.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 170

Hybrid View

M216
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Глобале, а ти защо не искаш да имаш деца? От теб не го очаквах.
    Защото така.
    Последно редактирано от M216 : 01-31-2012 на 14:40

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от M216 Виж мнението
    Много тежки мисли ще изкажа ако навлезем в темата, но да кажем, че съм достатъчно разочарован от живота, за да искам да го причиня на други.
    Помисли само - бебето се ражда и започва да плаче - това от хубаво ли е? И така - години наред. За мен болката няма компенсация. Не бих се подложил на болка в името на каквото и да е.
    Да не говорим, че за хубав живот се искат много пари и грижи. Е, аз за себе си не мога да се грижа, а какво остава за друг.
    Не ми е приятно, че са ме карали да ходя на детска градина, на училище, после университет, после евентуално цял живот трудов лагер, за другите неща въобще и да не изброявам. Знам, че сега е по-лесно от преди, но все пак не искам.
    А пък през какви препятствия съм минавал и колко пъти е трябвало да полагам нечовешки усилия, за да остана жив и здрав, въобще не ми се говори. Защото сега можеше въобще да не пиша тук, а да живея на улицата бездомен някъде 2-3 години докато мизерията ме убие. Особено както родителите ми са ме зарязали и не говорят с мен от 10 години.
    Пич, много съжалявам, че не говориш с родителите си. Не знам какво се е случило, че да не си говорите, но каквото и да е то - разбирам защо не искаш деца. Страхуваш се от нови трудности, искаш да си почиваш от живота, искаш спокойствие. И моя живот е доста сложен, но не бих се лишил от удоволствието да създам живот и да дам всичко от себе си за него. Не се предавай, почини си няколко години, порадвай се спокойно на живота, ако можеш, и действай по въпроса! Дай на детето си това, което на теб ти е липсвало при твоите родители. Горе главата, момче!

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Страхуваш се от нови трудности, искаш да си почиваш от живота, искаш спокойствие.
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

M216
    Guest
    не бих се лишил от удоволствието да създам живот и да дам всичко от себе си за него. Не се предавай, почини си няколко години, порадвай се спокойно на живота, ако можеш, и действай по въпроса! Дай на детето си това, което на теб ти е липсвало при твоите родители.
    И за теб това е удоволствие? Първо искам да дам на себе си това, което ми е нужно преди да мисля за други!

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от M216 Виж мнението
    И за теб това е удоволствие? Първо искам да дам на себе си това, което ми е нужно преди да мисля за други!
    А като го дадеш на себе си това ,което искаш, тогава какво ще правиш? Ще си поживееш няколко години добре, а после?

M216
    Guest
    А ич?
    .........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си