- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ГЪРДИТЕ МИ СА МАЛКИИ
ЗДРАВЕЙТЕ Х0РА , имам пр0блем , гърдите са ми още д0ста малкии , а съм вечее на 14 год .. какво да правя , съъвети ?
Нали ти казах !
Ходи на фитнес и стани анаболитен инжекцион
Прави кофи със 200 кг тежест
И от лежанките МИНИМУМ 300 кг в серия!
говори им миличко и ще пораснат... the fuck? ще си стоиш плоска цял живот! честито![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Според мен трябва да има тема като тази за дължината на члена, но за големината на гърдите. Стига вече глупости - да се тревожиш за големината на гърдите си на 14 е абсурдно. Имаш още поне 6 години за развитие, да не говорим че не е краят на света да имаш скромен бюст. Някой мъже го предпочитат, дори, a ако някой наистина те харесва, размера на гърдите ти няма да има никакво значение. Спри да се тревожиш за глупости и се успокой.
Като пускаш теми във всички раздели,едва ли ще ти пораснат гърдите!
И момченцата не изостават в класацията ;d
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
Пускането на теми из форума няма да помогне на гърдите ти да пораснат. Това си е ген, на 14 си има още да растеш, споко. Аман от тия теми...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
OMFG, ти болна ли си?! Не си психично добре!? 1. Спри да пускаш еднакви теми в различните форуми!, 2. Ти си едва на 14, имаш още предостатъчно време да порастеш (имам съученичка, която в 7-ми клас страшно се изнервяше, че е с чашка С; беше от 5-ти клас със по-големи гърди, в сравнение с останалите момичета от класа. Момчетата не спираха да я бъзикат за това.. Завии си от гледна точка...), 3. Спрете с тая мания към размера на гърдите баси, това ли ви е най-важното в живота, WTF?!?! Леле, баси и ограничените хора, само зат'ва мислят... Вземи прочети една книга, току-виж са ти пораснали с 1см..![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Ко беше ..метод с шамари ли ??нещо такова ,имаше една такава тема може да пробваш.
=] Момче
аз па съм на 15 и да ти кажа честно това че са ми малки не пречи да си имам обожатели - тези момчета които гледат теб а не гърдите са доста по-зрели от тези които зяпат само в деколтето.... прави си изводите. Ако си е до ген - не се плаши то по-важното е да имаш стройна и стегната фигураима време бая ще пораснат и съм съгласна с горните мнения - не се депресирай от това че са малки спри де си намираш кусури и помисли над добрите си черти.....
![]()
Ако до 2-3 години не пораснат, тогава се притеснявай, ако въобще още смяташ, че това е нещо, което наистина е чак толкова важно.
Растежа на гърдите при някои момичета започва още на 11-12, при други с няколко години по-късно. Няма от какво да се притесняваш. А и не във всеки ген са заложени големите гърди.
И спря да се върти за миг земята..
Повтаряй "ЦИЦИ ПОРАСНЕТЕ" 12 седмици по 30 минути! Качва два размера на чашките, твърдят немски експерти по самовнушения.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!
Оф колко пъти ще пускате едни и същи теми!Ама честно кво ти дреме големи ли са малки ли са?!Да не мислиш че да имаш големи цици ей кой знае кво/от личен опит ти го казвам/..погледни майка си,баби те си,сестрата на баща ти или на майка ти/ако има/ако те имат голям бюст и ти ще имаш...пък ако толкова много държиш на голямата чашка надебелей ама много и проблема ти е решен...пффф
Аз ще ти кажа пък, че имаш още 6 годинки да растат.. Всичко е до физиката ти и гена който си наследила.
За какво ви са тия цици не мога да разбера да ви висят да ви пречат само аман тая българия няма се опраи начи
Не мислете за силикон. Повечето момчета предпочитат естественото, било и малко, пред силикона.