- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Разпитвайте ме... (iwwo_ )
-Ивета
-не ми харесва, но не бих го сменила, защото уважавам избора на майка ми
-ммм..зелена салатка с много оцет и шоколад естествено :Д
-цитати не знам, адски много са тези, които ми харесват, но се сещам за един от Шекспир:""Винаги се чувствам щастлив. Знаеш ли защо? Защото не чакам нищо от никого. Да чакаш винаги боли. Животът е кратък."
-математика, защото винаги правя нещо...и история..
-чета, напоследък по рядко, защото покрай историята не ми остава време; любима книга-11 минути от Коелю, Дядо Горио на Балзак, Азбучни убийства на Агата Кристи; книгите, които чета ги подбирам случайно, не по автори, така че нямам любим автор, но Кристи и Коелю ми харесват как пишат (знам ,че са различни стиловете им)
-малките неща, не съм материалистка, не търся парите у хората, затова един малък жест, една роза, подарена от любим човек, една усмивка, хубавата музика и приятните слънчеви дни биха докоснали сърцето ми и биха ме накарали да се усмихна..
-въпреки че много ми харесва като спорт, рядко гледам, но все пак Ноле ми харесва много, и как играе, и какво е присъствието му на терена..а в последният мач с Рафа беше брилянтен..
-определено литературата, в историята има много неща, които не разбирам, колкото и да се опитвам..докато литературата ми върви засега, ще видим как ще е на изпита..
-честно казано много се притеснявам, винаги (дори и сега) си мисля, че това което говоря са пълни глупости, изобщо съм супер неуверена в себе си, което усещам как някой ден ще ми изиграе лоша шега
-ами искам да отида в Париж, Рио, Ню Йорк..за съжаление скоро май няма да се случи, но пък някой ден ще отида!
-времето е студено, от вчера снегът се разтопява и навсякъде е мокро, но пък гледах времето преди мъничко и май утре пак ще вали..грррр, как мразя зимата..
Какво най-много харесваш/не харесваш у себе си (и като визия, и като характер)?
В кой град/ВУЗ искаш да те приемат след като завършиш училище?
Като каква би се определила - по-скоро егоист или по-скоро алтруист (знам, че е условно, но все пак..)?
И понеже разделът е "Секс"... смяташ ли че си добра в секса, умееш ли да се отпускаш и раздаваш достатъчно?
Последно редактирано от DarkTemplar : 02-05-2012 на 17:31
Welcome to the Jungle...
И аз искам :П
по темата: не съм гледала какво са те питали така че
На колко години си?
Падаш ли си по тройки?
-най-много си харесвам очите и косата хахах, за останалото-винаги може повече.. като характер-не харесвам това че съм мързелива и инатлива, харесва ми че съм сравнително постоянна..
-искам да съм или в СУ, или в УНСС за бакалавър, за магистър ще го мисля на място, но не смятам да е в България
-в повечето от случаите поставям себе си на първо място, по-рано беше обратното, но разбрах че ако не си егоист (било то малко или много) няма да успееш никак..затова сега (колкото и тъпо да звучи) поставям себе си на първо място, и тогава останалите.. и ми е добре така..
-обикновено давам повече отколкото получавам, дали съм добра-не мога да преценя сама, защото ако кажа-да ще звучи хвалебно, ако кажа не-може и да се подценявам, наистина не знам; но дали се отпускам докрай-не, винаги имам някакви задни мисли относно как изглеждам, дали му харесва на партньора ми това, което правя и никога не мога да се отпусна изцяло..
Препоръчвам ти Софийския, Юридическия факултет има сериозни традиции и се говори, че излизат по-добри специалисти. В УНСС нямам поглед върху преподавателите, но аудиторията (от студенти) като цяло е трагично проста и демотивираща (имам и лични наблюдения по въпроса).
За секса, като поузрееш и понатрупаш опит ще се радваш в пълна степен на истинските благинки от тая дейност.
---------------------------------------------------
Смяташ ли, че си толерантна натура? Въобще умееш ли да приемаш чуждото мнение и критика, "различните" и т.н.
Кои за теб са най-ценните човешки добродетели?
Смяташ ли, че притежаваш лидерски качества и в бъдеще от теб би излязъл добър ръководител/отговорник?
Какви забавления предпочиташ - такива сред по-голяма аудитория (театър, някое голямо спортно събитие, концерт на известен изпълнител/група, дори дискотеки) или по-спокойните (забавления в домашни условия в по-тесен кръг, излизане на кафе с 1-2-3 души)?
Кое е най-спонтанното нещо в секса, което си правила?
Welcome to the Jungle...
Ооо, виж ти кой бил на столО, нях-нях! *злорадства*
С кой от форума би си легнала ?
Ще ни споделиш ли някоя сексуална фантазия?
Опиши как си представяш перфектния секс (ако обичаш) - обстановка, партньор, емоции и т.н.
По какво си падаш в секса?
По-груб или по-нежен секс?
Какво може да те отблъсне в партньора ти?
Мръсница ли го раздаваш?
Най-нестандартното място, на което си правила секс?
А място, на което искаш да го направиш?
Какво те възбужда?
:*
Защо ми се сърдиш? ;o
1. Как беше сексът на плажа?
2. Би ли повторила?
3. Кво стана с тортичката? ;р
Какво смяташ за необходимо, за да бъдеш щастлива? (постарай се да отговориш с известно въображение)
Обичаш ли животните? Имаш ли си животинка?
Каква музика предпочиташ?
Най-големият ти страх?
Welcome to the Jungle...
Иска ти 10 букви, защото пишеш в полето на цитата.
Коя зодия си? С какво се занимаваш?
Какъв е идеалният мъж според теб?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Написаното в скобите беше за да се избегнат клишенца от типа на "аз и близките ми хора сме добре" и т.н.
Какво би те обидило в отношението/реакциите на околните (към теб)?
Какво те дразни най-много у всеки от двата пола?
Лятото ще се прежалиш ли за Sofia Rocks, та да видиш Axl & co на живо?
Welcome to the Jungle...
да бе, сетих се, ама ми е по-удобно вътре да пиша
както и да е
телец, още уча, в ПМГ с математика и английски, ако това имаш в предвид, но мисля това лято да работя и т.н.
е идеални хора няма, но най-важното в един мъж и това , което обикновено търся е да е възпитан, поддържан, да се отнася с уважение към жените, да има чувство за хумор и да може да ме разсмива съответно, да обича да се гушкаме хаха и да ми прави мили изненади, и да е отговорен най-вече , и сериозен. (:
Имаш ли някакъв фетиш?
Най-ужасният ти секс ( разкажи накратко )?
С колко момчета/мъже си спала до сега?
Секс без любов или любов без секс?
Фен ли си на аналният секс?
Как се пазиш от бременност - презервативи, хапчета, прекъснат акт или друго?
Може ли секса да е оръжие?
Колко време според теб трябва да продължи една свирка, тоест колко време го прави ти?
Приятно ли ти е да правиш свирки, или го правиш по задължение/любов към момчето?
Отказвали ли са ти да ти правят френска?
За теб има ли табута в секса?
Гълтала ли си? Ако да хареса ли ти или ти беше гнусно и гадно?
Освен на плажа, къде другаде на не традиционно място си го правила?
Правила ли си секс със жена/момиче? Ако да как беше и защо го направи? Ако не били го направила?
За сега толкос.
Стигала ли си до оргазъм при секс (клиторен, вагинален)?
Какво поведение предпочиташ в леглото?
Сезоните влияят ли на желанието ти за секс?
Къде предпочиташ да свършва партньора ти при секс?
Любима/и поза/и?
Welcome to the Jungle...
BloodyF, ако допуснем че съществуваше богиня на любовта и красотата Венера или Афродита, ти как си я представяш, опиши я.
т.е. да опиша най-красивата жена на планетата?!
при положение, че си падам по мъже, няма да е лесно, ама да опитаме..
висока около 1.75, дълги крака, ръце, тънки пръсти, да е средно сложена на кг, около 60 за тая височина, да има голям бюст и дълга кестенява коса,дълги поддържани нокти..
не знам, само на външен вид ли трябваше да я опиша?
то по-скоро описвам желанието на мъжете, ама..