.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 77

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Fermer Виж мнението
    Не разбрах какво ми е на правописа.
    Да това е решението да си намеря нов човек наистина те 2-мата вече за мен не са надеждни.
    Ще ти дам пример за правописа - Не знам се пиша отделно..

Нали знаеш, колко ще ти е трудно?! Нови хора, не се намират лесно, а да не говорим, колко ще ти е трудно да се довериш след като вече веднъж си предаден от най-близките си..

Цитирай Първоначално написано от Dying Виж мнението
    Ще ти дам пример за правописа - Не знам се пиша отделно..

Нали знаеш, колко ще ти е трудно?! Нови хора, не се намират лесно, а да не говорим, колко ще ти е трудно да се довериш след като вече веднъж си предаден от най-близките си..
    И без приятели съм добре по-добре без приятели отколкото някой отново да ми го вкара ....
    За правописа знам как се пише но просто не обръщам голямо внимание по форумите и т.н как пиша

Banned Голям фен
    И без приятели съм добре по-добре без приятели отколкото някой отново да ми го вкара ....
    За правописа знам как се пише но просто не обръщам голямо внимание по форумите и т.н как пиша
    Аз не бих употребил думатаа "приятел" когато говориш за този човек вече незнам но ми звучи на използвач ^^

На дали си по-добре!..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си