.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 123
    Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от mynichkaTanq Виж мнението
    ^малее и аз искам такава чуплива и гъста коса да имам...
    хах странното е, че аз винаги съм искала права.. :Д ^^ иначе преди беше доста по-гъста, напоследък доста ми капе, пък и на фризьор не съм стъпвала от 5 месеца.. но ми писна направо от кварталните фризьорки! март месец имам час при Мърфи, надявам се поне той да си свърши работата както трябва

Това се казва дълга коса...

Супер фен
    ^не ми харесва толкова дълга коса..
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ^ наистина ти е много хубава косата !

ами моята коса през целия ми живот е била дълга ;д само 2 години бях с къса до раменете,но не се харесвам и това е ;д.. с използване на преса 1-2 пъти в седмицата най-много ,не използвам сешоар,подхранващи домашни маски,термопродукт преди преса,след баня винаги нещо по краищата,за да не цъфтят( масло,кристали,балсам) някое от тия неща.. като се реша на мокра коса внимавам и преди това съм сложила нещо от тези трите,които споменах.. реша от върха към корена.. не се тупирам,лакове и пияни не използвам,старая се да я мия не повече от 2 пъти в седмицата,а сега зимата издържам и по 1 път в седмицата,защото се изсушава допълнително и така.. може нещо да съм пропуснала,но общо взето е това
    За пръв път чувам за ресане от върха към корена :O Защо ?

Супер фен
    Град
    Germany
    Цитирай Първоначално написано от XxInn0cencexX Виж мнението
    За пръв път чувам за ресане от върха към корена :O Защо ?
    Да,и аз.Как така от долу на горе..така не се заплита повече? :О

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от ch0c0late44 Виж мнението
    Да,и аз.Как така от долу на горе..така не се заплита повече? :О
    Не се късат връхчетата.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

^ Не се ли получава като тупиране ?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Категорично не. Явно не можеш да си представиш да разрешеш връхчетата и постепенно да вдигаш гребена и да започваш ресането от по-високо.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Banned Мега фен
    е се опитам да обясня.. не е тупиране.. просто вместо да плъзнеш от корените гребена надолу, започваш от 5 см. примерно над връхчетата и го плъзгаш надолу,след това го слагаш малко над вече сресаните 5 см. и пак плъзгаш надолу,после пак и така... това се прави за да не се накъсва косъма и да се реше по-лесно косата (така е и по-малко вредно) защото примерно като имаш на 2 места възел на някой кичур и от корените тръгнеш надолу единия започва малко по малко да се разплита,но достига 2рия възел,който е по-надолу и става мазало (дано разбрахте нещо)

Да,разбрах.Благодаря ти

Banned Мега фен
    ^ моля

10 букви...

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Цитирай Първоначално написано от mariqanastasova Виж мнението
    Това се казва дълга коса...

Е**си грозотията!!!

Аз имам коса до дупето. Не съм я подстригвала от година и половина - няма нужда. Не знам - просто имам такъв ген Расте адски бързо на месец по 2см и е адски гъста и здрава
    П.п. - моята коса е по - дълга от тази на снимката, която сте постнали по - горе
    Последно редактирано от BikerGirl : 02-06-2012 на 08:14

Голям фен Аватара на taamara
    ^ Ауу, дай да я видим : ))

Banned Мега фен
    ^ и аз и аз искам да видя !

Супер фен
    ^ии аз искам
    аз като малка имах супер гъста и дълга косата, само че имам клип, на който се вижда колко е дълга косата ми там, но просто не знам как да я изкарам някаква си снимка от клип
    http://mamita-bg.com/wp-content/uplo...1218033000.jpg ето така ми беше

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от Glam0rous Виж мнението
    Не, тва не беше за тебе, а за по-горния пост
    е аз ти казвам едва ли само аз мисля така. не знам кво всички сте луднали по супер дългата коса. коса на момиче до закопчалката на сутиена най-много е добре. надолу вече става грозно.
    Последно редактирано от ccdesigns : 02-06-2012 на 17:24
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Banned Мега фен
    ^ според теб аз харесвам дълги коси и за мене това е ужасно женствено качество ( не казвам,че късата коса също не е женствена,но дълга е друго )

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Ами и ние казахме, че харесваме дълга коса, но не като на снимките. Дълга до гърдите или до закопчалката изобщо не е малко. Изобщо не е стилно или красиво да ти се вее като перде до дупето коса. Още повече, че повечето момичета с такива коси са толкова вманиачени да не се наложи да отрежат и сантиметър, че не правят нищо с тях като прическа, боя или някакво подобрение и изглеждат супер зле. За какво ти е толкова голяма коса като не я правиш нищо, даже не я сушиш със сешоар - тя само те сбърква.

Аз също харесвам дълга коса,макар никога да не съм достигала дължината за която мечтая.Но никога не бих си позволила да изляза така :http://4coolpics.com/pics/0189/025190189996.jpg .Това да имаш дълга коса според мен е отговорност - да се грижиш за нея,да е винаги оформена.Това е прекрасно: http://1.bp.blogspot.com/_nXNrMvaiBM...sleek_hair.jpg.

Супер фен
    http://1.bp.blogspot.com/_nXNrMvaiBM...sleek_hair.jpg. тази е уникална коса.

Banned Мега фен
    ^ определено нямам в предвид коса,която не се поддържа.. казвам,че е много женствено дълга и добре изглеждаща коса,която се поддържа !

Дайте някоя снимка на вашите коси

Banned Мега фен
    ^ дадох на 2ра страница.. иначе имаше преди такава тема..

Имаш много хубава коса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си