- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Harvard...<3
а мен питате ли откъде съм?! не, но продължавате да се мислите за страшни...и аз не съм българка и знам че това кое пишеш в някъкъв форум, не определя дали пишеш така в реалност....
А хората които седат тук за да се опитват да "критикуват" докато всъщност се само се месят където очевидно не ми е работата какво мислят? Че пада егати зубренето и едва ли не хората там нямат друг живот освен учебниците? Животът им почва след като тръгнат от там...отварят им се всички врати и стават хора които вие не сте чували, и на картичка не сте виждали и никога няма да видите и да чуете...![]()
![]()
![]()
Защо още в началото решихте че едва ли не това е първото място където питам? Че преди това никога не съм се интересувала....?!?!?!?!?!?
Аз изцяло на вас разчитам да знаете...без вас... круши да бера...AXAXAXAXAXAXXXXXX!!![]()
![]()
![]()
DisappointedDreamer Нещо което още не ме оставя намира: кой те би през ръцете да показваш моя снимка тук?! и коя избра от общо 4 ти избра най-странната...А знаеш ли защо? аз ще ти кажа: защото на другите ясно личи че не съм кифла...и ти какво на хитра ли се направи?!
![]()