- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- На колко години искате да станете татковци и майки?
..............
Последно редактирано от M216 : 02-01-2012 на 13:29
..................
Последно редактирано от M216 : 02-01-2012 на 13:30
..................
Последно редактирано от M216 : 02-01-2012 на 13:31
Сладурчета, това си е ваше мнение.
Като сте тръгнали да се състезавате, родена съм в семейство на келнери , без образование, в едно градче - Самоков.
Баща ми е алкохолик и комарджия, и е проигравал всичко. Майка ми е изхранвала и неговите родители, и мен, и него.
Не им е било лесно и на двамата.
А и повечето пари са отивали за лекарствата ми. Мишел, не си единствената с недъзи.
Та, за да промени това майка ми , е започнала от нулата - започнала е да учи към 25г. - сега има висше и 3 магистратури ( едната я кара сега ) , за да може да осигури на всички по-нормален стандарт на живот.
Никога не съм била алчна и не съм искала нищо за себе си , даже ми е неудобно да искам пари, когато нямам . Примерно, сега ми свърши заплатата и наистина не искам, но трябва да взема пари от нея.
И ми се иска да мога да й върна жеста , и този на баща ми , защото на скоро го пречупих и вече всичко е наред, за първи път от както съм се родила.
Та, трябва да изкарвам пари, за да помагам и на друга част от семейството.
И като някой ден имам дете , не желая да му се случва това, което на мен - родителите му всеки ден да садват, че нямат за хляб , или че ходи със скъсани обувки. На мен никога не ми е дремело за това, и сега още ходя с две нокии за 10лв , но ми е много болно, че преди нашите бяха разтроени, че не могат да ми осигурят по-добро.
Трябва да изкарвам пари за да си реализирам всички проекти, и ако имате късмет, един ден ще имате хубава промяна в образователната си система.
Та, хората които ми говорят за 300-400лв - радвам се, че можете да си позволите да живеете с толкова, но за съжаление , аз не мога, защото се чувствам отговорна за всички около мен + целият свят и заради това ми е необходимо да се бъхтя повече , за да помогна на повече народ.
И да, като започна да взимам над 2500лв , тогава ще правя деца, по-рано ще ми пречат. И това за бавачката остава, не мога да съм добра майка .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...