление :-D.

AnarchyBoy
07-25-2014, 08:59
Всичко плавно започва да се нарежда. Усещам, че страня от всички и се затварям в себе си, но те са ебати тъпаците пък и не ме разбират.. Само тя го прави, харесва ми да си говорим, с часове на сяк'ви теми.. Излиза ми се, довечера й обещах да идем на кино. А средата на август май ще идем на море, охх всичко зависи от решението ми в чужбина.. Поне ще имам време да осмисля всичко на спокойствие. Уравновесих се, тя ме успокои, нещо което не вярвах, че ще стане. Мисля, че решението е взето само трябва да остана сам и да помисля върху нещата. Дано я ощастливя, заслужава го.

bloodyF
07-25-2014, 09:10
Ех,, 2 седмици до морето! Най-накрая!
И татуса ми се бели, което е супер, на работа вчера беше фън, днеска малко ми се попровалиха плановете, ама карай.
Почвам да си чета книгата, да уча и да се кефя на лятото!

Jaune
07-25-2014, 09:19
Още една седмица, богу, само 1!!!
И два месеца. :Д

heartshapedbox
07-25-2014, 09:23
моето мило момче. онази...липсващата половинка. не е мит. чувствам се много открита, разкрита, гола дори. и това е хубаво ( :

той и хилядите му лица ме побъркват. ма и аз го владея тоя номер де. квит сме, разбира се. мога да дешифровам всяка негова реакция, всяка мимика и жест. ехааа ((((: здравата съм хлътнала. не съм и мечнала такъв развой на снощните събития. единственото, което искам е винаги да е с мен, в мен, до мен. ( :

Някак си така се чувствам и аз, хах.

Niakoitam
07-25-2014, 09:56
[B]Как да говоря с човек, който не иска да говори с мен, въпреки че всъщност иска?!
Как да отговоря на въпроса "Какво щеше да направиш, ако те бях целунал еди-си-кога?"
Да не съм ясновидка, за бога?
Confused.

Ами всъщност това не е чак толкова труден въпрос.Няма нужда да имаш кой знае какви ясновидски способности.Просто си представяш ситуацията,поставяш се в нея и си му отговаряш съвсем честно и искрено.Човека просто явно не е от тия дето биха те награбили на секундата без да ги интересува реакцията и емоциите ти.Може пък да решиш да го подкараш с някой голям гаечен ключ по главата :D И спрямо казаното от теб да реши дали има смисъл или няма да го прави.Все пак и мъжете не сме ясновидци и не можем да четем мисли.А някои гледаме в дадени ситуации да бъдем по внимателни.Не всеки е способен да се поддава единствено на емоцията и импулса в даденият момент и въобще да не му пука от последвалата реакция.

Иначе аз как се чувствам... Сякаш не особено добре.Коремът ми се е свил на топка.След една бурна и не чак толкова дълготрайна караница с баща ми да обърне малко внимание на другото ни малко коте дето прави линии след себе си преди да му е дошъл евентуално и неговият край преди да взима още други котета както се е наканил и след разни си обяснения за естествен подбор,баби и дядовци 30то левки за лекари дето няма да помогнат и безчувственост го раздвоих.Отиде до един комшия дето има котки е се разговориха едвали не с подсъзнателната мисъл оня понеже си е пияница да каже зарежи ги тия котки има и други.Котето пък отиде да се бие с неговите котки като по поръчка и той го посъветва да го води на ветеринар дето му е помогнал на кучето пак тук.Е не го водихме,но отидохме.Каза че било котешка хрема и била често срещана при малките котета.Започвала с теч от зад,после теч на очите докато изцедяла силите на котето и то умира.Сега ни даде някакъв антибиотик на хапчета за една седмица на ден по половин хапче,но пък на него пише че е за котки около 3 кг и да не се дава на подрастващи котки.А то милото е заприличало на мършляк от зад.Давахме му и за глисти и вчера беше искарало.Все още не е баш както трябва въпреки че е много активно.Но ще видим дали това ще подейства.Дано да успее.Та така.

А също и имам желанието тоя месец по бързо да свършва.Имам желанието също и другият месец да взима да свършва колкото се може по бързо...

TheDevilInMe
07-25-2014, 09:57
Стъпка по стъпка започвам да изпълнявам целите си, най-важната от които е отново да влезна във форма, всичко върви както искам, като изключим настроението ми, което е повече от отвратително блякс.

xoxi
07-25-2014, 11:23
Много мразя да греша в нещо и да си го призная след това, но той отново се оказа прав. xD
Научната фантастика не била чак толкова отвратителна за четене. Снощи по никое време ми връчи една книга от неговата библиотека и вече съм към края. Срам - не срам, после ще искам да ми препоръча още книги...
Много е хубаво да живееш с човек, който обича да чете толкова, колкото и ти! <3

babity
07-25-2014, 14:56
Things will never be the same again. И к'во от т'ва? :D Говорете ми с половин уста, правете се, че не искате да казвате, вдигайте ми рамене! И к'во? Оправи ми се деня направо!
Музичка, още малко разкрасителни процедури и довечера отивам да си разходя красивия пърдялник из града. Дали само аз съм заменима?
Няма ник'ва смислена причина за т'ва, но тая усмивка не ми слиза от устата и се надявам да не спира поне за уикенда.

Lilanda
07-25-2014, 15:32
Денят мина страаааашно бързо. Видях се с всички, които исках, чух се с приятни за мен хора и най-важното - видях се с Него. Милото ми, болестта го поваля малко по малко. Много ми е жал за него, чудя се вече какво да измисля, за да му помогна. ;/

Някои хора ме объркват. На един казва "С нея съм", на друг казва "Разделихме се за известно време". Да се чуди човек на кое да вярва. Не че ме интересува де, част от мен се надява да е наистина толкова щастлив колкото показва.

И. е странна птица. Не мога да ги разбера тези неговите знаци. Все тая, мисля, че разговорът е минал добре. Или поне така изглежда.

Dagichka
07-25-2014, 15:57
лятото винаги ми е бил най-мъртвият сезон, мхф. поне излязох малко на въздух, ама чак да ревна в асансьора още не го очаквах :д не знам какво ми става, музиката в ушите ми единствено ме успокоява.. и той заминава за 10 дни, а не се сети днес дори и само да ми пише.. еми хубаво бе, ясно ми е, че не знача за него нищо, ама въпреки тва пак пусти надежди.

an7raks
07-25-2014, 16:11
Отдавна не ми е било толко кеф... Жалко, че свърши...

TheNormalGuy
07-25-2014, 17:29
Тази вечер е първата нощна смяна в живота ми, ще видим що за животно е туй. ;д

lisi4ety
07-25-2014, 18:04
развълнувана, след два дни пътувам ;3 нямам търпениеее,не стига, че имам 5 дена само с него, но и нагласих нещата да се засечем с още приятели и ще си направим срещичка някоя вечер всички <3
малко се напрегнах днес, че не успях да запиша час при лекар преди да замина, а няма как да го направя през уикенда.. като се върна ще е явно, ще трябва да се измъкна от работа :\
но ми е много хубаво и спокойно, сега мисля да си сваля някоя книжка

tori
07-25-2014, 18:27
Отдавна не ми е било толко кеф... Жалко, че свърши...
Не ми говори, направо... Всичко ми е едно такова мега тъжно. Не разбирам -15 дена защо минаха така бързо? Аз... Много ми е тежко да го изпратя пак. Това не е честно. Инач другия пич за два дни плаж ми стана мега близък и още повече го заобичах. Сега пак една година евентуално няма да се виждаме, само фейсбук, защото следващата година ще е меееега тежка.

draid
07-25-2014, 18:58
Тъжно.

Jaune
07-25-2014, 20:21
Е възмутена съм, честно. Каква тлъста майна ще му тегля като напускам...

mayaaa
07-25-2014, 21:24
е, нали уж лявата ръка е за дясното мозъчно полукълбо
Ааа, не знам, ако искаш мога да ти пратя теста на ЛС, да видиш за какво става дума. Мисля, че го пазя.

Он: Добре, решено е, като се върне ще се постарая да успеем да си поговорим насаме и да му кажа всичко което мисля. Така не мога да оставя нещата. Обявявам темата за приключена, поне за момента и спирам да мисля върху това!
И да, толкова ли не можа да ми дойде на време, сега пак ще ми прецака плановете. -.-

draid
07-25-2014, 21:36
Много мразя да греша в нещо и да си го призная след това, но той отново се оказа прав. xD
Научната фантастика не била чак толкова отвратителна за четене. Снощи по никое време ми връчи една книга от неговата библиотека и вече съм към края. Срам - не срам, после ще искам да ми препоръча още книги...
Много е хубаво да живееш с човек, който обича да чете толкова, колкото и ти! <3

Това дето го каза е достатъчно за да бъдеш пратена на кладата ! Кой нормален човек може да си помисли, че фантастиката е отвратителна за четене.

Tajnomomiche
07-25-2014, 23:48
В любимата ми фаза когато ми е все тая почти за всичко.

babity
07-26-2014, 00:09
2 от 2, лошо ли ми е? 8-)

dReb0suKa
07-26-2014, 00:44
full айляк :D

therichbitch
07-26-2014, 01:57
не на място, егото ми е засегнато и ще мачкам наред, трябва

SonataArctica
07-26-2014, 09:28
Relax, take it easy. (https://www.youtube.com/watch?v=RVmG_d3HKBA) Пътува ми се.

fUcKsMiLe
07-26-2014, 09:42
Тия думи ме удариха в емоциите. Ще зарева, сериозно.
Довечера ще се видим.. Не знам какво ще правя. Какво трябва да правя!? ;х
Сърцето ми ще се пръсне, толкова бързо бие, едва дишам след като ми писа..
Какво за бога ми става.. не искам. Не трябва. Искам. Не, не трябва. Damn..

/Сега се сетих, че трябва да пусна пералнята. Хубаво, че си спомних.

Ще се видя с него, познаваме се от 2011, а чак сега ще се срещнем.
Приятна е тръпката, дано успея да измисля как да се махна от тук за 24 часа.

SpiritInBlack
07-26-2014, 10:18
Студентскии , моя любов . Тва май не ми се беше случвало досега - да се бръсна и къпя на тъмно. Или ще е ток , или вода. Сънувах друго момиче, отново. Не ми се задълбава да разсъждавам защо стана така. Усещам , че и отговорът няма да ми хареса особено. Свърших си задачките за днес и се чудя какво да правя. Вероятно ще си пусна филм.

AnarchyBoy
07-26-2014, 12:06
https://www.youtube.com/watch?v=JmsA9UBJY3Y

lisi4ety
07-26-2014, 12:10
Топя се в тая жега :d
И пред-морските ми планове продължават да се разпадат и цял ден съм затворена вкъщи ;s
А не ми се чете, супер странно е. Не знам какво да правя с времето си ;d

paradosou
07-26-2014, 12:12
Още нищо не съм захванала, а часовете си минават... Най-много да зарежа всичко належащо, да се приготвя за излизане с Г. и утре на дневен ред да е недоумението защо времето е толкова малко и как се наваксва лентяйство :smt043.
За съжаление, не съм нещо специално, обаче това не ми пречи все по-ясно да усещам, че стряскащо малко хора са на моята честота. Не влагам грам драматизъм в тоя факт (ако влагах, буквално сама нямаше да се понасям ;d). Все пак наистина прави впечатление, че особено що се отнася до сензитивност има големи разминавки м/у мен и околните.
*в никакъв случай не съм сталкър, ноо установих, че NambyPamby ми е нещо като астрална близначка. Поне ако се доверя на старите коментари де.
**Вече даже не ме интересува утрешната липса на време. Слънцето пече, имам шанс, какъвто скоро няма да ми се отдаде, и мисля да се възползвам до последно.

shmatarok
07-26-2014, 13:50
Meh.
Минавам във фаза "Все ми е тая". Усещам страшна апатия към всичко заобикалящо ме. Май претръпнах с поставянето на чуждите нужди и емоции пред моите собствени. Пък и смисъл явно няма - прекалено често напоследък чувам определението "егоистка" за себе си, нищо, че се съсипах вътрешно през последните месеци точно, за да огрея навсякъде.
'Аре, без такива.
Кой к'вото иска да прави и да се спасява. Повече нямам намерение да оставям никой да ми се качва на главата.

Як weekend общо взето, 'щото реших да го посветя на себе си и само на себе си. Пфу! Бях забравила колко е яко!
Кой да повярва, че аз ще правя тен в Шотландия, хъх 8-) Обмислям да си купя и надуваем детски басейн :D
Тъпо ми е, че явно няма да си взимам кола тая година, жалко, бях се ентусиазирала около идеята, ама с тоя паркинг тук и със забраната да я вземам в общежитието наесен, явно няма да я бъде. :/

pandabear
07-26-2014, 15:11
тази вечер уж доста неща се очертава да се случват, пък да видим. с доста хора трябва да поговоря. странно, че този път го няма онзи страх. не мисля, че ми е безразлично, де, но може би просто съм претръпнала. както и да е. в момента хич не ми се мисли за бъдещето. ще се съсредоточа върху настоящето и ще гледам да го направя по-приятно, и да се разсея малко. топло ми е. като за начало ще си взема един студен душ, после ще издиря из гардероба любимите дрешки, ще се понаглася и дим да ме няма. пият ми се някакви коктейлчета. играе ми се билярд. танцува ми се. флиртува ми се. палаво ми е. мхмхмх.

https://www.youtube.com/watch?v=ltRgb4SJ1uk
шалялялялялял

heartshapedbox
07-26-2014, 15:29
Ааа, не знам, ако искаш мога да ти пратя теста на ЛС, да видиш за какво става дума. Мисля, че го пазя.

Може ли и на мен?

Fisherman
07-26-2014, 15:38
. палаво ми е. мхмхмх.

здравей

bloodyF
07-26-2014, 17:06
Студентскии , моя любов . Тва май не ми се беше случвало досега - да се бръсна и къпя на тъмно. Или ще е ток , или вода. Сънувах друго момиче, отново. Не ми се задълбава да разсъждавам защо стана така. Усещам , че и отговорът няма да ми хареса особено. Свърших си задачките за днес и се чудя какво да правя. Вероятно ще си пусна филм.

кой блок 8-)

готин екип бяхме днес, направихме двойно повече пари в сравнение с последните 3 дни, доволна съм
сама съм си, дано и когато ми трябва пак да съм сама, искам да го видя 8-) супер променливи са ми настроенията и мненията, ужасна съм
чакам понеделник с нетърпение, а сега отивам да мия татус и да пия бира после

x7aZzy
07-26-2014, 18:32
Ох, само социална останааа. И в сряда ще празнувам края на сесията.
Толкова ми е горещо, че не мога да се съсредоточа. Добре, че съквартирантът го няма, за да си ходя без дрехи из къщи.
Направих си кафе - дозаторът на кафе машината показва, че количеството е за 5 човека. Но той нищо не разбира - не деля кафе. Мухахах https://www.youtube.com/watch?v=pjmiap-uXug

mayaaa
07-26-2014, 19:13
Може ли и на мен?
Писах ти.

дозаторът на кафе машината показва, че количеството е за 5 човека. Но той нищо не разбира
:lol:

Он: Абе, съдбата просто се ебава с мен! :D А толкова изках да отида. Добре де, хора, защо си празнувате рождените дни на басейни, като има момичета, които може да са... ъм, възпрепятствани в този период. Не е честно пък! :cool:
Иначе, съм добре, положително ми е някакво. ^^ Влизам да си взема душ и си хващам книгата след това.

Jaune
07-26-2014, 20:21
Аман от селски манталитет.

tori
07-26-2014, 20:25
Объркана съм - твърде много хора очакват от мен твърде много неща. А моите очаквания? Също така съм объркана и от думите му. Карат ме да мисля разни неща, да анализирам и да се съмнявам в себе си и реакциите си, в поведението си. Замислям се дали наистина ми се ще да продължавам напред в посоката, която искам от преди сумати време. А другия защо си отиде? Не ми стигна времето с него. Вчера се наревах, одънках осем цигари за една вечер и още ми е криво. Мисля и от другата страна обаче - радвам се, че е било и пак ще бъде... След година. Дано да се прибере за 25ти май, ДАНО! Искам страшно много да е тук. Плановете с момчето ми пък бяха объркани от шитава ситуация, в която аз излязох лошата, а реално мислех за другите. Нещо, което взе да ми става познато до болка. Ако спра да мисля за другите и стана егоист, къде би му излязъл края? Трябваше ли въобще тая работа да се случва?! Шибаната кола НЕ ТРЯБВАШЕ да се чупи ТОЧНО сега и да допринася за моите душевни терзания. Ножа и кокала се приближават един към друг с пълна сила, трябваше да си кажа всичко с надеждата да дам нужния ход на ситуацията, но се обърках още повече. Един вид нещата са на изходна позиция. Очаквах да се прибера далеч по-спокойна и окей, но що пък?! Хаха, не става просто така.

SpiritInBlack
07-26-2014, 20:26
кой блок 8-)

готин екип бяхме днес, направихме двойно повече пари в сравнение с последните 3 дни, доволна съм
сама съм си, дано и когато ми трябва пак да съм сама, искам да го видя 8-) супер променливи са ми настроенията и мненията, ужасна съм
чакам понеделник с нетърпение, а сега отивам да мия татус и да пия бира после

Моя блок. Не съм на общежитие , ама тва не пречи когато вие нямате ток , аз също да нямам. Когато копаят пряката на НСА обаче, вие имате ток , аз нямам :D. На много малко бях да сляза да попомогна на пичовете , които копаят , с квото мога. Току-виж станало по-бързо.

Скучно ми ееее. Странно ми е като не правя ГМАТ по 5 часа, не знам какво да правя с времето си си чак :D. Сватбата наближава, много съм любопитен кой е излъгал братчедката. Супер е да ходиш на сватба , особено като не е твоя :D

draid
07-26-2014, 21:00
Аз май пиша тук само когато ми е криво...

И да, сега ми е криво. Просто ми е криво. Много си се дразня, егати малоумното същество. И как искам да си поговоря с някого, да си споделя, ама няма, бе, мамка му.

И аз май съм изпаднал в такова състояние, което определено не е хубаво. Дърт съм вече за такива неща :D

seek&destroy
07-26-2014, 21:21
Чудя се кое е по разрушително - нервите, тревогите, постоянните мисли или апатията, която оставя нещата да плават, плават... без ничия намеса, да знаеш че участваш в нещо, а просто гледаш отстрани, без дори да имаш желание да отместиш поглед.

bloodyF
07-26-2014, 21:43
Моя блок. Не съм на общежитие , ама тва не пречи когато вие нямате ток , аз също да нямам. Когато копаят пряката на НСА обаче, вие имате ток , аз нямам :D. На много малко бях да сляза да попомогна на пичовете , които копаят , с квото мога. Току-виж станало по-бързо.

Скучно ми ееее. Странно ми е като не правя ГМАТ по 5 часа, не знам какво да правя с времето си си чак :D. Сватбата наближава, много съм любопитен кой е излъгал братчедката. Супер е да ходиш на сватба , особено като не е твоя :D

Ее, фукльо, на общежитие си е много яко пък и аз си имам ток, ня
бирата беше яка, та даже и с двама приятели, супер
той е гей, омг, колко яко 8-) зарадвах им се , сладури са

leadyflame
07-26-2014, 22:54
Пффф, защо ли се занимавам с неща, където явно няма нищо градивно....

YSMF
07-26-2014, 23:37
https://www.youtube.com/watch?v=HA1mbZ_MMh8
Мда, явно ми пука.

fUcKsMiLe
07-27-2014, 02:02
Окей, той никога няма да разбере за това. Ама никога.
(Освен, ако някой от нас не е прекалено пиян, че да си развърже езика.)
Пий-пиш-пуш "пауза" в продължение на 6 часа. Не можеше да е по-яко.
В понеделник пак ще се видим, тоя път ще е още по-голяма разбивация.
Не съм убедена, но мога да рилейтна за това, което ми каза, въпреки някои действия.

Спи ми се. Един или два епизода ще изгледам и ще си легна.
Хем, докато се оправя за спане и т.н.

shmatarok
07-27-2014, 04:46
Към нещата, които мразя как не съм се сетила да добавя работа в неделя и то ранна смяна със ставане в чудесния промеждутък 0515-0530. :?
Т'ва е просто нереално.

И с тоя порой.... :@

anonymous708973
07-27-2014, 07:18
Е, направо не мога да повярвам. Даже не съм повярвала напълно на нелепия развой на събитията, че да ми стане криво за нея, ама и това ще дойде.
Просто няма как и двете да сме щастливи по едно и също време, нали?!

Аман.
А положението и без това не е впечатляващо - неделя и статистика, пф. После малко спорт и дано успея да си уредя среща с треньора за утре. А вечерта да дръпнем един хубав чат или направо разговор с него, ще е чудничко.

Niakoitam
07-27-2014, 08:39
Тия думи ме удариха в емоциите. Ще зарева, сериозно.
Довечера ще се видим.. Не знам какво ще правя. Какво трябва да правя!? ;х
Сърцето ми ще се пръсне, толкова бързо бие, едва дишам след като ми писа..
Какво за бога ми става.. не искам. Не трябва. Искам. Не, не трябва. Damn..

/Сега се сетих, че трябва да пусна пералнята. Хубаво, че си спомних.

Ще се видя с него, познаваме се от 2011, а чак сега ще се срещнем.
Приятна е тръпката, дано успея да измисля как да се махна от тук за 24 часа.

Говори ми,говори...:D Колко добре те разбирам.Да споделиш какво е станало. Следващият ти пост за тази ситуация ли е?
Ние пък с нея не се познаваме от 2011та.Познаваме се от самото начало на 2012та.Станали са вече две години и половина.Сега проверих за по-сигурно.И разбира се както във вашата ситуация не сме се виждали никога.По последни уточнения това трябва да стане след около месец,месец и половина.Ако разбира се съдбата не ни направи сечено...отново...:)

tori
07-27-2014, 08:51
Говори ми,говори...:D Колко добре те разбирам.Да споделиш какво е станало. Следващият ти пост за тази ситуация ли е?
Ние пък с нея не се познаваме от 2011та.Познаваме се от самото начало на 2012та.Станали са вече две години и половина.Сега проверих за по-сигурно.И разбира се както във вашата ситуация не сме се виждали никога.По последни уточнения това трябва да стане след около месец,месец и половина.Ако разбира се съдбата не ни направи сечено...отново...:)
Е, аз пък имах късмет относно това с интернет аверчетата.

Niakoitam
07-27-2014, 09:01
Е, аз пък имах късмет относно това с интернет аверчетата.

В какъв смисъл? :)

tori
07-27-2014, 09:37
В какъв смисъл? :)
Доколкото разбирам, и ти, и фъксмайл си имате интернет приятелчета. На мен относно това ми върви много - всеки, с когото си пиша редовно и като цяло ми се иска да видя, след по-малко от година има ходене я до моя град, я аз до неговия и се виждаме и всички са мега якички такива. :3333

Dagichka
07-27-2014, 09:52
хаха след вчерашния ден на рев, рязане и кризи днес се събудих с мега подутата долна устна нп
обаче пък попаднах на ебати печената негърка докторка, изписа ми противоалергични (че от кво пък ще направя алергия бе, вчера само някви цветенца дето пипах, ама се пак :о ) и сега чакам да спадне ха-ха поне това постресна малко наще и сестра ми, грр ще видят те кой ще обиждат, другият път наистина си хващам чантичката и няма да ме видят поне ден-два..

Niakoitam
07-27-2014, 10:02
Доколкото разбирам, и ти, и фъксмайл си имате интернет приятелчета. На мен относно това ми върви много - всеки, с когото си пиша редовно и като цяло ми се иска да видя, след по-малко от година има ходене я до моя град, я аз до неговия и се виждаме и всички са мега якички такива. :3333

Това сигурно,защото не си попадала досега на хора като мен :D

На мен досега все ми върви на уговарянки за виждане...някога.Минават не толкова къси периоди от до около 3 години.И постепенно отношенията се размиват,размиват и се унищожават почти незабелязано поради ограничеността на действията в интернет.Един път свършиха и с як скандал де след около година.Наистина се надявам обаче този път тенденцията да е различна,защото някак въобще не ми се ще да изгубя и нея...:)

102
07-27-2014, 10:04
искали са да ги шукаш ама ти се дърпаш
нормално е да има сърдити питки

babity
07-27-2014, 10:07
Уморена. Ама от яката умора, след купонче. Нямам представа какво правя в момента. Т'ва или ще ме изстреля бързо, или ще се закопая много жестоко. Но сега ме кара да се чувствам добре и не смятам да спирам.

anonymous708973
07-27-2014, 10:16
Ако разбира се съдбата не ни направи сечено...отново...:)

Честно ли?
Не мога да повярвам, че се оправдаваш със съдбата, че не сте се видели 2 години и половина. Бах тая съдба, много всемогъща била.

Пф, почивка за обяд и продължавам със статистиката. Агресивно настроена се чувствам.
Имам мускулна треска на дупето, поне от това съм доволна.

anonymous908491
07-27-2014, 10:26
Имам мускулна треска на дупето, поне от това съм доволна.

Как се получава мускулна треска точно там ?

102
07-27-2014, 10:28
Честно ли?
Не мога да повярвам, че се оправдаваш със съдбата, че не сте се видели 2 години и половина. Бах тая съдба, много всемогъща била.

+
ако искаш нещо/някоя.. действаш

относно мускулната треска на дупето.. ХАХАХЬХЬХАЬХЬХЬАХАЬ

tori
07-27-2014, 10:44
Това сигурно,защото не си попадала досега на хора като мен :D

На мен досега все ми върви на уговарянки за виждане...някога.Минават не толкова къси периоди от до около 3 години.И постепенно отношенията се размиват,размиват и се унищожават почти незабелязано поради ограничеността на действията в интернет.Един път свършиха и с як скандал де след около година.Наистина се надявам обаче този път тенденцията да е различна,защото някак въобще не ми се ще да изгубя и нея...:)
То не зависи от съдбата, а от теб и нея. Като решите да се видите - хоп и готово. Ако имах кола в ръцете, редовно щях да вися във Варна при моите си познати, че от там са баячко. За сега обаче се задоволявам само да минават при мен за бързо да се вждаме като съм на почивка в района.

Lilanda
07-27-2014, 12:44
Как ще се разболея точно сега? Утре правим един месец, а не съм сигурна дали ще можем да се видим. Много ми липсва, плановете ни за 31-ви се провалиха и не знам дали ще имаме скоро подобна възможност.

Искам да им кажем вече и да се приключва. Много се ядосах вчера като каза "По-добре го остави да отмине, със сигурност няма да трае дълго". Иска му се да не трае дълго.

Душичката ми, казах му, че съм вдигнала температура и съм си вкъщи вече и той отговори "Трябваше да ми звъннеш, щях да те закарам". <3 Чувства се виновен, чак ми е жал. ;/

Нямам си и на идея какво да му подаря, а имам по-малко от 24 часа да избера. ;/

nepowtorima
07-27-2014, 12:57
Имам нужда да изчезна от тъпия си град за адски дълго време .. ако може и завинаги.
Омръзна ми винаги да се съобразявам къде ходя, защото нямам желание да наранявам чувствата на друг като го лъжа и не искам да се видя с него.
Гадно е, но с откровението ми някои хора страдат повече отколкото очаквам..
Чакам я тая почивка с нетърпение.. направо.. не знам. Силно се надявам да си изкараме яко!
Сдухано и тъжно ми е. И това ще ми мине ... надявам се по-скоро..

Andjyy
07-27-2014, 13:24
Направих първия плаж за тази година-наслушах и нагледах се отново на байганьовщина.
(ту мъч целулит и бременни мъже)
//хааа хеви метъл и голи бабички //
от нищото се стичат по 2-3 сълзички(ето пак)... е то май не е баш от нищото,а от както вчера попаднах в задръстване,причинено от катастрофа. Сега се ядосвам,че не си затворих очите. Дори и да се опитам да забравя гледката,на всеки 10-15 мин. чувам сирена на линейка.
Втора комедия си пускам...и ми е все по-ревливо.
Напоследък съм заместила учебниците с книгите,което е много безотговорно от моя страна.
Дадох си достатъчно почивка. Сега повече време за работа и по-малко за мисли.

pandabear
07-27-2014, 13:42
малко ме мързи, но ще ходя да поразчистя двора и басейна. дано другата седмица времето да е окей ((((:

Gad
07-27-2014, 14:40
По темата - Самотен. :(

xoxi
07-27-2014, 15:32
Снощи беше лудница, тотална разбивация.
Цял ден не мога да се "събера".
Тренировката на обяд само влоши нещата. Знаех си, че не трябва да започвам от днес, но пък нямаше какво друго да правя, освен да пълзя от леглото към дивана и обратно. Сега освен тежестта в главата и отпадналото състояние, имам и мускулна треска. И болки в корема, които нямат пък нищо общо с всичко останало...
Чувствам се като развалина.

bloodyF
07-27-2014, 16:27
Ми изчистих хладилника, че вътре миришеше на умрели катерички. Вярно че го ползваме заедно , ама не е мой и не би трябвало аз да се старая толкова, но както и да е. Дремнах следобяд, но пак ми е супер изморено. Утре пак трябва да ставам в 6, а сега да се къпя и да си събирам багажа. Искам почивка. Искам да е 13-и август и да си бия бири по пътя към Бургаско и да не ми пука. Писна ми от тъпата работа и недоспиване. Торбичките под очите ми ще стигнат до коленете вече. Добре че са измислили хайлайтърите.
И сестра ми има рожден ден след 2 дни, та ще е още по-голяма разправия и там с всичките баби и дядовци. Дано да ми дадат някой лев поне, че съвсем съм увиснала, щом и аванс се наложи да взимам... :(

Niakoitam
07-27-2014, 18:04
Честно ли?

Е разбира се че е много всемогъща разбираш ли.Защото ние сме някакви дребни мравчици във тая Вселена.Чак да не повярваш,но в дадени периоди тя не е могла,а пък в други аз.Много трудно досещане нали? :)

+
ако искаш нещо/някоя.. действаш

Процесите при мен а и като цяло често не са баш така.

Това

То не зависи от съдбата, а от теб и нея. Като решите да се видите - хоп и готово. .
Малко си противоречи с това

Ако имах кола в ръцете, редовно щях да вися във Варна при моите си познати, че от там са баячко. За сега обаче се задоволявам само да минават при мен за бързо да се вждаме като съм на почивка в района.
И аз нямам кола,няма и книжка,пък и да имам ще се притеснявам да карам,да даже и да не се притеснявах не съм самоубиец,че да карам с моето зрение и....и....и....и....няма да се впускам в повече подрбности.Някои неща на теория са много по-лесни. :)

SonataArctica
07-27-2014, 18:19
^Няма такова нещо като съдба. Както ти казаха, ти просто търсиш нещо, с което да се оправдаеш

//Днес бях събуден с бебешки рев в 4 сутринта. Хич не успях да се наспя. Деня ми започна криво, но сега всичко е тип-топ. Изморен съм и леко притеснен. Дано всичко бъде наред. Гледа ми се някое филмче, но не мога да реша кое.

TheDevilInMe
07-27-2014, 18:28
Много ми е притеснено, милото ми то, толкова е болничко... :( Тази висока температура направо го съсипва, дано се оправи по-скоро.

Lilanda
07-27-2014, 18:35
Не може да е толкова отвратително просто, не може! Ако и утре не се видим, ще умра, честно. Как ще се разболея точно сега? Цял ден съм с 38 градуса температура, не ме свърта на едно място, а на всичкото отгоре се получава така, че шансът да не се видим на деня, в кой правим един месец, е ОГРОМЕН. Успях да измисля подарък с помощта на приятели, но ако не успея да го осъществя, всичките усилия ще са били напразно. ;/

едит: Чета разни "подигравки" и се чудя къде ми е бил умът? :D Чак ми е смешно, представи си. :lol:

Dagichka
07-27-2014, 18:51
^не отдавай чак такова голямо значение, само една дата е 'баси, гледай си здравето, мисля, че и той би трябвало да разбере положението.

ох откога не бях слушала мантри, просто така спокойно и хубаво ми стана.. оттокът ще спадне, няма къде да ходи, чувствам леко глад, но е хубаво поне един ден да не се трових с храни и напитки, надявам се, че ще се преборя с "дяволите" си и всичко ще е наред

SHPAIdURmeN
07-27-2014, 19:00
swedrftgh

tori
07-27-2014, 19:12
Малко си противоречи с това
Не си противореча, защото аз реално я нямам тая възможност, но примерно като отида във Варна и звъня на тоя и оня, че след два-три дни ще ходя и искам да се видим. Дефакто правя каквото мога, не правя невъзможното.