.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 170

Hybrid View

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
    Парите са временни, днес ги има, утре ги няма. Ама и вие бая си понадувате сметките, ако човек се ограничи, може и с 200 лева да изкара месеца
    Човек, ти чуваш ли се? У нас е 18 градуса, парното не работи непрекъснато, а само когато сме си вкъщи и сметките са по 200-300 лева от ноември досега

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Човек, ти чуваш ли се? У нас е 18 градуса, парното не работи непрекъснато, а само когато сме си вкъщи и сметките са по 200-300 лева от ноември досега
    Има и други начини за отопление, плюс това винаги можеш да се завиеш с едно одеало и да не хабиш ток за това като има желание, има и начини .... в миналото като е нямало парно и хората са спяли по пещерите, да не са измряли от това?

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
    Има и други начини за отопление, плюс това винаги можеш да се завиеш с едно одеало и да не хабиш ток за това като има желание, има и начини .... в миналото като е нямало парно и хората са спяли по пещерите, да не са измряли от това?
    Начини - колкото искаш. Но за да ти бъде топло, цената на всички източници излиза една и съща. И климатик имаме вкъщи, пробвали сме да се топлим само с него, а сметката за тока беше колкото и за парно. Само дето платихме и още 70 лева за топла вода тогава

M216
    Guest
    ..................
    Последно редактирано от M216 : 02-01-2012 на 13:39

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от M216 Виж мнението
    Че аз при пуснато парно на макс и печка на макс спя с юрган, дори и лятото, какво повече да се завивам от това? Ами въздуха, който дишам и който се допира до кожата ми, него как ще го стопля - на мен ми се разстройва целия организъм, когато на кожата ми е студено. И шапчица също ли да си слагам?
    В миналото хората са живели по 30 години и са умирали от тежките условия на живот.
    Ух милото то, ела бати да го гушне (hug) о, всъщност не може, ще ти се протърка кожичката

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си