.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 305

Тема: Harvard...<3

Hybrid View

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Първо, Харвард е един от университетите, които напълно покривaт разходите, ако семейството ти няма финансова възможност.

Това, че имаш 6.00 диплома въобще не значи, че ще те приемат. Всички, които кандидатстват в Харвард имат отлични, максимални успехи. Трябва някак си да се отличиш от всички останали - Харвард търси това, интересни, можеzhти и хора, с истории.

Има толкова много да се говори по тази тема, че не знам откъде да започна. Предлагам ти да се откажеш още от сега.
    мога да се откажа да говоря но не и да се откажа целта си...ако не бяха изтрили постовете ми щеше да видиш как няколко пъти казвам че съм информира, а това което търся е просто някой който се е пробвал и знае какво е...ходила съм в разни агенции но там те подготвят за изпит и ти казват цени, обстановка...съвсем друго ще е мнението на човек който е отишъл, видял и т.н. ако искаш да споделиш нещо ще се радвам не съм казал че ще ме приемат защото имам отличен, това те го попитаха...и оценката ми далеч не е от Българския език..

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от watergirlblue Виж мнението
    мога да се откажа да говоря но не и да се откажа целта си...ако не бяха изтрили постовете ми щеше да видиш как няколко пъти казвам че съм информира, а това което търся е просто някой който се е пробвал и знае какво е...ходила съм в разни агенции но там те подготвят за изпит и ти казват цени, обстановка...съвсем друго ще е мнението на човек който е отишъл, видял и т.н. ако искаш да споделиш нещо ще се радвам не съм казал че ще ме приемат защото имам отличен, това те го попитаха...и оценката ми далеч не е от Българския език..
    Има книга написана от Георги Въков, момче от Пловдив, което кандидатства в Харвард и го приемат с пълна стипендия, покривайки му всички разходи. Купи си я, прочети я, там е описано всичко, но момчето е било далеч по-сериозно и начетено.

Но, той не се е сетил последната година, че иска в Харвард да учи.

- ще ти трябва САТ
    - ще ти трябва САТ II

^Тези се взимат сега, лятото. Колкото по-рано, толкова по-добре, за да може да се явиш по-късно още веднъж, ако не си харесваш резултатите.

Университетите в САЩ обожават извънкласните дейности - ако кандидатстваш с журналистика, трябва примерно да показеш, че си била на чело на клуба по дебат, или пък, че си бил редактор на вестника в училище, каквото и да е било, пък ако спортуваш и си доброволец в Червения Кръст, още по-добре.

Трето, в Харвард кандидатстват ученици, които имат отлични дипломи, отлични резултати на САТ и САТ II, отлични извънкласни дейности. Трябва да се отличиш от тази тълпа, да ги впечатлиш с нещо, което другите не могат да предложат.

Ако смяташ, че притежаваш такива качества, заповядай, бе my guest. Но силно се съмнявам, че някога ще успееш.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Трето, в Харвард кандидатстват ученици, които имат отлични дипломи, отлични резултати на САТ и САТ II, отлични извънкласни дейности. Трябва да се отличиш от тази тълпа, да ги впечатлиш с нещо, което другите не могат да предложат.
    Мхм.
    И приемат 8.6% от всички кандидатствали, а процентът чужденци от всички студенти там е 6.
    Прави си сметката.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си