Първоначално написано от Dying ем нз.. по скоро искам да го стегна.. еми прави коремни преси
Първоначално написано от immortaL.. еми прави коремни преси бягай във фъна, недей тука ;д
sapphire5 lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ? miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Първоначално написано от awerw бягай във фъна, недей тука ;д тцтц и що ?
Първоначално написано от immortaL.. тцтц и що ? тва е моят раздел ;дд
Първоначално написано от awerw тва е моят раздел ;дд хахах за малко да го няма Шефа - аз и веднага почваш да се правиш и да ми взимаш мястото. Аз съм владетелят на тази територия тук!
Първоначално написано от loveca777 хахах за малко да го няма Шефа - аз и веднага почваш да се правиш и да ми взимаш мястото. Аз съм владетелят на тази територия тук! ти си владетелят на лоста ;д
Първоначално написано от awerw хахахахаха, откъде я намери бе ? последните снимки са от село :Д Казах ви, че мацката е пееееееерфектна. Btw аз имам супер сили.. тайни..ама не казвайте на никой ей.. Ванга ми подсказа за снимките..Ръйш ли Първоначално написано от awerw бягай във фъна, недей тука ;д В бъдещи мами да бяга, че ще взема да я мина..
Only God Can Judge Me !
Първоначално написано от alexchyyyyy В бъдещи мами да бяга, че ще взема да я мина.. хаха вярвай сии ;д
Първоначално написано от immortaL.. хаха вярвай сии ;д К'во ми убиваш мечтите, бе.. Ш'а ревна..
Правила