.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 103
    Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Ми, гасиш си цигарата преди това просто. Ама, да ти кажа и да не я изгасиш, няма страшно, те тия кофи по спирките не ги събират с камиони, ми направо ги палят. Българска работа!
    Ние сме малък град,не се използва градски транспорт и нямам такива наблюдения :Д
    Но по принцип по пътя си е грозно с цигара Особено 14 годишни деца :Х
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Пуша от няколко години, но е имало периоди през това време, в които не съм пушила редовно. И до днес мога няколко дни подред да не запаля цигара ако реша така, нямам пари (живея на място където цените на цигарите направо ти дерат кожата) или съм болна и ме боли гърло. Никога не си хвърлям боклуците по земята, било то опаковка от вафла или фас. Имам приятели пушачи и непушачи и със сигурност не бих запалила на масата докато някой се храни, но са ми изключително смешни изказвания от типа на "Като разбера, че някой познат пуши ми пада в очите."; "Един познат пропуши и стана бахти пропадняка" или "Обиждам се ако някой запали цигара до мен без да ме попита.". Я пак!? Много по-добра причина да ти падне някой в очите е това, че съди хората по това пушат или не; тая пълна глупост, че едва ли не след като си пропушил живота ти е свършил и освен за чистене на тоалетни и изхвърляне на кофите за смет за друго не ставаш изобщо няма да я коментирам; и накрая - живеем в свободна страна, ако някой си пали цигара в позволено за пушене място и не издиша дима си директно в лицето ви, никой не е длъжен да ви иска разрешение, драги непушачи, така както ние сме свободни да си пушим вие сте свободни да се махнете ако не ви харесва присъствието на тези ужасни същества -пушачите. Относно отказването - предполагам, че някой ден ще реша да ги откажа, но засега нямам причина и ми доставя удоволствие.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Хм... пушех по едно време. Сега от известно време съм спряла напълно. Всъщност моето пушене като цяло представлява по 1 цигара с мама в някой особено напрегнат период или когато се е случило нещо лошо. Никога не съм хвърляла цигара на улицата. Не съм пушила пред някого без първо да поискам разрешение. Това за времето, в което пушех.
    Обаче съм длъжна да се съглася, че тези глупости как някой ви падал в очите или бил пълен изверг и пропадняк, са меко казано идиотщина. И в двата периода (пушенето преди и непушенето сега) все си бях отлична ученичка, все със сериозни приятели и общо взето нормален човек. Имате погрешната представа, че едва ли не само кифлите и онея гей-изглеждащи момченца пушат от гъзария. Не е така. Има много други предпоставки, които могат да те накарат да пропушиш. И не виждам с какво чак пък толкова трябва да ми падне някого в очите.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

минах си през бунтарската фаза и вече не пуша, толкова съм ги намразила димилките, че успях да накарам даже и баща ми да ги спре
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Не пуша,имам приятели които пушат..не го одобрявам особено,ама въпрос на личен избор.

Мразя цигарите.Разболяват,състар яват,убиват,миришат гадно и на всичкото отгоре си плащаш за всичко това.
    Последно редактирано от babylofzz : 02-04-2012 на 23:15

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Против съм. Начин за избиване на комплекси в началото, който се превръща в отвратително гнусен и неприятен за околните навик.
    По ирония на съдбата почти всичките ми приятелки (а и майка ми) пушат, така че очевидно това по никакъв начин не променя мнението ми за тях.

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от BrainlessROCKBABY Виж мнението
    минах си през бунтарската фаза и вече не пуша, толкова съм ги намразила димилките, че успях да накарам даже и баща ми да ги спре
    Как успя да го накараш да спре?
    Моят не иска и да чуе. Гледа, слуша предавания за вредата от цигарите, говоря му непрекъснато колко ми пречи дима, но той... Не чува ли, какво?!
    И спря да се върти за миг земята..

Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България
    Не пуша цигари.Наргилето брой ли се?
    Женско съм ;]

Като ви се мре, мрете. 2/3 от причините за рак са цигарите. Средно 162 000 българи имат рак заради цигарите. Правете си изводи, като умрат близките ви хора.
    Аз съм реалист.

Цитирай Първоначално написано от sladkalady Виж мнението
    Аз не пуша,защото не намирам нищо полезно в пушенето на цигари...
    и аз не намирам нищо полезно ама не мога да спра да пуша .. осъзнавам че са вредни и въпреки тва немога .. ;d :X

Град
    Бургас
    Не пуша , не пия , СПОРТУВАМ
    =] Момче

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Не обичам цигарите и не пуша. Имам приятели, които пушат, но не съм си променила мнението за тях. Дори батко ми пуши. Не мисля че някакъв вреден навик трябва да промени мнението за приятелите ми . . .

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Пуша от скоро ( бях ги отказа за около 4 - 5 години ), но по малко и само леки слимки - по 2 -3 на ден макс до 4 да стигна. От приятелите ми половината пушат, половината не. Съобразявам се покрай непушачи и винаги питам проблем ли ще е ако запаля, ако само аз пуша от тея дето сме се събрали на маса. В университета пуша рядко, само ако някой ме нервира да изпуша 1 - 2 в почивките. Като цяло като съм на университет мож и до 5 на ден да стигна, ако не ми е ден, но това рядко става.

Спрях ги!! Не знам как..

Лесно е да се спре! ;д Налепяш си пострадали от тютюнопушенето бели дробове по стените в стаята и така всяка сутрин се събуждаш заобиколен от тази отврат! Друг вариант е на гладно да изпушиш колкото се може повече цигарки,става ти лошо,ама траеш там 30 мин. и после започваш да плюскаш! Аз така спрях! ^.^ А може и в тези психически нагласи наистина да има нещо вярно! Между другото дядо ми почина именно заради цигарите,а много го обичах и сигурно и т'ва е оставило следа! Незнам! Успех!
    We work in dark and we do what we can>>>

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Не пуша, щото за мен няма смисъл от тях, пари на вятъра

Пуша и обичам цигарите!!! ))

Повече от фен Аватара на broken-barbiee
    Имам приятели, които пушат и самата аз пуша. Не мисля, че това е нещо, с което да се фукаш. Може би като бях по-малка така мислех, но с времето става навик и е наистина много трудно да се откажат, за това е най-добре да не се започват. Иначе не променям мнението си за човек, който пуши. Това си е личен избор, обаче като видя някоя фръцла дето се прави, че пуши, а дори не гълта дима ме дразни, защото хем иска да пуши, хем и е гадно като глътне /хем боли хем сърби /. Иначе любимите ми цигари са тънко сиво мурати, пуша от 3 години. Вече усещам лека болка в дробовете ама не мога да ги откажа. Това е от мен.

Пуша от ... четири години? като минах през периоди на саморазрушение (по около осем цигари на ден) и сега се поукротих малко, но все още си купувам цигари. Минах на 1-2 тънки дневно, като се надявам това да помогне да ги понамаля малко. И тъпото е, че не съм пристрастена към никотина, или към катрана, или не знам и аз (може би само аз така си мисля), а към самото усещане за цигара между пръстите ми, към усещането да посрещна изгрева с чаша кафе и цигара, към усещането да пуша в студа, докато пръстите ми изтръпнат. Тъпа работа, знам.
    When you awaken in the morning’s hush
    I am the swift uplifting rush
    Of quiet birds in circling flight.

I am the soft starlight at night.
    Do not stand at my grave and cry,
    I am not there; I did not die.

anonymous708973
    Guest
    Не пуша. Случва се, когато пия. Тогава ми е много готино, направо си взимам кутия за мен, че хората без цигари ще останат.
    Бих казала, че обкръжението ми е 50/50. Нямам против да палят, стига да не издишат директно в мен. Мразя косата ми да мирише на цигари, язък, че съм си сложила хубав парфюм.
    Родителите ми не пушат, никой от тях не е, изключвайки тийнейджърските им опити.

Като цяло е глупаво. Тровиш се, че и даваш маса пари за тая цел.
    Мнението ми за пушачите по никакъв начин не е по-различно от това за непушачите, но не мисля, че може да се спори с факта, че се пропушва от чиста проба простотия, съчетана с влиянието на средата.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 02-15-2012 на 16:12

Не пуша, никой от семейството ми не пуши, и аз не смятам да пропушвам.Просто самата мисъл какво става от белите ти дробове за една гнуслива личност като мен идва малко в повече В един от кабинетите е лепната огромна снимка точно с тая цел.
    Иначе.. тъжно ми е като ги гледам две момичета пушачки от моя клас.Просто.. и двете са адски печени, а пушат още от сега... Старая се да не показвам различно отношение, но примерно на един купон ми стана гадно като отидох при едната и тя пушеше.За възрастните обаче ми става някво.. колкото и да е тъпо, съвсем леко ми падат в очите.Да, знам че това не е критерий, просто само един дето не ми е точно дядо пуши от цялата рода и от него нямам кой знае какви хубави спомени, та вероятно затова не ги долюбвам.Пък и дима е отвратителен.

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не пуша. Случва се, когато пия. Тогава ми е много готино, направо си взимам кутия за мен, че хората без цигари ще останат.
    Ти пак си добре. Една кутия е много малко за мен.

По събирания си вземам по 4 кутии за цяла нощ.

През другите дни по 2 (може и малко повече).

Трябва да се чорляви нещо и грам не ми пука дали са вредни.

В моя организъм цигарите са най-малкото вредно.

Бих ги спрял в гроба.
    Последно редактирано от Irti : 02-15-2012 на 17:28

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Ти пак си добре. Една кутия е много малко за мен.

По събирания си вземам по 4 кутии за цяла нощ.

През другите дни по 2 (може и малко повече).

Трябва да се чорляви нещо и грам не ми пука дали са вредни.

В моя организъм цигарите са най-малкото вредно.

Бих ги спрял в гроба.
    Ебати дивака. После си мисля, че аз пуша много ;х Иначе на морето се е слувало 4 кутии и много рядко по дискотеки да направа 4. Като съм решил да се унищожавам на дискотека - от бяло сменям на червено боро и дотам.
    Temet Nosce

벨야카

Супер фен Аватара на Irti
    ^ Бате, не знам, ама направо ми е много яко.

Един приятел също пуши (то всички покрай мен пушат ...), но този пуши доста малко. Пушим ние и си бърборим. Черпя го цигари и к'во става: Тоя след третата цигара за 5мин му стана лошо. Разправя "Не мога вече.. заеби."

По купони: Яко пиене, ядене, хард техно и дъбстеп на възможно най-силните колони и възможно най-силните басове. Три дни в трета глуха и още два дни на патерици. Пиене, пушене и други вредни боклуци. Това е живота.

Там фасовете с лопата да ги ринеш.

Няма човек, който да не пуши от моята дружина.

Непушачите не ми пречат, ама като почнат да говорят колко вредно е и ми бъркат в здравето ТЕ, а не цигарите.

ПС: Нали знаеш: Много мразя, някой да яде, докато пуша! Ха-ха.
    Последно редактирано от Irti : 02-15-2012 на 18:18

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си