- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бившото ми гадже с моя най-добър приятел ! Полудял :@
Доста потресаваща случка и не съм си мислил ,че може да стане! :Х
Значи историята е такава : Преди 1 месец скъсах с бившата ми приятелка (на 17 год. съм да няма въпроси "Ти на колко си ? и т.н" ) преживях го доста тежко бяхме заедно от 2 години и изпитвах огромни чувства към нея .. не бях я виждал от деня в който скъсахме и не исках да я виждам бях се заключил сам в себе си и не исках да виждам никой ходя супер рядко на училище да не я виждам но днеска вече не знам какво стана но просто полудях :
С приятеля ми си говорим и обърнахме темата за моята бивша приятелката и той вика "А ти знаеш ли аз си имам нова приятелка похвалих ли ти се и така накрая се стигна да излезнем да пием по 1 кафе той с приятелката му и аз " е добре съгласих се но какво да видя (бившото ми гадже с най-добрият ми приятел) полудях добре приех го . Седнахме и те започнаха да се натискат пред мене станах платих си сметката и си тръгнах накрая получих над 20 съобщения ,че моя приятел много Съжалява не е знаел какво съм преживял и т.н и не е знаел ,че ще го приема така ...
Според вас това нормално ли е според мен НЕ! Той си прави шега с мен като се има предвид ,че знае в какво състояние изпаднах след раздялата с нея и сега ми се натиска с бившата ми пред мен и ми се смее идиотско ! :@
Последно редактирано от Fermer : 02-02-2012 на 21:44
Предлагам ти да си преразгледаш критериите за "приятел".
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Аз щях да им бия по един шамар и на двамата, да ги наредя и да си замина.
Нищо не заслужават. И двамата.
Ох как ми се набива на очи правописа на 17 годишно момче.. Тъ, по темата.. ами миналата година преживях същото, обаче с най-добрата ми приятелка.. Опитах се да простя - не можах.. и ти няма да можеш.. намери си нов човек - този вече, не е надежден..
Ток вече не ти е приятел,а тя вече не съществува за тебНамери друга среда..но не пълна с ПРЕДАТЕЛИ
![]()
Ти по какво си си го избирал този за близък човек?
Ужас... Мислех, че тези изпълнения ги няма много много в мъжката природа, но явно се лъжа.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Пич, бих го счупил от бой тозиНамери си нов приятел, щом е толкова долен, не заслужава и да го поглеждаш
![]()
Walk with me now, fly with me later...
Малко не разбрах от цялата история той/тя знаели ли са, че се захващат помежду си, след като ти си намесен? Ако не - можеш да им дадеш някакъв шанс като хора в живота ти. Ако да...
@Fermer
kill 'em
Еми да кофти е без приятели но не искам вече никой да допусна като този мой "приятел" , които днеска ме разби тотално още незнам дали е истина ....
Абсолютно нормално. Тва че ти си шморц, си е твой проблем.
Що се горещите толкова не виждам. Преразгледайте си критериите за вселената, приятелите са си съвсем наред.
В любовта и войната правила няма. И всичко е позволено.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Виж пич, знам колко е лесно да се каже, и колко трудно да се изпълни, но да седиш тук и да обменяш опит е малко глупаво, като и двамата знаем, че сега ще ти налеем главата с един куп съвети, а утре ти пак ще си правиш каквото и знаеш..!
И аз мислех да кажа същото, като видях заглавието, но след като прочетох целия пост, поразмислих. Да, човек не избира в кого да се влюби, обаче да се натискат пред него определено никак не е било най-тактичният приятелски жест.
Значи, авторе, за тоя твой приятел мога само да кажа, че е много тъп. Щото или трябва да е много тъп, или да е уникално злобен, че да направи такава простотия. Съдейки по факта, че е тръгнал да ти се извинява, мисля, че е първото. А помежду другото, като не ходиш на даскало, как мислиш да завършиш годината? Заслужава ли си заради няк'ва патка да си развалиш дипломата?
♫♪♫
This aftertaste is gonna break my heart
Feels like it's over before it starts ...
♫♪♫
Според мен всичко си е нарочно направено. Най-добрия ти приятел за 2 години би трябвало да знае с коя ходиш и обратно, гаджето ти за 2 години връзка, би трябвало да е знае кой ти е най-добрия приятел. Постъпката и на 2мата е адски нахална и грозна и в такива моменти игнора е най-доброто решение.![]()
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
Два въпроса.
Първо, как за две години най-добрият ти приятел не е виждал момичето, с което излизаш? Или ако я е виждал, кви са тия тъпотии - "Имам нова приятелка" вместо да си намери топките и да каже "Излизам с бившата ти".
И второ, попринцип не е чак такава трагедия да ходи с бившата ти, въпреки че няма да може да излизате тримата, обаче... с това натискане пред теб... не знам как наричаш такъв човек "най-добър приятел".