.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 116
    Мега фен Аватара на Chacho
    Мда. Тя темата си е за Спорт и Здраве според мен и там SolomonIceberg си го написа, най-добре потренирай малко ФСФ и си имай нещо под ръка.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от iLocker
    Препоръчвам на тези, който искат да бъдат "големите биячи" да осъзнаят и разберат, че по-добре да отстъпиш, защото накрая може да се забъркате в голяма каша
    И какво , да оцелявам винаги на всяка цена но като мишка ли ?

Голям фен Аватара на gugenceto2
    Брат ми се записа на карате преди доста време.Трябва да тренираш нещо.Всеки може да удря но не и да се бие.Трябва да знаеш къде да удариш и всъщност кого за да няма после разбит нос.ТРЕНИРАЙ и тогава ще можеш да се биеш.Е все пак на някой не им се отдава.

Само 1 удар в *** стига ..
    music is my life!
    ♪♫♪♫
    Аз съм такава,каквато съм,
    а не каквато искат другите! (:

Цитирай Първоначално написано от stteLii
    Само 1 удар в *** стига ..
    По принцип да, ама трябва да можеш да уцелиш там..
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Гледай Юри Бойка сутрин, обед, вечер и ще ги късаш !

Цитирай Първоначално написано от N0pe
    Гледай Юри Бойка сутрин, обед, вечер и ще ги късаш !

Хахахахахах Мани бъзика, ама рита като кон:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pTGtTy0mxlM[/youtube]

ДО АВТОРА ! Виж ся. Мани ги тия дето ти викат, че ти трябват тренировки, психика и други такива глупости. Целия трик е преди боя да се филмираш максимално. Да си повярваш, че си нинджа и ще ги избиваш с по 1 шут в главата с превъртане стил Чък Норис. Давай боецо! Бог те е изпратил да раздаваш правосъдие! А иначе Юри верно рита много 3ма да му се наредят и тримата ще изпопадат

Пич тренировка му е майката не искаш бойно изкуство тогава поне тренираи във фитнеса , кво очакваш без тренировки и бойно изкуство не може не ги гледай уния отворените селяни щот те ядат най-много бой. Най-добре ходи на карате не очаквай обаче да станеш Чък Норис .
    Живея и уча в Англия ....

Според мен темата е супер глупава !

kato stava duma za praktika az nishto ne sum treniral do sega prosto mnogo ticham pravq strashnomnogo licevi mnogo nabiraniq i klqkaniq sviknal sum da se mlatq na ulicata i ne ma ebe ot nishto nomnogo mi se otdava da ritam zadnici makar che men lichno mnogo me bieha dokato ne stanah na 18-19 nqkade prosto v ein moment mi pisna i zapochnah da gledam klipove mma box i taka malko po malko razbrah che vsichko e psihika burzina sila i mnogo burza misal . Predpolagam che ako pochna da treniram box zashtoto tova e nai qkiq sport ot boinite spored mene shte imam i tehnika i togava mnogo shte gi ritam

kogato gledash opredeleno uchish mnogo kakto i ako se biesh sreshto ogledaloto mani bazika da

Ми...в нета има клипчета за самоотбрана и бой... :Д

Не удряй с юмрук щото и тебе те боли. Удряй с изпъкналата част на дланта. Така удрят израелските спец части. Най-ефективният удар с ръка. Има и друг вариант. Качи 50 кила и приказвай как си пребил някого като си бил на село или някъде другаде. Едавай се с по-малките и никой няма да те закача. С две думи прави се на ГЪЗЕ. По-лесно е отколкото да се учиш. Лично мен ме научиха брат ми и баща ми.

Цитирай Първоначално написано от majesty1 Виж мнението
    kato stava duma za praktika az nishto ne sum treniral do sega prosto mnogo ticham pravq strashnomnogo licevi mnogo nabiraniq i klqkaniq sviknal sum da se mlatq na ulicata i ne ma ebe ot nishto nomnogo mi se otdava da ritam zadnici makar che men lichno mnogo me bieha dokato ne stanah na 18-19 nqkade prosto v ein moment mi pisna i zapochnah da gledam klipove mma box i taka malko po malko razbrah che vsichko e psihika burzina sila i mnogo burza misal . Predpolagam che ako pochna da treniram box zashtoto tova e nai qkiq sport ot boinite spored mene shte imam i tehnika i togava mnogo shte gi ritam
    Няма да е лошо да се запишеш. Първо, има много практика с по-опитни бойци и второ, тренираш едни и същи удари ден, след ден, след ден и на улицата/ в ринга ги изпълняваш по рефлекс, без да се замисляш (бързата мисъл, за която говориш). А и техниката ти очиства излишните движения и ползваш пълния потенциал на бързината и силата си (да замахнеш директно напред е по-добре, отколкото да се изсилиш от зад тялото ти).

Боксът е много добър спорт, но е добре да се комбинира с нещо.

Цитирай Първоначално написано от lude7ina Виж мнението
    Не удряй с юмрук щото и тебе те боли. Удряй с изпъкналата част на дланта. Така удрят израелските спец части. Най-ефективният удар с ръка. Има и друг вариант. Качи 50 кила и приказвай как си пребил някого като си бил на село или някъде другаде. Едавай се с по-малките и никой няма да те закача. С две думи прави се на ГЪЗЕ. По-лесно е отколкото да се учиш. Лично мен ме научиха брат ми и баща ми.
    Другия вариант е да тренираш юмруците. Познай кого ще го боли, ако чупиш 4 цигли с юмрук?

Може да си мислите, че бойните изкуства, които се предлагат като тренировки, са безсмислени, но грешите. От тренировките се придобиват невероятни рефлекси, което е много полезно в боя. От тренировките се добиват и мускули, защото преди и след началото на тренировката има загрявки и помпане. ОТ опит го знам.

и защо трябва да се биете?
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Цитирай Първоначално написано от BrainlessROCKBABY Виж мнението
    и защо трябва да се биете?
    Не знаеш кога ще ти се наложи.

@Xray551 е чак пък да се трупат мускули, силно казано. Друг е въпроса, че разбираш нуждата от трупането на мускулна маса (или по-скоро тренирането за сила, но двете не са напълно независими) и се мотивираш да тренираш самостоятелно в тая насока.

Супер фен Аватара на HolyShit
    Умните хора не се бият.Като стана на 18 год с пищова в джоба и който каратист/мма-ец етц се опита се прави на големия бияч,знаеш ли как бързо изгаря?

Супер фен Аватара на someonerandom
    И някой път като обърнеш няколко чаши и гръмнеш към някого с тоя пищов знаеш ли ти колко бързо ще изгориш?
    До автора:Ако си мислиш,че като гледаш Рамбо и кеча по GTV и си вявваш,че си големия нинджа,ще изкараш кой знае колко време,без да ти направят безплатна пластична интервенция някъде,много грешиш.Ако искаш да можеш да се биеш-тренирай.Развиват се инстинкти,рефлески и в някаква степен физика.Сега вече ти си решаваш.Писнало ми е да споря с хора,които си мислят,че като се бият по автобусите и градинките ще станат по-добри от някой,който тренира сериозно(СЕРИОЗНО-тези,които са отишли на 5 тренировки,за да се водят "тренирали кикбокс/муай-тай" не се броят) така че едва ли ще коментирам повече...
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Между другото, темата е от миналата година

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от someonerandom Виж мнението
    И някой път като обърнеш няколко чаши и гръмнеш към някого с тоя пищов знаеш ли ти колко бързо ще изгориш?
    .
    Хич не ме ебе.Ти нека го видиш па после ще говорим.Зад монитора винаги лесно....

Пред компютъра няма да се научиш. Ходи на лостове тренирай с собствени килограми тичане тренирай врата тренирай удара си научи гардa.Eто една истина за бокса, ЩЕ TE УДАРЯТ!!!можеш единствено да намалява шанса да бъдеш ударен.Едно нещо е да научиш техника съвсем друго е да я тренираш..Възможността да направиш нещо е лесно, но за да го направиш добре в точния момент изисква постоянни и ефективни тренировки. В бокса тренировката с партньор увеличава времето и точността, и други Ваши показатели.Като те ударят движи се игнорирай болката.
    Последно редактирано от Blitzcrank : 02-20-2012 на 17:01
    Нема начин да нема начин!!! ;]

http://vbox7.com/play:4d50b170&start=21&r=emb
    <--- RESPECT ----> http://vbox7.com/play:ma09b615c8

Темата е от март миналата година

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си