.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Question ГЪРДИТЕ МИ СА МАЛКИИ

ЗДРАВЕЙТЕ Х0РА , имам пр0блем , гърдите са ми още д0ста малкии , а съм вечее на 14 год .. какво да правя , съъвети ?

Banned Мега фен
    Нали ти казах !
    Ходи на фитнес и стани анаболитен инжекцион
    Прави кофи със 200 кг тежест
    И от лежанките МИНИМУМ 300 кг в серия!

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    говори им миличко и ще пораснат... the fuck? ще си стоиш плоска цял живот! честито
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Според мен трябва да има тема като тази за дължината на члена, но за големината на гърдите. Стига вече глупости - да се тревожиш за големината на гърдите си на 14 е абсурдно. Имаш още поне 6 години за развитие, да не говорим че не е краят на света да имаш скромен бюст. Някой мъже го предпочитат, дори, a ако някой наистина те харесва, размера на гърдите ти няма да има никакво значение. Спри да се тревожиш за глупости и се успокой.

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Като пускаш теми във всички раздели,едва ли ще ти пораснат гърдите!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от thegreenzombie Виж мнението
    говори им миличко и ще пораснат... the fuck? ще си стоиш плоска цял живот! честито
    Не бе - трябва да действа
    Нека забременее и роди много деца! Така ще има мляко! БЕЗПЛАТНО МЛЯКО! Ще се прави протеин за фитнеса, а и няма да и се наложи да ходи много ,щом вече има гърди!

Град
    On The Wall xDD
    Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    Не бе - трябва да действа
    Нека забременее и роди много деца! Така ще има мляко! БЕЗПЛАТНО МЛЯКО! Ще се прави протеин за фитнеса, а и няма да и се наложи да ходи много ,щом вече има гърди!
    мечтата на всяко момиченце
    fear4o <--- май bro' xDD

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out

Banned Мега фен
    И момченцата не изостават в класацията ;d

Град
    On The Wall xDD
    Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    И момченцата не изостават в класацията ;d
    нда.. фабриките за бебета с особена любов към силовите упражнения са доста атрактивни напоследък ... и най-важното условие >> да има цици!! ;д
    fear4o <--- май bro' xDD

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out

Цитирай Първоначално написано от thegreenzombie Виж мнението
    Не го слушай тоя, с говорене не става, трябва да им попееш :Д.
    Бъзика настрана . ОМГ на 14 си няма к'во да се тревожиш, ще останеш плоска завинаги Честито. Не бе споко бъзикам се :Д

Град
    On The Wall xDD
    Цитирай Първоначално написано от ям_паркет Виж мнението
    Не го слушай тоя, с говорене не става, трябва да им попееш :Д.
    Бъзика настрана . ОМГ на 14 си няма к'во да се тревожиш, ще останеш плоска завинаги Честито. Не бе споко бъзикам се :Д
    пеенето е чак на 2-ро ниво, а тя е начинаеща .... след това ще си сложи от френския силикон и ще постигне желания ефект >> booooooooomm
    fear4o <--- май bro' xDD

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out

Пускането на теми из форума няма да помогне на гърдите ти да пораснат. Това си е ген, на 14 си има още да растеш, споко. Аман от тия теми...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен
    Град
    София
    OMFG, ти болна ли си?! Не си психично добре!? 1. Спри да пускаш еднакви теми в различните форуми!, 2. Ти си едва на 14, имаш още предостатъчно време да порастеш (имам съученичка, която в 7-ми клас страшно се изнервяше, че е с чашка С; беше от 5-ти клас със по-големи гърди, в сравнение с останалите момичета от класа. Момчетата не спираха да я бъзикат за това.. Завии си от гледна точка...), 3. Спрете с тая мания към размера на гърдите баси, това ли ви е най-важното в живота, WTF?!?! Леле, баси и ограничените хора, само зат'ва мислят... Вземи прочети една книга, току-виж са ти пораснали с 1см..
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Пускането на теми из форума няма да помогне на гърдите ти да пораснат. Това си е ген, на 14 си има още да растеш, споко. Аман от тия теми...

+1 ( 10 букви )

Град
    Бургас
    Ко беше ..метод с шамари ли ??нещо такова ,имаше една такава тема може да пробваш .
    =] Момче

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    аз па съм на 15 и да ти кажа честно това че са ми малки не пречи да си имам обожатели - тези момчета които гледат теб а не гърдите са доста по-зрели от тези които зяпат само в деколтето.... прави си изводите. Ако си е до ген - не се плаши то по-важното е да имаш стройна и стегната фигура има време бая ще пораснат и съм съгласна с горните мнения - не се депресирай от това че са малки спри де си намираш кусури и помисли над добрите си черти.....

Мега фен Аватара на xoxi
    Ако до 2-3 години не пораснат, тогава се притеснявай, ако въобще още смяташ, че това е нещо, което наистина е чак толкова важно.
    Растежа на гърдите при някои момичета започва още на 11-12, при други с няколко години по-късно. Няма от какво да се притесняваш. А и не във всеки ген са заложени големите гърди.
    И спря да се върти за миг земята..

Повтаряй "ЦИЦИ ПОРАСНЕТЕ" 12 седмици по 30 минути! Качва два размера на чашките, твърдят немски експерти по самовнушения.
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!

Оф колко пъти ще пускате едни и същи теми!Ама честно кво ти дреме големи ли са малки ли са?!Да не мислиш че да имаш големи цици ей кой знае кво/от личен опит ти го казвам/..погледни майка си,баби те си,сестрата на баща ти или на майка ти/ако има/ако те имат голям бюст и ти ще имаш...пък ако толкова много държиш на голямата чашка надебелей ама много и проблема ти е решен...пффф

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Бозата му е майката !

Аз ще ти кажа пък, че имаш още 6 годинки да растат.. Всичко е до физиката ти и гена който си наследила.

За какво ви са тия цици не мога да разбера да ви висят да ви пречат само аман тая българия няма се опраи начи

Цитирай Първоначално написано от krasincetyy Виж мнението
    ЗДРАВЕЙТЕ Х0РА , имам пр0блем , гърдите са ми още д0ста малкии , а съм вечее на 14 год .. какво да правя , съъвети ?
    ахаха ами аз какво да кажа като съм на 19 и сигурно са ми по-малки от някой на по 15-16 ... нищо не мога да направя ... решила съм да изчакам да завърша тая година лятото да поработя да изкарам парички и вече ще мисля за силикон другата зима

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Не мислете за силикон. Повечето момчета предпочитат естественото, било и малко, пред силикона.

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Не мислете за силикон. Повечето момчета предпочитат естественото, било и малко, пред силикона.
    може и да си прав... но за мен е важно аз да се харесвам .. а и естестевно ще ми вдигне самочувствието тов :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си