- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- шамар,бой,секс,бира,гуш или целувка
hehe ;d с мечка трудно ще се бориш![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
гуш ;д
/10 буквиии/
Pretty Little Liars.![]()
Glee.![]()
Supernatural.
секс, целуква, гуш и после бира :> ..... 21.12.2012 наближава ..
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!
Гуш .
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
гушииииииии
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
бираааааааааааааааааааааа а
Гуш .
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
ггггггггггггггггггуш
sapphire5![]()
гушкааааааааааааа
гушшшшшшшшшшшш
sapphire5![]()
шамар,бой,бира и накраяя .... гушш ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
по-лошо момиченце от тебе няма !
sapphire5![]()
гушшшшшшш ;ссс
sapphire5![]()
meli2001..... Със плъхчето ни стана ясно как да се държим.. А към котето ти как да се отнасяме![]()
meli2001 къде е тая ??![]()
п.т. бира
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
гуш? ;д буквииии
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"