.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 87
    Голям фен Аватара на Naik1
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Височината за мен не е много важна Дали ще е малко по-висок от мен или ще е 2м. е все тая,но определено искам да е едър,масивен ... Разбира се стегнат,с големи ръце и гръб,къса коса,спортно облекло ... Ммм ... Естествено и излъчването е важно - усмивката и погледа са първото нещо,на което обръщам внимание
    ела да ми обърнеш едно бързо внимание :P
    Цитирай Първоначално написано от NeSumSuglasen
    Дори и аз съм съгласен.

релефни, чудо са просто
    cant tell my nothing now
    baby i know how to fly

nothing hold me down
    im going tuch the sky

dydzzz <3

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=

Цитирай Първоначално написано от miminko Виж мнението
    Ох, моля ви се...
    Огромни, за да се чувствам съвсем, съвсем мъничка. Високи, масивни, релефни и с големи, ама много големи ръце.
    съгласнааа (mm)

Obicham da sa s golemi i silni gurbove, za da ima kakvo da draskam! Razbirase zdravi ruce !
    Nai mnogo me privlichat svetlooki muje zashtoto po vreme na sex pogleda im e vledenqvasht... napravo se raztapqm.. !
    No dori nai krasiviqt i silen muj e pulna nula ako durjanieto mu v legloto i izvun nego e kofti i neznae kak da te nakara da si legnesh s nego !

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    тук описвате попринцип мъжете които харесвате, а се пита да опишете тези които ви привличат сексуално! ебаси изискванията, аз поне познавам много малко момчета които могат да отговорят на тях
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Повече от фен Аватара на Muaythaifighter
    ем дайте да са снимам да ви покажа какво харесват момичета

Повече от фен Аватара на baby07
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от miminko Виж мнението
    Ох, моля ви се...
    Огромни, за да се чувствам съвсем, съвсем мъничка. Високи, масивни, релефни и с големи, ама много големи ръце.
    //10 бувки//

Амиии кви да са момичетата :> с нормална телесложение смисъл по-слабии да ти е кеф да хванеш :> смисъл между 165 до 175 :> и тегло от 50 до 60/5 зависи от ръста :>
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!

Мега фен Аватара на Concussion
    Красиви, харизматични, с атлетично, силно тяло. Светлооки. Със здрави нерви и психика.

Високи, с оформени тела и стилни

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    С големи, широки, кокалести рамене.... и ужасно слаби крака...

Високи, стройни, красиво стегнати, с голям гръб; излъчващи самоувереност и перверзия. С широка ,масивна челюст и в никакъв случай с изскубани вежди. Харизматични, магнетични.Авторитетни и стилни. Като се усмихнат да ми подскочи сърцето. И тн.
    Общо взето при мен е 3/10 тяло и 7/10 излъчване.

''Well behaved women rarely make history.''
    My imagination will get me a passport to hell one day..
    http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^

Повече от фен Аватара на Bukuuu
    Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от terry2 Виж мнението
    стегнати, добре изглеждащи, но не някви масивни машини.. пък и обикновено момчетата с тоя тип тела са с тип характер и държание, което не ми допада.. нормалното, поддържано телосложение на момчето ме възбужда и ме кара да се чувствам защитена, а другият тип по-скоро ме отвращава.

^Сейм хиър

Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.

мускулести-определено. напр. приятеля ми е 1.90 115кг,това ми е перфектно.
    мъничка съм и обичам да се чувствам точно по този начин и защитена )))
    <3

Ами.. аз харесвам слаби, но да са си тренирани добре( да не старчът някви вени и тн.), а не някви по-слаби от мен и без грам мускул по тялото си аз тези не ги смятам за момчета, но предполагам въпрос на вкус !!

Повече от фен Аватара на vassy
    високи (че да мога да нося високи обувки ;д) слаби, но все пак с оформени мускули, силни с големи ръце и яка походка по възможност с брада
    robert pattinson, jenson ackles .. и така нататък да не изреждам
    http://prikachi.com/images/278/4377278h.jpg нещо такова, но маалко по-едър
    Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.

Мега фен
    Град
    <3
    Мога да кажа какви НЕ ме привличат. Прекалено мускулести/едри/дебели/с гръб като гардероб/абе тип охранител на нощтно заведение. Също и прекалено слаби (макар, че 4 годишното ми приключение (б)е точно такова).
    Хубавите ръчички са в голям бонус. <3 И по принцип не съм кой знае колко претенциозно. Като цяло най-най-най-важно е личицето. Не държа да е красиво, даже ми е прекалено сладникаво, а може би чаровно/привлекателно. ОоОо и обожавам наболи брадички. <3 А снимката над мен е ужасна, ужасна. :3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен Аватара на supersonic0
    Висок, строен с къси крака

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    до princeska94

повярвай ми това не означава че си защитена ...
    имам колега със сходните параметри, едно кик-боксьорче 70 кила кат му вкара една къса комбинация, сетне му сбирахме зъбите с метлата
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

С уважение към дамите, но изискванията ви са все едно сте модели на Victoria Secret..... слезте малко на земята и намалете малко критериите

Мега фен Аватара на trabi_bs
    Цитирай Първоначално написано от Chovecheca Виж мнението
    С уважение към дамите, но изискванията ви са все едно сте модели на Victoria Secret..... слезте малко на земята и намалете малко критериите
    съгласен съм с теб, ако приличат на Памела Андерсен могат да си завишават критерийте

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Аз моите критерии съм си ги казала 150 см , бирено шкембе и такам...а по възможност плешив...
    Нахахан , смятам ,че изглеждам достатъчно добре,но пък честно казано нямам кой знае кви изискания. Просто да се отнася с мен като с човек и да ме цени, пък как точно изглежда..не е чак толкова важно. Въпреки че , няма да ми е приятно да легне върху мен, примерно , и да стана на ваденка
    maDamn

Супер е темата ноооо едно нещо ми е яко смешно ... незнам защо момичетата(жените) си мислят че като някой е "месивен" и мусколест .... ще ви защити... но се 1!Все пак си има пистолетчета и кви ли не други глупости... се тая ... какво ще кажете за съотношенито ... нисък с голям инструмент?

Бабо защо са ти толкова големи ушите?-За да те чувам по добре!Бабо защо са ти толко големи очите?-За да те виждам по - добре?Бабо защо ти толко голяма опашката?-Това не е опашка!Казал вълкът и се изчервил...Засрами се още имаш мляко околу остата си!-Това не е мляко!Казала червената шапчица и вълкът се изчервил още повече!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си