- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Как е настроениетооооо опа опа :D:D
ти едни реални размери не каза бе лъвчо :С вече не те обичам !
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Просто при мен реалното изглежда нереално . Аз съв велик мислител..!
в някоя врачанкати в някоя варналийка
лъвчо пък в някоя казанлъчанка
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
лъвчо късметлия
Там ще я вади в долината на казанлъшките рози![]()
xDDDDD а аз какво да кажа за плевен![]()
sapphire5![]()
момчета, нека да станем гейове, кви са тия женски работи дет ги прайм![]()
sapphire5![]()
Нямаше девойчици на моята възраст.. Сад на макс! ;/ Така ми се играеше.. единствените момичета, опа жени .. бяха на по 25-8, едната световна шампионка по муай тай, другата се готви за профи мач.. късмет! Но беше меега добро ^^
Мале, като ви слушам как всички момчета в раздела сте " тръгнали по любов " се чудя в моя град изобщо останаха ли момчета..Твърде много разочарования, не съм в клуба ви ;d..
Ние сме гейове, за да потвърдим това, че културистите имат малки пишки и са гейове !!!!!
sapphire5![]()
радвам се че трогвам толкова много![]()
sapphire5![]()
Ще вземе тя да се влюби в теб после къде ще бягаш ;D
ицеее, айде давай да говорим по спорта, остави я любовта ;д
sapphire5![]()
иЦе ? Кой е той?![]()
бахму къде съм писал имената си ;dd
хДДДДДДДДДД нищо не помниш ЕЙ !!
sapphire5![]()
Наисина нищо не помня
Изгубил съм си съзнанието , спомени всичко след любовта xD
Коя тема ? :Д
абе ей xD![]()
![]()
Ае, филми такива, ще ми се гърчите за някаква, която не знае к`во иска.. Я, по-спокойно.![]()
знае тя кво иска.... примерно сега шайни ако ми каже, тая ми разби сърцето... Отивам и ебавам мамата на цялата й фамилия![]()
sapphire5![]()