.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 88

Hybrid View

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    Тържествено напускам раздела на идиотите
    На кривата ракета и космоса й е виновен.
    Как става така, че аз, всички съфорумци и възможни източници знаем фактите и ги признаваме, можем да се отнасяме възпитано и с уважение и да водим нормални дискусии,а ти не, но накрая ние да сме идиотите?
    Моля ти се...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    На кривата ракета и космоса й е виновен.
    Как става така, че аз, всички съфорумци и възможни източници знаем фактите и ги признаваме, можем да се отнасяме възпитано и с уважение и да водим нормални дискусии,а ти не, но накрая ние да сме идиотите?
    Моля ти се...
    Оу в кофата си бе момичето ми ! Къде слагаш под общ знаменател ,,всички възможни източници ,, ;D

Banned Супер фен
    Оу в кофата си бе момичето ми ! Къде слагаш под общ знаменател ,,всички възможни източници ,, ;D
    Не те разбрах особено добре и не виждам каква е връзката между нещата.
    Говоря за правдоподобните източници - лекари, социолози, психолози, медицински статии, научни факти, анкети, изследвания, документални филми, книги.. Твоите източници какви са? Личният опит.Личният опит и аз го имам само дето моят е хубав, а дори и да не беше нямаше да разсъждавам, като теб.

Banned Мега фен
    Не те разбрах особено добре и не виждам каква е връзката между нещата.
    Говоря за правдоподобните източници - лекари, социолози, психолози, медицински статии, научни факти, анкети, изследвания, документални филми, книги.. Твоите източници какви са? Личният опит.Личният опит и аз го имам само дето моят е хубав, а дори и да не беше нямаше да разсъждавам, като теб.
    Естествено ,че не ме разбираш ,но пак да поясня - ти си в КОФАТА
    Не виждам лекари, социолози, психолози, медицински статии, научни факти, анкети, изследвания, документални филми, книги да са останалите ,които пишат в раздела

Мега фен Аватара на Concussion
    Не виждам лекари, социолози, психолози, медицински статии, научни факти, анкети, изследвания, документални филми, книги да са останалите ,които пишат в раздела
    Не може да си толкова тъп.

Banned Супер фен
    Ами, съжалявам, че документалните филми и книги не могат да дойдат да ти пишат в "КОФАТА" и да ти обяснят как стоят нещата.

Banned Мега фен
    Ами, съжалявам, че документалните филми и книги не могат да дойдат да ти пишат в "КОФАТА" и да ти обяснят как стоят нещата.
    Ами аз говоря за потребителите в КОФАТА за съвсем друго, а ти тръгваш да ми викаш от къде си взимала инфо
    божее

Banned Супер фен
    Ами аз говоря за потребителите в КОФАТА за съвсем друго, а ти тръгваш да ми викаш от къде си взимала инфо
    божее
    "медицински статии, научни факти, анкети, изследвания, документални филми, книги да са останалите ,които пишат в раздела"

Ясно ми показа какво ти е нивото и колко си адекватен. Стига ми толкова.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си