.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 170

Hybrid View

Голям фен Аватара на jumpin
    Град
    In my happy place
    Цитирай Първоначално написано от Concussion Виж мнението
    Моите например Понякога и с 200-300 (тия месеци особено) ... сиромашко чедо съм, не се оплаквам
    Same here .. Хората си мислят,че трябва да имаш някакво голямо богатство,за да гледаш дете.Колко заблудени копелета,има по тоя свят.

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota

M216
    Guest
    ..............
    Последно редактирано от M216 : 02-01-2012 на 13:29

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от M216 Виж мнението
    Заблудени сте вие. Винаги може и с по-малко. Докога - докато стигнем африканците ли?
    Аз например обвинявам наште, че са ме отглеждали с недостатъчно пари. Че са родили и второ дете, след като не са могли да осигурят добър живот на първото си. Аз например до към 18-тата си година съм гладувал. Единствената полза от това е, че не съм надебелял - сега гладувам съзнателно, за да нямам шкембе. Но е неприятно доста.
    Ти ли си по-малкия, или пък си по-големия брат? А и друго да те питам, което ако искаш може разбира се изобщо да го пренебрегнеш, защото не си длъжен да отговаряш, разбира се. Каква е причината да не говориш с родителите си от толкова време?

M216
    Guest
    ..................
    Последно редактирано от M216 : 02-01-2012 на 13:30

Голям фен Аватара на jumpin
    Град
    In my happy place
    Цитирай Първоначално написано от M216 Виж мнението
    Заблудени сте вие. Винаги може и с по-малко. Докога - докато стигнем африканците ли?
    Аз например обвинявам наште, че са ме отглеждали с недостатъчно пари. Че са родили и второ дете, след като не са могли да осигурят добър живот на първото си. Аз например до към 18-тата си година съм гладувал. Единствената полза от това е, че не съм надебелял - сега гладувам съзнателно, за да нямам шкембе. Но е неприятно доста.
    На теб,май целият ти свят е крив а?Ми вземи се самоубий,поне ще си прекратиш "болките".

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota

M216
    Guest
    ..................
    Последно редактирано от M216 : 02-01-2012 на 13:31

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от jumpin Виж мнението
    Same here .. Хората си мислят,че трябва да имаш някакво голямо богатство,за да гледаш дете.Колко заблудени копелета,има по тоя свят.
    Сладурчета, това си е ваше мнение.

Като сте тръгнали да се състезавате, родена съм в семейство на келнери , без образование, в едно градче - Самоков.
    Баща ми е алкохолик и комарджия, и е проигравал всичко. Майка ми е изхранвала и неговите родители, и мен, и него.
    Не им е било лесно и на двамата.
    А и повечето пари са отивали за лекарствата ми. Мишел, не си единствената с недъзи.

Та, за да промени това майка ми , е започнала от нулата - започнала е да учи към 25г. - сега има висше и 3 магистратури ( едната я кара сега ) , за да може да осигури на всички по-нормален стандарт на живот.

Никога не съм била алчна и не съм искала нищо за себе си , даже ми е неудобно да искам пари, когато нямам . Примерно, сега ми свърши заплатата и наистина не искам, но трябва да взема пари от нея.

И ми се иска да мога да й върна жеста , и този на баща ми , защото на скоро го пречупих и вече всичко е наред, за първи път от както съм се родила.

Та, трябва да изкарвам пари, за да помагам и на друга част от семейството.

И като някой ден имам дете , не желая да му се случва това, което на мен - родителите му всеки ден да садват, че нямат за хляб , или че ходи със скъсани обувки. На мен никога не ми е дремело за това, и сега още ходя с две нокии за 10лв , но ми е много болно, че преди нашите бяха разтроени, че не могат да ми осигурят по-добро.

Трябва да изкарвам пари за да си реализирам всички проекти, и ако имате късмет, един ден ще имате хубава промяна в образователната си система.

Та, хората които ми говорят за 300-400лв - радвам се, че можете да си позволите да живеете с толкова, но за съжаление , аз не мога, защото се чувствам отговорна за всички около мен + целият свят и заради това ми е необходимо да се бъхтя повече , за да помогна на повече народ.

И да, като започна да взимам над 2500лв , тогава ще правя деца, по-рано ще ми пречат. И това за бавачката остава, не мога да съм добра майка .
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове