- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- какви момчета ви привличат повече сексуално
релефни, чудо са просто![]()
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
Obicham da sa s golemi i silni gurbove, za da ima kakvo da draskam! Razbirase zdravi ruce !
Nai mnogo me privlichat svetlooki muje zashtoto po vreme na sex pogleda im e vledenqvasht... napravo se raztapqm.. !
No dori nai krasiviqt i silen muj e pulna nula ako durjanieto mu v legloto i izvun nego e kofti i neznae kak da te nakara da si legnesh s nego !
тук описвате попринцип мъжете които харесвате, а се пита да опишете тези които ви привличат сексуално! ебаси изискванията, аз поне познавам много малко момчета които могат да отговорят на тях
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ем дайте да са снимам да ви покажа какво харесват момичета
Амиии кви да са момичетата :> с нормална телесложение смисъл по-слабии да ти е кеф да хванеш :> смисъл между 165 до 175 :> и тегло от 50 до 60/5 зависи от ръста :>
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!
Красиви, харизматични, с атлетично, силно тяло. Светлооки. Със здрави нерви и психика.
С големи, широки, кокалести рамене.... и ужасно слаби крака...
Високи, стройни, красиво стегнати, с голям гръб; излъчващи самоувереност и перверзия. С широка ,масивна челюст и в никакъв случай с изскубани вежди. Харизматични, магнетични.Авторитетни и стилни. Като се усмихнат да ми подскочи сърцето. И тн.
Общо взето при мен е 3/10 тяло и 7/10 излъчване.
''Well behaved women rarely make history.''
My imagination will get me a passport to hell one day..
http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^
мускулести-определено. напр. приятеля ми е 1.90 115кг,това ми е перфектно.
мъничка съм и обичам да се чувствам точно по този начин и защитена)))
<3
Ами.. аз харесвам слаби, но да са си тренирани добре( да не старчът някви вени и тн.), а не някви по-слаби от мен и без грам мускул по тялото си аз тези не ги смятам за момчета, но предполагам въпрос на вкус !!
високи (че да мога да нося високи обувки ;д) слаби, но все пак с оформени мускули, силни с големи ръце и яка походкапо възможност с брада
robert pattinson, jenson ackles .. и така нататък да не изреждам
http://prikachi.com/images/278/4377278h.jpg нещо такова, но маалко по-едър
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
Мога да кажа какви НЕ ме привличат. Прекалено мускулести/едри/дебели/с гръб като гардероб/абе тип охранител на нощтно заведение. Също и прекалено слаби (макар, че 4 годишното ми приключение (б)е точно такова).
Хубавите ръчички са в голям бонус. <3 И по принцип не съм кой знае колко претенциозно. Като цяло най-най-най-важно е личицето. Не държа да е красиво, даже ми е прекалено сладникаво, а може би чаровно/привлекателно. ОоОо и обожавам наболи брадички. <3 А снимката над мен е ужасна, ужасна. :3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
до princeska94
повярвай ми това не означава че си защитена ...
имам колега със сходните параметри, едно кик-боксьорче 70 кила кат му вкара една къса комбинация, сетне му сбирахме зъбите с метлата
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
С уважение към дамите, но изискванията ви са все едно сте модели на Victoria Secret..... слезте малко на земята и намалете малко критериите![]()
Аз моите критерии съм си ги казала 150 см , бирено шкембе и такам...а по възможност плешив...
Нахахан , смятам ,че изглеждам достатъчно добре,но пък честно казано нямам кой знае кви изискания. Просто да се отнася с мен като с човек и да ме цени, пък как точно изглежда..не е чак толкова важно. Въпреки че , няма да ми е приятно да легне върху мен, примерно , и да стана на ваденка![]()
maDamn
Супер е темата ноооо едно нещо ми е яко смешно ... незнам защо момичетата(жените) си мислят че като някой е "месивен" и мусколест .... ще ви защити... но се 1!Все пак си има пистолетчета и кви ли не други глупости... се тая ... какво ще кажете за съотношенито ... нисък с голям инструмент?
Бабо защо са ти толкова големи ушите?-За да те чувам по добре!Бабо защо са ти толко големи очите?-За да те виждам по - добре?Бабо защо ти толко голяма опашката?-Това не е опашка!Казал вълкът и се изчервил...Засрами се още имаш мляко околу остата си!-Това не е мляко!Казала червената шапчица и вълкът се изчервил още повече!!!