.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Предпочитам да е с косми, нали е мъж

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Гърдите обичам гладки, краката - нормални. Това с бръсненето при мъжете никога не ми е харесвало.
    Мдаа точно.
    И аз мисля така
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Задължително е за интимната част и може също мишниците, другото нека си е така.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Всички мъже, които са обезкосмени, като изключим интимната зона и подмишниците, са ми страшно антипатични. Не бих си легнала с такъв човек. Нищо мъжко не виждам в това мъжът да е като гол плужек, който прекалено много внимание обръща на неща без никакво значение.Обичам мъжът да е мъж - с козинка! Няма по-приятно нещо от това да лежиш сгушена в прегръдките на любимия човек и да прокарваш ръка по гърдите му, които са покрити с косъмчета за "рошкане" .
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Голям фен Аватара на supersonic0
    Странното е, че някои момичета харесват космати мъже, а други изцяло обезкосмени... Не е лек живота

Град
    Бургас
    Трябва да направят една анкета да се види кой харесват повече , космати или бръснати като пу*ки ;D.
    =] Момче

Аз предпочитам да има по-малко косъмчета така да ги нарека , защото не ми е приятно да го пипам и да не мога да му пипна кожата , но ако няма чак толкова много е най-добре да си останат така отколкото да ги маха все пак е нормално за един мъж ! А това дали ще си легна с него ако има или няма косми , какво значение има щом съм с него ..

Цитирай Първоначално написано от airHaos Виж мнението
    Трябва да направят една анкета да се види кой харесват повече , космати или бръснати като пу*ки ;D.
    Готина идея !

Голям фен Аватара на ♥
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Гърдите обичам гладки, краката - нормални. Това с бръсненето при мъжете никога не ми е харесвало.
    Подкрепям! (10 букви)

Отскоро жестоко се замислям за махането на косми където и да било... Не знам просто напоследък се замислих ,защото момчетата на моята възраст от примерно западните страни не си махат космите ,а ние тука сме бръснати като педалчета ,пък и ми е някво гадно като нямам косма :Д:Д и ми е гладко...

Цитирай Първоначално написано от ccelebratee Виж мнението
    Отскоро жестоко се замислям за махането на косми където и да било... Не знам просто напоследък се замислих ,защото момчетата на моята възраст от примерно западните страни не си махат космите ,а ние тука сме бръснати като педалчета ,пък и ми е някво гадно като нямам косма :Д:Д и ми е гладко...
    Браво брато .. така трябва! Аз съм на същото мнение,все ние да не сме като хората .. ..

Повече от фен Аватара на SunnyBlue
    В интимните области трябва да е добре ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !! ... гадно е момче да си бръсне краката и ръцете!!

Фен Аватара на unknown7
    Град
    --
    Твърдо против съм сегашните 'мъже' да се обезкосмяват едва ли не навсякъде. Мисля, че е нормално за гърдите и интимните части но не мисля, че ще ме възбуди някой с по-гладки крака и ръце от моите, да не говорим за по-добре оформени вежди. Абсурд !!
    В крайна сметка, сезоните се менят.Също така и градовете.Хора идват и си тръгват от живота ти.Но е много приятно да знаеш, че тези които обичаш винаги са в сърцето ти… ♥

Цитирай Първоначално написано от velizarchy Виж мнението
    Въпрос към момичетата предимно ! ..

Ако си легнете с някой и той не е по днешната мода,бръснати гърди или крака.. гадно или възбуждащо ще ви подейства това ??
    по-скоро ще повърна
    LOUIS VUITTON e марката ;pP

Цитирай Първоначално написано от darkladYy Виж мнението
    по-скоро ще повърна
    Ето заради такива изказвания не трябва да обрасваш

Повече от фен Аватара на Bukuuu
    Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от unknown7 Виж мнението
    Твърдо против съм сегашните 'мъже' да се обезкосмяват едва ли не навсякъде. Мисля, че е нормално за гърдите и интимните части но не мисля, че ще ме възбуди някой с по-гладки крака и ръце от моите, да не говорим за по-добре оформени вежди. Абсурд !!
    ^^Съгласна съм.

Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Аз пък познавам космати и брадати гейове . Сериозно ! Честно казано никога не съм смятала, че обезкосмените мъже са хомо. Косми по гърдите определено не е привлекателно /лично за мен/, по краката е ок, стига да не са черни, гъсти и дълги.
    Впрочем един приятел който се правеше на мачо със своите космарлаци, си обръсна краката след му залепна една дъвка ...не е за разправяне !

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от unknown7 Виж мнението

Еми не знам , ама за веждите ако е някой ,,Реджеп'' и е по-добре според мен да си ги оформи нормално, не баш тънки ама нормални вежди . Вие какво мислите ,, за '' или ,,против'' сте за мъжете да си оформят веждите?
    =] Момче

anonymous708973
    Guest
    Да си ги скубе по средата, за да има две вежди, а не една - окей. Да си ги подстригва също е добра идея, ако са някви мега дълги. Обаче да им скубе края или под арката и да им оформя чупка - нъц. Отвратително ми изглежда. Нищо мъжествено няма в изписаните вежди.

Ами и аз съм за оформянето на вежди, ако са некви големи да изглеждат нормално, но ако са прекалено тънки тва вече си е педерастия.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Мъже с по-добре оформени вежди от моите не са мъже за мен !

Град
    Бургас
    Ами човек трябва да се подържа ама в рамките на нормалното , аз пък не съм фен на жени с мостаци хахах
    =] Момче

Повече от фен Аватара на Bukuuu
    Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от airHaos Виж мнението
    Ами човек трябва да се подържа ама в рамките на нормалното , аз пък не съм фен на жени с мостаци хахах
    мОстаци..
    Иначе съм съгласна с първата част от изречението.

Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си