Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
Ако не беше на 14, щях да пиша нещо съвсем друго, но... Пропушила си на 11? С каква цел? Надупчила си се цялата на тая възраст? Сега си на един акъл. Като порастнеш какво ще стане, ако ти се сменят вкусовете, както често става? Ще си ходиш надупчена. Това с боядисването ще ти изиграе много лоша шега един ден. Лично мнение, но и аз вероятно нямаше да имам добро мнение за теб от пръв поглед.
+1 :Д ........................ НЕ че нещо , ама класната ми е на 39 и капка боя не е виждала .. ти си на 14 и се боядисваш ПОСТОЯННО ???????????????? ПУШИШ едва от 11 годишна ?!?! Ей вярно ,че като бях на 11 ми беше интересно да пробвам .. пробвала съм от родителите ми , за да ми покажат ,че е не хубаво тва и съм се уверила , при което ........................ на 11 просто .... играех народна топка с децата от квартала...къде ти да пуша ? Момиче , вече си нагазила доста ... помисли да се пооправиш . Мнението на околните лесно не се поправя .. на принципа съм ,че много хора знаят името ми , но не и живота ми .. но при мен проблема е друг :д Хората , които ме мразят ме имат за надута .. както и да е ... опитай поне малко да направиш добро впечатление на хората ..