- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не издържам вече .. той я обича :(
Искам да ви разкажа историята ми,защотоо ми писна да си държа всичко в мен .. Щее съм благодарна на тези,които прояват итнерес и прочетат цялотоо) Всъщност всичко започна на 9-април 2011 .. (рожденния ден на брат ми ) . Влязох в стаята и видях момчето .. простоо подозирах какво ще стане още от първия поглед, направо ми спря дъха .. не е от най-хубавите,но и аз не знамм каква е причината . Запознахмее сее , закачахмее сее , цялаа вечер ми обръщаше на мен внимание ии другите излязоха и останахмее само аз и той .. Той дойде до мен прегърнаа ме .. и ме целунаа .. после ми каза,че си има приятелка,която живее в Лондон , ноо много хора ми казваха че нямаа да издържат ( ноо ето вече стана 1 год откакто са заедно ) .. След товаа започнахме да си пишем ... по цял ден всякаква връзкаа .. бяхмее много близкии .. сеедно гаджетa, но той беше иии с нея.Така продължихме дълго като все повече и повече се сближавахмее .. Аз хлътнах по негоо .. Но изведнъж се скарахме .. едвам издържах 1 месец да не си говорим .. всички хораа мии казвваха,че той ме харесваа и не дава да се изговори и 1 лоша думичка за мен .. След това пак се сдобрихмее .. Ставахмее все по -близки и по-близки и аз все по -влюбена .. Един ден му признах всичко, но той ми казаа, чее аз съмм единственото момиче, което го интересува освен нея ... че би ии изневерил само с нея , че ме харесва , но не иска да я къса .. Просто аз сии мислех, че ще е многоо лесно - като приказкаа , защото винаги се е получавало това, което искам, но сега не знам защо ставаа такаа .. Пак почнахме да се виждаме целувки , чатове нещаа , емоций , тайни .. на 11 . 11. 11 отидох на рожден ден на негов приятел ,аз му пуснах .. на него за пръв път .. беше уникално, с правилния човек, но в неправилната ситуация ... Тя си дойде зимната ваканция и пакк се отдалечихмее .. едно момче многоо ме харесваше и тръгнахме и вече 1 месец ходиме, а те 1 година .. ии с него се скарахме мъничко .. смисъл изяснихме си нещатаа ... той ми каза,че иска нормална връзка, а на мен ми се късаше сърцетоо ... днес ми писаа ии аз му говорех гадно .. той веднага познаа .. Трябваше да му говоря грубоо .. иначее сеедно азз сии го чакам .. сигурно си е при мене .. Ноо не съм свикналаа .. хора цялата треперех, не знамм какво ми става с него .. мога и да кажа и че го обичам ....
Таа хора искамм помощ .. искам да го накарам да ми обърне внимание .. на недостъпна ли да се правя или какво ? Ии ще помоля ако някой има мнение в този случай и му се е случвалоо .. моля вии дайте си скайп .. искамм съветии .. искамм само да съм с негоо .. от 1 година вече го искам .. ако товаа го постигна някак сии ... всичко ще се промении .. аз не искамм да му го връщаа времето .. нито нищоо .. не искамм после да ме тъърси и не искам да ми отидатт чувстватаа ,,
Последно редактирано от mishona22 : 01-24-2012 на 17:16
Искам да те застрелям.
Temet Nosce
벨야카
Доколкото разбрах сега си с друго момче, нали така? Обичаш ли го това момче, с което си в момента или поне някакви симпатии и наченки на любов? Ако ти е само за клин клин избира в цел да забравиш другият недей! Първо, че по този начин го лъжеш и му даваш напразни надежди, и второ лъжеш и себе си играейки двойнствен живот.
Остави го тоя дето си ви върти две на пръста, накрая от двата стола на пода ще падне. Колкото и да го обичаш, явно той те има само за играчка и за секс, а и това да му пуснеш е било огромна грешка от твоя страна, при условие, че знаеш за приятелката му, мръсно и правиш и на нея и на себе си ( макар и сега да не го осъзнаваш )Пък и тоя с какви очи я гледа неговата не знам .... след тая изневяра, но то това е друга тема.
Най-добре първо се изясни сама със себе си към кой какво изпитваш и ако трябва остани сама известно време, без контакти с това момче и с новият ти приятел. Когато се осъзнаеш и чувствата към въпросният поизстинат и се изпарят, тогава вече се ориентирай към нова връзка с нов човек. Успех ти желая!!!
Ами виж сегаа .. Към това момче, с което съм сега не изпитвам нищо .. Отначало мислех,че нещата ще потръгнаат , ноо не се получаваа, сеедно го използвам за утехаа и аз така мисля да остана самаа. Иначе знам,че правя мръсно на момичето , а даже я познавам .. общуваме, но тя не подозира абсолютно нищо и пред ддругите сме близки приятели с него . А за момичето.. ммного ме е яд, но просто така стана . Той ме подлъга и накрая аз останах сама. Все се надявах на това " след времее ще стане нещо" , но ето нищо не ставаа .. , аа той продължава да ме дразни да ми пише смс-и .. просто го имаа навсякъде .. Никога преди не съмм се чувствала така.
Прекъсни му на тоя всякакви контакти с тебе: триеш го от скайпа, от фейсбука и от където другаде се сетиш. Отиваш в център на оператора на който си и му блокираш номера да не може да те търси повече. Това ще ти помогне да го забравиш!
А колкото до другото момче по-добре и за двама ви ( особено за него ) е да прекратите тази ваша връзка, преди да е станало късно > той да се влюби в теб и накрая да е наранен, а теб да те гризе съвестта, че си му разбила сърцето.
Уу не мисля,че трябва да го блокирва ,трие и това с номера вече е лудо за мен.
Мисля,че му казваш,че го обичаш и искаш да е с теб,но щом предпочита нея е по-добре да не те търси ,защото те наранява по този начин ,ако е свестен ще разбере и ще спре,ако не му направи мръсно.Отиваш примерно той като е с приятелката му и казваш нещо от сорта "Нали щеше да я оставиш нали каза,че ме обичаш онази вечер в леглото" или нещо такова и ставаш и си тръгваш!!
Да бе, сигурно... най-много да я намрази или да й се ядоса и въобще да спре да я отразява.. Тва са глупости за безсилни, безхарактерни хора. Не може вечно да става това, което на нас ни се иска. Насила не може, трябва да се примири.
И аз съм била в почти същото положение, ама не съм тръгнала да правя такива неща.
Както каза Лейдито, спри контактите си с него, ще видиш, че ще ти е много по-лесно. В началото ще ти се иска да говорите или да се виждате, ама тогава трябва да устоиш и да не се връщаш назад. С времето ще видиш, че е по-добре да не знаеш нищо за него.
Понякога просто няма смисъл да се хабиш.
Първоначално написано от antifashionshit
Няма как да накараш даден човек да е с теб насила.Щом иска да е с приятелката си ,го остави и не поддържай никакъв контакт с него.
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Трябваа лии даа пишеш такаа?
Безкрайно дразнещо е, да не говорим, че се пише "пишем" (а не пишемЕ) и "говорим" (а не говоримЕ). Искрено се надявам да не говориш така, щото би могло да е причина момчето да ти удря игнора.
получил е каквото е искал от теб, връща си се при сигурното като пълен задник, най-вече за онова другото момиче, а ти си се хванала с момче, към което нищо не изпитваш. за какво? само въвличаш друг човечец в цялата тъпа историйка, най-добре го остави, зарежи и онзи другия и си постой малко на задника. и сериозно - научи се да пишеш като нормален човек, да мислиш също няма да е излишно.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Добре бе, може ли толкова да не виждаш как те използва. Влюбен бил, имал чувства, романтика бла бла бла ама не иска да скъса с нея.
Просто си тъси някаква тръпка, докато е сам, нещо за секс и ти като първата глупачка си се вързала. Толкова ли не виждаш какви са намеренията му и какво се крие зад "влюбеното" му държание? Сигурно е първото момче дето ти обръща внимание и затова така отчаяно си се метнала на врата му. Мисли обаче с главата си, дали си заслужава, момчета има колкото искаш. Да не говорим, че отделно е боклук, че върти подобни номера зад гърба на приятелката си.
Понякога наистина ви се чудя на темите дето пускате...
1 година те обича, но е с нея? Няма го тоя филм.
Или обича нея повече, а с теб си разнообразява сериозната връзка, или има някаква изгода от нея и затова не иска да къса с нея.
Прекъсвайки контакт ще го принудиш да вземе решение. Нямаш си и на представа колко силен се чувства един мъж, когато има вниманието на две жени. Толкова силен и уверен, че може да има и трета.
Даа, първотоо момче, което ми обърна главата на 360 градусаа ... и което не ми обръща внимание. Иначе за друготоо момче ... да- ще го остаавя. Но отначало мислех, че ще потръгнат нещата,но ето не става ии по-добре да не го наранявам повече ... Иначе тя си идва само 2-3 ппъти някъде в годината. А за онзи .. познавам го много добрее и знам, че държи на мен .. но просто незнам каква е причината да е с нея .. тя е грозна, живее в Лондон , скучна е , а баща и е богат .. Знам,че трябва да се откажа .. да не съм толкова наивна , но ще ми е трудно. Приятелката ми дава съвет .. да се държа грубо с него и даа разбере, че не може да ме имаа , когато си иска , че не може ако стане нещо той да дойде при мен .. Както каза Godzilla , че мъжете се чувстват силни, когато имат вниманието на две жени .. а аз трябва да му покажа, че втората вече е out ... всички, които знаеха какво правимее, многоо ни се кефеха , бяхме хубава двойка , но не станаа ... Просто ми омръзна вече от него, а и имаме прекалено много общи приятели и всеки ден чувам за него къде е бил к'во е правил и т.н Следващата година .. моето училище ще е на 2 крачки от неговите .. ще ми е ужасно трудно ..
Последно редактирано от mishona22 : 01-24-2012 на 08:52
С грубото си държание няма да му покажеш, че си out. Точно обратното. Ще му покажеш, че ти пука.
Ако искаш да му покажеш, че те няма се дръж безразлично.
Проста си като за петима. По принцип не обиждам във форуми, защото не познавам човека, но ти направо чупиш тъпомера!!!
За ей такива кифли като тебе, дето не знаят кво искат и ходят и се правят на вървежни ( ау, той ме погледна и аз се влюбих) се развалят стабилни връзки.Имам приятел, който учи в Англия и ако разбера , че някаква ей такава ме прави на глупачка , зад гърба ми, ще им сменя физиономиите и на двамата, барем заприлича на нещо мръхлата смотана...
Няма да я изостави- НИКОГА!! Ти си просто ходещо нещо с дупка, рано или късно приятелката му ще разбере и слушай какво ще стане : Тя ще го остави, като всяка предадена жена, оня от няма и къде ще дойде при теб, щото все пак единствено при теб може да е 100 % сигурен, че е***е ще има.И въпрос, мойто момиче- като направите една година с него някой ден, как ти ще бъдеш сигурна, че той някъде другаде, не си пише с някоя друга, имайки предвид точно КАК е започнала вашата история?!?!?!Чувството за несигурност няма ли да те побърква, мислейки си , че той си има винаги по едно тайно резервно вариантче, на което казва , че НЕ може да те скъса, ама иска да тъче на два стана..??????????
Не ..чакай- пожелавам ти го!Да усетиш какво е да си на мястото на приятелката му...
И аз като "umri" умирам от желание да те гръмна![]()
Е не е така,защо обиждате момичето.Тя не е виновна,че тоя е прост.Аз доколкото разбрах тя е на 14-15 години то тогава всички много ги обичаш и т.н .Намира си някой друг и това е, дори да няма чувства към него е така колкото да не е сама,това помага малко или много.Ако почне пак да те търси и да ти се обяснява му казваш,остави ме намира не те искам в живота си ако продължиш ще кажа на приятелката ти ,какво е имало и това е .Стегни се малко ;]]
Георги тук не опира въпроса до това на колко години е, а как точно постъпва.Понякога адски много се питам родителите не възпитават ли вече на морал?!Когато разбереш, че нещо няма как да бъде твое..ЗАБРАВЯШ!!!Къде останаха границите?Извинявай като малък те учат да не крадеш играчките на другите деца нали?Ми що като поотраснат някой недоизпечени кифли правят нещо такова , с тази прилика, че пак мислят това за играчки?Тоя е боклук, това е ясно, но съгласи се, че авторката е два пъти по -голям боклук, защото за миг се поставете на нищо неподозиращото момиче, което на 2000 км?На мен за нея ми пука, а тоя и авторката на сметището..Егати егоистичните разпоретини и парясници...Мислят само за собствените си полови пориви.. Извинявай...
Еми значи приятелката на този,която е в Лондон и тя е глупава,че си е намерила такъв приятел.Как постъпва? Никой не избира в кого да се влюби,то просто се случва !! Понякога нараняваш другите с това ти да си добре,но мисля,че трябва да си егоист за да получиш,това което искаш!!
Там е проблема.. Авторката още не знае "пикае ли и се", друго дали и се прави..Искам да задам абсолютен и конкретен въпрос към малоумното недоразумение на природата(авторката):
Идиотче, пича на колко години е/бих искала и на неговата сериозна приятелка да и знам годините????
ImmortalForever стига обижда хората![]()
![]()
аз разбрах,че е малка и това е глупаво като казвам обичам го искам да е само той и т.н .. ама човек се учи от грешките си !
Значи да тръгнем да изневеряваме на поразия със сульо и пульо , барем помъдреем от грешките си ?
П.С. Приех случая твърде лично, имайки предвид как бих се почувствала аз, тъй като съм нещо като приятелката на въпросния селянин..
Еми да така се случва лъжеш ,изневеряваш ,нараняват те и се усещаш,че не трябва да си такъв и да правиш тези неща ,понякога повтаряш грешките си при всеки е различно,но шанса !! Еми кофти ще се почувстваш нормално е,ти гаранция нямаш дали ще е на 100000 км или в съседния блок или квартал,той/тя ако решил/а да изневерява ходи го/я спри !