.
Отговор в тема
Страница 72 от 82 ПървиПърви ... 2262686970717273747576 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 776 до 1 800 от общо 2039
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Как се казваш?
    Би ли си сменила името и какво ще бъде новото?
    Любимата храна е...
    Любим цитат.
    Любим предмет в у-ще?
    Четеш ли? Кои са ти любимите автори и книги?
    Сподели какво би докоснало сърцето ти.
    -Ивета
    -не ми харесва, но не бих го сменила, защото уважавам избора на майка ми
    -ммм..зелена салатка с много оцет и шоколад естествено :Д
    -цитати не знам, адски много са тези, които ми харесват, но се сещам за един от Шекспир:""Винаги се чувствам щастлив. Знаеш ли защо? Защото не чакам нищо от никого. Да чакаш винаги боли. Животът е кратък."
    -математика, защото винаги правя нещо...и история..
    -чета, напоследък по рядко, защото покрай историята не ми остава време; любима книга-11 минути от Коелю, Дядо Горио на Балзак, Азбучни убийства на Агата Кристи; книгите, които чета ги подбирам случайно, не по автори, така че нямам любим автор, но Кристи и Коелю ми харесват как пишат (знам ,че са различни стиловете им)
    -малките неща, не съм материалистка, не търся парите у хората, затова един малък жест, една роза, подарена от любим човек, една усмивка, хубавата музика и приятните слънчеви дни биха докоснали сърцето ми и биха ме накарали да се усмихна..

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Спомена тениса. Любим тенисист/ка? Какво харесваш у него/нея?
    Кое ти се отдава повече - историята или литературата?
    Смяташ ли, че си добър оратор или по-скоро се притесняваш да говориш пред повечко хора?
    Кои места по света най-силно желаеш да посетиш?
    Как е времето в Благоевград днес, затрупа ли ви снега?
    -въпреки че много ми харесва като спорт, рядко гледам, но все пак Ноле ми харесва много, и как играе, и какво е присъствието му на терена..а в последният мач с Рафа беше брилянтен..
    -определено литературата, в историята има много неща, които не разбирам, колкото и да се опитвам..докато литературата ми върви засега, ще видим как ще е на изпита..
    -честно казано много се притеснявам, винаги (дори и сега) си мисля, че това което говоря са пълни глупости, изобщо съм супер неуверена в себе си, което усещам как някой ден ще ми изиграе лоша шега
    -ами искам да отида в Париж, Рио, Ню Йорк..за съжаление скоро май няма да се случи, но пък някой ден ще отида!
    -времето е студено, от вчера снегът се разтопява и навсякъде е мокро, но пък гледах времето преди мъничко и май утре пак ще вали..грррр, как мразя зимата..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Какво най-много харесваш/не харесваш у себе си (и като визия, и като характер)?
    В кой град/ВУЗ искаш да те приемат след като завършиш училище?
    Като каква би се определила - по-скоро егоист или по-скоро алтруист (знам, че е условно, но все пак..)?
    И понеже разделът е "Секс"... смяташ ли че си добра в секса, умееш ли да се отпускаш и раздаваш достатъчно?
    Последно редактирано от DarkTemplar : 02-05-2012 на 17:31
    Welcome to the Jungle...

И аз искам :П

по темата: не съм гледала какво са те питали така че
    На колко години си?
    Падаш ли си по тройки?

Град
    Heaven
    Какво най-много харесваш/не харесваш у себе си (и като визия, и като характер)?
    В кой град/ВУЗ искаш да те приемат след като завършиш училище?
    Като каква би се определила - по-скоро егоист или по-скоро алтруист (знам, че е условно, но все пак..)?
    И понеже разделът е "Секс"... смяташ ли че си добра в секса, умееш ли да се отпускаш и раздаваш достатъчно?
    -най-много си харесвам очите и косата хахах, за останалото-винаги може повече.. като характер-не харесвам това че съм мързелива и инатлива, харесва ми че съм сравнително постоянна..
    -искам да съм или в СУ, или в УНСС за бакалавър, за магистър ще го мисля на място, но не смятам да е в България
    -в повечето от случаите поставям себе си на първо място, по-рано беше обратното, но разбрах че ако не си егоист (било то малко или много) няма да успееш никак..затова сега (колкото и тъпо да звучи) поставям себе си на първо място, и тогава останалите.. и ми е добре така..
    -обикновено давам повече отколкото получавам, дали съм добра-не мога да преценя сама, защото ако кажа-да ще звучи хвалебно, ако кажа не-може и да се подценявам, наистина не знам; но дали се отпускам докрай-не, винаги имам някакви задни мисли относно как изглеждам, дали му харесва на партньора ми това, което правя и никога не мога да се отпусна изцяло..

Цитирай Първоначално написано от bunbonata Виж мнението
    И аз искам :П

по темата: не съм гледала какво са те питали така че
    На колко години си?-казах вече, но няма значение, правя 17 в началото на май
    Падаш ли си по тройки?-да, но с непознати; не съм правила, но идеята ми допада, но не и с някой, когото познавам, после няма да мога да го погледна..

Препоръчвам ти Софийския, Юридическия факултет има сериозни традиции и се говори, че излизат по-добри специалисти. В УНСС нямам поглед върху преподавателите, но аудиторията (от студенти) като цяло е трагично проста и демотивираща (имам и лични наблюдения по въпроса).

За секса, като поузрееш и понатрупаш опит ще се радваш в пълна степен на истинските благинки от тая дейност.

---------------------------------------------------

Смяташ ли, че си толерантна натура? Въобще умееш ли да приемаш чуждото мнение и критика, "различните" и т.н.
    Кои за теб са най-ценните човешки добродетели?
    Смяташ ли, че притежаваш лидерски качества и в бъдеще от теб би излязъл добър ръководител/отговорник?
    Какви забавления предпочиташ - такива сред по-голяма аудитория (театър, някое голямо спортно събитие, концерт на известен изпълнител/група, дори дискотеки) или по-спокойните (забавления в домашни условия в по-тесен кръг, излизане на кафе с 1-2-3 души)?
    Кое е най-спонтанното нещо в секса, което си правила?
    Welcome to the Jungle...

Град
    Heaven
    Препоръчвам ти Софийския, Юридическия факултет има сериозни традиции и се говори, че излизат по-добри специалисти. В УНСС нямам поглед върху преподавателите, но аудиторията (от студенти) като цяло е трагично проста и демотивираща (имам и лични наблюдения по въпроса).

За секса, като поузрееш и понатрупаш опит ще се радваш в пълна степен на истинските благинки от тая дейност.
    *мерси за съветите
    ---------------------------------------------------

Смяташ ли, че си толерантна натура? Въобще умееш ли да приемаш чуждото мнение и критика, "различните" и т.н.-обикновено не съм такава, много рядко толерирам мнения различни от моето и дори и да знам ,че не съм права пак ще упорствам..предполагам е от зодията
    Кои за теб са най-ценните човешки добродетели? -умението да прощаваш, да си в хармония със себе си и околните, да си търпеливостта и искреността
    Смяташ ли, че притежаваш лидерски качества и в бъдеще от теб би излязъл добър ръководител/отговорник?-това ми е най-силното качество хаха. Винаги съм ръководила някакви неща и съм се опитвала да си налагам мнението..и продължавам да съм си такава. Ако съм шеф на някого съм почти убедена, че ще се справям добре
    Какви забавления предпочиташ - такива сред по-голяма аудитория (театър, някое голямо спортно събитие, концерт на известен изпълнител/група, дори дискотеки) или по-спокойните (забавления в домашни условия в по-тесен кръг, излизане на кафе с 1-2-3 души)?-зависи от настроението; има дни, в които много ми се купонясва, има дни, в които ми е по-меланхолично и не ми се става от вкъщи, най-много да отида на кафе с някоя приятелка да си поговорим..
    Кое е най-спонтанното нещо в секса, което си правила?-да го награбя когато не очаква или да му направя ''предложение, на което не може да откаже'' на публично място в неподходящото време.. не е кой знае колко ''спонтанно'', но имайки в предвид опита ми-толкова
    тъпите десет букви.

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Ооо, виж ти кой бил на столО, нях-нях! *злорадства*

С кой от форума би си легнала ?

Ще ни споделиш ли някоя сексуална фантазия?

Опиши как си представяш перфектния секс (ако обичаш) - обстановка, партньор, емоции и т.н.

По какво си падаш в секса?

По-груб или по-нежен секс?

Какво може да те отблъсне в партньора ти?

Мръсница ли го раздаваш?

Най-нестандартното място, на което си правила секс?

А място, на което искаш да го направиш?

Какво те възбужда?

:*
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Audiophile Виж мнението
    Ооо, виж ти кой бил на столО, нях-нях! *злорадства*

С кой от форума би си легнала ?-хахах, мисля че бих само с 1 човек, ама няма да кажа кой е да не вземе да се възгордее нещо

Ще ни споделиш ли някоя сексуална фантазия?-малко свещи, приятна музика, да е топло в стаята и да се гушкаме много преди да преминем към основната част; не е в същинския смисъл, който повечето си представят, но няма значение

Опиши как си представяш перфектния секс (ако обичаш) - обстановка, партньор, емоции и т.н.-обстановка-затъмнена стая с приятно голямо и средно твърдо легло хахах, партньор-да ме привлича и физически, и не само, важното е да има тръпка и някакви приятни чувства между партньорите /не е задължително да има романтика или любов между двамата, затова чувствата ги определям като приятни/ , другото вече са любопитни подробности, които бих ти ги споделила някой път когато не си ме ядосал

По какво си падаш в секса?-мм, гушкания независимо дали е ''гадже" (гадна дума) или е приятел с екстри, гушкането ми е нещо любимо (знаеш ) и ако изключим по-лигавата част, обичам да ме целуват/хапят лекичко по вратлето :blush: и да задоволявам партньора /разбира се, тука идва частта да го познавам по-добре и да му имам доверие/ орално :blush:

По-груб или по-нежен секс? -зависи от обстановката и настроението ми

Какво може да те отблъсне в партньора ти?-нечистоплътността, да се държи грубо и да прави неща, които съм казала да не прави..

Мръсница ли го раздаваш? -мъничко и само понякога :blush:

Най-нестандартното място, на което си правила секс? на плажа май

А място, на което искаш да го направиш? мисля че няма или поне не се сещам

Какво те възбужда? -то малко се препокриват въпросите или отговорите ми , не знам, ама целувки по врата -много.. :blush:

:*
    //не се променя факта, че ти се сърдя :*

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Защо ми се сърдиш? ;o

1. Как беше сексът на плажа?

2. Би ли повторила?

3. Кво стана с тортичката? ;р
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Audiophile Виж мнението
    Защо ми се сърдиш? ;o -защото излизаш без да кажеш чао и после не влизаш обратно

1. Как беше сексът на плажа?-кофти, беше през нощта, замръзнах от студ и ми влезе пясък там където не трябваше да влиза..

2. Би ли повторила?-категорично не! освен може би в някоя екстремна ситуация ака нямаме друго място..

3. Кво стана с тортичката? ;р -нашите я довършиха, а аз втора хапка не опитах, нека ти е гадно *пазя се за палавото шоколадче :blush:
    десет букви.

Какво смяташ за необходимо, за да бъдеш щастлива? (постарай се да отговориш с известно въображение)
    Обичаш ли животните? Имаш ли си животинка?
    Каква музика предпочиташ?
    Най-големият ти страх?
    Welcome to the Jungle...

Град
    Heaven
    Какво смяташ за необходимо, за да бъдеш щастлива? (постарай се да отговориш с известно въображение)-хахах явно са ми доста скучни отговорите, имайки предвид написаното в скобите
    За да съм щастлива и изобщо някой, за да е щастлив според мен има нужда от пълна хармония на първо място със себе си и на второ с околните. Друг фактор за щастието за мен е успеха. Винаги си поставям малки цели, за да мога да ги постигам стъпка по стъпка. Приятно е чувството да знаеш, че си постигнал нещо сам. Друго важно за мен, както споменах и по-рано, са малките, мили и спонтанни неща и действия. Дали ще е нещо материално или не, няма значение, важното е да усетиш, че дадената постъпка или жест идва от сърцето на човека. Парите нямат особено значение за щастието, въпреки че някои казват, че ако искаш да имаш определени неща (къща или кола напр.) ти трябват пари. То е така, ама да знаеш че си учил, работил, изкарал с двете ръце и мозъка си и тогава да почнеш да се чувстваш добре. Обикновено хората, които го казват са финансово подпомагани от мама и тати цял живот, но честно казано след някоя и друга годинка предпочитам да се оправям сама и при възможност да давам на нашите, не да взимам още н години.
    Както и да е, отклоних се от темата.
    Обичаш ли животните? Имаш ли си животинка?-не обичам животните, отвратителни са ми, особено ако са големи...страх ме е от кучета и котки, адски много от буболечки и паяци, от кози, патки, пуйки, крави, коне и всякакви подобни...имала съм риби, уморих ги всичките и приключих с домашните любимци...
    Каква музика предпочиташ?-всякаква, освен метъл, много хард рок, много мазна чалга..напоследък основно слушам по-комерсиални парчета тип дъ войс/сити , чалга и по-стари от типа на аеросмит, металика, гънс ен роузес и пр.
    Най-големият ти страх?-зъболекарите..ау, полудявам само при мисълта брр..
    защо пиша 3298392839 букви, и пак ми иска 10?! тъпа работа..

Иска ти 10 букви, защото пишеш в полето на цитата.
    Коя зодия си? С какво се занимаваш?
    Какъв е идеалният мъж според теб?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Написаното в скобите беше за да се избегнат клишенца от типа на "аз и близките ми хора сме добре" и т.н.

Какво би те обидило в отношението/реакциите на околните (към теб)?
    Какво те дразни най-много у всеки от двата пола?
    Лятото ще се прежалиш ли за Sofia Rocks, та да видиш Axl & co на живо?
    Welcome to the Jungle...

Град
    Heaven
    Написаното в скобите беше за да се избегнат клишенца от типа на "аз и близките ми хора сме добре" и т.н. - окей

Какво би те обидило в отношението/реакциите на околните (към теб)?-да ми се бъркат в работата, да коментират моя живот или мен при положение, че виждат как изглеждам , не каква съм наистина, да се държат с неуважение и неблагодарност и да ме лъжат в очите.., нетактичните хора много ме дразнят също...
    Какво те дразни най-много у всеки от двата пола?-у жените това, че постоянно коментираме/т някого или нещо и винаги завиждаме на другите; у мъжете-това, че повечето мъже израстват, гледайки баща си да командва майка им и след това си мислят че като си вземат жена и тя едва ли не трябва да им е прислужница и жена на повикване...много малко мъже се държат с уважение към жените в днешно време и това ме изнервя адски много.
    Лятото ще се прежалиш ли за Sofia Rocks, та да видиш Axl & co на живо?-ох много ми се иска да отида, но не знам дали ще имам парички : ( и все пак ако намеря съм там задължително! любима група от този период са ми
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Иска ти 10 букви, защото пишеш в полето на цитата.
    Коя зодия си? С какво се занимаваш?
    Какъв е идеалният мъж според теб?
    да бе, сетих се, ама ми е по-удобно вътре да пиша
    както и да е
    телец, още уча, в ПМГ с математика и английски, ако това имаш в предвид, но мисля това лято да работя и т.н.
    е идеални хора няма, но най-важното в един мъж и това , което обикновено търся е да е възпитан, поддържан, да се отнася с уважение към жените, да има чувство за хумор и да може да ме разсмива съответно, да обича да се гушкаме хаха и да ми прави мили изненади, и да е отговорен най-вече , и сериозен. (:

Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    у мъжете-това, че повечето мъже израстват, гледайки баща си да командва майка им и след това си мислят че като си вземат жена и тя едва ли не трябва да им е прислужница и жена на повикване..
    Блъди, кефиш ме, мацка!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Имаш ли някакъв фетиш?
    Най-ужасният ти секс ( разкажи накратко )?
    С колко момчета/мъже си спала до сега?
    Секс без любов или любов без секс?
    Фен ли си на аналният секс?
    Как се пазиш от бременност - презервативи, хапчета, прекъснат акт или друго?
    Може ли секса да е оръжие?
    Колко време според теб трябва да продължи една свирка, тоест колко време го прави ти?
    Приятно ли ти е да правиш свирки, или го правиш по задължение/любов към момчето?
    Отказвали ли са ти да ти правят френска?
    За теб има ли табута в секса?
    Гълтала ли си? Ако да хареса ли ти или ти беше гнусно и гадно?
    Освен на плажа, къде другаде на не традиционно място си го правила?
    Правила ли си секс със жена/момиче? Ако да как беше и защо го направи? Ако не били го направила?

За сега толкос.

Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Имаш ли някакъв фетиш?-ръце и онази част на мъжете, която показах в първият ми пост..
    Най-ужасният ти секс ( разкажи накратко )?-еми с две думи, човекът не знаеше най-малкото къде да го вкара..
    С колко момчета/мъже си спала до сега?-4
    Секс без любов или любов без секс?-секс без любов..докато си малък и неопитен особено е супер готино
    Фен ли си на аналният секс?-не знам, не съм пробвала
    Как се пазиш от бременност - презервативи, хапчета, прекъснат акт или друго? -презервативи...хапчета-мисля че е малко рано, а от прекъснат акт познавам не една и две, която са забременели така..
    Може ли секса да е оръжие?-ахах разбира се, че може..
    Колко време според теб трябва да продължи една свирка, тоест колко време го прави ти?-най- малкото докато свърши (ако е възможно), време не засичам обикновено
    Приятно ли ти е да правиш свирки, или го правиш по задължение/любов към момчето?-колкото и кофти да звучи според мен, приятно ми е..в смисъл, готино ми е да го гледам как се кефи и пр.
    Отказвали ли са ти да ти правят френска?-никога не съм предлагала, а и се е случвало само 1 път, поради причината че супер много се срамувам и ми е кофти и т.н.
    За теб има ли табута в секса? копирам от горен пост, т.к. ме питаха вече "бдсм, в почти всичките му форми, разни извратени неща от типа 2гърлс1къп..., камшици и пр.-просто не са в мой стил.."
    Гълтала ли си? Ако да хареса ли ти или ти беше гнусно и гадно?-гълтам по принцип, не че ми харесва, просто ми е тъпо да тичам до банята..
    Освен на плажа, къде другаде на не традиционно място си го правила?-покрай язовир
    Правила ли си секс със жена/момиче? Ако да как беше и защо го направи? Ако не били го направила? -не съм , но бих единствено в тройка

За сега толкос.
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Блъди, кефиш ме, мацка!
    през нета трудно хващам ирония, така че ако не е, благодаря

Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    през нета трудно хващам ирония, така че ако не е, благодаря
    Не беше ироня, казах го сериозно, защото ти чета отговорите в тая тема и ти се радвам. А това което каза за момчетата, които вземат пример от бащите си и се отнасят с жените си зле е така и аз съм на същото мнение. Много точно го беше написала.

Град
    Heaven

..

Стигала ли си до оргазъм при секс (клиторен, вагинален)?
    Какво поведение предпочиташ в леглото?
    Сезоните влияят ли на желанието ти за секс?
    Къде предпочиташ да свършва партньора ти при секс?
    Любима/и поза/и?
    Welcome to the Jungle...

Град
    Heaven
    Стигала ли си до оргазъм при секс (клиторен, вагинален)?-клиторен.
    Какво поведение предпочиташ в леглото?-по-активно, нито ми е кеф да стои и да си върша работата сама, нито на него би му било кеф в същата ситуация, така че..
    Сезоните влияят ли на желанието ти за секс?-да, лятото-повече, зимата-не толкова..докато си помисля че трябва да се събличам и да ми е студено и ми умира желанието
    Къде предпочиташ да свършва партньора ти при секс?-извън мен?
    Любима/и поза/и?-нямам, но на бюро/маса е приятно :]
    ............

Повече от фен Аватара на flawless_
    BloodyF, ако допуснем че съществуваше богиня на любовта и красотата Венера или Афродита, ти как си я представяш, опиши я.

Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от flawless_ Виж мнението
    BloodyF, ако допуснем че съществуваше богиня на любовта и красотата Венера или Афродита, ти как си я представяш, опиши я.
    т.е. да опиша най-красивата жена на планетата?!
    при положение, че си падам по мъже, няма да е лесно, ама да опитаме..

висока около 1.75, дълги крака, ръце, тънки пръсти, да е средно сложена на кг, около 60 за тая височина, да има голям бюст и дълга кестенява коса,дълги поддържани нокти..
    не знам, само на външен вид ли трябваше да я опиша?
    то по-скоро описвам желанието на мъжете, ама..

Повече от фен Аватара на flawless_
    Мерси. А с какво е облечена?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си