- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Моля Ви за помощ ! Ефикасна диета !
Здравейте , на 15 години съм ! Искам да отслабна 10 килограма за около 2 седмици това е по 5 килограма за 7 дни . Моля дайте ми съвети . Не ми оябснявайте колко вредно е да сваля толкова много килограми за толкова кратко време ! Моля за ефикасна диета . Искам да кажа ,че нямам много време за фитнес и физическа активност . Ще въртя колело вкъщи ,ще правя коремни преси и ще ходя ! Моля спешно ми е!
Даваш много ... и пак е малко ! ТОВА Е ЛЮБОВТА
Избери си коя тема да заключа.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Дай основателна причина и може и да ти препоръчам нещо.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Заключи първата теме тази ми я остави ! TheBeliever - имам много причини първо ,че за мен е по - добре и второ ,че ще пътувам и басейни .... няма начин .
И се сети за всичко това точно 2 седмици преди пътуването и басейните?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Пропускaм всичко оновa, което не искaш дa четеш !! Не могa дa ви рaзберa.. сaмо зaрaди някaкво пътувaне дa се тормозиш толковa много.. Еднaтa причинa, която си изтъкнaлa е, че зa теб тaкa е по-добре. Дa, по-добре ще ти е, но не и aко свaлиш тези кологрaми с глaд !
Кaрaй 10 денa сaмо нa зеленчуци и пaк не е гaрaнция, че ще свaлиш 10кг.. Всичко зaвиси от оргaнизмa ти ...
Ама милички казала съм Ви още в началото ,че не Ви искам разсъжденията ! А питам някой за диета ! Дали Ви стана ясно ,а ?
А ние ти казваме,че няма такава.Дори и да смъкнеш ще е само вода и гликоген,нищо повече.За 10 дена не стават чудеса.Да си сетила по-рано.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
А на теб дали ти стана ясно , че късно си се сетила. Като си тъпкала кюфтаци не рева налЕ?! Няма как -дори само на вода... аз съм карала 2 дена на вода и смъкнах само 1 кг, то не че имах нужда- от 46 бях 45. А ти си направи изводите-там като отидеш ще качиш двойно само от закуската . О . и още нещо- не ми отговаряй![]()
Aпф ненормална работа! В последния момент се сещаш ..... И да успееш да свалиш няколко кг за тия две седмици, ще си ги върнеш двойно след и по време на почивката! Ама твоя си работа
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Искаш диета .. ето ! Диетата на самоубиеца ...
ЯПОНСКОТО ЧУДО
(Сваляте 3- 4 кг. седмично!)
ПЪРВИ ДЕН
Закуска – чаша кафе.
Обяд – две твърдо сварени яйца.
Вечеря – парче месо (печено или варено без мазнина) и салата подправена с лимон.
ВТОРИ ДЕН
Закуска – чаша кафе и парче сухар.
Обяд – две твърдо сварени яйца.
Вечеря – парче шунка, салата подправена с лимон и една чаена чаша кисело мляко.
ТРЕТИ ДЕН
Закуска – чаша кафе.
Обяд – зеленчуци и плодове.
Вечеря – две твърдо сварени яйца, салата подправена с лимон и шунка.
ЧЕТВЪРТИ ДЕН
Закуска – чаша кафе.
Обяд – две твърдо сварени яйца и сок от моркови.
Вечеря – парче месо (печено или варено без мазнина) и салата подправена с лимон.
ПЕТИ ДЕН
Закуска – настърган морков подправен с лимон.
Обяд – печена риба подправена с домат.
Вечеря – не се яде.
ШЕСТИ ДЕН
Закуска – чаша кафе.
Обяд – две големи парчета пилешко месо (варено или печено) и салата.
Вечеря – парче две твърдо сварени яйца и морков.
СЕДМИ ДЕН
Закуска – чаша кафе.
Обяд – парче месо (печено или варено без мазнина) и плод.
Вечеря – парче месо (печено или варено без мазнина) или риба и салата подправена с лимон.
От 7-ия ден до 14-тия ден диетата се повтаря същия ред . . .