.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Мега фен Аватара на Mi6inka
    Звучиш като 15 годишно дете ! В една връзка се искат компромиси, но ако това разстояние успява да ви раздалечи един от друг, значи това не е човека за теб. Стегни се и се дръж като зрял човек, ако искаш и връзката ти да е такава. Говори с него и спри да се оправдаваш с това, че се разчувстваш и т.н., защото ние няма как да знаем какво става в главата на приятеля ти.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Оо, преспокойно можеш да му кажеш две приказки, за да го навреш в кучи гъз. Ако искаш.

Не. Твърде мила съм като цяло..и не мога да навирам в кучи гъз. Но ще поговорим. Просто не ми дава сърце да съм груба
    Трябваше да звънне към 17:30 - 18:00 .. та до сега чакам.Не вдига. Ъгейн.
    Requiem for a dream <3

Цитирай Първоначално написано от Mi6inka Виж мнението
    Звучиш като 15 годишно дете ! В една връзка се искат компромиси, но ако това разстояние успява да ви раздалечи един от друг, значи това не е човека за теб. Стегни се и се дръж като зрял човек, ако искаш и връзката ти да е такава. Говори с него и спри да се оправдаваш с това, че се разчувстваш и т.н., защото ние няма как да знаем какво става в главата на приятеля ти.
    Как Аджаба да говоря, като не вдига? И не се оправдавам. АЗ СЪМ ТАКАВА.
    Requiem for a dream <3

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ъм... гледам с перце те галят тука. Ако сметнеш че коментара ми е гаден, просто го подмини.

Бих казал като мъж че това поведение е типично за човек, на когото не му пука особено за теб. Казвам го щото съм го правил, и щото са ми го правили и на мен. Това първо. Може да не си е намерил някоя мома, обаче определено ти си някъде по далеч в приоритетите му. Защо така - не знам. Щом всичко е било цветя и рози...

А щом ти бяга по тъча като се опитваш да говориш, и ти излиза с някви лиготии, за да се вържеш.. хич не е читава работата. И аз съм ги правил тия дивотии, и знам че това не говори хич добре. Общо взето квото и да кажеш/направиш.. малко вероятно е да промениш нещо.

Щото разстоянието не прощава. Ако ще и Самоков - София да е пак си важи. Малко по малко пича свиква без теб, още повече че в София има бая пилета за скубане. Инак трябва да се сдуха като теб.. пък не е оферта.

По принцип аз не бих се навил на връзка от разстояние. Не смятам че можеш да направиш нещо във ВАША полза. От разговори полза няма да има, щото той ще каже "Добре" и после идва в София и добре-то остава някъде по пътя. Пича ясно ти показва че вече си девойчето, което ще даде мило и драго за него през уикенда, а после той ще си вее трибуквието в София без да се сеща за теб.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не успях да прочета всички мнения, но се сещам за вариантите:

Да го изчакаш да се прибере и като изключиш всякакви емоции и неговите измъквания (опити да смени темата/да те разсее) да си поговорите, да изясните има ли проблем или не .. този разговор трябва да е в твоя полза и един вид да ти осигури спокойствието, което търсиш, когато него го няма.

Втория вариант е да отидеш при него. Не знам на колко години си, но може да се преместиш в София, да си намериш работа .. да заживеете заедно? Какво като е на лекции? Той не е нон стоп в университета.

На кратко: очевидно това положение не те удоволетворява и ще е хубаво (за теб самата) да направиш нещо по въпроса, вместо да седиш чакайки телефона да звънне. Това с разстоянието (от личен опит) съм разбрала, че поне при мен не върви, надявам се при вас да се оправят нещата. Успех.

Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Ъм... гледам с перце те галят тука. Ако сметнеш че коментара ми е гаден, просто го подмини.

Бих казал като мъж че това поведение е типично за човек, на когото не му пука особено за теб. Казвам го щото съм го правил, и щото са ми го правили и на мен. Това първо. Може да не си е намерил някоя мома, обаче определено ти си някъде по далеч в приоритетите му. Защо така - не знам. Щом всичко е било цветя и рози...

А щом ти бяга по тъча като се опитваш да говориш, и ти излиза с някви лиготии, за да се вържеш.. хич не е читава работата. И аз съм ги правил тия дивотии, и знам че това не говори хич добре. Общо взето квото и да кажеш/направиш.. малко вероятно е да промениш нещо.

Щото разстоянието не прощава. Ако ще и Самоков - София да е пак си важи. Малко по малко пича свиква без теб, още повече че в София има бая пилета за скубане. Инак трябва да се сдуха като теб.. пък не е оферта.

По принцип аз не бих се навил на връзка от разстояние. Не смятам че можеш да направиш нещо във ВАША полза. От разговори полза няма да има, щото той ще каже "Добре" и после идва в София и добре-то остава някъде по пътя. Пича ясно ти показва че вече си девойчето, което ще даде мило и драго за него през уикенда, а после той ще си вее трибуквието в София без да се сеща за теб.

защо да трия коментара ти? Уважавам мнението ти и благодаря за отделеното време да го напишеш.
    Requiem for a dream <3

Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    Не успях да прочета всички мнения, но се сещам за вариантите:

Да го изчакаш да се прибере и като изключиш всякакви емоции и неговите измъквания (опити да смени темата/да те разсее) да си поговорите, да изясните има ли проблем или не .. този разговор трябва да е в твоя полза и един вид да ти осигури спокойствието, което търсиш, когато него го няма.

Втория вариант е да отидеш при него. Не знам на колко години си, но може да се преместиш в София, да си намериш работа .. да заживеете заедно? Какво като е на лекции? Той не е нон стоп в университета.

На кратко: очевидно това положение не те удоволетворява и ще е хубаво (за теб самата) да направиш нещо по въпроса, вместо да седиш чакайки телефона да звънне. Това с разстоянието (от личен опит) съм разбрала, че поне при мен не върви, надявам се при вас да се оправят нещата. Успех.
    на 17 съм. няма как да се преместя, но ще го изчакам и ще поговорим. )) Благодаря за съвета :Р
    Requiem for a dream <3

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Всъщност от къде си? Не че има значение за ситуацията, но съм любопитен.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Banned Супер фен
    Щом планината не отива при Мох'мед...
    Не може само момчето да ходи при момичето.

Студентски години, млад човек и то дошъл в големият град, учене, купони, какво се очаква да направи? Да ти преписва поезия и да ти я праща на СМСи по цял ден?
    А притеснението ти е просто оправдание, за да го обсебваш.
    Като знае, че ти не живееш живот, а живееш, за да му звъниш по телефона е нормално малко да охладнее.
    Не е нужно да има друга, просто връзките от разстояние рядко биват успешни.

Поне и ти се направи, че живееш без него. Покажи му, че не съществуваш само заради връзката си и че не ти е нужен, а го искаш. Спри да му звъниш. Даже понякога и ти не вдигай.

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от lovelysister Виж мнението
    защо да трия коментара ти?
    Лол.

*десет букви*

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението

Да, да - да покаже,че е 100 процентова лепка и като той я отбягва и се опитва да си поеме въздух да се премести при него.
    Щом идванията му през уикендите са я удовлетворявали тя да му ходи на гости. Защо винаги да трябва да е той?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си