- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Кой е любимият ви спорт?
Фитнеснай-лудото :d
Азис - Хоп [music]
моя любим спорт е планинско колоездене и по точно дх и фр)))
RAM XC2 ама ме е яд за избора
Последно редактирано от rockera : 02-16-2012 на 18:36
в другата тема питаш дали можеш да караш DH с тва, а тука викаш, че даже FR караш. не се хвърляй в дълбокото, че Freeride-a е далече-далече от RAM XC2![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
е,кво,питам дали може,а иначе до кат не цепна рамката ще карам,да не е ставало колело.а и в бг сякаш има условия за истински фр и дх.а и има хора които карат мн добре с колела дето са за 100-200лв така че моето на всяка цена е по добре от тях и кво,тва ми е първото сериозно колело и като за начало е добре.и да се хвърля в дълбокото както каза ти и за начало да си взема направо дх машина ли...така не се става колоездач.аз още се уча като се има предвид че тва го карам от 1-2 месеца.и не искам да ставам някой шампион и да карам истински дх ами просто нещо подобно.
не, просто твойто DH е реално XC или може би AM ;] и само примерът с колелата за 100-200лв. показва колко много знаеш (да не говорим за думите ти за сцепването на рамката). по-малко говори - повече чети и учи![]()
Последно редактирано от ccdesigns : 02-16-2012 на 18:57
е,ок де не за 200лв ами разбити хс твърдаци или някой крос с двойно окачване.какво им пречи на да скачат и карат по камъни едва ли ако имаш желание ще ти попречи колелото
п.с.да не спамим
аз съм с такъв XC твърдак и ще си остана с такъв и ти казвам, че колелото пречи МНОГО. а това, че говориш за DH просто само по себе си говори лошо за тебе. ти нямаш на представа какво е DH. ама ИСТИНСКО DHнямаш нито опит, нито практика (то тия двете са почти едно и също). ако ще с кво щеш колело да си, ти по DH трасе не можеш да караш
![]()
е,нали за това се уча и както казах в предишен пост нямам предвид истинско спускане като на световното...пък и не мисля да ставам професионалист,просто уикендите с компания караме.ама ИСТИНСКО дх съм виждал само по клиповете в нета и вярно...няма да тръгна да се премятам през глава или да скачам с колелото от 50 метрови скали ами просто ще науча някое трикче за кеф...и освен това на колко съм години че да мога да карам по дх трасе...и къде съм казал че ще мога да карам по такова...с и в бг ако ми посочиш място където мога да карам дх(спускане по твоите критерии,че е дх)като понатрупам опит след някоя друга годинка може да се пробвам просто...
ако искаш да продължим спора на лс,щото оспамихме темата,темата е да си кажеш кой ти е любимия спорт а не да спориш с еди кой си че не може да го практикува...а и съм писал че това е любимия ми спорт,къде е казано че трябва да го практикувам,харесвам и баскета и волейбола,но не ги практикувам,това значи ли че не мога да ги посоча като любим спорт...
тези твойте "1-2 трикчета" ли кво бяха, са си точно XC трасе. просто ти като чуеш XC си мислиш "равно и нагоре", а действително XC може да включва много големи и скоростни спускания! това се опитвам да ти обясня. а не да ми обясняваш, че караш фрийрайд. не отговаряй, аз спирам да пиша
уф,НЕ карам дх и фр,просто написах,че са ми любим спорт
а ти как разбра, че са ти любим спорт като не ги караш? противоречиш си.
просто ме кефят,не е нужно да ги практикувам,но в колоезденето най вече ми допадат дх и фр...лошо ли е...а и харесвам и други спортове които не практикувам,това значи ли че не може просто да ми допадат...айде само да спрем да спамим...