Първоначално написано от
ledenakrasota
Любим цвят/цвете/песен/спорт. -черен, лилиум регале, placebo-running up that hill, тенис, волейбол,плуване
Какво беше последното нещо, което те накара да се усмихнеш?-едно мъниче на месец и нещо вчера
Любима книга или цитат-книга нямам, но нещо като 10 малки негърчета на кристи или 11 минути на коелю ми допада много; цитат "- И не забравяйте едно нещо! - извика тя, докато се отдалечаваше. - Любовта остава. Само мъжете се сменят! " - цитат от "Край река Пиедра седнах и заплаках . Като цяло Коелю ми харесва
Любима храна-мусака, зелена салата, пиле с картофи и моркови, тирамису..
Можеш ли да готвиш? Какво?-мога да готвя, но рядко го правя, защото обикновено като готвя или трябва да го ям сама, или трябва да слушам кусурите, които му намират нашите, а те са например няма сол или малко е солено, и ме дразни дребнавостта им и така..но обожавам да готвя и да го оценяват (виж приятелите ми като им готвя нямат такива проблеми, така че проблема не е в мойте манджи.. :Д )
Как релаксираш?-книжка, мляко с мед и топло одеяло..или филмче на лаптопа..или просто да лежа и да си мисля, да спя..такива работи..
Хоби? Какво си тренирала?-хобито ми е да събирам салфетки в пакетчета, тренирала съм милион неща -баскетбол, модерен и класически балет, плуване, ходила съм на рисуване, пеене...но за съжаление никъде не се задържах за по-дълго, та в момента съм с две леви ръце и нищо не мога да правя (освен да готвя и да рисувам когато съм на кеф)