- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към момчетата...
И аз несъм имал такъв проблем, но съм чувал приятели да се оплакват от туи как са се натискали с някоя мацка и си е тръгнала после и топките им щели да гръмнат ..![]()
При всички момчета явно е различно... И моя веднъж помня, че му се беше скапало настроението, защото го било заболяло, защото дълго време стоял възбуден, без да свършва ... Но ние тогава цял ден си киснахме в леглото... Иначе ей така да ти стане и на момента да започнеш да чувстваш адските болки... лъже те![]()
Направоооо толкова му се прави секс, че ако те хване няма да опираш земята :> действай не чакай !
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!
не е само за да си изпросим гадно е когато дойде поиграе си само и избяга .. наистина боли :д
не съм чел коментарите.. ;д мен е почвало да ме болят топките, ако стоя много време надървен без да свърша примерно.. ;д
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Е това, че ви болят топките е Blue Balls, като ви се пълнят със сперма, може и този да има такова, но чак пък всеки път...
BOY
Не е невъзможно.
Получава се понякога при ерекция в комбинация с тесни дънки или при ерекция след 2-3 еякулации за деня.
Второто и ме кара да се съмнявам в подвизите на Аполоните, орящи по 102013476 пъти за една нощ.
Respect my authoritah
Болката се появява след 1-2 часа, не че продължава толкова. Може и с дни да продължи, ако задържаш.
Той, че иска да я ебе, иска. Въпроса е, че тя е на 12-13, а някъв на 18 й говори за болки в хуя и как ебането помага. Мен лично ми се драйфа от историята.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Видя ли още един заядлив и обиден коментар, ще ви локна темата.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.