PDA

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11

dreamwalker
08-23-2015, 14:39
OMG.

corbV2
08-23-2015, 14:51
Дримок, излей си го ;д.

skatew
08-23-2015, 15:40
Sled po-prodyljitelna meditaciq useshtash silna vutreshna harmoniq, granicheshta s nepukizym. Cqlata energiq, koqto imam se kanalizira i stava lesna za boravene - po-dobre treniram, po-kachestveno ucha, poveche uchastvam v razgovor s nqkoi chovek i realno go slusham s interes, vmesto prez tova vreme da si mislq drugi neshta; Pomogna mi syshto da prosledq kak sled edin chas, prekaran vuv facebook i nqkvi drugi saitove mozyka mi se prepylva s bezpolezna informaciq i otnovo mislite mi zapochnaha da se preskachat edna-druga
trqbwa dvijenie!

skate
08-23-2015, 15:48
Indica magic

golemiq_korab_minava
08-23-2015, 15:55
не, съншайн -.-
А на мен що няма съншайн . ;( :d

Niakoitam
08-23-2015, 16:32
Днес казах бай бай на морето. Майка ми пое моята щафета. :)
И си се върнах от Бургас до София сам.
Първо пътувах с един дядо,дъщеря му,сина и и племенничката и,които бяха с прекачване за Плевен,а после с още три момчета и впоследствие една жена,с който си разменихме за цялото време само накрая няколко думи.
Откачиииих. Не стига,че станах в 6:00 с баща ми да доподредим куфара и да хванем рейса в 7:00 от Поморие за Бургас,а после и с влака до София тодуп тодуп,тодуп тодуп,ме хвана скуката,секлета,заболяха ме кокалите,очите от взиране и ушите от тодупкане и беше направо трилър ходенето ми до тоалетната по-малка нужда,защото нямаше как да изкарам от 6 сутринта до 15:30 на обяд уж с 32 километра по -малко и то само до София,а и имаше и още около 30 километра.Добре че те бяха с кола. Та такива ми ти работи.Направо откачих днеска.И само си гледах чантата горе.А гледам,че едното момче дето се качи чак на Казанлък по едно време вътрешно започна да си роптае. А аз си казвам на акъла.То ти от Казанлък ама аз още от Бургас. :D

И да, по удобен момент за изясняване на отношенията между нас не мисля,че ще има скоро.А често съм много раздвоен в това какво да мисля и какво е действително. :)

Lilanda
08-23-2015, 16:39
И си се върнах от Бургас до София сам.

Какво геройство!

Niakoitam
08-23-2015, 16:50
Какво геройство!

Кажи малка отворчице. Какво те вълнува? ;)

Май Анархи не напразно те храни така :p

По едно време беше готина горе долу,но сякаш откакто започна да ти тече нещо червеничко в гащичките и се помисли за супер зрялата и голяма мадама не си. :)

Lilanda
08-23-2015, 16:56

Не бе, казвам как прозвуча, омг. :Д

Не разбирам каква е тази жажда да се намесват странични хора. ;с

Нека не спамя: Тоя антибиотик ме е ударил яката и не съм сигурна заради него ли върша/говоря/пиша простотии, или просто са ме хванали лудите. :Д

Niakoitam
08-23-2015, 17:03
Не бе, казвам как прозвуча, омг. :Д

Не разбирам каква е тази жажда да се намесват странични хора. ;с

Нека не спамя: Тоя антибиотик ме е ударил яката и не съм сигурна заради него ли върша/говоря/пиша простотии, или просто са ме хванали лудите. :Д

Aaaa изобщо не се притеснявай.Разбирам те. Човек трябва да се опитва поне да се постави на мястото на една жена в мензис.То по това,което се говори хич не ви е лесно.Не напразно жените в тоя период ставате кръвожадни животни. :D

Lilanda
08-23-2015, 17:06
Aaaa изобщо не се притеснявай.Разбирам те. Човек трябва да се опитва поне да се постави на мястото на една жена в мензис.То по това,което се говори хич не ви е лесно.Не напразно жените в тоя период ставате кръвожадни животни. :D

За жалост не е това. ;с

Антибиотик и цикъл, това е ново. :Д

Ivaaaaa
08-23-2015, 17:09
А на мен що няма съншайн . ;( :d

edin syn6ain zatep

Niakoitam
08-23-2015, 17:09
Някои антибиотици може и да разбалансират организма. :D
Иначе ако сега нaистина не си в цикъл направо не ща да съм около теб когато станеш. :D

Иначе както каза jghgh хубаво е да имаш хора,които те приемат такъв какъвто си и аз изключително се радвам,че имам около себе си ПОНЕ един човек,който ме приема такъв какъвто съм и с всичките ми недостатъци, които имам въпреки,че ясно осъзнавам,че може и да и е трудно и един вид просто заради мира да ми прремълчава много истини.Това не знам дали е за добро или лошо.Знам обаче едно. Никога не бих си позволил каквото и да става да я нахраня така както си позволих да го направя с теб без да ми мигне окото. ;)

А с каквито и хапчета да ми се оправдаваш просто хванах дълбоката ти хаплива иронийка по въпроса. ;)

corbV2
08-23-2015, 17:12
cringe

Lilanda
08-23-2015, 17:13
Иначе ако сега нaистина не си в цикъл направо не ща да съм около теб когато станеш. :D

КАКВО ТОЛКОВА КАЗАХ? ;с

Ииии интересното е, че при мен смяна на настроенията /почти/ няма. ;Д Особено ако съдя по една приятелка. :Д

dreamwalker
08-23-2015, 17:20

Иначе както каза jghgh хубаво е да имаш хора,които те приемат такъв какъвто си и аз изключително се радвам,че имам около себе си ПОНЕ един човек,който ме приема такъв какъвто съм и с всичките ми недостатъци, които имам въпреки,че ясно осъзнавам,че може и да и е трудно и един вид просто заради мира да ми прремълчава много истини.Това не знам дали е за добро или лошо.Знам обаче едно. Никога не бих си позволил каквото и да става да я нахраня така както си позволих да го направя с теб без да ми мигне окото. ;)

А с каквито и хапчета да ми се оправдаваш просто хванах дълбоката ти хаплива иронийка по въпроса. ;)

OMG.

Niakoitam
08-23-2015, 17:20
КАКВО ТОЛКОВА КАЗАХ? ;с

Ииии интересното е, че при мен смяна на настроенията /почти/ няма. ;Д Особено ако съдя по една приятелка. :Д

Искрено се надявам да е било просто наистина безобидна задявка,а не нещо с доста по-дълбок умисъл от това. :p

NomNomNom
08-23-2015, 17:26
По едно време беше готина горе долу,но сякаш откакто започна да ти тече нещо червеничко в гащичките и се помисли за супер зрялата и голяма мадама не си. :)
гнусно е това изказване

на теб, като не ти тече нещо червеничко, много ли си отворен, или и на теб ти тече.

paradosou
08-23-2015, 17:36
гнусно е това изказване
Ем... последните страници са си хранилка, та не се учудвам. Посттравматичен период след бруталните жеги xD.
paradosou пак дойде да раздава справедливост ;d.

Он: утре ще се занимавам с банки. Предчувствам досадата отсега... И майка ми ме инструктира да съм си вземела някакъв код за проверяване на здравните осигуровки. Едно от най-омразните неща в живота ми е бюрокрацията, пък ако ще да трябва да попълвам нещо супер кратко и супер просто. Хващат ме дяволите...

corbV2
08-23-2015, 17:51
Случващото се в последните страници да се нарече просто хранилка, е по-скоро недоглеждане, отколкото справедливост ;д. Едни хранят (и се излагат), а други им се смеят :D.

П.С. Някойче, не скачай, не говоря за теб (само ;д).

Niakoitam
08-23-2015, 17:56
Номке моето е бяло, а не червено. И понякога действително тече, повечето тестостерон вдига агресията почти като мензиса. А как може да стане червено оставям на теб да ми обясниш тази анатомия на един такъв процес. :D

LoadRunner
08-23-2015, 18:25
Майка ми пое моята щафета. :)
това в компания избягвай да го казваш

LoadRunner
08-23-2015, 18:29
edin syn6ain zatep

един к*р за теб :Д

LoadRunner
08-23-2015, 18:33
МЕНЗИС тая дума е толкова грозна че не искам нито да я чувам нито да я вижда м
цикъл е по качествено изказване

RayaS
08-23-2015, 18:39
Плаче ми се от тази песен ...
https://www.youtube.com/watch?v=UOtWzkHsVl0

haritov
08-23-2015, 18:39
Теб питах ли те бе? Боклук. :) Айде викни са и 30 килограмовия 102 да се прави на мъж и да избива комплекс.

:)

как си?

искаш ли да пия по нещо с теб на 4 очи

jghgh
08-23-2015, 18:59
cringe
добре, тук се съгласявам...

не съм гладна и ми се яде от скука.. не е готино това. може би ще си взема оризовки :<

искам да знам какво искам. защо никога не знам..
damn

AnarchyBoy
08-23-2015, 19:12
:)

как си?

искаш ли да пия по нещо с теб на 4 очи

Искам да, ама да не ти счупя остъклението? :)

AnarchyBoy
08-23-2015, 19:12

Откакто и влезна кур между краката се помисли за супергерой.

AnarchyBoy
08-23-2015, 19:16
Панда, адмирации, кака! Аз не бих имала смелост да се гъбаркам с ди бос. Е са ше звънне на мама и ще вдигне кюстендлиския интерпол.

Може и да вдигна защита на животните, гледам че един селски кон им е избягал.

haritov
08-23-2015, 19:16
Искам да, ама да не ти счупя остъклението? :)

недей каква е тая агресия защо искаш да ме нападаш?

ще си счупиш нокът

AnarchyBoy
08-23-2015, 19:18
недей каква е тая агресия защо искаш да ме нападаш?

ще си счупиш нокът

Не се притеснявай за мен. ;)

corbV2
08-23-2015, 19:24
За себе си ли искаш да кажеш да се притеснява? А, бе?? Тва ли искаш да кажеш??

jghgh
08-23-2015, 19:25
в темата за СУ и перспективите за работа говорихте, че нямало такива..
дрън-дрън

AnarchyBoy
08-23-2015, 19:26
За себе си ли искаш да кажеш да се притеснява? А, бе?? Тва ли искаш да кажеш??

А не знам :oops:

corbV2
08-23-2015, 19:31
А не знам :oops:
Кажи бе, отворко! Кажи бе, марсолко!
:lol:

AnarchyBoy
08-23-2015, 19:35
Нема нужда да казвам к'вото и да е. ;)

haritov
08-23-2015, 19:35

обещавам да не те мисля

corbV2
08-23-2015, 19:41
Нема нужда да казвам к'вото и да е. ;)

Ти взе да ме будалкаш вече ;/. Точно ти да не си кажеш какво ти е на ума. Да не ти умря и последната мозъчна клетка?

AnarchyBoy
08-23-2015, 19:44
Ти взе да ме будалкаш вече ;/. Точно ти да не си кажеш какво ти е на ума. Да не ти умря и последната мозъчна клетка?

Пратих ги малко на почивка при тебе.. И без т'ва нямаш въобще.
Впрочем, кога пак ще ми се молиш да спра да храня теб и оная дет желаеш да я ебеш?

corbV2
08-23-2015, 19:50
Пратих ги малко на почивка при тебе.. И без т'ва нямаш въобще.
Впрочем, кога пак ще ми се молиш да спра да храня теб и оная дет желаеш да я ебеш?
Така ли ще кажеш, бе? А, бе, мърльо?? Кажи бе!
Как ще докажеш, че я желая?? Кажи бе! Ти да не мислиш, че всички като теб мислят само как да натаковат всичко, дето мърда? А, бе, гнидо??

AnarchyBoy
08-23-2015, 19:53
Как ще докажеш, че я желая?? Кажи бе! Ти да не мислиш, че всички като теб мислят само как да натаковат всичко, дето мърда? А, бе, гнидо??

Съжалявам аз съм мъжко, алфа.. вродено ми е да искам да таковам.
Ти като си омега си трай путьо.

corbV2
08-23-2015, 19:55
Съжалявам аз съм мъжко, алфа.. вродено ми е да искам да таковам.
Ти като си омега си трай путьо.
Алфа лайно ли бе?? Ай бегай, че замириса.

dreamwalker
08-23-2015, 19:58
https://31.media.tumblr.com/e2ff51bc06bd2d568ef4f96ea5fa77f9/tumblr_ncow7kOlOE1smr45to1_500.gif

corbV2
08-23-2015, 20:00
Ако някой не е разбрал, нарочно вкарах драма в изказа ;д.

golemiq_korab_minava
08-23-2015, 20:05
edin syn6ain zatep

мерсиии :*

Rakshy
08-23-2015, 20:15
Anarhi nali znaesh, che da tvurdish, che si 'alpha' e nai-beta povedenieto. Just sayin'

Samo si zagubih vremeto da vi cheta balushkite zaqjdaniq, uj ste golemi hora ahahah

ytre mi e reisa, nabih se s 35 leva samo zashtoto ne mi se razpravq s vlak i prekachvaniq etc.

Bahti filmiranata pochivka, depresirah se ;/ ;/

AnarchyBoy
08-23-2015, 20:16
Anarhi nali znaesh, che da tvurdish, che si 'alpha' e nai-beta povedenieto. Just sayin'

Samo si zagubih vremeto da vi cheta balushkite zaqjdaniq, uj ste golemi hora ahahah

ytre mi e reisa, nabih se s 35 leva samo zashtoto ne mi se razpravq s vlak i prekachvaniq etc.

Bahti filmiranata pochivka, depresirah se ;/ ;/

Бета по-добре от омега :D

LoadRunner
08-23-2015, 20:43
Ако някой не е разбрал, нарочно вкарах драма в изказа ;д.

че кой го ебе кво си вкарваш вечер
живеем в толерантен свят

aurissaaaaa
08-24-2015, 03:24
:D:D

Go Go Цецо

http://media0.giphy.com/media/MOWPkhRAUbR7i/giphy.gif

Fisherman
08-24-2015, 03:36
в темата за СУ и перспективите за работа говорихте, че нямало такива..
дрън-дрън

Докато си студент няма

tori
08-24-2015, 05:27
Ева, с приятеля ли сте се разделили? Съжалявам. Бяхте много хубава двойка. Успех в преборването на кофти момента и кураж за напред. Чакат те още хиляди хубави моменти, а те не идват докато се самосъжаляваш.

Он: На работа. Ъгейн. Мързел ме е, но ще мине айляшко. Още само два часа и няма да се занимавам. А така ми се оставаше вкъщи, на топличко и сгушена в него и чаршафа... И на плаж исках ама и тва ще скипна. Нищо - още малко и съм фрий. И още малко и започвам - съвсем нямам търпение вече, мамка му.
А най-якото е, че обичам да ходя на село!!! Бабини му са МЕГА яки!

Naive
08-24-2015, 06:33
И на мен ситуацията около Ева ми дойде като гръм от ясно небе, но такива неща се случват понякога, Ева е достатъчно силна и вярвам, че ще се справи. Не искам да коментирам кой знае колко, просто да й кажа, че я прегръщам и че е прекрасна. :д

AnarchyBoy
08-24-2015, 08:11
http://media0.giphy.com/media/MOWPkhRAUbR7i/giphy.gif

http://funnylobby.com/uploads/c4ca4238a0b923820dcc509a6f75849b.gif

dreamwalker
08-24-2015, 09:17
Пинки, Шпайдърмен, познавам Пакистанец от Пакистан, живеещ там, идвал в БГ :д
Бях тръгнала да пиша дълъг пост, ама нямам какво кой знае колко ново да пиша, ако някой се интересува, ЛС.

Натоварвам се вкъщи.

- разделихме се.

С испанеца?

Защо?

papugаi
08-24-2015, 09:18
След около 5 дена човека с черното наметало и сърп в ръка ще бъде в азиатската Прага.

A sled mesec v Amerika
http://www.blitz.bg/news/article/357003

dreamwalker
08-24-2015, 09:20
A sled mesec v Amerika
http://www.blitz.bg/news/article/357003

Така е.

papugаi
08-24-2015, 09:28
Така е.

Sega iskam zlove6t smeh ot teb!

paradosou
08-24-2015, 09:54
Пхахаххаха. Комедията е пълна. Веднъж на 100 години (буквално) ще поискам нещо и ще ме резнат по най-малоумния начин. Мн. криво схващане за приятелство, ама така се получава понякога. Ако се случваше за първи или за втори път, нямаше да обърна внимание и тоя пост не би бил написан. Абе все едно съм поискала да ми пренесат Алпите в България 8-)... Реално услугата си беше съвсем проста. Не съм принцеса и проблемът ми не е, че ще трябва сама да си върша работата, говорим си тук за някакво подчертано кратко и незаинтересовано обяснение защо няма да стане. Всъщност като се замисля и фермани не искам, хората не са длъжни да отделят половин ден, за да ми обяснят нещо на пръв поглед просто, ама можеше още няколко реда да драсне, така че поне да не се чувствам като последен избор от последните избори. Много съм зле в някои отношения, много. Така смело и безотговорно да пренебрегвам супер явни сигнали... 8-).

Ако не друго, поне майка ми се оказа права като вметна, че ако аз губя нещо, то губя потенциала за приятелство, ако Т. губи, то губи тва, което е в момента, което в момента правя и което в момента съм.

Ewok
08-24-2015, 09:56
Ок, ще попитам тук
Имам:
хляб
тиквички
моцарела
домати
сирене
лютеница
яйца
кисело мляко

Какво да си сготвя за закускообяд, което да е засищащо?
(да не е тип капрезе или домати със сирене, или поне не само това)

мерси

anonymous708973
08-24-2015, 09:57
Тиквички, пълнени със сирене и яйца, ест! :P

Ewok
08-24-2015, 09:57
На фурната ли това? За колко време стават?

anonymous708973
08-24-2015, 10:00
На фурната, да. Не знам обаче, от година не съм готвила на фурна сигурно :д
Първо режеш тиквичките по дължина, издълбаваш, намазваш с мазнина, печеш така малко, после пълниш яйца и сирене и допичаш. Не би трябвало да е много дълго. 40 минути примерно?

Ewok
08-24-2015, 10:03
ок, това ще е
+ запечени доамти с моцарела :д
и яйран <3

AnarchyBoy
08-24-2015, 10:26
Направи си манджа по хайдушки.. ;)

aurissaaaaa
08-24-2015, 10:27
http://www.theregister.co.uk/2015/07/01/nz_swings_banhammer_at_trolls/

отидоха ми намеренията да посетя Нова зеландия :(

ако ми видят постовете тук, директно от летището ще ме вкарат в панделата :(

нищо, де - поне Корб, Дримока, лилето и тирехеб ще са ми компания :Д

NomNomNom
08-24-2015, 11:17
Tori, Naive, c'est la vie, какво да правиш

Някакви кретени, шофьори на автобус, карат братовчедката от морето до вкъщи, и тя ги моли вместо в софия, ако може да спрат на разклона за ихтиман ( на около 40км от софия ), защото майка й я чака там. Те й казали - ми тва да не ти е спирка ... И майка й карала по автобуса така до София, и си я взела от там.

Баси, жалко, че не е записала номера на автобуса.

В сми, прави са, че не е спирка, ама сериозно ли, наистина ли :д

dreamwalker
08-24-2015, 11:20
Дримока

Не споменавай Божието име напразно.

dreamhunter
08-24-2015, 12:03
пак сме в Мотикаря..май вече тролчетата ще намалеят

aurissaaaaa
08-24-2015, 12:09
Не споменавай Божието име напразно.

алаху акбар, хабиби

ще ме прощаваш

IWannaBeSedated
08-24-2015, 12:11
пак сме в Мотикаря..май вече тролчетата ще намалеят

По-скоро ще се мотивират още толкова. :lol:

corbV2
08-24-2015, 12:21
http://www.theregister.co.uk/2015/07/01/nz_swings_banhammer_at_trolls/

отидоха ми намеренията да посетя Нова зеландия :(

ако ми видят постовете тук, директно от летището ще ме вкарат в панделата :(

нищо, де - поне Корб, Дримока, лилето и тирехеб ще са ми компания :Д
Измиваш си ръцете с шегички ;д, а? Евала, така се прави, ама най-добре да не се налага.

aurissaaaaa
08-24-2015, 12:49
Кажи бе! А, бе, гнидо??
'

RayaS
08-24-2015, 13:09
Любовно ми е :) и съм happy ,че съм си в България :))))))

dreamhunter
08-24-2015, 13:58
с нея се сдобрихме и сега съм много щастлив.. :)
ама пък една друга приятелка сряда си заминава.. :(

Ivaaaaa
08-24-2015, 14:57
сънувах най-извратеният сън, който човешкото съзнание и подсъзнание може да режисира.

никога не е достатъчно...

Niakoitam
08-24-2015, 15:02
Вчера си направихме една малка сбирка тук на по останало уиски и кола с брат ми и братовчедите,а накрая всичко ми се хвърли на мен да мия и да бърша. :)
И сутринта нещо много мудно свърших всичките си задължения,защото само се отнасях с разни неща та чак до обяд.
Та като казах обяд като си сложих да обядвам се оказа,че без да искам съм си сложил една вилица в повече.Казват,че това било на идване на гост. Всъщност от одавна съм се замислил за нещо такова,но да видим дали ще стане... :)

Niakoitam
08-24-2015, 15:06
сънувах най-извратеният сън, който човешкото съзнание и подсъзнание може да режисира.

никога не е достатъчно...

Не можеш да ме биеш мен. :D Аз например веднъж сънувах как се съм гадже и правя секс с някакъв педерас,защо има пари.Че даже и започна да ми харесва по едно време в съня. Като се събудих после половин ден като се сетех за това ми идеше да се издрайфам някъде. :D

jghgh
08-24-2015, 15:58
Горе-долу ям прилично днес, ще ходя да потренирам сега...

Искам да се похваля с нещо, но правилният раздел би бил Козметика и диети, а там няма такава тема и сега съм в чуденка да споделям ли тук.. Би трябвало след това дълго пояснение (*струваше ми се дълго, докато го писах), да не е вече толкова awkward, а и нали мислено си казвате (надявам се!): "Хайде де, кажи си, кажи си", та.. казвам си:
Днес си направих кола на △ абсолютно сама, и разликата в резултата, в сравнение с козметик, е единствено че ми отне повече време...
Супер доволна съм от себе си, сякаш съм постигнала нещо невероятно,хаха 8-)

Ходих и на стажче, интересно беше, пак се размислих...
И така :3

Айде чао.

anonymous708973
08-24-2015, 16:06
Постижение си е, евала! С коя кола го прави?

aurissaaaaa
08-24-2015, 16:20
абе а хора вие чухте ли за това : http://www.theguardian.com/business/live/2015/aug/24/global-stocks-sell-off-deepens-as-panic-grips-markets-live

Някой икономист да обясни последиците ?

Deadlock
08-24-2015, 17:11
уморена, а трябва повече.

ДОТА
08-24-2015, 18:23
Защо ли пускам българска телевизия. Реклами на бонбони вместо дезодорант, реклами на ментови бонбони с име спермин, толкова са изпростели зрителите, че спокойно биха яли всичко, което им дадат.

102thedream
08-24-2015, 19:18
искам да кажа че много се смях на мнението на джърпър за триъгълника и аурис да си хване гадже

LoadRunner
08-24-2015, 19:43
скоро не съм имал толкова безпричинно тъпа вечер

jghgh
08-24-2015, 20:26
Постижение си е, евала! С коя кола го прави?

С топлата на Jankar, Сара.
Играчка е, докато нагласиш колко да я затоплиш, като цяло това много ме забави. И пак не успях да я разстела достатъчно добре и все по малки участъци, пипкава работа.
Но за лев и 30ст толкова 8-) А после оставя кожата доста мека, защото съдържа натурални съставки и липсваше всякакво раздразнение.. Като цяло съм с положителни впечатления.

Направо се замислих да си изкарам ли курс за козметик, ей така да имам, а и нали никога не знаеш, може да ти трябва занаятче като някакво временно изкарване на $$.

И потренирах добре.. Като цяло хубав ден.

babity
08-24-2015, 20:42
Уморена съм, кисело ми е, а серотонина ми спи. Дебелея и се депресирам, дейбааа

AnarchyBoy
08-24-2015, 20:58
Кон ти неа ли да ходиш да пасеш на село бре?

AnarchyBoy
08-24-2015, 20:59
Впрочем уатафак колко време мина ва... бах маа му и туй времету е голеМу нешО

Rakshy
08-24-2015, 23:21
чувствам се като ебати боклука :Д

пътувах некви къси 6 часа и малко с рейсчето, като единствения сън ми беше в рейса, преди това не можах да спя, заради шибаняците в стаята ми. Имах мега много енергия одеве и отидох на фитнес - пръснах се. КОЛКО Е ЯКО ЧУВСТВОТО

и имам някви много крайни морални колебания относно няколко неща и не знам ко да праа и ко да мисля

babity
08-25-2015, 05:20
Добро утро!
Допивам си кафето и си размишлявам колко съм куца в определени области от работата... Свинете, с които сигурно цял ден ще се мотам, например. Дано днес денят е по-организиран и свърша по-рано. Трябва да почна да уча, неизбежно е вече.

sl1nceetoo
08-25-2015, 07:25
Станах много рано. Пътувах един час, после таксиметровият шофьор беше крийпи. Прибрах се. Закусих. След малко съм на кормуване.
Вчера брулих сливи. (:д) Не успях да се видя с момичетата.
Днес или утре трябва да ми върнат лаптопа.
Безразлично ми е.

aurissaaaaa
08-25-2015, 08:51
искам да кажа .... и аурис да си хване гадже

това с пушка или на въдица се лови ?

NomNomNom
08-25-2015, 10:02
абе а хора вие чухте ли за това : http://www.theguardian.com/business/live/2015/aug/24/global-stocks-sell-off-deepens-as-panic-grips-markets-live

Специално питах "Хосе", тамън да си намеря повод да драсна.

ok, the main issue here is that as the central banks are lending money to the other banks almost for free, the banks do not give almost any interest on deposits. This leave people with saves no place to invest, except share market or buildings. The commodities like oil, nickel, steel, etc are very low too. And this caused some "future buy contracts" that china had, where they compromised to but oil to rusia at a fixed price of 90$, to have to be paid now that the oil is 30-40$ range. In china they allowed the small but growing middle class to mortgage their houses to invest on the shares market, where the prime minister was assuring everyone that china growth will be awesome. Greece is still unstable [this is small but also adds because europeople is nervous] and last but not least, USA feeling is that their central bank will raise the interest of their money lending... Ah, almost forgot China devaluated the yuan 3 times in a single week to gain competitivity... mix all together and you have this

...

small investors? if they invested money they might need on the close future not good, they will have to take the hit. Even some big fortunes lost some money today. It depends on how china behave in 6 hours. If it continues going down, it can be another 2008 crisis. The markets were going up too hard. Europe was a bit more sane, also thanks to greece we were lower and more scared, america was too high and china was on crazyland... For little people? harder to get credits, maybe slow business while some banks lick their wounds... But it depends on if this is de definitive scare or we have more surprises. If tomorrow or the next day things go up, people will try to go as normal.

..

funny stuff, apple went down 13%, forcing the CEO to publish an email saying that all their business in china was ok... which is illegal for him to say... of course it stopped the huge drop the americas were having on their market so i dont know if the financial authorities will turn a blind eye on this one.

..

//събирала съм го от чат, малко е микс :д

RayaS
08-25-2015, 13:24
АХАХАХАХААХ
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/11949348_10153099410053354_8919768456680899433_n.j pg?oh=21cca2891a9129675492bd8267cfa65c&oe=566DBBFC

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/11899806_819778628120358_3807606979339210908_n.jpg ?oh=6eded6298b63bcccb2d65c2cc97f41d2&oe=566A426E

Niakoitam
08-25-2015, 14:51
Обядвам си днес аз и по едно време се чува тупване. Чак котарака скочи. Поглеждам на мястото от където е дошъл шума и гледам нещо паднало в другия край на стаята. И понеже е до хладилника реших,че е от магнитчетата.Когато се приближих гледам паднала икона от иконостаса.Лепенката изпуснала и паднала по гръб. Икона на Свети Козма и Дамян.
Ето тази:
http://svetlinaiikoni.blogspot.com/2014/02/blog-post.html
Обръщам я с гръб и гледам надпис Вяра,надежда и любов 2015 ООД.
Та се чудя трябва ли да търся нещо символика? :)

npp
08-25-2015, 16:14
имал съм случай гипсова икона в нас да падне и да се счупи два пъти подред, и след второто падане, преди да успея да разбера и да я залепя отново, някой я беше събрал с метла и лопата и я беше изхвърлил на боклука

Rakshy
08-25-2015, 16:19
да, брад. Всичко това значи, че не трябва да лепиш икони по стените, а да заковеш факан пирон и да я закачиш...

lol :D :D

npp
08-25-2015, 16:27
дали?, а може и Бог да е искал да ме разлъчи от поклонението на идоли

Lilanda
08-25-2015, 16:34
да, брад. Всичко това значи, че не трябва да лепиш икони по стените, а да заковеш факан пирон и да я закачиш...

хахахаххахаххахаххахахах

ПТ: Умирам от глад, цял ден съм на 1 кисело мляко и половин парче торта /направена от бфф-то :Д много добър готвач е!/. Тоя зъб така ме мъчи...След малко ще хапна малко пъстърва колкото да не припадна. Пфу.

Niakoitam
08-25-2015, 17:00

Те не са залепени по стените,а понеже са по-малки са залепени в долния край на една доста по-голяма икона върху самото и стъкло. Четири бройки са. Падна третата от мен към хладилника. Не казвам,че съм се захванал,че би трябало определено да значи нещо въпреки,че избягвам да вярвам в случайностите,които са си просто случайности,а по интересното е че падна на земята по гръб,а не по лице както беше по-логично,че въпросните светци разбрах се приемали за лечители както на тялото така и на душата и попаднах на нещо,че давали и необходимата душевна енергия,която не достига,а и надписа от зад, точно като се бях замислил точно на тематика любов и вярата и надеждата свързани с това.А не е като да не са стояли бая време по този начин и никога не са падали. Съвсем друг пък е въпроса вече че съвсем скоро правихме ремонт и ги бяхме сваляли. :)

Иначе че понякога някои уж случайности си са си знаци съм го забелязал от опит.И човек ако не се вглежда може и да си изпати.И на гърба си съм го усещал даже пак под формата на уж случайни съвпадения.Пък дали това е едно от този вид съвпадения вече не мога да кажа. :)

LoadRunner
08-25-2015, 17:12
гледам паднала икона от иконостаса.Лепенката изпуснала и паднала по гръб. Икона на Свети Козма и Дамян.
Та се чудя трябва ли да търся нещо символика? :)

гледай ги, ако им тече кръв от очите значи боги плаче, ако те нацвъка пиле по рамото е на късмет
а за петък 13ти си знаеш

Niakoitam
08-25-2015, 17:34
гледай ги, ако им тече кръв от очите значи боги плаче, ако те нацвъка пиле по рамото е на късмет
а за петък 13ти си знаеш

В тоя ред на мисли имаме едно излишно огледало в нас,което пълни място,но пък някой казват,че ако се счупело било на 7 години нещастие. Да ти го пратя ли по куриер да кажеш дали е така или не? :D

А че вероятно има нематериално има и е факт,че хората не се раждаме с равен старт и че някой с кръв и под си изкарват прехраната и все не им върви,а на други всичко си им идва на тепсия.Но това е много дълга и широка тема. И кое доколко как е не се знае баш. А това че нацвъканото носело щастие,петък 13ти не и такива ми ти работи може да си го предизвикваме и самите ние. Тепърва се откриват разни механизми по мозъка и нервната ни система като плацебо ефект и т.н. Факт е и е доказано,че светената вода е доста по-лековита например за силно вярващите. Та така. :)

babity
08-25-2015, 17:35
Ся по тлс дават екстремно отслабващи някакви и не ме оставя на мира гузната ми съвест и натрапчивата мисъл, че имам нужда от същото. Преполовяваме седмицата утре, вече нямам търпение да приключи. Страх ме е да се претегля.

Ewok
08-25-2015, 17:40
тая гадост май се появи пак
за щастие доста рано го хванах и започнах по варварския начин още отсега
дано е станало :/

LoadRunner
08-25-2015, 17:50
В тоя ред на мисли имаме едно излишно огледало в нас,което пълни място,но пък някой казват,че ако се счупело било на 7 години нещастие.

Вярно е, 2 пъти съм чупил огледала, първото ми беше като бях малък и трае още (2*7=14години) обаче очаквам скоро проклятието да изчезне.

А че вероятно има нематериално има и е факт,че хората не се раждаме с равен старт.Факт е и е доказано,че светената вода е доста по-лековита например за силно вярващите

ти по-големи глупости няма как да избълваш от тези

paradosou
08-25-2015, 18:21
Успокоих се отчасти. Все пак тия дни сигурно пак ще вляза в режим 'изобщо не ме закачайте' xD.

Какво друго да добавя... Лятото не се доближава особено до първоначално заплануваното, ама в известен смисъл съм доволна, и тва си има добрите страни. Много дълбая в ненужни неща. Трябва ми повече 'жив опит' :).

Niakoitam
08-25-2015, 18:31
Вярно е, 2 пъти съм чупил огледала, първото ми беше като бях малък и трае още (2*7=14години) обаче очаквам скоро проклятието да изчезне.

ти по-големи глупости няма как да избълваш от тези

Ами много съжалявам. ;) Някой вярват,че са едвали не Богове въпреки,че са една нищожна миниатюрна прашинка само в познатата ни Вселена и това дори и ние вече сме го разбрали...повечето... Е,аз гледам да не съм такъв нарцис. Все още никой не е успял да направи от нищото енергия и никой не може да даде точно схема как от нищото Пуууууф, и е станал големият взрив,който вдъхнал живот на нас Боговете,които напълно определяме съдбата си и освен всичко това и сме център на огромната Вселена и цялата тази Вселена се съобразява само и единствено с нас,нашите разбирания и нашите знания за нещата. А защо пък да не сме и опитни мишки на някоя по-развита цивилицация например Прокрадват се вече сред учените и съмнения за холографска Вселена.Нищо,че даже и разбиранията на хората от единия край на земята често нямат нищо общо с тези от разбиранията на хората на другия край на Земята. Та кое е истината в крайна сметка.Това дето твърдят единствено европейските невярващи или...? ;)

Пък и нали знаеш. Истината в дадена цивилизация е това,което приема за истина 51% от обществото и. Като например защо мъжете могат да се разхождат голи до кръстта,а жените не могат като гърдите ни не се различават особено много анатомично? Защо за бабите и дядовците ни често е едвали не перверзия една жена да си покаже пъпа и да е с бански от две части пък за нас не е? И защо в ислямските държави е недостойно една жена да я виждат без бурка? На последния въпрос ще кажеш вероятно,ами просто,защото са си диваци.Не,това е простият отговор на въпроса,а всъщност такива са им разбиранията.Същото и за многоженството например.

Та както беше казал един философ. Аз знам,че нищо не знам,но други и това не знаят. :)

paradosou
08-25-2015, 19:02
Ок, отчасти-то не е съвсем достатъчно. Щом изпитвам необходимост да си повтарям 'Спокойна съм, спокойна съм, ОМММ'... :smt043
Ако трябва да пиша каквото наистина ми е в главата, би си получило малко в стил NambyPamby :).

ДОТА
08-25-2015, 19:06
тая гадост май се появи пак
за щастие доста рано го хванах и започнах по варварския начин още отсега
дано е станало :/

Забременя ли ?

Niakoitam
08-25-2015, 19:11
Страшно объркан...

LoadRunner
08-25-2015, 19:26
Страшно объркан...

разбрал си че иконата е паднала по случайност?

ДОТА
08-25-2015, 19:32

Браво бе, единствения му кратък коментар и ти го ръчкаш да обяснява.

golemiq_korab_minava
08-25-2015, 19:38
някаква американка непозната курва ме търси за секс по скайп?

тва кво значи?

Niakoitam
08-25-2015, 19:45

Не. ( да е доволен и папагала. :) )

LoadRunner
08-25-2015, 19:47
Браво бе, единствения му кратък коментар и ти го ръчкаш да обяснява.

план Б ми беше парадото ама се възпях

golemiq_korab_minava
08-25-2015, 19:48
Страшно объркан...
a siktir, tir bushon

някой друг пише от профла му

Lilanda
08-25-2015, 19:48
Не. ( да е доволен и папагала. :) )

Ееее, човек, за кво, ние искахме да разберем...

corbV2
08-25-2015, 19:51
някаква американка непозната курва ме търси за секс по скайп?

тва кво значи?
Значи, че те е нападнал бот ;д.

golemiq_korab_minava
08-25-2015, 19:52
Значи, че те е нападнал бот ;д.

и какво прави бота?

corbV2
08-25-2015, 19:53
и какво прави бота?
Не знам. Мен веднъж ми писа един бот (пак американка :D) и ми пращаше голи снимки ;д. Всеки път ми пишеше едно и също.

Niakoitam
08-25-2015, 19:54
a siktir, tir bushon

някой друг пише от профла му

Защо реши така? :)

Ееее, човек, за кво, ние искахме да разберем...

Тоя път па нЕма па да разберете. :)

golemiq_korab_minava
08-25-2015, 19:55
Не знам. Мен веднъж ми писа един и ми пращаше голи снимки ;д. Все път ми пишеше едно и също.

и на мен ми праща... и ме пита... ама мен мноу не ми се 3бе копютър с интернет...

ДОТА
08-25-2015, 19:56
Не знам. Мен веднъж ми писа един бот (пак американка :D) и ми пращаше голи снимки ;д. Все път ми пишеше едно и също.

В снимките вкарват копачи

golemiq_korab_minava

нерално къси драсканици

golemiq_korab_minava
В снимките вкарват копачи

какво е копач?

Lilanda
08-25-2015, 20:01

Тоя път па нЕма па да разберете. :)

Да не са те хакнали?

ДОТА
08-25-2015, 20:03
какво е копач?

нищо сериозно, една от малкото гадинки, които директно ти дънят хардуера

golemiq_korab_minava
08-25-2015, 20:07
нищо сериозно, една от малкото гадинки, които директно ти дънят хардуера
za sega kompiutura mi e dobre.. да трия ли тея ботове?

SHPAIdURmeN
08-25-2015, 20:13
za sega kompiutura mi e dobre.. да трия ли тея ботове?

Блок и триеш, иначе те товарят постоянно.

golemiq_korab_minava
08-25-2015, 20:15
Блок и триеш, иначе те товарят постоянно.

samo go iztrih.. проблем ли е?

corbV2
08-25-2015, 20:45
Човек да не си позволи да си помисли, че ще има скучна вечер. Веднага ще го нападнат някви хора :D. Ама не се оплаквам де ;д, напротив.

jghgh
08-25-2015, 20:50
Мисля, че доста пораствам......

Rakshy
08-25-2015, 20:54
Мисля, че доста пораствам......

залъгваш се

SHPAIdURmeN
08-25-2015, 21:51
samo go iztrih.. проблем ли е?

Не се бърка.

Ivaaaaa
08-26-2015, 00:04
малко съм превъзбудена от разговора за доброто старо време. онзи път, когато се пуснахме по нанадлнище, което свършваше на шосето с колело, което се оказа с неработещи спирачки. ако бях тръгнала две секунди по-рано, можех да целуна предното стъкло на преминаващата кола. или онзи път, когато едва не потънах в онова блато преследвайки костенурка. когато се пързаляхме по средата на замръзнал язовир /още от малка съм си скиорка/. или пък, когато умната ми главица предложи да скочим от онази постройка. когато влязохме в изоставената къща с 'духове' която се оказа населявана с мн злобно куче. иии...
имам толкова белези по коленете и лактите. обичам ги. като отпечатък на времето са. сякаш служат, за да ми напомнят за моментите, когато бях щастлива и .. си е заслужавало, хах. имах прекрасно детство ^^
ъх, минава тли. лека : )

tori
08-26-2015, 05:47
Видях нещо за равния старт от Някой там. Не съм съгласна. Вярно - не избираме кой да ни се води семейство, но пък всички се раждаме ревящи и кървави и обикновено акушер-гинеколог ни дърпа за краката. Не вярвам в неравния старт, щото ако изхвърлиш богаташче в дом за сираци след раждането, няма да е по-важно от циганче в същия дом. Ще са еднакво тъпи обстоятелства.

Он: Още няколко дни и ще има почивка в най-добрия случай. И после - работата по унито. За сега сме набелязали Седемте рилски езера, но приемаме и предложения та казвайте къде ви се ходи. :дд Щот мен лично ми е дерт да ида навсъкаде, където не съм била. Предпочитаме някъде, където има природа и хубави гледки, а не бетон и навалици хора. Морето също е оферта, защото не видяхме плаж докато бачкахме

golemiq_korab_minava
08-26-2015, 07:21
малко съм превъзбудена от разговора за доброто старо време. онзи път, когато се пуснахме по нанадлнище, което свършваше на шосето с колело, което се оказа с неработещи спирачки. ако бях тръгнала две секунди по-рано, можех да целуна предното стъкло на преминаващата кола. или онзи път, когато едва не потънах в онова блато преследвайки костенурка. когато се пързаляхме по средата на замръзнал язовир /още от малка съм си скиорка/. или пък, когато умната ми главица предложи да скочим от онази постройка. когато влязохме в изоставената къща с 'духове' която се оказа населявана с мн злобно куче. иии...
имам толкова белези по коленете и лактите. обичам ги. като отпечатък на времето са. сякаш служат, за да ми напомнят за моментите, когато бях щастлива и .. си е заслужавало, хах. имах прекрасно детство ^^
ъх, минава тли. лека : )
Яко. Обаче живота продължава и с нови прреживявания. ;)

AnarchyBoy
08-26-2015, 07:30
Видях нещо за равния старт от Някой там. Не съм съгласна. Вярно - не избираме кой да ни се води семейство, но пък всички се раждаме ревящи и кървави и обикновено акушер-гинеколог ни дърпа за краката. Не вярвам в неравния старт, щото ако изхвърлиш богаташче в дом за сираци след раждането, няма да е по-важно от циганче в същия дом. Ще са еднакво тъпи обстоятелства.

Да де, но някои си се раждат с привилегия. Най-простият пример даже не е от нашата държава.
Представи си дете, което се ражда в една от развитите страни на Европа дори и в нормално средностатистическо семейство. Пак ще има 100 000 пъти повече привилегии от дете родено в някоя бясна Африканска или Азиатска мюсюлманска държавица, където ги избиват или ги правят на нек'ви промити мозъци за убиване/самоубиване.
Най-малкото детето в европа, ще има достъп до нек'ви елементарни удобства.. Топла вода, топла храна, чисти дрехи..
После почват по-сложните.. Училище, свободно време за игра.. хобита, забавление.. Докато второто дете е заето да се бори за живота си (нещо, което не трябва да се прави от деца)
Неравния старт си ебало мамата..

Он: 6 миЕсиецЪ, бахси му и чудуту... а довечера съм на зъболекар и ми е лошо от сега.. :lol: Ще ми вадят нерв... ФАК!
Излизам малко с куч ся после треа да си измисля нещо да ям.. и евентуално да ходя до библиотеката.. всичко това преди тренировка + душ де, а съм ограничен от времето. еби го, стаам.
Приятен и успешен ден на всички пичуе и пички у тоо форум.

jghgh
08-26-2015, 07:33
определено стартът на хората не е равен и никога няма да бъде
но това не значи че трябва да се съсредоточаваме върху "късата клечка", която сме изтеглили, защото така нищо няма да постигнем.

аз се чувствам... kinda okay
искам да си метна едни карти, ама колодата ми не е у нас 8-)

ДОТА
08-26-2015, 08:09

http://www.marketwatch.com/story/wall-street-set-to-rebound-after-massive-selloff-futures-rally-3-2015-08-25

и това е само началото

skatew
08-26-2015, 08:31
бях на рожден ден на един приятел на вилата му в драгалевци, мега випа беше някви миленити, поли генови, венци венцита и всякакви други незнайни звезди и не ме е свян да си призная, че много се напих :Д легнах си към 4, станах в 8 и сега съм 12 часа на работа
аз съм пират

jghgh
08-26-2015, 08:33
^красив солар ретърн, слънце+юпи, нищо чудно, че е имало звезди и expansion ;D

един пр. има рд днес, но е на бригада в щатите.. първото нещо, което му писах, беше че има баси добрия солар ретърн.
марс и венера в широк съвпад, но все пак.

абе яко, яко.

ДОТА
08-26-2015, 09:21
http://www.blitz.bg/news/article/357493

"Кака Алекса" и по-младият с десетилетие партньор от "Медиапул" наобикаляли и офиса на прословутата фондация "Америка за България" на гости при добрия си приятел Ленко Ленков.

хехехе, там май няма хетеро и всички са обратни, сигурно е записано в правилника им

sl1nceetoo
08-26-2015, 10:45
До преди малко спах- сега пак ми се приспа.
Днес имам среща, но въобще не съм в настроение... ще я отменя за утре.
Пиша й глупости, ще ме вземе за идиотка...
М. ми каза да се пробвам, но не съм сигурна, че искам.
Снощи сънувах някакви странни неща.
И като цяло ми е смотано.

Blab
08-26-2015, 11:17
след ритрийта, който си спретнах, като преродена:Д
'баси волтрона, 'дет' съм:Д
damn

Mary_Jane_69
08-26-2015, 12:13
Рип обувчиците

Niakoitam
08-26-2015, 13:36
Да де, но някои си се раждат с привилегия. Най-простият пример даже не е от нашата държава.
Представи си дете, което се ражда в една от развитите страни на Европа дори и в нормално средностатистическо семейство. Пак ще има 100 000 пъти повече привилегии от дете родено в някоя бясна Африканска или Азиатска мюсюлманска държавица, където ги избиват или ги правят на нек'ви промити мозъци за убиване/самоубиване.
Най-малкото детето в европа, ще има достъп до нек'ви елементарни удобства.. Топла вода, топла храна, чисти дрехи..
После почват по-сложните.. Училище, свободно време за игра.. хобита, забавление.. Докато второто дете е заето да се бори за живота си (нещо, което не трябва да се прави от деца)
Неравния старт си ебало мамата..

Нямам какво повече да добавя. :)

GuardianAngel
08-26-2015, 15:47
Сад...тва е ми е настроението.
Ам работа колкото искаш и всичките пациенти са изперкали..ужас ..остава и аз да изперкам и картинката ще е чудна.
Всичко между нас приключи за ся ... време е да продължа напред.Пожелавам си успех :Д ма тъгата е шибано нещо..втръснало ми е от нея...и на всичкото отгоре пече слънце да ми е още по гадно..вместо да вали поне да ми е в синхрон с настроението...

LoadRunner
08-26-2015, 19:06
Тия глупаци по новините нов закон ли искат да прокарат, някой плаща ли им не знам ама ми писнаха с техните катастрофи бахти. Всяка вечер дават по няколко, а истината е че катастрофи винаги ама винаги е имало и то с не по-малка честота от сега обаче точно в последните месеци всяка новина им е катастрофа :Х Една интересна новина не могат да заснемат.

Rakshy
08-26-2015, 21:42
Тия глупаци по новините нов закон ли искат да прокарат, някой плаща ли им не знам ама ми писнаха с техните катастрофи бахти. Всяка вечер дават по няколко, а истината е че катастрофи винаги ама винаги е имало и то с не по-малка честота от сега обаче точно в последните месеци всяка новина им е катастрофа :Х Една интересна новина не могат да заснемат.

някъде бяха направили експеримент - спират новините за катастрофи и след един месец имали с между 10 и 20 % по-малко катастрофи. Мисля, че това е някъв нов начин за масова психоза. Не е нормално 80% от новините да са смърт и трагедии и накрая да ти пуснат един "весел репортаж"...

А мен ме боли гърлото след като пих антибиотик 5 дни за ухото, да му *** майката и на времето и на всичко :@

Topcho01
08-26-2015, 22:30
Tova e nai-chetenata tema ta zatova:

Zaveshtavam potrebitelskoto si ime, parola i izmislen email na saforumtsite tuk
Topcho01
pokemon
nekakuv izmislen mail

Molia deloto mi da bade prodalzheno

tori
08-27-2015, 07:08
Хахах, точно си изкарах първия бакшиш от желязно левче с флаер и говорене на английски около 20тина минути. А работата НЕ Е свързана с пари... Още три дни плюс днес и съм свободна - няма такова щастие просто.

ДОТА
08-27-2015, 08:25
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206235714829846&set=gm.505344382953888&type=1&theater

хехехехе

Ewok
08-27-2015, 08:59
Особено много ми допада църковният шрифт. Твоя ли е?

skate
08-27-2015, 09:00
47

Niakoitam
08-27-2015, 10:18
Сетих се за едно нещо като притча.

Човек попитал мъдреца:
-Как мога да вляза истински в сърцето на някого?
Мъдреца отвърнал:
-През рана. Правиш я и след това влизаш през нея...

Жалко,че не съм изобщо експерт по правенето на подобни рани.

А иначе пък,когато започнат да те смятат за даденост,защото каквото и да става винаги ще си там е време да си "обуваш обувките" и да си "плюеш на петите в неизвестна посока'. Така смятам да направя и аз.

Да не се заричам много много,но смятам и ако не да спра да пиша в тази тема то по поне бая да си поогранича писанията. Май е по-добре повечето хора да не знаят баш точно какво ти се върти в главата в дадения момент. Надявам се "критиците" дето постоянно роптаят против моите "романи" да се израдват и да им поолекне малко... :)

corbV2
08-27-2015, 10:37
^ Няма как да влезеш с добро в сърцето на някой насила. Много е жалко, че си се сетил за тази притча. Научи се да губиш с достойнство.
Правилно си решил да се оттеглиш. Ако не можеш да се примириш, затваряш страницата и след известно време всичко ще бъде наред. Стягай се и направи каквото трябва, не удължавай агонията. Горе главата!

Niakoitam
08-27-2015, 11:12
За мое най-голямо съжаление като до известна степен идеалист тази притча е много истинска.Особено пък ако се отнася за любов. Наблюдавал съм го не веднъж или два пъти в реалността.А също даже и в темите на форума. Как се постват теми дето някой го правят на гъз и го използват за носна кърпичка най-често от женски пол,не че и от мъжки пол няма де,а той е страшно влюбен и тича ли тича по въпросния човек,защото не можел да съществува без него.

А за губенето с достойнство. Е, това не е нещо ново за мен. Научил съм се вече.Без значение губене на точно какво. На никой никога няма да се мятам в краката без значение като какъв го чувствам и/или колко държа на него. Всеки е свободен да взима своите решения и да си търпи последиците от тях след това.:)

corbV2
08-27-2015, 11:42
Грешно ти е разсъждението от първия абзац, ама няма да те поправям.

dreamwalker
08-27-2015, 12:27
Грешно ти е разсъждението от първия абзац, ама няма да те поправям.

Всеки има персонална истина.

По темата: https://www.facebook.com/pages/%D0%98%D0%B2%D0%B0%D0%BD-%D0%93%D0%BE%D1%81%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D 0%BE%D0%B2-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%BC%D0%B5%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%A5%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%BE/784947574964344?fref=ts

Не живея в Хасково, но бих гласувала за въпросния младеж.

corbV2
08-27-2015, 12:52
Сега ще си кажа моите терзания за деня (и не само) ;д.

Когато скриваш истината от някой, не го щадиш. Съмнението, породено и от най-невинната и/или благородна лъжа, може да има тежки последствия в/у и без друго обременена психика.

Ама всичко е наред, ще мине. Моята съвест е чиста.

jghgh
08-27-2015, 13:04
Май ще си пра'я спагети с риба тон.
ММммМммММммМ......

Някойтам, няма по-невярна притча според мен. Хубавите неща не стават "с лошо", с правене на рани...
По-голямата част от "цитатите" по отношение на любовта (популярните цитати, циркулиращи в нета) не са особено верни или пък зрели.
Нещата просто се случват.

Въпреки че и аз какво ли му разбирам.. Точно сега. 8-)

GuardianAngel
08-27-2015, 13:20
Баси..да завали малко дъждец най-накрая,кво са е заинатило с тва слънце та слънце..малко садната работа.
Егати лицермерният живот... си хвърляме прах в очите с него и днеска...

Rakshy
08-27-2015, 13:32
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206235714829846&set=gm.505344382953888&type=1&theater

хехехехе

:Д :Д :Д

ДОТА
08-27-2015, 13:43
По темата: https://www.facebook.com/pages/%D0%98%D0%B2%D0%B0%D0%BD-%D0%93%D0%BE%D1%81%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D 0%BE%D0%B2-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%BC%D0%B5%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%A5%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%BE/784947574964344?fref=ts

Не живея в Хасково, но бих гласувала за въпросния младеж.

Mного си толерантна, утре сигурно би подкрепила и някой травестит.

П.П.
Такива жилетки носят само гейовете.

Niakoitam
08-27-2015, 13:52
Май ще си пра'я спагети с риба тон.
ММммМммММммМ......

Някойтам, няма по-невярна притча според мен. Хубавите неща не стават "с лошо", с правене на рани...
По-голямата част от "цитатите" по отношение на любовта (популярните цитати, циркулиращи в нета) не са особено верни или пък зрели.
Нещата просто се случват.

Въпреки че и аз какво ли му разбирам.. Точно сега. 8-)

Хубавите неща за двама души едновременно може би не. За един тарикат обаче може би да. Защото търчащият му по гъза колкото и да е убеден,че е влюбен и затова прави всичко определено реално не е щастлив. Същото обаче не може да се каже и за тариката/тарикатката, на които в дадени случай често им е позволено да вършат каквото им е на сърце без последствия или с минимални такива,а в същото време държат и интереса чрез драмата,която създават. :)
А аз мога за себе си да твърдя,че често разбирам психиката на хората,но морала не ми дава да съм толкова подмолен и да се възползвам от слабостите на хората с цел лична облага.
Лично жена ми е казвала,че е май по-добре да се държи гадно,защото тогава и се търчало по гъза постоянно,а когато била мила не я "бръснели за слива" и и се "качвали на главата." Аз лично някак все още се опитвам да вярвам,че не е задължително единия да е ПО от другия. В краен случай може да си разменят ролите отвреме навреме. :)

jghgh
08-27-2015, 14:26
мислила съм много по тоя въпрос.

облагите на това да играеш само по и чрез егото си, са малки
това омръзва.

има разлика между това да се държиш "гадно" и това да уважаваш себе си.
хората, които се държат "гадно", очевидно не уважават себе си..
а и кой ще ти търчи по гъза точно? някой мишок?

някаква форма на "игра", това е разбираемо.. закачки, едно-друго. мога и без теб, не си ми интересен/-на..
ама е в началото.. и в зрели и стабилни отношения такива неща не знам доколко имат място.
не може с евтини номера да имаш нещо красиво и стойностно, така че не може ид а го караш вечно на тоя филм "недостъпен/-на", "тарикат/ка", или, "ей сега ще ви тествам всичките, да видя колко сте достойни".

уважение и самоуважение и целта.

jghgh
08-27-2015, 14:31
мисля, че всички дълбоко в себе си сме доста несигурни и от там и нуждата постоянно да се играе, да се прави нещо НА другия, а не заради себе си.

реално на тия, на които наистина им върви с жените/мъжете, не правят никого на луд, просто са си уверени в себе си и имат избор.
другите прибягват/прибягваме?! до схемички, до някакви номерца.

но това е просто ЕГО

кофти е егото да ти е пътеводител в живота. казвам го и от личен опит 8-)

Niakoitam
08-27-2015, 15:10
jghgh

http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/578007-ПОМОЩ!-Обичам-го-Как-да-си-го-върна
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/578017-Как-да-накараш-ПЕРФЕКТНИЯ-да-се-върне
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/577962-госпожица-НИКОЯ

Това са само теми от последните две страници,а даже не са и от най-хард темите. :)

А иначе аз пък смятам точно обратното. Тези,които наистина им върви с жените/мъжете са по-склонни да изневеряват,защото и избора им е по-голям и даже ако са жени ги свалят доста по често и измежду големия процент свалячи може да си харесат някои,а човека е лигаво същество дето често забравя след време да оценява разни важни неща във връзките и отношенията.

Имам и един съученик. Зодия Лъв.Много точен пич.Масажист стана на националния отбор по волейбол мъже. Той е много успешен сред жените. Сече му пипето и не знам някога да е изневерявал. Обаче докато ми беше в полезрението поне, си сменяше мацките като чорапите. Докато разбереш с коя е станал гадже,той си хванал друга. :D

И както казваше някакъв мусколяга във Биг Брадър наскоро. Ма то аз съм спал с тая,тая,тая,тая и тая по време на брака ми с жена ми,но никога не съм и изневерявал,защото просто съм правил секс с тях. Ама някои жени и на такива тъпи гъзове се връзват,защото били бад бойсове и имали някой по-голям мускул. :D

Niakoitam
08-27-2015, 15:22
jghgh
Само на последните 2 страници има три не толкова хард теми,които съм постнал в по-горния пост,но заради някаква цензура или не знам какво ми реже целия пост след рефреш :)

Edit: Натисни на горното ми мнение "Отговори с цитат" и ще ти се покажат. :)

А иначе аз пък смятам точно обратното. Тези,които наистина им върви с жените/мъжете са по-склонни да изневеряват,защото и избора им е по-голям и даже ако са жени ги свалят доста по често и измежду големия процент свалячи може да си харесат някои,а човека е лигаво същество дето често забравя след време да оценява разни важни неща във връзките и отношенията.

Имам и един съученик. Зодия Лъв.Много точен пич.Масажист стана на националния отбор по волейбол мъже. Той е много успешен сред жените. Сече му пипето и не знам някога да е изневерявал. Обаче докато ми беше в полезрението поне, си сменяше мацките като чорапите. Докато разбереш с коя е станал гадже,той си хванал друга. :D

И както казваше някакъв мусколяга във Биг Брадър наскоро. Ма то аз съм спал с тая,тая,тая,тая и тая по време на брака ми с жена ми,но никога не съм и изневерявал,защото просто съм правил секс с тях. Ама някои жени и на такива тъпи гъзове се връзват,защото били бад бойсове и имали някой по-голям мускул. :D

skate
08-27-2015, 16:28
http://40.media.tumblr.com/da15b8de4e15c27d647569905747543d/tumblr_naqv7g5BI31qlmszwo1_1280.jpg?.jpg
phahahadsadhadhahahajajajhadajaaaaaaaaaaaaaaaaa

SHPAIdURmeN
08-27-2015, 17:34
http://40.media.tumblr.com/da15b8de4e15c27d647569905747543d/tumblr_naqv7g5BI31qlmszwo1_1280.jpg?.jpg
phahahadsadhadhahahajajajhadajaaaaaaaaaaaaaaaaa

Тоя не е реален нигга, щот виж часът, поне да беше изчакал 10 мин :D :D

skate
08-27-2015, 17:41
spored men lapeto ne e mojelo da 4aka i sa e nagarmqlo po-rano
vij mu o4ite i kvi gluposti prikazva ;d;d;d;d

SHPAIdURmeN
08-27-2015, 18:04
spored men lapeto ne e mojelo da 4aka i sa e nagarmqlo po-rano
vij mu o4ite i kvi gluposti prikazva ;d;d;d;d

Ахахаха да да :razz:

SHPAIdURmeN
08-27-2015, 18:11
Я на кого аватара открих... И то от турски сайт, малко иронично :D :D

http://www.kelbaykus.com/customavatars/avatar16619_8.gif

Deadlock
08-27-2015, 18:14
чувствам се като цар на новия си стол.
и уморена; очите ми страдат.
дайте идеи за уморени очи - трябва да има някакво вълшебство (без изключване на екраните :Д). имам и сенки..

galaxy29
08-27-2015, 19:00
алое вера/краставички? ;/

haritov
08-27-2015, 19:04
Я на кого аватара открих... И то от турски сайт, малко иронично :D :D

http://www.kelbaykus.com/customavatars/avatar16619_8.gif

има и руски Харитов

Ivaaaaa
08-27-2015, 19:05
блат, спи ми са.
а, даааааааааа
болт е легенда <3
<3
<333

Rakshy
08-27-2015, 20:48
блат, спи ми са.
а, даааааааааа
болт е легенда <3
<3
<333

жалко, че го сгазиха със сегуей :/

sl1nceetoo
08-27-2015, 21:12
Гледах стари видео касети. Осъзнах, че нищо от заснетото не съществува вече. Абсолютно нищо. Осъзнах също, че никога няма да го преодолея и винаги ще ме ръчка отвътре- болезнено.
Не излязох с него, макар че няма да имаме такава възможност скоро. Не чувствам, че сега е моментът просто. Пък и така ще имам повече време.

Niakoitam
08-27-2015, 22:27
Наканих се да не пиша или да пиша по-рядко в тази тема,но явно си е като от дрога отлепването от нея и трябва да е бавно и постепенно. :)

Иначе след като цял ден настроението ми беше под нулата.Супер скапано,смотано и сълзливо, поради незнайно какви и за мен откачени причини вечерта ме хвана някаква странна еуфория като,че за баланс и сега още ме държи здраво въпреки,че не виждам особена логика.

Само и да нямах киселини щеше да е добре,но явно храните с ориз са ми леко противопоказни. :)

NomNomNom
08-27-2015, 23:10
от както има форонен чат, не ми се влиза във форона :д

Rakshy
08-27-2015, 23:59

нале?

въпреки че е малко изнервящ тоз чат :Д и половината време не знам за кого се говори :Д

ДОТА
08-28-2015, 04:32

Ха, ако много почнат да пишат се обади, нали знаеш, че аз като вляза и млъкват.

ForzaFelipe
08-28-2015, 04:43
Не знам за какво господ ме наказва, но явно съм жил много лош човек в предишен живот. Където и да отида, каквото и да правя едно и също. Аз съм един огромен мечтател наказан да не му случва всичко което пожелае. Любов??? Наказание което не пожелавам на никой...Самоуважение, увереност и каквото и да е вечев съм ги изгубил...Преживях достатъчно, стигнах дъното и от много време дъъълбая ли дълбаяяя...Чувства...искам просто да ги изключа...Не искам повече от това, боля ме достатъчно..

jghgh
08-28-2015, 08:16
нале?

въпреки че е малко изнервящ тоз чат :Д и половината време не знам за кого се говори :Д

кого хранят ли 8-)

аз се чувствам добре и в перспектива..

ДОТА
08-28-2015, 09:33
кого хранят ли 8-)

То е ясно, който е извън чата.

Niakoitam
08-28-2015, 09:52
А къде е този прословут чат? :)

ДОТА
08-28-2015, 09:53
А къде е този прословут чат? :)

хехехехе, това е като да пуснеш лисицата в курника, ти си лисицата в случая.
Питай анархито, той седи и чете, дума не казва, защото се пише много бързо, а той бавно чете и още по-бавно мисли.

Niakoitam
08-28-2015, 09:55
хехехехе, това е като да пуснеш лицата в курника, ти си лисицата в случая.

Пусни я при на батю кокошчиците. Не бъди толкова лош.:D
И последно "лицата" или "лисицата"? :)

tori
08-28-2015, 10:02
Чувствам се странно - бившия ми приятел иска да сме в добри отношения и ме добави във фейса отново. След повече от година и достатъчно нови хора и около двамата. :д Странно мил е. Все тая, вече броя дните до края на бач и са точно два и половина. Видях се с колегата и се налафихме хубаво, вероятно в понеделник ще сме заедно да закрием. :д И нда, ще кажа било квот било, края на Алдо за мен е дошло. :д И даже грамче не ми дреме дали ще ме помнят с добро. :ддд И да го духат кат цяло шефчетата. А още не сме решили къде да ходим да си почиваме... Май ще е около тия езера и се надявам много силно да можем да идем на разходка по някоя еко пътека някой ден и да завършим лятото яко.

corbV2
08-28-2015, 10:46
Сънувах много силен сън за прошката. Не съм тръгнал да го тълкувам, просто ми хареса съдържанието. И ми стана тъпо за какви неща се сърдя и какви генерални заключения си правя. Но имам много съмнения и никаква устойчивост, както и време да мисля глупости ;д.

Deadlock
08-28-2015, 11:03
алое вера/краставички? ;/

краставичка ще си взема.. нарязвам на кръгчета, замразявам във фризера и слагам на окото кръгчета, увити в кърпичка. тоест не вярвам в краставичката, а в студеното :/ а алое вера как? по-вълшебно ли е?

има някакви гел маски за очи - http://apteka-optima.com/frontend/files/news/articles/03/springLazyness/myr3.jpg - пробвали ли сте? всъщност ще пейстна това в подходящата тема

GuardianAngel
08-28-2015, 11:21
Скука..хората около мен даже не са ми интересни...Обзело ме е чувство на дълбока тъга...искам почивка и от работа и неблагодарни люде с фалшиви дипломи за стойностни хора.....купувам две бири и се прибирам да дрема..

jghgh
08-28-2015, 11:27
deadlock, пакетчета зелен чай действат благотворно също (не горещи, разбира се).
всякакъв чай също.

paradosou
08-28-2015, 11:34
100 часа уговорки по тел за нещо съвсем обикновено. Добре сме 8-).
Ще го мъкна до язовира чак. Бях изумена като видях, че влиза в ролята на примадона, ама стана ясно, че ме троли... и добре че 8-). Любопитна съм.

Много силно стискам палци да ми пишат на мейла тия дни - с добра новина, разбира се. Сама съм си виновна за невниманието, ама се надявам последствията да не ме закопаят и за пореден път да извадя късмет.

Ivaaaaa
08-28-2015, 12:14
аз затва напуснах тоз чат ;д. грозно е да се обсъждат задкулисно един друг.
номи, не визирам теб ;д теб те лайквам : )

он: тр да се боядисам, че от тва слънце станах блонди :Х ;д
ии съм мн уморена, нз що
ии имам разни неща да свърша, обаче ме мързи да живея, та нз

Rakshy
08-28-2015, 13:02
баа мнол сте чувствителни бе, дейба :Д

сънувах ебати изкривения сън. Не знам да се опитвам ли да разбирам какво значи или просто да го подмина, защото е простото ми въображение...!?

dreamhunter
08-28-2015, 13:24
Мразя да ми се сърдят за глупости, по-скоро мразя тя да ми се сърди за глупости, за другите не ме бърка особено много..

aurissaaaaa
08-28-2015, 15:06
Начи взех си едно курсче (12 урока по 3 до 5 часа) и не е зле с малката подробност, че пичът, който го води, е толкова флегматичен, че ускорено на 1.5х (на руски е, иначе и на 3х бих го засилил) нямам нерви да го слушам. И плюс това половината време прекарва в празни приказки или четене на документацията. Не е трудно човек да вземе да се подготви и да си изнезе материала за час, вместо за 5 - толкова щеше да му е необходимо реално.

А от същите руснаци бях минал през един друг курс и беше коренно различно положението. Разочарован съм малко да си призная, ама в случая няма как - ще трябва да го изтърпя, 'щото информацията никъде другаде я няма. Много сад.

Lilanda
08-28-2015, 17:35
След повече от година и достатъчно нови хора и около двамата.

Наистина ли е минала 1 година? :shock:

Аз съм окей иначе. Днес Килата майка 8-) ми каза, че ставам все по-хубава, а малко по-късно и едно момиче ми каза, че съм сладка и ми вдигнаха настроението. :Д

Малко ми е странно държанието му, сдърпахме се, а дори не показа, че му е кофти. Което, като се замисля, напоследък му е доста присъщо и не само относно мен. Тежко му е, което е най-естественото нещо в момента..

ДОТА
08-28-2015, 18:06
аз затва напуснах тоз чат ;д. грозно е да се обсъждат задкулисно един друг.

името/не истинското/ ти в скайп нали не е няква маймуна

Ivaaaaa
08-28-2015, 18:49
maimuna O:
ne

ДОТА
08-28-2015, 18:53
Значи няма да я добавям

anonymous708973
08-28-2015, 18:54
Седя и гледам видеа за бюджетни интериорни решения и се чудя те ли газ са пили да предлагат най-обикновено фотьойлче за 160 долара или на мен са ми нереалистични представите.
Дойде ми невероятният тапет... който ще използвам чак през март :д, лека-полека се пооглеждам вече.

И пиша изпити, още не са ме хванали нервите, интересно.

skate
08-28-2015, 18:56
chill mode activated

Lilanda
08-28-2015, 19:02
Седя и гледам видеа за бюджетни интериорни решения и се чудя те ли газ са пили да предлагат най-обикновено фотьойлче за 160 долара или на мен са ми нереалистични представите.
Дойде ми невероятният тапет... който ще използвам чак през март :д, лека-полека се пооглеждам вече.

И пиша изпити, още не са ме хванали нервите, интересно.

Искам да видя тапетите! И аз съм започнала голямото избиране, а не е никак лесно. ;с

ДОТА
08-28-2015, 19:08
Искам да видя тапетите! И аз съм започнала голямото избиране, а не е никак лесно. ;с

хахахаха, не е лесно за жените, защото обратно на общото мнение, си нямате представа от обзавеждане и ремонти.

LoadRunner
08-28-2015, 19:15
http://prikachi.com/images/204/8326204Z.png
http://prikachi.com/images/198/8326198T.jpg

Ivaaaaa
08-28-2015, 19:17
чичка, може ли да дадеш зелена светлина за личните, имам питанка.

ДОТА
08-28-2015, 19:19
плоска девойко, давай

skate
08-28-2015, 19:40
No blonde hair or blue eyes
I ain't getting blinded by this world, I'm too wise

anonymous708973
08-28-2015, 20:25

Ооо, никакви тапети. Боя ще е, ако ми позволят да боядисам. Имам няколко изисквания, но е мн рано да почваме с търсенето. Писна ми да гледам грозни бани и кухни без прозорци и аспиратори.
Две стаи ще са - в хола ще има офис кът, а в спалнята ще са ни гардеробите и моята тоалетка. Имаме много хубав диван, та около него ще завъртя интериора. Но ще е нещо чил в тоуп гамата с акцент в лилаво или синьо. Мебелите са ни бели. Звучи като манджа с грозде, но мисля, че ще успея да го направя красиво. Искам стояща маса до дивана, която да е от онези големите, които могат да се накланят, за да чете човек удобно там. Не съм сигурна металите в какъв нюанс ще са, предполагам, че ще е в зависимост от кухнята. Трябва да измисля как да различа офис къта, че да е стимулиращо. В спалнята ми се иска да имам няколко металически акцента - примерно рамката на огледалото да е златиста и т.н., ще видим.

И само аз ли смятам, че Икеа далеч не е толкова евтина колкото всички я изкарват? Като им гледам смешните маси, наречени бюра, за един кош пари и знам, че едно поръчково бюро с мега много място за съхранение от висококачествени плоскости излиза малко по-скъпо, се вбесявам. Да не говорим, че нещата от Икеа ще ги хвърлиш след 1-2 години, щото т.нар. им издръжливи повърхности се обелват за нула време, а една хубаво направена поръчкова мебел изтрайва без никакви проблеми 10+ години, въпреки ще е подлагане на ежедневен тормоз.

Ей сега ще ти пиша в другата тема.

tori
08-29-2015, 07:14
Лина, да от повече от година сме разделени, а с антраксо съм от почти девет месеца. Сега саптември ги правим на седми.

Он: Подкарала съм го на уволнение, лежерно, яко. Лаф с колегите. Всичко е точно. Днес да мине и после ден почивка, ден работа и съм свободна.

GuardianAngel
08-29-2015, 07:57
Поредният тъжен и самотен ден започва...да ми е честит ;]

Fisherman
08-29-2015, 08:04
https://www.youtube.com/watch?v=CBXpCFKj91U най-после има надежда за приятелите ми от сайта тийнпроблем точка нет

Lilanda
08-29-2015, 17:32
Ооо, никакви тапети. Боя ще е, ако ми позволят да боядисам.

А това какво е: "Дойде ми невероятният тапет... който ще използвам чак през март :д"? :Д Твой цитат е това, ама ме мързи да го правя като цитат. ;с

jghgh
08-29-2015, 18:20
чувствам се прекрасно.
днес си направих 1вия див плаж за сезона (хе,хе - окъснях!), мисля да повторя-потретря-ще видим, докато още има топли дни.
7 часа.
доста нудисти.

истинска приказка.

честно казано даже не искам да казвам къде е, не искам това да става още по-популярно място и всякакви градинаджии и хипари да ми се подмятват там.

но си изкарах невероятно <3
такъв релакс.. ето това е просто парченце от Рая, откъснах се от всичко..

anonymous708973
08-29-2015, 19:25
А това какво е: "Дойде ми невероятният тапет... който ще използвам чак през март :д"? :Д Твой цитат е това, ама ме мързи да го правя като цитат. ;с

А, за нещо друго съм мислила. Не е тапет, стикер за стена е. Мегаяк е, с картата на света. Беше за смешните 7-8 евро при нормална цена 20+, та затова толкова отрано. Мисля да го залепя в хола над дивана, само се надявам стените да са равни. И да намеря начин как да го отлепя при изнасяне от жилището :д

golemiq_korab_minava
08-29-2015, 19:51
Чувствам се тъжно. Винаги съм твърдял че хората не е задължително да водят връзки. Но от ново съм тласнат да търся нежност .. Хах

AnarchyBoy
08-29-2015, 20:50
Само недей пак да се самоубиваш заради мацка, с която даже не си ходил, плийс. :/

corbV2
08-29-2015, 20:56
Не се подигравай така бе, тъпак.

golemiq_korab_minava
08-29-2015, 20:57
Само недей пак да се самоубиваш заради мацка, с която даже не си ходил, плийс. :/
Ти глей да не се напиеш до вкарване в болницата ..

golemiq_korab_minava
08-29-2015, 20:59
Той ходи с момичета къса и после им се подиграва и раздава пред всички.. И само два пъти по малки от него.

AnarchyBoy
08-29-2015, 20:59

Не бе щото той вече е опитвал да се самоубива заради... мацка с която не е ходил.. Поне такава информация ми е предоставена от негова приятелка ;с

AnarchyBoy
08-29-2015, 21:00
Той ходи с момичета къса и после им се подиграва и раздава пред всички.. И само два пъти по малки от него.

3 даже.. минимум, значи както съм на 20, треа да е на около 6 и малко най-много 7.. иначе НЕ.. много е голяма ;с

AnarchyBoy
08-29-2015, 21:00
Ти глей да не се напиеш до вкарване в болницата ..

Това беше забавно като бях на 16-18, ся на 20 си пийвам бирица и не се занимавам с тъпотии ;с
Ако смяташ да се самоубиваш може ли да снимаш?

Fisherman
08-29-2015, 21:01
Чувствам се тъжно. Винаги съм твърдял че хората не е задължително да водят връзки. Но от ново съм тласнат да търся нежност .. Хах

хората са социални същества,не животни които акат и се размножават

golemiq_korab_minava
08-29-2015, 21:01
Не бе щото той вече е опитвал да се самоубива заради... мацка с която не е ходил.. Поне такава информация ми е предоставена от негова приятелка ;с
Хахаха . драми ти се правят

corbV2
08-29-2015, 21:02
Голям кеф ли ти е, че някой е страдал? Олигофрен.

Ivaaaaa
08-29-2015, 21:02
коляното ми отиде на кино ;х
цял ден ме цепи глава, имам чувството, че слепоочието ми ще експлодира ;х
вероятно от недоспиване заради шибаното пълнолуние
сега ще си заповядам да заспя
шибан ден кат цяло

AnarchyBoy
08-29-2015, 21:03

Ъ? Чак ся ли разбра, че тука влизам за да правя драми да се ебаваме един друг (щото ако само аз ви ебавам, би ми станало скучно) да се попсуваме и като цяло малко тренировка за пръстите и мозъка ;д

Ма верно не се самоубивай заради путки плийс..

AnarchyBoy
08-29-2015, 21:04

Ъ? Чак ся ли разбра, че тука влизам за да правя драми да се ебаваме един друг (щото ако само аз ви ебавам, би ми станало скучно) да се попсуваме и като цяло малко тренировка за пръстите и мозъка ;д

AnarchyBoy
08-29-2015, 21:05
Голям кеф ли ти е, че някой е страдал? Олигофрен.

Нямаш идея колко.. :D

golemiq_korab_minava
08-29-2015, 21:06
3 даже.. минимум, значи както съм на 20, треа да е на около 6 и малко най-много 7.. иначе НЕ.. много е голяма ;с

Всички те знаем от ффорума как зарибяваш 14 годишни. Хаха ужас.

golemiq_korab_minava
08-29-2015, 21:06

golemiq_korab_minava
08-29-2015, 21:10

Ти само за това ставаш. И още не мога разбера какви самоубийства са ти в главата пиянице :D

AnarchyBoy
08-29-2015, 21:11

А луд ли си бе, 14 е много... макс 7.. ;с

Klaudia11
08-29-2015, 21:11
Пфф, жалко, че не е само той...

AnarchyBoy
08-29-2015, 21:14
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/a8/1f/51/a81f5177afd02c8eb6becbd68e2c2d58.jpg

corbV2
08-29-2015, 21:18
Нямаш идея колко.. :D
Защо си такъв? Какво се е объркало?

Klaudia11
08-29-2015, 21:19
Като малък си е паднал на главата.

AnarchyBoy
08-29-2015, 21:21
Защо си такъв? Какво се е объркало?

Какъв? Смисъл ти сериозно ли си мислиш, че съм сериозен в тоя форум?? ;д Ако да, значи си фейл.. ; :lol:

AnarchyBoy
08-29-2015, 21:22
Като малък си е паднал на главата.

Как позна? :o

corbV2
08-29-2015, 21:24
Какъв? Смисъл ти сериозно ли си мислиш, че съм сериозен в тоя форум?? ;д Ако да, значи си фейл.. ; :lol:
Болно е да се шегуваш с такива неща.

AnarchyBoy
08-29-2015, 21:26
Болно е да си сноб и сухар.. ;д Да се ебавам със слабата психика на някой претендиращ за интелигентен е изключително забавно.. Как мое да правиш опит за самоубисйтво заради човек, който даже не си докосвал :lol:

corbV2
08-29-2015, 21:30
Как е възможно сериозно да го мислиш това? Ти си пълен дебил.

golemiq_korab_minava
08-29-2015, 21:32
Болно е да си сноб и сухар.. ;д Да се ебавам със слабата психика на някой претендиращ за интелигентен е изключително забавно.. Как мое да правиш опит за самоубисйтво заради човек, който даже не си докосвал :lol:да. Най болно е да се вкарваш във филми и да си измисляш болни истории за да се правиш на интересен пред себе си