.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 170

Hybrid View

Голям фен Аватара на jumpin
    Град
    In my happy place
    Това,че някой е попаднал в лоша среда е до късмет .. Но това не значи,че трябва да лишиш създаването на нов живот.И какви са тези измислени сметки,които ги мислите .. 200 лева за парно? Ти от Марс ли падаш или 24/7 парното ти е до края?За няколко месеца сме живеели с 200 лева?!И какво от това,да не съм умрял?Да не майка ми и баща ми да са виновни за това?Бих искал да имам даже брат или сестра въпреки,че не живея при завидливи условия на живот.По-добре щастлив и беден от колкото нещастен и богат .. Парите са временно нещо.Както идват могат така и за миг да си отидат.Не разбрахте май,че парите не са всичко.Лигльовци,ще чакат 100 бона на месец да изкарват за да отглеждат деца ..
    Последно редактирано от jumpin : 01-31-2012 на 17:01

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от jumpin Виж мнението
    Това,че някой е попаднал в лоша среда е до късмет .. Но това не значи,че трябва да лишиш създаването на нов живот.И какви са тези измислени сметки,които ги мислите .. 200 лева за парно? Ти от Марс ли падаш или 24/7 парното ти е до края?За няколко месеца сме живеели с 200 лева?!И какво от това,да не съм умрял?Да не майка ми и баща ми да са виновни за това?Бих искал да имам даже брат или сестра въпреки,че не живея при завидливи условия на живот.По-добре щастлив и беден от колкото нещастен и богат .. Парите са временно нещо.Както идват могат така и за миг да си отидат.Не разбрахте май,че парите не са всичко.Лигльовци,ще чакат 100 бона на месец да изкарват за да отглеждат деца ..
    Ти май падаш от Марс, ние на Земята, поне в София, България, плащаме сметки по 200-300 лева за парно.

Град
    In my happy place
    Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Ти май падаш от Марс, ние на Земята, поне в София, България, плащаме сметки по 200-300 лева за парно.
    София,ли е единственият град в България?

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от jumpin Виж мнението
    София,ли е единственият град в България?
    Чувал съм, че дори в София парното е по-евтино, отколкото в Русе, Плевен, Търново, Варна и Пловдив.

M216
    Guest
    .........................
    Последно редактирано от M216 : 02-01-2012 на 13:43

Град
    In my happy place
    Цитирай Първоначално написано от M216 Виж мнението
    Лош късмет е от гледна точка на жертвата. От гледна точка на родителите това е безотговорност или преднамерено зли действия не в интерес на детето.
    Ти може и още 10 деца да си родиш. Ако не ги родиш, това лишаване от живот ли е? Ами може да са и 20. Защо да не ги родиш?
    Ето ми я сметката - над 150 лв за парно като радиаторът в едната стая е изключен, защото не се ползва. Сега заради студа сигурно ще е още повече. Да, докрая ми е парното, но Топлофикация регулира подаването и в по-топлите дни пуска по-малко. Ето ми я и сметката за ток - 70 лв и естествено съм пестил, иначе щеше да е 300, защото съм топлолюбив.
    Те африканците сигурно и с 50 лв живеят и пак не умират - ама това живот ли е? Поне в Африка е топло и няма нужда от най-големия разход - парното.
    Това, че ти се задоволяваш с малко, си е твой проблем - не искай обаче и другите да са като теб. Ти може да се радваш да ядеш само хляб и сол и да пиеш вода, ама това не е здравословно на първо място.
    Как ще съм щастлив и беден, това ми го обясни. Аз ако съм беден, ще съм нещастен. И защо трябва да съм нещастен ако съм богат?
    Ами аз примерно бях свикнал да ям по един шоколад на ден. Я ми кажи кое е по-добре - да ям по един шоколад на ден и/или всеки ден да ям сладолед ако е здравословно или да си имам брат или сестра, но да не ям и да стоя гладен? Излиза, че точно ти си лигльо, че искаш брат или сестра.
    Алооооо,чичо Скруджжжжж как смееее?За последно ти отговарям,защото много ми падаш в очите.Говоря ти като от гледна точка,продължаване на рода,а не възможност за безкрайно размножаване.Щом,не можеш да си щастлив като нямаш много пари,къв си бе,света вода ненапита ли?Лигльо съм бил,защото съм искал сестра или брат. Моля спрете го много е добър .Щом за теб парите са по-важни от човек,има един град Раднево разполагат с много добри специалисти и клиника,може и да ти помогнат. http://www.vratovrazka.bg/images/sto...ff/scrooge.jpg

M216
    Guest
    ...................................
    Последно редактирано от M216 : 02-01-2012 на 13:36

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си