- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Но ми каза, че...
Така и така бях почнала да пиша тук...Ще довърша.
Някой помни ли тази песен http://www.youtube.com/watch?v=XQzKsmxgrQE ?
Много беше/е хубава.
Искам да спя..Спала съм само четири часа. Умирам си за сън.
Но не ми се ще да пропилявам времето си по този начин.
Но ще е толкова сладко... Но мога да издържа още много!
Ех, какви трудни решения трябва да взимам.
Между другото официално съм изключена от училище.
Не е ли прекрасно?
Нямам образование! Ураааааа!
Не, бе...Ще се опитам да оправя нещата, но в момента не се водя ученичка, което е яко.
Един вид завърших. Но тъй като съм гениална завърших по-рано.
"По-рано", като клас, не толкова като години.
Но не ми се занимава...Мога да работя в МакДоналтс със или без диплома. Не, че искам да или работя там - напротив. Просто, ако погледнем обективно и реалистично шансовете ми без връзки, контакти, пари или лапане на пишки/лизане на ануси с днешната икономика да си намеря работа със средно са същите, като тези да си намеря и без средно.
Имам познати с по три висши, дето не могат да си намерят работа, аз с едно средно ли ще мога? Ха!
Хората, дето им е в кръвта да успяват, успяват със или без образование.
Но се сещам една богата пикла ми беше писала, че има голями проблеми. Още тогава ми стана смешно, но сега си давам сметка, че сериозно е мислила така.
И се сещам за богаташчетата в моето училище - правят си каквото искат, но естествено, като правят дарения на даскалото, а даскалката прибира парите от държавният бюджет си завършват. Даже със шестици.
Но тия хора имат големи проблеми.
А на ловсик й е студено на 20 градуса - к'во говоря и аз тук за някви глупости, при все, че и другите имат проблеми?
И то големи!
Е, споко, бе, нема да се пуашите - разсъждавам си, колкото да не заспя.
Ебала съм ги и даскалото и парите.
Сега сериозно искам да си лягам, а после ще ви обясня какво имах предвид.![]()
Сигурно е много интересно човек да те познава отблизо.
Мнеее, глупости!
Даже напротив - определям се, като социално неадекватна и съм доста скучна. Което ми напомня за едно момиче от училище, по-малка от мен, да е осми-девети клас, малко под рамото ми е - сиреч метър и шесдесет да е. Абе, момиченценценценце - детенце.
Та, ми разправя как ходила на някакъв купон и там някакво друго момиче я обидила. И нашата девойка ми обяснява как хванала "гадната курва" и я метнала през прозореца от N-ти етаж, после, 'щото имала коса до кръста хванала една ножица и й я отрязала, а после пък взела един самобръснач (забележете!) и й обръснала главата - така на сухо, след което нямало как да не пропусне да й хване лякътя и да го чукне в няква стъклена маса и твърди, че на девойката ръката се обърнала. И там после й взела телефона, който била хвърлила там от два пъти по N етаж, но го залепила и го продала. И после дошла линейката (е така от нищото) и тя я хванала и я метнала пак през прозореца и оцелила точно линейката и те си я прибрали. После скачала върху нея и етц. красиви и адекватни неща. И през цялото време не се отбранявала, а само я псувала. И 'жертвата' била минала цял Люлин, Надежда, Фондови жилища и т.н. и т.н. И девойчето (нашето) (тук се пригответе да завиждате и да се изненадате) познавало ЕДИН СКИНАР!!!! Ха-хах-а-ха! Ох....
Така че лично аз съм доста назад и съм доста безинтересна. Дори децата са по-вървежни от мен, бе!
Иначе, ако в това ти изказване има намек или принципно имаш интерес, знаеш какво да направиш.
Имам си ЛС (щото съм гъзар), не липсва и желание от моя страна.
Иначе...Пак спах странно.
Мисля на сън, бе! По цял ден не мога да мисля и съм забила, като ретард, но като легна да спя почвам да мисля!
И не е осъзнато сънуване, в главата ми просто има картина на обстановката около мен и виждайки това почвам да...Мисля. Но не адекватно, даже напротив. И е много дразнещо.
Ето сега например час и нещо разсъждения как някакъв рандъм човек нямало да ме обича, ако имам синя коса. Намерих кога да се сетя...
Scumbag brain...
0888148138 - не знам чий номер е, но се сетих, че от него бях получавала много дебилни СМСи, така че се чувствайте свободни да му звъните.
Омномномном!Шоколадчета с вкус на Ефизол!
Трябва да си почистя "стаята"...Е, не, бе, споко! Аз съм момиче, как ще имам разхвърляна стая!? Аз си поддържам, бе! 'Щото съм момиче!
Онзи паяк, дето ме мързеше да го убивам... Мисля, че е станал по-голям. Някой ден може би ще стане толкова голям, че да си събере един куфар с най-необходимото и да отиде в Харвард (умен ми изглежда). Може би ще се занимава с компютри.
А, не, беее! Ще изчакам да стане толкова голям, че сам да почисти! Ха-ха-ха, преебах системата!
Я, кажете някаква анимация/сериал с който да убивам време понякога.
Изгледах Дъ Симпсънс, Фемили Гай, Футурама, Саут Парк, Къридж дъ кауърдли дог, Фостърс хоум фор имеджинери френдс, Двама мъже и половина, Порнстар пънишмент... И забих. Какво да правя сега с живота си?
Вие какво гледате? А какво сте гледали?
![]()
![]()
http://zamunda.net/details.php?id=167666&hit=1
http://zamunda.net/details.php?id=167668&hit=1
http://zamunda.net/details.php?id=167793&hit=1
-Това ми е любимият сериал, не знам дали си падаш по този вид хумор, аз лично съм се смяла със сълзи на него!
Ммммм, малко са ме баннали завинаги от замунда, така че, ако можеш просто да кажеш за какво става на въпрос ще е по-практично.![]()
Между другото с последното момченце, дето забих ('щото съм играч, сеш' с') е много забавно и ми говори някакви простотии и е доста...Специален,хе-хе. Пита ме веднъж нещо за някакви ноти - е така от нищото.
Иначе аз съм много тиха там, освен, ако не се правят някои по-хардкор неща. Но това лесно се оправя с ръчичка на/в устата ми.
Да говоря (освен подразбиращите се и очаквани мръстоии и какво искам) не ми хрумвало всъщност.
![]()
The Worst Week of My Life - британски сериал с участието на Бен Милър, има три сезона.Много е смешен, непрестанно едни такива... безумни, комични и неловки ситуации. Не знам откъде другаде може да се изтегли, обаче.
![]()
Мдааа, обожавам британски хумор. Ще си го изтегля, благодаря ти.
Иначе...К0р за замунда, http://thepiratebay.se фор дъ уин.![]()
И аз се записвам към индивидите, четящи романите на Агънцето![]()
Ахахахахахахахаха! Не го бях забелязвала това.
Самият факт, че завършваше на 148138 ми беше достатъчно странен и плащеш, но вече почвам да се представя как утре ще се събудя в нечие мазе, върху нарисувана свастика с някой доктор Менгеле уана би.
Ще е готино всъщност.![]()
Дееееба, как се преебах накрая.
Очаквах го, разбира се... Сега не съм сигурна дали ще се депресирам или ще тегля една майна на всичко и ще се стегна.
Абе, аз душевно и психически ще се стегна - до тук добре, обаче какво конкретно да направя, за да мога да....Да мога....Да...Продължа!?
Вчера беше наистина странно.
Сега все още не мога да го усетя... Не трябва и да позволявам да ме афектира.
Трябва силната ми страна да не даде на глупавата ми, наивина и лесно ранима страна да разбере.
И сега пиша много бързо, всякаш, така че Онази ми страна да не види.
Спя ужасно напоследък.... Легнах с в четири и нещо и станах преди малко. Защото не успях да се наспя.
И ме боли зъб. Станах няколко пъти, но все си лягах от болка.
И направих един много як номер... Като заспивах си представих, че пуша чадел и съответно се напушвам и болката минава. И действително се получи.
Сънувах много готин от материална гледна точка сън -че си намирам триста лева и карта с неограничен лимит. И според съновника (ХЕ-ХЕ-ХЕ!) това е на лошо.
Но, както си казахме с онзи човек вчера - материалното е временно, не е важно. С него само временно се запълват емоционални и душевни дупки.
Пияни брадясали чичковци, които говорят лъскателни мъдрости фор дъ уин.
И без никаква връзка...Слушам това. http://www.youtube.com/watch?v=4TV_128Fz2g
Не знам защо.
Много хубаво ми влиза.
А коментарите ме заведоха при това - http://www.youtube.com/watch?v=6QFwo57WKwg
И....И..Клипът е много як.
Ебаси...
Пияният брадясал човек, дето иска да ме ебе каза да мисля за себе си и да просперирам (духовно, вътрешно)... До колко е важно духовното развитие, ако не присъства и материално такова?
Хмммм...
Обаче за какъв духовен просперитет можем да си говорим, ако съзнанието на индивида бъде заето от мисли за материалното и целите му бъдат повърхностни?
Животът е пълен с парадокси.
И дилеми.
И всичко е в главите ни.
ти немоеш ли да пишеш по кратко бе
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek